VÄNGE GANDARVE GOTLAND

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "VÄNGE GANDARVE GOTLAND"

Transkript

1 VÄNGE GANDARVE GOTLAND

2 Vänge Gandarve, en av Gotlands vackraste gårdar, ligger ca 30 km sydost om Visby i ett mycket naturskönt och omväxlande jordbrukslandskap. Egendomen omfattar totalt ca 466 ha varav 285 ha skogsmark 136 ha inägomark, 33 ha myr, 12 övrigmark. Byggnationen utgörs av mangårdsbyggnad, flygel, f.d. arbetarbostad, fritidsbostad samt ekonomibyggnader. Mangårdsbyggnaden är uppförd under senare delen av 1700-talet och första delen av 1800-talet, ekonomibyggnaderna är uppförda på senare delen av talet och framåt.

3 Bostadsbyggnader Gandarves bostadsbyggnader består av mangårdsbyggnad, flygel, f.d. arbetarbostad samt fritidsbostad Mangårdsbyggnad Mangårdsbyggnaden är uppförd i gulputsad sten med två plan under tak av tegel, med en total bottenyta om ca 175 kvm. Byggnadens äldre del är från 1770-talet, tillbyggnad gjordes under början av 1800-talet och fortlöpande renovering har skett under åren.

4 Mangårdsbyggnaden, som bebos av ägarna, innehåller grovingång med wc/dusch/tvättrum och kontor mot väster. Utanför grovingången finns en stenlagd uteplats. Därefter kommer man till ett stort lantkök med matplats, samt hall och vardagsrum med öppen brasa och utgång till trädgården i söder.

5 I den äldre delen i öster finns två rum samt wc/bad. Under den äldre delen finns en källare. Från hallen kommer man upp till ovanvåningen med en övre hall och ett rum mot väster.

6 På ovanvåningen mot söder ligger tre rum i fil. Ett mindre rum i väster, matsal i mitten samt en stor sal i öster med en öppen spis (ej godkänd).

7 Flygeln Flygeln från 1920, renoverad 1989, ligger intill mangårdsbyggnaden och är uppförd i vitputsad sten under tak av tegel i 1 ½ plan med en bottenyta om 95 kvm. På nedanvåningen finns hall, stort vardagsrum med öppen spis, wc och kök. Ovanvåningen innehåller hall, kaklat badrum med dusch, två sovrum. Byggnaden har källare under halva huset.

8 F.d. arbetarbostad F.d. arbetarbostaden är uppförd i trä under plåttak med en byggnadsyta om 75 kvm. Nedanvåningen innehåller hall med nedgång till källaren, kök med vedspis, två rum och ett kaklat badrum/wc/dusch. Ovanvåningen är helt oinredd. Källare under ca halva bostaden. Uppvärmning via oljefyllda el-paneler. I anslutning till bostaden finns en vedbod/smedja/förråd on ca 50 kvm uppförd i trä under plåttak.

9 Fritidsbostaden Bostaden är uppförd i trä under tak av plåt med en byggnadsyta om 95 kvm med en enkel standard. Nedanvåningen innehåller hall, kök och tre rum. Ovanvåningen innehåller ett rum samt vind.

10 Ekonomibyggnader Vedbod/Smedja/Förråd I anslutning arbetarbostaden finns en äldre vedbod/smedja/förråd Uppförd i trä under tak av plåt om ca 50 kvm. Stall F.d. kostall som idag används som förråd om ca 440 kvm. Byggnaden ligger i vinkel med ungdjursavdelningen om ca 210 kvm. I den södra delen ligger panncentral med en modern flisanläggning, med en 60 kwh värmepanna. Resterande del används idag som förråd. Byggnaden är uppförd i vitputsad sten/trä under tak av plåt. I anslutning till stallet finns två ensilagesilofack om 2*6*24 m samt en gödselbrunn om 600 kbm.

11 Magasin Äldre spannmålsmagasin i tre våningar uppfört i trä under tak av eternit om ca 150 kvm i bottenyta. Loge/Flisförråd I den norra delen ligger tre ekonomibyggnader. Logen som idag används som flisförråd är uppförd i trä klädd med plåt under tak av plåt med. Gjutet golv i. Byggnadsyta om ca 470 kvm.

12 Verkstad Verkstaden är uppför i trä klädd med plåt under tak av plåt. Byggnaden har gjutet golv med en stor port på gaveln och en byggnadsyta om ca 100 kvm. Maskinhall Byggnaden är uppförd 1990 i limträ klädd med plåt under tak av plåt med en bottenyta om 800 kvm. Maskinhallen har tre stora portar med gjutet golv i hela byggnaden.

13 Åkermark/Betesmark Åker- och betesmarken är väl arronderad i anslutning till brukningscentrum med blandade jordarter och en fungerande dränering. Fastigheten ingår även i Vänge Myrs Vattenavledningsföretag År 1986 med en andel på ca 20,8 %. Åkermarken brukas idag av nuvarande ägare och produktionsinriktning är spannmål och oljeväxter. Höstsådd areal 2014 är 36 ha höstvete. Betesmarken är idag utarrenderad med ettårskontrakt. Nuvarande arrendator har uttryckt önskemål om att arrendera betesmarken även under Med fastigheten följer totalt 94,2 stödrätter åker och 38,79 stödrätter för bete. På betesmarken utgörs 19,61 stödrätter av med allmänna värden och de resterande 19,18 stödrätterna med särskilda värden.

14 Skog Den produktiva skogsmarken omfattar totalt ca 285 ha. Det totala beräknade virkesförrådet är ca m3sk med en medelvolym av 109 m3sk/ha. Trädslagsfördelningen är 76 % tall, 10 % gran, 9 % löv och 5 % övrigt löv. Medelboniteten är uppskattad till 3,6 m3sk/ha. Avdelning 57 har gallrats under 2014, den aktuella gallringen om 150 m3sk ingår ej i det totala virkesförrådet. För vidare information se bifogad skogsbruksplan upprättad i september 2014 av Karolina Johansson, Skogsstyrelsen, Gotlands distrikt. Jakt Vänge Gandarve erbjuder god jakt på framförallt rådjur, hare och en del fältfågel med fasan och rapphöns. Jakten bedrivs idag i egen regi och är tillgänglig för en ny ägare från tillträdesdagen. Läge och omgivningar Vänge Gandarve ligger på mellersta Gotland ca 2 km norr om Vänge kyrka och ca 30 km sydost om Visby.

15 Rättsförhållande Fastighetsbeteckning: Gotland Vänge Gandarve 1:88 och Vänge Norrbys 1:12, Vänge Gandarve 531, Romakloster i Gotlands kommun och Gotlands län. Arealer Vänge Gandarve består enligt skogsbruksplanen av totalt ca 468 ha som är fördelade enligt följande: Inägomark Skogsmark Myr Berg/tomt/övrigmark 136 ha 285 ha 33 ha 12 ha Taxeringsvärde Uppgiftsår: 2013 Bostadsbyggnadsvärde ,- Tomtmarksvärde ,- Ekonomibyggnadsvärde ,- Skogsmarkvärde ,- Åker- betesmarksvärde ,- Skogsimpediment ,- Totalt ,- Servitut/Samfällighet mm. På fastigheten finns avtalsservitut, ledningservitut och del i samfälligheter. Under hösten 2014 ansluts till fastigheten till bredband. Vidare finns biotopskydd samt ett antal fornlämningar. Läge och omgivningar Vänge Gandarve ligger på mellersta Gotland ca 2 km norr om Vänge kyrka och ca 30 km SO om Visby.

