Prospekt. S-10 Examensresa.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Prospekt. S-10 Examensresa. www.x-resan.se"

Transkript

1 Prospekt S-10 Examensresa

2 Vilka är vi? X-Resan är en ideell förening med cirka 30 medlemmar som alla är stundenter från Samhällsbyggnadssektionen på KTH. Vi läser vårt nästsista år på utbildningen och föreningens mål är att vi ska åka på en gemensam examensresa innan studierna avslutas. Under resan är det tänkt att vi ska genomföra studiebesök, lyssna på föreläsningar relaterade till utbildningen och andra aktiviteter för att fördjupa vår kunskap inför vår stundande karriär. För att kunna realisera våra drömmar är vi villiga att arbeta hårt för att få åka iväg på vår examensresa. Vi erbjuder därför ett flertal tjänster riktade mot företag inom Samhällsbyggnadsbranschen. Exempel på de tjänster vi har att erbjuda: - Lunchföreläsningar för båda små och större sällskap. - Catering till företagsfester eller andra middagar. - Anordna företagsfester eller privata event. - Städnings-, lager-, sorterings- och köksarbeten. - Fysisk kampanjande på KTH Campus genom flyersutdelning, kaffekampanjande eller dylikt. De förslag på event som presenteras i produktportföljen anpassas gärna efter era behov något som vi starkt uppmuntrar. Vi är även öppna för andra förslag och idéer till event. Genom att anlita X- Resans medlemmar får ni inte endast engagerad personal till era event utan även en unik möjlighet att exponera ert företag mot 30 KTH studenter som utexamineras sommaren 2015.

3 Samarbetsavtal Vill ni att ert företag ska nå ut till fler Samhällsbyggare? Vi har ett flertal samarbetsavtal som kan hjälpa er nå ut till hela sektionen eller mot X-resans medlemmar. Huvudsamarbetspartner (Pris enligt överenskommelse) Vi är ute efter att samarbeta med företag som hjälpa oss genom hela vår resa för att den ska bli så bra som möjlig. Det kan till exempel vara genom att låta oss besöka ett av sina utländska kontor på en exotisk plats eller ett studiebesök på ett sverigekontor. Som Huvudsamarbetspartner får ni i gengälld hjälp att exponeras mot Samhällsbygnnadssektionens studenter, delvis genom vår Caféverksamhet men även via våra sociala medier. Möjlighet till vardaglig exoponering i Oasen, Samhällsbyggnads sektionslokal, under hela läsåret Det kan till exempel vara i form av en lunch-macka namngivet efter er, exponering på Café-skyllt eller genom att personal har T-shirt med er logotype. Vi är även öppna för andra förslag om ni har några! Möjlighet till exponering under resans gång. Till exempel genom att vi besöker er utlandsverksamhet och skriver om det på våra sociala medier eller genom att medlemmarna bär sponsorat material. Samarbetsavtal (Pris enligt överenskommelse) Som samarbetspartner med X-resans medlemmar får ni en unik möjlighet att få hjälp att anornda er företagsfest. Våra engagerade medlemmar kan hjälpa till med allt från matlagningen, städningen till logistiken. I utbyte får ni exponering av ert företag på vår hemsida och våra sociala medier innan resan. Under resans gång finns även möjlighet till exponering. Möjlighet till exponering under resans gång. Webpartner (5 000 kronor) Vill ni vara med och synas på vår hemsida som riktar sig mot X-resans medlemmar och övriga studenter inom sektionen? Det är ett ypperligt tillfälle att berätta lite mer om ert företag för studenter. Vi marknadsför samarbetet via våra sociala medier.

4 Lunchföreläsningar Lunchföreläsningar är ett populärt inslag på KTH Campus där företagsrepresentanter får möjligheten att på ett personligt sätt presentera sitt företag för studenterna. Vi uppmuntrar er att lägga ner tid och energi på att utforma en välarbetad presentation som inspirerar åhörarna. Efteråt finns även möjlighet till frågeställningar och mingel. Vi inom X-resan har erfarenheten av att anordna lunchföreläsningar och har själva gått på många så vi vet exakt inom vilka tidsramar en god presentation för KTH studenter ligger inom därför är det här ett ypperligt sätt att nå ut till morgondagens Samhällsbyggare! Liten lunchföreläsning ( kr eller 100 kr / kuvert) Föreläsningssal för cirka 70 personer, inklusive projektor. Lunch-macka med olika pålägg så som Salami/Brie, Pesto/Mozzarella (V) och Ost/Skinka. Kostar 80 kronor per kuvert inklusive fika som består av kaffe och bulle. Pastasallad med olika ingredienser så som Skinka/Ost, Soltorkade tomater/fetaost (V) och Kyckling/Curry. Kostar 100 kronor per kuvert inklusive fika som består av kaffe och bulle. Dricka (Loka, Läsk eller Smakis/Festis). Bokning av lokal och lokalhyran ingår i priset. Annonsering via Facebook/Twitter samt 2st A4-posters. Personlig kontakt fram tills lunchföreläsningen samt 2st studenter som hjälper till att ställa i ordning inför lunchföreläsningen och städar efteråt. Stor lunchföreläsning (8 000 kr + 80 kr eller 100 kr / kuvert) Föreläsningssal för minst 100 personer, inklusive projektor. Lunch-macka med olika pålägg så som Salami/Brie, Pesto/Mozzarella (V) och Ost/Skinka. Kostar 80 kronor per kuvert inklusive fika som består av kaffe och bulle. Pastasallad med olika ingredienser så som Skinka/Ost, Soltorkade tomater/fetaost (V) och Kyckling/Curry. Kostar 100 kronor per kuvert inklusive fika som består av kaffe och bulle. Dricka (Loka, Läsk eller Smaskis/Festis). Kaffe/Te och bakverk (t.ex. Bulle/Kakor). Bokning av lokal och lokalhyran ingår priset. Annonsering via Facebook/Twitter (inklusive betald marknadsföring av Facebook-post), 3st A3-posters samt inspring på minst två föreläsningar. Personlig kontakt fram tills lunchföreläsningen samt 2st studenter som hjälper till att ställa i ordning inför lunchföreläsningen och städar efteråt.

