Etapp 1 januari 2015

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Etapp 1 januari 2015"

Transkript

1 Etapp januari 0

2 Innehåll Inledning Välkommen till Brf Södertuvan Situationsplan/Parkering - Att bo i Handen - ård/ästrum 0 Vi bygger i betong Detta lovar vi - Beskrivning - Lägenhetsfördelning och översikt - Insater och måndasavgifter - Planlösningar och överblick 0- Lägenhetsblad Inredningsval Att köpa och bo i bostadsrätt ågra vanliga frågor Försäljning och tider 0 ontakt 0 Mäklare Observera att bilderna i katalogen ska ses som inspirationsbilder och inte alltid är projektanknutna. Vissa tillval kan vara gjorda på lägenheterna som visas och inredning ingår inte. Vi har också gjort fotomontage över hur huset kommer se ut. Detaljer i bilderna kan avvika från verkligheten. Vi reserverar oss mot eventuella förändringar som kan ske i projektet då denna broschyr är gjord innan bygglov har erhållits.

3 Brf Södertuvan i Handen - Urbant boende - nära sjö och skog Centralt i Haninge har vi nu möjlighet att erbjuda ett riktigt bra boende med närhet till både stadspuls och friluftsliv. Läget, arkitekturen och de välplanerade lägenheterna gör att vi tror att detta kommer att bli en mycket attraktiv bostadsrättsförening. I Brf Södertuvan uppför vi tre hus med totalt lägenheter. Arkitekten har fått uppdraget att jobba fram ett stort antal yteffektiva tvåor. Men det finns också fina treor och fantastiska etagelägenheter. vadratmetrarna är väl genomtänkta, så att du slipper betala månadsavgift för mer yta än du egentligen behöver. Vi säljer bostadsrätterna i tre etapper och i den här broschyren är det bostadsrätterna i det första huset utmed amla ynäsvägen, trapphus och som beskrivs. Det är lägenheter mellan och kvadratmeter. Alla lägenheter har egen balkong eller uteplats. Vi på Hökerum Bygg är glada över att få bygga våra första bostadsrätter i Haninge! Trevlig läsning önskar vi på Hökerum Bygg!

4 Brf Södertuvan från amla ynäsvägen. Detaljer kan avvika från det färdiga resultatet. Välkommen till Brf Södertuvan! I naturnära Brf Södertuvan i Handen bygger vi hus som ligger med sin vackert veckade fasad ut mot amla ynäsvägen. På de flesta balkongerna kan man njuta av kvällssolen. Husen blir vita och har ett spännande rasterliknande avslut på taken. Lägenheterna har två till fyra rum och kök och mellan - kvadratmeter. Samtliga lägenheter har balkong eller uteplats. De blir modernt och praktiskt utformade och vi tror att man här kan hitta sitt första boende, likaväl som att det kan bli den perfekta lösningen för dem som säljer sin villa och vill flytta till något mer lättskött och bekvämt. Alla trapphus har hiss från markplan och garage. Lägenheterna har en genomgående hög standard i grundutförande, men för den som önskar finns stora möjligheter till egna val genom utförliga tillval. I denna första etapp säljer vi lägenheterna i hus, trapphus och.

5 F+.0 F+.0 F+. F+. F+.0 Miljöhus Miljöhus F c Hus F+. F+. c p F+.. 0c c F+. 0c.0 c Hus F+.0 Hus F Situationsplan/Parkering Brf Södertuvan består av lägenheter i hus ett, trapphus och. Ytterligare två hus kommer att byggas. Det andra huset byggs vid sidan av hus ett, utmed amla ynäsvägen. Det tredje huset byggs på andra sidan lokalgatan Vallagränd, i hörnet Vallagränd/ Tuvvägen. Dessa hus kommer att bilda två egna bostadsrättsföreningar, Brf Södertuvan och. Under husen kommer det att byggas garage och lägenhetsförråd. Parkeringarna fördelas mellan de tre bostadsrättsföreningarna. Till Brf Södertuvan hör parkeringar. Bilplatserna hyrs ut till föreningens. medlemmar och följer alltså inte lägenheterna utan tecknas med separata hyresavtal. Cykelförråd finns i entréplan i hus ett och två. Dessa förråd delas mellan de tre bostadsrättsföreningarna.

6 Haninge - atur, handel och utmärkta kommunikationer Haninge är Sveriges största skärgårdskommun som erbjuder allt från Dalarös badortsidyll, det rika häst- och gårdslivet i Tungelsta till utmärkt shopping i centralorten Handen. Här kan man njuta av hög livskvalitet med natur och service runt knuten med närhet till Stockholm. Att bo i Handen Handen erbjuder ett bekvämt och tryggt familjeliv med närhet till ett flertal förskolor, grundskolor och gymnasium samt Högskolan TH. I omgivningen finns allt för den aktive, med flera stora naturreservat med milslånga vandringsleder och cykelspår. ärheten till havet och flera insjöar möjliggör utmärkt fiske, vackra badplatser, paddling och mycket mer. Varför inte ta färjan från Dalarö en vacker sommardag och besöka pittoreska och charmiga öar? Utbudet för den sportintresserade är stort. Ishall, simhall, gym och fotbollsplaner med gräs finns i Torvalla. Spelar man golf finns flera förträffliga golfklubbar i Haninge. Är man mer intresserad av kultur finns Haninge kulturhus med bibliotek, konsthall, kulturrum för scenkonst och en foajé med café och tidningshörna. Vill du gå på bio eller direktsänd opera tar du dig till Brandbergens nya biosalong. Handen har också ett bra restaurangutbud med mat från världens alla hörn. Sena kvällar finns flera barer och restauranger att välja bland. Stilla shoppingsuget i Handen C, Port eller Länna, där alla stora butikskedjor finns representerade och här finns också mindre lokala butiker. Ica Maxi, Coop, Willys och Hemköp erbjuder stort utbud och är öppet sent på kvällarna.

7 I Handen får du ett omväxlande och komplett boende med alla bekvämligheter man kan önska sig och nationalparker, hav och sjöar att njuta av. Från Handen station tar det min med pendeltåget till T-centralen. Direktbussar finns till ullmarsplan och nattbussar finns från innerstan. Med bil når man ullmarsplan på ca 0 minuter via :an. Att bo i Brf Södertuvan Brf Södertuvan har ett naturnära läge med Slätmossens naturpark och Friluftsområdet Rudan inom promenadavstånd. I Friluftsområdet Rudan pågår friluftsaktiviteter året runt. Du kan bada i sjöarna eller vandra på någon av de tre vandringslederna. Det finns också elljusspår, mountainbikeslinga samt lekplatser, raststuga och grillplatser. Runt nedre Rudasjön finns en asfalterad slinga där det går lätt att ta sig fram med rullstolar och barnvagnar. Här kan du också fiska om du har löst fiskekort. Vintertid kan man åka skidor, skridskor och pulka.

8 ård/ästrum/emensamhetslokal På entréplan i trapphus finns gästrum där du som bor i Södertuvan kan boka sovplats till långväga gäster för en billig penning. ästrummen har ni tillsammans med Brf Södertuvan. Mellan husen och Vallagränd finns miljöstationer, cykelparkering, lekplats och grönytor med sittplatser där man kan koppla av tillsammans med sina grannar. På kullen bakom punkthuset kommer naturen nära. Där lämnas träd och grönska orörd.

9 Bild på Södertuvan sett från Tuvvägen. Detaljer kan avvika från det färdiga resultatet.

10 Vi bygger i betong - det känns tryggt. Brf Södertuvan kommer att uppföras med en stomme helt av betong med en isolering bestående av cellplast. Även lägenhetsskiljande väggar, golv och tak är tillverkade av betong. Detta ger en rad fördelar: L Inga organiska material som kan mögla. L Inomhusmiljön blir mycket tyst. L Husen blir värmetröga. Det innebär att även om temperaturen växlar kraftigt utomhus (t.ex mellan dag och natt) blir det endast små temperaturskillnader inomhus. Det medför vinster ur uppvärmningssynpunkt. L Vi installerar även frånluftsvärmepumpar i husen. De omvandlar värmen i frånluften till, i första hand, varmvatten. I kombination med betongväggarna ger det låga uppvärmningskostnader. L De krav som finns för nybyggnation i Sverige har en övre gräns för energiförbrukning på 0 kwh/ kvadratmeter och år. ormalförbrukningen i våra hus ligger på under 0 kwh/kvadratmeter och år, ibland betydligt lägre. 0

11 Detta lovar vi! Din bostad är något viktigt. Det är en plats där du ska trivas och känna dig trygg och bekväm. En plats där du ska ha möjlighet att vara precis den du vill vara. Därför har vi lagt mycket kraft på att den som köper en bostadsrätt av oss ska känna sig trygg och nöjd med sitt köp. Det här är viktiga saker för oss: L Alla lägenheter i Brf Södertuvan har en egen balkong eller uteplats (se angiven storlek på ritningarna). L Huset är mycket energieffektivt och därmed ett smart val både ur miljöaspekt och ekonomiskt. Läs mer under rubriken Vi bygger i betong. L Huset kan inte angripas av fukt och mögelbekymmer. Det finns helt enkelt inga organiska material i konstruktionen som kan mögla. L Förblir några lägenheter i föreningen osålda garanterar Hökerum Bygg att de vid inflyttning går in och köper dessa lägenheter. L Du som köper en lägenhet redan under byggtiden ska ha goda möjligheter att sätta en personlig prägel på din bostad. Det gör du genom individuella val. Du kan välja olika köksluckor, bänkskivor, badrumsinredning, innerdörrar, färger med mera. Vi erbjuder ett personligt möte med en inredningsansvarig. L Under byggtiden får köparna regelbundet brev hem där vi välkomnar till visningar och informerar om vad var och en behöver förbereda för att flytten ska bli trevlig och smidig. L Entreprenadgaranti i fem år. Från och med att huset har slutbesiktigats ger Hökerum Bygg en entreprenadgaranti som sträcker sig fem år framåt. Sakkunnig besiktningsman avgör om och hur eventuella fel ska åtgärdas. L Vi kommer jobba hårt för att det ska bli enkelt för dig som bor i området att leva miljösmart. L Våra löften garanteras genom vårt aktiva kvalitetsarbete. Läs mer om detta på och Tryggt Byggt.

