EUP Sveriges 5:e nationella session under beskyddarskap av Utrikesminister Carl Bildt ORGANISATORISK INFORMATION

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "EUP Sveriges 5:e nationella session under beskyddarskap av Utrikesminister Carl Bildt ORGANISATORISK INFORMATION"

Transkript

1 EUP Sveriges 5:e nationella session under beskyddarskap av Utrikesminister Carl Bildt ORGANISATORISK INFORMATION

2 2 Detta dokument innehåller all praktisk information inför EUP Sveriges V:e nationella session i Malmö den november Mer information finns på föreningens hemsida under fliken Malmö 2008.

3 3 1. Registrering Varje elev skall själv registrera sig genom att fylla i ett formulär på följande adress: I detta formulär skall anges bland annat kontaktinformation, information om specialbehov, samt val av utskottsämnen. Formuläret ska ha fyllts i senast den 13 november. Den medföljande läraren registrerar sig på samma sätt som eleverna och skall också ha fyllt i ovan nämnda formulär senast den 13 november. 2. Val av utskottsämnen Det finns åtta olika utskott vid den nationella sessionen i Malmö. Varje utskott behandlar ett specifikt ämne (se bilaga Utskottsämnen.pdf ). Observera att sju utskott kommer att främst ha engelska som arbetsspråk och ett utskott ha både engelska och franska som arbetsspråk. Vi uppmuntrar elever som vill prova på att använda sina franskkunskaper att välja det senare utskottet. Observera att detta är en möjlighet vi vill ge till eleverna och att språkfärdigheter inte direkt ingår bland juryns bedömningskriterier (se EUP-handbok.pdf ). Skolornas fyra elever skall var för sig rangordna de tre utskott som de helst vill vara med i. Eleven kommer i utskottet att ensam representera sin skola, vilket innebär att elever från samma skola bör dela upp valen av utskott mellan sig innan de väljer. I början av november kommer utskottsindelningen delges varje skola. Observera att så stor hänsyn som möjligt kommer att tas till elevernas preferenser, men att inte alla kommer att kunna få sitt förstahandsval. 3. Avgift för deltagande Avgifterna för deltagande vid sessionen kan hållas låga tack vare generösa sponsorer och inkluderar samtliga aktiviteter, boende och måltider. Kostnad för elever är endast 200 kronor per person. Kostnad för lärare är 500 kronor per person och inkluderar boende i flerbäddsrum på hotell. För de lärare som önskar inkvartering i enkelrum tillkommer enkelrumstillägg om sammanlagt 400 kronor för båda nätterna. Obs! antalet enkelrum är begränsat, därav gäller principen först till kvarn! Detta val görs i samband med att reseformuläret fylls i enligt ovan. Faktura för betalning av avgifter för deltagande och eventuellt enkelrumstillägg skickas ut efter att skolans registreringar mottagits. 4. Preliminärt program För preliminära program för elever, se bilaga Program.pdf 5. Resor Medföljande lärare skall fylla i ett formulär med uppgifter angående ankomst och avresa på senast den 13 november.

4 4 Observera att skolorna bör anlända i Malmö senast kl 08:00 på fredag den 28 november. Likaså bör avresor ej bokas före klockan 19:00 söndagen den 30 november. Organisatörer kommer att finnas på plats på Malmö Centralstation, flygplatsen i Köpenhamn (Kastrup) och vid flygplatsen i Malmö (Sturup), för att hjälpa skolorna att hitta rätt. Mer detaljerad information meddelas senare. Om skolan inte har möjlighet att följa dessa tider på grund av lång resväg är det att föredra att skolan anländer dagen innan och/eller reser hem dagen efter. Detta anges i blanketten för reseinformation, men skall också meddelas desiree.segerslatt@eup.se senast den 13 november. Bokning och kostnad för eventuellt extra boende står skolorna själva för. Ressätt Med tåg Tåg bokas med fördel via SJ:s hemsida ( i god tid före avresedatum, då priserna ökar successivt ju närmare avresedatum. Med flyg till Köpenhamn Att flyga till Köpenhamn görs med fördel med Sterling, SAS, Fly Nordic eller Malmö Aviation. Observera att transferkostnaden från flygplatsen till Malmö Centralstation kostar cirka 90 SEK per vuxen (barn kostar cirka 70 SEK) och resa. Tågen avgår var 20:e minut från Kastrup och går direkt till Malmö Centralstation. Tågbiljett kan köpas på flygplatsen. Organisatörer kommer att finnas på Kastrup. Det här är det lättaste, snabbaste och billigaste sättet att komma till Malmö med flyg. Med flyg till Malmö Att flyga till Malmö görs med fördel med SAS eller Malmö Aviation. Observera att transferkostnaden från flygplatsen till Malmö Centralstation kostar cirka 100 kronor per person och resa. Bussarna avgår cirka en gång i timmen och går direkt till Malmö Centralstation. Organisatörer kommer att finnas på plats på Sturup. Var vänlig se för mer information. Resebidrag Som tidigare angivits ger EUP Sverige ett resebidrag till deltagande skolor utanför Malmöområdet. Resebidraget kommer att utbetalas retroaktivt via bankkonto och sker endast om skolan senast den 15 december 2008 tillgodoser EUP Sverige med fullständiga kvitton och resebiljetter. Resebidrag ges både för eventuella biljetter och bensinpengar. Resebidraget ges ut enligt följande (per person): Norrland 500 SEK Svealand 300 SEK Götaland 200 SEK Malmöområdet 0 SEK Ovan nämnda handlingar skickas tillsammans med skolans bankuppgifter till: EUP Sverige c/o Fredrik BAUER (kassör) Carl Milles Väg Lidingö

