UPPLEV NÅGOT ENASTÅENDE

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "UPPLEV NÅGOT ENASTÅENDE"

Transkript

1 HP rekommenderar Windows 10 Pro. UPPLEV NÅGOT ENASTÅENDE HP Elite-datorer

2 HP ELITE-DATORER HP rekommenderar Windows 10 Pro. VI DRÖMMER, A N P A S S A T E F T E R M O D E R N A A R B E T S S Ä T T 1. Baserat på HPs interna analys av bärbara företagsklassade datorer 4 januari 2016, med en årlig försäljning på över 1 miljon enheter med förinstallerad kryptering, autentisering, skydd mot skadlig kod och skydd på BIOS-nivå som klarar MIL-STD-810G-tester, med dockningstillval för strömförsörjning. 2. Baserat på HPs interna analys 11 maj 2016 av mobila enheter som används för affärsproduktivitet på phablet-enheter och bärbara och stationära datorer, med Windows 10 Mobile förinstallerat, MIL-STD-810 G- och IP67-testade, möjlighet att köra virtualiserade företagsappar på en stor skärm med hjälp av dockningsstationen som tillval och en biometrisk säkerhetslösning. HP Elite-serien ger dig design, säkerhet och samarbete av högsta klass, och har utvecklats från start för att inspirera dagens användare till kreativitet och produktivitet. Från världens tunnaste och lättaste bärbara dator i företagsklass 1 till världens första 3-i-1-enhet som skapats särskilt för företag 2 varje enhet i HP Elite-serien kan skryta med kraftfull prestanda och unika innovationer i en stilren och revolutionerande design som du kan vara stolt över att bli sedd med. De är tåliga, pålitliga och redo för vardagen. Välkommen till HP Elite-serien. DESIGNAR OCH UTVECKLAR

3 Vi bygger vidare på ett rikt arv och vill ge våra kunder och partners häpnadsväckande upplevelser. Våra produkter och lösningar är en del av magin som skiljer HP från konkurrenterna. 02/03 HP Elite-datorer DION WEISLER, President och Chief Executive Officer, HP Inc.

4 MODERN DESIGN HP rekommenderar Windows 10 Pro. OÖVERTRÄFFAD DESIGN, BANBRYTANDE INNOVATIONER, PERFEKT BALANSERAD För våra kunder är teknik ett personligt uttryckssätt, och vi har tagit fram HP Elite-serien för att leverera kraftfull prestanda, samtidigt som vi har fokuserat på att skapa en design som sticker ut från mängden. Perfekt finish, snygga och högpresterande material samt smarta innovationer gör enheterna lätta och roliga att använda. Bara för att något är kraftfullt behöver det inte betyda att det inte kan vara vackert. Med HP Elite-serien förenas de två. 1. MIL-STD-810G-testerna är inte avsedda att påvisa lämpligheten för avtal med USA:s försvarsdepartement eller för militärt bruk. Testresultatet innebär ingen garanti för framtida prestanda under dessa testförhållanden. Vid skador under MIL-STD-testförhållanden eller andra oavsiktliga skador krävs tillvalet HP Care Pack, som ger skydd mot oavsiktliga skador.

5 04/05 HP Elite-datorer UTSÖKT HANTVERK, ODISKUTABELT TÅLIG Du kan lita på att investeringen presterar på topp och ser lika snygg ut under hela sin livslängd. Varje HP Elite-dator har testats i över timmar som en del av HPs kompletta testprocess och har utformats för att klara MIL-STD-810G-testerna allt för att säkerställa att de klarar av de tuffa krav som ställs av en alltmer mobil arbetskraft. 1

6 TOTAL HANTER- BARHET HP rekommenderar Windows 10 Pro. SLIPP STRESSEN MED HANTERING AV UTRUSTNING HPs innovationer stannar inte vid HP Elite-enheterna. Med vårt urval av tjänster kan du köpa, äga, underhålla och hantera teknik på nya sätt som fungerar för din verksamhet och minskar de ekonomiska kostnaderna, samtidigt som du får större frihet att fokusera på andra behov. HP Touchpoint Manager gör det möjligt för små företag att hantera hela sitt utrustningsbestånd via en enda app. 1 HP DaaS (Device as a Service) förenklar driftsättning och hantering genom att kombinera innovativa enheter och expertis med mervärde i en helhetsomfattande och kostnadseffektiv HP-hanterad lösning. 2 Du hittar mer information på hp.com/go/daas.

7 SÄKERHET PÅ 06/07 HP Elite-datorer EN NY NIVÅ FRAMTIDSSÄKRADE SÄKERHETSÅTGÄRDER HP Elite-produkter är inte bara snygga; de är dessutom otroligt säkra och fullspäckade med funktioner för att skydda enheter, data och identitet. HP Elite-datorer bidrar till att reducera oron för skadlig kod och säkerhetsintrång, tack vare exklusiva HP Sure Start med dynamiskt skydd 3, som skyddar din dator på BIOS-nivå, Windows 10 Pro-skydd för företagsnätverk och -resurser 4 samt hårdvaruinbyggda säkerhetsfunktioner som fingeravtrycksläsare 5, IR-kamera, integrerat sekretessfilter och smartkort. 1. HP Touchpoint Manager-prenumeration krävs och HP Touchpoint Manager har stöd för Android, ios och Windows 7 eller senare operativsystem och persondatorer, bärbara datorer, plattor och smarttelefoner från olika tillverkare. Ej tillgängligt i alla länder. Se hp.com/ touchpoint för information om tillgänglighet. 2. HP-tjänsterna lyder under HPs tillämpliga villkor för den tjänst som levereras till kunden eller initieras av denne vid tidpunkten för köpet. Kunden kan ha ytterligare lagstadgade rättigheter i enlighet med gällande lokala lagar och dessa rättigheter påverkas inte på något sätt av HPs villkor för tjänsten eller av den begränsade HP-garanti som gäller för din HP-produkt. 3. HP Sure Start med dynamiskt skydd är tillgängligt för utvalda Intel -baserade HP Elite-produkter. 4. Alla funktioner är inte tillgängliga i alla utgåvor eller versioner av Windows. Systemet kan behöva uppgraderas och/eller det kan krävas separat inköpt hårdvara, drivrutiner, programvara och/eller BIOS-uppdateringar för att du ska kunna dra nytta av alla funktioner i Windows. Windows 10 uppdateras automatiskt och funktionen är alltid aktiverad. Avgifter från internetleverantören kan tillkomma och ytterligare krav kan tillkomma längre fram för uppdateringar. Gå till 5. Säljs separat eller som en tillvalsfunktion.

8 LJUD OCH SAMARBETE I VÄRLDSKLASS HP rekommenderar Windows 10 Pro. KONTAKT, DELNING OCH KONFERENS PÅ EN NY NIVÅ Möjligheten att få direktkontakt oavsett var du befinner dig är det normala i den globala företagsvärlden, och nu behövs inte längre en uppsjö av olika alternativ och tillbehör. På utvalda HP Eliteprodukter är högtalartelefonen inbyggd i datorn. Nu kan du initiera ett möte på ett ögonblick, med samarbetsförberedda datorer och bildskärmar med entrycksanslutning, stöd för Skype för företag 1, fantastiskt Bang & Olufsen-ljud och riktningsoberoende HP-programvara för brusreducering inbyggt. 1. För Skype för företag krävs ett abonnemang.

9 08/09 HP Elite-datorer Snabbtangenter för konferenser Med integrerade snabbtangenter kan du hantera samtal och program som Skype för företag och få en mer samarbetsvänlig konferensupplevelse. Bang & Olufsen-ljud Det allra senaste Bang & Olufsen-ljudet omvandlar din dator till en konsertscen eller inspelningsstudio där underhållningen får liv, med ljud som du kan känna. Utformad för sann ljudperfektion i en dator. Skype för företag Med Skype för företag kan användare ringa samtal, hålla kontakten och samarbeta effektivt med funktioner som snabbmeddelanden, ljud- och videokonferenser, skärmdelning och mycket annat. HPs programvara för brusreducering Med HPs programvara för brusreducering får du kontrollen, så att oönskade eller distraherande ljud inte stör mötet. Den filtrerar automatiskt bort bakgrundsljud så att du kan fokusera på det som är viktigt.

10 ELITE PREMIUM HP rekommenderar Windows 10 Pro. HP Elite x3 VAD GÖR DEM FÖRSTKLASSIGA? Förstklassiga datorer är särskilt framtagna för chefer och mobila användare som har höga krav på design, prestanda, säkerhet och samarbete. De levererar en unik och engagerande datorupplevelse som ger dig de funktioner som behövs för att skapa, förbättra och utmana konventioner. PRODUKTEN SOM KAN ALLT Upplev kraften och produktiviteten hos en dator, smidigheten hos en platta och funktionerna hos en förstklassig smarttelefon allt i en enhet som ryms i din hand. HP Elite x3 är HPs första 3-i-1-enhet som är särskilt framtagen för företag och ger dig enkel och smidig åtkomst till dina kontakter, appar och data. 1 Utmärkelser och recensioner 1. Baserat på HPs interna analys 11 maj 2016 av mobila enheter som används för affärsproduktivitet på phabletenheter och bärbara och stationära datorer, med Windows 10 Mobile förinstallerat, MIL-STD-810 G- och IP67- testade, möjlighet att köra virtualiserade företagsappar på en stor skärm med hjälp av dockningsstationen som tillval och en biometrisk säkerhetslösning. 2. Baserat på HPs interna analys av bärbara företagsklassade datorer 4 januari 2016, med en årlig försäljning på över 1 miljon enheter med förinstallerad kryptering, autentisering, skydd mot skadlig kod och skydd på BIOSnivå som klarar MIL-STD-810G-tester, med dockningstillval för strömförsörjning. 3. Alla moduler säljs separat eller som tillval. Ytorna är tillval, måste vara fabrikskonfigurerade och kan inte kombineras med andra Slice-ytor. HP Elite Slice med trådlös laddningsyta konfigureras på fabriken och kommer att finnas tillgänglig längre fram.

11 10/11 HP Elite-datorer HP EliteBook Folio VÄRLDENS TUNNASTE BÄRBARA DATOR I FÖRETAGSKLASS NÅGONSIN. HP EliteBook Folio är världens tunnaste bärbara dator i företagsklass någonsin. 2 Det är datorn som omdefinierar hur en företagsdator ska vara, med företagsklassat skydd, perfekt design och effektiva samarbetsverktyg, allt för att förbättra din användarupplevelse. HP Elite x UTFORMAD FÖR IT, ÄLSKAD AV ANVÄNDARNA HP Elite x är ett slående tunt och lätt 2-i-1-kraftpaket som är bevisat tåligt, lätt kan anpassas till alla typer av uppgifter och är enkelt att hantera för både användare och IT-tekniker. HP ELITEDISPLAY S240UJ 23,8 TUM USB-C -BILDSKÄRM MED TRÅDLÖS LADDNING TRÅDLÖS, KRAFTFULL OCH URSNYGG. DEN LIKNAR INGENTING DU HAR UPPLEVT TIDIGARE. Välkommen till framtidens arbetsplats med HP EliteDisplay S240uj, HPs första skärm med fullt integrerad trådlös laddning och vår första skärm med USB-C. Den har förstklassigt ljud från Bang & Olufsen, QHD och ser fantastisk ut ur alla vinklar med bara två kablar på skrivbordet. HP Elite Slice och HP Elite Slice för mötesrum EN HELT NY SLAGS STATIONÄR DATOR HP Elite Slice och HP Elite Slice för mötesrum skiljer sig från alla stationära datorer du sett förr. En kraftfull dator omsluten av ett snyggt och modulärt chassi. Utformad för moderna användare där varje kompakt, trådlös modul tillför funktioner som gör att du kan ta dig an något nytt. 3

12 BÄRBARA DATORER HP rekommenderar Windows 10 Pro. HP EliteBook 1040-/HP EliteBook 1030-/HP EliteBook 800- och 705-serierna ELEGANT OCH TÅLIG HP EliteBook-datorer har en snygg och modern design som kommer att slå kollegor och kunder med häpnad. Om du ser bortom ytan hittar du kraftfull prestanda, de senaste processorerna från Intel och AMD och några av de tunnaste och lättaste affärsklassade bärbara datorerna på marknaden, plus innovativt BIOS-skydd från HP Sure Start med dynamiskt skydd, som skyddar både dig och ditt arbete.1 1. HP Sure Start med dynamiskt skydd är tillgängligt för utvalda Intel -baserade HP Elite-produkter. 2. För visning av full-hd-bilder krävs innehåll i full HD.

13 ALLT-I-ETT-PRODUKTER 12/13 HP Elite-datorer HP EliteOne 705 med AMD APU:er/HP EliteOne 800 med Intel Ta dig an arbetsdagen med AMD-drivna HP EliteOne 705 och Intel -styrda HP EliteOne 800. De har en heltäckande design och allt-i-ett-funktioner för ökad bekvämlighet, med all teknik som krävs för både traditionell och nyskapande driftsätttning, samt smidiga och flexibla funktioner som en pekfunktionsaktiverad bildskärm med full HD som tillval, 2 integrerad kabelhantering och ett brett utbud av stativ. STOR KRAFT I KOMPAKT DESIGN

14 STATIONÄRA DATORER HP rekommenderar Windows 10 Pro. HP EliteDesk 705-serien med AMD APU:er/HP EliteDesk 800-serien med Intel STILFULL EFFEKTIVITET Maximera arbetsytan med världens två minsta företagsklassade stationära datorer. 1 HP EliteDesk 705- och 800-serierna är specifikt framtagna för hög arbetsbelastning och snabba leveranser. Båda kan konfigureras med integrerade säkerhetslösningar och ytterligare säkerhetsalternativ, och finns tillgängliga som små stationära datorer och SFFdatorer för att passa på din arbetsplats. HP EliteDesk 705 finns även som en microtower. 1. Baserat på HPs interna analys av företagsklassade stationära datorer 21 september 2015, bland leverantörer med en årlig försäljning på över 1 miljon enheter med fjärde eller sjätte generationens Intel -processorer eller AMD Pro-processorer, integrerat VESA-stativ och VGA, 6 USB-portar, Windows 7 Professional, Windows 8.1 Pro eller Windows 10 Pro och TPM.

15 SKÄRMAR 14/15 HP Elite-datorer Bildskärmen är bara början. Arbeta och samarbeta med stil och komfort på en HP EliteDisplay med utmärkt skärmpresentation, som är ett perfekt komplement till din HP Elite-dator. Välj en standardskärm som kan justeras på fyra sätt för högre komfort och omfattande anslutningsmöjligheter, en välvd skärm som får kunder och kollegor att haja till, en skärm som är certifierad för Skype för företag och har utformats för enkelt och smidigt samarbete, en tresidig Windows 10-certifierad micro edge-skärm med 10 beröringspunkter, eller en skärm med ett integrerat stativ för trådlös laddning som laddar dina mobila enheter medan du jobbar. FRI UTSIKT Från vänster till höger: HP EliteDisplay E240c 60,45 cm (23,8 tum) bildskärm för videokonferens, HP EliteDisplay S240uj 60,45 cm (23,8 tum) USB-C -bildskärm med trådlös laddning, HP EliteDisplay S140u 35,56 cm (14 tum) USB bärbar bildskärm, HP EliteDisplay E272q 68,58 cm (27 tum) QHD-bildskärm, HP EliteDisplay S270c 68,58 cm (27 tum) välvd bildskärm, HP EliteDisplay E230t 58,42 cm (23 tum) pekskärm.

16 ELITE-TILLBEHÖR HP rekommenderar Windows 10 Pro. Ge dina HP Elitedatorer högre kapacitet och större flexibilitet med valfria Elite-tillbehör. HP Elite Thunderbolt 3 65 W-docka och HP ultratunn docka gör din enhet ännu smidigare HP Elite x3 Desk Dock ger din mobila enhet en kontorslösning HP Elite x3 Lap Dock maximerar din mobila Windowsupplevelse HP Executive 39,62 cm (15,6 tum) svart smal med toppöppning skyddar data och enhet HP Desktop Mini stativ för direktmontering gör att hela enheten tar mindre plats HP-konferenstangentbord, HP UC-headset med kabel och HP UC-högtalartelefon förbättrar samarbetet vid skrivbordet HP Desktop Mini låda med lås skyddar din dator

