BLI FÖRST UT I FRAMTIDENS HUS VILLA

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "BLI FÖRST UT I FRAMTIDENS HUS VILLA"

Transkript

1 BLI FÖRST UT I FRAMTIDENS HUS VILLA

2 Projekt Lusthusbacken LUSTHUSBACKEN ÄR ETT PROJEKT med ambitionen att bygga energisnåla hus för det Norrbottniska klimatet. Projektet drivs av initiativtagaren Piteå Kommun i samverkan med IUC Norrbotten och projektet LÅGAN i syfte att Piteå ska bli en uthållig kommun. Satsningen på Lusthusbacken började som en del av Piteå kommuns medverkan i Trästad 2012 och Uthållig kommun men är lika aktuellt än idag. Inom projektet samverkar arkitekter, projektörer, byggföretag, systemleverantörer (el, vvs och ventilation), hustillverkare, komponenttillverkare och fastighetsägare runt om i länet samt Sparbanken Nord, TräIN och forskare vid Träbyggnad på Luleå Tekniska Universitet. Till området kommer det byggas fem friliggande villor, fem radhus och fyra flerfamiljshus av miljövänliga och förnybara material. Detta gör projektet unikt eftersom det blir de första byggda passivhusen i Norrbotten.

3 TIO ANLEDNINGAR ATT FLYTTA TILL LUSTHUSBACKEN När du vill bo grönt och skönt Du blir först ut i framtidens hus Bo avskilt och sjönära - endast 3 km från centrum Båthamn runt knuten Boende i extremt energisnåla hus av ekologiskt hållbara material Möjlighet att hålla koll på energiförbrukningen genom en app Nästintill bilfritt bostadsområde Upplyst med LED-belysning Platser för aktiviteter och möten mellan människor Egna odlingslotter Mixade boendeformer på samma kvarter TILL LUSTHUSBACKEN FLYTTAR du som uppskattar miljömedvetenhet, socialt umgänge och närhet till både natur och stadsliv. Med läge in till älven och den inre skärgården finns många fördelar. Det är inte bara vackert, det bjuder även in till interaktion med naturen. Om somrarna finns möjlighet till fiske, bad, vattensporter och båthamn för den båtintresserade. Om vintrarna när isen är frusen och snön ligger vit öppnar sig en värld av skidåkning, pimpelfiske, skoterturer och skridskoåkning. Allt detta endast ett stenkast från ditt hem. Och har du gröna fingrar kan du påta i områdets odlingslotter och odla egna blommor, träd och grönsaker. Lusthusbacken ligger i Furunäset, endast 3 km från Piteå centrum. Här lever du mitt i en attraktiv utemiljö med stora gemensamma ytor av parker och idrottsplatser. På Lusthusbacken bor barnfamiljer tryggt, nästintill hela bostadsområdet är bilfritt vilket ger barnen frihet att leka säkert. Bo gör ni i passivhus - byggda av miljövänliga och ekologiskt hållbara material som sänker energiförbrukningen markant. Det är vad vi kallar att bo grönt och skönt.

4 OMRÅDESSKISS LUSTHUSBACKEN Skiss: Arkitekthuset Monarken

5 Avikelse från skiss kan förekomma

6 Villa Lusthusbacken BYGGNATIONERNA AV VILLORNA på Lusthusbacken är ett projekt i sig. Fem villor ska byggas av fem olika husleverantörer. De har fått varsin tomt, där de kommer bygga varsitt passivhus. Kvalitetskraven är höga, vilket de utvalda husproducenterna givetvis kommer att leva upp till. Husen de bygger kommer vara enhetliga men för dig som husköpare finns frihet till påverkan i husets inre rum. Villorna på Lusthusbacken börjar inte byggas förrän de är sålda och de som producerar villorna är: Vittjärvshus, Villa Varm, Englunds Hus, Glommershus och Stenbackens. På tomtkartan nedan ser du vilken husleverantör som bygger på vilken tomt. 1. Vittjärvshus 2. Villa Varm 3. Englunds Hus 4. Glommershus 5. Stenbackens Skiss: Arkitekthuset Monarken

7 Fördelar med att bo i passivhus ATT BO I PASSIVHUS innebär hus av hög kvalitet med god komfort. Huset använder minimalt med energi vilket bidrar till lägre energikostnader och minskat koldioxidutsläpp. Med andra ord; ett hus för dig som vill bo både skönt och grönt. Passivhusen är energisnåla eftersom de är välisolerade byggnader som till största del värms upp genom den energi som redan finns i huset. Det vill säga att husen absorberar värme från hushållsapparater och kroppsvärme från de boende och med hjälp av en värmeväxlare återvinner värmen i huset. För att fånga upp ytterligare värme placeras större fönster mot sydsidan för att ta vara på solens värme och färre mot norrsidan för att minska insläpp av kyla. För att värmen som absorberas sedan inte ska gå till spillo är husen försedda med bättre isolering i golv, väggar och tak. Det innebär att de får ett klimatskal som är betydligt effektivare än i ett vanligt hus. På så vis blir huset lufttätt och köldbryggor undviks helt. På sikt innebär det ekonomiska fördelar för boende i passivhus; den köpta energin uppgår enbart till en femtedel jämfört med ett vanligt hus. Jämförelse av isolering Villa Lusthusbacken Vanlig villa Golv: 400 mm 300 mm Vägg: 500 mm 240 mm Tak: 600 mm 400 mm U-värde, fönster: 0,9 1,2 Skiss: Arkitekthuset Monarken Din smarta energikoll Att villorna på Lusthusbacken är extremt energisnåla har du säkert redan förstått. Men vad du kanske inte känner till är att husen förses med smarta sensorer för att forskare vid Luleå tekniska universitet kan mäta och utvärdera husets energiprestanda och inneklimat. Sensorerna är även kopplade till en applikation för smartphone eller surfplatta så att du själv, oavsett var du befinner dig, kan ha full koll ditt hus. Via applikationen kan du följa inneklimatet och hur mycket energi ditt boende använder för uppvärmning, varmvatten och hushållsel minut för minut. På så vis kan du smidigt hitta åtgärder för att förbättra din boendekomfort, påverka din egen energianvändning - och spara pengar.

8 ARKITEKTEN HAR ORDET LISELOTT MIRANDA, Arkitekthuset Monarken MIN TANKE MED Villa Lusthusbacken var att skapa ett litet men fullt funktionellt hus som uteslöt onödiga ytor att värma upp. Jag ritade därför upp ett hus om 70m 2 per plan, där jag minimerade onödiga ytor som exempelvis korridorer. När jag utformade huset fokuserade jag även mycket på flexibilitet, jag ville att huset lätt skulle kunna anpassas efter olika familjesammansättningar. Husets riktning var även avgörande i min planering; stora fönster mot söder för att absorbera solens värmeenergi och små fönster mot norr för att minimera insläpp av kyla. Allt som allt ville jag skapa ett energieffektivt hus som lätt skulle gå att anpassa efter olika typer av människor och som även ökar boendekvaliteten genom vackra utblickar och uppiggande dagsljus. Husets placering på tomten PLACERINGEN PÅ TOMTEN är en bidragande faktor till husets energieffektivitet. Entré, carport och mer offentliga ytor är placerade mot gatan. Dessa har riktning norr/nordost och innefattar mindre fönster för att minimera risken för nedkylning. De mer privata ytorna är placerade mot trädgården i största möjliga mån. De sociala ytorna ligger i syd-/sydvästlig riktning och har stora fönster för att tillvarata solens värmeenergi i så stor utsträckning som möjligt. Men även för att få in dagsljus i huset.