5 5 6. Språk EUP:s arbetsspråk är engelska och franska. De är också de enda två tillåtna arbetsspråken under den nationella sessionen. Ingen simultantolkning eller översättning kommer att ske till svenska. Detta innebär utmärkt språkträning för eleverna, men är också nödvändigt då i princip samtliga utskottsordförande kommer att vara utländska. I den händelse att skolan uttas att delta vid en internationell session kommer eleverna att möta samma verklighet vad gäller språkkrav. 7. Boende Under sessionen kommer samtliga elever att inkvarteras på Vandrarhem STF City tillsammans med ansvariga organisatörer och styrelsemedlemmar ur EUP Sveriges styrelse. Detta för att ge tid till så mycket umgänge deltagarna emellan som möjligt. Lärare inkvarteras på Teaterhotellet i centrala Malmö. Inkvartering sker i enkel- eller dubbelrum och EUP Sverige subventionerar dessa priser (se information ovan). Lärare från Malmö rekommenderas att bo hemma. Kostnad för boende kommer då att dras av från dessa lärares avgift för deltagande. 8. Specialbehov Eventuella kostspecifikationer (inklusive vegetarisk kost), allergier och funktionshinder skall anges i registreringsformuläret (se ovan). Det ligger i allas intresse att denna information anges på ett korrekt sätt och kommer organisatörerna tillhanda i ett tidigt skede så att ett fullgott alternativ kan ordnas. 9. Fickpengar Som tidigare angivits är alla aktiviteter, boende och måltider inkluderade i sessionens avgift för deltagande. Om skolan vill anordna egna aktiviteter för sina elever före eller efter sessionen sker detta naturligtvis på skolans egen bekostnad. 10. Medlemskap i EUP Sverige Samtliga elever som deltagit i uppsatstävlingen under hösten har i samband med denna erbjudits gratis medlemskap i EUP Sverige för kalenderåret Vi rekommenderar att samtliga deltagande elever vid den nationella sessionen också är medlemmar i EUP Sverige. Deltagande elever som inte ansökt om medlemskap i samband med uppsatstävlingen kommer att ges möjlighet till detta vid ankomst. Eleverna kommer i samband med sessionen att erbjudas gå med i föreningens medlemsbrev och ha rätt att delta i av organisationens kommande aktiviteter. För mer information om medlemskap, se föreningens hemsida eller kontakta info@eup.se. 11. Klädsel Vid en EUP-session håller vi oss till särskilda klädregler:

6 6 Under invigningsceremonin på fredagsförmiddagen och generalförsamlingen på söndagen förväntas att samtliga deltagare vid sessionen har formell klädsel (vilket motsvarar kostym för pojkar och kostym/dräkt/kjol för flickor). Under teambuildingen kommer ett antal fysiska aktiviteter och övningar att ske, varför oömma kläder rekommenderas. Under skolpresentationerna på fredagskvällen kan eleverna om de så önskar bära skoltröjor eller dylikt. (Detta är dock ej obligatoriskt.) Övrig tid kan eleverna ha vardagskläder; observera dock att sessionen kommer att vara under mediebevakning. Vi uppmanar er att ta med varma kläder för höstvädret. 12. Ansvar och försäkring Då den nationella sessionen utgör en skolaktivitet och lärare medföljer sina elever bär skolorna det fulla ansvaret för att eleverna är försäkrade under sessionen, inklusive för resor till och från Malmö. Eventuellt godkännande för elevernas deltagande från målsmän är också skolornas uppgift att ordna. 13. Uppförande Under den nationella sessionen representerar eleverna sin skola och bör därför uppträda korrekt. Lärarna bär ansvaret för att underrätta eleverna om detta. I den händelse att överträdelse av sessionens regler sker kommer skolans medföljande lärare att kontaktas och i fall av grova överträdelser kan också skolan diskvalificeras. I samband med registreringen på internet ges eleverna tillfälle att acceptera dessa regler. Observera att samtliga EUP-aktiviteter är drog- och alkoholfria. Om ni har frågor är ni välkomna att kontakta oss. Tack för er hjälp och ert samarbete! Karolina JÖNSSON Elisabeth OLSSON HÄGGQUIST Chefsorganisatör Styrelseledamot med ansvar för sessioner karolina.jonsson@eup.se elisabeth.olsson-haggquist@eup.se +46(0) (0) Besök gärna där uppdateringar om sessionen läggs upp regelbundet!

INBJUDAN IPA VÅRMÖTE OCH SEKTIONENS 60-ÅRSJUBILEUM

INBJUDAN IPA VÅRMÖTE OCH SEKTIONENS 60-ÅRSJUBILEUM 1 INBJUDAN IPA VÅRMÖTE OCH SEKTIONENS 60-ÅRSJUBILEUM International Police Association Sektion Sverige och IPA Region Syd har glädjen att bjuda in till Sektionsstyrelsemöte/ Vårmöte och 60 års-jubileum

Läs mer

Malmö Fäktklubb av 1919. Malmö Fäktklubb av 1919 (MF19) har härmed nöjet att inbjuda till Malmö Open som äger rum den 11 12 april 2015

Malmö Fäktklubb av 1919. Malmö Fäktklubb av 1919 (MF19) har härmed nöjet att inbjuda till Malmö Open som äger rum den 11 12 april 2015 Malmö Fäktklubb av 1919 www.mf19.se TÄVLINGEN INGÅR I MASTERSSERIEN 2014 2015 OPEN Malmö Fäktklubb av 1919 (MF19) har härmed nöjet att inbjuda till Malmö Open som äger rum den 11 12 april 2015 Florett

Läs mer

Kallelse till Svenska FN-förbundets kongress 2015

Kallelse till Svenska FN-förbundets kongress 2015 Till riksorganisationer som är medlemmar i Svenska FN-förbundet 9 januari 2015 Kallelse till Svenska FN-förbundets kongress 2015 Svenska FN-förbundet består av anslutna riksorganisationer, FN-föreningar

Läs mer

Välkommen till Göteborg och Postmästerskap i Bowling

Välkommen till Göteborg och Postmästerskap i Bowling Välkommen till Göteborg och Postmästerskap i Bowling Vi hälsar Er hjärtligt Välkomna till Göteborg den 14-15 mars för att delta i Postmästerskap i Bowling. Vi kommer att spela på Strike & Co i Gamlestan.

Läs mer

Välkommen till Örebro och Postmästerskap i Bowling.

Välkommen till Örebro och Postmästerskap i Bowling. Välkommen till Örebro och Postmästerskap i Bowling. På uppdrag av Postens Idrottsförbund har vi fått nöjet att arrangera 2011 års Postmästerskap i Bowling. Tävlingen äger rum den 4-6 mars och spelplatsen

Läs mer

Kallelse till Svenska FN-förbundets kongress 2015

Kallelse till Svenska FN-förbundets kongress 2015 Till FN-föreningar och FN-distrikt 9 januari 2015 Kallelse till Svenska FN-förbundets kongress 2015 Svenska FN-förbundets kongress kommer att äga rum i Göteborg den 13-14 juni 2015. Vi ser fram emot att

Läs mer

MALMÖ OPEN. Malmö Fäktklubb av 1919 (MF19) har härmed nöjet att inbjuda till Malmö Open som äger rum den 13 14 april 2013.

MALMÖ OPEN. Malmö Fäktklubb av 1919 (MF19) har härmed nöjet att inbjuda till Malmö Open som äger rum den 13 14 april 2013. MALMÖ Malmö Fäktklubb av 1919 www.mf19.se TÄVLINGEN INGÅR I MASTERSSERIEN 2012 2013 OPEN Malmö Fäktklubb av 1919 (MF19) har härmed nöjet att inbjuda till Malmö Open som äger rum den 13 14 april 2013 Florett

Läs mer

Inbjuder till SKF-trofén 2004 i Piteå den 12-14 mars 2004

Inbjuder till SKF-trofén 2004 i Piteå den 12-14 mars 2004 NORRBOTTENS KONSTÅKNINGSFÖRBUND Inbjuder till SKF-trofén 2004 i Piteå den 12-14 mars 2004 På uppdrag av Svenska Konståkningsförbundet inbjuder Norrbottens Konståkningsförbund och Piteå Konståkningsklubb

Läs mer

MALMÖ OPEN. Malmö Fäktklubb av 1919 (MF19) har härmed nöjet att inbjuda till Malmö Open som äger rum den 14 15 april 2012.