12 Beskrivning Huset uppfyller de krav på tillgänglighet som finns. Trösklarna är enkla att passera även med rullator eller rullstol. Det finns inga trappsteg från entrén eller hissen. Husen Tak Ytterfasad Uppvärmning Fönster Fönsterdörrar laspartier entré Tamburdörrar Innerdörrar emensamma utrymmen Förråd arage Takpapp. Sedum på del av tak. Putsad stomme i betong Fjärrvärme + frånluftsvärmepump. Radiatorer är oftast placerade under/ framför fönster. Värmestammar är utanpåliggande (vita) Trä/aluminium + glas isolerruta Trä/aluminium + glas isolerruta Aluminiumpartier, glasning med laminerat glas Säkerhetsdörr i eklaminerad plåt Vita dörrtrycke i metall På entréplan i trapphus tre finns två övernattningsrum. Dessa kommer även att nyttjas av Brf Södertuvan. Samtliga lägenheter har tillgång till ett eget förråd. Förråden har gallerdörrar och gallervägar och är omkring - kvadratmeter stora. De största lägenheterna har tillgång till de största förråden. Förråden finns i källarplan. I vissa förråd kan det finnas installationer (som till exempel ventilationskanaler) som påverkar förvaringsmöjligheten. araget är beläget i källarplan på hus och. arageplatserna delas av Brf Södertuvan, och. Lägenheter Beskrivning av lägenheter avser grundstandard. Möjligheter till tillval finns. Läs mer om inredning i den separata broschyren Inredningsval. olv Väggar Foder olvlist Tak ök arderober Lamellparkett ek allrum, sovrum, kök linker hall, badrum, wc Betong balkonger Trägolv uteplatser helt i markplan Vitt kakel badrum och WC Målade eller tapet hall, allrum, sovrum, kök Släta vita Eklaserad furulist Målat, vitt Betong balkonger Vedum Maja vitmålade skåpsluckor Handtag metall Bänkskiva Inbyggnadsugn Häll Diskmaskin vit yl/frys vit Diskbänk rostfri Stänkskydd kakel vitt Sockel vit Luckor vita Handtag metall (lika kök) Skjutdörrar vita (förekommer i vissa lägenheter)

13 Badrum WC Övrigt El Bredband, TV, telefoni Tvättställ med kommod och engreppsblandare med spegelskåp Toalettstol Duschhörna olvvärme ansluten till hushållselen Tvättmaskin vit Torktumlare vit Handdukstork Tvättställ Spegel Toalettstol Duschdraperistång Fönsterbänkar kalksten Fönstersmygar målade (Hatthylla, badinredning, krokar mm ingår inte) Jordfelsbrytare Ett TV-uttag i vardagsrum samt ett uttag i varje sovrum. Två uttag för data/telefoni (varav ett placeras bredvid TV-uttaget i vardagsrummet). Avtalet för TV, telefoni och bredband kommer att tecknas gemensamti föreningen. Månadskostnaden är inte fastställd ännu. Den fasta avgiften för dessa tjänster läggs på månadsavgiften. Takhöjd Balkong Cirka 0 cm. Vissa lägenheter har partier med dubbel våningshöjd Alla lägenheter är försedda med en balkong eller uteplats. Inglasning av balkong finns som tillval i vissa fall.

14 Lägenhetsfördelning och översikt Totalt finns lägenheter i Brf Södertuvan. Om lägenhetsytan av någon anledning (såsom flytt av schakt eller liknande) skulle ändras i samband med finprojekteringen innebär detta ingen justering av insats eller månadsavgift. Detta är förutsatt att ändringen inte motsvarar mer än tre procent av lägenhetsytan. Rok Yta m Antal Antal trapphus trapphus Vån ,* /,* / * Dessa lägenheter är etagelägenheter. Det finns stora möjligheter att använda ytorna på ett kreativt sätt.

15 0 0 0 S 0 x =,0 ÖPPET ER ÖPPET ER Entréplan BALO 0 m² Våning - typplan BALO 0 m² POBOXAR () BALO m² BALO m² S WC WC S S MARPLATERI MARPLATERI S S POBOXAR () UTEPLATS m² UTEPLATS m² SÄRM SÄRM UTEPLATS m² SÄRM UTEPLATS m² BALO m² BALO m² BALO m² BALO m² BALO m² BALO m² BALO 0 m² UTEPLATS m² MARPLATERI BALO 0 m² A Sektion Våning BALO 0 m² Våning BALO m² YÄSVÄE A ÖPPET ER A ARITETER x =,00 SEDUMTA TUVVÄE x =,00 original format A dat. 0 x =,00 x =,00 S x =,00 x =,00 x =,00 x =,00 S S S BALO m² BALO m² BALO m² BALO m² BALO m² BALO m² BALO m² x =,00 x =,00 x =,00 x =,00 x =,00 TATILLTRÄDE SERVICE SEDUMTA x =,00 SEDUMTA TATILLTRÄDE SERVICE SEDUMTA ÖPPET ER ÖPPET ER ÖPPET ER BALO m² BALO m² ÖPPET ER ÖPPET ER BALO m² BALO m² BALO m² BALO 0 m² x =,00 BALO m² x =,00 A Sektion Infarten tillgaraget är placerad närmast Tuvvägen. På entréplan visas den med en pil. YÄSVÄE A TUVVÄE original format A dat. 0 A

16 Insatser och månadsavgifter Trapphus Lgh/vån Rok Yta m² Insats Balkong/ Uteplats m² Månadsavg. ** kr /* 0 kr kr * 0 kr kr 0/* 0 kr kr 0 kr kr 0 kr kr 0 kr kr 0 0 kr kr 0 kr kr 0 kr kr 0 kr kr 0 0 kr kr 0 kr kr 0 kr kr 0 kr kr 0 0 kr, kr / 0 kr, kr 0 kr, kr 0 kr, kr 0/ 0 kr Hökerum Bygg reserverar sig mot eventuella ändringar. * = uteplats ** = I månadsavgiften ingår fastighetsskötsel, ränta, vatten, värme och sophämtning. Samtliga lägenheter på plan fem är etagelägenheter. Månadsavgifterna är preliminära och vissa förändringar kan ske. Läs mer under rubriken Att köpa och bo i bostadsrätt. Avgifter för hushållsel, tv, telefoni och bredband tillkommer.

17 Trapphus Lgh/vån Rok Yta m² Insats Balkong/ Uteplats m² Månadsavg. ** kr 0/* 0 kr kr /* 0 kr kr 0 0 kr kr 0 kr kr 0 kr kr 0 kr kr 0 0 kr kr 0 kr kr 0 kr kr 0 kr kr 0 0 kr kr 0 kr kr 0 kr kr 0 kr, kr 0/ 0 kr, kr 0 kr, kr 0 kr, kr / 0 kr Hökerum Bygg reserverar sig mot eventuella ändringar. * = uteplats ** = I månadsavgiften ingår fastighetsskötsel, ränta, vatten, värme och sophämtning. Samtliga lägenheter på plan fem är etagelägenheter. Månadsavgifterna är preliminära och vissa förändringar kan ske. Läs mer under rubriken Att köpa och bo i bostadsrätt. Avgifter för hushållsel, tv, telefoni och bredband tillkommer.

18 Planlösningar och överblick Samtliga lägenheter i Brf Södertuvan har bra standard redan i originalutförande. Vår grundtanke är att du som köper en lägenhet inte ska behöva satsa en enda krona på extra tillval om du inte vill. Samtliga golv har ekparkett som standard. Entrén har klinkergolv och badrummen är helkaklade med golvvärme. gäller kakel, klinker, väggfärg/tapeter och luckor i köket. Även bland vitvaror och badrumsinredning finns mycket att välja bland. I garderoberna kan lösningarna på inredning varieras. Det finns flera innerdörrar att välja bland. Du kan läsa mer om vilka tillval som går att göra och vad det kostar i vår fina inredningsvalskatalog. I Brf Södertuvan har vi köksinredning och garderober från Vedum och badrumsinredningen kommer mestadels från Svedbergs (duschhörna från Hafa). Fönsterbänkarna är i klassisk kalksten. Balkongerna och uteplatserna ger en extra yta för avkoppling och umgänge. För den som önskar sätta personlig prägel på sitt nya boende finns många fina alternativ. Du har stora möjligheter att påverka färg och materialval när det Hökerum Bygg erbjuder ett personligt möte med en inredningsansvarig som hjälper dig med valen. De tredimensionella planlösningarna på följande sidor är till för att hjälpa dig se möblerbarheten i lägenheterna. Detaljer kan avvika från verkligheten. Vissa tillval är inritade (exempelvis ett mörkare golv i vissa lägenheter).

19 x =,0 rok m med uteplats och balkong Lgh *, BALO 0 m² WC BALO 0 m² S S x =,0 MARPLATERI bh,00 *Lägenhet har endast ett fönster i vardagsrummet. (Mot balkongen.) 0 skala :00 (A) LÄEHETSUMMER Ro m bh,00 /F F 0 H Högskåp Planteringslåda skala :00 (A) WC ombinerad yl / Diskmaskin Tvättmaskin ylskåp Torktumlare ombimaskin arderob S Skjutdörrsgarderob Städskåp Schakt POBOXAR () S S Fin fyra i entréplan med både uteplats och balkong. Balkonggolvet ligger A ca Sektionen meter över gatunivå. Dubbla badrum gör detta till en riktigt bra familjelägenhet. POBOXAR () YÄSVÄE A TUVVÄE UTEPLATS m² original format A dat. 0 A UTEPLATS m² MARPLATERI A Sektion LÄEHETSUMMER Ro m /F F H ombinerad yl / Diskmaskin ylskåp arderob Städskåp Högskåp S Tvättmaskin Torktumlare ombimaskin Skjutdörrsgarderob Schakt Planteringslåda YÄSVÄE TUVVÄE A A original format A dat. 0

20 rok m med uteplats Lgh UTEPLATS m² UTEPLATS m² MARPLATERI UTEPLATS m² S S m² UTEPLATS m² MARPLATERI m² in e kin garderob YÄSVÄE A LÄEHETSUMMER, Ro m A Sektion A skala :00 (A) /F ombinerad yl / Diskmaskin Tvättmaskin uteplatsen känns ovanligt stor till en tvårummare. Här får allt plats på ylskåp Torktumlare en F ganska komprimerad ombimaskinyta. H arderob Städskåp Högskåp S Skjutdörrsgarderob Schakt Planteringslåda I den här etappen finns endast en unik lägenhet av detta slag. Den fina YÄSVÄE A TUVVÄE A Sektion original format A dat. 0 A slåda TUVVÄE original format A dat. 0 0

21 rok 0 m Lgh,, En välplanerad trea med balkong i västerläge. öket får fint ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet. BALO m² bh 00 m² BALO m² LÄEHETSUMMER,,,,, Ro 0 m bh 00 skala :00 (A) /F F H ombinerad yl / Diskmaskin ylskåp arderob Städskåp Högskåp S Tvättmaskin Torktumlare ombimaskin Skjutdörrsgarderob Schakt Planteringslåda m² YÄSVÄE TUVVÄE A Sektion A A original format A dat. 0

22 rok 0 m Lgh,, BALO 0 m² bh 00 m² bh 00 m² in e kin garderob YÄSVÄE A Illustrerad plan redovisar ett möbleringsförslag. LÄEHETSUMMER /F,, Ro 0 A m Sektion F A skala :00 (A) Välplanerad och ljus trea. Placeringen på kortsidan av huset möjliggör A Sektion ett extra fönster i vardagsrummet i just de här lägenheterna. H ombinerad yl / Diskmaskin ylskåp arderob Städskåp Högskåp S Tvättmaskin Torktumlare ombimaskin Skjutdörrsgarderob Schakt Planteringslåda YÄSVÄE TUVVÄE A A original format A dat. 0 slåda TUVVÄE original format A dat. 0

