Insjöns IF Bollklubb Verksamhetsberättelse 2004

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Insjöns IF Bollklubb Verksamhetsberättelse 2004"

Transkript

1 Insjöns IF Bollklubb Verksamhetsberättelse 2004

2

3 Huvudstyrelse och Ålbyns camping Styrelsen har haft följande sammansättning. Ordförande: Krister Ellström Kassör: Göran Rörvall Sekreterare: Lena Nyman Övriga ledamöter: Hanna Park och Michael Eriksson Suppleanter: Lars-Olof Elofsson och Håkan Hansson Föreningens representant i Alliansstyrelsen har varit Krister Ellström. Antalet betalande medlemmar i föreningen var vid årets början 322 st och vid årets slut 309 st. Verksamheten har under året bedrivits i två sektioner, fotboll och innebandy. Styrelsen har under året haft 8 st protokollförda möten. Dessutom har föreningen haft hand om Åhlbyns camping, där man har bedrivit campingverksamhet under sommarhalvåret. Medlemsavgifter har varit: Familj: 200:- Senior: 150:- Junior 100:-. 3 (8)

4 Innebandysektionen Damlaget Damerna har spelat i Div 2 Dalarna/Gästrikland och ligger för närvarande i mitten av tabellen. Man har ett samarbete med IBF Leksand för att försöka behålla tjejerna i kommunen. Man började träna i början av juni utomhus. För att i augusti börja inomhus. Träningar har bedrivits på IP och inomhus i sporthallen och i Leksandshallen. Tjejerna tog silver i Junior-DM och silver i Senior-DM. I år har vi tagit upp några fler 89 tjejer för att de ska få utveckla sitt spel och kunnande och några av dem har redan tagit en fast plats i a-laget. Bengt-Olov Olsson tränare och ledare. F-89 F-89 är ca 20 tjejer som har tränat och spelat. 2 duktiga tjejer från Leksand har tillkommit och höjt spelstyrkan. Fler och fler tränar och spelar även med damlaget. Tränare är Anna Bäck och Hanna Buvall. Sofia Bergkvist, Emelie Mårdberg och Frida Wattberg har spelat i distriktslaget för F15. Laget har spelat i F-88 serien och spelat jämnt med alla lag. Segrade i första steget av SIBFcupen och gick vidare men slogs ut i andra sammandraget. Spelade till sig en silvermedalj i DM efter fint spel. Flickorna var med i Storvreta och gick vidare till A-slutspel. Förlorade där med endast 3-2 mot slutsegrarna i F-89. Mats Mårdberg, ledare. F-92. Två lag i samma serie. Ett lag med flickor födda -92, kom 3:a i serien. Ett lag med flickor födda kom 7:a i serien. Förutom seriespel så har lagen deltagit i Starlet cup i Mora och Tjejcupen i Falun. Sist men inte minst, ett stort tack till Malin Park och Elena Mååg, som tränat lagen Ledare Håkan Hansson och Tony Andersson. Herrlaget Tack vare en hedrande tredjeplats i div.4 säsongen avancerade herrlaget till div.3 inför säsongen Under ledning av den nye spelande tränaren Peter Bergestål startade barmarks- och inomhusträningen redan i slutet av juli. Trots den tidiga starten var intresset stort bland spelarna och många juniorer anslöt till truppen. Seriespelet under hösten startade bra men kom av sig inför juluppehållet, bl.a. tvingades laget att sträcka vapen i båda mötena mot ärkerivalen Leksand. Under våren gäller det att försvara sin plats i div.3. I skrivande stund ligger laget på 8:e plats. Ledare Kjeld Malm, tränare Peter Bergestål. Vid pennan Michael Eriksson. 4 (8)

5 P-87/HJ Laget blev 7:a i P87:s grundserie och vann sedan P87 div 2 på våren. Pojkarna deltog i såväl Buster Cup i Mora, där man blev trea efter semifinalförlust mot Mora IBF, som i Viking Line Cup i Falun innan säsongen var till ända. Under hösten har laget övergått till att spela i herrjuniorserien och klarat sig bra och kommer att gå till slutspel. Under mellandagarna har två herrjuniorlag deltagit i Storvretacupen, dock utan att något av dem gick vidare från gruppspelet. Fredrik Andersson har deltagit i distriktslaget för P15. Ledare: Göran Rörvall P-90 I år har Patrik Sandström och Olov Stenborg tränat pojkarna. De har varit väldigt träningsflitiga. Dom är 20 st. Det har varit för det mesta st som tränat. Det har gått bra i serien vi ligger på fjärde plats i Div 1. I april var vi med i Buster cup i Mora. I början av januari tog Lena Mårdberg, Patrik och Olov med dom på cup i Storvreta, det gick så där. Vi var även med i DM och i år gick vi till kvartsfinal. Där mötte vi naturligtvis Falun ungdom och förlorade i förlängning nar det var 30 sekunder kvar. Bengt-Olov Fändriks ledare. P-92 Vi ledare och tränare bar under året sett en väldig positiv utveckling av en mycket god kamratskap och hur pojkarnas spelförmåga/teknik utökats mycket bra under året som gått. Det har blivit en bred spelartrupp, som idag består av 21 spelare som kommer från olika delar av kommunen. Det som är så bra är att alla har utvecklats och spelar som ett lag/team. Samarbetet mellan pojkarna på planen och utanför är roligt att se. Viktigt är att vi har bra tränare som vi i dagsläge har. Tränarna Elisabeth och Linda har under året genomgått en tränarkurs för en vidareutveckling av spelarna. Vi hoppas att vi får behålla Elisabet och Linda som tränare i många år. Vi har träningar torsdagar och lördagar, match på helger.sammankomster som träningar har vi tills idag haft 33 st, där genomsnittet per träning är 16 st. Spelprogram för laget under säsongen är en rak serie med 14 deltagande lag i P92. Det har gått bra för oss. Vi ligger nu på 10:e plats i tabellen med 4 vinster och 7 förluster, Det återstår 2 matcher att spela. Vi hoppas att klättra ett flertal platser i tabellen då dessa är spelade. Roligt att så många föräldrar under året ställer upp med skjutsar, sargmontering, tvätt, matchprotokoll och fika mm. Framförallt som publik och hejar fram pojkarna. Vi ledare Anna Johansson, Arne Nilsson och Ingemar Andersson försöker gör vårt bästa för att det praktiska runt laget skall fungera. Under året har vi deltagit i DM som genomfördes den 18 december på Lugnet i Falun. Spelprogrammet var 3 matcher per grupp, det var 3 grupper med. Vi kom, vi spelade mycket bra och det var mycket jämnt men vi förlorade de 2 första matchschema och spelade oavgjort i den sista matchen. Tyvärr så slutade det där, vi gick inte vidare. Pojkarna visade prov på bra kämpavilja och blev bara bättre och bättre. Ingemar Andersson 5 (8)

