Foto Pernilla Rudenwall Petrie

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Foto Pernilla Rudenwall Petrie"

Transkript

1 UTHYRNINGSCENTER Foto Pernilla Rudenwall Petrie CAFÉ BISTRO & BAR AKTIVITET & EVENT BASTU BAD & RELAX

2 VÄLKOMSTCENTER SJÖBODAR BRYGGANS SJÖBODAR en upplevelse för alla Foto Pernilla Rudenwall Petrie I en av Sveriges vackraste småstäder är det på Bryggan utmed sjön allt händer. Vid Åsundens strand i Ulricehamn ligger Bryggans sjöbodar. Här ligger vårt kontor och reception för stug bokning och uthyrning av cyklar, kanoter, kajaker och inlines. Det är här vi syr ihop konferenspaket, paket för bussgrupper, båtturer, aktiviteter och event. Här ligger Bryggan Café, Bistro & Bar, en mötesplats för gammal som ung. Med sin unika miljö och kanske Ulricehamns bästa utsikt njuter man av allt från en enkel fika till en 3 rätters festmåltid. Här följer vi viktiga sportevenemang, har afterwork, trubadurer och mycket mycket mer. VÄLKOMSTCENTER Bryggan är öppen varje dag året om. Här tar vi emot mat- och konferensgäster, uppemot 100 personer. Trött på vanliga konferenser? Boka vårt Båthus eller varför inte en tältkåta mitt ute i skogen och få inspiration från naturen. Det är hos oss Du bokar M/S Sylvia, en passagerarbåt för 48 personer som går charter och linjetrafik på Åsunden. Bryggans Aktivitet och Event tar emot grupper på upp till 250 personer. Vi har utrustningen Ni har önskemålen Göteborg: Ulricehamn:

3 MAT & DRYCKESUPPLEVELSER CAFÉ BISTRO & BAR BRYGGANS CAFÈ, BISTRO & BAR Vi hälsar er välkomna till vår restaurang och café Bryggan Caféet bjuder på goda bakverk, nymalet kaffe, smörgåsar och flera glassorter. I Bistron står allt från fräscha sallader och italienska delikatesser till vällagade kött- och fiskrätter på menyn. Vi vill att våra gäster skall kunna njuta av god mat i en avslappnad miljö utan att behöva tömma plånboken helt. På uteserveringen njuter man av en rykande caffelatte eller kanske en kall öl och lite plockmat från baren i solnedgången. Bryggan har öppet dagligen. På Bryggan följer vi alla stora sportevenemang, har kräftskiva, oktoberfest, after beach/after ski med trubadurer. Teman följer årstiderna, så här kommer att vara nya miljöer, nya teman allt eftersom. Se program och öppettider på MATUPPLEVELSER Vid större arrangemang på upp till 200 personer kopplar vi på ett tält och själva restaurangen blir till en bar, med sittplatser i clubfåtöljer och dansgolv. Bistron kan även arrenderas ut till grupper. CAFÉ BISTRO & BAR M/S SYLVIA Passagerarbåt för 48 personer. Här kan du välja mellan färdiga picknickkorgar, kall tallrik med fågel, skaldjur eller kött, samtidigt som ni njuter ute på sjön med dess vackra omgivningar. Begär offert och meny. BRYGGANS BÅTHUS Båthuset är en mysig sjöbod nere vid strandkanten med en härlig utsikt över sjön. Här sitter ni avskilt och vi serverar förbeställd meny från Bryggan Café, Bistro & Bar. TRÄKÅTAN Ligger på vår äventyrsbana. Här sitter ni framför öppen eld på fårfällar, samtidigt som ni avnjuter maten efter er aktivitet personer. TÄLTKÅTAN I vår tältkåta sitter ni i en stämningsfull miljö med tända lyktor på träbänkar med fårfällar. Varmt och skönt vinter som sommar. Vår tältkåta är flyttbar men används för det mesta för arrangemang på vår äventyrsbana. Upp till ca. 50 personer sitter bekvämt vid dukade bord. Göteborg: Ulricehamn:

4 AKTIVITET & EVENT GRUPP OCH FÖRETAGSEVENT GRUPP, FÖRETAGSEVENT ÄVENTYRSBANA HELA ÅRET Vi cyklar från Sjöbodarna till Äventyrsbanan och för att komma in på området klättrar vi uppför en via ferrata och fortsätter ut på hängbron. Här börjar tävlingen med olika grenar, vilket kräver både klurighet, samarbete och balans! Innan finalen och prisutdelningen blir det en hisnande färd över ravinen med linbanan. Här får ni chans att göra något tillsammans och pröva era gränser efter egen förmåga. Vintertid tänder vi marschaller och i Träkåtan sprakar elden där Du sitter på varma fårfällar. Pris: fr. 400:-/p ULRICEHAMN MED GPS "geocashing på vårt sätt" Ni kommer med hjälp av olika transportmedel och GPS finna olika stationer. Här får ni lösa uppgifter tillsammans för att få nya koordinater och poäng. Varje löst uppgift ger ett försprång i finalen. Stationerna kan vara både bemannade och obemannade. För att höja spänningen kör vi en gemensam final mellan lagen... Vi kan variera vår bana så den ska passar allas förmåga. Pris: fr. 300:-/p AKTIVITET & EVENT ÄTRANRACET Här kommer Ni att med hjälp av cykel och kanadensare att lösa vissa uppgifter utmed sjö/åkanten. Hälften cyklar och de andra tar sig fram i kanadensare. Halvägs fikar vi och byter farkost/fordon med varandra. Tillbaka vid sjöbodarna summerar vi resultaten och lagen gör upp i en final. Pris: fr. 275:-/p BRYGGKAMPEN Enklare trekamp med samarbete, problemlösning, yxkastning eller blåsrörsskytte. Perfekt för Er som vill göra en lite snabbare och enklare aktivitet. Bryggkampen sker nere vid Bryggan. Pris: fr. 250:-/p UKULELE / LINEDANCE Vill du prova på att spela ukulele i goda vänners lag? Innan kvällen är slut så drar ni Vill du köpa min gamla potta så att taket lyfter. Skratta, skaka loss med vår häftiga linedanceledare. Vi lovar att det blir ett oförglömligt minne. Pris: fr. 280:-/p Göteborg: Ulricehamn:

5 GRUPP OCH FÖRETAGSEVENT AKTIVITET & EVENT AKTIVITETER SJÖKAMP I våra ribbåtar far ni ut på Åsunden och löser uppgifter med hjälp av karta, kompass, mountainbike, paddelbräda mm. En annorlunda aktivitet för er som söker lite mer utmaning. Pris: 6000:- max 10 p RIBBCHARTER Ribbcharter på sjön Åsunden, är en fartfylld och hisnande färd. Att susa fram på vågorna ner mot Fästeredsund och en bit ut i yttre Åsunden är både häftigt och vackert! Är ni flera använder vi båda båtarna och när de "flyger" fram bredvid varandra blir upplevelsen total med risk för vattenstänk! Pris: 1700:- / båt och timme KAJAKKURSER Lär er paddla havskajak med instruktör. Teori och praktik för grupper på 8-14 personer. Ni lär er kajakpaddlingens grunder, testar kamraträddning samt paddlar ut på Åsunden för att pröva på det ni lärt er och för att känna er säker i kajaken. KAJAKTURER Kajakturer i vattendrag runt omkring Ulricehamn med eller utan övernattning. Med vana instruktörer utforskar vi Åsunden, Ätran, Lönnen eller andra sjöar. Paddlingen sker i grupp och viss paddelvana är bra. Ring eller kika in på vår hemsida för aktuella turer, datum och pris. TVÄRÖN MINISPA MED RIBBÅT Njut av en annorlunda spaupplevelse på Tvärön. På ön finns vedeldad bastu och badtunna. Några få steg ut på bryggan och ni kan ta ett dopp i Åsunden. När solen sänker sig över sjön lovar vi att ni mår underbart. Vi tar er fram och tillbaka till ön med våra Ribbåtar. Det finns tillgång till grillar och torrtoalett. Pris: 1-9 p 4500: p 6500:- Pris: 3200:- / grupp inkl. enkel fika Göteborg: Ulricehamn:

6 BASTU BAD & RELAX AVKOPPLING & UPPLEVELSER AVKOPPLING & UPPLEVELSER BRYGGANS BASTU, BAD & RELAX På en pir ute i sjön Åsunden ligger vår badanläggning med bastu och omklädningsrum. I förlängningen står ett lusthus på pålar, där vi ställt våra bad. Njut av utsikten över sjön samtidigt som du kryper ner i 38 gradigt vatten eller svettas i bastun. För den modige resvalkande kalldopp Bastun har plats och baden för BASTU BAD & RELAX kommenderar vi ett i sjön. för 18 personer 14 personer. Två stycken omklädningsrum med dusch för ca 10 personer i varje med draperi emellan, toaletten är gemensam. Pris: 250:-/p inkl. moms minimipris 2000kr För er som önskar en lyxigare kväll kan man lägga till massage i vår sjöbod. Gå in på för att få tips om kill & tjejkvällar med tex. ölprovning, lyxig massage eller vinprovning. SKOLOR & FÖRENINGAR ÄVENTYR MED ÖVERNATTNING En heldag på Äventyrsbanan med övernattning i militärtält. Vi cyklar ut till banan för att klättra in på "via ferratan tar oss över hängbron och tar en hisnande färd med linbanan över en ravin. Efter lunch blir det olika stationer med samarbete, utmaning och tävling. En gemensam final och fika får avsluta dagen innan vi reser militärtälten. På kvällen är grillarna tända för tillagning av kvällsmaten. AKTIVITET & EVENT Foto Pernilla Rudenwall Petrie Det är nära till bad i Åsunden med fin sandstrand, brygga och hopptorn. Efter frukost cyklar ni tillbaka till sjöbodarna. Pris: fr.500:-/p inkl. moms, aktivitet med instruktör & övernattning i militärtält. HELDAG MED KANADENSARE ELLER KAJAKPADDLING Vi paddlar iväg utmed Åsunden ner mot Marbäcksviken där vi gör ett stopp för egen medhavd matsäck. Efter lite mat i magen gör vi ett par tävlingsgrenar på stranden. Om vädret tillåter hinner vi även med ett snabbt dopp. Sen tar vi oss tillbaka mot Bryggan. Pris: fr.320:-/p inkl. moms, instruktör & utrustning. beräknat på min. 20 personer Göteborg: Ulricehamn:

7 UTHYRNINGSCENTER PAKET AKTIVITET & EVENT UTHYRNING STUGFÖRMEDLING Sommaren 2009 startar vi stugförmedling! Hos oss är det enkelt att hitta riktiga smultronställen i 7-häradsbygden i form av små stugor, herrgårdsboende, vandrarhem och hotell. Vårt mål är att kunna ha omedelbar översikt över ledig kapacitet på våra medlemmars uthyrningsobjekt. Här finns små röda stugor med utedass till högklassiga hotellrum. Yttre Skog 4-8 bädd, 5 km från Ulricehamn ligger denna lilla stuga med 5 km till badsjö. prisexempel högsäsong; 4000:-/vecka PAKET CYKELPAKET Här bokar du din cykel och vi lägger upp dagseller flerdagsturer runt Åsunden. När du kommer till Bryggan så står Din cykel klar för avfärd. Du kan boka cykel med picknickkorg, få med GPS och vill du så har vi färdiga turförslag på vackra cykelleder. Du kan till och med boka med dig en egen guide. Dagspaket 1 Hyrcykel, karta och picknickkorg 200:- 7-HÄRADS KANOT OCH KAJAK Vi är medlemmar i 7-härads kanot och kajak. Det innebär att du kan boka en kanot i Ulricehamn och paddla ner till Svenljunga och lämna av den där. I kanot och kajakprojektet finns över 160 kanoter för uthyrning. Flera fina paddelleder finns att välja mellan. BUSSGRUPPER Guidade turer, gårdarna vid sjön, stadsvandringar. Vi paketerar olika typer av bussturer med Ulricehamns bästa guider. Har ni inte egen buss så ordnar vi det. Här syr vi ihop paket efter era önskemål. Varför inte kombinera bussturen med en båtur eller en cykeltur utmed den vackra sjön. Ring oss för separat prislista och gruppaket. Kanot 160:-/dag 210:-/dygn 420:-fre-sön 530:-sön-fre 870:- sön-sön Bryggans priser STUGFÖRMEDLING Ulricehamn är en mycket vacker småstadsidyll i västra Götaland. Belägen på de östra sluttningarna av sjön Åsunden, vilket gör att man har kvällsol och en mycket vacker sjöutsikt. I kommunen bor invånare. Fakta Ulricehamn Restiden hit från Göteborg är 1 timme och från Stockholm 3 timmar. Staden ligger mitt emellan Borås och Jönköping utmed RV40. Ett rikt båtliv, vacker natur och en spännande historia präglar denna lilla idyll. Vintertid stoltserar vi med Ulricehamns Skicenter som har en av Sveriges bästa konstsnöanläggningar. Shopping i trikåsveriges hjärta med flera outlets där du fyndar märkeskläder. Vackra vandrings och cykelleder. Göteborg: Ulricehamn:

8 CAFÉ BISTRO & BAR MAT & DRYCKESUPPLEVELSER GODA DRYCKER & PROVNINGAR ÖLPROVNING Vi välkomnar er med en drink bestående av en fruktöl. Efter den får ni följa det skummande ölets historia, tillverkning, råvaror och olika varianter/produkter. Ni provar ytterligare fem öl från ljusa till mörka. Tanken är att Ni ska lära känna den smakskillnad ölet har med inspiration av ledaren. Ölprovningen sker i Båthuset. WHISKEYPROVNING Efter välkomstdrinken får ni följa whiskyns historia, tillverkning, råvaror och olika varianter/produkter. Vi fortsätter med att prova t.ex bourbon, skotsk, singel, blend, irländsk. En sk. halvblind provning, man vet vad man dricker men inte i vilket glas det finns, en introduktion till whiskyvärlden. Whiskeyprovning sker i Båthuset. ANDRA TYPER AV PROVNINGAR Vi kan även erbjuda ost-, choklad- och vinprovning. Kom med era önskemål så syr vi ihop en kväll som passar just er. CAFÉ BISTRO & BAR Göteborg: Ulricehamn:

9 KONFERENSER AKTIVITET & EVENT GÖR ER KONFERENS TILL EN UPPLEVELSE DAGKONFERENS I BÅTHUSET I Båthuset sitter ni med stans bästa sjöutsikt! Sommartid är det bara att öppna upp dörrarna, och vill Ni så är det bara att doppa fötterna i vattnet. Vintertid sitter ni på fällar medans braskaminen ger värme och hög mysfaktor. Här konfererar ni i en helt unik miljö. I båthuset finns, dataprojektor, overhead, tv/video och internetuppkoppling att tillgå. I dagkonferensen ingår för- och eftermiddagsfika, vatten och frukt. Pris: 275:-/p exkl. moms min. 10 personer TÄLTKÅTAN Närmare naturen kommer Du inte. I tältkåtan som slås upp vid vår Äventyrsbana sitter ni vid träbord och på träbänkar. Kåtan är uppvärmd, och med elverk kan vi till och med ordna storbild och projektor. BRYGGAN CAFÉ BISTRO BAR Restaurangen är utrustad med den senaste tekniken. trådlöst internet, trådlösa mickar, storbild. Ja, här finns det som behövs. CAFÉ BISTRO & BAR Kombinera konferensen med någon av våra aktiviteter, eller avsluta med varma badtunnor och bastu. Ring oss för offert och priser HOTELL BOGESUND Bogesund är ett högklassigt hotell mitt i Ulricehamn med storslagen utsikt över sjön Åsunden. Bogesund är ett utmärkt konferenshotell för företag som ställer krav på effektiva, trivsamma lokaler till bra priser. Restaurangen serverar god mat av hög klass i en vacker miljö, eller njut av ett glas vin på terrassen när solen sänker sig över sjön. Varje hotell och restaurang har sitt ansikte. Vi på hotell Bogesund vill bli igenkända som Det levande hotellet. Där vår ambition, att alltid placera gästen i centrum, är tydlig. Visa omtanke, utvecklas tillsammans med de som bor, äter, konfererar eller representerar hos oss. Vi vill att hotell Bogesund blir en angenäm totalupplevelse för alla er som besöker oss. I hotellet finns 48 stycken dubbelrum samt en svit. Avslappningsrum och solterass, dam och herrbastu. Det finns bad/dusch, telefon, Tv, It-anslutning på samtliga rum. Ring Resdax för pris och bokningsförfrågan. Göteborg: Ulricehamn:

10 M/S SYLVIA Sjön var vackrare än andra sjöar med gröna holmar, lummiga näs och djupa vikar, där gula näckrosor blommade sommaren om. Sjön låg i en trakt där historia, sägen och legend fyllde luften, likt tysta vingslag av sagans fågel Fenix... Så inledde författarinnan Birgit Th. Sparre Gårdarna runt sjön - den första boken i romansviten om livet på de stora gårdarna runt sjön i Åsunden. Vi instämmer med Birgit Th. Sparre. det är något alldeles speciellt med vår vackra sjö och omgivningar, de mytomspunna gårdarna som ligger invid den och dess historia. REDERI ÅSUNDEN driver turist-, linje- och chartertrafik med servering, guidning och underhållning på sjön Åsunden från Torpa i söder till Ulricehamn i norr. M/S SYLVIA FAKTA M/S SYLVIA Längd: 17,05 m Bredd: 3,30 Djupgående: 1,10 m Antal passagerare: 48 Totalrenoverad 2008 Vi skräddarsyr evenemang och temaresor efter önskemål - Gårdarna vid sjön - Åsundens historia - Födelsedagen - Bröllopet - Skolresan - Klassträffen - Kräftskivan - Firmafesten - Torpabesök - Golf på Åsundsholm - Vinprovning - Skaldjurskryss Ring oss för offert-, meny- och turförslag Bryggan Göteborg: Ulricehamn:

11 M/S SYLVIA Med M/S Sylvia kommer du lätt och bekvämt ut på natursköna Åsunden. Turerna går från Ulricehamn i norr ner till Hofsnäs i söder, där vi lägger till för kaffe, lunch eller kanske bara för att ströva omkring i denna genuina och vackra omgivning. TURLISTA Lördagar maj-augusti Hamnen avg. kl. 10:00 Hofsnäs ank kl.11:45 Hofsnäs avg. kl. 14:00 Hamnen ank kl. 15:00 RUNDTUR I YTTRE ÅSUNDEN, HOFSNÄS Hofsnäs avg. kl. 12:00 Åter Hofsnäs kl. 13:30 Söndagar Maj till Augusti Hamnen avg. kl.10:00 En tur till ner till Fästeredsund och en bit ut i yttre Åsunden. Turen tar ca. 3 timmar Onsdagar maj-augusti Hamnen avg. kl. 18:00 Åter hamnen kl. 22:00 Tematurer. trubadurer, mat och vinprovning, guidade turer mm. se program på M/S SYLVIA M/S Sylvia genom åren BILJETTPRISER Linjetrafik Rundtur Hofsnäs Vuxen 160:- Vuxen 100: år 80: år 50:- 0-7 år gratis 0-7 år gratis Maxpris för familj med barn 480:-, Hofsnästur: 360:- BIKE AND BOATHIKE Cykla till Hofsnäs och ta båten tillbaka eller tvärt om. Upplev den vackra naturen på sjönara vägar och cykelleder. Boka hyrcykel när du bokar biljett. Pris: 260:-/p inkl båtbiljett och hyrcykel. SERVERING På båten finns försäljning och servering av kaffe, fikabröd, smörgåsar och lättare rätter.. Vi har rättigheter på båten så även ett glas vin eller en svalkande öl finns att tillgå. Vid bokning av charterturer ordnar vi meny efter Era önskemål. M/S sylvia bokar du på Bryggan M/S SYLVIA i Åsunden Linjetrafik Eskilstuna-Torshälla , Bilden är från 80-talet i Stockholms skärgård. M/S SYLVIA i Åkers kanal Åkersberga Färdigställd och sjösatt 1 maj arbetstimmar! Göteborg: Ulricehamn:

12 Nej vi har inte blivit knäppa. Vi vet att det är full rulle på sommarsäsongen men helt plöstligt är den här. VINTERN. Snön börjar falla och det börjar dra i skidåkartarmen igen.. Därför vill vi passa på att hälsa Er välkomna till RESDAX Skidresor. Våra bussar styr till HEMSEDAL flera gånger i veckan. För Bryggan är Resdax och Resdax är Bryggan... krångligt? inte alls! Kicka in på vår hemsida så får du se mer vad vi kan erbjuda när tankarna går mot snö och skidåkning. VÄLKOMMEN! VASA KYRKOGATA GÖTEBORG Smygpriser 2009/2010 v.47 tor-sön fr. 1490:-/p v.48 tor-sön fr. 1790:-/p v.49 tor-sön fr. 1890:-/p v.50 tor-sön fr. 1990:-/p v.51 tor-sön fr. 2090:-/p Alla priser är inkl. buss, boende vid backen och 3 dgr liftkort. STRANDGATAN HAMNEN BOX ULRICEHAMN LH-Tryck AB

och skär Arkö kursgård

och skär Arkö kursgård mellan kobbar och skär Arkö kursgård 1 2 arkö kursgård Välkommen. Att resa ut i skärgården är något alldeles speciellt. Årstiderna sätter sin prägel både på själva resan och på vistelsen. På Arkö kursgård

Läs mer

Personlig service. Värdparet David och Margareta hälsar såväl nya som gamla kunder välkomna till Odalgården.

Personlig service. Värdparet David och Margareta hälsar såväl nya som gamla kunder välkomna till Odalgården. En närbelägen idyll Värdparet David och Margareta hälsar såväl nya som gamla kunder välkomna till Odalgården. Personlig service Som konferensgäst på Odalgården blir du snabbt varse om den familjära stämningen

Läs mer

Pärlan vid Asundens strand

Pärlan vid Asundens strand Pärlan vid Asundens strand KO N F E R E N S L Å T D I G I N S P I R E R A S AV G O D M AT O C H VA C K R A V Y E R Där Östergötland är som skönast, vid sjön Åsunden, ligger Rimforsa Strand den perfekta

Läs mer

Sommarfest Sandhamns Seglarhotell

Sommarfest Sandhamns Seglarhotell Sommarfest Sandhamns Seglarhotell Klassisk sommarfest på mysiga Sandhamn med övernattning. Lägg till konferens eller aktivitet vid behov! Memento har tagit fram ett klassiskt sommarfest upplägg på Sandhamn

Läs mer

Aktiviteter! Utomhus

Aktiviteter! Utomhus Aktiviteter! Utomhus Bastubad och vedeldad badtunna I nära anslutning till Villa Hofsnäs pensionat nere i Torpasjön ligger vår bastuflotte. Här kan ni träffas för en stunds avkoppling tillsammans med kollegor

Läs mer

KONFERENS, MÖTE & EVENT STÄMNING Lär känna varandra från en annan sida, och lite bättre.

