Vandrarhemmet och gästhamnen på Trysunda söker ny arrendator

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Vandrarhemmet och gästhamnen på Trysunda söker ny arrendator"

Transkript

1 Sida 1 av 12 Vandrarhemmet och gästhamnen på Trysunda söker ny arrendator Samtliga foton: John Granbo Kontakt Vid frågor och funderingar kontakta gärna: John Granbo eller , john.granbo@lansstyrelsen.se Enheten för Skyddad natur Härnösand Sista datum för intresseanmälan är den 15 januari 2017 och ska: 1. avges skriftligen. 2. vara undertecknad av behörig firmatecknare. 3. ställas till: Länsstyrelsen i Västernorrlands län, John Granbo, Härnösand eller skickas till john.granbo@lansstyrelsen.se Besöksadress: Nybrogatan 15 / Pumpbacksgatan 19 Fax:

2 Sida 2 av 12 Intresseanmälan bör innehålla: 1. Information om företaget: namn, adress och organisationsnummer, antal anställda, årsomsättning, utbildnings- och yrkesmässiga kvalifikationer. 2. Kontaktpersons namn, e-postadress, telefon och adress. 3. Referenser. Högst två referenser för liknande verksamheter med översiktlig beskrivning av verksamheten samt telefon och namn på uppdragsgivarens kontaktpersoner. 4. Ni skall ange vilket arrende ni är villig att betala för att driva anläggningen utifrån de förutsättningar som gives i handlingarna. 6. Beskriv hur ni avser att driva anläggningen. Trysunda fiskeläger Allmän information Ön Trysunda ingår i ett ca 1000 hektar stort naturreservatet och ägs av staten. Naturreservatet är ett av de mest besökta i länet. Trysunda har fått utmärkelsen Sveriges vackraste ö av författaren Anders Källgård. Ändamålet med reservatet är att vårda och bevara öarnas särpräglade natur- och kulturmiljöer, att främja den fast boende fiskarbefolkningens arbete och boende på Trysunda samt att säkerställa tillgängligheten och underlätta för rörligt friluftsliv.

3 Sida 3 av 12 Trysunda med dess fiskehamn är av riksintresse för kulturmiljövården och en av de mest välbevarade genuina fiskelägena efter norrlandskusten. De flesta husen är i dag fritidshus och används under sommarhalvåret. Omkring 35 hushåll arrenderar hamnområdet av länsstyrelsen genom Trysunda fiskhamnförening. Trysunda har framställts som det lugna alternativet till Ulvöarna, hit söker sig barnfamiljer och de som känner till öns kvaliteter. Trysunda ligger liksom en hemlig klenod längst ute i havsbandet. Huvudön Trysunda är omkring 240 hektar stor och skogsbevuxen förutom i hamnläget där marken hålls öppen. Inom reservatet finns flera sandstränder men också härliga badklippor. I Björnviken finns en stor sandstrand av yppersta kvalitet. På flera platser finns vindskydd och eldstäder iordningställda för det rörliga friluftslivet. Trysunda är också ett utpekat besöksmål inom Världsarvet. I Fiskemuséet finns en utställning om de världsarvsvärden som finns på Trysunda. Under 2013 har stora delar av anläggningen genomgått en renovering och utvecklats ytterligare. Åtgärderna har skett inom skärgårdsprojektet En skärgård i världsklass. I stort har hela kajanläggningen och servicehuset renoverats. Affären har byggts ut med ett café och mindre kök. En stuga med bättre tillgänglighet har iordningställts för att kunna erbjuda boende på marknivå. En toalett har också byggts på färjans kaj (på andra sidan hamnen) Anläggningen är anpassad för verksamhet under sommarsäsongen. Under hösten stängs anläggningen genom att vatten och värme stängs av. Varje höst vid stängning sker en grovstädning och utrensning. Under maj månad öppnas och iordningställs anläggningen för en ny säsong. Öppning och stängning sker i samarbete mellan förvaltaren (länsstyrelsen) och arrendatorn. Båtförbindelse Till Trysunda finns daglig förbindelse med båt från Köpmanholmen (M/F Ulvön). Se vidare på Matvaror och transporter sker lämpligast med M/F Ulvön. Uppskattningsvis löser cirka passagerare biljett till Trysunda varje år.

4 Sida 4 av 12 Övrigt Länsstyrelsen har på uppdrag av Naturvårdsverket ansvaret för förvaltningen av Trysunda. För mer information om naturreservatet se Länsstyrelsen hemsida: Visning av anläggningen Under v.42 kommer de som vill kunna besöka anläggningen tillsammans med personal från Länsstyrelsen. Datum för turen preciseras utifrån väderleken. Anmäl besöket till John Granbo innan den 11 oktober.

5 Sida 5 av 12 Anläggningen Vandrarhemmet med servicekök Huvudanläggningen det vill säga själva vandrarhemmet förfogar totalt över 22 bäddar och baseras på självhushåll. Bäddarna är uppdelade på 4 stycken fyrbäddsrum, 3 stycken tvåbäddsrum. Här finns servicekök, toaletter, tvättstuga med tvättmaskiner och torktumlare samt dam och herr-duschar. För att använda duschar och tvättmaskiner används 10-kronor. Serviceköket i vandrarhemmet Ett av fyrbäddsrummen

6 Sida 6 av 12 Stugor Utöver vandrarhemmets boende finns tre stugor. En med 6 bäddar, den så kallade Romeå. Den tidigare arrendatorn använde en Romeå till sig själv för eget boende på ön. Den andra stugan på 4 bäddar Julia ligger mer isolerat och strandnära på den västra delen av ön. Denna stuga saknar el och vatten men är väldigt populär med sitt enskilda läge. I stugan finns en gasspis och ett 12V solcellspaket som driver några lampor och kyl. Den tredje stugan är nybyggd och har tre bäddar. Syftet med denna är att kunna erbjuda ett boende på markplan och med bättre tillgänglighet. Till exempel är en av sängarna något högre än standard. Stugan har ett eget litet pentry men saknar toalett. Romeåstugan är byggnaden till höger Juliastugan med sitt enskilda läge

7 Sida 7 av 12 Affären med café I slutet av 70-talet byggdes affären på ca 120 kvm. Affären har stor betydelse för både boende på ön och besökande gäster till reservat och gästhamn. Utbudet i affären är enklare dagligvaror och livsmedel. Här finns också ett mindre rum (kontor med plats för en säng) med egen toalett och pentry. Under 2013 utökades affären med ett café på 30 kvm samt ett kök för tillredning av enklare rätter. Även ett diskrum iordningställdes. I Affären finns kylar, frysar och hyllor. Affären med café, till vänster syns den tredje nybyggda stugan Beredningskök i affären

8 Sida 8 av 12 Kajen och rastplats Kajen är ca 80 meter lång och rymmer ca 25 båtar. På bryggan finns pollare och ett flertal stolpar med eluttag och färskvatten. I anslutning till kajen finns ramper till eldstäder och rastplatser.