6 P-93 Inför denna säsong delade vi den gemensamma gruppen med P-92 och P-93 i olika grupper. På detta viset fick vi bättre träningar då vi var en så stor grupp. Under detta år har vi i P-93 varit ca 15 ungdomar som tränat. Vi har haft 29 träningar till dags datum. Vi har spelat 8 matcher. 4 vinster, 2 oavgjorda samt 2 förluster. Vi har s.k. sammandrag kvar att genomföra. 2 dagar med 4 lag som kommer till oss och spelar matcher. Detta har tillkommit för att serien i vår grupp varit för liten då många lag dragit sig ur. Totalt kommer vi då ha spelat 14 matcher. Vi kommer också i år att spela Buster / Starlet Cup i Mora. Säsongen avslutas efter Buster / Starlet Cup med uppehåll från 20/2 till 7/4 Ledare för laget i år har varit Linda Englund, Krister Beck och Tomas Borong. Krister Beck. P94-95 P94-95 har i år börjat sin första säsong med seriespel i P10 Norra, som har haft 9 lag. Resultaten som övervägande har varit vinstmatcher kan man härröra från 2 ggr i veckan träningsflit, god kamratskap bland dom 30 barnen, bra föräldrastöd. 94-orna åker som avslutning till Buster Cup. 95-orna avslutar säsongen med en cup i IBFfaluns nya hall. Laget har även sålt 30 bingolotter i veck. I år har vi haft Johan Sundström som hjälptränare,"psykolog", i många matcher har Johans lugn och sans varit ovärderligt. LOE Elofsson tränare och ledare FP-98/00 Flickor & Pojkar är en nybörjargrupp som vi startade upp under hösten Det är ca 25 st som varit på våra träningar, dom har gjort stora framsteg under dom 12 st träningar vi genomfört under år Ledare Magnus Söderholm, Dick Markus och Per-Ragnar Bergkvist. 6 (8)

7 Fotbollssektionen F-11 En mycket bra säsong för tjejerna. Laget hade en mycket bra vårsäsong och låg tvåa inför sommar uppehållet. Under hösten så var det lite för mycket stolpe ut för att knipa seriesegern. Laget tog dock en mycket välförtjänt 3:e plats i serien. Laget deltog också i Dalecarlia cup. Tränare/ledare: Håkan Hansson och Tony Andersson F-12 Laget spelade i F-13 7-mannalag. Med tanke på att motståndarlagen oftast var både ett och två år äldre så gjorde tjejerna en mycket bra säsong. Laget deltog också i Dalecarlia cup. Tränare/ledare: Anders Rapp P-10 Jag har tränat P10 under 2004 och det var mitt första år. Vi har haft 14 träningar, sex hemmamatcher och sex bortamatcher alltså sammanlagt 12 matcher. I serien var det 7 lag och vi slutade som fyra i tabellen. Det viktigaste målet under säsongen har varit att barnen har haft roligt och kul tillsammans. Tränare/ledare: Halil Karakas P-11 Laget startade fotbollssäsongen 2004 i mars med träning på grusplanen vid Insjöns IP. Vi genomförde 48 st träningar under säsongen. Träningen har verkligen gett resultat, vilket härligt lir som laget visade upp under matcherna. P93 deltog med framgång i seriespel P11 där vi spelade 12st matcher och slutade på 1:a plats. Spelade också Örebro Cup där vi hävdade oss riktigt bra mot Stockholmslagen mm. Vi deltog även i Dalecarlia Cup och Ica Kvantum Cup i Forssa. Vi genomförde även 2 st 11-manna matcher mot Tällberg. Vi hade en egen avslutning på Grillen där föräldrarna bjöd på mat för att fira seriesegern. Tränare/ledare: Dan Rask, Lars Eriksson, Thomas Borong, P-12 De 15 grabbarna i P-12 laget spelade säsongen 2004 i den norra 7-manna serien. Laget som satsade mer på spelglädje än på resultat gjorde stora framsteg under säsongen. Säsongen avslutades med en 11-mannacup,Tunabrocupen i Borlänge, där grabbarna ställde upp i ett Teamlag tillsammans med Gagnefs P-12-killar detta som en inledning på det planerade samarbetet inför kommande säsong. Tränare/ledare: Hans Nyman och Peter Brask 7 (8)

8 Byalag Flickor/pojkar Vi hade 24 st barn födda fördelade på 14 st pojkar och 8 st tjejer som tränade 2 ggr i veckan. Vi var även med i en byalagsserie där vi spelade 6 st matcher och dom lyckades vi att vinna allihop. Ledare: Anders Öhman, Kenta Wahdlund, Magnus Söderholm Byalag Flickor/Pojkar 95/96 I laget spelade ett gäng på 15 glada tjejer och killar som hela säsongen tränade flitigt. Laget spelade i FK-cupen som pågick hela säsongen. Tack vare tappert kämpande och ett strålande humör nådde laget många fina resultat i cupen. Tränare/Ledare: Lars Andersson och Lena Nyman. 8 (8)

Insjöns IF Bollklubb Verksamhetsberättelse 2006

Insjöns IF Bollklubb Verksamhetsberättelse 2006 Insjöns IF Bollklubb Verksamhetsberättelse 2006 Innehåll Huvudstyrelse... 3 Innebandysektionen... 4 Damlaget.... 4 F-89... 4 F-90... 4 F-92... 5 F-93... 5 F-94... 5 Herrar... 5 Herrjuniorer... 6 P-90...

Läs mer

Insjöns IF Bollklubb Verksamhetsberättelse 2007

Insjöns IF Bollklubb Verksamhetsberättelse 2007 Insjöns IF Bollklubb Verksamhetsberättelse 2007 Innehåll Huvudstyrelse... 3 Innebandysektionen... 4 Damlaget... 4 F-90... 4 F-93... 5 F-95... 5 Herrar... 6 Herrjuniorer... 6 P-92... 6 P-93/P-94... 7 P-95...

Läs mer

Insjöns IF Bollklubb Verksamhetsberättelse 2010

Insjöns IF Bollklubb Verksamhetsberättelse 2010 Insjöns IF Bollklubb Verksamhetsberättelse 2010-1 - Innehåll Huvudstyrelse... 3 Innebandysektionen... 4 Insjöns Skola... 4 Damer... 4 F-95... 4 F-02... 4 Herrar A... 5 Herrar B... 5 P-95... 5 P-96... 6

Läs mer

Verksamhetsberättelser 2014 Rosersbergs IK Innebandy

Verksamhetsberättelser 2014 Rosersbergs IK Innebandy Verksamhetsberättelser 2014 Rosersbergs IK Innebandy Verksamhetsberättelse 2014, Sektionen Vi har idag 9 lag; HerrVeteran, Damer, Herrar A-lag, P00/01, P02/03, P04/05, P06/07, F06/08 samt Innebandyskola.