23 rok 0 m med uteplats och balkong Lgh, BALO m² BALO m² balkong i västerläge. Ta en extra titt på det fina skala :00 köket. (A) skala :00 (A) BALO 0 m² skala :00 (A) Ro 0 m Fin trea i entréplan som har både en stor uteplats in mot gården och en BALO 0 m² LÄEHETSUMMER /F F H ombinerad yl / Diskmaskin Tvättmaskin ylskåp Torktumlare ombimaskin arderob S Skjutdörrsgarderob Städskåp Schakt Högskåp Planteringslåda UTEPLATS m² A Sektion S S YÄSVÄE A TUVVÄE original format A dat. 0 UTEPLATS m² A UTEPLATS m² A Sektion A Sektion MARPLATERI MARPLATERI LÄEHETSUMMER Ro 0 m /F F H LÄEHETSUMMER ombinerad yl / DiskmaskinRo 0 m Tvättmaskin ylskåp arderob Städskåp Högskåp S Torktumlare ombimaskin Skjutdörrsgarderob Schakt Planteringslåda /F F H ombinerad yl / Diskmaskin ylskåp arderob Städskåp Högskåp YÄSVÄE A TUVVÄE S Tvättmaskin Torktumlare ombimaskin Skjutdörrsgarderob Schakt Planteringslåda original format A dat. 0 A YÄSVÄE TUVVÄE A A original format A dat. 0

24 rok 0 m Lgh,, bh 00 Eftersom den här lägenheten ligger utmed kortsidan på huset har arkitekten ritat in två stora fina fönsterpartier extra i vardagsrummet. Det gör denna lägenhet mycket ljus och härlig. bh 00 in re kin garderob YÄSVÄE A A Sektion A BALO 0 m² slåda TUVVÄE original format A dat. 0

25 rok 0 m Lgh,, BALO m² BALO m² BALO m² bh 00 bh 00 BALO m² skala :00 (A) A Sektion LÄEHETSUMMER /F,,,, ombinerad yl / En välplanerad trea med balkong i västerläge. öket får fint, ljusinsläpp från Ro det stora 0 m fönsterpartiet. Diskmaskin Tvättmaskin ylskåp skala :00 Torktumlare (A) F ombimaskin arderob S Skjutdörrsgarderob LÄEHETSUMMER Städskåp Schakt /F,,,, ombinerad yl / H Högskåp Planteringslåda, Diskmaskin Tvättmaskin Ro 0 m original format A dat. 0 ylskåp Torktumlare F H arderob Städskåp Högskåp S ombimaskin Skjutdörrsgarderob Schakt YÄSVÄE A TUVVÄE Planteringslåda A YÄSVÄE A TUVVÄE A Sektion original format A dat. 0 A

26 in re kin garderob slåda ASRUM rok m Lgh,,, Lgh, BALO m² YÄSVÄE A TUVVÄE A Sektion original format A dat. 0 A bh 00 LÄEHETSUMMER,,,,,,, Ro m skala :00 (A) /F F H ombinerad yl / Diskmaskin ylskåp arderob Städskåp Högskåp S bh 00 Detta är en riktigt smart tvåa. På få kvadrat får alla funktioner plats. Skjutdörrslösningen in till sovrummet gör att man inte behöver kunna gå runt sängen. Den extra ytan hamnar i vardagsrummet i stället. BALO m² Tvättmaskin Torktumlare ombimaskin Skjutdörrsgarderob Schakt Planteringslåda YÄSVÄE A TUVVÄE BALO m² A Sektion original format A dat. 0 A A Sektion in re kin garderob slåda YÄSVÄE A A skala :00 (A) original format A dat. 0 TUVVÄE En likadan lägenhet som ovan, men med balkongen från vardagsrummet. A Sektion LÄEHETSUMMER,,, Ro m /F F ombinerad yl / Diskmaskin ylskåp Tvättmaskin Torktumlare ombimaskin YÄSVÄE A

27 SOVR SOVRU in re kin garderob slåda 0 YÄSVÄE A TUVVÄE BALO m² BALO m² original format A dat. 0 A Sektion A bh 00 A Sektion LÄEHETSUMMER,,,,,,, Ro m 0 skala :00 (A) /F F H ombinerad yl / Diskmaskin ylskåp arderob Städskåp Högskåp bh 00 S Tvättmaskin Torktumlare ombimaskin Skjutdörrsgarderob Schakt Planteringslåda rok m Lgh,,, Lgh, Detta är en spegelvänd variant, jämfört med tvåorna med slutsiffra två. I övrigt är det en lika välplanerad tvåa. Den här lägenheten kommer bli jättemysig! BALO m² BALO m² BALO m² YÄSVÄE A TUVVÄE A Sektion original format A dat. 0 A in re kin garderob slåda skala :00 (A) er är preliminära. plan redovisar ett möbleringsförslag. indre ändringar förbehålles. YÄSVÄE A TUVVÄE original format A dat. 0 A En likadan lägenhet som ovan, men med balkongen från sovrummet. A Sektion SUMMER,, m /F F ombinerad yl / Diskmaskin ylskåp Tvättmaskin Torktumlare ombimaskin YÄSVÄE A

28 , rok m med två balkonger och loft Lgh. C/D x =,00 x =,00 bh 00 bh 00 skala :00 ÖPPET ER A Sektion LÄEHETSUMMER,,Ro m LÄEHETSUMMER,Ro m SEDUMTA BALO m² bh 0 bh 0 BALO m² SEDUMTA skala :00 /F F H /F F H BALO m² ombinerad yl / Diskmaskin ylskåp bh 0 bh 0 ombinerad yl / Diskmaskin ylskåp arderob Städskåp Högskåp LÄEHETSUMMER,,Ro m BALO 0 m² arderob skala :00 Städskåp Högskåp ÖPPET ER SEDUMTA ÖPPET ER SEDUMTA x =,00 /F F H 0 x =,00 BALO m² bh 0 bh 0 bh 00 S ombinerad yl / Diskmaskin ylskåp arderob Städskåp Högskåp BALO m² bh 0 bh 0 S BALO 0 m² Tvättmaskin Torktumlare ombimaskin ÖPPET ER Skjutdörrsgarderob Schakt Planteringslåda Tvättmaskin Torktumlare ombimaskin Skjutdörrsgarderob Schakt S x =,00 0 Planteringslåda Tvättmaskin Torktumlare ombimaskin Skjutdörrsgarderob Schakt ÖPPET ER x =,00 Planteringslåda ÖPPET ER x =,00 0 YÄSVÄE A TUVVÄE YÄSVÄE original format A dat. 0 YÄSVÄE A TUVVÄE original format A dat. 0 Etagelägenhetens vardagsrumsdel har delvis en takhöjd på en bit över fem meter! Det ger ett A Sektion otroligt mervärde till den här lägenheten. 0 x =,00 bh 00 A TUVVÄE A A Sektion original format A dat. 0 A A t möbleringsförslag. behålles. ETER skala :00 BAL m² /F F H ombinerad yl / Diskmaskin LÄEHETSUMMER ylskåp,ro m arderob S Städskåp Högskåp skala :00 Tvättmaskin Torktumlare /F ombinerad yl / ombimaskin Diskmaskin Skjutdörrsgarderob ylskåp Schakt F Planteringslåda arderob x =,00 bh 00 Städskåp S Tvättmaskin Torktumlare ombimaskin Skjutdörrsgarderob Schakt Denna lägenhet har även ett extra fönster i vardagsrummet. A Sektion YÄSVÄE TUVVÄE A A original format A dat. 0 A Sektion YÄSVÄE A A

29 etagevåning entrévåning

30 x =,00, rok m med balkong och loft Lgh, x =,00 bh 00 x =,00 bh 0 bh 0 S x =,00 x =,00 S S x =,00 x =,00 S x =,00 0 x =,00 0 bh 00 BALO m² BALO m² 0 ÖPPET ER x =,00 0 x =,00 ÖPPET ER 0 x =,00 0 skala :00 (A) LÄEHETSUMMER /F ombinerad skala yl :00 / (A) Illustrerad plan redovisar Diskmaskin ett möbleringsförslag.,,,,ro m Tvättmaskin ylskåp Torktumlare LÄEHETSUMMER F Ännu en fantastisk etagelägenhet. /F,,, Det lilla extra vardagsrummet ombimaskin ombinerad yl / på,ro arderob m S Skjutdörrsgarderob Diskmaskin Tvättmaskin andra plan gör att många olika aktiviteter kan pågå i lägenheten Städskåp Schakt ylskåp Torktumlare samtidigt. TV-tittande, läxläsning, matlagning H Högskåp och F Planteringslåda jobb kan få varsin egen liten hörna här. H arderob Städskåp Högskåp S ombimaskin Skjutdörrsgarderob Schakt Planteringslåda YÄSVÄE A TUVVÄE A Sektion YÄSVÄE original format A dat. 0 A A TUVVÄE A Sektion original format A dat. 0 A 0

31 etagevåning entrévåning

32 , rok m med balkong och loft Lgh, 0 bh BALO m² BALO m² TATILLTRÄDE SERVICE bh 00 x =,00 x =,00 x =,00 0 S x =,00 x =,00 ÖPPET ER BALO m² BALO m² ÖPPET ER ÖPPET ER ÖPPET bh 0 bh 0 skala :00 (A) A Sektion in re kin garderob YÄSVÄE A LÄEHETSUMMER,,,,Ro m A Sektion A /F ombinerad yl / Diskmaskin ylskåp Tvättmaskin Torktumlare F ombimaskin En spegelvänd variant av lägenheten på föregående sida. arderob S Skjutdörrsgarderob Etagelägenhetens Städskåp vardagsrumsdel Schakt har delvis en takhöjd på en bit över H Högskåp Planteringslåda fem meter! Det ger ett otroligt mervärde till den här lägenheten. original format A dat. 0 YÄSVÄE TUVVÄE A A slåda TUVVÄE original format A dat. 0