9 Sida 9 av 12 Bastu En vedeldad bastu med plats för 6-8 personer, som också ingår i arrendet. Bastun ligger lite avsides anläggningen för att minimera brandrisker. Ved till bastun ordnar arrendatorn. Rimligtvis bör bastande gäster betala för att nyttja anläggningen. Bastun finns lite vid sidan om anläggningen. Till vänster i bilden hittar man en grå byggnad, detta är bastun. Toalettbyggnad på kajen, där M/F Ulvön lägger till På kajen finns en allmän toalett i anslutning till Fiskemuseet som skall skötas av arrendatorn under säsongen. Toaletten har vanlig wc med vatten. Ett separat utrymme finns för städmaterial etc. Omsättning och priser Omsättningen beroende av vädret. En bra sommar med fint väder ökar naturligtvis efterfrågan. Under år sommarmånaderna 2016 besöktes gästhamnen i genomsnitt av ca 20 båtar per dygn. Antalet gästnätter i vandrarhemmet uppskattas till ca 800 st. Boendet har hållits öppen för besökare under juni - augusti genom förbokning. Anläggningen skall hålla vandrarhemspriser för att kunna upplevas och bokas av så många som möjligt. Priser för kajplatser kan med fördel variera utifrån båtens storlek och ev. elanvändning. Priser på caféutbud och livsmedel skall vara marknadsmässiga.

10 Sida 10 av 12 Juliastugan har hyrts ut veckovis för 3000 kr/v och är mycket populär. Redan nu är stora delar av sommaren 2017 bokad. Ingående förutsättningar för arrendet: 1. Arrendatorn skall förhålla sig till gällande reservatsbeslut och skötselplan för Trysunda. 2. Arrendatorn ska städa, sköta och vårda fastigheterna på ett omsorgsfullt sätt. Varje vår och höst skall en grovstädning genomföras. 3. Trysunda skall vara och göras till ett attraktivt besöksmål både för boende och besökare till reservatet. 4. En arrendator ska vara lyhörd för Trysundabornas behov och önskemål. 5. Arrendatorn åtar sig att utan kostnad informera besökarna om reservatet. 6. Arrendator är fri att sluta avtal med STF etc. 7. Toaletter skall vara tillgängliga för allmänheten. 8. Arrendatorn åtar sig att bedriva tillsyn av betande djur om dessa finns på ön. 9. Anläggningen stängs ner under vintersäsongen (oktober april), kylar, frysar etc. töms och stängs av. 10. Enklare fastighetsunderhåll ombesörjs av arrendatorn, t.ex. byte av lampor, säkringar, stopp i toaletter, kontroll av brandlarm, justering av dörrar och fönster etc. 11. Åtar sig att medverka i det systematiska brandskyddasarbetet. 12. Skall medverka i öppethållandet av Fiskemuseet Se till att museet öppnas och stängs dagligen under säsong. 13. Kompostering skall genomföras av matavfall. 14. Omhändertagande av egna sopor. Underhåll och kostnadsfördelning Investeringar, underhållet och fasta inventarier står länsstyrelsen för i mån av resurser från Naturvårdsverket. Underhåll sker i samråd med arrendatorn. Länsstyrelsen kommer också i möjligaste mån att vara lyhörd för förändringar och underhållsförslag från arrendatorn. Kostnader som arrendatorn står för: Sophantering för verksamheten, gästhamn och vandrahem, café. Lösa inventarier så som kökutrustning, sängkläder, kontorsutrustning etc. Normalt slitage av inre miljöer. Telefon och internetkostnader, telefonnummer används. Städutrustning, städning etc Elförbrukning under öppethållandesäsongen (maj-sep) Ved till bastun och eldstäder i hamnområdet. (förvaltaren levererar timmerstockar till anläggningen)

11 Sida 11 av 12 Kostnader som förvaltaren står för: Yttre och inre renoveringar och underhåll som inte har med normalt slitage att göra. Avlopps- och vattenkostnader samt övriga kostnader som hänförs till investeringar och drift. Underhåll och kostnadsfördelning kommer senare att redogöras i överenskommet avtal. Kriterier för urval av arrendator till Trysunda Länsstyrelsen kommer att välja den intressent som bedöms vara mest lämpad att driva den aktuella verksamheten. Följande punkter beaktas vid val av arrendator för Trysunda, utan inbördes ordning: 1. erfarenhet och kunskap av liknande verksamheter 2. angiven arrendesumma Länsstyrelsen förbehåller sig rätten att hitta en annan lösning om inget av de inkomna anbuden motsvarar våra förväntningar. Avtal och arrendebetalning Innan avtal tecknas kan förhandlingar komma att ske. Arrendets omfattning gäller inledningsvis i 5 år från den 1 april 2017 till och med den 31 december Arrendet skall betalas mot faktura efter avslutat säsong, oktober månad. Uppsägning av arrende skall ske skriftligen. Uppsägning av arrende skall göras 4 månader innan arrendets utgång annars skall det anses gälla och förlängs automatiskt 1 år i sänder, undantag är om parterna är ense

12 Sida 12 av 12 Översiktskarta för Trysunda Lantmäteriet, Ur GSD-Översiktskarta ärende /188-Y

Länsstyrelsen Västernorrland söker ny uppdragstagare för att driva café- och vandrarhemsverksamhet på Högbonden, Kramfors kommun

Länsstyrelsen Västernorrland söker ny uppdragstagare för att driva café- och vandrarhemsverksamhet på Högbonden, Kramfors kommun Länsstyrelsen Västernorrland söker ny uppdragstagare för att driva café- och vandrarhemsverksamhet på Högbonden, Kramfors kommun Information för intresseanmälan Högbondens naturreservat Öarna Högbonden,

Läs mer

Skärgårdsstiftelsen söker ny entreprenör till Nåttarö Vandrarhem, Stugby och Krog

Skärgårdsstiftelsen söker ny entreprenör till Nåttarö Vandrarhem, Stugby och Krog Skärgårdsstiftelsen söker ny entreprenör till Nåttarö Vandrarhem, Stugby och Krog BAKGRUND Skärgårdsstiftelsen äger och förvaltar ca 12 000 hektar av Stockholms skärgård och de flesta områden är i dag

Läs mer

Skärgårdsstiftelsen söker ny entreprenör till Stora Kalholmens Vandrarhem

Skärgårdsstiftelsen söker ny entreprenör till Stora Kalholmens Vandrarhem Datum 2015-11-12 1 (5) Skärgårdsstiftelsen söker ny entreprenör till Stora Kalholmens Vandrarhem Stora Kalholmens Vandrarhem, beläget på Stora Kalholmen i Värmdö kommun, är Stockholms skärgårds första

Läs mer

Skärgårdsstiftelsen söker entreprenör till Fejan

Skärgårdsstiftelsen söker entreprenör till Fejan FEJAN Skärgårdsstiftelsen söker entreprenör till Fejan BAKGRUND Skärgårdsstiftelsen äger och förvaltar ca 12 000 hektar av Stockholms skärgård och de flesta områden är i dag naturreservat. Syftet är att

Läs mer

Arrendegård, Grinda Gård i Grinda naturreservat

Arrendegård, Grinda Gård i Grinda naturreservat Upphandling 1 (6) Datum 2015-09-10 Arrendegård, Grinda Gård i Grinda naturreservat Skärgårdsstiftelsen äger 16 jordbruk som arrenderas ut. Ett tiotal av dessa är små jordbruk på öar i skärgården. Jordbrukens

Läs mer

Arrendegård, Långholms Gård i Käringboda naturreservat

Arrendegård, Långholms Gård i Käringboda naturreservat Upphandling 1 (10) Datum 2015-09-03 Arrendegård, Långholms Gård i Käringboda naturreservat Skärgårdsstiftelsen äger 16 jordbruk som arrenderas ut. Jordbrukens främsta uppgift är att bidra till en levande

Läs mer

NÄRA TILL BOENDE. Foto: Øyvind Lund

NÄRA TILL BOENDE. Foto: Øyvind Lund NÄRA TILL BOENDE Foto: Øyvind Lund Hotell Kungskvarnen Borgvik Hotell i gammal bruksmiljö. Rum med dusch, toalett, tv och telefon. Värdshuskök med fullständiga rättigheter. Festvåning, bar och pub. Bastu.

