MÖBLER, INREDNING & BELYSNING SKOLA & FÖRSKOLA 2012/13

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "MÖBLER, INREDNING & BELYSNING SKOLA & FÖRSKOLA 2012/13"

Transkript

1 MÖBLER, INREDNING & BELYSNING SKOLA & FÖRSKOLA 2012/13

2 Annons från 1950-talet MILJÖPOLICY Vi på Taras Hallgren och Son AB satsar på att minimera vår miljöpåverkan i alla led och att engagera alla medarbetare i arbetet. Genom ständiga förbättringar ska vi arbeta aktivt på följande punkter: * väga in miljöaspekter i alla våra inköp samt ställa krav på leverantörer och entreprenörer. * använda träråvaror som producerats på ett hållbart sätt. * minimera kemikalier som kan påverka människan eller miljön negativt. * minimera utsläpp från alla delar av verksamheten. * med marginal uppfylla de lagkrav inom miljöområdet som gäller för vår verksamhet. * minimera vårt avfall och återvinna i så hög grad som möjligt. * hålla en hög miljökompetens inom företaget och kommunicerar vårt miljöarbete till intressenter och kunder.

3 Taras Hallgren & Son är ett familjeföretag med anor från tidigt 1900-tal. Företaget grundades den 6 november Vid denna tid var snickeriet beläget på Rosengatan 2 i Göteborg övertog sonen Nils-Bertil Hallgren företaget av sin far Taras. En ny snickeriverkstad uppfördes på Eckens väg i Partille. Idag drivs företaget av tredje generationen. Förskole- och skolmöbler har tillverkats sedan 30-talet. Företaget har lång erfarenhet av skolmöbler och de krav som ställs på kvalite för att en produkt skall vara slittålig år efter år. Från början hade Taras Hallgren en egen katalog och sålde förskolemöbler direkt till de flesta skolor i Göteborg, efterhand blev företaget i stället underleverantör till några av de stora förskole- och skolmöbelföretagen. Nu känner vi att det är dags igen med en egen katalog, där vi direkt till er som konsument kan erbjuda ett varierat och prisvärt sortiment. Vi jobbar ständigt för att minska vår miljöpåverkan. Närproduktion av möbler är en viktig del i vårt miljöarbete. Tillverkningen av alla våra möbler sker på vårt snickeri i Partille och på Göteborgs Stadsmissions snickeri i Göteborg. På så sätt kan vi minska transporter med dess miljöpåverkan. Vi har även kontroll på vilka material som används för att tillverka möblerna. Till alla våra lackade träprodukter använder vi vattenbaserat lack vilket ger mindre miljöpåverkan, en bättre arbetsmiljö och en renare produkt. Inom Göteborgsområdet kör vi dessutom ut möblerna direkt till beställaren. Detta innebär färre mellanhänder, färre transporter, minskad mängd av emballage och bättre kontroll på produkterna. Vi ser det som viktigt att vi som ett ledande företag tar ett socialt ansvar i vår vardag. Därför samarbetar vi med Göteborgs Kyrkliga Stadsmission i vårt gemensamma intresse att skapa en arbetsmarknad där alla som vill kan vara delaktiga, ett samarbete som har pågått sedan mitten av 80-talet.

4 HALLMÖBLER Första mötet med en lokal är hallen. I h a l l e n b e h ö v e r m å n g a b e f i n n a s i g samtidigt och förvaringen vara funktionell. Med våra produkter vill vi hjälpa er att skapa rymd och trevnad. Därför har vi tagit fram några produkter med hög kvalité och funktion som vi hoppas blir till glädje för er. Stövelväggen Erik finns i tre olika storlekar för att på bästa sätt passa era lokaler. Stövelväggen är tillverkad i björk- eller valnötslaminat med massiva pinnar vilket gör att de är tåliga och lätta att torka av. På rätt höjd kan barnen lätt hitta sina stövlar och hänga tillbaka dem efter utelek. Vi har även utvecklat en ny produkt för att underlätta av och påtagning, skoknekten Erik som monteras på vägg för att sitta stadigt och på så sätt hjälpa barnen att få av sig skorna. Skohyllan Lennart med plats för 24 par skor, 12 par på vardera sida, är en smidig bänk med låsbara hjul. Närheten till placering av skor i samband med av- och påtagning skapar en lugn miljö. Liknande produkt finns även med fack för mössor och vantar: Lådfack Bertil. I denna kan barnen lätt hitta sina vantar och mössor. De kan dessutom få sin egen färg i handtaget för att lättare hitta. Klädvagnen William är ett smidigt fack på hjul för 8 barn. Den har två bra krokar per barn, ett skofack med galler, och en hylla upptill där man kan sätta in en liten låda. Vagnen har dessutom en bra sittbänk.

5 STÖVELVÄGG ERIK Tillverkad i valnöt- eller björklaminat med 20cm massiva björk- eller valnötspinnar. Finns i storlekarna: STÖVELVÄGG ERIK 4PAR 40x40cm med plats för 4par stövlar STÖVELVÄGG ERIK STÅENDE 80x120cm med plats för 24par. STÖVELVÄGG ERIK LIGGANDE 120x80cm med plats för 24par.

6 KLÄDVAGN WILLIAM Denna klädvagn avsedd för 8 barn är tillverkad i vitlackad mdf och lackad björklaminat. Klädvagnen är på hjul för att den ska vara lätt att flytta på. Två bra krokar per barn, ett skofack med galler och en hylla upptill. Korgarna på bilden ingår ej. H163xD83,2xB139,4 cm Hylla upptill: H32,4xB32.4xD19,5cm Vi har även möjlighet att göra vägghängda i liknande modell, mer info och pris får du hos kundtjänst. SKOKNEKT ERIK Skoknekten är tillverkad i lackad björkplywood med en massiv rundstav. Själva skoplattan är tillverkad i massiv björk. Skoknekten är vägghängd. B40xD40xH60cm SITTBÄNK / SKOHYLLA LENNART Skohyllan har 24fack, 12st på vardera sida. Den är tillverkad i björk-, valnöt -eller vitlaminat. Hjul ingår, varav två är låsbara. Skofacket yttermått är B119xD50,5xH40cm, skofack invändigt B18xD24xH13cm LÅDFACK / SKOHYLLA BERTIL Lådfacket är tillverkat i björk-, valnöt- eller vit laminat. Handtagen finns i färgerna: rosa, blå, grön, röd, gul, svart, vit, valnöt och björk. Lådornas invändiga mått är B28xD36xH12cm. Skohyllans mått är B32,5xD40xH15cm Lådorna går på metallskenor med stopp. Hjul ingår, varav två stycken är låsbara. LÅDFACK BERTIL 3 LÅDOR + 3 HYLLOR B108xD43xH43cm LÅDFACK BERTIL 4 LÅDOR + 4 HYLLOR B142xD43xH43cm

7 FJÄRILSKROKAR I SET OM 3ST Dessa fina fjärilar är av fransk design tillverkad av Petites Productions, designer Marie Thurnauer. Ett set består av tre olika krokar i samma färg. Tillverkade i lackad stål. Finns i röd, rosa, orange, gul, vit, grön och svart.

8 FÖRVARING En god förvaring skapar en god atmosfär. Åskådligheten skapar lugn. Vi hoppas att vi med våra produkter kan hjälpa er att skapa en god miljö. Våra lådfack har varit en storsäljare genom åren. I vårt sortiment har vi utvecklat lådfack som är tåliga och funktionella. Vi har lådfack i olika utförande och storlekar för att passa olika behov. Alla våra lådfack har ett handtag som är utfräst och med ett färgat plexiglas som botten. Med dessa plexiglas kan man förändra lådfackets utseende eller skapa den organisation som önskas. Det blir lättöverskådligt och lätt att hitta rätt låda. Plexiglaset går enkelt att byta med en skruvmejsel. Flera olika färger kan beställas till samma lådfack. Färgerna finns i rosa, blå, grön, röd, gul, svart och vit. Det går även att få i valnöt eller björk, om man inte vill ha plexiglas. Alla lådor har skenor, som gör att lådorna går lätt och går att lossa med ett enkelt handgrepp.

