Connects your business to a mobile World.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Connects your business to a mobile World. www.appsales.se"

Transkript

1 Connects your business to a mobile World.

2 Vår vision. Connects your business to a mobile World. Den mobila revolutionen är här för att stanna. Smarta telefoner och surfplattor med konstant uppkoppling innebär en förändring i hur människor retaterar till både den fysiska och den digitala världen. Mobiltelefonen har blivit livets fjärrkontroll och för att finnas där när informationen efterfrågas behöver all information göras tillgänglig mobilt.

3 Vad vi tror på! Mobila utvecklingen har kommit för att stanna allt blir mobilt som tjänar på att bli det. Appar dominerar mobilanvändandet och kommer fortsätta att göra det. Mobila lösningar blir en standard men också standardiserade långa utvecklingsprojekt är både för dyra, resurs och tidskrävande för de allra flesta mobila lösningarna. Omnikanal gäller, konsumenten vill handla/agera där det är bäst för dem i var given situation den som inte anpassar sig till det kommer inte att överleva. BYOD är bara början, individen vill använda den teknik man själv har valt av personliga skäl - vill man kommunicera med den mobila generationen ser man till att informationen finns där de vill ha den när de vill ha den. Internt som externt.

4 Vår affärsidé Vi utvecklar kreativa lösningar inom dynamisk & responsiv webb samt appar där många delar på det som är dyrt och lägger fokus och budget på innehåll som förenklar och/eller berikar användarens liv. Våra tjänster gör det möjligt för alla företag och organisationer, oavsett budget att kunna erbjuda sina kunder/partners mobil information. Kundunik utveckling av appar/webb Generiska system för produktion av appar och webb. Skandinavisk design med fokus på användaren

5 Vår värld 2014 NEW YORK USA Kommersiell Partner MALMÖ SWEDEN Vattenverksvägen (TLF) Säljkontor Öresund STOCKHOLM SWEDEN Hammarby Sjöstad: Huvudkontor LOS ANGELES USA Valencia, CA Utveckling offshore AMSTERDAM HOLLAND Kommersiell Partner AHMEDABAD INDIA Ahmedabad Utveckling offshore INDORE INDIA Indore, MP Utveckling offshore

6 Mobila företagsapplikationens roll i den kommersiella mobila strategin handlar initialt om retention och att vårda relationen till befintliga kunder och skapa varumärkesambassadörer. KUNDKLUBB M E M B E R M-HANDEL KUNDTIDNING PROFIL - BRANDING Mobila företagsapplikationer kan framgångsrikt användas för merförsäljning, kuponger, erbjudanden samt i kampanjer och för events. Våra koncept för produktion av kommersiella appar omfattar allt från helt kundunika lösningar till våra unika generiska koncept där många delar på backend-kod, men har egen frontend-design.

7 80% Av Svenskarna har en smartphone 54% Av Svenskarna vill ha Inbjudningar till events i mobilen. 89% Av Svenskarna vill ha erbjudanden i mobilen från företag de är kund hos 44% Av Svenskarna vill ha information om produkter och tjänster i mobilen. 74% Av Svenskarna vill ha rabattkuponger i mobilen. 76% Av Svenskarna har laddat ner en app i mobilen från företag de är kund hos

8 En app samlar upp all din marknadsföring samtidigt som den ger användarna en möjlighet att rekommendera din verksamhet på ett helt nytt sätt. Du kan också se vilken effekt olika marknadsaktiviteter ger genom antal nya APP användare. WWW Smartphoneanvändare som laddar ner en företags APP handlar i snitt 40,4% mer av företagets produkter. Om man gillar ditt företag laddar man ner er app. Appen hittar även sina användare även via Appstores, information och rekommendationer. Webb-appen är även sökbar på Google.!?

9 Traditionella marknadsföringskanaler når kanske många men hur många når ditt budskap? En kund som laddat ner din app har redan visat att de vill ha information från ditt företag och med push når ditt budskap alla med uppkoppling. Appar har mycket låg CPC (cost per klick) då du annonserar i din egen app, något även leverantörer brukar uppskatta om de erbjuds möjligheten.

