Bygg ditt drömboende i ett fjällområde utöver det vanliga

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Bygg ditt drömboende i ett fjällområde utöver det vanliga"

Transkript

1

2 Bygg ditt drömboende i ett fjällområde utöver det vanliga Välkommen till Wikbacken i Åre Sadeln. Det är en unik plats som kännetecknas av gemenskap, vacker utsikt och en arkitektonisk harmoni utifrån natur och tradition. Åre Sadeln är redan ett av Åres mest populära områden genom sin unika placering högt uppe på berget med fjällens aktiviteter bokstavligen utanför stugknuten. Wikbacken blir ett område där man känner fjällmagin både inne och ute. Det finns ski-in/ski-out och området har till och med sin alldeles egna kälkbacke! Här har du möjlighet att koppla av i ditt drömboende och samtidigt få en gemenskap i en vacker miniby. Vi Björnberget Åre och Forsgrens Timmerhus erbjuder en paketlösning för tomt och hus med primärt tre olika hustyper som alla är anpassade för den bästa fjällupplevelsen. Fokus har lagts på naturmaterial, utsikt, mysiga gemenskapsutrymmen och praktiska detaljer som förenklar din fjällvistelse. Du har sedan alla möjligheter att skräddarsy boendet utifrån familjens behov och önskemål. Låt drömmen bli verklighet i Wikbacken.

3 Svedje 1915, Jon Anton Thomasson, Gunnel Bosiö samt Tomas och Britta Thomasson. Nils Thomasson/Jamtli. Glid rakt ut i backen 1:72 1:76 KÄLKBACKE 1:63 1:77 B u r m a vägen 1:78 Mot Björnenliften 1: :80 1:83 Wikbacken ligger i sydvästra delen av Åre Sadeln precis vid en brant, vilket s kapar en fri och vacker utsikt över Åresjön och Renfjället. Ski-in 1:75 Sk i-in 1: :84 Sk i-o ut 1: :85 1:86 1: m Fastighetsbildning pågår och beräknas vara klar till sommaren 2017, men redan nu är alla tomter definierade, utsatta och har den s lutgiltiga fastighets beteckningen. Från Wikbacken har du ski-in/ski-out. På morgonen kan alla i familjen välja när de vill glida ut i backen och om de vill åka i Björnens barnvänliga backar eller Åreskutans v arierande skidsystem. På eftermiddagen när benen börjar bli trötta åker ni hem igen till stugvärmen ända fram till d örren. Wikbacken består av 15 tomter som gemensamt bildar en miniby. Rakt igenom området går den så kallade B urmaleden som historiskt användes som försvarsled under andra världs kriget. Här kommer vi skapa Wikbackens egna kälkbacke. En egen kälkbacke På eftermiddagen kan ni passa på att besöka Wikbackens kälkbacke ett enkelt sätt att uppleva mer av snön ihop men snabbt kunna gå hem för en värmande kopp choklad när det är dags för energipåfyllning. Kälkåkningen är en sport som funnits lika länge som skidåkningen i Åre och kälkbacken blir en plats att mötas och ha kul i. Alla åldrar kan uppskatta att susa ner för backen!

4 Njut av vildmark, utsikt, närhet och tillhörighet. Wikbacken erbjuder ett boende av absolut högsta kvalitet.

5 Tradition vävs samman med funktion och nyskapande. Bekvämlighet möter natur och Åres unika kvaliteter tas till vara i Wikbacken. Modern funktionalitet möter jämtländsk byggtradition Husen som är unikt designade för Wikbacken har allt man kan förvänta sig av en modern bostad i fjällvärlden. Husen är klassiska fjällhus som anpassar sig till sin omgivning. Allt för många boendeområden i fjällen saknar själ och harmoni vilket gör att de ofta bryter med den kulturbygd och tradition som finns i området. När Forsgrens Timmerhus ihop med Björnberget Åre tog fram de tre klassiska fjällhusen för Wikbacken var just tradition och harmoni två av de styrande ledstjärnorna. Med generös volym, stora ljusinsläpp och en fasad med traditionella detaljer vill vi påstå att våra hus är något utöver det vanliga. Husen håller mycket hög standard och den fulla takhöjden i vardagsrummet skapar generös volym. Inifrån husen upplevs naturen som ett konstverk genom de stora fönstren. Timmerpanelen är huggen från topp till rot vilket gör att ytterväggarna blir mer oregelbundna och dynamiska i sin karaktär. En fin detalj av en unik tillverkningsmetod är att det inte finns några spikar eller synliga spikhuvuden i panelen. Panelen målas i en svart eller svartbrun nyans enligt klassisk tradition. De vackra snickerierna och detaljerna i avbrytande färg ger husen en härlig karaktär. Välj den hustyp som passar bäst utifrån drömmar och behov. I samråd med Forsgrens Timmerhus kan du justera storlek, planlösning och materialval för att skapa ditt unika hem. I en fin sluttning i populära Åre Sadeln har Wikbacken ett alldeles strålande läge med utsikt över Åresjön och närhet till backe och längdspår. I fjällvärlden är det viktigt att ha stor plats för skidkläder och pjäxor, vilket är tillgodosett i alla husen. I flera av husen finns också en separat skidentré, med gott om plats för förvaring och tork. Stort relaxutrymme med bastu är också en självklarhet, liksom en öppen spis centralt placerad i storstugan. Gunnar Svensson, arkitekt för Forsgrens Timmerhus

6 Wikbacken 1 Wikbacken 2 Huset är generöst utrustat för ett bekvämt boende, och här finner du bland annat bastu, braskamin och ett exklusivt kök med köksö från Vedum. Materialen är genomgående av högsta kvalitet med oregelbundet skiffer i entrén och exklusivt kakel i både badrum och kök. De vackra panoramafönstren släpper in mängder av ljus och ger samtidigt en oöverträffad och magnifik utsikt. Som bonus i detta hus kan du välja att göra en separat uthyrningslägenhet eller skapa ett generationsboende. Detta är ett vackert hus för en sluttande tomt. Huset har stora sociala rum med fina fönsterpartier och högt i tak på det övre planet. Stort kök med köksö och plats för ett stort matbord när ni samlar familjen under jul, nyår eller påsk. Här finns även ett master bedroom med ett dressing room och egen toalett med dusch. En trappa ned finns en generös skidentré, flera sovrum och ett allrum som kan vara en myshörna eller ett extra tv-rum för de yngre. Här finns även en generös relaxavdelning med bastu. Nedre plan Övre plan Nedre plan Gunnar Svensson, arkitekt för Forsgrens Timmerhus Övre plan

7 Wikbacken 3 Wikbacken 3 har hämtat inspiration från vårt grannland Norge. Det har mer av en hyttekaraktär än våra andra hus. Detta hus är i första hand tänkt för en plan tomt men kan anpassas till en sluttande tomt. I huset har vi samlat de flesta av sovrummen i den högre huskroppen. På övervåningen finns tre sovrum samt ett allrum medan du på nedervåningen hittar den väl tilltagna entrén som är anpassad för fjälliv samt relaxavdelning och ytterligare ett sovrum. Även i detta hus finns ett åtskilt master bedroom med tillhörande dressing room, wc och dusch. Huset har också ett mycket rymligt kök med köksö samt plats för ett stort matbord. Det finns även ett stort allrum med högt i tak och en magnifik öppen spis.

