3:A HÖGSBO TREA PÅ FÖRSTA VÅNINGEN MED INGLASAD BALKONG I SOLIGT SÖDERLÄGE!

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "3:A HÖGSBO TREA PÅ FÖRSTA VÅNINGEN MED INGLASAD BALKONG I SOLIGT SÖDERLÄGE!"

Transkript

1 3:A HÖGSBO TREA PÅ FÖRSTA VÅNINGEN MED INGLASAD BALKONG I SOLIGT SÖDERLÄGE! MARTIN HASSELBLAD Fastighetsmäklare martin.hasselblad@lundin.se MOB/DIR SMS LUNDIN VÄSTRA GÖTEBORG Med Lundin Västra Göteborg får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister. PRIS/BUD: SÅLD > AVGIFT: KR/MÅN RUM: 3 RUM BOAREA: CA 66 KVM BYGGÅR: 1961 ADRESS: KAPPLANDSGATAN 54, GÖTEBORG 3:A HÖGSBO TREA PÅ FÖRSTA VÅNINGEN MED INGLASAD BALKONG I SOLIGT SÖDERLÄGE! Välkommen till ett tillfälle att förvärva en av Kapplandsgatans finaste treor på andra våningen! En ljus och välplanerad lägenhet med en inglasad balkong (möjlighet att öppna upp) i soligt söderläge för sköna sommarkvällar. Ett ljust och mysigt kök med tillhörande matplats. Vitt stilrent kakel över diskbänken och vitmålade väggar sammanvävs till en stillsam helhet. Gott om förvaring i den välkomnande hallen med ekparkett i original som leder er in till det stora vardagsrummet. Från hallen når man även sovrummet med ett fönster ut mot innergården. I anslutning till vardagsrummet finner ni den stora balkongen där man lätt kan bjuda in till en middagssittning för 4-6 personer. I det vitmålade barnrummet sover barnen lugnt då fönstret vetter mot den lugna bakgården. Från hallen når ni en walk-in-closet med goda förvarings möjligheter.

2 Med ljusinsläpp från två håll och välplanerade ytor och bra förvarings möjligheter så har ni en trevlig bostad på kapplandsgatan. Bo lugnt och trivsamt i populär HSB-förening med närhet till allt! Stor härlig innergård med fina uteplatser, grillplatser och lekplatser för de små. En välskött förening som är känd för sina många aktiviteter där man kan delta i allt från resor till Ullared, Barcelona till afterwork och pub quiz i föreningslokalen. Mataffär runt knuten precis som spårvagnen som tar en in till Göteborg City på bara ett par minuter. Spårvagn- och busshållplatsen Marklandsgatan är en stor knutpunkt med snabba kommunikationer både in till City och havet. Välkomna att boka visningstid! BESKRIVNING Nu finns äntligen en av kapplandsgatans treor på första våningen till salu! Lägenheten är 66 kvm och disponeras enligt följande: Hall Ni välkomnas in i en ljus hall med en trevlig ekparkett i original. Direkt till vänster har ni avhängningsmöjligheter samt en walk-in-closet som fyller de flesta förvaringsbehoven man kan tänkas ha. Väggarna har målats vita för att maximera känslan av rymd i hela lägenheten. Kök Det klassiska köket är sparsamt inrett i ljusa färger och har ett fönster ut mot innergården. En smakfull blandning av gammalt och nytt. Goda förvaringsmöjligheter och bra arbetsytor gör detta till ett trivsamt kök där man vill spendera tid och laga mat tillsammans. Bra utformat kök som även rymmer en matplats för den medelstora familjen. Här installerades en ny diskmaskin 2013 för att underlätta vardagen. Sovrum Direkt till höger från ingången hittar ni sovrummet. Sovrummet är vitmålat och rymmer en dubbelsäng med tillhörande sängmöbler. Med fönster mot gården får man gott om ljusinsläpp och slipper ljud från gatan som ligger längre upp på gården. Badrum Badrummet renoverades under föreningens stambyte Ni välkomnas in av fräscht klinkergolv och ljust kaklade väggar. Här finns bra utrustning med WC, tvättställ, vägghängt spegelskåp, handdukstork och en stor dusch. För extra vardagskomfort finns dessutom en tvättmaskin! Vardagsrum I det stora vardagsrummet har ni ett härligt ljusinsläpp från stora fönster och den angränsande balkongen som ligger i söderläge. Här har ni gott om sällskapsytor där ni rymmer både matsalsbord och en stor soffgrupp. Vardagsrummet fortsätter i samma tema med vita väggar och en härlig fiskbensparkett i original. Perfekt för stora familjekvällar!

3 Balkong Lägenheten har en härlig inglasad balkong med soligt söderläge. En mysig balkong där man kan sitta en hel dag och njuta av solen tills den försvinner på eftermiddagen/kvällen. Barnrum/kontor Ett stort barnrum som även det är i ljusa vita färger. Ett bra läge med fönster mot bakgården minimerar risken för höga ljud och gör att eventuella barn kan sova lugnt. Varmt välkomna till ett hem att trivas i! EKONOMI Avgift: kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten och kabel-tv. FiberLan. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om kr och en pantsättningsavgift om 445 kr. Andel i föreningen är 0,33825%. Andel av årsavgift är 0,33825%. Driftkostnad: Driftskostnaden är ca 400 kr/mån. Fördelas enligt följande: försäkring 100 kr och hushållsel 300 kr. INFORMATION Typ: Bostadsrättslägenhet. Lägenhetsnummer: 83. Våningsplan: Våningsplan 1 av 3. Ej hiss. Byggår: Storlek: 3 rum och kök. Boarea ca 66 m². Uppvärmning: Fjärrvärme. Energideklaration: Energiprestanda 96 kwh/m² år. Information om energideklaration: Att energideklarera byggnader är en del av EU:s miljömål om att minska energianvändningen och främja en hållbar utveckling. Lagen om energideklarationer trädde i kraft den 1 oktober Från den 1 juli 2012 ändrades lagen om energideklarationer, blev mer omfattande och ett system infördes med Energiprestanda. Detta skall göra det enklare för konsumenter att jämföra energiprestandan med jämförliga byggnader. Läs mer om Energideklaration på boverket.se. TV- och internetanslutning: TV: Comhem. Analogt grundutbud för TV ingår i månadsavgiften. För kanalplaner samt prisuppgifter för digital tv, IP-telefoni samt bredband hänvisar vi till Internet: Fast lina. Hastighet: 100 Mbit/s. leverantör Banhof. Uteplats: Balkong, inglasad, läge söder. Bilplats: Det finns ett större antal p-platser, 154 st med och 1 st utan elstolpe. Utöver detta hyr vi utav Skörden ett MC garage med totalt 5 st platser samt 25 p-platser utan elstolpe på deras p-däck. P-platserna på p-däcket är lite bredare (20cm extra) än våra egna platser. Varmgarage: 600 kr/mån. P-plats (elstolpe): 300 kr/mån P-plats: 300 kr/mån MC: 250 kr/mån P-däcket skörden: 300 kr/mån (Priser gäller fr.o.m ) Det finns en kö till P-platserna. Hur länge man får vänta beror helt på omsättningen av platser.