5 Cateringverksamhet Behöver ni mat till ett företagsevent? Vi hjälper gärna till med maten till företagsfester eller privata fester. I vår grundmeny ingår följande rätter: Förrätt: o Lufttorkad skinka med Honungsmelon o Toast Skagen o Mozzarella & Tomatsallad (V) Huvudrätt: o Ugnsgratinerad Fläskytterfilé med Lingonsås och Rostade rotfrukter o o Vitlöks- och citrondoftande Fisk i folieknyte med gräslöksslungat potatismos Kikärtsbiffar med Tzatziki och couscous (V) Till samtliga rätter serveras passande grönsaker efter säsong. Efterrätt: o Kladdkaka med Grädde o Frukt- och Bärcocktail o Äppelpaj med Vaniljsås Buffé består av tre varmrätter eller enligt överenskommelse. Observera att detta endast är vår grundmeny, om ni har andra önskemål är vi alltid öppna för förslag! Priserna för vår cateringverksamhet: En rätt kostar 150 kronor per kuvert. Två rätter kostar 225 kronor per kuvert. Tre rätter kostar 300 kronor per kuvert. Buffé och övriga menyer utanför grundmenyn prissätts efter överenskommelse. Utöver det så debiteras 200 kronor per timme och person för serveringspersonal. Om serveringspersonal önskas måste minst två personer anställas och minimitiden är då tre timmar. Övriga tjänster Här finns förslag på övriga tjänster som vi utför. Är ni intresserade av andra tjänster som inte ingår i denna produktportfölj så hör av er till oss så ser vi till att hjälpa till. Städning och sorteringsarbeten Behöver ni hjälp med städningen efter företagsfesten eller garderobsjobb under en temadag? Vi erbjuder tjänster inom garderob-, städning-, lager- eller sorteringsarbeten i samband med till exempel företagsfester eller branschorganisationers temadagar. Minimitiden för arbetet är tre timmar. Kampanjarbete på KTH Campus Vill ni synas mer på Campus? Nå ut till fler studenter? Då är det alltid effektivt och enkelt att kampanja på KTH där alla studenter finns. Vi kan hjälp er med ert fysiska kampanjande genom att till exempel dela ut flyers och/eller kaffekampanja. Det är väldigt fördelaktigt att dela ut gratisartiklar i samband med fysiskt kampanjande som till exempel kafffe, frukt eller annan lättare förtäring för att enklare nå ut med sitt budskap. Vi har erfarenhet av att utföra kampanjarbete inom organisationen och vet hur man effektivast når ut till målgruppen samhällsbyggare. Är det här något ni är intresserade av så tveka inte om att höra av er till oss.

KONGLIGA KEMISEKTIONEN KTH. Produktportfölj. Kemisektionensnäringslivsutskott KNUT

KONGLIGA KEMISEKTIONEN KTH. Produktportfölj. Kemisektionensnäringslivsutskott KNUT KONGLIGA KEMISEKTIONEN Produktportfölj KTH Kemisektionensnäringslivsutskott KNUT KNUT 2016/2017 Innehåll Produktportföljens innehåll... 2 Evenemang... 2 Allmänt... 2 Lunchföreläsning... 2 Studiebesök...

Läs mer

THS Näringslivsgrupp 2010-2011

THS Näringslivsgrupp 2010-2011 THS Näringslivsgrupp 2010-2011 En plattform mellan företag och studenter THS Näringsliv THS Näringsliv är Tekniska Högskolans Studentkårs centrala organ för näringslivssamverkan. Vi arbetar ständigt för

Läs mer

THS Näringsliv 2011-2012

THS Näringsliv 2011-2012 Produktportfölj THS Näringsliv 2011-2012 Plattformen mellan företag och KTHs studenter www.thsnaringsliv.se THS Näringsliv THS Näringsliv är Tekniska Högskolans Studentkårs centrala organ för näringslivssamverkan.

Läs mer

THS Näringsliv 2011-2012

THS Näringsliv 2011-2012 Produktportfölj THS Näringsliv 2011-2012 Plattformen mellan företag och KTHs studenter www.thsnaringsliv.se THS Näringsliv THS Näringsliv är Tekniska Högskolans Studentkårs centrala organ för näringslivssamverkan.

Läs mer

Meny SVERIGE RUNT CATERING. Tel: 08-28 10 05 Fax: 08-556 491 10 e-mail: srcatering@telia.com www.sverigeruntcatering.se

Meny SVERIGE RUNT CATERING. Tel: 08-28 10 05 Fax: 08-556 491 10 e-mail: srcatering@telia.com www.sverigeruntcatering.se Meny SVERIGE RUNT CATERING Tel: 08-28 10 05 Fax: 08-556 491 10 e-mail: srcatering@telia.com www.sverigeruntcatering.se Sverige Runt Catering har sitt huvudkontor och utgångspunkt i södra Stockholm, och

Läs mer

arbetsmarknad@luleastudentkar.com 0920-49 32 72 Luleå Studentkår Luleå Tekniska Universitet 971 87 Luleå

arbetsmarknad@luleastudentkar.com 0920-49 32 72 Luleå Studentkår Luleå Tekniska Universitet 971 87 Luleå Luleå Studentkår är en intresseorganisation som verkar för studenter på Luleå tekniska universitet. Genom våra studentföreningar har vi en nära anknytning till studenter hos samtliga utbildningar inom

Läs mer

FÖRTÄRINGSKATEGORIER

FÖRTÄRINGSKATEGORIER FÖRTÄRINGSKATEGORIER FK A = FIKA FK B = ENKLARE CATERING FK C = FINARE CATERING FK D = STÖRRE EVENEMANG Definition FK A Fika Med "Fika" avses lättare förtäring såsom t.ex. fralla, baguette, bulle, kaka

Läs mer

För info och kontakt mail: catering@nationernashus.se tel: 0733455916

För info och kontakt mail: catering@nationernashus.se tel: 0733455916 Catering På Nationernas Hus är vår ambition att kunna erbjuda något utöver det vanliga. Vi vill kunna leverera genuin matlagning från grunden av duktiga kockar till såväl studenter som andra gäster. Vårt

Läs mer

Civilingenjör i Teknisk biologi är ett bioteknikprogram med betoning på teknik och materialvetenskap i biologins tjänst.

Civilingenjör i Teknisk biologi är ett bioteknikprogram med betoning på teknik och materialvetenskap i biologins tjänst. Välkommen! Hej och välkommen till TBi-sektionens samarbetsfolder! Vi är en glad sektion på Linköpings Tekniska Högskola vars studenter utbildar sig till civilingenjörer och naturvetare inom kemi och bioteknik.