8 Använda lite av texten från Magic view? Byggteknik som gynnar naturen Vi strävar alltid efter att bygga så miljövänligt som möjligt. Forsgrens Timmerhus bygger husen av naturmaterial och isolerar dem på ett gediget sätt vilket gynnar både miljö och plånbok. Hemligheten ligger i den kraftigt tilltagna isoleringen i tre skikt. Den moderna teknologin med värmetimmer ger bra energivärden som överträffar fulltimmerhus och som närmast kan jämföras med en modern villa. Dessutom ger god isolering en inomhusmiljö med mindre drag, minimerar ljud utifrån samt håller huset mycket svalare när det är riktigt varmt ute under sommaren. Med fokus på detaljerna Forsgrens Timmerhus har tillverkat arkitektritade timmerhus sedan Det var Forsgrens som uppfann den unika värmetimmerkonstruktionen och det är Forsgrens som har satt standarden för timmerhus under mer än 60 år. Hög kvalitet och hantverkartradition kombinerat med funktion och design är något som gör Forsgrens unika. Forsgrens Timmerhus håller även en hög standard när det kommer till utvalda material och vitvaror. Till exempel har alla rum trägolv från Kährs. I hall och entré används klinkers på golv vilket är särskilt bra med tanke på pjäxor och snö. Väggar i badrum är kaklade och det är alltid klinkers på golv. Köket är välutrustat med skåpsnickerier från Vedum och vitvaror från Husqvarna. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin, torktumlare och torkskåp. Inredningen i badrummen kommer från Vedum.

9 Nyckelfärdig möbleringslösning för din bekvämlighet Vi tycker att man ska kunna lägga sin fritid på det som ger energi och glädje. Därför har vi gjort ett partnerskap med Permia Inredningar AB som erbjuder kvalitativa inredningar till ett rabatterat pris till dig som bygger i Wikbacken. Permia erbjuder, om du som köpare så önskar, en nyckelfärdig lösning där de kommer och packar upp inredningen, monterar på plats och fraktar bort allt emballage så att allt är klart när du flyttar in. De är dessutom vana vid att skapa lösningar anpassade för fjällboenden det gör att möblerna inte bara är snygga utan också slittåliga och genomtänkta ur ett fjällperspektiv. Möblerna måste helt enkelt vara av bra kvalitet för att hålla länge. Kontakta mäklaren för mer information.

10 Fjällarkitektur med anrika vackra detaljer För att uppnå vår vision om Wikbacken som en egen by mitt i Åre Sadeln krävs en arkitektoniskt röd tråd och enhetlig karaktär som binder samman husen. Vår ambition är även att Wikbacken ska harmonisera med resten av Sadeln, den omgivande naturen och den jämtländska traditionen. Det är inte bara ett recept för ett estetiskt tilltalande område utan också ingredienserna för att skapa ett område som står sig över tid och är vackert även för kommande generationer. Arkitekturen i Wikbacken följer det gestaltningsprogram som Björnberget Åre tidigare tagit fram för Sadeln med till exempel naturnära färger och naturliga material. Därtill har ett antal arkitektoniska riktlinjer tagits fram unikt för Wikbacken. Husen ska karakteriseras av mörka, svarta eller svartbruna matta fasadfärger baserade på tjära eller naturliga slamfärger. För fönster finns två tydliga färgskalor som antingen kan användas enskilt eller gemensamt engelskt rött och guldockra. Foder och vindskivor blir distinkta med samma kulör som fasaden vilket lyfter fram fönster och dörrar. Därtill finns ett unikt framtaget arkitektoniskt element med den karakteristiska nockbalken som kröns av en unikt framtagen vindflöjel.

11 En plats för gemenskap och en aktiv livsstil året om Åre är enligt många Skandinaviens alpina huvudstad och rankas högt bland de bästa skidorterna i världen. I Åre möts fjäll, sjöar, vildmark, cykling och skidåkning i en atmosfär som inte många platser kan mäta sig med. Sina många backar, varierande terräng och moderna liftsystem gör att Skandinaviens bästa skidåkning erbjuds här. Hela året, vinter som sommar, finns det alltid något att upptäcka. Byns mysiga atmosfär och nöjespuls erbjuder ett stort utbud av restauranger, barer, nattklubbar, afterski, kultur och andra sevärdheter. Med sin storslagna varierande natur har pärlan i de svenska fjällen lockat besökare från hela världen i över hundra år. Åre Sadeln har blivit ett av de populäraste områdena i Åre. Det är ett område där den aktiva familjen kan få det perfekta fjällboendet med naturens alla aktiviteter bokstavligen utanför dörren. Vandring njut av friheten på fjället. Det finns gott om rösade vandringsleder i alla svårighetsgrader. Vandra upp på Totthummeln, upp på Åreskutan eller varför inte bort till Bjelkjes gruva som ligger högt upp på skutans baksida. Cykling sommartid öppnas Åre Bike Park som håller klass att benämnas som Sveriges största och ett av Europas bästa ställen för downhillcykling. Nu satsas det även stort på cykelleder runt berget som gör det möjligt att cykla vackra crosscountryturer på fjället. Yoga i området växer flera företag fram som erbjuder olika aktiviteter och upplevelser. Ett sådant exempel är Yogi Pal som erbjuder så väl yogaretreats som separata yogaklasser under högsäsong. Alpin skidåkning i Åre Sadeln bor du i praktiken i skidsystemet. Välj bland Björnens barnvänliga backar, Sadelexpressens härliga carvingnedfarter eller ta liften över till resten av Åreskutans skidsystem. Här finns något för alla! Varför inte dra ut på ett äventyr och åka ner på skutans baksida hela vägen till Huså för att äta lunch på restaurangen som finns där? Därifrån kan man sedan tolka tillbaka till Åre. LängdskiD Åkning i Björnen, bakom Åre Sadeln, erbjuds både välpreparerade längdspår i skogen för dagar när vinden viner och fantastiska fjällturer längs markerade leder. Ta med en picknick och upptäck fjället.

