Stall. Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER RAPPORT FÖR APRIL ÅRGÅNG 3 TURBO SUND ÄR REDO FÖR STORDÅD!

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Stall. Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER RAPPORT FÖR APRIL ÅRGÅNG 3 TURBO SUND ÄR REDO FÖR STORDÅD!"

Transkript

1 Stall Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER RAPPORT FÖR APRIL ÅRGÅNG 3 TURBO SUND ÄR REDO FÖR STORDÅD!

2 Omslaget: Med två segrar på två starter i år är Turbo Sund redo för ännu en säsong i hetluften. Producerat av Travdirekt i Karlstad HB w w w. t r a v d i r e k t. c o m Stall leif witasp APRIL 2007 Antal Seger Plats Prissumma % 33% kr vinstrikaste häst APRIL Turbo Sund (2 st 2-0-0) kr Det går alltid upp och ner inom det här gemet och det vet ju alla. Det är bara att bita ihop och kämpa på och man får ta det ljusglimtar man får som gör vardagen lättare. Vi vet att vi har fina hästar i stallet så vi är inte oroliga för framtiden och nästa månad kommer att bli riktigt intressant. Dels är det många unghästar som ska ut på tävlingsbanan och så får vi se vad vi kan hitta på med stallets ankare Turbo Sund. /Leif Stall kajsa frick APRIL 2007 Antal Seger Plats Prissumma % 14% kr vinstrikaste häst APRIL La Fiori (3 st 0-0-1) kr En tråkig sak kommer sällan ensam och det har varit en tung månad med mycket tråkigheter. Mest så lider jag nu med Aston Hamps fraktur men det är bara att blicka framåt mot ljusare tider. Jag hoppas det blir kul redan på torsdag med Oceans Eleven. Även La Fiori har ju gått bra hela året och så ska det bli intressant att få tillbaka Barbaras Courage till Sverige igen. Jag hoppas att hon har utvecklat sig ett snäpp i Frankrike under vintern. /Kajsa

3 nyhetsbörsen APRIL Dramatisk debutseger för Evening Star Det var en hel del dramatik inblandat på Solvalla när Evening Star tog karriärens första seger. Ettan och tvåan i mål galopperade sista biten och även Witasps adept var nära att att fela på upploppet. Evening Star stötte på en hel del fina kullkamrater i sin tävlingsdebut, bl a Scarlet Knights halvbror Redneck Lavec. Från springspår tog Leif hand om ledningen och fick bestämma i 1.20-tempo första rundan med just Redneck Lavec på utsidan. På slutvarvet skruvades farten upp och in på upploppet var Evening Star slagen. Från invändigt läge hittade Yankee Challange loss mitt på upploppet och kort senare galopperade Redneck Lavec. Precis före mål galopperade sedan även Yankee Challange och Efter mycket dramatik fick Evening Star vända upp och segerdefilera för första, men troligen inte sista, gången i sitt liv. Foto: Adam Ström/Foto-Tarzan segern gick då istället till Rättviksekipaget, som även han var ytterst nära galopp på upploppet kvar blev han rädd för något och var nära att fela men han stod på benen. Han var lite sämre än vad jag hade hoppats på, men vi mötte också två bra hästar, sa Leif Lätt för Turbo i årsdebuten Under gårdagens tävlingar på Örebrotravet gjorde Leif Witasps stjärna Turbo Sund årsdebut. I ett voltstartslopp över sprinterdistans höll Viking Kronossonen lekstuga och vann enkelt. - Han var faktiskt förvånansvärt fin, säger Leif. Från tillägg blev det en lugn avgång för Turbo Sund och Leif gav honom ett lopp i kön. På sista bortre långsidan fick sexåringen anfallsorder och avancerade hastigt fram utvändigt ledande Spring King. Denna blev sedan ett enkelt byte och via en 10,5-avslutning sista 700 spurtade Turbo Sund undan till en lätt seger. - Han var hetsig i värmningen som han brukar men tog sig faktiskt samman till loppet. Jag vred på 700 kvar och hamnade i en trång situation 100 meter senare. Han klarade det också och gick sedan runt dem på lätta ben måsta jag säga, berättar Leif. Segertiden blev 13,0/1660 och då var det inte slutsålt i mål.

4 Fjärde gången gillt för Vanessa Babsan och Smurf i montédebut I sin fjärde start för Leif Witasp blev det seger för fyraåriga Vanessa Boko. I sin fjärde start för nya tränaren Leif Witasp blev det äntligen seger för Vanessa Boko. Via en sylvass spurt vann hon Rommes femte lopp under måndagen. Det har varit en småstrulig väg tillbaka till vinnarcirkeln för Vanessa Boko. Småskador och skavanker har avlöst varandra men nu verkar fyraåringen vara riktigt fit for fight och under måndagskvällen tog hon sin första seger i regi Leif Witasp. Från tillägg fick Leif en bra start och hittade fram till tredje utvändigt. Där kunde han sedan avvakta till upploppets början då slutstöten sattes in. Defi d Aunou flög sedan lågt över målrakan och avgjorde säkert sista biten Barbaras Courage femma trots galopp Det blev en femteplats för Barbaras Courage i hennes montédebut igår. Trots startgalopp svarade sexåringen för ett bra lopp och spurtade in som femma. Vann loppet gjorde Nussadua riden av Nathalie Henry på tiden 16,2/2850 m. Babsan fick tiden 16,9 och tjänade 840 euro. Zandra Widén var missnöjd efter loppet och trodde att de varit segeraktuella utan galopp. - Det var synd att min häst galopperade från start. Vi hade knappast förlorat annars. Det var omöjligt att få henne att ta trav från början och jag gjorde fyra provstarter innan loppet och då kände man inget av hennes galopptendenser, sa Zandra. Zandra Widén får äran att rida Barbaras Courage i dennes montédebut. Systrarna Fricks Barbaras Courage har inte tävlat färdigt i Frankrike än. Imorgon startar hon nämligen i ett montélopp med Zandra Widén på ryggen. I Cordemois gör imorgon Barbaras Courage sin sjätte start på fransk mark. Den här gången handlar det om ett montélopp och hon kommer att ridas av Zandra Smurf Widén. - Hon gick ett jobb under sadel i lördags och Zandra var nöjd med henne. Nu är det meter och det är kanske i längsta laget. Hon är även lite uppanmäld så vi får se det här som ett test, säger Kajsa. Hur länge kommer hon att stanna i Frankrike? - Vi får se hur det blir med det. Det beror på hur transporterna går hem till Sverige, avslutar Kajsa.

5 Äkta hat-trick av Leif Leif Witasp hade en riktigt lyckad kväll på Rättvikstravet igår. Fyra uppsittningar gav tre segrar och ett andrapris och han noterade ett äkta hat-trick. Först ut i segerraden var Rapid Arrow som var en överraskning för såväl spelare som Leif när han vann till drygt 38 gånger pengarna. Av bara farten fortsatte sedan Leif och vann även åttonde loppet med egentränade Kulls Nero. Det var inte lika överraskande för tränaren men dock för spelarna och oddset blev hela 41,15. Den tredje och sista segern togs med Smash Light och är var spelarna och Witasp överrens. 2,04 blev oddset efter den vattentäta spetssegern Leif Witasp skrällvann med Kulls Nero......och vann sedan även med favoriten Smash Light Magnifique seger av Kajsa Kajsa Frick inledde gårdagen V65:a på Romme. Med Lars-Inge Olssons Magnifique Bråten ledde hon loppet från start till mål. Efter en strong insats senast spelades Giant Chill-sonen till favorit och när starten gick tog han hand om ledningen in i första sväng. Kajsa drog sedan i jämnt, hårt tempo och in på upploppet blev det ensamma. Magnifique Bråten slog dock av på takten in mot mål och var ytterst nära att bli upphunnen av Credit Winner. Marginalerna var dock på favoritens sida och segermarginalen skrevs till en nos. I en stenhård slutstrid håller Magnifique Bråten och Kajsa Frick undan till en knapp seger.

