Protokoll för Sektionsmöte för Kf/Kb-sektionen

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Protokoll för Sektionsmöte för Kf/Kb-sektionen"

Transkript

1 Protokoll för Sektionsmöte för Kf/Kb-sektionen Mötets öppnande Mötet öppnades av styrelsens ordförande Daniel Cedercrantz. 2. Mötets stadgeenliga utlysande Mötet fanns vara stadgeenligt utlyst. 3. Godkännande av dagordningen Punkt 14 blev punkt 10 och övriga punkter däremellan flyttades ner ett steg. 4. Val av mötesordförande och mötessekreterare Till mötesordförande och mötessekreterare valdes Daniel Cedercrantz respektive Mikael Gerdin. 5. Val av justeringsmän tillika rösträknare Till justeringsmän tillika rösträknare valdes Andreas Arnell och Ingrid Åslund. 6. Val av bartender Till bartender valdes Alexander Niklasson. 7. Barens öppnande Baren öppnades av Alex, som även presenterade vad baren hade att erbjuda. Daniel passade på att presentera dagens vinare och poängterade att den var 14-procentig. 8. Meddelanden Vice Dekanus Nye vice dekanus Lennart Vamling presenterade sig och berättade om omorganisationen på sektionen. Lennart berättade att eftersom Claes Niklasson nu är prefekt (för institutionen för Kemiteknik och miljövetenskap), så behövdes det tillsättas en ny vice dekanus och det blev Lennart. Lennart berättade om sina tre mål; att stärka fokus på teknologernas lärande, fullfölja och följa upp kursprogramomläggningen och till sist öka fokus på rekryteringsfrågor. Eftersom även Bo Albinsson blivit prefekt (på institutionen för Kemi och biovetenskap), så behöver Kf en ny studierektor. Vem detta skall bli är inte klart ännu och Lennart sa att man gärna får lämna förslag till honom. Efter att Lennart hade sagt vad han skulle säga blev det diskussion om rekrytering, sektionens ekonomi och Kf-tvåornas komplex. Studievägledningen Katarina Källgren, som är ny på studievägledningen, presenterade sig. Hon meddelade att eftersom Malin Blomqvist är föräldraledig, så är studievägledningen något underbemannad och det medför begränsade öppettider på studieexpeditionen. I största möjliga mån kommer expeditionen att vara öppen klockan ett varje måndag till torsdag. Kårstyrelsen Amanda Lindeman från kårstyrelsen presenterade sig och berättade att hon är vår sektionskontakt. Amanda berättade om den omorganisation som skett inom kåren. Sedan meddelade Amanda att i år kommer teknologerna inte att få något rosa medlemskort i kåren, utan mecenatkortet kommer att gälla på tentor och liknande. Det har varit problem med

2 distributionen av kort och de som ännu inte fått sitt mecenatkort kan ringa och påminna dem. Efter det meddelade Amanda att en work-shop kommer att ordnas av Chalmersfastigheter och Akademiska Hus den 30 oktober klockan 9-15 i Kalle Glader. Work-shopen syftar till att förbättra Chalmers utomhusmiljö. Det blir gratis lunch. Till sist meddelade Amanda att alla teknologers passerkort snart kommer att fungera i kårhuset under större delen av dygnet. Övriga Veckobladeriet meddelade att de håller på att förlora kontakten med Kf/Kb, eftersom de inte har någon representant från sektionen. Två Kf-tvåor räckte ivrigt upp handen och så var det problemet löst. Fredrik Öberg meddelade att sektionens styrelse utsett en kommitté bestående av Fredrik Öberg för att ta fram bra förslag på ny sektionskamera. (Den gamla blev stulen.) Om man kan mycket om digitalkameror, så får man gärna hjälpa Fredrik. Styrelsens kassör Sofia Ore presenterade sig med orden Jag är kassör och jag vill gärna ha era pengar. Sofia meddelade att sektionen skall köpa en ny kaffebryggare. Har vi tur så kanske det finns en liten möjlighet att sektionen kan få kaffet sponsrat av Kahls och därmed skulle det bli gratis för teknologerna. Om det skulle bli spons så måste alla betala tillbaka sina kaffeskulder innan det blir gratis. Sofia meddelade också att sektionen skall köpa en ny stereo och nya högtalare till Gastown samt värmeskåp. I egenskap av ledamot i FUM meddelade Sofia, med god hjälp av Gelareh Askarieh, att man kan prata med någon av sektionens FUMledamöter om man vill att de skall ta upp något på FUM-mötena. Sektionens ledamöter i FUM är Sofia, Gelareh, Anders Schell, Elin Haglund, Anton Frost och Fredrik Öberg. Sexmästare Alexander Niklasson meddelade att sexet fixar ärtsoppa på lunchen imorgon (3/10). Dessutom är det torsdag imorgon. Sofia Ohlsson meddelade att sista ansökningsdagen för Erasmus är 15 oktober. Det kommer inte att göras någon reklam för det. Hannes Kannisto meddelade att sista ansökningsdagen för vårens GU-kurser är 15 oktober. 9. Verksamhetsberättelser och revisionsberättelser samt beslut angående ansvarsfrihet för a. Nollningskommittén 01 Ordförande Jimmy Karttunen läste upp verksamhetsberättelsen och kassör Hannes Kannisto redogjorde för ekonomin. Revisor Andreas Arnell yrkade på ansvarsfrihet. Efter acklamation beviljade sektionsmötet Nollningskommittén 01 ansvarsfrihet. b. Sexmästeriet 01 Bordlades pga. värnplikt.

3 c. SNKf/Kb 99 Efter en tillbakablick enda till vårmötet 00, så konstaterades att SNKf/Kb 99 redan beviljats ansvarsfrihet. d. SNKf/Kb 00 Bordlades pga. lathet, precis som förra året. e. SNKf/Kb 01 Bordlades. f. Lokalkommittén 01 Bordlades. g. GastonPosten 00 Chefredaktör Stefan Bengtsson läste upp verksamhetsberättelsen och kassör Andreas Dahlin redogjorde för ekonomin. Ett skriftligt utlåtande från revisor Leif Jonasson yrkade på ansvarsfrihet. Sektionsmötet beviljade genom acklamation ansvarsfrihet för GastonPosten 00. h. GastonPosten 01 Bordlades. 10. Godkännande av tillfällig ansvarsomfördelning i Ernst Ernsts ordförande Sara Persson berättade att eftersom hon inte är här så mycket under hösten och inte har så mycket motivation så vore det bra om Ernsts kassör kunde ta över som tillförordnad ordförande. Sektionsmötet godkände den tillfälliga ansvarsomfördelningen. 11. Val av Fanbärare och Fanslav Ester Fjellander sökte via ombud och valdes i sin frånvaro till fanbärare. Till fanslav valdes Sebastian Bengtsson. 12. Val av årskursrepresentanter samt suppleanter till valberedningen Gustav Hedberg valdes till årskurs 1-representant och Karin Sahlin valdes till suppleant för årskurs 1. Johan Hult valdes till årskurs 2-representant och Andreas Arnell valdes till suppleant för årskurs 2. Nima Kamrani valdes till årskurs 3-representant och Anna Niemi valdes till suppleant för årskurs 3. Andreas Delshammar valdes till årskurs 4-representant och suppleanten lämnades vakant. Matpaus (Goda baguetter från sexet) 13. Godtagande av studieförtroendemän tillika representanter i Grundutbildningskommittéerna, GuKf och GuKb Kf 1: Det fanns inga Kf-ettor närvarande. Kb 1: Karin Sahlin och Kristina Henricson godkändes. Kf 2: Christoffer Källerman godkändes. Kb 2: Maria Dafgård och Hanna Farnelid godkändes. Kf 3: Ingrid Åslund godkändes. Kb 3: Lena Norberg godkändes.

