TMT Maskinvaruhus AB Södra Skeppsbron GÄVLE 14 : 1

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "TMT Maskinvaruhus AB Södra Skeppsbron GÄVLE 14 : 1"

Transkript

1 TMT Maskinvaruhus AB Södra Skeppsbron GÄVLE 14 : 1 Typ Verktygshållare Ett system där du förvarar dina kvalitetsverktyg överskådligt och skonsamt. Systemet består av en mängd olika förvaringsmoduler som alla kan kopplas samman utan verktyg, via ett unikt kopplingssystem som ger en säker sammankoppling. När behoven ändras kopplas boxarna enkelt isär. Insatserna är tillverkade i röd ABC-plast för bästa hållbarhet. Alla enheter kan monteras samman och antingen stå på bord, placeras i bordslåda eller fästas på verktygspanel eller upphängningsskena Typ Fabrikat Dim mm Antal rum Modul mm Verktygshållare Pokorny 1-4, x50 Borrställ, höjd 72 mm 5-7, x50 8-9, x , x , x , x ,9 / 0, Typ Fabrikat Dim mm Antal rum Modul mm Verktygshållare Pokorny x50 För verktyg med cylindriskt fäste, höjd 72 mm x x x x x x x x x x x x x x50 Typ Fabrikat Benämning Modul mm Höjd mm Verktygshållare Pokorny HSK 32 50x50 72 För verktyg med HSK-fäste HSK 40 50x50 72 HSK 50 80x80 72 HSK 63 80x80 72 Typ Fabrikat Benämning Modul mm Höjd mm Verktygshållare Pokorny ISO 30 80x80 72 För verktyg med ISO eller SK-fäste ISO 40 80x80 82 För verktyg med MK-fäste ISO x MK 1 50x50 72 MK 2 50x50 82 MK 3 50x50 92 MK 4 50x Typ Fabrikat Benämning Modul mm Höjd mm Verktygshållare Pokorny Skjutmått 100x Micrometer och skjutmått Micrometer 100x Micrometer 100x Typ Fabrikat Antal lådor Modul mm Verktygshållare Pokorny 2 100x100 Smådelsboxar, utdragbar låda 1 100x x x150 Typ Fabrikat Modul höjd- bxd mm Verktygshållare Pokorny 35-50x50 Smådelslådor x x x x x x x x x x100 Livet är inte bara en lek, utan även en dans på rosor!

2 TMT Maskinvaruhus AB Södra Skeppsbron GÄVLE 14 : 2 Verktygsvagn, 1421-SP orange blank yta, liknande RAL Försedd med en verktygslåda med förstärkt botten. Centralt lås för säker låsning av vagnen. Arbetsytan är försänkt och har en skyddande gummilist kring kanterna. Rullvagnen är av solid konstruktion, med en extra bred bakre hjulaxel och solida gummihjul som inte kränger av. I andra änden sitter styrbara hjul som kan vridas 360 och som kan låsas både med avseende på rullning och vridning. Perforerade sidor. Verktygsvagn, 1421SL2-SP I formbeständigt verktygsstål. Pulverlackerad i svart/grå matt yta, liknande RAL och orange blank yta, liknande RAL Försedd med två verktygslådor med förstärkt botten, kan dras ut i båda riktningarna. Centralt lås för säker låsning av vagnen. Rullvagnen är av solid konstruktion, med en extra bred bakre hjulaxel och solida gummihjul som inte kränger av. I andra änden sitter styrbara hjul som kan låsas både med avseende på rullning och vridning. Perforerade sidor. Tillbehör till verktygsvagnar, 1422-P 20 mm tjock bänkskiva, 625 x 345 mm. Tillbehör till verktygsvagnar, 1422-TC Toppskydd. Höjd x Bredd x Djup = 50 x 640 x 370 mm. Passar 1421-SP, 1421SL2-SP samt 1422SL- och 1423SL-serien. Verktygsvagn, 1422C-SP orange blank yta, liknande RAL Försedd med en verktygslåda med förstärkt botten. Rullvagnen är av solid konstruktion, med en extra bred bakre hjulaxel och solida gummihjul som inte kränger av. I andra änden sitter styrbara hjul som kan vridas 360 och som kan låsas både med avseende på rullning och vridning. Perforerade sidor och dörrar. Verktygsvagn, 1422SL3 I formbeständigt verktygsstål. Pulverlackerad i blå yta, liknande RAL Tre lådor som kan dras i båda riktningarna. Centralt lås för säker låsning av vagnen. Rullvagnen är av solid konstruktion, med en extra bred bakre hjulaxel och solida gummihjul som inte kränger av. I andra änden sitter styrbara hjul som kan vridas 360 och som kan låsas både med avseende på rullning och vridning. Förvaringsutrymmena är rymliga och har förstärkt botten.

3 TMT Maskinvaruhus AB Södra Skeppsbron GÄVLE 14 : 3 Verktygsvagn, 1422SL4 I formbeständigt verktygsstål. Pulverlackerad i blå yta, liknande RAL Fyra lådor som kan dras i båda riktningarna. Centralt lås för säker låsning av vagnen. Rullvagnen är av solid konstruktion, med en extra bred bakre hjulaxel och solida gummihjul som inte kränger av. I andra änden sitter styrbara hjul som kan vridas 360 och som kan låsas både med avseende på rullning och vridning. Förvaringsutrymmena är rymliga och har förstärkt botten. Invändig storlek på lådorna: Djup x Bredd x Höjd: 304 x 508 x 50 mm Verktygsvagn, 1422SL4-ECO-BO Verktygsvagn i formbeständigt verktygsstål. Pulverlackerad i orange, högglans liknande RAL 2004 och svart/grå liknande RAL Perforerade sidor. Fyra lådor som kan dras åt ena hållet och som kan byta plats inbördes samt ett utrymme nederst med jalusidörr. Flexibel lådinredning. Centralt lås för säker låsning av vagnen. Gummerad arbetsyta. Rullvagnen är av solid konstruktion, med en extra bred bakre hjulaxel och solida gummihjul som inte kränger av och som kan låsas både med avseende på rullning och vridning. Verktygsvagn, 1422SL4-SP orange blank yta, liknande RAL Fyra lådor som kan dras i båda riktningarna. Centralt lås för säker låsning av vagnen. Arbetsytan är försänkt och har en skyddande gummilist kring kanterna. Rullvagnen är av solid konstruktion, med en extra bred bakre hjulaxel och solida gummihjul som inte kränger av. I andra änden sitter styrbara hjul som kan vridas 360 och som kan låsas både med avseende på rullning och vridning. Förvaringsutrymmena är rymliga och har förstärkt botten. Verktygsvagn, 1422SL5-SP orange blank yta, liknande RAL Fyra lådor som kan dras i båda riktningarna och en låda fullt utdragbar i en rikning. Centralt lås för säker låsning av vagnen. Rullvagnen är av solid konstruktion, med en extra bred bakre hjulaxel och solida gummihjul som inte kränger av. I andra änden sitter styrbara hjul som kan vridas 360 och som kan låsas både med avseende på rullning och vridning. Skyddande gummilister sitter även kring kanterna nedtill. Förvaringsutrymmena är rymliga och har förstärkt botten. Verktygsvagn, 1422SL7 I formbeständigt verktygsstål. Pulverlackerad i blå yta, liknande RAL Sju lådor monterade på kullager, som kan dras ut i ena riktningen. Lådorna har en flexibel inredning och plats för innehållsmärkning finns på varje låda. Centralt lås för säker låsning av lådorna. Den gummerade arbetsytan är försänkt och har en skyddande gummilist kring kanterna. Rullvagnen är av solid konstruktion, med en extra bred bakre hjulaxel och solida gummihjul som inte kränger av. I andra änden sitter styrbara hjul som kan vridas 360 och som ett hjul kan låsas både med avseende på rullning och vridning. Lådorna är rymliga och har förstärkt botten. Lastkapacitet 300 kg. Dimensioner mm: Höjd x Bredd x Djup.