9 Det lilla huset som känns stort Husfakta Huspris: kr FÖR ATT SKAPA rymd, trots ett litet hus, är huset utformat med öppna ytor och utblickar. Utblickarna finns till dels för att släppa in ljus men även för att skapa känslan av ett utvidgat boende. Genom entrén ser du ut till baksidan av huset och gården samt genom fönster och altandörr ut till trädgården. På så vis blir utemiljön en visuell del av boendet. Vill man däremot avskärma utemiljön och kanske framförallt en gassande sol finns solavskärmning integrerat i husets fasad. Boarea: 140m 2 Tomtpris: kr* Tomtarea: 550m 2 Antal plan: 2 Antal rum: Flexibelt Driftkostnad: kr/år** * Ingår i tomtpriset för Villa Lusthusbacken: Tomt, gemensam yta, fjärrvärme, VA+avlopp, elanslutning, utsättning, bygglov, KA, garbobestiktning och byggström. ** Ingår i driftkostnaden för Villa Lusthusbacken: Driftel, fjärrvärme, varmvatten, vatten och avlopp, hemförsäkring samt hushållsel 6000 kwh. Finansiering sker via Sparbanken Nord. Viss prisavikelse kan ske.

10 Flexibel planlösning FÖR ATT HUSET SKA VARA ANPASSBART TILL OLIKA MÄNNISKOR FINNS MÖJLIGHET TILL JUSTERINGAR I HUSETS INRE. PÅ ENTRÉPLAN KAN man ha ett enda stort rum för social samvaro, vilket lämpar sig bra för familjer eller kollektiv som vill ha stora gemensamma ytor att umgås på. Behöver man av någon anledning ett extra sovrum går det att dela av vardagsrummet. Det lämpar sig bra om exempelvis föräldrarna vill ha sitt sovrum skiljt från barnens sovrum eller för en funktionshindrad person som inte kan ta sig upp på övervåningen. På övre plan kan man välja mellan att ha fyra sovrum eller öppna upp för ett allrum i mitten genom att ta bort ena sovrummet. Till huset inre rum har köparen möjlighet att påverka val av tapeter, färg, kakel, klinker, parkettgolv, köksluckor, innerdörrar, listverk, trapp och dylikt. 3 SOVRUM 1 ALLRUM 4 SOVRUM ÖPPEN PLANLÖSNING MED 1 SOVRUM Skiss: Arkitekthuset Monarken ÖPPEN PLANLÖSNING

11 Vill du veta mer om Lusthusbacken? Är du nyfiken på mer om Lusthusbacken? Kontakta HANS RUTHBERG: Är du intresserad av en särskild tomt eller husproducent? Kontakta aktuell husleverantör: OLOV ENGLUND Englundshus projekterar och tillverkar prefabricerade hus i trä. Våra ledord är kvalitet och kommunikation. Vi hjälper kunden från idé till verklighet. Stenbackens bygger skräddarsydda hus med omtanke både om er och miljön. Våra ledord är hållbarhet, helhet och nytänkande. MATTIAS HENRIKSSON HÅKAN BJÖRKMAN Villa Varm har husfabrik och kontor i Pålmark utanför Piteå. Den årliga kapaciteten är ca 30 hus. Företaget startades i slutet 60-talet, då hette det Björkmans hus och har sedan dess drivits i samma form och anda - ett pålitligt familjeföretag. Vi är kända för vårt engagemang och har de nöjdaste kunderna. JOHAN EKSTRÖM Vittjärvshus har en snart 40-årig erfarenhet av att bygga hus för det norrbottniska klimatet. För oss är välisolerade hus med låg energiförbrukning en självklarhet. Med skickliga snickare och dig som kund i fokus; blir din husdröm till verklighet. ANDERS ERIKSSON Sedan 2008 har vi byggt kundanpassade lågenergihus av sunda material med låga emissioner vilket bidrar till ett gott inomhusklimat. Isolering av träfiber och skåpstommar i massivt trä är två exempel på vad vi menar med sunda material. Kontakta oss gärna så berättar vi mer.

12 Samarbetspartners VILLA

På onsdag den 16/9 påbörjas bygget av två ekologiska flerfamiljshus på Lusthusbacken, Piteå.

På onsdag den 16/9 påbörjas bygget av två ekologiska flerfamiljshus på Lusthusbacken, Piteå. Grönbo AB & Block Arkitektkontor 2015-04-15 Byggpremiär! På onsdag den 16/9 påbörjas bygget av två ekologiska flerfamiljshus på Lusthusbacken, Piteå. Lusthusbacken är ett attraktivt läge vid Furunäset,

Läs mer

Nedanstående hus är förslag. Ni väljer själva vilket hus ni vill bygga. Tomt nr 13. Villa Kivik med matplatsvinkel 1,5-planshus, 157,3 m 2

Nedanstående hus är förslag. Ni väljer själva vilket hus ni vill bygga. Tomt nr 13. Villa Kivik med matplatsvinkel 1,5-planshus, 157,3 m 2 linnéa park VEBERÖD bo naturnära I veberöd Vid foten av Lund, på Romeleåsens sluttningar i Veberöd, ligger detta nya natursköna område med en unik boendemiljö omsluten av blandskog och enorma rekreationsområden.

Läs mer

DITT NYA HEM I linnéa park

DITT NYA HEM I linnéa park linnéa park VEBERÖD bo naturnära I veberöd Vid foten av Lund, på Romeleåsens sluttningar i Veberöd, ligger detta nya natursköna område med en unik boendemiljö omsluten av blandskog och enorma rekreationsområden.

