Verksamhetsberättelse SöIBF:s styrelse 2015/2016

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Verksamhetsberättelse SöIBF:s styrelse 2015/2016"

Transkript

1 Verksamhetsberättelse SöIBF:s styrelse 2015/2016 Styrelsen har den gångna säsongen bestått av ledamöterna Jan Berg, Björn Landin, Marie Strömfalk och Jörgen Lidström. Suppleanter har varit Stefan Johansson och Mikael Listam. Therese Jonsson hoppade av styrelsen direkt när säsongen startade och den vakanta platsen var vikt åt en kvinna vilket inte hittades och den förblev tom. Styrelsen har haft sju fysiska möten och utöver det utnyttjat mejl och andra kommunikationsmöjligheter för att slippa resor. Styrelsen har under säsongen startat upp en föreningsutveckling. Man har skrivit kontrakt med innebandybutiken som kommer att vara vår leverantör av framför allt domarkläder och utrustning till distriktslagen. Styrelsen har planerat och genomfört två ordförandekonferenser. Styrelsen deltog på förbundsmötet i juni. Styrelsen har flera gånger varit och träffat fem andra distrikt för samtal om bland annat implementeringen av SIU. Styrelsen har lejt bort all domartillsättning och återbud då det tog alldeles för mycket tid för kansliet. Styrelsen har deltagit på en förbundskonferens på Gotland. Verksamhetsberättelse Tävlingskommittén 2015/2016 Säsongen 2015/2016 bestod tävlingskommittén av Jonas Westerberg (ordförande), Andreas Hellqwist(ledamot), Kenneth Lott(ledamot) samt Niclas Andersson(adjungerad kansliet). TK har under den gångna säsongen genomfört fem fysiska möten. Därutöver har man haft flertalet telefonmöten och mejlkorrespondens. TK har deltagit på båda de ordförandekonferenser som anordnats. TK har deltagit på tävlingskonferens i Stockholm. Det har under säsongen spelats 2123 matcher. DM arrangerades i samarbete med Onyx. Verksamhetsberättelse Domarkommittén 2015/2016 Domarkommittén har bestått av: Ordförande Björn Landin Göran Engfors Therese Jonsson Henrik Ibjér avgick Therese Jonsson och Henrik Ibjer valdes in vid ett DK-möte i Södertälje.

2 Vi har haft: - En planeringsdag samt nio kommittémöten. - Domarutbildningshelg augusti 2015 i Vilsta Sporthotell, Eskilstuna. Under dessa dagar gick 15 stycken GU2-utbildningen och 40 stycken GU3/licens-utbildning. - Uppsamlingsheat i september i Nyköping med ca 10 deltagare. - Fem föreningsdomarkurser i september-oktober i Torshälla, Malmköping, Nyköping, Nykvarn och Katrineholm med totalt 92 deltagare. - Vi har tagit fram nya Domarkläder till kommande säsong. - Det har genomförts ca 100 observationer på domare. Verksamhetsberättelse Utvecklingskommittén 2015/2016 Under denna säsong har utvecklingskommittén (UK) haft en organisation bestående av Jörgen Lidström, Marie Strömfalk, Patrik Lidström samt adjungerade Simon Parkman. UK har träffats ett antal gånger under säsongen. Vi har under året arbetat i linje med den vision och de mål som är satta för förbundet. Vi har haft kontinuerlig kontakt med NIU i Nyköping för att vara behjälpliga med sådant de behöver hjälp med. Utveckling Sarah Wårdemark och Sussie Engberg har anställts på 20% vardera för att driva föreningsutvecklingsprojekt för föreningarna i Sörmland. Tjänsterna finansieras via subventionering från Idrottslyftet. Deras anställning gäller minst till årsskiftet Utbildning Vi har haft tio utbildningstillfällen under säsongen. Sex grundutbildningar (GU), två Innebandyspelaren 1 grön nivå, en Innebandyspelaren 1 blå nivå samt en Målvakten röd nivå. Sammanlagt har 116 ledare utbildats i GU och 47 har gått fördjupningsutbildningar. Vi har använt oss av Tobias Hellqvist och Jocke Bååth som kursledare. Distriktslag Flickor 16 Ledare för detta lag var Mats Hällgren, Karolina Ericsson samt Nathalie Engström. Man startade upp träningen inför SM i april 2014 med talangträffar, därefter breddträffar innan en träningstrupp och tillslut SM-trupp togs ut. Vi spelade följande matcher under distriktslag-sm i Linköping 3-6 januari 2016: Gruppspel Södermanland-Västerbotten 4-3

3 Småland-Södermanland 1-1 Skåne-Södermanland 5-2 Södermanland-Västergötland 4-3 Kvartsfinal Värmland-Södermanland 6-1 Plats 5-8 Södermanland-Östergötland 3-2 Pojkar 16 Ledare för P16 var i år Tobias Henriksson, David Normark och Lucas Öijvall. Precis som F16 så startade man upp träningen inför SM i april 2014 med talangträffar, därefter breddträffar innan en träningstrupp och tillslut SM-trupp togs ut. Matcher under SM i Linköping 3-6 januari 2016: Gruppspel Västergötland-Södermanland 2-7 Södermanland-Norrbotten 1-1 Skåne-Södermanland 2-5 Södermanland-Dalarna 3-5 Kvartsfinal Stockholm-Södermanland 4-2 Plats 5-8 Södermanland-Gästrikland 6-3 Inför uttagningarna till SM 2017 så har Tobias Henriksson blivit utsedd till förbundskapten för distriktslagen.

4 Verksamhetsplan för styrelsen 2016/2017 Styrelsen har för avsikt att fortsätta arbetet med implementeringen av SIU. Detta främst genom den föreningsutveckling man startat upp men även genom att kunna erbjuda fler utbildningar för distriktets ledare. Styrelsen kommer att jobba med domarbristen som börjar se akut ut. Och som ett led i detta måste vi fortsätta diskutera hur vi uppför oss mot våra funktionärer och motståndare under matcherna. Vidare kommer vi försöka effektivisera samarbetet med revisionsbyrån som sköter vår ekonomi, så att vi på detta sätt håller nere kostnaderna för bokföringen. Vi ska fortsätta bygga upp goda relationer med våra granndistrikt. Vi vill ha en fortsatt bra dialog med alla föreningar via ordförandekonferenser, serieträffar eller besök ute hos er. Vi vill även fylla upp kommittéerna, och hoppas att det finns någon/några som känner sig intresserade av, den under senaste åren obemannade, marknadskommittén. Verksamhetsplan för Tävlingskommittén 2016/2017 Huvudfokus för oss i år är att genomföra nivåbaseringen enligt SIU fullt ut med grön, blå, röd och brun/svart nivå. Därför kommer vi att kalla in till serieindelningsträffar för de blå och röda lagens ledare, för att så få till så jämna serier som möjligt. Vi kommer att fortsätta diskussioner med distrikt i vår närhet för att hitta samarbetsformer. Verksamhetsplan för Domarkommittén 2016/2017 Vår plan är att ha en egen temadomarkurs i distriktet den augusti. Dessutom kurser på följande datum: GU2-kurs den 13 augusti. GU3-kurs den 14 augusti. GU1-kurs den augusti. Vi kommer ha en planeringsdag samt nio kommittémöten. Vi har tagit fram nya domarkläder till denna säsong. Dock får man använda de gamla kläderna även under denna säsong, men vi ser helst att alla byter till nya stället redan nu. Det ska genomföras ca 100 observationer på domare.