12 Björnberget genuina boenden med hjärtat i fjällupplevelsen Det är lätt att bli förälskad i Åre. Många som kommit på besök återvänder år efter år. Förälskelsen i byn, fjället och atmosfären lade för mer än 30 år sedan också grunden till familjeföretaget Björnberget Åre. Bolaget startade med syfte att erbjuda fler familjer ett långsiktigt fjällboende, där familjer skulle kunna njuta av natur och upplevelser i generationer. Visionen är att skapa helt nya områden från skogsmark till färdiga bostäder för att kunna utveckla en genomtänkt och gemytlig plats anpassad för att få ut det mesta av fjällupplevelsen. Vi har drivit utvecklingen av Åre Sadeln tillsammans med andra engagerade markägare från allra första början. I ett första skede fokuserades arbetet till att förbättra liftar och nerfarter samt att göra området trivsamt genom till exempel belysta vägar, ski-in/ski-out och en liten gemensam vallabod. På senare tid har vi verkat för att fjällets aktiviteter så som utförsåkning, längd, vandring och cykling bokstavligen ska finnas runt stugknuten. Forsgrens Timmerhus en timmerhustillverkare utöver det vanliga Vi erbjuder exklusiva timmerhus med en unik tillverkningsmetod. Alla våra hus är arkitektritade och anpassas lätt efter kundens behov och önskemål. Vi tar ansvar för vår miljö och tillverkar energisnåla timmerhus. Forsgrens Timmerhus har tillverkat exklusiva timmerhus sedan Hög kvalitet, miljötänkande och hantverkartradition kombinerat med funktion och design är något som gör oss unika. För mer än 40 år sedan uppfann vi tekniken med värmetimmer. Den unika speciellt framtagna timmerpanelen huggs from topp till rot vilket ger en unik design helt utan spikar längs timmerhusets utsida. Genom vår unika metod kan vi erbjuda timmerhus som är dimensionsstabila vilket både undviker problem med sättningar och ger en snabb och rationell byggmetod med korta leveranstider. Metoden innebär också högst flexibla planlösningar samt färre begränsningar kring stora glaspartier, höga takhöjder eller icke räta vinklar. Vi vill utveckla områden och bygga fastigheter som både vi och våra barnbarn kan vara stolta över och trivas i. Därför lägger vi också stor vikt vid att skapa områden och byggnader med arkitektonisk harmoni utifrån tradition och natur samt att utveckla byggnader med kvalitet och långsiktighet i åtanke. Därtill har extra omtanke lagts på att skapa hus som både är estetiskt tilltalande och som passar aktiva personers behov. Kontakta oss gärna eller besök vår hemsida för mer information: BjörnbergetÅre.se Ante Åkerström, vd Björnberget Åre

13 Ett samarbete mellan Grafisk produktion: Märit Jonsson Design AB. Tryck: Prio Digitaltryck. Foto: Nils Thomasson/Jamtli, Jonas Kullman, Permia, Kährs, Sandra Rogers och Camilla Thunell. Joakim Westerlind Fastighetsmäklare Bjurfors Åre Tel Bjurfors.se/Are Michael Drewert Regionsansvarig Jämtland/Härjedalen Forsgrens Timmerhus Tel forsgrenstimmerhus.se Forsgrenstimmerhus.se

Välkommen till Magic View West i Åre. Ett unikt drömboende med magisk utsikt

Välkommen till Magic View West i Åre. Ett unikt drömboende med magisk utsikt Välkommen till Magic View West i Åre. Ett unikt drömboende med magisk utsikt Ett exklusivt boende i Åres bästa område Fröåtjärn Magic View West är samlingsnamnet på elva exklusiva fastigheter med fantastiskt

Läs mer

Välkommen till Högfjällsutsikten. Ett unikt drömboende med Sälens absolut bästa läge. Högfjällsutsikten

Välkommen till Högfjällsutsikten. Ett unikt drömboende med Sälens absolut bästa läge. Högfjällsutsikten Välkommen till Högfjällsutsikten. Ett unikt drömboende med Sälens absolut bästa läge. Högfjällsutsikten Ett exklusivt boende i Sälens bästa område Högfjällsutsikten är samlingsnamnet på ett antal exklusiva

Läs mer

NYA BJÖRKHAGA. Österåkers kommun, med Åkersberga som centralort, är kommunen där vacker roslagsnatur möter skärgård i skön harmoni.

NYA BJÖRKHAGA. Österåkers kommun, med Åkersberga som centralort, är kommunen där vacker roslagsnatur möter skärgård i skön harmoni. NYA BJÖRKHAGA Nu erbjuder Willa Nordic dig möjligheten att bo i ett modernt, nybyggt hus, nära vacker natur, svampskogar, ängar och stora rekreationsområden. Husens moderna formspråk, materialval och färgsättning

Läs mer

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD Lägenheter Etapp 2 Fladängskolan Bilden är en illustration. Avvik Välkommen till Lomma Läge Höje å Som alltid när vi utvecklar bostäder, väljer vi ut de bästa adresserna

Läs mer

Lake View Åre. Timberlodges by the sky. Timberlodges by the sky. Foto: www.jonaskullman.se

Lake View Åre. Timberlodges by the sky. Timberlodges by the sky. Foto: www.jonaskullman.se Lake View Åre Foto: www.jonaskullman.se Om Lake View Åre ULEV ETT BOENDE UTÖVER DET VANLIGA Lake View är beläget fem minuter från Åre by, strax sydväst om Åre Björnen. Detta smultronställe har länge legat

Läs mer

Brf lomma läge Bofakta 6,2. takhöjd

Brf lomma läge Bofakta 6,2. takhöjd Brf lomma läge Bofakta 6,2 takhöjd Lägenheter Etapp 2 Fladängskolan Bilden är en illustration. Avvik Välkommen till Lomma Läge Höje å Som alltid när vi utvecklar bostäder, väljer vi ut de bästa adresserna

Läs mer

Välkommen hem till Gotö!

Välkommen hem till Gotö! Välkommen hem till Gotö! Byggt för var dag Bara minuters promenad från både skog och badplats bygger vi det nya bostadsområdet Gotö. Totalt handlar det om ungefär 100 hus, varav 20 under första etappen.

Läs mer

Jubileum. Lusthusen TORSJÖ BERGVIK UTTRINGE

Jubileum. Lusthusen TORSJÖ BERGVIK UTTRINGE Jubileum Lusthusen TORSJÖ BERGVIK UTTRINGE Lusthus visst låter det vackert! Hus med plats för lust, skapade med lust. Inspirationen från de klassiska grosshandlarvillorna är tydlig. Rötterna finns i förra

Läs mer

ntracithus Arkitektur och design med attityd

ntracithus Arkitektur och design med attityd ntracithus Arkitektur och design med attityd Antracithus med tornet i fokus Alla Antracithus börjar med ett torn. Tornet förenar och karaktäriserar våra hus och skapar en fantastisk rymd och atmosfär.

Läs mer

Bastasjö. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil

Bastasjö. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil www.karnhem.se Bastasjö 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil Nära till Centrum, 9 km Skola, 2 km Förskola, intill Mataffär, 2 km Cykelväg, intill Mitt i naturen! Bastasjö friluftsområde med elljusspår

Läs mer

BRF Kevingestrand INREDNINGSKONCEPT

BRF Kevingestrand INREDNINGSKONCEPT BRF Kevingestrand ÄRMILJÖ -ETRÉSIDA Omsorg om material Ståltrappor med smidesräcken. Röda mattan Träd Egen uteplats Träd som insynsskydd och rumsdefinierare Trappa blir till skärmtak Belyst träd markerar

Läs mer

TEXT ULRIKA LINDGREN FOTO MIKAEL DAMKIER. KÖKET ÄR HEMMETS HJÄRTA. Familjen gillar att laga mat och önskade en rejäl köksö att samlas kring.