Läs mer

HONUNGSVÄGEN. 3 495 000 kr

HONUNGSVÄGEN. 3 495 000 kr HONUNGSVÄGEN 3 495 000 kr 2 HONUNGSVÄGEN Välkommen till Honungsvägen Balticgruppen presenterar dessa synnerligt trevliga villor i två plan med generösa ytor och tilltalande planlösning. Genomgående hög

Läs mer

villa solgläntan Klimatsmart Miljövänligt och energisnålt boende Ett vanligt hus med ovanliga lösningar och många möjligheter.

villa solgläntan Klimatsmart Miljövänligt och energisnålt boende Ett vanligt hus med ovanliga lösningar och många möjligheter. NEED 4B villa solgläntan från skog till färdigt hus - vägen till ett kärleksfullt hem går genom skogen Ett vanligt hus med ovanliga lösningar och många möjligheter. Klimatsmart Miljövänligt och energisnålt

Läs mer

Goda exempel i regionen Lusthusbacken i Piteå

Goda exempel i regionen Lusthusbacken i Piteå Dialogmöte Hållbart byggande genom ökad samverkan i Norra Sverige Goda exempel i regionen Lusthusbacken i Piteå Luleå 2014-02-26 Christer André, projektledare IUC Norrbotten AB LTU är huvudman i samverkan

Läs mer

Bygg och bo energismart i Linköping

Bygg och bo energismart i Linköping Bygg och bo energismart i Linköping Snart kommer du att flytta in i ett nybyggt hus i Linköping. Gratulerar! Att få planera och bygga sitt drömhus hör till höjdpunkterna i livet. Det är samtidigt ett stort

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL

VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL HAVSNÄRA I FRÖSAKULL I attraktiva Frösakull, vid havet nära Tylösand kommer A-hus att uppföra 15 villor. Förutom den idylliska miljö som kännetecknar Frösakull lockar också närheten

Läs mer

Steffens väg 709. Län Värmland Gatuadress Steffens väg 709 Kommun Karlstad Storlek 6.0 rum (4 sovrum) / 160 m² Område. Tillträde tidigast

Steffens väg 709. Län Värmland Gatuadress Steffens väg 709 Kommun Karlstad Storlek 6.0 rum (4 sovrum) / 160 m² Område. Tillträde tidigast Län Värmland Gatuadress Kommun Karlstad Storlek 6.0 rum (4 sovrum) / 160 m² Område Sjönära, Edsgatan Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Villa med vacker

Läs mer

VILLA SOLGLÄNTAN. Ett vanligt hus med ovanliga lösningar och många möjligheter

VILLA SOLGLÄNTAN. Ett vanligt hus med ovanliga lösningar och många möjligheter VILLA SOLGLÄNTAN Ett vanligt hus med ovanliga lösningar och många möjligheter VILLA SOLGLÄNTAN Villa Solgläntan är ett vanligt hus med ovanliga lösningar och många möjligheter. Huset är ett traditionellt

Läs mer

Välkommen. Friliggande villa - Sörmarken Kv Klippingen - Tomt 16. Utgångspris : 3 125 000 kr, Boarea: ca 150 m²

Välkommen. Friliggande villa - Sörmarken Kv Klippingen - Tomt 16. Utgångspris : 3 125 000 kr, Boarea: ca 150 m² Objektbeskrivning Välkommen Friliggande villa - Sörmarken Utgångspris : 3 125 000 kr, Boarea: ca 150 m² Mäklare: Andreas Bergqvist Telefon: 033-10 77 99, Mobiltelefon: 0733-46 09 16 e-post: andreas.bergqvist@maklarhuset.se

Läs mer

VÄSTRA HALLERNA STENUNGSUND

VÄSTRA HALLERNA STENUNGSUND VÄSTRA HALLERNA STENUNGSUND BO HAVSNÄRA I STENUNGSUND Stenungsund är en av Sveriges snabbast växande orter. Det är inte förvånande här finns det mesta blomstrande företag, härlig natur, bryggliv, pendelavstånd

Läs mer

DITT ENERGIEFFEKTIVA A-HUS

DITT ENERGIEFFEKTIVA A-HUS DITT ENERGIEFFEKTIVA A-HUS BYGG FÖR FRAMTIDEN MED A-HUS Alla hus som kommer från A-hus tillverkas både med hänsyn till miljön och din plånbok. Klimatsmart boende är ett begrepp som ligger i tiden och innebär

Läs mer

Nu bygger vi om i Akalla

Nu bygger vi om i Akalla Nu bygger vi om i Akalla Nu startar vi ombyggnaden av våra hus och lägenheter på Järva. Vi bygger om för dig som bor i Svenska Bostäder Så här planerar vi att bygga om i Akalla Hus för hus Det tar omkring

Läs mer

HONUNGSVÄGEN. Rymligt kedjehus!

HONUNGSVÄGEN. Rymligt kedjehus! HONUNGSVÄGEN Rymligt kedjehus! 2 HONUNGSVÄGEN Välkommen till Honungsvägen Balticgruppen presenterar detta synnerligt trevliga kedjehus i två plan med generösa ytor och tilltalande planlösning. Genomgående

Läs mer

Ett klimatsmart projekt

Ett klimatsmart projekt Ett klimatsmart projekt För att stoppa klimatförändringarna måste våra utsläpp av växthusgaser minska dramatiskt. Det krävs konstruktiva samarbeten för att ta oss från individuellt koldioxidsnåla produkter

Läs mer

Kaptensgården. Radhusområde Västervik 2009-06-10. Daniel Fagerberg Arkitekter Birkagatan 4 111 36 Stockholm

Kaptensgården. Radhusområde Västervik 2009-06-10. Daniel Fagerberg Arkitekter Birkagatan 4 111 36 Stockholm Kaptensgården Radhusområde Västervik 2009-06-10 Daniel Fagerberg Arkitekter Birkagatan 4 111 36 Stockholm C: +46(0)703 384 385 T: +46(0)8 5592 6008 F: +46(0)8 316 009 E: daniel@danielfagerberg.se W: www.danielfagerberg.se

Läs mer

Första steget. Andra saker som du ska tänka på är hur ser tomten ut?

Första steget. Andra saker som du ska tänka på är hur ser tomten ut? Husköpet Att köpa hus En dröm om ett eget hus, ett hem som du vill leva i länge. Alla tankar om hur du vill ha det, hur du vill leva och bo kan bli verklighet. Stort eller litet, modernt eller gammaldags.

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL RUNSTEN VILLAGE

VÄLKOMMEN TILL RUNSTEN VILLAGE RUNSTEN VILLAGE VÄLKOMMEN TILL RUNSTEN VILLAGE Projektet Runsten Village började som en dröm om att kunna bo i direkt anslutning till sin passion. Att skapa en plats där du inte bara bor, utan även kan

Läs mer

Gotö källa. den nya trädgårdsstaden i Barkarö. Etapp 1 Vårbackegatan

Gotö källa. den nya trädgårdsstaden i Barkarö. Etapp 1 Vårbackegatan Gotö källa den nya trädgårdsstaden i Barkarö Etapp 1 Vårbackegatan Aroseken Alla tiders boende Sedan 1956 har vi på Aroseken gjort människor hemmastadda i Västerås. Med en stark lokal närvaro och som stadens

Läs mer

Nu bygger vi om i Husby

Nu bygger vi om i Husby Nu bygger vi om i Husby Nu startar vi ombyggnaden av våra hus och lägenheter på Järva. Vi bygger om för dig som bor i Svenska Bostäder Så här planerar vi att bygga om i Husby Hus för hus Det tar upp till

Läs mer

kaxiga detaljer Micaela Nordberg Fredrik Hedén Vå r t N ya H u s Vå r t N ya H u s

kaxiga detaljer Micaela Nordberg Fredrik Hedén Vå r t N ya H u s Vå r t N ya H u s Exteriört har familjen målat huset i en vit bruten kulör. För ett modernt uttryck har man valt att ta in silver som accentfärg, på bland annat vindskivor och stuprör funkis med kaxiga detaljer Det var