MALMÖ OPEN. Malmö Fäktklubb av 1919 (MF19) har härmed nöjet att inbjuda till Malmö Open som äger rum den 14 15 april 2012. MALMÖ Malmö Fäktklubb av 1919 www.mf19.se TÄVLINGEN INGÅR I MASTERSSERIEN 2011 2012 OPEN Malmö Fäktklubb av 1919 (MF19) har härmed nöjet att inbjuda till Malmö Open som äger rum den 14 15 april 2012 Florett

Läs mer

Postmästerskapen i GOLF 2007

Postmästerskapen i GOLF 2007 På uppdrag av Postens Idrottsförbund Inbjuder Postens IF, Halmstad till Postmästerskapen i GOLF 2007 Tävlingsdatum: Fredag lördag 5 6 oktober 2007 Bana: Halmstad GK Norra och Södra banor Tävlingsform:

Läs mer

Midnattsboule i Midnattssol

Midnattsboule i Midnattssol Midnattsboule i Midnattssol Så är det dags, boule kommer till Luleå. Som vanligt försöker vi i Luleå att erbjuda en upplevelse med det lilla extra eftersom en del av de som kommer hit aldrig varit ovanför

Läs mer

Fjällträning i Mittådalen 4-5 september 2014

Fjällträning i Mittådalen 4-5 september 2014 Fjällträning i Mittådalen 4-5 september 2014 Svenska Drentsche Patrijshondklubben anordnar fjällträning den 4-5 september i anslutning till SWeiKs fjällprov i Mittådalen den 6-7 september. Alla SKFs raser

Läs mer

Fakta PM Bowling 2015

Fakta PM Bowling 2015 Fakta PM Bowling 2015 Klasser Tävlingsklass Damer 8 till finalspel Tävlingsklass Herrar 8 till finalspel Tävlingsklass Oldboys födda 1960 8 till finalspel Motion Damer och Herrar en klass inget finalspel

Läs mer

Inbjudan till ungdomsutbildning 4-6 Oktober -13

Inbjudan till ungdomsutbildning 4-6 Oktober -13 Flygvapenfrivilliga 2013-09-08 Sida 1 av 6 Inbjudan till ungdomsutbildning 4-6 Oktober -13 Hej ungdom! Härmed inbjuds du som är elev och medlem i FVRM eller FBU Stockholm att delta i ungdomsutbildning

Läs mer

Postsimmet 2009 med PIF-Galan.

Postsimmet 2009 med PIF-Galan. PIK Uppsala och Postens Idrottsförbund inbjuder till Postsimmet 2009 med PIF-Galan. Det är med glädje som vi i Uppsala hälsar Er välkomna till Postsimmet 2009 och årets PIF-Gala. Uppsala är känt som en

Läs mer

Inlämningsuppgift 2: Bilaga 1 Att köpa en tågbiljett på www.sj.se

Inlämningsuppgift 2: Bilaga 1 Att köpa en tågbiljett på www.sj.se Bilaga 1: Att köpa en tågbiljett på www.sj.se När man öppnar SJ:s hemsida (www.sj.se) för att köpa en resa så slås man av hur mycket av sidan som inte handlar om att beställa en resa. Endast ca 20% av

Läs mer

Bekräftelse nr 1 2015

Bekräftelse nr 1 2015 Bekräftelse nr 1 2015 Det är en glädje för oss att bekräfta att vi har tagit emot er anmälan och att ni har kommit med till den 26:e upplagan av Piteå Summer Games. Mångfalden av turneringens deltagare

Läs mer

MALMÖ OPEN. Malmö Fäktklubb av 1919 (MF19) har härmed nöjet att inbjuda till Malmö Open som äger rum den april 2014.

MALMÖ OPEN. Malmö Fäktklubb av 1919 (MF19) har härmed nöjet att inbjuda till Malmö Open som äger rum den april 2014. MALMÖ Malmö Fäktklubb av 1919 www.mf19.se TÄVLINGEN INGÅR I MASTERSSERIEN 2013 2014 OPEN Malmö Fäktklubb av 1919 (MF19) har härmed nöjet att inbjuda till Malmö Open som äger rum den 12 13 april 2014 Florett

Läs mer

World Police & Fire Games

World Police & Fire Games World Police & Fire Games Här finner du avtalspriser på hotell och flyg specifikt för World Police & Fire Games i Fairfax, 2015. Priserna här inne är exklusiva för resenärer som köper resa genom MyPlanet.

Läs mer

Regler för resa med SJ Privatresekort 6 januari 13 juni 2008. SJ Privatresekort gäller för resa med: Platsreservationer

Regler för resa med SJ Privatresekort 6 januari 13 juni 2008. SJ Privatresekort gäller för resa med: Platsreservationer Regler för resa med SJ Privatresekort 6 januari 13 juni 2008 Här kan du läsa om regler, priser och giltighet för resor med SJ Privatresekort. Den senaste versionen av Regler för SJ Privatresekort hittar

Läs mer

Wadköpingsdoppet 2015

Wadköpingsdoppet 2015 Succén med 25 meter frisim fortsätter i försök, semifinal och final. Fina priser till vinnarna! Bästa förening vinner 10 000: - Medaljer i respektive åldersklass Wadköpingsdoppet 2015 Datum: 19-20 september

Läs mer

POSTMÄSTERSKAP I GOLF

POSTMÄSTERSKAP I GOLF På uppdrag av Postens Idrottsförbund inbjuder Spik, Stockholm till: POSTMÄSTERSKAP I GOLF Årets PM i golf kommer att avgöras ute vid Arlanda närmare bestämt på Arlandastadsgolfbana. Ni som hänger med vet

Läs mer

Notera att flertalet av fälten är markerade med * vilket innebär obligatoriska fält att fylla i för att komma vidare i formuläret.