TEXT ULRIKA LINDGREN FOTO MIKAEL DAMKIER. KÖKET ÄR HEMMETS HJÄRTA. Familjen gillar att laga mat och önskade en rejäl köksö att samlas kring. Magi MAGI VID SJÖN HEMMA HOS vid sjön Mathias och Christina hade länge drömt om att bygga ett riktigt magiskt hus, med alla de där detaljerna och funktionerna som de längtat efter. Och de visste redan

Läs mer

LINDBACKEN. Här skapar du ditt drömboende

LINDBACKEN. Här skapar du ditt drömboende LINDBACKEN Här skapar du ditt drömboende VÄLKOMMEN TILL LINDBACKEN I Uppsalas mysigaste stadsdel, Lindbacken kommer vi att uppföra sex stycken nya hem. Nu har du möjlighet att bygga ditt drömhus i området

Läs mer

Välkommen till Hedungs stugby ULRIKA ANDERSSON KORTFAKTA

Välkommen till Hedungs stugby ULRIKA ANDERSSON KORTFAKTA ULRIKA ANDERSSON Ansvarig fastighetsmäklare Tel: 0647-50501 Mobil: 070-6770438 ulrika.andersson@maklarhuset.se Välkommen till Hedungs stugby Tillfälle att förvärva bostadsrätt i mysiga Edsåsdalen! Ski

Läs mer

kaxiga detaljer Micaela Nordberg Fredrik Hedén Vå r t N ya H u s Vå r t N ya H u s

kaxiga detaljer Micaela Nordberg Fredrik Hedén Vå r t N ya H u s Vå r t N ya H u s Exteriört har familjen målat huset i en vit bruten kulör. För ett modernt uttryck har man valt att ta in silver som accentfärg, på bland annat vindskivor och stuprör funkis med kaxiga detaljer Det var

Läs mer

Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum

Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum FRESTA Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum Prisvärda och ljusa bostadsrätter med ljust läge några minuter från Sollentuna Centrum. Nära vatten och grönska precis bredvid det

Läs mer

Duplex i Åre Sadeln...som egen hytte med delad tomtkostnad

Duplex i Åre Sadeln...som egen hytte med delad tomtkostnad Duplex i Åre Sadeln...som egen hytte med delad tomtkostnad två ara b, a åld 3! app t E i kvar för r a l 4. k 1 r 0 å t er 2 3 s b p m p epte Eta s i ing n t t infly luts är s 2 p 1 & Etap Med fantastiskt

Läs mer

klassisk vinterskrud villa i belysning heta kaxigt i färg lys upp din trädgård arkitektritat på landet renoveringstips skapa egna grupper

klassisk vinterskrud villa i belysning heta kaxigt i färg lys upp din trädgård arkitektritat på landet renoveringstips skapa egna grupper FÖR DIG SOM SKA BYGGA om OCH RENOVERA! VÅRT NYA HUS Nr.12 2012 belysning lys upp din trädgård teveprofilen Andrea engsäll inreder med detaljer vinterväxter skapa egna grupper 14 heta kaminer GÖR om köket

Läs mer

JÄRNVÄGSGATAN 80 24 NYPRODUCERADE HYRESLÄGENHETER FASAD MOT JÄRNVÄGSGATAN

JÄRNVÄGSGATAN 80 24 NYPRODUCERADE HYRESLÄGENHETER FASAD MOT JÄRNVÄGSGATAN JÄRNVÄGSGATAN 80 24 NYPRODUCERADE HYRESLÄGENHETER FASAD MOT JÄRNVÄGSGATAN INTERIÖR Lägenheterna är modernt designade med öppen planlösning, stora ljusinsläpp och generösa balkonger och uteplatser. Färgskalan

Läs mer

Steffens väg 709. Län Värmland Gatuadress Steffens väg 709 Kommun Karlstad Storlek 6.0 rum (4 sovrum) / 160 m² Område. Tillträde tidigast

Steffens väg 709. Län Värmland Gatuadress Steffens väg 709 Kommun Karlstad Storlek 6.0 rum (4 sovrum) / 160 m² Område. Tillträde tidigast Län Värmland Gatuadress Kommun Karlstad Storlek 6.0 rum (4 sovrum) / 160 m² Område Sjönära, Edsgatan Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Villa med vacker

Läs mer

Stötens nya område med det bästa läget i hela Sälen

Stötens nya område med det bästa läget i hela Sälen Stötens nya område med det bästa läget i hela Sälen Stöten, med Sälens högsta fallhöjd. Stöten har Sälenfjällens högsta fallhöjd på skidbackarna och erbjuder det bästa du kan tänka dig av vinteraktiviteter.

Läs mer

ÅRE BERGBANA. I hjärtat av Sveriges mest älskade frilufts- och äventyrsområde BRF ÅRE BERGBANA

ÅRE BERGBANA. I hjärtat av Sveriges mest älskade frilufts- och äventyrsområde BRF ÅRE BERGBANA ÅRE BERGBANA I hjärtat av Sveriges mest älskade frilufts- och äventyrsområde VÄLKOMMEN VÄLKOMMEN TILL Vackert beläget med utsikt över Åresjön byggs nu Brf Åre Bergbana. De 0 exklusiva bostadsrätterna

Läs mer

Furulund. Naturnära boende i lugn miljö

Furulund. Naturnära boende i lugn miljö Furulund Naturnära boende i lugn miljö bo inbäddad i grönskan utan att vara långt från stan Det finns ett lugn och en trygghet vi mår bra av och det är den man finner i sitt hem. En del föredrar att söka

Läs mer

Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL. Brf Solslingan

Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL. Brf Solslingan Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL Brf Solslingan Inredningsstilar Våra inredningsstilar är noga utvalda. I bilderna längre fram ser du exempel på våra stilar som du kan göra som egna val. Vårt grundutförande

Läs mer

Den finaste tiden är fritiden!

Den finaste tiden är fritiden! Den finaste tiden är fritiden! Borohus Sverige är fantastiskt Sverige är fantastiskt. Med milsvida skogar, hagar och blomsterängar. Med skogsstjärnor som glittrar i solen. Med havet och skärgården. Och

Läs mer

rafiskt hus modern karaktär med

rafiskt hus modern karaktär med med rafiskt hus modern karaktär På den branta tomten i stadsdelen Fresnaye i Kapstaden, Sydafrika, skapade arkitektbyrån Saota ett hus i flera våningsplan med spännande grafiskt uttryck. text mia storm

Läs mer

Det ska vara enkelt att bo i hus.

Det ska vara enkelt att bo i hus. Det ska vara enkelt att bo i hus. Ett liv i hus ska inte behöva vara ett val mellan stad och natur. Det är därför är beläget precis på gränsen mellan Älvsjöskogen och kommunikation till staden. För precis

Läs mer

KUNDANPASSADE HUS. klart. du vill ha det!

KUNDANPASSADE HUS. klart. du vill ha det! KUNDANPASSADE HUS så klart du vill ha det! Fjällstugor från Jularbostugan - så klart du vill ha det! Vi är vana vid åsikter... Här i broschyren vill vi visa några exempel på hur kunder anpassat sina hus.

Läs mer

Söker du bra boende i Åre?