6 Turbo Sund överägsen Tack och hej! Turbo Sund lämnar sina konkurrener långt bakom sig över upploppet. Igår gjorde Turbo Sund sin andra start för året. Precis som i årsdebuten slutade det med en lätt seger. - Jag är jättenöjd, sa Leif efter loppet. Motståndet var dock betydligt tuffare nu än senast och Turbo Sund ställdes bl a mot fjolårets Derbyvinnare Colombian Necktie som spelades till favorit. När startbilen släppte fältet blixtrad Turbo, sin vana trogen, till ledning och drog iväg ganska rejält genom första kurvan. Vid 500-meterspasseringen stannade klockan på 10,3 men upp till varvning hade Leif fått dämpa farten till 14,5. På bortre långsidan tog Pases J.Pej upp jakten och in på upploppet försökte denne utmana. Turbo Sund svarade enkelt och Pases J.Pej galopperade sedan som slagen. - Han blir väldigt laddad men jag var ändå aldrig orolig och det fanns krafter kvar i mål, sammanfattade Leif Witasp Fjärde segern för Karisma och Kajsa Efter tre månaders bortavaro gjorde Alandias Karisma årets andra start under gårdagen. Tillsammans med Kajsa Frick tog fyraåringen karriärens fjärde seger i åttonde försöket. Vid Alandias Karismas samtliga segrar i livet har Kajsa Frick suttit i sulkyn. Fem starter tillsammans har givit fyra segrar. På Gävle igår blev det seger i V65-2. Efter en lugn start fick Alandias Karisma tredje ytter. Ut på bortre långsidan hakade Kajsa på i anfall och kunde komma ner i andra ytter en bit genom slutsvängen. In på upploppet fick sedan Armbro Scorpio-dottern förnyad anfallsorder och via en stark avslutning avgjorde hon enkelt sista biten Vanessa Boko stannade Vanessa Boko slutade igår oplacerad i sitt försök till Drottning Silvias Pokal på Åby. Det blev den sista starten fyraåringen gjorde för Leif Witasp. - En av delägarna var missnöjd med resultat så jag lämnade kvar henne, berättar Leif. Efter en diskussion med en missnöjd delägare på Åbytravet under gårdagskvällen återvände Leif till Rättvik utan hästen.

7 MÅNadsrapport APRIL stall witasp tvååringar Arnizette Nova - Sköter sig som hon ska och jag har kört under 1.35 på rundbanan utan problem. Nu blir det premielopp härnäst. Conventum Hall - En liten fin häst med mycket fart. Han bör kanske lägga på sig några kilo för att bli riktigt fin men det kommer. Han har gått 1.30/1600 m som snabbast på rundbanan. Evelina Xing - Skulle gå premielopp i april men var alldeles oinspirerad och bara sprang och tittade. Nu har jag skärpt upp henne och hon har börjat släppa till. Hon har gått 1.32/2100 m på rundbanan utan problem. King of My Heart - En häst som har utvecklats rejält sista månaderna och växt till sig och blivit fin. Jag har inte tryckt till honom i något jobb men han har gått 1.35 full distans. Kulls Monique - En liten ettrig tjej som kan flytta på sig ganska rejält. Han går runt 1.35 i jobben. Petite Ribb - Har växt en hel del på sista tiden och blir allt bättre och bättre. Hon ligger dock långt efter de övriga tvååringarna. Quasimodo Gene - En rejäl och fin häst som jag tycker har rätt stuk. Han ska bli intressant att följa upp och han har gått full distans. Quayle Gene - Det finns mycket fart i honom men han uppträder lite omoget för dagen. Han är lik sina halvbröder och kan flytta på sig. Han har gått 1.35 full väg som snabbast. Superfeet - En häst som har växt mycket under vintern. Han har tränats lite tufft och det har han svarat jättebra på och höjt sig väsentligt. Han har gått 1.36 full väg. Ultracane - En tung häst som rör sig bra och det har blivit bra distans i honom. Han är ok så här långt och har gått 1.32 full väg. Wind of Heaven - Var bedrövlig när hon skulle ut i premielopp och var helt oinspirerad. Jag har kört 1.30 full distans efter det på ett bra sätt. Yosemite Boko - En riktigt fin häst som gör det mesta rätt. Han är välväxt och stabil och 1.30 full väg är inga problem. Yucay Boko - Har blivit mycket spänstigare och finare på senare tid och gick lätt 1.30 i premieloppet. Han är intressant att sitta bakom. Yurrae Boko - Har släppt till och kommit allt mer. Jag har kört 1.33 på ett bra sätt och det känns att hon nu är på rätt väg. treåringar Alandias Lime - Startade på Örebro förra veckan och galopperade men gick bra efter det. Formen håller på att smyga sig på och hittar vi lämpliga lopp framledes kommer hon nog att tjäna lite fina pengar. Albert Hall - Har gjort några riktigt bra lopp nu och har faktiskt börjat lära sig vad det går ut på. Det har dock inte blivit någon vinst men han känns helt ok i jobben och startar inom kort. Bandit Zon - Har känts bra i jobben men vek ner sig totalt på Rättvik. Vi får kolla upp om han är sjuk på något vist och det blir vila någon vecka. Bekele - Är konvalescent för dagen. Bianca Trizz - Har gått kvallopp och blev lite stänkrädd och galopperade men skötte sig bra för övrigt. Nu återstår det lite finslipning innan det blir start. Big River Hotlips - Är nu mogen för debut och jag har kört 1.20/1600 m med henne ett par gånger. Hon kan vara lite svår från start men är annars travsäker. Big River Supreme - Får mer och mer utstrålning och jag gillar honom mer för varje dag. Han har gått 1.20/1600 m på ett bra sätt men jag kommer att vänta ytterligare någon vecka innan det blir debut. Eliza Keeper - Har fortfarande ryggproblem och det kanske ser så illa ut att vi måste betäcka henne. Evening Star - Vann debuten men har sedan inte haft några passande lopp. Han fick tydligen för mycket pengar på sig för treåringsloppen. Han gick 18,5/1600 m utvändigt häst i senaste jobbet så allt är bra på den kanten. Vi letar lopp och han kommer ut så snart som möjligt. Flying Star - Var upp och ner hela våren och ska gå in och gå ett test till veckan så jag får se vart han står. Han har gått nedåt 1.24/1600 m som fortast men har ett väldigt konstigt humör. Friendly Friend - En liten lätt, fin märr som bara kan springa. Det är bara att bygga på så hon orkar med sig och kvalet var inga problem. Hon får jobba en månad till innan start. Hectory Vib - Har bara visat bättring för varje jobb och kan komma att bli riktigt bra faktiskt då han är utrustad med en bra skalle. Han kvalade på 21,2 och har gått 19,5/1600 m i jobb som snabbast. M.T.Campari - Börjar hitta sig själv igen och har gått mycket backträning den senaste tiden för att stärka upp den skada hon ådrog sig i vintras. M.T.Classic Mix - Har gått lite intervaller och tuffare speeder för att få lite fart. Hon har dock inte gått under 1.25 men ska börja gå lite mer rundbanejobb framöver. Perfect Gene - Skötte sig som jag räknat med i debuten då han gick 18,9 full väg. Han var dock inte alls bra gången efter så jag ska köra några vassare jobb och se vart han står innan nästa start. Pink Demon - Blev behandlad för några veckor sedan och har bara gått ett lätt jobb efter det. Det är några veckor kvar innan start blir aktuellt. Pommier - Var inte alls bra när hon kom och var sjuk så hon har bara gått i hage och fått krya på sig. Simb Lorrikeet - Var inte riktigt bra i kvalet på en 23-tid men har gått 1.20/1600 m i jobb efter det. Nu är hon på rätt väg men inget är inplanerat. Spicy Knight - Har jag lite höga tankar om och jag trodde mycket på henne inför debuten då hon galopperade. Hon känns som hon ska i jobben och startar igen inom kort. Thegoldenshoe - Har problem med ett framknä och körs väldigt försiktigt för dagen. Det blir mest hage för hans del. Yahaa Brodda - Hoppade tyvärr i mål som tvåa på Solvalla. Vi har kollat upp henne och inte hittat några fel. På Rättvik senast blev det galopp strax efter start p g a ett utrustningsproblem. Nu är det bara att hitta ett lämpligt lopp framöver. fyraåringar Alandias Kismet - Har jobbat bra en längre tid nu och startar inom kort. Cafu Cafe - Har dunderform för dagen men inget flax i loppen. Senast drog jag ihop honom så han felade. Man brukar få revansch och jag tror det lossnar för honom vilken sekund som helst. Granlieng Oda - En jättefin travare som har lite fruntimmerstag. Det är ryggar som gäller för henne och jag har kört 1.35 i jobb. Trava kan hon men vi får försöka lura henne. High Ace Laday - Råkade tyvärr ut för en sträckning i bogen efter årsdebuten men är återigen frisk och jobbar i full utsträckning. Hon tappade dock en hel del så det är någon vecka kvar till start. Kulls Nero - Det ser ut som han har vaknat till nu och han har gjort ett par riktigt bra lopp måste jag säga. Vi får hoppas att fortsättning följer. Loftus Road - Har kommit tillbaka och jobbar riktigt hyggligt efter operationen. Senaste veckorna har han dock inte alls varit sig lik och är inte på topp för dagen. Det kan kanske bero på pälsskifte. Mister Sarajevo - Har varit åtgärdad i omgångar men känns bra nu i några enkla jobb som han hittills har gått på rakbanan. Nu återstår det bara att slipa till honom.

