Granskningspromemoria 2007

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Granskningspromemoria 2007"

Transkript

1 STADSREVISIONEN Nr 12 Februari 2008 DNR /2008 Granskningspromemoria 2007 STOCKHOLM GLOBE ARENA FASTIGHETER AB (KONCERN)

2 Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att granska den verksamhet som bedrivs i nämnder och bolagsstyrelser. Stadsrevisionen i Stockholm granskar nämnders och styrelsers ansvarstagande för att genomföra verksamheten enligt fullmäktiges uppdrag. Stadsrevisionen omfattar både de förtroendevalda revisorerna och revisionskontoret. I årsrapporter för nämnder och granskningspromemorior för styrelser sammanfattar Stadsrevisionen det gångna årets synpunkter på verksamheten. Särskilda granskningar som sker under året publiceras löpande som revisionsrapporter och i vissa fall som promemorior. Publikationerna finns på Stadsrevisionens hemsida. De kan också beställas från revisionskontoret. STADSREVISIONEN Revisionskontoret Besöksadress: Hantverkargatan 3 A, 1 tr Postadress: Stockholm Telefon: Fax:

3 STADSREVISIONEN INNEHÅLL Sid 1 Redogörelse för granskningens planering och genomförande Redogörelse för granskningsresultatet Särskild granskning Granskning av bolagets hantering av e-post enligt stadens regler Systematiskt brandskyddsarbete Avtalshantering Basgranskning Bolagets arbete med internkontroll Bolagets resultatkrav och ekonomiska prognoser Uppföljning av ägarnas direktiv och uppdrag... 6

4 STADSREVISIONEN 1(6) 1 Redogörelse för granskningens planering och genomförande Årets granskningsinsats har planerats tillsammans med samtliga lekmannarevisorer vid ett planeringsmöte den 15 maj Vid planeringsmöte den 11 juni 2007 avseende företaget Globenarenorna informerade lekmannarevisorn om det granskningsuppdrag han givit revisionskontoret. Den auktoriserade revisorn presenterade sin Granskningsplanerings-PM. I övrigt har informationsutbyte skett mellan samtliga involverade i revisions- och granskningsarbetet. Resultatet av granskningen av intern kontroll och delårsbokslutet per rapporterades vid ett gemensamt avstämningsmöte den 17 oktober 2007, där bl a bolagets VD, administrativa chef och redovisningschef deltog. Under granskningsåret har revisionskontoret sammanträffat med representanter från bolaget i samband med information och avstämning av genomförda granskningar. Slutrevisionsmöte med bolagsledningen äger rum den 21 februari Årets granskning har enligt fastställd granskningsplanering omfattat bl a följande: E-post regler Avtalshantering Systematiskt brandskyddsarbete Granskningspromemorian har faktakontrollerats av bolaget. 2 Redogörelse för granskningsresultatet 2.1 Särskild granskning Granskning av bolagets hantering av e-post enligt stadens regler Fullmäktige har i mars 2007 antagit nya e-postregler. Koncernstyrelsen har beslutat att uppmana bolagen inom koncernen Stockholms Stadshus AB att anta de nya reglerna. Granskningen ska ge svar på om bolagen har antagit och följer dessa nya regler. Bolagets styrelse har inte antagit de nya reglerna för elektronisk post. Det finns sedan tidigare en e-postpolicy vid bolaget som till stora delar följer det nya regelverket. Dock saknas riktlinjer för hur e-post som innehåller sekretessbelagda uppgifter ska behandlas.

5 STADSREVISIONEN 2(6) Vid längre frånvaro ska medarbetarna enligt bolagets policy använda autosvar alternativt lämna fullmakt till en kollega för bevakning av inkommande post. Enligt det nya regelverk som kommunfullmäktige har antagit bör fullmakter användas. Bolaget har en officiell e-postadress Denna bevakas dagligen. Revisionskontorets bedömning och kommentarer Bolaget följer till stora delar stadens nya regelverk avseende e-posthantering. Bolaget bör komplettera sitt regelverk med ett avsnitt om hur sekretessbelagd eller annan känslig information ska hanteras. Vidare bör fullmakter utfärdas vid längre ledigheter. Detta gäller främst de tjänstemän som normalt får allmänna handlingar med elektronisk post. Bolagets styrelse har inte antagit fullmäktiges nya regelverk vilket bör göras. Styrelsemedlemmarna bör påminnas om de regler som gäller för e-post avseende bolagets verksamhet, som inkommer till deras personliga e-postadresser Systematiskt brandskyddsarbete Den 1 januari 2004 trädde Lag om skydd mot olyckor (LSO) i kraft och ersatte dåvarande Räddningstjänstlagen. Lagen ställer bland annat krav på att fastighetsägaren och den som bedriver verksamhet i fastigheten ska vidta åtgärder för att förebygga brand och förhindra eller begränsa skadorna till följd av brand. Enligt 2 kap. 3 i LSO ska en skriftlig redogörelse för brandskyddet för vissa byggnader eller anläggningar lämnas in till kommunen (Stockholms brandförsvar) som är tillsynsmyndighet. För att uppfylla lagens krav krävs att det bedrivs ett systematiskt brandskyddsarbete. Med det menas att både fastighetsägaren och nyttjanderättsinnehavaren ska ha ett organiserat arbetssätt för att planera, utbilda, dokumentera, kontrollera och följa upp brandskyddet i sina respektive organisationer. Syftet med granskningen är att bedöma i vilken omfattning bolaget bedriver ett brandskyddsarbete i enlighet med LSO och gällande föreskrifter från Statens räddningsverk.