Läs mer

DITT NYA HEM I EKÄNGEN

DITT NYA HEM I EKÄNGEN DITT NYA HEM I EKÄNGEN bo BLAND EKAR I EKÄNGEN Välkommen till det nya området Björksäter i omtyckta Ekängen. Sedan det började byggas i Ekängen för 30 år sedan så har området gått från nästan noll till

Läs mer

Regionservice bygger Sveriges största. passivhus/plusenergihus

Regionservice bygger Sveriges största. passivhus/plusenergihus Mattias Wallin Regionservice Region Skåne, Fastighetsdivisionen Verksam i fastighetsbranschen sedan 1999 Projektledare för Rättspsykiatriskt centrum (RPC) sedan 2011 Projektledare för NSH (Nya sjukhusområdet

Läs mer

BRIGGEN 4. hyreslägenheter, Malmö FAKTABLAD. Briggen 4 lägenheter, Västra Hamnen, Malmö. T o r n a h e m

BRIGGEN 4. hyreslägenheter, Malmö FAKTABLAD. Briggen 4 lägenheter, Västra Hamnen, Malmö. T o r n a h e m BRIGGEN 4 hyreslägenheter, Malmö FAKTABLAD Västra Kanalgatan 1 211 41 Malmö telefon: 040-12 64 00 BESKRIVNING Fastighets AB Riggenhus bygger 37 lägenheter i det nya bostadsområdet Fullriggaren i Västra

Läs mer

HONUNGSVÄGEN. 3 695 000 kr

HONUNGSVÄGEN. 3 695 000 kr HONUNGSVÄGEN 3 695 000 kr 2 HONUNGSVÄGEN Välkommen till Honungsvägen Balticgruppen presenterar dessa synnerligen trevliga och väldisponerade Atriumhus i barnvänligt område på Umedalen. Husen bjuder på

Läs mer

Ett lite enklare sätt att hitta hem.

Ett lite enklare sätt att hitta hem. EGNAHEM Ett lite enklare sätt att hitta hem. EGNAHEM- är en husserie framtagen för att göra ditt husköp lite enklare och därmed också lite billigare. Det betyder inte att vi tummat på kvaliteten. Egnahem

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Hagbergsvägen 15

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Hagbergsvägen 15 Län Värmland Gatuadress Kommun Arvika Storlek 5 rum (3 sovrum) / 126 m² Område Degerängen Tillträde tidigast 2013-06-03 " Det bästa med detta boendet är köket och badrummet, men även att huset är lagom

Läs mer

Stadsradhus brf Radiomasten

Stadsradhus brf Radiomasten Stadsradhus brf Radiomasten Tre våningar med många alternativ på inredning och material Modernt bekvämt boende med hög kvalitet ETAPP 2 Stadsradhus för dig som vill bo med lite mer frihet. Bo modernt och

Läs mer

ETT EGET HUS ETT DRÖMBOENDE VALLERSVIK FRILLESÅS

ETT EGET HUS ETT DRÖMBOENDE VALLERSVIK FRILLESÅS ETT EET HUS ETT DRÖMBOENDE VALLERSVIK FRILLESÅS NORTORP A LILJAS VÄ Såld! B E D C FEM TOMTER FÖR DRÖMHUS A-hus och Varbergshus erbjuder nu fem tomter i havsnära, fridfulla Vallersvik, Frillesås i södra

Läs mer

Sändaregatan 6A. Län. Sändaregatan 6A Götaland Kommun Göteborg Storlek 4 rum (3 sovrum) / 105 m² Område Järnbrott Tillträde tidigast

Sändaregatan 6A. Län. Sändaregatan 6A Götaland Kommun Göteborg Storlek 4 rum (3 sovrum) / 105 m² Område Järnbrott Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Göteborg Storlek 4 rum (3 sovrum) / 105 m² Område Järnbrott Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 18 www.hemverket.se - Sida 2 av

Läs mer

VEBERÖD. Välkommen till Linnéa Park i Veberöd, Lund!

VEBERÖD. Välkommen till Linnéa Park i Veberöd, Lund! VEBERÖD Välkommen till Linnéa Park i Veberöd, Lund! BO NÄRA NATUREN I VEBERÖD Vid foten av Lund, på Romeleåsens sluttningar i Veberöd, ligger detta nya natursköna område med en unik boendemiljö om-sluten

Läs mer

Arkitektritad 1½-plansvilla med bra planslösning.

Arkitektritad 1½-plansvilla med bra planslösning. Objektbeskrivning Arkitektritad 1½-plansvilla med bra planslösning. Dunhammarvägen 34, Asarum, Korpadalen Boarea: 156 m 2 (biarea 49m 2 ) Tomtarea: 865 m 2 Utgångspris: 1 650 000 kr Budgivning e-bud: Ange

Läs mer

Idunavägen 4. Rymlig bostad på centralt läge! Götaland Kommun Uddevalla Storlek 145 m2. enligt överenskommelse. tidigast. Gatuadress Idunavägen 4

Idunavägen 4. Rymlig bostad på centralt läge! Götaland Kommun Uddevalla Storlek 145 m2. enligt överenskommelse. tidigast. Gatuadress Idunavägen 4 Idunavägen 4 Län Västra Götaland Typ Villa Kommun Uddevalla Storlek 145 m2 Område Gatuadress Idunavägen 4 Tillträde tidigast enligt överenskommelse Rymlig bostad på centralt läge! Fint och rymligt hus

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL

VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL HAVSNÄRA I FRÖSAKULL I attraktiva Frösakull, vid havet nära Tylösand kommer A-hus att uppföra 15 villor. Förutom den idylliska miljö som kännetecknar Frösakull lockar också närheten

Läs mer

Söndrum, Halmstad. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! Tidlösa moderna radhus som knyter an till den svenska byggnadstraditionen.

Söndrum, Halmstad. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! Tidlösa moderna radhus som knyter an till den svenska byggnadstraditionen. www.karnhem.se Foto: Hovs By, Växjö Söndrum, Halmstad Tidlösa moderna radhus som knyter an till den svenska byggnadstraditionen. Nära till Centrum, 5 km Skolor F-9, 1 km Vårdcentral, 300 m Närbutik, 900

Läs mer

Kastetvägen 34. Län Västra Götaland Gatuadress Kastetvägen 34 Kommun Uddevalla Storlek 5.0 rum (4 sovrum) / 134 m². Tillträde tidigast

Kastetvägen 34. Län Västra Götaland Gatuadress Kastetvägen 34 Kommun Uddevalla Storlek 5.0 rum (4 sovrum) / 134 m². Tillträde tidigast Län Västra Götaland Gatuadress Kommun Uddevalla Storlek 5.0 rum (4 sovrum) / 134 m² Område Sund västra Uddevalla Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Detta

Läs mer

AGARDHSGATAN 72. Agardhsgatan 72, 269 33 Båstad. Belägen i Båstad kommun, Båstad-Östra Karup församling. Skattesats 32,55.