Läs mer

THS Näringsliv våren 2014

THS Näringsliv våren 2014 Produktportfölj THS Näringsliv våren 2014 Plattformen mellan företag och KTHs studenter www.thsnaringsliv.se THS Näringsliv THS Näringsliv är Tekniska Högskolans Studentkårs centrala organ för näringslivsverksamhet.

Läs mer

Produktportfölj. THS Näringsliv. Plattformen mellan företag och KTHs studenter. www.thsnaringsliv.se

Produktportfölj. THS Näringsliv. Plattformen mellan företag och KTHs studenter. www.thsnaringsliv.se Produktportfölj THS Näringsliv Plattformen mellan företag och KTHs studenter www.thsnaringsliv.se THS Näringsliv THS Näringsliv är Tekniska Högskolans Studentkårs centrala organ för näringslivsverksamhet.

Läs mer

Mörlandas Butikskök. För beställning: tel. 0513-500 05 mail: morlandalivs@hotmail.com www.morlandalivs.se Du kan också följa oss på facebook

Mörlandas Butikskök. För beställning: tel. 0513-500 05 mail: morlandalivs@hotmail.com www.morlandalivs.se Du kan också följa oss på facebook Mörlandas Butikskök Cateringmeny för avhämtning 2015 För beställning: tel. 0513-500 05 mail: morlandalivs@hotmail.com www.morlandalivs.se Du kan också följa oss på facebook Vi reserverar oss för eventuella

Läs mer

Produktportfölj Uniaden 2019

Produktportfölj Uniaden 2019 Produktportfölj Uniaden 2019 Uniaden är namnet på Umeå kommuns största studentdrivna näringslivsprojekt som årligen arrangeras vid Umeå universitet och är i dagsläget Sveriges bredaste arbetsmarknadsdag

Läs mer

Meny för Fest & Kalas

Meny för Fest & Kalas Meny för Fest & Kalas Avhämtning eller Leverans 2011 www.lokstalletalvesta.se Meny för avhämtnings eller leverans Hos oss på Lokstallet kan du välja mellan många menyer och förslag, om ni önskar något

Läs mer

MIDDAGSMENY MIDDAGSMENY - FÖRRÄTTER MIDDAGSMENY - VARMRÄTTER

MIDDAGSMENY MIDDAGSMENY - FÖRRÄTTER MIDDAGSMENY - VARMRÄTTER MIDDAGSMENY Komponera din egen middag och avnjut den här hos oss på i samband med konferens, privat med vänner eller vid bokning av festvåning. Du kan också avnjuta den i egen hemmamiljö genom Catering.

Läs mer

Eventportfölj. Malvina 14/15

Eventportfölj. Malvina 14/15 Hej! Har du kommit så här långt är DU säkert nyfiken på vilket sätt din organisation kan samarbeta med Malvina? Malvina är nätverket för kvinnliga studenter på KTH och vi har över 1000 medlemmar som ni

Läs mer

Äventyret kan börja...

Äventyret kan börja... Företag Äventyret kan börja... PRODUKTIVA UPPLEVELSER FÖR FÖRETAG Företag Produktiva upplevelser Större effektivitet och mera nöje Boda Borg i Karlskoga ger företagsgrupper upp till 25 olika Questar att

Läs mer

Produktportfölj Uniaden 2018

Produktportfölj Uniaden 2018 Produktportfölj Uniaden 2018 Uniaden är namnet på Umeå kommuns största studentdrivna näringslivsprojekt som årligen arrangeras vid Umeå universitet och är i dagsläget Sveriges bredaste arbetsmarknadsdag

Läs mer

Teknologkåren vid Luleå tekniska universitet Arbetsmarknadsenheten EventPortfölj

Teknologkåren vid Luleå tekniska universitet Arbetsmarknadsenheten EventPortfölj Teknologkåren vid Luleå tekniska universitet Välkommen till Teknologkårens arbetsmarknadsenhet. Vi jobbar med mötet mellan studenter och företag genom dels vår arbetsmarknadsvecka, LARV, och dels olika

Läs mer

VARMT VÄLKOMMEN TILL JOSEFINA

VARMT VÄLKOMMEN TILL JOSEFINA VARMT VÄLKOMMEN TILL JOSEFINA JOSEFINA EN OAS MED MÅNGA MÖJLIGHETER Galärbaren I vår populära Galärbar hittar du även ett av Stockholms bästa caféer. Vi har massor av bakverk, smörgåsar och kaffesorter

Läs mer

Produktkatalog. Luleå Studentkår Luleå tekniska universitet

Produktkatalog. Luleå Studentkår Luleå tekniska universitet Produktkatalog Luleå Studentkår Luleå tekniska universitet LULEÅ STUDENTKÅR 1 kår 6 sektioner Luleå Studentkår är en intresseorganisation som verkar för studenter på Luleå tekniska universitet. Vårt ansvarsområde

Läs mer

Cateringmeny Kontakt: bestallning.frosundavik@eurest.se

Cateringmeny Kontakt: bestallning.frosundavik@eurest.se Cateringmeny Kontakt: bestallning.frosundavik@eurest.se VÄLKOMMEN TILL DIN NYA RESTAURANGUPPLEVELSE! PUUR är ett nytt koncept som erbjuder dig ett varierat och spännande utbud på ett annorlunda sätt. Vår

Läs mer

Vid övriga önskemål var vänligen kontakta oss 08 553 535 82 eller på rest.sjokringlan@eurest.se

Vid övriga önskemål var vänligen kontakta oss 08 553 535 82 eller på rest.sjokringlan@eurest.se Varm dryck Kaffe, Te Kall dryck Ramlösa 33 cl Läsk 33 cl Ramlösa 50cl Läsk 50cl Juicetetra Konditori Semla Liten (säsong) Semla Stor (säsong) Mini muffins Mini donut Mjuk kaka Brownie Kanelbulle Småkakor

Läs mer

Äventyret kan börja...