Notera att flertalet av fälten är markerade med * vilket innebär obligatoriska fält att fylla i för att komma vidare i formuläret. Manual för anmälan till Nordiskt Forum 2014. Det är enkelt att anmäla sig till Nordiskt Forum. För att spara din tid och underlätta så korrekt ifyllnad som möjligt rekommenderar vi dig att följa denna

Läs mer

FJÄLLVECKA 6-13 mars 2011 Hotell Tänndalen. Tänndalen, Härjedalen

FJÄLLVECKA 6-13 mars 2011 Hotell Tänndalen. Tänndalen, Härjedalen FJÄLLVECKA 6-13 mars 2011 Hotell Tänndalen Tänndalen, Härjedalen Välkommen till Frisksportarnas fjällvecka! Den 6 13 mars 2011 (söndag - söndag) åker vi till Hotell Tänndalen i Härjedalen. Hotellet har

Läs mer

Camp Connect 2014. Ledar- och deltagarinfo

Camp Connect 2014. Ledar- och deltagarinfo Camp Connect 2014 Ledar- och deltagarinfo VARMT VÄLKOMNA TILL CAMP CONNECT 2014 Denna information riktar sig till ledare och deltagare inför årets Camp Connect som arrangeras 8 11 augusti. Viktigt att

Läs mer

Rikstruppen 2 och Rikscupen Mixed 3-4/5 i Halmstad

Rikstruppen 2 och Rikscupen Mixed 3-4/5 i Halmstad och Gymnastikförbundets Trupptekniska Kommitté välkomnar dig till Rikstruppen 2 och Rikscupen Mixed 3-4/5 i Halmstad PM 1 Information Information och upplysningar lämnas av vår tävlingskommitté eller kansliet.

Läs mer

POSTTRAMPET LUDVIKA 10 september 2005

POSTTRAMPET LUDVIKA 10 september 2005 POSTTRAMPET LUDVIKA 10 september 2005 Postens IF Ludvika och Postens Idrottsförbund inbjuder till POSTTRAMPET. Motionsklassen kommer att cykla på natursköna cykelbanor anlagda på gamla järnvägsbankar på

Läs mer

Camp Connect 2015. Ledar- och deltagarinfo

Camp Connect 2015. Ledar- och deltagarinfo Camp Connect 2015 Ledar- och deltagarinfo VARMT VÄLKOMNA TILL CAMP CONNECT 2015 Denna information riktar sig till ledare och deltagare inför årets Camp Connect som arrangeras 7 10 augusti. Viktigt att

Läs mer

Inbjudan till Klippans ordförandekonferens 20-21 oktober 2012

Inbjudan till Klippans ordförandekonferens 20-21 oktober 2012 Till alla Klippans sektioner och FUB:s länsförbund och lokalföreningar Inbjudan till Klippans ordförandekonferens 20-21 oktober 2012 Hej! Rikssektionen Klippans styrelse bjuder in till konferens för alla

Läs mer

Praktisk Information

Praktisk Information Praktisk Information Firebrand Training Sundsgården Fi-re brând (noun) An idea or person that ignites excitement, action and change by challenging outmoded beliefs and methods. TRANSPORT Bil Du kan givetvis

Läs mer

Foto: Lars Svensson Helsingborg

Foto: Lars Svensson Helsingborg Foto: Lars Svensson Helsingborg POSTMÄSTERSKAP I BANGOLF 2008 Postens IF Helsingborg, BGK Kärnan och Postens Idrottsförbund inbjuder till postmästerskap i Bangolf i Helsingborg 14-15 juni 2008. Plats:

Läs mer

presenterar ROVDJURSSYMPOSIUM 2006 Jakten Rovdjur & Jägare

presenterar ROVDJURSSYMPOSIUM 2006 Jakten Rovdjur & Jägare presenterar ROVDJURSSYMPOSIUM 2006 Jakten Rovdjur & Jägare Vi erbjuder några spännande dagar i vildmarken med en heldags vargspårning och ett symposium i Stöllet 16 18 Februari 2006 För mer information:

Läs mer

Information till Er som vill hyra ut ert boende

Information till Er som vill hyra ut ert boende Information till Er som vill hyra ut ert boende Under sommaren besöker många gäster Jämtland Härjedalen för att ta del av vår fantastiska natur, njuta av god mat och uppleva nya äventyr. En del gäster

Läs mer

Läger Sommar 2014. Simrishamn, Sjöbo, Skurup, Tomelilla och Ystad

Läger Sommar 2014. Simrishamn, Sjöbo, Skurup, Tomelilla och Ystad Läger Sommar 2014 Simrishamn, Sjöbo, Skurup, Tomelilla och Ystad & Tomelilla, Simrishamn, Skurup, Sjöbo och Ystads kommun Arrangerar läger för ungdomar med högfungerande Autism/AS 23 juni-28 juni 2014

Läs mer

INBJUDAN TILL POSTSIMMET

INBJUDAN TILL POSTSIMMET INBJUDAN TILL POSTSIMMET och PIF-GALAN I MALMÖ 2008-11-15 Postens Kamratklubb Malmö och Postens Idrottsförbund inbjuder till Postsimmet och PIF- Galan 2008. Det är med glädje som vi i Malmö hälsar Er välkomna

Läs mer

Villkor för avtal mellan resenär och 0-summit, High Mountain Adventures, gällande paketresa.

Villkor för avtal mellan resenär och 0-summit, High Mountain Adventures, gällande paketresa. Villkor för avtal mellan resenär och 0-summit, High Mountain Adventures, gällande paketresa. Med paketresa menas ett arrangemang som utformats innan avtal ingår och som består av inkvartering och transport

Läs mer

Välkommen på skolbesök på Riksgymnasiet!

Välkommen på skolbesök på Riksgymnasiet! Välkommen på skolbesök på Riksgymnasiet! Ska du börja gymnasiet läsåret 2018/2019? Då är du och dina föräldrar välkomna på skolbesök på Riksgymnasiet under tre dagar. Besöket den 3-5 april är för elever

Läs mer

Informationsblad Stor-Clöhs till Jönköping 2010

Informationsblad Stor-Clöhs till Jönköping 2010 Informationsblad Stor-Clöhs till Jönköping 2010 Innehåll (rubrikerna är klickbara) 1 Information och kontakter... 2 2 Restider och Program... 2 3 Att tänka på inför resan... 3 4 Ordning och säkerhet...

Läs mer

ONLY WOMAN 2016. Plats: Art Gallery Quirinus http://www.galleryquirinus.com/ Datum: 9 januari 22 januari. Vernissage: 9 januari kl. 11-15.

ONLY WOMAN 2016. Plats: Art Gallery Quirinus http://www.galleryquirinus.com/ Datum: 9 januari 22 januari. Vernissage: 9 januari kl. 11-15. ONLY WOMAN 2016 en utställning av kvinnor för kvinnor där 20% av intäkterna för sålda konstverk går oavkortat till Kvinnojouren i Köping, Sverige Regler och registreringsblankett för individuellt deltagande

Läs mer

!!!!!!!! INBJUDAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!! INBJUDAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! INBJUDAN Välkomna Vi hälsar er förening välkommen till Svea Cup 2014. Svea Cup är en tävling för YNGRE MINIORER, MINIORER, KADETTER, YNGRE JUNIORER, JUNIORER & SENIORER. Den 8:e upplagan av Svea Cup kommer

Läs mer

MEDLEMSANSÖKAN SVERIGES UNGDOMSRÅD

MEDLEMSANSÖKAN SVERIGES UNGDOMSRÅD MEDLEMSANSÖKAN SVERIGES UNGDOMSRÅD LÄS DETTA INNAN NI BÖRJAR FYLLA I ANSÖKAN HUR NI FYLLER I ANSÖKAN Läs den korta texten innan varje ruta. Den förklarar varför vi behöver de uppgifter som ni fyller i.