4 TMT Maskinvaruhus AB Södra Skeppsbron GÄVLE 14 : 4 Verktygsvagn, 1422SL7-SP orange blank yta, liknande RAL Sju lådor som är fullt utdragbara i en rikning och med lådstopp. Perforerade sidor på vagnen. Centralt lås för säker låsning av vagnen. Rullvagnen är av solid konstruktion, med en extra bred bakre hjulaxel och solida gummihjul som inte kränger av. I andra änden sitter styrbara hjul som kan vridas 360 och som kan låsas både med avseende på rullning och vridning. Lådorna är rymliga och har förstärkt botten. Lastkapacitet 300 kg. Verktygsvagn, 1423SL3-SP I formbeständigt verktygsstål. Pulverlackerad i svart/grå, liknande RAL 7021 och i orange, högglans liknande RAL Perforerade sidor. Tre lådor som kan dras åt ena hållet och som kan byta plats inbördes. Flexibel lådinredning. Centralt lås för säker låsning av vagnen. Gummerad arbetsyta. Rullvagnen är av solid konstruktion, med en extra bred bakre hjulaxel och solida gummihjul som inte kränger av och som kan låsas både med avseende på rullning och vridning. Verktygsvagn, 1423SL4-SP i orange, högglans liknande RAL Perforerade sidor. Fyra lådor som kan dras åt ena hållet och som kan byta plats inbördes. Flexibel lådinredning. Centralt lås för säker låsning av vagnen. Gummerad arbetsyta. Rullvagnen är av solid konstruktion, med en extra bred bakre hjulaxel och solida gummihjul som inte kränger av och som kan låsas både med avseende på rullning och vridning. Invändig storlek på lådorna: Djup x Bredd x Höjd: 304 x 508 x 50 mm Verktygsvagn, 1423SL4L-SP i orange, högglans liknande RAL Perforerade sidor. Fyra lådor som kan dras åt ena hållet och som kan byta plats inbördes samt ett utrymme nederst med jalusidörr. Flexibel lådinredning. Centralt lås för säker låsning av vagnen. Gummerad arbetsyta. Rullvagnen är av solid konstruktion, med en extra bred bakre hjulaxel och solida gummihjul som inte kränger av och som kan låsas både med avseende på rullning och vridning. Verktygsvagn, 1423SL7-SP i orange, högglans liknande RAL Perforerade sidor. Sju lådor som kan dras åt ena hållet och som kan byta plats inbördes. Flexibel lådinredning. Centralt lås för säker låsning av vagnen. Gummerad arbetsyta. Rullvagnen är av solid konstruktion, med en extra bred bakre hjulaxel och solida gummihjul som inte kränger av och som kan låsas både med avseende på rullning och vridning.

5 TMT Maskinvaruhus AB Södra Skeppsbron GÄVLE 14 : 5 Verktygsskåp, 1430C-SP I formbeständigt verktygsstål. Pulverlackerad i svart/grå matt yta, l iknande RAL 7021 och orange blank yta, liknande RAL Försedd med en bricka. Centralt lås för säker låsning av skåpet. Perforerade dörrar och sidor. 19 verktygshållare i plast medföljer för individuell placering av verktygen på sidorna. Verktygsväska, 1430SL3-SP orange blank yta, liknande RAL Försedd med tre lådor med bärhandtag, kan dras ut i båda riktningarna. Två lådor med flexibla avdelare. Centralt lås för säker låsning av skåpet. Perforerade dörrar och sidor. Verktygsskåp, 1433C-SP I formbeständigt verktygsstål. Pulverlackerad i svart/grå matt yta, liknande RAL 7021 och orange blank yta, liknande RAL Försedd med en bricka. Centralt lås för säker låsning av skåpet. Perforerade dörrar och sidor. 19 verktygshållare i plast medföljer för individuell placering av verktygen på sidorna. Mobil arbetsbänk, 1445L-SP orange blank yta, liknande RAL Försedd med fyra verktygslådor med förstärkt botten som kan dras ut i båda riktningar och kan stoppas i mitt- eller helt utdraget läge. Dessutom finns ett förvaringsutrymme med två hyllplan. Perforerade sidor. Centralt lås för säker låsning av vagnen. Arbetsytan är försedd med Multiplex skiktlimmad bänksskiva, 30 mm. Rullvagnen är av solid konstruktion, med en extra bred bakre hjulaxel och solida gummihjul som inte kränger av. Denna vagn är idealisk att använda där utrymmet inte räcker till för en stationär enhet. Längd 1100 mm. Mobil arbetsbänk, 1450L Kraftig och välutrustad arbetsbänk tillverkad i grönlackerat verktygsstål. Färg enligt RAL 6011 (pulverlackerat). Arbetsbänkskiva av 40 mm tjock skiktlimmad plywood, 1100 x 660 mm. Lastkapacitet 2000 kg vid stationär uppställning och 300 kg under flyttning. Lådor: 1 st 100 mm, 3 st 150 mm. Kraftiga, breda gummihjul som fälls in vid stationär användning. Fyra fack och ett låsbart sidoskåp samt inbyggd kabelvinda med 10 meter kabel och två eluttag. 4 lådor på kullagrade skenor 50 kg lastkapacitet i varje låda Perforerad dörr Stabil med fyra hjul Hjulen sticker ej utanför arbetsbänken Låsbara lådfack och skåp Mobil arbetsbänk, 1450L-SP Kraftig och välutrustad arbetsbänk reparations- och underhållsarbete, tillverkad i verktysstål. Färg: Svart (RAL 7021) och orange (RAL 2004). Skiktlimmad bänkskiva, 40 mm, 1100 x 660 mm. Lastkapacitet 2000 kg vid stationär uppställning och 300 kg under flyttning. Fullt utdragbara lådor: 1 st 100 mm, 3 st 150 mm i galvaniserat stål. Kraftiga, breda gummihjul som fälls in vid stationär användning. Fyra fack och ett låsbart sidoskåp samt inbyggd kabelvinda med 10 meter kabel och två eluttag. Hyllan går att flytta i 3 olika höjder 4 lådor på kullagrade skenor Stabil med fyra hjul 50 kg lastkapacitet i varje låda Hjulen sticker ej utanför arbetsbänken Perforerad insida på dörr samt höger insida Låsbara lådfack och skåp

6 TMT Maskinvaruhus AB Södra Skeppsbron GÄVLE 14 : 6 Vario lift, 1450L-VL Vario Lift verktygstavla. Perforerad verktygstavla. Monteras fast på arbetsbänk 1450L eller 1450L-SP. Säker och lättillgänglig förvaring av dina verktyg. Låsbar. Gasdämpad hissanordning gör den lätt att manövrera. Stabil konstruktion i pulverlackerad stålplåt. Färg: Svartgrå= RAL7021. Tillbehör: 40 mm arbetsskiva av plywood 1000x140mm. Mått: Ihopfälld höjd 710 mm, Uppfälld höjd 1210 mm, Bredd 1000 mm, Djup 150 mm, Tilläggshöjd 500 mm. Lastkapacitet: 12 kg. Verktygsväska, 3126N/3128N Mekanikerverktygsväska i röd hammarlackerad stålplåt. Dimensioner i mm: Höjd x Bredd x Djup. 3128N med två lådor 3126N med tre lådor, en bricka och bärhandtag Verktygslåda, 3140N/3141N/3149 Verktygslåda i röd ugnslackerad verktygsstål. Lätt att öppna, bra översyn och åtkomlighet till alla verktygsfack. Storlek på box i mm: Höjd x Bredd x Djup. 3140N med 3 verktygsfack 3141N med 5 verktygsfack 3149 med 5 verktygsfack Verktygsskåp, 3365NL I antracitfärgat, hammarlackerat verktygsstål. En smal låda nedtill. Perforerade dörrar, sidor och botten. Levereras med 48 flexibla verktygshållare i plast. Dimensioner av skåpet i mm: Höjd x Bredd x Djup.