17 HP Elite Mobility UTFORMADE FÖR DITT SÄTT ATT ARBETA ELITE x ELITE x 3 16/17 HP Elite-datorer Operativsystem Windows 10 Pro HP rekommenderar Windows 10 Pro; 1 Windows 10 Home 1 Windows 10 Mobile 1 Processor 6:e generationens Intel Core -processor 2 Qualcomm Snapdragon 820 (2,15 GHz, 4 kärnor) 2 Minne Upp till 8 GB 4 GB LPDDR4 SDRAM (på kortet) Förvandla sjukvården. Ingjut liv i handeln. Sätt fart på byggbranschen. Stimulera skolan. HP har utvecklat mobila lösningar med skräddarsydd inbyggd säkerhet för att uppfylla branschkraven. Lagring Upp till 512 GB SSD 3 64 GB emmc Skärm Ultratunn 30,48 cm (12 tum) UWVA edp-pekskärm med full HD och LEDbakgrundsbelysning (1920 x 1280) och direktfogat Corning Gorilla -glas ,13 cm (5,96 tum) WQHD AMOLED 494 PPI-skärm med multipekfunktion (2560 x 1440) 6 Grafik Intel HD Graphics 515 Qualcomm Adreno 530 GPU (integrerad i processorn Qualcomm Snapdragon 820) Ljud Trådlöst Portar Bang & Olufsen-ljud, dubbla stereohögtalare, dubbelsystemsmikrofoner Intel Dual Band Wireless-AC a/b/g/n/ac (2x2) med kombinerat Wi-Fi och Bluetooth 4.2; Intel Tri-Band Wireless-AC a/b/g/n/ac (2x2) och Bluetooth 4.2 kombinerat med WiGig; HP hs3110 HSPA+ mobilt bredband; HP lt4120 Qualcomm Snapdragon X5 LTE mobil bredbandsmodul 4,5 1 USB Type-C med stöd för Thunderbolt (dockning, laddning och USB 3.1); 1 USB Type-A (USB 3.0); 1 kombinerad hörlur/mikrofon Två stereohögtalare (en med hörlurar), tre integrerade rundupptagande mikrofoner med brusreducering, en extern mikrofon (från headsetuttaget), stöd för Snapdragon Audio+, B&O PLAY-ljud a/b/g/n (2x2) med kombinerat WiFi och Bluetooth 4.0 LE (stöder Miracast); NFC; WWAN: 2G/3G/4G, LTE-A med bärvågsaggregering, endast GSM. 11,12,13 Ett 3,5 mm 3- och 4-poligt hörlursuttag; 1 USB 3.0 Type-C -kontakt; Enkel SIM-modell (Nano-SIM) eller dubbel SIM-modell (dubbel Nano-SIM, dubbel Stand-by); Pogo-stift Kamera 2 MP 1080p framåtvänd webbkamera med full HD; 5 MP 1080p bakåtvänd 6 med full HD 16 MP bakåtvänd kamera; 8 MP framåtvänd kamera och iriskamera Säkerhetsfunktioner TPM 2.0; HP-fingeravtrycksläsare (vissa modeller); inbyggd smartkortläsare (avancerat tangentbord); Autentisering vid start (lösenord, fingeravtryck); enhetskryptering före start (lösenord, fingeravtryck, vissa smartkort); HP BIOSphere med HP Sure Start; Absolute Persistence-modul; Microsoft Defender 7,8,9 Dubbel biometrisk autentisering med irisigenkänning och fingeravtrycksläsare; FIPS kryptografi; Qualcomm-processorn inkluderar Secure Boot, 128-bitars Unified Imagekryptering, 256-bitars full hårddiskkryptering, återställningsskydd och ftpm 2.0-säkerhet; Windows 10 innehåller 128-bitars Bitlocker-kryptering och företagsklassad VPN 14 Batteridriftstid Upp till 10 timmar och 15 minuter 10 Upp till 500 timmars väntetid, 33 timmars samtalstid, 14 timmars surftid, 13 timmars videouppspelningstid 15 Certifierad för Skype för företag Skype Expansionslösningar microsd-medieläsarplats; stöder microsd, microsdhc, microsdxc, stöder utökning upp till 2 TB HP Elite x3 dockningsstation; HP Elite x3 Lap Dock-enhet; HP Elite x3 trådlös laddare; HP 12 W USB-nätadapter för bil; HP Elite x3 slitstark väska; HP Elite x3 skärmskydd mot glassplitter 1. Alla funktioner är inte tillgängliga i alla utgåvor eller versioner av Windows. Systemet kan behöva uppgraderas och/eller det kan krävas separat inköpt hårdvara, drivrutiner, programvara och/eller BIOS-uppdateringar för att du ska kunna dra nytta av alla funktioner i Windows. Windows 10 uppdateras automatiskt och funktionen är alltid aktiverad. Avgifter från internetleverantören kan tillkomma och ytterligare krav kan tillkomma längre fram för uppdateringar. Gå till 2. Tekniken med flerkärniga processorer innebär förbättrad prestanda hos vissa programvaruprodukter. Det är inte säkert att alla kunder eller program kan dra nytta av denna teknik. Prestanda och klockfrekvens varierar beroende på arbetsbelastning samt konfiguration av hård- och programvara. Numrering är inte ett mått på högre prestanda. 3. För lagringsenheter är 1 GB = 1 miljard byte. 1 TB = 1 biljon byte. Den kapacitet som faktiskt formateras är mindre. En del av hårddisken är reserverad för programvara för systemåterställning. 4. Trådlös användning är en valfri tilläggsfunktion och kräver trådlös åtkomstpunkt och en internettjänst. Tillgängligheten för offentliga trådlösa åtkomstpunkter är begränsad. 5. Mobilt bredband är ett tillval och fabrikskonfiguration krävs. För användning krävs ett abonnemang som köps separat. Vänd dig till operatören för information om täckning och tillgänglighet i din region. Anslutningarna och hastigheterna varierar beroende på platsen, omgivningarna, nätverksförhållandena och andra faktorer. 4G LTE är inte tillgängligt för alla produkter eller i alla regioner. 6. För visning av HD-bilder (high-definition) måste innehållet vara i HD. För visning av full HD-bilder måste innehållet vara i full HD. För visning av WQHD-bilder måste innehållet vara i WQHD. 7. HP BIOSphere-funktioner kan variera beroende på datorplattform och -konfiguration. 8. BIOS Absolute Persistence-modulen levereras i avstängt läge och aktiveras när kunden köper och aktiverar ett abonnemang. Tjänsten kan vara begränsad. Kontakta Absolute för att kontrollera tillgängligheten utanför USA. Prenumerationstjänsten Absolute Recovery Guarantee är ett valfritt tillval och ger begränsad garanti. Särskilda villkor gäller. Fullständig information finns på: absolute.com/company/legal/agreements/computrace-agreement. Om Data Delete-tjänsten utnyttjas är betalningen för Recovery Guarantee ogiltig. För att kunna använda Data Delete-tjänsten måste kunderna först underteckna ett avtal om förhandsgodkännande och antingen skapa en PIN-kod eller köpa ett eller flera RSA SecurID-token från Absolute Software. 9. Microsoft Defender: anmälan och internetanslutning krävs för uppdateringar. 10. Batteritiden för Windows 10/MM14 varierar beroende på olika faktorer, bland annat produktmodell, konfiguration, installerade program, funktioner, användning, trådlös funktion och inställningar för energihantering. Batteriets maxkapacitet minskar naturligt ju längre och ju mer du använder det. Mer information finns på För alla trådlösa funktioner krävs en trådlös åtkomstpunkt och en internettjänst (ingår inte). Tillgängligheten för offentliga trådlösa åtkomstpunkter är begränsad. Specifikationerna för ac WLAN är endast ett utkast och inte slutgiltiga. Om de slutgiltiga specifikationerna skiljer sig från utkastet kan det påverka möjligheten för den bärbara datorn att kommunicera med andra ac WLAN-enheter. 12. WWAN är en tjänst som köps med separat avtal. Vänd dig till operatören för information om täckning och tillgänglighet i din region. Anslutningarna och hastigheterna varierar beroende på platsen, omgivningarna, nätverksförhållandena och andra faktorer. 4G LTE är inte tillgängligt för alla produkter eller i alla regioner. 13. Miracast är en trådlös teknik som du kan använda för att projicera datorskärmen på tv-apparater, projektorer och strömmande mediespelare som också stöder Miracast. Du kan använda Miracast för att dela det du gör på datorn och visa det som ett bildspel. Mer information finns på windows.microsoft.com/en-us/windows-8/project-wireless-screen-miracast. 14. Programvaruuppdatering för fingeravtrycksläsning i Windows 10 krävs och planeras ingå i en framtida version. 15. Den faktiska batteritiden varierar beroende på nätverksförhållanden, inställningar, konfiguration, individuella användningsmönster och andra förhållanden. Användning av trådlösa funktioner samt bakgrundsbelysning förkortar avsevärt batteriets drifttid. Maxkapaciteten minskar med tiden och ju mer det används. Testad av HP med 720p (1280 x 720), videomediefil, enkelt SIM-kort, 200 cd/m2 ljusstyrka, flygplansläge på, volymnivå på 50 procent med trådbundet headset anslutet. Batteriets faktiska livslängd varierar beroende på konfiguration, och maxkapaciteten minskar med tiden och ju mer det används.

18 HP EliteBook BÄRBART KRAFTPAKET HP rekommenderar Windows 10 Pro. ELITEBOOK FOLIO ELITEBOOK 1040 ELITEBOOK 1030 Operativsystem Processor Windows 10 Pro HP rekommenderar Windows 10 Pro 1 Windows 10 Pro HP rekommenderar Windows 10 Pro 1 Windows 10 Pro HP rekommenderar Windows 10 Pro 1 Windows 10 Home 64 1 Windows 10 Home; 1 Windows 7 Professional 8 Windows 10 Home; 1 Windows 7 Professional 8 Intel Core m7-processor; Intel Core m5-processor; Intel Core m3-processor 2 Intel Core i7-processor; Intel Core i5-processor 2 Intel Core m7-processor; Intel Core m5-processor 2 Minne Upp till 8 GB Upp till 16 GB Upp till 16 GB Lagring Upp till 512 GB SSD 3 Upp till 512 GB SSD 3 Upp till 512 GB SSD 3 Bildskärm 31,75 cm (12,5 tum) ultratunn UWVA-pekskärm med full HD och LEDbakgrundsbelysning (1 920 x 1 080); 31,75 cm (12,5 tum) ultratunn UWVApekskärm med UHD och LED-bakgrundsbelysning (3 840 x 2 160) 4 35,56 cm (14 tum) antireflexbehandlad SVA med full HD och LEDbakgrundsbelysning (1 920 x 1 080); 35,56 cm (14 tum) antireflexbehandlad QHD UWVA med LED-bakgrundsbelysning (2 560 x 1 440); 35,56 cm (14 tum) QHD UWVApekskärm med LED-bakgrundsbelysning (2 560 x 1 440); HP Sure View integrerat sekretessfilter; 35,56 cm (14 tum) tunn och antireflexbehandlad SVA med kamera, LED-bakgrundsbelysning och full HD (1 920 x 1 080) 4 33,78 cm (13,3 tum) edp 1.3-skärm med full HD (1 920 x 1 080); 33,78 cm (13,3 tum) QHD+ edp 1.3-pekskärm (3 200 x 1 800) 4 Grafik Integrerat: Intel HD Graphics 515 Integrerat: Intel HD Graphics 520 Integrerat: Intel HD Graphics 515 Ljud Trådlöst Portar Bang & Olufsen-ljud; HPs programvara för brusreducering; HP Clear ljudförstärkare; integrerade dubbelsystemsmikrofoner; 4 inbyggda stereohögtalare Intel a/b/g/n/ac (2x2) och Bluetooth 4.2-kombination (interna komponentuppgraderingar för anslutning är inte tillgängliga efter fabrikskonfiguration) 5 2 USB Type-C med stöd för Thunderbolt (för dockning, laddning och USB 3.1); 1 kombinerad för hörlurar/mikrofon Bang & Olufsen-ljud; HPs programvara för brusreducering; HP Clear ljudförstärkare; integrerade dubbelsystemsmikrofoner; 2 inbyggda stereohögtalare Bang & Olufsen-ljud; HPs programvara för brusreducering; HP Clear ljudförstärkare; integrerade dubbelsystemsmikrofoner; 2 inbyggda stereohögtalare HP lt4120 Qualcomm Snapdragon X5 LTE mobil bredbandsmodul; HP hs3110 HSPA+ mobilt bredband; Intel a/b/g/n/ac (2x2) kombinerat Intel a/b/g/n/ac (2x2) kombinerat med Bluetooth 4.2; Modul för närfältskommunikation (NFC) med Bluetooth 4.2; Modul för närfältskommunikation (NFC) (tillval) 10,11 5,9,11 2 USB 3.0 (för laddning); 1 USB Type-C (för laddning); 1 dockningskontakt; 1 HDMI; 1 strömingång; 1 kombinerad för hörlurar/mikrofon; 2 USB 3.0 (för laddning); 1 USB Type-C (för laddning); 1 dockningskontakt; 1 HDMI; 1 strömingång; 1 kombinerad hörlur/mikrofon Kamera 720p HD-webbkamera 720p HD-webbkamera 720p HD-webbkamera Säkerhetsfunktioner IR-kamera för ansiktsautentisering med Windows Hello; TPM 1.2/2.0 (Infineon, fastlödd); Autentisering av förstart (lösenord) 6 Plats för säkerhetslås (låset måste köpas separat); TPM 1.2/2.0 (Infineon, fastlödd); integrerad smartkortläsare (aktiv); fingeravtrycksläsare; Autentisering av förstart (lösenord, smartkort) 6 Plats för säkerhetslås (låset måste köpas separat); TPM 1.2/2.0; autentisering av förstart (lösenord); HP-fingeravtrycksläsare (tillval) 12 Batteridriftstid Upp till 10 timmar och 30 minuter (full HD, inte pekskärm) 7 Upp till 11 timmar och 30 minuter 7 Upp till 13 timmar och 15 minuter 7 Certifierad för Skype för företag Skype Skype Skype Expansionslösningar HP Elite Thunderbolt 3-docka (tillval); HP Executive Resehubb (tillval) HP UltraSlim-sidodockningsstation (tillval); HP-dockning till VGA + Ethernetadapter (tillval) HP UltraSlim-sidodockningsstation (tillval); HP-dockning till VGA + Ethernet-adapter (tillval) 1. Alla funktioner är inte tillgängliga i alla utgåvor eller versioner av Windows. Systemet kan behöva uppgraderas och/eller det kan krävas separat inköpt hårdvara, drivrutiner, programvara och/eller BIOS-uppdateringar för att du ska kunna dra nytta av alla funktioner i Windows. Windows 10 uppdateras automatiskt och funktionen är alltid aktiverad. Avgifter från internetleverantören kan tillkomma och ytterligare krav kan tillkomma längre fram för uppdateringar. Gå till 2. Tekniken med flerkärniga processorer innebär förbättrad prestanda hos vissa programvaruprodukter. Det är inte säkert att alla kunder eller program kan dra nytta av denna teknik. Prestanda och klockfrekvens varierar beroende på programarbetsbelastning, samt hårdvaru- och programvarukonfigurationer. Intels numrering är inte ett mått på högre prestanda. 3. För lagringsenheter är 1 GB = 1 miljard byte. Den kapacitet som faktiskt formateras är mindre. Upp till 30 GB (för Windows 7 och 10) har reserverats för systemåterställningsprogram. 4. För visning av HD-bilder (high-definition) krävs innehåll i HD. För visning av full HD-bilder måste innehållet vara i full HD. 5. Trådlöst kräver en trådlös åtkomstpunkt och internettjänst. Tillgängligheten för offentliga trådlösa åtkomstpunkter är begränsad. 6. Den här produkten levereras med TPM 1.2 med möjlighet att uppgradera till TPM 2.0. Uppgraderingsfunktionen förväntas bli tillgänglig i slutet av 2015 via HPs kundsupport. 7. Batteritiden för Windows 10/MM14 varierar beroende på olika faktorer, bland annat produktmodell, konfiguration, installerade program, funktioner, användning, trådlös funktion och inställningar för energihantering. Batteriets maxkapacitet minskar naturligt ju längre och ju mer du använder det. Mer information finns på bapco.com. 8. Windows 7 Professional har redan installerats i det här systemet och en licens samt media för Windows 10 Pro medföljer. Du får bara använda en version av Windows i taget. Om du vill växla mellan versionerna måste du avinstallera den ena versionen och installera den andra. Säkerhetskopiera alla data (filer, foton osv.) innan du avinstallerar och installerar operativsystemen för att undvika att data går förlorade. 9. Mobilt bredband är ett tillval och fabrikskonfiguration krävs. För användning krävs ett abonnemang som köps separat. Vänd dig till operatören för information om täckning och tillgänglighet i din region. Anslutningarna och hastigheterna varierar beroende på platsen, omgivningarna, nätverksförhållandena och andra faktorer. 4G LTE är inte tillgängligt för alla produkter eller i alla regioner. 10. Trådlöst kräver en trådlös åtkomstpunkt och internettjänst. Tillgängligheten för offentliga trådlösa åtkomstpunkter är begränsad. Specifikationerna för ac WLAN är endast ett utkast och inte slutgiltiga. Om de slutgiltiga specifikationerna skiljer sig från utkastet kan det påverka möjligheten för den bärbara datorn att kommunicera med andra ac WLAN-enheter. 11. NFC är ett tillval och fabrikskonfiguration krävs. 12. Om denna produkt är konfigurerad för operativsystemet Windows 7 eller Windows 7-nedgradering levereras den med TPM 1.2, med möjlighet att uppgradera till TPM 2.0. Uppgraderingsfunktionen förväntas bli tillgänglig under andra halvåret 2016 via HPs kundsupport.