Läs mer

Vardagsgolfarna till Albarella Golf Club, Italien 22-29 april 2009,

Vardagsgolfarna till Albarella Golf Club, Italien 22-29 april 2009, Vardagsgolfarna till Albarella Golf Club, Italien 22-29 april 2009, Flyg: Med Ryan Air från Skavsta flygplats (Nyköping) 22/4 Skavsta Treviso 17.25-19.50 29/4 Treviso Skavsta 20.15-22.45 Pris och plats

Läs mer

Inbjudan till Sundsvall Cup

Inbjudan till Sundsvall Cup Sundsvall Cup 2007 Tävlingsprogram till Sundsvall Cup 28-29 mars 2015 Inomhusturnering på gräs! Nordichallen 10 planer För 28:e gången! Norrlands största handbollsturnering under ett och samma tak! till

Läs mer

Hur ansöker man till Sofia Distansundervisning?

Hur ansöker man till Sofia Distansundervisning? Hur ansöker man till Sofia Distansundervisning? Anmälningsblankett Sofia Distansundervisning vänder sig till elever under studieår 6-9. Blanketter och information kan hämtas på vår hemsida (www.sofiadistans.nu)

Läs mer

Odontologiska Föreningen

Odontologiska Föreningen Odontologiska Föreningen KOLLO 2013 Gratulerar till din studieplats och varmt välkommen till din utbildning vid Karolinska Institutet (KI) och Odontologiska Föreningen (OF). OF är kårorganisationen för

Läs mer

Hockeyresa USA, 28 feb. > 7 mars 2014

Hockeyresa USA, 28 feb. > 7 mars 2014 Hockeyresa USA, 28 feb. > 7 mars 2014 Häng med Hesa Fredrik till Phoenix och upplev Oliver Ekman Larsson, bröderna Sedin och flera andra NHL svenskar Live! Det preliminära programmet för resan ser ut enligt

Läs mer

Bokningsbetingelser. Arrangör. Anmälan

Bokningsbetingelser. Arrangör. Anmälan Bokningsbetingelser Föreningarnas/klubbarnas bindande önskemål/bokningar skall skriftligen vara oss tillhanda senast 2015-07-20. En tidig bokning ökar emellertid chanserna för att vi skall kunna uppfylla

Läs mer

Praktisk information om Rädda Barnens Ungdomsförbunds FÖRBUNDSÅRSMÖTE 2013 & TIOÅRSJUBILEUM!

Praktisk information om Rädda Barnens Ungdomsförbunds FÖRBUNDSÅRSMÖTE 2013 & TIOÅRSJUBILEUM! Praktisk information om Rädda Barnens Ungdomsförbunds FÖRBUNDSÅRSMÖTE 2013 & TIOÅRSJUBILEUM! Datum: 13-15 september, 2013 Plats: Marieborgs folkhögskola, Marieborgsvägen 25 i Norrköping (karta: http://goo.gl/maps/umpuu)

Läs mer

Pilgrimsvandring 2013. Camino Francés Sarria Santiago de Compostela

Pilgrimsvandring 2013. Camino Francés Sarria Santiago de Compostela 1(6) Pilgrimsvandring 2013 Resa 24 september 2 oktober 2013 Pris 11 070: -/person i dubbelrum 12 585: -/person i enkelrum Camino Francés Sarria Santiago de Compostela Priset är baserat på 16 deltagare

Läs mer

EN GLIMT A V P ARADISET Borgå stifts Barnkörsstämma på Kimitoön 16-18.5 2014

EN GLIMT A V P ARADISET Borgå stifts Barnkörsstämma på Kimitoön 16-18.5 2014 EN GLIMT AV PARADISET Borgå stifts Barnkörsstämma på Kimitoön 16-18.5 2014 Välkomna på Barnkörsstämma! I maj 2014 får alla barnkörssångare och deras ledare och föräldrar samlas på Kimitoön, ett litet paradis

Läs mer

Res med Njurförbundet och Virtus Vitas till Spanien, Torremolinos den 15 september 28 september 2017

Res med Njurförbundet och Virtus Vitas till Spanien, Torremolinos den 15 september 28 september 2017 Res med Njurförbundet och Virtus Vitas till Spanien, Torremolinos den 15 september 28 september 2017 Vem kan anmäla sig Resan riktar sig i första hand till hemodialyserande, peritonealdialyserande och

Läs mer

INBJUDAN SM Kanotsegling i Stockholm 9-12 augusti 2012

INBJUDAN SM Kanotsegling i Stockholm 9-12 augusti 2012 INBJUDAN SM Kanotsegling i Stockholm 9-12 augusti 2012 Seglings Program: Onsdag 8/8 17:00-19:00 Registrering Torsdag 9/8 08:00 Registrering 09:00 Skepparmöte 10:00 *Start segling 1, från Måsholmen till

Läs mer

Inlämningsuppgift 2: Bilaga 2 Att söka resa via mobil.sj.se. Bilaga 2: Att söka en resa via mobil.sj.se

Inlämningsuppgift 2: Bilaga 2 Att söka resa via mobil.sj.se. Bilaga 2: Att söka en resa via mobil.sj.se Bilaga 2: Att söka en resa via mobil.sj.se SJ:s mobilanpassade hemsida på internet mobil.sj.se Det första som är man noterar är att om man via sin mobil går till www.sj.se så blir man inte omdirigerade

Läs mer

Allmän information om UNR och UNR:s session 2015

Allmän information om UNR och UNR:s session 2015 Allmän information om UNR och UNR:s session 2015 Vad är UNR? Under Ungdomens Nordiska Råds (UNR) session möts nordiskt och politiskt engagerade unga för att diskutera aktuella ämnen i det nordiska samarbetet.