Läs mer

Månadsbrev. BK Höllviken Dam/Flickverksamhet

Månadsbrev. BK Höllviken Dam/Flickverksamhet BK Höllviken Dam/Flickverksamhet Syftet med detta månadsbrev är att ge samtliga inom klubben en bättre uppdatering kring vad som händer varje månad. Vill ni bidra med någon information eller matchbilder

Läs mer

Verksamhetsberättelse Skogås Trångsund IBK 2014/2015

Verksamhetsberättelse Skogås Trångsund IBK 2014/2015 Verksamhetsberättelse Skogås Trångsund IBK 2014/2015 1(8) Historik och målsättning Skogås-Trångsund IBK bildades 1993 efter att Trångsunds IF hade delat upp sina respektive sektioner. Föreningen har som

Läs mer

Rasbo IK Innebandysektionen Verksamhetsberättelse 2015/16

Rasbo IK Innebandysektionen Verksamhetsberättelse 2015/16 Rasbo IK Innebandysektionen Verksamhetsberättelse 2015/16 1 Inledning... 3 Åretsförening 2014/15... 3 Styrelsen 2015/16... 4 Ekonomi... 4 Information... 5 Kompetensutveckling... 5 Det sportsliga... 5 Studio

Läs mer

Verksamhetsberättelse: Bele Barkarby IF Innebandy 07/08

Verksamhetsberättelse: Bele Barkarby IF Innebandy 07/08 Verksamhetsberättelse: Bele Barkarby IF Innebandy 07/08 Årsmöte hölls den 23 maj 2007 Styrelse under året har varit: Ordförande: Per Carlsson Sekreterare: Louise Grapne (tillträdde Maj 2007) Kassör: Marie

Läs mer

HK erping VERKSAMHETS BERÄTTELSE

HK erping VERKSAMHETS BERÄTTELSE HK erping VERKSAMHETS BERÄTTELSE 2013-2014 VERKSAMHETSBERÄTTELSE HK erping får avge följande verksamhetsberättelse för verksamhetsåret 2013-2014 Styrelsen Ordförande Sekreterare Kassör Jan Carmesten Jenny

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2012

Verksamhetsberättelse 2012 Verksamhetsberättelse 2012 Huvudstyrelsen har under 2012 haft följande sammansättning: Ordförande: Vice ordf Kassör: Sekreterare: Ledamot: Suppleant: Ulf Jansson Anders Lundqvist Anita Hirsch Björn Gullefors

Läs mer

Halvårs bokslut Vetlanda BK U07

Halvårs bokslut Vetlanda BK U07 Projektets namn: Sökande: Avtal 230 Stiftelsen Werner von Seydlitz Vetlanda BK U07 Kontaktpersoner: Daniel Gustavsson, daniel@vetlandabk.se, 070-514 55 22 Halvårs bokslut Vetlanda BK U07 Per Månson, per.manson@vetlandabk.se,

Läs mer

Kallelse till årsmöte Skogås / Trångsund IBK Tisdagen den 27/5 kl 19:00 i 27 maj klockan 1900-2100 i Mörtviksskolans matsal DAGORDNING

Kallelse till årsmöte Skogås / Trångsund IBK Tisdagen den 27/5 kl 19:00 i 27 maj klockan 1900-2100 i Mörtviksskolans matsal DAGORDNING Org.nr: 812800-2501 Kallelse till årsmöte Skogås / Trångsund IBK Tisdagen den 27/5 kl 19:00 i 27 maj klockan 1900-2100 i Mörtviksskolans matsal 1. Mötets öppnas DAGORDNING 2. Val av ordförande och sekreterare

Läs mer

Ljungby Volley F15 kom 1:a i Gränsfejden Grön för U15 i Laholm.

Ljungby Volley F15 kom 1:a i Gränsfejden Grön för U15 i Laholm. Ljungby Volley F15 kom 1:a i Gränsfejden Grön för U15 i Laholm. Lördagen den 14/4 spelades Gränsfejden i Laholm. Det var 15 lag som samlats för att spela. Det var en samlad trupp (Linnea Larsson, Vilma

Läs mer

Skoghalls Innebandyklubb

Skoghalls Innebandyklubb Verksamhetsberättelse Skoghalls Innebandyklubb 2013-2014 Säsongen Föreningens 28:e säsong var den andra i Hammarö Arena. Säsong två brukar ju anses som tuff i idrottens värld. Man går in i någon sorts

Läs mer

Gimo IF FK P !!! Laget. Gimo IF FK P05 Årsberättelse 2015

Gimo IF FK P !!! Laget. Gimo IF FK P05 Årsberättelse 2015 Gimo IF FK P05 Årsberättelse 2015 Gimo IF FK P05 2015 Laget Adam Jansson Alvin Hagstedt Alwin Lager Anton Davidsson Daniel Tomov Destin Mamyanga Elias Seppälä Erik Roos Fabian Negga Filip Holm Kasper Björklund

Läs mer

Månadsbrev BK Höllviken Dam/Flickverksamhet

Månadsbrev BK Höllviken Dam/Flickverksamhet BK Höllviken Dam/Flickverksamhet Syftet med detta månadsbrev är att ge samtliga inom klubben en bättre uppdatering kring vad som händer varje månad. November månad har varit en spännande månad för alla

Läs mer

Välkomna till. Div 3

Välkomna till. Div 3 Välkomna till Div 3 2011-2012 Deltagande lag: Granit-Gävle Järngänget Bengt Nyman Kent Holmin Peter Hillbom Fredrik Lind Granit-Gävle Sten & Flisorna Anette Junerud Lotta Zetterberg Cajsa Bast Charina

Läs mer

Insjöns IF Bollklubb Verksamhetsberättelse 2013

Insjöns IF Bollklubb Verksamhetsberättelse 2013 Insjöns IF Bollklubb Verksamhetsberättelse 2013 Innehåll Huvudstyrelse... 3 Innebandysektionen... 4 Insjöns Skola... 4 F99-02 / F00... 4 F-02... 4 F-05... 4 Herrar A... 5 Herrar B... 5 HJ-17 vår... 5 P-97

Läs mer

Verksamhetsberättelse för säsongen 2011. Ösmo Fotboll Pojkar 99

Verksamhetsberättelse för säsongen 2011. Ösmo Fotboll Pojkar 99 Verksamhetsberättelse för säsongen 2011 Ösmo Fotboll Pojkar 99 2012-07-28-1 - 2008 Ösmo GIF Fotbollsklubb Lagets femte säsong Detta är femte säsongen som lag. Två 7 - manna lag anmälda till S:t Eriks cup