5 Verksamhetsplan för Utvecklingskommittén 2016/2017 Utvecklingskommittén kommer till en början bestå av Jörgen Lidström, Marie Strömfalk, distriktslagets förbundskapten Tobias Henriksson och Simon Parkman (kansli). Vi kommer att, precis som denna säsong, försöka hålla våra möten strax innan varje styrelsemöte under säsongen. Utbildningar De flesta barn- och ungdomsledarutbildningarna kommer att arrangeras strax innan serierna startar, under slutet på augusti och i september. Fokus i år kommer att ligga på grundutbildning (GU) och Människan. Just utbildningen Människan ser vi som den viktigaste fördjupningsutbildningen, och i och med att vi inte arrangerat denna utbildning, så kommer vi enbart erbjuda GU och Människan till en början. Vi vill att minst en i varje lag på barnoch ungdomssidan (upp t.o.m. 16 år) ska ha gått Människan. Därför inför vi ett krav att föreningar ser till att minst en ledare i varje lag har gått utbildningen Människan innan årsskiftet. Vi kommer att erbjuda denna utbildning nära föreningarna, d.v.s. erbjuda utbildningen i en geografiskt bra spridning över distriktet. Även SöIBF:s styrelse och kommittéer ska ha gått Människan. Utöver detta så kommer vi arbeta för att varje förening ska ha en utbildningsansvarig. Föreningsutveckling Då vi ser föreningsutvecklingen som en mycket viktig del av innebandy-sörmland så är vår förhoppning är att vi kan söka medel via Idrottslyftet för att behålla våra två föreningsutvecklare även under Om så inte blir fallet, kommer vi försöka hitta andra ekonomiska lösningar för att kunna behålla dem. Distriktslag Under säsongen 2016/2017 kommer SöIBF skicka lag till SM för 16-åringar i januari i Umeå. Utvecklingskommittén kommer fortsatt att se över möjligheter att få in pengar till distriktslagsverksamheten, som kostar alldeles för mycket för föräldrarna. Vi ser dock gärna att föreningar och föräldrar är med och försöker hitta ekonomiska lösningar, som t.ex. sponsorer. Övrigt Vi kommer att arbeta fram en värvningspolicy som samtliga föreningar ska följa, för att spelare på ett rättvist och godkänt sätt byter föreningstillhörighet.

VERKSAMHETSPLAN OCH BUDGET UPPLANDS INNEBANDYFÖRBUND 2016/17

VERKSAMHETSPLAN OCH BUDGET UPPLANDS INNEBANDYFÖRBUND 2016/17 VERKSAMHETSPLAN OCH BUDGET UPPLANDS INNEBANDYFÖRBUND 2016/17 Så många som möjligt så länge som möjligt Vision: Upplands Innebandyförbund skall vara ett av de ledande distrikten inom innebandyrörelsen.

Läs mer

Styrelsens verksamhetsberättelse

Styrelsens verksamhetsberättelse Styrelsens verksamhetsberättelse Styrelsens sammansättning Under det gångna verksamhetsåret har Örebro Läns Innebandyförbund haft följande styrelse: Ordförande: Stefan Karlsson, Munktorp/Henrik Zegelsson,

Läs mer

DISTRIKTSLAGSVERKSAMHETEN, SöIBF Distriktslagsverksamheten har som sina syften att:

DISTRIKTSLAGSVERKSAMHETEN, SöIBF Distriktslagsverksamheten har som sina syften att: DISTRIKTSLAGSVERKSAMHETEN, SöIBF Distriktslagsverksamheten har som sina syften att: Fånga upp och sprida kunskap/erfarenhet. Vara normsättande vad gäller gott sportmannaskap. Representera Södermanlandsinnebandyn

Läs mer

07/10 Ångermanland - Västerbotten 2-1 (1-1,1-0) 07/10 Värmland - Blekinge 6-2 (2-0,4-2) 07/10 Norrbotten - Gotland 11-2 (4-1,7-1)

07/10 Ångermanland - Västerbotten 2-1 (1-1,1-0) 07/10 Värmland - Blekinge 6-2 (2-0,4-2) 07/10 Norrbotten - Gotland 11-2 (4-1,7-1) TV-pucken 1998 Grupp A Åkers Ishall, Åkers Styckebruk 07/10 Ångermanland - Västerbotten 2-1 (1-1,1-0) 07/10 Värmland - Blekinge 6-2 (2-0,4-2) 07/10 Norrbotten - Gotland 11-2 (4-1,7-1) 07/10 Ångermanland

Läs mer

Norrbottens Innebandyförbund

Norrbottens Innebandyförbund Sidan 1 (5) NIBF:s styrelse beslöt vid sitt styrelsemöte 2010-03-07 att anta nedanstående riktlinjer för distriktslagsverksamheten inom Norrbotten. Distriktslags-SM genomförs enligt nedan. Distriktslags

Läs mer

DISTRIKTSLAGSVERKSAMHETEN, SöIBF Distriktslagsverksamheten har som sina syften att:

DISTRIKTSLAGSVERKSAMHETEN, SöIBF Distriktslagsverksamheten har som sina syften att: DISTRIKTSLAGSVERKSAMHETEN, SöIBF Distriktslagsverksamheten har som sina syften att: Fånga upp och sprida kunskap/erfarenhet. Vara normsättande vad gäller gott idrottsmannaskap. Representera Södermanlandsinnebandyn

Läs mer

Verksamhetsberättelse 95/96

Verksamhetsberättelse 95/96 Skånes Innebandyförbund Verksamhetsberättelse 95/96 Skånes Innebandyförbund Verksamhetsberättelse 95/96 Styrelsen Ordförande: Vice Ordförande: Kassör: Sekreterare: Ledamot: Ledamot: Ledamot: Suppleant:

Läs mer

TV-pucken 1999 13-17 oktober TV-Pucken, Grupp A

TV-pucken 1999 13-17 oktober TV-Pucken, Grupp A TV-pucken 1999 13-17 oktober TV-Pucken, Grupp A GRUPP A Grupp A i Gnesta Datum Tid Anläggning Hemmalag Bortalag Resultat 1999-10-13 11.00 Gnesta Ishall Stockholm Göteborg 7-0 1999-10-13 12.45 Gnesta Ishall

Läs mer

Norrbottens Innebandyförbund

Norrbottens Innebandyförbund Sidan 1 (11) VERKSAMHETSPLAN o Organisation o Målsättningar o Uppgifter för 2011 / 2012 Sidan 2 (11) ORGANISATION Norrbottens Innebandyförbund ÅRSMÖTE/EXTRA MÖTE Valberedning Norrbottens Innebandyförbund