KONFERENS, MÖTE & EVENT STÄMNING Lär känna varandra från en annan sida, och lite bättre. KONFERENS, MÖTE & EVENT STÄMNING Lär känna varandra från en annan sida, och lite bättre. SAMMANHÅLLNING Vi ser fram emot att se er växa både som grupp och individ. ENTUSIASM Tillsammans skapar vi minnesvärda

Läs mer

KONFERENSGUIDE. Hylte kommun 2014. Konferens på landsbygden

KONFERENSGUIDE. Hylte kommun 2014. Konferens på landsbygden KONFERENSGUIDE Hylte kommun 2014 Konferens på landsbygden Söker du en konferensanläggning med aktiviteter i naturskön miljö? Eller en plats som erbjuder en lugn och avspänd atmosfär? Boka din konferens

Läs mer

Konferensanläggningar

Konferensanläggningar Konferensanläggningar i Hylte kommun Konferens på landsbygden Hylte kommun erbjuder ett antal inspirerande miljöer för alla typer av möten och konferenser. Från kick-off med personalen till dagskonferenser

Läs mer

City Äventyrarna. City Äventyrarna

City Äventyrarna. City Äventyrarna är ett upplevelsekoncept i stadsmiljö som bedrivs i Gävles centrala delar och parker av Hotel City & Äventyrarna. erbjuder konferenser, grupper och sällskap en möjlighet att kombinera såväl hårda värden

Läs mer

Nära konferens i unik miljö beläget med härlig utsikt över Rådasjön mitt i Värmlands kulturvagga.

Nära konferens i unik miljö beläget med härlig utsikt över Rådasjön mitt i Värmlands kulturvagga. Nära konferens i unik miljö beläget med härlig utsikt över Rådasjön mitt i Värmlands kulturvagga. Till Företaget/I jobbet Uddeholms Hotell & Konferens ligger 9 mil norr om Karlstad, 1 tim med bil, mitt

Läs mer

UPPLEV EN KONFERENS PÅ LAHOLMEN

UPPLEV EN KONFERENS PÅ LAHOLMEN UPPLEV EN KONFERENS PÅ LAHOLMEN Med ett fantastiskt läge vid havet......mitt i centrala Strömstad, ligger Laholmen Hotell. Hotellet ligger högt beläget med en fantastisk utsikt över havet i väster samtidigt

Läs mer

swedish taste konferenser

swedish taste konferenser swedish taste konferenser swedish taste konferenser Välkommen att konferera mitt i Göteborg; vi erbjuder ljusa och trevliga lokaler i det gamla Hasselbladhuset med utsikt över hamnen. Vi har konferenspaket

Läs mer

CYKLA I ROSLAGEN CYKELPAKET MÄSSRABATT 10 % BOKA NU!

CYKLA I ROSLAGEN CYKELPAKET MÄSSRABATT 10 % BOKA NU! CYKLA I ROSLAGEN Foto: Ewa Wikström, Wik Bed & Breakfast. CYKELPAKET MÄSSRABATT 10 % > TVÅ SKÄRGÅRDSIDYLLER PÅ CYKEL ÖSTHAMMAR OCH ÖREGRUND Bo & Kajak och Villa Östhammar Upplev småstadsidyllen Östhammar

Läs mer

Varmt välkomna till möjligheternas hotell med gästen i centrum. Hotell Valhall. Inte bara ett hotell...

Varmt välkomna till möjligheternas hotell med gästen i centrum. Hotell Valhall. Inte bara ett hotell... Varmt välkomna till möjligheternas hotell med gästen i centrum Hotell Valhall Inte bara ett hotell... " Ett stenkast från Kalix-älven ligger fyrstjärniga Hotell Valhall. Ett anrikt hotell, väl rustat för

Läs mer

UPPLEV MYTOMSPUNNA VÄTTERN FRÅN SIN VACKRASTE SIDA MED VÅRA KRYSSNINGAR 2014

UPPLEV MYTOMSPUNNA VÄTTERN FRÅN SIN VACKRASTE SIDA MED VÅRA KRYSSNINGAR 2014 M/S NYA SKÄRGÅRDEN UPPLEV MYTOMSPUNNA VÄTTERN FRÅN SIN VACKRASTE SIDA MED VÅRA KRYSSNINGAR 20 Bokning sker direkt till fartyget under säsong maj september tel. + 70 37 7 00 Mail: nyaskargarden@rederiabkind.se

Läs mer

Offert Kontur Konferens/Praktikertjänst

Offert Kontur Konferens/Praktikertjänst Vi på Hotel Riverton ser framemot möjligheten att få hälsa Er välkomna! Hotel Riverton är ett fyrstjärnigt affärs- och konferenshotell och hos oss finner du en av Göteborgs största konferensanläggningar

Läs mer

KOSTER EVENT. mer än bara konferens. Vi skräddarsyr aktiviteter som passar ditt tema och din grupp!

KOSTER EVENT. mer än bara konferens. Vi skräddarsyr aktiviteter som passar ditt tema och din grupp! 2015 KOSTER EVENT mer än bara konferens Vi skräddarsyr aktiviteter som passar ditt tema och din grupp! Vi vill lyfta er så ni åker härifrån varma om hjärtat! Vi vill att du ska få ut så mycket som möjligt

Läs mer

Oförglömliga Äventyr & Event under fyra årstider i Högbo Bruk. www.aventyrsservice.se

Oförglömliga Äventyr & Event under fyra årstider i Högbo Bruk. www.aventyrsservice.se Oförglömliga Äventyr & Event under fyra årstider i Högbo Bruk. 2, Register & presentation. När jag grundade Äventyrs Service 2005 var min ambition att kunna vakna upp på morgonen och känna äntligen en

Läs mer

Möten, fest & konferens

Möten, fest & konferens Möten, fest & konferens Möten i fokus Unika sätt att mötas Elite Stadshotellet i Eskilstuna erbjuder unika konferensmöjligheter med 19 möteslokaler. Vi har allt från små grupprum till stora härliga lokaler

Läs mer

Station Sågen erbjuder dig een all inclusive höstlov vecka (måndag t.om. lördag) i Dalarnas vildmark.

Station Sågen erbjuder dig een all inclusive höstlov vecka (måndag t.om. lördag) i Dalarnas vildmark. Aktiv outdoor höstlovsvecka i Dalarna. Klar höstluft, vacker natur och roliga aktiviteter erbjuder en innehållsrik höstlovsvecka för dig som älskar outdoor och äventyr. Vi trampar dressin på Inlandsbanan,

Läs mer

FJÄLLNORA 5 6 0 8 3 014 7 un 2 m om ppsala k roduktion: U un P m om ppsala k ch U atarra o urin B era B na V sidan: A ram Foto f

FJÄLLNORA 5 6 0 8 3 014 7 un 2 m om ppsala k roduktion: U un P m om ppsala k ch U atarra o urin B era B na V sidan: A ram Foto f FJÄLLNORA VÄLKOMNA till fjällnora! Fjällnora är ett mångsidigt naturområde som erbjuder spännande aktiviteter såväl som stillsamma utflykter året om! Naturen Naturen kring Fjällnora utgörs främst av blandskog

Läs mer

TURLISTA Luleås skärgårdsbåtar

TURLISTA Luleås skärgårdsbåtar 2015 TURLISTA Luleås skärgårdsbåtar INNEHÅLLSFÖRTECKNING Prislistor Biljetter, information, priser reguljära turer sid 3 Turlistor Luleå skärgård, reguljära turer Turlista Högsäsong, M/S Symfoni sid 4

Läs mer

Bo bra i Grästorp! Här finns stugor, camping, hotell, motell och vandrarhem. www.grastorp.se. Ekedals säteri. Ekarnas Golfmotell Frendo/Statoil Motell

Bo bra i Grästorp! Här finns stugor, camping, hotell, motell och vandrarhem. www.grastorp.se. Ekedals säteri. Ekarnas Golfmotell Frendo/Statoil Motell Bo bra i Grästorp! Här finns stugor, camping, hotell, motell och vandrarhem www.grastorp.se Ekedals säteri Ekarnas Golfmotell Frendo/Statoil Motell Stuga i Bjärby Ekarnas Golfmotell Dillingen Ekarnas Golfmotell

Läs mer

Djuprämmen uppfyller alla de idylliska förväntningar man kan ha på en anläggning och är en underbar plats att få njuta av den svenska naturen.

Djuprämmen uppfyller alla de idylliska förväntningar man kan ha på en anläggning och är en underbar plats att få njuta av den svenska naturen. DJUPRÄMMEN Med utsikten över vattnet och den orörda naturen som böljar på andra sidan sjön kommer ett lugn som är svårt att hitta i storstadens rus och möjligheter till lek och avslappning är oändliga

Läs mer

Kursledare: Jenny Mårtensson, erfaren kommunikatör och skribent, diplomerad i intuitivt/kreativt skrivande.