AGARDHSGATAN 72. Agardhsgatan 72, 269 33 Båstad. Belägen i Båstad kommun, Båstad-Östra Karup församling. Skattesats 32,55. AGARDHSGATAN 72 Beskrivning Smakfullt gatuhus i toppskick med gästhus och privat södersida Längs anrika Agardhsgatan ligger denna fantastiska fastighet som omfattar såväl smakfullt gatuhus som utmärkt

Läs mer

Mysiga Skanör På Skanörs Vångar bygger vi nu åtta moderna hus i unik mysig gatuhusmiljö

Mysiga Skanör På Skanörs Vångar bygger vi nu åtta moderna hus i unik mysig gatuhusmiljö Mysiga Skanör På Skanörs Vångar bygger vi nu åtta moderna hus i unik mysig gatuhusmiljö Hej! Mitt namn är Niklas Jacobson och jag innehar agenturen för VårgårdaHus i Skåne. Jag kommer vara med er genom

Läs mer

VILLA ANNEBERG. Ett klassiskt trähus som kan byggas i många utföranden.

VILLA ANNEBERG. Ett klassiskt trähus som kan byggas i många utföranden. VILLA ANNEBERG Ett klassiskt trähus som kan byggas i många utföranden. VÄLKOMMEN TILL A-HUS PÅ HUSKNUTEN! Hos oss på Husknuten i Göteborg vill vi att ni ska känna er trygga när ni gör er livs kanske största

Läs mer

ARKITEKTRITADE LÅGENERGIHUS

ARKITEKTRITADE LÅGENERGIHUS ARKITEKTRITADE LÅGENERGIHUS Ett litet steg för miljön och ett stort steg för hus-sverige! För en inte allt så avlägsen tid sedan befann sig en designer (Niklas Madsen) och en arkitekt (Per Eriksson) på

Läs mer

Detta är en annonsbilaga från A-hus DITT NYA HEM I EKÄNGEN

Detta är en annonsbilaga från A-hus DITT NYA HEM I EKÄNGEN DITT NYA HEM I EKÄNGEN BO BLAND EKAR I EKÄNGEN Välkommen till det nya området Björksäter i omtyckta Ekängen. Sedan det började byggas i Ekängen för 30 år sedan så har området gått från nästan noll till

Läs mer

- VÄLKOMMEN HEM - Dragspelslunden ETT NYTT BOSTADSOMRÅDE I ÄLVDALEN

- VÄLKOMMEN HEM - Dragspelslunden ETT NYTT BOSTADSOMRÅDE I ÄLVDALEN - VÄLKOMMEN HEM - Dragspelslunden ETT NYTT BOSTADSOMRÅDE I ÄLVDALEN - ÄLVDALENS KOMMUN - Fjällen, bergen, skogen, älven tillsammans skapar de oslagbara vyer, spännande äventyr och härliga upptäckter.

Läs mer

Villagatan 19. www.hemverket.se - Sida 1 av 6

Villagatan 19. www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Län Örebro Gatuadress Kommun Laxå Storlek 4.0 rum (3 sovrum) / 81 m² Område Centralt Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Litet på utsidan. Stort på insidan!

Läs mer

SÄTTRA DIN MÄKLARE PÅ ÖLAND HUSET FÖR DIG SOM DRÖMT OM ETT MISSIONSHUS UTGÅNGSPRIS 695 000 KR

SÄTTRA DIN MÄKLARE PÅ ÖLAND HUSET FÖR DIG SOM DRÖMT OM ETT MISSIONSHUS UTGÅNGSPRIS 695 000 KR SÄTTRA HUSET FÖR DIG SOM DRÖMT OM ETT MISSIONSHUS BOSTADSTYP: FRITIDSHUS ANTAL RUM: 3 RUM ADRESS: SÄTTRA 69 UTGÅNGSPRIS 695 000 KR DIN MÄKLARE PÅ ÖLAND DET PERFEKTA HUSET FÖR DIG SOM DRÖMT OM ETT MISSIONSHUS

Läs mer

7 NYA HUS. Välkommen in i våra nya hemtrevliga hus. Sedan 1947

7 NYA HUS. Välkommen in i våra nya hemtrevliga hus. Sedan 1947 7 NYA HUS Välkommen in i våra nya hemtrevliga hus Sedan 1947 Läs om våra 7 nya hus VARMT VÄLKOMMEN TILL VISNING AV VÅRA HEMTREVLIGA HUS SOM BYGGS AV TRÄ FRÅN VÅRA EGNA OCH NÄRLIGGANDE SKOGAR. BLÄDDRA GÄRNA

Läs mer

Vi bygger bättre boenden för de många människorna

Vi bygger bättre boenden för de många människorna Vi bygger bättre boenden för de många människorna Vi måste bygga mer Det råder stor brist på bostäder och det måste byggas mer, det vet vi alla. Sedan början av 90-talet, då vi senast hade balans, har

Läs mer

Bäckaskog 201. Län Västernorrland Typ Villa Kommun Sollefteå Storlek 94 m2 Tillträde tidigast Gatuadress Bäckaskog 201

Bäckaskog 201. Län Västernorrland Typ Villa Kommun Sollefteå Storlek 94 m2 Tillträde tidigast Gatuadress Bäckaskog 201 Bäckaskog 201 Län Västernorrland Typ Villa Kommun Sollefteå Storlek 94 m2 Område Tillträde tidigast Gatuadress Bäckaskog 201 Charmigt hus med behov av lite kärlek! Tillbyggt och helrenoverat 1972. Stor

Läs mer

NYTT VILLAOMRÅDE I ANTNÄS 6 FRISTÅENDE 1,5 PLANSVILLOR MED EGET GARAGE

NYTT VILLAOMRÅDE I ANTNÄS 6 FRISTÅENDE 1,5 PLANSVILLOR MED EGET GARAGE NYTT VILLAOMRÅDE I ANTNÄS 6 FRISTÅENDE 1,5 PLANSVILLOR MED EGET GARAGE Välkommen till Karbinvägens sydsluttning Lätt tillgängligt i nya delen av byn, ett stenkast från Ica affären och busshållplatsen Kennet

Läs mer

LAPPETORP VID HAVET BO I NYKÖPINGS VACKRA SKÄRGÅRD

LAPPETORP VID HAVET BO I NYKÖPINGS VACKRA SKÄRGÅRD LAPPETORP VID HAVET BO I NYKÖPINGS VACKRA SKÄRGÅRD Skärgårdsliv på Lappetorp. 13 kilometer nordost om Nyköping ligger Lappetorp. Här bygger vi en levande skärgårdsmiljö med nya permanenthus. Området består

Läs mer

LINDBACKEN. Här skapar du ditt drömboende

LINDBACKEN. Här skapar du ditt drömboende LINDBACKEN Här skapar du ditt drömboende VÄLKOMMEN TILL LINDBACKEN I Uppsalas mysigaste stadsdel, Lindbacken kommer vi att uppföra sex stycken nya hem. Nu har du möjlighet att bygga ditt drömhus i området

Läs mer

"VÄSBYS VERTIKALA TRÄDGÅRDAR"

VÄSBYS VERTIKALA TRÄDGÅRDAR "VÄSBYS VERTIKALA TRÄDGÅRDAR" 1 DRAGONVÄGEN - HALVERA MERA Ett samarbete mellan White arkitekter och Väsbyhem FOKUS: KLIMATSKAL 2 DRAGONVÄGEN - HUR SER DET UT IDAG? 1 Miljonprogramshus. 8st på rad 2 Typexempel

Läs mer

Bygga nytt. Påverka energianvändningen i ditt nya hem

Bygga nytt. Påverka energianvändningen i ditt nya hem 1 Bygga nytt Påverka energianvändningen i ditt nya hem Du som bygger nytt har chansen att göra rätt från början, vilket är mycket lättare än att korrigera efteråt. Den här broschyren är tänkt att ge en

Läs mer

HONUNGSVÄGEN. Atriumhus - Nyproduktion!