Läs mer

Så spelades TV-pucken 2018

Så spelades TV-pucken 2018 Så spelades TV-pucken 2018 I TV-pucken 2018 deltog sammanlagt 24 lag. Det spelades först två kvartsfinalkvalgruppspel med 2x6 lag följt av fyra kvartsfinalgruppspel med 4x4 lag samt att sedan tolv lag

Läs mer

Domarträff SDF-SIBF Domarverksamheten 2015/2016 Domarträff SDF-SIBF

Domarträff SDF-SIBF Domarverksamheten 2015/2016 Domarträff SDF-SIBF Domarträff SDF-SIBF Linköping 5 januari, 2016 Domarträff SDF SIBF Linköping 5 januari, 2016 Anmälda deltagare! SDF Dalarna Gästrikland Göteborg Halland Hälsingland Skåne Småland Stockholm Södermanland

Läs mer

Norrbottens Innebandyförbund

Norrbottens Innebandyförbund Sidan 1 (11) VERKSAMHETSPLAN o Organisation o Målsättningar o Uppgifter för 2010 / 2011 Sidan 2 (11) ORGANISATION Norrbottens Innebandyförbund ÅRSMÖTE/EXTRA MÖTE Valberedning Norrbottens Innebandyförbund

Läs mer

Distriktslagverksamheten - Policy och riktlinjer

Distriktslagverksamheten - Policy och riktlinjer Distriktslagverksamheten - Policy och riktlinjer Deltagande Två gånger under säsongen spelas Distriktslags-SM. SDF-SM för 15-åringar avgörs i början av januari. SDF-SM för 17-åringar avgörs i början av

Läs mer

Ny tränarutbildning för barn- och ungdomsledare En konsekvens av innehållet i Svensk Innebandys Utvecklingsmodell (SIU)

Ny tränarutbildning för barn- och ungdomsledare En konsekvens av innehållet i Svensk Innebandys Utvecklingsmodell (SIU) Ny tränarutbildning för barn- och ungdomsledare En konsekvens av innehållet i Svensk Innebandys Utvecklingsmodell (SIU) Svenska Innebandyförbundet 2012-04-10 INNEHÅLL BAKGRUND... 1 STRUKTUR... 1 GRUNDUTBILDNING

Läs mer

Policy Barn & ungdom t o m 15 år UNGDOM

Policy Barn & ungdom t o m 15 år UNGDOM Policy Barn & ungdom t o m 15 år UNGDOM 2016 10 05 Policy Tävling barn och ungdom Föreningskrav Tränare och spelare är med i en förening. Tränare ska agera som ett föredöme inför sina spelare och omgivning

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN OCH BUDGET UPPLANDS INNEBANDYFÖRBUND 2013/14

VERKSAMHETSPLAN OCH BUDGET UPPLANDS INNEBANDYFÖRBUND 2013/14 VERKSAMHETSPLAN OCH BUDGET UPPLANDS INNEBANDYFÖRBUND 2013/14 Vision: Upplands Innebandyförbund skall vara ett av de ledande distrikten inom innebandyrörelsen. Målsättningar upplands innebandyförbund Arbetar

Läs mer

Verksamhetsplan ÅNGERMANLANDS ISHOCKEYFÖRBUND

Verksamhetsplan ÅNGERMANLANDS ISHOCKEYFÖRBUND Verksamhetsplan ÅNGERMANLANDS ISHOCKEYFÖRBUND 1 Ångermanlands Ishockeyförbund Verksamhetsplan 2017-2018 Tävlingskommittén All tävlingsverksamhet Senior/Junior och ungdom 2017 Maj Juni Sanktionsansökningar

Läs mer

FÖRENKLAT ÅRSBOKSLUT

FÖRENKLAT ÅRSBOKSLUT F ö r v a l t n i n g s b e r ä t t e l s e N I B F Å r s m ö t e 2 0 1 8 Sida 1 2018-05-13 FÖRENKLAT ÅRSBOKSLUT 170501-180430 FÖRVALTNINGSBERÄTTELSE F ö r v a l t n i n g s b e r ä t t e l s e N I B F

Läs mer

TV-Pucken, Grupp A Linköping Datum Tid Anläggning Hemmalag Bortalag Resultat

TV-Pucken, Grupp A Linköping Datum Tid Anläggning Hemmalag Bortalag Resultat Tv-pucken 2002 TV-Pucken, Grupp A Linköping Datum Tid Anläggning Hemmalag Bortalag Resultat 2002-10-09 11.00 Stångebro Ishall A Stockholm/VIT Gotland 8-0 (3-0, 5-0) 2002-10-09 12.45 Stångebro Ishall A

Läs mer

Norrbottens Innebandyförbund

Norrbottens Innebandyförbund Sidan 1 (6) Sidan 2 (6) Vision Innebandyn i Norrbotten vill och vågar samt är första valet av idrott. Verksamhetsidé Förbundet ska representera Norrbottens innebandyföreningar samt verka för sportens och

Läs mer

Tävlingskonferens 2016 anteckningar

Tävlingskonferens 2016 anteckningar Tävlingskonferens 2016 anteckningar 2016-04-15 Quality Globe Hotel, Johanneshov Tävlingsplan och förbundsserierna Patrik Eklund, berättade om arbetet med Tävlingsplanen (TP). TP för 2016-17 är inte helt

Läs mer

DISTRIKTSLAGSVERKSAMHETEN, SöIBF Distriktslagsverksamheten har som sina syften att:

DISTRIKTSLAGSVERKSAMHETEN, SöIBF Distriktslagsverksamheten har som sina syften att: DISTRIKTSLAGSVERKSAMHETEN, SöIBF Distriktslagsverksamheten har som sina syften att: Fånga upp och sprida kunskap/erfarenhet. Vara normsättande vad gäller gott idrottsmannaskap. Representera Södermanlandsinnebandyn

Läs mer

OMGÅNG ÅNGERMANLAND - MEDELPAD 3-2 (2-0,1-2) DALARNA - NORRBOTTEN 5-2 (2-2,3-0)

OMGÅNG ÅNGERMANLAND - MEDELPAD 3-2 (2-0,1-2) DALARNA - NORRBOTTEN 5-2 (2-2,3-0) 1 TV-pucken 1996 GRUPP A TIMRÅ OMGÅNG 1 960920 11.45 1 ÅNGERMANLAND - MEDELPAD 3-2 (2-0,1-2) 960920 13.30 2 DALARNA - NORRBOTTEN 5-2 (2-2,3-0) OMGÅNG 2 960920 18.15 3 JÄMTLAND/HÄRJEDALEN - ÅNGERMANL 1-4

Läs mer

Vi utbildar, bildar och utvecklar idrotten.