Kursledare: Jenny Mårtensson, erfaren kommunikatör och skribent, diplomerad i intuitivt/kreativt skrivande. EVENEMANG VÅREN 2013 På Albert har vi ständigt lite smakfulla och välarrangerade kvällar på gång. Nedan finner ni ett antal av dessa som är planerade för våren 2013. Håll utkik för den kan komma att fyllas

Läs mer

Cykelhelg i Rättvik! 4-6 September 2015

Cykelhelg i Rättvik! 4-6 September 2015 Cykelhelg i Rättvik! 4-6 September 2015 UPPTÄCK RÄTTVIK FRÅN SADELN Att följa med på en guidad utflykt ger mervärde till din cykelupplevelse oavsett om du aldrig besökt Rättvik eller känner till omgivningen

Läs mer

Interaktiva workshops och företagsspel med Greenhat People som gör konferensen engagerande

Interaktiva workshops och företagsspel med Greenhat People som gör konferensen engagerande Interaktiva workshops och företagsspel med Greenhat People som gör konferensen engagerande En nyligen genomförd undersökning av mer än 1,500 deltagare slog fast att konferensbesökare kommer ihåg 4 av 20

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL REPUBLIKEN MALTA

VÄLKOMMEN TILL REPUBLIKEN MALTA RESA MALTA VÄLKOMMEN TILL REPUBLIKEN MALTA Den vackra östaten Malta ligger i mellersta Medelhavet, mellan Libyen i söder och Italien i norr. Malta är Europas sydligaste stat och har drygt 400 000 invånare.

Läs mer

ME Aktiviteter i Marstrand 2015

ME Aktiviteter i Marstrand 2015 ME Aktiviteter i Marstrand 2015 MUSIC QUIZ Hur ser er Musik kunskap ut? Häng med på vårt Quiz som garanterat kommer se till att det blir fart! Här gäller det att både ha bra kännedom från dåtid till nutid,

Läs mer

Vandring på Maria Island

Vandring på Maria Island Vandring på Maria Island Den tasmanska naturen är något helt speciellt och upplevs allra bäst på plats i någon av nationalparkerna. Önskar ni några avkopplande dagar omgivna av en natur i en klass för

Läs mer

Må Gott med HUNDEN i Dalarna Vår & sommarträning i Dalarna 2010

Må Gott med HUNDEN i Dalarna Vår & sommarträning i Dalarna 2010 Må Gott med HUNDEN i Dalarna Vår & sommarträning i Dalarna 2010 Obs! Mer bilder i bildgalleriet Tre helger med mycket trevligt tillsammans med hund och andra hundförare. Alla tre helgerna inkluderar intensiv,

Läs mer

VINGA KONFERENS 57 38 N 11 36 E. Vinga Gör mötet till en upplevelse

VINGA KONFERENS 57 38 N 11 36 E. Vinga Gör mötet till en upplevelse VINGA KONFERENS 57 38 N 11 36 E Vinga Gör mötet till en upplevelse Vinga är Sveriges mest kända fyrplats. Ön ligger längst ut i Göteborgs skärgård och är numera ett skyddat naturreservat. BOKA EN KONFERENS

Läs mer

Välkommen till Sturup Park Golf

Välkommen till Sturup Park Golf Välkommen till Sturup Park Golf Golfpaket Sturup Park Golf kan erbjuda flera alternativ för en avslappnad och trevlig vistelse hos oss. Vi börjar med: Golfhotellet ligger mitt på banan. Du sitter på din

Läs mer

Motor og spill. Torsby och Sunne

Motor og spill. Torsby och Sunne Motor og spill Torsby och Sunne KUL TÄVLING FÖR KONFERENSEN, FAMILJEN O KOMPISARNA Adventure Challange, 3-, 4-, eller 5-kamp med vildmarksbad i badtunna Tävling Det traditionella 3, 4 eller 5-kampspelet

Läs mer

med buss till Ulricehamn Nyheter!! Ulricehamn Båtturer på sjön Åsunden!! Metropolitan Opera i Ulricehamn!! Flerdagarsturer!!

med buss till Ulricehamn Nyheter!! Ulricehamn Båtturer på sjön Åsunden!! Metropolitan Opera i Ulricehamn!! Flerdagarsturer!! med buss till Ulricehamn 2010 Nyheter!! Båtturer på sjön Åsunden!! Metropolitan Opera i Ulricehamn!! Flerdagarsturer!! Ulricehamn Arrangemang för alla Ulricehamns Turistbyrå erbjuder kvalitativa reseupplevelser

Läs mer

CITY HOTELL ESKILSTUNA

CITY HOTELL ESKILSTUNA CITY HOTELL ESKILSTUNA 562-3548_City Hotell_folder_125x250.indd 1 2013-11-13 16:32 562-3548_City Hotell_folder_125x250.indd 2 2013-11-13 16:32 CITY HOTELL ESKILSTUNA Övernatta hos oss när du är i Eskilstuna!

Läs mer

COURTYARD BY MARRIOTT STOCKHOLM

COURTYARD BY MARRIOTT STOCKHOLM COURTYARD BY MARRIOTT STOCKHOLM Nedan finner du dels information angående våra konferenslokaler och även förslag på priser på konferenslokaler och rum. Observera att priserna kan variera beroende på datum

Läs mer

Offert Ciffra Ekonomi & Konsult AB

Offert Ciffra Ekonomi & Konsult AB Logi för 300 personer Logi på Hotel Riverton Pris: 1395 SEK / rum och natt 20 enkelrum 80 dubbelrum 54 Superior Twin (2 x 910cm säng) 26 Superior Queen (1x säng 160cm & 1 x bäddsoffa 140cm) hotellrum fördelat

Läs mer

Äventyret kan börja...

Äventyret kan börja... Företag 2013-2014 Äventyret kan börja... PRODUKTIVA UPPLEVELSER FÖR FÖRETAG Företag 2013-2014 Produktiva upplevelser Större effektivitet och mera nöje Boda Borg i Karlskoga ger företagsgrupper upp till

Läs mer

Bokning på tel. 0950-100 83 www.ansia.se E-post: ansia@ansia.se HJÄRTLIGT VÄLKOMMEN!

Bokning på tel. 0950-100 83 www.ansia.se E-post: ansia@ansia.se HJÄRTLIGT VÄLKOMMEN! Ansia ligger vid natursköna Umeälven. Nära till allt! Ansia är en modern camping med två-, fyra- och sex-bäddars stugor med självhushåll. Husvagn- och tältplatserna ligger i en öppen och trevlig miljö.

Läs mer

KONFERENS BLAND TOPPARNA. Möten och avkoppling i exklusiv miljö.

KONFERENS BLAND TOPPARNA. Möten och avkoppling i exklusiv miljö. KONFERENS BLAND TOPPARNA Möten och avkoppling i exklusiv miljö. PRISEXEMPEL KONFERENSPAKET Deluxe TREEHOTEL KONFERENS Likt ett av våra trädrum, The Cabin, kan även ni försvinna in bland norrländska, högresta

Läs mer

Uthyrning, kurser, företagsevent 2008

Uthyrning, kurser, företagsevent 2008 Uthyrning, kurser, företagsevent 2008 Saltsjökajaker är ett litet familjeföretag med agentur och direktförsäljning av kajaker. Vi har också en liten uthyrningsverksamhet. Uthyrningskajakerna är permanent

Läs mer

KONFERENS PÅ BOCKHOLMEN

KONFERENS PÅ BOCKHOLMEN Bockholmen ligger endast ca 15 minuter från Stockholms hjärta, beläget vid havet i Bergshamra på en liten holme. Kanske är vi därmed Stockholms närmaste skärgårdsupplevelse? Så nära, men ändå så långt

Läs mer

Julprogram Storhogna Högfjällshotell & Spa

Julprogram Storhogna Högfjällshotell & Spa Julprogram Storhogna Högfjällshotell & Spa Öppettider Lekrum vid Plupps kåta i Vinterträdgården och pingisbord i Kalles Källare. 07:00-20:00 Badet är öppet. Simma till lugn musik, från 16 år. Alla dagar

Läs mer

Söra kollogårds inre och yttre miljö

Söra kollogårds inre och yttre miljö SÖRA ÄVENTYRSKOLLO Söra kollogård är belägen i Södermanland, en bit norr om Nyköping i en lugn och avskild miljö omgiven av skog och stora ängar med utsikt över Hovrasjön. Kollogården ligger ca tio mil

Läs mer

Under perioden 15 juli 15 augusti erbjuder vi tio guidade turer. Fyra dagar i veckan, Onsdag-Lördag.