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2015

Verksamhetsberättelse 2015 Verksamhetsberättelse 2015 IBF Borlänge Verksamhetsåret 2014-2015 Medlemmar Antalet medlemmar i föreningen under året har uppgått till 571 st. Fördelningen är 77 st. ledare, lagföräldrar, styrelse samt

Läs mer

Styrelsen har haft 8 protokollförda möten under säsongen

Styrelsen har haft 8 protokollförda möten under säsongen Handbollsklubb Sida 1 av 6 Verksamhetsberättelse Ljunghusens Handbollsklubb, säsongen 2013/2014 Styrelse Klas Olsson, ordförande tom februari Jan Persson, ordförande from mars Carina Ostrander, sekreterare

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Horreds BTK

Verksamhetsberättelse för Horreds BTK Verksamhetsberättelse för Horreds BTK 2015-2016 Stort tack alla HBTK:are för en fantastisk säsong! För ca 3 år sedan satte styrelsen upp Vision 2016. Visionen innebar kortfattat att vi skulle ha representationslaget

Läs mer

Hej alla Innebandyledare!

Hej alla Innebandyledare! Hej alla Innebandyledare! Välkomna till ett nytt år med förhoppningsvis mycket rolig och spännande innebandy. NYHETBREV Tanken är att vi från och med nu kommer att skicka ut nyhetsbrev med information

Läs mer

Skoghalls Innebandyklubb

Skoghalls Innebandyklubb Verksamhetsberättelse Skoghalls Innebandyklubb 2014-2015 Säsongen Föreningens 29:e säsong var den tredje i Hammarö Arena. Det innebär att rutinerna för verksamheten i arenan börjar sitt och vi har en fungerande

Läs mer

Verksamhetsberättelser. Skoghalls Innebandyklubb

Verksamhetsberättelser. Skoghalls Innebandyklubb Verksamhetsberättelser Skoghalls Innebandyklubb 2012-2013 Äntligen Föreningens 27:e säsong var väldigt speciell. Efter 26 år i Mörmohallen och diverse andra hallar i Hammarö-Karlstad området skulle vi

Läs mer

Välkomna till. Div 4

Välkomna till. Div 4 Välkomna till Div 4 2011-2012 Deltagande lag: Borlänge/JA-BO Borlänge/Sulan Borlänge/Säter Curling Borlänge/Stenhård Falun/Hermelin d.y. Leksand/R.Olstedt Granit-Gävle/Lasse Stefanz Falun/Ristner Borlänge/Athea-Swe

Läs mer

Verksamhetsberättelser 2011 Rosersbergs IK Innebandy

Verksamhetsberättelser 2011 Rosersbergs IK Innebandy Verksamhetsberättelser 2011 Rosersbergs IK Innebandy Verksamhetsberättelse 2011, Sektionen Vi har idag 7 lag; Herrlag, Herrar utveckling, Herr Junior, P98/99, P00/01, P02/03, P04/05 samt Innebandyskola.

Läs mer

BK Astrio P05 Föräldrainformation 7 april 2016

BK Astrio P05 Föräldrainformation 7 april 2016 BK Astrio P05 Föräldrainformation 7 april 2016 Punkter för dagen Hemsidan Träningar, matcher och cuper T-cupen Kiosken Sverigelotter Aktiviteter och föräldramedverkan Lite av varje Hemsidan All information

Läs mer

Styrelsen har haft 10 protokollförda möten där även representanter för de olika sektionerna deltagit.

Styrelsen har haft 10 protokollförda möten där även representanter för de olika sektionerna deltagit. SÄVENS BK Verksamhetsberättelse för år 2014 Inledning Vi kan nu lägga ytterligare ett verksamhetsår bakom oss. Ett år då vi kan glädjas åt sportsliga framgångar inom fotboll senior, fotboll ungdom och

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2015 Ungdomssektionen

Verksamhetsberättelse 2015 Ungdomssektionen Verksamhetsberättelse 2015 Ungdomssektionen Sittande i styrelsen Lena Jerkhage Henrik Svensson Susanne Nilsson Helen Söderholm Rikard Larking Lag i ungdomssektionen vid årets slut F08 F00 samt F96-F99

Läs mer

Pojkinnebandy Flickinnebandy P02 P03 HJ Herr Dam

Pojkinnebandy Flickinnebandy P02 P03 HJ Herr Dam Verksamhetsberättelse för lagen i Skälby IBK säsongen 2015 / 2016 Pojkinnebandy Flickinnebandy P02 P03 HJ Herr Dam Verksamhetsberättelse för Pojkinnebandy säsongen 15 / 16 Ledare: Mika Kaipainen, Kai Ojala,

Läs mer

Tungelsta IF P-01 IB. Säsong 2015/16

Tungelsta IF P-01 IB. Säsong 2015/16 Tungelsta IF P-01 IB Säsong 2015/16 Agenda Uppstartsläger genomfördes 29-30 Augusti. Ordinarie träningar startade 4 September och avslutades 22 April. Uppsala cupen genomfördes 6 September. Seriespel i

Läs mer

Verksamhetsberättelse för styrelsen i Bergkvara AIF 2013

Verksamhetsberättelse för styrelsen i Bergkvara AIF 2013 Verksamhetsberättelse för styrelsen i Bergkvara AIF 2013 Bergkvara AIF får härmed lämna följande verksamhetsberättelse för 2013. Styrelsens sammansättning: Ordförande: Kent Johansson Vice ordförande: Lena

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE

VERKSAMHETSBERÄTTELSE VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2014-2015 Verksamhetsberättelse för Skoghalls BTK 2014-2015 Styrelse Ordförande: Evert Andersson Ledamöter: Leif Daggert Vice ordförande: Stefan Johansson Peter Johansson Kassör:

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE

VERKSAMHETSBERÄTTELSE VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2014-2015 Organisation: Ordförande: Hans Bohdén Vice Ordförande: Håkan Brandt Sekreterare: Mikael Östh Kassör: Jörgen Njord Ledamot: Catharina Åslund Ledamot: Cecilia Moesby Suppleant:

Läs mer

Alla Företagare i Bräcke kommun inbjuds till. Lördag 3 oktober kl på Hotell Jämtkrogen Bräcke

Alla Företagare i Bräcke kommun inbjuds till. Lördag 3 oktober kl på Hotell Jämtkrogen Bräcke Alla Företagare i Bräcke kommun inbjuds till Lördag 3 oktober kl.18.00 på Hotell Jämtkrogen Bräcke Inspirationsföreläsning av stig WIKLUND Stig har mentalt tränat många kända idrottare och företagare till

Läs mer

Detta är dagens deltagare från Bk Bryggan. En trupp som består av 15 st vältränade atleter under ledning av Dannä, Ulf och Ghasem.