Vi utbildar, bildar och utvecklar idrotten. Verksamhetsberättelse med årsredovisning 2014 Vi utbildar, bildar och utvecklar idrotten. Innehåll 3 FÖRBUNDSORDFÖRANDE Det är roligt att vara idrottsledare! 4 GENERALSEKRETERARE Vi fortsätter vårt utvecklingsarbete

Läs mer

A B C D E F G H I J K L

A B C D E F G H I J K L TV-pucken 2010 Grupp A Björkhallen, Kristinehamn Norrbotten-Göteborg VIT 3-4 (1-0, 2-4) Småland-Södermanland 7-0 (2-0, 5-0) Värmland-Jämtland/Härjedalen 3-0 (2-0, 1-0) Göteborg VIT-Södermanland 4-2 (2-1,

Läs mer

Strategisk inriktning

Strategisk inriktning Idrottspolitik 2.0 Program för kvällen Inledning Mona Kanaan - Strategisk inriktning 2016-2019 Eskilstuna kommun Tema Utveckling och nya möjligheter: Idrotten utvecklar Eskilstuna (SI) Svensk idrotts strategi

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Gävle-Dala BDF

Verksamhetsberättelse för Gävle-Dala BDF Inledning: Verksamhetsberättelse för Gävle-Dala BDF 2011-01-01-2011-12-31 Gävle-Dala BDF:s 17:e verksamhetsår läggs nu till handlingarna. Tack vara en väl fungerande organisation har vi genomfört även

Läs mer

Örebro län sedan 1985 Närke Uppdaterad efter TV-pucken 2018

Örebro län sedan 1985 Närke Uppdaterad efter TV-pucken 2018 Örebro län sedan 1985 Närke 1962-1984 Uppdaterad efter TV-pucken 2018 1962 Västergötland 1-4 1963 Göteborg 0-1 1964 Skåne 4-2 1964 Småland 1-4 1965 Östergötland 4-0 1965 Västmanland 1-4 1966 Göteborg 3-0

Läs mer

Skånes Innebandyförbunds UTBILDNINGSPLAN. säsongen 2014/15

Skånes Innebandyförbunds UTBILDNINGSPLAN. säsongen 2014/15 Skånes Innebandyförbunds UTBILDNINGSPLAN säsongen 2014/15 !"#$%&'$'()*+%,'&,-./012!345678589:)3;9 &?6

Läs mer

U-16 TV-PUCKEN GRUPP A ÖSTERSUNDS IK Östersund

U-16 TV-PUCKEN GRUPP A ÖSTERSUNDS IK Östersund 1 TV-pucken 1997 U-16 TV-PUCKEN GRUPP A ÖSTERSUNDS IK Östersund OMGÅNG 1 970919 10.00 1 ÅNGERMANLAND - JÄMTLAND/HÄRJED. 6-2 (4-1,2-1) 970919 11.45 2 VÄSTERGÖTLAND - VÄRMLAND 1-4 (1-2,0-2) 970919 13.30

Läs mer

Verksamhetsberättelse med årsredovisning

Verksamhetsberättelse med årsredovisning Verksamhetsberättelse med årsredovisning 2015-2016 1 FÖREDRAGNINGSLISTA VID VÄSTMANLANDS INNEBANDYFÖRBUNDS ÅRSMÖTE MÅNDAGEN DEN 20 JUNI, 2016 KL 18.30 Rocklunda (Ishallen) VÄSTERÅS. 1. Mötets öppnande.

Läs mer

FÖRENKLAT ÅRSBOKSLUT

FÖRENKLAT ÅRSBOKSLUT F ö r v a l t n i n g s b e r ä t t e l s e N I B F Å r s m ö t e 2 0 1 9 S i d a 1 2019-05-26 FÖRENKLAT ÅRSBOKSLUT 180501-190430 FÖRVALTNINGSBERÄTTELSE F ö r v a l t n i n g s b e r ä t t e l s e N I

Läs mer

IK FREJ TÄBY Innebandysektionen. Ledarmöte

IK FREJ TÄBY Innebandysektionen. Ledarmöte IK FREJ TÄBY Innebandysektionen Ledarmöte 2017-04-20 Agenda 1. Presentation styrelsen Mats H 2. Alliansförening Pär N 3. Ledarutbildningar + GU Fredrik S 4. Samarbete på olika sätt Mats H 5. Akademin Tommy

Läs mer

Styrdokument för Västergötlands Ishockeyförbund (VIF)

Styrdokument för Västergötlands Ishockeyförbund (VIF) Styrdokument för Västergötlands Ishockeyförbund (VIF) Inledning Under sensommaren och hösten 2017 föddes idén med att vi i VIF behövde göra en riktig genomlysning av verksamhet för att se om vi gör rätt

Läs mer

Vår Distriktslagsverksamhet Säsongen 2019/2020

Vår Distriktslagsverksamhet Säsongen 2019/2020 Vår Distriktslagsverksamhet Säsongen 2019/2020 Inledning Målsättning och vision Kriterier och uttagningsmodell Lagens organisation Verksamhet Ekonomi Tidsplan Inledning Örebro Läns Innebandyförbund en

Läs mer

Gotland Uppdaterad efter TV-pucken 2018

Gotland Uppdaterad efter TV-pucken 2018 Gotland Uppdaterad efter TV-pucken 2018 1964 Uppland 0-7 1965 Västergötland 1-5 1966 Blekinge 0-4 1967 Halland 4-2 1967 Östergötland 3-2 1967 Värmland 0-6 1968 Blekinge 0-9 1969 Skåne 1-8 1970 Östergötland

Läs mer

TV-pucken 2004 TV-Pucken, Grupp A

TV-pucken 2004 TV-Pucken, Grupp A 2004 TV-Pucken, Grupp A Region Öst Märsta 2004-09-10 Pinbackshallen Stockholm Gotland 10-0 (8-0,2-0) 2004-09-10 Pinbackshallen Västmanland Östergötland 5-2 (3-0,2-2) 2004-09-10 Pinbackshallen Uppland Södermanland

Läs mer

UTBILDNINGAR LEDARE HALLAND 2017/2018

UTBILDNINGAR LEDARE HALLAND 2017/2018 UTBILDNINGAR LEDARE HALLAND 2017/2018 Datum Plats Tid Anmälan Kostnad Utbildning - LEDARE Atleten Blå 19 feb HIBF 09.00-17.00 17 feb 1300 Innebandyspelaren Blå 12 mars HIBF 09.00-17.00 8 mars 1800 Innebandyspelaren

Läs mer

SVENSKA BASEBOLL OCH SOFTBOLL FÖRBUNDET Översyn SBSFs Regionala organisation Förslag på framtida SDF-indelning

SVENSKA BASEBOLL OCH SOFTBOLL FÖRBUNDET Översyn SBSFs Regionala organisation Förslag på framtida SDF-indelning SVENSKA BASEBOLL OCH SOFTBOLL FÖRBUNDET Översyn SBSFs Regionala organisation Förslag på framtida SDF-indelning Bakgrund I samband med Förbundsmötet på Quality Hotel Nacka den 26 mars 2011 lyftes frågan