Söker du bra boende i Åre? Söker du bra boende i Åre? Skidåkarlägenhet för kompisgänget eller lilla familjen eller mysigt hus för hela släkten? Vi har boende veckovis, halvvecka och weekend hela vintern 2013-2014 Objekt ett : Fin

Läs mer

Nya Finlandshusen. etapp 1 pråmgatan 3

Nya Finlandshusen. etapp 1 pråmgatan 3 etapp 1 pråmgatan 3 Nya Finlandshusen 32 moderna bostäder nära centrum och mitt i naturen invid Tivoliparken och Helge å, i första hand avsedda för sökande över 60 år. Området nära till allt Att bo centralt

Läs mer

Parhus med fri utsikt över Åresjön! Lödings väg, Lake View Åre

Parhus med fri utsikt över Åresjön! Lödings väg, Lake View Åre Parhus med fri utsikt över Åresjön! Lödings väg, Lake View Åre LÖDINGS VÄG, LAKEVIEW ÅRE Fantastiskt läge nära lift Pris 3.575.000 kr Antal rum 6 rum och kök Boarea ca. 127 kvm Tomtarea ca. 347 kvm plan

Läs mer

Varpebacken. Havsutsikt! Fritidshus. Götaland. Kommun Tanum Storlek 130 m2. enligt överenskommelse. tidigast

Varpebacken. Havsutsikt! Fritidshus. Götaland. Kommun Tanum Storlek 130 m2. enligt överenskommelse. tidigast Varpebacken 12 Län Västra Götaland Typ Fritidshus Kommun Tanum Storlek 130 m2 Område Gatuadress Varpebacken 12 Tillträde tidigast enligt överenskommelse Havsutsikt! En mycket hemtrevlig bostad byggd 2008.

Läs mer

Jubileum. Allemanshusen ANNIE HELLE KATRINE

Jubileum. Allemanshusen ANNIE HELLE KATRINE Jubileum Allemanshusen ANNIE HELLE KATRINE LUNDHAGEN MÄLHAMRA Hus som mättar själen Vi har döpt vår nya serie av jubileumshus till Allemanshus. Inte för att vi tycker att våra hus är slätstrukna och standardiserade,

Läs mer

Söndrum, Halmstad. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! Tidlösa moderna radhus som knyter an till den svenska byggnadstraditionen.

Söndrum, Halmstad. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! Tidlösa moderna radhus som knyter an till den svenska byggnadstraditionen. www.karnhem.se Foto: Hovs By, Växjö Söndrum, Halmstad Tidlösa moderna radhus som knyter an till den svenska byggnadstraditionen. Nära till Centrum, 5 km Skolor F-9, 1 km Vårdcentral, 300 m Närbutik, 900

Läs mer

A1 Fasad mot 1:100 A3 Fasad mot 1:100. Sovrum 30. Sovrum 930 55 JÖRN. 8,2 m2. Rev. Revidering avser Sign. Datum STORGATAN 10

A1 Fasad mot 1:100 A3 Fasad mot 1:100. Sovrum 30. Sovrum 930 55 JÖRN. 8,2 m2. Rev. Revidering avser Sign. Datum STORGATAN 10 www.jorntra.se Huv Plan ura 10 A asad mot A4 asad mot A1 asad mot A3 asad mot A1 asad mot A3 asad mot 1 64 545 4 164 97 A asad mot A1 A asad mot asad A1 A4 asad mot mot A3 A4 mot asad mot asad A3 mot asad

Läs mer

Tornfalken på Sångbäcksvallen

Tornfalken på Sångbäcksvallen Vemdalen Tornfalken på Sångbäcksvallen Tre påkostade fjällstugor i underbar miljö. Winterhouse AB Tre fjällstugor till salu på Sångbäcksvallen Vi erbjuder tre stycken fullmatatde fjällstugor på en härligt

Läs mer

Åsgatan 26. www.hemverket.se - Sida 1 av 24

Åsgatan 26. www.hemverket.se - Sida 1 av 24 Län Dalarna Gatuadress Kommun Hedemora Storlek 9 rum (5 sovrum) / 280 m² Område Hedemora Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Rymlig villa med stilfullt rustade ytskikt, högt i tak och vacker utsikt.

Läs mer

BRF STAKETET SNÖDROPPEN

BRF STAKETET SNÖDROPPEN BRF STAKETET SNÖDROPPEN 8 st nya smarta radhus i Trädgårdsstaden Swebostad Utveckling AB Fabriksgatan 4 531 30 Lidköping www.swebostad.se info@swebostad.se VÄLKOMMEN TILL BRF STAKETET SNÖDROPPEN - ETAPP

Läs mer

DANSK DESIGN BRF DANMARK

DANSK DESIGN BRF DANMARK DANSK DESIN BRF DANMARK NORDISKT LJUS Dansk design har rötter i modernismen, men med tydlig inspiration från landets storslagna, vindpinade kuster. Stilen är avskalad, rymlig och klassiskt ren. Kvalitet,

Läs mer

Magiskt. i cederträ. Text Micaela Nordberg Foto Richard Powers & Shai Gil. Vårt Nya Hus 41

Magiskt. i cederträ. Text Micaela Nordberg Foto Richard Powers & Shai Gil. Vårt Nya Hus 41 Magiskt i cederträ Med vackra vandringsstråk och branta skidbackar inpå knuten har arkitektbyrån AKB ritat ett modernt hus med fantastiskt ljusinsläpp. Som fasad har man valt cederträ - ett doftande träslag

Läs mer

Lamellgardiner. Enkel elegans för stora fönster

Lamellgardiner. Enkel elegans för stora fönster 1 Lamellgardiner Enkel elegans för stora fönster Ny lamellbredd nya möjligheter Skärma av med stilrena linjer Lamellgardinen är en av de allra mest populära solavskärmningsgardinerna just nu. Och inte

Läs mer

Guntorp By en modern familjeidyll

Guntorp By en modern familjeidyll 29 trivsamma villor och parhus i Kode Guntorp By en modern familjeidyll Något utöver det vanliga Guntorp By en modern familjeidyll www.sverigehuset.se Ett tryggt boende i lantlig miljö med närhet till

Läs mer

Nu erbjuder Willa Nordic dig möjligheten att bo i ett modernt, nybyggt hus, nära vacker natur, svampskogar, ängar och stora rekreationsområden.

Nu erbjuder Willa Nordic dig möjligheten att bo i ett modernt, nybyggt hus, nära vacker natur, svampskogar, ängar och stora rekreationsområden. Nu erbjuder Willa Nordic dig möjligheten att bo i ett modernt, nybyggt hus, nära vacker natur, svampskogar, ängar och stora rekreationsområden. Husens moderna formspråk, materialval och färgsättning är

Läs mer

Duplex i Åre Sadeln...som egen hytte med delad tomtkostnad

Duplex i Åre Sadeln...som egen hytte med delad tomtkostnad Duplex i Åre Sadeln...som egen hytte med delad tomtkostnad Nu startar vi försäljningen av Etapp 5 Med fantastiskt läge i Åre Sadeln erbjuder vi yteffektiva och moderna parhus med bostadsrätt mitt i skidområdet.