33 etagevåning entrévåning

34 , rok m med två balkonger och loft Lgh, LÄEHETSUMMER,Ro m ära. r ett möbleringsförslag. r förbehålles. skala :00 /F ombinerad skala :00 yl / Diskmaskin ylskåp LÄEHETSUMMER,,Ro m RITETER skala :00 SEDUMTA BALO m² BALO 0 m² F H BALO m² bh 0 bh 0 BALO m² BALO m² TA BALO m² /F F H ombinerad yl / Diskmaskin ylskåp skala :00 F SEDUMTA BALO m² H bh 0 bh 0 BALO m² arderob Städskåp Högskåp arderob S /F Skjutdörrsgarderob ombinerad yl / Städskåp Schakt Diskmaskin Högskåp Planteringslåda ylskåp LÄEHETSUMMER,Ro m bh 0 Tvättmaskin Torktumlare ombimaskin ÖPPET ER S arderob S /F ombinerad yl / Städskåp Diskmaskin Högskåp ylskåp H Högskåp LÄEHETSUMMER,,Ro m BALO 0 m² F ÖPPET ER BALO m² x =,00 BALO m² x =,00 skala :00 SEDUMTA BALO m² arderob Städskåp SEDUMTA /F F H ÖPPET ER BALO m² x =,00 bh 0 bh 0 bh 0 bh 0 bh 00 BALO m² 0 ylskåp Tvättmaskin Torktumlare ombimaskin Skjutdörrsgarderob Schakt Planteringslåda x =,00 Tvättmaskin Torktumlare ombimaskin Skjutdörrsgarderob Schakt Tvättmaskin Planteringslåda Torktumlare ombinerad yl / Diskmaskin arderob Städskåp Högskåp S bh 00 ÖPPET ER ombimaskin ÖPPET ER S 0 Skjutdörrsgarderob Schakt Planteringslåda ÖPPET ER x =,00 x =,00 YÄSVÄE A TUVVÄE A A Sektion 0 original format A dat. 0 M YÄSVÄE A TUVVÄE YÄSVÄE A Sektion original format A dat. 0 A TUVVÄE A A A Sektion original format A dat. 0 En härlig etagelägenhet med dubbla balkonger. original format A dat. 0 Övervåningen kan användas till vardagsrum eller Tvättmaskin Torktumlare ombimaskin Skjutdörrsgarderob Schakt x =,00 x =,00 Planteringslåda bh x =,00 bh 00 Extra för den här etagelägenheten är att den har fler fönster än de likadana lägenheterna med andra placeringar i huset. Det fria läget i hörnet av kvarteret kommer göra balkongerna i västerläge riktigt härliga! YÄSVÄE A TUVVÄE kanske även sovrum om man vill. A Sektion A YÄSVÄE A TUVVÄE A Sektion A

35 etagevåning entrévåning

36 Att köpa och bo i bostadsrätt I bostadsrättsföreningen äger de boende själva, genom bostadsrättsföreningen, sina lägenheter. De boende betalar en insats när de köper sin bostadsrätt. En månadsavgift betalas till föreningen i förskott. Avgiften skall täcka föreningens verkliga kostnader för fastigheten såsom räntor och amorteringar, driftoch underhållskostnader mm. Det innebär att om kostnader för föreningen förändras gör troligtvis även månadsavgiften det. Insatser och månadsavgifter redovisas på sidan -. Insatserna kommer att säkras i samband med att den ekonomiska planen för föreningen upprättas. Månadsavgiften avgörs till stor del av rådande ränteläge. Vi har här redovisat en månadsavgift som baseras på rådande ränteläge november 0 med 0,% marginal och olika bindningstider samt amortering på 0 år. Medbestämmande och gemensamhet De boende har full insyn i föreningens ekonomi och är med och bestämmer om föreningens verksamhet, genom den styrelse som väljs vid den årliga föreningsstämman. Reparationer, moderniseringar och ändringar i lägenheten bestämmer de boende själva över. Den yttre miljön hör till bostadsrättsföreningen. De boende beslutar tillsammans om förbättringar och underhåll av exempelvis gårdsmiljö, entréer och fasader. enom bostadsrättsföreningen skapas kontakt mellan de boende, och förutsättningar för gemensamma aktiviteter. Övrigt I månadsavgiften ingår värme, vatten och sophämtning. Föreningen kommer att ha en inkomst i form av hyresintäkter för parkeringsplatser. Som medlem står man för kostnaden för hushållselen själv. Föreningen kommer att teckna ett gemensamt avtal gällande tv, bredband och telefoni. Månadskostnaden för detta är ej fastställd, den fasta avgiften för dessa tjänster läggs till på månadsavgiften.

37 ågra vanliga frågor är vi har sålt tidigare bostadsrättsprojekt runt om i Sverige har några frågor varit återkommande. Har ni andra frågor än dessa är ni självklart välkomna med dem till mäklarna på Svensk Fastighetsförmedling eller till oss på Hökerum Bygg direkt. L är bestämmer Hökerum Bygg om huset ska byggas? är vi känner att intresset är tillräckligt stort och tillräckligt många lägenheter är sålda. Skulle för få lägenheter säljas och byggnationen inte blir av betalas inbetalda insatser och förskott tillbaka till dem som köpt en lägenhet. De som köper en lägenhet i Brf Skeppsträdgården kommer att få löpande information om projektet. L Vad händer om en lägenhet i föreningen förblir osåld? Hökerum Bygg kommer då att köpa denna/dessa lägenheter av föreningen och äga dem tills vidare. Företaget har då möjlighet att hyra ut lägenheten/lägenheterna under en period. L Vad händer om den som har köpt en lägenhet avlider innan tillträdet? Lägenheten ägs då av dödsboet. De har rätt att sälja om lägenheten. Den nya köparen måste sedan godkännas av bostadsrättsföreningens styrelse. L Om jag inte väljer att glasa in min balkong innan jag köper bostadsrätten, kan jag göra det senare? Ja, om styrelsen medger det. Föreningen kan genom styrelsen ha synpunkter på vilken typ av inglasning som ska gälla. L an jag flytta väggar och göra om i min lägenhet? Mycket går att ordna i samband med att inredningsvalen görs. Oftast är sovrumsväggar möjliga att flytta eller ta bort. Det finns ett stort antal andra förändringar som är möjliga. Vi har en prissatt katalog där det finns stora möjligheter att välja exempelvis kakel, klinker, innerdörrar, andra köksmaskiner än de som är standard etc. Det är dock inte möjligt att göra förändringar som har med vatten, avlopp och ventilation att göra. Dessa ledningar går genom schakt som löper genom hela huset. Mer exakt vad som är möjligt att göra i varje lägenhet kan diskuteras med inredningsansvarig från Hökerum Bygg. L Vad kostar det att flytta en vägg? Detta beror på omfattningen av arbetet. ormal brukar kostnaden hamna på runt 000 kronor inklusive flytt av el, omritningar av lägenheten mm. Ett exakt pris ges i samband med mötet med en inredningsansvarig på Hökerum Bygg. L Föreningens ekonomi Som grund till de förhandsavtal som tecknas med föreningen ligger en kostnadskalkyl som granskas av två oberoende intygsgivare innan den registreras hos Bolagsverket. ostnadskalkylen ligger också till grund för den ekonomiska planen. Mindre justeringar av förutsättningarna kan göras från kostnadskalkylen till att den ekonomiska planen skrivs. är den ekonomiska planen är granskad och godkänd skrivs upplåtelseavtal. L Månadsavgiften Månadsavgiften baseras på rimliga antaganden om vilka kostnader bostadsrättsföreningen kommer att ha. Det vill säga kostnader för ränta, amorteringar, försäkringar, värme, sopor, fastighetsskötsel m.m. Denna kostnad kan förändras om exempelvis räntan skulle stiga. Föreningen kan också hålla nere kostnaden genom att exempelvis sköta vissa arbetsuppgifter själva och hålla nere elförbrukningen. Det är i samband med den ekonomiska planen som månadsavgiften fastställs. L Hur fungerar inflyttningen? Inflyttningen sker under ca. två veckor. Målet är alltid att inte mer än en lägenhet per våningsplan ska ha inflyttning samma dag. Detta för att undvika allt för mycket trängsel i trapphuset. Under denna dag bokas också en träff in med en inflyttningsvärd från Hökerum Bygg. Inflyttningsvärden visar er runt i huset och visar på vissa tekniska lösningar i lägenheten. L är betalas första avgiften och insatsen? Både insatsen, eventuella tillval och den första månadsavgiften betalas i samband med tillträdet. Ungefär en månad innan tillträdet skickas fakturorna ut. Observera att insatsen och månadsavgiften betalas direkt till föreningen. Hökerum Bygg fakturerar eventuella tillval. L Hur väljs styrelsen till föreningen? Ett par månader efter inflyttning i huset hålls en föreningsstämma. Detta mötes största uppgift är att utse en valberedning. Efter ytterliggare - veckor hålls en ny stämma då den nya styrelsen för föreningen utses. Den som är intresserad av styrelsearbete bör därför påtala det för de personer som sitter i valberedningen.

38 Peter Hjert och Calle Dahlander. Inredningsval - Välj hur du vill ha det! En stor fördel med att köpa en bostadsrätt redan i byggskedet av huset är att du kan vara med och bestämma hur din lägenhet ska inredas. Trots att det är god kvalité och bra grundstandard i våra bostadsrättsprojekt är det alltid roligt att få vara med och välja. Den som köper en bostadsrätt av oss får alltid en inredningsvalskatalog att bläddra i. Där beskrivs grundstandarden i lägenheterna, såsom vilka vitvaror som ingår, vad som är standard när det gäller golv, väggar och kulörer. Men kanske är det så att du alltid har drömt om mörka trägolv i vardagsrummet och spegeldörrar på skjutdörrsgarderoberna i sovrummet? Hos oss har du stora möjligheter att göra personliga val i din lägenhet. är du köper en bostad av Hökerum Bygg bjuds du in till ett möte med någon av våra inredningsansvariga, Calle och Peter. De hjälper dig att reda ut vad som är möjligt att göra och vad som är bra att tänka på. Med utgångspunkt från inredningsvalskatalogen gör du dina beställningar. Både tillval och de val som inte kostar något extra fastställs på mötet. Vi har en visningslokal i Ulricehamn. Bor du någorlunda nära är du välkommen dit för att göra dina val. Där finns det materialprover på det mesta. Det gör att besluten blir lättare att ta. Bor du långt från Ulricehamn kommer Calle eller Peter till orten där huset ska byggas för att hjälpa till med valen. Då kommer dessa troligen att ske i vår visningsbod som placeras i närheten av tomten där vi bygger. Dina inredningsval görs ungefär samtidigt som det är dags att uppföra stommen till huset. Vårt mål är att du ska känna dig trygg med dina val och att lägenheten ska bli precis så bra som du har tänkt dig.

39 Försäljning och tider Försäljningen av Brf Södertuvan startar i januari 0 och sköts av Svensk Fastighetsförmedling i Haninge. ontaktuppgifter till Svensk Fastighetsförmedling finns på sista sidan. Vi planerar för en byggstart augusti 0 och vi räknar med inflyttning sensommaren 0. Tidplanen förutsätter att erforderliga myndighetsbeslut såsom bygglov erhålls samt att vi har rätt antal köpare. Inredningsval bestäms vid ett personligt möte med en inredningsansvarig från Hökerum Bygg. Redan nu finns en broschyr med inredningsval klar. Senast tre månader innan inflyttning får du en exakt inflyttningsdag. Följ projektet på I samband med att du skriver ett bindande förhandsavtal på en bestämd lägenhet, betalas en bokningsavgift på 000 kr. är byggnationen påbörjas (när stommen till huset börjar resas) betalas en handpenning på 0 procent av köpesumman. Från den summan dras de 000 kr som redan har betalats in, förutsatt att man som kund har haft ett avtal innan byggstart. I samband med inflyttning skrivs upplåtelseavtal. är detta görs finns en ekonomisk plan som grund för avtalet, vilket garanterar köparen att insatsen inte förändras samt att lägenheten utformas på angivet sätt. Om du är intresserad av en parkering är det bra att anmäla detta i ett tidigt skede. Avtal gällande biluppställningsplatser skrivs separat.