8 Petit Zin - Fick starta lite flitigt ett tag och sedan ta igen sig någon vecka. Nu är ha åter igen igen och han nöter på och gör det han kan. Pine Nut - Har faktiskt jobbat riktigt hyggligt en längre tid och starten senast var med lite mersmak. Efter lång frånvaro och en tuff öppning höll hon ändå anständigt. Sara Nobell - Dras med sin skada i X- plattan men är helt ohalt och börjar tränas igång nu. Vi gjorde en specialbehandling och drar igång nu. Staro Alladin - Har varit borta en längre tid för en skada men jobbat mycket och känns klart bättre än tidigare. Han har gått 1.19 full distans i jobb. Staro Almab - Tycker jag gick jättebra i Kungapokalsförsöket på 14,3 full väg trots att vii hade lite positionsproblem. Han blir allt bättre och bättre. Toast Master - Var inte sig riktigt lik för några veckor sedan men har återtagit jobben och börjat komma tillbaka nu. Han måste ha några vassare jobb innan vi kan titta i propositionerna. ÄLDRE Cello C.D. - Har jobbat anständigt nu en tid och är mogen för comeback. Han bör ha ett par lopp innanför västen innan vi vågar tro på någon segerchans. Defi Trizz - Har dragits med sina infektioner men sista veckorna har det släppt och hon har varit riktigt fin. Det visade hon på Rättvik på tangerat rekord och bra avslutning bakom Jocose. Vi får försöka hitta några lätta uppgifter och har hon sin fina form kommer hon tjäna bra med slantar i sommar. Engesve Bella - Körde jag i ledning senast och då la hon ner helt i sista sväng. Hon har gjort så någon gång tidigare och ska bara ha rygglopp så länge som möjligt. Hon startar inom kort igen. Ida Nevada - Är bättre än raden och vi försöker hitta lämpliga lopp åt henne. Hon kan skrälla till i den låga klass hon befinner sig i. Kia Darban - Har haft en del småskavanker och fick en riktig hostattack för ett par veckor sedan så vi fick stryka då. Hon har varit på banan efter det och känns bra på 1.22 full väg utvändigt häst. Hon startar inom kort. Lady Wall Star - Är fortfarande upp och ner i jobben och får ett par, tre jobb på sig så får vi som om det blir någon förändring. Annars får vi hitta en bra hingst åt henne. Nilas Gene - Var till Axevalla och startade i påsk. Han gick då bra i försöket men var inte att känna igen i finalen. Han blev behandlad efter det och var lika dålig igen på Rättvik. Vi får kolla upp honom riktigt innan nästa start. Ringside - Nöter på och hade otur i Oslo då han hoppade p g a en utrustningsdetalj. Han gick dock som han kunde på Rättvik senast som fyra. Rock Sand - Har jobbat mycket och länge och blivit allt bättre. Han åkte på en liten grej inför årsdebuten och vi får vänta ytterligare någon vecka. Smash Light - Måste jag säga har gjort det väldigt bra hittills och tog en enkel vinst senast. Jag hoppas hon håller sig i skinnet för här finns det utveckling. Toofasttocatch - Har varit ifrån en längre tid och är på väg att jobbas till start. Han har någon vecka kvar innan det går att anmäla och han startar om en månad. Turbo Sund - Har gått väldigt bra de starterna han har gjort i år och utvecklingen har varit som man önskat sig. Jag har sagt att han ska göra tre starter och sedan får vi utvärdera så efter Åbystarten får vi se vad framtiden visar. ÄNDRINGAR In: Pommier Sto -04, Scarlet Knight - Haidi Willing UT: Vanessa Boko stall frick TVåÅRINGAR B.W.L.Champion - Tränar riktigt bra för dagen och springer med lätthet Han är även väldigt lågpulsad. Vi nöter de tiderna och kör premielopp runt midsommar om allt går som det ska. Elsa Nobell - Har problem med hormonerna och därför strök vi till premieloppet. Hon tas nu bara lugnt under den värsta brunstiden. Hon har varit nere i 35- tider och det var inga problem. Kryddan Fix - Har fått några jobb efter operation och det känns som hon inte har tappat så mycket av vilan. Vi är nere i 40- tider redan och hon bara springer. fyraåringar Conrads Gun Brith - Kommer faktiskt mer och mer och känns helt ok. Hon går bara lugna 25-jobb och det är några månader kvar till comeback. Indra Whitsun - Blev lite generad till galopp i första sväng men gick riktigt hyggligt sedan. Vi missade tyvärr lite poäng så vi får nöta provlopp och hoppas att det lossnar. Kapacitet finns för att tjäna fina pengar. äldre Annie Laday - Tycker jag har gått bra på slutet men blev lite sliten så hon får ta det lite lugnt en period nu och ladda om batterierna. Hon startar igen om ca tre veckor. Aston Hamp - Har trampat snett när jag var ute och körde. Vi kollade upp det och han hade tyvärr en kotsenbensfraktur vilket innebär lång konvalescent. Barbaras Courage - Provade vi i monté i Frankrike och hon tappade 50 m från start men var ändå femma och gick en 16-tid på 2800 m. Hon är uppfräschad efter det och kommer hem nu under veckan. Det ska bli intressant att se hur hon har tagit frankrikevistelsen och hittar vi något lämpligt lopp startar hon i slutet av månaden. La Fiori - Körde jag väldigt snällt med senast och vi fick aldrig chansen till slut i V75 på Umeå. Det kändes faktiskt som det fanns lite vinstkrafter kvar. Jag hoppas vi kan utnyttja dem på Solvalla den 16:e istället. Oceans Eleven - Blev lite sliten efter några hårda lopp och därav åtgärdad. Han känns fin igen gör nu en intressant start på Örebro på torsdag. Trocadero Sund - Vi har beslutat att han ska få ta det lugnt i någon månad och försöka läka ihop ordentlige för att sedan komma tillbaka på tävlingsbanan till hösten. ÄNDRINGAR UT: Lass John

Stall. Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 6 2007 RAPPORT FÖR JUNI ÅRGÅNG 3. Staro Almab V75-KUNGEN

Stall. Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 6 2007 RAPPORT FÖR JUNI ÅRGÅNG 3. Staro Almab V75-KUNGEN Stall Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 6 2007 RAPPORT FÖR JUNI ÅRGÅNG 3 Staro Almab V75-KUNGEN Omslaget: Staro Almab hann med att ta två V75-segrar under juni och nu väntar Derbyt i höst. Producerat av Travdirekt

Läs mer

Stall. Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 7 2007 RAPPORT FÖR JULI ÅRGÅNG 3. Ringside. i sitt livs form

Stall. Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 7 2007 RAPPORT FÖR JULI ÅRGÅNG 3. Ringside. i sitt livs form Stall Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 7 2007 RAPPORT FÖR JULI ÅRGÅNG 3 Ringside i sitt livs form Omslaget: Ringside har hittat en riktigt härlig toppform i sommar och tog två segrar under juli. Producerat

Läs mer

Stall. Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 5 2007 RAPPORT FÖR MAJ ÅRGÅNG 3. Staro Almab. Imponerade på 12,3!