4 Föreningen har även gästparkeringsplatser. Övriga utrymmen: Till lägenheten hör ett förråd som är beläget i markplan. Bastu och Relax: Bastu finns att låna på gaveln Kapplandsgatan 16, bokning sker på lista i entrén. Bastun går att boka mellan Cykelrum: Cykelrum finns i regel i den uppgång man bor i. Är cykelrummet fullt kan man nyttja sig av angränsade cykelrum eller cykelställ på gården. Biltvätt sommartid: köp nyckel på Täppans expedition till den gemensamma tvättanläggningen vid återvinningsstationen, Kapplandsgatan 82. Tvättstuga: Varje tvättstuga har 4 tvättgrupper. Man bokar en tvättgrupp som består av antingen 2 stycken tvättmaskiner (5,5kg), 1 torktumlare & 1 torkrum eller 1 grovtvätt (10kg) & 1 torkrum. Om man behöver köra enbart centrifugering finns det separat program för det i tvättmaskinerna. Om ett bokat tvättpass inte börjat utnyttjas 15 min efter start tid är det fritt fram att använda dessa maskiner. Tvättpassen är mellan : (ej Söndag) (ej Söndag). FÖRENING Förening: HSB Täppan. I föreningen finns 288 st lägenheter. Öppettider: Fastighets exp. Öppet tisdag & torsdag Exp. tid kl tel Kontakt vicevärd: Måndag-torsdag: Fredag: Telefon: Besöksadress: HSB Täppan, Kapplandsgatan 30 A, Göteborg Tel: Fax: brf.tappan@telia.com. Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen: HSB Täppan, innefattar adresserna: Kapplandsgatan 2-82 och består av 288 st. lägenheter och 12 lokaler. 155 parkeringsplater och 17 garager. Lägenheterna i föreningen är uppdelade enligt nedan: 1 rok 25 st 2 rok 65 st 3 rok 159 st 4 rok 31 st 5 rok 8 st Tomträtt med arrende. Föreningens ekonomi: Inga avgiftsförändringar är planerade ( ), budgetmöte hålls i maj. Kommande/gjorda renoveringar: Föreningen renoverar enligt underhållsplan. Föreningen är mitt uppe i en renovering av fasaderna. Framöver ligger parkering och tak talet: Alla fönster bytta : Stamrenovering (2002) Elsystem renoverade och moderniserade 2007:

5 Förnyelse av körgårdar påbörjad Ny bastu samt övernattningslägenhet tilläggsisolering vind 40 cm 2008: Nya dörrar till källare och soprum renovering värmekulvert 2009: Förnyelse innergårdar påbörjad Nya torktumlare Branddörrar i entréplan 2010: Gruppanslutning bredband 2011: Ombyggnation av lokaler till lägenheter och ny fastighetsskötarexpedition samt styrelse expedition. Termostatbyte Nya ytterdörrar till marklägenheter Entreér - Målning samt byte av belysning : Nya maskiner tvättstugor Bokningstavlor tvättstugor Radonmätning Översyn av eluttag i källare Ny lekställning utanför föreningslokalen Ny belysning parkering Besiktning av taken : Nya leksakslådor samt gunga till lekplatserna Byte av P-bolag. HÖGSBO I Högsbo bor man funktionellt och trivsamt nära Göteborgs centrum. Högsbo består av flera mindre områden såsom Högsbohöjd, Högsbotorp, Kaverös och Flatås. I början av 1900-talet uppfördes torp här med små täppor för arbetarfamiljer från Göteborg. Från 1950-talet och framåt har dessa ersatts av moderna bostäder. Idag består bebyggelsen till största del av flerfamiljshus samt några villa- och radhusområden. Högsbo erbjuder mycket god närservice för de boende. Stadsdelen har flera mindre torg och ett större, Axel Dahlströms torg. Vid torget finns utöver butiker och matställen även vårdmottagningar och apotek. Axel-huset på torget erbjuder service och aktiviteter för alla Högsbos invånare. Vid Frölunda torg finns ett stort köpcentrum, kulturhus och flera träningsställen. Högsbo 421 och Sisjöns industriområde är ytterligare två köpcentra i närheten. Högsbo är ett uppskattat område för alla åldrar. Här finns flera skolor och föreningsverksamheter att välja mellan. Kommunikationerna i området är mycket goda. Det finns gott om cykelvägar och från Marklandsgatan avgår ett stort antal buss- och spårvagnslinjer. På några minuter är man inne i Göteborgs stadskärna. Skog och hav ligger på nära avstånd. Högsbo gränsar till Ruddalens stora grön- och motionsområde. Slottsskogen, Änggårdsbergen och Botaniska ligger på cykel- eller gångavstånd. Med cykel eller buss tar man sig också lätt ner till Askimsvikens badplatser eller ut till Näsets badvikar. Högsbo inbjuder till ett behagligt boende nära naturen och storstadslivet. Välkommen!

6 LUNDIN FASTIGHETSBYRÅ SEDAN 1979 VASAGATAN GÖTEBORG

BÄSTA EXPONERING & PERSONLIGT ENGAGEMANG. Snart till salu 3:A HÖGSBO ANDRA VÅNINGEN MED BALKONG I SOLIGT SÖDERLÄGE!

BÄSTA EXPONERING & PERSONLIGT ENGAGEMANG. Snart till salu 3:A HÖGSBO ANDRA VÅNINGEN MED BALKONG I SOLIGT SÖDERLÄGE! BÄSTA EXPONERING & PERSONLIGT ENGAGEMANG Snart till salu 3:A HÖGSBO ANDRA VÅNINGEN MED BALKONG I SOLIGT SÖDERLÄGE! MARTIN HASSELBLAD Fastighetsmäklare martin.hasselblad@lundin.se MOB/DIR 031-745 20 54

Läs mer

BÄSTA EXPONERING & PERSONLIGT ENGAGEMANG 3:A HÖGSBO

BÄSTA EXPONERING & PERSONLIGT ENGAGEMANG 3:A HÖGSBO BÄSTA EXPONERING & PERSONLIGT ENGAGEMANG 3:A HÖGSBO TREA I POPULÄRT OMRÅDE MED BALKONG I SOLIGT SÖDERLÄGE! MARTIN HASSELBLAD Fastighetsmäklare martin.hasselblad@lundin.se MOB/DIR 031-745 20 54 SMS 070-978

Läs mer

BÄSTA EXPONERING & PERSONLIGT ENGAGEMANG 3:A HÖGSBO VÄLPLANERAD TREA MED INGLASAD BALKONG I SOLIGT LÄGE!