Läs mer

Lokalt ledarskap Nässjö 21 22 september

Lokalt ledarskap Nässjö 21 22 september Lokalt ledarskap Nässjö 21 22 september Lokalt Ledarskap Programkontoret vill välkomna er till kurs- och inspirationsdagarna Lokalt Ledarskap i Nässjö. Dagarna är tänkta för att informera, undervisa och

Läs mer

Manual Bokningar i BIG Business Online (BBO)

Manual Bokningar i BIG Business Online (BBO) Manual Bokningar i BIG Business Online (BBO) Börja med att logga in genom ditt användarnamn och lösenord. Första gången du loggar in så hamnar du på startsidan, som då ser ut som nedan. Efter att du uppdaterat

Läs mer

Inbjudan till Klippans ordförandekonferens 26-27 april 2014

Inbjudan till Klippans ordförandekonferens 26-27 april 2014 Till alla Klippans sektioner och FUB:s länsförbund och lokalföreningar Inbjudan till Klippans ordförandekonferens 26-27 april 2014 Hej! Riks-Klippans styrelse bjuder in till konferens för alla ordföranden

Läs mer

Svenska mästerskapen i karate 2014

Svenska mästerskapen i karate 2014 Svenska mästerskapen i karate 2014 Arrangör: Tävlingshall: Datum: Anmälan: Regler Registrering/invägning: Tävlingsstart: Sundsvalls Sportkarate Sundsvalls Sporthall, Universitetsallén 11, 852 34 Sundsvall

Läs mer

Arrangörer: Postens IF, Borlänge Postens Idrottsförbund Domnarvets GoIF, Borlänge

Arrangörer: Postens IF, Borlänge Postens Idrottsförbund Domnarvets GoIF, Borlänge INBJUDAN Postskidan i Borlänge 9 februari 2008 Arrangörer: Postens IF, Borlänge Postens Idrottsförbund Domnarvets GoIF, Borlänge Varmt välkommen till Borlänge! Vi välkomnar Er till ett underbart skiddistrikt

Läs mer

Fotbollsklubb X Gruppresa - England Offert 1-4 November 2012

Fotbollsklubb X Gruppresa - England Offert 1-4 November 2012 Datum: 2012-08-08 Fotbollsklubb X Gruppresa - England Offert 1-4 November 2012 VS Fix Travel Er resebyrå för en lyckad resa! Kundansvarig/Projektansvarig Åsa Melander Fix Travel AB Brädgårdsvägen 28 236

Läs mer

PM 1. Information Information lämnas av: Dackegymnasternas Kansli Tel 0470-25 260 E-post tavling@dackegymnasterna.se

PM 1. Information Information lämnas av: Dackegymnasternas Kansli Tel 0470-25 260 E-post tavling@dackegymnasterna.se Dackegymnasterna Växjö och Gymnastikförbundets Trupptekniska Kommitté hälsar dig VÄLKOMMEN TILL Rikscupen 3 Damer & Rikscupen Herrar den 29-30 november i Växjö PM 1 Information Information lämnas av: Dackegymnasternas

Läs mer

Inbjudan Postmästerskap Boule 2008. Mora 13-14 september

Inbjudan Postmästerskap Boule 2008. Mora 13-14 september Inbjudan Postmästerskap Boule 2008 Mora 13-14 september Mora Parken med tävlingsarenan på idrottsplatsen. Logi i hotellet och campingstugorna. Kamratfesten i restaurangen. Best Western Mora Hotell i centrum

Läs mer

20-21 OKTOBER I KATRINEHOLM

20-21 OKTOBER I KATRINEHOLM På uppdrag av SSIF och KAF inbjuder Fritidsföreningen Regionsjukhuset Karsudden till SSIF/KAF-SPELEN 2006 Riksmästerskap för sjukvårds- och kommunanställda Badminton Bordtennis Boule Bowling Innebandy

Läs mer

Lördag 28 maj, Finalspel, inspel från kl. 08.30

Lördag 28 maj, Finalspel, inspel från kl. 08.30 Start/Mål Lögarängen, Västerås Starttider 10 km kl. 13.00 5 km kl. 13.30 Klasser Anmälan FAKTA POSTMILEN 10 km Motions- och Tävlingsklass damer, D10 Åldersklass damer, D40 (1967-1976), D50 (f 1957-1966),

Läs mer

Borås Gymnastiksällskap och Gymnastikförbundets Trupptekniska Kommitté hälsar dig VÄLKOMMEN TILL. SM I TRUPPGYMNASTIK 4-6/7 2014 i Borås

Borås Gymnastiksällskap och Gymnastikförbundets Trupptekniska Kommitté hälsar dig VÄLKOMMEN TILL. SM I TRUPPGYMNASTIK 4-6/7 2014 i Borås Borås Gymnastiksällskap och Gymnastikförbundets Trupptekniska Kommitté hälsar dig Information Information och upplysningar lämnas av: Email: tavling@borasgs.se Hemsida: www.borasgs.se Telefon: 033 15 74

Läs mer

Inbjudan till. Sundsvalls Cup 2012. Sundsvalls Simsällskap har härmed nöjet att inbjuda Er klubb och Era simmare till Sundsvalls Cup 2012.

Inbjudan till. Sundsvalls Cup 2012. Sundsvalls Simsällskap har härmed nöjet att inbjuda Er klubb och Era simmare till Sundsvalls Cup 2012. Inbjudan till Sundsvalls Cup 2012 Sundsvalls Simsällskap har härmed nöjet att inbjuda Er klubb och Era simmare till Sundsvalls Cup 2012. Sundsvalls Cup riktar sig till hela klubben, grenordning och ålderklasser

Läs mer

Sjukhuskyrkans fortbildningsdagar

Sjukhuskyrkans fortbildningsdagar Närhet, värme me och glädje. Om förhållningssätt och personlig påverkan i arbetet med svårt sjuka Sjukhuskyrkans fortbildningsdagar 27-29 september 2016 i Vålådalen Medverkande: Bertil Axelsson, överläkare

Läs mer

Välkomna till Landeryds Golfklubb

Välkomna till Landeryds Golfklubb Välkomna till Landeryds Golfklubb Norra banan är en varierande banan med mästerskaps längd. Den har stått värd för så väl Nordea Masters som PGA mästerskapen. Norra banan är tre banor i en hed, park och

Läs mer

!!!!!!Följ med på vår nästa Kunskapsresa till Berlin 24 26 april 2013

!!!!!!Följ med på vår nästa Kunskapsresa till Berlin 24 26 april 2013 !!!!!!Följ med på vår nästa Kunskapsresa till Berlin 24 26 april 2013 Att förstå vad som händer i vår värld blir allt mer angeläget i takt med att konkurrensen ökar och nya ekonomier växer fram. Att läsa

Läs mer

INBJUDAN TILL STUDIE- OCH YRKESVÄGLEDARE

INBJUDAN TILL STUDIE- OCH YRKESVÄGLEDARE INBJUDAN TILL STUDIE- OCH YRKESVÄGLEDARE Oskarshamn och Mönsterås 19-20 oktober 2011 Välkommen till Skogsindustriernas fortbildning för studie- och yrkesvägledare Skogsindustrierna och Södra arrangerar

Läs mer

TCS New York City Marathon 2016

TCS New York City Marathon 2016 PRISLISTA 2016 TCS New York City Marathon 2016 Hej! Vi hoppas att allt är väl med dig. Vårt prospekt över årets resa till New York Marathon är nu klart och du finner detta bifogat. GARANTERAD STARTPLATS