Läs mer

Skåne Uppdaterad efter TV-pucken 2018

Skåne Uppdaterad efter TV-pucken 2018 Skåne Uppdaterad efter TV-pucken 2018 1959 Göteborg 0-2 1960 Småland 0-1 1961 Göteborg 0-3 1962 Västmanland 1-4 1963 Östergötland 4-3 1963 Södermanland 0-2 1964 Närke 2-4 1965 Blekinge 1-0 1965 Uppland

Läs mer

Norrbottens Innebandyförbund

Norrbottens Innebandyförbund Till: Föreningar inom Norrbottens IBF NIBF Styrelse NIBF TDK NIBF Kansli Sidan 1 (6) 2013-02-19 Förord: NIBF styrelse fick ett uppdrag av årsmötet att under detta verksamhetsår arbeta fram en ny verksamhetsplan

Läs mer

Tävlingskrav Ungdomsturneringar

Tävlingskrav Ungdomsturneringar Tävlingskrav Ungdomsturneringar Säsongen 2016-2017 Innehåll INLEDNING... 3 1.1. SM-spel... 3 1.2. Tävlingsstyrelse... 3 1.3. Tävlingsjury... 3 1.4. Regler och tolkningsordning... 3 1.5. Arrangörer... 3

Läs mer

Seriöst, proffsigt och utvecklande Distriktslaget har en stark tradition inom Örebros Läns Innebandyförbund.

Seriöst, proffsigt och utvecklande Distriktslaget har en stark tradition inom Örebros Läns Innebandyförbund. Riktlinjer - Distriktslagsverksamheten i Örebro. Seriöst, proffsigt och utvecklande Distriktslaget har en stark tradition inom Örebros Läns Innebandyförbund. Inför säsongen 2014/2015 tog Svenska Innebandyförbundet

Läs mer

Tävlingskrav Ungdomsturneringar

Tävlingskrav Ungdomsturneringar Tävlingskrav Ungdomsturneringar Säsongen 2018-2019 Innehåll INLEDNING... 3 1.1. SM-spel... 3 1.2. Tävlingsstyrelse... 3 1.3. Tävlingsjury... 3 1.4. Regler och tolkningsordning... 3 1.5. Arrangörer... 3

Läs mer

Så spelas TV-pucken 2014

Så spelas TV-pucken 2014 Så spelas TV-pucken 2014 TV-pucken 2014 inleds med två kvalspelsgruppspel den 12-14 september där de två bästa lagen från respektive grupp går vidare till kvalgruppspel till kvartsfinal. Kvalspelsgrupp

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR 2015

VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR 2015 Verksamhetsberättelse 2015 VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR 2015 Styrelse Ordförande, Ledamot Richard Brännström Anläggningssektionen (1 år) Vice ordförande, Ledamot Hans Bark marknad/ekonomi (1 år) Sekreterare

Läs mer

Proposition 1 - Framtida stödorganisation Innehåll

Proposition 1 - Framtida stödorganisation Innehåll Proposition 1 - Framtida stödorganisation Innehåll 1. Bakgrund 2. Ny serviceorganisation 3. Verksamhetsområde 4. Klubbkonsulenter 5. Varför Klubbkonsulent istället för Sailcoach? 6. Tydligare och effektivare

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN för 2009 / 2010

VERKSAMHETSPLAN för 2009 / 2010 Sidan 1 (11) VERKSAMHETSPLAN för 2009 / 2010 o Organisation o Målsättningar o Uppgifter Sidan 2 (11) ORGANISATION Norrbottens Innebandyförbund ÅRSMÖTE/EXTRA MÖTE Valberedning Norrbottens Innebandyförbund

Läs mer

HK erping VERKSAMHETS BERÄTTELSE

HK erping VERKSAMHETS BERÄTTELSE HK erping VERKSAMHETS BERÄTTELSE 2013-2014 VERKSAMHETSBERÄTTELSE HK erping får avge följande verksamhetsberättelse för verksamhetsåret 2013-2014 Styrelsen Ordförande Sekreterare Kassör Jan Carmesten Jenny

Läs mer

Värmland Värmland Vit 2011 Värmland Uppdaterad efter TV-pucken 2018

Värmland Värmland Vit 2011 Värmland Uppdaterad efter TV-pucken 2018 Värmland 2012- Värmland Vit 2011 Värmland 1959-2010 Uppdaterad efter TV-pucken 2018 1959 Södermanland 3-0 1959 Göteborg 4-0 1959 Stockholm 2-0 Final 1960 Östergötland 4-0 1960 Södermanland 4-0 1960 Småland

Läs mer

Östsvenska Volleybollförbundet Org nr Verksamhetsberättelse med årsredovisning 2011

Östsvenska Volleybollförbundet Org nr Verksamhetsberättelse med årsredovisning 2011 Östsvenska Volleybollförbundet Org nr Verksamhetsberättelse med årsredovisning 2011 Östsvenska Volleybollförbundet VERKSAMHET 2011... 2 ORGANISATION OCH STYRELSEARBETE... 3 FÖRENINGAR... 3 LICENSER...

Läs mer

1) Mötet öppnas PT hälsar alla välkomna och öppnar mötet.

1) Mötet öppnas PT hälsar alla välkomna och öppnar mötet. 1 Förbundsstyrelsen Protokoll 7-16 Tid: Plats: 10-11 november Idrottens Hus, Stockholm Närvarande: Pontus Thuresson (PT) Kerstin Hjelm (KH) Maria Bergström (MB) Lars Nilsson (LN) Anders Holmberg(AH) Jonas

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE

VERKSAMHETSBERÄTTELSE VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2014-2015 Verksamhetsberättelse för Skoghalls BTK 2014-2015 Styrelse Ordförande: Evert Andersson Ledamöter: Leif Daggert Vice ordförande: Stefan Johansson Peter Johansson Kassör:

Läs mer

Arbetsplan för distriktslagsverksamhet inom Västerbottens Fotbollförbund Innehåll

Arbetsplan för distriktslagsverksamhet inom Västerbottens Fotbollförbund Innehåll Arbetsplan för distriktslagsverksamhet inom Västerbottens Fotbollförbund Innehåll Målsättning Värdegrund Arbetsbeskrivning DFK Förutsättningar för ett DFK uppdrag Årsplan för distriktslagen Praktiska frågor

Läs mer

Styrelsen för Sveriges Ingenjörer distrikt Norrbotten, får härmed avge följande redogörelse för verksamhetsåret 2010.