Äventyret kan börja... Företag 2013-2014 Äventyret kan börja... PRODUKTIVA UPPLEVELSER FÖR FÖRETAG Företag 2013-2014 Produktiva upplevelser Större effektivitet och mera nöje Boda Borg i Karlskoga ger företagsgrupper upp till

Läs mer

Företagskatalog Datatekniksektionen

Företagskatalog Datatekniksektionen Företagskatalog Datatekniksektionen 01000100 01100001 01110100 01100001 01110100 00101 01101011 01101110 01101001 01101011 1 01100101 01101011 01110100 01101001 101110 01100101 01101110 00100001 01 01110100

Läs mer

UTBUD & INFORMATION. -Hembakad surdegsmacka/grovt bröd/halv fralla med pålägg (ost/skinka/kalkon och grönsaker)

UTBUD & INFORMATION. -Hembakad surdegsmacka/grovt bröd/halv fralla med pålägg (ost/skinka/kalkon och grönsaker) -Kaffe/the med tillbehör 20 kr/person. UTBUD & INFORMATION -Hembakad surdegsmacka/grovt bröd/halv fralla med pålägg (ost/skinka/kalkon och grönsaker) 20 kr/person. -Hembakad surdegs fralla med pålägg (ost/skinka/kalkon

Läs mer

INBJUDAN TILL BRANSCHDAGEN 10 FEBRUARI 2016

INBJUDAN TILL BRANSCHDAGEN 10 FEBRUARI 2016 INBJUDAN TILL BRANSCHDAGEN 10 FEBRUARI 2016 Företagens stora chans att träffa studenter som snart ska ut i arbetslivet men även knyta kontakter med andra företag inom samma bransch. INFORMATION OM BRANSCHDAGEN

Läs mer

Äventyret kan börja...

Äventyret kan börja... Privat & Föreningar 2015 Äventyret kan börja... Underbara minnen Fakta Fakta 2013 Öppettider & Priser Öppet året runt BILD 1 BILD 2 Öppettider Måndag 09:00-17:00 Tisdag 09:00-17:00 Onsdag 09:00-17:00 Torsdag

Läs mer

KRONAN Restaurang & Festmat Beställningsmeny Tel: info clubkronan.com

KRONAN Restaurang & Festmat Beställningsmeny Tel: info clubkronan.com KRONAN Restaurang & Festmat Restaurang Catering Evenemang Festmat Nattklubb Beställningsmeny Tel: 0512 126 65 info@clubkronan.com www.clubkronan.com Vi gör maten till ditt kalas, bröllop, firmafest, årsfest

Läs mer

CATERINGMENY 2012 Klassisk frukostbuffé 91: - Sund och god - lilla fiberfrukostpaketet 79: -

CATERINGMENY 2012 Klassisk frukostbuffé 91: - Sund och god - lilla fiberfrukostpaketet 79: - CATERINGMENY 2012 Klassisk frukostbuffé 91: - Kaffe, Te, apelsinjuice, ägg, kaviar, smör, ost, skinka, salami, grönsaker, Yoghurt med bär/alternativ smoothie, ljust och mörkt bröd och knäckebröd. Sund

Läs mer

Enkelt för dig - jobbet står vi för...

Enkelt för dig - jobbet står vi för... Sida 1 Enkelt för dig - jobbet står vi för... Detta har varit vårt motto sedan starten 2008. För att vi ska kunna eftersträva en så bra service som möjligt måste ordern vara inne i god tid (3-5 helgfria

Läs mer

CATERING FRÅN EN LITEN SMULA PÅ SUNDSTA SÄTERI SNITTAR

CATERING FRÅN EN LITEN SMULA PÅ SUNDSTA SÄTERI SNITTAR CATERING FRÅN EN LITEN SMULA PÅ SUNDSTA SÄTERI Vi hjälper Er gärna med mat, dessert eller fika! Ring eller maila om det finns frågor! Vi kan leverera eller du kan hämta själv, vilket som passar just dig

Läs mer

Företagspaket. Umeå 27/1-30/1. Tema: mentorskap. Kontaktpersoner. Projektledare: Stina Ingvarsson 070-381 15 87 Annelie Dammander 070-241 42 95

Företagspaket. Umeå 27/1-30/1. Tema: mentorskap. Kontaktpersoner. Projektledare: Stina Ingvarsson 070-381 15 87 Annelie Dammander 070-241 42 95 Företagspaket datatjej 2005 Umeå 27/1-30/1 Tema: mentorskap Kontaktpersoner Projektledare: Stina Ingvarsson 070-381 15 87 Annelie Dammander 070-241 42 95 Hemsida: Mailadress: www.cs.umu.se/ datatjej datatjej@cs.umu.se

Läs mer

effektiva Centralhuset Konferens i Göteborg Varje anläggning är unik, det som förenar är vår fokus på värdskap och detaljer.

effektiva Centralhuset Konferens i Göteborg Varje anläggning är unik, det som förenar är vår fokus på värdskap och detaljer. Låt Teknikparken Gävle arrangera ditt nästa möte. konferensanläggningar finns på olika platser runt om i Sverige. effektiva Centralhuset Konferens i Göteborg Varje anläggning är unik, det som förenar är

Läs mer

OFFERTFÖRSLAG PROVOICE Ambassadeur 26 Oktober 2012

OFFERTFÖRSLAG PROVOICE Ambassadeur 26 Oktober 2012 OFFERTFÖRSLAG PROVOICE Ambassadeur 26 Oktober 2012 SPG SALES grundades våren 2007 och är en del av upplevelsekoncernen Stureplansgruppen och bedriver verksamhet inom festvåning, event, konferens och restaurang.

Läs mer

Luleå Studentkår Erbjudandekatalog

Luleå Studentkår Erbjudandekatalog är en intresseorganisation som verkar för studenterna på Luleå Tekniska Universitet. Genom våra studentföreningar har vi nära anknytning till studenter hos samtliga utbildningar under filosofisk fakultet.