6 STADSREVISIONEN 3(6) Iakttagelser Bolaget har fastställt en brandskyddsorganisation och fördelat såväl ansvarsområden som arbetsuppgifter för sitt förebyggande brandskyddsarbete. Personalen har fått brandskyddsutbildning anpassad efter de anställdas behov och arbetsuppgifter. Egenkontrollerna av brandskyddet sker på ett systematiskt sätt utifrån fastställda checklistor. Av dessa framgår vad som ska kontrolleras, av vem samt med vilken frekvens. Bolaget genomför även brandskyddskontroller före och under varje evenemang. Därtill rapporterar väktarna de brister de noterar vid sina ronder. Bolaget ansvarar även för brandskyddskontrollerna åt entreprenören som bedriver restaurang- och serveringsverksamheten i bolagets anläggningar. Brandskyddsbeskrivningar har upprättats för samtliga bolagets fastigheter och brandskyddsredogörelser har lämnats till brandförsvaret i enlighet med gällande lagstiftning. Revisionskontorets bedömning och kommentarer Enligt revisionskontorets bedömning bedriver bolaget ett brandskyddsarbete i enlighet med LSO och gällande föreskrifter från Statens räddningsverk. Denna bedömning baseras på att bolaget har ett organiserat arbetssätt för att planera, utbilda, dokumentera, kontrollera och följa upp sitt brandskydd Avtalshantering Bolaget hanterar ett stort antal avtal av olika slag. De avtal som finns vid bolaget är bland annat serviceavtal, leasingavtal, konsultavtal, entreprenadavtal och sponsoravtal samt evenemangsavtal. Revisionskontoret har granskat bolagets rutiner för hantering av avtal med avseende på registrering, bevakning, förnyelse, uppsägning mm. Iakttagelser Bolaget har tillsammans med en konsult utvecklat ett IT-system för att underlätta hanteringen av avtalen. I detta system skannas och registreras avtalen med uppgift om avtalsansvarig tjänsteman vid bolaget, avtalspart samt avtalets bindningstid. Därtill noteras sista datum för uppsägning av avtalet.

7 STADSREVISIONEN 4(6) Revisionskontoret kan konstatera att avtalssystemet saknar viktiga funktioner. Exempelvis är det inte möjligt att ta ut användbar statistik över aktuella avtal eller bindningstider. Enligt uppgift planerar bolaget att införskaffa ett nytt avtalssystem. Av bolagets attestinstruktion framgår att samtliga avtal i original ska lämnas till VD-sekreteraren för arkivering i brandsäkert skåp. Revisionskontoret kunde i samband med genomförd stickprovskontroll notera att alla avtal inte hanteras på det sätt som attestinstruktionen föreskriver. Bevakningen av avtalen med avseende på förnyelse och uppsägning ansvarar respektive avtalsansvarig tjänsteman för. De avtalsansvariga som revisionskontoret intervjuade har upprättat egna förteckningar med uppgift om avtalens bindningsoch uppsägningstider. En del avtal har villkor som innebär att de förlängs med ett år i taget om inte beställaren säger upp avtalet. Revisionskontoret kan notera att några avtal har förlängts ett flertal gånger under ett antal år. Revisionskontorets bedömning och kommentarer Enligt revisionskontorets bedömning har bolaget till övervägande del god kontroll över sina avtal. Det finns dock brister i hanteringen varför bolagets rutiner med avseende på registrering, bevakning, förnyelse och uppsägning samt förvaring av avtal kan förbättras. Revisionskontoret rekommenderar att berörd personal informeras om gällande regler för hur avtalen ska hanteras. Därtill bör bolaget förvara samtliga originalavtal i arkivskåp. Det är inte tillfredsställande att leverantörsavtal har förlängts ett flertal gånger under ett antal år. Motsvarande iakttagelse gjorde revisionskontoret vid den upphandlingsgranskning som genomfördes år I praktiken innebär det att leverantörer har direktupphandlats vilket har inneburit att lagen om offentlig upphandling (LOU) har åsidosatts. Bristande upphandlingsrutiner kan dessutom innebära att förtroendet för bolaget skadas.

8 STADSREVISIONEN 5(6) 2.2 Basgranskning Bolagets arbete med internkontroll Bolagets internkontrollplan för verksamhetsåret 2007 godkändes av styrelsen hösten Under året har en rad stickprovsvisa egenkontroller genomförts. Kontrollerna har koncentrerats till områdena ekonomiadministration, löneadministration, klagomålshantering, investeringsverksamhet samt IT-system. Internkontrollplanen baseras på en väsentlighets- och riskanalys. Denna är dock inte dokumenterad. Resultatet av genomförda kontroller ska redovisas för styrelsen under första kvartalet Revisionskontorets bedömning och kommentarer Enligt revisionskontoret arbetar bolaget aktivt med att kontrollera och förbättra den interna kontrollen i sina rutiner. De kontroller som har genomförts har varit relevanta. Revisionskontoret rekommenderar bolaget att dokumentera sin väsentlighets- och riskanalys Bolagets resultatkrav och ekonomiska prognoser Revisionskontoret har granskat tertialrapporter och bokslut med inriktning på bolagets prognoser och resultat efter finansnetto. Av nedanstående tabeller framgår bland annat kommunfullmäktiges och koncernstyrelsens krav på resultat enligt budget 2007 och bolagets prognoser över resultat och investeringar. Resultat efter finansnetto 2007 (mnkr) Kf:s budget Bolagets Prognos Prognos Bokslut S-hus budget budget T1 T Bolagets resultat ligger i nivå med ägarens budgeterade resultat. Årets resultat är ca 7 mnkr bättre jämfört med föregående år. Publikmässigt är 2007 bolagets tredje mest framgångsrika år. Det har genomförts 287 evenemang vilka har lockat besökare.