HONUNGSVÄGEN. Atriumhus - Nyproduktion! HONUNGSVÄGEN Atriumhus - Nyproduktion! 2 HONUNGSVÄGEN Välkommen till Honungsvägen Balticgruppen presenterar dessa synnerligen trevliga och väldisponerade Atriumhus i barnvänligt område på Umedalen. Husen

Läs mer

Brf lomma läge Bofakta 6,2. takhöjd

Brf lomma läge Bofakta 6,2. takhöjd Brf lomma läge Bofakta 6,2 takhöjd Lägenheter Etapp 2 Fladängskolan Bilden är en illustration. Avvik Välkommen till Lomma Läge Höje å Som alltid när vi utvecklar bostäder, väljer vi ut de bästa adresserna

Läs mer

Parkstaden vid Brunnsparken i Örebro. 25 nya radhus. med äganderätt

Parkstaden vid Brunnsparken i Örebro. 25 nya radhus. med äganderätt Parkstaden vid Brunnsparken i Örebro 25 nya radhus med äganderätt Parkstaden Parkstaden Parkstaden vid Brunnsparken i Örebro har sin förebild i den klassiska trädgårdsstaden. Området ca 3 km från Örebro

Läs mer

Småhuskoncept från Derome Plusshus. Ett miljövänligt sätt att bo

Småhuskoncept från Derome Plusshus. Ett miljövänligt sätt att bo Småhuskoncept från Derome Plusshus Ett miljövänligt sätt att bo LEVA ETT SMART, EFFEKTIVT OCH PRISVÄRT KONCEPT Att bygga ett bostadsområde med radhus, kedjehus, parhus och/eller villor behöver inte vara

Läs mer

VÄSTRA HALLERNA STENUNGSUND

VÄSTRA HALLERNA STENUNGSUND VÄSTRA HALLERNA stenungsund BO havsnära i stenungsund Stenungsund är en av Sveriges snabbast växande orter. Det är inte förvånande här finns det mesta blomstrande företag, härlig natur, bryggliv, pendelavstånd

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Lindövägen 6C

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Lindövägen 6C Län Kalmar Gatuadress Kommun Kalmar Storlek 4 rum (3 sovrum) / 140 m² Område Lindö Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Området känns tryggt och bra med närhet till både centrum, skola och grönområden.

Läs mer

Åsgatan 26. www.hemverket.se - Sida 1 av 24

Åsgatan 26. www.hemverket.se - Sida 1 av 24 Län Dalarna Gatuadress Kommun Hedemora Storlek 9 rum (5 sovrum) / 280 m² Område Hedemora Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Rymlig villa med stilfullt rustade ytskikt, högt i tak och vacker utsikt.

Läs mer

LINDBACKEN. Storstensvägen 51-87, - UPPSALA. Storlek: 113,5 kvm Pris: 2 900 000-3 100 000 kr

LINDBACKEN. Storstensvägen 51-87, - UPPSALA. Storlek: 113,5 kvm Pris: 2 900 000-3 100 000 kr LINDBACKEN Storstensvägen 51-87, - UPPSALA Storlek: Byggår: 113,5 kvm 2015/2016 Antal rum: 5 rum & kök Pris: 2 900 000-3 100 000 kr Nybyggt bostadsrättsradhus i attraktiva Lindbacken! Detta moderna och

Läs mer

Kvadratsmart boende!

Kvadratsmart boende! Snart kan du bo här Ditt drömboende I det nyaste bostadsområdet i Mariehamn med närhet till allt du behöver dagligen och samtidigt med grönskande natur runt hörnet, får du det bästa av två världar Bostads

Läs mer

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD Lägenheter Etapp 2 Fladängskolan Bilden är en illustration. Avvik Välkommen till Lomma Läge Höje å Som alltid när vi utvecklar bostäder, väljer vi ut de bästa adresserna

Läs mer

Västra Gatuadress Drottninggatan 3 Götaland Kommun Töreboda Storlek 5 rum (3 sovrum) / 170 m² Tillträde tidigast

Västra Gatuadress Drottninggatan 3 Götaland Kommun Töreboda Storlek 5 rum (3 sovrum) / 170 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Töreboda Storlek 5 rum (3 sovrum) / 170 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Ett unikt hus med plats för många! Aktiv Bed & Breakfast samt en aktiv butikslokal

Läs mer

AB Svenskt Klimatneutralt Boende 0702-798-799 www.ases.me

AB Svenskt Klimatneutralt Boende 0702-798-799 www.ases.me AB Svenskt Klimatneutralt Boende 0702-798-799 www.ases.me Nulägesbeskrivning - Idag använder vi 150% av jordens resurser - År 2030 kommer den siffran att överstiga 200% Källa: Världsnaturfonden WWF Nulägesbeskrivning

Läs mer

Välkommen till Portvakten Söder

Välkommen till Portvakten Söder Bo i Europas klimatsmartaste hus! Välkommen till Portvakten Söder Framtidens boende i ett hållbart samhälle Portvakten Söder Vi erbjuder 64 lägenheter i två punkthus med vardera åtta våningar. Inflyttning

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Stationsgatan 12

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Stationsgatan 12 Län Värmland Gatuadress Kommun Grums Storlek 3.0 rum (2 sovrum) / 110 m² Område Segmon Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Fint hus på en återvändsgata

Läs mer

Län Västernorrland Gatuadress Östbyn 122 Kommun Sundsvall Storlek 5.0 rum (3 sovrum) / 165 m² Område Östbyn - Holm Tillträde tidigast

Län Västernorrland Gatuadress Östbyn 122 Kommun Sundsvall Storlek 5.0 rum (3 sovrum) / 165 m² Område Östbyn - Holm Tillträde tidigast Län Västernorrland Gatuadress Kommun Sundsvall Storlek 5.0 rum (3 sovrum) / 165 m² Område Östbyn - Holm Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Charmigt sekelskifteshus,

Läs mer

BO NATURNÄRA I VEBERÖD DITT NYA HEM I LINNÉA PARK

BO NATURNÄRA I VEBERÖD DITT NYA HEM I LINNÉA PARK LINNÉA PARK VEBERÖD BO NATURNÄRA I VEBERÖD Vid foten av Lund, på Romeleåsens sluttningar i Veberöd, ligger detta nya natursköna område med en unik boendemiljö omsluten av blandskog och enorma rekreationsområden.