4 Kf 4: Sofia Ohlsson godkändes. Kb 4: Ingen närvarande Kb-fyra ville ställa upp. 14. Fyllnadsval av representant till UUKf Charlotte Ruben valdes. 15. Godkännande av representant till ledningsguppen för bioteknik Gelareh Askarieh valdes. 16. Propositioner En proposition om att styrelsens ordförande även skall vara SSKB-representant (stadgeändring av paragraf 4.7, 3.15 och 5.4.1) godkändes. Ytterligare ett godkännande krävs för att stadgeändringarna skall träda i kraft. En proposition om att UUKb-representanten även skall vara representant i Programkommittén för bioteknikutbildningen (stadgeändring av paragraf 3.15) godkändes. Ytterligare ett godkännande krävs för att stadgeändringen skall träda i kraft. En proposition om att en studienämndssekreterare skall införas (stadgeändring av paragraf 3.14, och 5.2.1) godkändes. Ytterligare ett godkännande krävs för att stadgeändringen skall träda i kraft. En proposition om att b0f-valet skall flyttas till läsperiod 2 (stadgeändring av paragraf 3.12 och 3.14) godkändes. Ytterligare ett godkännande krävs för att stadgeändringarna skall träda i kraft. En proposition om att utöka Ernst med en sekreterare och två ledamöter (stadgeändring av paragraf 3.13 och 6.1) godkändes. Ytterligare ett godkännande krävs för att stadgeändringarna skall träda i kraft. En proposition om att avskaffa FU- och IntU-representanter (stadgeändring av paragraf 3.15 och 5.3) godkändes. Ytterligare ett godkännande krävs för att stadgeändringarna skall träda i kraft. Reglementesändringarna gällande borttagande av punkterna "att utse teknologsektionens FU-representant" och FU-representanten åligger godkändes. 17. Motioner Inga motioner hade inkommit. 18. Tillsättande av häxdoktor Nominerade var Ville Adolfsson, David Henriksson, Urban Grén och Per Rutqvist. Efter sluten omröstning stod det klart att David Henriksson är sektionens nya häxdoktor. 19. Övriga frågor Frågan om ny studierektor till Kf kom upp. Elin Haglund undrade om det fanns några seriösa förslag, men det fanns det inte. Flera förslag framfördes, men det gällde mestadels personer som inte var lämpliga. Den stående frågan om hur man skall få mer folk till sektionsmötena togs upp av Nima Kamrani. Flera förslag om vad som skulle kunna göras framfördes. Bättre information till ettorna, sektionslathund och en extra vinare endast till ettorna var några av dem. Sammanfattningsvis tyckte mötet att styrelsen borde ta ett större ansvar i frågan.

5 Bilen togs upp igen, och Daniel Cedercrantz sa att den snart skall städas, så att den kan säljas. Andreas Arnell undrade vad FUM-representanterna lyckats åstadkomma så här långt. Fredrik Öberg berättade att man endast haft ett möte och Anton Frost sa att man hade en utbildning endast två dagar innan detta möte, så än så länge har inte så mycket hänt. Angående de höga priserna på restaurangerna på området meddelade Daniel Cedercrantz att det finns avtal med Eurest på ytterligare ett år. Frågan om foton på alla sektionsmedlemmar togs upp. På andra sektioner finns foton med alla teknologer. Det diskuterades hur detta skulle kunna gå till. b0f borde ha gamla bilder kvar från tidigare år. Var de skulle kunna sättas upp var ett problem. Får de plats i sektionslokalerna. Ett förslag var att man istället skulle kunna sätta upp varje års nollfoto. Kanske skulle sektionen kunna få hänga upp dem i entrén. Det beslutades att David Henriksson skulle gå och prata med husansvarige Garnold. Det klagades på att alla datorsalar är bokade samtidigt ibland, bland annat under kemiövningar. Daniel Cedercrantz sa att datoransvarige Bernt Schechinger har haft semester och inte gått att få tag på. Daniel Cedercrantz sa att han skall prata med Bernt och även med Lars Öhrström. 20. Val av kod till Gasto w n/ks Femto w n Ny kod valdes genom cupröstning. 21. Vinaren Anton Frost vann vinaren. Tröstpriser i form av salladshuvuden gick till: Kristina Henricson (två huvuden), Sofia Frost, Fredrik Öberg och Daniel Cedercrantz. 22. Mötets avslutande Daniel avslutade mötet. Mikael Gerdin Sekreterare Daniel Cedercrantz Ordförande

6 Andreas Arnell Justeringsman Ingrid Åslund Justeringsman

Protokoll Sektionsmöte Kf/Kb-sektionen 030508

Protokoll Sektionsmöte Kf/Kb-sektionen 030508 Protokoll Sektionsmöte Kf/Kb-sektionen 030508 1. Mötets öppnande Mötet öppnades av Styrelseordförande Elin Haglund. 2. Mötets stadgeenliga utlysande Mötet fanns vara stadgeenligt utlyst. 3. Godkännande

Läs mer

Protokoll Sektionsmöte Kf/Kb-sektionen 030925

Protokoll Sektionsmöte Kf/Kb-sektionen 030925 Protokoll Sektionsmöte Kf/Kb-sektionen 030925 1. Mötets öppnande Mötet öppnades av Styrelseordförande Elin Haglund. 2. Mötets stadgeenliga utlysande Mötet fanns vara stadgeenligt utlyst. 3. Godkännande

Läs mer

Protokoll Årsmöte 2015-04-12 Feministiskt Initiativ Gävle

Protokoll Årsmöte 2015-04-12 Feministiskt Initiativ Gävle Protokoll Årsmöte 2015-04-12 Feministiskt Initiativ Gävle Plats: Fängelsemuseets konferenslokal (Hamiltongatan 1 Gävle) 1 Mötets öppnande förklarar mötet öppnat klockan 13:11 ÅRSMÖTE 2015 2 Fastställande

Läs mer

Telefon: 031-772 39 28 ztyret@mtek.chalmers.se Sida 1 av 6

Telefon: 031-772 39 28 ztyret@mtek.chalmers.se Sida 1 av 6 Protokoll Ztyret 07/08 nr 12 2007-05-15 Konferensrummet i källaren Klockan 12-13 Närvarande: Christoffer Sernevi, Ordförande Alexander Östberg, Vice Ordförande Linda Rydén, Sekreterare Niklas Johansson,

Läs mer

1 Mötets öppnande Hanna Kowalska Elleberg (styrit) hälsar alla välkomna och öppnar motet klockan 18:05.

1 Mötets öppnande Hanna Kowalska Elleberg (styrit) hälsar alla välkomna och öppnar motet klockan 18:05. 1 Mötets öppnande Hanna Kowalska Elleberg (styrit) hälsar alla välkomna och öppnar motet klockan 18:05. 2 Val av mötets ordförande Daniel Ström (IT09) väljs som mötesordförande. 3 Val av mötets sekreterare

Läs mer

Protokoll Februarimötet

Protokoll Februarimötet Protokoll Februarimötet 1. Preliminärer a) Mötet öppnades kl. 17:59. b) Mötet ansågs stadgeenligt utlyst. c) Amanda Reinsjö, Carl Stenbratt och David Thiringer adjungerades in med närvaro- och yttranderätt.