19 ELITEBOOK 820 ELITEBOOK 840 ELITEBOOK /19 HP Elite-datorer Operativsystem Windows 10 Pro HP rekommenderar Windows 10 Pro; 1 Windows 10 Home; 1 Windows 10 Pro HP rekommenderar Windows 10 Pro; 1 Windows 10 Home; 1 Windows 10 Pro HP rekommenderar Windows 10 Pro; 1 Windows 10 Home; 1 Windows 7 Professional; 2 Windows 8.1 Pro; 3 Windows Windows 7 Professional; 2 Windows 8.1 Pro; 3 Windows Windows 7 Professional; 2 Windows 8.1 Pro; 3 Windows Processor Intel Core i7-processor; Intel Core i5-processor; Intel Core i3-processor 4 Intel Core i7-processor; Intel Core i5-processor; Intel Core i3-processor 4 Intel Core i7-processor; Intel Core i5-processor; Intel Core i3-processor 4 Minne Upp till 16 GB Upp till 32 GB Upp till 32 GB Lagring Upp till 1 TB SATA (5 400 rpm) 5 Upp till 1 TB SATA (5 400 rpm) 5 Upp till 1 TB SATA (5 400 rpm) 5 Bildskärm 31,75 cm (12,5 tum) tunn SVA med full HD, antireflexbehandling och LEDbakgrundsbelysning (1 366 x 768); 31,75 cm (12,5 tum) ultratunn UWVA med full HD, antireflexbehandling och LED-bakgrundsbelysning (1 920 x 1 080); 31,75 cm (12,5 tum) ultratunn WVA-pekskärm med full HD (1 920 x 1 080) 6 35,56 cm (14 tum) tunn SVA med full HD, antireflexbehandling och LEDbakgrundsbelysning (1 366 x 768); 35,56 cm (14 tum) tunn och antireflexbehandlad HD SVA med LED-bakgrundsbelysning (1 366 x 768); 35,56 cm (14 tum) tunn och antireflexbehandlad SVA med full HD och LED-bakgrundsbelysning (1 920 x 1 080); 35,56 cm (14 tum) ultratunn UWVA med full HD, antireflexbehandling och LED-bakgrundsbelysning (2 560 x 1 440); 35,56 cm (14 tum) tunn SVApekskärm med full HD och LED-bakgrundsbelysning (1 920 x 1 080) 6 39,62 cm (15,6 tum) tunn HD1 edp SVA med LED-bakgrundsbelysning antireflexbehandling (1 366 x 768) och med eller utan kamera; 39,62 cm (15,6 tum) tunn och antireflexbehandlad edp SVA med full HD, LEDbakgrundsbelysning (1 920 x 1 080) och med eller utan kamera; 39,62 cm (15,6 tum) tunn och antireflexbehandlad edp UWVA med UHD och LEDbakgrundsbelysning (3 840 x 2 160) samt med eller utan kamera 6 Grafik Integrerat: Intel HD Graphics 520 Intel HD Graphics 520 Intel HD Graphics 520 Ljud Bang & Olufsen-ljud; integrerad dubbelsystemsmikrofon; integrerade förstklassiga högtalare; HPs programvara för brusreducering; HP Clear ljudförstärkare; Bang & Olufsen-ljud; integrerad dubbelsystemsmikrofon; integrerade förstklassiga högtalare; HPs programvara för brusreducering; HP Clear ljudförstärkare; Bang & Olufsen-ljud; integrerad dubbelsystemsmikrofon; integrerade förstklassiga högtalare; HPs programvara för brusreducering; HP Clear ljudförstärkare; Trådlöst Intel Dual Band Wireless-AC a/b/g/n/ac (2x2) med kombinerat Wi-Fi och Bluetooth 4.2 (vpro); Intel Dual Band Wireless-AC a/b/g/n/ac (2x2) med kombinerat Wi-Fi och Bluetooth 4.2 (icke-vpro); Intel Wireless-AC a/b/g/n/ac (1x1) med kombinerat Wi-Fi och Bluetooth 4.0 (icke-vpro) 7 Intel Dual Band Wireless-AC a/b/g/n/ac (2x2) med kombinerat Wi-Fi och Bluetooth 4.2 (vpro); Intel Dual Band Wireless-AC a/b/g/n/ac (2x2) med kombinerat Wi-Fi och Bluetooth 4.2 (icke-vpro); Intel Wireless-AC a/b/g/n/ac (1x1) med kombinerat Wi-Fi och Bluetooth 4.0 (icke-vpro) 7 Intel Dual Band Wireless-AC a/b/g/n/ac (2x2) med kombinerat Wi-Fi och Bluetooth 4.2 (vpro); Intel Dual Band Wireless-AC a/b/g/n/ac (2x2) med kombinerat Wi-Fi och Bluetooth 4.2 (icke-vpro); Intel Wireless-AC a/b/g/n/ac (1x1) med kombinerat Wi-Fi och Bluetooth 4.0 (icke-vpro) 7 Portar 1 USB 3.0; 1 USB 3.0 (för laddning); 1 USB Type-C ; 1 DisplayPort ; 1 VGA; 1 kombinerad hörlur/mikrofon; 1 strömingång; 1 RJ-45; 1 dockningskontakt 1 USB 3.0; 1 USB 3.0 (för laddning); 1 USB Type-C ; 1 DisplayPort ; 1 VGA; 1 kombinerad hörlur/mikrofon; 1 strömingång; 1 RJ-45; 1 dockningskontakt 1 USB 3.0; 1 USB 3.0 (för laddning); 1 USB Type-C ; 1 DisplayPort ; 1 VGA; 1 kombinerad hörlur/mikrofon; 1 strömingång; 1 RJ-45; 1 dockningskontakt Kamera 720p HD-webbkamera (vissa modeller) 720p HD-webbkamera 720p HD-webbkamera Säkerhetsfunktioner Plats för säkerhetslås (låset måste köpas separat); TPM 1.2/2.0; integrerad smartkortläsare (aktiv); Autentisering av förstart (lösenord, smartkort); HPfingeravtrycksläsare (tillval) 8 Plats för säkerhetslås (låset måste köpas separat); TPM 1.2/2.0; integrerad smartkortläsare (aktiv); Autentisering av förstart (lösenord, smart card); HPfingeravtrycksläsare (tillval) 8 Plats för säkerhetslås (låset måste köpas separat); TPM 1.2/2.0; integrerad smartkortläsare (aktiv); Autentisering av förstart (lösenord, smart card); HPfingeravtrycksläsare (tillval) 8 Batteridriftstid Upp till 12 timmar och 30 minuter 9 Upp till 9 timmar (HDD); upp till 13 timmar och 30 minuter (SSD) 9 Upp till 9 timmar och 30 minuter (HDD); upp till 12 timmar och 30 minuter (SSD) 9 Expansionslösningar 1 mediekortläsare; 1 extern SIM (stöd för SD, SDHC, SDXC) 1 mediekortläsare; 1 extern SIM 1 mediekortläsare; 1 extern SIM 1. Alla funktioner är inte tillgängliga i alla utgåvor eller versioner av Windows. Systemet kan behöva uppgraderas och/eller det kan krävas separat inköpt hårdvara, drivrutiner, programvara och/eller BIOS-uppdateringar för att du ska kunna dra nytta av alla funktioner i Windows. Windows 10 uppdateras automatiskt och funktionen är alltid aktiverad. Avgifter från internetleverantören kan tillkomma och ytterligare krav kan tillkomma längre fram för uppdateringar. Gå till 2. Windows 7 Professional har redan installerats i det här systemet och en licens samt media för Windows 10 Pro medföljer. Du får bara använda en version av Windows i taget. Om du vill växla mellan versionerna måste du avinstallera den ena versionen och installera den andra. Säkerhetskopiera alla data (filer, foton osv.) innan du avinstallerar och installerar operativsystemen för att undvika att data går förlorade. 3. Alla funktioner är inte tillgängliga i alla utgåvor eller versioner av Windows. Systemet kan behöva uppgraderas och/eller det kan krävas separat inköpt hårdvara, drivrutiner, programvara och/eller BIOS-uppdateringar för att du ska kunna dra nytta av alla funktioner i Windows. Gå till 4. Tekniken med flerkärniga processorer innebär förbättrad prestanda hos vissa programvaruprodukter. Det är inte säkert att alla kunder eller program kan dra nytta av denna teknik. Prestanda och klockfrekvens varierar beroende på programarbetsbelastning, samt hårdvaru- och programvarukonfigurationer. Intels numrering är inte ett mått på högre prestanda. 5. För lagringsenheter är 1 GB = 1 miljard byte. 1 TB = 1 biljon byte. Den kapacitet som faktiskt formateras är mindre. Upp till 30 GB (för Windows 8 och 10) har reserverats för systemåterställningsprogram. 6. För visning av HD-bilder (high-definition) måste innehållet vara i HD. För visning av full HD-bilder måste innehållet vara i full HD. 7. För alla trådlösa funktioner krävs en trådlös åtkomstpunkt och en internettjänst (ingår inte). Tillgängligheten för offentliga trådlösa åtkomstpunkter är begränsad. Specifikationerna för ac WLAN är endast ett utkast och inte slutgiltiga. Om de slutgiltiga specifikationerna skiljer sig från utkastet kan det påverka möjligheten för den bärbara datorn att kommunicera med andra ac WLAN-enheter. 8. Den här produkten levereras med TPM 1.2 med möjlighet att uppgradera till TPM 2.0. Uppgraderingsfunktionen förväntas bli tillgänglig under andra halvåret 2016 via HPs kundsupport. 9. Batteritiden för Windows 10/MM14 varierar beroende på olika faktorer, bland annat produktmodell, konfiguration, installerade program, funktioner, användning, trådlös funktion och inställningar för energihantering. Batteriets maxkapacitet minskar naturligt ju längre och ju mer du använder det. Mer information finns på bapco.com.

20 HP EliteBook BÄRBART KRAFTPAKET HP rekommenderar Windows 10 Pro. ELITEBOOK 725 ELITEBOOK 745 ELITEBOOK 755 Operativsystem Windows 10 Pro HP rekommenderar Windows 10 Pro; 1 Windows 10 Home; 1 Windows 10 Pro HP rekommenderar Windows 10 Pro; 1 Windows 10 Home; 1 Windows 10 Pro HP rekommenderar Windows 10 Pro; 1 Windows 10 Home; 1 Windows 7 Professional; 2 Windows 8.1 Pro; 3 Windows Windows 7 Professional; 2 Windows 8.1 Pro; 3 Windows Windows 7 Professional; 2 Windows 8.1 Pro; 3 Windows Processor AMD PRO A-Series APU:er 4 AMD PRO A-Series APU:er 4 AMD PRO A-Series APU:er 4 Minne Upp till 16 GB Upp till 16GB Upp till 16GB SATA-hårddisk på upp till 500 GB (7 200 rpm); SATA-hårddisk på upp till 1 TB SATA-hårddisk på upp till 500 GB (7 200 rpm); SATA-hårddisk på upp till 1 TB Lagring Upp till 1 TB SATA (5 400 rpm) 5 (5 400 rpm) 5 (5 400 rpm) 5 Bildskärm 31,75 cm (12,5 tum) tunn SVA med full HD, antireflexbehandling och LEDbakgrundsbelysning (1 366 x 768); 31,75 cm (12,5 tum) antireflexbehandlad och ultratunn UWVA med full HD och LED-bakgrundsbelysning (1 920 x 1 080); 31,75 cm (12,5 tum) ultratunn UWVA-pekskärm med full HD (1 920 x 1 080) 6 35,56 cm (14 tum) tunn SVA med full HD, antireflexbehandling och LED-bakgrundsbelysning (1 366 x 768); 35,56 cm (14 tum) tunn och antireflexbehandlad SVA med full HD och LED-bakgrundsbelysning (1 920 x 1 080); 35,56 cm (14 tum) ultratunn UWVA med full HD, antireflexbehandling och LED-bakgrundsbelysning (2 560 x 1 440); 35,56 cm (14 tum) tunn SVApekskärm med full HD och LED-bakgrundsbelysning (1 920 x 1 080) 6 39,62 cm (15,6 tum) tunn SVA med full HD, antireflexbehandling och LEDbakgrundsbelysning (1 366 x 768); 39,62 cm (15,6 tum) tunn och antireflexbehandlad SVA med full HD och LED-bakgrundsbelysning (1 920 x 1 080); 39,62 cm (15,6 tum) tunn SVA-pekskärm med full HD och LED-bakgrundsbelysning (1 920 x 1 080) 6 Grafik Integrerat: AMD Radeon R7; AMD Radeon R6 Integrerat: AMD Radeon R7; AMD Radeon R6 Integrerat: AMD Radeon R7; AMD Radeon R6 Ljud Trådlöst Portar Bang & Olufsen-ljud; integrerad dubbelsystemsmikrofon; integrerade förstklassiga högtalare; HPs programvara för brusreducering; HP Clear ljudförstärkare; HP lt4120 Qualcomm Snapdragon X5 LTE mobil bredbandsmodul; HP hs3110 HSPA+ mobilt bredband; Realtek b/g/n (1x1); Broadcom Dual Band a/b/g/n (2x2) kombinerat med Bluetooth 4.0; Intel a/b/g/n/ac (2x2) kombinerat med Bluetooth 4.2; Modul för närfältskommunikation (NFC) (tillval) (stöd för Miracast [Windows 8.1 och Windows 10]) 7 1 USB 3.0; 1 USB 3.0 (för laddning); 1 USB Type-C ; 1 DisplayPort ; 1 VGA; 1 kombinerad hörlur/mikrofon; 1 strömingång; 1 RJ-45; 1 dockningskontakt Bang & Olufsen-ljud; integrerad dubbelsystemsmikrofon; integrerade förstklassiga högtalare; HPs programvara för brusreducering; HP Clear ljudförstärkare; HP lt4120 Qualcomm Snapdragon X5 LTE mobil bredbandsmodul; HP hs3110 HSPA+ mobilt bredband; Realtek b/g/n (1x1); Broadcom Dual Band a/b/g/n (2x2) kombinerat med Bluetooth 4.0; Intel a/b/g/n/ac (2x2) kombinerat med Bluetooth 4.2; Modul för närfältskommunikation (NFC) (tillval) (stöd för Miracast [Windows 8.1 och Windows 10]) 7 1 USB 3.0; 1 USB 3.0 (för laddning); 1 USB Type-C ; 1 DisplayPort ; 1 VGA; 1 kombinerad hörlur/mikrofon; 1 strömingång; 1 RJ-45; 1 dockningskontakt Bang & Olufsen-ljud; integrerad dubbelsystemsmikrofon; integrerade förstklassiga högtalare; HPs programvara för brusreducering; HP Clear ljudförstärkare; HP lt4120 Qualcomm Snapdragon X5 LTE mobil bredbandsmodul; HP hs3110 HSPA+ mobilt bredband; Realtek b/g/n (1x1); Broadcom Dual Band a/b/g/n (2x2) kombinerat med Bluetooth 4.0; Intel a/b/g/n/ac (2x2) kombinerat med Bluetooth 4.2; Modul för närfältskommunikation (NFC) (tillval) (stöd för Miracast [Windows 8.1 och Windows 10]) 7 1 USB 3.0; 1 USB 3.0 (för laddning); 1 USB Type-C ; 1 DisplayPort ; 1 VGA; 1 kombinerad hörlur/mikrofon; 1 strömingång; 1 RJ-45; 1 dockningskontakt Kamera 720p HD-webbkamera (vissa modeller) 6 720p HD-webbkamera (vissa modeller) 6 720p HD-webbkamera (vissa modeller) 6 Säkerhetsfunktioner Plats för säkerhetslås (låset måste köpas separat); TPM 1.2/2.0; integrerad smartkortläsare (aktiv); Autentisering av förstart (lösenord, smartkort); HP-fingeravtrycksläsare (tillval) 8 Plats för säkerhetslås (låset måste köpas separat); TPM 1.2/2.0; integrerad smartkortläsare (aktiv); Autentisering av förstart (lösenord, smartkort); HP-fingeravtrycksläsare (tillval) 8 Batteridriftstid Upp till 8 timmar och 30 minuter 9 Upp till 8 timmar och 15 minuter 9 Upp till 8 timmar 9 Plats för säkerhetslås (låset måste köpas separat); TPM 1.2/2.0; integrerad smartkortläsare (aktiv); Autentisering av förstart (lösenord, smartkort); HP-fingeravtrycksläsare (tillval) 8 Expansionslösningar 1 mediekortläsare; 1 extern SIM (stöd för SD, SDHC, SDXC) 1 mediekortsläsare; 1 extern SIM (stöd för SD, SDHC, SDXC) 1 mediekortläsare; 1 extern SIM (stöd för SD, SDHC, SDXC) 1. Alla funktioner är inte tillgängliga i alla utgåvor eller versioner av Windows. Systemet kan behöva uppgraderas och/eller det kan krävas separat inköpt hårdvara, drivrutiner, programvara och/eller BIOS-uppdateringar för att du ska kunna dra nytta av alla funktioner i Windows. Windows 10 uppdateras automatiskt och funktionen är alltid aktiverad. Avgifter från internetleverantören kan tillkomma och ytterligare krav kan tillkomma längre fram för uppdateringar. Gå till 2. Windows 7 Professional har redan installerats i det här systemet och en licens samt media för Windows 10 Pro medföljer. Du får bara använda en version av Windows i taget. Om du vill växla mellan versionerna måste du avinstallera den ena versionen och installera den andra. Säkerhetskopiera alla data (filer, foton osv.) innan du avinstallerar och installerar operativsystemen för att undvika att data går förlorade. 3. Alla funktioner är inte tillgängliga i alla utgåvor eller versioner av Windows. Systemet kan behöva uppgraderas och/eller det kan krävas separat inköpt hårdvara, drivrutiner, programvara och/eller BIOS-uppdateringar för att du ska kunna dra nytta av alla funktioner i Windows. Gå till 4. Tekniken med flerkärniga processorer innebär förbättrad prestanda hos vissa programvaruprodukter. Det är inte säkert att alla kunder eller program kan dra nytta av denna teknik. Prestanda och klockfrekvens varierar beroende på programarbetsbelastning, samt hårdvaru- och programvarukonfigurationer. AMD:s numrering är inte ett mått på klockfrekvensen. 5. För lagringsenheter är 1 GB = 1 miljard byte. 1 TB = 1 biljon byte. Den kapacitet som faktiskt formateras är mindre. Upp till 30 GB (för Windows 8 och 10) har reserverats för systemåterställningsprogram. 6. För visning av HD-bilder (high-definition) måste innehållet vara i HD. För visning av full HD-bilder måste innehållet vara i full HD. 7. Alla trådlösa tillval säljs separat eller som tillvalsfunktioner. För all trådlös funktion krävs en trådlös åtkomstpunkt och ett Internetabonnemang (ingår inte). Tillgängligheten för offentliga trådlösa åtkomstpunkter är begränsad. För att kunna använda WWAN måste du ha ett separat serviceavtal. Vänd dig till operatören för information om täckning och tillgänglighet i din region. Anslutningarna och hastigheterna varierar beroende på platsen, omgivningarna, nätverksförhållandena och andra faktorer. 4G LTE är inte tillgängligt för alla produkter eller i alla regioner. Miracast är en trådlös teknik som du kan använda för att projicera datorskärmen på tv-apparater, projektorer och strömmande mediespelare som även stöder Miracast. Du kan använda Miracast för att dela det du gör på datorn och visa det som ett bildspel. Mer information finns på windows.microsoft.com/en-us/windows-8/project-wireless-screen-miracast. 8. Den här produkten levereras med TPM 1.2 med möjlighet att uppgradera till TPM 2.0. Uppgraderingsfunktionen förväntas bli tillgänglig under andra halvåret 2016 via HPs kundsupport. 9. Batteritiden för MM14 varierar beroende på olika faktorer, bland annat produktmodell, konfiguration, installerade program, funktioner, användning, trådlös funktion och inställningar för energihantering. Batteriets maxkapacitet minskar naturligt ju längre och ju mer du använder det. Mer information finns på bapco.com.