Verktygsskåp 6221 6221 H*B*D = 800*750*400 Användes i olika kombinationer eller enskilt. Kuben har täta sidor och tre hyllplan. Levereras monterat.

Verktygsskåp 6221 6221 H*B*D = 800*750*400 Användes i olika kombinationer eller enskilt. Kuben har täta sidor och tre hyllplan. Levereras monterat. Produktlista Plåtinrednignar i Malung 2008 Verktygsskåp Produktnummer Beskrivning Övrig information Verktygsskåp 6035 6035 H*B*D = 1700*750*400 Skåp med fem kullagrande utdragslådor och ett utdrags bord.

Läs mer

Modern design till konkurrenskraftiga priser

Modern design till konkurrenskraftiga priser Mobila hyllställen anpassas efter önskemål och utrymme. Vårt produktprogram spänner från förvaring av pärmar till smådelslager. Utnyttja utrymmet 90% mer. ARKIV A r k i v M O B I L A H Y L L S TÄ L L Modern

Läs mer

www.lista.com Lista skåp Enheter Mått, BxD i mm Sida Lista premium kombiställ Lista arbetsbänkar

www.lista.com Lista skåp Enheter Mått, BxD i mm Sida Lista premium kombiställ Lista arbetsbänkar www.lista.com Lista skåp Enheter Mått, BxD i mm Sida Allmän information 4-6 Modul 18 x 27E skåp, lådor och tillbehör 411 x 572 7-8 Modul 18 x 27E lådinsatser, fullständiga uppsättningar 9 Modul 18 x 36E

Läs mer

Verktygsvagnar 1-2 Pallvagnar 5-8 Långgodsvagnar 11-12 Verkstadsvagnar 15-16 Platåvagnar 19-20 Rullbord 23-24. Vagnar

Verktygsvagnar 1-2 Pallvagnar 5-8 Långgodsvagnar 11-12 Verkstadsvagnar 15-16 Platåvagnar 19-20 Rullbord 23-24. Vagnar Verktygsvagnar 1-2 Pallvagnar 5-8 Långgodsvagnar 11-12 Verkstadsvagnar 15-16 Platåvagnar 19-20 Rullbord 23-24 Vagnar 4160 4170 4220 1 Bild Artikelnr. Mått h x b x d Vikt Beskrivning Färg stomme Färg dörrar

Läs mer

Skåp. Verkstadsskåp, helsvetsat. NYHET! Finns också i 1,5 m höjd

Skåp. Verkstadsskåp, helsvetsat. NYHET! Finns också i 1,5 m höjd PACKBORD OCH PÅBYGGNADSDETALJER Skåp De helsvetsade verkstadsskåpen är tillverkade i robust konstruktion med 3-punktslåsning för att tåla hårda påfrestningar. GBPs låsbara småskåp i olika storlekar och

Läs mer

Vagnar ger rörelsefrihet

Vagnar ger rörelsefrihet Två hjul är försedda med bromsar för ökad säkerhet. Vagnar ger rörelsefrihet Rörlighet ger ökad produktivitet Arbetet utförs inte alltid vid en enda arbetsplats och då behöver verktygen flyttas runt. Lätta

Läs mer

Hurtsar. Mångsidiga hurtsar. Alltid där du behöver dem. Effektiv förvaring och kontroll

Hurtsar. Mångsidiga hurtsar. Alltid där du behöver dem. Effektiv förvaring och kontroll Mångsidiga hurtsar Alltid där du behöver dem Eftersom arbete inte alltid utförs på samma plats, tillhandahåller vi ett omfattande sortiment hurtsar för många olika användningsområden. Du kan placera en

Läs mer

S SORTIMENT AV ROSTFRITT FÖR LIVSMEDELSINDUSTRIN I SAMMARBETE MED AWE

S SORTIMENT AV ROSTFRITT FÖR LIVSMEDELSINDUSTRIN I SAMMARBETE MED AWE Rostfritt HTW S SORTIMENT AV ROSTFRITT FÖR LIVSMEDELSINDUSTRIN I SAMMARBETE MED AWE Bord, Styckningsbord etc Hyllor, förvaringslösningar etc Transportvagnar, Skänkvagnar, Trolley s, Rökvagnar etrc Krokar

Läs mer

Verkstadsinredning Innehållsförteckning

Verkstadsinredning Innehållsförteckning 1 Verkstadsinredning Innehållsförteckning Vagnar...2 Skåp...5 Bänkar...6 Tavlor...7 Kroksatser...7 Krokar...8 Övrigt...9 2 Verktygsvagnar finns med 3 olika underdelar och 3 olika överdelar. Över- och underdelar

Läs mer

Hyllor och skåp för industrin. Var sak på sin plats. Längre livslängd för verktyg. Sovellas förvaringssystem kan modifieras

Hyllor och skåp för industrin. Var sak på sin plats. Längre livslängd för verktyg. Sovellas förvaringssystem kan modifieras Var sak på sin plats Hyllor och skåp behövs för att hålla ordning på arbetsplatsen. Vi har ett stort produktsortiment och produktfamiljerna presenteras mer i detalj på de här sidorna. När man väljer inredning

Läs mer

GBPs bästa hurtsprogram. Maximal bredd och djup i sortimentet. Bygg din egen hurts! Beställningsvara.

GBPs bästa hurtsprogram. Maximal bredd och djup i sortimentet. Bygg din egen hurts! Beställningsvara. Tunga lådhurtsar GBPs bästa hurtsprogram. Maximal bredd och djup i sortimentet. Bygg din egen hurts! Beställningsvara. SPECIFIKATIONER LÅDHURTS SERIE 700 Precisions svetsad metallkonstruktion Pulverlackad

Läs mer

AJ PRODUKTER AB Org. Nr. 556190-7329

AJ PRODUKTER AB Org. Nr. 556190-7329 AJ PRODUKTER AB Org. Nr. 556190-7329 Statligt ramavtal Skåp för hängmappar och ritningar Hängmappsskåp Sid 1-2 Flankskåp Sid 3 Hängmappsvagnar & tillbehör Sid 4 Ritningskåp Sid 5-6 Avtalsnummer: 96-80-2013:001

Läs mer

Skåp. Klädskåp 2-5 Klädskåp, tillbehör 4-5 Klädskåp, bilder 3, 5 Verktygsskåp 6-12 Verktygsskåp, tillbehör 8 Verktygsskåp, bilder 7, 10, 12

Skåp. Klädskåp 2-5 Klädskåp, tillbehör 4-5 Klädskåp, bilder 3, 5 Verktygsskåp 6-12 Verktygsskåp, tillbehör 8 Verktygsskåp, bilder 7, 10, 12 Skåp Klädskåp 2-5 Klädskåp, tillbehör 4-5 Klädskåp, bilder 3, 5 Verktygsskåp 6-12 Verktygsskåp, tillbehör 8 Verktygsskåp, bilder 7, 10, 12 Klädskåp 2 Artikelnr. Benämning Mått H x B x D Vikt Beskrivning

Läs mer

Hyllor och skåp för industrin. Var sak på sin plats. Längre livslängd för verktyg. Sovellas förvaringssystem kan modifieras

Hyllor och skåp för industrin. Var sak på sin plats. Längre livslängd för verktyg. Sovellas förvaringssystem kan modifieras Var sak på sin plats Hyllor och skåp behövs för att hålla ordning på arbetsplatsen. Vi har ett stort produktsortiment och produktfamiljerna presenteras mer i detalj på de här sidorna. När man väljer inredning

Läs mer

Statligt Ramavtal Vaktmästerier, laboratorier och verkstadsmiljö

Statligt Ramavtal Vaktmästerier, laboratorier och verkstadsmiljö Statligt Ramavtal Vaktmästerier, laboratorier och verkstadsmiljö Delområde: Vaktmästerier, laboratorier och verkstadsmiljö (F) Avtalsnummer: 96-23-2014:004 Fr.o.m. 2015-01-08 t.o.m. 2017-01-07 med rätt

Läs mer

FÖRVARING. LagerKomponenters lockskåp innebär full flexibilitet och stora möjligheter till rationell förvaring.