Läs mer

Fysikteknologsektionen, Chalmers Studentkår Sida 1 (6) Något försenat öppnades sektionsmötet lite efter halv fyra av Magnus Våge.

Fysikteknologsektionen, Chalmers Studentkår Sida 1 (6) Något försenat öppnades sektionsmötet lite efter halv fyra av Magnus Våge. Fysikteknologsektionen, Chalmers Studentkår 2008-12-05 Sida 1 (6) F-TEKNOLOGSEKTIONEN PROTOKOLL FÖRT VID SEKTIONSMÖTE 2008-11-25 Tid: 15:30-00:30 Plats: HB1 1 MÖTETS ÖPPNANDE Något försenat öppnades sektionsmötet

Läs mer

1 Mötets öppnande Hanna Kowalska Elleberg (styrit) öppnar mötet klockan 18:07 och hälsar alla välkomna.

1 Mötets öppnande Hanna Kowalska Elleberg (styrit) öppnar mötet klockan 18:07 och hälsar alla välkomna. 1 Mötets öppnande Hanna Kowalska Elleberg (styrit) öppnar mötet klockan 18:07 och hälsar alla välkomna. 2 Val av mötets ordförande Viktor Mellgren (IT08) väljs som mötets ordförande. 3 Val av mötets sekreterare

Läs mer

Ordförande Rebecca Lundberg förklarade mötet för öppnat kl att justera röstlängden till 20 stycken ombud att justera röstlängden löpande

Ordförande Rebecca Lundberg förklarade mötet för öppnat kl att justera röstlängden till 20 stycken ombud att justera röstlängden löpande 1. Mötets öppnande Rebecca Lundberg förklarade mötet för öppnat kl 18.02 2. Justering av röstlängd Röstlängden justerades till 20 stycken ombud att justera röstlängden till 20 stycken ombud att justera

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll

Styrelsemötesprotokoll Sida 1/6 Styrelsemöte 10 verksamhetsåret 2013/14 Datum: 2014-06-02 Tid: Kl. 17:00 Plats: Studenternas hus Kallade: Göta studentkårs styrelse Närvarande: Rebecka Vilhonen* Malin Roos* Henry Drefeldt* Amanda

Läs mer

Stadga för Teknologsektionen för Bioteknik samt Kemiteknik med Fysik

Stadga för Teknologsektionen för Bioteknik samt Kemiteknik med Fysik Stadga för Teknologsektionen för Bioteknik samt Kemiteknik med Fysik Innehållsförteckning Kapitel 1. Allmänt... 3 Kapitel 2. Medlemmar... 4 Kapitel 3. Organisation och ansvar... 5 Kapitel 4. Funktionärer...

Läs mer

Närvarande: 52, varav 8 styrelsemedlemmar och 6 adjungerade, Se Bilaga 1.

Närvarande: 52, varav 8 styrelsemedlemmar och 6 adjungerade, Se Bilaga 1. Datum: 2015-03- 12 Närvarande: 52, varav 8 styrelsemedlemmar och 6 adjungerade, Se Bilaga 1. Dagordning: 000001 Mötet öppnas 000010 Val av mötesordförande 000011 Val av mötessekreterare 000100 Adjungeringar

Läs mer

Protokoll fört vid årsmöte. I Piteå båtklubbs klubblokallokal 10 mars, ÅRSMÖTETS ÖPPNANDE

Protokoll fört vid årsmöte. I Piteå båtklubbs klubblokallokal 10 mars, ÅRSMÖTETS ÖPPNANDE Protokoll fört vid årsmöte I Piteå båtklubbs klubblokallokal 10 mars, 2004 14 STYCKEN MEDLEMMAR VAR NÄRVARANDE 1 ÅRSMÖTETS ÖPPNANDE Ordförande Sten Olsson öppnade mötet genom att hälsa medlemmarna välkomna.

Läs mer

Protokoll fört vid Hovetorps båtklubbs årsmöte

Protokoll fört vid Hovetorps båtklubbs årsmöte Protokoll fört vid Hovetorps båtklubbs årsmöte Datum: 2019-03-27 Plats: Landeryds Golfklubb, Linköping Närvarande: 26 st medlemmar Bilaga 1) Närvarolista (endast i sekreterarpärmen, namn publiceras ej

Läs mer

Mötesprotokoll Ung Pirat Östra Distriktets kongress 2015. 28 februari 1 mars, Uppsala

Mötesprotokoll Ung Pirat Östra Distriktets kongress 2015. 28 februari 1 mars, Uppsala Mötesprotokoll Ung Pirat Östra Distriktets kongress 2015. 28 februari 1 mars, Uppsala 1. Mötets öppnande Distriktsordförande Erik Einarsson öppnar mötet klockan 12.15. 2. Mötets behörighet Stadgan säger:

Läs mer

JF EG AB JP. Sektionen för Elektronikdesign Protokoll vårmötet Datum

JF EG AB JP. Sektionen för Elektronikdesign Protokoll vårmötet Datum Datum 2013-02-26 Närvarande: 50, varav 8 styrelsemedlemmar och 3 adjungerade. Se Bilaga 1. Dagordning 00001 Mötet öppnas 00010 Val av mötesordförande 00011 Val av mötessekreterare 00100 Adjungeringar 00101

Läs mer

Stormöte Föreningen Energisystemteknologerna (org.nr 817606-6333) ES- sektionen, Uthgård 752 37 Uppsala

Stormöte Föreningen Energisystemteknologerna (org.nr 817606-6333) ES- sektionen, Uthgård 752 37 Uppsala Stormöte Föreningen Energisystemteknologerna (org.nr 817606-6333) ES- sektionen, Uthgård 752 37 Uppsala 18 november 2014 1 Mötets öppnande Mötet öppnades klockan 17.21 av styrelsens ordförande Emma Wennberg

Läs mer

Stormöte Föreningen Energisystemteknologerna (org.nr ) ES- sektionen, Uthgård Uppsala

Stormöte Föreningen Energisystemteknologerna (org.nr ) ES- sektionen, Uthgård Uppsala Stormöte Föreningen Energisystemteknologerna (org.nr 817606-6333) ES- sektionen, Uthgård 752 37 Uppsala 11 maj 2015 1 Mötets öppnande Mötet öppnades klockan 17.35 av styrelsens ordförande Emma Wiesner

Läs mer

Norra Norrlands Judoförbund

Norra Norrlands Judoförbund Norra Norrlands Judoförbund Årsmöte 2013 - Protokoll 2013-11- 30 Närvarande Lea Alhonen, IKSU Judo Matilda Hylander, Star SC Judo Elina Bergvall, Star SC Judo Mirbek Niyazaliev, Star SC Judo Ingemar Lundberg,

Läs mer

Vårmöte #1, VT Tid : Torsdagen den 8:e februari, kl Plats: Vasa A, Vasa

Vårmöte #1, VT Tid : Torsdagen den 8:e februari, kl Plats: Vasa A, Vasa Vårmöte #1, VT 2018 Tid : Torsdagen den 8:e februari, kl. 15.30 Plats: Vasa A, Vasa 1. Mötets öppnande Mötet förklaras öppnat 15.35 av ordförande Jacob Hellke. 2. Val av mötesordförande Jacob Hellke nominerar

Läs mer

Feministiskt initiativ Gävle ÅRSMÖTE 2016

Feministiskt initiativ Gävle ÅRSMÖTE 2016 Protokoll Årsmöte 2016-03-20 Feministiskt initiativ Gävle ÅRSMÖTE 2016 Plats och tid: Fängelsemuseet, Hamiltongatan 1, kl. 13:00-16:00 BILAGOR Dagordning (bilaga 1) Närvarolista och röstlängd (bilaga 2)