Stall. Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 5 2007 RAPPORT FÖR MAJ ÅRGÅNG 3. Staro Almab. Imponerade på 12,3! Stall Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 5 2007 RAPPORT FÖR MAJ ÅRGÅNG 3 Staro Almab Imponerade på 12,3! Omslaget: Staro Almab krossade allt motstånd på Solvalla på nya rekordet 12,3. Foto: Micke Gustafsson/Foto-Mike

Läs mer

Leif Witasp Kajsa Frick

Leif Witasp Kajsa Frick Stall Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 3 2008 RAPPORT FÖR MARS ÅRGÅNG 4 Ett år sen sist - Bella en vinnare igen! Omslaget: Engesve Bella hade inte vunnit lopp på ett år innan hon slog till i Dubbelcupen

Läs mer

Barbaras Courage provar lyckan i Frankrike

Barbaras Courage provar lyckan i Frankrike Stall Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 1 2007 RAPPORT FÖR JANUARI ÅRGÅNG 3 Barbaras Courage provar lyckan i Frankrike Omslaget: Kajsa Frick och Barbaras Courage provar lyckan i Frankrike under vintern. Producerat

Läs mer

Kia Darban jagar nya segrar

Kia Darban jagar nya segrar Stall Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 9 2007 RAPPORT FÖR SEPTEMBER ÅRGÅNG 3 Kia Darban jagar nya segrar Omslaget: Ringside har hittat en riktigt härlig toppform i sommar och tog två segrar under juli. Foto:

Läs mer

Stall. Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 11 2007 RAPPORT FÖR NOVEMBER ÅRGÅNG 3. Arnizette Nova. Yngsta vinnaren i stallet!

Stall. Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 11 2007 RAPPORT FÖR NOVEMBER ÅRGÅNG 3. Arnizette Nova. Yngsta vinnaren i stallet! Stall Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 11 2007 RAPPORT FÖR NOVEMBER ÅRGÅNG 3 Arnizette Nova Yngsta vinnaren i stallet! Omslaget: Tvååriga Arnizette Nova är yngst av alla vinnare under November. Foto: Kim

Läs mer

Kajsas toppform håller i sig!

Kajsas toppform håller i sig! Stall Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 1 2008 RAPPORT FÖR JANUARI ÅRGÅNG 4 Kajsas toppform håller i sig! Omslaget: Stall Kajsa Frick avslutade 2007 på ett strålande sätt och har inlett det nya året minst

Läs mer

YUCAY BOKO Obesegrad!

YUCAY BOKO Obesegrad! Stall Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 2 2008 RAPPORT FÖR FEBRUARI ÅRGÅNG 4 YUCAY BOKO Obesegrad! Omslaget: Tre. Producerat av Travdirekt i Karlstad HB w w w. t r a v d i r e k t. c o m Stall leif witasp

Läs mer

Stall. Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 3 2008 RAPPORT FÖR MARS ÅRGÅNG 4. Seger i hälften av. loppen i mars!

Stall. Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 3 2008 RAPPORT FÖR MARS ÅRGÅNG 4. Seger i hälften av. loppen i mars! Stall Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 3 2008 RAPPORT FÖR MARS ÅRGÅNG 4 Seger i hälften av loppen i mars! Omslaget: Kajsa Fricks lysande stallformen håller i sig. Under mars vann hennes hästar hälften av

Läs mer

Leif är laddad inför hösten

Leif är laddad inför hösten Stall Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 8 2008 RAPPORT FÖR AUGUSTI ÅRGÅNG 4 Leif är laddad inför hösten Omslaget: Efter en skitsommar är Leif Witasp nu laddad till tänderna inför hösten. Foto: Kim Nyblom/Foto-Mike

Läs mer

Stall. Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER RAPPORT FÖR OKTOBER ÅRGÅNG 3. Staro Almabs MILJONSUCCÉ!

Stall. Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER RAPPORT FÖR OKTOBER ÅRGÅNG 3. Staro Almabs MILJONSUCCÉ! Stall Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 10 2007 RAPPORT FÖR OKTOBER ÅRGÅNG 3 Staro Almabs MILJONSUCCÉ! Omslaget: Staro Almab tog en hedrande andraplats i Europaderbyt på Bjerke och fick en dryg miljon kronor

Läs mer

Stall. Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER RAPPORT FÖR FEBRUARI ÅRGÅNG 3 V75-SUCCÉ! Varsin seger till Kajsa och Leif

Stall. Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER RAPPORT FÖR FEBRUARI ÅRGÅNG 3 V75-SUCCÉ! Varsin seger till Kajsa och Leif Stall Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 2 2007 RAPPORT FÖR FEBRUARI ÅRGÅNG 3 V75-SUCCÉ! Varsin seger till Kajsa och Leif Omslaget: Kajsa Frick och Leif Witasp firade fina framgångar på V75 under februari

Läs mer

Våren är här - nu rör det på sig

Våren är här - nu rör det på sig STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Våren är här - nu rör det på sig SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 8 3 1 0 38% 50% 57.229:- MAGNUS HAR ORDET... Det blev inte så många starter under februari

Läs mer

B.W.L.Champion laddad för en ny säsong

B.W.L.Champion laddad för en ny säsong Stall Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR MARS 2009 ÅRGÅNG 5 B.W.L.Champion laddad för en ny säsong Omslaget: På fredag gör Kajsa Fricks stjärna B.W.L.Champion årsdebut hemma på Rättvik. Foto: Kim Nyblom/Foto-Mike

Läs mer

Tack för allt Turbo Sund!

Tack för allt Turbo Sund! Stall Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 12 2007 RAPPORT FÖR DECEMBER ÅRGÅNG 3 Tack för allt Turbo Sund! Omslaget: Turbo Sund har gjort sin sista start i livet och såklart lämnat ett stort tomrum efter sig.

Läs mer

Bra inledning på det nya året!

Bra inledning på det nya året! Stall Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR JANUARI 2009 ÅRGÅNG 5 Bra inledning på det nya året! Omslaget: Indian Go har inlett 2009 på ett strålande sätt och har varit på plats i sina samtliga tre starter.

Läs mer

Leif Witasp Kajsa Frick

Leif Witasp Kajsa Frick Stall Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 6 2008 RAPPORT FÖR JUNI ÅRGÅNG 4 Rocky gick på knock i Breeders Crown! Omslaget: Rocky Race imponerade stort när han vann ett Breeders Crownlopp på hemmaplan under

Läs mer

Princess Wine tog Arvikadubbel

Princess Wine tog Arvikadubbel STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Princess Wine tog Arvikadubbel SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 19 2 2 3 11% 37% 149.431:- MAGNUS HAR ORDET... Efter vårens väldiga framgångar har det

Läs mer

Tvååringarna tar för sig!

Tvååringarna tar för sig! Stall Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 10 2008 RAPPORT FÖR OKTOBER ÅRGÅNG 4 Tvååringarna tar för sig! Omslaget: Turbo Viking är en av tre tvååringar från stallet som vann lopp under Oktober. Foto: Hanold/Foto-Mike

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT DECEMBER 2013. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Gott nytt 2014!

STALL MÅNADSRAPPORT DECEMBER 2013. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Gott nytt 2014! STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Gott nytt 2014! SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 7 1 0 1 14% 29% 39.500:- MAGNUS HAR ORDET... I december tog jag en resa till Thailand så det blev lite

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT MARS Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Våren är här!