Läs mer

NÄRA TILL BOENDE. Foto: Øyvind Lund

NÄRA TILL BOENDE. Foto: Øyvind Lund NÄRA TILL BOENDE Foto: Øyvind Lund Hotell Kungskvarnen Borgvik Hotell i gammal bruksmiljö. Rum med dusch, toalett, tv och telefon. Värdshuskök med fullständiga rättigheter. Festvåning, bar och pub. Bastu.

Läs mer

Övärd Kopparholmarna

Övärd Kopparholmarna Övärd Kopparholmarna 2015-03-10 Naturreservatet Kopparholmarna Paradisöarna Kopparholmarna ligger ungefär två kilometer sydost om Arkösund. Öarna har sedan 1930-talet varit i försvarets ägo och allmänheten

Läs mer

Viktig information till hyresgästen

Viktig information till hyresgästen Viktig information till hyresgästen Att hyra stuga på Limön Hej! Vad kul att ni väljer att spendera några dagar på den vackra ön Limön! I år är det andra året som Kultur & fritid Gävle Friluftsliv, hyr

Läs mer

Hus i Othem på norra Gotland!

Hus i Othem på norra Gotland! Hus i Othem på norra Gotland! Lugnt och mysigt boende i tvåvåningshus på 90m² med full standard för upp till 6 personer. Stor fin trädgård med grillplats och inglasat lusthus. Huset består av övervåning

Läs mer

Underlag för tjänstekoncession restaurang naturum Höga Kusten

Underlag för tjänstekoncession restaurang naturum Höga Kusten Sida 1 av 6 Underlag för tjänstekoncession restaurang naturum Höga Kusten söker en entreprenör som vill driva café- och restaurangverksamhet i naturum Höga Kusten vid Skuleberget. Om naturum Höga Kusten

Läs mer

Viktig information till hyresgästen

Viktig information till hyresgästen Viktig information till hyresgästen Att hyra stuga på Limön Hej! Vad kul att ni väljer att spendera några dagar på den vackra ön Limön! I år är det tredje året som Kultur & fritid Gävle Föreningsstöd &

Läs mer

SICKLAÖN 73:10 Ansökan om bygglov för nybyggnad av fritidshus, Skuruparken

SICKLAÖN 73:10 Ansökan om bygglov för nybyggnad av fritidshus, Skuruparken 1 (6) TJÄNSTESKRIVELSE 2015-07-15 B 2015-000987 Miljö- och stadsbyggnadsnämnden SICKLAÖN 73:10 Ansökan om bygglov för nybyggnad av fritidshus, Skuruparken Förslag till beslut Miljö- och stadsbyggnadsnämnden

Läs mer

NÄRA TILL BOENDE. Foto: Øyvind Lund

NÄRA TILL BOENDE. Foto: Øyvind Lund NÄRA TILL BOENDE Foto: Øyvind Lund Hotell Grums hotell & restaurang Pub, café och restaurang. Antal rum: 12. Tel 0555-135 70. Nyängs Rasta i Grums Hotell och restaurang med fullständiga rättigheter. Öppettider:

Läs mer

Information till Er som vill hyra ut ert boende

Information till Er som vill hyra ut ert boende Information till Er som vill hyra ut ert boende Under sommaren besöker många gäster Jämtland Härjedalen för att ta del av vår fantastiska natur, njuta av god mat och uppleva nya äventyr. En del gäster

Läs mer

Utspridda över hela landet ligger natursköna semester- och fritidsmiljöer

Utspridda över hela landet ligger natursköna semester- och fritidsmiljöer 2006 1 Utspridda över hela landet ligger natursköna semester- och fritidsmiljöer som IF Metall erbjuder medlemmarna i klubben eller avdelningen. Beroende på ledig kapacitet erbjuds samtliga medlemmar i

Läs mer

Information och förutsättningar för nytt gårdsarrende på Rågö, Nyköpings kommun, Södermanlands län

Information och förutsättningar för nytt gårdsarrende på Rågö, Nyköpings kommun, Södermanlands län INFORMATION 1(16) Anna Ingvarson Peter Schärnell Information och förutsättningar för nytt gårdsarrende på Rågö, Nyköpings kommun, Södermanlands län Bakgrund Den nuvarande arendatorn på Rågö har sagt upp

Läs mer

Alvesta Skatelövs Prästgård 1:1

Alvesta Skatelövs Prästgård 1:1 Alvesta Skatelövs Prästgård 1:1 PM/beskrivning för arrendeintressenter av arrendestället på del av Alvesta Skatelövs Prästgård 1:1 Fastighet Arrendet omfattar del av prästlönefastigheten Skatelövs Prästgård

Läs mer

Inledande text UPPHANDLING AV REKLAMBYRÅTJÄNSTER

Inledande text UPPHANDLING AV REKLAMBYRÅTJÄNSTER Inledande text UPPHANDLING AV REKLAMBYRÅTJÄNSTER Kommunförbundet Västernorrland inbjuder leverantörer att lämna anbud för upphandling av reklambyråtjänster i enlighet med angivna förutsättningar i detta

Läs mer

First Camp Luleå OBJEKTSBESKRIVNING. www.bocamp.se FOTO: MIKAEL PILSTRAND

First Camp Luleå OBJEKTSBESKRIVNING. www.bocamp.se FOTO: MIKAEL PILSTRAND First Camp Luleå OBJEKTSBESKRIVNING FOTO: MIKAEL PILSTRAND www.bocamp.se Välkommen till Luleå och Norrbotten I Luleå möts naturen, historien, kulturen och sporten. På vintern lyser snön upp staden och

Läs mer

Arrendeavtal Vita sands camping AB avseende badplatsen

Arrendeavtal Vita sands camping AB avseende badplatsen UTDRAG 1 (2) Sammanträdesdatum 2019-03-27 Servicenämnden 39 Arrendeavtal Vita sands camping AB avseende badplatsen Dnr SFN 2019/0067 Handlingar Förvaltningens skrivelse 2019-03-18 Bilaga 1 Driftåtgärder

Läs mer

Reviderad Välkommen till Kommunal Mellersta Norrlands Stugby i Jang

Reviderad Välkommen till Kommunal Mellersta Norrlands Stugby i Jang Välkommen till Kommunal Mellersta Norrlands Stugby i Jang Välkommen till Kommunal Mellersta Norrlands stugby i Jang Nyckel Nyckel till stugan finns i nyckelskåpet i lilla boden, se markering på bild.