9 LÅDFACK GUSTAF Lådfacket är tillverkat i björk-, valnöt- eller vit laminat. Handtagen finns i färgerna: rosa, blå, grön, röd, gul, svart, vit, valnöt och björk. Lådans invändiga mått är B28xD36xH12cm, hyllornas mått B32,5xD40xH37,5cm Lådorna går på metallskenor med stopp. Okar ingår och hjul är tillval. I hyllorna passar lådorna Ingrid 30cm. LÅDFACK GUSTAF 5 LÅDOR MED 2 HYLLOR B73,5xD43xH88cm LÅDFACK GUSTAF 10 LÅDOR MED 2 HYLLOR B108xD43xH88cm LÅDFACK GUSTAF10 LÅDOR MED 4 HYLLOR B142xD43xH88cm LÅDFACK BERTIL Lådfacket är tillverkat i björk-, valnöt- eller vitlaminat. Lådornas invändiga mått är B28xD36xH27cm. Lådorna går på metallskenor med stopp. Hjul ingår, varav 2st är låsbara. Handtagen finns i färgerna: rosa, blå, grön, röd, gul, svart, vit, valnöt och björk. LÅDFACK BERTIL 3 LÅDOR B108xD43xH43cm LÅDFACK BERTIL 4 LÅDOR B142xD43xH43cm

10 LÅDFACK BERTIL Lådfacket är tillverkat i björk-, valnöteller vitlaminat. Handtagen finns i färgerna: rosa, blå, grön, röd, gul, svart, vit, valnöt och björk. Lådans invändiga mått är B28xD36xH12cm. Lådorna går på metallskenor med stopp. Hjul ingår, varav två stycken är låsbara. LÅDFACK BERTIL 6 LÅDOR B108xD43xH43cm LÅDFACK BERTIL 8 LÅDOR B142xD43xH43cm LÅDFACK OSCAR Lådfacket är tillverkat i björk-, valnöteller vit laminat. Handtagen finns i färgerna: rosa, blå, grön, röd, gul, svart, vit, valnöt och björk. Lådornas invändiga mått är B28xD36xH12cm. Lådorna går på metallskenor med stopp. Okar ingår och hjul är tillval. Lådfacket finns i tre olika storlekar: LÅDFACK OSCAR 10 LÅDOR B73,5xD43xH88cm LÅDFACK OSCAR 15 LÅDOR B108xD43xH88cm LÅDFACK OSCAR 20 LÅDOR B142xD43xH88cm

11

12 LEKMÖBLER Leken stimulerar och utvecklar fantasin. Våra lekmöbler är en kombination av nytänk och gamla klassiker. Vi hoppas att vi med vårt utbud kan hjälpa er att skapa kreativa rum. Med Affären Madeleine och Borgen Carl har vi skapat möjlighet till lek och förvaring i en och samma möbel. Dessa t v å m ö b l e r h a r v a rd e r a e n s t o r förvaringslåda och två bra krokar för utklädningskläder. Den är rymlig men tar ändå inte över i det tilltänkta utrymmet, utan passar bra på både liten och stor yta. Möblerna kan antingen ställas längs med en vägg eller placeras med en kortsida mot vägg som rumsavskiljare. Födelsedagsstolarna Madeleine och Carl gör födelsedagen perfekt, men passar även för andra ändamål såsom berättarstol eller del av lek. Den ger det lilla extra för barnen och är enkel för pedagogen att använda. Barngruppen Elisabeth är en klassisk och omtyckt barngrupp som vi tagit upp i produktion igen. Den skapades på femtiotalet och finns nu i färgerna vit, r o s a, r ö d, g r ö n, b l å o c h g u l. Barngruppen kan också fås i klassisk lackad fur. Anna är en nyframtagen vackert vit b a r n g r u p p m e d i n s p i r a t i o n f r å n skärgården. Till denna grupp finns även en docksäng. Scenmodulerna Ludvig i storleken 5 0 x 5 0 x 2 0 c m h a r e t t b r e t t användningsområde. De kan byggas som scen för framträdanden eller användas som lekyta för bilar, djur etc. Modulerna finns i fyra olika mönster och kan kombineras åt alla håll.

13 AFFÄR MADELEINE Denna superfina affär är alla barns dröm. Vitlackad med röd list, grön dörr och brevlåda. Tillverkad i björkkryssfaner 15mm. Den är även bra för förvaring av tex. utklädningskläder, med en stor låda och två bra krokar att hänga kläderna på. Ståplatsen inne i borgen är på 37 cm höjd. Utvändiga mått: B119,5xD53xH122 mm Lådans invändiga mått B46xH26xD45mm Gardinerna ingår ej, utan är tillval. BORG CARL Denna borg är perfekt för lek och skoj. Förvaringsutrymmen med en stor låda och två bra krokar att hänga tex. utklädningskläder på. Grålackad med brun dörr i björkkryssfaner 15mm. Gluggarna skyddas av plexiglas. Ståplatsen inne i borgen är på 37 cm höjd. Utvändiga mått:b119,5xd53xh122 mm Lådans invändiga mått B46xH26xD45mm MADELEINE CARL FÖDELSEDAGSSTOL MADELEINE & CARL Dessa härliga stolar förgyller inte bara födelsedagar men även leken. Vitlackad mdf 19mm med guldlackad krona. B34xD40xH90, sitthöjd 25cm

14 LÅDFACK INGRID Tillverkad i björkkryssfaner 16mm och lådorna i 9mm björkkryssfaner. Levereras med hjul. De färgade lådorna har infrästa figurer: Katt, kanin och bil. LÅDFACK INGRID BJÖRK NATUR LACKAD B97xD31,5xH41 cm, Lådornas mått 30x30x30cm LÅDFACK INGRID VIT LACKAD B97xD31,5xH41 cm, Lådornas mått 30x30x30cm Lådorna finns i färgerna: björk, vit, rosa, röd, blå,grön och gul. LÅDA INGRID Tillverkad i 9mm björkkryssfaner. Lådornas mått 30x30x30cm. Lådorna finns i färgerna: björk, vit, rosa, röd, blå,grön och gul. De har infrästa figurer: Katt, kanin och bil. Låda Ingrid 30cm passar även in i lådfack Gustafs hylla. LÅDA INGRID STOR Tillverkad i 16 mm björkkryssfaner. Lådornas mått B50xD52xH46 Lådorna finns i färgerna: björk, vit, rosa, röd, blå,grön och gul. Hjul ingår.

15 BARNGRUPP ELISABETH Denna klassiska barngrupp är tillverkad i massiv furu och har funnits sedan femtiotalet. Vi har tagit upp den i produktion igen. Både bord, stol och soffa går att få i olika färger eller i klassisk lackad furu. Färgvalen är vit, rosa, röd, grön, blå och gul. SOFFA ELISABETH B63xH46xD30, Sitthöjd 27cm BORD ELISABETH Diam. 55, höjd 45cm STOL ELISABETH B31,5xH57 Sitthöjd 27cm SOFFGRUPP ELISABETH 1st soffa,1st bord och 2st stolar BYRÅ ELISABETH B40xD26xH40, Låda invändigt B30,5xD20xH8cm

16 BARNGRUPP ANNA Barngrupp i vitt med kryssmönster, tillverkad i massiv furu med mdf detaljer. Bordsskivan är i vitlackad mdf. BORD ANNA B56xL80xH50 SOFFA ANNA B80xD33x H60, Sitthöjd 30 STOL ANNA B30xH60, Sitthöjd 30 SOFFGRUPP ANNA 1st soffa, 1st bord och 2st stolar SÄNG ANNA L100xB 53XH50, Sänghöjd 30cm

17 SCEN LUDVIG Denna scen har ett brett användningsområde, allt från lekmatta med bilar, djur mm. till en scen att stå på då man spelar teater och sjunger. Man kan även placera den så att man kan sitta och ha gruppsamlingar. Scenen säljs i set om 4st plattor, 1 kvm totalt. Motiven är olika på de fyra plattorna och går att kombinera hur man vill. Tillverkad i lackad björkkryssfaner med slittålig mjuk matta. B50xD50xH20cm

18 BORD Med stor erfarenhet av tillverkning av bord, har vi nu tagit fram ett ljuddämpande bord som behåller sitt ursprungliga utseende av trä. Bordet har en kärna som är uppbyggd i skikt, ytan består av träfanér och kärnan av kork för att dämpa buller. Denna ljuddämpande skiva finns på Bord Viktoria och Bord Amelie. Vi har även tagit in fransk design i form av stålben som går att få i olika färger. Stålbenen finns i två höjder 45 och 72cm. Vårt klassiska bord Hanna är ett massivt träbord som är mycket slittåligt. Det går även att slipa om den efter mycket slitage. Hanna är vår mest flexibla modell. Den går att få i de flesta önskade storlekar och med halvrunda eller rektangulära klaffar. Modellens ben går även att få i önska höjd. Bord Hanna finns i björk eller bok. Vårt målarbord Astrid är ett nytänk för att på bästa sätt ta tillvara små ytor. I skåpet kan man förvara allt så som pennor, pärlor, papper mm. När man väl fäller ut bordet blir det som en rumsavskiljare. Barnen kan lätt ta fram pennor mm. MÅLARBORD ASTRID Detta smarta målar- och pysselbord är perfekt för den som har ont om plats. När skåpet är stängt bygger den bara 23 cm. I hyllorna kan man förvara pennor, papper, pärlor mm. Med en spärr i överkant låser man skåpet. När man fäller ut bordet, kan man använda skåpet som en rumsavskilljare och två barn kan sitta och pyssla eller måla i lugn och ro. Tillverkad i vit laminat med en Bulletin board 6,0 som blir ljuddämpande och där man även kan sätta upp teckningar, planscher mm med häftstift. Mått: H150xD23xB100cm, bordsskiva D40xB90cm. Höjden på bordsskivan är 46cm från underkant av skåpet, sen monterar ni skåpet i den höjd som passar er verksamhet. Hyllorna i skåpet är 35cm, 24cm och 31cm i höjd.