Styrelsen för Sveriges Ingenjörer distrikt Norrbotten, får härmed avge följande redogörelse för verksamhetsåret 2010. VERKSAMHETSBERÄTTELSE DISTRIKT NORRBOTTENS Styrelsen för Sveriges Ingenjörer distrikt Norrbotten, får härmed avge följande redogörelse för verksamhetsåret. Årets som gick 2 Distriktsverksamheten 3 Distriktstyrelsens

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL DISTRIKTSLAGET 2018 PRESENTATION AV SPELARUTBILDNINGS VERKSAMHETEN I ÅNGERMANLAND

VÄLKOMMEN TILL DISTRIKTSLAGET 2018 PRESENTATION AV SPELARUTBILDNINGS VERKSAMHETEN I ÅNGERMANLAND VÄLKOMMEN TILL DISTRIKTSLAGET 2018 PRESENTATION AV SPELARUTBILDNINGS VERKSAMHETEN I ÅNGERMANLAND Vi hälsar er välkomna till Ångermanlands FF spelarutbildningsverksamhet. Ett av det viktigaste arbetsuppgifterna

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL DISTRIKTSLAGET 2016 PRESENTATION AV SPELARUTBILDNINGS VERKSAMHETEN I ÅNGERMANLAND

VÄLKOMMEN TILL DISTRIKTSLAGET 2016 PRESENTATION AV SPELARUTBILDNINGS VERKSAMHETEN I ÅNGERMANLAND VÄLKOMMEN TILL DISTRIKTSLAGET 2016 PRESENTATION AV SPELARUTBILDNINGS VERKSAMHETEN I ÅNGERMANLAND Vi hälsar er välkomna till Ångermanlands FF spelarutbildningsverksamhet. Ett av det viktigaste arbetsuppgifterna

Läs mer

Organisation. Arbetsordning

Organisation. Arbetsordning Västerbottens Ishockeyförbund 1 Mål Organisation Arbetsordning VÄSTERBOTTENS ISHOCKEY FÖRBUND 2014-2015 Uppdaterad 2014-08-20 Västerbottens Ishockeyförbund 2 Innehållsförteckning 1. Uppdrag sid 3 2. Verksamhetsidé

Läs mer

BARN- & UNGDOMSLEDARE!

BARN- & UNGDOMSLEDARE! Ny, bättre och mer spännande tränarutbildning för våra BARN- & UNGDOMSLEDARE! Svensk Innebandy jobbar med en ny utvecklingsmodell, SIU, en konsekvens av det innebär ett nytt utbildningspaket för barn och

Läs mer

Protokoll vid Norrbotten handbollförbunds styrelsemöte nr 6, 14 december 2014 i Luleå.

Protokoll vid Norrbotten handbollförbunds styrelsemöte nr 6, 14 december 2014 i Luleå. Norrbottens Handbollförbund Protokoll vid Norrbotten handbollförbunds styrelsemöte nr 6, 14 december 2014 i Luleå. Närvarande: Monica Johansson Förbundsordförande Sara Lundberg, (Sekreterare) Carola Skalman

Läs mer

TV-pucken 2009 Grupp A Stallet, Norrköping

TV-pucken 2009 Grupp A Stallet, Norrköping TV-pucken 2009 Grupp A Stallet, Norrköping Småland - Ångermanland 4-1 ( 3-1, 1-0 ) Västmanland - Blekinge 3-4 ( 0-2, 3-2 ) Gotland - Värmland 2-6 ( 0-2, 2-4 ) Blekinge - Småland 0-2 ( 0-1, 0-1 ) Ångermanland

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE

VERKSAMHETSBERÄTTELSE ÖSTERGÖTLANDS SCHACKFÖRBUND VERKSAMHETSBERÄTTELSE 1/8 20 31/7 2012 Styrelsen för Östergötlands Schackförbund lämnar följande berättelse för det gångna verksamhetsåret. Styrelse: Ordförande: Ingvar Carlsson

Läs mer

Verksamhetsberättelse Årsmöte

Verksamhetsberättelse Årsmöte Verksamhetsberättelse 2016 Mellansvenska Veteranserierna H75 (MSV H75) Årsmöte Tisdagen den 6 september 2016 Plats: Eskilstuna Golfklubb, Eskilstuna Verksamhetsberättelse 2016 Mellansvenska Veteranserierna

Läs mer

Blekinge Uppdaterad efter TV-pucken 2018

Blekinge Uppdaterad efter TV-pucken 2018 Blekinge Uppdaterad efter TV-pucken 2018 1963 Småland 0-7 1964 Småland 0-9 1965 Skåne 0-1 1966 Gotland 4-0 1966 skåne 0-1 1967 Småland 0-3 1968 Närke 2-1 1968 Gotland 3-0 1968 Södermanland 1-3 1969 Skåne

Läs mer

Verksamhetskonferens 2017

Verksamhetskonferens 2017 Verksamhetskonferens 2017 VARFÖR ÄR VI HÄR? - att informera om verksamheten och faktorer som kan gynna utvecklingen av Skånsk Handboll - presentera nyheter och några av förbundets nya satsningar - skapa

Läs mer

Göteborg Göteborg Blå 2010 Göteborg Uppdaterad efter TV-pucken 2018

Göteborg Göteborg Blå 2010 Göteborg Uppdaterad efter TV-pucken 2018 Göteborg 2011- Göteborg Blå 2010 Göteborg 1959-2009 Uppdaterad efter TV-pucken 2018 1959 Skåne 2-0 1959 Värmland 0-4 1960 Västergötland 0-2 1961 Skåne 3-0 1961 Östergötland 1-2 1962 Västergötland 3-2 1962

Läs mer

ANTECKNINGAR TÄVLINGSKONFERENS DEN 31 JANUARI 2016

ANTECKNINGAR TÄVLINGSKONFERENS DEN 31 JANUARI 2016 ANTECKNINGAR TÄVLINGSKONFERENS DEN 31 JANUARI 2016 Att vara med och spela innebandy i Hallands innebär att föreningen skall: Känna till regelhandboken Känna till tävlingsbestämmelser/lokala föreskrifter

Läs mer

Serieinbjudan 2019/2020

Serieinbjudan 2019/2020 Serieinbjudan 2019/2020 VIKTIGA DATUM 19 maj: Serieanmälan/DM arrangör ska vara ÖIBF tillhanda 3 juni: Preliminär serieindelning presenteras 4 juni: Serieindelningsträff för ungdom Röd & Blå nivå 5 juni:

Läs mer

UPPLANDS FOTBOLLFÖRBUNDS STRATEGISKA MÅL VERKSAMHETSPLAN BUDGET 2017

UPPLANDS FOTBOLLFÖRBUNDS STRATEGISKA MÅL VERKSAMHETSPLAN BUDGET 2017 UPPLANDS FOTBOLLFÖRBUNDS STRATEGISKA MÅL 2017 2018 VERKSAMHETSPLAN BUDGET 2017 1 Mål- och strategi 2017 2018 för uppländsk fotboll VISION Fotboll för alla, i en trygg och utvecklande miljö. VERKSAMHETSIDÉ

Läs mer

Verksamhetsplan 2014-15 ÅNGERMANLANDS ISHOCKEYFÖRBUND

Verksamhetsplan 2014-15 ÅNGERMANLANDS ISHOCKEYFÖRBUND Verksamhetsplan 2014-15 ÅNGERMANLANDS ISHOCKEYFÖRBUND 1 Ångermanlands Ishockeyförbund Verksamhetsplan 2014-2015 Tävlingskommittén All tävlingsverksamhet Senior/Junior och ungdom 2014 Feb Mars April V 16