Läs mer

ENPLANSGRUPPEN. Sellerivägen Sörbyängen. uppför 6 st enplansvillor med äganderätt

ENPLANSGRUPPEN. Sellerivägen Sörbyängen. uppför 6 st enplansvillor med äganderätt ENPLANSGRUPPEN uppför 6 st enplansvillor med äganderätt Sellerivägen Sörbyängen Kontakt: Magnus Olsén 070-759 23 76 eller Peter Lindahl 070-655 35 19 BOSTADSFAKTA Sellerivägen Örebro Antal rum och storlek:

Läs mer

Nyrenoverad 1 1/2 plansvilla med hel källare inklusive garagedel.

Nyrenoverad 1 1/2 plansvilla med hel källare inklusive garagedel. Objektbeskrivning Nyrenoverad 1 1/2 plansvilla med hel källare inklusive garagedel. Stiftelsevägen 10, Hosjö, Falun Boarea: 80 m 2 (biarea 138m 2 ) Tomtarea: 1042 m 2 Utgångspris: 895 000 kr Budgivning

Läs mer

Stutaliden 17. www.hemverket.se - Sida 1 av 6

Stutaliden 17. www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Län Halland Gatuadress Kommun Kungsbacka Storlek 6.0 rum (5 sovrum) / 158 m² Område Palta Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Välskött och välplanerat kedjehus

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Sågbrogatan 13

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Sågbrogatan 13 Län Örebro Gatuadress Kommun Laxå Storlek 4.0 rum (3 sovrum) / 138 m² Område Centralt Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Ett stort funktionellt radhus

Läs mer

FRILIGGANDE VILLA - LOMMA - PRIS: :- ELLER HÖGSTBJUDANDE

FRILIGGANDE VILLA - LOMMA - PRIS: :- ELLER HÖGSTBJUDANDE FRILIGGANDE VILLA - LOMMA - PRIS: 6 000 000:- ELLER HÖGSTBJUDANDE Beskrivning Lomma 1 plans friliggande med källare. Här har vi ett rejält, fräscht och välvårdat hus för Er som behöver utrymme för lek

Läs mer

FLYGBILD. folkets park. Parkhusen - Folkets Park - Vision och målsättning

FLYGBILD. folkets park. Parkhusen - Folkets Park - Vision och målsättning Parkhusen - Folkets Park - Vision och målsättning Folkets Park. För våra ögon och skissande händer ett lugnt och underbart skönt område där lummighet och stillhet blandas med öppenhet och vilja. Dessa

Läs mer

Lomma Lingongatan 20

Lomma Lingongatan 20 Lomma Lingongatan 20 Lingongatan 20 KORTFAKTA OBJEKTSTYP: Kedjehus BOAREA: ca 99 m2 BIAREA: ca 99 m2 ANTAL RUM: 4 rum och kök TOMTAREA: ca 400 m2 BYGGÅR: 1969 UTGÅNGSPRIS: 3.100.000 kr MÄKLARENS BESKRIVNING

Läs mer

LINCOPIA HUS & BYGG AB

LINCOPIA HUS & BYGG AB arkitektritade energisnåla stenhus LINCOPIA HUS & BYGG AB Vi bygger gedigna, miljövänliga lågenergi samt passivhus i sten. INNEHÅLL 02 Om Lincopia 04 Varför stenhus? 06 Villa Solaris 08 Villa Atrium 10

Läs mer

Kommun Lidköping Storlek 5 rum (4 sovrum) / 112 m² Tillträde tidigast

Kommun Lidköping Storlek 5 rum (4 sovrum) / 112 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Lidköping Storlek 5 rum (4 sovrum) / 112 m² Tillträde tidigast 2013-08-01 " Vi tycker att det är ett ljust och bra planerat radhus i lugnt och barnvänligt område,

Läs mer

Känn dig som. hemma. på Östra Lugnet

Känn dig som. hemma. på Östra Lugnet Känn dig som hemma på Östra Lugnet Välplanerade bostäder och Gott om gång- och cykelstråk genom området. lummig småstadskänsla Härliga lek- och mötesplatser för hela familjen. Nu finns drömboendet inom

Läs mer

Landsvägen 29. Län Jönköping Gatuadress Landsvägen 29 Kommun Vaggeryd Storlek 6.0 rum (3 sovrum) / 172 m² Område Skillingaryd / Klevshult

Landsvägen 29. Län Jönköping Gatuadress Landsvägen 29 Kommun Vaggeryd Storlek 6.0 rum (3 sovrum) / 172 m² Område Skillingaryd / Klevshult Län Jönköping Gatuadress Kommun Vaggeryd Storlek 6.0 rum (3 sovrum) / 172 m² Område Skillingaryd / Klevshult Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Välkomen

Läs mer

LJUMVIKEN DRÖMMEN OM LIVET VID HAVET

LJUMVIKEN DRÖMMEN OM LIVET VID HAVET LJUMVIKEN DRÖMMEN OM LIVET VID HAVET BO I LJUMVIKEN MED UNIKT HAVSLÄGE! Var området ligger och status på tomterna hittar du på www.myresjohus.se/projekt När du flyttar till Ljumviken, Skärgårdsstigen,

Läs mer

HÖNÖ. Fyra vackra tomter på attraktiva Hönö

HÖNÖ. Fyra vackra tomter på attraktiva Hönö HÖNÖ Fyra vackra tomter på attraktiva Hönö VACKRA HÖNÖ. EN SKÄRGÅRDSIDYLL NÄRA STAN På Hönö, en av Göteborgarnas mest klassiska sommarfavoriter, kan A-hus nu erbjuda möjliheten att bygga nytt. Här är havet

Läs mer

Län Västernorrland Gatuadress Steinkjervägen 6 Kommun Sollefteå Storlek 7 rum (5 sovrum) / 208 m² Område Prästbordet Tillträde tidigast

Län Västernorrland Gatuadress Steinkjervägen 6 Kommun Sollefteå Storlek 7 rum (5 sovrum) / 208 m² Område Prästbordet Tillträde tidigast Län Västernorrland Gatuadress Kommun Sollefteå Storlek 7 rum (5 sovrum) / 208 m² Område Prästbordet Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Trivsamt hus för stor familj med ytor för umgänge och matlagning

Läs mer

ENERGISNÅLA GÖTENEHUS MODERN TEKNIK FÖR LÄGRE ENERGIKOSTNAD OCH MINSKAD MILJÖPÅVERKAN

ENERGISNÅLA GÖTENEHUS MODERN TEKNIK FÖR LÄGRE ENERGIKOSTNAD OCH MINSKAD MILJÖPÅVERKAN ENERGISNÅLA GÖTENEHUS MODERN TEKNIK FÖR LÄGRE ENERGIKOSTNAD OCH MINSKAD MILJÖPÅVERKAN Modern bekvämlighet med låg energiförbrukning Intresset för smarta energilösningar i boendet ökar. Samtidigt ställer