Under perioden 15 juli 15 augusti erbjuder vi tio guidade turer. Fyra dagar i veckan, Onsdag-Lördag. Guidade turer 2015 Under perioden 15 juli 15 augusti erbjuder vi tio guidade turer. Fyra dagar i veckan, Onsdag-Lördag. Heldag Ellen Key i författarinnans fotspår 10.00-16.00 570 kr Heldag Alvastra kloster

Läs mer

Här hittar du de flesta träffarna ute i Europa och klubbträffarna i Sverige

Här hittar du de flesta träffarna ute i Europa och klubbträffarna i Sverige Träffkalender 2016 Här hittar du de flesta träffarna ute i Europa och klubbträffarna i Sverige Detta vänder sig till alla medlemmar som i första hand kör på alla våra fina/trevliga mini-träffar dessutom

Läs mer

KONFERENS PÅ BOCKHOLMEN - 2016 -

KONFERENS PÅ BOCKHOLMEN - 2016 - KONFERENS Bockholmen ligger vackert beläget på en liten holme i Bergshamra vid Stocksund, endast ca 15 minuters resa från city. Kanske är vi därmed Stockholms närmsta skärgårdsupplevelse? Tillräckligt

Läs mer

Kasinokampen. Trekamp, tvårätters middag, 1 glas öl/vin/alk., fri entré och garderob.

Kasinokampen. Trekamp, tvårätters middag, 1 glas öl/vin/alk., fri entré och garderob. Kasinokampen Trekamp och middag Satsa på en annorlunda och rolig kasinokväll med trekamp och en tvårättersmiddag. Utmana varandra i de vanligaste kasinospelen. Avsluta sedan kvällen med att fira vinnarna

Läs mer

-ett minne för livet.

-ett minne för livet. -ett minne för livet. Nu väcks Musikaliska till liv med nytt mål och nya färdriktningar - allt i musikens tecken. I hjärtat av Stockholm finner vi en av huvudstadens mest exklusiva och anrika konsertlokaler.

Läs mer

Res tillsammans. Gruppresor och charter

Res tillsammans. Gruppresor och charter Res tillsammans Gruppresor och charter Vi skräddarsyr den perfekta gruppresan Ska ni ut på äventyr eller bara resa iväg tillsammans? Om ni är fler än tio personer hjälper vi till med allt från tågresor

Läs mer

Äventyret kan börja... Underbara minnen

Äventyret kan börja... Underbara minnen Privat & Föreningar 2013-2014 Äventyret kan börja... Underbara minnen Fakta Fakta 2013 Öppettider & Priser Öppet året runt BILD 1 BILD 2 Öppettider Måndag 09:00-17:00 Tisdag 09:00-17:00 Onsdag 09:00-17:00

Läs mer

SÖRA. Utepedagogik Sverige AB Vulcanusgatan 15 113 21 Stockholm 08-652 52 92 www.utepedagogik.se info@utepedagogik.se

SÖRA. Utepedagogik Sverige AB Vulcanusgatan 15 113 21 Stockholm 08-652 52 92 www.utepedagogik.se info@utepedagogik.se SÖRA Söra är belägen i Södermanland, en bit norr om Nyköping i en lugn och avskild miljö omgiven av skog och stora ängar med utsikt över Hovrasjön. Söra ligger ca tio mil söder om Stockholm och det tar

Läs mer

KYRKEKVARN Allt under ett tak

KYRKEKVARN Allt under ett tak KYRKEKVARN Allt under ett tak PRIS & INFORMATION 2016 Priser i fet stil anges inklusive moms och priser inom parentes ( ) anges exklusive moms. Välkomna! VÄLKOMMEN TILL KYRKEKVARN Kyrkekvarn är en helårsöppen

Läs mer

TIPS! Varför inte boka bord på restaurang Sjökrogen, Hättebaden, och avnjuta en härlig lunch efter turen? Tel

TIPS! Varför inte boka bord på restaurang Sjökrogen, Hättebaden, och avnjuta en härlig lunch efter turen? Tel Turlista 2011 Ångbåten S/S Boxholm II Sjön Sommen, Tranås, Sommenbygd Bokning av turer och information, kontakta Tranås Turistbyrå tel. 0140-687 90, e-post:tourist.office@tranas.se Valborgsmässoafton 30/4

Läs mer

Bockholmengruppen AB 08-518 01 288, anna-karin@dalaroskans.com www.dalaroskans.com

Bockholmengruppen AB 08-518 01 288, anna-karin@dalaroskans.com www.dalaroskans.com Offert Bröllop 2015 Kund: Kontakt: Datum: Tid: 17.00 01.00 Antal: minimum 90 personer Kontakt: Anna-Karin Haglund, anna-karin@dalaroskans.com, 072 512 64 68 Bröllop kan se ut på många olika sätt och här

Läs mer

Wellness weekend/tjejresa. Sitges, Barcelona Maj, juni, hösten 2013 tom april 2014

Wellness weekend/tjejresa. Sitges, Barcelona Maj, juni, hösten 2013 tom april 2014 Wellness weekend/tjejresa Sitges, Barcelona Maj, juni, hösten 2013 tom april 2014 Varmt välkomna till Katalonien! Välkomna till den pittoreska och populära badorten Sitges, ca 45 min från Barcelona. Sitges

Läs mer

Välkommen till Ven! Konferens

Välkommen till Ven! Konferens Välkommen till Ven! Konferens H ot e l L Fest & Event 2 ellan Mellan Skåne och Skåne Själland och ligger Själland Ven, ligger som Ven, grön som oas, en centralt grön oas, mellan centralt stortadsområdenstadsområdena

Läs mer

UPPLEVELSER OCH ÄVENTYR AUGUSTI 2020 JULI 2021

UPPLEVELSER OCH ÄVENTYR AUGUSTI 2020 JULI 2021 UPPLEVELSER OCH ÄVENTYR AUGUSTI 2020 JULI 2021 Rena din själ där ren möter säl Seskarö Strandby Släpp vardagen i samma stund som du kör över bron till Seskarö. Ta in skogen, havet och friden. Kör vägen

Läs mer

Swedish Open i Padel. by Ekerum Resort Öland

Swedish Open i Padel. by Ekerum Resort Öland Swedish Open i Padel by Ekerum Resort Öland Välkommen Ni har korsat sundet och är nu på solen och vindarnas ö. Njut av en kort bilfärd längs den öländska landsbygden som leder er till hjärtat av Öland,

Läs mer

effektiva Centralhuset Konferens i Göteborg Varje anläggning är unik, det som förenar är vår fokus på värdskap och detaljer.

effektiva Centralhuset Konferens i Göteborg Varje anläggning är unik, det som förenar är vår fokus på värdskap och detaljer. Låt Teknikparken Gävle arrangera ditt nästa möte. konferensanläggningar finns på olika platser runt om i Sverige. effektiva Centralhuset Konferens i Göteborg Varje anläggning är unik, det som förenar är

Läs mer

Råtjärn. Liftgatan Råtjärnsvägen. Toppstugevägen

Råtjärn. Liftgatan Råtjärnsvägen. Toppstugevägen Råtjärn Liftgatan Råtjärnsvägen Toppstugevägen 19 natursköna tomter till salu i grönklitt TOMT CA M 2 AREAL UTGÅNGSPRIS 1 1320 300 OOO KR 2 1160 400 OOO KR 3 1480 400 OOO KR 4 1150 650 OOO KR 5 1370 650

Läs mer

MCI har bokat upp ett antal hotellrum för att garantera boende till er deltagare på SFAI-veckan.