FÖRVARING. LagerKomponenters lockskåp innebär full flexibilitet och stora möjligheter till rationell förvaring. Lock förvaringsskåp LagerKomponenters lockskåp innebär full flexibilitet och stora möjligheter till rationell förvaring. FÖRVARING 2 Robusts lockskåp står i en klass för sig MED VÅR LÅNGA ERFARENHET I

Läs mer

Hyllställ V06. En modern hylla med en gedigen konstruktion

Hyllställ V06. En modern hylla med en gedigen konstruktion PACKBORD OCH PÅBYGGNADSDETALJER Hyllställ V06 En modern hylla med en gedigen konstruktion SSG Hyllställ V06 är en modern hylla med en gedigen konstruktion, enkel att montera och ett brett tillbehörs program,

Läs mer

Plusserien AllsiDiG, FÄrGsTArK, HÅllBAr D e s i G n e u r o B i B D i r e c T

Plusserien AllsiDiG, FÄrGsTArK, HÅllBAr D e s i G n e u r o B i B D i r e c T Plusserien ALLSIDIG, FÄRGSTARK, HÅLLBAR DESIGN Eurobib direct plusserien ALLSIDIG, FÄRGSTARK, HÅLLBAR PLUSSERIEN omfattar mycket; allt från bokvagnar till bilderbokslådor. Gemensamt för alla möbler med

Läs mer

Lean produktion. -arbetsstationer och plockfasader. Vi gör ditt lager smartare!

Lean produktion. -arbetsstationer och plockfasader. Vi gör ditt lager smartare! Vi gör ditt lager smartare! Du får lägre lagringskostnader, högre säkerhet och bättre arbetsergonomi. Utdragsenheter för olika belastningskrav Plockfasader Rullistplan Lutande plan och pallutningsenheter

Läs mer

Lean produktion. -arbetsstationer och plockfasader. Vi gör ditt lager smartare!

Lean produktion. -arbetsstationer och plockfasader. Vi gör ditt lager smartare! Vi gör ditt lager smartare! Du får lägre lagringskostnader, högre säkerhet och bättre arbetsergonomi. Utdragsenheter för olika belastningskrav Plockfasader Rullistplan Lutande plan och pallutningsenheter

Läs mer

u p p f y l l d f ö r v ä n t a n

u p p f y l l d f ö r v ä n t a n uppfylld förväntan fylld med precision Summera detaljerna och du får känslan av något helt nytt. En verktygsvagn som överraskar och motsvarar stora förväntningar. Byggd med precision, på samma sätt som

Läs mer

Inbrottssäkert skåp EN 14450, klass S1

Inbrottssäkert skåp EN 14450, klass S1 Inbrottssäkert skåp EN 14450, klass S1 TG Inbrottssäkert skåp lämplig till förvaring av stöldbegärliga föremål i hemmet och på kontoret. Lämplig till förvaring av saker av affektionsvärde som smycken,

Läs mer

STRANA ISO G o o d M e d i c a l

STRANA ISO G o o d M e d i c a l STRANA ISO G o o d M e d i c a l Index Om STRANA ISO 2 Artikelöversikt & Teknisk beskrivning 3 STRANA ISO-produkter 4-7 Tillbehör 8-9 Färgkoder 10 1 STRANA ISO -Flexibla, slitstarka och stilrena vagnar

Läs mer

PRODUKTKATALOG VAGNAR ABRA FLEX AB. Sjukhusvagnar efter era önskemål

PRODUKTKATALOG VAGNAR ABRA FLEX AB. Sjukhusvagnar efter era önskemål PRODUKTKATALOG VAGNAR Sjukhusvagnar efter era önskemål Telefon: 013-37 19 00 www.abraflex.se ABRAFLEX AB PRODUKT BESKRIVNING MATERIAL HJUL ÖVRIG INFO STORA VAGNEN En vagn med bra förvaringsmöjligheter.

Läs mer

Statligt Ramavtal Arkiv- och förvaringslösningar

Statligt Ramavtal Arkiv- och förvaringslösningar Statligt Ramavtal Arkiv- och förvaringslösningar Delområde: Skåp för hängmappar och ritningar (E) Avtalsnummer: 96-80-2013:002 Fr.o.m. 2014-10-15 t.o.m. 2016-10-14 med rätt till eventuell förlängning via

Läs mer

Lådvagn Låg Gavelskiva höjd 200 mm. Mått: 1000x700x870 Art.nr: 12297337-2 Vikt: 35 Kg Pris: 2370:-

Lådvagn Låg Gavelskiva höjd 200 mm. Mått: 1000x700x870 Art.nr: 12297337-2 Vikt: 35 Kg Pris: 2370:- Vagnar Vi har en mängd vagnar att erbjuda för olika användningsområden. Vi har även begagnade vagnar. Nedan ser ni ett urval av vad vi kan erbjuda. Alla priser är i SEK exkl. moms. PLATTFORMSVAGN 330 Lättmanövrerad

Läs mer

AJ PRODUKTER AB Org. Nr. 556190-7329

AJ PRODUKTER AB Org. Nr. 556190-7329 AJ PRODUKTER AB Org. Nr. 556190-7329 Statligt ramavtal Vaktmästerier, laboratorier och verkstadsmiljö Förvaringsskåp Sid 1 Förrådsskåp Sid 2 Backar Sid 3 Hyllställ Mix Sid 4-5 Avtalsnummer: 96-23-2014:001

Läs mer

Stålskåp till kontor, arkiv och lager Kvalitet - säkerhet - service

Stålskåp till kontor, arkiv och lager Kvalitet - säkerhet - service Stålskåp till kontor, arkiv och lager Kvalitet - säkerhet - service 2 Flexibla arkivlösningar Välkommen till Sarpsborg Metall din leverantör av kontorsgarderob- arkivering- och lagringslösningar. Vi är

Läs mer

Datorvagnar UniPremiumserien

Datorvagnar UniPremiumserien Datorvagnar UniPremiumserien De stöldskyddande vagnarna, har plats för 8, 12, 20, 24 eller 32 bärbara datorer med dockningsstationer som står stabilt på utdragbara hyllor. Dessutom finns en modell för

Läs mer

Din värld är vår inspiration

Din värld är vår inspiration Förvara Din värld är vår inspiration Vår passion är inredningar och förvaringslösningar för professionell miljö. Hyllsystem, däckställ, butiksdisplayer, shop-in-shop-lösningar för att nämna några. Hos

Läs mer

COLORLIGHT. Behandlingsvagn Läkemedelsvagn Akutvagn Pediatrikvagn

COLORLIGHT. Behandlingsvagn Läkemedelsvagn Akutvagn Pediatrikvagn COLORLIGHT Behandlingsvagn Läkemedelsvagn Akutvagn Pediatrikvagn Behandlingsvagnar COLORLIGHT seriens behandlingsvagnar är ett alternativ till PERSOCAR serien. Då PERSOCAR tillverkas i rostfritt stål,

Läs mer

Compactus Office. Constructor Sverige AB. Huvudkantor Anders Personsgatan 12 416 64 Göteborg Tel: 031-771 96 00 Fax: 031-771 96 96

Compactus Office. Constructor Sverige AB. Huvudkantor Anders Personsgatan 12 416 64 Göteborg Tel: 031-771 96 00 Fax: 031-771 96 96 Constructor Sverige AB Huvudkantor Anders Personsgatan 12 416 64 Göteborg Tel: 031-771 96 00 Fax: 031-771 96 96 Regionkontor Solna Torg 19 171 45 Solna Tel: 08-470 03 30 Fax: 08-83 40 06 Compactus Office