Läs mer

2 075 000 kr Accepterat pris

2 075 000 kr Accepterat pris Friköpt, villa radhus Härrydavägen 181, Härryda Precis intill Mölndalsån ligger denna rymliga och natursköna fastighet. Den öppna och ljusa villan passar lika bra för den större familjen som för ett företag,

Läs mer

B R F Ä n g s h u s e n

B R F Ä n g s h u s e n BRF Ängshusen en ny sorts ekoby På östra sidan av Tjörn, i Höviksnäs, växer det just nu fram en ekoby. Den kommer att bestå av ett femtiotal lägenheter, där de första bostäderna kommer vara klara för inflyttning

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL. Kärleken sitter i väggarna

VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL. Kärleken sitter i väggarna VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL Kärleken sitter i väggarna HAVSNÄRA I FRÖSAKULL I attraktiva Frösakull, vid havet nära Tylösand kommer A-hus att uppföra 15 villor. Förutom den idylliska miljö som kännetecknar

Läs mer

Liverudsvägen 12. Län. Västra Gatuadress Liverudsvägen 12. Kommun Bengtsfors Storlek 7.0 rum (5 sovrum) / 140.5 m² Område Bäcken Tillträde tidigast

Liverudsvägen 12. Län. Västra Gatuadress Liverudsvägen 12. Kommun Bengtsfors Storlek 7.0 rum (5 sovrum) / 140.5 m² Område Bäcken Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Bengtsfors Storlek 7.0 rum (5 sovrum) / 140.5 m² Område Bäcken Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Välskött suterränghus

Läs mer

Län Jönköping Gatuadress Kalvshult Östergården 2 Kommun Tranås Storlek 2 rum (1 sovrum) / 35 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Jönköping Gatuadress Kalvshult Östergården 2 Kommun Tranås Storlek 2 rum (1 sovrum) / 35 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Jönköping Gatuadress Kommun Tranås Storlek 2 rum (1 sovrum) / 35 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Stugan har privat läge utan grannar (närmsta är ca 500 m bort). Man har sjöutsikt och

Läs mer

Övre Svartlå 408. Övre Svartlå 408. www.hemverket.se - Sida 1 av 6

Övre Svartlå 408. Övre Svartlå 408. www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Län Norrbotten Gatuadress Kommun Boden Storlek 4.0 rum (3 sovrum) / 106 m² Område Övre Svartlå Tillträde tidigast 2010-12-05 www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Ekonomiskt och fint hus med utmärkt

Läs mer

Län Halland Gatuadress Ekarevägen 9 Kommun Varberg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 130 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Halland Gatuadress Ekarevägen 9 Kommun Varberg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 130 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Halland Gatuadress Kommun Varberg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 130 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " En fräsch och välplanerad bostad belägen i lugnt och trivsamt bostadsområde. -- Christian

Läs mer

Öjersjövägen 38F Götaland Kommun Partille Storlek 4 rum (3 sovrum) / 94 m² Område Öjersjö Tillträde tidigast

Öjersjövägen 38F Götaland Kommun Partille Storlek 4 rum (3 sovrum) / 94 m² Område Öjersjö Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Partille Storlek 4 rum (3 sovrum) / 94 m² Område Öjersjö Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Nyrenoverat och välplanerat parhus med lättskött och solig trädgård.

Läs mer

Bastasjö. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil

Bastasjö. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil www.karnhem.se Bastasjö 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil Nära till Centrum, 9 km Skola, 2 km Förskola, intill Mataffär, 2 km Cykelväg, intill Mitt i naturen! Bastasjö friluftsområde med elljusspår

Läs mer

DITT NYA HEM I EKÄNGEN

DITT NYA HEM I EKÄNGEN DITT NYA HEM I EKÄNGEN bo BLAND EKAR I EKÄNGEN Välkommen till det nya området Björksäter i omtyckta Ekängen. Sedan det började byggas i Ekängen för 30 år sedan så har området gått från nästan noll till

Läs mer

DANSKA PARKEN. Funkisinspirerade stadshus i Lund

DANSKA PARKEN. Funkisinspirerade stadshus i Lund DANSKA PARKEN Funkisinspirerade stadshus i Lund DANSKA PARKEN Funkisinspirerade stadshus i Lund På gröna, sköna Oscarshem i ett naturligt grönområde växer bostadsområdet Danska Parken fram. Här uppför

Läs mer

Snart kan du bo här! Idag har man uppfört två hus om fyra rum och kök, 117 m 2.

Snart kan du bo här! Idag har man uppfört två hus om fyra rum och kök, 117 m 2. Snart kan du bo här! Fastighets Ab Österängen i Eckerö har planer på att uppföra nitton välplanerade bostadshus, samtliga med fin utsikt över vattnet. Området ligger vackert med tillgång till gemensam

Läs mer

SKOLGATAN 13. Skolgatan 13, Grevie. Belägen i Båstad kommun, Förslöv-Grevie församling. Skattesats 32,42.

SKOLGATAN 13. Skolgatan 13, Grevie. Belägen i Båstad kommun, Förslöv-Grevie församling. Skattesats 32,42. SKOLGATAN 13 Beskrivning Sött och karaktärsfullt med lummig trädgård och uthus med möjligheter I lugnt och centralt kvarter säljs denna charmiga och karaktärsfulla bostad med rätta attributen. Lummig grönska,

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Almåsa Fritidsby - Drabagatan 9 Kommun Malmö Storlek 2 rum (1 sovrum) / 52 m². Tillträde tidigast

Län Skåne Gatuadress Almåsa Fritidsby - Drabagatan 9 Kommun Malmö Storlek 2 rum (1 sovrum) / 52 m². Tillträde tidigast Län Skåne Gatuadress Almåsa Fritidsby - Drabagatan 9 Kommun Malmö Storlek 2 rum (1 sovrum) / 52 m² Område " Almåsa Fritidsby Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Lugnt och skönt område med god grannskap.

Läs mer

Län Örebro Gatuadress Kommun Hallsberg Storlek 4.0 rum (2 sovrum) / 115 m² Område. Tillträde tidigast. Norra Pålsboda. Enligt överenskommelse

Län Örebro Gatuadress Kommun Hallsberg Storlek 4.0 rum (2 sovrum) / 115 m² Område. Tillträde tidigast. Norra Pålsboda. Enligt överenskommelse Län Örebro Gatuadress Kommun Hallsberg Storlek 4.0 rum (2 sovrum) / 115 m² Område Norra Pålsboda Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Fastigheten består

Läs mer

Vackra villor på Hovshagas soligaste sida

Vackra villor på Hovshagas soligaste sida v ä x j ö h o v s h ö j d Vackra villor på Hovshagas soligaste sida Inspirationsbild interiör Johanna, 124 kvm d e s i g n h e l h e t t r y g g h e t p r i s v ä r t Klara och Maria de vackra husen på

Läs mer