BÄSTA EXPONERING & PERSONLIGT ENGAGEMANG 3:A HÖGSBO VÄLPLANERAD TREA MED INGLASAD BALKONG I SOLIGT LÄGE! BÄSTA EXPONERING & PERSONLIGT ENGAGEMANG 3:A HÖGSBO VÄLPLANERAD TREA MED INGLASAD BALKONG I SOLIGT LÄGE! MARTIN HASSELBLAD Fastighetsmäklare martin.hasselblad@lundin.se MOB/DIR 031-745 20 54 SMS 070-978

Läs mer

Bergkristallsgatan 44

Bergkristallsgatan 44 Bergkristallsgatan 44 Tynnered, Göteborg Ansvarig mäklare Fastighetsmäklare Att arbeta med människor är något jag trivs med och har erfarenhet av. RUM: 3 rum + Kök TYP: Lägenhet 031-7344950 BOAREA: 77

Läs mer

Län Kalmar Gatuadress Lybecksvägen 7 C Kommun Kalmar Storlek 2 rum (1 sovrum) / 63.5 m² Område Djurängen Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Kalmar Gatuadress Lybecksvägen 7 C Kommun Kalmar Storlek 2 rum (1 sovrum) / 63.5 m² Område Djurängen Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Kalmar Gatuadress Kommun Kalmar Storlek 2 rum (1 sovrum) / 63.5 m² Område Djurängen Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lägenheten är väldigt tyst, man hör mycket sällan något från grannarna!

Läs mer

Västra Gatuadress Gyllenstensgatan 1 Götaland Kommun Göteborg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 66 m² Tillträde tidigast

Västra Gatuadress Gyllenstensgatan 1 Götaland Kommun Göteborg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 66 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Göteborg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 66 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Det bästa med denna bostad är läget, med närhet till både natur med möjligheter

Läs mer

Uddeholmsgatan 32 C. Persborg

Uddeholmsgatan 32 C. Persborg Uddeholmsgatan 32 C Persborg Snygg och välhållen lägenhet på attraktivt läge, i närheten av city och kommunikationer! Helkaklat badrum, modernt och stilrent kök och bra planlösning med ljusinsläpp från

Läs mer

BOSTADSRÄTTSLÄGENHET - SKÄRSÄTRA - ACCEPTPRIS: :-

BOSTADSRÄTTSLÄGENHET - SKÄRSÄTRA - ACCEPTPRIS: :- BOSTADSRÄTTSLÄGENHET - SKÄRSÄTRA - ACCEPTPRIS: 2 375 000:- Beskrivning 2:a med härlig balkong utan insyn och utsikt mot grönskan. Välplanerad lägenhet med balkong i bästa solläge i sydväst. Välskött förening

Läs mer

Län Kalmar Gatuadress Lybecksvägen 13 C Kommun Kalmar Storlek 2 rum (1 sovrum) / 63.5 m² Område Djurängen Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Kalmar Gatuadress Lybecksvägen 13 C Kommun Kalmar Storlek 2 rum (1 sovrum) / 63.5 m² Område Djurängen Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Kalmar Gatuadress Kommun Kalmar Storlek 2 rum (1 sovrum) / 63.5 m² Område Djurängen Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Det var köket som fick mig på fall när jag köpte lägenheten, det är unikt

Läs mer

Torsgatan 27 B. Torsgatan 27 B. www.hemverket.se - Sida 1 av 18

Torsgatan 27 B. Torsgatan 27 B. www.hemverket.se - Sida 1 av 18 Län Västmanland Gatuadress Kommun Köping Storlek 4 rum (3 sovrum) / 119 m² Område Nyckelberget Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Ljus lägenhet i ett bra område i gamla delen av Köping. Trevlig

Läs mer

Musikantvägen 24 B. Län Skåne Gatuadress Musikantvägen 24 B Kommun Lund Storlek 3.0 rum / 80 m² Område Östra Torn Tillträde tidigast

Musikantvägen 24 B. Län Skåne Gatuadress Musikantvägen 24 B Kommun Lund Storlek 3.0 rum / 80 m² Område Östra Torn Tillträde tidigast Län Skåne Gatuadress Kommun Lund Storlek 3.0 rum / 80 m² Område Östra Torn Tillträde tidigast 2013-02-01 www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Välkommen till denna ljusa och rymliga 3:a på 80 kvm

Läs mer

3:A GULDRINGEN VÄLPLANERAD TRERUMSLÄGENHET MED TVÅ HÄRLIGA BALKONGER!

3:A GULDRINGEN VÄLPLANERAD TRERUMSLÄGENHET MED TVÅ HÄRLIGA BALKONGER! 3:A GULDRINGEN VÄLPLANERAD TRERUMSLÄGENHET MED TVÅ HÄRLIGA BALKONGER! MARTIN HASSELBLAD Fastighetsmäklare martin.hasselblad@lundin.se MOB/DIR 031-745 20 54 SMS 070-978 13 78 LUNDIN VÄSTRA GÖTEBORG Med

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Näsbychaussén 19A Kommun Kristianstad Storlek 2 rum (1 sovrum) / 59.5 m² Område Näsby Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Näsbychaussén 19A Kommun Kristianstad Storlek 2 rum (1 sovrum) / 59.5 m² Område Näsby Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Kristianstad Storlek 2 rum (1 sovrum) / 59.5 m² Område Näsby Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Området är lugnt och jag trivs jättebra! -- Annette Kjell, säljare www.hemverket.se

Läs mer

Vi gillar den inglasade balkongen, den känns nästan som ett extra rum och man kan sitta ute även när det regnar. -- Rickard Lundblad, säljare

Vi gillar den inglasade balkongen, den känns nästan som ett extra rum och man kan sitta ute även när det regnar. -- Rickard Lundblad, säljare Län Skåne Gatuadress Kommun Kristianstad Storlek 3 rum (2 sovrum) / 87 m² Område Vilan Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Vi gillar den inglasade balkongen, den känns nästan som ett extra rum

Läs mer

Götaland Kommun Mölndal Storlek 3 rum (2 sovrum) / 75 m² Tillträde tidigast

Götaland Kommun Mölndal Storlek 3 rum (2 sovrum) / 75 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Mölndal Storlek 3 rum (2 sovrum) / 75 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Ljus och högt belägen lägenhet i lugnt och barnvänligt område med fina omgivningar.