Läs mer

Produktportfölj Uniaden

Produktportfölj Uniaden Umeå arbetsmarknadsdag Sid 2 Produktportfölj Uniaden Uniaden arbetar för att ge studenter de bästa möjliga förutsättningarna att nå dit dom vill. Detta gör vi genom att erbjuda en plattform fylld av mötesplatser

Läs mer

Cateringmeny Kontakt: bestallning.frosundavik@eurest.se

Cateringmeny Kontakt: bestallning.frosundavik@eurest.se Cateringmeny Kontakt: bestallning.frosundavik@eurest.se VÄLKOMMEN TILL DIN NYA RESTAURANGUPPLEVELSE! PUUR är ett nytt koncept som erbjuder dig ett varierat och spännande utbud på ett annorlunda sätt. Vår

Läs mer

PRODUKTPORTFÖLJ: ARBETSMARKNADSDAGEN BKW. Kongliga Bergssektionen Kongliga Kemisektionen Sektionen för Energi och Miljö

PRODUKTPORTFÖLJ: ARBETSMARKNADSDAGEN BKW. Kongliga Bergssektionen Kongliga Kemisektionen Sektionen för Energi och Miljö PRODUKTPORTFÖLJ: ARBETSMARKNADSDAGEN BKW Kongliga Bergssektionen Kongliga Kemisektionen Sektionen för Energi och Miljö INNEHÅLL VAD ÄR BKW?... 3 SEKTIONSPRESENTATIONER... 4 OM MÄSSAN OCH BANKETTEN... 6

Läs mer

Äventyret kan börja... Underbara minnen

Äventyret kan börja... Underbara minnen Privat & Föreningar 2013-2014 Äventyret kan börja... Underbara minnen Fakta Fakta 2013 Öppettider & Priser Öppet året runt BILD 1 BILD 2 Öppettider Måndag 09:00-17:00 Tisdag 09:00-17:00 Onsdag 09:00-17:00

Läs mer

I-SEKTIONENS ARBETSMARKNADSKATALOG

I-SEKTIONENS ARBETSMARKNADSKATALOG I-SEKTIONENS ARBETSMARKNADSKATALOG Innehållsförteckning EVENT... TJEJKVÄLLEN... KARRIÄRKVÄLLEN... TIMES WEEK... STUDIERESAN... LUNCHFÖRELÄSNING... SKRÄDDARSYTT EVENT... 1 2 3 4 5 6 7 MARKNADSFÖRING...

Läs mer

Stockholm 20 februari 2013

Stockholm 20 februari 2013 Stockholm 20 februari 2013 Den 20e februari 2013 arrangeras för femte året i rad succékonferensen Social Responsibility Day. Bakom konferensen står tidningen Miljöaktuellt och SIS tillsammans med flera

Läs mer

INBJUDAN TILL BRANSCHDAGEN 2 FEBRUARI 2015

INBJUDAN TILL BRANSCHDAGEN 2 FEBRUARI 2015 INBJUDAN TILL BRANSCHDAGEN 2 FEBRUARI 2015 Företagens stora chans att träffa studenter som snart ska ut i arbetslivet men även knyta kontakter med andra företag inom samma bransch. INFORMATION OM BRANSCHDAGEN

Läs mer

Lilla cateringboken 2015

Lilla cateringboken 2015 Lilla cateringboken 2015 Vi lovar! Ingen panik! Ta det lugnt - vi kommer! Vi är på plats allra senast inom 30 minuter om något skulle gå snett. Oavsett om ni glömt något, blivit fler eller behöver komplettera

Läs mer

Festfixaren 2015. Restaurang OvanPå Bilia-huset Midhem 040-311 399 www.ovanpa.se

Festfixaren 2015. Restaurang OvanPå Bilia-huset Midhem 040-311 399 www.ovanpa.se Festfixaren 2015 Restaurangen har öppet vardagar 7.00-15.00 då frukost och fika serveras. Lunch där det ingår bröd, smör, salladsbord, valfri dryck samt kaffe serveras mellan 11.00-14.00. Vi serverar även

Läs mer

Catering Eurest Vinter 2013 Alla priser är exkl moms

Catering Eurest Vinter 2013 Alla priser är exkl moms Varm dryck Kaffe, Te, Choklad Kall dryck Ramlösa 33 cl Läsk 33 cl Ramlösa 50cl Läsk 50cl Färskpressad juice Juicetetra Konditori Mazarin Moccabit Äpple & Karamellkaka Skogsbärskaka Hallon & kokossockerkaka

Läs mer

CATERING UTBUD, PRISER & INFORMATION

CATERING UTBUD, PRISER & INFORMATION CATERING UTBUD, PRISER & INFORMATION Kaffe med tillbehör Allt vårt kaffe är Ekologiskt- KRAV- och Fairtrademärkt. Pris: 20 kr/person Hembakt surdegsmacka/grovt bröd/fralla med pålägg Ost, skinka, kalkon,

Läs mer

Vi lovar! www.optimat.se info@optimat.se 040-616 03 63

Vi lovar! www.optimat.se info@optimat.se 040-616 03 63 Lilla cateringboken 2014 Vi lovar! Ingen panik! Ta det lugnt - vi kommer! Vi är på plats allra senast inom 30 minuter om något skulle gå snett. Oavsett om ni glömt något, blivit fler eller behöver komplettera

Läs mer

Budgetförslag verksamhetsåret 2012-2013

Budgetförslag verksamhetsåret 2012-2013 Budgetförslag verksamhetsåret 2012-2013 Här följer en förklarande text kring budgetförslaget inför UF Linköpings verksamhetsår 12/13. Intäkter Föregående års resultat: Är en preliminär beräkning av detta

Läs mer

Lilla cateringboken Våren 2012

Lilla cateringboken Våren 2012 Lilla cateringboken Våren 2012 Om oss Optimat är ett litet privatägt catering- & eventföretag som alltid sätter kunden i centrum. - inga önskemål är omöjliga eller för konstiga. Vi ordnar det mesta även

Läs mer

FEST & BUFFÉ MENYER SOLNADALS VÄRDSHUS 2013

FEST & BUFFÉ MENYER SOLNADALS VÄRDSHUS 2013 FEST & BUFFÉ MENYER SOLNADALS VÄRDSHUS 2013 Här nedan kan du komponera ihop din egen 2 - eller 3 rätters meny. Observera att det måste vara samma meny till samtliga gäster. Laktos, gluten och allergialternativ

Läs mer

DET HÄR ÄR POCKET PARKEN. ALLTID NÅGOT PÅ GÅNG Korvklubben på tisdagar Champagneonsdag After work Matlagningskurser

DET HÄR ÄR POCKET PARKEN. ALLTID NÅGOT PÅ GÅNG Korvklubben på tisdagar Champagneonsdag After work Matlagningskurser 2014 Här har vi samlat ihop allt vi tycker att du bör och allt vi tror att du vill veta, om vad restaurangen erbjuder. Det är en hel del. Stort eller smått, snabbt eller långsamt, här eller där, tidigt

Läs mer

Verksamhetsplan juli 2014 - juni 2015. Sektionen för Energi och miljö

Verksamhetsplan juli 2014 - juni 2015. Sektionen för Energi och miljö juli 2014 - juni 2015 Sektionen för Energi och miljö Sektionen Sektionen börjar nu gå mot sin slutfas av växande, och programmet kommer under verksamhetsåret examinera sina första studenter. Det kommer