Läs mer

Verksamhetsberättelse: Bele Barkarby IF Innebandy 07/08

Verksamhetsberättelse: Bele Barkarby IF Innebandy 07/08 Verksamhetsberättelse: Bele Barkarby IF Innebandy 07/08 Årsmöte hölls den 23 maj 2007 Styrelse under året har varit: Ordförande: Per Carlsson Sekreterare: Louise Grapne (tillträdde Maj 2007) Kassör: Marie

Läs mer

UPPLANDS FOTBOLLFÖRBUNDS STRATEGISKA MÅL , VERKSAMHETSPLAN OCH BUDGET 2018

UPPLANDS FOTBOLLFÖRBUNDS STRATEGISKA MÅL , VERKSAMHETSPLAN OCH BUDGET 2018 UPPLANDS FOTBOLLFÖRBUNDS STRATEGISKA MÅL 2017 2018, VERKSAMHETSPLAN OCH BUDGET 2018 FOTBOLL FÖR ALLA, I EN TRYGG OCH UTVECKLANDE MILJÖ 0 Mål- och strategi 2017 2018 för uppländsk fotboll VISION Fotboll

Läs mer

Verksamhetsberättelse Mellansvenska Veteranserierna H75/H80. Årsmöte

Verksamhetsberättelse Mellansvenska Veteranserierna H75/H80. Årsmöte Verksamhetsberättelse 2017 Mellansvenska Veteranserierna H75/H80 (MSV H75/H80) Årsmöte Tisdagen den 5 september 2017 Plats: Köpings Golfklubb, Köping Deltagande distrikt i Mellansverige Totalt är fem golfdistrikt

Läs mer

Förslag på ny tävlingsstruktur för innebandy 6-16 år En konsekvens av innehållet i Svensk Innebandys Utvecklingsmodell (SIU)

Förslag på ny tävlingsstruktur för innebandy 6-16 år En konsekvens av innehållet i Svensk Innebandys Utvecklingsmodell (SIU) Förslag på ny tävlingsstruktur för innebandy 6-16 år En konsekvens av innehållet i Svensk Innebandys Utvecklingsmodell (SIU) Svenska Innebandyförbundet 2011-09-26 Arbetsdokument Medverkande i arbetsgruppen:

Läs mer

SPELARUTBILDNINGEN I GÄSTRIKLAND

SPELARUTBILDNINGEN I GÄSTRIKLAND SPELARUTBILDNINGEN I GÄSTRIKLAND Bakgrund För ett antal år sedan tog svensk Innebandy fram SIU-modellen. Svensk Innebandys utvecklingsmodell som bygger på individuell utveckling ur flera perspektiv där

Läs mer

Utvecklingsplan för Sörmländsk fotboll version

Utvecklingsplan för Sörmländsk fotboll version Utvecklingsplan för Sörmländsk fotboll 2013-2017 version 2014-02-13 Innehållsförteckning 1. Vad vill vi?... 2 2. Vilka områden ska vi arbeta inom?... 3 3. Hur ska vi arbeta?... 3 4. Stöd för utveckling...

Läs mer

Vår verksamhet har drivits i samarbete med både klubbar, distrikt och kommittéer och även Stensunds Folkhögskola.

Vår verksamhet har drivits i samarbete med både klubbar, distrikt och kommittéer och även Stensunds Folkhögskola. Nu är det snart två år sedan Frisksportens Ungdomsförbund bildades i Gnosjö 2014. Sedan dess har det hänt mycket. Riksläger på Stensund, vår- och höstkurs, äventyrsresor och massor med klubbaktiviteter.

Läs mer

SÄSONGENS NYHETER 2018/2019

SÄSONGENS NYHETER 2018/2019 SÄSONGENS NYHETER 2018/2019 Utbildningsstrukturen Svensk Innebandy ser över utbildningsstrukturen och kommer till säsongen 2018/2019 lansera en Utbildningsportal där allt utbildningsmaterial kommer finnas.

Läs mer

I detta dokument hittar du det du behöver för att kunna utföra domaruppdrag i BDIBF s regi under

I detta dokument hittar du det du behöver för att kunna utföra domaruppdrag i BDIBF s regi under DOMAR PM 2011-2012 I detta dokument hittar du det du behöver för att kunna utföra domaruppdrag i BDIBF s regi under säsongen 2011-2012. INNEHÅLLSFÖRTECKNING Allmän Info Domarklassificering Distriktsdomarförteckning

Läs mer

Verksamhetsberättelse med årsredovisning 2011

Verksamhetsberättelse med årsredovisning 2011 Nordsvenska Volleybollförbundet Org nr Verksamhetsberättelse med årsredovisning 2011 Nordsvenska Volleybollförbundet VERKSAMHET 2011...3 ORGANISATION OCH STYRELSEARBETE...4 FÖRENINGAR...4 LICENSER...4

Läs mer

Kammarkollegiet 2013-02-27 Bilaga 2 Statens inköpscentral Prislista Personaluthyrning Dnr 96-107-2011:010

Kammarkollegiet 2013-02-27 Bilaga 2 Statens inköpscentral Prislista Personaluthyrning Dnr 96-107-2011:010 Kammarkollegiet 2013-02-27 Bilaga 2 Statens inköpscentral Region: 1 Län: Norrbottens län Västerbottens län Enheten för upphandling av Varor och Tjänster Region: 2 Län: Västernorrlands län Jämtlands län

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE

VERKSAMHETSBERÄTTELSE VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2014-2015 Organisation: Ordförande: Hans Bohdén Vice Ordförande: Håkan Brandt Sekreterare: Mikael Östh Kassör: Jörgen Njord Ledamot: Catharina Åslund Ledamot: Cecilia Moesby Suppleant:

Läs mer

A=Ranking, B=Lag, C=Matcher, D=Vinster, E=Oavgjorda, F=Förlorade, G=Gjorda-Insläppta mål, H=Målskillnad, I=Poäng

A=Ranking, B=Lag, C=Matcher, D=Vinster, E=Oavgjorda, F=Förlorade, G=Gjorda-Insläppta mål, H=Målskillnad, I=Poäng TV-PUCKEN 2016 TV-pucken, Kvalgrupp A Skellefteå Kraft Arena, Skellefteå 9/9 Medelpad-SIF Laget 2-3 (0-2,2-0,0-0,0-1) P: 126 9/9 Örebro Län Gotland 9-0 (4-0,5-0) P: 102 9/9 Jämtland/Härjedalen-Västerbotten

Läs mer

Arbetsplan för distriktslagsverksamhet inom Västerbottens Fotbollförbund Innehåll

Arbetsplan för distriktslagsverksamhet inom Västerbottens Fotbollförbund Innehåll Arbetsplan för distriktslagsverksamhet inom Västerbottens Fotbollförbund Innehåll Målsättning Värdegrund Arbetsbeskrivning DFK Förutsättningar för ett DFK uppdrag Årsplan för distriktslagen Praktiska frågor

Läs mer

Riktlinjer för Distriktslagverksamhet

Riktlinjer för Distriktslagverksamhet Deltagande Två gånger under säsongen spelas Distriktslags-SM. SDF-SM för 15-åringar avgörs i början av januari. SDF-SM för 17-åringar avgörs i början av april. Distriktet representerar med Pojk- och Flicklag