40 Svensk Fastighetsförmedling hjälper dig med en bostadsrätt i Brf Södertuvan. AB LH Tryck Ulricehamn 0-00 Vi hjälper dig självklart med försäljning och förberedelser av din nuvarande bostad. ontakta oss redan idag! Svensk Fastighetsförmedling Tel: Fax: 0- Handenterminalen 0 Haninge Björn Olsson 00-0 bjorn.olsson@svenskfast.se Veronica Andersson osk 0- veronika.haninge@svenskfast.se Simon Linged 0- simon.haninge@svenskfast.se TOTALETREPREÖR Boråsvägen C Ulricehamn Tel 0-0 Hökerum Bygg är ett familjeföretag med huvudkontor i Ulricehamn. Vi har byggt omkring 00 bostäder med samma koncept i grunden som det vi nu planerar att genomföra i Södertuvan. Vi bygger enligt Tryggt Byggt. Läs gärna mer om oss på Din bostad är viktig Det är en plats där du ska trivas och känna dig trygg och bekväm. En plats där du ska ha möjlighet att vara precis den du vill vara. Därför har vi lagt mycket kraft på att den som köper en bostadsrätt av oss ska känna sig trygg och nöjd med sitt köp. FÖR FÖRSÄLJISATUS å in på 0

januari 2016 Etapp 2

januari 2016 Etapp 2 januari 2016 Etapp 2 2 Innehåll 3 Inledning 4 Välkommen till Brf Lejondalen 5 Situationsplan/Parkering 6-7 Upplands-Bro 8 Vi bygger i betong 9 Detta lovar vi 10-11 Beskrivning 12-13 Lägenhetsfördelning

Läs mer

2 Innehåll 3 Inledning 4 Välkommen till Brf Södertuvan 5 Situationsplan/Parkering 6-7 Att bo i Handen 8-9 Gård/Gästrum 10 Vi bygger i betong

2 Innehåll 3 Inledning 4 Välkommen till Brf Södertuvan 5 Situationsplan/Parkering 6-7 Att bo i Handen 8-9 Gård/Gästrum 10 Vi bygger i betong Etapp mars 0 Innehåll Inledning Välkommen till Brf Södertuvan Situationsplan/Parkering - Att bo i Handen - ård/ästrum 0 Vi bygger i betong Detta lovar vi - Beskrivning - Lägenhetsfördelning och översikt

Läs mer

Bofakta februari 2016

Bofakta februari 2016 Bofakta februari 2016 Innehåll 2 Inledning 3 Innergård 4 Vårat Borås 6 Situationsplan 7 Vi bygger i betong 8 Detta lovar vi 9 Beskrivning 10-11 Insatser och månadsavgifter 12-13 Lägenhetsfördelning 14

Läs mer

Innehåll 2 Inledning 3 Innergård 4 Vårat Borås Situationsplan 7 Vi bygger i betong Detta lovar vi

Innehåll 2 Inledning 3 Innergård 4 Vårat Borås Situationsplan 7 Vi bygger i betong Detta lovar vi Bofakta mars 2015 Innehåll 2 Inledning 3 Innergård 4 Vårat Borås 6 Situationsplan 7 Vi bygger i betong 8 Detta lovar vi 9 Beskrivning 10-11 Insatser och månadsavgifter 12-13 Lägenhetsfördelning 14 Översikt

Läs mer

BOFAKTA BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN MAJ 2011

BOFAKTA BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN MAJ 2011 BOFAKTA BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN lilla hamnen i tranås MAJ 2011 8 9 10 11 12 13 situationsplan 14 15 16 17 N Tidigare var planen att bygga två hus i Brf Lilla Hamnen i Tranås. Nu blir det ett hus i sex våningsplan.

Läs mer

Bofakta Bostadsrättsföreningen. Brf Vättervyn

Bofakta Bostadsrättsföreningen. Brf Vättervyn Bofakta Bostadsrättsföreningen Brf Vättervyn maj 2009 Situationsplan Husen benämns 1 och 2. Hus 1 ligger närmast centrum, dvs. längst norrut. Hus 1 är också det hus som kommer att påbörjas först om det

Läs mer

Bofakta Bostadsrättsföreningen

Bofakta Bostadsrättsföreningen Bofakta Bostadsrättsföreningen maj 2009 Situationsplan Bofakta innehåll Situationsplan sid 2 Innehållsförteckning sid 3 idplan sid 3 Bostadsrätter med fantastiskt läge sid 4 Att köpa och bo i bostadsrätt

Läs mer

Bofakta Bostadsrättsföreningen. Brf Vättervyn

Bofakta Bostadsrättsföreningen. Brf Vättervyn Bofakta Bostadsrättsföreningen Brf Vättervyn 1 november 2009 Situationsplan Ny situationsplan daterad 20090806. Husen benämns 1 och 2. Hus 1 ligger närmast centrum, dvs. längst norrut. Mellan husen kommer

Läs mer

Fler fyror och tvåor allra högst upp! Uppdaterad lägenhetslista

Fler fyror och tvåor allra högst upp! Uppdaterad lägenhetslista ler fyror och tvåor allra högst upp! Uppdaterad lägenhetslista Bofakta juni 25 ler fyror och tvåor allra högst upp! u har vi börjat resa stommen för hus ett och det är roligt att se hur huset växer lite

Läs mer

Bofakta. sida 2 INNEHÅLL 2-3 INLEDNING 4 VÄLKOMMEN TILL SNÄCKGÄRDSBADEN 2 5 SITUATIONSPLAN/PARKERING 6 POOLOMRÅDET 7 GEMENSAMMA UTRYMMEN

Bofakta. sida 2 INNEHÅLL 2-3 INLEDNING 4 VÄLKOMMEN TILL SNÄCKGÄRDSBADEN 2 5 SITUATIONSPLAN/PARKERING 6 POOLOMRÅDET 7 GEMENSAMMA UTRYMMEN Bofakta sida IEÅLL - ILEDI VÄLKOMME TILL ÄCKÄRDBADE ITUATIOPLA/PARKERI POOLOMRÅDET EMEAMMA UTRYMME DETTA LOVAR VI VI BYER I BETO 0 OMRÅDET IREDIVAL - BEKRIVI - LÄEETFÖRDELI OC ÖVERIKT - IATER OC MÅDAAVIFTER

Läs mer

BOFAKTA BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN BRF VÄTTERVYN 2 I GRÄNNA MAJ 2011 REVIDERAD MARS 2012

BOFAKTA BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN BRF VÄTTERVYN 2 I GRÄNNA MAJ 2011 REVIDERAD MARS 2012 1 BOATA BOADSRÄTTSÖRENINEN BR VÄTTERVYN 2 I RÄNNA MAJ 2011 REVIDERAD MARS 2012 SITUATIONSPLAN Observera att denna situationsplan kan komma att ändras något. Under våren 2012 pågår detaljplanering inför

Läs mer

Bostadsrättsföreningen Solen 1 Ett projekt av Hökerum Bostadsrätter

Bostadsrättsföreningen Solen 1 Ett projekt av Hökerum Bostadsrätter Bostadsrättsföreningen Solen 1 Ett projekt av Hökerum Bostadsrätter augusti 2009 LÄGENHETSFÖRDELNING hus A I huset finns 48 bostadsrättslägenheter med 2-4 rum och kök Lgh typ Antal Yta m 2 Våningsplan

Läs mer

Ett Bosmartprojekt av Hökerum Bostadsrätter

Ett Bosmartprojekt av Hökerum Bostadsrätter Bostadsrättsföreningen Solen Ett Bosmartprojekt av Hökerum Bostadsrätter september 2008 24 sid A4L_grund1.indd 1 08-09-16 10.32.44 LÄGENHETSFÖRDELNING hus A I huset finns 48 bostadsrättslägenheter med

Läs mer

Ritningar och beskrivningar. Välkommen till Brf Söderängarna, Örebro

Ritningar och beskrivningar. Välkommen till Brf Söderängarna, Örebro Ritningar och beskrivningar Välkommen till Brf Söderängarna, Örebro 1 Välkommen till ditt nya hem! När du är ute och tittar på lägenheter så är det inte bara en ny bostad du är ute efter. Du letar efter

Läs mer

42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM

42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM 42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM PROJEKTFAKTA ANTAL LÄGENHETER BERÄKNAD INFLYTTNING MÄKLARE BOSTADSUTVECKLARE MER INFORMATION 42 HÖSTEN 2015 SVENSK FASTIGHETSFÖRMEDLING MAGNOLIA BOSTAD AB

Läs mer

LINDBACKEN. Storstensvägen 51-87, - UPPSALA. Storlek: 113,5 kvm Pris: 2 900 000-3 100 000 kr

LINDBACKEN. Storstensvägen 51-87, - UPPSALA. Storlek: 113,5 kvm Pris: 2 900 000-3 100 000 kr LINDBACKEN Storstensvägen 51-87, - UPPSALA Storlek: Byggår: 113,5 kvm 2015/2016 Antal rum: 5 rum & kök Pris: 2 900 000-3 100 000 kr Nybyggt bostadsrättsradhus i attraktiva Lindbacken! Detta moderna och

Läs mer

Innehåll 2 Inledning 3 Välkommen till Norra Stranden Situationsplan/Parkering 5 Sjöbod/kalasrum/gästrum/terrass 6-7 Vi bygger i betong

Innehåll 2 Inledning 3 Välkommen till Norra Stranden Situationsplan/Parkering 5 Sjöbod/kalasrum/gästrum/terrass 6-7 Vi bygger i betong Bofakta juni 0 Innehåll Inledning Välkommen till orra Stranden Situationsplan/Parkering Sjöbod/kalasrum/gästrum/terrass - Vi bygger i betong Detta lovar vi Beskrivning - Lägenhetsfördelning Översikt Insatser

Läs mer

BOFAK TA BOS TADSRÄTT SFÖRENIN GEN JANUARI 2012

BOFAK TA BOS TADSRÄTT SFÖRENIN GEN JANUARI 2012 BOFAK TA BOS TADSRÄTT SFÖRENIN EN sjöporten i mariestad JANUARI 01 1 Bofakta innehåll sida TIDplan Lägenhetsfördelning 4 TANKAR KRIN HUSEN 5 Detta lovar vi 6 Kommunikationer, parkering 7 Beskrivning 8-9

Läs mer

Bostadsfakta Brf Flygplansfabriken

Bostadsfakta Brf Flygplansfabriken - Bostäder för morgondagens stockholmare - 2013-04-26 Bostadsfakta Brf Flygplansfabriken Beställare: Brf Flygplansfabriken*, Org.nr. 769617-1052 Entreprenör: SSM Bygg & Fastighets AB, Kungsholmstorg 16,

Läs mer

Brf Hasselbacken vid Bondberget

Brf Hasselbacken vid Bondberget november 0 Innehåll Inledning Situationsplan/arage Läget Det här äger vi tillsammans 0 Vi bygger i betong Detta lovar vi Beskrivning Lägenhetsfördelning översikt Insatser Planlösningar och överblick Lägenhetsblad

Läs mer

Brf Stadsträdgården i Sollentuna

Brf Stadsträdgården i Sollentuna Bofakta juni 2014 Innehåll 2 Inledning 2-3 Välkommen till Stadsträdgården 4 Situationsplan 5 Innergård/Terrasser 6-7 Vi bygger i betong 8 Detta lovar vi 9 Beskrivning 10-11 Lägenhetsfördelning 12-13 Insatser

Läs mer

Guntorp By en modern familjeidyll

Guntorp By en modern familjeidyll 29 trivsamma villor och parhus i Kode Guntorp By en modern familjeidyll Något utöver det vanliga Guntorp By en modern familjeidyll www.sverigehuset.se Ett tryggt boende i lantlig miljö med närhet till

Läs mer

Minnet bästa läget centralt på Väster

Minnet bästa läget centralt på Väster Minnet bästa läget centralt på Väster Stadsdelen Väster från ovan. Från Minnet tar du dig snabbt in till city. Lummigt och lugnt på Regementsgatan. Nytt boende i gammal stadsdel I utkanten av Väster, med

Läs mer

BOFAKTA. Bostadsrättsföreningen Väktaren

BOFAKTA. Bostadsrättsföreningen Väktaren BOFAKTA Bostadsrättsföreningen Väktaren Så här går det till att köpa bostadsrätt Steg för steg 1 Ta del av informationen i försäljning- och bofaktafolder om våra bostadsrätter. 2 Studera situationsplanen

Läs mer

Observera att bilderna i katalogen ska ses som inspirationsbilder.