STALL MÅNADSRAPPORT MARS Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Våren är här! STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Våren är här! SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 17 4 2 2 24% 47% 155.487:- MAGNUS HAR ORDET... Nu är våren här och jag tycker det har rullat på rätt så

Läs mer

Stall. Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 3 2007 RAPPORT FÖR MARS ÅRGÅNG 3 FAVORIT I REPRIS. Årets andra V75 seger till Kajsa

Stall. Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 3 2007 RAPPORT FÖR MARS ÅRGÅNG 3 FAVORIT I REPRIS. Årets andra V75 seger till Kajsa Stall Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 3 2007 RAPPORT FÖR MARS ÅRGÅNG 3 FAVORIT I REPRIS Årets andra V75 seger till Kajsa Omslaget: Tosca du Ling fixade Kajsa Fricks andra V75 seger för året. Sundbyholm

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT NOVEMBER 2012. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Nu har det lossnat för Stora Värmland!

STALL MÅNADSRAPPORT NOVEMBER 2012. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Nu har det lossnat för Stora Värmland! STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Nu har det lossnat för Stora Värmland! SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 19 5 4 4 26% 68% 273.528:- MAGNUS HAR ORDET... Det har varit lite lugnare under

Läs mer

Turbo Viking regerar!

Turbo Viking regerar! Stall Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR DECEMBER 2008 ÅRGÅNG 4 Turbo Viking regerar! Omslaget: Trubo Viking avslutade året med två raka Solvallasegrar och slutade på 410.000 kr insprunget 2008. Foto:

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT JULI Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Up to Heaven E. har inlett starkt!

STALL MÅNADSRAPPORT JULI Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Up to Heaven E. har inlett starkt! STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Up to Heaven E. har inlett starkt! SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 18 2 1 4 11% 39% 215.200:- MAGNUS HAR ORDET... De hästar som har tävlat har fortsatt

Läs mer

Sergei Hanover is back in business!

Sergei Hanover is back in business! Stall Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR MAJ 2010 ÅRGÅNG 6 Sergei Hanover is back in business! Omslaget: Efter en lite tung inledning på fyraåringssäsongen är nu Sergei Hanover tillbaka i vinnarcirkeln.

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT DECEMBER Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt GLOBAL OFFSHORE. avslutade på topp

STALL MÅNADSRAPPORT DECEMBER Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt GLOBAL OFFSHORE. avslutade på topp STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt GLOBAL OFFSHORE avslutade på topp SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 9 2 1 2 22% 56% 82.227:- MAGNUS HAR ORDET... Vi brukar alltid köra lugnt i december

Läs mer

Har Wall fått en ny stjärna?

Har Wall fått en ny stjärna? Stall Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR MAJ 2011 ÅRGÅNG 7 Har Wall fått en ny stjärna? Omslaget: Ägaren och uppfödaren Hans Ivar Wall jublade efter Miss Wall Stars imponerande debutseger. Producerat

Läs mer

Witasp tog nytt nacksving på V75!

Witasp tog nytt nacksving på V75! Stall Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR MARS 2011 ÅRGÅNG 7 Witasp tog nytt nacksving på V75! Omslaget: Efter V75-seger med Yucay Boko på Åby fick Leif Witasp spänna musklerna mot olympiska brotterskan

Läs mer

Stall. Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR DECEMBER 2009 ÅRGÅNG 5. Gott nytt år!

Stall. Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR DECEMBER 2009 ÅRGÅNG 5. Gott nytt år! Stall Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR DECEMBER 2009 ÅRGÅNG 5 Gott nytt år! Omslaget: Sergei Hanover går ett intressant år till mötes och kommer säkerligen att fortsätta samla lagerkransar 2010. Producerat

Läs mer

Islossning för Big River Create

Islossning för Big River Create Stall Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR OKTOBER 2009 ÅRGÅNG 5 Islossning för Big River Create Omslaget: Efter flera bra insatser fick Big River Create äntligen vinna och nu ståtar hon med två raka. Producerat

Läs mer

Lady s Photo ensam på målfotot

Lady s Photo ensam på målfotot STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Lady s Photo ensam på målfotot SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 26 5 1 6 19% 46% 264.400:- MAGNUS HAR ORDET... Jag tycker att hästarna har börjat rycka

Läs mer

Årjäng Lördag 11 juli 2015. V75-1 VI LÅSER PÅ TRE A: 2-11-5 B: 7-9-4-8-3-10 C: 6-1

Årjäng Lördag 11 juli 2015. V75-1 VI LÅSER PÅ TRE A: 2-11-5 B: 7-9-4-8-3-10 C: 6-1 Årjäng Lördag 11 juli 2015. V75-1 VI LÅSER PÅ TRE A: 2-11-5 B: 7-9-4-8-3-10 C: 6-1 Ett försök i Silverdivisionen och tipset till 2 Dante Boko som senast var ute i Upp till bevis, ett lopp där tränare själva

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT JANUARI Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Tredje gången gillt för Mr Winwood

STALL MÅNADSRAPPORT JANUARI Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Tredje gången gillt för Mr Winwood STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Tredje gången gillt för Mr Winwood SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 14 4 0 2 29% 43% 133.164:- MAGNUS HAR ORDET... Jag tycker det nya året har börjat

Läs mer

Stall. Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR FEBRUARI 2009 ÅRGÅNG 5. Kajsas V75-jubel

Stall. Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR FEBRUARI 2009 ÅRGÅNG 5. Kajsas V75-jubel Stall Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR FEBRUARI 2009 ÅRGÅNG 5 Kajsas V75-jubel Omslaget: Kajsa Frick hoppade högt av glädje efter V75-segern med Karma Zet på Åby. Foto: Micke Gustafsson/Foto-Mike Producerat

Läs mer

leif witasp kajsa frick

leif witasp kajsa frick stall leif witasp kajsa frick RAPPORT FÖR MARS 2012 ÅRGÅNG 8 120312 Dramatisk avslutning på Färjestadkvällen 120309 Rocky Race byggde staket 120315 Stein Daylight övertygade på Romme 120323 My Ovi och

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT MAJ 2013. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Princess Wine blir bättre med åren!

STALL MÅNADSRAPPORT MAJ 2013. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Princess Wine blir bättre med åren! STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Princess Wine blir bättre med åren! SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 18 2 5 1 11% 44% 265.900:- MAGNUS HAR ORDET... Nu börjar treåringarna att komma ut

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT AUGUSTI 2013. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Dubbla V75-segrar!

STALL MÅNADSRAPPORT AUGUSTI 2013. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Dubbla V75-segrar! STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Dubbla V75-segrar! SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 23 5 3 5 22% 57% 604.600:- MAGNUS HAR ORDET... Augusti har varit en riktig toppmånad och jag tror

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT APRIL 2014. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. V75-drottningen. Conrads Elsa

STALL MÅNADSRAPPORT APRIL 2014. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. V75-drottningen. Conrads Elsa STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt V75-drottningen Conrads Elsa SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 24 3 2 4 13% 38% 242.882:- MAGNUS HAR ORDET... Det har kanske inte blivit riktigt så mycket

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT OKTOBER Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt SM-GULD!

STALL MÅNADSRAPPORT OKTOBER Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt SM-GULD! STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt SM-GULD! SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 25 5 1 3 20% 36% 347.240:- MAGNUS HAR ORDET... Oktober började väldigt bra och hästarna kändes riktigt uppåt

Läs mer

Kajsa Frick mot miljonen

Kajsa Frick mot miljonen Stall Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 11 2008 RAPPORT FÖR NOVEMBER ÅRGÅNG 4 Kajsa Frick mot miljonen Omslaget: Med en månad kvar av året fattas futtiga 30.000 kr innan stall Kajsa Frick nått en miljon inkört.

Läs mer

Yosemite Boko blev miljonär!

Yosemite Boko blev miljonär! Stall Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR NOVEMBER 2011 ÅRGÅNG 7 Yosemite Boko blev miljonär! Omslaget: I november tjänade Yosemite Boko 43.000 kr och det gjorde att han nu har tjänat 1 miljon kronor i

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT MARS 2015. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Riks-Beppen!