9 STADSREVISIONEN 6(6) Enligt revisionskontorets bedömning har bolagets lämnade prognoser varit tillförlitliga. Fullmäktiges resultatkrav har uppnåtts. Investeringar (mnkr) Bolagets Prognos Prognos Bokslut budget T1 T Avvikelsen mot budget förklaras till övervägande del av att beslut om investering i en ny träningshall inte har fattas. Frågan är ännu inte färdigutredd Uppföljning av ägarnas direktiv och uppdrag Revisionskontoret har följt upp hur bolaget arbetat med kommunfullmäktiges mål och ägardirektiv för perioden Bolaget ska Delta i utredningen om en ny arena i anslutning till Globen Delta i arbetet med Globenområdets utveckling för att öka områdets attraktionskraft Arbetet med att utreda frågan om uppförande en ny arena sker tillsammans med moderbolaget Stockholms Stadshus AB. Kommunfullmäktige har gett exploateringsnämnden i uppdrag att sälja fastigheterna Visthusboden 1-3 till bolaget där den nya arenan är planerad att uppföras. Bolaget medverkar i arbetet med att utveckla globenområdet tillsammans med representanter från Globe Hotell och ägaren till centrumanläggningen. Olika förslag på hur områdets attraktionskraft kan höjas har tagits fram. Lars-Erik Örsing Enhetschef Mats Bergqvist Revisor

Granskningspromemoria 2007

Granskningspromemoria 2007 STADSREVISIONEN www.stockholm.se/revision Nr 11 Februari 2008 DNR 372-12/2008 Granskningspromemoria 2007 STOCKHOLMS STADSTEATER AB Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att granska

Läs mer

Granskningspromemoria 2008

Granskningspromemoria 2008 STADSREVISIONEN www.stockholm.se/revision Nr 12 Februari 2009 DNR 375-15/2009 Granskningspromemoria 2008 STOCKHOLM GLOBE ARENA FASTIGHETER AB Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument

Läs mer

Granskningspromemoria 2012

Granskningspromemoria 2012 STADSREVISIONEN www.stockholm.se/revision Nr 12 Februari 2013 DNR 375-15/2013 Granskningspromemoria 2012 STOCKHOLM GLOBE ARENA FASTIGHETER AB Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument

Läs mer

Granskningspromemoria 2007

Granskningspromemoria 2007 STADSREVISIONEN www.stockholm.se/revision Nr 10 Februari 2008 DNR 370-11/2008 Granskningspromemoria 2007 STOCKHOLMS HAMN AB Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att granska den

Läs mer

Granskningspromemoria 2007

Granskningspromemoria 2007 STADSREVISIONEN www.stockholm.se/revision Nr 8 Februari 2008 DNR 368-09/2008 Granskningspromemoria 2007 STOCKHOLMS STADS PARKERINGS AB Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att

Läs mer

Stockholm Globe Arena Fastigheter AB

Stockholm Globe Arena Fastigheter AB Granskningspromemoria 2013 Stockholm Globe Arena Fastigheter AB Granskningspromemoria från Stadsrevisionen Nr 12, 2014 Dnr 3.1.2-13/2014 2014-02-06 Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument

Läs mer

Granskningspromemoria 2007

Granskningspromemoria 2007 STADSREVISIONEN www.stockholm.se/revision Nr 9 Februari 2008 DNR 369-10/08 Granskningspromemoria 2007 STOCKHOLM VATTEN AB Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att granska den

Läs mer

Granskningspromemoria 2012

Granskningspromemoria 2012 STADSREVISIONEN www.stockholm.se/revision Nr 10 Februari 2013 DNR 370-13/2013 Granskningspromemoria 2012 STOCKHOLMS HAMN AB Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att granska den

Läs mer

Granskningspromemoria 2008

Granskningspromemoria 2008 STADSREVISIONEN www.stockholm.se/revision Nr 10 Februari 2009 DNR 370-13/2009 Granskningspromemoria 2008 STOCKHOLMS HAMN AB Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att granska den

Läs mer

Granskningspromemoria 2009

Granskningspromemoria 2009 STADSREVISIONEN www.stockholm.se/revision Nr 08 Februari 2010 DNR 368-10/2010 Granskningspromemoria 2009 STOCKHOLMS STADS PARKERINGS AB Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att

Läs mer

Granskningspromemoria 2010

Granskningspromemoria 2010 STADSREVISIONEN www.stockholm.se/revision Nr 08 Februari 2011 DNR 368-11/2011 Granskningspromemoria 2010 STOCKHOLMS STADS PARKERINGS AB Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att

Läs mer

Granskningspromemoria 2007

Granskningspromemoria 2007 STADSREVISIONEN www.stockholm.se/revision Nr 01 Mars 2008 DNR 360-02/2008 Granskningspromemoria 2007 STOCKHOLMS STADSHUS AB Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att granska den

Läs mer

Granskningspromemoria. S:t Erik Markutveckling AB

Granskningspromemoria. S:t Erik Markutveckling AB Granskningspromemoria 2017 S:t Erik Markutveckling AB Granskningspromemoria från Stadsrevisionen Nr 17, 2018 Dnr: 3.1-2-18/2018 Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att granska

Läs mer

Granskningspromemoria 2009

Granskningspromemoria 2009 STADSREVISIONEN www.stockholm.se/revision Nr 10 Februari 2010 DNR 370-12/2010 Granskningspromemoria 2009 STOCKHOLMS HAMN AB Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att granska den

Läs mer

Granskningspromemoria 2012

Granskningspromemoria 2012 STADSREVISIONEN www.stockholm.se/revision Nr 17 Februari 2013 DNR 365-20/2013 Granskningspromemoria 2012 S:t Erik Markutveckling AB (Koncern) Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument

Läs mer

Granskningspromemoria 2010

Granskningspromemoria 2010 STADSREVISIONEN www.stockholm.se/revision Nr 11 Februari 2011 DNR 372-14/2011 Granskningspromemoria 2010 STOCKHOLMS STADSTEATER AB Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att granska

Läs mer

Granskningsprome moria 2018 Stockholms Stads Parkerings AB

Granskningsprome moria 2018 Stockholms Stads Parkerings AB Granskningsprome moria 2018 Stockholms Stads Parkerings AB Granskningspromemoria från Stadsrevisionen Nr 8, 2019 Dnr: 3.1.4-8/2019 Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att granska

Läs mer

Granskningspromemoria 2010

Granskningspromemoria 2010 STADSREVISIONEN www.stockholm.se/revision Nr 07 Februari 2011 DNR 367-10/2011 Granskningspromemoria 2010 SKOLFASTIGHETER I STOCKHOLM AB (SISAB) Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument

Läs mer

Granskningspromemoria. Stockholms Stadsteater AB

Granskningspromemoria. Stockholms Stadsteater AB Granskningspromemoria 2018 Stockholms Stadsteater AB Granskningspromemoria från Stadsrevisionen Nr 11, 2019 Dnr: 3.1.4-11/2019 Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att granska

Läs mer

Bostadsförmedlingen. Stockholm AB. Granskningspromemoria. från Stadsrevisionen. Nr 14, Dnr /

Bostadsförmedlingen. Stockholm AB. Granskningspromemoria. från Stadsrevisionen. Nr 14, Dnr / Granskningspromemoria 2015 Bostadsförmedlingen i Stockholm AB Granskningspromemoria från Stadsrevisionen Nr 14, 2016 Dnr 3.1.2-16/2016 2016-02-02 Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument

Läs mer

Granskningspromemoria 2007

Granskningspromemoria 2007 STADSREVISIONEN www.stockholm.se/revision Nr 7 Februari 2008 DNR 367-08/2008 Granskningspromemoria 2007 SISAB (SKOLFASTIGHETER I STOCKHOLM AB) Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument

Läs mer

S:t Erik Livförsäkrings AB

S:t Erik Livförsäkrings AB Granskningspromemoria 2014 S:t Erik Livförsäkrings AB Granskningspromemoria från Stadsrevisionen Nr 15, 2015 Dnr 3.1.2-16/2015 2015-02-04 Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för

Läs mer

S:t Erik Försäkrings AB

S:t Erik Försäkrings AB Granskningspromemoria 2013 S:t Erik Försäkrings AB Granskningspromemoria från Stadsrevisionen Nr 16, 2014 Dnr 3.1.2-17/2014 2014-02-05 Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att

Läs mer

S:t Erik Livförsäkrings AB

S:t Erik Livförsäkrings AB Granskningspromemoria 2015 S:t Erik Livförsäkrings AB Granskningspromemoria från Stadsrevisionen Nr 15, 2016 Dnr 3.1.2-17/2016 2016-02-02 Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för

Läs mer

Granskningspromemoria 2010

Granskningspromemoria 2010 STADSREVISIONEN www.stockholm.se/revision Nr 12 Februari 2011 DNR 375-15/2011 Granskningspromemoria 2010 STOCKHOLM GLOBE ARENA FASTIGHETER AB Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument

Läs mer

Bostadsförmedlingen. Stockholm AB. Granskningspromemoria. från Stadsrevisionen. Nr Dnr /

Bostadsförmedlingen. Stockholm AB. Granskningspromemoria. från Stadsrevisionen. Nr Dnr / Granskningspromemoria 2013 Bostadsförmedlingen i Stockholm AB Granskningspromemoria från Stadsrevisionen Nr 14 2014 Dnr 3.1.2-15/2014 2014-02-07 Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument

Läs mer

AB Stokab (koncern) Granskningspromemoria. från Stadsrevisionen. Nr 6, Dnr /

AB Stokab (koncern) Granskningspromemoria. från Stadsrevisionen. Nr 6, Dnr / Granskningspromemoria 2014 AB Stokab (koncern) Granskningspromemoria från Stadsrevisionen Nr 6, 2015 Dnr 3.1.2-7/2015 2015-02-04 Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att granska

Läs mer

Granskningspromemoria 2007

Granskningspromemoria 2007 STADSREVISIONEN www.stockholm.se/revision Nr 13 Februari 2008 DNR 376-14/2008 Granskningspromemoria 2007 STOCKHOLM BUSINESS REGION AB (KONCERN) Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument

Läs mer

Granskningspromemoria 2009

Granskningspromemoria 2009 STADSREVISIONEN www.stockholm.se/revision Nr 12 Februari 2010 DNR 375-14/2010 Granskningspromemoria 2009 STOCKHOLM GLOBE ARENA FASTIGHETER AB Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument

Läs mer

Granskningspromemoria 2012

Granskningspromemoria 2012 STADSREVISIONEN www.stockholm.se/revision Nr 14 Februari 2013 DNR 377-17/2013 Granskningspromemoria 2012 Stockholms Stads Bostadsförmedling AB Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument

Läs mer

Granskningspromemoria 2013

Granskningspromemoria 2013 STADSREVISIONEN www.stockholm.se/revision Nr 1 Februari 2013 DNR 360-4/2013 Granskningspromemoria 2013 Stockholm Stadshus AB Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att granska

Läs mer

Granskningspromemoria 2012

Granskningspromemoria 2012 STADSREVISIONEN www.stockholm.se/revision Nr 2 Februari 2013 DNR 361-5/2013 Granskningspromemoria 2012 AB FAMILJEBOSTÄDER (KONCERNEN) Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att