Observera att bilderna i katalogen ska ses som inspirationsbilder. Bofakta november 0 Innehåll Inledning - Välkommen till Nya Parken Situationsplan Innergård/ästrum - Vi bygger i betong Detta lovar vi 9 Beskrivning 0- Lägenhetsfördelning - Insatser och månadsavgifter

Läs mer

Brf Nynästerrasen1. Titta gärna på projektets hemsida www.nynästerrassen.se

Brf Nynästerrasen1. Titta gärna på projektets hemsida www.nynästerrassen.se WWW.NYNÄERRASSEN.SE BOFAKTA - 2012 INNEHÅLL Bofakta innehåll 2 Inledning 2 Tidplan 3 Lägenhetsfördelning 4 Att köpa och bo i bostadsrätt 5 Mäklarens ord 6-7 Vi bygger i betong 8 Detta lovar vi 9 Beskrivning

Läs mer

Brf Nejlikan 1 i Borås

Brf Nejlikan 1 i Borås Bofakta juli 2012 innehåll idplan 3 Vi bygger i betong 4 Detta lover vi! 5 Arkitektens ord 6 Druvefors 7 Relax, övernattningsrum 8 Parkering 8 Situationsplan 9 Beskrivning 10-11 Insatser och månadsavgifter

Läs mer

- Unika bostadsrätter vid Säveåns kant

- Unika bostadsrätter vid Säveåns kant B R F T E R R A S S E I E R U M - Unika bostadsrätter vid Säveåns kant Tidplan Försäljning av lägenheter i Brf Terrassen i erum påbörjas i mars 2013. Det är Svensk Fastighetsförmedling som har uppdraget

Läs mer

Sundsåker. 20 lägenheter vid ljusnans strand

Sundsåker. 20 lägenheter vid ljusnans strand Sundsåker 20 lägenheter vid ljusnans strand Bo bekvämt vid Ljusnans strand Strikt och modern arkitektur i kombination med trivsel har varit i fokus. Här ska det vara bekvämt att leva. Med ett unikt läge

Läs mer

Brf Stadsträdgården. Skönt modernt boende för ett aktivt liv. Bofakta

Brf Stadsträdgården. Skönt modernt boende för ett aktivt liv. Bofakta Brf Stadsträdgården Skönt modernt boende för ett aktivt liv Bofakta Innehåll Situationsplan... 3 Våningsplan Vindsvåning och våning 2 5... 4 Våning 1 och källarplan... 5 Planritningar 2 rum och kök...

Läs mer

Lindö Ängar 47 lägenheter med inflyttning oktober 2015.

Lindö Ängar 47 lägenheter med inflyttning oktober 2015. lägenheter med inflyttning oktober 01. OM PROJEKTET ligger i området Lindö i Norrköping, precis bredvid Hemköp. Totalt i området byggs tre punkthus där BRABOs hyresrätter kommer att ligga i ett av dem.

Läs mer

Idrottsparken 51 lägenheter med inflyttning november 2015.

Idrottsparken 51 lägenheter med inflyttning november 2015. Idrottsparken lägenheter med inflyttning november 0. OM PROJEKTET Idrottparken är ett bostadskvarter centralt beläget i orrköping precis intill idrottsanläggningen ya Parken. Kvarteret består av st hyresrätter

Läs mer

Innehåll 2 Inledning 3 Välkommen till Norra Stranden Situationsplan/Parkering 5 Sjöbod/kalasrum/gästrum/terrass 6-7 Vi bygger i betong

Innehåll 2 Inledning 3 Välkommen till Norra Stranden Situationsplan/Parkering 5 Sjöbod/kalasrum/gästrum/terrass 6-7 Vi bygger i betong Bofakta mars 20 Innehåll 2 Inledning 3 Välkommen till orra Stranden 4 Situationsplan/Parkering 5 Sjöbod/kalasrum/gästrum/terrass 6-7 Vi bygger i betong 8 Detta lovar vi 9 Beskrivning -11 Lägenhetsfördelning

Läs mer

Nya lägenheter i Forshaga

Nya lägenheter i Forshaga Nya lägenheter i Forshaga Forshagabostäder presenterar förslag på nybyggnation av 26 lägenheter. Tomterna för de nya husen ligger på Geijersgatan och Storgatan i Forshaga. I denna broschyr kan du läsa

Läs mer

Brf Pärleporten i Lerum är ett projekt vi på Hökerum Bygg är stolta över.

Brf Pärleporten i Lerum är ett projekt vi på Hökerum Bygg är stolta över. Brf Pärleporten i Lerum är ett projekt vi på Hökerum Bygg är stolta över. Efter en arkitekttävling där tre kontor ritade varsitt förslag vaskades en byggnad fram som innehöll de värden som både kommunens

Läs mer

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Midsommarkransen bästa läget vid Svandammsparken. Nyproduktion bostadsrätter -5 rok med balkong, uteplats eller härliga

Läs mer

Välkommen till ditt nya boende.

Välkommen till ditt nya boende. KVARTERET RÖLLEKAN BRF Cederhuset Välkommen till ditt nya boende. KVARTERET RÖLLEKAN BRF Cederhuset Högt beläget, rymligt och med promenadavstånd till centrum. Välkommen hem. BRF Cederhuset uppför sex

Läs mer

ARKITEKT: MONDO. BYGGHERRE: PREPART PROJEKT & KARLSTADHUS BYGGNADS- OCH TEKNISK BESKRIVNING NÄBBGATAN 8, KARLSTAD

ARKITEKT: MONDO. BYGGHERRE: PREPART PROJEKT & KARLSTADHUS BYGGNADS- OCH TEKNISK BESKRIVNING NÄBBGATAN 8, KARLSTAD ARKITEKT: MONDO. BYGGHERRE: PREPART PROJEKT & KARLSTADHUS BYGGNADS- OCH TEKNISK BESKRIVNING NÄBBGATAN 8, 652 27 KARLSTAD BYGGNADS- OCH TEKNISK BESKRIVNING 45 bostadsrättslägenheter i Brf Orrholmsstrand,

Läs mer

Brf Hagabo 2 BOFAKTA

Brf Hagabo 2 BOFAKTA Brf Hagabo 2 BOFAKTA Välkommen till Brf Hagabo 2 i Älmhult I Älmhults nya och naturnära bostadsområde Haganäs planerar vi för 18 moderna och eleganta bostadsrätter fördelat på två plan i tre olika hus.

Läs mer

Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum

Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum FRESTA Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum Prisvärda och ljusa bostadsrätter med ljust läge några minuter från Sollentuna Centrum. Nära vatten och grönska precis bredvid det

Läs mer

Välkommen till Sigfridsvägen 21

Välkommen till Sigfridsvägen 21 Välkommen till Sigfridsvägen 21 Ett modernt boende med klassisk Ta chansen att bo i det vackra Q-märkta huset från 1935 på Sigfridsområdet. De klassiska detaljerna är väl bevarade, samtidigt som lägenheterna

Läs mer

Snickarglädje! Hyreslägenheter. nära stad, bad och natur. www.gbjbygg.se

Snickarglädje! Hyreslägenheter. nära stad, bad och natur. www.gbjbygg.se Snickarglädje! Hyreslägenheter www.gbjbygg.se nära stad, bad och natur Modernt och fräscht boende nära natursköna Evedal Kv. Stjärnfallet är beläget på Östra Lugnet, Evedal, mitt i naturen endast ett stenkast

Läs mer

Situationsplan. Brf Studio 58 Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling, Göteborg Eriksberg

Situationsplan. Brf Studio 58 Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling, Göteborg Eriksberg Bostadsfakta Byggherre Totalentreprenör Arkitekt Försäljning Brf Studio 58 Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling, Göteborg Eriksberg Situationsplan öst

Läs mer

Arkens Väg. Vi bygger 222 hyreslägenheter i centrala Handen, Haninge

Arkens Väg. Vi bygger 222 hyreslägenheter i centrala Handen, Haninge Arkens Väg Vi bygger 222 hyreslägenheter i centrala Handen, Haninge 1 Byggnaderna Arkens Väg är en naturlig fortsättning på den småstadskänsla som HSB ursprungligen format i det intilliggande området.

Läs mer

Planlösningar Hus 3 och 4

Planlösningar Hus 3 och 4 Planlösningar Hus 3 och 4 Brf ppsala, ppsala 24,5 kvm 12,5 kvm 8,0 kvm Badrum 2 7,5 kvm 9,0 kvm Badrum 3,5 kvm 22,0 kvm Sovrum 4 lk 3,5 kvm Mitt i ppsala I den här broschyren hittar du alla planlösningar

Läs mer

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD Lägenheter Etapp 2 Fladängskolan Bilden är en illustration. Avvik Välkommen till Lomma Läge Höje å Som alltid när vi utvecklar bostäder, väljer vi ut de bästa adresserna

Läs mer

111 nya hyresrätter Askimsviken. Med havet runt knuten

111 nya hyresrätter Askimsviken. Med havet runt knuten 111 nya hyresrätter Askimsviken Med havet runt knuten Askimsviken Med havet runt knuten På Hult Åsens Väg i Askimsviken, erbjuder vi 111 nyproducerade lägenheter fördelade på fem sjuvåningshus. Lägenheterna

Läs mer

KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER

KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Nyproduktion av bostadsrätter 1-4 rok med balkong, uteplats eller härliga takterrasser. I Kv. Brage

Läs mer

Tuve Centrum. Nära till naturen!