STALL MÅNADSRAPPORT MARS 2015. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Riks-Beppen! STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Riks-Beppen! SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 19 4 3 2 21% 47% 131.359:- MAGNUS HAR ORDET... Mars började väldigt bra med många segrar men sedan blev

Läs mer

Conrads Elsa tog ny V75-seger

Conrads Elsa tog ny V75-seger STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Conrads Elsa tog ny V75-seger SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 27 5 3 5 18% 48% 319.151:- MAGNUS HAR ORDET... Det har inte varit den rätta formen på stallet

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT MARS Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. East Herkules vinner vidare

STALL MÅNADSRAPPORT MARS Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. East Herkules vinner vidare STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt East Herkules vinner vidare SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 13 3 3 1 23% 54% 152.700:- MAGNUS HAR ORDET... Det har inte blivit så många starter men det

Läs mer

Yucay Boko laddar för vintern!

Yucay Boko laddar för vintern! Stall Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR OKTOBER 2011 ÅRGÅNG 7 Yucay Boko laddar för vintern! Omslaget: Yucay Boko är en av dem som ska hjälpa till att dra in segrar till stallet under hösten. Producerat

Läs mer

SportSvensson. Hej på er! Hoppas ni hade en trevlig och behaglig påsk med mycket godis och trav!

SportSvensson. Hej på er! Hoppas ni hade en trevlig och behaglig påsk med mycket godis och trav! Hej på er! Hoppas ni hade en trevlig och behaglig påsk med mycket godis och trav! Den här veckan är det dags för tävlingar på Solvalla i Stockholm och höjdpunkten är givetvis försöket till Olympiatravet,

Läs mer

Laddat för V75- fest på hemmaplan!

Laddat för V75- fest på hemmaplan! Stall Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR JULI 2011 ÅRGÅNG 7 Laddat för V75- fest på hemmaplan! Omslaget: Stall Witasp och Frick ser fram emot en riktig kanonhelg med både V75 på hemmaplan och den årliga

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT OKTOBER Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Tyko Marje - en favorit i repris!

STALL MÅNADSRAPPORT OKTOBER Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Tyko Marje - en favorit i repris! STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Tyko Marje - en favorit i repris! SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 32 7 3 8 22% 56% 311.300:- MAGNUS HAR ORDET... Vi kan lägga ännu en bra månad bakom

Läs mer

Äntligen är sommaren här!

Äntligen är sommaren här! Stall Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR JUNI 2011 ÅRGÅNG 7 Äntligen är sommaren här! Omslaget: Kajsa Frick hedrades med en stilig krans efter segern med Illinois Rose på hemmaplan under midsommarhelgen.

Läs mer

Kajsa har startat bra - även i år!

Kajsa har startat bra - även i år! Stall Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR JANUARI 2010 ÅRGÅNG 6 Kajsa har startat bra - även i år! Omslaget: Private Drive har en härlig vinterform och har givit tränaren Kajsa Frick en bra start på 2010.

Läs mer

Halmstad Lördag 27 februari 2016. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V75-1 KAN MYCKET VÄL ÖVERRASKA A: 3-1-11 B: 12-6-9-8-5-10-4-7-2

Halmstad Lördag 27 februari 2016. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V75-1 KAN MYCKET VÄL ÖVERRASKA A: 3-1-11 B: 12-6-9-8-5-10-4-7-2 Halmstad Lördag 27 februari 2016. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V75-1 KAN MYCKET VÄL ÖVERRASKA A: 3-1-11 B: 12-6-9-8-5-10-4-7-2 Förstatipset till 3 West Wing som har visat rejäl form och stabila takter

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT NOVEMBER 2014. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Sveriges snabbaste ALMAR

STALL MÅNADSRAPPORT NOVEMBER 2014. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Sveriges snabbaste ALMAR STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Sveriges snabbaste ALMAR SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 24 5 6 0 21% 46% 294.316:- MAGNUS HAR ORDET... Hästarna har gått hyggligt under senaste månaden

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT FEBRUARI 2015. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Dubbla priser. på Travgalan!

STALL MÅNADSRAPPORT FEBRUARI 2015. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Dubbla priser. på Travgalan! STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Dubbla priser på Travgalan! SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 6 1 1 1 17% 50% 60.200:- MAGNUS HAR ORDET... Jag har ju letat rikshäst och hittade en fin

Läs mer

Kajsas. leif witasp kajsa frick. Witasp tog ny Romme-dubbel. stall RAPPORT FÖR JANUARI 2013 ÅRGÅNG 9. 130107 Katrin slog till med ny dubbel

Kajsas. leif witasp kajsa frick. Witasp tog ny Romme-dubbel. stall RAPPORT FÖR JANUARI 2013 ÅRGÅNG 9. 130107 Katrin slog till med ny dubbel stall leif witasp kajsa frick RAPPORT FÖR JANUARI 2013 ÅRGÅNG 9 130105 Witasp tog ny Romme-dubbel 130107 Katrin slog till med ny dubbel 130111 Lekande lätt för Oki on Line 130113 Äntligen seger för T.X.All

Läs mer

leif witasp kajsa frick

leif witasp kajsa frick stall leif witasp kajsa frick RAPPORT FÖR JUNI 2013 ÅRGÅNG 9 130603 Kajsa prinsessa på Axevalla 130604 Imponerande seger av T.X.All In 130606 L.K. tog hem Klass II-försöket 130617 Lord Mirabelle en vinnare

Läs mer

Sergei Hanover härjar vidare

Sergei Hanover härjar vidare Stall Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR AUGUSTI 2009 ÅRGÅNG 5 Sergei Hanover härjar vidare Omslaget: Sergei Hanover skördar stora framgångar för dagen och går en spännande höst till mötes. Foto: Hanold/Foto-Mike

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT MARS Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt MAGNUS VINNER VIDARE!

STALL MÅNADSRAPPORT MARS Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt MAGNUS VINNER VIDARE! STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt MAGNUS VINNER VIDARE! SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 21 6 5 2 29% 62% 280.500:- MAGNUS HAR ORDET... Det börjar röra på sig nu tycker jag och unghästarna

Läs mer

Witasp. leif witasp kajsa frick. i tronen. Alvena Uni vann debuten. sitter säker. stall RAPPORT FÖR NOVEMBER 2013 ÅRGÅNG 9

Witasp. leif witasp kajsa frick. i tronen. Alvena Uni vann debuten. sitter säker. stall RAPPORT FÖR NOVEMBER 2013 ÅRGÅNG 9 stall leif witasp kajsa frick RAPPORT FÖR NOVEMBER 2013 ÅRGÅNG 9 Alvena Uni vann debuten Witasp försvarade titeln på hemmaplan Cool Keeper en hals från storseger 131107 Dubbla blåsningar på Bollnäs 131123

Läs mer

leif witasp kajsa frick

leif witasp kajsa frick stall leif witasp kajsa frick RAPPORT FÖR SEPTEMBER 2013 ÅRGÅNG 9 130910 Leo Boy avgjorde säkert 130903 Ny Västerboseger för Kajsa 130903 Diamond of Ace tog andra raka 130906 Fallout Boy imponerade vid

Läs mer

V75-kung på hemmaplan

V75-kung på hemmaplan STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt V75-kung på hemmaplan SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 41 6 6 5 15% 41% 390.816:- MAGNUS HAR ORDET... Det blev en liten uppryckning under september mot

Läs mer

leif witasp kajsa frick kajsa rikstravet starter mot 100 är laddad för Crane höll lekstuga stall RAPPORT FÖR JANUARI 2015 ÅRGÅNG 11

leif witasp kajsa frick kajsa rikstravet starter mot 100 är laddad för Crane höll lekstuga stall RAPPORT FÖR JANUARI 2015 ÅRGÅNG 11 stall leif witasp kajsa frick RAPPORT FÖR JANUARI 2015 ÅRGÅNG 11 150119 Imponerande seger av Graciosa 150120 Coyote Roadrunner avlade maiden 150111 Crane höll lekstuga NOVA RACE mot 100 starter kajsa är

Läs mer

Alicia Keeper mot Svenskt TravOaks!