Läs mer

Granskningspromemoria. Bostadsförmedlingen i Stockholm AB

Granskningspromemoria. Bostadsförmedlingen i Stockholm AB Granskningspromemoria 2018 Bostadsförmedlingen i Stockholm AB Granskningspromemoria från Stadsrevisionen Nr 14, 2019 Dnr: 3.1.4 14/2019 Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att

Läs mer

Granskningspromemoria. AB Stokab

Granskningspromemoria. AB Stokab Granskningspromemoria 2017 AB Stokab Granskningspromemoria från Stadsrevisionen Nr 6, 2018 Dnr: 3.1.2-6/2018 Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att granska den verksamhet som

Läs mer

Granskningspromemoria 2011

Granskningspromemoria 2011 STADSREVISIONEN www.stockholm.se/revision Nr 12 Februari 2012 DNR 375-15/2012 Granskningspromemoria 2011 KONCERNEN STOCKHOLM GLOBE ARENA FASTIGHETER AB Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument

Läs mer

Granskningspromemoria 2011

Granskningspromemoria 2011 STADSREVISIONEN www.stockholm.se/revision Nr 14 Februari 2012 DNR 377-17/2012 Granskningspromemoria 2011 Stockholms Stads Bostadsförmedling AB Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument

Läs mer

Bostadsförmedlingen. Stockholm AB. Granskningspromemoria. från Stadsrevisionen. Nr 14, 2015. Dnr 3.1.2-15/2015 2015-02-04

Bostadsförmedlingen. Stockholm AB. Granskningspromemoria. från Stadsrevisionen. Nr 14, 2015. Dnr 3.1.2-15/2015 2015-02-04 Granskningspromemoria 2014 Bostadsförmedlingen i Stockholm AB Granskningspromemoria från Stadsrevisionen Nr 14, 2015 Dnr 3.1.2-15/2015 2015-02-04 Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument

Läs mer

AB Stokab. Granskningspromemoria. från Stadsrevisionen. Nr 6, Dnr /

AB Stokab. Granskningspromemoria. från Stadsrevisionen. Nr 6, Dnr / Granskningspromemoria 2016 AB Stokab Granskningspromemoria från Stadsrevisionen Nr 6, 2017 Dnr 3.1.2-7/2017 2017-02-06 Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att granska den verksamhet

Läs mer

S:t Erik Livförsäkrings AB

S:t Erik Livförsäkrings AB Granskningspromemoria 2013 S:t Erik Livförsäkrings AB Granskningspromemoria från Stadsrevisionen Nr 15, 2014 Dnr 3.1.2-16/2014 2014-02-05 Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för

Läs mer

Granskningspromemoria 2010

Granskningspromemoria 2010 STADSREVISIONEN www.stockholm.se/revision Nr 09 Februari 2011 DNR 369-12/2011 Granskningspromemoria 2010 STOCKHOLM VATTEN AB (KONCERNEN) Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för

Läs mer

AB Familjebostäder. Granskningspromemoria. från Stadsrevisionen. Nr 2, Dnr /

AB Familjebostäder. Granskningspromemoria. från Stadsrevisionen. Nr 2, Dnr / Granskningspromemoria 2013 AB Familjebostäder Granskningspromemoria från Stadsrevisionen Nr 2, 2014 Dnr 3.1.2-3/2014 2014-02-07 Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att granska

Läs mer

Granskningspromemoria. AB Familjebostäder

Granskningspromemoria. AB Familjebostäder Granskningspromemoria 2017 AB Familjebostäder Granskningspromemoria från Stadsrevisionen Nr 2 Dnr: 3.1.2-2/2018 Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att granska den verksamhet

Läs mer

Stockholm Globe Arena Fastigheter AB

Stockholm Globe Arena Fastigheter AB Granskningspromemoria 2014 Stockholm Globe Arena Fastigheter AB Granskningspromemoria från Stadsrevisionen Nr 12, 2015 Dnr 3.1.2-13/2015 2015-02-06 Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument

Läs mer

Stockholm Business Region AB (Koncern)

Stockholm Business Region AB (Koncern) Granskningspromemoria 2013 Stockholm Business Region AB (Koncern) Granskningspromemoria från Stadsrevisionen Nr 13, 2014 Dnr 3.1.2-14/2014 2014-02-06 Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument

Läs mer

Granskningspromemoria 2012

Granskningspromemoria 2012 STADSREVISIONEN www.stockholm.se/revision Nr 3 Februari 2013 DNR 362-6/2013 Granskningspromemoria 2012 AB STOCKHOLMSHEM (KONCERNEN) Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att granska

Läs mer

S:t Erik Försäkrings AB

S:t Erik Försäkrings AB Granskningspromemoria 2014 S:t Erik Försäkrings AB Granskningspromemoria från Stadsrevisionen Nr 16, 2015 Dnr 3.1.2-17/2015 2015-02-04 Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att

Läs mer

AB Svenska Bostäder. Granskningspromemoria. från Stadsrevisionen. Nr 4, Dnr /

AB Svenska Bostäder. Granskningspromemoria. från Stadsrevisionen. Nr 4, Dnr / Granskningspromemoria 2013 AB Svenska Bostäder Granskningspromemoria från Stadsrevisionen Nr 4, 2014 Dnr 3.1.2-5/2014 2014-02-07 Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att granska

Läs mer

Granskningspromemoria. Stockholms Stadshus AB

Granskningspromemoria. Stockholms Stadshus AB Granskningspromemoria 2017 Stockholms Stadshus AB Granskningspromemoria från Stadsrevisionen Nr 1, 2018 Dnr: 3.1-2-1/2018 Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att granska den