Tuve Centrum. Nära till naturen! Tuve Centrum Nära till naturen! Tuve Centrum Nära till naturen! På Nolehultsvägen, strax norr om Tuve Torg, erbjuder vi 113 nyproducerade lägenheter i tre punkthus. Lägenheterna är från ett till tre rum

Läs mer

KVARTERET HELSINGBORG

KVARTERET HELSINGBORG KVARTERET HELSINGBORG BRF Rådhusgatan 15, Karlshamn Byggherre: Bostadsrättsföreningen Rådhusgatan 15 Totalentreprenör: PMB Sverige. Arkitekt: White Arkitekter PMB Sverige förbehåller sig rätten till ändringar.

Läs mer

Ljusstaden. Brf Picknicken i Kalmar Bofakta Parhus och Kedjehus

Ljusstaden. Brf Picknicken i Kalmar Bofakta Parhus och Kedjehus Brf Picknicken i Kalmar Bofakta Parhus och Kedjehus Välkommen till Brf Picknicken i Kalmar. Nu bygger vi eleganta bostadsrätter i Ljusstadens mest citynära del. Kvarteret Picknicken blir en modern oas

Läs mer

Visby Visby Ver. 5. Bofakta. Bostadsrättsföreningen Dovhjorten

Visby Visby Ver. 5. Bofakta. Bostadsrättsföreningen Dovhjorten Visby 2011-05-04 Visby 2012-11-14 Bofakta Bostadsrättsföreningen Dovhjorten Brf. Dovhjorten i Visby Visby 2012-11-14 I det centrala Visby, mitt på Östercentrum uppför Bostadsrättsföreningen Dovhjorten

Läs mer

Så här går det till att köpa bostadsrätt

Så här går det till att köpa bostadsrätt BOFAKTA Helgevärma Så här går det till att köpa bostadsrätt Steg för steg 1 Ta del av informationen i försäljning- och bofaktafolder om våra bostadsrätter. 2 Studera situationsplanen samt planlösningarna

Läs mer

Brf lomma läge Bofakta 6,2. takhöjd

Brf lomma läge Bofakta 6,2. takhöjd Brf lomma läge Bofakta 6,2 takhöjd Lägenheter Etapp 2 Fladängskolan Bilden är en illustration. Avvik Välkommen till Lomma Läge Höje å Som alltid när vi utvecklar bostäder, väljer vi ut de bästa adresserna

Läs mer

Inredarens val. Sjödalen, Huddinge preliminär

Inredarens val. Sjödalen, Huddinge preliminär Inredarens val Sjödalen, Huddinge preliminär 3D Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi

Läs mer

INREDNINGSBROSCHYR Standardutförande - Brf Prästgården

INREDNINGSBROSCHYR Standardutförande - Brf Prästgården Tillvalsbeställning Linda Hornberg Svenska hem i Bromma Tel 08-704 90 44 linda.hornberg@svh.se INREDNINGSBROSCHYR Standardutförande - Brf Prästgården TILLVAL Här har du möjlighet att köpa till produkter

Läs mer

Inredarens val. Brf Ofelia, preliminär

Inredarens val. Brf Ofelia, preliminär Inredarens val Brf Ofelia, preliminär Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi kallar Inredarens

Läs mer

GALAMIDDAGEN & BANKETTEN

GALAMIDDAGEN & BANKETTEN GALAMIDDAGEN & BANKETTEN THE FULL SERVICE PROPERTY HOUSE VÄLKOMMEN HEM TILL SKÖNDAL! 2 STORA SKÖNDAL KOMMUNIKATIONER OCH NÄROMRÅDE Stora Sköndal har ett mycket bra kommunikationsläge oavsett om du väljer

Läs mer

Ritningar och beskrivningar. Välkommen till Brf Borgen etapp 2, Norrköping

Ritningar och beskrivningar. Välkommen till Brf Borgen etapp 2, Norrköping Ritningar och beskrivningar Välkommen till Brf Borgen etapp 2, Norrköping 2 Med reservation för ändringar. Välkommen till ditt nya hem! När du är ute och tittar på lägenheter så är det inte bara en ny

Läs mer

SÖDERGRUPPEN ARKITEKTER. BYGGHERRE: PREPART PROJEKT BYGGNADS- OCH TEKNISK BESKRIVNING BRF LAGBERGET. NORRA KYRKOGATAN 6 KARLSTAD

SÖDERGRUPPEN ARKITEKTER. BYGGHERRE: PREPART PROJEKT BYGGNADS- OCH TEKNISK BESKRIVNING BRF LAGBERGET. NORRA KYRKOGATAN 6 KARLSTAD SÖDERGRUPPEN ARKITEKTER. BYGGHERRE: PREPART PROJEKT BYGGNADS- OCH TEKNISK BESKRIVNING BRF LAGBERGET. NORRA KYRKOGATAN 6 KARLSTAD BYGGNADS- OCH TEKNISK BESKRIVNING 34 bostadsrättslägenheter i Brf Lagberget,

Läs mer

Inredarens val. Skogsstjärnan, preliminär

Inredarens val. Skogsstjärnan, preliminär Inredarens val Skogsstjärnan, preliminär Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi kallar

Läs mer

LUFTIGA LÄGENHETER MED RYMD OCH LJUS HOS CIRRUS BOR DU MED HIMLEN RUNT HÖRNET

LUFTIGA LÄGENHETER MED RYMD OCH LJUS HOS CIRRUS BOR DU MED HIMLEN RUNT HÖRNET LUFTIGA LÄGENHETER MED RYMD OCH LJUS HOS CIRRUS BOR DU MED HIMLEN RUNT HÖRNET www.hokerumbygg.se Bofaktabroschyr Maj 2017 INNEHÅLL 3 Brf Cirrus - ett solskensprojekt! 4-5 Länsmansgården Närhet till natur

Läs mer

66 nya hyresrätter Syster Estrid. Nära till naturen

66 nya hyresrätter Syster Estrid. Nära till naturen 66 nya hyresrätter Syster Estrid Nära till naturen Syster Estrid Nära till naturen I uldheden på Dr Sven Johanssons backe, erbjuder vi 66 nyproducerade lägenheter fördelade på tre lamellhus på åtta våningar.

Läs mer

Lillhamra, Västerås. Ritningar och beskrivningar

Lillhamra, Västerås. Ritningar och beskrivningar Lillhamra, Västerås Ritningar och beskrivningar 1 Hitta ditt drömhem bland våra radhus och lägenheter LILLHAMRA 28 lägenheter 8 radhus Parkeringsplatser på gården Lägenhetsförråd LÄGENHETERNA Ingång från

Läs mer

BOSTADSRÄTT 65+ MED FLEXIBLA PLANLÖSNINGAR

BOSTADSRÄTT 65+ MED FLEXIBLA PLANLÖSNINGAR BOSTADSRÄTT 65+ MED FLEXIBLA PLANLÖSNINGAR 2 flerbostadshus som pusslas ihop efter dina önskemål Kolonilotter Badplats Köpcentrum Brokindsleden Skola Äldreboende Badplats Förskola Skola Duvkullen 2 nya

Läs mer

BOFAKTA BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN

BOFAKTA BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN OFAKTA OSTADSRÄTTSFÖRENINEN navet på lindholmen januari 010 Lägenhetsfördelning Vi räknar med att de båda husen bildar en bostadsrättsförening med totalt 46 bostadsrättslägenheter. Lägenheterna har -4

Läs mer

bekvämare K v K i l e n

bekvämare K v K i l e n K v K i l e n K v K i l e n Seniorbostäder i kvarteret Kilen Seniorbostäder i kvarteret Kilen S l o t t S g ata n 4 2 S l o t t S g ata n 4 2 Byt Byt till till något bekvämare Vi bygger moderna och bekväma

Läs mer

ROSINS VÄG 26 A. Nybyggt och exklusivt compact-living med havsutsikt granne med hamnen

ROSINS VÄG 26 A. Nybyggt och exklusivt compact-living med havsutsikt granne med hamnen ROSINS VÄG 26 A Beskrivning Nybyggt och exklusivt compact-living med havsutsikt granne med hamnen Exklusiv bostadsrätt i parhus längst ner vid hav och hamn i Båstad. Här bor du lättskött, nybyggt och kravlöst

Läs mer

hamregård 16 radhus med uterum

hamregård 16 radhus med uterum hamregård 16 radhus med uterum 2 Basa Ludv 118 Tfn www EDELSBERSVÄEN 30 B Carport Förråd arkering EDELSBERSVÄEN 28 BO BEKVÄMT I RDHUS rk B igsbergsgatan 18 23 Stockholm vxl 08-658 99 30.basark.se Uterum

Läs mer

Exklusiv medelhavsinspirerad 3:a i Kista

Exklusiv medelhavsinspirerad 3:a i Kista Objektbeskrivning Exklusiv medelhavsinspirerad 3:a i Kista Stockholm, Kista Sorögatan 117 Boarea: 80 m 2 Avgift: Utgångspris: 4 100 kr 1 500 000 kr Budgivning e-bud: Ange objektnr 639 -använd länken i

Läs mer

Brf Lindöporten. Livet på den soliga sidan. Bland det vi särskilt tror att du kommer uppskatta finns:

Brf Lindöporten. Livet på den soliga sidan. Bland det vi särskilt tror att du kommer uppskatta finns: Maj 01 Innehåll Inledning Välkommen till Lindö ituationsplan Poolområde/ästrum/ym/alasrum -7 Vi bygger i betong 8 Detta lovar vi 9 Beskrivning 10-11 Lägenhetsfördelning 1 Parkering och garage 1 Insatser

Läs mer

Alingsås. Brf Hasseln, Sörhaga. Nya bostäder vid Säveån i Sörhaga RÄTT TILL ÄNDRINGAR FÖRBEHÅLLES, ANGIVNA YTOR ÄR PRELIMINÄRA 120113

Alingsås. Brf Hasseln, Sörhaga. Nya bostäder vid Säveån i Sörhaga RÄTT TILL ÄNDRINGAR FÖRBEHÅLLES, ANGIVNA YTOR ÄR PRELIMINÄRA 120113 Nya bostäder vid Säveån i Sörhaga RÄTT TILL ÄNDRINGAR FÖRBEHÅLLES, ANGIVNA YTOR ÄR PRELIMINÄRA 120113 fasadskiss, hustyp A Här erbjuds lägenheter med exklusivt läge vid Sävån. Närhet till bad och sandstrand

Läs mer

Brf Enavallen, Munksundet. Inredningsstandard för ditt nya hem

Brf Enavallen, Munksundet. Inredningsstandard för ditt nya hem Brf Enavallen, Munksundet Inredningsstandard för ditt nya hem INNEHÅLL Inledning............................. 3 Ditt Kök.............................. 5 Standardval, kök...................... 6 Ditt Badrum...........................