21 HP Elite Slice ELITE SLICE ETT MODULUPPBYGGT MÄSTERVERK ELITE SLICE FÖR MÖTESRUM 20/21 HP Elite-datorer Operativsystem Windows 10 Pro HP rekommenderar Windows 10 Pro; 1 Windows 10 Home 1 Windows 10 Pro HP rekommenderar Windows 10 Pro; 1 Windows 10 Home 1 Processor Intel Core i3-6100t med Intel HD Graphics 530; 2 Intel Core i3-6300t med Intel HD Graphics 530; 2 Intel Core i5-6500t med Intel HD Graphics 530; 2 Intel Core i5-6600t med Intel HD Graphics 530; 2 Intel Core i7-6700t med Intel HD Graphics Intel Core i5-6500t med Intel HD Graphics 530;2 Intel Core i5-6600t med Intel HD Graphics 530; 2 Intel Core i7-6700t med Intel HD Graphics Minne Upp till 32 GB max DDR Upp till 32 GB max DDR Lagring Hårddiskenhet upp till 500 GB rpm; SSD-enhet upp till 512 GB TD; SSD-hårddisk på upp till 512 GB 4 Hårddiskenhet upp till 500 GB rpm; SSD-enhet upp till 512 GB TD; SSD-hårddisk på upp till 512 GB 4 Samarbetsknappar Ring eller besvara, stäng av ljud, volym upp, volym ned, lägg på, avsluta eller avvisa Optisk enhet HP ODD-modul (tillval) 5 HP ODD-modul (tillval) 5 Grafik Intel HD Graphics 530 med stöd för GT2, WIDI-kompatibel, 6 DP1.2, HDMI, USB-C -port, DirectX 3D Intel HD Graphics 530 med stöd för GT2, WIDI-kompatibel, 6 DP1.2, HDMI, USB-C -port, DirectX 3D Ljud HP ljudmodul (tillval); Bang & Olufsen-ljud; Helt omslutande ljud; HP Audio Boost; HPs programvara för brusreducering; dubbelsystemsmikrofoner med en fälträckvidd på 5 m HP ljudmodul (tillval); Bang & Olufsen-ljud; Helt omslutande ljud; HP Audio Boost; HPs programvara för brusreducering; dubbelsystemsmikrofoner med en fälträckvidd på 5 m Nätverksfunktioner Trådbunden Intel i219lm GbE LOM; Trådlös (tillval, måste konfigureras vid köp) 7 Trådbunden Intel i219lm GbE LOM; Trådlös (tillval, måste konfigureras vid köp) 7 Externa I/O-portar 1 universellt ljuduttag, 1 USB Type-C (USB 3.1 1:a generationen, 15 W utgång), 1 USB Type-A (USB 3.1, för laddning), 1 USB Type-A (USB 3.1, S4/S5 aktivering), 1 USB Type-C (alternativt läge DP, USB 3.1 1:a generationen, 15 W utgång, 60 W ingång), 1 DisplayPort, 1 HDMI, 1 RJ-45, 1 DC-ingång 1 universellt ljuduttag, 1 USB Type-C (USB 3.1 1:a generationen, 15 W utgång), 1 USB Type-A (USB 3.1, för laddning), 1 USB Type-A (USB 3.1, S4/S5 aktivering), 1 USB Type-C (alternativt läge DP, USB 3.1 1:a generationen, 15 W utgång, 60 W ingång), 1 DisplayPort, 1 HDMI, 1 RJ-45, 1 DC-ingång Interna I/O-portar HP Slice-uttag HP Slice-uttag Säkerhetsfunktioner HP BIOSphere med Sure Start med dynamiskt skydd, 8 HP DriveLock, HP BIOS Protection, 9 TPM 2.0, HP Client Security (HP Security Manager inklusive Credential Manager och Password Manager, HP Drive Lock, HPs fingeravtrycksläsare, Absolute Persistence-modul) HP BIOSphere med Sure Start med dynamiskt skydd, 8 HP DriveLock, HP BIOS Protection, 9 TPM 2.0, HP Client Security (HP Security Manager inklusive Credential Manager och Password Manager, HP Drive Lock, HPs fingeravtrycksläsare, Absolute Persistence-modul) Nätaggregat 65 W eller 90 W (tillval, måste konfigureras vid köp) W eller 90 W (tillval, måste konfigureras vid köp) Alla funktioner är inte tillgängliga i alla utgåvor eller versioner av Windows. Systemet kan behöva uppgraderas och/eller det kan krävas separat inköpt hårdvara, drivrutiner, programvara och/eller BIOS-uppdateringar för att du ska kunna dra nytta av alla funktioner i Windows. Windows 10 uppdateras automatiskt och funktionen är alltid aktiverad. Avgifter från internetleverantören kan tillkomma och ytterligare krav kan tillkomma längre fram för uppdateringar. Gå till 2. Tekniken med flerkärniga processorer innebär förbättrad prestanda hos vissa programvaruprodukter. Det är inte säkert att alla kunder eller program kan dra nytta av denna teknik. Prestanda och klockfrekvens varierar beroende på programarbetsbelastning, samt hårdvaru- och programvarukonfigurationer. Intels numrering är inte ett mått på högre prestanda. 3. I system som är konfigurerade med mer än 3 GB minne och ett 32-bitars operativsystem kanske en del minne är otillgängligt p.g.a. systemets krav på resurser. För att minnet i området över 4 GB ska kunna adresseras krävs ett 64-bitars operativsystem. Minnesmodulerna stöder dataöverföringshastigheter på upp till MT/s; den faktiska dataöverföringshastigheten bestäms av systemets konfigurerade processor. Information om vilka minnesdatahastigheter som stöds finns i specifikationerna för processorn. 4. För hårddiskenheter och SSD-enheter är 1 GB = 1 miljard byte. 1 TB = 1 biljon byte. Den kapacitet som faktiskt formateras är mindre. Upp till 36 GB (för Windows 10) av systemdisken är reserverad för systemåterställningsprogrammet. 5. Optiska enheter säljs som tillval eller tilläggsfunktioner. Duplicering av upphovsrättsskyddat material är förbjudet. Den faktiska hastigheten kan variera. Kompatibiliteten med medier med dubbla lager varierar stort på vissa DVD-spelare och DVD-ROM-enheter för hemmabruk. Observera att DVD-RAM inte kan läsa eller lagra på enkelsidiga (2,6 GB)/dubbelsidiga (5,2 GB) medier av version WIDI stöds inte på Intel Unite Trådlösa kort är ett tillval eller en tilläggsfunktion och kräver en trådlös åtkomstpunkt samt en internettjänst som köps separat. Tillgängligheten för offentliga trådlösa åtkomstpunkter är begränsad. Specifikationerna för ac WLAN är endast ett utkast och inte slutgiltiga. Om de slutgiltiga specifikationerna skiljer sig från utkastet kan det påverka möjligheten för den bärbara datorn att kommunicera med andra ac WLAN-enheter. 8. Endast tillgängligt på företagsdatorer med HP BIOS. 9. Kan kräva ett manuellt återställningsmoment om alla kopior av BIOS har skadats eller raderats. 10. All strömförsörjning kanske inte finns tillgänglig i alla regioner.

22 HP EliteOne STILFULL EFFEKTIVITET FRÅN KANT TILL KANT HP rekommenderar Windows 10 Pro. ELITEONE 800 G2 58,42 CM (23 TUM) UTAN PEKFUNKTION Operativsystem Processor Minne Lagring Windows 10 Pro HP rekommenderar Windows 10 Pro; 1 Windows 10 Home; 1 Windows 8.1 Pro; 1 Windows 8.1; 1 Windows 7 Professional (tillgänglig genom rättigheter till nedgradering från Windows 10 Pro) 2 Intel Core i7-6700, Intel Core i5-6600, Intel Core i5-6500, Intel Core i3-6320, Intel Core i3-6300, Intel Core i3-6100, Intel Pentium G4520, Intel Pentium G4500, Intel Pentium G Upp till 32 GB DDR SDRAM SATA-hårddisk på 500 GB upp till 1 TB (7 200 rpm); 500 GB (8 GB cache) upp till 120 GB, upp till 128 GB, upp till 512 GB SATA-hårddisk 3D SSD; 120 GB upp till 256 GB SATA SED SSD; 128 GB upp till 256 GB Turbo Drive (M.2 PCIe SSD); 128 GB upp till 256 GB Turbo Drive G2 (M.2 PCIe SSD) 4 Optisk enhet DVD-ROM med slim-tray-matning; SuperMulti DVD-brännare med slim-tray-matning 5 Grafik Intel HD Graphics (Intel HD Graphics integrerat på processorn) eller AMD Radeon R9 A360 Graphics som tillval 6 Ljud Portar Ljud från Bang & Olufsen via HP Clear ljudförstärkare som stöder de inbyggda högkvalitativa stereohögtalarna på 2,2 W, mikrofoner, ett uttag för hörlurar, en utgång och ett mikrofonuttag som kan användas för andra hörlurar eller som ingång för något annat. Vänster sida: 1 USB Type-C ; 2 USB 3.0 (1 för laddning); 1 för hörlurar; 1 för mikrofon; 1 SD 4-kortläsare (tillval) Baksida: 4 USB 3.0; 1 DisplayPort 1.2; 1 RJ-45; 1 ljudutgång; 1 seriell (tillval); 2 PS/2 (tangentbord och mus) (tillval) Kamera 2 MP webbkamera med full HD (tillval) 6 Formfaktor Allt-i-ett Säkerhetsfunktioner HP BIOSphere med SureStart; Trusted Platform Module SLB9670TT1.2FW4.40 (TPM) 1.2 (Common Criteria EAL4+certifierad), kan fältuppgraderas till 2.0; inaktivering av SATA-port (via BIOS); enhetslås; RAID (finns som ett konfigurerbart tillval); Intel Identity Protection Technology (IPT); aktivering/inaktivering av seriell port, parallell port och USB-port (via BIOS); inaktivering av USB-port på fabriken som tillval (kan konfigureras av användaren via BIOS); kontroll av lagring/ start med uttagbara medier; startlösenord (via BIOS); installationslösenord (via BIOS); HP Solenoid huvsensor; stöd för chassikabellåsenheter 7 Energieffektivitet ENERGY STAR -certifierade och EPEAT registrerade konfigurationer är tillgängliga 8

23 ELITEONE 800 G2 58,42 CM (23 TUM) MED PEKFUNKTION ELITEONE 705 G2 58,42 CM (23 TUM) MED PEKFUNKTION 22/23 HP Elite-datorer Windows 10 Pro HP rekommenderar Windows 10 Pro; 1 Windows 10 Home; 1 Windows 8.1 Pro; 1 Windows 8.1; 1 Windows 10 Pro HP rekommenderar Windows 10 Pro; 1 Windows 10 Home; 1 Windows 8.1 Pro; 1 Windows 8.1; 1 Windows 7 Professional (tillgänglig genom rättigheter till nedgradering från Windows 10 Pro) 2 Windows 7 Professional (tillgänglig genom rättigheter till nedgradering från Windows 10 Pro) 2 Intel Core i7-6700, Intel Core i5-6600, Intel Core i5-6500, Intel Core i3-6320, Intel Core i3-6300, Intel Core i3-6100, Intel Pentium G4520, Intel Pentium G4500, Intel Pentium G AMD PRO A B APU, AMD PRO A8-8650B APU, AMD PRO A6-8550B APU, AMD PRO A4-8350B APU 3 Upp till 32 GB DDR SDRAM Upp till 16 GB DDR SDRAM 9 SATA-hårddisk på 500 GB upp till 1 TB (7 200 rpm); 128 GB upp till 512 GB SATA 3D SSD; 120 GB upp till 256 GB SATA SED SSD; 128 GB upp till 256 GB Turbo Drive (M.2 PCIe SSD); 128 GB upp till 256 GB Turbo Drive G2 (M.2 PCIe SSD) 4 DVD-ROM med slim-tray-matning; SuperMulti DVD-brännare med slim-tray-matning GB upp till 256 GB SATA SE SSD; 500 GB (8 GB cache) upp till 1 TB (8 GB cache) SATA SSHD; 120 GB upp till 256 GB SATA SSD; upp till 1 TB upp till 500 GB SATA (7 200 rpm); 128 GB upp till 256 GB HP Turbo Drive SSD (M.2 PCIe); 128 GB upp till 512 GB SATA TLC SSD 4 SATA DVD-ROM med slim-tray-matning; SATA SuperMulti DVD-brännare med slim-tray-matning; SATA BDXL Blu-raybrännare med slim-tray-matning 5,10 Intel HD Graphics (Intel HD Graphics integrerat på processorn) eller AMD Radeon R9 A360 Graphics som tillval 6 Integrerat: AMD Radeon HD (AMD Radeon HD-grafik integrerat i processorn) 6 Ljud från Bang & Olufsen via HP Clear ljudförstärkare som stöder de inbyggda högkvalitativa stereohögtalarna på 2,2 W, mikrofoner, ett uttag för hörlurar, en utgång och ett mikrofonuttag som kan användas för andra hörlurar eller som ingång för något annat Vänster sida: 1 USB Type-C ; 2 USB 3.0 (1 för laddning); 1 för hörlurar; 1 för mikrofon; 1 SD 4-kortläsare (tillval) Höger sida: 1 fingeravtrycksläsare. Baksida: 4 USB 3.0; 1 DisplayPort 1.2; 1 RJ-45; 1 ljudutgång; 1 seriell (tillval); 2 PS/2 (tangentbord och mus) (tillval) Ljud från Bang & Olufsen via HP Clear ljudförstärkare som stöder de inbyggda högkvalitativa stereohögtalarna på 2,2 W, mikrofoner, ett uttag för hörlurar, en utgång och ett mikrofonuttag som kan användas för andra hörlurar eller som ingång för något annat Vänster sida: 2 USB 3.0 (1 för snabbladdning); 1 för hörlurar; 1 för mikrofon/hörlurar; 1 SD 4-kortläsare (tillval) Baksida: 2 USB 3.0; 2 USB 2.0; 1 DisplayPort 1.2; 1 RJ-45; 1 ljudutgång; 1 seriell (tillval); 2 PS/2 (tillval) 2 MP webbkamera med full HD (tillval) 6 2 MP webbkamera med full HD (tillval) 6 Allt-i-ett HP BIOSphere med SureStart; Trusted Platform Module SLB9670TT1.2FW4.40 (TPM) 1.2 (Common Criteria EAL4+-certifierad), kan fältuppgraderas till 2.0; inaktivering av SATA-port (via BIOS); enhetslås; RAID (finns som ett konfigurerbart tillval); Intel Identity Protection Technology (IPT); aktivering/inaktivering av seriell port, parallell port och USB-port (via BIOS); inaktivering av USB-port på fabriken som tillval (kan konfigureras av användaren via BIOS); kontroll av lagring/start med uttagbara medier; startlösenord (via BIOS); installationslösenord (via BIOS); HP Solenoid-huvsensor; stöd för chassikabellåsenheter 7 Allt-i-ett Inbyggd fingeravtrycksläsare; HP BIOSphere med SureStart; HP Touchpoint Manager; Trusted Platform Module (TPM) 1.2; låsbar portlucka; plats för säkerhetslås; stöd för Noble-låsplatta (tillval från tredje part); Active Health (svarta lådanfärdregistrator) 7,11,12,13 ENERGY STAR -certifierade och EPEAT registrerade konfigurationer är tillgängliga 8 ENERGY STAR -certifierade och EPEAT registrerade konfigurationer är tillgängliga 8 1. Alla funktioner är inte tillgängliga i alla utgåvor eller versioner av Windows. Systemet kan behöva uppgraderas och/eller det kan krävas separat inköpt hårdvara, drivrutiner, programvara och/eller BIOS-uppdateringar för att du ska kunna dra nytta av alla funktioner i Windows. Windows 10 uppdateras automatiskt och funktionen är alltid aktiverad. Avgifter från internetleverantören kan tillkomma och ytterligare krav kan tillkomma längre fram för uppdateringar. Gå till 2. Windows 7 Professional har redan installerats i det här systemet och en licens samt media för Windows 10 Pro medföljer. Du får bara använda en version av Windows i taget. Om du vill växla mellan versionerna måste du avinstallera den ena versionen och installera den andra. Säkerhetskopiera alla data (filer, foton osv.) innan du avinstallerar och installerar operativsystemen för att undvika att data går förlorade. 3. Tekniken med flerkärniga processorer innebär förbättrad prestanda hos vissa programvaruprodukter. Det är inte säkert att alla kunder eller program kan dra nytta av denna teknik. Prestanda och klockfrekvens varierar beroende på programarbetsbelastning, samt hårdvaru- och programvarukonfigurationer. Processornumrering är inte ett mått på högre prestanda. 4. För lagringsenheter är 1 GB = 1 miljard byte. 1 TB = 1 biljon byte. Den kapacitet som faktiskt formateras är mindre. Upp till 16 GB (för Windows 7) och upp till 36 GB (för Windows 8.1och 10) av systemdisken är reserverade för systemåterställningsprogram. 5. Duplicering av upphovsrättsskyddat material är förbjudet. Den faktiska hastigheten kan variera. Kompatibiliteten med medier med dubbla lager varierar stort på vissa DVD-spelare och DVD-ROM-enheter för hemmabruk. Observera att DVD-RAM inte kan läsa eller lagra på enkelsidiga (2,6 GB)/dubbelsidiga (5,2 GB) medier av version För visning av HD-bilder (high-definition) måste innehållet vara i HD. För visning av full HD-bilder måste innehållet vara i full HD. 7. Den här produkten levereras med TPM 1.2 med möjlighet att uppgradera till TPM 2.0. Uppgraderingsfunktionen förväntas bli tillgänglig i slutet av 2015 via HPs kundsupport. 8. EPEAT-registrerad där så är tillämpligt. EPEAT-registreringen varierar i olika länder. Information om registreringsstatus för aktuellt land finns på 9. Grafikkretsarna använder en del av det totala systemminnet (RAM) för grafikprestanda. Systemminne som är dedikerat för grafikprestanda är inte tillgängligt för annat bruk av andra program. Maximal minneskapacitet förutsätter 64-bitars operativsystem. Med 32-bitars Windows-operativsystem är minne över 3 GB kanske inte fullt tillgängligt på grund av systemresursernas krav. 10. Med Blu-Ray XL-enheten kan det uppstå vissa problem med skivan, den digitala anslutningen, kompatibiliteten och prestandan. Detta innebär inte att produkten är defekt. Felfri uppspelning kan inte garanteras i alla system. För att en del av Blu-ray-filmerna ska visas kan det krävas en HDCP-sökväg och en HDCP-skärm. HD-DVD-filmer kan inte visas på den här BDXL-enheten. 11. Vid köp av HP Touchpoint Manager krävs en prenumeration. Stöd för Android, ios och Windows 7 eller senare operativsystem och persondatorer, bärbara datorer, plattor och smarttelefoner från olika tillverkare. Ej tillgänglig i alla länder. Mer information finns på Noblelåsplattan ska användas med höjdjusterbart och vinklingsbart stativ. 13. HP BIOS Protection kan kräva ett manuellt återställningssteg om alla kopior av BIOS har skadats eller raderats.