Läs mer

Granskningspromemoria 2012

Granskningspromemoria 2012 STADSREVISIONEN www.stockholm.se/revision Nr 4 Februari 2013 DNR 363-7/2013 Granskningspromemoria 2012 AB SVENSKA BOSTÄDER (KONCERNEN) Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att

Läs mer

Stockholms Stadsteater AB

Stockholms Stadsteater AB Granskningspromemoria 2016 Stockholms Stadsteater AB Granskningspromemoria från Stadsrevisionen Nr 11, 2017 Dnr 3.1.2-12/2017 2017-02-02 Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för

Läs mer

Stockholms Stadsteater AB

Stockholms Stadsteater AB Granskningspromemoria 2015 Stockholms Stadsteater AB Granskningspromemoria från Stadsrevisionen Nr 11, 2015 Dnr 3.1.2-13/2016 2016-02-02 Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för

Läs mer

Granskningspromemoria 2008

Granskningspromemoria 2008 STADSREVISIONEN www.stockholm.se/revision Nr 09 Februari 2009 DNR 369-12/09 Granskningspromemoria 2008 STOCKHOLM VATTEN AB (KONCERNEN) Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att

Läs mer

Stockholm Stadshus AB

Stockholm Stadshus AB Granskningspromemoria 2013 Stockholm Stadshus AB Granskningspromemoria från Stadsrevisionen Nr 1, 2014 Dnr 3.1.2-2/2014 2014-02-18 Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att granska

Läs mer

Granskningspromemoria 2007

Granskningspromemoria 2007 STADSREVISIONEN www.stockholm.se/revision Nr 3 Februari 2008 DNR 362-04/2008 Granskningspromemoria 2007 AB STOCKHOLMSHEM (KONCERN) Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att granska

Läs mer

Granskningspromemoria 2008

Granskningspromemoria 2008 STADSREVISIONEN www.stockholm.se/revision Nr 3 Februari 2009 DNR 362-06/2009 Granskningspromemoria 2008 AB STOCKHOLMSHEM Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att granska den

Läs mer

Granskningspromemoria. Stockholm Business Region AB

Granskningspromemoria. Stockholm Business Region AB Granskningspromemoria 2017 Stockholm Business Region AB Granskningspromemoria från Stadsrevisionen Nr 13 Dnr: 3.1.2-14/2018 Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att granska den

Läs mer

Granskningspromemoria 2011

Granskningspromemoria 2011 STADSREVISIONEN www.stockholm.se/revision Nr 10 Februari 2012 DNR 370-13/2012 Granskningspromemoria 2011 Stockholms Hamn AB Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att granska den

Läs mer

Granskningspromemoria 2011

Granskningspromemoria 2011 STADSREVISIONEN www.stockholm.se/revision Nr 4 Februari 2012 DNR 363-06/2012 Granskningspromemoria 2011 AB SVENSKA BOSTÄDER (KONCERNEN) Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att

Läs mer

AB Svenska Bostäder. Granskningspromemoria. från Stadsrevisionen. Nr 4, 2015. Dnr 3.1.2-5/2015 2015-02-06

AB Svenska Bostäder. Granskningspromemoria. från Stadsrevisionen. Nr 4, 2015. Dnr 3.1.2-5/2015 2015-02-06 Granskningspromemoria 2014 AB Svenska Bostäder Granskningspromemoria från Stadsrevisionen Nr 4, 2015 Dnr 3.1.2-5/2015 2015-02-06 Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att granska

Läs mer

Granskningspromemoria 2009

Granskningspromemoria 2009 STADSREVISIONEN www.stockholm.se/revision Nr 02 Februari 2010 DNR 361-04/2010 Granskningspromemoria 2009 AB FAMILJEBOSTÄDER (KONCERNEN) Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att

Läs mer

Stockholms stads parkerings AB

Stockholms stads parkerings AB Granskningspromemoria 2016 Stockholms stads parkerings AB Granskningspromemoria från Stadsrevisionen Nr 8, 2017 Dnr 3.1.2-9/2017 2017-02-02 Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för

Läs mer

Granskningspromemoria 2009

Granskningspromemoria 2009 STADSREVISIONEN www.stockholm.se/revision Nr 11 Februari 2010 DNR 372-13/2010 Granskningspromemoria 2009 STOCKHOLMS STADSTEATER AB Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att granska

Läs mer

AB Stockholmshem. Granskningspromemoria. från Stadsrevisionen. Nr 3, Dnr /

AB Stockholmshem. Granskningspromemoria. från Stadsrevisionen. Nr 3, Dnr / Granskningspromemoria 2013 AB Stockholmshem Granskningspromemoria från Stadsrevisionen Nr 3, 2014 Dnr 3.1.2-4/2014 2014-02-06 Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att granska

Läs mer

Granskningspromemoria 2011

Granskningspromemoria 2011 STADSREVISIONEN www.stockholm.se/revision Nr 01 Mars 2012 DNR 360-03/2012 Granskningspromemoria 2011 Stockholms Stadshus AB Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att granska den

Läs mer

Granskningspromemoria. S:t Erik Markutveckling AB

Granskningspromemoria. S:t Erik Markutveckling AB Granskningspromemoria 2018 S:t Erik Markutveckling AB Granskningspromemoria från Stadsrevisionen Nr 17, 2019 Dnr: 3.1.4-17/2019 Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att granska

Läs mer

Stockholms Hamn AB. Granskningspromemoria. från Stadsrevisionen. Nr 10, Dnr /2014. Datum

Stockholms Hamn AB. Granskningspromemoria. från Stadsrevisionen. Nr 10, Dnr /2014. Datum Granskningspromemoria 2013 Stockholms Hamn AB Granskningspromemoria från Stadsrevisionen Nr 10, 2014 Dnr 3.1.2-11/2014 Datum 2014-02-07 Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att