Läs mer

PROTOKOLL. Protokoll nr: Datum: Sammanträdeslag: Sidor: Paragraf: 5-01 200-04-07 ÅRSTÄMMA 1 (6) 1-22

PROTOKOLL. Protokoll nr: Datum: Sammanträdeslag: Sidor: Paragraf: 5-01 200-04-07 ÅRSTÄMMA 1 (6) 1-22 VÄSTRA GÖTALANDS DÖVAS LÄNSFÖRBUND PROTOKOLL Protokoll nr: Datum: Sammanträdeslag: Sidor: Paragraf: 5-01 200-04-07 ÅRSTÄMMA 1 (6) 1-22 Sign: Plats: Kommunfullmäktiges sal, Stadshus i Skövde Närvarande:

Läs mer

Sektionsmöte för teknologsektionen Informationsteknik

Sektionsmöte för teknologsektionen Informationsteknik Sektionsmöte för teknologsektionen Informationsteknik 4 maj -05, 15:00-17:00 HB2 Närvarande: 31 IT-teknologer inkl. styrit 1 Mötets öppnande Jimmy Stridh förklarar mötet öppnat. 2 Val av mötesordförande

Läs mer

ST inom Arbetsförmedlingen Sektion Södra Götaland

ST inom Arbetsförmedlingen Sektion Södra Götaland ST inom Arbetsförmedlingen Sektion Södra Götaland Protokoll fört vid Sektion Södra Götalands representantskap 21 mars 2013 på Af Lund Antal deltagare: 37 närvarande medlemmar varav 23 som valda ombud med

Läs mer

Stadga. för. Teknologsektionen för Bioteknik samt Kemiteknik med fysik

Stadga. för. Teknologsektionen för Bioteknik samt Kemiteknik med fysik Stadga för Teknologsektionen för Bioteknik samt Kemiteknik med fysik Innehållsförteckning Kapitel 1. Allmänt... 3 Kapitel 2. Medlemmar... 4 Kapitel 3. Organisation och ansvar... 5 Kapitel 4. Funktionärer...

Läs mer

Bilaga 2 Sammanfattning av samtliga beslut som fram tills nu har tagits av KS 13/14

Bilaga 2 Sammanfattning av samtliga beslut som fram tills nu har tagits av KS 13/14 Bilaga 2 Sammanfattning av samtliga beslut som fram tills nu har tagits av KS 13/14 KS möte 10/7-2013 Fattade beslut Firmateckning Attesträtt Förste Kårstyrelseledamot Ansvarsområden Kårstyrelsen Tidsrapportering

Läs mer

Protokoll fört vid årsmötet den 28 februari 2007 i Tea-lokalen

Protokoll fört vid årsmötet den 28 februari 2007 i Tea-lokalen Protokoll fört vid årsmötet den 28 februari 2007 i Tea-lokalen Närvarande: Kårstyrelsen: Jessica Andersson, Ulla Andersson och Anne Norstedt Revisorer: Gunnel Källstedt Stugkommittén: Thor Andersson och

Läs mer

Protokoll fört vid: Sektionen för Medicinsk informatik och Teknik Sektionsmöte Torsdagen den 24/5 å Tolvan, Stockholm

Protokoll fört vid: Sektionen för Medicinsk informatik och Teknik Sektionsmöte Torsdagen den 24/5 å Tolvan, Stockholm Protokoll fört vid: Sektionen för Medicinsk informatik och Teknik Sektionsmöte Torsdagen den 24/5 å Tolvan, Stockholm 1 Formalia 1.1 Mötets öppande Sektionsordförande Tonima Afroze öppnar mötet 17.07.

Läs mer

1. Mötets öppnande Lokalklubbsordförande Ingrid Tapper hälsade de närvarande varmt välkomna och förklarade mötet öppnat.

1. Mötets öppnande Lokalklubbsordförande Ingrid Tapper hälsade de närvarande varmt välkomna och förklarade mötet öppnat. 1. Mötets öppnande Lokalklubbsordförande Ingrid Tapper hälsade de närvarande varmt välkomna och förklarade mötet öppnat. 2. Fastställande av röstlängden Efter genomfört upprop fastställde årsmötet röstlängden

Läs mer

Protokoll SSTSS Vårmöte 2013-05-15.

Protokoll SSTSS Vårmöte 2013-05-15. Protokoll SSTSS Vårmöte. Tid: onsdagen den 15 maj, kl. 17.15 Plats: Häggsalen, Ångströmslaboratoriet Bilagor: A. Föredragningslista B. Närvarolista C. Proposition Utredning av möjligheten starta upp STS-mentorskapsprogram

Läs mer

Protokoll från Medicinska Föreningens Fullmäktige Torsdagen den 18 oktober kl. 18.00 Konferensrummet, Örat

Protokoll från Medicinska Föreningens Fullmäktige Torsdagen den 18 oktober kl. 18.00 Konferensrummet, Örat Protokoll Fullmäktige 1 HT07 Protokoll från s Fullmäktige Torsdagen den 18 oktober kl. 18.00 Konferensrummet, Örat Närvarande: Kursrepresentanter s Styrelse Erik Kempe T2 Mikael Edström Informationsansvarig

Läs mer

välja till justerare vid årsmötet. välja till rösträknare. Röstlängden med namnen på alla medlemmar som får rösta finns med som bilaga 1.

välja till justerare vid årsmötet. välja till rösträknare. Röstlängden med namnen på alla medlemmar som får rösta finns med som bilaga 1. ÅRSMÖTESPROTOKOLL För Svenska Kyrkans Unga Datum, år och plats: MÖTETS ÖPPNANDE öppnade mötet. MÖTETS BEHÖRIGA UTLYSANDE Kallelsen till årsmötet fanns tillgänglig den årsmötet var behörigt utlyst. VAL

Läs mer

Maskinsektionens vårterminsmöte

Maskinsektionens vårterminsmöte Maskinsektionens vårterminsmöte Protokoll fört tisdagen den 19/3 i M:A 1 TFMÖ Talman Johan Bson Bergfalk förklarade mötet öppnat kl. 17.15. 2 Val av mötessekreterare att välja Rakel Hed till mötessekreterare.

Läs mer

3 Medlemmar Medlemmar är de som är valda till styrelsen. Medlemsavgiften är 0 kr. Föreningen har ingen medlemsavgift.

3 Medlemmar Medlemmar är de som är valda till styrelsen. Medlemsavgiften är 0 kr. Föreningen har ingen medlemsavgift. Stadgar för Föreningen Uppsala Tekniska Fysiker Senast reviderade 2013 11 12 2014 05 13 Raderat Tillagt Omformulerat från Omformulerat till Flyttat från Flyttat till Tänk: Rött, lila och blått ska bort

Läs mer

Klubbnr: 1297 Årsmöte Plats: Idalagård Datum: Tid: 19.00

Klubbnr: 1297 Årsmöte Plats: Idalagård Datum: Tid: 19.00 1. Mötets öppnande. Lokalklubbsordförande Kerstin Ekholm hälsade de närvarande varmt välkomna och förklarade mötet öppnat. Kerstin Ekholm redogjorde för nuläget gällande ny plan och stuga. Bygglov är klart,

Läs mer

Bioteknikutbildningar i Sverige Org. nummer 802446-2155. BUS Vårmöte 2013. Innehåll. Justering av protokoll

Bioteknikutbildningar i Sverige Org. nummer 802446-2155. BUS Vårmöte 2013. Innehåll. Justering av protokoll BUS Vårmöte 2013 Innehåll Justering av protokoll Kallelse med preliminär föredragningslista och beslutsunderlag Protokoll Närvarolista Justering av protokoll Jenny Salin, ordförande samt mötesordförande

Läs mer

Reglemente för Teknologsektionen för Bioteknik samt Kemiteknik med Fysik

Reglemente för Teknologsektionen för Bioteknik samt Kemiteknik med Fysik Reglemente för Teknologsektionen för Bioteknik samt Kemiteknik med Fysik Innehållsförteckning Kapitel 1. Allmänt... 3 Kapitel 2. Medlemmar... 4 Kapitel 3. Organisation och ansvar... 5 Kapitel 4. Funktionärer...