19 BORD VIKTORIA - LJUDDÄMPANDE Fanerad lackad björkbordsskiva som är tillverkad i skikt med 2 lager korkinlägg i mitten för att dämpa buller som uppstår på bordsskivan. Benen är fransk design tillverkade av Petites Productions, designer Marie Thurnauer. Tillverkad i lackad stål. Finns i röd, rosa, orange, gul, vit, grön och svart. Vi kan tillverka bordet efter era önskemål om storlek, ring eller maila för pris. Standard mått: 180x90, 160x80, 120x80cm, höjd på benen 72cm BORD SOFIA Ovalt soffbord som går att få i valnötsfaner, björkfaner eller vitlackat med en fas. Bordet går även att få runt eller fyrkantigt. Benen är fransk design tillverkade av Petites Productions, designer Marie Thurnauer. Finns i röd, rosa, orange, gul, vit, grön och svart. Standarmått: Ovalt 120x80cm, höjd på benen 45cm. BORD AMELIE- LJUDDÄMPANDE Fanerad lackad björkbordsskiva tillverkad i skikt med 2 lager korkinlägg i mitten för att dämpa buller som uppstår på bordsskivan. Underrede och ben i massiv björk. Vi kan tillverka bordet efter era önskemål om storlek, ring eller maila för pris. Standardmått: 180x90, 160x80, 120x80cm Höjd: 50, 55, 60, 65 och 72cm BORD HANNA - MASSIVT Bord med bordskiva och underrede i massiv björk eller bok. Höjd och storlek på borden efter era önskemål. Går också att få runda eller halvrunda. Finns också med 1 eller 2 klaffar, runda eller raka, ring eller maila för pris. Dessa bord går att slipa och lacka om flera gånger, vilket ger borden en lång livslängd. Standarmått: 180x90, 160x80, 120x80cm Höjd: 50, 55, 60, 65 och 72cm

20 BELYSNING Belysning är viktig i rum för att ge förutsättningar för kreativitet, koncentration, trygghet. Vi har tagit fram lampor som förändrar och skapar goda kvalitéer i rum. Tänk kreativt när du ljussätter rum. Tillsätt ljus både i tak, väggar och på golv. Då skapar du ett trivsamt rum! John Hallgren, Ljusdesigner Taras Ljusdesign John Hallgren, utbildad ljusdesigner på Jönköpings Ljushögskola. Planerar belysning för såväl privatpersoner som företag i sitt företag Taras Ljusdesign verksamt Göteborg. Lampor är vår passion. Att med ljus och med god formgivning skapa produkter som berikar, förstärker och förändrar en miljö. Våra lampor är menade att skapa nya upplevelser av ett rum, av ett hem. De ger inte bara ljus de ger känsla. AB Rydéns i Gnosjö

21 TAKLAMPAN NANDO Nando är en vacker taklampa med runda former gjord av metall. Dess färgade insida är en rolig detalj, som gör att den sticker ut från mängden. Riktigt snygg att placera över ett bord! H29cm/B48cm Färg: Vit/röd och Vit/vit Ljuskälla: Halogen 42W/Lågenergi 11W, Sockel E27 BORDSLAMPA TUTTI FRUTTI Tutti Frutti har ett roligt formspråk med det sneda stativet. Passar att placera i fönster såväl som på bord eller hylla. H50cm/B16cm Färg: Ljusrosa, orange, grön, turkos och vit. Ljuskälla: Halogen 20W/Lågenergi 7W, Sockel E14

22 TAKLAMPA SAMO Samo är en plafond med ett snyggt organiskt formspråk. Lampan ger ett mjukt ljus åt rummet. H23,5cm/B80cm Färg: Vit. Ljuskälla: Halogen 3x20W/Lågenergi 3x7W, Sockel E27 GOLVLAMPA SWING Swing är en roligt färgglad golvlampa som livar upp ett rum. Lampan placeras med fördel i ett hörn eller intill en sittgrupp. Gjord i metall och tyg. H201cm/B130cm Färg: Röd, orange, blå och vit. Ljuskälla: Halogen 42W/Lågenergi 11W, Sockel E27 TAKLAMPA RISBOLL Risboll är en lekfull lampa utan begränsningar! Finns i olika storlekar och färger. Placera fleras stycken i klasar, häng dem i hörn eller mitt i rummet. Det är bara din fantasi som begränsar möjligheterna. B40, 50, 60, eller 90cm Färg: Rosa, orange, limegrön, turkos och vit. Ljuskälla: Halogen 3x20W/ Lågenergi 3x7W, Sockel E27

23 SPECIALBESTÄLLNINGAR Hos oss kan du göra specialbeställningar. Vi kan göra specialanpassade möbler och inredningar som är skräddasydda för er verksamhet. Så tveka inte att höra av er för att diskutera er idé och få ett pris. Med specialbeställningar avses produkter som inte finns i våra kataloger eller kampanjer. LEVERANSTID Normal leveranstid är 3-6 veckor. Vissa produkter kan ha kortare leveranstid. LEVERANS / FRAKT I Göteborgsområdet kör vi ut de flesta leveranser själva, i övrigt anlitar vi fraktbolag, som sköter våra leveranser. Behöver ni hjälp med montering? Kontakta oss för information och pris. BETALNING 30 dagar från fakturadatum. Vid betalning efter förfallodag debiteras dröjsmålsränta med gällande referensränta + 8%. Moms och frakt tillkommer på alla priser. I händelse av prisjusteringar utanför vår kontroll eller eventuella tryckfel förbehåller sig Taras Hallgren & Son AB rätten att tillämpa beställningsdagens pris. TRANSPORTSKADOR / REKLAMATIONER Var noga när du tar emot varorna. Före kvittering av paketavin/fraktsedel måste kontroll av skador och avvikelser såsom fel antal kollin uppmärksammas. Eventuella avikelser eller skador skall anmälas direkt till transportören annars kan inte ersättning utgå. Skador som upptäcks efter leverans och övriga reklamationer måste anmälas omgående dock senast 7 dagar efter leverans till vår Kundtjänst, tel eller skolmobler@tarashallgren.se Retur av felfria varor måste alltid godkännas av oss. Vid retur av felfritt gods i originalförpackning sker kreditering med max 75% av debiterat pris, returfrakt tillkommer. Retur av specialbeställda artiklar kan endast ske i undantagsfall. GARANTI Vi lämnar två års garanti på material- och fabrikationsfel. Fakturan gäller som garantisedel. ÄNDRINGAR Vi kan av olika anledningar vara tvungna att göra mindre ändringar på vissa produkter vad gäller mått och utförande. För senaste uppdatering se vår hemsida. Katalogens färger överensstämmer så långt som möjligt med verkligheten, viss nyansskillnad kan förekomma.