Läs mer

Meny för Fest & Kalas

Meny för Fest & Kalas Meny för Fest & Kalas Avhämtning eller Leverans 2012 www.lokstalletalvesta.se Meny för avhämtnings eller leverans Hos oss på Lokstallet kan du välja mellan många menyer och förslag, om ni önskar något

Läs mer

Drottningatan 89 catering

Drottningatan 89 catering Drottningatan 89 catering Vi är inte främmande för någon typ av beställning, kontakta oss så ska vi ordna allt till det bästa. Beställ via mail: fabegedrottninggatan.se@sodexo.com Vi bekräftar alltid din

Läs mer

Produktkatalog CHARM 2015

Produktkatalog CHARM 2015 Produktkatalog CHARM 2015 Innehåll Våra paket 1 Ingår i alla paket 3 Överblick paket 4 Tillval 5 Tillval event 7 Tillval marknadsföring 12 Välkommen till CHARM 2015! Tack så mycket för Er anmälan till

Läs mer

Förrätter. Buffalowings 59:- Calamares 69:- Scampi 79:- Vitlöksbröd 49:- Toast Skagen 79:- skalade räkor, majonäs, rödlök, dill, citron & bröd

Förrätter. Buffalowings 59:- Calamares 69:- Scampi 79:- Vitlöksbröd 49:- Toast Skagen 79:- skalade räkor, majonäs, rödlök, dill, citron & bröd Förrätter Calamares 69:- Buffalowings 59:- Scampi 79:- Vitlöksbröd 49:- bläckfiskringar med aioli & citron stekta scampi med grönsaker & tomatsås Halloumi 55:- grillad ost, cocktailtomater & honung kycklingvingar

Läs mer

Lokaler och catering för konferens, fest och mycket mer Vad är Bajit?

Lokaler och catering för konferens, fest och mycket mer Vad är Bajit? Lokaler och catering för konferens, fest och mycket mer Bajit erbjuder ett stort utbud av olika lokaler och cateringmöjligheter. I denna folder presenteras våra olika lokaler samt exempelmenyer från Café

Läs mer

Äventyret kan börja...

Äventyret kan börja... Privat & Föreningar 2015 Äventyret kan börja... Underbara minnen Fakta Fakta 2013 Öppettider & Priser Öppet året runt BILD 1 BILD 2 Öppettider Måndag 09:00-17:00 Tisdag 09:00-17:00 Onsdag 09:00-17:00 Torsdag

Läs mer

PORT DU SOLEIL. sängar på våra stora terrasser och känn havsbrisen svalka i värmen.

PORT DU SOLEIL. sängar på våra stora terrasser och känn havsbrisen svalka i värmen. PORT DU SOLEIL Sushi, Grill & Riviera Club För tredje sommaren i rad slår Sveriges största sommarsuccé upp portarna nere i Göteborgs hamn. Med samma stora restaurang och klubb levererar vi en internationell

Läs mer

Tid för njutning... Catering OSKARSHAMN

Tid för njutning... Catering OSKARSHAMN Tid för njutning... Catering OSKARSHAMN Välkommen Här erbjuder vi dig catering i olika former. Vi ger er gärna kostnadsfria förslag och här presenterar vi några av våra favoriter. Vi använder oss av så

Läs mer

Hagaportens Catering Meny

Hagaportens Catering Meny Hagaportens Catering Meny Klassisk frukostbuffé 84: - Kaffe, Tea, apelsinjuice, ägg, kaviar, ost, skinka, kalkon, grönsaker, färskost, Yoghurt med bär/alternativ smoothie, smör, ljust och mörkt bröd och

Läs mer

Catering FREDHOLMS CATERING

Catering FREDHOLMS CATERING Catering FREDHOLMS CATERING Vi lagar riktig mat. Vi använder bara bra råvaror och vi är stolta över det vi gör. Vi har koll på allt som hör din fest till, dukar, personal, tallrikar och porslin. Vi hjälper

Läs mer

Meny för Fest & Kalas

Meny för Fest & Kalas Meny för Fest & Kalas Avhämtning eller Leverans 2016 www.lokstalletalvesta.se info@lokstalletalvesta.se Telefon: 0472-146 50 Meny för avhämtnings eller leverans Hos oss på Lokstallet kan du välja mellan

Läs mer

Fiberteknologerna anno 2015

Fiberteknologerna anno 2015 Hej! Fiberteknologerna är en ideell organisation på Kungliga Tekniska Högskolan som består av studenter som läser sista året på sin ingenjörsutbildning och har ett gemensamt intresse för massa- och pappersprocesser.

Läs mer

Äventyret kan börja...

Äventyret kan börja... Privat & Föreningar 2016 Äventyret kan börja... Underbara minnen Fakta Fakta 2013 Öppettider & Priser Öppet året runt BILD 1 BILD 2 Öppettider Måndag 09:00-17:00 Tisdag 09:00-17:00 Onsdag 09:00-17:00 Torsdag

Läs mer

Information. Vilka är vi?

Information. Vilka är vi? Information Monterytor Utställningsytan för Er monter är ca 8 m 2. Om Ni önskar ytterligare yta eller har speciella önskemål, var vänlig kontakta oss (se kontaktinformation sista sidan). Tillgång till

Läs mer

Vet du att ni kan få glutenfria, fat från oss på Toppenköket? Toppenbutiken 040 45 39 15 Catering 040 45 91 89

Vet du att ni kan få glutenfria, fat från oss på Toppenköket? Toppenbutiken 040 45 39 15 Catering 040 45 91 89 Vet du att ni kan få glutenfria, mjölkfria fat från oss på Toppenköket? Toppenbutiken 040 45 39 15 Catering 040 45 91 89 Detta erbjuder vi på Toppen: Delikatesser När du vill unna dig något extra! Bli

Läs mer

catering & avhämtning

catering & avhämtning catering & avhämtning catering Vi har möjligheter att erbjuda allt du efterfrågar vad gäller mat, utrustning, aktiviteter, underhållning och personal oavsett om det gäller firmafesten eller en privat

Läs mer

Välkommen till MATS ERIKSSON CATERING

Välkommen till MATS ERIKSSON CATERING Välkommen till MATS ERIKSSON CATERING Med största säkerhet är du lika kritisk som jag när du går på restaurang. Själv kräver jag ett positivt bemötande, en snygg dukning, en genomtänkt, spännande och bred

Läs mer

Meny. Tre snittar med havets läckerheter. Räkor, svart kaviar samt lax. Laxrulle med lök och stenbitsrom på salladsbädd.