24 HP EliteDesk STOR KRAFT, PLATSBESPARANDE DESIGN HP rekommenderar Windows 10 Pro. ELITEDESK W G2 DM ELITEDESK W G2 DM Operativsystem Processor Windows 10 Pro HP rekommenderar Windows 10 Pro; 1 Windows 10 Home; 1 Windows 8.1 Pro; 1 Windows 8.1; 1 Windows 7 Professional 64 (tillgängligt via rättigheter för nedgradering från Windows 10 Pro) 2 Intel Core i7-6700t, Intel Core i5-6600t, Intel Core i5-6500t, Intel Core i3-6300t, Intel Pentium G4500T, Intel Pentium G4400T 3 Windows 10 Pro HP rekommenderar Windows 10 Pro; 1 Windows 10 Home; 1 Windows 8.1 Pro; 1 Windows 8.1; 1 Windows 7 Professional 64 (tillgängligt via rättigheter för nedgradering från Windows 10 Pro) 2 Intel Core i7-6700, Intel Core i5-6600, Intel Core i5-6500, Intel Core i3-6300, Intel Core i3-6100, Intel Pentium G4500, Intel Pentium G Minne 32 GB DDR SDRAM (överföringshastighet på upp till MT/s) 32 GB DDR SDRAM (överföringshastighet på upp till MT/s) Lagring 128 GB upp till 256 GB Turbo Drive M.2 SSD; 128 GB upp till 256 GB Turbo Drive G2 M.2 SSD; 120 GB upp till 512 GB SATA 3D SSD; 500 GB upp till 1 TB SATA SSD; upp till 2 TB SATA (5 400 rpm); 500 GB upp till 1 TB SATA (7 200 rpm) GB upp till 256 GB Turbo Drive M.2 SSD; 120 GB upp till 512 GB Turbo Drive G2 M.2 SSD; 120 GB upp till 256 GB SATA 3D SSD; 500 GB upp till 1 TB SATA SSD; 500 GB (8 GB cache) upp till 1 TB (8 GB cache) SATA SSHD; upp till 2 TB SATA (5 400 rpm); 500 GB upp till 1 TB SATA (7 200 rpm) 4 Optisk enhet Grafik Integrerat: Intel HD Graphics 5 (integrerad grafik beror på processorn) Integrerat: Intel HD Graphics 5 (integrerad grafik beror på processorn) Ljud Portar DTS Sound+ -ljudhanteringsteknik, HD-ljud med Realtek ALC221-kodek, mikrofon- och hörlursportar på framsidan (3,5 mm), ljudutgångs- och ljudingångsportar på baksidan (3,5 mm) och inbyggd monohögtalare Framsida: 2 USB 3.0 (1 för laddning); 1 USB Type-C ; 1 för hörlurar/mikrofon; 1 hörlurskontakt. Baksida: 4 USB 3.0; 1 RJ-45; 1 VGA; 1 seriell (tillval); 1 HDMI (tillval); 2 DisplayPort (1 tillval; om seriell eller HDMI har valts är endast 1 DisplayPort tillgänglig). DTS Sound+ -ljudhanteringsteknik, HD-ljud med Realtek ALC221-kodek, mikrofon- och hörlursportar på framsidan (3,5 mm), ljudutgångs- och ljudingångsportar på baksidan (3,5 mm) och inbyggd monohögtalare Framsida: 2 USB 3.0 (1 för laddning); 1 USB Type-C ; 1 för hörlurar/mikrofon; 1 hörlurskontakt. Baksida: 4 USB 3.0; 1 RJ-45; 1 VGA; 1 seriell (tillval); 1 HDMI (tillval); 2 DisplayPort (1 tillval; om seriell eller HDMI har valts är endast 1 DisplayPort tillgänglig). Formfaktor Desktop Mini (35 W) Desktop Mini (65 W) Säkerhetsfunktioner Energieffektivitet Trusted Platform Module SLB9670TT1.2FW4.40 (TPM) 1.2 (Common Criteria EAL4+certifierad), kan fältuppgraderas till 2.0; inaktivering av SATA-port (via BIOS); enhetslås; Intel Identity Protection Technology (IPT); aktivering/inaktivering av seriell port, parallell port och USB-port (via BIOS); inaktivering av USB-port på fabriken som tillval (kan konfigureras av användaren via BIOS); kontroll av lagring/start med uttagbara medier; startlösenord (via BIOS); installationslösenord (via BIOS); höljessensor; stöd för chassikabellåsenheter; stöd för chassikabellåsenheter 6 ENERGY STAR -certifierade och EPEAT Gold-registrerade konfigurationer finns tillgängliga 7 Trusted Platform Module SLB9670TT1.2FW4.40 (TPM) 1.2 (Common Criteria EAL4+certifierad), kan fältuppgraderas till 2.0; inaktivering av SATA-port (via BIOS); enhetslås; Intel Identity Protection Technology (IPT); aktivering/inaktivering av seriell port, parallell port och USB-port (via BIOS); inaktivering av USB-port på fabriken som tillval (kan konfigureras av användaren via BIOS); kontroll av lagring/start med uttagbara medier; startlösenord (via BIOS); installationslösenord (via BIOS); höljessensor; stöd för chassikabellåsenheter; stöd för chassikabellåsenheter 6 ENERGY STAR -certifierade och EPEAT Gold-registrerade konfigurationer finns tillgängliga 7

25 ELITEDESK 800 G2 SFF ELITEDESK 800 G2 TWR 24/25 HP Elite-datorer Operativsystem Windows 10 Pro HP rekommenderar Windows 10 Pro; 1 Windows 10 Home; 1 Windows 8.1 Pro; 1 Windows 8.1; 1 Windows 7 Professional 64 (tillgängligt via rättigheter för nedgradering från Windows 10 Pro) 2 Windows 10 Pro HP rekommenderar Windows 10 Pro; 1 Windows 10 Home; 1 Windows 8.1 Pro; 1 Windows 8.1; 1 Windows 7 Professional 64 (tillgängligt via rättigheter för nedgradering från Windows 10 Pro) 2 Processor Intel Core i7-6700, Intel Core i5-6600, Intel Core i5-6500, Intel Core i3-6320, Intel Core i3-6300, Intel Core i3-6100, Intel Pentium G4520, Intel Pentium G4500, Intel Pentium G Intel Core i7-6700, Intel Core i5-6600, Intel Core i5-6500, Intel Core i3-6320, Intel Core i3-6300, Intel Pentium G4500, Intel Pentium G Minne 64 GB DDR SDRAM (överföringshastighet på upp till MT/s) 64 GB DDR SDRAM (överföringshastighet på upp till MT/s) Lagring 120 GB upp till 256 GB SATA SSD; 120 GB upp till 256 GB SATA SED SSD; 500 GB (8 GB cache) upp till 1 TB (8 GB cache) SATA SSHD; 128 GB upp till 512 GB Turbo Drive G2 (M.2 PCIe SSD); 128 GB upp till 256 GB Turbo Drive (M.2 PCIe SSD); 128 GB upp till 512 GB SATA 3D SSD GB upp till 256 GB SATA SSD; 120 GB upp till 256 GB SATA SED SSD; 500 GB (8 GB cache) upp till 1 TB (8 GB cache) SATA SSHD; 128 GB upp till 512 GB Turbo Drive G2 (M.2 PCIe SSD); 128 GB upp till 256 GB Turbo Drive (M.2 PCIe SSD); 128 GB upp till 512 GB SATA 3D SSD 4 Optisk enhet Tunn SATA BDXL Blu-ray-brännare; tunn SATA SuperMulti DVD-RW; tunn SATA DVD-ROM 8,9 Tunn SATA BDXL Blu-ray-brännare; tunn SATA SuperMulti DVD-RW; tunn SATA DVD-ROM 8,9 Grafik Integrerat: Intel HD Graphics 5 (integrerad grafik beror på processorn). Dedikerat: NVIDIA GeForce GT 730 (2 GB) Integrerat: Intel HD Graphics 5 (integrerad grafik beror på processorn). Dedikerat: AMD Radeon R9 350 (2 GB); NVIDIA GeForce GTX 960 (2 GB); NVIDIA GeForce GT 730 (2 GB) Ljud Portar DTS Studio Sound -ljudhanteringsteknik, HD-ljud med Realtek ALC221-kodek, mikrofon- och hörlursportar på framsidan (3,5 mm), ljudutgångs- och ljudingångsportar på baksidan (3,5 mm), kapacitet för multidirektuppspelning och inbyggd högtalare (standard) Framsida: 2 USB 3.0; 2 USB 2.0 (1 snabbladdning); 1 hörlurskontakt; 1 för hörlurar/mikrofon. Baksida: 6 USB 3.0; 1 seriell; 1 seriell (tillval); 1 parallell (tillval); 2 PS/2 (tangentbord och mus); 1 VGA; 2 DisplayPort ; 1 ljudingång; 1 ljudutgång; 1 RJ-45 DTS Studio Sound -ljudhanteringsteknik, HD-ljud med Realtek ALC221-kodek, mikrofon- och hörlursportar på framsidan (3,5 mm), ljudutgångs- och ljudingångsportar på baksidan (3,5 mm), kapacitet för multidirektuppspelning och inbyggd högtalare (standard) Framsida: 2 USB 3.0; 2 USB 2.0 (1 snabbladdning); 1 hörlurskontakt; 1 för hörlurar/mikrofon. Baksida: 6 USB 3.0; 1 seriell; 1 seriell (tillval); 1 parallell (tillval); 2 PS/2 (tangentbord och mus); 1 VGA; 2 DisplayPort ; 1 ljudingång; 1 ljudutgång; 1 RJ-45 Formfaktor Small Form Factor Tower Säkerhetsfunktioner HP BIOSphere med SureStart; Trusted Platform Module LB9670TT1.2FW4.40 (TPM) 1.2 (Common Criteria EAL4+-certifierad), kan fältuppgraderas till 2.0; inaktivering av SATA-port (via BIOS); enhetslås; RAID (finns som ett konfigurerbart tillval); Intel Identity Protection Technology (IPT); aktivering/inaktivering av seriell port, parallell port och USB-port (via BIOS); inaktivering av USB-port på fabriken som tillval (kan konfigureras av användaren via BIOS); kontroll av lagring/start med borttagbara medier; startlösenord (via BIOS); installationslösenord (via BIOS); HP Solenoid-huvlås/sensor; stöd för chassihänglås och kabellåsenheter 6,10 HP BIOSphere med SureStart; Trusted Platform Module LB9670TT1.2FW4.40 (TPM) 1.2 (Common Criteria EAL4+-certifierad), kan fältuppgraderas till 2.0; inaktivering av SATA-port (via BIOS); enhetslås; RAID (finns som ett konfigurerbart tillval); Intel Identity Protection Technology (IPT); aktivering/inaktivering av seriell port, parallell port och USB-port (via BIOS); inaktivering av USB-port på fabriken som tillval (kan konfigureras av användaren via BIOS); kontroll av lagring/start med uttagbara medier; startlösenord (via BIOS); installationslösenord (via BIOS); HP Solenoid-huvlås/sensor; stöd för chassihänglås och kabellåsenheter, säkerhetspaket för HP-chassi (1 plats) 6,10 Energieffektivitet ENERGY STAR -certifierade och EPEAT Gold-registrerade konfigurationer finns tillgängliga 7 ENERGY STAR -certifierade och EPEAT Gold-registrerade konfigurationer finns tillgängliga 7 1. Alla funktioner är inte tillgängliga i alla utgåvor eller versioner av Windows. Systemet kan behöva uppgraderas och/eller det kan krävas separat inköpt hårdvara, drivrutiner, programvara och/eller BIOS-uppdateringar för att du ska kunna dra nytta av alla funktioner i Windows. Windows 10 uppdateras automatiskt och funktionen är alltid aktiverad. Avgifter från internetleverantören kan tillkomma och ytterligare krav kan tillkomma längre fram för uppdateringar. Gå till 2. Windows 7 Professional har redan installerats i det här systemet och en licens samt media för Windows 10 Pro medföljer. Du får bara använda en version av Windows i taget. Om du vill växla mellan versionerna måste du avinstallera den ena versionen och installera den andra. Säkerhetskopiera alla data (filer, foton osv.) innan du avinstallerar och installerar operativsystemen för att undvika att data går förlorade. 3. Tekniken med flerkärniga processorer innebär förbättrad prestanda hos vissa programvaruprodukter. Det är inte säkert att alla kunder eller program kan dra nytta av denna teknik. Prestanda och klockfrekvens varierar beroende på programarbetsbelastning, samt hårdvaru- och programvarukonfigurationer. Intels numrering är inte ett mått på högre prestanda. 4. För lagringsenheter är 1 GB = 1 miljard byte. 1 TB = 1 biljon byte. Den kapacitet som faktiskt formateras är mindre. Upp till 16 GB (för Windows 7) och upp till 36 GB (för Windows 8.1och 10) av systemdisken är reserverade för systemåterställningsprogram. 5. För visning av HD-bilder (high-definition) måste innehållet vara i HD. 6. Den här produkten levereras med TPM 1.2 med möjlighet att uppgradera till TPM 2.0. Uppgraderingsfunktionen förväntas bli tillgänglig i slutet av 2015 via HPs kundsupport. 7. EPEAT-registrerad där så är tillämpligt. EPEAT-registreringen varierar i olika länder. Information om registreringsstatus för aktuellt land finns på 8. Duplicering av upphovsrättsskyddat material är förbjudet. Den faktiska hastigheten kan variera. Kompatibiliteten med medier med dubbla lager varierar stort på vissa DVD-spelare och DVD-ROM-enheter för hemmabruk. Observera att DVD-RAM inte kan läsa eller lagra på enkelsidiga (2,6 GB)/dubbelsidiga (5,2 GB) medier av version Med Blu-Ray XL-enheten kan det uppstå vissa problem med skivan, den digitala anslutningen, kompatibiliteten och prestandan. Detta innebär inte att produkten är defekt. Felfri uppspelning kan inte garanteras i alla system. För att en del av Blu-ray-filmerna ska visas kan det krävas en HDCP-sökväg och en HDCP-skärm. HD-DVD-filmer kan inte visas på den här BDXL-enheten. 10. HP BIOSphere med Sure Start finns endast på företagsdatorer med HP BIOS.