Läs mer

Elitserietävling. ES nr. 9 och ES nr. 10 INBJUDAN. 4-5 februari 2017 Linköping. Skö. Arrangörens logotype

Elitserietävling. ES nr. 9 och ES nr. 10 INBJUDAN. 4-5 februari 2017 Linköping. Skö. Arrangörens logotype Elitserietävling Skö ES nr. 9 och ES nr. 10 4-5 februari 2017 Linköping INBJUDAN Arrangörens logotype Linköpings Konståkningsförening, LKF Inbjuder i samarbete med Svenska Konståkningsförbundet till Elitserietävling

Läs mer

- INBJUDAN - POST SM KUBB

- INBJUDAN - POST SM KUBB - INBJUDAN - POST SM KUBB 08 23 08 norrköping Mitt under strålande varma festliga augustifest-dagar i Norrköping är vi nu beredda att ta emot Er, kära kollegor till ännu ett underbart arrangemang, kanske

Läs mer

Resa Island 22-26 augusti 2012

Resa Island 22-26 augusti 2012 Resa Island 22-26 augusti 2012 Här kommer ett kortfattat program om vår Islands resa. Detta är en kursresa där vi lyckats att få Islands mest eftertraktade föreläsare Bjarni Pjetursson att hålla en exklusive

Läs mer

Bekräftelse av fältstudieresa till Kina för Thomasgymnasiet

Bekräftelse av fältstudieresa till Kina för Thomasgymnasiet 2011-07-21 Bekräftelse av fältstudieresa till Kina för Thomasgymnasiet Resa till Peking, Zhengzhou och Shaolin den 16-29 november, 2011, 14 dagar Vår resa går till Peking och därefter direkt vidare till

Läs mer

European Masters Athletics 2010 15-24. juli

European Masters Athletics 2010 15-24. juli Del af Holstebro RejseCenter K/S Gartnerivej 11-7500 Holstebro Danmark www.holstebrorejsecenter.dk CVR 26927021 Tilsluttet Rejsegarantifonden nr 1525 Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening Udvidet ansvarsforsikring

Läs mer

INBJUDAN TILL RIKSSTÄMMA 2011

INBJUDAN TILL RIKSSTÄMMA 2011 2011-02-21 Till FMCK Riksstyrelse, hedersledamöter i FMCK RF, samtliga kårer, valberedning samt revisorer INBJUDAN TILL RIKSSTÄMMA 2011 FMCK Värmland har tillsammans med FMCK Riksförbund äran att inbjuda

Läs mer

WTF-reglemente (gällande cadetter och minorer: STF:s regler, inga huvudträffar) utslagseliminering

WTF-reglemente (gällande cadetter och minorer: STF:s regler, inga huvudträffar) utslagseliminering 19 20 maj Arrangör: Medarrangör: Adress: Ansvarig: Team Toigye Panthers STF Svenska taekwondo förbundet Snapperupsgatan 9, Malmö Mario Glasnovic Mobil: +4670424 40 83 e-mail: info@toigye.com hemsida: www.ntc2012-malmo.se

Läs mer

Stockholmspolisens Simidrottsförening och HEAD har härmed nöjet att bjuda in till... Summer Cup. 27-29 June 2014

Stockholmspolisens Simidrottsförening och HEAD har härmed nöjet att bjuda in till... Summer Cup. 27-29 June 2014 Stockholmspolisens Simidrottsförening och HEAD har härmed nöjet att bjuda in till... Summer Cup 27-29 June 2014 Avsluta vårterminens simning i sommarmetropolen Stockholm! Ta även med släkt & vänner så

Läs mer

Bornholms 2-dagars. 25-27 oktober 2013. Sunnergrens AB mobil 0708-629802. Alternativ A: BUSSRESA

Bornholms 2-dagars. 25-27 oktober 2013. Sunnergrens AB mobil 0708-629802. Alternativ A: BUSSRESA Sunnergrens AB mobil 0708-629802 Karstorpsvägen 164 tel 0431-75268 26942 Båstad E-mail:allan.sunnergren@lindasagard.se Bankgiro 558-1475 Bankkonto 6730-275646122 Du inbjudes till den 23:e resan till Bornholms

Läs mer

TALENT OPEN 2014. Välkomna till ännu en spännande dag i Lisebergshallen söndagen den 18 Maj.

TALENT OPEN 2014. Välkomna till ännu en spännande dag i Lisebergshallen söndagen den 18 Maj. TALENT OPEN 2014 Välkomna till ännu en spännande dag i Lisebergshallen söndagen den 18 Maj. Vi slog alla rekord förra året med över 300 tävlande. Vi tror att vi även i år kommer få ett stort antal tävlande

Läs mer

SOMS-Konferens 15-17 oktober 2008 Scandic Plaza Borås

SOMS-Konferens 15-17 oktober 2008 Scandic Plaza Borås SOMS-Konferens 15-17 oktober 2008 Scandic Plaza Borås För sjukgymnaster inom omsorg och habilitering Onsdag 15 oktober 11.30-12.00 Registrering 12.00-13.00 Lunch 13.00-13.30 Konferensen öppnas Inledning

Läs mer

Välkommen till Göteborg och Postmästerskap i Bowling

Välkommen till Göteborg och Postmästerskap i Bowling Välkommen till Göteborg och Postmästerskap i Bowling Vi hälsar Er hjärtligt Välkomna till Göteborg den 6 7 oktober för att delta i Postmästerskap i Bowling. Spelplats är Strike & Co i Gamlestan som har

Läs mer

Välkommen till FORTBILDNING RETREAT FÖRDJUPNING. Kurs i liturgik i benediktinerklostret Abbaye Saint-Pierre-de-Solesmes september 2019.

Välkommen till FORTBILDNING RETREAT FÖRDJUPNING. Kurs i liturgik i benediktinerklostret Abbaye Saint-Pierre-de-Solesmes september 2019. Välkommen till FORTBILDNING RETREAT FÖRDJUPNING Kurs i liturgik i benediktinerklostret Abbaye Saint-Pierre-de-Solesmes 11-16 september 2019. Välkommen att delta i en kurs i liturgik som vänder sig till

Läs mer

FEI European Championships Dressyr & Hoppning 2015, Aachen Tyskland, 11-23 augusti

FEI European Championships Dressyr & Hoppning 2015, Aachen Tyskland, 11-23 augusti FEI European Championships Dressyr & Hoppning 2015, Aachen Tyskland, 11-23 augusti Följ med Equi Tours på mästerskapsresa till Aachen, Tyskland för ett spektakulärt Europamästerskap! Här väntas fantastiska

Läs mer

Landskrona Simsällskap har nöjet att inbjuda Er till 2016 års Citadellsim, i en av norra Europas snabbaste 50:a.