Läs mer

Dalarna Uppdaterad efter TV-pucken 2018

Dalarna Uppdaterad efter TV-pucken 2018 Dalarna Uppdaterad efter TV-pucken 2018 1959 Gästrikland 2-3 1960 Stockholm 2-0 1960 Ångermanland 4-2 1960 Värmland 1-2 Final 1961 Västmanland 2-1 1961 Värmland 1-6 1962 Uppland 3-1 1962 Värmland 2-1 1962

Läs mer

Välkommen till ordförandekonferens 2016

Välkommen till ordförandekonferens 2016 Välkommen till ordförandekonferens 2016 Program Lördag 12.00 Lunch 13.00 Folksam Hur är din förening försäkrad? 13.30 Verksamheten 2016 /Lena Larsson /Susanne Söderholm VM /Mats Blom /Mathias Karlsson

Läs mer

Östsvenska Volleybollförbundet Org nr Verksamhetsberättelse med årsredovisning 2015

Östsvenska Volleybollförbundet Org nr Verksamhetsberättelse med årsredovisning 2015 Östsvenska Volleybollförbundet Org nr Verksamhetsberättelse med årsredovisning 2015 Östsvenska Volleybollförbundet VERKSAMHET 2015... 2 ORGANISATION OCH STYRELSEARBETE... 3 UTBILDNING... 5 UNGDOMSVERKSAMHET...

Läs mer

Verksamheten i siffror 2015

Verksamheten i siffror 2015 SVENSKA BASKETBOLLFÖRBUNDET Verksamheten i siffror 215 Den lagidrott som växer mest till 22 SVENSKA BASKETBOLLFÖRBUNDET Version 216 5 18 Sida 2 av 19 Innehållsförteckning 1 SF Rapport... 3 1.1 Deltagartillfällen

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE Svenska Cheerleadingförbundet

VERKSAMHETSBERÄTTELSE Svenska Cheerleadingförbundet VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2013- Innehåll 1 Formalia... 2 1.1 Organisation... 2 1.1.1 Medlemmar... 2 1.1.2 Förbundsstyrelsen... 2 1.1.3 Möten... 2 1.1.4 Revisorer... 3 1.1.5 Valberedning... 3 1.1.6 Arbetsgrupper...

Läs mer

Välkommen till blå nivå

Välkommen till blå nivå Välkommen till blå nivå Tack! Tack för att ni gör ett fantastiskt arbete i hallarna. Ni ledare, spelare, föreningar, domare och föräldrar är otroligt viktiga för att innebandyn ska vara trygg och utvecklande.

Läs mer

IDROTTONLINEPROJEKTET

IDROTTONLINEPROJEKTET IDROTTONLINEPROJEKTET Projektet startade förra året på Skytteforum och pågår under 2012. Syfte: Att alla föreningar skall ha kommit igång i IdrottOnline och lagt in samtliga medlemmar i systemet innan

Läs mer

Svenska Bangolfförbundet

Svenska Bangolfförbundet Närvarande: Ej närvarande: Stig Pettersson (SP, ordf), Said Morell (SM), Anna Boldt (AB), Lennart Ekbäck (LE), Per Mattsson (PM), Bengt Svensson (BS, adj) Magnus Lundin (ML), Hans Olofsson (HO), Andreas

Läs mer

2017/2018. Verksamhetsberättelse

2017/2018. Verksamhetsberättelse 2017/2018 Verksamhetsberättelse FÖREDRAGNINGSLISTA VID ÖREBRO LÄNS INNEBANDYFÖRBUNDS ÅRSMÖTE TISDAG DEN 19 JUNI, 2018 KL 19.00 Idrottens Hus, Örebro. 1. Mötets öppnande 2. Upprop och fullmaktsgranskning,

Läs mer

TV-PUCKEN 2015 TV-pucken, kvalgrupp A Perex Hallen, Söderhamn A TV-pucken kvalgrupp B Axa Sports Center, Södertälje A

TV-PUCKEN 2015 TV-pucken, kvalgrupp A Perex Hallen, Söderhamn A TV-pucken kvalgrupp B Axa Sports Center, Södertälje A TV-PUCKEN 2015 TV-pucken, kvalgrupp A Perex Hallen, Söderhamn 11/9 Örebro län-västmanland 3-2 (2-1, 1-1) 256 11/9 Hälsingland-Jämtland/Härjedalen 0-2 (0-1, 0-1) 319 12/9 Örebro län-hälsingland 5-1 (3-0,

Läs mer

Ångermanlands Fotbollförbund Regler Datum Domarkommittén Tillsättning - Återbud

Ångermanlands Fotbollförbund Regler Datum Domarkommittén Tillsättning - Återbud REGLER FÖR TILLSÄTTNING AV MATCHER 1. Grundregler För att ha behörighet att döma fotboll på distriktsnivå krävs att man genomgått Grundutbildning eller fortbildning för fotbollsdomare i Ångermanlands-

Läs mer

Sammanträde med styrelsen för Västergötlands Orienteringsförbund Nr 7-2014

Sammanträde med styrelsen för Västergötlands Orienteringsförbund Nr 7-2014 Protokoll Sammanträde med styrelsen för Nr 7-2014 Torsdag 16 oktober 2014, kl.18:30 Hagatorpet, Tranemo Närvarande Ledamöter Suppleant Konsulenter Kansli Agneta Berlin Karin Johansson Fredrik Plumppu Johan

Läs mer

Introduktion till nyvalda ledamöter

Introduktion till nyvalda ledamöter Introduktion till nyvalda ledamöter SSF:s organisation SSF:s kongressen Kongressen är SSF:s högst beslutande organ. Den består av representanter från alla distriktsförbunden. Kongressen är föreningen SSF:s

Läs mer

Våren 2015 INBJUDAN/ KALLELSE TILL NIBF TÄVLINGSKONFERENS. Lördagen den 25 April. Norrbottens Innebandyförbund

Våren 2015 INBJUDAN/ KALLELSE TILL NIBF TÄVLINGSKONFERENS. Lördagen den 25 April. Norrbottens Innebandyförbund INBJUDAN/ KALLELSE TILL NIBF TÄVLINGSKONFERENS Våren 2015 Lördagen den 25 April Fullmakt/Anmälan Till NIBF:s Tävlingskonferens 2015 Lördagen den 25 april 2015, konferensen startar kl:10.00 Avslut ca: 17.00.

Läs mer

Småland Småland Röd Småland Uppdaterad efter TV-pucken 2018

Småland Småland Röd Småland Uppdaterad efter TV-pucken 2018 Småland 2015- Småland Röd 2012-2014 Småland 1960-2011 Uppdaterad efter TV-pucken 2018 1960 Skåne 1-0 1960 Västergötland 4-0 1960 Värmland 0-3 1961 Östergötland 1-3 1962 Södermanland 4-2 1962 Göteborg 3-1

Läs mer