Detta är dagens deltagare från Bk Bryggan. En trupp som består av 15 st vältränade atleter under ledning av Dannä, Ulf och Ghasem. Geråscupen 2010 Denna strålande höstdag 9 oktober drog våra brottare österut för ännu en kamp i den ädla sporten brottning. Vi möttes några timmar efter skymningen vid Geråshallen. Solen sken som den bästa

Läs mer

Verksamhetsplan för fotbollen i Uppsala-Näs IK 2009

Verksamhetsplan för fotbollen i Uppsala-Näs IK 2009 splan för fotbollen i Uppsala-Näs IK 2009 Sid 2 (6) Innehållsförteckning Innehållsförteckning...2 Uppsala-Näs IK...3 Inledning...3 Vision...3 sidé...3...3 Ledarutbildning...4 Styrelsen...4 Fotbollskolan...4

Läs mer

JAS Träningsgrupp 18/19

JAS Träningsgrupp 18/19 JAS Träningsgrupp 18/19 JAS = Junior allsvenskan JAS är den högsta nivå man kan spela på, om man vill möta motståndare i sin egen ålder. I år är det årgång -00 som är äldst. 3 lag går vidare från våran

Läs mer

Välkomna på föräldramöte

Välkomna på föräldramöte Välkomna på föräldramöte Åby IF P05 Datum 2013-11-26! F 0 Spelglädje & kamratskap Ledare Anders Björk Richard Claesson Markus Sjöde n Mattias Hess Magnus Wendt Jacob Allequist Målsättning för 2014 - Roliga

Läs mer

Mora IK. SNABBFAKTA SKÖVDE IK vs. MORA IK MATCHER I KRONOLOGISK ORDNING

Mora IK. SNABBFAKTA SKÖVDE IK vs. MORA IK MATCHER I KRONOLOGISK ORDNING bildades 1935, men fick vänta ända till säsongen 1944/1945 på att få spela i de nationella serierna. Eldsjälen och grundaren till klubben, Gunnar Faleij, fick göra flitiga besök hos ishockeyförbundet i

Läs mer

ROSERSBERGS IK INNEBANDYSEKTIONEN

ROSERSBERGS IK INNEBANDYSEKTIONEN ROSERSBERGS IK INNEBANDYSEKTIONEN Verksamhetsberättelser 2015 Verksamhetsplaner 2016 Rosersbergs IK Innebandysektionen Styrelsens verksamhetsberättelse Sektionen är en mer levande och engagerande sektion

Läs mer

Solängen P04. Föräldramöte Jan 2017

Solängen P04. Föräldramöte Jan 2017 Solängen P04 Föräldramöte Jan 2017 Agenda: Solängen p04 Allmänt om laget Info från styrelsen Träningar Seriespel Cuper Föräldragrupp Klubbkassa Kommunikation Cuper 2017 Övrigt Solängen P04 2016 Spelare,

Läs mer

Färnäs Sportklubb Text: Sven Erik Karlsson. Årsberättelse Dalarna Fotbollsförbund. Text George Linnell.

Färnäs Sportklubb Text: Sven Erik Karlsson. Årsberättelse Dalarna Fotbollsförbund. Text George Linnell. Färnäs Sportklubb 1990. Text: Sven Erik Karlsson. Årsberättelse Dalarna Fotbollsförbund. Text George Linnell. Tre poängs beräkningen för segrar infördes detta år. 1990 blev ett år fyllt av motgångar för

Läs mer

Välkomna till. Div 2

Välkomna till. Div 2 Välkomna till Div 2 2012-2013 Deltagande lag: Borlänge Knorr Peter Hedberg Christer Sundkvist Hans Brunzell Peter Nises Borlänge Corner Freeze Lennart Jakobsson Roger Nyberg Stig Andersson Bo-Göran Perlström

Läs mer

HÖREDA GIF VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2017 INLEDNING

HÖREDA GIF VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2017 INLEDNING HÖREDA GIF Verksamhetsberättelse 2017 HÖREDA GIF VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2017 INLEDNING Höreda GIF har även under 2017 haft ett aktivt år. Föreningen har haft ett A-lag i division fem där man spelade till

Läs mer

IF ÄLGARNA POLICYPROGRAM

IF ÄLGARNA POLICYPROGRAM IF ÄLGARNA POLICYPROGRAM IF Älgarna En fotbollsförening för pojkar, flickor, dam och herrar baserad på ungdomsverksamhet samt senior verksamhet. Föreningen bildades 1919 och sysslar bara med fotboll på

Läs mer

Månadsbrev BK Höllviken Dam/Flickverksamhet

Månadsbrev BK Höllviken Dam/Flickverksamhet BK Höllviken Dam/Flickverksamhet Syftet med detta månadsbrev är att ge samtliga inom klubben en bättre uppdatering kring vad som händer varje månad. Är det något ni vill ha med i nästa månadsbrev så skicka

Läs mer

GLÄDJE GEMENSKAP FRAMÅTANDA INNEBANDY OCH FOTBOLL

GLÄDJE GEMENSKAP FRAMÅTANDA INNEBANDY OCH FOTBOLL GLÄDJE GEMENSKAP FRAMÅTANDA INNEBANDY OCH FOTBOLL Agenda ledarmöte 24 mars 2015 Inledning Högalids profil Thomas Vem gör vad i laget? Anneli Utbildning ledare Helena/Anneli Ekonomi och sponsring Helena/Thomas

Läs mer

Välkomna Föräldrar P

Välkomna Föräldrar P Välkomna Föräldrar P12 2018-10-20 Föräldramöte P12 2018-10-20 Agenda 1. Välkommen 2. Klubbens utveckling planerna Lagkassa /Sponsring /pengar till klubben 3. Att vara förälder i Näsets SK 4. Träningsupplägg

Läs mer

Idrottsföreningen kamraterna 1898. En fotbollsklubb för stora och små

Idrottsföreningen kamraterna 1898. En fotbollsklubb för stora och små Idrottsföreningen kamraterna 1898 En fotbollsklubb för stora och små IFK Västerås Fotboll IFK Västerås är en förening med lång och stolt historia. Klubben bildades den 19 mars 1898. Idag finns totalt 170

Läs mer

Godtogs då annonsering om mötet skett i slutet av januari via mail och på hemsidan.