MCI har bokat upp ett antal hotellrum för att garantera boende till er deltagare på SFAI-veckan. MCI har bokat upp ett antal hotellrum för att garantera boende till er deltagare på SFAI-veckan. Vi arbetar utifrån förste man/kvinna till kvarn... principen, så vad gäller nedan hotell, reserverar vi

Läs mer

SÖDERARMS SKÄRGÅRD torsdag till söndag 12-15 juli 2012

SÖDERARMS SKÄRGÅRD torsdag till söndag 12-15 juli 2012 SÖDERARMS SKÄRGÅRD torsdag till söndag 12-15 juli 2012 Vi är åtta personer, varav två är ledare, Mats och Heléne. Inför paddlingen har vi önskningar att vädret ska tillåta oss besök på Håkansskär och Torskär

Läs mer

Välkommen. Särdeles vackert beläget invid skog och park vid sjön Lilla Björken i Närke, ligger Svartå Herrgård, uppförd 1782 av Carl Falker.

Välkommen. Särdeles vackert beläget invid skog och park vid sjön Lilla Björken i Närke, ligger Svartå Herrgård, uppförd 1782 av Carl Falker. Välkommen Särdeles vackert beläget invid skog och park vid sjön Lilla Björken i Närke, ligger Svartå Herrgård, uppförd 1782 av Carl Falker. Husets karaktär är alltigenom väl bevarad men motsvarar även

Läs mer

Safaris og dyr. Torsby och Sunne

Safaris og dyr. Torsby och Sunne Safaris og dyr Torsby och Sunne BÄVERSAFARI I BÅT Guidad tur 2,5-3 timmar Följ med vår utbildade guide på en stämningsfull bäversafari i båt. Turen är anpassad till 2-4 personer och går kvällstid under

Läs mer

TURLISTA Luleås skärgårdsbåtar

TURLISTA Luleås skärgårdsbåtar 2014 TURLISTA Luleås skärgårdsbåtar ANTNÄSBÖRSTSKÄR KUNOÖN MANNÖN LULEÅ KALLAXÖN GERMANDÖN SANDÖN KÄNGSÖN LAXÖN STORLÅNGÖREN BRÄNDÖN LÅNGHOLMEN SIGFRIDSÖN HAMNÖN SANDSKÄRET ALTAPPEN LIKSKÄR KLUBBVIKEN

Läs mer

Las Vegas med Fightplay & Ciceron

Las Vegas med Fightplay & Ciceron UFC 116 Las Vegas Las Vegas med Fightplay & Ciceron Las Vegas är en stad som måste upplevas. Ingen stad i världen erbjuder den kombination av nöje, lyx, solsemester och shopping som Vegas. På dagarna kan

Läs mer

Paketresa från 995:-

Paketresa från 995:- Paketresa från 995:- Om LOFSDALENEVENT Lofsdalenevent grundades under hösten 2012 och är ett eventbolag nischat mot företagsresor till Lofsdalen. Lofsdalen är en relativt liten skidort men med optimala

Läs mer

STF JÄMTLANDSFJÄLLEN VINTER

STF JÄMTLANDSFJÄLLEN VINTER STF JÄMTLANDSFJÄLLEN VINTER I Jämtlandsfjällen är vildmarken lyxigt lättillgänglig. Från våra fjällstationer visar le- derna till generösa vidder, välgörande tystnad och för den som vill prova något nytt

Läs mer

Jomana, Invajo, 20 personer, 20 juni 2012. Catch & Relax - lite om oss. Fisket 08-509 04 335. Vaxholm den 14 maj 2012. Hej Jomana!

Jomana, Invajo, 20 personer, 20 juni 2012. Catch & Relax - lite om oss. Fisket 08-509 04 335. Vaxholm den 14 maj 2012. Hej Jomana! Jomana, Invajo, 20 personer, 20 juni 2012 08-509 04 335 Hej Jomana! Vaxholm den 14 maj 2012 Tack för er förfrågan och trevligt samtal i sent i fredags. Vi kan som sagt ta hand om din grupp den 20 juni

Läs mer

Varje dag. 09.00-16.00 Skidskola för alla inriktningar. Bokas i Sportservice

Varje dag. 09.00-16.00 Skidskola för alla inriktningar. Bokas i Sportservice PÅSKPROGRAM 2015 Varje dag 07.00-20.00 Badavdelningen är öppen. Simma till lugn musik, från 16 år. Alla dagar kl. 07:00-09:00 & 18:30-20:00. 07.00-10.00 Frukostbuffén står uppdukad i kopparsalen 08.45-16.30

Läs mer

Dröm dig dit. SJ Nattåg

Dröm dig dit. SJ Nattåg Dröm dig dit SJ Nattåg Resan är målet Nattåget är ett smart och bekvämt sätt att resa. Du kan röra dig fritt ombord, äta en bit mat och se en biofilm medan kilometrarna försvinner under dina fötter. När

Läs mer

Konferensresor med Scandjet. Kontakta oss gärna så hjälper vi er också. Hjärtligt välkommen till Scandjet Travel!

Konferensresor med Scandjet. Kontakta oss gärna så hjälper vi er också. Hjärtligt välkommen till Scandjet Travel! KONFERENS I KROATIEN 2013 Scandjet travel erbjuder grupp- och konferensresor till ett av Europas vackraste och solsäkraste länder - Kroatien. Vi erbjuder skräddarsydda arrangemang i en fantastisk och inspirerande

Läs mer

ÅRETS PROGRAM. 10 mars Årsmöte kl. 19.00 i vår nya lokal. 27 april Bytesmarknad i vår nya lokal. Hisingen runt, kajakpaddling

ÅRETS PROGRAM. 10 mars Årsmöte kl. 19.00 i vår nya lokal. 27 april Bytesmarknad i vår nya lokal. Hisingen runt, kajakpaddling HISINGEN Nr. 1 2008 ÅRETS PROGRAM 10 mars Årsmöte kl. 19.00 i vår nya lokal 16 mars Äggajakt i Backatorp 27 april Bytesmarknad i vår nya lokal Maj Hisingen runt, kajakpaddling 22-24 Familjeläger på Härsjönäs

Läs mer

Smaka! Här får du välja bland spännande menyer tillagade av prisbelönta kockar i en inspirerande miljö du väljer själv er smakupplevelse!

Smaka! Här får du välja bland spännande menyer tillagade av prisbelönta kockar i en inspirerande miljö du väljer själv er smakupplevelse! Smaka! I din hand håller du presentkortet Smaka på Norrköping. Här får du välja bland spännande menyer tillagade av prisbelönta kockar i en inspirerande miljö du väljer själv er smakupplevelse! Med presentkortet,

Läs mer

ADRENALIN puls. Helikopter - Mountainbike - havskajak

ADRENALIN puls. Helikopter - Mountainbike - havskajak ADRENALIN puls energi ACTION- och sportsupplevelser Helikopter - Mountainbike - havskajak ACTION- och sportsupplevelser DU ALDRIG kommer att glömma... HELIKOPTER MOUNTAINBIKE TUR I HAVSKAJAK Action- och

Läs mer

Las Vegas med Fightplay & Ciceron

Las Vegas med Fightplay & Ciceron UFC 116 Las Vegas Las Vegas med Fightplay & Ciceron Las Vegas är en stad som måste upplevas. Ingen stad i världen erbjuder den kombination av nöje, lyx, solsemester och shopping som Vegas. På dagarna kan

Läs mer

VÄLKOMNA TILL FJÄLLNORA!