Läs mer

Förvaringsskåp med dörr och jalusi

Förvaringsskåp med dörr och jalusi Förvaringsskåp med dörr och jalusi Modell NCD2 samt NSO NCD2 1909 NSO 2010 Förvaringsskåp för hem och kontor. NSO har en elegant design och färgsättning som gör den självklar i alla kontorsmiljöer. NCD

Läs mer

Mittmonteringsenheter Laboratoriebordens mittmonteringsenheter

Mittmonteringsenheter Laboratoriebordens mittmonteringsenheter VISU LABORATORIEMÖBLER Visu Kaluste har lång erfarenhet från tillverkning av laboratorieinredningar. Våra högkvalitativa laboratoriemöbler är utformade i samarbete med användare och experter. Möblerna

Läs mer

TRANSPORTVAGNAR TRANSPORTVAGNAR. Grundutförande

TRANSPORTVAGNAR TRANSPORTVAGNAR. Grundutförande TRANSPORTVAGNAR TRANSPORTVAGNAR Kraftiga vagnar i absolut högsta kvalitet. Väl anpassade för tung och frekvent hantering av gods inom industri, lager, butik mm. Flexibel, välj utformning efter eget behov.

Läs mer

Kombinera ett funktionellt arbetsbord efter Ditt eget behov!

Kombinera ett funktionellt arbetsbord efter Ditt eget behov! Alla produkterna på dessa sidor finns även i ESD Förvaringskassetter Stabil stålram pulverlackerad i RAL 7045. Glasklara plastlådor med plastskyddade etiketter och lådstopp. Lådorna finns även i röd, blå

Läs mer

VERKTYGSCONTAINERS MOBIL VERKTYGSCONTAINER VERKTYGSCONTAINER PALLMÅTT. Art.nr 17040. Art.nr 17070

VERKTYGSCONTAINERS MOBIL VERKTYGSCONTAINER VERKTYGSCONTAINER PALLMÅTT. Art.nr 17040. Art.nr 17070 VERKTYGSCONTAINERS MOBIL VERKTYGSCONTAINER Robust verktygsvagn för säker förvaring av verktyg på byggarbetsplatser m m. Kraftigt lås med 3 låspunkter. Försedd med 4 st massivgummihjul, varav 2 är försedda

Läs mer

BRANDAVSKILJANDE SKÅP

BRANDAVSKILJANDE SKÅP BRANDAVSKILJANDE SKÅP FIREFIGHTER FF90 Brandavskiljande skåp är avsedda för brandskyddande förvaring av brandfarliga vätskor och aerosoler i t.ex. livsmedelsbutiker, stormarknader, bensinstationer, färgbutiker

Läs mer

AJ PRODUKTER AB Org. Nr. 556190-7329

AJ PRODUKTER AB Org. Nr. 556190-7329 AJ PRODUKTER AB Org. Nr. 556190-7329 Statligt ramavtal Vaktmästerier, laboratorier och verkstadsmiljö Nyckelskåp Sid 1-2 Vagnar Sid 3-4 Arbetsbänkar och -hurtsar Sid 5-15, 26 Eldrivna arbetsbord Sid 16

Läs mer

Stallinredning. Abiana mellanvägg, Douglas trä 2500 mm bred 2510 mm - 3000 mm bred 3010 mm - 3500 mm bred 3510 mm - 4000 mm bred

Stallinredning. Abiana mellanvägg, Douglas trä 2500 mm bred 2510 mm - 3000 mm bred 3010 mm - 3500 mm bred 3510 mm - 4000 mm bred Stallinredning Abiana mellanvägg, Douglas trä 2500 mm bred 2510 mm - 3000 mm bred 3010 mm - 3500 mm bred 3510 mm - 4000 mm bred Abiana mellanvägg, Bongossi trä 2500 mm bred 2510 mm - 3000 mm bred 3010

Läs mer

Gaffelämnen helhärdade.

Gaffelämnen helhärdade. Gaffelämnen helhärdade. Dim[mm] Blad[mm] Rygg/kon/spets Vikt[kg/st] Kapacitet/par 100x40 1200 710/558/9,5 53 3000@500 mmtp 100x40 1400 710/558/9,5 60 100x40 1600 710/558/9,5 66 125x45 1200 840/660/9,5

Läs mer

PRODUKTKATALOG VAGNAR ABRA FLEX AB. Sjukhusvagnar efter era önskemål

PRODUKTKATALOG VAGNAR ABRA FLEX AB. Sjukhusvagnar efter era önskemål PRODUKTKATALOG VAGNAR ABRA FLEX AB Sjukhusvagnar efter era önskemål Telefon: 013-37 19 00 www.abraflex.se ABRAFLEX AB PRODUKT BESKRIVNING STORA VAGNEN En vagn med bra förvaringsmöjligheter. Vagnen finns

Läs mer

2 lundiaträ lundiaträ 3

2 lundiaträ lundiaträ 3 lundia stål 2 3 Ett oöverträffat hyllsystem I Lundia Stål hyllsystem möts design och praktiska lösningar Vi skräddarsyr en lösning som passar ditt förvaringsbehov och dina lokaler Välj mellan stationär

Läs mer

Vagnar. Vagnar ger rörelsefrihet. Rörlighet ger ökad produktivitet

Vagnar. Vagnar ger rörelsefrihet. Rörlighet ger ökad produktivitet Vagnar ger rörelsefrihet Sovellas industrivagnar täcker både lätta och tunga industriella tillämpningar. Varje vagn kan skräddarsys efter kundens behov. Två hjul är försedda med bromsar för ökad säkerhet.

Läs mer

Inredning för skolan. Slöjden & NO-salen

Inredning för skolan. Slöjden & NO-salen Inredning för skolan Slöjden & NO-salen lyssna sy & snickra skapa exprimentera prova Tillklippningsbord 238 Pall 116 Lust att skapa! Hur gör man för att ge eleverna lust och motivation? Det är den ständiga

Läs mer

D E T S VENS K A ORIGIN ALET S EDAN 1979 VAPENSKÅP

D E T S VENS K A ORIGIN ALET S EDAN 1979 VAPENSKÅP D E T S VENS K A ORIGIN ALET S EDAN 1979 VAPENSKÅP FRÅN NOR-LYX MED STÖRST UTBUD AV FLYTTBARA TILLBEHÖR paket 2019 STÖRST PÅ flyttbara TILLBEHÖR Vi har sedan starten 1979 tillverkat och levererat mer än

Läs mer

KÖPHJÄLP BROR. Förvaringssystem

KÖPHJÄLP BROR. Förvaringssystem KÖPHJÄLP BROR Förvaringssystem SKÖTSELANVISNINGAR Rengör med en mjuk trasa fuktad i vatten och lite milt diskmedel eller såpa vid behov. Eftertorka med en ren trasa. KVALITET BROR förvaringssystem klarar

Läs mer

Flexibelt förvaringssystem i kromat stål 1

Flexibelt förvaringssystem i kromat stål 1 MOSYS Flexibelt förvaringssystem i kromat stål 1 MOSYS Förvaringssystem Med MOSYS modulsystem kan vilket vagn- eller hyllsystem som helst byggas. Tack vare stor variantion av tillbehör kan MOSYS anpassas

Läs mer

AJ PRODUKTER AB Org. Nr

AJ PRODUKTER AB Org. Nr AJ PRODUKTER AB Org. Nr. 556190-7329 Statligt ramavtal Vaktmästerier, laboratorier och verkstadsmiljö Förvaringsskåp Sid 1 Förrådsskåp Sid 2 Backar Sid 3 Hyllställ Mix Sid 4-5 Avtalsnummer: 96-23-2014:001

Läs mer

Kontorsskåp 1-10 Klädskåp Småfackskåp Skåp med glasdörrar Verkstadsskåp Skåp

Kontorsskåp 1-10 Klädskåp Småfackskåp Skåp med glasdörrar Verkstadsskåp Skåp Kontorsskåp 1-10 Klädskåp 13-22 Småfackskåp 25-26 Skåp med glasdörrar 29-31 Verkstadsskåp 33-37 Skåp 0107201 0134100 2215102 250 0132200 1 0136202 Bild Artikelnr. Benämning Mått h x b x d Vikt Beskrivning

Läs mer

A R B E T S B Ä N K A R

A R B E T S B Ä N K A R ARBETSPLATSINREDNING Vi har ett komplett program med arbetsbänkar, arbetsbord och höj-sänkbara bord. Ett brett tillbehörsprogram med många typer av hurtsar samt upphängningstillbehör. Ett brett urval av

Läs mer

UniLocker Plus, är laptopskåp för individuell inlåsning av bärbara datorer, det vill säga varje dator har sitt eget fack med lucka och lås.