16 Vatten / Avlopp / Uppvärmning Vänge Gandarve har eget vatten från en djupborra vilken försörjer alla gårdens byggnader. Mangårdsbyggnaden och flygeln har sin uppvärmning via kulvert från flispannan till vattenburna radiatorer. F.d. arbetarbostaden har uppvärmning via oljefyllda el-paneler. Mangårdsbyggnaden och flygeln har en gemensam trekammarbrunn. F.d. arbetarbostaden har egen trekammarbrunn. Alla bostäder har en gemensam infiltration. Fritidsbostaden saknar avlopp till trekammarbrunn men det finns framdraget avlopp till byggnadens yttervägg. Visning Vänge Gandarve visas torsdagen den 15 oktober kl och onsdagen den 22 oktober kl efter anmälan till Cronholm Gårdar eller efter annan överenskommelse. Besiktning av egendomens marker kan i övrigt ske på egen hand efter föranmälan till Cronholm Gårdar. Vederbörlig hänsyn skall tas till omkringboende, flora och fauna och ev. pågående jakt. Tillträde Tillträde sker efter överenskommelse mellan säljare och köpare. Lån och inteckningar Gandarve överlåtes obelånad med uttagna pantbrev om totalt kronor.

17 Försäljningsförutsättningar Budgivning Vänge Gandarve säljes till högstbjudande. Säljaren förbehåller sig fri prövningsrätt. Villkor Förutsättningarna för försäljningen framgår av denna beskrivning, följebrev samt eventuell tilläggsinformation. Förvärvstillstånd krävs för juridisk person. Skogsbruksplaner är normalt behäftade med en viss osäkerhet, varför angivna siffror ej skall ses som en utfästelse. Fastigheten överlåtes i befintligt skick. Det åligger köparen att besiktiga fastigheten och därigenom själv förvissa sig om byggnadernas tillstånd, ägoslagsfördelning m m. En friskrivningsklausul kommer att finnas med i köpekontraktet där säljarna friskriver sig från fel eller brister i fastigheten. Dessutom bör köparen vara medveten om att det i den nya skogsvårdslagen ibland finns begränsningar i avverkningsmöjligheterna beroende på fastighetens specifika naturvärden. Någon boendekalkyl kommer ej att upprättas beroende på fastighetens specifika förutsättningar och tidigare verksamhet. Denna beskrivning kan ej läggas till grund för talan enligt JB. 10% av köpeskillingen erlägges kontant som handpenning vid kontraktstecknandet och resterande senast vid tillträdet. Köparen svarar för lagfarts- och stämpelkostnad. I det fall köp genomföres via fastighetsreglering svarar köparen för Lantmäteriets förrättningskostnader.

18 Sammanfattning Vänge Gandarve erbjuder med sin befintliga byggnation och karaktär stora möjligheter till ett lantligt och avskilt boende i en mycket vacker omgivning och historisk miljö. Kombinationen av rejält skogsbruk, jord- och betesmark, friluftsliv och goda möjligheter till jakt är något som idag värdesätts av många. Vidare är ett attraktivt läge närheten till Visbys utbud arbetstillfällen, natur, kultur och fritidsaktiviteter. Vänge Gandarve utbjudes till försäljning genom Cronholm Gårdar Johan Runéus Karl-Johan Hansson Lantmästare, Reg. Fastighetsmäklare Agronom, Reg. fastighetsmäklare tel mobil Tel mobil e-post johan.runeus@cronholmgardar.se e-post karljohan.hansson@cronholmgardar.se Informationen i denna beskrivning är baserad på ägarens uppgifter samt annat tillgängligt material. För felaktigheter, nuvarande eller eventuella kommande, i detta material ansvaras ej. Ej heller för händelse som ägaren eller Cronholm Gårdar icke kunnat förutse eller påverka, vilket ändrar givna förutsättning. Ägaren och/eller Cronholm Gårdar förbehåller sig rätten att kunna i ändra beskrivningen, dess omfattning eller förutsättningar i den mån de anser nödvändigt, utan särskilt meddelande. Copyright: Cronholm Gårdar

19

20

Fastigheten kan förvärvas som helhet, alt. byggnader och mark var för sig.

Fastigheten kan förvärvas som helhet, alt. byggnader och mark var för sig. T R U E D A T O R P Gården Truedatorp har ett enskilt och trevligt läge omgiven av betesmark, skog, två dammar i anslutning till byggnationen samt en bäck med bra flöde i fastighetens västra gräns. Byggnationen

Läs mer

S K O G S F A S T I G H E T 23 H A T R U E D A T O R P

S K O G S F A S T I G H E T 23 H A T R U E D A T O R P S K O G S F A S T I G H E T 23 H A T R U E D A T O R P Del av fastigheten Truedatorp 1:1 om ca 23,0 ha skogsmark ligger ca 6 km öster om Vittsjö och 23 km norr om Hässleholm. Det totala virkesförrådet

Läs mer

Bostadshus. Uppvärmning sker via direktverkande el och en vedkamin. Fastigheten har vatten från egen grävd brunn och avlopp till septiktank.

Bostadshus. Uppvärmning sker via direktverkande el och en vedkamin. Fastigheten har vatten från egen grävd brunn och avlopp till septiktank. K U L L A R Ö D På Romeleåsens södra sluttning ca 7 km NO Skurup ligger fastigheten Kullaröd 1:8. Fastigheten har ett fantastiskt läge med underbar utsikt mot söder och omgiven av blandad skog och öppna

Läs mer

S K O G S F A S T I G H E T P E R S T O R P

S K O G S F A S T I G H E T P E R S T O R P S K O G S F A S T I G H E T P E R S T O R P Hagstad är beläget mitt mellan Örkelljunga och Perstorp ca 8 km från respektive ort. Skogsfastigheten Hagstad 3:5 består av ca 46 ha varav 31,5 ha produktiv

Läs mer

Byggnation. Det finns idag ingen fungerande vatten eller avloppssystem till bostaden. El finns framdraget till gårdssamlingen.

Byggnation. Det finns idag ingen fungerande vatten eller avloppssystem till bostaden. El finns framdraget till gårdssamlingen. L Å N G H U L T Fastigheten är belägen på Hallandsåsens södersida ca 20 km nordost om Ängelholm. Den totala arealen är ca 58,9 ha varav 43,6 ha skogsmark, 10,2 ha impediment/myr, 3,6 ha inägomark och 1,4

Läs mer

HÄSTGÅRD FLYINGE AMERIKA

HÄSTGÅRD FLYINGE AMERIKA HÄSTGÅRD FLYINGE AMERIKA I direkt anslutning till Flyinge och Flyinge by, men med ett mycket avskilt läge, ligger hästgården Amerika. Fastigheten har ett mycket naturskönt läge omgiven av betesmark ner

Läs mer

Nedanvåningen innehåller huvudentré med kapprum och wc, salong, två sällskapsrum, matsal, kontor, två sovrum, serveringsrum, kök och kontorsentré.