VÄLKOMNA TILL FJÄLLNORA! FJÄLLNORA VÄLKOMNA TILL FJÄLLNORA! Fjällnora är ett mångsidigt naturområde som erbjuder spännande aktiviteter såväl som stillsamma utflykter året om! NATUREN Naturen kring Fjällnora utgörs främst av blandskog

Läs mer

BRÖLLOPSPAKET OFFERT 2018

BRÖLLOPSPAKET OFFERT 2018 BRÖLLOPSPAKET OFFERT 2018 B R Ö L L O P PÅ V I L L A L A M A D O N N A Vi p å Vi l l a La Ma d o n n a v i l l e r b j u d a d i g e n o f ö rg l ö m l i g b rö l l o p s u p p l e v e l s e! I en miljö

Läs mer

KYRKEKVARN Allt under ett tak

KYRKEKVARN Allt under ett tak KYRKEKVARN Allt under ett tak PRIS & INFORMATION 2013 Priser i fet stil anges inklusive moms och priser inom parentes ( ) anges exklusive moms. Välkomna! VÄLKOMMEN TILL KYRKEKVARN Kyrkekvarn är en helårsöppen

Läs mer

RA Äventyr & Utveckling Äventyr Upplevelser - Teambuilding

RA Äventyr & Utveckling Äventyr Upplevelser - Teambuilding RA Äventyr & Utveckling Äventyr Upplevelser - Teambuilding RA Äventyr & Utveckling arrangerar naturnära upplevelser, grupputveckling, äventyrliga utmaningar och kreativ avkoppling Vi har ett stort utbud

Läs mer

Sydafrikas kultur & vilda djur

Sydafrikas kultur & vilda djur s kultur & vilda djur Denna resa till som börjar och slutar i Durban tar er till östra delarna av landet med St Lucia, zulukultur, sol & strand samt självklart Big-5 safari. Delar av resan kör ni själva

Läs mer

POSTTRAMPET LUDVIKA 10 september 2005

POSTTRAMPET LUDVIKA 10 september 2005 POSTTRAMPET LUDVIKA 10 september 2005 Postens IF Ludvika och Postens Idrottsförbund inbjuder till POSTTRAMPET. Motionsklassen kommer att cykla på natursköna cykelbanor anlagda på gamla järnvägsbankar på

Läs mer

Cinderellas evenemangsdäck. Tänk i nya banor och upptäck en mötesplats utöver det vanliga

Cinderellas evenemangsdäck. Tänk i nya banor och upptäck en mötesplats utöver det vanliga Cinderellas evenemangsdäck Tänk i nya banor och upptäck en mötesplats utöver det vanliga www.vikingline.se Se möjligheterna! I en tid när efterfrågan på rymliga mötesplatser ökar kan vi presentera ett

Läs mer

KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014

KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014 KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014 Alla ryttares och hästälskares dröm besannas på denna resa Galoppera i vattenbrynet omgiven av vita stränder och turkosa dyningar som rullar in. Detta

Läs mer

Askersunds Skärgårdstrafik AB

Askersunds Skärgårdstrafik AB Askersunds Skärgårdstrafik AB Nu är det dags att presentera 2016 års paketresor. 2016 har vi en spännande nyhet, nämligen Gruv muséet i Zinkgruvan. Det är nu 13 år sedan vi började med att paketera våra

Läs mer

Panorama Route & Safari i Kruger

Panorama Route & Safari i Kruger Panorama Route & Safari i Kruger Detta fem dagars bilpaket som utgår från Johannesburg inkluderar en av världens vackraste områden utmed Panorama Route samt Safariupplevelser i Kruger. Detta paket kombinerar

Läs mer

Kryssning från Cairns

Kryssning från Cairns Kryssning från Cairns Vill du uppleva barriärrevet och slippa alla dagsturister? Då är detta kryssningen för dig. Detta är en 4-dagars minikryssning från Cairns med mindre fartyg, avslappning, grym snorkling

Läs mer

Turism & besök (/sv/uppleva-gora/start---turism/) / Göra (/sv/uppleva-gora/start---turism/gora/) / Båtturer

Turism & besök (/sv/uppleva-gora/start---turism/) / Göra (/sv/uppleva-gora/start---turism/gora/) / Båtturer Turism & besök (/sv/uppleva-gora/start---turism/) / Göra (/sv/uppleva-gora/start---turism/gora/) / Båtturer Båtturer Mariefred Strängnäs Aktiviteter Båtturer Dagskryssningar, räkkryssningar, kryssning

Läs mer

KONFERENS PÅ BOCKHOLMEN

KONFERENS PÅ BOCKHOLMEN Bockholmen ligger vackert beläget på en liten holme i Bergshamra vid Stocksund, endast ca 15 minuters resa från city. Kanske är vi därmed Stockholms närmsta skärgårdsupplevelse? Tillräckligt nära stadens

Läs mer

Välkomna till sommaren 2014

Välkomna till sommaren 2014 L L Välkomna till sommaren 2014 Tjäna på att resa! Bunkra sommar och sol i Heiligenhafen Konferens All Inclusive 7 golfbanor på 7 dagar Ullared med tjejgänget! L Välkommen till oss och vårt trevliga utbud

Läs mer

PLANERA DIN KUNDAKTIVITET I. Jönköping

PLANERA DIN KUNDAKTIVITET I. Jönköping PLANERA DIN KUNDAKTIVITET I Jönköping restauranger i Jönköping Tegel Matbar Galleri Sjön Köket levererar rustika, europeiska smaker i modern tappning under benämningen easy eating. Med ca 50 meter från

Läs mer

AKTIVITETSFÖRSLAG. Förgyll er konferens med en trevlig och givande aktivitet! Här följer aktivitetsförslag för er konferens på Gullmarsstrand.

AKTIVITETSFÖRSLAG. Förgyll er konferens med en trevlig och givande aktivitet! Här följer aktivitetsförslag för er konferens på Gullmarsstrand. AKTIVITETSFÖRSLAG Förgyll er konferens med en trevlig och givande aktivitet! Här följer aktivitetsförslag för er konferens på Gullmarsstrand. TILL HAVS HAVSFEJDEN, en rolig mångkamp där man lagvis möts

Läs mer

BRÖLLOP OCH FEST FR 1 APRIL 2017

BRÖLLOP OCH FEST FR 1 APRIL 2017 BRÖLLOP OCH FEST FR 1 APRIL 2017 Livets höjdpunkter är till för att firas. Bröllop, kalas och fester på Rimforsa Strand är något alldeles extra ett underbart minne för livet! Huset är som gjort för såväl

Läs mer

Jul på Vättern 2009. från Jönköping och Motala. Jönköping. Motala. Nyhet! S/S Motala Express. M/S Nya Skärgården

Jul på Vättern 2009. från Jönköping och Motala. Jönköping. Motala. Nyhet! S/S Motala Express. M/S Nya Skärgården Jul på Vättern 2009 från Jönköping och Motala Nyhet! Fartygen byter hemmahamn under julbordssäsongen 2009 S/S Motala Express Jönköping M/S Nya Skärgården Motala Jul till sjöss - på Vättern Välkommen ombord!

Läs mer

Kryssning från Cairns

Kryssning från Cairns Kryssning från Cairns Vill du uppleva barriärrevet och slippa alla dagsturister? Då är detta kryssningen för dig. Detta är en 4-dagars minikryssning från Cairns med mindre fartyg, avslappning, grym snorkling

Läs mer

Benessere 5-12 Oktober 2013

Benessere 5-12 Oktober 2013 Benessere 5-12 Oktober 2013 I ett arrangemang med välmående på den prestigefyllda vingården Villa Sparina i Italien, välkomnar vi Dig att boka plats till nästa resa där programmet består av avkoppling,

Läs mer

Panorama Route & Safari i Kruger

Panorama Route & Safari i Kruger Panorama Route & Safari i Kruger Detta fem dagars bilpaket som utgår från Johannesburg inkluderar en av världens vackraste områden utmed Panorama Route samt Safariupplevelser i Kruger. Detta paket kombinerar

Läs mer

Tager Du Ellagården för att fira och glädjas tills morgonen skiljer oss åt?

Tager Du Ellagården för att fira och glädjas tills morgonen skiljer oss åt? Tager Du Ellagården för att fira och glädjas tills morgonen skiljer oss åt? VIGSEL I vår unika miljö kan du viga dig, arrangera er bröllopsfest eller dem båda i kombination. Många väljer att viga sig i

Läs mer