24 WEBBUTIK KUNDTJÄNST Hos vår kundtjänst kan du beställa, samt få råd, tips och produktinformation. Telefon Fax E-post: ÖPPETTIDER: Måndag- Torsdag 7-16 Fredag 7-15 Tryckt på Svanenmärkt papper

SKAPA DITT EGET BORD

SKAPA DITT EGET BORD COMBINE 2 Combine Combine 3 COMBINE Att kombinera. Och välja fritt. Att hitta det soffbord som passar allra bäst. Både för rummet. Funktionen. Och uttrycket. Placerat med soffa, pall eller fåtölj. För

Läs mer

Vårt sortiment i ek för alla rum

Vårt sortiment i ek för alla rum Vårt sortiment i ek för alla rum Orion Orion en modernt designad serie av byråer, skänkar och skåp, med handtag i metall och givetvis i massiv ek. Finns i en mängd olika utföranden. É Orion Byrå 4+2 lådor

Läs mer

Oscarssons. i småland

Oscarssons. i småland Oscarssons Möbel design & Tillverkning i småland 1 2 Besök vår webb! www.oscarssonsmobel.se Genuint & äkta Vi har valt att inte tumma på den kvalitet som svensk tillverkning ger. Vi använder ek som fått

Läs mer

OSCARSSONS MÖBEL DESIGN & TILLVERKNING I SMÅLAND

OSCARSSONS MÖBEL DESIGN & TILLVERKNING I SMÅLAND OSCARSSONS MÖBEL DESIGN & TILLVERKNING I SMÅLAND VÄLKOMMEN TILL OSCARSSONS MÖBEL! BESÖK VÅR WEBB WWW.OSCARSSONSMOBEL.SE För att hitta din närmaste återförsäljare, se våra produkter eller få annan information

Läs mer

Kupol. Bord Kupol. Kupolborden är testade och godkända enligt EN-1729.

Kupol. Bord Kupol. Kupolborden är testade och godkända enligt EN-1729. Kupol Bord Kupol Kupol-borden är stadiga och robusta. Eftersom benen inte placerats i hörnen ryms fler personer runt bordet. Det blir enklare och inte så slamrigt att skjuta in stolarna. Kupols utformning

Läs mer

Inzel. DESIGN: JOHN-BERTIL HÄGGSTRÖM. hansk.se

Inzel. DESIGN: JOHN-BERTIL HÄGGSTRÖM. hansk.se Inzel. DESIGN: JOHN-BERTIL HÄGGSTRÖM hansk.se Förnuft och känsla med massivt trä. Inzel är en kollektion i massivt trä som talar till både förnuft och känsla. Dess sköna och harmoniska former sprider en

Läs mer

Inspiration för förskolor & skolor

Inspiration för förskolor & skolor Inspiration för förskolor & skolor Tysta leksaker. Vår nya katalog är här. Har du inte fått den, hör av dig så skickar vi en bums! Huvudkatalog Färgade klossar 11 cm Gigantiska klossar, 11 cm tjocka, 32

Läs mer

Inredning för skolan. Matsal & uppehållsrum

Inredning för skolan. Matsal & uppehållsrum Inredning för skolan Matsal & uppehållsrum fika skoja mötas pausa återhämta planera Bänk Pausa Bord Pausa Äntligen paus... Såväl elever som lärare behöver pausa mellan lektionerna för att hämta ny energi.

Läs mer

Skräddarsy din garderob

Skräddarsy din garderob skjutdörrar Skräddarsy din garderob pacific >> Oändliga möjligheter >> Kraftig aluminiumprofil >> Urspårningsskydd >> Hög kvalitet Tengberts Pacific ger ditt hem en elegant möbel av högsta kvalitet som

Läs mer

Copyright Pixland. Skola & Förskola. 2010 Möbler & mattor. Du hittar mer på www.staples.se

Copyright Pixland. Skola & Förskola. 2010 Möbler & mattor. Du hittar mer på www.staples.se Copyright Pixland Möbler & mattor. Skola & Förskola 2010 Möbler & mattor Du hittar mer på www.staples.se Våra symboler: Denna produkt är beställningsvara och har därför något längre leveranstid. Leveranstid

Läs mer

Prislista It s about tables. Furnea AB Fiskhamnsgatan 10, 5tr Göteborg

Prislista It s about tables. Furnea AB Fiskhamnsgatan 10, 5tr Göteborg Prislista 2017 Ny bordsserie - Kupol Care - se sidan 4! It s about tables Bord Kupol Bord Kupol med pelarstativ och utan sarg. Ljuddämpad bordskiva belag med miljövänlig linoleum. Bord Kupol är från grunden

Läs mer

KRS. (och in igen)! Vi gör det lättare att komma ut

KRS. (och in igen)! Vi gör det lättare att komma ut Vi gör det lättare att komma ut (och in igen)! I mer än 20 år har KRS utvecklat produkter som gör det enklare och snabbare för både barn och personal att komma ut - och in igen. Barnen ska själva kunna

Läs mer

Tyger. Försäljningsvillkor. Betalningsvillkor: Leveransvillkor: Fritt fabrik. Vid order understigande 1000:- debiteras en expeditionsavgift på 100:-.

Tyger. Försäljningsvillkor. Betalningsvillkor: Leveransvillkor: Fritt fabrik. Vid order understigande 1000:- debiteras en expeditionsavgift på 100:-. 1 Försäljningsvillkor Betalningsvillkor: 30 dagar netto. Efter förfallodagen debiteras dröjsmålsränta 1,5% per månad. Vid skriftlig påminelse debiteras påminelse avgift enl. gällande lag. Leveransvillkor:

Läs mer

KRS. (och in igen)! Vi gör det lättare att komma ut

KRS. (och in igen)! Vi gör det lättare att komma ut Vi gör det lättare att komma ut (och in igen)! I mer än 20 år har KRS utvecklat produkter som gör det enklare och snabbare för både barn, vuxna och personal att komma ut - och in igen. Barnen ska själva

Läs mer

KRS. (och in igen)! Vi gör det lättare att komma ut

KRS. (och in igen)! Vi gör det lättare att komma ut Vi gör det lättare att komma ut (och in igen)! I mer än 20 år har KRS utvecklat produkter som gör det enklare och snabbare för både barn och personal att komma ut - och in igen. Barnen ska själva kunna

Läs mer

Kupol. Bord Kupol. Kupolborden är testade och godkända enligt EN-1729.

Kupol. Bord Kupol. Kupolborden är testade och godkända enligt EN-1729. Kupol Bord Kupol Kupol-borden är stadiga och robusta. Eftersom benen inte placerats i hörnen ryms fler personer runt bordet. Det blir enklare och inte så slamrigt att skjuta in stolarna. Kupols utformning

Läs mer

FOKUSERA AB Prislista 2019

FOKUSERA AB Prislista 2019 FOKUSERA AB Prislista 2019 Innehåll 4-10 Stolar 11 Barpall 11-12 Bord 12 Tillbehör Om oss Made in Sweden Vi producerar stolar och bordsben i rör och tråd i Vaggeryd. 4 Årsproduktionen av stolar ligger

Läs mer

At the end of every rainbow there is a pot of gold Rainbow kollektionen presenteras av Hans K Design Markus Johansson RAINBOW

At the end of every rainbow there is a pot of gold Rainbow kollektionen presenteras av Hans K Design Markus Johansson RAINBOW www.hansk.se At the end of every rainbow there is a pot of gold Rainbow kollektionen presenteras av Hans K Design Markus Johansson RAINBOW HEMMA BORTA HEMMA IGEN VÄLKOMMEN Rainbow har sitt ursprung i

Läs mer

Furnea AB Fiskhamnsgatan 10, 5tr Göteborg Prislista It s about tables.

Furnea AB Fiskhamnsgatan 10, 5tr Göteborg Prislista It s about tables. Prislista 2018 It s about tables Bord Kupol Bord Kupol med pelarstativ och utan sarg. Ljuddämpad bordskiva belag med miljövänlig linoleum. Bord Kupol är från grunden är anpassat till förskolans krav. Borden

Läs mer

Möbler 4.815:- 1.245:-/st Barnstol Flex se sid 206. /sats. Möbler och inredningar för lärande miljöer www.lekolar.se 2011

Möbler 4.815:- 1.245:-/st Barnstol Flex se sid 206. /sats. Möbler och inredningar för lärande miljöer www.lekolar.se 2011 Möbler och inredningar för lärande miljöer www.lekolar.se 2011 1.245:-/st Barnstol Flex se sid 206 4.815:- /sats 34999 Grupparbetsplats 3 bord HH och 7 st stol Selma Möbler Belysning Det finns de som påstår

Läs mer

KAPPRUMSINREDNING Borås mail:

KAPPRUMSINREDNING Borås mail: KAPPRUMSINREDNING JACK KLÄDFACK OCH SKOHYLLA - VÄGGMONTERAD Höjd väggskenor: 1790mm Djup: 310mm Bredd: 500, 600, 750, 900 eller 1000mm Grundmodul 2-fack, B = 500 eller 600mm - 2st väggskenor, klädfack,

Läs mer

Välkommen med era inredningsönskemål!