Landskrona Simsällskap har nöjet att inbjuda Er till 2016 års Citadellsim, i en av norra Europas snabbaste 50:a. Inbjudan Citadellsim 4-5 Juni 2016 Citadellbadet i Landskrona Landskrona Simsällskap har nöjet att inbjuda Er till 2016 års Citadellsim, i en av norra Europas snabbaste 50:a. Välkomna till Citadellsim

Läs mer

Sommarläger på Vida Blick! Lägret sträcker sig från eftermiddagen torsdagen den 9 juli till och med lunch söndagen

Sommarläger på Vida Blick! Lägret sträcker sig från eftermiddagen torsdagen den 9 juli till och med lunch söndagen Sommarläger på Vida Blick! En favorit är tillbaka! I sommar återvänder Ung Diabetes till Vida Blick och nu har du chansen att följa med! Gillar du att träffa nya människor, ta dig an nya utmaningar som

Läs mer

Välkomst- och inskrivningssamtal för nyanlända barn i förskoleåldern

Välkomst- och inskrivningssamtal för nyanlända barn i förskoleåldern Välkomst- och inskrivningssamtal för nyanlända barn i förskoleåldern Syfte Syftet med detta formulär är att det ska följa eleven från det att han/hon anländer till Sverige och genom elevens skolgång. På

Läs mer

MOZART REQUIEM. Välkommen till. Körkurs på Borlänge hotell och Värdshus den 14-17 november 2013

MOZART REQUIEM. Välkommen till. Körkurs på Borlänge hotell och Värdshus den 14-17 november 2013 FORENINGEN VOX MOZART REQUIEM Välkommen till Körkurs på Borlänge hotell och Värdshus den 14-17 november 2013 med avslutande konsert i Stora Tuna kyrka i Borlänge den 17 november kl. 18.00 2 Sångarvänner!

Läs mer

3 bäddsrum 400: /person och natt. Bo två nätter utan städning: 350: /person och natt

3 bäddsrum 400: /person och natt. Bo två nätter utan städning: 350: /person och natt Vi vill härmed bjuda in dig och dina vänner till årets Post-sm i kubb! Denna gång vid Väsmans strand i Ludvika, med utsikt över vidderna, där Dan Andersson en gång i tiden vandrade! Ta tillfället i akt,

Läs mer

Malmö Fäktklubb av 1919 (MF19) har härmed nöjet att inbjuda till Malmö Open den 8-9 april 2017

Malmö Fäktklubb av 1919 (MF19) har härmed nöjet att inbjuda till Malmö Open den 8-9 april 2017 Malmö Fäktklubb av 1919 (MF19) har härmed nöjet att inbjuda till Malmö Open den 8-9 april 2017 Florett och Värja Individuella tävlingar Ingår i svensk florettranking och Masters Plats Baltiska Hallen,

Läs mer

Regler för resa med SJ Privatresekort 15 juni 13 december 2008

Regler för resa med SJ Privatresekort 15 juni 13 december 2008 Regler för resa med SJ Privatresekort 15 juni 13 december 2008 Här kan du läsa om regler, priser och giltighet för SJ Privatresekort. Information om privatresekortet ges även på telefon 0771-75 75 10 (tonval

Läs mer

Med vänlig hälsning. - dövblinda

Med vänlig hälsning. - dövblinda (För kopiering) Örebro i febr 2008 Välkomna på besök till Riksgymnasiet för hörselskadade 5 7 maj alternativt 22 24 september 2008 Inbjudan gäller hörselskadade elever som ska börja gymnasieskolan höstterminen

Läs mer

Välkomna till Rädda Barnens framtids- och kunskapsdagar 2013!

Välkomna till Rädda Barnens framtids- och kunskapsdagar 2013! Gdj Välkomna till Rädda Barnens framtids- och kunskapsdagar 2013! Datum: 20-21 april 2013 Plats: Hotell Statt i Hässleholm Ändrat namn på regionala konferensen! Snart är det åter dags för lokalföreningar,

Läs mer

TALENT OPEN 2015. Välkomna till ännu en spännande dag i Lisebergshallen söndagen den 3 maj.

TALENT OPEN 2015. Välkomna till ännu en spännande dag i Lisebergshallen söndagen den 3 maj. TALENT OPEN 2015 Välkomna till ännu en spännande dag i Lisebergshallen söndagen den 3 maj. Vi hoppas på en lika trevlig vårhelg som förra året. I år kommer Talent Open ligga tidigare i maj vilket gör det

Läs mer

2013 12 Maj. Lomma Cup. Internationell tävling. Välkomna. Nybörjare och Avancerade

2013 12 Maj. Lomma Cup. Internationell tävling. Välkomna. Nybörjare och Avancerade 2013 12 Maj Internationell tävling Nybörjare och Avancerade Öppet för alla combat stilar: JU JUTSU, SHOoT-FIGHTING, MMA, THAIBOXING, WRESTLING, SUBMISSION WRESTLING, TAEKWONDO, KARATE, KUNG-FU, JUDO mm

Läs mer

Tidtabell. 9 december - 30 mars 2014

Tidtabell. 9 december - 30 mars 2014 Tidtabell 9 december - 30 mars 2014 fr 849:- KALMAR-UMEÅ inklusive skatter och avgifter. Vi tar dig ända till Umeå! Sträckan flygs av oss och vår syrra Malmö Aviation och självklart startar din resa i

Läs mer

05-07-19. Gyda ReiseClub v Freddy Vik Vangsmyra 3 4480 Kvinesdal. Bäste Freddy,

05-07-19. Gyda ReiseClub v Freddy Vik Vangsmyra 3 4480 Kvinesdal. Bäste Freddy, Gyda ReiseClub v Freddy Vik Vangsmyra 3 4480 Kvinesdal 05-07-19 Bäste Freddy, Med hänvisning till er bokning har vi nöjet att översända en bekräftelse enligt överenskommelse. Jag skickar även med en anmälningsfaktura

Läs mer

Bordtennisklubben Safir hälsar alla välkomna till Safirs Internationella den 20-22 februari 2015.

Bordtennisklubben Safir hälsar alla välkomna till Safirs Internationella den 20-22 februari 2015. Bordtennisklubben Safir hälsar alla välkomna till Safirs Internationella den 20-22 februari 2015. Arrangör: Spelplats: BTK Safir Tulpangatan 47 703 53 Örebro E-mail: safirinternational@btksafir.com Idrottshuset,

Läs mer

Våra erbjudande och rabatter

Våra erbjudande och rabatter Den enda riktiga flygmässan i Norden Våra erbjudande och rabatter Vid beställning och full betalning: - 7% rabatt innan den 30 April - 4% rabatt innan den 30 Maj Sista beställnings- och betalningsdag:

Läs mer