Läs mer

Västra Banvägen 6A / S T O C K H O L M. Abril Text Italic Raleway regular Raleway regular medium

Västra Banvägen 6A / S T O C K H O L M. Abril Text Italic Raleway regular Raleway regular medium Abril Text Italic Raleway regular Raleway regular medium / S T O C K H O L M Västra Banvägen 6A E R I K O L S S O N F A S T I G H E T S F Ö R M E D L I N G VÄLPLANERAT ETTA MED AVSKILD SOVALKOV Varmt

Läs mer

Län Östergötland Gatuadress Almstagatan 6 Kommun Norrköping Storlek 3 rum (2 sovrum) / 77 m² Område Norr Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Östergötland Gatuadress Almstagatan 6 Kommun Norrköping Storlek 3 rum (2 sovrum) / 77 m² Område Norr Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Östergötland Gatuadress Kommun Norrköping Storlek 3 rum (2 sovrum) / 77 m² Område Norr Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugnt och tyst läge centralt i Norrköping. Stor gemensam trädgård

Läs mer

Län Östergötland Gatuadress Almstagatan 6 Kommun Norrköping Storlek 3 rum (2 sovrum) / 77 m² Område Norr Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Östergötland Gatuadress Almstagatan 6 Kommun Norrköping Storlek 3 rum (2 sovrum) / 77 m² Område Norr Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Östergötland Gatuadress Kommun Norrköping Storlek 3 rum (2 sovrum) / 77 m² Område Norr Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugnt och tyst läge centralt i Norrköping. Stor gemensam trädgård

Läs mer

Län Kalmar Gatuadress Södra långgatan 21 A Kommun Oskarshamn Storlek 2 rum (1 sovrum) / 53.5 m². Tillträde tidigast

Län Kalmar Gatuadress Södra långgatan 21 A Kommun Oskarshamn Storlek 2 rum (1 sovrum) / 53.5 m². Tillträde tidigast Län Kalmar Gatuadress Kommun Oskarshamn Storlek 2 rum (1 sovrum) / 53.5 m² Område " Oskarshamn/ Centralt Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Vi trivs med läget, perfekt att man kan gå ner till centrum

Läs mer

BOSTADSRÄTT - BREVIK - ACCEPTPRIS: 2 250 000:-

BOSTADSRÄTT - BREVIK - ACCEPTPRIS: 2 250 000:- BOSTADSRÄTT - BREVIK - ACCEPTPRIS: 2 250 000:- Bekvämt boende! Lägenhet med ljust och generöst vardagsrum med utgång till inglasad balkong med sjöglimt. Ljust kök med rejäl plats för matbord. Ett sovrum

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Bjerehov 7 A Kommun Lomma Storlek 4 rum (3 sovrum) / 100 m² Område Bjärred Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Bjerehov 7 A Kommun Lomma Storlek 4 rum (3 sovrum) / 100 m² Område Bjärred Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Lomma Storlek 4 rum (3 sovrum) / 100 m² Område Bjärred Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lägenheten har det bästa läget i föreningen med fri utsikt och inga hus som

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Rinnbovägen 31

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Rinnbovägen 31 Län Skåne Gatuadress Kommun Kävlinge Storlek 3 rum (2 sovrum) / 77,5 m² Område Rinnbo Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Området känns lugnt och tryggt. Det finns både grönområden med vackra promenadstråk

Läs mer

KÄLLHAGSGATAN 45, BORÅS MÄKLARE ANNA TIDEBRINK

KÄLLHAGSGATAN 45, BORÅS MÄKLARE ANNA TIDEBRINK KÄLLHAGSGATAN 45, BORÅS MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83 Välkommen till Källhagsgatan 45! Mycket välplanerad och fräsch 1:a med balkong i söder. Bostaden har ett rymligt kök med plats för matgrupp,

Läs mer

Län Stockholm Gatuadress Kometvägen 19 Kommun Täby Storlek 2 rum (1 sovrum) / 59.5 m² Område Grindtorp Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Stockholm Gatuadress Kometvägen 19 Kommun Täby Storlek 2 rum (1 sovrum) / 59.5 m² Område Grindtorp Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Stockholm Gatuadress Kommun Täby Storlek 2 rum (1 sovrum) / 59.5 m² Område Grindtorp Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Högt och fritt läge med panoramavy över delar av Täby, Danderyd och

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Tenorgatan 13 Kommun Malmö Storlek 2 rum (1 sovrum) / 59 m² Område Almvik Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Tenorgatan 13 Kommun Malmö Storlek 2 rum (1 sovrum) / 59 m² Område Almvik Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 2 rum (1 sovrum) / 59 m² Område Almvik Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Tack vare den öppna planlösningen känns lägenheten mycket ljus och luftig! --

Läs mer

Södra Gulsparvsgatan 56

Södra Gulsparvsgatan 56 Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 2 rum (1 sovrum) / 60 m² Område Söderkulla Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Jag föll framför allt för det fria läget med underbar utsikt och helt insynsskyddat.

Läs mer

Län Västra Götaland Gatuadress Färgfabriksgatan 16 Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 58 m² Område Centrala Hisingen Kvillebäcken

Län Västra Götaland Gatuadress Färgfabriksgatan 16 Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 58 m² Område Centrala Hisingen Kvillebäcken Län Västra Götaland Gatuadress Färgfabriksgatan 16 Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 58 m² Område Centrala Hisingen Kvillebäcken " Tillträde tidigast Enligt överenskommelse En ljus och välplanerad

Läs mer

Granhäcksvägen 3B Götaland Kommun Ale Storlek 3 rum (2 sovrum) / 73.7 m² Område Surte Tillträde tidigast

Granhäcksvägen 3B Götaland Kommun Ale Storlek 3 rum (2 sovrum) / 73.7 m² Område Surte Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Ale Storlek 3 rum (2 sovrum) / 73.7 m² Område Surte Tillträde tidigast 2013-04-25 " Surtes bästa utsikt! Ljus och lättmöblerad bostad högst upp i huset utan insyn.

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Skånegatan 18 B Kommun Helsingborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 53.5 m² Område Eneborg Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Skånegatan 18 B Kommun Helsingborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 53.5 m² Område Eneborg Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Helsingborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 53.5 m² Område Eneborg Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugnt och trevligt område med gångavstånd till city och park endast

Läs mer

Län Stockholm Gatuadress Albatrossvägen 40 Kommun Haninge Storlek 4 rum (3 sovrum) / 92 m² Område Vendelsö Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Stockholm Gatuadress Albatrossvägen 40 Kommun Haninge Storlek 4 rum (3 sovrum) / 92 m² Område Vendelsö Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Stockholm Gatuadress Kommun Haninge Storlek 4 rum (3 sovrum) / 92 m² Område Vendelsö Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Inflyttningsklar lägenhet i mycket gott skick. Lugnt och familjevänligt

Läs mer

Ellstorpsgatan 4 G. Län Skåne Gatuadress Ellstorpsgatan 4 G Kommun Malmö Storlek 2.0 rum / 47 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Ellstorpsgatan 4 G. Län Skåne Gatuadress Ellstorpsgatan 4 G Kommun Malmö Storlek 2.0 rum / 47 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 2.0 rum / 47 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Välkommen på visning till denna välplanerade och ljusa bostadsrätt

Läs mer

BOSTADSRÄTT - NÄSET - ACCEPTPRIS: :-

BOSTADSRÄTT - NÄSET - ACCEPTPRIS: :- BOSTADSRÄTT - NÄSET - ACCEPTPRIS: 5 250 000:- Beskrivning 5:a med öppna ytor och stor insynsskyddad balkong i söder. Ljus och luftig våning med stor insynsskyddad balkong i söder Fastigheten är belägen