Läs mer

Välkommen till Risön!

Välkommen till Risön! Välkommen till Risön Tillträde till gården är 12.00 eller enligt överrenskommelse. Lämnar gården gör man före klockan 10.30. Vi hoppas ni får en härlig vistelse här Gården Risön 2 Sovstuga med 22 bäddar

Läs mer

AVTAL OM LÄGENHETSARRENDE

AVTAL OM LÄGENHETSARRENDE AVTAL OM LÄGENHETSARRENDE Jordägare: Ale kommun, org nr 212000-1439 (nedan kallad Jordägaren) Mark- och exploateringsavdelningen 449 80 Alafors Arrendator: Backa Säteri IF, org.nr 802493-7511 (nedan kallad

Läs mer

Inventering av möjliga befintliga platser för Migrationsverket i Västernorrland

Inventering av möjliga befintliga platser för Migrationsverket i Västernorrland Sida 1 av 1 2015-10-20 Dnr. 457-7575-15 Länsstyrelsen Norrbotten Bilaga Sammanställning Inventering av möjliga befintliga platser för Migrationsverket i Västernorrland Länsstyrelsen Västernorrland har

Läs mer

Frågor och svar om Skutbergets framtid

Frågor och svar om Skutbergets framtid SKUTBERGETS FRAMTID UTVECKLAT FRILUFTSLIV OCH TEMAPARK Frågor och svar om Skutbergets framtid Det är många som har frågor om Karlstads kommuns planer för utvecklingen av Skutbergets friluftsområde och

Läs mer

Byggnad på ofri grund Stockholms län

Byggnad på ofri grund Stockholms län Projektnr: 12053856 Diarienr: 2041/2014 Byggnad på ofri grund Stockholms län E-bud Byggnaden säljs genom e-bud. Fri prövningsrätt förbehålles säljaren. Budgivningen startar 2014-08-25 och hålls öppen minst

Läs mer

Kalleberga 13:8 Södermarksvägen 5 A-P, Kallinge

Kalleberga 13:8 Södermarksvägen 5 A-P, Kallinge Södermarksvägen 5 A-P, Kallinge 14 stycken trevliga lägenheter i radhusmiljö, tre byggnader. Välj mellan 2 eller 3 rum och kök, carport till varje lägenhet. Byggt 1989 med 1 km till Kallinge centrum och

Läs mer

Hamra Boendeinformation för SCA Personalstiftelsernas gäster

Hamra Boendeinformation för SCA Personalstiftelsernas gäster Hamra Boendeinformation för SCA Personalstiftelsernas gäster Välkommen till SCA Personalstiftelsernas stugor och stuglägenheter i Hamra! I denna information finns bland annat tips och rekommendationer

Läs mer

I stugbyn Gullholmsbaden på ön Härmanö kan Du hyra Sekos stugor året om. Fina möjligheter till strövtåg i orörd Bohusnatur.

I stugbyn Gullholmsbaden på ön Härmanö kan Du hyra Sekos stugor året om. Fina möjligheter till strövtåg i orörd Bohusnatur. Gullholmen 2015 I stugbyn Gullholmsbaden på ön Härmanö kan Du hyra Sekos stugor året om. Fina möjligheter till strövtåg i orörd Bohusnatur. SERVICE I huvudanläggningen finns telefon och tvättmaskin. Inom

Läs mer

innehåll Sverige Stugor och anläggningar inom IF Metall 3-6 Europa FolkeFerie.dk 7 Riva del Sole Resort & Spa 8 Fakta Kontaktuppgifter 9

innehåll Sverige Stugor och anläggningar inom IF Metall 3-6 Europa FolkeFerie.dk 7 Riva del Sole Resort & Spa 8 Fakta Kontaktuppgifter 9 FRITIDSGUIDE 2019 Utspridda över hela landet ligger natursköna semester- och fritidsmiljöer som IF Metall erbjuder medlemmarna i klubben eller avdelningen. Beroende på ledig kapacitet erbjuds samtliga

Läs mer

Tel. 035-10 80 10 HEMMA!

Tel. 035-10 80 10 HEMMA! Service Service Söker du hjälp i hemmet? Det kan röra alla delar av din vardag som du har svårt att klara av eller hinna med. HEMMA! Jag vill ha hjälp av en! Trädgårdsarbete såsom häckklippning, gräsklippning,

Läs mer

Investering Ombyggnation av Räfsnäs hamn

Investering Ombyggnation av Räfsnäs hamn TJÄNSTEUTLÅTANDE Handläggare: Erik Klockare, exploateringsingenjör Telefon: 0176-715 80 E-post: erik.klockare@norrtalje.se Dnr: KS 16-1483 Till Kommunstyrelsens arbetsutskott Investering 2017 - Ombyggnation

Läs mer

MINDRE GÅRD - FALKÖPING - TIARP

MINDRE GÅRD - FALKÖPING - TIARP MINDRE GÅRD - FALKÖPING - TIARP Fastighet Fastigheten Falköping Tiarp 4:10 Adress Mindre gård Tiarp Stora Skattegården 4, 521 91 Falköping. Belägen i Falköping kommun och Åslebygden församling. Skattesats

Läs mer

Häggatorp 2:154 Ljusebergsvägen 10 och 12, Kallinge

Häggatorp 2:154 Ljusebergsvägen 10 och 12, Kallinge Ljusebergsvägen 10 och 12, Kallinge 30 stycken trevliga lägenheter i totalt två byggnader. Välj mellan 1, 2 eller 3 rum och kök men med flest antal tvåor. Samtliga lägenheter är uthyrda. Husen är bygda

Läs mer

UPPFÖLJNING AVSEENDE DRIFTSENTREPRENAD AV SVEDMYRABADET

UPPFÖLJNING AVSEENDE DRIFTSENTREPRENAD AV SVEDMYRABADET ENSKEDE-ÅRSTA-VANTÖRS STADSDELSFÖRVALTNING SID 1 (9) UPPFÖLJNING AVSEENDE DRIFTSENTREPRENAD AV SVEDMYRABADET 4.1 Allmänt Används badet endast till personer med funktionsnedsättning? 4.2 Gästerna Beaktas

Läs mer

Närvarorätt 16 Upplåtaren har närvaro- och yttranderätt vid klubbens styrelsemöten vid gemensamma ärenden.