Nedanvåningen innehåller huvudentré med kapprum och wc, salong, två sällskapsrum, matsal, kontor, två sovrum, serveringsrum, kök och kontorsentré. VANKIVA HERRGÅRD Vankiva Herrgård är en mycket vacker och välbevarad 1600-talsgård med mangårdsbyggnad, en större flygel och två mindre flyglar samt ett garage/verkstad. Infarten som leder upp till byggnationen

Läs mer

Garde Frindarve 1:49 och 1:57

Garde Frindarve 1:49 och 1:57 Garde Frindarve 1:49 och 1:57 Fastigheterna Garde Frindarve 1:49 och 1:57 är belägna mellan Hemse och Ljugarn vid Garde. Den totala arealen är ca 117 ha varav 104 ha skogsmark, 1 ha bete och 12 ha impediment

Läs mer

R A V N A R P V I S S E L T O F T A 4,6 H A

R A V N A R P V I S S E L T O F T A 4,6 H A R A V N A R P V I S S E L T O F T A 4,6 H A Fastigheten är belägen ca 12 km nordväst om Osby och ca 3 km sydväst om Visseltofta. Den totala arealen är ca 4,6 ha varav ca 4,0 ha skogsmark och resterande

Läs mer

K R I N G B Y G G D G Å R D U P P Å K R A

K R I N G B Y G G D G Å R D U P P Å K R A K R I N G B Y G G D G Å R D U P P Å K R A Vacker kringbyggd gård ca 2 km söder om Lund intill Uppåkra kyrka. Gården ligger med en vidsträckt utsikt över ett omväxlande landskap. Fastigheten är en klassisk

Läs mer

O L S G Å R D R Y D S G Å R D

O L S G Å R D R Y D S G Å R D O L S G Å R D R Y D S G Å R D Välskött gård mellan Varmlösa och Katslösa ca 2 km SO Rydsgård. Olsgårds byggnation består av en trevlig bostad om 5 r.o.k., ekonomibyggnader i U-formation innehållande annex

Läs mer

Vatten, avlopp, uppvärmning, m.m.

Vatten, avlopp, uppvärmning, m.m. Å K E R S B E R G A Vackert och fritt belägen gård på Rönnebergabacke med välskött byggnation, en fantastisk trädgårdstomt och en fin vy över det skånska landskapet och Öresund. Åkersberga ligger mellan

Läs mer

Å S U M S J Ö B O Fäladsvägen 230

Å S U M S J Ö B O Fäladsvägen 230 Å S U M S J Ö B O Fäladsvägen 230 Denna vackra byggnation med tillhörande trädgård ligger vackert och privat på en höjd med utsikt över det skånska, böljande landskapet vid Åsum strax nordost om Sjöbo.

Läs mer

HJORTSHÖJDENS GÅRD HELSINGBORG

HJORTSHÖJDENS GÅRD HELSINGBORG HJORTSHÖJDENS GÅRD HELSINGBORG Hästgård/jordbruksfastighet mycket centralt ca 7 km öster om Helsingborg vid Hjortshög. Byggnationen består av bostad, häststall med 21 boxplatser, ridhus, loge och äldre

Läs mer

AVSTYCKAD GÅRD - ÖNNESLÖV LUND

AVSTYCKAD GÅRD - ÖNNESLÖV LUND AVSTYCKAD GÅRD - ÖNNESLÖV LUND Välskött gård med en fin vy över det skånska landskapet. Fastigheten ligger mellan Dalby och Genarp, ca 15 km sydost om Lund, 30 km från Malmö och ca 35 min från Kastrups

Läs mer

Ö N N E S L Ö V - 15,5 H A L U N D

Ö N N E S L Ö V - 15,5 H A L U N D Ö N N E S L Ö V - 15,5 H A L U N D Välskött gård med en fin vy över det skånska landskapet. Fastigheten ligger mellan Dalby och Genarp, ca 15 km sydost om Lund, 30 km från Malmö och ca 35 min från Kastrups

Läs mer

U P P Å K R A G Å R D

U P P Å K R A G Å R D U P P Å K R A G Å R D Uppåkra Gård har en trevlig karaktär och ett centralt läge intill samhället Hjärup mellan Lund och Staffanstorp. Gårdens vackra mangårdsbyggnad bildar tillsammans med gårdens ekonomibyggnader

Läs mer

S I L L E S J Ö G Å R D S Y D S K Å N E

S I L L E S J Ö G Å R D S Y D S K Å N E S I L L E S J Ö G Å R D S Y D S K Å N E I södra Skåne i det skånska jordbrukslandskapet ligger Sillesjö Gård, ca 30 km sydost om Malmö. Egendomen omfattar totalt ca 334 ha varav 255 ha åkermark, 9 ha betesmark,

Läs mer

R Ö N N S T A G Å R D V E L L I N G E

R Ö N N S T A G Å R D V E L L I N G E R Ö N N S T A G Å R D V E L L I N G E Rönnsta gård är en vacker kringbyggd gård belägen i ett vackert slättlandskap ca 2 km öster om Vellinge och 9 km söder om Malmö. Byggnationen består av bostad, häststall

Läs mer

H Ä S T G Å R D S T O M T P Å H U L T

H Ä S T G Å R D S T O M T P Å H U L T H Ä S T G Å R D S T O M T P Å H U L T I södra Skåne på Romeleåsen, 6 km söder om Veberöd, ca 30 km från Lund ligger ett markområde av fastigheten Påhult 1:5. På markområdet finns ett positivt förhandsbesked

Läs mer

R E N O V E R I N G S O B J E K T D U V E K E

R E N O V E R I N G S O B J E K T D U V E K E R E N O V E R I N G S O B J E K T D U V E K E Korsvirkesgården Lundahus ligger mellan Duveke och Halmstadby, ca 5,5 km sydväst om Kågeröd. Gården har ett stort renoveringsbehov. Befintlig byggnation är

Läs mer

Huvudentrén leder till välkomsthall med trappa till ovanvåning. Vidare kommer man till det stora vardagsrummet i mitten av huset med kakelugn och

Huvudentrén leder till välkomsthall med trappa till ovanvåning. Vidare kommer man till det stora vardagsrummet i mitten av huset med kakelugn och M O S S B Y G Å R D Mossby Gård har ett fantastiskt läge vid Mossbystrand med byggnationen ca 300 m från vattenbrynet. Den fyrlängade gården med mangårdsbyggnad och ekonomibyggnader omges av trädgård,

Läs mer

K L Å V E R Ö D E T T S ÖD E R ÅS E N S K ÅN E

K L Å V E R Ö D E T T S ÖD E R ÅS E N S K ÅN E K L Å V E R Ö D E T T S ÖD E R ÅS E N S K ÅN E Klåveröd ett är belägen ca 7 mil norr om Malmö och ca 3,5 mil öster om Helsingborg med pendlingsavstånd till hela öresundsregionen. Fastigheten ligger i en

Läs mer

R E N O V E R I N G S O B J E K T S Ö D R A M U N K A R P

R E N O V E R I N G S O B J E K T S Ö D R A M U N K A R P R E N O V E R I N G S O B J E K T S Ö D R A M U N K A R P Renoverings- alt. rivningsobjekt på högt och fritt läge i Södra Munkarp ca 2,5 km SV Västra Ringsjön, 10 km SV Höör och 10 km Ö Eslöv. Befintlig

Läs mer

M Å N S L U N D A ÖD E G ÅR D

M Å N S L U N D A ÖD E G ÅR D M Å N S L U N D A ÖD E G ÅR D Månslunda 2:7 ligger på Österlen ca 5 km NO om Lövestad och 6 km väster om Fågeltofta. Gården har egen infartsväg och lugnt läge i ett fint omgivande landskap. Total areal

Läs mer

Ekonomibyggnaderna ligger i vinkel mot varandra och bostaden vilket bildar en trelängad gårdsbild med en innergård.