Läs mer

Lindeborg - Sufflörgatan 1. Telefon Hemsida nordiska.info. Nordiska Fastigheter AB Monbijougatan 17 G 4tr Malmö BT (9)

Lindeborg - Sufflörgatan 1. Telefon Hemsida nordiska.info. Nordiska Fastigheter AB Monbijougatan 17 G 4tr Malmö BT (9) Lindeborg - Sufflörgatan 1 1 (9) Nordiska Fastigheter AB Monbijougatan 17 G 4tr 211 53 Malmö Telefon 0705-750 751 Hemsida nordiska.info Snabbfakta Utgångspris Månadsavgift 1 450 000 kr 3 406 kr Boarea

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Östergatan 33 Kommun Trelleborg Storlek 1 rum / 32 m² Område Centralt Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Östergatan 33 Kommun Trelleborg Storlek 1 rum / 32 m² Område Centralt Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Trelleborg Storlek 1 rum / 32 m² Område Centralt Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Jag föll lägenheten för att den har ett riktigt kök där man även får plats med ett

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Almvägen 19D Kommun Kristianstad Storlek 2.5 rum (1 sovrum) / 62.5 m² Område Sommarlust Tillträde tidigast

Län Skåne Gatuadress Almvägen 19D Kommun Kristianstad Storlek 2.5 rum (1 sovrum) / 62.5 m² Område Sommarlust Tillträde tidigast Län Skåne Gatuadress Kommun Kristianstad Storlek 2.5 rum (1 sovrum) / 62.5 m² Område Sommarlust Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Välskött förening med god ekonomi och trevlig gemenskap! -- Lennart

Läs mer

Kommun Göteborg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 70.7 m² Område Ruddalen Tillträde tidigast

Kommun Göteborg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 70.7 m² Område Ruddalen Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Göteborg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 70.7 m² Område Ruddalen Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lägenheten är en trea som är helt nyrenoverad år 2013. Lägenheten

Läs mer

Götaland Kommun Skövde Storlek 3 rum (2 sovrum) / 77.5 m² Tillträde tidigast

Götaland Kommun Skövde Storlek 3 rum (2 sovrum) / 77.5 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Skövde Storlek 3 rum (2 sovrum) / 77.5 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " En ljus och luftig lägenhet med bra planerade kvadratmeter. Stor och härlig inglasad

Läs mer

Segersjövägen 67. Segersjövägen 67. www.hemverket.se - Sida 1 av 13

Segersjövägen 67. Segersjövägen 67. www.hemverket.se - Sida 1 av 13 Län Stockholm Gatuadress Kommun Botkyrka Storlek 2 rum (1 sovrum) / 57.2 m² Område Segersjö Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugnt område med direkt närhet till natur - Segersjön med badplats

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Södra Hunnetorpsvägen 112 Kommun Helsingborg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 80 m² Område Adolfsberg Tillträde tidigast

Län Skåne Gatuadress Södra Hunnetorpsvägen 112 Kommun Helsingborg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 80 m² Område Adolfsberg Tillträde tidigast Län Skåne Gatuadress Södra Hunnetorpsvägen 112 Kommun Helsingborg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 80 m² Område Adolfsberg Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Trevliga omgivningar med stora gröna ytor

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Buntmakaregatan 1 Kommun Helsingborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 45 m² Område Eneborg Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Buntmakaregatan 1 Kommun Helsingborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 45 m² Område Eneborg Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Helsingborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 45 m² Område Eneborg Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lägenheten har välplanerade ytor med bra förvaringsmöjligheter. Föreningen

Läs mer

Odensvivägen 6 F. Odensvivägen 6 F. www.hemverket.se - Sida 1 av 15

Odensvivägen 6 F. Odensvivägen 6 F. www.hemverket.se - Sida 1 av 15 Län Västmanland Gatuadress Kommun Köping Storlek 4 rum (3 sovrum) / 83.5 m² Område Nyckelberget Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Inflyttningsklar fyrarummare i ett mycket gott skick! Välskött

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Lugna gatan 3 Kommun Malmö Storlek 3 rum (2 sovrum) / 81 m² Område Lugnet Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Lugna gatan 3 Kommun Malmö Storlek 3 rum (2 sovrum) / 81 m² Område Lugnet Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 3 rum (2 sovrum) / 81 m² Område Lugnet Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Man blir förvånad över hur tyst och lugnt det är här, trots det centrala läget.

Läs mer

Välkommen. Bostadsrättslägenhet, Fruängen - Hägersten. Acceptpris: kr, Boarea: ca 69 m²

Välkommen. Bostadsrättslägenhet, Fruängen - Hägersten. Acceptpris: kr, Boarea: ca 69 m² Objektbeskrivning Välkommen Bostadsrättslägenhet, Fruängen - Hägersten Acceptpris: 1 295 000 kr, Boarea: ca 69 m² Mäklare: Zabina Lodhi Telefon: 08-708 88 52, Mobiltelefon: 070-19 03 944 e-post: zabina.lodhi@maklarhuset.se

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Köpenhamnsvägen 43 C Kommun Malmö Storlek 3 rum (2 sovrum) / 77 m² Område Erikslust Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Köpenhamnsvägen 43 C Kommun Malmö Storlek 3 rum (2 sovrum) / 77 m² Område Erikslust Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 3 rum (2 sovrum) / 77 m² Område Erikslust Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Goda kommunikationer med bussförbindelser inpå knuten. Välskött förening

Läs mer

Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 64.5 m² Område Backa Tillträde tidigast

Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 64.5 m² Område Backa Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 64.5 m² Område Backa Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Välplanerad lägenhet på andra våningen med balkong. Goda kommunikationer

Läs mer

Kallforsvägen 17. Kallforsvägen 17. www.hemverket.se - Sida 1 av 13

Kallforsvägen 17. Kallforsvägen 17. www.hemverket.se - Sida 1 av 13 Län Stockholm Gatuadress Kommun Stockholm Storlek 3 rum (2 sovrum) / 68 m² Område Bandhagen Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Barnvänligt område med närhet förskolor, skolor samt Bandängens parklek.