Närvarorätt 16 Upplåtaren har närvaro- och yttranderätt vid klubbens styrelsemöten vid gemensamma ärenden. Avtal Mellan Upplåtaren Björnhults Golfbana (Björnhult Golf AB) och Klubben Björnhults GK och dess enskilda medlemmar har träffats följande avtal om upplåtelse för golfspel på Björnhults Golfbanas 18 +

Läs mer

Ändrad ordningsföreskrift för naturreservatet Västra Kullaberg i Höganäs kommun

Ändrad ordningsföreskrift för naturreservatet Västra Kullaberg i Höganäs kommun BESLUT 1(4) Enligt sändlista Kontaktperson Miljöavdelningen Naturskyddsenheten Christer Persson 010-224 15 68 skane@lansstyrelsen.se. Ändrad ordningsföreskrift för naturreservatet Västra Kullaberg i Höganäs

Läs mer

First Camp Ekerum OBJEKTSBESKRIVNING. www.bocamp.se

First Camp Ekerum OBJEKTSBESKRIVNING. www.bocamp.se First Camp Ekerum OBJEKTSBESKRIVNING www.bocamp.se Välkommen till First Camp Ekerum Campingen ligger mycket attraktivt alldeles vid Kalmarsund endast en dryg mil från sommarmetropolen Borgholm med dess

Läs mer

UTGÅNGSPRIS: KR

UTGÅNGSPRIS: KR KÅREHAMN Sjöbod - 5 rum - 120 m² - Kårehamn UTGÅNGSPRIS: 575 000 KR Din mäklare på Öland sedan 1973 Hemsida: www.olandsmaklaren.se / Telefon: 0485-77 000 Ansvarig fastighetsmäklare Anders Törnqvist Telefon:

Läs mer

Anvisning till ansökan om bidrag till vård och förvaltning av kulturhistoriskt värdefull bebyggelse

Anvisning till ansökan om bidrag till vård och förvaltning av kulturhistoriskt värdefull bebyggelse 1 (7) Anvisning till ansökan Sista ansökningsdag är den 1 september året före projektets genomförande. Många byggnader har ett kulturhistoriskt värde. Det kan bestå i t ex att det finns ursprungliga byggnadsdetaljer

Läs mer

GÅRD VÄRENDS NÖBBELE

GÅRD VÄRENDS NÖBBELE GÅRD VÄRENDS NÖBBELE Del av Växjö Värends-Nöbbele 1:1 Läge Gården är belägen centralt i Värends Nöbbele, ca 9 km sydost om Ingelstad och ca 28 km syd om Växjö. Se markering på kartbilaga 1a. Omfattning

Läs mer

Djupviks hamn i Eksta, ideell förening

Djupviks hamn i Eksta, ideell förening 1 Djupviks hamn i Eksta, ideell förening Gamla kajen med gästhamnskajen utanför. Gästhamnen håller segelbåtsdjup. Övergripande beskrivning. ~ Djupviks hamn ligger i den norra delen av Ekstas långa kuststräcka

Läs mer

Prospekt gällande framtida drift av Vaxholms stads gästhamn

Prospekt gällande framtida drift av Vaxholms stads gästhamn 2015-03-03 Änr TFK 2015/16.846 1 av 8 Stadsbyggnadsförvaltningen PROSPEKT Prospekt gällande framtida drift av Vaxholms stads gästhamn Inbjudan Vaxholms stad söker en entreprenör som vill driva, vidareutveckla

Läs mer

Kolbodabaden AB. Företagsbeskrivning. Konfidentiellt

Kolbodabaden AB. Företagsbeskrivning. Konfidentiellt Kolbodabaden AB Företagsbeskrivning Konfidentiellt Företagsbeskrivning Syftet med denna företagsbeskrivning är att ge en översiktlig information angående verksamheten och att intressenter skall beredas

Läs mer

Vill ni synas i Hälsinglands stör multisportarena Köp en gräsruta

Vill ni synas i Hälsinglands stör multisportarena Köp en gräsruta Vill ni synas i Hälsinglands stör multisportarena Köp en gräsruta Ladda upp inför säsongen med träningsläger på Sportcentret i vackra Hälsingland Upplev Camp Igge Träna, bo, ät gott och ha kul Ett träningsläger

Läs mer

Län Skåne Typ Fritidshus Kommun Malmö Storlek 40 m2 Område Almåsa B Tillträde tidigast

Län Skåne Typ Fritidshus Kommun Malmö Storlek 40 m2 Område Almåsa B Tillträde tidigast Blåklocksgatan 2 Län Skåne Typ Fritidshus Kommun Malmö Storlek 40 m2 Område Almåsa B Tillträde tidigast Gatuadress Blåklocksgatan 2 enligt överenskommelse I idylliska Almåsa fritidsby finns här en ljus

Läs mer

Uppgifter för mäklare etc angående Brf Ekeby i Ekerö

Uppgifter för mäklare etc angående Brf Ekeby i Ekerö Uppgifter för mäklare etc angående Brf Ekeby i Ekerö Kontaktperson: Sven-Olof Nilsson, ordf Organisationsnummer: 716418-0635 1. Hus Allmänt 1.1 Byggår 1985/1986 1.2 Föreningens adress: Brf Ekeby i Ekerö,

Läs mer

Sicklaön 73:10, Skuruparken Ansökan om bygglov för nybyggnad av fritidshus, stuga 35

Sicklaön 73:10, Skuruparken Ansökan om bygglov för nybyggnad av fritidshus, stuga 35 1 (6) TJÄNSTESKRIVELSE Miljö- och stadsbyggnadsnämnden Sicklaön 73:10, Skuruparken Ansökan om bygglov för nybyggnad av fritidshus, stuga 35 Förslag till beslut Nämnden ger bygglov med stöd av 9 kap. 31

Läs mer

UTHYRNINGSINFORMATION

UTHYRNINGSINFORMATION UTHYRNINGSINFORMATION ALLMÄNNA VILLKOR Ansvarig Ansvarig person 20 år eller äldre, skall underteckna hyreskontrakt och närvara på Sonnarp under hyrestiden för att uthyrning skall ske. Anläggningen Anläggningen

Läs mer

Tillfällig överbyggnad av utomhusbad naturvårdsområdet Gustafsberg på fastigheten Gustavsberg 1:24, Uddevalla

Tillfällig överbyggnad av utomhusbad naturvårdsområdet Gustafsberg på fastigheten Gustavsberg 1:24, Uddevalla BESLUT Diarienummer Sida 2018-10-04 521-16440-2018 Dossiénummer 1485-2418 1(4) Naturavdelningen Anders Henriksson Naturvårdshandläggare 010-224 44 69 E-delgivning Uddevalla kommun Kultur- och fritidsförvaltningen

Läs mer

Handläggare Datum Ärendebeteckning Mats Begnert KS 2018/ Rev

Handläggare Datum Ärendebeteckning Mats Begnert KS 2018/ Rev TJÄNSTESKRIVELSE Handläggare Datum Ärendebeteckning Mats Begnert 2018-08-15 KS 2018/0755 0480-450 084 Rev. 2018-12-18 Kommunstyrelsen Medborgarförslag om att kommunen arrenderar ut en del av den mark Kalmar

Läs mer

Bo bra i Grästorp! Här finns stugor, camping, hotell, motell och vandrarhem. www.grastorp.se. Ekedals säteri. Ekarnas Golfmotell Frendo/Statoil Motell