Ekonomibyggnaderna ligger i vinkel mot varandra och bostaden vilket bildar en trelängad gårdsbild med en innergård. V A L L H A G A Vallhaga ligger i byn Norra Skrävlinge i västra Skåne ca 2 mil norr om Malmö/Lund. Byggnationen med egen infartsväg består av bostad, stall, garage och förråd där delar av byggnationen

Läs mer

E R I K S D A L S G Å R D

E R I K S D A L S G Å R D E R I K S D A L S G Å R D Eriksdals Gård med sin karakteristiska byggnation vackert belägen med utsikt över den natursköna Fyledalen med ett typiskt böljande landskap ca 18 km norr om Ystad, södra Skåne.

Läs mer

L E J E B Y E K A S J Ö

L E J E B Y E K A S J Ö L E J E B Y E K A S J Ö Del av jordbruksfastigheten Lejeby 2:18 i Laholm församling, Laholm kommun i Hallands län. Två tomter för hästgård intill Ekasjö i södra Halland utbjudes till försäljning. Positivt

Läs mer

Refererande till telefonsamtal/telefax/e-post översändes härmed beskrivning över del av Bessinge 10:1 i Västerstads församling i Hörby kommun.

Refererande till telefonsamtal/telefax/e-post översändes härmed beskrivning över del av Bessinge 10:1 i Västerstads församling i Hörby kommun. Till Anmälda intressenter Ang. del av Bessinge 10:1 Refererande till telefonsamtal/telefax/e-post översändes härmed beskrivning över del av Bessinge 10:1 i Västerstads församling i Hörby kommun. För vidare

Läs mer

MÖJLIGHETERNAS TOMT MITT I SKÅNE BOSJÖKLOSTER

MÖJLIGHETERNAS TOMT MITT I SKÅNE BOSJÖKLOSTER MÖJLIGHETERNAS TOMT MITT I SKÅNE BOSJÖKLOSTER I mellersta Skåne, ca 2 km söder om Höör och ca 0,9 km norr om Västra och Östra Ringsjöarna, är ett markområde av fastigheten Bosjökloster 1:33 till salu.

Läs mer

K L I N T A K R Y D D O R & G R Ö N T - H ÖÖR -

K L I N T A K R Y D D O R & G R Ö N T - H ÖÖR - K L I N T A K R Y D D O R & G R Ö N T - H ÖÖR - Fastigheten är centralt belägen i Skåne vid Ringsjön, ca 8 km söder om Höör. Nuvarande ägare driver idag café, plantskola och visningsträdgård, Klinta Kryddor

Läs mer

N Y B O G Å R D F J Ä R D I N G S L Ö V

N Y B O G Å R D F J Ä R D I N G S L Ö V N Y B O G Å R D F J Ä R D I N G S L Ö V Nybogård är en vacker skånegård belägen i Fjärdingslöv ca 4 km NO Trelleborg där mangårdsbyggnad och ekonomibyggnader tillsammans bildar en trevlig gårdsbild. Byggnationen

Läs mer

H A N G V A R T I B B L E S G O T L A N D

H A N G V A R T I B B L E S G O T L A N D H A N G V A R T I B B L E S G O T L A N D På norra Gotland mellan Kappelshamn och Irevik ca 30 km N Visby ligger Hangvar Tibbles, en klassisk gotlandsgård med mangårdsbyggnad, flygelbyggnad, brygghus,

Läs mer

Bostad. Vatten, avlopp, el, uppvärmning

Bostad. Vatten, avlopp, el, uppvärmning V I S S M A R L Ö V Mindre gård vid Vissmarlöv i SV Skåne, ca 7 km NO Svedala, ca 15 km Ö Malmö och 15 km S Lund. Fint omgivande kuperat landskap som varierar mellan skog och öppna odlingsoch betesmarker.

Läs mer

H Ä G N A D E N R O M E L E Å S E N

H Ä G N A D E N R O M E L E Å S E N H Ä G N A D E N 9 4 1 R O M E L E Å S E N Avstyckad gård med unikt läge inramat av bokskog intill naturreservat på Romeleåsen. Enskilt läge med egen infartsväg om ca 600 m genom fantastiskt natursköna

Läs mer

Eksjö Boarp 1:4, Änga 1:15

Eksjö Boarp 1:4, Änga 1:15 Eksjö Boarp 1:4, Änga 1:15 Smålandsgård 47 ha Vackert belägen i byn Boarp ca 25 km öster om Eksjö. Bostadshus samt enklare ekonomibyggnader. 8 ha inägomark, 37 ha skogsmark med ett virkesförråd om 4 700

Läs mer

T O R P B R Ä K N E - H O B Y

T O R P B R Ä K N E - H O B Y T O R P B R Ä K N E - H O B Y Gården ligger i ett vackert landskap vid Torp, ca 12 km väster om Ronneby och ca 2 km sydväst om Bräkne-Hoby. Arealen uppgår till ca 126 ha fördelat på 55 ha åker, 33 ha bete,

Läs mer

MÖJLIGHETERNAS TOMT MITT I SKÅNE

MÖJLIGHETERNAS TOMT MITT I SKÅNE MÖJLIGHETERNAS TOMT MITT I SKÅNE I mellersta Skåne, ca 2 km söder om Höör och knappt 1 km norr om Västra och Östra Ringsjön, är ett markområde av fastigheten Bosjökloster 1:33 till salu. På marken finns

Läs mer

Skogsfastighet ca 40 ha

Skogsfastighet ca 40 ha Skogsfastighet ca 40 ha Klippan Östra Ljungby 3:72, del av Skogsfastighet belägen i Östra Ljungby skog ca 10 km norr om Klippan. 41,5 ha varav 39 ha produktiv skog. Virkesförråd om 6951 m3sk med medelbonitet

Läs mer

T I B B L E S G O T L A N D

T I B B L E S G O T L A N D T I B B L E S G O T L A N D På norra Gotland mellan Kappelshamn och Irevik ca 30 km N Visby ligger Tibbles, en klassisk gotlandsgård med mangårdsbyggnad, flygelbyggnad, brygghus, grindstuga, ekonomibyggnader

Läs mer

Björka. Lars Wesslund Fredrik Zetterqvist. Gårdsmäklare Skogsmästare E-post: E-post:

Björka. Lars Wesslund Fredrik Zetterqvist. Gårdsmäklare Skogsmästare E-post: E-post: Björka 47 ha Gård belägen utmed riksväg 30, 6 km nordväst om Lammhult och 7 km sydväst om Rörvik. 43 ha skogsmark med ett virkesförråd om 6 100 m³sk, varav 2 400 är S1- och S2 skog. 2 ha inägomark. Byggnader

Läs mer

Vetlanda Klackenhult 1:15

Vetlanda Klackenhult 1:15 Vetlanda Klackenhult 1:15 Smålandsgård 60 ha En skogsgård belägen 25 km nordost om Vetlanda. Bostadshus i 1½ plan vackert beläget i ett brutet landskap. Trevligt gårdscentrum med ladugård, snickarbod samt

Läs mer

Björkeberga, 13 ha. Utgångspris: 2 300 000 kronor Försäljningssätt: Öppen budgivning.