Läs mer

Med sikte på ett bra boende

Med sikte på ett bra boende Vi erbjuder 7 byggklara tomter i Velanda, Trollhättans kommun. Med sikte på ett bra boende I Kvarteret Blacken i Velanda 8 kilometer från Trollhättan erbjuder vi nu 7 byggklara tomter. Tomtstorlekarna

Läs mer

Arkitektritade Skånelängor. minuter från Lunds centrum

Arkitektritade Skånelängor. minuter från Lunds centrum Arkitektritade Skånelängor minuter från Lunds centrum Lilla Bjällerup Lantlig idyll, minuter från Lund Tomterna ligger i en underbar lantlig bymiljö med utsikt över åkrarna. Här kombineras verkligen det

Läs mer

Det här är Framfast Urklipp från bolagets årsredovisning för 2015

Det här är Framfast Urklipp från bolagets årsredovisning för 2015 2 Det här är Framfast Urklipp från bolagets årsredovisning för 2015 Framfast grundades 2011 med målet att skapa moderna och prisvärda hem för alla. Vi sätter boendet i fokus: genomtänkt och effektivt på

Läs mer

LINCOPIA HUS & BYGG AB

LINCOPIA HUS & BYGG AB arkitektritade energisnåla stenhus LINCOPIA HUS & BYGG AB Vi bygger gedigna, miljövänliga lågenergi samt passivhus i sten. INNEHÅLL 02 Om Lincopia 04 Varför stenhus? 06 Villa Solaris 08 Villa Atrium 10

Läs mer

Brf Sandellhusen i Skälby. www.sandellhusen.se

Brf Sandellhusen i Skälby. www.sandellhusen.se Brf Sandellhusen i Skälby. www.sandellhusen.se Ett ljust hem med lekfullt uttryck. Arkitekten om husen. Utformningen av parhusen i Skälby tar avstamp i den traditionella bilden av huset där vår ambition

Läs mer

LIDINGÖ KLIPPUDDSVÄGEN 357 KVM

LIDINGÖ KLIPPUDDSVÄGEN 357 KVM Hyr e före ller hyr tags läge ut nhet LIDINGÖ KLIPPUDDSVÄGEN 357 KVM Sida 1 av 19 BESKRIVNING Klippuddsvägen, 357 kvm Exklusivt renoverad 60-talsvilla. Privat och insynsskyddad, sjötomt med segelbåtsdjup

Läs mer

Slussvaktaren Åhlin & Ekeroth bygger 16 vackra parhus i Heda Ljungsbro. Unikt läge vid Göta kanal

Slussvaktaren Åhlin & Ekeroth bygger 16 vackra parhus i Heda Ljungsbro. Unikt läge vid Göta kanal Slussvaktaren Åhlin & Ekeroth bygger 16 vackra parhus i Heda jungsbro Unikt läge vid öta kanal Vardagsrummets yttre del har extra takhöjd på ca fem meter och med generösa fönsterytor över två plan. Vardagsrummet

Läs mer

- VÄLKOMMEN HEM - Dragspelslunden ETT NYTT BOSTADSOMRÅDE I ÄLVDALEN

- VÄLKOMMEN HEM - Dragspelslunden ETT NYTT BOSTADSOMRÅDE I ÄLVDALEN - VÄLKOMMEN HEM - Dragspelslunden ETT NYTT BOSTADSOMRÅDE I ÄLVDALEN - ÄLVDALENS KOMMUN - Fjällen, bergen, skogen, älven tillsammans skapar de oslagbara vyer, spännande äventyr och härliga upptäckter.

Läs mer

Nyckelfärdiga flexibla modulhus med hög kvalité, anpassade för nordiskt klimat

Nyckelfärdiga flexibla modulhus med hög kvalité, anpassade för nordiskt klimat Nyckelfärdiga flexibla modulhus med hög kvalité, anpassade för nordiskt klimat FÖRETAGSPRESENTATION SMÅBOHUS Vi är ett mindre företag beläget i västra Sverige. Vår affärsidé är att bygga flexibla, mobila

Läs mer

BRF KROKUSEN. 8 st nya smarta radhus i Trädgårdsstaden. Swebostad Utveckling AB Fabriksgatan Lidköping

BRF KROKUSEN. 8 st nya smarta radhus i Trädgårdsstaden. Swebostad Utveckling AB Fabriksgatan Lidköping BRF KROKUSEN 8 st nya smarta radhus i Trädgårdsstaden Swebostad Utveckling AB Fabriksgatan 4 531 30 Lidköping www.swebostad.se info@swebostad.se VÄLKOMMEN TILL BRF KROKUSEN 8 st nya smarta radhus i Trädgårdsstaden

Läs mer

GENOMTÄNKTA BOSTÄDER. Intill den pampiga Skvallereken i Ektorp skapas nu 67 smakfulla och välplanerade bostadsrätter om 1-4 rum och kök.

GENOMTÄNKTA BOSTÄDER. Intill den pampiga Skvallereken i Ektorp skapas nu 67 smakfulla och välplanerade bostadsrätter om 1-4 rum och kök. 4 Oakhouapplese GENOMTÄNKTA BOSTÄDER Intill den pampiga Skvallereken i Ektorp skapas nu 67 smakfulla och välplanerade bostadsrätter om 1-4 rum och kök. fasaden 7 Oakhouapplese Bild område I Ektorp har

Läs mer

Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum!

Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum! Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum! Välkommen till kvarteret Lampan i Helsingborg. Perfekt läge i Olympiakvarteren. Välkommen hem till kvarteret Lampan! Tänk dig att cykla ner till

Läs mer

Solslänten STADSSKOGEN I ALINGSÅS

Solslänten STADSSKOGEN I ALINGSÅS Solslänten STADSSKOGEN I ALINGSÅS 12 10 11 8 9 6 7 4 5 2 3 1 Stadsskogen Välkommen till Stadsskogen i Alingsås. Här bor du i vacker omgivning med närhet till lekplatser, motionsspår, cykelvägar och sjön

Läs mer

VERSION 2019_2 TRILLEVALLEN TOMTER TILL SALU N E

VERSION 2019_2 TRILLEVALLEN TOMTER TILL SALU N E VERSION 2019_2 TRILLEVALLEN TOMTER TILL SALU 63 15 49.6 N 13 9 42.6 E KONTAKT VAKNA I Trillevallen Sven-Olof Hedin, Skidområdes- fastighetsansvarig 070-328 58 65 svenne@trillevallen.com Christian Histrup,

Läs mer

Majavallen. Kalmar Lindsdal. Kom som du är. Lev som du vill.

Majavallen. Kalmar Lindsdal. Kom som du är. Lev som du vill. Majavallen Kalmar Lindsdal Kom som du är. Lev som du vill. Majavallen» Kul i stadens vimmel, men ännu skönare att komma hem igen « Det lätta livet i Lindsdal I Lindsdal får du vara precis den du är. Leva

Läs mer

Modernt formspråk. och traditionell livsstil i skön förening

Modernt formspråk. och traditionell livsstil i skön förening Modernt formspråk och traditionell livsstil i skön förening Högt uppe på klipporna i Göteborgs norra skärgård och med en vidunderlig utsikt över havet ligger ett av Vallsjöhus senaste byggprojekt. Tio

Läs mer

Hagabo. Älmhult Haganäs. Här bygger vi livskvalitet

Hagabo. Älmhult Haganäs. Här bygger vi livskvalitet Hagabo Älmhult Haganäs Här bygger vi livskvalitet Hagabo» Ett rogivande boende med närhet till centrum « Ett boende att älska I Älmhults nya och naturnära bostadsområde Hagabo planerar vi för tolv moderna

Läs mer

Minnet bästa läget centralt på Väster

Minnet bästa läget centralt på Väster Minnet bästa läget centralt på Väster Stadsdelen Väster från ovan. Från Minnet tar du dig snabbt in till city. Lummigt och lugnt på Regementsgatan. Nytt boende i gammal stadsdel I utkanten av Väster, med