Alicia Keeper mot Svenskt TravOaks! Stall Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR SEPTEMBER 2011 ÅRGÅNG 7 Alicia Keeper mot Svenskt TravOaks! Omslaget: Alicia Keeper övertygade när hon spurtade hem sitt försök till Svenskt TravOaks. Snart väntar

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT OKTOBER Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Ny V75-seger till Fossens Bonus

STALL MÅNADSRAPPORT OKTOBER Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Ny V75-seger till Fossens Bonus STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Ny V75-seger till Fossens Bonus SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 37 9 5 0 24% 38% 383.769:- MAGNUS HAR ORDET... V75-segern med Fossens Bonus på Romme

Läs mer

hopp i leif witasp kajsa frick rikstravet Stall Dalarnas Sandrnghams segertåg fortsätter stall RAPPORT FÖR MARS 2015 ÅRGÅNG 11

hopp i leif witasp kajsa frick rikstravet Stall Dalarnas Sandrnghams segertåg fortsätter stall RAPPORT FÖR MARS 2015 ÅRGÅNG 11 stall leif witasp kajsa frick RAPPORT FÖR MARS 2015 ÅRGÅNG 11 150319 Sandrnghams segertåg fortsätter 150302 Stalldubbel på Bollnäs 150307 Ny seger för Kajsa och Faksi Linn 150307 Sandrngham Hanover tog

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT MAJ Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Grabbarna fixade. ny V75-dubbel

STALL MÅNADSRAPPORT MAJ Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Grabbarna fixade. ny V75-dubbel STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Grabbarna fixade ny V75-dubbel SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 28 7 5 1 25% 46% 469.100:- MAGNUS HAR ORDET... Hästarna har gått jättebra senaste tiden

Läs mer

FEBRUARI 2013. Kvar i Östersund. den 23 februari 2013. VM stafett. den 15 februari 2013

FEBRUARI 2013. Kvar i Östersund. den 23 februari 2013. VM stafett. den 15 februari 2013 FEBRUARI 2013 Kvar i Östersund den 23 februari 2013 Har nu hunnit vara hemma några dagar efter VM som var en stor upplevelse för min del, tiden hemma har bestått till största delen av vila och återhämtning

Läs mer

leif witasp kajsa frick

leif witasp kajsa frick stall leif witasp kajsa frick RAPPORT FÖR OKTOBER 2012 ÅRGÅNG 8 121020 Leo Boy var starkast 121007 Kajsa vann Sleipner Dalarnas Silverpokal 121013 Kajsa och Checkdigit S.C. överraskade 121016 Blue Line

Läs mer

Formen håller i sig och 2000 närmar sig

Formen håller i sig och 2000 närmar sig Stall Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR JANUARI 2011 ÅRGÅNG 7 Formen håller i sig och 2000 närmar sig Omslaget: Leif Witasps fina form hänger med in på det nya året och efter januari saknas endast sex

Läs mer

Bjerke Lördag 21 november 2015. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V75-1 EN DANSK I TOPP A: 5-4-2-9 B: 1-12-6-10-11-8-7-3

Bjerke Lördag 21 november 2015. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V75-1 EN DANSK I TOPP A: 5-4-2-9 B: 1-12-6-10-11-8-7-3 Bjerke Lördag 21 november 2015. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V75-1 EN DANSK I TOPP A: 5-4-2-9 B: 1-12-6-10-11-8-7-3 Ett härligt Silverdivisionsförsök över den korta distansen inleder V75 och vi tar

Läs mer

leif witasp kajsa frick

leif witasp kajsa frick stall leif witasp kajsa frick RAPPORT FÖR MARS 2013 ÅRGÅNG 9 130323 T.X.All In inledde V65:an 130302 Kanondebut av Rolling Hips 130305 Nova Race överlägsen på Bollnäs 130313 20:e gången gillt för Anna

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT DECEMBER 2015. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Tack för i år och god fortsättning!

STALL MÅNADSRAPPORT DECEMBER 2015. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Tack för i år och god fortsättning! STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Tack för i år och god fortsättning! SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 12 2 0 1 17% 25% 57.080:- MAGNUS HAR ORDET... Det blev några segrar till stallet

Läs mer

BOKO ELLIOT. leif witasp kajsa frick. stall. Övertygande seger av Ron Jeremy RAPPORT FÖR MAJ 2014 ÅRGÅNG 10

BOKO ELLIOT. leif witasp kajsa frick. stall. Övertygande seger av Ron Jeremy RAPPORT FÖR MAJ 2014 ÅRGÅNG 10 stall leif witasp kajsa frick RAPPORT FÖR MAJ 2014 ÅRGÅNG 10 140531 Övertygande seger av Ron Jeremy 140502 Seger och snygg andraplats på Rätvik 140509 Seger direkt för Paparazzi M. 140511 Dubbelseger på

Läs mer

Bergsåker Onsdag 10 februari 2016. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V86-1 GIVET BUD TROTS LÄGET A: 8 B: 3-6-2-4-7-1-11-9 C: 10-5

Bergsåker Onsdag 10 februari 2016. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V86-1 GIVET BUD TROTS LÄGET A: 8 B: 3-6-2-4-7-1-11-9 C: 10-5 Bergsåker Onsdag 10 februari 2016. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V86-1 GIVET BUD TROTS LÄGET A: 8 B: 3-6-2-4-7-1-11-9 C: 10-5 Ett lopp över sprinterdistans inleder V86 och vi ger förstatipset till

Läs mer

Kajsas hästar blomstrar!

Kajsas hästar blomstrar! Stall Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR JUNI 2010 ÅRGÅNG 6 Kajsas hästar blomstrar! Omslaget: Kajsa Frick plockar segrar i parti och minut och närmar sig snabb 2 miljoner inkört i år. Producerat av Travdirekt

Läs mer

euro leif witasp kajsa frick har nu raka keeper stall Jag hoppas vi får mycket snö och en kall härlig vinter RAPPORT FÖR NOVEMBER 2014 ÅRGÅNG 10

euro leif witasp kajsa frick har nu raka keeper stall Jag hoppas vi får mycket snö och en kall härlig vinter RAPPORT FÖR NOVEMBER 2014 ÅRGÅNG 10 stall leif witasp kajsa frick RAPPORT FÖR NOVEMBER 2014 ÅRGÅNG 10 WITASP: Jag hoppas vi får mycket snö och en kall härlig vinter 141109 Två köp i Harrisburg 141110 Euro Keeper tog första segern 141110

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT JUNI Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Debutanterna har inlett starkt!

STALL MÅNADSRAPPORT JUNI Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Debutanterna har inlett starkt! STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Debutanterna har inlett starkt! SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 23 7 1 5 30% 57% 363.700:- MAGNUS HAR ORDET... Juni var en bra månad överlag och jag

Läs mer

Leif handlade i Harrisburg

Leif handlade i Harrisburg Stall Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR NOVEMBER 2009 ÅRGÅNG 5 Leif handlade i Harrisburg Omslaget: I november gjorde Leif Witasp en ny resa till USA och Harrisbug där han köpte en handfull intressanta

Läs mer

Bollnäs Lördag 20 februari 2016. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V75-1 ÖPPET KLASS II FÖRSÖK A: 5-2-1 B: 8-6-3-12-7-10-11-4-9

Bollnäs Lördag 20 februari 2016. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V75-1 ÖPPET KLASS II FÖRSÖK A: 5-2-1 B: 8-6-3-12-7-10-11-4-9 Bollnäs Lördag 20 februari 2016. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V75-1 ÖPPET KLASS II FÖRSÖK A: 5-2-1 B: 8-6-3-12-7-10-11-4-9 V75 inleds med ett försök i Klass II över den dryga distansen. 5 Sembs Rebir

Läs mer

Åby Onsdag 17 februari Eksperttips af Team Trav & Tips AB V86-1 ETT ÖPPET LOPP A: B:

Åby Onsdag 17 februari Eksperttips af Team Trav & Tips AB V86-1 ETT ÖPPET LOPP A: B: Åby Onsdag 17 februari 2016. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V86-1 ETT ÖPPET LOPP A: 3-2-4 B: 5-6-1-7 Ett lopp över sprinterdistans inleder V86 och förstatipset till 3 Counterfeightr kommer från seger

Läs mer

Kanonstart i Rikstravet!