Läs mer

Södra Stapeltorgsgatan 20B

Södra Stapeltorgsgatan 20B Län Gävleborg Gatuadress Kommun Gävle Storlek 3 rum (2 sovrum) / 78 m² Område Söder Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Mycket välplanerad bostad med ljust gavelläge! Eftertraktad adress med lugnt

Läs mer

Län Kalmar Gatuadress Jurastigen 32 B Kommun Västervik Storlek 3 rum (2 sovrum) / 81.5 m² Område Kvännaren Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Kalmar Gatuadress Jurastigen 32 B Kommun Västervik Storlek 3 rum (2 sovrum) / 81.5 m² Område Kvännaren Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Kalmar Gatuadress Kommun Västervik Storlek 3 rum (2 sovrum) / 81.5 m² Område Kvännaren Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugnt läge med bilfria gårdar! Familjevänligt boende med kort promenadavstånd

Läs mer

Västra Gatuadress Fjällkroken 1 Götaland Kommun Borås Storlek 3 rum (1 sovrum) / 72 m² Område Tullen Tillträde tidigast

Västra Gatuadress Fjällkroken 1 Götaland Kommun Borås Storlek 3 rum (1 sovrum) / 72 m² Område Tullen Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Borås Storlek 3 rum (1 sovrum) / 72 m² Område Tullen Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " erbjuder ett underbart boende för den lilla familjen! -- Peter Nyman,

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Segergatan 4D Kommun Landskrona Storlek 4 rum (3 sovrum) / 106 m² Område Landskrona Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Segergatan 4D Kommun Landskrona Storlek 4 rum (3 sovrum) / 106 m² Område Landskrona Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Landskrona Storlek 4 rum (3 sovrum) / 106 m² Område Landskrona Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Föreningen är mycket trivsam med en gemytlig stämning och goda grannar.

Läs mer

Sturegatan 3B. www.hemverket.se - Sida 1 av 14

Sturegatan 3B. www.hemverket.se - Sida 1 av 14 Län Skåne Gatuadress Kommun Landskrona Storlek 3 rum (1 sovrum) / 76 m² Område Centrum Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Jag fastnade för lägenhetens ljus och fria utsikt över bland annat Wrangelska

Läs mer

Götaland Kommun Alingsås Storlek 4 rum (3 sovrum) / 114 m² Område Centralt Tillträde tidigast

Götaland Kommun Alingsås Storlek 4 rum (3 sovrum) / 114 m² Område Centralt Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Alingsås Storlek 4 rum (3 sovrum) / 114 m² Område Centralt Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Det bästa är det centrala läget med tillgång till det mesta,

Läs mer

Stallgatan 6 A. 1:a med utsikt över hustaken!

Stallgatan 6 A. 1:a med utsikt över hustaken! Stallgatan 6 A Län Skåne Typ Lägenhet Kommun Eslöv Storlek 27 m2 Område Eslöv Tillträde tidigast Gatuadress Stallgatan 6 A enligt överenskommelse 1:a med utsikt över hustaken! Ljus och fräsch 1:a med kokvrå.

Läs mer

Tomtebogatan 10 C. Tomtebogatan 10 C. - Sida 1 av 15

Tomtebogatan 10 C. Tomtebogatan 10 C.  - Sida 1 av 15 Län Södermanland Gatuadress Kommun Eskilstuna Storlek 3 rum (2 sovrum) / 78 m² Område Måsta Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Trevligt område med närhet till naturen med skog och motionsslingor.

Läs mer

Modern och smakfull 3:a med gavelläge och uteplats

Modern och smakfull 3:a med gavelläge och uteplats Modern och smakfull 3:a med gavelläge och uteplats Välkommen till denna moderna gavel-3:a med fantastiskt läge i naturskönt område. Smakfullt i fint skick med genomgående ekparkett och spotlightbelysning.

Läs mer

Minnet bästa läget centralt på Väster

Minnet bästa läget centralt på Väster Minnet bästa läget centralt på Väster Stadsdelen Väster från ovan. Från Minnet tar du dig snabbt in till city. Lummigt och lugnt på Regementsgatan. Nytt boende i gammal stadsdel I utkanten av Väster, med

Läs mer

Västra Gatuadress Motettvägen 2 Götaland Kommun Uddevalla Storlek 3 rum (2 sovrum) / 64.5 m² Tillträde tidigast

Västra Gatuadress Motettvägen 2 Götaland Kommun Uddevalla Storlek 3 rum (2 sovrum) / 64.5 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Uddevalla Storlek 3 rum (2 sovrum) / 64.5 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Totalrenoverad lägenhet med modern planlösning. En lägenhet klar att flytta

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Erikslustvägen 36F Kommun Malmö Storlek 1 rum (1 sovrum) / 26,5 m² Område Erikslust Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Erikslustvägen 36F Kommun Malmö Storlek 1 rum (1 sovrum) / 26,5 m² Område Erikslust Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 1 rum (1 sovrum) / 26,5 m² Område Erikslust Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Jag älskar läget, allt man behöver finns verkligen i området. Dessutom

Läs mer

Län Västmanland Gatuadress Benvägen 18 Kommun Västerås Storlek 1 rum / 39,5 m² Område Bjurhovda Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Västmanland Gatuadress Benvägen 18 Kommun Västerås Storlek 1 rum / 39,5 m² Område Bjurhovda Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Västmanland Gatuadress Kommun Västerås Storlek 1 rum / 39,5 m² Område Bjurhovda Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugnt område med närhet till litet centrum och mataffär. Bra kommunikationer

Läs mer

5:a Täby Vallatorp Radhuskänsla i Vallatorp. Vallatorpsvägen 7C

5:a Täby Vallatorp Radhuskänsla i Vallatorp. Vallatorpsvägen 7C 5:a Täby Vallatorp Radhuskänsla i Vallatorp Vallatorpsvägen 7C Vallatorpsvägen 7C Välkommen till detta stilrena, påkostade och smakfulla bostadsrättsradhus i populära Vallatorp. Genomgående målat och

Läs mer

Län Västmanland Gatuadress Vegagatan 6 D Kommun Västerås Storlek 2 rum (1 sovrum) / 53.5 m² Område Vega Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Västmanland Gatuadress Vegagatan 6 D Kommun Västerås Storlek 2 rum (1 sovrum) / 53.5 m² Område Vega Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Västmanland Gatuadress Kommun Västerås Storlek 2 rum (1 sovrum) / 53.5 m² Område Vega Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Bra planerad lägenhet med utsökt läge i Vega. Max 5 min till Västerås

Läs mer

Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 68 m² Område Hisings Backa Tillträde tidigast

Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 68 m² Område Hisings Backa Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 68 m² Område Hisings Backa Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Det har varit skönt att bo högst upp i huset utan insyn.

Läs mer

Karl Gerhards väg 29. Län Stockholm Gatuadress Karl Gerhards väg 29 Kommun Nacka Storlek 1 rum / 24 m² Område Saltsjöbaden/Rösunda Tillträde tidigast

Karl Gerhards väg 29. Län Stockholm Gatuadress Karl Gerhards väg 29 Kommun Nacka Storlek 1 rum / 24 m² Område Saltsjöbaden/Rösunda Tillträde tidigast Län Stockholm Gatuadress Karl Gerhards väg 29 Kommun Nacka Storlek 1 rum / 24 m² Område Saltsjöbaden/Rösunda Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 10 Vardagsrum Vardagsrum

Läs mer

Soltorpsvägen 16D K L I N G S T A / D A N D E R Y D. Abril Text Italic Raleway regular Raleway regular medium

Soltorpsvägen 16D K L I N G S T A / D A N D E R Y D. Abril Text Italic Raleway regular Raleway regular medium Abril Text Italic Raleway regular Raleway regular medium K L I N G S T A / D A N D E R Y D Soltorpsvägen 16D E R I K O L S S O N F A S T I G H E T S F Ö R M E D L I N G Stilfullt renoverad pärla mitt

Läs mer

POPULÄRT RADHUS PÅ TERRASSVÄGEN!