UniLocker Plus, är laptopskåp för individuell inlåsning av bärbara datorer, det vill säga varje dator har sitt eget fack med lucka och lås. UniLocker Plus UniLocker Plus, är laptopskåp för individuell inlåsning av bärbara datorer, det vill säga varje dator har sitt eget fack med lucka och lås. Allmänt om skåpet Finns i två versioner, antingen

Läs mer

Arbetsbänk på stativ FURO GÖR SÅ HÄR EGENSKAPER FURO

Arbetsbänk på stativ FURO GÖR SÅ HÄR EGENSKAPER FURO Arbetsbänk på stativ FURO 909-00 Flexibel arbetsbänk för exempelvis skola, sjukhus, butik och livsmedelsindustri Bänk i variantutförandet Extra brett bänkplan samt med tillbehöret gallerhylla. Bänk med

Läs mer

N C LARM STÄLLS K ÅP. Skåp tillverkade med en robust och modern konstruktion För en garanterad lång livslängd!

N C LARM STÄLLS K ÅP. Skåp tillverkade med en robust och modern konstruktion För en garanterad lång livslängd! N C LARM STÄLLS K ÅP Skåp tillverkade med en robust och modern konstruktion För en garanterad lång livslängd! I larmställskåps serien har vi idag 6 st modeller samtliga framtagna och anpassade för den

Läs mer

Part Förvaringssystem

Part Förvaringssystem Förvaringssystem Design: Anders Ekegren Part är en förvaringsmöbel som går att få med öppna hyllor eller skjutdörrar. Baksidan är lika snygg som framsidan vilket gör att den kan placeras fritt i rummet

Läs mer

SÄKER FÖRVARING PÅ ARBETET. Säker förvaring på arbetet. Antal modeller. Sida. Kapacitet (m 3 )

SÄKER FÖRVARING PÅ ARBETET. Säker förvaring på arbetet. Antal modeller. Sida. Kapacitet (m 3 ) RIDGID KNAACK Förvaringssystem Fullständig serie av flerfunktionella universalbehållare i kraftigt stål. Global ledare inom bygg och industri. Helsvetsade fogar ger maximal hållfasthet. Pulverlacken står

Läs mer

60/30 Klassisk Stålhylla DESIGN BCI

60/30 Klassisk Stålhylla DESIGN BCI 60/30 Klassisk Stålhylla DESIGN BCI 60/30 KLASSISK STÅLHYLLA Funktionell, flexibel och estetisk 60/30 klassisk stålhylla är ett fristående hyllsystem som är resultatet av många års erfarenhet och framgång.

Läs mer

www.jiwa.se Produktlista nr 1 Statligt Ramavtal Säkra förvaringslösningar. Förvaring av brandfarliga och explosiva varor. Avtalsnummer: 96-41-2014:008

www.jiwa.se Produktlista nr 1 Statligt Ramavtal Säkra förvaringslösningar. Förvaring av brandfarliga och explosiva varor. Avtalsnummer: 96-41-2014:008 Statligt Ramavtal Säkra förvaringslösningar. Förvaring av brandfarliga och explosiva varor. Produktlista nr 1 Avtalsnummer: 96-41-2014:008 Fr.o.m 2015-02-10 t.o.m. 2017-02-09 med rätt till eventuell förlängning

Läs mer

Ett oöverträffat hyllsystem

Ett oöverträffat hyllsystem lundia stål 2 lundiastål lundiastål 3 Ett oöverträffat hyllsystem I Lundia Stål hyllsystem möts design och praktiska lösningar. Vi skräddarsyr en lösning som passar ditt förvaringsbehov och dina lokaler.

Läs mer

Part Förvaringssystem

Part Förvaringssystem Förvaringssystem Design: Anders Ekegren Part är en förvaringsmöbel som går att få med öppna hyllor eller skjutdörrar. Baksidan är lika snygg som framsidan vilket gör att den kan placeras fritt i rummet

Läs mer

PRODUKTBESKRIVNING N3S

PRODUKTBESKRIVNING N3S PRODUKTBESKRIVNING N3S Nexans N3S ODF-system NEXANS N3S ODF-SYSTEM Innehållsförteckning Innehållsförteckning Beskrivning av systemet KK-skåp Skarvstativ KK-box (KB 104/109) Skarvmodul Tillbehör Sidan 2

Läs mer

Tömning på marknivå. Tillbehör: Låsningsbara truckfickor, galvaniserat två-delat lock, sil och tappkran, olje- och vattentät.

Tömning på marknivå. Tillbehör: Låsningsbara truckfickor, galvaniserat två-delat lock, sil och tappkran, olje- och vattentät. AVFALLSHANTERING tippcontainers TIPPKÄRRA TYP KW FÖR ALLA TYPER AV MATERIAL, HJUL INGÅR SOM STANDARD Tömning på marknivå. Tillbehör: Låsningsbara truckfickor, galvaniserat två-delat lock, sil och tappkran,

Läs mer

Kläd- och förvaringsskåp

Kläd- och förvaringsskåp PACKBORD OCH PÅBYGGNADSDETALJER Kläd- och förvaringsskåp Med en egen design och tillverkning kan SSG erbjuda ett varierat och flexibelt produktsortiment med användarvänliga möjligheter och smarta detaljer.

Läs mer

Utdragsenheter universal

Utdragsenheter universal 1 1160 Utdragsenheter universal Universalenheter för montering på bärbalk i pallställ eller direkt mot golv. Ger maximal ergonomisk hantering av ditt plockgods, då lastytan blir lätt åtkomlig från tre

Läs mer

Concept arbetsbord. Ergonomisk och mycket anpassningsbar efter användarens behov

Concept arbetsbord. Ergonomisk och mycket anpassningsbar efter användarens behov Concept arbetsbord Concept arbetsbord är utformade för behoven inom elektronikindustrin där god ergonomi är det viktigaste kravet. Borden kan justeras på ett flertal sätt, alla komponenter passar tillsammans.

Läs mer

Tel: +46 472-300 36 info@biketjanst.se www.biketjanst.se HYLLSYSTEM RONDUS

Tel: +46 472-300 36 info@biketjanst.se www.biketjanst.se HYLLSYSTEM RONDUS Tel: +46 472-300 36 info@biketjanst.se www.biketjanst.se HYLLSYSTEM RONDUS Rondus en stor del av helheten. Rondus är en mycket stilren hyllserie som bygger på material och användarflexibilitet utifrån

Läs mer

Ett oöverträffat hyllsystem

Ett oöverträffat hyllsystem lundia stål 2 lundiaträ lundiaträ 3 Ett oöverträffat hyllsystem I Lundia Stål hyllsystem möts design och praktiska lösningar. Vi skräddarsyr en lösning som passar ditt förvaringsbehov och dina lokaler.