Läs mer

KVARTERET SÖDERHÖJDEN

KVARTERET SÖDERHÖJDEN KVARTERET SÖDERHÖJDEN SNAPPHANEVÄGEN, JÄRFÄLLA 120 LÄGENHETER VÄLKOMMEN TILL KVARTERET SÖDERHÖJDEN HAR DU FUNDERAT PÅ ATT BO I JÄRFÄLLA OM INTE, GÖR DET NU. JÄRFÄLLA ÄR ETT LÄTT VAL FÖR DIG SOM VILL BO

Läs mer

HÖGBO, FALUN NATURNÄRA CHARM I ETT HUS MED ANOR

HÖGBO, FALUN NATURNÄRA CHARM I ETT HUS MED ANOR HÖGBO, FALUN NATURNÄRA CHARM I ETT HUS MED ANOR HÄR BOR DU GRANNE MED SKIDSPÅR OCH LUGNETS NATURRESERVAT HSB ÄR INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över

Läs mer

Brf Ränndalen BOFAKTA

Brf Ränndalen BOFAKTA Brf Ränndalen BOFAKTA Ovan 3D-bild vy över trädgårdssida. Välkommen till Brf Ränndalen i Växjö. Vikaholm är Växjös gröna uppstickare bland bostadsområden. I kvarteret Ränndalen planerar vi för 14 st moderna

Läs mer

Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum!

Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum! Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum! Välkommen till kvarteret Lampan i Helsingborg. Perfekt läge i Olympiakvarteren. Välkommen hem till kvarteret Lampan! Tänk dig att cykla ner till

Läs mer

Nyproduktion Ungdomsboende Kungsgatan

Nyproduktion Ungdomsboende Kungsgatan Nyproduktion Ungdomsboende Kungsgatan Ettor och tvåor med hög standard och prisvärda hyror Nu är byggnationen i full gång av ett nytt ungdomsboende utmed Kungsgatan vid Hemgården. I bostadshuset kommer

Läs mer

NYBYGGDA PARHUSLÄGENHET I CENTRALA GODBY

NYBYGGDA PARHUSLÄGENHET I CENTRALA GODBY NYBYGGDA PARHUSLÄGENHET I CENTRALA GODBY PRESENTATION Lyyskis Fastigheter kan i samarbete med Villes Byggservice AB erbjuda dig ett nytt boende i Godby centrum. Under våren 2014 uppförs ett parhus bestående

Läs mer

Tegelmästaren Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad

Tegelmästaren Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad Tegelmästaren Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad Ett kvarter som förenklar livet och förgyller vardagen Nyproducerade hyresrätter i Åby Ängar, Vallentuna Tänk vad bekvämt att bo alldeles intill Vallentuna

Läs mer

Drachmannsgatan 4 Bromma Blackeberg

Drachmannsgatan 4 Bromma Blackeberg Drachmannsgatan 4 Bromma Blackeberg VÄLKOMMEN HEM Välkommen till en av de bästa lägenheterna i den bästa bostadsrättsföreningen i området! Här finns boendet för dig som vill slippa problem. Med garage

Läs mer

KV. KROGEN. - 77 moderna bostadsrätter invid Folkparken

KV. KROGEN. - 77 moderna bostadsrätter invid Folkparken - 77 moderna bostadsrätter invid Folkparken - Bo med Folkparken som granne Med Folkparken som närmaste granne och närhet till det bästa som Norrköping kan erbjuda är kvarteret Krogen området för alla.

Läs mer

Sörbyängens nya kvarter nära natur och cityliv. Välkommen till Brf Söderängarna 2, Örebro

Sörbyängens nya kvarter nära natur och cityliv. Välkommen till Brf Söderängarna 2, Örebro Sörbyängens nya kvarter nära natur och cityliv Välkommen till Brf Söderängarna 2, Örebro Välkommen till Sörbyängen Nära till café- och restaurangliv i Örebro Har det blivit dags att flytta ihop, planera

Läs mer

Hyreslägenheter. www.gbjbygg.se. nära stad, bad och natur

Hyreslägenheter. www.gbjbygg.se. nära stad, bad och natur Hyreslägenheter www.gbjbygg.se nära stad, bad och natur Modernt och fräscht boende nära natursköna Evedal Kv. Stjärnfallet är beläget på Östra Lugnet, Evedal, mitt i naturen endast ett stenkast från Evedals

Läs mer

KV RISET 10. Illustration Barnängsgatan / Tengdahlsgatan KV RISET 10 2014-05-08

KV RISET 10. Illustration Barnängsgatan / Tengdahlsgatan KV RISET 10 2014-05-08 Illustration Barnängsgatan / Tengdahlsgatan Kontur arkitektkontor ab Triewaldsgränd 1 111 29 Stockholm telefon +46 8 411 54 10 kontor@kontur.se www.kontur.se INNEHÅLL Försättsblad Innehåll Byggnaden, förändring,

Läs mer

Nya hem nära natur och bad i Märsta. Välkommen till Brf Solrosen, Märsta Port

Nya hem nära natur och bad i Märsta. Välkommen till Brf Solrosen, Märsta Port ya hem nära natur och bad i Märsta. Välkommen till Brf Solrosen, Märsta ort Välkommen till Märsta Bekväm närhet till centrum och pendeltåg I Brf Solrosen hittar du ett nytt boende nära det mesta. Här bor

Läs mer

Tegelviken 58-100 kvm 2-4 r o k. Naturnära bostadsrätter med en stilren design såväl exteriört som interiört.

Tegelviken 58-100 kvm 2-4 r o k. Naturnära bostadsrätter med en stilren design såväl exteriört som interiört. Tegelviken 58-100 kvm 2-4 r o k Naturnära bostadsrätter med en stilren design såväl exteriört som interiört. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som

Läs mer

ROSINS VÄG 26 A. Nybyggt, inflyttningsklart och exklusivt compact-living granne med hamnen

ROSINS VÄG 26 A. Nybyggt, inflyttningsklart och exklusivt compact-living granne med hamnen ROSINS VÄG 26 A Beskrivning Nybyggt, inflyttningsklart och exklusivt compact-living granne med hamnen Exklusiv bostadsrätt i parhus längst ner vid hav och hamn i Båstad. Här bor du lättskött, nybyggt och

Läs mer

Brf frej I frej TAr Du HISSEN NEr på STAN

Brf frej I frej TAr Du HISSEN NEr på STAN Brf frej I frej TAr Du HISSEN NEr på STAN HSB Är INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder, och vi bygger i olika stilar,

Läs mer

Hagabo. Brf Haganäs i Älmhult Bofakta

Hagabo. Brf Haganäs i Älmhult Bofakta Hagabo Brf Haganäs i Älmhult Bofakta Hagabo Välkommen till Brf Haganäs i Älmhult I Älmhults nya och naturnära bostadsområde Hagabo planerar vi för tolv moderna och välutrustade bostadsrätter i fyra olika

Läs mer

KVARTERET ÄNGHOLMEN 1

KVARTERET ÄNGHOLMEN 1 KVARTERET ÄNHOLMEN 1 RYDEBÄCK STATION, HELSINBOR 74 HYRESLÄENHETER VARAV 55 ÄR TRYHETSBOSTÄDER HELSINBOR RAMLÖSA KVARTERET ÄNHOLMEN RYDEBÄCK LUMSLÖV HVEN LANDSKRONA HITTA HEM I RYDEBÄCK Kvarteret Ängholmen

Läs mer

HERRGÅRDSLIV I JÄRVASTADEN

HERRGÅRDSLIV I JÄRVASTADEN Brf HERRGÅRDEN, JÄRVASTADEN HERRGÅRDSLIV I JÄRVASTADEN NYTT HEM MED BÄSTA LÄGE I ett av Järvastadens lugna och trivsamma villakvarter planerar vi att bygga Herrgården. Huset ligger högt beläget, omgivet

Läs mer

BILAGA TILL BAB HAMMAREN Lotsgatan 5 A, Lotsberget, Mariehamn

BILAGA TILL BAB HAMMAREN Lotsgatan 5 A, Lotsberget, Mariehamn BILAGA TILL BAB HAMMAREN Lotsgatan 5 A, Lotsberget, Mariehamn Lägenhetshus som färdigställdes 1 december 2014. Lägenheterna har en hög standard och en takhöjd på 2,70 m som gör dem luftiga och ljusa. Samtliga

Läs mer

Välkommen till helt nya par- och radhus i Irsta

Välkommen till helt nya par- och radhus i Irsta 1 2 Välkommen till helt nya par- och radhus i Irsta I barnvänliga Irsta Lista, mindre än 10 minuter från Västerås City, bygger vi ett nytt, modernt och välkomnande område. Vi har valt radhus och parhus

Läs mer

Ett perfekt första boende i Hässelby. Välkommen till Brf Herresätet, Hässelby

Ett perfekt första boende i Hässelby. Välkommen till Brf Herresätet, Hässelby Ett perfekt första boende i ässelby Välkommen till Brf erresätet, ässelby Välkommen till ässelby är finns det mesta på bekvämt avstånd I Brf erresätet bor du i moderna hem nära natur, shopping och goda

Läs mer

Götaland Kommun Alingsås Storlek 3 rum (2 sovrum) / 96 m² Tillträde tidigast

Götaland Kommun Alingsås Storlek 3 rum (2 sovrum) / 96 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Alingsås Storlek 3 rum (2 sovrum) / 96 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Mycket trevligt område med fin natur, vattendrag och parker runt knuten. Lägenheten

Läs mer

FordrIngsägare I axelsberg en LIten IdyLL nära stan 1

FordrIngsägare I axelsberg en LIten IdyLL nära stan 1 Fordringsägare i Axelsberg En liten idyll nära stan 1 Bo granne med Mälaren Axelsberg tillhör stadsdelen Hägersten och Familjebostäders tre nybyggda hus ligger i områdets sydöstra del. Axelsberg började

Läs mer

Solrosen. Johannelund/Vällingby. Familjevänliga radhus i västerort

Solrosen. Johannelund/Vällingby. Familjevänliga radhus i västerort Solrosen Johannelund/Vällingby Familjevänliga radhus i västerort Familjen Dahlberg flyttade in i ett liknande radhus 2012 och trivs jättebra. Med några egna tillval som golvvärme både uppe och nere samt

Läs mer

GAVELLÄGENHET i arkitektritat hus med inglasad balkong mot väster på Solberget, Jomala

GAVELLÄGENHET i arkitektritat hus med inglasad balkong mot väster på Solberget, Jomala GAVELLÄGENHET i arkitektritat hus med inglasad balkong mot väster på Solberget, Jomala Presentation Stilfullt inredd gavellägenhet med modern och kvalitativ inredning om 3 R+K (83 m 2 ) samt stor inglasad

Läs mer

2010-01-26. 08-704 90 44 www.svh.se. Då denna broschyr är framtagen i ett tidigt skede i projektet vill vi reserva oss för ändringar och ev.

2010-01-26. 08-704 90 44 www.svh.se. Då denna broschyr är framtagen i ett tidigt skede i projektet vill vi reserva oss för ändringar och ev. 2010-01-26 08-704 90 44 www.svh.se Då denna broschyr är framtagen i ett tidigt skede i projektet vill vi reserva oss för ändringar och ev. tryckfel STRÄNGNÄS BÄSTA LÄGE MODERNA BOSTADSRÄTTER VID MÄLAREN

Läs mer