Läs mer

Exklusivt klipphus vid Havsvidden i Geta med vacker havsutsikt

Exklusivt klipphus vid Havsvidden i Geta med vacker havsutsikt Exklusivt klipphus vid Havsvidden i Geta med vacker havsutsikt Stilfullt klipphus uppfört i två våningsplan vid Havsvidden i Geta. Klipphuset omfattar kök, vardagsrum, sovrum, badrum och hall i nedre våningsplanet

Läs mer

TEXT: MIKAEL TORSTENSSON FOTO: GÖRAN UHLIN

TEXT: MIKAEL TORSTENSSON FOTO: GÖRAN UHLIN 56 ATTITYD I JÖ HUS MED ATTITYD ETT TEXT: MIKAEL TORSTENSSON FOTO: GÖRAN UHLIN ARKITEKTENS VAL - ATTITYD 131 57 ÖNKÖPING T MODERNT FUNKISHUS 58 ATTITYD I JÖNKÖPING PÅ HUSETS FRAMSIDA FINNS EN GENERÖS TERRASS,

Läs mer

Projektet Trulsibrunn

Projektet Trulsibrunn Projektet Trulsibrunn I ett nära och varmt samarbete med våra beställare Ingrid Kristensson och Jan Rosengren har vi ritat ett trähus med många detaljer, på den fina tomten längs Trulsibrunnsvägen i Höllviken.

Läs mer

En modern tillverkare för smarta boendelösningar, både för privat och industri.

En modern tillverkare för smarta boendelösningar, både för privat och industri. En modern tillverkare för smarta boendelösningar, både för privat och industri. Vi är ett mindre företag beläget i västra Sverige. Vår affärsidé är att bygga flexibla, mobila modulhus för alla behov. Vi

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL

VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL HAVSNÄRA I FRÖSAKULL I attraktiva Frösakull, vid havet nära Tylösand kommer A-hus att uppföra 15 villor. Förutom den idylliska miljö som kännetecknar Frösakull lockar också närheten

Läs mer

BAB Kvarnstenen, AKTIELÄGENHET om 4 R+K med loft i passivhus i centrala Mariehamn

BAB Kvarnstenen, AKTIELÄGENHET om 4 R+K med loft i passivhus i centrala Mariehamn BAB Kvarnstenen, AKTIELÄGENHET om 4 R+K med loft i passivhus i centrala Mariehamn Presentation Modern aktielägenhet om 4 R+K med loft om ca 104 m 2 i BAB Kvarnstenen vid Väktargärd 3 i centrala Mariehamn.

Läs mer

BRF GULLBRÄNDAN KLÄPPEN

BRF GULLBRÄNDAN KLÄPPEN BRF GULLBRÄNDAN KLÄPPEN 2 BRF GULLBRÄNDAN Välkommen till Brf Gullbrändan i Kläppen Efter succén med fem tidigare etapper i Sälenfjällen är vi nu stolta att få presentera ytterligare nyprojektering av Österling

Läs mer

easy-house Attefallshus Moderna, underhållsfria och färdigt isolerade

easy-house Attefallshus Moderna, underhållsfria och färdigt isolerade easy-house Attefallshus Moderna, underhållsfria och färdigt isolerade easy-house är ett smart koncept med attefallshus,friggebodar och fritidshus. Det unika med easy-house är just att det både är modern

Läs mer

Fina bostadsrätter med närhet till det aktiva Åre. HolidayClub hus 6

Fina bostadsrätter med närhet till det aktiva Åre. HolidayClub hus 6 Fina bostadsrätter med närhet till det aktiva Åre HolidayClub hus 6 HOLIDAYCLUB HUS 6 Aktivt boende i Åre by utgångspris 2.975.000-3.395.000 kr kr Avgift 3.800 kr Antal rum 3 rum och kök Boarea ca. 78

Läs mer

Tiunda Park. www.rosendaluppsala.se

Tiunda Park. www.rosendaluppsala.se Tiunda Park www.rosendaluppsala.se : 55 55 20 MITT I STADEN Ditt nya hem i Tiunda Park Mitt i Uppsalas historiska studentkvarter, ca fem minuter från Universitetshuset, Ekonomikum, Carolina Rediviva och

Läs mer

STENINGE SLOTTSBY TUN 1 E OLIKA BYRUMMEN. årdsgatorna inne i tunen. sad gårdsgata i Toarp, Malmö. Acer Tataricum, exempel på flerstammigt träd på tu

STENINGE SLOTTSBY TUN 1 E OLIKA BYRUMMEN. årdsgatorna inne i tunen. sad gårdsgata i Toarp, Malmö. Acer Tataricum, exempel på flerstammigt träd på tu STENINGE SLOTTSBY TUN 1 E OLIKA BYRUMMEN årdsgatorna inne i tunen sad gårdsgata i Toarp, Malmö Acer Tataricum, exempel på flerstammigt träd på tu VÄLKOMMEN TILL SLOTTSBYN Steninge Slottsby ligger i en

Läs mer

Mjuklandning i ditt nya hem

Mjuklandning i ditt nya hem INNEHÅLL Mjuklandning i ditt nya hem...3 Linköping - en stad i förändring...5 Gottfridsberg - en plats nära hjärtat...6 Livskvalitet för många smaker...7 Därför bor du bättre hos oss... 10 Mjuklandning

Läs mer

Hus för livskvalitet.

Hus för livskvalitet. Hus för livskvalitet. 2 Välkommen hem. Åk gärna på semester, till utlandet eller i Sverige och upplev nya miljöer. Hälsa på hos släktingar eller träffas hos vänner för en trevlig kväll. Vad du än hittar

Läs mer

Kv. Riksdagen i Värpinge. lkf.se/riksdagen

Kv. Riksdagen i Värpinge. lkf.se/riksdagen Kv. Riksdagen i Värpinge lkf.se/riksdagen Värpinge Värpinge Lund De nya lägenheterna och radhusen ligger i populära Värpinge med Värpinge By som nära granne. Lägenheterna får en fin utsikt över byn och

Läs mer

rum & kök i Möckelö Strand, Jomala

rum & kök i Möckelö Strand, Jomala 4 rum & kök i Möckelö Strand, Jomala Begärt pris: 258 640 (Skuldfritt pris) Nyproducerad gavellägenhet i två plan om ca 84,8 m² med både terrass och balkong i västerläge. Öppen och ljus planlösning vid

Läs mer

VILLA SADELTAK AREA: 160m² SOVRUM: 4

VILLA SADELTAK AREA: 160m² SOVRUM: 4 ALLRUM PLA 2 Exteriör perspektiv VILLA SADELTAK AREA: 160m² RUM: 4 WC TT TV Jag kommer hem med matkassarna och ser mig omkring i området där vi bor. Här finns både nya och gamla byggnader. Vi ville att

Läs mer

Solrosen. Johannelund/Vällingby. Familjevänliga radhus i västerort

Solrosen. Johannelund/Vällingby. Familjevänliga radhus i västerort Solrosen Johannelund/Vällingby Familjevänliga radhus i västerort Familjen Dahlberg flyttade in i ett liknande radhus 2012 och trivs jättebra. Med några egna tillval som golvvärme både uppe och nere samt

Läs mer

Tallbacken Öjersjö - Partille

Tallbacken Öjersjö - Partille Tallbacken Öjersjö - Partille BOFAKTA Ett projekt ritat och genomfört av Studor projektutveckling & arkitektur Nu säljstartar vi Tallbacken I natursköna Hossaberget i Öjersjö ligger det nya villaområdet