Läs mer

Proposition 1. Studentförbundet för Socialt Arbete. i Stockholm. Revidering av stadgar STUDENTFÖRBUNDET FÖR SOCIALT ARBETE I STOCKHOLM

Proposition 1. Studentförbundet för Socialt Arbete. i Stockholm. Revidering av stadgar STUDENTFÖRBUNDET FÖR SOCIALT ARBETE I STOCKHOLM Proposition 1 Revidering av stadgar Studentförbundet för Socialt Arbete i Stockholm 1 Proposition 1 Studentkåren är i konstant förändring och därmed behöver stadgarna uppdateras kontinuerligt. Nuvarande

Läs mer

Monte Viñas Föreningsstämma 2010

Monte Viñas Föreningsstämma 2010 Monte Viñas Föreningsstämma 2010 Protokoll fört vid ordinarie föreningsstämma i kommunsalen, Manilva, lördagen den 3 april 2009 kl. 11.15-13.15. 1. Stämmans öppnande samt val av ordförande för stämman

Läs mer

Årsmötesprotokoll 2017

Årsmötesprotokoll 2017 Årsmötesprotokoll 2017 Svenska Kyrkans Unga i Täby 11 februari, Täbys församlingsgård Karlberg Svenska Kyrkans Unga i Täby Sida 2 av 18 Föredragningslista 1 Årsmötets öppnande 2 Justerande av röstlängd

Läs mer

2 Upprop och fullmaktsgranskning. Fastställande av röstlängd

2 Upprop och fullmaktsgranskning. Fastställande av röstlängd Södra Motorcykelförbundet Protokoll fört vid Södra Motorcykelförbundets Årsmöte Lördagen den 24 februari 2018 Vrigstads Värdshus, Vrigstad 1 Årsmötets öppnande Ordförande Roger Karlsson hälsade alla delegater,

Läs mer

4. Val av mötets ordförande, sekreterare och två justerare

4. Val av mötets ordförande, sekreterare och två justerare Medlemsmöte Piratpartiet Stockholm, Stockholm. 09-05-12 1. Mötets öppnande Johan Karlsson förklarar mötet för öppnat kl 18:51 2. Fastställande av röstlängd Johan Karlsson yrkar på att mötet fastställer

Läs mer

PROTOKOLL FÖRT VID ÅRSMÖTE MED SVENSK KNIVFÖRENING DEN 10 JULI 2009 I LUDVIKA

PROTOKOLL FÖRT VID ÅRSMÖTE MED SVENSK KNIVFÖRENING DEN 10 JULI 2009 I LUDVIKA 2009-08-03 PROTOKOLL FÖRT VID ÅRSMÖTE MED SVENSK KNIVFÖRENING DEN 10 JULI 2009 I LUDVIKA 1 Årsmötets öppnande Ordförande Lars Billström hälsade medlemmarna välkomna och öppnade årsmötet. 2 Fastställande

Läs mer

FULLMÄKTIGE PROTOKOLL 1(5)

FULLMÄKTIGE PROTOKOLL 1(5) FULLMÄKTIGE PROTOKOLL 1(5) Årsmöte Datum: 24 februari 2015 Tid: 19.00 20.30 Plats: Brf Vårvindens festlokal, Vårvädersvägen 6 B Närvarande: 16 områden, 23 röstberättigade 1 Mötets öppnande Ordföranden

Läs mer

Protokoll sektionsmöte 2013-05-21

Protokoll sektionsmöte 2013-05-21 Sidan 1 av 6 Kl: 17.17 Mötesnummer: 1-2012/2014 Plats: HC4 Kallelse: [Bilaga 1] Närvarande: Funktion Namn E-mail Ordförande David Ådvall advall Vice Robert Kemi kemi Sekreterare Adam Sandberg Eriksson

Läs mer

Protokoll Kungsbacka Trädgårdsvänners Årsmöte 3 mars 2019, Elof Lindälvs gymnasium kl 13.30

Protokoll Kungsbacka Trädgårdsvänners Årsmöte 3 mars 2019, Elof Lindälvs gymnasium kl 13.30 Protokoll Kungsbacka Trädgårdsvänners Årsmöte 3 mars 2019, Elof Lindälvs gymnasium kl 13.30 1. Mötets öppnande Lena Togander, föreningens ordförande, hälsade alla välkomna och förklarade därefter årsmötet

Läs mer

Protokoll sektionsmöte Geosektionen

Protokoll sektionsmöte Geosektionen Protokoll sektionsmöte Geosektionen Plats: Sal A117,. Tid: 10 mars 2016 kl. 18:30 Närvarande: 29 medlemmar. 2 icke medlemmar, se Bilaga 1. 1 Formalia 1.1. Mötets öppnande Oscar Forsberg förklarade mötet

Läs mer

EW NB FB DK. Sektionen för Elektronikdesign Organisationsnummer: 825003-5493 Protokoll höstmöte 2015. Datum: 2015-10-15

EW NB FB DK. Sektionen för Elektronikdesign Organisationsnummer: 825003-5493 Protokoll höstmöte 2015. Datum: 2015-10-15 Datum: 2015-10-15 Närvarande: 55, varav 9 styrelsemedlemmar och 13 adjungerade, Se Bilaga 1. Dagordning: 000001 Mötet öppnas 000010 Val av mötesordförande 000011 Val av mötessekreterare 000100 Adjungeringar

Läs mer

6 Godkännande av mötets föredragningslista

6 Godkännande av mötets föredragningslista Protokoll för IT-sektionens stormöte 2015-05-07 Närvarande styrelsemedlemmar: Andreas Lelli (Ordförande), Mikaela Eriksson (Vice Ordförande), Filip Gölander (Sekreterare), Tim Svensson (Sportchef), Patrik

Läs mer

Årsmöte Höglandsklättrarna Tranås KK

Årsmöte Höglandsklättrarna Tranås KK Årsmöte 2018 - Höglandsklättrarna Tranås KK Tid och plats Datum: 2018-02-19 Tid: 18:00 Plats: Klättersilon på Ringvägen 10, Tranås Närvarande Andreas Palmér Peter Mickelsson Natalie Ohlsson Anton Ydrestrand

Läs mer

Stadgar för Föreningen Uppsala Tekniska Fysiker. Senast reviderade 2014-05-13 2013-11-12

Stadgar för Föreningen Uppsala Tekniska Fysiker. Senast reviderade 2014-05-13 2013-11-12 ! Stadgar för Föreningen Uppsala Tekniska Fysiker Senast reviderade 2014-05-13 2013-11-12 Stadgar 2(5) Kapitel I: Inledande bestämmelser 1 Definitioner FUTF: Föreningen Uppsala Tekniska Fysiker F-STORM:

Läs mer

Årsmöte Chalmers Orienteringslöpare

Årsmöte Chalmers Orienteringslöpare Årsmöte Chalmers Orienteringslöpare Tid och plats 22:a februari 2017, Vera Sandberg-salen, Chalmers kårhus. Närvarande Bifogad lista 1 Mötets öppnande 2016 års styrelseledamot Simon Öberg hälsade alla

Läs mer

Protokoll för IT-sektionens stormöte 2014-12-02

Protokoll för IT-sektionens stormöte 2014-12-02 Protokoll för IT-sektionens stormöte 2014-12-02 Styrelsens medlemmar: Matilda Trodin (Ordförande), Erik Engervall (Vice Ordförande), Adam Wendelin (Sekreterare), Albin Sundqvist (Sportchef), Karolina Vänglund

Läs mer

Närvarande ur styrelsen: Hanna Wallin, Tomas Gustavsson, Stefan Carlzohn och Eva Alexandersson

Närvarande ur styrelsen: Hanna Wallin, Tomas Gustavsson, Stefan Carlzohn och Eva Alexandersson Protokoll fört vid årsmöte den 30 maj 2015 Koloniföreningen Solhällan. Närvarande ur styrelsen: Hanna Wallin, Tomas Gustavsson, Stefan Carlzohn och Eva Alexandersson 1 Mötets öppnande Styrelsens ordförande

Läs mer

Protokoll SMFF förbundsstämma 2010

Protokoll SMFF förbundsstämma 2010 SVERIGES MODELLFLYGFÖRBUND Förbundsstämma 2010-03-21 1 (5) Protokoll SMFF förbundsstämma 2010 Den 21 mars 2010, Quality Airport Hotel Arlanda Närvarande: Ett 60-tal personer var närvarande, representerande

Läs mer

PROTOKOLL EXTRA ÅRSMÖTE

PROTOKOLL EXTRA ÅRSMÖTE PROTOKOLL EXTRA ÅRSMÖTE 2015-10-21 1) Formalia a) Mötets öppnande Mötet förklarades öppnat kl. 18:17. b) Val av mötessekreterare Gustav Lundin valdes till mötessekreterare. c) Val av mötesordförande Alexander

Läs mer

SVENSKA RIESENSCHNAUZERKLUBBEN SBK:s rasklubb för Riesenschnauzer

SVENSKA RIESENSCHNAUZERKLUBBEN SBK:s rasklubb för Riesenschnauzer Protokoll fört vid Svenska Riesenschnauzerklubbens Årsmöte 2014-03-01 på Tånga Hed, Vårgårda Mötets öppnande Ordförande Alf Karlström hälsade alla välkomna till årsmötet. Efter ett kort anförande om klubbens

Läs mer

6 Godkännande av föregående stormötesprotokoll

6 Godkännande av föregående stormötesprotokoll Protokoll för IT-sektionens stormöte 2014-Maj-06 Styrelsens medlemmar: Matilda Trodin (Ordförande), Erik Engervall (Vice Ordförande), Adam Wendelin (Sekreterare), Adam Olevall (Sportchef), Karolina Vänglund

Läs mer

Protokoll från Sydsvenska Bouleförbundets årsmöte 2016

Protokoll från Sydsvenska Bouleförbundets årsmöte 2016 1 Protokoll från Sydsvenska Bouleförbundets årsmöte 2016 Tid: 2015-03-19 kl. 15.00 Plats: Tommarps Bygdegård Kallade: Samtliga klubbar i distriktet Närvarande: HBK, KLL, KÄR, KÄV, LBO, RON, RVK, SIM, TBG,

Läs mer

Årsmöte måndag 27/ Scandic Bollnäs

Årsmöte måndag 27/ Scandic Bollnäs Årsmöte måndag 27/2 2017. Scandic Bollnäs I ordförandes och vice ordförandes frånvaro, öppnade ledamot Pontus Forsmark mötet och hälsade alla välkomna. 1. Fastställande av röstlängd för mötet. En närvarolista

Läs mer

Protokoll fo rt vid Svenska Riesenschnauzerklubbens Å rsmo te pa SKKs kansli, Spa nga

Protokoll fo rt vid Svenska Riesenschnauzerklubbens Å rsmo te pa SKKs kansli, Spa nga Protokoll fo rt vid Svenska Riesenschnauzerklubbens Å rsmo te 2015-03-01 pa SKKs kansli, Spa nga Mötets öppnande Brith Andersson välkomnade alla till SKKs lokaler och berättade lite om deras verksamhet

Läs mer

Stadgar för Kemisektionen vid Uppsala teknolog- och naturvetarkår

Stadgar för Kemisektionen vid Uppsala teknolog- och naturvetarkår Stadgar för Kemisektionen vid Uppsala teknolog- och naturvetarkår Kapitel 1 Allmänna stadgar 1. Studentföreningen Kemisektionen härefter kallad K-sektionen är en sammanslutning av studenterna på civilingenjörsprogrammet

Läs mer

Fondens syfte är att stimulera insatser för breddskytte oavsett ålder i sektioner och föreningar i Östergötlands Skyttesportförbund.

Fondens syfte är att stimulera insatser för breddskytte oavsett ålder i sektioner och föreningar i Östergötlands Skyttesportförbund. Årsmöte 2011-03-14 Protokoll fört vid Östergötlands Skyttesportsförbunds årsmöte måndagen den 14 mars 2011. Plats: Hemgården, Norrköping Totalt deltog 32 personer 1) Mötets öppnande Vice ordförande Roger

Läs mer

Årsmötesprotokoll FLiNS

Årsmötesprotokoll FLiNS Årsmötesprotokoll FLiNS Föreningen för Linköpings Nationalekonomer och Statsvetare Datum: 2011-03-21 Plats: ACAS-salen, A huset Tid: 16.15 1) Mötets öppnade Mötet öppnades av FLiNS ordförande Charles Westerberg.

Läs mer

Protokoll fört vid Revisions-SM (Fylle-SM) Konglig Datasektionen

Protokoll fört vid Revisions-SM (Fylle-SM) Konglig Datasektionen Konglig Datasektionen Revisions-SM (Fylle-SM) 2004-11-08 1(5) Protokoll fört vid Revisions-SM (Fylle-SM) Konglig Datasektionen Tidpunkt 2004-11-08, 17:28 18:38 Plats E31, KTH Närvarande Ordförande Frej

Läs mer

1. Formalia 1.1. Mötets öppnande

1. Formalia 1.1. Mötets öppnande Styrelsemöte den 20 november 2013 1. Formalia 1.1. Mötets öppnande Mötet öppnas kl 17:19. 1.2. Mötets behöriga utlysande Mötet anses vara behörigt utlyst. 1.3. Närvarande Alla förutom Lukas Häggström.

Läs mer

Tid Lördagen den 29 mars kl Kvibergs idrottscenter, Göteborg Närvarande Röstberättigade 12 ombud Omfattning 1 20 Bilagor

Tid Lördagen den 29 mars kl Kvibergs idrottscenter, Göteborg Närvarande Röstberättigade 12 ombud Omfattning 1 20 Bilagor Årsmötet 2008 Protokoll Tid Lördagen den 29 mars kl. 13.00 16.00 Plats Kvibergs idrottscenter, Göteborg Närvarande Röstberättigade 12 ombud Omfattning 1 20 Bilagor 1 Mötets öppnande Förbundsordförande

Läs mer

Örgryte Schackklubb. Protokoll fört vid årsmöte 19 februari 2015. Tid: 18:30 Plats: Örgryte SK:s klubblokal, Kärralundsskolan

Örgryte Schackklubb. Protokoll fört vid årsmöte 19 februari 2015. Tid: 18:30 Plats: Örgryte SK:s klubblokal, Kärralundsskolan Sidan 1 av 7 1 Mötets öppnande Protokoll fört vid årsmöte 19 februari 2015 Tid: 18:30 Plats: Örgryte SK:s klubblokal, Kärralundsskolan Ordförande Ari Ziegler hälsar alla välkomna och förklarar mötet öppnat.