Läs mer

Stockholm Stadshus AB

Stockholm Stadshus AB Granskningspromemoria 2016 Stockholm Stadshus AB Granskningspromemoria från Stadsrevisionen Nr 1, 2017 Dnr 3.1.2-2/2017 2017-02-21 Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att granska

Läs mer

Granskningspromemoria 2012

Granskningspromemoria 2012 STADSREVISIONEN www.stockholm.se/revision Nr 13 Februari 2013 DNR 376-16/2013 Granskningspromemoria 2012 Stockholm Business Region AB (koncern) Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument

Läs mer

Granskningspromemoria. Stockholm Globe Arena Fastigheter AB

Granskningspromemoria. Stockholm Globe Arena Fastigheter AB Granskningspromemoria 2018 Stockholm Globe Arena Fastigheter AB Granskningspromemoria från Stadsrevisionen Nr 12, 2019 Dnr: 3.1.4-12/2019 Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för

Läs mer

Granskningspromemoria. Bostadsförmedlingen i Stockholm AB

Granskningspromemoria. Bostadsförmedlingen i Stockholm AB Granskningspromemoria 2017 Bostadsförmedlingen i Stockholm AB Granskningspromemoria från Stadsrevisionen Nr 14, 2018 Dnr: 3.1-2-15/2018 Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att

Läs mer

Stockholms Stadsteater AB

Stockholms Stadsteater AB Granskningspromemoria 2014 Stockholms Stadsteater AB Granskningspromemoria från Stadsrevisionen Nr 11, 2015 Dnr 3.1.2-12/2015 2015-02-03 Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för

Läs mer

Granskningspromemoria. Stockholm Hamn AB

Granskningspromemoria. Stockholm Hamn AB Granskningspromemoria 2018 Stockholm Hamn AB Granskningspromemoria från Stadsrevisionen Nr 10, 2019 Dnr: 3.1.4-10/2019 Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att granska den verksamhet

Läs mer

Granskningspromemoria 2011

Granskningspromemoria 2011 STADSREVISIONEN www.stockholm.se/revision Nr 13 Februari 2012 DNR 376-16/2012 Granskningspromemoria 2011 KONCERNEN STOCKHOLM BUSINESS REGION AB Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument

Läs mer

Granskningspromemoria 2008

Granskningspromemoria 2008 STADSREVISIONEN www.stockholm.se/revision Nr 07 Februari 2009 DNR 367-10/09 Granskningspromemoria 2008 SKOLFASTIGHETER I STOCKHOLM AB (SISAB) Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument

Läs mer

S:t Erik Försäkrings AB

S:t Erik Försäkrings AB Granskningspromemoria 2016 S:t Erik Försäkrings AB Granskningspromemoria från Stadsrevisionen Nr 16, 2017 Dnr 3.1.2-17/2017 2017-02-03 Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att

Läs mer

Bostadsförmedlingen. Stockholm AB. Granskningspromemoria. från Stadsrevisionen. Nr 14, Dnr /

Bostadsförmedlingen. Stockholm AB. Granskningspromemoria. från Stadsrevisionen. Nr 14, Dnr / Granskningspromemoria 2016 Bostadsförmedlingen i Stockholm AB Granskningspromemoria från Stadsrevisionen Nr 14, 2017 Dnr 3.1.2-15/2017 2017-02-02 Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument

Läs mer

Granskningspromemoria 2010

Granskningspromemoria 2010 STADSREVISIONEN www.stockholm.se/revision Nr 6 Februari 2011 DNR 366-09/2011 Granskningspromemoria 2010 AB STOKAB Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att granska den verksamhet

Läs mer

Granskningspromemoria. Stockholm Globe Arena Fastigheter AB

Granskningspromemoria. Stockholm Globe Arena Fastigheter AB Granskningspromemoria 2017 Stockholm Globe Arena Fastigheter AB Granskningspromemoria från Stadsrevisionen Nr 12, 2018 Dnr: 3.1-2-12/2018 Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för

Läs mer

Granskningspromemoria 2009

Granskningspromemoria 2009 STADSREVISIONEN www.stockholm.se/revision Nr 03 Februari 2010 DNR 362-05/2010 Granskningspromemoria 2009 AB STOCKHOLMSHEM (KONCERNEN) Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att

Läs mer

Stockholm Vatten och Avfall AB

Stockholm Vatten och Avfall AB Granskningspromemoria 2016 Stockholm Vatten och Avfall AB Granskningspromemoria från Stadsrevisionen Nr 9, 2017 Dnr 3.1.2-10/2017 2017-02-06 Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument

Läs mer

Granskningspromemoria. Stockholms Stads Parkering AB

Granskningspromemoria. Stockholms Stads Parkering AB Granskningspromemoria 2017 Stockholms Stads Parkering AB Granskningspromemoria från Stadsrevisionen Nr 8 Dnr: 3.1.2-8/2018 Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att granska den

Läs mer

Granskningspromemoria 2009

Granskningspromemoria 2009 STADSREVISIONEN www.stockholm.se/revision Nr 09 Februari 2010 DNR 369-11/2010 Granskningspromemoria 2009 STOCKHOLM VATTEN AB (KONCERNEN) Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för

Läs mer

Granskningspromemoria 2018 AB Familjebostäder

Granskningspromemoria 2018 AB Familjebostäder Granskningspromemoria 2018 AB Familjebostäder Granskningspromemoria från Stadsrevisionen Nr 2, 2019 Dnr: 3.1.4-2/2019 Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att granska den verksamhet