Björkeberga, 13 ha. Utgångspris: 2 300 000 kronor Försäljningssätt: Öppen budgivning. Björkeberga, 13 ha HÄSSLEHOLM MELLBY-BJÖRKEBERGA 2:34 Mellan Sösdala och Brönnestad, ca 13 km söder om Hässleholm, ligger Björkeberga. Gården omfattar ca 13 ha varav ca 12 ha åkermark. Gårdsbyggnationen

Läs mer

Glömsjö. Lars Wesslund Fredrik Zetterqvist. Gårdsmäklare Skogsmästare E-post: E-post:

Glömsjö. Lars Wesslund Fredrik Zetterqvist. Gårdsmäklare Skogsmästare E-post: E-post: Glömsjö Gård om 15,7 ha, belägen mellan Vetlanda och Sävsjö i Glömsjö by. 6,7 ha skogsmark, 8,7 ha inägomark. Enklare bostadshus med renoveringsbehov. Jakt och fiskerätt. Prisidé: 1 450 000 kr Skriftligt

Läs mer

H Ä S T A N L Ä G G N I N G M A L M Ö

H Ä S T A N L Ä G G N I N G M A L M Ö H Ä S T A N L Ä G G N I N G M A L M Ö Professionell hästanläggning vid Husie/Kvarnby omedelbart utanför Malmö, ca 5 minuters skrittväg från Jägersro. Stall uppfört 2001 med 33 stora hästboxar samt alla

Läs mer

KOGSTORP - HALLAND. Kogstorp 1:19 Svartrå församling Falkenbergs kommun, Hallands län. www.skogsmark.nu S K O G S M A R K A B 1

KOGSTORP - HALLAND. Kogstorp 1:19 Svartrå församling Falkenbergs kommun, Hallands län. www.skogsmark.nu S K O G S M A R K A B 1 KOGSTORP - HALLAND Kogstorp 1:19 Svartrå församling Falkenbergs kommun, Hallands län www.skogsmark.nu S K O G S M A R K A B 1 L A N T G Å R D 7 8 H A ALLMÄNT Vackert belägen gård i Högvadsåns dalgång med

Läs mer

Torsås Skörebo 1:10, 1:11 och1:27

Torsås Skörebo 1:10, 1:11 och1:27 1 Torsås Skörebo 1:10, 1:11 och1:27 Beskrivning: Ägare: Fastigheten Torsås Skörebo 1:10, 11 och 27 i Torsås kommun är belägen i i en naturskön miljö mellan Gullabo och Torsås i sydöstra Småland. Fastigheten,

Läs mer

Charmig gård 1,7 Ha. Utgångspris: 650 000 kronor Försäljningssätt: Öppen budgivning.

Charmig gård 1,7 Ha. Utgångspris: 650 000 kronor Försäljningssätt: Öppen budgivning. Charmig gård 1,7 Ha LAHOLM PERSILT 2:13 Charmig mindre gård för den som uppskattar fritt lantligt läge, med möjligheter till mindre verksamhet eller djurhållning på hobbynivå. Vedeldad panna med ack-tankar,

Läs mer

Gård på ostört läge, 7,6 ha

Gård på ostört läge, 7,6 ha Gård på ostört läge, 7,6 ha OSBY BJÖRKERÅS 1:6 Välarronderad fastighet på ostört läge mellan Osby och Älmhult. Total areal om ca 7,6 ha varav ca 5 ha skog och 2 ha betesmark. Gedigen och renoverad bostadsbyggnad

Läs mer

Ljungby Ivla 9:16, del av

Ljungby Ivla 9:16, del av Lantgård 9 ha söder om Ljungby Trevlig Lantgård belägen i Ivla ca 17 km söder om Ljungby. Areal om ca 9 ha, huvudsakligen åker och bete. Vackra omgivningar med lång strand i Prästebodaån som rinner genom

Läs mer

L A N T G Å R D T O R S Å S

L A N T G Å R D T O R S Å S L A N T G Å R D T O R S Å S TORSÅS TORSÅS 5:28 & SLOALYCKE 1:21 Allmänt Mindre gård närbelägen centrala Torsås. Gården uppgår till nästan 5 ha med åker, bete och skog. Tillhörande gårdscentrum består av

Läs mer

Lantbruksfastighet 28 ha Hörby. Pris: 2,0 MSEK eller högstbjudande

Lantbruksfastighet 28 ha Hörby. Pris: 2,0 MSEK eller högstbjudande Lantbruksfastighet 28 ha Hörby Gård belägen i Timan norr om Viss mosse, ca 13 km öst Hörby. Gårdssamling med enklare bostadshus om 120 kvm och ett flertal ekonomibyggnader i varierande skick. Areal om

Läs mer

Mellangården. Lars Wesslund Fredrik Zetterqvist. Gårdsmäklare Skogsmästare 070 589 38 50 070-519 38 50 E-post: lw@sg.nu E-post: fz@sg.

Mellangården. Lars Wesslund Fredrik Zetterqvist. Gårdsmäklare Skogsmästare 070 589 38 50 070-519 38 50 E-post: lw@sg.nu E-post: fz@sg. Mellangården Skogfastighet med boende, 72 ha (Omr.av Eksjö Ekeryd 1:1, 1:4 En skogsgård naturskönt belägen 9 km nord ost om Eksjö. Mindre bostadshus i 1½ plan. Ekonomi byggnader. Skogsmarken uppgår till

Läs mer

A R R E N D E P I L S Å K E R - H A N S A G Å R D EN - P E R S A G Å R D E N

A R R E N D E P I L S Å K E R - H A N S A G Å R D EN - P E R S A G Å R D E N A R R E N D E P I L S Å K E R - H A N S A G Å R D EN - P E R S A G Å R D E N Ägaren till Pilsåker, Hansagården och Persagården låter bjuda ut sin åkermark som arrende. Åkermarken på de tre gårdarna har

Läs mer

Bråten. Lars Wesslund Fredrik Zetterqvist. Gårdsmäklare Skogsmästare E-post: E-post:

Bråten. Lars Wesslund Fredrik Zetterqvist. Gårdsmäklare Skogsmästare E-post: E-post: Bråten Hästgård, 3 ha Hästgård belägen 28 km sydväst om Vetlanda väster om Bäckaby. Gårdscentrum består av nyligen renoverat bostadshus i 1½ plan, ladugård samt bod. Gårdscentrum skall styckas av och ca

Läs mer

Vetlanda Björkö 1:11

Vetlanda Björkö 1:11 Vetlanda Björkö 1:11 Smålandsgård 33 ha Skogsgård med fritidsboende, belägen 15 km nordväst om Vetlanda. Fritidshus i 1½ plan. Ekonomibyggnader. Inägomark om 8,6 ha. Skogsmark om 13,6 ha med ett virkesförråd

Läs mer

Björkholm. Lars Wesslund Fredrik Zetterqvist. Gårdsmäklare Skogsmästare E-post: E-post:

Björkholm. Lars Wesslund Fredrik Zetterqvist. Gårdsmäklare Skogsmästare E-post: E-post: 101 ha, Skog och inägomark Björkholm Gård belägen 16 km öster om Vetlanda. Äldre bostadshus i 2 plan, gårdscentrum med flertalet ekonomibyggnader samt undantagsstuga. 80 ha skogsmark fördelat på två skiften

Läs mer

Sävsjö Nordanskog 1:9 Nässjö Tovik 1:1

Sävsjö Nordanskog 1:9 Nässjö Tovik 1:1 Sävsjö Nordanskog 1:9 Nässjö Tovik 1:1 Smålandsgård 160 ha Två virkesrika skogsgårdar om totalt 160 ha, som tillsammans bildar en väl arronderad helhet. Gårdarna är belägna utmed gränsen mellan Sävsjö

Läs mer

S I L V Å K R A G Å R D

S I L V Å K R A G Å R D S I L V Å K R A G Å R D Belägen i ett vackert och mjukt böljande landskap ligger Silvåkra Gård 1,5 mil från Ängelholm och 3 mil norr om Helsingborg med pendlingsavstånd till Malmö/Köpenhamn. Arealen om

Läs mer

Pris: 1 100 000 kr el högstbjudande

Pris: 1 100 000 kr el högstbjudande Gård 1,5 ha sydöst Hörby Lantgård om ca 1,5 ha på högt, fint läge i Henset 15 km sydöst Hörby. Kringbyggt gårdscentra med bostadshus om 5 rum o kök och ekonomibyggnader med kostall, maskinhus om 300 kvm

Läs mer

Falköping, 55 ha. Åkermark utanför Slutarp

Falköping, 55 ha. Åkermark utanför Slutarp Falköping, 55 ha Åkermark utanför Slutarp 1 2 ÅKERMARK UTANFÖR SLUTARP Fastigheten Slutarp 1:69 omfattar sammanlagt 55 ha fördelat på ca 52,5 ha åkermark och 0,7 ha skogsmark. Inga byggnader. 3 MARK ÅKERMARK

Läs mer

Gård på högt läge nära Rönneå

Gård på högt läge nära Rönneå Gård på högt läge nära Rönneå ÅSTORP KVIDINGE 163:1 Gård med ca 25 ha mark och gräns i Rönneå. 21 ha god åkermark som är möjlig att bevattna. Gediget bostadshus med jordvärme, uppfört i 1,5 plan. Stall

Läs mer

N ÅLEBERG DEL AV EMMABODA NORRA ÅLEBERG 1:6

N ÅLEBERG DEL AV EMMABODA NORRA ÅLEBERG 1:6 N ÅLEBERG DEL AV EMMABODA NORRA ÅLEBERG 1:6 Allmänt Fastigheten är belägen ca 4 km nordväst Emmaboda. Fastigheten omfattar bostadshus och ekonomibyggnad samt ca 1 ha mark i anslutning till byggnaderna.

Läs mer

JORD- OCH SKOGSBRUKSFASTIGHET - ÖREBRO

JORD- OCH SKOGSBRUKSFASTIGHET - ÖREBRO JORD- OCH SKOGSBRUKSFASTIGHET - ÖREBRO Fastighet Fastigheten Örebro Sundby 1:3 och 1:58 Adress Sundby 812, 718 92 Frövi. Belägen i Örebro kommun och Glanshammar församling. Skattesats 33,99. Endast 27

Läs mer

Åkersände. Lars Wesslund Fredrik Zetterqvist. Gårdsmäklare Skogsmästare E-post: E-post:

Åkersände. Lars Wesslund Fredrik Zetterqvist. Gårdsmäklare Skogsmästare E-post: E-post: Åkersände 60 ha, Skog och jakt Gård på höglandet belägen strax utanför Sandjöfors. 1,5 mil till Sävsjö, ca 2,5 mil till Vetlanda, Eksjö och Nässjö. 8,5 ha inägomark i anslutning till gårdscentrum bestående

Läs mer

GÅRD - SÄFFLE - KILA - PRIS: 1 300 000:- ELLER HÖGSTBJUDANDE

GÅRD - SÄFFLE - KILA - PRIS: 1 300 000:- ELLER HÖGSTBJUDANDE GÅRD - SÄFFLE - KILA - PRIS: 1 300 000:- ELLER HÖGSTBJUDANDE Fastighet Fastigheten Säffle Sätterskog 9:1 Adress Gård om ca 24 ha med enskilt läge Sätterskog Mossen, 661 94 Säffle. Belägen i Säffle kommun

Läs mer

Rävninge, 65 ha HÄSSLEHOLM RÄVNINGE 1:4, 3:16 OCH 5:6

Rävninge, 65 ha HÄSSLEHOLM RÄVNINGE 1:4, 3:16 OCH 5:6 Rävninge, 65 ha HÄSSLEHOLM RÄVNINGE 1:4, 3:16 OCH 5:6 Mitt i natursköna Rävninge ligger denna lantbruksfastighet vilken erbjuder 65 ha varav 45 ha skog och drygt 11 ha åker och ca 4,5 ha betesmark. Bedömt

Läs mer

Vaggeryd Byarums-Målen 1:3 Ängen

Vaggeryd Byarums-Målen 1:3 Ängen Vaggeryd Byarums-Målen 1:3 Ängen Smålandsidyll Gården Ängen består av ett vackert beläget byggnadscentrum samt 9 ha mark belägen 25 min. bilväg från Jönköping och 3,5 km till Vaggeryd. Det charmiga huset

Läs mer

Göljaryd. Lars Wesslund Fredrik Zetterqvist. Gårdsmäklare Skogsmästare E-post: E-post:

Göljaryd. Lars Wesslund Fredrik Zetterqvist. Gårdsmäklare Skogsmästare E-post: E-post: 39 ha, Skog och inägomark Göljaryd Gård belägen 25 km söder om Vetlanda mot gränsen till Kronobergs län. Bostadshus i 1½ plan med lugnt och avskilt läge. Ekonomibyggnader. 28 ha skogsmark fördelat på två

Läs mer

Hus på landet utanför Bockara

Hus på landet utanför Bockara Hus på landet utanför Bockara Bostadsfastighet med hus, garage och förrådsbyggnad. Goda möjligheter att arrendera betesmarker runt bostället. Prisidé: 1 000 000 Kr Försäljningssätt: Skriftligt bud oss

Läs mer

Hagaborg gård. Hässleholm Åraslöv 52:2, del av

Hagaborg gård. Hässleholm Åraslöv 52:2, del av Hagaborg gård Hässleholm Åraslöv 52:2, del av Denna herrgårdsliknande gård ligger med vacker utsikt över Åraslövs slätter vid Vinslöv i mellanskåne. Omgiven av omväxlande landskap med levande skogar öppnar

Läs mer

Skogsskifte med jaktstuga. Älmhult Moen 1:8. Pris: kr eller högstbjudande.

Skogsskifte med jaktstuga. Älmhult Moen 1:8. Pris: kr eller högstbjudande. Skogsskifte med jaktstuga Skogsskifte i Moen, 7 km norr om Liatorp. Totalt ca 13 ha mark varav skog ca 10 ha och impediment ca 2 ha. Bedömt virkesförråd ca 850 m3sk. Jaktstuga med 3 rum och kök. Pris:

Läs mer

Bockaskögle. Lars Wesslund Fredrik Zetterqvist. Gårdsmäklare Skogsmästare 070 589 38 50 070-519 38 50 E-post: lw@sg.nu E-post: fz@sg.