Godtogs då annonsering om mötet skett i slutet av januari via mail och på hemsidan. Årsmöte GSIF 2010 Mötesprotokoll Datum och tid: 24 feb 2010 kl. 18.00 Plats: Herrgården, Fysiken Mötet öppnades 1. Fastställande av röstlängd för mötet Alla närvarande utom 2 icke-medlemmar fick delta

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE

VERKSAMHETSBERÄTTELSE VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2015 UNGDOMSVERKSAMHET KNATTE SERIEN/INOMHUS CUPEN I år var det 28 pojkar och flickor födda mellan 08-10 som anmälde sig till Knatten. Koncept med mindre spelplan och spel 3 mot 3

Läs mer

TINGSRYDS FOTBOLLSFÖRENINGS SPELARUTBILDNING UNGDOMSSEKTIONEN. Reviderad

TINGSRYDS FOTBOLLSFÖRENINGS SPELARUTBILDNING UNGDOMSSEKTIONEN. Reviderad TINGSRYDS FOTBOLLSFÖRENINGS SPELARUTBILDNING UNGDOMSSEKTIONEN Reviderad 20070201 Det här vill vi i TFF:s ungdomssektion Att skapa vi-känsla inom Tingsryds FF. Att ge barnen en social och fysisk träning.

Läs mer

Att säga att vi hade en bra säsong 2013 är minst sagt ett understatement...

Att säga att vi hade en bra säsong 2013 är minst sagt ett understatement... Att säga att vi hade en bra säsong 2013 är minst sagt ett understatement... Säsongen puffade redan i vintras in oss på vinnarspåret. Semifinal i Juldagscupen (ut mot Värmdö) fäljdes upp av två finalsegrar

Läs mer

Rasbo IK Innebandysektionen Verksamhetsberättelse 2016/17

Rasbo IK Innebandysektionen Verksamhetsberättelse 2016/17 Rasbo IK Innebandysektionen Verksamhetsberättelse 2016/17 1 Inledning... 3 Åretsförening 2014/15 (får uppmärksammas även denna säsong då vi är fortsatt väldigt stolta)... 3 Styrelsen 2016/17... 4 Ekonomi...

Läs mer

Flickor 00/99/98/97. Roslagens hopp!

Flickor 00/99/98/97. Roslagens hopp! Flickor 00/99/98/97 Roslagens hopp! Om laget Ledare Laget består i dagsläget av 38 tjejer fördelat på följande åldersgrupper F00,99,98,97. Vi är en gemensam spelartrupp men kommer att anmäla 2 lag i seriespelet

Läs mer

Stafsinge IF:S Ungdomssektions Verksamhetsidé

Stafsinge IF:S Ungdomssektions Verksamhetsidé Stafsinge IF:S Ungdomssektions Skall ligga till grund för målsättning, beslut och inriktning av verksamheten. Skall fungera som ett rättesnöre för ledare, tränare och föräldrar. Är framtagen av u-sektionens

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN SOLLENTUNA FK P-04 TÖJNAN

VERKSAMHETSPLAN SOLLENTUNA FK P-04 TÖJNAN VERKSAMHETSPLAN SOLLENTUNA FK P-04 TÖJNAN VERKSAMHETEN 2015 Vi har under 2015 haft två lag anmälda i St:Erikscupen, ett lag i lättserien och ett i medelserien, vilket gör att vi totalt har spelat 28 seriematcher.

Läs mer

Fotbollssektionen Sammanhållande: Tomas Isacson

Fotbollssektionen Sammanhållande: Tomas Isacson Fotbollssektionen Sammanhållande: Tomas Isacson Allmänt Deltagande: Tomas Isacson, Mikael Wahman, Niklas Palmér Fotbollen har ännu en gång ökat antalet lag i föreningen med ytterligare ett lag. Det är

Läs mer

Åre SLK Fotboll. Klubben för ALLA! Klubbpolicy

Åre SLK Fotboll. Klubben för ALLA! Klubbpolicy Åre SLK Fotboll Klubben för ALLA! Klubbpolicy Fotboll Att spela fotboll innebär att du är med i världens största idrott. Fotboll spelas över hela världen och själva bollen är kanske världens populäraste

Läs mer

NR 2 April 2011 Årgång 37

NR 2 April 2011 Årgång 37 NR 2 April 2011 Årgång 37 SK ÖRNEN Box 28 660 60 MOLKOM ÖRNENBLADET E-mail:ornenbladet@live.se Ordf. Bengt-Olov Elfman 070-6002379 Innehåll: Sid: Inbjudan 2 Ordförandes rader 3 Innebandy 4-7 Molkoms marknad

Läs mer

Välkommen till. Lindsdals IF

Välkommen till. Lindsdals IF Välkommen till Lindsdals IF Ordföranden har ordet Lindsdals IF - en förening med fokus på ungdomsverksamhet Lindsdals IF är en stor liten förening och den största fotbollsföreningen i staden sett till

Läs mer

Sköndals IK, Fotboll

Sköndals IK, Fotboll Sköndals IK, Fotboll Verksamhetsberättelse 2012-2013 Fotbollsektionen har under år 2012-2013 haft följande sammansättning: Ordförande Lars Theander Sekreterare Bengt Bondestad Senior Azra Durakovic Dam

Läs mer

Årsberättelse SRG Himledalen

Årsberättelse SRG Himledalen 2018 Årsberättelse SRG Himledalen Nicke SRG Himledalen 2018-10-28 Innehåll Fotbollslek... 2 P7/8 (-11/-10)... 3 P9 (-09)... 4 P10 (-08)... 5 P11 (-07)... 6 P12/13/14 (-06/-05/-04)... 7 P15/16 (-03/-02)...

Läs mer

SNO:s ungdomsavslutning med pepparkaksrunda, lunch, föreläsning och prisutdelning 7 december 2014 i Tveta

SNO:s ungdomsavslutning med pepparkaksrunda, lunch, föreläsning och prisutdelning 7 december 2014 i Tveta SNO:s ungdomsavslutning med pepparkaksrunda, lunch, föreläsning och prisutdelning 7 december 2014 i Tveta Efter en härlig träningsrunda, Pepparkaksrunda, av Olle Smitt bjöds det på god lunch och sedan

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse 2016/2017 Styrelsen Ordförande Vice Ordförande Kassör Sekreterare Ansvarig Damakademin Ansvarig Herrakademin Ansvarig Ungdom Adj. ledamot Karl Gustav Holmgren Jan Hansson Åsa Berling

Läs mer

Kvarnby Basket Verksamhetsberättelse

Kvarnby Basket Verksamhetsberättelse Kvarnby Basket Verksamhetsberättelse 2015-16 Kvarnby Basket kan summera en väldigt lyckosam säsong 2015-2016 där klubben fortsatt att växa och etablera lag för spel i både serie och Easy Basket. Bland

Läs mer

NR 4-09/1-17 Mars Årgång 35/36

NR 4-09/1-17 Mars Årgång 35/36 NR 4-09/1-17 Mars Årgång 35/36 ÖRNENBLADET SK Örnen, Box 28, 660 60 MOLKOM Redaktör: Tfn: 076-834 04 34 Michael Söderström E-mail: ornenbladet@live.se ORDFÖRANDES RADER Gott Nytt År önskas alla Örnare.