Bo bra i Grästorp! Här finns stugor, camping, hotell, motell och vandrarhem. www.grastorp.se. Ekedals säteri. Ekarnas Golfmotell Frendo/Statoil Motell Bo bra i Grästorp! Här finns stugor, camping, hotell, motell och vandrarhem www.grastorp.se Ekedals säteri Ekarnas Golfmotell Frendo/Statoil Motell Stuga i Bjärby Ekarnas Golfmotell Dillingen Ekarnas Golfmotell

Läs mer

PM ANGÅENDE ÖSTERSUNDS KOMMUNS FÖRSÄLJNING AV CAMPINGSTUGOR. Nr 87-92 och 93-100

PM ANGÅENDE ÖSTERSUNDS KOMMUNS FÖRSÄLJNING AV CAMPINGSTUGOR. Nr 87-92 och 93-100 PM ANGÅENDE ÖSTERSUNDS KOMMUNS FÖRSÄLJNING AV CAMPINGSTUGOR Nr 87-92 och 93-100 Östersunds kommun erbjuder härmed två byggnadslängor för försäljning och borttransport. Byggnaderna är belägna på Östersunds

Läs mer

UTHYRNINGSINFORMATION

UTHYRNINGSINFORMATION ALLMÄNNA VILLKOR UTHYRNINGSINFORMATION Ansvarig Ansvarig person skall vara 20 år eller äldre, denne skall underteckna hyreskontrakt och närvara på Sonnarp under hyrestiden för att uthyrning skall ske.

Läs mer

Förfrågningsunderlag Caféet i Varnhem

Förfrågningsunderlag Caféet i Varnhem 1 (6) Förfrågningsunderlag Caféet i Varnhem Bakgrund Området runt och/i klosterkyrkan och klosterruinen i Varnhem,, har varit ett populärt besöksmål under flera decennier. Under åren 2005-2017 har parterna

Läs mer

Ekerum Fräscha fritidsstugor på Ekerums Camping

Ekerum Fräscha fritidsstugor på Ekerums Camping Ekerum Fräscha fritidsstugor på Ekerums Camping VISNING Ring 0485-77 000 VI KAN VÅR Ö OCH FASTIGHETSMARKNADEN HÄR! Storgatan 18 Borgholm Ölands Köpstad Färjestaden VAR VÄNLIG OCH RESPEKTERA SÄLJARENS ÖNSKEMÅL

Läs mer

Län Halland Typ Fritidshus Kommun Falkenberg Område Olofsbo Camping Tillträde tidigast

Län Halland Typ Fritidshus Kommun Falkenberg Område Olofsbo Camping Tillträde tidigast Olofsbo 222 R25 Län Halland Typ Fritidshus Kommun Falkenberg Område Olofsbo Camping Tillträde tidigast Storlek enligt överenskommelse 22.2 m2 Gatuadress Olofsbo 222 R25 Havsnära! Vinterbonat fritidshus

Läs mer

Alviks Medborgarhus [Fastighets beteckning är Biografen 2 ]

Alviks Medborgarhus [Fastighets beteckning är Biografen 2 ] Alviks Kulturhus Alviks Medborgarhus [Fastighets beteckning är Biografen 2 ] Ett K-märkt hus som ligger i stadsdelen Bromma Det K-märkta huset ägs idag av Stockholms stad Det K-märkta huset räknas som

Läs mer

Hyresavtal med ordningsregler gällande båtplats för fritidsbåt i Strängnäs kommuns fritidsbåtshamnar

Hyresavtal med ordningsregler gällande båtplats för fritidsbåt i Strängnäs kommuns fritidsbåtshamnar Bilaga 07:1 Handläggare Kersti Hellström 0152-291 37 Teknik- och servicenämnden Hyresavtal med ordningsregler gällande båtplats för fritidsbåt i Strängnäs kommuns fritidsbåtshamnar Förslag till beslut

Läs mer

BARNHEMSGATAN 4, BORÅS MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83

BARNHEMSGATAN 4, BORÅS MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83 BARNHEMSGATAN 4, BORÅS MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83 Välkommen till Barnhemsgatan 4! Välkommen på visningen till denna renoverade 5:a om 118 kvm med fungerade öppen spis, nyrenoverat kök, rymliga

Läs mer

ii1i SVENSK II FASTIGHETSFÖRMEDLING BOSTADSFASTIGHET - GOTLAND - BRO

ii1i SVENSK II FASTIGHETSFÖRMEDLING BOSTADSFASTIGHET - GOTLAND - BRO SVENSK II FASTIGHETSFÖRMEDLING BOSTADSFASTIGHET - GOTLAND - BRO 1 ii1i Fastighet Fastigheten Gotland Bro Tors 1:4 Adress Bro Tors 130, 621 73 Visby. Belägen i Gotland kommun och Väskinde ffirsamling. Skattesats

Läs mer

Upphandling Bokning Gotska Sandön

Upphandling Bokning Gotska Sandön UPPHAND- LING/UNDERLAG Datum 2014-08-30 Dnr: 512-2214-14 Upphandling Bokning Gotska Sandön Upphandlingsförfarande Upphandlingen är en så kallad B-tjänstupphandling. Förenklat förfarande tillämpas innebärande

Läs mer

First Camp Eriksöre OBJEKTSBESKRIVNING. www.bocamp.se

First Camp Eriksöre OBJEKTSBESKRIVNING. www.bocamp.se First Camp Eriksöre OBJEKTSBESKRIVNING www.bocamp.se Välkommen till First Camp Eriksöre Anläggningen ligger fantastiskt vackert i direkt anslutning till Kalmarsund och dess vackra stränder inbjuder till

Läs mer

Arrende för strandkiosk Visholmen

Arrende för strandkiosk Visholmen TJÄNSTEUTLÅTANDE Mark- och exploateringsenheten Handläggare Stina Norrbom 0152-293 59152-293 59 Kommunstyrelsen Dnr KS/2017:463-250 2017-07-03 1/3 Arrende för strandkiosk Visholmen Förslag till beslut

Läs mer

KAN VÅR Ö OCH FASTIGHETSMARKNADEN HÄR!

KAN VÅR Ö OCH FASTIGHETSMARKNADEN HÄR! HÖRNINGE/KÖPINGSVIK STORT EXKLUSIVT FRITIDSHUS 3 KM FRÅN KÖPINGSVIK! Fritidshus - 140 m 2-7 rum och kök - Relaxavdelning - Torparens Väg 3, Hörninge/Köpingsvik UTGÅNGSPRIS: 2 495 000 kr VI KAN VÅR Ö OCH

Läs mer

Ändringsanmälan stiftelseregistret Datum. Kom ihåg att till ändringsanmälan ska följande handlingar bifogas.