POPULÄRT RADHUS PÅ TERRASSVÄGEN! POPULÄRT RADHUS PÅ TERRASSVÄGEN! Välkommen till Terrassvägen 55! Radhuset, med sina 106,5 m², har från början 4 rok där nuvarande ägare har tagit bort väggen mellan matrum och allrum på övervåningen och

Läs mer

Gustaf Kjellbergs väg 8

Gustaf Kjellbergs väg 8 Län Uppsala Gatuadress Kommun Uppsala Storlek 2 rum (1 sovrum) / 53 m² Område Ulleråker Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Fint läge i natursköna omgivningar. Nära till både SLU och Uppsala Universitet.

Läs mer

Stuvaregatan 30B. Stuvaregatan 30B. www.hemverket.se - Sida 1 av 14

Stuvaregatan 30B. Stuvaregatan 30B. www.hemverket.se - Sida 1 av 14 Län Gävleborg Gatuadress Kommun Gävle Storlek 4 rum (3 sovrum) / 101 m² Område Gävle Strand Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Söderläge med vacker utsikt mot Gavleån, ut mot havet och in mot

Läs mer

Enoch Thulins väg 30 B

Enoch Thulins väg 30 B Län Skåne Gatuadress Kommun Landskrona Storlek 3.0 rum / 76 m² Område Landskrona Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Ljus och fräsch lägenhet med fantastisk

Läs mer

Län Uppsala Gatuadress Centralvägen 38 Kommun Knivsta Storlek 1 rum / 32 m² Område Centralt Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Uppsala Gatuadress Centralvägen 38 Kommun Knivsta Storlek 1 rum / 32 m² Område Centralt Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Uppsala Gatuadress Kommun Knivsta Storlek 1 rum / 32 m² Område Centralt Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Ljus och fin lägenhet med billig månadskostnad. Gott om förvaring i lägenheten. Otroligt

Läs mer

Län Jämtland Gatuadress Litsvägen 33 A Kommun Östersund Storlek 2 rum (1 sovrum) / 55,5 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Jämtland Gatuadress Litsvägen 33 A Kommun Östersund Storlek 2 rum (1 sovrum) / 55,5 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Jämtland Gatuadress Kommun Östersund Storlek 2 rum (1 sovrum) / 55,5 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Genomgående ljus lägenhet med mysig balkong som har sol hela dagen under sommaren.

Läs mer

Britta-Lenas Gata 78. Län Halland Gatuadress Britta-Lenas Gata 78 Kommun Kungsbacka Storlek 3 rum (2 sovrum) / 74.3 m² Tillträde tidigast

Britta-Lenas Gata 78. Län Halland Gatuadress Britta-Lenas Gata 78 Kommun Kungsbacka Storlek 3 rum (2 sovrum) / 74.3 m² Tillträde tidigast Län Halland Gatuadress Kommun Kungsbacka Storlek 3 rum (2 sovrum) / 74.3 m² Tillträde tidigast 2013-09-30 " Det är en väldigt ljus och fräsch lägenhet, med en härlig inglasad balkong om ca 12 kvm med sol

Läs mer

Götaland Kommun Mölndal Storlek 4 rum (3 sovrum) / 92 m² Område Mölndal Tillträde tidigast

Götaland Kommun Mölndal Storlek 4 rum (3 sovrum) / 92 m² Område Mölndal Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Mölndal Storlek 4 rum (3 sovrum) / 92 m² Område Mölndal Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Stora rum och mycket ljusinsläpp. Mycket bra förening och bra läge!

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Mellankullagatan 10 C Kommun Hässleholm Storlek 3 rum (2 sovrum) / 75 m² Område Hässleholm/Väster Tillträde tidigast

Län Skåne Gatuadress Mellankullagatan 10 C Kommun Hässleholm Storlek 3 rum (2 sovrum) / 75 m² Område Hässleholm/Väster Tillträde tidigast Län Skåne Gatuadress Kommun Hässleholm Storlek 3 rum (2 sovrum) / 75 m² Område Hässleholm/Väster Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugnt läge nära centrum med ca 10 min promenad till tågstationen.

Läs mer

Gröna Annas Gata 5. Län. Västra Gatuadress Gröna Annas Gata 5. Kommun Göteborg Storlek 4.0 rum / 98 m² Tillträde tidigast. Enligt överenskommelse

Gröna Annas Gata 5. Län. Västra Gatuadress Gröna Annas Gata 5. Kommun Göteborg Storlek 4.0 rum / 98 m² Tillträde tidigast. Enligt överenskommelse Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Göteborg Storlek 4.0 rum / 98 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Modern bostad med magnifik utsikt. 2 balkonger,

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Nobelvägen 82

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Nobelvägen 82 Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 2,5 rum (1 sovrum) / 64 m² Område Värnhem Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Läget vid Värnhem är perfekt. Det ligger centralt och är en stor knutpunkt

Läs mer

Västra Gatuadress Stekastigen 16 Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 60.5 m² Tillträde tidigast

Västra Gatuadress Stekastigen 16 Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 60.5 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 60.5 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " En välplanerad lägenhet belägen i lugnt och trivsamt område. -- Kamuran Ertekin,

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Doppingvägen 8 B Kommun Lund Storlek 3 rum (2 sovrum) / 84.5 m². Tillträde tidigast

Län Skåne Gatuadress Doppingvägen 8 B Kommun Lund Storlek 3 rum (2 sovrum) / 84.5 m². Tillträde tidigast Län Skåne Gatuadress Kommun Lund Storlek 3 rum (2 sovrum) / 84.5 m² Område " Klosters Fälad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse En sak som var viktig för oss var att lägenheten var fräsch och på

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Malmövägen 1 A Kommun Svedala Storlek 2 rum (1 sovrum) / 65 m² Område Svedala Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Malmövägen 1 A Kommun Svedala Storlek 2 rum (1 sovrum) / 65 m² Område Svedala Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Svedala Storlek 2 rum (1 sovrum) / 65 m² Område Svedala Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Gångavstånd till centrum. Bra kommunikationer med buss utanför, tåg på ca

Läs mer

Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 65.7 m² Tillträde tidigast

Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 65.7 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 65.7 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Öppen och ljus lägenhet med gångavstånd till Avenyn, Centralstationen och Nordstan.