Välkommen med era inredningsönskemål! Vård och Omsorg Hej! Detta är en broschyr med möbler för Vård o Omsorg samt andra miljöer. Den innehåller produkter tillverkade av Form o Miljö och andra svenska möbeltillverkare som vi har ett nära samarbetar

Läs mer

Möblerna är färdigmonterade och enkla att installera. Det enda du behöver montera själv är frontpaneler och handtag.

Möblerna är färdigmonterade och enkla att installera. Det enda du behöver montera själv är frontpaneler och handtag. SKÄRGÅRD -ett badrum som passar! Camargue Skärgård möbelkoncept kompletterar vårt breda utbud av badrumslösningar. Vi vill göra det enklare för dig att sätta ihop ett unikt och individuellt badrum som

Läs mer

Pressinformation Form 12

Pressinformation Form 12 Pressinformation Form 12 Stockholm furniture fair 2015 form12.se Med bakgrund i ett av Sveriges mest välrenommerade möbelvarumärken blandar Form 12 sin erfarenhet av vad som verkligen säljer med nya kreativa

Läs mer

WORKSPACE SOLUTIONS LEIA

WORKSPACE SOLUTIONS LEIA WORKSPACE SOLUTIONS LEIA ALLA VILL BLI VÄN MED LEIA. HON ÄR LEKFULL, KREATIV OCH ENKEL ATT TYCKA OM. EN FUNKTIONELL MÖTES- STOL SOM ÄR ENKEL ATT PLACERA UT I STÖRRE ELLER MINDRE GRUPPER OCH SOM ÄR BÅDE

Läs mer

- Standardsortiment 2011-03-01

- Standardsortiment 2011-03-01 -4% - Standardsortiment 2011-03-01 Tibro Möbelindustri AB Box 198 Fabriksgatan 7 543 22 Tibro info@tibromobelindustri.com Telefon: 0504-150 50 Telefax: 0504-156 66 Tibro 2011-03-01 Innehållsförteckning

Läs mer

PRODUKTKATALOG VAGNAR ABRA FLEX AB. Sjukhusvagnar efter era önskemål

PRODUKTKATALOG VAGNAR ABRA FLEX AB. Sjukhusvagnar efter era önskemål PRODUKTKATALOG VAGNAR Sjukhusvagnar efter era önskemål Telefon: 013-37 19 00 www.abraflex.se ABRAFLEX AB PRODUKT BESKRIVNING MATERIAL HJUL ÖVRIG INFO STORA VAGNEN En vagn med bra förvaringsmöjligheter.

Läs mer

Flaggan - en effektiv budbärare!

Flaggan - en effektiv budbärare! Flaggan - en effektiv budbärare! När det gäller flaggor är det viktigt att inte kompromissa med kvalitén. Förutom att tydligt visa var man finns förstärker snygga och hela flaggor profilen av ett företag

Läs mer

M ö b l e r o c h i n r e d n i n g t i l l f r i t i d s h u s / h ot e l l ru m - e k l u n d e n

M ö b l e r o c h i n r e d n i n g t i l l f r i t i d s h u s / h ot e l l ru m - e k l u n d e n M ö b l e r o c h i n r e d n i n g t i l l f r i t i d s h u s / h ot e l l ru m - e k l u n d e n Echo matbord, Echo stol, Echo bänk och Echo soffbord massiv ek. Mistral Skänkvitrin, Oljad ek Tavlor

Läs mer

EN KOLLEKTION, ÖVER HUNDRA MÖJLIGHETER

EN KOLLEKTION, ÖVER HUNDRA MÖJLIGHETER www.hansk.se GENEVE EN KOLLEKTION, ÖVER HUNDRA MÖJLIGHETER Med sina raka linjer passar Geneve in i det morderna hemmet och skapar en inbjudande matplats. Möblernas formspråk andas design och kollektionen

Läs mer

Serie[f] city. 2 Serie[f] city

Serie[f] city. 2 Serie[f] city Serie[f] city 2 Serie[f] city Serie[f] city Serie[f] city bord har klassiska fyrkantsben, väldesignade skivor och en personlig karaktär. Vi har tänkt utanför ramen och placerat den smalaste delen av benet

Läs mer

M ö b l e r o c h i n r e d n i n g t i l l f r i t i d s h u s / h ot e l l ru m - b j ö r k va l l e n

M ö b l e r o c h i n r e d n i n g t i l l f r i t i d s h u s / h ot e l l ru m - b j ö r k va l l e n M ö b l e r o c h i n r e d n i n g t i l l f r i t i d s h u s / h ot e l l ru m - b j ö r k va l l e n Helene stol och Matbord i klarlackad massiv björk, Wanda skänk i klarlackad massiv björk/björk faner

Läs mer

Unik och tidlös skåpserie med ett otal kombinationsmöjligheter,

Unik och tidlös skåpserie med ett otal kombinationsmöjligheter, Bianca Bianca April 2010 Vi reserverar oss för tryckfel och utgångna modeller B305 Biancae ILVA Malmö Nornegatan 1, Svågertorp, 215 86 Malmö t 040-600 30 00 måndag fredag 10 20 lördag söndag 10 18 Unik

Läs mer

Förvaring. Prislista

Förvaring. Prislista Förvaring Prislista Om du inte hittar rätt lösning specialbygger vi en åt dig! Här presenteras våra serier förvaringsmöbler Jalle, Julle, Hjulius och Boa. Du kan koppla ihop dem var för sig i en mängd

Läs mer

Komplettering prislista 2016

Komplettering prislista 2016 Komplettering prislista 206 Artikel Namn Enhet Pris Förp Bild kvant 49999 Vilbrits. H-0042. Utan sänggavel. 4020. Björk. 97x20cm, PCS 5 800,00 bäddmått 90x200cm. Ljus mattlack. 69999-60 Hörnsoffa Bingo.

Läs mer

Flex. DESIGN: MARKUS JOHANSSON / ANTON BJÖRSING. hansk.se

Flex. DESIGN: MARKUS JOHANSSON / ANTON BJÖRSING. hansk.se Flex. DESIGN: MARKUS JOHANSSON / ANTON BJÖRSING hansk.se Välj den som är mest du. Flex är en stapelbar stol och tålig bordskollektion i många olika storlekar för såväl privat som offentlig miljö. Bordsskivan

Läs mer

hansk.se Design Markus Johansson VERONA

hansk.se Design Markus Johansson VERONA hansk.se Design Markus Johansson VERONA DESIGN MARKUS JOHANSSON Från själen i Hyssna föds en tanke om en möbel som blir början till en livslång kärlek, Verona. Markus Johansson, designer, ville skapa en

Läs mer

Rainbow. Design Markus Johansson. hansk.se

Rainbow. Design Markus Johansson. hansk.se Rainbow. Design Markus Johansson hansk.se HANS K - RAINBOW Vi på Hans K arbetar mycket med hållbar utveckling och CSR. Corporate Social Responsibility innebär att ett företag tar ett frivilligt samhällsansvar

Läs mer

Bluetop FROX - diskret och praktisk förvaring för ditt utomhusliv

Bluetop FROX - diskret och praktisk förvaring för ditt utomhusliv Bluetop FROX - diskret och praktisk förvaring för ditt utomhusliv Design och funktion Med systemet Bluetop Frox får du ordning utomhus. Du kan gömma undan saker som stör ögat, slipper ha prylar liggande

Läs mer

Konservativ och traditionell eller snarare modern och öppen för nya utmaningar... Vilken typ av personlighet är du?

Konservativ och traditionell eller snarare modern och öppen för nya utmaningar... Vilken typ av personlighet är du? -ett badrum som passar! Konservativ och traditionell eller snarare modern och öppen för nya utmaningar... Vilken typ av personlighet är du? Camargue Skärgård möbelkoncept kompletterar vårt breda utbud

Läs mer

Part Förvaringssystem

Part Förvaringssystem Förvaringssystem Design: Anders Ekegren Part är en förvaringsmöbel som går att få med öppna hyllor eller skjutdörrar. Baksidan är lika snygg som framsidan vilket gör att den kan placeras fritt i rummet

Läs mer

Tips och råd. När du ska köpa skjutdörrar och inredning från Mirro.

Tips och råd. När du ska köpa skjutdörrar och inredning från Mirro. Tips och råd När du ska köpa skjutdörrar och inredning från Mirro. Gör drömmen till verklighet! Den här broschyren är till dig som funderar på att köpa skjutdörrar och inredning från Mirro. Vi förklarar

Läs mer

MÖBLER 725: :- Möbler och inredningar för lärande miljöer från. Rund matta Rossini se sid Stol Comet se sid.