Ändringsanmälan stiftelseregistret Datum. Kom ihåg att till ändringsanmälan ska följande handlingar bifogas. Ändringsanmälan stiftelseregistret Datum Anmälan skickas till vasternorrland@lansstyrelsen.se Blanketten används till alla typer av stiftelser. Kom ihåg att till ändringsanmälan ska följande handlingar

Läs mer

Motala kommun genom dess bndningsnämnd, org.nr 212000-2817 ("kommunen") 591 86 Motala

Motala kommun genom dess bndningsnämnd, org.nr 212000-2817 (kommunen) 591 86 Motala NYTTJ AN DERATTS AVTAL Parter: Motala Idrottspark AB, org.nr 556849-1913 ("MIPAB") Box 48, 591 21 Motala Bildningsnämnden 2013-08- 2 8 Ämnrin nr,.,..,, "-ih! nr. r

Läs mer

Uthamnar och naturhamnar

Uthamnar och naturhamnar Uthamnar och naturhamnar Karleby 1748 Remmargrundet, N63 54,5' - E 22 50,0' Hamnnummer: 1748 Kartbladets nummer: F833 Remmargrundet ligger söder om Tankar fyrö. Båtarna fästs med ankare och bojar. I hamnen

Läs mer

Granskningsyttrande över förslag till fördjupad översiktsplan för Oxelösunds skärgård

Granskningsyttrande över förslag till fördjupad översiktsplan för Oxelösunds skärgård Handläggare Lotta Lehmann, 010-478 7031 E-post lotta.lehmann@sfv.se 2017-12-08 SFV 232-579/17 1 (3) Länsstyrelsen i Södermanlands län Samhällsbyggnadsenheten 611 86 Nyköping sodermanland@lansstyrelsen.se

Läs mer

Rum & konferens har... Kajen vid Ulvö... Hotellbryggan i... 63 01,4N 18 39,5E 63 01,0N 18 38,8E 63 01,4N 18 39,6E

Rum & konferens har... Kajen vid Ulvö... Hotellbryggan i... 63 01,4N 18 39,5E 63 01,0N 18 38,8E 63 01,4N 18 39,6E Ulvön 63 01,4N 18 38,9E Ulvöhamn på......norra Ulvön i dagligt tal bara Ulvön är Högakustenskärgårdens största turistbesöksmål. Ulvöhamn har höga kulturella värden med sin välbevarade struktur med sjöbodar,

Läs mer

AVTAL OM PARTIELL NYTTJANDERÄTT

AVTAL OM PARTIELL NYTTJANDERÄTT AVTAL OM PARTIELL NYTTJANDERÄTT FASTIGHET Del av Laholm Knäreds Prästgård l : l i Hallands län. OMRÅDESSKYDD Del av fastigheten avses ingå i det planerade naturreservatet Prästaskogen. FASTIGHETSÄGARE

Läs mer

Magnifik strandtomt i västerläge med fritidsbostad i Finström

Magnifik strandtomt i västerläge med fritidsbostad i Finström Magnifik strandtomt i västerläge med fritidsbostad i Finström Magnifik strandtomt i västerläge med fritidsbostad, Finström I vackert läge finner vi denna natursköna fastighet. Tomten om 2 980 m 2, med

Läs mer

HYRESAVTAL Hyresvärd: Hyresgäst: Hyresobjekt: Lokalens adress: Lokalens skick och användning Lokalens storlek och omfattning

HYRESAVTAL Hyresvärd: Hyresgäst: Hyresobjekt: Lokalens adress: Lokalens skick och användning Lokalens storlek och omfattning HYRESAVTAL Hyresvärd: Hyresgäst: Hyresobjekt: Lokalens adress: Smilearr AB Org. nr 556697-3821 Frögatan 16 653 43 Karlstad Blue Flash Auto AB Org. nr. 556524-6245 Frögatan 14 653 43 Karlstad Fastigheten

Läs mer

Härligt sommarhus/permanentboende. Budgivning e-bud: Ange objektnr. 514. Använd länken i annonsen.

Härligt sommarhus/permanentboende. Budgivning e-bud: Ange objektnr. 514. Använd länken i annonsen. Objektbeskrivning Härligt sommarhus/permanentboende Väret 163, Halmstad Rum: Boarea: 4 + kök Tomtarea: 321 m 2 Utgångspris: 47 m 2 + 10 m 2 biarea 1 495 000 kr Budgivning e-bud: Ange objektnr. 514. Använd

Läs mer

Ainagård. Lars Wesslund Fredrik Zetterqvist. Gårdsmäklare Skogsmästare 070 589 38 50 070-519 38 50 E-post: lw@sg.nu E-post: fz@sg.

Ainagård. Lars Wesslund Fredrik Zetterqvist. Gårdsmäklare Skogsmästare 070 589 38 50 070-519 38 50 E-post: lw@sg.nu E-post: fz@sg. Ainagård En smålandsidyll, vackert belägen i byn Vrånghult, 18 km öster om Vetlanda. Charmigt mindre bostadshus i 1½-plan med timmerstomme med stor trädgård. Allt välskött och i bra skick. Stilfullt totalrenoverat

Läs mer

Swante jobbar och bor på annan ort

Swante jobbar och bor på annan ort Swante jobbar och bor på annan ort Du som övernattar på arbetsorten ska ha ett bra boende Swantes rum Bor du och arbetar på annan ort ska du inte behöva bo hur som helst. Arbetsgivaren ska ta hänsyn till

Läs mer

otell i Storby, Eckerö

otell i Storby, Eckerö H otell i Storby, Eckerö Eckerö hotell- och restaurang är en väl etablerad och inarbetad turistanläggning i Storby, Eckerö. Försäljningen sker i form av överlåtelse av fastigheten jämte dess fasta anslutningar

Läs mer

Välskött bostadsaktiebolag med fem lägenheter på Ödkarbyvägen 9

Välskött bostadsaktiebolag med fem lägenheter på Ödkarbyvägen 9 Välskött bostadsaktiebolag med fem lägenheter på Ödkarbyvägen 9 Välskött bostadsaktiebolag med fem lägenheter på Ödkarbyvägen 9 Bostadsaktiebolag med god ekonomi och fint läge i idylliska Ödkarby. Samtliga

Läs mer

Stugor och anläggningar på sidorna 4 15 kan hyras i mån av plats av alla medlemmar i IF Metall. Boka hos respektive uthyrare!

Stugor och anläggningar på sidorna 4 15 kan hyras i mån av plats av alla medlemmar i IF Metall. Boka hos respektive uthyrare! 2013 1 Utspridda över hela landet ligger natursköna semester- och fritidsmiljöer som IF Metall erbjuder medlemmarna i klubben eller avdelningen. Beroende på ledig kapacitet erbjuds samtliga medlemmar i

Läs mer

Godkännande av arrendeavtal mellan Kalmar kommun och Kalmar Golfklubb på del av fastigheterna Kläckeberga 10:1 och 10:2 m.fl.

Godkännande av arrendeavtal mellan Kalmar kommun och Kalmar Golfklubb på del av fastigheterna Kläckeberga 10:1 och 10:2 m.fl. TJÄNSTESKRIVELSE Handläggare Datum Ärendebeteckning Klara Johansson 2015-10-21 KS 2015/0927 50265 Kommunfullmäktige Godkännande av arrendeavtal mellan Kalmar kommun och Kalmar Golfklubb på del av fastigheterna

Läs mer

FRITIDSSTUGA, GÄSTSTUGA, BASTU och förrådsbyggnad i Skinnarböle, Geta

FRITIDSSTUGA, GÄSTSTUGA, BASTU och förrådsbyggnad i Skinnarböle, Geta FRITIDSSTUGA, GÄSTSTUGA, BASTU och förrådsbyggnad i Skinnarböle, Geta På denna natursköna tomt i Geta finns en fritidsstuga, gäststuga, bastubyggnad och förråd. Muddrad båtplats vid allmän strand några

Läs mer

Målsättning. Getskär / Renskär

Målsättning. Getskär / Renskär Getskär / Renskär På ön finns grillplatser, en kaj-anläggning, en brunn med färskvatten och ett antal privata sommarstugor. Intill kajen ligger en mindre sandstrand med möjlighet till camping samt bastu.