26 HP EliteDesk STOR KRAFT, PLATSBESPARANDE DESIGN HP rekommenderar Windows 10 Pro. ELITEDESK 705 G2 MT ELITEDESK 705 G2 SFF ELITEDESK 705 G2 DM Operativsystem Windows 10 Pro HP rekommenderar Windows 10 Pro; 1 Windows 10 Home; 1 Windows 8.1 Pro; 1 Windows 8.1; 1 Windows 7 Professional (tillgängligt via rättigheter för nedgradering från Windows 10 Pro) 2 Windows 10 Pro HP rekommenderar Windows 10 Pro; 1 Windows 10 Home; 1 Windows 8.1 Pro; 1 Windows 8.1; 1 Windows 7 Professional (tillgängligt via rättigheter för nedgradering från Windows 10 Pro) 2 Windows 10 Pro HP rekommenderar Windows 10 Pro; 1 Windows 10 Home; 1 Windows 8.1 Pro; 1 Windows 8.1; 1 Windows 7 Professional (tillgängligt via rättigheter för nedgradering från Windows 10 Pro) 2 Processor AMD PRO A B APU, AMD PRO A B APU, AMD PRO A8-8650B APU, AMD A8 PRO-7600B APU, AMD PRO A6-8550B APU, AMD PRO A4-8350B APU, AMD A4 PRO-7300B APU 3 AMD PRO A B APU, AMD PRO A B APU, AMD A10 PRO- 7800B APU, AMD PRO A8-8650B APU, AMD A8 PRO-7600B APU, AMD PRO A6-8550B APU, AMD PRO A4-8350B APU, AMD A4 PRO-7300B APU 3 AMD PRO A B APU, AMD PRO A B APU, AMD PRO A8-8600B APU, AMD PRO A6-8500B APU 3 Minne 32 GB DDR3L-1600 SDRAM 4 32 GB DDR3L-1600 SDRAM 4 32 GB DDR3L-1600 SDRAM 4 Lagring 120 GB upp till 256 GB SATA SSD; 120 GB upp till 256 GB SATA SED SSD; 500 GB (8 GB cache) upp till 1 TB (8 GB cache) SATA SSHD; 500 GB upp till 2 TB SATA (7 200 rpm); 128 GB upp till 256 GB HP Turbo Drive (PCIe SSD); 128 GB upp till 512 GB SATA TLC SSD GB upp till 256 GB SATA SSD; 120 GB upp till 256 GB SATA SED SSD; 500 GB (8 GB cache) upp till 1 TB (8 GB cache) SATA SSHD; 500 GB upp till 2 TB SATA (7 200 rpm); 128 GB upp till 256 GB HP Turbo Drive (PCIe SSD); 128 GB upp till 512 GB SATA TLC SSD GB upp till 256 GB SATA SSD; 120 GB upp till 256 GB SATA SED SSD; 500 GB upp till 1 TB SATA SSD; upp till 500 GB SATA (5 400 rpm); 128 GB upp till 256 GB HP Turbo Drive (PCIe SSD) 5 Optisk enhet Tunn SATA BDXL Blu-ray-brännare; tunn SATA SuperMulti DVD-brännare; tunn SATA DVD-ROM 6,7 Tunn SATA BDXL Blu-ray-brännare; tunn SATA SuperMulti DVD-brännare; tunn SATA DVD-ROM 6,7 Grafik Integrerat: AMD Radeon HD 8 (AMD Radeon HD-grafik integrerat i processorn); Dedikerat: AMD Radeon R9 350 (2 GB); NVIDIA GeForce GT730 (2 GB) 9 Integrerat: AMD Radeon HD 8 (AMD Radeon HD-grafik integrerat i processorn); Dedikerat: AMD Radeon R9 350 (2 GB); NVIDIA GeForce GT730 (2 GB) 9 Integrerat: AMD Radeon HD8 (AMD Radeon HD-grafik integrerat i processorn); Ljud DTS Sound+ -ljudhanteringsteknik, HD-ljud med Realtek ALC221VB-kodek, mikrofon- och hörlursportar (3,5 mm), ljudutgångs- och ljudingångsportar på baksidan (3,5 mm) och intern monohögtalare DTS Sound+ -ljudhanteringsteknik, HD-ljud med Realtek ALC221VB-kodek, mikrofon- och hörlursportar (3,5 mm), ljudutgångs- och ljudingångsportar på baksidan (3,5 mm) och intern monohögtalare DTS Sound+ -ljudhanteringsteknik, HD-ljud med Realtek ALC221VB-kodek, mikrofon- och hörlursportar (3,5 mm), ljudutgångs- och ljudingångsportar på baksidan (3,5 mm) och intern monohögtalare Portar Framsida: 2 USB 3.0; 2 USB 2.0 (1 snabbladdning); 1 för hörlurar/mikrofon; 1 hörlurskontakt. Baksida: 4 USB 3.0; 2 USB 2.0; 1 seriell; 1 seriell (tillval); 1 parallell (tillval); 2 PS/2 (tangentbord och mus); 1 VGA; 2 DisplayPort ; 1 ljudingång; 1 ljudutgång; 1 RJ-45. Framsida: 2 USB 3.0; 2 USB 2.0 (1 snabbladdning); 1 för hörlurar/mikrofon; 1 hörlurskontakt. Baksida: 4 USB 3.0; 2 USB 2.0; 1 seriell; 1 seriell (tillval); 1 parallell (tillval); 2 PS/2 (tangentbord och mus); 1 VGA; 2 DisplayPort ; 1 ljudingång; 1 ljudutgång; 1 RJ-45. Framsida: 2 USB 3.0; 1 hörlurskontakt; 1 för mikrofon/hörlurar. Baksida: 2 USB 3.0; 2 USB 2.0; 1 VGA; 1 RJ-45; 1 seriell (tillval); 1 HDMI (tillval), 2 DisplayPort (1 tillval; om seriell eller HDMI har valts är endast 1 DisplayPort tillgänglig). Formfaktor Microtower Small Form Factor Desktop Mini Säkerhetsfunktioner Energieffektivitet HP BIOSphere med SureStart; Trusted Platform Module (TPM) 1.2 (Common Criteria EAL4+-certifierad); Inaktivering av SATA-port (via BIOS); enhetslås; RAID (finns som ett konfigurerbart tillval); aktivering/inaktivering av seriell port, parallell port och USB-port (via BIOS); inaktivering av USBport på fabriken som tillval (kan konfigureras av användaren via BIOS); kontroll av lagring/start med uttagbara medier; startlösenord (via BIOS); installationslösenord (via BIOS); HP Solenoid-huvlås/sensor; stöd för chassihänglås och kabellåsenheter 10 ENERGY STAR -certifierade och EPEAT Gold-registrerade konfigurationer tillgängliga 11 HP BIOSphere med SureStart; Trusted Platform Module (TPM) 1.2 (Common Criteria EAL4+-certifierad); Inaktivering av SATA-port (via BIOS); enhetslås; RAID (finns som ett konfigurerbart tillval); aktivering/inaktivering av seriell port, parallell port och USB-port (via BIOS); inaktivering av USB-port på fabriken som tillval (kan konfigureras av användaren via BIOS); kontroll av lagring/start med borttagbara medier; startlösenord (via BIOS); installationslösenord (via BIOS); HP Solenoid-huvlås/sensor; stöd för chassihänglås och kabellåsenheter 10 ENERGY STAR -certifierade och EPEAT Gold-registrerade konfigurationer tillgängliga 11 HP BIOSphere med SureStart; Trusted Platform Module (TPM) 1.2/2.0 (Common Criteria EAL4+-certifierad); Inaktivering av SATA-port via BIOS; enhetslås; inaktivering av USB-port på fabriken som tillval (kan konfigureras av användaren via BIOS); kontroll av lagring/start med borttagbara medier; startlösenord (via BIOS); installationslösenord (via BIOS); stöd för chassihänglås och kabellåsenheter 10,12 ENERGY STAR -certifierade och EPEAT Gold-registrerade konfigurationer tillgängliga Alla funktioner är inte tillgängliga i alla utgåvor eller versioner av Windows. Systemet kan behöva uppgraderas och/eller det kan krävas separat inköpt hårdvara, drivrutiner, programvara och/eller BIOS-uppdateringar för att du ska kunna dra nytta av alla funktioner i Windows. Windows 10 uppdateras automatiskt och funktionen är alltid aktiverad. Avgifter från internetleverantören kan tillkomma och ytterligare krav kan tillkomma längre fram för uppdateringar. Gå till 2. Windows 7 Professional har redan installerats i det här systemet och en licens samt media för Windows 10 Pro medföljer. Du får bara använda en version av Windows i taget. Om du vill växla mellan versionerna måste du avinstallera den ena versionen och installera den andra. Säkerhetskopiera alla data (filer, foton osv.) innan du avinstallerar och installerar operativsystemen för att undvika att data går förlorade. 3. Detta system kräver ett 64-bitars operativsystem och 64-bitars program för att du ska kunna dra nytta av AMD-teknikens 64-bitars bearbetningskapacitet. Bearbetning med flera kärnor enligt AMD-tekniken har utvecklats för att förbättra systemets prestanda. Med tanke på hur många olika tillämpningsprogram som finns tillgängliga kan prestandan hos ett system med ett 64-bitars operativsystem variera. AMD:s numrering är inte ett mått på klockfrekvensen. 4. Grafikkretsarna använder en del av det totala systemminnet (RAM) för grafikprestanda. Systemminne som är dedikerat för grafikprestanda är inte tillgängligt för annat bruk av andra program. 5. För hårddiskar och SSD-diskar: 1 GB = 1 miljard byte. 1 TB = 1 biljon byte. Den kapacitet som faktiskt formateras är mindre. Upp till 16 GB (för Windows 7) och upp till 30 GB (för Windows 8 och 10) har reserverats för systemåterställningsprogram. 6. Duplicering av upphovsrättsskyddat material är förbjudet. Den faktiska hastigheten kan variera. Kompatibiliteten med medier med dubbla lager varierar stort på vissa DVD-spelare och DVD-ROM-enheter för hemmabruk. Observera att DVD-RAM inte kan läsa eller lagra på enkelsidiga (2,6 GB)/dubbelsidiga (5,2 GB) medier av version Med Blu-Ray XL-enheten kan det uppstå vissa problem med skivan, den digitala anslutningen, kompatibiliteten och prestandan. Detta innebär inte att produkten är defekt. Felfri uppspelning kan inte garanteras i alla system. För att en del av Blu-ray-filmerna ska visas kan det krävas en HDCP-sökväg och en HDCP-skärm. HD-DVD-filmer kan inte visas på den här BDXL-enheten. 8. För visning av HD-bilder (high-definition) måste innehållet vara i HD. 9. Säljs separat eller som tillval. 10. Den här produkten levereras med TPM 1.2 med möjlighet att uppgradera till TPM 2.0. Uppgraderingsfunktionen förväntas bli tillgänglig i slutet av 2015 via HPs kundsupport. 11. EPEAT-registrerad där så är tillämpligt. EPEAT-registreringen varierar i olika länder. Information om registreringsstatus för aktuellt land finns på HP BIOS Protection kan kräva ett manuellt återställningssteg om alla kopior av BIOS har skadats eller raderats.

27 HP EliteDisplay DET ÄR DETALJERNA SOM GÖR DET 26/27 HP Elite-datorer ELITEDISPLAY S270C ELITEDISPLAY E272Q ELITEDISPLAY S240UJ Skärmstorlek 68,58 cm (27 tum) 68,58 cm (27 tum) 60,45 cm (23,8 tum) Upplösning x vid 60 Hz x vid 60 Hz x vid 60 Hz Kontrastförhållande 3 000:1 statiskt; :1 dynamiskt :1 statiskt; :1 dynamiskt :1 statiskt; :1 dynamiskt 1 Upplev Elite med strålande grafik på ett stort urval av storlekar och utformningar, som passar för de mest Svarstid 8 ms GtG 1 7 ms GtG 1 5 ms GtG 1 Webbkamera Integrerat ljud Quad-högtalare DTS Bang & Olufsen-ljud Unika funktioner Fängslande välvd bildskärm QHD-upplösning USB-C -anslutning, trådlös laddning specifika arbetssätten. ELITEDISPLAY E240C ELITEDISPLAY S140U ELITEDISPLAY E230T Skärmstorlek 60,45 cm (23,8 tum) 35,56 cm (14 tum) 58,42 cm (23 tum) Upplösning x vid 60 Hz x 900 vid 60 Hz x vid 60 Hz Kontrastförhållande 1 000:1 statiskt; :1 dynamiskt 1 400:1 statiskt :1 statiskt; : 1 dynamiskt 1 Svarstid 7 ms GtG 1 8 ms GtG 1 5,7 ms GtG OverDrive Webbkamera Ja Integrerat ljud Dubbla högtalare Unika funktioner Certifierad för Skype för företag 2 Ultraportabel 10 beröringspunkter 3 1. Samtliga specifikationer hänvisar till de normala specifikationer som tillhandahålls av HPs komponenttillverkare. Faktisk prestanda kan variera och vara högre eller lägre. 2. För Skype för företag krävs ett abonnemang. 3. Windows 10-certifierad.

28 HP rekommenderar Windows 10 Pro. Mer information finns på hp.com/go/elite Copyright 2016 HP Development Company, L.P. Informationen i detta dokument kan komma att ändras utan föregående meddelande. De enda garantier som gäller för HPs produkter och tjänster beskrivs i de uttryckliga garantier som medföljer produkterna och tjänsterna. Ingenting i detta dokument ska anses utgöra en ytterligare garanti. HP ansvarar inte för tekniska eller redaktionella fel i detta dokument. AMD och Radeon är varumärken som tillhör Advanced Micro Devices, Inc. Android är ett varumärke som tillhör Google, Inc. DisplayPort och DisplayPortlogotypen är varumärken som ägs av Video Electronics Standards Association (VESA) i USA och andra länder. DTS-patent finns på Tillverkas under licens från DTS Licensing Limited. DTS, symbolen och DTS och symbolen tillsammans är registrerade varumärken; DTS Sound, DTS Sound+ och DTS Studio Sound är varumärken som tillhör DTS, Inc. DTS, Inc. Med ensamrätt. ENERGY STAR är ett registrerat varumärke som tillhör U.S. Environmental Protection Agency. Intel, Core, Pentium, Thunderbolt, Ultrabook och Unite är varumärken som tillhör Intel Corporation i USA och andra länder. Microsoft och Windows är registrerade varumärken som tillhör Microsoft Corporation i USA och/eller andra länder. Qualcomm och Snapdragon är varumärken som tillhör Qualcomm Incorporated, registrerat i USA och andra länder, och de används med tillstånd. USB Type-C och USB-C är varumärken som tillhör USB Implementers Forum. Tryckt i USA. 4AA6-8110SVE, oktober 2016

HP rekommenderar Windows 10 Pro. HP Elite Slice. Kan anpassas efter din arbetsplats och ditt arbetssätt

HP rekommenderar Windows 10 Pro. HP Elite Slice. Kan anpassas efter din arbetsplats och ditt arbetssätt HP rekommenderar Windows 10 Pro. HP Elite Slice Kan anpassas efter din arbetsplats och ditt arbetssätt HP Elite Slice En helt ny slags stationär dator En kraftfull dator i ett läckert modulärt format HP

Läs mer

UPPLEV NÅGOT ENASTÅENDE

UPPLEV NÅGOT ENASTÅENDE UPPLEV NÅGOT ENASTÅENDE HP ELITE-DATORER VI Vi bygger vidare på ett rikt arv och vill ge våra kunder och partners häpnadsväckande upplevelser. Våra produkter och lösningar är en del av magin som 02/03

Läs mer

Pressmeddelande. Toshiba lanserar nya Z-serien: Slitstarka och lätta enheter avsedda för jobbet

Pressmeddelande. Toshiba lanserar nya Z-serien: Slitstarka och lätta enheter avsedda för jobbet Pressmeddelande Toshiba lanserar nya Z-serien: Slitstarka och lätta enheter avsedda för jobbet Pressmeddelande Pressmeddelande Pressmeddelande Pressmeddelande Tre nya modeller med bättre portabilitet,

Läs mer

Pitstop! Kampanj till och med 6e Juni! Passa på att köpa Dellprodukter till extra förmånliga priser 3.999:- 3.290:- 5.090:-

Pitstop! Kampanj till och med 6e Juni! Passa på att köpa Dellprodukter till extra förmånliga priser 3.999:- 3.290:- 5.090:- Pitstop! Kampanj till och med 6e Juni! Passa på att köpa Dellprodukter till extra förmånliga priser 3.199:- 3.999:- 3.290:- 08-590 940 15 sales@pcaddon.se Venue 8 Pro 5830 Ny 8 tablet med SSD disk och

Läs mer

PRODUKT- OCH PRISLISTA

PRODUKT- OCH PRISLISTA ARBETSPLATSUTRUSTNING - OCH LISTA tel +358 18 12 900, www.ada.ax, organisationsnummer 2652001-2 1/16 Innehåll INTRODUKTION... 3 SÄTTNING... 3 BESTÄLLNING... 3 MILJÖDEKLARATION... 3 GARANTI... 3 1 HP ELITEBOOK

Läs mer

PRODUKT- OCH PRISLISTA

PRODUKT- OCH PRISLISTA ARBETSPLATSUTRUSTNING - OCH LISTA tel +358 18 12 900, www.ada.ax, organisationsnummer 2652001-2 1/15 Innehåll INTRODUKTION... 3 SÄTTNING... 3 BESTÄLLNING... 3 MILJÖDEKLARATION... 3 GARANTI... 3 1 HP ELITEBOOK

Läs mer

PRODUKT- OCH PRISLISTA

PRODUKT- OCH PRISLISTA ARBETSPLATSUTRUSTNING - OCH LISTA tel +358 18 12 900, www.ada.ax, organisationsnummer 2652001-2 1/15 Innehåll INTRODUKTION... 3 SÄTTNING... 3 BESTÄLLNING... 3 MILJÖDEKLARATION... 3 GARANTI... 3 1 HP ELITEBOOK

Läs mer

HP " HD Radeon R4, AMD A Quad Core, 4GB RAM, 128GB SSD, DVD±RW, Windows 10 Home 1,96 kg 2.590:-

HP  HD Radeon R4, AMD A Quad Core, 4GB RAM, 128GB SSD, DVD±RW, Windows 10 Home 1,96 kg 2.590:- HP 255 15.6" HD Radeon R4, AMD A6-7310 Quad Core, 4GB RAM, 128GB SSD, DVD±RW, Windows 10 Home 1,96 kg 2.590:- Lenovo B50-50 15.6" HD Core i3-5005u, 4GB RAM, 128GB SSD, DVD±RW, Windows 10 Pro 3.480:- Lenovo

Läs mer

;004. Projektnamn Dokumenttyp. Statens inköpscentral. Bilaga Pris. Ricoh Sverige AB. Sida 1 (6)

;004. Projektnamn Dokumenttyp. Statens inköpscentral. Bilaga Pris. Ricoh Sverige AB. Sida 1 (6) Ricoh Sverige AB 1 (6) 1 Priser produkter Angiven leveranstid är ett högsta genomsnitt Ramavtalsleverantören ska uppfylla. Lenovo thinkcenter M77 Processor: minst två kärnor och minst en klockfrekvens

Läs mer

Kraftfulla dual-core-prestanda för företag idag och imorgon

Kraftfulla dual-core-prestanda för företag idag och imorgon Kraftfull dual-core-prestanda Kraftfulla dual-core-prestanda för företag idag och imorgon Toshibas senaste bärbara datorer för professionellt bruk med Intel Core 2 Duo-processorer är innovativa, kraftfulla

Läs mer

Dell Jackpot! 0000,- Följ med Dell till IT-mässan CES i Las Vegas 4.799:- 5.379:-

Dell Jackpot! 0000,- Följ med Dell till IT-mässan CES i Las Vegas 4.799:- 5.379:- Dell Jackpot! Följ med Dell till IT-mässan CES i Las Vegas Res med Dell, Intel och Nvidia till Las Vegas och besök CES 2014-mässan där framtidens IT-produkter presenteras. Köp och registrera dig redan

Läs mer

HP Elite x G2 platta

HP Elite x G2 platta HP Elite x2 1012 G2 platta Den första miniarbetsstationen i världen som är designad för CAD-användare1 Den revolutionerande Z2 Mini ger dig både prestanda och tillförlitlighet i en liten och elegant design

Läs mer

HP Stream 14. HP ProBook 640 G3 bärbar dator. HP 250 G5 bärbar dator

HP Stream 14. HP ProBook 640 G3 bärbar dator. HP 250 G5 bärbar dator HP Stream 14 Windows 10 Home 64 Intel Celeron N3060 (1,6 GHz, 2 MB cache, 2 kärnor) 35,6 cm (14 tum) HD SVA BrightView WLED 32 GB emmc och 4 GB DDR3L-1600 SDRAM (1 x 4 GB) Intel HD Graphics 400 DTS Studio

Läs mer

Världen är din arbetsplats

Världen är din arbetsplats Världen är din arbetsplats STYLISTIC R726 Intel Inside. Powerful Solution Outside. With Intel Core i7 vpro Processor. 150470_FTS_STYLISTIC_R726_Brosch_RZ_1603.indd 1 12.04.2016 09:10:19 Intel Inside. Powerful

Läs mer

Toshiba lanserar tre nya Satellite-serier - Slimmad design, enastående val och prisvärd pekskärmanvändning

Toshiba lanserar tre nya Satellite-serier - Slimmad design, enastående val och prisvärd pekskärmanvändning Pressmeddelande Toshiba lanserar tre nya Satellite-serier - Slimmad design, enastående val och prisvärd pekskärmanvändning Stockholm, 2 juli 2013 Toshiba lanserar nu tre nya bärbara datorserier. Satellite

Läs mer

CleverTouch S- serien. CleverTouch C- serien ü ü ü ü ü. CleverTouch Plus ü ü ü ü ü ü ü. CleverTouch Fusion

CleverTouch S- serien. CleverTouch C- serien ü ü ü ü ü. CleverTouch Plus ü ü ü ü ü ü ü. CleverTouch Fusion Högupplöst interaktivitet Välj Clevertouch, marknadsledaren inom större interaktiva pekskärmar* med storlekar från 32 till 84. Den senaste tekniken är integrerad med skärmen och ger möjlighet till multitouch

Läs mer

Möt nya Windows. Vacker. Snabb. Dynamisk.

Möt nya Windows. Vacker. Snabb. Dynamisk. Möt nya Windows. Vacker. Snabb. Dynamisk. Möt de nya utgåvorna...4 Tre sätt att köpa Windows...10 Uppgradering på en befintlig dator...12 Navigera i Windows 8...14 Sälja in Windows 8...18 Möt Windows 8.