Bockaskögle. Lars Wesslund Fredrik Zetterqvist. Gårdsmäklare Skogsmästare 070 589 38 50 070-519 38 50 E-post: lw@sg.nu E-post: fz@sg. 56 ha, Skog och jakt Bockaskögle Skogsgård med strandrätt i Triasjön belägen vid gränsen mellan Kalmar, Jönköping, och Kronobergslän, 15 km nordost om Åseda och 4,5 mil sydost om Vetlanda. Växjö 6 mil.

Läs mer

Lantgård vid Veberöd. Lund Vomb 50:81. Pris: 2,5 MSEK eller högstbjudande

Lantgård vid Veberöd. Lund Vomb 50:81. Pris: 2,5 MSEK eller högstbjudande Lantgård vid Veberöd Gård med 14 ha åker och skog belägen strax öster om Veberöd. Nätt bostadshus om 4 rum och kök med utbyggnadsmöjligheter på kallvind. Praktisk maskinhall om 400 kvm och loge/maskinhus

Läs mer

Skogsfastighet intill Vieån, 7 ha

Skogsfastighet intill Vieån, 7 ha Skogsfastighet intill Vieån, 7 ha HÄSSLEHOLM MEJARP 1:8 Mindre skogsfastighet mellan Verum och Vittsjö, intill Vieån, om totalt ca 7 ha. Skogsmark om 5,5 ha med ett bedömt virkesförråd om ca 740 m3sk.

Läs mer

RYDAGÄRDE VÄSTERGÖTLAND

RYDAGÄRDE VÄSTERGÖTLAND RYDAGÄRDE VÄSTERGÖTLAND Rydagärde 1:1 Kärråkra socken Ulricehamns kommun, Västra Götalands län www.skogsmark.nu S K O G S M A R K A B 1 S K O G S F A S T I G H E T 5 9 H A ALLMÄNT Skogsfastighet i ett

Läs mer

Gård med bra läge, 5,3 Ha

Gård med bra läge, 5,3 Ha Gård med bra läge, 5,3 Ha LAHOLM VESSINGE 2:6 På mycket bra läge finns nu denna mindre gård för den som söker ett boende på landet med möjlighet till djurhållning, eller för den som letar efter lämplig

Läs mer

26 ha gård för boende och verksamhet

26 ha gård för boende och verksamhet 26 ha gård för boende och verksamhet VARBERG TOARP 1:3 Trevlig gård för boende och mindre djurhållning eller annan verksamhet. Gräns i Toarpesjö. 26 ha varav ca 16 ha skog och impediment, ca 10 ha åker

Läs mer

Eksjö Lid 1:9. Lars Wesslund Fredrik Zetterqvist. Gårdsmäklare Skogsmästare 070 589 38 50 070-519 38 50 E-post: lw@sg.nu E-post: fz@sg.

Eksjö Lid 1:9. Lars Wesslund Fredrik Zetterqvist. Gårdsmäklare Skogsmästare 070 589 38 50 070-519 38 50 E-post: lw@sg.nu E-post: fz@sg. Eksjö Lid 1:9 Skog & jakt, 66 ha En skogsgård belägen 5 km sydväst om Mariannelund. Stort bostadshus i 1½ plan från -77, för permanentboende samt med mindre gäst lägenhet. Stor lummig trädgård. Bod med

Läs mer

Gyamossa. Lars Wesslund Fredrik Zetterqvist. Gårdsmäklare Skogsmästare 070 589 38 50 070-519 38 50 E-post: lw@sg.nu E-post: fz@sg.

Gyamossa. Lars Wesslund Fredrik Zetterqvist. Gårdsmäklare Skogsmästare 070 589 38 50 070-519 38 50 E-post: lw@sg.nu E-post: fz@sg. Gyamossa Skog & jakt, 70 ha En trevlig väl arronderad skogsgård med hög produktion. Gården är belägen 20 km NO om Vetlanda och 23 km SO om Eksjö. Bostadshus samt äldre bostad. Nybyggd maskinhall i anslutning

Läs mer

GÅRD - PRIS: KR ELLER HÖGSTBJUDANDE

GÅRD - PRIS: KR ELLER HÖGSTBJUDANDE GÅRD - PRIS: 1 595 000 KR ELLER HÖGSTBJUDANDE Fastighet Fastigheten Kil Backarna 1:2 Adress Backarna Där Ute 1, 665 92 Kil. Belägen i Kil kommun och Frykerud församling. Skattesats 34,91. Högt vackert

Läs mer

Värnamo Fryele-Ingabo 1:3

Värnamo Fryele-Ingabo 1:3 Värnamo Fryele-Ingabo 1:3 Skogsfastighet 99 ha En skogsfastighet i två skiften utan byggnader belägen 5 km nordväst om Os och 18 km öster om Värnamo. Välskött skogsmark om 60 ha med ett virkesförråd om

Läs mer

MÅLAKÖP - SMÅLAND. Målaköp 1:1 Gällaryds församling Värnamo kommun, Jönköpings län. www.skogsmark.nu S K O G S M A R K A B 1

MÅLAKÖP - SMÅLAND. Målaköp 1:1 Gällaryds församling Värnamo kommun, Jönköpings län. www.skogsmark.nu S K O G S M A R K A B 1 . MÅLAKÖP - SMÅLAND Målaköp 1:1 Gällaryds församling Värnamo kommun, Jönköpings län www.skogsmark.nu S K O G S M A R K A B 1 S K O G S F A S T I G H E T 7 8 H A ALLMÄNT Mycket bra arronderad skogsfastighet

Läs mer

STORA SKUDDARP. Höör

STORA SKUDDARP. Höör STORA SKUDDARP Höör FASTIGHETSBESKRIVNING Trevligt belägen gård med gedigen gårdsbild i vacker omgivning ca 20 km norr Höör. Boyta om ca 120 m², stall, loge och maskinhall. Jordvärme. Totalt ca 1,3 ha

Läs mer

Vackert vid Vrigstadsån

Vackert vid Vrigstadsån Sävsjö Biskopsbo 1:15 För ett härligt liv på landet, en km från Vrigstad. Fastigheten kallas Lunden och är belägen i vacker omgivning med Vrigstadsån ringlande invid tomten. Fastigheten bebyggt med ett

Läs mer

UGGLERYD - SMÅLAND. Uggleryd 1:3 Hjälmseryd socken Sävsjö kommun, Jönköpings län. S K O G S M A R K A B 1

UGGLERYD - SMÅLAND. Uggleryd 1:3 Hjälmseryd socken Sävsjö kommun, Jönköpings län.   S K O G S M A R K A B 1 UGGLERYD - SMÅLAND Uggleryd 1:3 Hjälmseryd socken Sävsjö kommun, Jönköpings län www.skogsmark.nu S K O G S M A R K A B 1 S K O G S G Å R D 1 3 H A ALLMÄNT Vackert belägen smålandsgård mellan sjöarna Bocksjön

Läs mer

Noltorp. Utgångspris: 675 000 kronor Försäljningssätt: Öppen budgivning.