Meny. Tre snittar med havets läckerheter. Räkor, svart kaviar samt lax. Laxrulle med lök och stenbitsrom på salladsbädd. 1 Meny Förrätt (min 10 pers.) Tre snittar med havets läckerheter. Räkor, svart kaviar samt lax. Klassisk skagencanape Toppad med stenbitsrom. Laxrulle med lök och stenbitsrom på salladsbädd. 3 Ostsnittar

Läs mer

Menyer, dagens lunch, pajer, recept och bakelser

Menyer, dagens lunch, pajer, recept och bakelser Menyer, dagens lunch, pajer, recept och bakelser God mat ar vart levebrod Vi på Coop Forum Visby är stolta över vår 30 meter långa delikatessdisk! Våra kockar och kallskänkor lagar både varma och kalla

Läs mer

Verksamhetsplan juli 2014 - juni 2015 Sektionen för Energi och miljö

Verksamhetsplan juli 2014 - juni 2015 Sektionen för Energi och miljö Verksamhetsplan juli 2014 - juni 2015 Sektionen för Energi och miljö Reviderad 2014-09- 18 Sektionen Sektionen börjar nu gå mot sin slutfas av växande, och programmet kommer under verksamhetsåret examinera

Läs mer

Balen 2011. Det kommer bli en magisk kväll med god mat, dans, mingel och mycket annat. Vi garanterar dig ett minne för livet!

Balen 2011. Det kommer bli en magisk kväll med god mat, dans, mingel och mycket annat. Vi garanterar dig ett minne för livet! Balen 2011 Ett minne för livet! Skolavslutningen närmar sig med stormsteg och snart är det din tur att sätta mössan på huvudet och ropa Vi har tagit studenten. Detta vill vi fira genom att bjuda in dig

Läs mer

CATERING. Lätt till fest! Låt oss ta hand om maten så får du tid över till dina gäster!

CATERING. Lätt till fest! Låt oss ta hand om maten så får du tid över till dina gäster! CATERING Lätt till fest! Låt oss ta hand om maten så får du tid över till dina gäster! Prislista Hummer gratinerad... till dagspris Röding med Karl Johansvampsås... till dagspris Vegetariskt fat...från

Läs mer

C A T E R I N G M E N Y

C A T E R I N G M E N Y C A T E R I N G M E N Y 044-102910 www.kott-essen.se GRILLNING Essens grillmix... 149:- [minst 20 personer] Vi kommer ut till Er med egna grillar och tillagar tre sorters kött: griskött, lamm och kyckling.

Läs mer

Det stora Bröllopspaketet

Det stora Bröllopspaketet Det stora Bröllopspaketet SPECIFIKATION AV PAKETENS INNEHÅLL 2016 Det stora bröllopspaketet 1655 kr/ person, pris beroende på säsong: Tillägg för minimidebitering: Vår minimigräns för arrangemang är 70

Läs mer

Catering. Beställ fest- eller vardagsmaten hos oss! till vardag och fest. Förstklassig mat av högsta kvalitet. Bara att servera!

Catering. Beställ fest- eller vardagsmaten hos oss! till vardag och fest. Förstklassig mat av högsta kvalitet. Bara att servera! Välkommen till ICA Kantums Catering till ardag och fest Förstklassig mat a högsta kalitet. Bara att serera! Beställ fest- eller ardagsmaten hos oss! Ring och beställ på 0346-487 24. Frågor går bra att

Läs mer

Ljungbyhed 0435-44 10 30

Ljungbyhed 0435-44 10 30 Ljungbyhed 0435-44 10 30 Catering Köttfat 125 kr/person Välj 3 sorters kött: Fläskfilé, rökt fläskfilé, kycklingfilé, kycklingklubba, rostbiff, kalkon, kassler, rökt skinka. Detta läggs på fat och garneras

Läs mer

SPG SALES Stureplansgruppen

SPG SALES Stureplansgruppen Bokningsbekräftelse SPG SALES grundades våren 2007 och är en del av upplevelsekoncernen Stureplansgruppen och bedriver verksamhet inom festvåning, event, konferens och restaurang. Idag är SPG Sales ett

Läs mer

Arbetsmarknadsdagarna för Industriell ekonomi vid Lunds Tekniska Högskola

Arbetsmarknadsdagarna för Industriell ekonomi vid Lunds Tekniska Högskola Arbetsmarknadsdagarna för Industriell ekonomi vid Lunds Tekniska Högskola 29-30 januari, 2014 Välkomna till Industriell ekonomi vid LTH En av Sveriges mest framstående och attraktiva utbildningar! Den

Läs mer

Sällan har en webannons innehållit så mycket!

Sällan har en webannons innehållit så mycket! Sällan har en webannons innehållit så mycket! En givande webannons! Köp en webannons på Göteborg Rugbyförenings hemsida och hjälp oss att fortsätta utvecklas! Förra året gick vårt Herrlag till semifinal

Läs mer

Grändens Delikatess. chark ost catering goda presenter

Grändens Delikatess. chark ost catering goda presenter Grändens Delikatess chark ost catering goda presenter På Thoméegränd 9 hittar du vår butik med gröna fönster. Välkommen in och titta runt, upptäck vårt breda utbud av ostar, charkuterier, choklad, olivoljor,

Läs mer

Kalaset Catering kan nu stolt presentera ett nytt samarbete med Emilia Giertta som är Eventkoordinator och tre nya lokaler, Tändstickspalatset, Klara

Kalaset Catering kan nu stolt presentera ett nytt samarbete med Emilia Giertta som är Eventkoordinator och tre nya lokaler, Tändstickspalatset, Klara Kalaset Catering kan nu stolt presentera ett nytt samarbete med Emilia Giertta som är Eventkoordinator och tre nya lokaler, Tändstickspalatset, Klara Strand och NO18 mitt på Stureplan - No. 18 NO18 har

Läs mer

Cateringmeny. Smörgåsar. Fazers enkla på grovt bröd med ost eller skinka, sallad, grönsaker

Cateringmeny. Smörgåsar. Fazers enkla på grovt bröd med ost eller skinka, sallad, grönsaker Cateringmeny Minimum beställning 10 pers, vid färre antal tillkommer en utkörningsavgift på 95 kr. Alternativt avhämtning i Restaurang Solsta Inn, café Gläntan eller café Vänern. Avbokningar samma dag