Läs mer

Säker förvaring. Brandklassade privatskåp SMP

Säker förvaring. Brandklassade privatskåp SMP Säker förvaring SMP 2 344 x 424 x 388 245 x 325 x 260 42 kg Rymmer 3 st liggande A4-pärmar samt en utdragbar låda. 2 900 kr SMP 3 520 x 410 x 445 415 x 305 x 320 60 kg Rymmer 5 st stående A4-pärmar samt

Läs mer

FCK KAPSLINGSSYSTEM. KAPSLINGSSYSTEM - Katalog 9. Golvskåp PCE. Bänk- och golvskåp. Sidorna 46-49 i katalogen

FCK KAPSLINGSSYSTEM. KAPSLINGSSYSTEM - Katalog 9. Golvskåp PCE. Bänk- och golvskåp. Sidorna 46-49 i katalogen KAPSLINGSSYSTEM - Katalog 9 KAPSLINGSSYSTEM Sidorna 46-49 i katalogen FCK Golvskåp PCE Bänk- och golvskåp Box 18 - SE-841 21 Ånge Telefon: +46 (0)690 76 30 00 Telefax: +46 (0)690 76 30 01 E-post: info@elkapsling.se

Läs mer

Industribyråer. flexibel förvaring. Vi gör ditt lager smartare! Du får lägre lagringskostnader, högre säkerhet och bättre arbetsergonomi.

Industribyråer. flexibel förvaring. Vi gör ditt lager smartare! Du får lägre lagringskostnader, högre säkerhet och bättre arbetsergonomi. Vi gör ditt lager smartare! Du får lägre lagringskostnader, högre säkerhet och bättre arbetsergonomi. Våra industribyråer är främst avsedda för mindre gods och ger en mycket kompakt förvaring. De kan placeras

Läs mer

Källsorteringsmöbler. Sortera många fraktioner på liten golvyta.

Källsorteringsmöbler. Sortera många fraktioner på liten golvyta. Källsorteringsmöbler Sortera många fraktioner på liten golvyta. Med kvalitetsmöbler från San Sac sorterar du på ett bekvämt sätt redan vid källan. Det breda sortimentet gör att våra möbler passar i alla

Läs mer

V A P E N S K Å P F R Å N N O R - LY X M E D S t Ö R S t U t B U D AV F LY t t B A R A t I L L B E H Ö R P A K E t

V A P E N S K Å P F R Å N N O R - LY X M E D S t Ö R S t U t B U D AV F LY t t B A R A t I L L B E H Ö R P A K E t VAPENSKÅP FRÅN NOR-LYX MED STÖRST UTBUD AV FLYTTBARA TILLBEHÖR paket 2018 STÖRST PÅ flyttbara TILLBEHÖR Vi har marknadens största utbud på flyttbara tillbehör till vapenskåp. När du köper ett vapenskåp

Läs mer

Förvaringssystem för långgods och platta material

Förvaringssystem för långgods och platta material Förvaringssystem för långgods och platta material Crane 1200 SS 3042 SS 1042 SS 3062 C SS 3062 SM 3000 Vertical 2000 LSS 5600 CSM 500 Förvaringssystem för, t ex plåtar, skivor, ringar, plattjärn, rör och

Läs mer

ARBETSLAMPOR NOVA. Nätdrivna

ARBETSLAMPOR NOVA. Nätdrivna ARBETSLAMPOR NOVA Nätdrivna Scangrip Area Lite CO är en 360 rundstrålande arbetsbelysning som ger dig stora användningsområden och många tillfällen att använda då den både är kraftfull med sina 4000 Lumen,

Läs mer

Bluetop FROX - diskret och praktisk förvaring för ditt utomhusliv

Bluetop FROX - diskret och praktisk förvaring för ditt utomhusliv Bluetop FROX - diskret och praktisk förvaring för ditt utomhusliv Design och funktion Med systemet Bluetop Frox får du ordning utomhus. Du kan gömma undan saker som stör ögat, slipper ha prylar liggande

Läs mer

Enklare och snyggare vardag

Enklare och snyggare vardag Enklare och snyggare vardag Ekby håller för din vardag En skjutdörr ska kunna öppnas och stängas många gånger varje dag. Det ställer höga krav på kvalitet och stabilitet. Vi kan lova att du inte kommer

Läs mer

Modulär betyder anpassningsbar Den modulära dimensionen används för fastställande av lämpliga tillbehör.

Modulär betyder anpassningsbar Den modulära dimensionen används för fastställande av lämpliga tillbehör. Tillbehör ger ökad funktionalitet Att optimera en arbetsplats funktionalitet kan vara svårt utan de rätta tillbehören som ökar användbarheten. När en arbetsplats är välplanerad och välutrustad blir arbetsflödet

Läs mer

Statligt Ramavtal Vaktmästerier, laboratorier och verkstadsmiljö

Statligt Ramavtal Vaktmästerier, laboratorier och verkstadsmiljö Statligt Ramavtal Vaktmästerier, laboratorier och verkstadsmiljö Delområde: Vaktmästerier, laboratorier och verkstadsmiljö (F) Avtalsnummer: 96-23-2014:004 Fr.o.m. 2015-01-08 t.o.m. 2017-01-07 med rätt

Läs mer

L A G E R L Å D O R. Art. nr 4533.760. Art. nr 9101.760. 600x115x100 mm. Volym 2,4 l. Volym 1,5 l. Förpackning 16 stk. Förpackning 40 stk

L A G E R L Å D O R. Art. nr 4533.760. Art. nr 9101.760. 600x115x100 mm. Volym 2,4 l. Volym 1,5 l. Förpackning 16 stk. Förpackning 40 stk L A G E R L Å D O R Art. nr 9101.760 300x115x100 mm 0,3 kg Volym 2,4 l Art. nr 4533.760 300x94x80 mm 0,2 kg Volym 1,5 l Blå Förpackning 40 stk Art. nr 9103.760 300x230x100 mm 0,4 kg Volym 4,9 l Art. nr

Läs mer

WorkShop Solutions. Öka effektiviteten och produktiviteten i din verkstad

WorkShop Solutions. Öka effektiviteten och produktiviteten i din verkstad SV Öka effektiviteten och produktiviteten i din verkstad Car-O-Liners är ett sätt för verkstaden att få ordning och reda på sina verktyg på väggar/ tavlor eller vagnar. Innehåll Fördelarna med... 3 Väggsektioner

Läs mer

produktblad Inredning Disk och arbetsbänkar

produktblad Inredning Disk och arbetsbänkar Ledande när det gäller hygien, ergonomi och design Bäst på hygien QuickClean Upptäck våra nya arbetsbänkar som är anpassade för framtidens behov av ännu renare storkök. Vår bedömning är att hygienkraven

Läs mer

www.pamu.se PRISLISTA 2014 Tel. vxl: +46 (0)472-162 50 Fax: +46 (0)472-162 59 E-mail: info@pamu.se PAMU AB, Lyckegårdsvägen 8, SE - 342 32 ALVESTA

www.pamu.se PRISLISTA 2014 Tel. vxl: +46 (0)472-162 50 Fax: +46 (0)472-162 59 E-mail: info@pamu.se PAMU AB, Lyckegårdsvägen 8, SE - 342 32 ALVESTA www.pamu.se PRISLISTA 2014 Tel. vxl: +46 (0)472-162 50 Fax: +46 (0)472-162 59 E-mail: info@pamu.se PAMU AB, Lyckegårdsvägen 8, SE - 342 32 ALVESTA INNEHÅLLSFÖRTECKNING 2014 sid 1-3 Skåp med enkellucka

Läs mer

DCU / DCUS KAPSLINGSSYSTEM. KAPSLINGSSYSTEM - Katalog 9. Utomhus- teknikskåp. Sidorna 12-15 i katalogen

DCU / DCUS KAPSLINGSSYSTEM. KAPSLINGSSYSTEM - Katalog 9. Utomhus- teknikskåp. Sidorna 12-15 i katalogen KAPSLINGSSYSTEM - Katalog 9 KAPSLINGSSYSTEM Sidorna 12-15 i katalogen DCU / DCUS Utomhus- teknikskåp Box 18 - SE-841 21 Ånge Telefon: +46 (0)690 76 30 00 Telefax: +46 (0)690 76 30 01 E-post: info@elkapsling.se

Läs mer

Tips och råd. När du ska köpa skjutdörrar och inredning från Mirro.