Kanonstart i Rikstravet! STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Kanonstart i Rikstravet! SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 30 4 2 5 13% 37% 194.204:- MAGNUS HAR ORDET... Det har varit lite förkylningar och halsinfektioner

Läs mer

Himmelsända L ö vn ä set Träningsrapport Februari 2015

Himmelsända L ö vn ä set Träningsrapport Februari 2015 Träningsrapport Februari 2015 Nytt från stallet! Vi gör nu bokslut för februari och vi har startat 10 gånger, 2 segrar, en andraplats och tre tredjeplatser! Summerar vi månaden så har det varit en bra

Läs mer

Solvalla Onsdag 6 januari 2016. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V86-1 FLERA OM BUDET A: 7-1-6 B: 9-5-3-8-4-2

Solvalla Onsdag 6 januari 2016. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V86-1 FLERA OM BUDET A: 7-1-6 B: 9-5-3-8-4-2 Solvalla Onsdag 6 januari 2016. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V86-1 FLERA OM BUDET A: 7-1-6 B: 9-5-3-8-4-2 7 Only in its Class svarade för ett par fina insatser under fjolåret. Har dock ite vunit

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT DECEMBER Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Fossens Bonus. avslutade lysande

STALL MÅNADSRAPPORT DECEMBER Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Fossens Bonus. avslutade lysande STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Fossens Bonus avslutade lysande SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 14 4 1 2 29% 50% 445.998:- MAGNUS HAR ORDET... Slutet på året blev bra och det var då

Läs mer

leif witasp kajsa frick

leif witasp kajsa frick stall leif witasp kajsa frick RAPPORT FÖR SEPTEMBER 2016 ÅRGÅNG 12 160930 Kajsa är laddad för Rikstravet SHL 160906 Stalldubbel på hemmaplan 160927 Aston skrällde på hemmaplan 160927 Share Market ordnade

Läs mer

leif witasp kajsa frick

leif witasp kajsa frick stall leif witasp kajsa frick RAPPORT FÖR OKTOBER 2016 ÅRGÅNG 12 161008 Kajsa tog kall dubbelseger 161008 Xanthis Business höll säkert undan 161022 Aston överlägsen i Bernth Martinssons lopp ASTONS SUCCÉ

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT OKTOBER 2015. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Fossens Bonus. dundrar vidare

STALL MÅNADSRAPPORT OKTOBER 2015. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Fossens Bonus. dundrar vidare STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Fossens Bonus dundrar vidare SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 34 5 7 5 13% 50% 339.364:- MAGNUS HAR ORDET... Det har rullat på bra sista månaden tycker

Läs mer

REJÄLA. leif witasp kajsa frick INSATSER AV KAJSAS TJEJER. Gulddivisionsseger för Cool Keeper. stall RAPPORT FÖR OKTOBER 2015 ÅRGÅNG 11

REJÄLA. leif witasp kajsa frick INSATSER AV KAJSAS TJEJER. Gulddivisionsseger för Cool Keeper. stall RAPPORT FÖR OKTOBER 2015 ÅRGÅNG 11 stall leif witasp kajsa frick RAPPORT FÖR OKTOBER 2015 ÅRGÅNG 11 Gulddivisionsseger för Cool Keeper Första segern för Lenah P.H. Grym insats av Marit Udsen 151011 Full pott på hemmaplan 151014 Västerbo

Läs mer

leif witasp kajsa frick

leif witasp kajsa frick stall leif witasp kajsa frick RAPPORT FÖR MAJ 2012 ÅRGÅNG 8 120517 Kajsa vann Cajsas lopp 120504 Trippelseger till stall Witasp 120504 Todd Tabac urstark i blötan 120506 Andra raka för Oki on Line 120507

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT OKTOBER 2012. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt SM-GULD!

STALL MÅNADSRAPPORT OKTOBER 2012. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt SM-GULD! STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt SM-GULD! SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 24 6 6 1 25% 54% 957.642:- MAGNUS HAR ORDET... Tänk att det blev ännu en rekordmånad! Det har gått helt sanslöst

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT NOVEMBER 2015. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Beppen Palema fick stanna och vann

STALL MÅNADSRAPPORT NOVEMBER 2015. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Beppen Palema fick stanna och vann STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Beppen Palema fick stanna och vann SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 11 3 2 1 27% 54% 239.500:- MAGNUS HAR ORDET... Nu har det börjat lugna ner sig lite

Läs mer

leif witasp kajsa frick

leif witasp kajsa frick stall leif witasp kajsa frick RAPPORT FÖR MAJ 2015 ÅRGÅNG 11 150518 Evasion Boko bäst i GP-försök Det här känns underbart. Vi har siktat på det här loppet ända sedan debaclet i Breeders Crown, så hela

Läs mer

FEBRUARI 2012. JVM-Distans. den 22 februari 2012

FEBRUARI 2012. JVM-Distans. den 22 februari 2012 FEBRUARI 2012 JVM-Distans den 22 februari 2012 Då var första tävlingen avklarad för oss äldre igår, resultatet från min egen sida var inte alls suveränt, faktiskt inte ens i närheten.. Men med tanke på

Läs mer

KAJSAS. leif witasp kajsa frick SEGERTÅG FORTSÄTTER. månadens HÄST. stall. Snygg debut av Bear Seat RAPPORT FÖR FEBRUARI 2017 ÅRGÅNG 13

KAJSAS. leif witasp kajsa frick SEGERTÅG FORTSÄTTER. månadens HÄST. stall. Snygg debut av Bear Seat RAPPORT FÖR FEBRUARI 2017 ÅRGÅNG 13 stall leif witasp kajsa frick RAPPORT FÖR FEBRUARI 2017 ÅRGÅNG 13 170213 Snygg debut av Bear Seat 170203 Solvallaskräll av Sansiro Gel 170205 Coyote Roadrunner avgjorde säkert 170206 Snygg stalldubbel

Läs mer

Häst Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag Lördag Söndag

Häst Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag Lördag Söndag A Look Into Future 4 s, e. Celebrity Secret Alvena Tyson 6 v, e. Flirtin Man Alvena Utah 5 v, e. From Above Andromeda du Nord 6 s, e. Kiss Francais Baronesse Ima 2 s, e. Maharajah Sb 1x3 Örebro Åter i

Läs mer

leif witasp kajsa frick

leif witasp kajsa frick stall leif witasp kajsa frick RAPPORT FÖR MARS 2013 ÅRGÅNG 9 130402 Säkert för Kajsa och Tjasse 130409 Big River Hanover överlägsen 130412 Solvallaseger till Atomic Rapida 130422 Leifs tjejer ordnade hemmadubbel

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT FEBRUARI Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Manontee dominerar!

STALL MÅNADSRAPPORT FEBRUARI Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Manontee dominerar! STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Manontee dominerar! SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 8 2 1 1 25% 50% 73.500:- MAGNUS HAR ORDET... Vi har fortsatt tagit det lite medvetet lugnt med startandet.

Läs mer

Kajsa champion på hemmaplan!

Kajsa champion på hemmaplan! Stall Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR NOVEMBER 2010 ÅRGÅNG 6 Kajsa champion på hemmaplan! Omslaget: Efter en rafflande säsongsavslutning kunde Kajsa Frick knipa championatet på Rättvik framför näsan

Läs mer

Tips vid propositionsskrivning inom ponnytravet

Tips vid propositionsskrivning inom ponnytravet Tips vid propositionsskrivning inom ponnytravet Inledning Det är en konst att skriva bra propositioner, men med fantasi och god kännedom om materialet som kan tänkas anmäla kommer man långt! Börja med

Läs mer