Läs mer

Protokoll styrelsemöte S05 2011 02 19

Protokoll styrelsemöte S05 2011 02 19 Protokoll styrelsemöte S05 Närvaro: Alexander Nässlander Ordförande Daniel Perván Sekreterare Carl Cristian Arlock Källarmästare Mazdak Farzone Överphös Albin Rosberg Studierådsordförande, t.o.m. 13 Fredrik

Läs mer

SVENSKA TAEKWONDOUNIONEN

SVENSKA TAEKWONDOUNIONEN Stockholm 7 februari 2018 Bästa föreningsledare, Bifogat finner ni en kallelse till Svenska Taekwondounionens årsmöte den 21 april på Bosön, Stockholm. STU:s årsmöte kommer alltså att äga rum en dag före

Läs mer

VÄSTRA GÖTALANDS DÖVAS LÄNSFÖRBUND

VÄSTRA GÖTALANDS DÖVAS LÄNSFÖRBUND VÄSTRA GÖTALANDS DÖVAS LÄNSFÖRBUND Protokollnr: Datum: Sammanträdeslag: Sidor: Paragraf: 05-03 2005-04-16 ÅRSSTÄMMA 1 (7) 1-23 Sign: Plats: Fullmäktigehuset i Närvarande: Borås 36 östberättigade ombud

Läs mer

Protokoll Boxerfullmäktige

Protokoll Boxerfullmäktige Protokoll Boxerfullmäktige 2018-03-18 Sidan 1 av5 1. Boxerfullmäktiges öppnande Vice ordförande Pernilla Sundberg hälsade alla välkomna till Boxerfullmäktige och förklarade mötet öppnat. 2. Fastställande

Läs mer

Svenska Dobermannklubben Årsmötesprotokoll Sid 1(5) Plats: Katrineholms BK

Svenska Dobermannklubben Årsmötesprotokoll Sid 1(5) Plats: Katrineholms BK Svenska Dobermannklubben Årsmötesprotokoll Sid 1(5) Årsmötets öppnande Ordförande Thord Byström hälsade alla välkomna, förrättade prisutdelning och förklarade därefter årsmötet öppnat. 1 Fastställande

Läs mer

Protokoll fört vid: Sektionen för Medicinsk Teknik Sektionsmöte Torsdagen den 16/5 å Tolvan, Stockholm

Protokoll fört vid: Sektionen för Medicinsk Teknik Sektionsmöte Torsdagen den 16/5 å Tolvan, Stockholm Protokoll fört vid: Sektionen för Medicinsk Teknik Sektionsmöte Torsdagen den 16/5 å Tolvan, Stockholm 1 Formalia 1.1 Mötets öppande Sektionens ordförande Sander Riedberg öppnar mötet klockan 16.38. 1.2

Läs mer

Årsmöte - Elevkåren 2013-04 - 26 Konsertsalen

Årsmöte - Elevkåren 2013-04 - 26 Konsertsalen Årsmöte - Elevkåren 2013-04 - 26 Konsertsalen 1 Mötets öppnande Ordförande Jenny Lisshammar förklarade mötet öppnat 2 Fastställande av röstlängd Alla deltagare ropades upp och röstlängden fastställdes

Läs mer

Reglemente för Datateknologsektionen

Reglemente för Datateknologsektionen Sidan 1 av 14 för Chalmers, Göteborg Uppdaterad: 2013-03-19 Sidan 2 av 14 Innehåll 1 Sektionsmötet 3 2 Sektionsstyrelsen 5 3 Studienämnden 7 4 Sektionsföreningar 8 5 Intresseföreningar 11 6 Valberedning

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2012

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2012 VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2012 Delaktighet Handlingskraft Rörelsefrihet Förbundet för ett samhälle utan rörelsehinder Hallands Läns Distrikt 1 DHR Hallands länsdistrikt Dagordning vid DHR Hallands länsdistrikts

Läs mer

Mötet öppnades av ordförande Göran Åkesson som hälsande alla medlemmar välkomna.

Mötet öppnades av ordförande Göran Åkesson som hälsande alla medlemmar välkomna. Dvärgpinscherklubbens Årsmöte 12 februari 2012 Stockholm, SLG Nacka Mötet öppnades av ordförande Göran Åkesson som hälsande alla medlemmar välkomna. 1 Justering av röstlängd Årsmötet justerade röstlängden

Läs mer

Riksorganisationen Föreningen Femtastic Protokoll för årsmöte den Drottninggatan 110, Stockholm

Riksorganisationen Föreningen Femtastic Protokoll för årsmöte den Drottninggatan 110, Stockholm Ordinarie årsmöte ska hållas mellan 1 januari 31 mars varje år och är föreningens högsta beslutsfande organ. 1.) Årsmötets öppnande Årsmötet öppnas av Sarah Philipson klockan 16.32 2.) Årsmötets behöriga

Läs mer

Svenska Pokerförbundets årsmöte 21 februari 2016, Casino Cosmopol

Svenska Pokerförbundets årsmöte 21 februari 2016, Casino Cosmopol Svenska Pokerförbundets årsmöte 21 februari 2016, Casino Cosmopol 1. Mötets öppnande Ordförande Ulf hälsar alla välkomna och öppnar mötet. 2. Kontroll av närvarande och röstberättigade medlemmar Alla närvarande

Läs mer

Emelie Jeppsson och Carl August Agrell föreslås och väljs till justeringsmän, tillika rösträknare.

Emelie Jeppsson och Carl August Agrell föreslås och väljs till justeringsmän, tillika rösträknare. 1. OFMÖ 2. Val av mötesordförande Axel Andersson, kårordförande, föreslås och väljs till mötesordförande. 3. Val av mötessekreterare Miranda Westfelt föreslås och väljs till mötessekreterare. 4. Val av

Läs mer

Höstmöte #1, HT 2014

Höstmöte #1, HT 2014 Höstmöte #1, HT 2014 1. Mötets öppnande Mötet förklaras enhälligt öppnat. Tid: Tisdagen den 1:e oktober, kl 18.00 Plats: Vasa A, Vasa 2. Godkännande av dagordning Den föreslagna dagordningen godkänns.

Läs mer

Protokoll fört vid årsmöte för Ullared Flädje GK, söndag den 8 mars 2015 Kl. 14.00 i Falkenbergs Sparbank.