Läs mer

21/11 2015 Kl. 11-15

21/11 2015 Kl. 11-15 21/11 2015 Kl. 11-15 BASARHÄFTE Waldorfbasar Lördag den 21 november 2015 kl. 11 15. Basaren är en fest för att sprida glädje och gemenskap. Välkommen med ditt bidrag! SYFTE Huvudsyftet med basaren är

Läs mer

Cateringmeny Björken 2014

Cateringmeny Björken 2014 Cateringmeny Björken 2014 Dryck Kaffe Te Kolsyrad dryck 50cl Mineralvatten naturell 30 cl Mineralvatten naturell 50 cl Smaksatt mineralvatten 30 cl Smaksatt mineralvatten 50 cl Vatten i kanna + smaksättare

Läs mer

MENY FÖR RESTAURANG FORUM

MENY FÖR RESTAURANG FORUM Här följer ett urval av allt som vi kan erbjuda er och givetvis kan vi ordna mycket mer. För fler förslag och prisuppgifter, eller vid beställning, kontakta oss på forum@hors.se eller 019-12 58 30. Är

Läs mer

FÖRRÄTTER. Mozzarella Caprese 84 kr Italienskt lufttorkat oxkött Serveras med soltorkade tomater, nymalen svartpeppar, citron, parmesan och ruccola.

FÖRRÄTTER. Mozzarella Caprese 84 kr Italienskt lufttorkat oxkött Serveras med soltorkade tomater, nymalen svartpeppar, citron, parmesan och ruccola. FÖRRÄTTER Mozzarella Caprese 84 kr Italienskt lufttorkat oxkött Serveras med soltorkade tomater, nymalen svartpeppar, citron, parmesan och ruccola. Mozzarella al Balsamico 75 kr Färska tomater, mozzarella,

Läs mer

Boka möten, middagar & upplevelser på Guitars!

Boka möten, middagar & upplevelser på Guitars! Middagar, events och konferens hösten & våren 2015/2016 Boka möten, middagar & upplevelser på Guitars! Välkommen att boka middag, möten, konferens, födelsedagsfest eller någon annan sammankomst i huset

Läs mer

creativa catering gemenskapens Lugna Gatan 38, Malmö

creativa catering gemenskapens Lugna Gatan 38, Malmö creativa gemenskapens catering 0737-095 895 Lugna Gatan 38, 211 60 Malmö www.creativagemenskapen.com Smörgåsmeny Snittar Rostbiff, remoulad och lök Ägg och sill Ägg och räkor Ägg, lax och pepparrot Ost

Läs mer

Utställarerbjudande för Microsoft TechDays 2011

Utställarerbjudande för Microsoft TechDays 2011 Utställarerbjudande för Microsoft TechDays 2011 Örebro 29-30 mars 2011 Vad är TechDays? TechDays är Microsofts största konferens i Sverige för de som arbetar med Microsofts produkter, plattform och lösningar.

Läs mer

Observera att eleverna arbetar i par (ev. 3 eller 1).Alltså anges två ev. tre eller en elevidentifikation/er.

Observera att eleverna arbetar i par (ev. 3 eller 1).Alltså anges två ev. tre eller en elevidentifikation/er. HEMKUNSKAP ÅK 9 Praktisk uppgift databas hk29e2.sav Observera att eleverna arbetar i par (ev. 3 eller 1).Alltså anges två ev. tre eller en elevidentifikation/er. 1 Val av maträtter (sid 3 i elevhäftet)

Läs mer

Äventyret kan börja...

Äventyret kan börja... Privat & Föreningar 2016 Äventyret kan börja... Underbara minnen Fakta Fakta 2013 Öppettider & Priser Öppet året runt BILD 1 BILD 2 Öppettider Måndag 09:00-17:00 Tisdag 09:00-17:00 Onsdag 09:00-17:00 Torsdag

Läs mer

Catering Eurest Vår/Sommar 2013 Alla priser är exkl. moms

Catering Eurest Vår/Sommar 2013 Alla priser är exkl. moms Varm dryck Kaffe, Te, Choklad Kall dryck Ramlösa 33 cl Läsk 33 cl Ramlösa 50cl Läsk 50cl Färskpressad juice Juicetetra Konditori Mazarin Moccabit Äpple & Karamellkaka Skogsbärskaka Hallon & kokossockerkaka

Läs mer

Catering. Vi älskar mat! Från råvara till dukat bord Luta dig tillbaka och låt oss sköta delarna för att du skall kunna bjuda på en lyckad helhet

Catering. Vi älskar mat! Från råvara till dukat bord Luta dig tillbaka och låt oss sköta delarna för att du skall kunna bjuda på en lyckad helhet Din önskan är vår lag!. Vi dukar, serverar, städar och transporterar Catering Vi älskar mat! Från råvara till dukat bord Luta dig tillbaka och låt oss sköta delarna för att du skall kunna bjuda på en lyckad

Läs mer

Verksamhetsplan Näringslivsutskottet

Verksamhetsplan Näringslivsutskottet Verksamhetsplan Näringslivsutskottet Näringslivsutskottets övergripande mål är att stärka kontakten mellan utbildningarna som tillhör PULS och arbetslivet genom det arbete som utskottets arbetsgrupper

Läs mer

Res tillsammans. Gruppresor och charter

Res tillsammans. Gruppresor och charter Res tillsammans Gruppresor och charter Vi skräddarsyr den perfekta gruppresan Ska ni ut på äventyr eller bara resa iväg tillsammans? Om ni är fler än tio personer hjälper vi till med allt från tågresor

Läs mer

Äventyret kan börja...

Äventyret kan börja... Företag Äventyret kan börja... PRODUKTIVA UPPLEVELSER FÖR FÖRETAG Företag Produktiva upplevelser Större effektivitet och mera nöje Boda Borg i Karlskoga ger företagsgrupper upp till 25 olika Questar att

Läs mer

Äventyret kan börja...

Äventyret kan börja... Privat & Föreningar 2017 Äventyret kan börja... Underbara minnen Fakta Fakta 2013 Öppettider & Priser Öppet året runt BILD 1 BILD 2 Öppettider Måndag 09:00-17:00 Tisdag 09:00-17:00 Onsdag 09:00-17:00 Torsdag

Läs mer