MÖBLER 725: :- Möbler och inredningar för lärande miljöer från. Rund matta Rossini se sid Stol Comet se sid. Möbler och inredningar för lärande miljöer www.lekolar.se 2010 från 1.395:- Rund matta Rossini se sid. 352 MÖBLER 725:- Stol Comet se sid. 22 Belysning Det finns de som påstår att bra funktion och god

Läs mer

DinGarderob. www.dingarderob.se

DinGarderob. www.dingarderob.se DinGarderob Vi erbjuder special designade förvaringsutrymmen med skjutdörrar Kan monteras i olika miljöer som rum, hall, sovrum, barn rum, källare, kök, badrum, kontor, hotell, affärer och skolor mm. Kan

Läs mer

Ett nytt klassrum skulle skapas men hur ska det göras? Vi började

Ett nytt klassrum skulle skapas men hur ska det göras? Vi började Ett nytt klassrum skulle skapas men hur ska det göras? Vi började med att ta alla de mått som vi kunde tänkas behöva. För att få en större yta att nyttja bestämmer vi oss snabbt för att plock bort en av

Läs mer

hansk.se Inzel. Design: John-Bertil Häggström

hansk.se Inzel. Design: John-Bertil Häggström hansk.se Inzel. Design: John-Bertil Häggström Inzel. Design John-Bertil Häggström John-Bertil Häggström arbetar som frilansande formgivare för ett flertal uppdragsgivare såväl i Sverige som internationellt.

Läs mer

hansk.se Inzel. Design John-Bertil Häggström

hansk.se Inzel. Design John-Bertil Häggström hansk.se Inzel. Design John-Bertil Häggström Nordisk design med stor valfrihet. Inzel. Design John-Bertil Häggström. Inzel är en stycke nordisk formkänsla med tidlös design. Den gemensamma nämnaren är

Läs mer

Prislista 2014. www.enwex.se

Prislista 2014. www.enwex.se Prislista 2014 www.enwex.se Innehåll Smodie 2 Cornetto 3 Serie 150 4 Spår 4 Galgar 5 Serie 120 6 Serie 800 6 Serie 500 7 Serie 5100 & Serie 5200 8 Serie 2000 9 Serie 6000 9 Speglar 10 Tamburhylla 10 Klädställ,

Läs mer

KÖPHJÄLP BROR. Förvaringssystem

KÖPHJÄLP BROR. Förvaringssystem KÖPHJÄLP BROR Förvaringssystem SKÖTSELANVISNINGAR Rengör med en mjuk trasa fuktad i vatten och lite milt diskmedel eller såpa vid behov. Eftertorka med en ren trasa. KVALITET BROR förvaringssystem klarar

Läs mer

SORTIMENT. WZ introducerar bambu i kontorsvärlden. WZ Office AB www.wzoffice.se

SORTIMENT. WZ introducerar bambu i kontorsvärlden. WZ Office AB www.wzoffice.se SORTIMENT 2006 WZ introducerar bambu i kontorsvärlden. WZ Office AB www.wzoffice.se "Framtidens möbler är estetiskt tilltalande och har funktioner som stödjer användaren i sitt arbete. De ska vara lätta

Läs mer

Produktblad - Miljödisk

Produktblad - Miljödisk Produktblad - Miljödisk MILJÖDISK TreCes miljöstationer är designade för att täcka hela kontorets avfallshantering och återvinning. Vi erbjuder allt från en mindre miljöstation med små kärl placerade i

Läs mer

www.nordiclocker.se 2011 info@nordiclocker.se TP - Vedette - extreme Skåp tillverkade i. Kompaktlaminat Aluminium Polymer plast

www.nordiclocker.se 2011 info@nordiclocker.se TP - Vedette - extreme Skåp tillverkade i. Kompaktlaminat Aluminium Polymer plast Skåp tillverkade i. Kompaktlaminat Aluminium Polymer plast Nordic Locker levererar Klädskåp av högsta kvalité. Standard produkt eller kundanpassad spelar ingen roll, rent mekaniska skåp eller med modern

Läs mer

Inredning för skolan. Klassrummet

Inredning för skolan. Klassrummet Inredning för skolan Klassrummet lära lyssna planera förvara utvecklas Den kreativa arbetsplatsen för stora och små Få arbetsmiljöer ska tillfredställa så många olika behov som klassrummet. Elever ska

Läs mer

SKÅP SVART HYLLA SVART SKÅP RÖD/VIT HYLLA BEIGE. Förpackning: 4 stk. Förpackning: 4 stk. 51296 Svart 35x36,5x85,5 cm 710,00/stk

SKÅP SVART HYLLA SVART SKÅP RÖD/VIT HYLLA BEIGE. Förpackning: 4 stk. Förpackning: 4 stk. 51296 Svart 35x36,5x85,5 cm 710,00/stk MÖBLER 2013 SKÅP SVART 51296 Svart 35x36,5x85,5 cm 710,00/stk HYLLA SVART 51298 Svart 70x30x70,5 cm 499,00/stk SKÅP RÖD/VIT 51297 35x36,5x85,5 cm 710,00/stk HYLLA BEIGE 51299 70x30x70,5 cm 499,00/stk 2

Läs mer

Prislista. Bord ateljé. Pall ateljé. Bord kupol. 128 x 128 cm; 6690:- diagonalmått 143 cm

Prislista. Bord ateljé. Pall ateljé. Bord kupol. 128 x 128 cm; 6690:- diagonalmått 143 cm Bord ateljé Ateljé är ett aktivitetsbord med matchande pallar en utpräglat välkomnande karaktär, särskilt anpassat för barn i förskoleåldern. De rundade formerna och de ljuddämpande linoleumskivorna i

Läs mer

SKL KOMMENTUS INKÖPSCENTRAL ANBUDSOMRÅDE F KONTORSMÖBLER

SKL KOMMENTUS INKÖPSCENTRAL ANBUDSOMRÅDE F KONTORSMÖBLER SKL KOMMENTUS INKÖPSCENTRAL ANBUDSOMRÅDE F KONTORSMÖBLER NETTOPRISLISTA 2017 Vi är ett mindre inredningsföretag som koncentrerar oss på att erbjuda det bästa i inredningsväg när det gäller kontor & offentlig

Läs mer

INREDNING PERSONAL UTRYMMEN

INREDNING PERSONAL UTRYMMEN INREDNING PERSONAL UTRYMMEN PERSONALUTRYMMEN - INREDNING I denna broschyr hittar du ett komplett inredningssortiment för personalutrymmen. Sortimentet spänner över kontor, konferens och lunchrum. Allt

Läs mer

2011 w w w. s c h e r l i n. s e

2011 w w w. s c h e r l i n. s e 2011 www.scherlin.se Det började en gång med en hallbänk till min egna bostad, som jag ritade och lät tillverka i Småland. Sedan har det med åren blivit fler bänkar, hallförvaring i olika former, mat-

Läs mer

Inredningsskivor NYHET NYHET NYHET. SKIVOR i en rik palett av färger, mönster och strukturer ger många spännande möjligheter.

Inredningsskivor NYHET NYHET NYHET. SKIVOR i en rik palett av färger, mönster och strukturer ger många spännande möjligheter. Inredningsskivor SKIVOR i en rik palett av färger, mönster och strukturer ger många spännande möjligheter. TOPAN MDF DEKORIT CHOICE INNOVUS BYGGELITS INSPIRERANDE INREDNINGSPRODUKTER lämpar sig utmärkt

Läs mer

Design Franz James VISBORG

Design Franz James VISBORG www.hansk.se Design Franz James VISBORG Franz James Hans Karlsson Glasdörr eller täckt dörr, vilket föredrar du? Båda ingår. Du väljer själv när du väl är hemma. Vi har valt att båda ska ingå när du köper

Läs mer

Skjutdörrar och inredning 2013-09

Skjutdörrar och inredning 2013-09 Skjutdörrar och inredning 2013-09 Bygg ett bibliotek precis som du vill ha det. Här har vi använt bärlist, hängskena och hyllor som är 275 mm djupa. Innehåll: Skjutdörrar 4-11 Inspiration - inredning 12-15

Läs mer

SNYGG, TIDLÖS & FUNKTIONELL NYA IDO ELEGANT BADRUMSKOLLEKTION

SNYGG, TIDLÖS & FUNKTIONELL NYA IDO ELEGANT BADRUMSKOLLEKTION SNYGG, TIDLÖS & FUNKTIONELL NYA IDO ELEGANT BADRUMSKOLLEKTION 2017 BRA DESIGN BLIR BARA BÄTTRE. Vi har nog alla en möbel eller något annat föremål som vi absolut inte vill göra oss av med. Vissa saker

Läs mer

2 lundiaträ lundiaträ 3

2 lundiaträ lundiaträ 3 lundia stål 2 3 Ett oöverträffat hyllsystem I Lundia Stål hyllsystem möts design och praktiska lösningar Vi skräddarsyr en lösning som passar ditt förvaringsbehov och dina lokaler Välj mellan stationär

Läs mer

BJÖRKSNÄS KOLLEKTION SÄLJSTART I FLERA STEG FRÅN OKTOBER 2015. PRESSFRÅGOR: press.sto@ikea.com. Inter IKEA Systems B.V. 2015.