Protokoll fört vid årsmöte för Ullared Flädje GK, söndag den 8 mars 2015 Kl. 14.00 i Falkenbergs Sparbank. Protokoll fört vid årsmöte för Ullared Flädje GK, söndag den 8 mars 2015 Kl. 14.00 i Falkenbergs Sparbank. Ordförande Joakim Sjögren hälsade alla välkomna, tackade Falkenbergs Sparbank för att vi får nyttja

Läs mer

SVENSKA TAEKWONDOUNIONEN

SVENSKA TAEKWONDOUNIONEN Stockholm 26 februari 2017 Bästa föreningsledare, Bifogat finner ni kallelse till Svenska Taekwondounionens årsmöte den 1 april 2017 på Lidingö, Stockholm. STU:s årsmöte kommer alltså att äga rum en dag

Läs mer

Per inledning. Inledning. Datum 2014-11-25. Tid 17:30. Sektionens medlemmar samt sekretariat. Närvarande: Isak Utsi. Genomgång av mötesformalia

Per inledning. Inledning. Datum 2014-11-25. Tid 17:30. Sektionens medlemmar samt sekretariat. Närvarande: Isak Utsi. Genomgång av mötesformalia Datum 2014-11-25 Plats C305 Tid 17:30 Mötestyp Årsstämma Kallade Sektionens medlemmar samt sekretariat Närvarande: Erik Malmberg Arvid Nordström Erik Åström Betél Isak Malin Segerud Ion Väyrynen Karin

Läs mer

Reglemente för Datateknologsektionen

Reglemente för Datateknologsektionen Sida 1 av 18 för Chalmers, Göteborg Sida 2 av 18 Innehåll 1 Sektionsmötet 3 1.1 Kallelse...................................... 3 1.2 Mötesplats.................................... 3 1.3 Mötesordning...................................

Läs mer

Mötet är utlyst och sammankallat i god ordning. Mötet konstaterar att mötet är behörigt och beslutsmässigt.

Mötet är utlyst och sammankallat i god ordning. Mötet konstaterar att mötet är behörigt och beslutsmässigt. Sidan 1 av 6 Kl: 17:17 Mötesnummer: 4-2011/2012 Plats: HC1 Kallelse: [Bilaga 1] Närvarande: Funktion Namn E-mail Ordförande Amanda Ohlson aohlson Vice Alvean Ekman alvean Sekreterare Alexandra Angerd angerd

Läs mer

Teknologsektionen Informationsteknik, Chalmers Sektionsmöte 2011-02-22 HA2 17:30

Teknologsektionen Informationsteknik, Chalmers Sektionsmöte 2011-02-22 HA2 17:30 Teknologsektionen Informationsteknik, Chalmers Sektionsmöte 2011-02-22 HA2 17:30 1 Mötets öppnande Fiona Rolander (ordf styrit) förklarar mötet öppnat. 2 Val av mötets ordförande Sektionen väljer Josef

Läs mer

Svenska Dobermannklubben Årsmötesprotokoll Sid 1(5) Plats: Örebro BK 2007-03-10

Svenska Dobermannklubben Årsmötesprotokoll Sid 1(5) Plats: Örebro BK 2007-03-10 Svenska Dobermannklubben Årsmötesprotokoll Sid 1(5) Årsmötets öppnande Ordförande Thord Byström hälsade alla välkomna, förrättade prisutdelning och förklarade därefter årsmötet öppnat. 1 Fastställande

Läs mer

Norrbottens Friidrottsförbund

Norrbottens Friidrottsförbund Norrbottens Friidrottsförbund Årsmöte 2015 Protokoll 2015-03-22 Plats Idrottens Hus, Luleå, kl. 13.00 1 Upprop av ombud, godkännande av fullmakter och fastställande av röstlängd Enligt närvarolistan. Inga

Läs mer

Protokoll för Februarimötet 25/2-99

Protokoll för Februarimötet 25/2-99 Protokoll för Februarimötet 25/2-99 1. Mötets öppnande Mötet öppnades av styrelsens ordförande Henrik Leion. 2. Mötets stadgeenliga utlysande Henrik redogjorde i all hast för vad som hade gjorts för att

Läs mer

ÅRSMÖTE 25 Årsmötet är Försvarshögskolans Studentkårs högsta beslutande organ.

ÅRSMÖTE 25 Årsmötet är Försvarshögskolans Studentkårs högsta beslutande organ. Stadga för FÖRSVARSHÖGSKOLANS STUDENTKÅR Denna stadga antogs första gången 31 januari 2008. Stadgan reviderades en första gång 3 mars 2010. Denna version av stadga gäller från och med 1 juli 2010. ÄNDAMÅL

Läs mer

Protokoll fört vid Årsmöte SBK Skaraborgsdistriktet

Protokoll fört vid Årsmöte SBK Skaraborgsdistriktet Datum: 2016-03-12 Tid: Klockan 12:00 Plats: Björkhaga hotell Mullsjö Närvarande: 41 st enligt närvarolista. Dagordning 1. Mötets öppnande. 2. Fastställande av röstlängd. 3. Val av mötesordförande. 4. Distriktsstyrelsens

Läs mer

PROTOKOLL ÅRSMÖTE. Per-Åke Sörman, kommunalråd, Örebro. CG Larzon, hedersordförande VBF Lolo Gustafsson, revisor. Per Birkefall, ledamot

PROTOKOLL ÅRSMÖTE. Per-Åke Sörman, kommunalråd, Örebro. CG Larzon, hedersordförande VBF Lolo Gustafsson, revisor. Per Birkefall, ledamot PROTOKOLL ÅRSMÖTE Datum: 2018-02-24 kl. 14.00 15.30 Plats: Scandic Väst, Örebro Närvarande: Kenneth Ax, ordförande Marie Andersson, vice ordf./sekreterare Elin Andersson, vice sekreterare Björn Andersson,

Läs mer

Protokoll sektionsmöte 2013-10-10

Protokoll sektionsmöte 2013-10-10 Sidan 1 av 7 Kl: 17.17 Mötesnummer: 3-2013/2014 Plats: HB3 Kallelse: [Bilaga 1] Närvarande: Funktion Namn E-mail Ordförande David Ådvall advall Vice Robert Kemi kemi Sekreterare Adam Sandberg Eriksson

Läs mer

Protokoll Sveriges Ungdomsråds kongress 2009

Protokoll Sveriges Ungdomsråds kongress 2009 Protokoll Sveriges s kongress 2009 20090313 till 20090315 - Borås Närvarande: Ombud Se röstlängd, bilaga 1 Suppleanter Se röstlängd, bilaga 1 Dagordning: 1. Kongressen öppnas 2. Val av mötesordförande

Läs mer

2. Fastställande av röstlängden Efter genomfört upprop fastställde årsmötet röstlängden till 18 st. röstberättigade medlemmar närvarande (Bilaga 1).

2. Fastställande av röstlängden Efter genomfört upprop fastställde årsmötet röstlängden till 18 st. röstberättigade medlemmar närvarande (Bilaga 1). 1. Mötets öppnande Lokalklubbsordförande Linnéa Lundberg hälsade de närvarande varmt välkomna och förklarade mötet öppnat. 2. Fastställande av röstlängden Efter genomfört upprop fastställde årsmötet röstlängden

Läs mer

00011 Val av justeringsmän och tillika rösträknare Beslut tas att välja S. Lahti och A.Backlund till justeringsmän tillika rösträknare.

00011 Val av justeringsmän och tillika rösträknare Beslut tas att välja S. Lahti och A.Backlund till justeringsmän tillika rösträknare. Närvarande: Jacob Fredriksson, Ordförande Anton Backlund, Kassör Sara Thorin, Festerichef Sebastian Lahti, Alumniansvarig Magnus Lundgren, Internrevisor Magnus Karlsson, Inspektor Erica Gunhardson, Sekreterare

Läs mer

Datum: 2015-03-14 Tid: Klockan 14.30 Plats: Statshotellet, Mariestad

Datum: 2015-03-14 Tid: Klockan 14.30 Plats: Statshotellet, Mariestad Datum: 2015-03-14 Tid: Klockan 14.30 Plats: Statshotellet, Mariestad Närvarande: 45 st enligt närvarolista. Dagordning 1. Mötets öppnande 2. Fastställande av röstlängd 3. Val av mötesordförande 4. Distriktsstyrelsens

Läs mer