Läs mer

Granskningspromemoria. Micasa Fastigheter i Stockholm AB

Granskningspromemoria. Micasa Fastigheter i Stockholm AB Granskningspromemoria 2017 Micasa Fastigheter i Stockholm AB Granskningspromemoria från Stadsrevisionen Nr 5, 2018 Dnr: 3.1.2-5/2018 Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att

Läs mer

Granskningspromemoria 2012

Granskningspromemoria 2012 STADSREVISIONEN www.stockholm.se/revision Nr 11 Februari 2013 DNR 372-14/2013 Granskningspromemoria 2012 STOCKHOLMS STADSTEATER AB Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att granska

Läs mer

Stockholm Stads Parkerings AB

Stockholm Stads Parkerings AB Granskningspromemoria 2013 Stockholm Stads Parkerings AB Granskningspromemoria från Stadsrevisionen Nr 8, 2014 Dnr 3.1.2-9/2014 2014-02-04 Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för

Läs mer

AB Stockholmshem. Granskningspromemoria. från Stadsrevisionen. Nr 3, Dnr /

AB Stockholmshem. Granskningspromemoria. från Stadsrevisionen. Nr 3, Dnr / Granskningspromemoria 2015 AB Stockholmshem Granskningspromemoria från Stadsrevisionen Nr 3, 2016 Dnr 3.1.2-5/2015 2016-02-03 Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att granska

Läs mer

Granskningspromemoria 2007

Granskningspromemoria 2007 STADSREVISIONEN www.stockholm.se/revision Nr 5 Februari 2008 DNR 364-06/2008 Granskningspromemoria 2007 MICASA FASTIGHETER I STOCKHOLM AB Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för

Läs mer

Granskningspromemoria 2011

Granskningspromemoria 2011 STADSREVISIONEN www.stockholm.se/revision Nr 2 Februari 2012 DNR 361-04/2012 Granskningspromemoria 2011 AB FAMILJEBOSTÄDER (KONCERNEN) Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att

Läs mer

AB Svenska Bostäder. Granskningspromemoria. från Stadsrevisionen. Nr 4, Dnr /

AB Svenska Bostäder. Granskningspromemoria. från Stadsrevisionen. Nr 4, Dnr / Granskningspromemoria 2016 AB Svenska Bostäder Granskningspromemoria från Stadsrevisionen Nr 4, 2017 Dnr 3.1.2-5/2017 2017-02-03 Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att granska

Läs mer

Granskningspromemoria 2011

Granskningspromemoria 2011 STADSREVISIONEN www.stockholm.se/revision Nr 08 Februari 2012 DNR 368-11/2012 Granskningspromemoria 2011 STOCKHOLM STADS PARKERINGS AB Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att

Läs mer

Granskningspromemoria 2011

Granskningspromemoria 2011 STADSREVISIONEN www.stockholm.se/revision Nr 11 Februari 2012 DNR 372-14/2012 Granskningspromemoria 2011 STOCKHOLMS STADSTEATER AB Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att granska

Läs mer

Granskningspromemoria 2008

Granskningspromemoria 2008 STADSREVISIONEN www.stockholm.se/revision Nr 14 Februari 2008 DNR 377-17/09 Granskningspromemoria 2008 STOCKHOLMS STADS BOSTADSFÖRMEDLING AB Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument

Läs mer

Årsrapport 2013 Valnämnden

Årsrapport 2013 Valnämnden Årsrapport 2013 Rapport från Stadsrevisionen Nr 2, 2014 Dnr 3.1.2-38/2014 Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att granska den verksamhet som bedrivs i nämnder och bolagsstyrelser.

Läs mer

Granskningspromemoria. Stockholmshem

Granskningspromemoria. Stockholmshem Granskningspromemoria 2018 AB Stockholmshem Granskningspromemoria från Stadsrevisionen Nr 3, 2019 Dnr: 3.1.4-3/2019 Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att granska den verksamhet

Läs mer

Granskningspromemoria 2008

Granskningspromemoria 2008 STADSREVISIONEN www.stockholm.se/revision Nr 2 Februari 2009 DNR 361-05/2009 Granskningspromemoria 2008 AB FAMILJEBOSTÄDER Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att granska den

Läs mer

Stockholms Hamn AB. Granskningspromemoria. från Stadsrevisionen. Nr 10, 2015. Dnr 3.1.2-11/2015. Datum 2015-02-05

Stockholms Hamn AB. Granskningspromemoria. från Stadsrevisionen. Nr 10, 2015. Dnr 3.1.2-11/2015. Datum 2015-02-05 Granskningspromemoria 2014 Stockholms Hamn AB Granskningspromemoria från Stadsrevisionen Nr 10, 2015 Dnr 3.1.2-11/2015 Datum 2015-02-05 Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att

Läs mer

Granskningspromemoria 2010

Granskningspromemoria 2010 STADSREVISIONEN www.stockholm.se/revision Nr 10 Februari 2011 DNR 370-13/2011 Granskningspromemoria 2010 STOCKHOLMS HAMN AB Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att granska den

Läs mer

Granskningspromemoria. Stockholm Vatten och Avfall AB

Granskningspromemoria. Stockholm Vatten och Avfall AB Granskningspromemoria 2017 Stockholm Vatten och Avfall AB Granskningspromemoria från Stadsrevisionen Nr 9, 2018 Dnr: 3.1-2-9/2018 Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att granska

Läs mer

Granskningspromemoria 2009

Granskningspromemoria 2009 STADSREVISIONEN www.stockholm.se/revision Nr 01 Mars 2010 DNR 360-03/2010 Granskningspromemoria 2009 STOCKHOLMS STADSHUS AB Den kommunala revisionen är fullmäktiges kontrollinstrument för att granska den

Läs mer