Läs mer

Gävle Red Devils verksamhets- berättelse 2014

Gävle Red Devils verksamhets- berättelse 2014 Gävle Red Devils verksamhets- berättelse 2014 Styrelsen Styrelsen haft följande sammansättning under verksamhetsåret 2014: Ordförande Kassör Ledamöter Kenneth Arvidsson Gustav Hägneby Per Enqvist Pasi

Läs mer

Föräldramöte agenda

Föräldramöte agenda Föräldramöte 20170504 agenda Kort årsberättelse och nuläge för P06 Kontentan av HFF ungdoms FAS möte Ert ansvar som föräldrar vad innebär det Barnens ansvar Cuper? Kassa Fotografering Övriga frågor Kort

Läs mer

Oxie blir invaderat av glada barn som älskar fotboll.

Oxie blir invaderat av glada barn som älskar fotboll. Oxie blir invaderat av glada barn som älskar fotboll. I helgen som kommer utspelar sig den 6:e upplagan av knattecupen åldrarna 7 och 8. Cupen går av stapeln Lördagen den 16:e i och Söndagen den 17:e Augusti.

Läs mer

Barn och ungdomsfotbollen

Barn och ungdomsfotbollen Här kan du läsa om vad vi i FC Gute vill med vår verksamhet för våra barn och ungdomar i föreningen. Det är av stor vikt att alla i föreningen känner till detta och att vi arbetar utifrån våra styrdokument.

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR 2015

VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR 2015 Verksamhetsberättelse 2015 VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR 2015 Styrelse Ordförande, Ledamot Richard Brännström Anläggningssektionen (1 år) Vice ordförande, Ledamot Hans Bark marknad/ekonomi (1 år) Sekreterare

Läs mer

Här nedan följer en del info och datum som är viktig för både spelare och förälder.

Här nedan följer en del info och datum som är viktig för både spelare och förälder. Sundbybergs IK Fotboll P98 Information till spelar och föräldrar inför säsongen 2012. Hej Spelare och Förälder! Dags för en ny härlig fotbollsäsong med förhoppningsvis goda resultat och glada miner. Ni

Läs mer

Boo FF bildades 1981 när fotbollssektionerna i Boo SK och Boo IF blev en.

Boo FF bildades 1981 när fotbollssektionerna i Boo SK och Boo IF blev en. Boo FF bildades 1981 när fotbollssektionerna i Boo SK och Boo IF blev en. Boo FF har under sina första dryga 25 år gått från att vara en liten förening till en av landets största. 2006 har Boo FF ca 140

Läs mer

Tipspromenader våren 2008. Sponsor: Elins Bageri och Konditori. Sponsor: Colorama Jansons Färghandel. Sponsor: Sparbanken Skaraborg

Tipspromenader våren 2008. Sponsor: Elins Bageri och Konditori. Sponsor: Colorama Jansons Färghandel. Sponsor: Sparbanken Skaraborg NIF-NYTT INFORMATION FRÅN NOSSEBRO IDROTTSFÖRENING NR 1 2008 1918 90år 20 08 Tipspromenader våren 2008 Start 10.00 11.30 Startkort: 10:, Bingobricka: 10: Ni vet väl att Nossebro IF grundades på dagen den

Läs mer

Färnäs Sportklubb Textkälla Årsberättelse Dalarnas Fotbollsförbund Text George Linnell

Färnäs Sportklubb Textkälla Årsberättelse Dalarnas Fotbollsförbund Text George Linnell Färnäs Sportklubb 2002. Textkälla Årsberättelse Dalarnas Fotbollsförbund 2002. Text George Linnell Lördagen den 26/10 2002 blev en speldag med ett svart förtecken både för IK Brage och hela Dala fotbollen.

Läs mer

Siffran inom parentes förra året placering på listan

Siffran inom parentes förra året placering på listan DEN TRADITIONELLA GOTLÄNDSKA FRIIDROTTENS TOPPLISTA 2013 Listan baseras på Landslagsmeriter, mästerskapsplaceringar och placering i Sverige bästa statistiken och övriga tävlingsprestationer. Island Games

Läs mer

Välkomna till DE Cup mars på Danderyds Vallen

Välkomna till DE Cup mars på Danderyds Vallen Välkomna till DE Cup 96 12 mars på Danderyds Vallen DE Hockey DE Cup 96 genomförs under en dag den 12 mars mellan 08.00 19.00. Tävlingen går av stapeln på Danderydsvallen med rullande lunchuppehåll. Lunch

Läs mer

P06 Föräldramöte

P06 Föräldramöte P06 Föräldramöte 2016-03-31 Agenda! Ledare/Spelare! Aktiviteter! Träningar! Matcher / cuper! Utrustning! Kommunikation! Åtaganden! Ansvar, spelare-ledare-föräldrar! Övrigt! Frågor Ledare/Spelare! Mattias

Läs mer

Axvalls IF utbildningsplan för ungdomsverksamheten

Axvalls IF utbildningsplan för ungdomsverksamheten Axvalls IF utbildningsplan för ungdomsverksamheten AIF:s utbildningsplan är framtagen av tränarrådet och godkänd av fotbollssektion samt styrelsen 080302. Axvalls IF målsättning med ungdomsverksamheten

Läs mer

Onsala Innebandyklubb verksamhetsberättelse 2018/2019

Onsala Innebandyklubb verksamhetsberättelse 2018/2019 Onsala Innebandyklubb verksamhetsberättelse 2018/2019 Säsongen 2018/2019 har varit en fartfylld säsong med många höjdpunkter och vi finner att vi i föreningen har en trygg stabil grund. Vi bygger verksamheten

Läs mer

Ålder 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16. Spelform 3-manna 5-manna 7-manna 7-manna 9-manna 11-manna Matchtid 2*12 2*20 2*20 2*25 2*25 2*30 2*30 2*35 2*40

Ålder 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16. Spelform 3-manna 5-manna 7-manna 7-manna 9-manna 11-manna Matchtid 2*12 2*20 2*20 2*25 2*25 2*30 2*30 2*35 2*40 BILAGA B - VÅR SPELARUTBILDNING - Från knatte till senior Ängby IF fotbolls och innebandyutbildning består av flera steg varav det sista innebär junior- och seniorspel. FOTBOLL INNEBANDY - KNATTE 6-9 ÅR

Läs mer

Välkomna på föräldramöte

Välkomna på föräldramöte Välkomna på föräldramöte Åby IF P 07 Datum 2015-05-06! F 0 Spelglädje & kamratskap Ledare Claes Särevall Peter Bodefalk Ingela Tågsjö Thomas Karlsson Patrick Lindqvist (Jonas Feyrer Amundin)?? Målsättning