Tips och råd. När du ska köpa skjutdörrar och inredning från Mirro. Tips och råd När du ska köpa skjutdörrar och inredning från Mirro. Gör drömmen till verklighet! Den här broschyren är till dig som funderar på att köpa skjutdörrar och inredning från Mirro. Vi förklarar

Läs mer

www.elkapsling.se Svensk tillverkning Svensk kvalitet svenska jobb... För senaste uppdatering, besök vår webbplats: 1:1

www.elkapsling.se Svensk tillverkning Svensk kvalitet svenska jobb... För senaste uppdatering, besök vår webbplats: 1:1 För senaste uppdatering, besök vår webbplats: www.elkapsling.se Svensk tillverkning Svensk kvalitet svenska Svenska priser}ger jobb... Elkapsling A ox 18, 841 Ånge, Telefon: 0690-76 00, Fax 0690-76 01

Läs mer

AJ PRODUKTER AB Org. Nr

AJ PRODUKTER AB Org. Nr AJ PRODUKTER AB Org. Nr. 556190-7329 Statligt ramavtal Post- och kopieringsrum samt källsorteringsenheter Mizettoserien Sid 1-9 Avtalsnummer: 96-21-2014:001 Avtalstid: 2014-10-15-2016-10-14 lista nr 1

Läs mer

AB PJ Håkanssons Mekaniska verkstad

AB PJ Håkanssons Mekaniska verkstad Företaget grundades 1898 av Per Johan Håkansson, vilket gör företaget till sveriges idag äldsta tillverkare av skottkärror. Ursprungligen var företaget en smedja som tillverkade och reparerade lokala lantbrukares

Läs mer

Prislista SKL Kommentus Möbler 2013

Prislista SKL Kommentus Möbler 2013 Prislista SKL Kommentus Möbler 2013 Möbler för förvaring Grupp 1 - Blekinge, Skåne, Halland, Västra Götaland och Stockholm Obs! Priserna är nettopriser d.v.s. rabatten är redan avdragen Produktnamn Art.nr.

Läs mer

KAPPRUMSINREDNING Borås mail:

KAPPRUMSINREDNING Borås mail: KAPPRUMSINREDNING JACK KLÄDFACK OCH SKOHYLLA - VÄGGMONTERAD Höjd väggskenor: 1790mm Djup: 310mm Bredd: 500, 600, 750, 900 eller 1000mm Grundmodul 2-fack, B = 500 eller 600mm - 2st väggskenor, klädfack,

Läs mer

Id nr. 1051. Samtliga skåp är certifierade enligt SS-3492. 5 års garanti mot fabrikationsfel på skåpet. 1 års garanti på låsfunktionen.

Id nr. 1051. Samtliga skåp är certifierade enligt SS-3492. 5 års garanti mot fabrikationsfel på skåpet. 1 års garanti på låsfunktionen. HYLLSKÅP SS-3492 SP11 SP33 Modell Höjd Bredd Djup Vikt SP 11 450 350 400 45 SP 22 750 420 300 75 SP 33 750 550 400 80 SP 44 750 650 550 110 SP 66 1250 420 300 93 SP 77 1500 420 400 135 SP 88 1500 550 400

Läs mer

BELYSNINGSMASTER framtagna för och med användaren

BELYSNINGSMASTER framtagna för och med användaren BELYSNINGSMASTER framtagna för och med användaren Kapten 5M General 7M Svensktillverkade belysningsmaster Belysningsmast 7 meter med fäste för 4 st strålkastare. Teleskop konstruktion tillverkad i aluminium.

Läs mer

KÖPHJÄLP IVAR. Förvaringsserie

KÖPHJÄLP IVAR. Förvaringsserie Version VÅ19.1 KÖPHJÄLP IVAR Förvaringsserie SKÖTSELRÅD För en tålig och lättskött yta, behandla med olja, vax, lack, färg eller lasyr. MILJÖ Förnyelsebart material (träet). Massivt trä - ej från intakta

Läs mer

2.880:- 1903000-1222. Från 2.125:- Helsvetsat förvaringsskåp. Verktygsskåp. Lagerinredning

2.880:- 1903000-1222. Från 2.125:- Helsvetsat förvaringsskåp. Verktygsskåp. Lagerinredning Helsvetsat förvaringsskåp Stabilt helsvetsat skåp som levereras komplett med fyra hyllplan. Utrustad med dold espanjolett med cylinderlåsning. Två bredder: 800 alt. 1000 mm. Färgalternativ för skåp med

Läs mer

Prislista - Nyckelskåp

Prislista - Nyckelskåp 1 Prislista - 2016 2 Innehållsförteckning - Serie KL - Serie RL - serie M - Serie G - Serie MET - Serie N Tillbehör Sid. 3 Sid. 4 Sid. 5 Sid. 6 Sid. 7 Sid. 8 Sid. 9 - Serie KL 3 Skåpen är inredda med nyckellister

Läs mer

VERTI 830/831 Vertikal lyftinsats för väggskåp

VERTI 830/831 Vertikal lyftinsats för väggskåp VERTI 830/831 Vertikal lyftinsats för väggskåp GRANBERG Verti 830/831 Vertikal lyftinsats för väggskåp VERTI är ett elektriskt höj- och sänkbart lyftsystem som sänker skåphyllorna snabbt och tystgående

Läs mer

TMT Maskinvaruhus AB Södra Skeppsbron GÄVLE 263 : 1

TMT Maskinvaruhus AB Södra Skeppsbron GÄVLE 263 : 1 TMT Maskinvaruhus AB Södra Skeppsbron 21 802 84 GÄVLE 263 : 1 Bult- och kabelsaxar Vikt ( kg ) Längd ( mm ) Mjukt Material Hårt Material 1490 MC 1 356 8 mm dia. 5 mm dia. 0090MC 2 457 10 mm dia. 6 mm dia.

Läs mer

TORKSKÅP STRYKSKÅP IRONMAID TVÄTTBÄNKAR TVÄTTLÅDOR PRODUKTINFORMATION. nimoverken.com

TORKSKÅP STRYKSKÅP IRONMAID TVÄTTBÄNKAR TVÄTTLÅDOR PRODUKTINFORMATION. nimoverken.com TORKSKÅP STRYKSKÅP IRONMAID TVÄTTBÄNKAR TVÄTTLÅDOR PRODUKTINFORMATION nimoverken.com Golvstående torkskåp 1 915 mm Torkskåp ETS 1900 Hög golvmodell med utdragbara och vikbara hängare. Tidsstyrd fläkt,

Läs mer

Tillbehör. Respo Haagised AS.

Tillbehör. Respo Haagised AS. KAPELLDUK 2 / 18 Yttre mått Inre höjd 9924 Flakkapell set ink. lockstöd 3.25x1.25 0.00 4016 Flakkapell set ink. lockstöd 3.50x1.86 0.00 4015 Flakkapell set ink. lockstöd 3.50x1.50 0.00 4012 Flakkapell

Läs mer

Belysningsmaster framtagna för och

Belysningsmaster framtagna för och Belysningsmaster framtagna för och med användaren General 7M Kapten 5M Säker Enkel Smidig Belysningsmast 7 meter med fäste för 3 st strålkastare. Teleskop konstruktion tillverkad i aluminium. Utfällbara

Läs mer

Statligt Ramavtal Arkiv- och förvaringslösningar

Statligt Ramavtal Arkiv- och förvaringslösningar Statligt Ramavtal Arkiv- och förvaringslösningar Förvaringslösningar för arkiv och museiförråd (A) 96-19-2014:002 Fr.o.m 2014-10-15 t.o.m 2016-10-14 med rätt till eventuell förlängning via option Produktlista

Läs mer