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL WHITE BUILDING

VÄLKOMMEN TILL WHITE BUILDING WHITE BUILDING VÄLKOMMEN TILL WHITE BUILDING En ljus och välkomnande entré Här finns möjlighet att skapa sitt eget profilhus i toppmoderna lokaler och fin vy över Norrviken. Fastigheten är strategisk placerad

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Idrottsvägen 2

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Idrottsvägen 2 Län Jämtland Gatuadress Kommun Ragunda Storlek 0.0 rum / 800 m² Område Hammarstrand Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Anläggningen består av ett stort

Läs mer

Välkommen till Kommunal Västernorrland Stugby i

Välkommen till Kommunal Västernorrland Stugby i Välkommen till Kommunal Västernorrland Stugby i SERVICE Någon sådan kan vi ej erbjuda. Hyrorna omöjliggör någon form av anställd. Allt arbete görs av frivilliga händer. Vi hoppas på din förståelse och

Läs mer

UGGLEVÄGEN 5. Ugglevägen 5, Båstad. Belägen i Båstad kommun, Båstad-Östra Karup församling. Skattesats 32,49.

UGGLEVÄGEN 5. Ugglevägen 5, Båstad. Belägen i Båstad kommun, Båstad-Östra Karup församling. Skattesats 32,49. UGGLEVÄGEN 5 Beskrivning Sugen på nytt projekt? Här är renoveringsobjektet för dig! Sugen på nytt projekt? Här är renoveringsobjektet för dig! På mycket populära hemmeslövsområdet, med villor och stugor

Läs mer

VARBERGS BORDTENNISKLUBB hälsar Er hjärtligt välkomna till Varberg och årets upplaga av Ungdoms-SM.

VARBERGS BORDTENNISKLUBB hälsar Er hjärtligt välkomna till Varberg och årets upplaga av Ungdoms-SM. VARBERGS BORDTENNISKLUBB hälsar Er hjärtligt välkomna till Varberg och årets upplaga av Ungdoms-SM. VBTK grundades 1962. Föreningen har genom åren haft många framgångar både på herr- och damsidan. Damlaget

Läs mer

egersands resort - med Café och Restaurang Q, camping, havsbad och gästbrygga i Torp, Eckerö.

egersands resort - med Café och Restaurang Q, camping, havsbad och gästbrygga i Torp, Eckerö. egersands resort - med Café och Restaurang Q, camping, havsbad och gästbrygga i Torp, Eckerö. Med ett unikt läge med Ålands hav som granne finns turistanläggningen Degersands camping- och havsbad vilken

Läs mer

Sammanställning. Resultat av workshop genomförd

Sammanställning. Resultat av workshop genomförd Sammanställning Resultat av workshop genomförd 2014-10-22 Förslag gällande utveckling av Sjötorp som besöksort Förslag poäng Övernattning Utökade bäddplatser 0 Total summa 0 Kulturmiljö Bevara den genuina

Läs mer

Fastighet med träförråd Gotland

Fastighet med träförråd Gotland Projektnr. 12053855 Diarienr. 2042/2014 Fastighet med träförråd Gotland E-bud Fastigheten säljs genom e-bud. Fri prövningsrätt förbehålles säljaren. Budgivningen startar den 2014-08-19 och är öppen minst

Läs mer

Välkommen till Ramsberg En Bygd i Bergslagen!

Välkommen till Ramsberg En Bygd i Bergslagen! PROJEKTANSÖKAN D E T T A Ä R E N P R O J E K T A N S Ö K A N K R I N G Ö L S J Ö B A D E T E N A V K O M M U N E N S, L Ä N E T S O C H B E R G S L A G E N S V A C K R A S T E B A D P L A T S E R Välkommen

Läs mer

Bokning och betalning: Bokning och betalning av vistelsen görs via Nedre Dalälvens hemsida,

Bokning och betalning: Bokning och betalning av vistelsen görs via Nedre Dalälvens hemsida, Stugan är ett tvåvåningshus med rymligt kök, liten hall och två mindre sovrum på nedre planet, två mindre sovrum på övervåningen samt ett stort sällskapsrum i källaren. Totalt antal bäddar: 6. Roddbåt

Läs mer

6 rums rymlig villa med pool.

6 rums rymlig villa med pool. Objektbeskrivning 6 rums rymlig villa med pool. Åkervägen 18, Håknäs, Nordmaling Boarea: 140 m 2 (biarea 57m 2 ) Tomtarea: 2037 m 2 Utgångspris: 835 000 kr Budgivning e-bud: Ange objektnr. 504. Använd

Läs mer

Presentation 12 september 2015

Presentation 12 september 2015 EN VISION FÖR FEJAN Presentation 12 september 2015 en levande EN VISION FÖR FEJAN BAKGRUND COMMUNITY PLANNING HUVUDTEMANS VISION NÄSTA STEG Platsanalys 1 2 3 4 5 Parksområde med ett nätverk av gångvägar

Läs mer

Avtal om anläggningsarrende för drift av Smögens Fiskauktion

Avtal om anläggningsarrende för drift av Smögens Fiskauktion Avtal om anläggningsarrende för drift av Smögens Fiskauktion 1 Upplåtare, arrendator Mellan genom dess Tekniska avdelning, 456 80 Kungshamn, (nedan kommunen), och XXXXXXXXX, org.nr XXXXXX- XXXX, adress

Läs mer

Län Halland Gatuadress Blåmesvägen 8 Kommun Laholm Storlek 2 rum (1 sovrum) / 55 m² Område Mellbystrand Tillträde tidigast 2015-07-01

Län Halland Gatuadress Blåmesvägen 8 Kommun Laholm Storlek 2 rum (1 sovrum) / 55 m² Område Mellbystrand Tillträde tidigast 2015-07-01 Län Halland Gatuadress Kommun Laholm Storlek 2 rum (1 sovrum) / 55 m² Område Mellbystrand Tillträde tidigast 2015-07-01 " Strategiskt läge med närhet till både stranden och affärer. -- Sandra Karlsson,

Läs mer

Markupplåtelseavtal. Berörd fastighet, nedan kallad Fastighet. Samtliga fastighetsägare, nedan gemensamt kallad Fastighetsägare

Markupplåtelseavtal. Berörd fastighet, nedan kallad Fastighet. Samtliga fastighetsägare, nedan gemensamt kallad Fastighetsägare Markupplåtelseavtal Markupplåtelseavtal Berörd fastighet, nedan kallad Fastighet Kommun och fastighet Upplåtelse avser Samtliga fastighetsägare, nedan gemensamt kallad Fastighetsägare Fastighetsägare 1

Läs mer