BJÖRKSNÄS KOLLEKTION SÄLJSTART I FLERA STEG FRÅN OKTOBER 2015. PRESSFRÅGOR: press.sto@ikea.com. Inter IKEA Systems B.V. 2015. BJÖRKSNÄS KOLLEKTION SÄLJSTART I FLERA STEG FRÅN OKTOBER 2015 PRESSFRÅGOR: press.sto@ikea.com Inter IKEA Systems B.V. 2015. NORDISK ENKELHET I NY VERSION BJÖRKSNÄS är en kollektion med ett nyfiket förhållningssätt

Läs mer

Part Förvaringssystem

Part Förvaringssystem Förvaringssystem Design: Anders Ekegren Part är en förvaringsmöbel som går att få med öppna hyllor eller skjutdörrar. Baksidan är lika snygg som framsidan vilket gör att den kan placeras fritt i rummet

Läs mer

Vi har arbetat med trä sedan 1916

Vi har arbetat med trä sedan 1916 SAXA 2018 Vi har arbetat med trä sedan 1916 Vår historia börjar redan 1916 då vi i huvudsak tillverkade byggnadssnickerier. Vårt snickeri ligger utmed Västerdalälven i byn Björbo ca 15 mil söder om Sälen.

Läs mer

AJ PRODUKTER AB Org. Nr. 556190-7329

AJ PRODUKTER AB Org. Nr. 556190-7329 AJ PRODUKTER AB Org. Nr. 556190-7329 Statligt ramavtal Skåp för hängmappar och ritningar Hängmappsskåp Sid 1-2 Flankskåp Sid 3 Hängmappsvagnar & tillbehör Sid 4 Ritningskåp Sid 5-6 Avtalsnummer: 96-80-2013:001

Läs mer

BORDSSERIEN FÖR ALLA MÖTEN

BORDSSERIEN FÖR ALLA MÖTEN MULTICOM 2 Multicom MULTICOM Det är tillsammans vi skapar värde. Det är när vi möts som nya tankar uppstår och vi skapar något unikt. Multicom är bordserien som med smarta lösningar gynnar kreativitet

Läs mer

LET THE STORY BEGIN... FÖREMÅL SOM HAR EN HISTORIA ATT BERÄTTA

LET THE STORY BEGIN... FÖREMÅL SOM HAR EN HISTORIA ATT BERÄTTA INSPIRATION 2013/2014 FÖREMÅL SOM HAR EN HISTORIA ATT BERÄTTA Ett bruksföremål från Living Story är en hyllning till det vackra, personliga och funktionella. Det är noga utvalt för att kunna vara en naturlig

Läs mer

INREDNING FÖR KONTOR OCH OFFENTLIG MILJÖ

INREDNING FÖR KONTOR OCH OFFENTLIG MILJÖ INREDNING FÖR KONTOR OCH OFFENTLIG MILJÖ 2019 1 Elstativ Basic - 1 motor, 2 rör ELSTATIV Våra höj- och sänkbara skrivbord låter dig variera din arbetsställning. I vårt sortiment finns ett stort urval av

Läs mer

Här finner du mer utförlig information, mått samt priser. Allt du behöver för att hitta just DIN perfekta lösning.

Här finner du mer utförlig information, mått samt priser. Allt du behöver för att hitta just DIN perfekta lösning. Köphjälp Här finner du mer utförlig information, mått samt priser. Allt du behöver för att hitta just DIN perfekta lösning. Kommodvattenlås, blandare och bottenventil måste köpas separat (om inget annat

Läs mer

PRODUKTKATALOG VAGNAR ABRA FLEX AB. Sjukhusvagnar efter era önskemål

PRODUKTKATALOG VAGNAR ABRA FLEX AB. Sjukhusvagnar efter era önskemål PRODUKTKATALOG VAGNAR ABRA FLEX AB Sjukhusvagnar efter era önskemål Telefon: 013-37 19 00 www.abraflex.se ABRAFLEX AB PRODUKT BESKRIVNING STORA VAGNEN En vagn med bra förvaringsmöjligheter. Vagnen finns

Läs mer

Smideshus s Gjutjärn s Smidesdetaljer s Betong s Konstrotting s

Smideshus s Gjutjärn s Smidesdetaljer s Betong s Konstrotting s Katalog GARDEN 2015 Smideshus s. 1-5 Gjutjärn s. 6-12 Smidesdetaljer s. 13-17 Betong s. 18-20 Konstrotting s. 21-22 Smideshus Smideshus är alternativet för er som önskar ett hus utan fönster, där växterna

Läs mer

Alla produkter är tillverkade i Sverige

Alla produkter är tillverkade i Sverige Förvaring Om du inte hittar rätt lösning specialbygger vi en åt dig! Här presenteras våra serier förvaringsmöbler Jalle, Julle, Hjulius och Boa. Du kan koppla ihop dem var för sig i en mängd olika kombinationer.

Läs mer

När materialen får tala

När materialen får tala kök när materialen får tala När materialen får tala HUSET Bostadsrätt om 225 kvm på Östermalm. KÖKET Klassiskt med moderna inslag, ritat av Martin Zetherström och Svante Bengtsson på 2BK Arkitekter. Mycket

Läs mer

Östen Kristiansson Svensk möbeltradition sedan 1929

Östen Kristiansson Svensk möbeltradition sedan 1929 Östen Kristiansson Svensk möbeltradition sedan 1929 Bygga förvaring, varför? Hos oss på Östen Kristiansson hittar du ett brett standardsortiment av möbler anpassade för alla hemmets rum. Men efter drygt

Läs mer

Flex. DESIGN: MARKUS JOHANSSON / ANTON BJÖRSING. hansk.se

Flex. DESIGN: MARKUS JOHANSSON / ANTON BJÖRSING. hansk.se Flex. DESIGN: MARKUS JOHANSSON / ANTON BJÖRSING hansk.se Välj den som är mest du. Flex består av en stapelbar stol och tåliga bord i flera olika storlekar för såväl privat som offentlig miljö. Bordsskivan

Läs mer

GARDEROBSDRÖMMAR. 3.990: (Tidigare ord. pris 5.490: ) Vilken garderob drömmer du om?

GARDEROBSDRÖMMAR. 3.990: (Tidigare ord. pris 5.490: ) Vilken garderob drömmer du om? GARDEROBSDRÖMMAR Vilken garderob drömmer du om? 3.990: (Tidigare ord. pris 5.490: ) PAX ÅNSTAD garderob med skjutdörrar folie/högglans vit, B150 D66 H236 cm. TACK VARE DIG HAR VI SÄNKT PRISET MED UPP TILL

Läs mer

Om våra massiva och sköna trägolv.

Om våra massiva och sköna trägolv. Om våra massiva och sköna trägolv. rum att leva med Trä är världens naturligaste byggmaterial. Den här broschyren sammanfattar det viktigaste du behöver veta om trägolven från Norrlands trä som grundades

Läs mer

Produktblad - Kombihylla

Produktblad - Kombihylla Produktblad - Kombihylla KONTORSHYLLA/SKÅP RITNINGSHURTS KOMBIHYLLA KOMBIHYLLA Kombihyllan är vår mest anpassningsbara förvaringsmöbel. Modulen kan kombineras med många inredningsdetaljer ur CombiLine.