Läs mer

Fotbollens verksamhetsplan 2016

Fotbollens verksamhetsplan 2016 Innehållsförteckning 1 Lag & träningstrupper... 2 1.1 Seniorverksamhet... 2 1.2 Ungdomsverksamhet... 2 2 Aktiviteter och obligatoriska arbetsuppgifter... 4 2.1 SAIF-Dagen... 4 2.2 SAIF-Cupen... 4 2.3 Bollkallar

Läs mer

Europamästerskapen Glasgow, Skottland / oktober 2015

Europamästerskapen Glasgow, Skottland / oktober 2015 www.itfsverige.se Europamästerskapen Glasgow, Skottland / 22-25 oktober 2015 Bloggen skrivs av: Petra Dydiszko Söndag 25 oktober kl. 19.20 "Äntligen kom den efterlängtade medaljen. Damlaget kämpade stenhårt

Läs mer

SSAFF styrelsemöte den 6 juli Plats: Hemma hos Thomas P i Lund

SSAFF styrelsemöte den 6 juli Plats: Hemma hos Thomas P i Lund SSAFF styrelsemöte den 6 juli 2008. Plats: Hemma hos Thomas P i Lund 1. Ordförande, Bengt Björnehammar, hälsade alla välkomna och öppnade mötet. 2. Närvarande: Bengt Björnehammar, Dan Nilsson, Thomas Palmgren,

Läs mer

Verksamhetsberättelse Arboga GK Juniorverksamheten Utbildning, Träningsansvarig, Projektansvarig

Verksamhetsberättelse Arboga GK Juniorverksamheten Utbildning, Träningsansvarig, Projektansvarig Verksamhetsberättelse Arboga GK Juniorverksamheten 2016 Juniorkommittén 2016 Ronny Strand Peter Thelin Petra Sjöberg Benny Garman Stefan Ryberg Magnus Norgren Ordförande Sammankallande Utbildning, Träningsansvarig,

Läs mer

Verksamhetsberättelse för 2011 Ale MHF-U/ Ale Trial Klubb

Verksamhetsberättelse för 2011 Ale MHF-U/ Ale Trial Klubb Verksamhetsberättelse för 2011 Ale MHF-U/ Ale Trial Klubb Vi började året den 25 januari med ett möte och prisutdelning med MHF-Ungdom på Kulturum i Partille. Klubben fick 2á pris i lag 125cc och första

Läs mer

Välkomna till div

Välkomna till div Välkomna till div 2 2011-2012 Deltagande lag: Malung Eriksson Peter Eriksson Mikael Lindström Ulf Oskarsson Elon Folkesson Malung Danielsson Peter Danielsson Johan Ivarsson Bosse Jernberg Mikael Eriksson

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Skoghalls BTK

Verksamhetsberättelse för Skoghalls BTK Verksamhetsberättelse för Skoghalls BTK 2015-2016 Styrelse Ordförande: Evert Andersson Ledamöter: Marcus Trabold Vice ordförande: Stefan Johansson Hans Sundberg Kassör: Linnea Persson Leif Daggert Sekreterare:

Läs mer

SPELARMÖTE 9/11 STORVRETA IK/WATTHOLMA IF P-00 & STORVRETA IK P-01

SPELARMÖTE 9/11 STORVRETA IK/WATTHOLMA IF P-00 & STORVRETA IK P-01 SPELARMÖTE 9/11 STORVRETA IK/WATTHOLMA IF P-00 & STORVRETA IK P-01 INNEHÅLL: - INLEDNING - PRESENTATION LEDARSTAB - HUVUDTRÄNAREN HAR ORDET - SPELARTRUPP - JUNIOR- & SENIORFOTBOLL - TRÄNINGAR FRAM TILL

Läs mer

P03 FÖRÄLDRAMÖTE

P03 FÖRÄLDRAMÖTE P03 FÖRÄLDRAMÖTE 2016-08-25 Introduktion Kommande säsong Kalender Ekonomi alla är en del av laget AGENDA Ledare Torbjörn Håkansson, Tomi Ahovalli, Magnus Bystedt, Martin Enquist, Richard Larsson, Håkan

Läs mer

Europamästerskapen 2010 Sverige, Skövde 30/4-2/5 2010

Europamästerskapen 2010 Sverige, Skövde 30/4-2/5 2010 Europamästerskapen 2010 Sverige, Skövde 30/4-2/5 2010 Text: Swavek Dydiszko Foto: Swavek Dydiszko, Jerzy Jedut, Katarzyna Rozwodowska Det 25:e senior och 16:e junior Europamästerskapen i Taekwon-Do ITF

Läs mer

Hannes Holmberg. Tf. Ordförande

Hannes Holmberg. Tf. Ordförande Verksamhetsberättelse 2018 Inledande ord 2018 var ett år av förändring för Nyköpings basket. Det var en stor utmaning för föreningen, som tappade många av de basketsjälar som varit viktiga i att driva

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Hanvikens SK Friidrott 2015

Verksamhetsberättelse för Hanvikens SK Friidrott 2015 Verksamhetsberättelse för Hanvikens SK Friidrott 2015 Träningsgrupp Röd (födda 1995-2000) Tränare har varit Aive Lehtma. Träningsgrupp har bestått av ca 12 personer i olika åldrar. Några har slutat, några

Läs mer

Välkomna på föräldramöte

Välkomna på föräldramöte Välkomna på föräldramöte Åby IF P05 Datum 2014-10-04! F 0 Spelglädje & kamratskap Ledare Anders Björk Richard Claesson Markus Sjöde n Mattias Hess Magnus Wendt Målsättning för 2015 - Få alla i fas - Roliga

Läs mer

Hornskrokens IF. Verksamhetsberättelse 2014/15

Hornskrokens IF. Verksamhetsberättelse 2014/15 Verksamhetsberättelse 2014/15 Styrelsen Styrelsen har under verksamhetsåret bjudit in medlemmar att arbeta med föreningens värdegrund. Arbetet har genomförts i samarbete med SISU Idrottsutbildarna. Detta

Läs mer

Spel och träningsplan Knarrbackens ungdomslag. Inledning Detta dokument vänder sig till tränare och ledare för 5 och 7-mannalag i Knarrbackens FC.

Spel och träningsplan Knarrbackens ungdomslag. Inledning Detta dokument vänder sig till tränare och ledare för 5 och 7-mannalag i Knarrbackens FC. Inledning Detta dokument vänder sig till tränare och ledare för 5 och 7-mannalag i Knarrbackens FC. Syftet är att inriktningen på fotbollen för barnen blir den rätta och att den inte skenar iväg åt fel

Läs mer