Läs mer

Sicklingsvägen 9, 2tr

Sicklingsvägen 9, 2tr Län Stockholm Gatuadress Kommun Stockholm Storlek 3 rum (2 sovrum) / 68 m² Område Gubbängen Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Gubbängens finaste 3:a? Lägenheten är i absolut toppskick! Lugnt

Läs mer

Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 59 m² Område Masthugget Tillträde tidigast

Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 59 m² Område Masthugget Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 59 m² Område Masthugget Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Välplanerad 2:a med härlig inglasad uterum. Med kommunikationer

Läs mer

Fredriksbergsgatan 2. 4 300 kr/månad Gatuadress Fredriksbergsgatan 2

Fredriksbergsgatan 2. 4 300 kr/månad Gatuadress Fredriksbergsgatan 2 Utgångspris 1 495 000 kr Avgift 4 300 kr/månad Gatuadress Kommun Malmö Storlek 3 rum och kök / 80 m² Område Slussen/Rörsjöparken Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Rymlig sekelskifteslägenhet med

Läs mer

Götaland Kommun Alingsås Storlek 3 rum (2 sovrum) / 96 m² Tillträde tidigast

Götaland Kommun Alingsås Storlek 3 rum (2 sovrum) / 96 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Alingsås Storlek 3 rum (2 sovrum) / 96 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Mycket trevligt område med fin natur, vattendrag och parker runt knuten. Lägenheten

Läs mer

BOSTADSRÄTT - GÅNGSÄTRA - ACCEPTPRIS: :-

BOSTADSRÄTT - GÅNGSÄTRA - ACCEPTPRIS: :- BOSTADSRÄTT - GÅNGSÄTRA - ACCEPTPRIS: 3 400 000:- Renoveringschans! Attraktiv planlösning med ljust kök och vardagsrum i delvis öppen planlösning. Balkong i söder och 4 sovrum.belägen i tvåplanshus med

Läs mer

JOHANNEDALSVÄGEN 22. modern CHARMIG stilfull. Kvadratsmart. mini 2:a med bra planlösning

JOHANNEDALSVÄGEN 22. modern CHARMIG stilfull. Kvadratsmart. mini 2:a med bra planlösning JOHANNEDALSVÄGEN 22 modern CHARMIG stilfull Kvadratsmart mini 2:a med bra planlösning VÄLKOMMEN Välkomna till en mycket fin 1:a om 43,5 kvm som är ombyggd till liten 2:a. Nytt kök (2017) med nya vitvaror

Läs mer

Elisetorpsvägen 17 C. Elisetorpsvägen 17 C. - Sida 1 av 13

Elisetorpsvägen 17 C. Elisetorpsvägen 17 C.  - Sida 1 av 13 Län Skåne Gatuadress Kommun Burlöv Storlek 3 rum (2 sovrum) / 78 m² Område Arlöv Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 13 Vardagsrum Stort vardagsrum med plats för både

Läs mer

Bodekullsgatan 34 A. Län Skåne Gatuadress Bodekullsgatan 34 A Kommun Malmö Storlek 5 rum (4 sovrum) / 95 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Bodekullsgatan 34 A. Län Skåne Gatuadress Bodekullsgatan 34 A Kommun Malmö Storlek 5 rum (4 sovrum) / 95 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 5 rum (4 sovrum) / 95 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Mycket stabil och välskött förening med stora möjligheter att påverka. Huset är bra placerat

Läs mer

Gruvvägen 21 A. Län Norrbotten Gatuadress Gruvvägen 21 A Kommun Kiruna Storlek 3 rum (2 sovrum) / 74 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Gruvvägen 21 A. Län Norrbotten Gatuadress Gruvvägen 21 A Kommun Kiruna Storlek 3 rum (2 sovrum) / 74 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Norrbotten Gatuadress Kommun Kiruna Storlek 3 rum (2 sovrum) / 74 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Jag gillar att lägenheten är ljus och öppen. Den har ett bra läge nära centrum och fin

Läs mer

Terapivägen 14 B. Terapivägen 14 B. www.hemverket.se - Sida 1 av 13

Terapivägen 14 B. Terapivägen 14 B. www.hemverket.se - Sida 1 av 13 Län Stockholm Gatuadress Kommun Huddinge Storlek 3 rum (2 sovrum) / 85 m² Område Flemingsberg Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Barnvänligt och lugnt område. Bra kommunikationer med Pendeltåg

Läs mer

Län Västra Götaland Gatuadress Övre Hallegatan 52 Kommun Göteborg Storlek 4 rum (3 sovrum) / 95 m² Område Hisingen - Brämaregården. Tillträde tidigast

Län Västra Götaland Gatuadress Övre Hallegatan 52 Kommun Göteborg Storlek 4 rum (3 sovrum) / 95 m² Område Hisingen - Brämaregården. Tillträde tidigast Län Västra Götaland Gatuadress Kommun Göteborg Storlek 4 rum (3 sovrum) / 95 m² Område Hisingen - Brämaregården " Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Väldigt nära till till City med kommunikationer

Läs mer

Län Skåne Typ Lägenhet Kommun Helsingborg Storlek 66 m2. tidigast

Län Skåne Typ Lägenhet Kommun Helsingborg Storlek 66 m2. tidigast Norra Kyrkogatan 8 Län Skåne Typ Lägenhet Kommun Helsingborg Storlek 66 m2 Område Gatuadress Norra Kyrkogatan 8 Tillträde tidigast enligt överenskommelse Fantastiskt cityläge! På Helsingborgs mest centrala

Läs mer

Sandelsgatan 14. Sandelsgatan 14. www.hemverket.se - Sida 1 av 16

Sandelsgatan 14. Sandelsgatan 14. www.hemverket.se - Sida 1 av 16 Län Stockholm Gatuadress Kommun Stockholm Storlek 3 rum (2 sovrum) / 75 m² Område Nedre Gärdet Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Uteplats i söderläge mot inhägnad innergård med inglasad balkongdel.

Läs mer

Täljstenen 75 kvm 3 r o k. Bostad på bottenvåning med uterum och egen täppa!

Täljstenen 75 kvm 3 r o k. Bostad på bottenvåning med uterum och egen täppa! Täljstenen 75 kvm 3 r o k Bostad på bottenvåning med uterum och egen täppa! Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa hem. Vi vill att

Läs mer

Län Halland Gatuadress Granvägen 1 Kommun Varberg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 75 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Halland Gatuadress Granvägen 1 Kommun Varberg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 75 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Halland Gatuadress Kommun Varberg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 75 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Ljus gavellägenhet utan insyn. Balkong med fin utsikt mot havet. -- Mikael Kruse, säljare

Läs mer

Nybohovsbacken 73. Nybohovsbacken 73. www.hemverket.se - Sida 1 av 13

Nybohovsbacken 73. Nybohovsbacken 73. www.hemverket.se - Sida 1 av 13 Län Stockholm Gatuadress Kommun Stockholm Storlek 3 rum (2 sovrum) / 71 m² Område Nybohov Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Optimalt läge med nära till allt! Gångavstånd till flera badsjöar.

Läs mer