Läs mer

Manual Grid Pad Go 10

Manual Grid Pad Go 10 Manual Grid Pad Go 10 Skötsel av din Grid Pad När den inte används, förvara din Grid Pad säkert utan att några hårda föremål vilar eller trycker mot skärmen. Rengöring Pekskärmen rengörs med en ren mikrofibertrasa.

Läs mer

Bilaga 1 Kravspecifikation

Bilaga 1 Kravspecifikation Sida 1 av 11 Landstingsstyrelsens förvaltning KRAVSPECIFIKATION LS:1405-0580 Upphandlingsavdelningen Bilaga 1 Kravspecifikation Sida 2 av 11 1. KRAVSPECIFIKATION... 4 1.1 INLEDNING... 4 1.2 KRAVSPECIFIKATION...

Läs mer

Hat-trick! Hat-trick på Dell-produkter - Köp nu! 3.499:- 5.195:- HAT-TRICK PRIS! 2.999:- HAT-TRICK PRIS! Venue 8 Pro

Hat-trick! Hat-trick på Dell-produkter - Köp nu! 3.499:- 5.195:- HAT-TRICK PRIS! 2.999:- HAT-TRICK PRIS! Venue 8 Pro Hat-trick på Dell-produkter - Köp nu! Hat-trick! 2.999:- 3.499:- 3.395:- 5.195:- Venue 8 Pro Venue 11 Pro Ny 8 tablet med SSD disk och Windows 8.1 Pro 10.8 Full HD tablet med Windows 8.1 Pro Den är byggd

Läs mer

;004. Projektnamn Dokumenttyp. Statens inköpscentral. Bilaga Pris. Ricoh Sverige AB. Sida 1 (5)

;004. Projektnamn Dokumenttyp. Statens inköpscentral. Bilaga Pris. Ricoh Sverige AB. Sida 1 (5) Ricoh Sverige AB 1 (5) 1 Priser produkter Angiven leveranstid är ett genomsnitt Ramavtalsleverantören ska uppfylla. Lenovo thinkcenter M77 Processor: minst två kärnor och minst en klockfrekvens på 2,5

Läs mer

» En investering i framtiden

» En investering i framtiden » En investering i framtiden Elevdatorn har blivit ett allt viktigare verktyg i elevernas personliga och pedagogiska utveckling. Ny teknik förbättrar vår förmåga att skapa nya idéer och göra upptäckter.

Läs mer

medarbetare Var noggrann när du väljer din närmaste medarbetare TRENDER OCH TEKNIK FÖR KONTORET

medarbetare Var noggrann när du väljer din närmaste medarbetare TRENDER OCH TEKNIK FÖR KONTORET Rekrytera rätt medarbetare Var noggrann när du väljer din närmaste medarbetare Bland tusentals bärbara datorer är det inte lätt att hitta rätt modell i förhållande till verksamhetens krav. Måste den vara

Läs mer

TJÄNSTEKATALOG IT-ARBETSPLATS NACKA KOMMUN ADMINISTRATIV VERKSAMHET

TJÄNSTEKATALOG IT-ARBETSPLATS NACKA KOMMUN ADMINISTRATIV VERKSAMHET TJÄNSTEKATALOG IT-ARBETSPLATS NACKA KOMMUN ADMINISTRATIV VERKSAMHET VT 2013 1 1. BasPC bärbar liten admin 259 SEK 289 SEK NACKA-100 NACKA-100-F Lenovo ThinkPad x230 Intel i5-3230m 2,4GHz Skärm 12.5 HD

Läs mer

Slagkraftiga Fabrikspriser

Slagkraftiga Fabrikspriser Slagkraftiga er Dellprodukter till priser direkt från fabrik! 12.999:- 15.199:- 7.499:- 5.999:- Latitude 7350-13.3 2-i-1 dator Ultrabook och Surfplatta i en enhet Världens säkraste 2-i-1-dator är en lätt

Läs mer

Modernt arbete kräver moderna verktyg

Modernt arbete kräver moderna verktyg En guide för dig som är företagare: Modernt arbete kräver moderna verktyg Windows 10 Pro ger nya möjligheter att jobba smartare och säkrare. Du behöver bra verktyg för att kunna göra ett bra jobb. Din

Läs mer

PC-modeller Trollhättans Stad

PC-modeller Trollhättans Stad PC-modeller Trollhättans Stad Stationär PC Standard HP EliteDesk 800 G1 SFF Stationär PC Tower EliteDesk 800 G1 TWR Stationär PC i två varianter för normalt kontorsarbete. SFF (Small Form Factor) Standard

Läs mer

;002. Projektnamn Dokumenttyp. Statens inköpscentral. Bilaga Pris. Dustin AB. Sida 1 (6)

;002. Projektnamn Dokumenttyp. Statens inköpscentral. Bilaga Pris. Dustin AB. Sida 1 (6) Dustin AB 1 (6) 1 Priser produkter Angiven leveranstid är ett högsta genomsnitt Ramavtalsleverantören ska uppfylla. Lenovo thinkcenter M77 Processor: minst två kärnor och minst en klockfrekvens på 2,5

Läs mer

Dell Inspiron 560/570: Fullständiga specifikationer

Dell Inspiron 560/570: Fullständiga specifikationer Dell Inspiron 560/570: Fullständiga specifikationer Här hittar du information som du kan behöva när du installerar eller uppdaterar drivrutiner eller uppgraderar datorn. OBS! Erbjudanden kan variera per

Läs mer

TJÄNSTEKATALOG IT-ARBETSPLATS NACKA KOMMUN PEDAGOGISK VERKSAMHET VT 2013

TJÄNSTEKATALOG IT-ARBETSPLATS NACKA KOMMUN PEDAGOGISK VERKSAMHET VT 2013 TJÄNSTEKATALOG IT-ARBETSPLATS NACKA KOMMUN PEDAGOGISK VERKSAMHET VT 2013 1 1. BasPC bärbar liten pedagog 235 SEK 287 SEK NACKA-200 NACKA-200-F Lenovo ThinkPad x230 Intel i5-3230m 2,4GHz 12.5 HD 300 Wide

Läs mer

Överlägsna prestanda på resande fot. Ultrabärbar dator med kraftfull processor och inbyggd VAIO Everywair

Överlägsna prestanda på resande fot. Ultrabärbar dator med kraftfull processor och inbyggd VAIO Everywair VGN-Z31WN/B Överlägsna prestanda på resande fot Ultrabärbar dator med kraftfull processor och inbyggd VAIO Everywair VAIO Europe - officiell webbplats http://www.vaio.eu/ VAIO Europe - officiell webbplats

Läs mer

Touchdown! 3.789:- 3.499:- 3.699:-

Touchdown! 3.789:- 3.499:- 3.699:- Vinn NFL-biljetter till Kansas City Chiefs mot Detroit Lions i London. Handla och registrera dig redan nu på www.nfllondon.winyourdell.com 3.699:- 3.789:- 4.099:- 3.499:- till Microsoft Windows 10 före

Läs mer

Förvaltning Filnamn Sida. _rev5. 2013-05-02 Ks 205-2013. 1 Sammanfattning... 3. 2 Generella krav... 4

Förvaltning Filnamn Sida. _rev5. 2013-05-02 Ks 205-2013. 1 Sammanfattning... 3. 2 Generella krav... 4 Kravspecifikation standardarbetsplatser 2013 2 (13) Innehållsförteckning 1 Sammanfattning... 3 2 Generella krav... 4 2.1. Garantier, service och supportavtal... 4 2.1.1. PC/Apple... 4 2.2. Avrop av produkter...

Läs mer

;002. Projektnamn Dokumenttyp. Statens inköpscentral. Bilaga Pris. Atea Sverige AB. Sida 1 (5)

;002. Projektnamn Dokumenttyp. Statens inköpscentral. Bilaga Pris. Atea Sverige AB. Sida 1 (5) Atea Sverige AB 1 (5) 1 Priser produkter Angiven leveranstid är ett högsta genomsnitt Ramavtalsleverantören ska uppfylla. Lenovo thinkcenter M77 Processor: minst två kärnor och minst en klockfrekvens på

Läs mer

INSTALLATIONSFRITT EDUCATION MOBILE

INSTALLATIONSFRITT EDUCATION MOBILE 1 INSTALLATIONSFRITT EDUCATION MOBILE Education Mobile är vårt bidrag för att öka mobiliteten i klassrummen. Vi har anpassat nästa generations självklara utbildningsfunktioner, som digitala, interaktiva

Läs mer

Thunderbolt 3 till dubbel DisplayPort-adapter - 4K 60 Hz - endast kompatibel med Windows

Thunderbolt 3 till dubbel DisplayPort-adapter - 4K 60 Hz - endast kompatibel med Windows Thunderbolt 3 till dubbel DisplayPort-adapter - 4K 60 Hz - endast kompatibel med Windows Product ID: TB32DP2 Med denna högpresterande Thunderbolt 3-adapter kan du lägga till två 4K 60 Hz DisplayPort-skärmar

Läs mer

Pressrelease. Öka produktiviteten med nya VAIO S. Slimmad, portabel notebook med lång batteritid

Pressrelease. Öka produktiviteten med nya VAIO S. Slimmad, portabel notebook med lång batteritid Pressrelease 22 februari 2011 Öka produktiviteten med nya VAIO S Slimmad, portabel notebook med lång batteritid Tunn och lätt med ny design för ökad mobilitet Arbeta och spela längre med nytt smart batterikoncept

Läs mer

INSTALLATIONSFRITT EDUCATION WALL

INSTALLATIONSFRITT EDUCATION WALL 1 INSTALLATIONSFRITT EDUCATION WALL Med Installationsfritt Education Wall levereras all teknik till utbildningsrummet på ett bräde. Komplett enhet för alla typer av utbildningstillfällen. Levereras färdig

Läs mer

Thunderbolt 3 till dubbel DisplayPort-adapter - 4K 60Hz - kompatibel med Mac och Windows

Thunderbolt 3 till dubbel DisplayPort-adapter - 4K 60Hz - kompatibel med Mac och Windows Thunderbolt 3 till dubbel DisplayPort-adapter - 4K 60Hz - kompatibel med Mac och Windows Product ID: TB32DP2T Med denna högpresterande Thunderbolt 3-adapter kan du lägga till två 4K 60Hz DisplayPort-skärmar

Läs mer

;001. Projektnamn Dokumenttyp. Statens inköpscentral. Bilaga Pris. Atea Sverige AB. Sida 1 (6)

;001. Projektnamn Dokumenttyp. Statens inköpscentral. Bilaga Pris. Atea Sverige AB. Sida 1 (6) Atea Sverige AB 1 (6) 1 Priser produkter Angiven leveranstid är ett högsta genomsnitt Ramavtalsleverantören ska uppfylla. Lenovo thinkcenter M77 Processor: minst två kärnor och minst en klockfrekvens på

Läs mer

Bärbar dator 1 (Liten bärbar dator) Randordn. Dell AB Dator Pris Tillägg A-garanti Lev.tid arbetsdag Pris utan os Bildskärm

Bärbar dator 1 (Liten bärbar dator) Randordn. Dell AB Dator Pris Tillägg A-garanti Lev.tid arbetsdag Pris utan os Bildskärm Bärbar dator 1 (Liten bärbar dator) Randordn. 1 Dell AB Dator Pris Tillägg A-garanti Lev.tid arbetsdag Pris utan os Dell Latitude E5430/14"/4GB/120GB SSD/Intel Celeron dual core 3987 0 8-10 3987 Bildskärm

Läs mer

Alla prisuppgifter är exkl. moms.

Alla prisuppgifter är exkl. moms. Vikt endast ca. 1 kg Mått 29,2 x 20,9 x 1,24 cm HP EliteBook Folio 31.8 cm (12.5") Ultrabook 20.295:- exkl.moms. Intel Core m5-6y54 med Intel HD Graphics 515 1920*1080 (1,1 GHz, upp till 2,7 GHz med Intel

Läs mer

2012-04-05 96-109-2011;005. Projektnamn Dokumenttyp. Statens inköpscentral. Bilaga Pris. Ricoh Sverige AB. Sida 1 (5)

2012-04-05 96-109-2011;005. Projektnamn Dokumenttyp. Statens inköpscentral. Bilaga Pris. Ricoh Sverige AB. Sida 1 (5) Ricoh Sverige AB 1 (5) 1 Priser produkter Angiven leveranstid är ett högsta genomsnitt Ramavtalsleverantören ska uppfylla. Lenovo thinkcenter M77 Processor: minst två kärnor och minst en klockfrekvens

Läs mer

Uppackning. Inledning

Uppackning. Inledning 2 Gratulerar till att du har blivit ägare till denna väldesignade bärbara pekdator. Denna alldeles nya, förstklassiga bärbara pekdator kommer att ge dig en utmärkt och professionell användarupplevelse.

Läs mer

INSTALLATIONSFRITT COMBINET DESIGNLINE

INSTALLATIONSFRITT COMBINET DESIGNLINE 1 INSTALLATIONSFRITT COMBINET DESIGNLINE X-Line Conference Combinet kombinerar elegant utseendet hos det klassiska konferensskåpet. Ett elegant X-Line konferensskåp med slagdörrar i trä. Innehåller färdiginstallerad

Läs mer

2012-04-05 96-113-2011;003. Projektnamn Dokumenttyp. Statens inköpscentral. Bilaga Pris. Caperio AB. Sida 1 (5)

2012-04-05 96-113-2011;003. Projektnamn Dokumenttyp. Statens inköpscentral. Bilaga Pris. Caperio AB. Sida 1 (5) Caperio AB 1 (5) 1 Priser produkter HP Compaq 8200 CMT Processor: minst 4 kärnor och minst en klockfrekvens på 3 GHz Hårddisk: inbyggd SSD minst 60 GB och inbyggd SATA minst 500 GB (7200 rpm) Nätverkskort:

Läs mer

Alienware Alpha R2 Konfigurering och specifikationer

Alienware Alpha R2 Konfigurering och specifikationer Alienware Alpha R2 Konfigurering och specifikationer Datormodell: Alienware Alpha R2 Regleringsmodell: D07U Regleringstyp: D07U002/ D07U003 Anmärkningar, försiktighetsbeaktanden och varningar OBS: Obs!

Läs mer

Inspiron serien. Vyer. Specifikationer

Inspiron serien. Vyer. Specifikationer Inspiron 15 3000-serien Copyright 2014 Dell Inc. Med ensamrätt. Den här produkten är skyddad av amerikanska och internationella upphovsrättslagar och immaterialrättsliga lagar. Dell och Dell-logotypen

Läs mer

Videoutgång Maximal DisplayPort-upplösning Maximal HDMI-upplösning

Videoutgång Maximal DisplayPort-upplösning Maximal HDMI-upplösning 4K-dockningsstation för bärbara datorer - DP och HDMI - USB 3.0 StarTech ID: USB3DOCKHDPC Med USB 3.0 4K-dockningsstationen för bärbara datorer kan du skapa en högupplöst 4K Ultra HD-arbetsstation på kontoret

Läs mer

Lenovo ThinkCentre. Extrem liten kraftfull stationär HP dator

Lenovo ThinkCentre. Extrem liten kraftfull stationär HP dator Bredd 9.5 cm Djup 29.95 cm Höjd 27 cm Vikt 4.43 kg HP ProDesk 400 G3 Core i5-6500, 4GB RAM, 128GB SSD, DVD±RW, Win7 Pro/Win10 Pro 5.275:- exkl. moms. Extrem liten kraftfull stationär HP dator Lenovo ThinkCentre

Läs mer

2012-04-05 96-113-2011;002. Projektnamn Dokumenttyp. Statens inköpscentral. Bilaga Pris. Dustin AB. Sida 1 (5)

2012-04-05 96-113-2011;002. Projektnamn Dokumenttyp. Statens inköpscentral. Bilaga Pris. Dustin AB. Sida 1 (5) Dustin AB 1 (5) 1 Priser produkter Angiven leveranstid är ett högsta genomsnitt Ramavtalsleverantören ska uppfylla. Lenovo thinkcenter M77 Processor: minst 4 kärnor och minst en klockfrekvens på 3 GHz

Läs mer

INSTALLATIONSFRITT PORTAL MEDIA HUB

INSTALLATIONSFRITT PORTAL MEDIA HUB 1 INSTALLATIONSFRITT PORTAL MEDIA HUB En helt unik installationsfri lösning för mötesrummet, lektionssalen och de aktivitetsbaserade öppna ytorna i det moderna kontoret. Portal har alla funktioner som

Läs mer

INSTALLATIONSFRITT CONNECTO PRO IMAGE

INSTALLATIONSFRITT CONNECTO PRO IMAGE 1 INSTALLATIONSFRITT CONNECTO PRO IMAGE Connecto Pro Image placerar all mötesrumsteknik i en och samma enhet! Ett nytt sätt att inreda mötesrum med avancerad och funktionell utrustning utan avancerade

Läs mer

Dell Latitude E5440/E5540

Dell Latitude E5440/E5540 Dell Latitude E5440/E5540 Information om installation och funktioner Om varningar VARNING: Detta meddelande indikerar risk för skada på egendom eller person, eller livsfara. Latitude E5440 Vy från fram-,

Läs mer

Apple ipad Tablet cm (9.7")

Apple ipad Tablet cm (9.7) Apple ipad Tablet - 24.6 cm (9.7") Apple A9 - ARM Twister Dual-core (2 Core) 1.85 GHz - 128 GB - ios 10-2048 x 1536 - Retina Display, In-plane Switching (IPS) Technology - Gold - 4:3 Aspect Ratio - Wireless

Läs mer

TJÄNSTEKATALOG IT-ARBETSPLATS NACKA KOMMUN ADMINISTRATIV VERKSAMHET

TJÄNSTEKATALOG IT-ARBETSPLATS NACKA KOMMUN ADMINISTRATIV VERKSAMHET TJÄNSTEKATALOG IT-ARBETSPLATS NACKA KOMMUN ADMINISTRATIV VERKSAMHET 2014-10-15 1 Innehållsförteckning Innehållsförteckning... 2 BasPC bärbar liten admin... 3 BasPC bärbar standard admin... 4 BasPC stationär

Läs mer

Trådlöst (endast vissa modeller) Användarhandbok

Trådlöst (endast vissa modeller) Användarhandbok Trådlöst (endast vissa modeller) Användarhandbok Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows är ett USA-registrerat varumärke som tillhör Microsoft Corporation. Bluetooth är ett varumärke

Läs mer

Färgstark VAIO med HDMI-utgång med 3D-stöd

Färgstark VAIO med HDMI-utgång med 3D-stöd Pressrelease 23 juni 2011 Lysande notebook från Sony Färgstark VAIO med HDMI-utgång med 3D-stöd Notebook med innovativt ljussken (grön och orange) 14 och 15,5 widescreen VAIO Display med hög kontrast Exmor-webbkamera

Läs mer

Uppackning. Högkapacitetsbatterier av litiumjontyp. Växelströmsadapter och nätkabel. Bärväska (tillval)

Uppackning. Högkapacitetsbatterier av litiumjontyp. Växelströmsadapter och nätkabel. Bärväska (tillval) 2 Gratulerar till att du har blivit ägare till denna väldesignade notebook. Denna alldeles nya, förstklassiga bärbara dator kommer att ge dig en utmärkt och professionell användarupplevelse. Vi är stolta

Läs mer

INSTALLATIONSFRITT MOBILE X-LINE

INSTALLATIONSFRITT MOBILE X-LINE 1 INSTALLATIONSFRITT MOBILE X-LINE En helt unik installationsfri lösning för mötesrummet, lektionssalen och de aktivitetsbaserade öppna ytorna i det moderna kontoret. Mobile har alla funktioner som normalt

Läs mer

Tack för att du har köpt Mobile WiFi. Med Mobile WiFi-enheten får du en snabb trådlös nätverksanslutning.