Läs mer

Stångby. 26 energisnåla villor strax utanför Lund

Stångby. 26 energisnåla villor strax utanför Lund Stångby 26 energisnåla villor strax utanför Lund Vi har tänkt lite men även på extra på miljön din ekonomi Tänk dig att bo tryggt och bekvämt på landet och ändå ha stadens puls alldeles i närheten. Föreställ

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL

VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL HAVSNÄRA I FRÖSAKULL I attraktiva Frösakull, vid havet nära Tylösand kommer A-hus att uppföra 15 villor. Förutom den idylliska miljö som kännetecknar Frösakull lockar också närheten

Läs mer

Län Östergötland Typ Villa Kommun Norrköping Storlek 162 m2. tidigast

Län Östergötland Typ Villa Kommun Norrköping Storlek 162 m2. tidigast Finspångsvägen 605 Län Östergötland Typ Villa Kommun Norrköping Storlek 162 m2 Område Gatuadress Finspångsvägen 605 Tillträde tidigast enligt överenskommelse Läcker modern villa på fantastiskt läge! Härlig

Läs mer

VÄSTRA BALINGSNÄS DALGÅNGSSLINGAN

VÄSTRA BALINGSNÄS DALGÅNGSSLINGAN VÄSTRA BALINGSNÄS DALGÅNGSSLINGAN VÄLKOMMEN TILL V. BALINGSNÄS Dalgångsslingan är ett helt nytt villakvarter i Västra Balingsnäs i Huddinge. Här är hemmen och tomterna planerade för att smälta in i omgivningarna

Läs mer

Kom närmare naturen, utan att lämna staden

Kom närmare naturen, utan att lämna staden Kom närmare naturen, utan att lämna staden Det speciella med är inte enbart hur nära du kommer naturen, utan även hur nära du fortfarande är staden. Våra unika radhus i trä är noggrant belägna mellan Nackareservatets

Läs mer

LAPPETORP VID HAVET BO I NYKÖPINGS VACKRA SKÄRGÅRD

LAPPETORP VID HAVET BO I NYKÖPINGS VACKRA SKÄRGÅRD LAPPETORP VID HAVET BO I NYKÖPINGS VACKRA SKÄRGÅRD Skärgårdsliv på Lappetorp. 13 kilometer nordost om Nyköping ligger Lappetorp. Här bygger vi en levande skärgårdsmiljö med nya permanenthus. Området består

Läs mer

VERSION 2018_1 TRILLEVALLEN TOMTER TILL SALU N E

VERSION 2018_1 TRILLEVALLEN TOMTER TILL SALU N E VERSION 2018_1 TRILLEVALLEN TOMTER TILL SALU 63 15 49.6 N 13 9 42.6 E KONTAKT Sven-Olof Hedin, Skidområdes- fastighetsansvarig 070-328 58 65 trillevallen@home.se Cecilia Lind, VD 070-360 99 09 cecilia.lind@trillevallen.com

Läs mer

Beddingestrand. Ängssyrevägen 3. Ett arkitektritat stenhus från dast ab

Beddingestrand. Ängssyrevägen 3. Ett arkitektritat stenhus från dast ab Beddingestrand Ängssyrevägen 3 Ett arkitektritat stenhus från dast ab några minuter från stranden dast ab säljer ett unikt arkitektritat stenhus på bästa läge i Beddingestrand. Låt dig inspireras av tomtens

Läs mer

Drachmannsgatan 4 Bromma Blackeberg

Drachmannsgatan 4 Bromma Blackeberg Drachmannsgatan 4 Bromma Blackeberg VÄLKOMMEN HEM Näst högst upp, på nionde våningen, ovan trädtopparna, med stor altan i söderläge. Här flödar solen in genom de extra stora fönstren. Utsikten är magnifik

Läs mer

Vem blir din nya granne på fjället? Tomter och nyckelfärdigt vid trädgränsen på Välliste

Vem blir din nya granne på fjället? Tomter och nyckelfärdigt vid trädgränsen på Välliste Vem blir din nya granne på fjället? Tomter och nyckelfärdigt vid trädgränsen på Välliste Ett skidområde som växer Visste du detta om Trillevallen? 10 liftar 21 nedfarter 2 km elljusspår 12 mil längdskidspår

Läs mer

c/o 25 Klassisk & hög

c/o 25 Klassisk & hög c/o 15 Klassisk Markerat takutsprång och äkta genomgående spröjs gör detta hus till en äkta klassisk länga i litet format. Utifrån bildar fasader, fönster och tak i enhetlig matt kulör en fin helhet. Inifrån

Läs mer

Hills Villastad Utsikten. Bofakta

Hills Villastad Utsikten. Bofakta Hills Villastad Utsikten Bofakta Välkommen till Hills Villastad Utsikten Utsikten blir det första området i Hills Villastad. Här växer 76 arkitektritade villor fram längs en södersluttning alldeles vid

Läs mer

Brf. Kärntallen 2 Tallboda Östra

Brf. Kärntallen 2 Tallboda Östra www.karnhem.se Brf. Kärntallen 2 Tallboda Östra 32 vackra bostadsrätter i modern stil Nära till Linköping centrum, 7 km Tallboda centrum, 2,5 km Skola 4-6, 2 km Förskola F-3, 1 km Cloetta Center, 6 km

Läs mer

BOSTADSHUS vid Trobergsgränd 4 Mariehamn

BOSTADSHUS vid Trobergsgränd 4 Mariehamn BOSTADSHUS vid Trobergsgränd 4 Mariehamn Egnahemshus byggt 1961 i två plan med gjuten källare delvis under huset. Huset är delvis renoverat år 1999-2000 och övervåningen år 2005. Fasaden är av putsad ytong

Läs mer

ostadshus vid Knappelstensvägen 8 i Mariehamn

ostadshus vid Knappelstensvägen 8 i Mariehamn B ostadshus vid Knappelstensvägen 8 i Mariehamn Rymligt bostadshus om ca 120 m 2 (våningsyta ca 247 m 2 + garage) i barnvänligt kvarter i norra Mariehamn. Bostadshuset har originalinredning sedan 1977

Läs mer

INNEHÅLL. Agneta Svensson

INNEHÅLL. Agneta Svensson Hjältevadshus Hej, Jag heter Agneta Svensson och arbetar som kundrådgivare/säljare i Stockholm. Det som drog mig till yrket är min vilja att hjälpa andra människor med det som kan vara den största affären

Läs mer

I JUGENDSTIL HEMMA HOS NYBYGGT

I JUGENDSTIL HEMMA HOS NYBYGGT NYBYGGT I JUGENDSTIL En spännande fasad, en personlig planlösning, stora ljusa rum och gott om plats för hela familjen vad mer kan man önska sig? Kanske utsikt över skogen och närhet till havet och staden?

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL RUNSTEN VILLAGE

VÄLKOMMEN TILL RUNSTEN VILLAGE RUNSTEN VILLAGE VÄLKOMMEN TILL RUNSTEN VILLAGE Projektet Runsten Village började som en dröm om att kunna bo i direkt anslutning till sin passion. Att skapa en plats där du inte bara bor, utan även kan

Läs mer