Noltorp. Utgångspris: 675 000 kronor Försäljningssätt: Öppen budgivning. Noltorp SKÖVDE GÄDDEBERG 1:3 Trevligt lantställe med bra bostadshus, gäststuga samt äldre ladugård. Till fastigheten hör ca 0,7 ha inägomark. Fastigheten är belägen ca 6 km öster om Väring. Utgångspris:

Läs mer

Stora Kråkhult. Prisidé: 1 625 000 kronor Intresseanmälan/bud oss tillhanda senast: 2014-06-03. Lars Wesslund Fredrik Zetterqvist

Stora Kråkhult. Prisidé: 1 625 000 kronor Intresseanmälan/bud oss tillhanda senast: 2014-06-03. Lars Wesslund Fredrik Zetterqvist Stora Kråkhult En trevlig gård med charm om 13 ha beläget i Hultsjöbygden, 7 km öster om Rörvik. Bostadshus i 1½-plan med 5 rum och kök. Fasad med underhållsfritt fasadtegel. Ladugård, garage/maskinhall/verkstad

Läs mer

Gård i Klamby. Utgångspris: 2 100 000 kronor Försäljningssätt: Öppen budgivning.

Gård i Klamby. Utgångspris: 2 100 000 kronor Försäljningssätt: Öppen budgivning. Gård i Klamby SJÖBO KLAMBY 1:3 OCH BRÖSARP 5:21, 5:22 Trivsam gård i ett varierande kulturlandskap. Lantligt boende med tillhörande stallängor i klassisk U-formation. Totalareal om 15,4 ha, varav 8,5 ha

Läs mer

Gård i fint läge. Utgångspris: kronor Försäljningssätt: Öppen budgivning.

Gård i fint läge. Utgångspris: kronor Försäljningssätt: Öppen budgivning. Gård i fint läge FALKENBERG RÄVIGE 5:2 En välhållen gård i vackra omgivningar för er som vill ut på landet. 20 minuter från Falkenberg. 22 hektar mark, bra byggnader med många möjligheter. Utgångspris:

Läs mer

AVSTYCKAD GÅRD - FALKÖPING - ÅSLE - PRIS: 1 950 000 KR ELLER HÖGSTBJUDANDE

AVSTYCKAD GÅRD - FALKÖPING - ÅSLE - PRIS: 1 950 000 KR ELLER HÖGSTBJUDANDE AVSTYCKAD GÅRD - FALKÖPING - ÅSLE - PRIS: 1 950 000 KR ELLER HÖGSTBJUDANDE Fastighet Adress Avstyckad gård Arealer Taxeringsvärde Ekonomi Bostadsbyggnad Fastigheten Falköping Åsle 13:4 - del av. Åsle Södra

Läs mer

Prisidè: kr el högstbjudande

Prisidè: kr el högstbjudande Gård 9 ha i utkanten av Eslöv Gård på högt, fritt läge vid Sallerup i utkanten av Eslöv. 9 ha åker (klass 8) samt 0,4 ha tomt och väg. Gården utom häststallet med stort renoveringsbehov alternativt rivning.

Läs mer

Fastighet 113ha. Utgångspris: 9 750 000 kronor Försäljningssätt: Öppen budgivning.

Fastighet 113ha. Utgångspris: 9 750 000 kronor Försäljningssätt: Öppen budgivning. Fastighet 113ha ÅTVIDABERG NORRBY 1:18, DEL AV. Välskött fastighet med strandrätt och vatten i Ärlångern. Totalareal 113,7 ha, fördelat på 55,1 ha skog, 32,3 ha åker, 12,9 ha bete, 2,8 ha impediment, 10,6

Läs mer

Stora Anisåsen. Utgångspris: 1 750 000 kronor Försäljningssätt: Öppen budgivning.

Stora Anisåsen. Utgångspris: 1 750 000 kronor Försäljningssätt: Öppen budgivning. Stora Anisåsen SKARA TRESTENA 10:5, 10:6 Mindre lantbruksfastighet belägen ca 1 mil söder om Skara. Gårdens totala areal uppgår till 16,7 ha varav 9,6 ha utgörs av skogsmark. Bostadshus och ekonomibyggnader

Läs mer

Pris: 1 900 000 kr eller högstbjudande

Pris: 1 900 000 kr eller högstbjudande F d vårdhem norr Sjöbo F d prästgård och vårdhem om 1 150 kvm boyta i Östra Kärrstorp 9 km norr om Sjöbo. 21 boenderum, flera med egen wc/dusch, samvaroutrymmen, personalutrymmen och boende samt restaurangkök.

Läs mer

Hästgård i Vånga. Utgångspris: 3 400 000 kronor Försäljningssätt: Öppen budgivning.

Hästgård i Vånga. Utgångspris: 3 400 000 kronor Försäljningssätt: Öppen budgivning. Hästgård i Vånga NORRKÖPING BOBERG 1:34, DEL AV Gård vid Vånga om totalt ca 12,3 ha. Mangårdsbyggnaden är trevligt belägen på en höjd med fin utsikt över det omgivande odlingslandskapet. Gårdens ekonomibyggnation

Läs mer

Naturskönt belägen gård

Naturskönt belägen gård Naturskönt belägen gård ÖRKELLJUNGA FASALT 4:1 Gård belägen i Fasalt norr om Örkelljunga. 9 ha mark fördelat på ca 4 ha skog och 4,5 ha öppen mark. Rymligt bostadshus med äldre charm. Gäststuga. Stall

Läs mer

Ingeborgsö. Lars Wesslund Fredrik Zetterqvist. Gårdsmäklare Skogsmästare 070 589 38 50 070-519 38 50 E-post: lw@sg.nu E-post: fz@sg.

Ingeborgsö. Lars Wesslund Fredrik Zetterqvist. Gårdsmäklare Skogsmästare 070 589 38 50 070-519 38 50 E-post: lw@sg.nu E-post: fz@sg. Ingeborgsö Är en mindre gård med avskilt strandläge på en halvö mellan 3 sjöar. Här finns en väl dokumenterad historia och ett hus med anor. Naturskönt beläget bara 2 km från centrala Eksjö. Ett timmerhus

Läs mer

Tallåsen. Lars Wesslund Fredrik Zetterqvist. Gårdsmäklare Skogsmästare 070 589 38 50 070-519 38 50 E-post: lw@sg.nu E-post: fz@sg.

Tallåsen. Lars Wesslund Fredrik Zetterqvist. Gårdsmäklare Skogsmästare 070 589 38 50 070-519 38 50 E-post: lw@sg.nu E-post: fz@sg. Tallåsen Vackert belägen hästgård med lantligt boende nära stan, 6 km söder om Vetlanda. Bostadshus i bra skick uppfört 1920. 5 r o k med vackra kakelugnar och kaminer. Gäststuga. Stall med 3 hästboxar,

Läs mer

SKOGSGÅRD - PRIS: KR ELLER HÖGSTBJUDANDE

SKOGSGÅRD - PRIS: KR ELLER HÖGSTBJUDANDE SKOGSGÅRD - PRIS: 10 900 000 KR ELLER HÖGSTBJUDANDE Fastighet Fastigheten Årjäng Silbodals-Backa 1:82 Adress Stor gård strax utanför Årjäng Arealer Backa Väststuga, 672 91 Årjäng. Belägen i Årjäng kommun

Läs mer