Tack för att du har köpt Mobile WiFi. Med Mobile WiFi-enheten får du en snabb trådlös nätverksanslutning. Tack för att du har köpt Mobile WiFi. Med Mobile WiFi-enheten får du en snabb trådlös nätverksanslutning. I det här dokumentet får du information om Mobile WiFi så att du kan börja använda enheten direkt.

Läs mer

INSTALLATIONSFRITT MEETING PANEL

INSTALLATIONSFRITT MEETING PANEL 1 INSTALLATIONSFRITT MEETING PANEL En helt unik installationsfri lösning för det lilla mötesrummet, Meeting Panel är vår stora nyhet i ett litet format. Träpanelen fungerar som TV-fäste och döljer all

Läs mer

INSTALLATIONSFRITT MOBILE BASIC

INSTALLATIONSFRITT MOBILE BASIC 1 INSTALLATIONSFRITT MOBILE BASIC En helt unik installationsfri lösning för mötesrummet, lektionssalen och de aktivitetsbaserade öppna ytorna i det moderna kontoret. Mobile har alla funktioner som normalt

Läs mer

INSTALLATIONSFRITT MOBILE SIGNAGE

INSTALLATIONSFRITT MOBILE SIGNAGE 1 INSTALLATIONSFRITT MOBILE SIGNAGE Mobile Signage står upp för ert budskap. Visst kan man precis lika gärna vända bilden till det populära porträttformatet. Det är ju samma orientering som används i handhållna

Läs mer

Trådlöst (endast vissa modeller) Användarhandbok

Trådlöst (endast vissa modeller) Användarhandbok Trådlöst (endast vissa modeller) Användarhandbok Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows är ett USA-registrerat varumärke som tillhör Microsoft Corporation. Bluetooth är ett varumärke

Läs mer

TJÄNSTEKATALOG IT-ARBETSPLATS NACKA KOMMUN PEDAGOGISK VERKSAMHET

TJÄNSTEKATALOG IT-ARBETSPLATS NACKA KOMMUN PEDAGOGISK VERKSAMHET TJÄNSTEKATALOG IT-ARBETSPLATS NACKA KOMMUN PEDAGOGISK VERKSAMHET 2014-10-15 1 Innehållsförteckning Innehållsförteckning... 2 BasPC bärbar liten pedagog... 3 BasPC bärbar tablet pedagog... 4 BasPC bärbar

Läs mer

R E I N V E N T I N G I T Skolkatalog 2017

R E I N V E N T I N G I T Skolkatalog 2017 REINVENTING IT Skolkatalog 2017 Snabb & lätt Prisvärt kraftpaket Stilren laptop med HDMI-utgång för uppspelning av HD-video. Smidighet och kraft tillsammans Bara 1,5 kg - en kompakt och lätt elevdator.

Läs mer

KOMMERSIELLA BILDSKÄRMAR FRÅN HP FRAMTIDENS ARBETE ÄR HÄR

KOMMERSIELLA BILDSKÄRMAR FRÅN HP FRAMTIDENS ARBETE ÄR HÄR KOMMERSIELLA BILDSKÄRMAR FRÅN HP FRAMTIDENS ARBETE ÄR HÄR DET ÄR PÅ BILDSKÄR- MEN SOM ALLT HÄN- DER Nya ytor betyder nya möjligheter. Det moderna kontoret förändras: öppna arbetssätt, effektiva arbetsplatser,

Läs mer

INSTALLATIONSFRITT MOBILE SIGNAGE

INSTALLATIONSFRITT MOBILE SIGNAGE 1 INSTALLATIONSFRITT MOBILE SIGNAGE Mobile Signage står upp för ert budskap. Visst kan man precis lika gärna vända bilden till det populära porträttformatet. Det är ju samma orientering som används i handhållna

Läs mer

XPS 13. Vyer. Specifikationer

XPS 13. Vyer. Specifikationer XPS 13 Copyright 2014 Dell Inc. Med ensamrätt. Denna produkt är föremål för amerikansk och internationell copyrightlag och andra lagar gällande immateriell egendom. Dell TM och Dell-logotypen är varumärken

Läs mer

INSTALLATIONSFRITT MOBILE PROJECTION TABLE

INSTALLATIONSFRITT MOBILE PROJECTION TABLE 1 INSTALLATIONSFRITT MOBILE PROJECTION TABLE För er som vill ha en superflexibel och lättanvänd projektorlösning! Fungerar i allt från det lilla mötesrummet upp till stormötet i det situationsbaserade

Läs mer

Låt tomten komma med bärbart till jul!

Låt tomten komma med bärbart till jul! Låt tomten komma med bärbart till jul! Leverans till jul! Julen närmar sig med stormsteg och det är snart dags att tänka på julklapparna. För dig som är kund hos Nicator, och vill undvika trängsel och

Läs mer

IBIS FHD Pro Användarhandbok

IBIS FHD Pro Användarhandbok IBIS FHD Pro Användarhandbok 1. Detta medföljer 2. Montage och anslutning 3. Kombinationer 4. Användning 5. Tekniska Specifikationer 6. TAGARNO Viewer 7. Underhåll 8. Övriga upplysningar 1. Detta medföljer

Läs mer

Dell Vostro Information om installation och funktioner. Framsida och baksida. Om varningar

Dell Vostro Information om installation och funktioner. Framsida och baksida. Om varningar Dell Vostro 5470 Information om installation och funktioner Om varningar VARNING: Detta meddelande indikerar risk för skada på egendom eller person, eller livsfara. Framsida och baksida Figur 1. Framsida

Läs mer

Apple MacBook Pro 13" Dual-Core i5 2.4GHz, 4GB ramminne 500GB hårddisk, HD Graphics, SuperDrive Vikt 2 kg

Apple MacBook Pro 13 Dual-Core i5 2.4GHz, 4GB ramminne 500GB hårddisk, HD Graphics, SuperDrive Vikt 2 kg Vi levererar alltid körklara datorer = Apple MacBook Pro 13" Dual-Core i5 2.4GHz, 4GB ramminne 500GB hårddisk, HD Graphics, SuperDrive Vikt 2 kg Se TV i din dator TV Tuner Stick for DVB-T (terrestrial)

Läs mer

Vad är Inet Windows 10 Anniversary Update Vilka olika datorer det finns Antivirus Office 365 Vad Inet kan göra för dig Frågestund

Vad är Inet Windows 10 Anniversary Update Vilka olika datorer det finns Antivirus Office 365 Vad Inet kan göra för dig Frågestund Vad är Inet Vad är Inet Vad är nytt Gratis uppdatering Fördelar och nackdelar Hur man uppdaterar Kan man få hjälp Vad är Inet Vad är nytt Inget nytt operativsystem Finjusteringar Årliga uppdateringar

Läs mer

Att köpa ny dator SeniorNet Lidingö Februari-2019

Att köpa ny dator SeniorNet Lidingö Februari-2019 Att köpa ny dator SeniorNet Lidingö Februari-2019 Att köpa ny dator Kompakt bordsdator Stationär dator Allt-i-ett-dator Laptop Hybrid (laptop/surfplatta) Agenda Att tänka på innan du köper dator Faktorer

Läs mer

2012-04-05 96-109-2011;003. Projektnamn Dokumenttyp. Statens inköpscentral. Bilaga Pris. Dustin AB. Sida 1 (5)

2012-04-05 96-109-2011;003. Projektnamn Dokumenttyp. Statens inköpscentral. Bilaga Pris. Dustin AB. Sida 1 (5) Dustin AB 1 (5) 1 Priser produkter Angiven leveranstid är ett högsta genomsnitt Ramavtalsleverantören ska uppfylla. Lenovo thinkcenter M77 Processor: minst två kärnor och minst en klockfrekvens på 2,5

Läs mer

POWER PLAY! 4.461:- 3.155:- 4.999:-

POWER PLAY! 4.461:- 3.155:- 4.999:- ! Vinn biljetter New Jersey Devils vs New York Islanders i New York. Köp kampanjprodukter och registrera dig på www.nhlnewyork.winyourdell.com 4.999:- 3.155:- 3.599:- köpa Office! och behör 4.461:- köpa

Läs mer

TJÄNSTEKATALOG IT-ARBETSPLATS. NACKA KOMMUN IT-arbetsplats relaterad utrustning

TJÄNSTEKATALOG IT-ARBETSPLATS. NACKA KOMMUN IT-arbetsplats relaterad utrustning TJÄNSTEKATALOG IT-ARBETSPLATS NACKA KOMMUN IT-arbetsplats relaterad utrustning 2013-05-22 Observera att läsplatta inte ger tillgång till Nackas program, verksamhetssystem, utskriftstjänst eller lagringsytor.

Läs mer

2012-04-05 96-114-2011;003. Projektnamn Dokumenttyp. Statens inköpscentral. Bilaga Pris. Dustin AB. Sida 1 (6)

2012-04-05 96-114-2011;003. Projektnamn Dokumenttyp. Statens inköpscentral. Bilaga Pris. Dustin AB. Sida 1 (6) Dustin AB 1 (6) 1 Priser produkter Angiven leveranstid är ett högsta genomsnitt Ramavtalsleverantören ska kunna uppfylla om ej Kund begär annat. Lenovo thinkcenter M77 Processor: minst två kärnor och minst

Läs mer

Stationär Inspiron-speldator Konfigurering och specifikationer

Stationär Inspiron-speldator Konfigurering och specifikationer Stationär Inspiron-speldator Konfigurering och specifikationer Datormodell: Inspiron 5675 Regleringsmodell: D27M Regleringstyp: D27M001 Anmärkningar, försiktighetsbeaktanden och varningar OBS: OBS innehåller

Läs mer

TJÄNSTEKATALOG IT-ARBETSPLATS. NACKA KOMMUN IT-arbetsplats relaterad utrustning

TJÄNSTEKATALOG IT-ARBETSPLATS. NACKA KOMMUN IT-arbetsplats relaterad utrustning TJÄNSTEKATALOG IT-ARBETSPLATS NACKA KOMMUN IT-arbetsplats relaterad utrustning 2013-05-22 Observera att läsplatta inte ger tillgång till Nackas program, verksamhetssystem, utskriftstjänst eller lagringsytor.

Läs mer

Enkel. Kraftfull. Enastående.

Enkel. Kraftfull. Enastående. Enkel. Kraftfull. Enastående. Windows Vista Home Basic Ett säkrare och enklare Windows operativsystem för dina grundläggande behov på din hemdator. Från att titta på foton till att skriva e-post och surfa

Läs mer

HDMI- och DVI/VGA-dockningsstation för bärbara datorer med dubbla skärmar - USB 3.0

HDMI- och DVI/VGA-dockningsstation för bärbara datorer med dubbla skärmar - USB 3.0 HDMI- och DVI/VGA-dockningsstation för bärbara datorer med dubbla skärmar - USB 3.0 Product ID: USB3SDOCKHDV Den USB3SDOCKHDV universella USB 3.0-dockningsstationen med dubbel video och audio till en bärbar

Läs mer

INSTALLATIONSFRITT MEETING WALL

INSTALLATIONSFRITT MEETING WALL 1 INSTALLATIONSFRITT MEETING WALL En helt unik installationsfri lösning för mötesrummet, lektionssalen och de aktivitetsbaserade öppna ytorna i det moderna kontoret. Meetingwall har alla funktioner som

Läs mer

Thunderbolt 3 till dubbel HDMI-adapter - 4k 30 Hz - endast kompatibel med Windows

Thunderbolt 3 till dubbel HDMI-adapter - 4k 30 Hz - endast kompatibel med Windows Thunderbolt 3 till dubbel HDMI-adapter - 4k 30 Hz - endast kompatibel med Windows Product ID: TB32HD2 Med denna högpresterande Thunderbolt 3-adapter kan du lägga till två 4K HDMI-skärmar till en dator

Läs mer

Att köpa ny dator SeniorNet Lidingö September-2017

Att köpa ny dator SeniorNet Lidingö September-2017 Att köpa ny dator SeniorNet Lidingö September-2017 Att köpa ny dator Kompakt bordsdator Stationär dator Allt-i-ett-dator Laptop Hybrid (laptop/surfplatta) Agenda Att tänka på innan du köper dator Faktorer

Läs mer

Lumia med Windows Phone

Lumia med Windows Phone Lumia med Windows Phone microsoft.com/sv-se/mobile/business/lumia-for-business/lumia/ 103328+103329_Lumia-Brochure+10reasons_swe.indd 1 26.11.2014 10.34 Office 365 i telefonen Ge dina anställda tillgång

Läs mer

Ultrasofistikerad bärbar dator i kolsvart med avancerade kommunikationsfunktioner. VAIO Europe - officiell webbplats http://www.vaiopro.

Ultrasofistikerad bärbar dator i kolsvart med avancerade kommunikationsfunktioner. VAIO Europe - officiell webbplats http://www.vaiopro. VGN-TT21WN/B Extremt stilfull och bärbar Ultrasofistikerad bärbar dator i kolsvart med avancerade kommunikationsfunktioner VAIO Europe - officiell webbplats http://www.vaio.eu/ VAIO Europe - officiell

Läs mer

TJÄNSTEKATALOG IT-ARBETSPLATS NACKA KOMMUN ADMINISTRATIV VERKSAMHET

TJÄNSTEKATALOG IT-ARBETSPLATS NACKA KOMMUN ADMINISTRATIV VERKSAMHET TJÄNSTEKATALOG IT-ARBETSPLATS NACKA KOMMUN ADMINISTRATIV VERKSAMHET 2013-12-13 1 Innehållsförteckning Innehållsförteckning... 2 BasPC bärbar liten admin... 3 BasPC bärbar standard admin... 4 BasPC stationär

Läs mer

HP UC-högtalartelefon. Användarhandbok

HP UC-högtalartelefon. Användarhandbok HP UC-högtalartelefon Användarhandbok Copyright 2014, 2015 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Bluetooth är ett varumärke som tillhör ägaren och används av Hewlett-Packard Company under licens. Windows

Läs mer

Dell Latitude Information om installation och funktioner. Framsida. Om varningar

Dell Latitude Information om installation och funktioner. Framsida. Om varningar Dell Latitude 3330 Information om installation och funktioner Om varningar VARNING: Detta meddelande indikerar risk för skada på egendom eller person, eller livsfara. Framsida Figur 1. Framsida 1. mikrofon

Läs mer

USB 3.0-dockningsstation för dubbla skärmar med HDMI och 4K DisplayPort

USB 3.0-dockningsstation för dubbla skärmar med HDMI och 4K DisplayPort USB 3.0-dockningsstation för dubbla skärmar med HDMI och 4K DisplayPort Product ID: USB3DOCKHDPC Den här TAA-klassade USB 3.0-dockningsstationen för dubbla skärmar kombinerar en 4-portshubb, hörlurs- och

Läs mer

DELTACO PRESENTERAR USB TYP C FRAMTIDENS ENDA KONTAKT

DELTACO PRESENTERAR USB TYP C FRAMTIDENS ENDA KONTAKT DELTACO PRESENTERAR USB TYP C FRAMTIDENS ENDA KONTAKT VAD ÄR USB TYP C? Dagens mobila plattformar kräver flexibla lösningar med skalbar prestanda och möjlighet till kraftfull strömförsörjning. Målet är

Läs mer

;004. Projektnamn Dokumenttyp. Statens inköpscentral. Bilaga Pris. B2B IT-Partner AB. Sida 1 (5)

;004. Projektnamn Dokumenttyp. Statens inköpscentral. Bilaga Pris. B2B IT-Partner AB. Sida 1 (5) B2B IT-Partner AB 1 (5) 1 Priser produkter Angiven leveranstid är ett högsta genomsnitt Ramavtalsleverantören ska uppfylla. Lenovo thinkcenter M77 Processor: minst två kärnor och minst en klockfrekvens

Läs mer

4K Android-box with Fly

4K Android-box with Fly Allmän information Anslut 4K Android boxen för strömning till din tv och strömma filmer, uppdatera Facebook, visa bilder eller planera en spelkväll med vänner på din tv-skärm. Den extremt mångsidiga boxen

Läs mer

En ny standard för bärbara datorer: VAIO Fit multi-flip PC från Sony

En ny standard för bärbara datorer: VAIO Fit multi-flip PC från Sony Pressrelease 4 september 2013 En ny standard för bärbara datorer: VAIO Fit multi-flip PC från Sony Kompromisslös, komplett och bärbar dator som enkelt konverteras till tre olika lägen Multi-flip-designen

Läs mer

Datablad. HP RP7 modell 7100. Butiksdatasystem

Datablad. HP RP7 modell 7100. Butiksdatasystem Datablad HP RP7 modell 7100 Butiksdatasystem November 01 HP RP7 modell 7100 Butiksdatasystem Driftsäkerhet som dina kunder kan lita på. Ett fläktlöst butikssystem som ger driftsäkerhet och snabb service

Läs mer

MEETING WALL INTERACTIVE

MEETING WALL INTERACTIVE Sid - 1 - MEETING WALL INTERACTIVE En helt unik installationsfri lösning för mötesrummet, lektionssalen och de aktivitetsbaserade öppna ytorna i det moderna kontoret. Meetingwall har alla funktioner som

Läs mer