Läs mer

Greveholm taklampa Björkvalen Möbler och inreding til fritidshus & hotel rum, 2013-2014

Greveholm taklampa Björkvalen Möbler och inreding til fritidshus & hotel rum, 2013-2014 Björkvallen Möbler och inreding till fritidshus & hotellrum, 2013-2014 Björkvallen Klarlackad björk Björk är ett klassiskt träslag och en symbol för nordiskt ljus. Björken är ett starkt och hårt material

Läs mer

PRODUKTFAKTA. Kungsäter Kök. Dalbo Kungsäter Tel Fax

PRODUKTFAKTA. Kungsäter Kök. Dalbo Kungsäter Tel Fax Luckor med liv. PRODUKTFAKTA KVALITET Kungsäter Köks kvalitetstänkande omfattar hela vår verksamhet, det vill säga utveckling, konstruktion, tillverkning, installation och service. MILJÖ Organisationens

Läs mer

Ulf Scherlin VD/Formgivare

Ulf Scherlin VD/Formgivare 2015 Det började en gång med en hallbänk till min egna bostad som jag ritade och lät tillverka i Småland. Sedan har det med åren blivit fler bänkar, hallförvaring i olika former, mat- och soffbord, stolar,

Läs mer

Uppdateringar Serie[e] Våren 2013

Uppdateringar Serie[e] Våren 2013 Uppdateringar Serie[e] Våren 2013 Produktchef: Sofie Dahlberg Första orderdag: 1 mars 2013 Syfte Uppdatera serie[e] enligt rådande marknadstrender Skapa ett komplett sortiment vad gäller storlekar och

Läs mer

www.hansk.se RIDGEPORT

www.hansk.se RIDGEPORT www.hansk.se RIDGEPORT BESTÄNDIG SKÖNHET Bridgeport är inspirerad av land, kust och hav i samklang med tydliga inslag från sekler som passerat. Bridgeport har oändliga val med färg, form och mått, vilket

Läs mer

hansk.se Verona. Design Markus Johansson

hansk.se Verona. Design Markus Johansson hansk.se Verona. Design Markus Johansson Verona - Valfrihetens kollektion Med rötterna i Hyssna föds en tanke om en möbel som blir början till en livslång kärlek, Verona. Markus Johansson, designer, ville

Läs mer

Skåp med robust konstruktion För en garanterad lång livslängd!

Skåp med robust konstruktion För en garanterad lång livslängd! K L Ä D S K Å P & F L E R FAC K S KÅP C+P Evolo-Cambio-Prefino-serien Skåp med robust konstruktion För en garanterad lång livslängd! Nordic Locker levererar Klädskåp av högsta kvalité. Standard produkt

Läs mer

Artikelprislista Förskola 9910 SMÖRPAPPER 40x330 6kg oblekt rulle 350,00 70003 f IMPRESSION Comfort Papyrus beige 126,00 70007 f IMPRESSION

Artikelprislista Förskola 9910 SMÖRPAPPER 40x330 6kg oblekt rulle 350,00 70003 f IMPRESSION Comfort Papyrus beige 126,00 70007 f IMPRESSION Artikelprislista Förskola 9910 SMÖRPAPPER 40x330 6kg oblekt rulle 350,00 70003 f IMPRESSION Comfort Papyrus beige 126,00 70007 f IMPRESSION bokmönstrad 126,00 70013 f IMPRESSION Comfort Papyrus lj.grå

Läs mer

LUNA STOL, FORM: MARIT STIGSDOTTER GÄSTABUD BORD. EXCELSA STOL. FORM: MATILDA LINDBOM.

LUNA STOL, FORM: MARIT STIGSDOTTER GÄSTABUD BORD. EXCELSA STOL. FORM: MATILDA LINDBOM. ETABLERAT 1907 1 LUNA STOL, FORM: MARIT STIGSDOTTER GÄSTABUD BORD. EXCELSA STOL. FORM: MATILDA LINDBOM. 2 Det är Stolab På Stolab tillverkar vi möbler i företrädesvis massivt trä och vi gör det på ett

Läs mer

10 w w w. s c h e r l i n. s e

10 w w w. s c h e r l i n. s e www.scherlin.se 10 Det började en gång med en hallbänk till min egna bostad, som jag ritade och lät tillverka i Småland. Sedan har det med åren blivit fler bänkar, hallförvaring i olika former, mat- och

Läs mer

Känsla för massivträ 5/ 10/ 12/ 14/ FÖRMODLIGEN DET STÖRSTA SORTIMENTET PÅ LIMFOG I SVERIGE!

Känsla för massivträ 5/ 10/ 12/ 14/ FÖRMODLIGEN DET STÖRSTA SORTIMENTET PÅ LIMFOG I SVERIGE! Känsla för massivträ Övning ger färdighet är ett gammalt ordspråk. Detta tycker vi är ord som relaterar väl till vårt företag. Vi har arbetat med massivt trä sedans 1979, så vi har en god erfarenhet och

Läs mer

KÖPHJÄLP IVAR. Förvaringsserie

KÖPHJÄLP IVAR. Förvaringsserie Version VÅ19.1 KÖPHJÄLP IVAR Förvaringsserie SKÖTSELRÅD För en tålig och lättskött yta, behandla med olja, vax, lack, färg eller lasyr. MILJÖ Förnyelsebart material (träet). Massivt trä - ej från intakta

Läs mer

Smodie Kapphylla Väggmonterad, djup 320 mm

Smodie Kapphylla Väggmonterad, djup 320 mm Prislista 2019 1 Kapprumsinredning i kompaktlaminat, vit yta med svart kärna. Design: Nils Gulin Kapp- och skohylla, maxlängd 2400 mm. Maxlängd monterad mm. 5 st ankarkrokar per meter. Valfri längd (mm)

Läs mer

hansk.se Flex - Piccolo. Design Markus Johansson - Anton Björsing - Bo Armstrong

hansk.se Flex - Piccolo. Design Markus Johansson - Anton Björsing - Bo Armstrong hansk.se Flex - Piccolo. Design Markus Johansson - Anton Björsing - Bo Armstrong Flex och Piccolo Denna kollektion består av stapelbara stolar, kopplingsbeslag och tåliga bord i flera olika storlekar för

Läs mer

Prislista M Ö B E L S E R I E R F Ö R O F F E N T L I G M I L J Ö M Ö B L E R F Ö R O F F E N T L I G M I L J Ö

Prislista M Ö B E L S E R I E R F Ö R O F F E N T L I G M I L J Ö M Ö B L E R F Ö R O F F E N T L I G M I L J Ö Prislista 2016 M Ö B E L S E R I E R F Ö R O F F E N T L I G M I L J Ö M Ö B L E R F Ö R O F F E N T L I G M I L J Ö INNEHÅLLSFÖRTECKNING INNEHÅLLSFÖRTECKNING STOLAR - KARMSTOLAR... 3 STOLAR BORD -...

Läs mer

Parkmöbler. I returplast Miljövänligt och underhållsfritt. Jansson & Partner AB

Parkmöbler. I returplast Miljövänligt och underhållsfritt. Jansson & Partner AB Parkmöbler I returplast Miljövänligt och underhållsfritt Jansson & Partner AB Gamla Brovägen 22 132 40 SALTSJÖ-BOO Tel. 08-717 22 86 Fax 08-715 82 30 info@jansson-partner.se www.jansson-partner.se 2 Parkmöbler

Läs mer

Nettoprislista. Anbudsområde B Skola

Nettoprislista. Anbudsområde B Skola Nettoprislista Anbudsområde B Skola Skola Välkommen till Informa Vårt sortiment Skolmiljön ställer särskilda krav på säkerhet och hållbarhet. Kraven och behoven ser olika ut när det kommer till möblering

Läs mer

Setra Trägolv. Upplev skillnaden med ett massivt trägolv. Tidlöst. Unikt. Äkta.

Setra Trägolv. Upplev skillnaden med ett massivt trägolv. Tidlöst. Unikt. Äkta. Setra Trägolv Upplev skillnaden med ett massivt trägolv. Tidlöst. Unikt. Äkta. 1 Noga utvalt Det är något speciellt med massiva trägolv. De är genuina och rejäla, samtidigt som de har tidlös design och

Läs mer

Inredning för skolan. Slöjden & NO-salen

Inredning för skolan. Slöjden & NO-salen Inredning för skolan Slöjden & NO-salen lyssna sy & snickra skapa exprimentera prova Tillklippningsbord 238 Pall 116 Lust att skapa! Hur gör man för att ge eleverna lust och motivation? Det är den ständiga

Läs mer

Produktblad - Arkiv Kontor

Produktblad - Arkiv Kontor Produktblad - Arkiv Kontor ARKIV KONTOR ARKIV KONTOR Arkivet är ett mångsidigt och smart förvaringssystem för den som har mycket att spara och förvara. Med den flexibla utbyggbara lösningen kan företagets

Läs mer