10 En kund-app har primärt två syften. Att ge information om produkter samt erbjudanden. Med ett lojalitetskort i appen driver man lojalitet och återkomster medan kuponger driver försäljning och kanske får kunden att välja din verksamhet en extra gång om året. Information gör att appen används ofta. Varje år distribueras i Sverige kuponger till ett värde av 15 miljarder kronor; inlösenvärdet ligger på miljoner, vilket innebär cirka fyra procent av det totala värdet. Svenskarna vill ha sina kuponger och vad kan vara smidigare än att ha dem i mobilen. Kuponger skapar snabb volymökning. Lojalitetskort ger något tillbaka till dina lojala kunder. Förutom att det underlättar för dem att hålla reda på sitt lojalitetskort så får ni större flexibilitet att få ut erbjudanden och kampanjer genom att det sker direkt i kundens mobil. Att många som nyttjar sin gåva också handlar något annat är en bonus.

11 Mobila företagsapplikationens roll som problemlösare och kommunikationsverktyg blir allt tydligare om man vill nå alla. KONFEFRENS & MÖTE POLICY & GUIDE HANDBOK? NY PÅ JOBBET TIDNING & INFO. Att mobilisera affärsprocesserna innebär ökad effektivitet och konkurrenskraft samt underlättar kommunikation och samarbete mellan anställda, partners, medlemmar och andra närstående. Med agendan i fickan och all dokumentation på ett ställe gör konferens eller mötesappen det roligare att delta. Agendan är alltid uppdaterad, nyheter informeras om via push, kalendern synkas och dresskoden till middagen finns där. Oavsett om det gäller en miljöpolicy, kvalitetscertifiering eller bolagets representationsregler så är alla dessa dokument bra att ha tillgängliga när de behövs. En app innebär att alla som behöver har uppdaterad information i fickan. Personal, management, produkt, arbetsmetod eller vilken handbok som helst kan appifieras. Det gör handboken tillgänglig direkt i telefonen.när man behöver den. Informationen är alltid uppdaterad och alla har samma version. Alla handböcker borde finnas som app. Att interninformation är en utmaning håller de flesta med om. En mobil informationstidning gör informationen tillgänglig där man är när man behöver den. Dessutom kan man nå ut med viktig information snabbt och effektivt när det verkligen behövs. Det blir allt svårare att nå ut med information via e-post och på intranät. När mobilen blivit livets fjärrkontroll och vi samlar det vi tycker är viktigt där i form av appar är det givet att även arbetet får sin plats på hemskärmen.

12 MOBILAPPEN CORAL En app för dig som snabbt vill komma igång och erbjuda dina kunder eller anställda mobila möjligheter! BAS STANDARD PROFESSIONAL Mobilappen Coral ger dig en HTLM5 baserad webb-app samt två native appar, en för iphone och en för Android alltså tre appar i en med professional paketet Appsales professionella interaktionsdesigners skapar tillsammans med dig en unik design för appen eller apparna och vi hjälper till med distribution genom QR koder, App Store och Google Play. Att utveckla en app är normalt ett projekt på flera månader. Vi kan leverera din App inom 14 dagar från beställning undantaget uppladdning på App Stores som måste godkännas av Apple och Google innan publicering sker. Välj till push-notiser så kan du börja att kommunicera med användarna genom meddelanden så snart de laddat ner appen. Systemet innehåller flera olika moduler för olika syften så din app kan skräddarsys för det ändamål den skall användas. Exempel är kuponger för att driva försäljning, stämpelkort för lojalitet samt kataloger för information. Apparna kan också innehålla kalendrar, bilder, video och musik för internt och externt bruk samt en mängd andra funktioner. Det blir aldrig billigare att skaffa en app och det har aldrig varit mer rätt i tiden, företag i världen har redan valt denna lösning och gör nu mobila affärer.

13 BAS MOBILAPPEN CORAL Webb app HTML5 Professionell design av våra Interaktionsdesigners Uppstart ingår Professionell design bakgrund 5 flikar/sidor med valfria funktioner Uppdatera online MOBILAPPEN CORAL STANDARD Webb app HTML5 + Android App Native Professionell design av våra Interaktionsdesigners Uppstart ingår Professionell design bakgrund 5 flikar/sidor med valfria funktioner Uppdatera online MOBILAPPEN CORAL PROFESSIONAL Webb App HTML5 + Native app för IOS + App för Android. Professionell design av våra Interaktionsdesigners Uppstart ingår Professionell design ikoner/bakgrund 5 flikar/sidor med valfria funktioner Uppdatera online Engångsavgift Per månad Extra flik/sida kr 575 kr 475 kr Engångsavgift Per månad Extra flik/sida kr 575 kr 475 kr Engångsavgift Per månad Extra flik/sida kr 575 kr 475 kr Hantera appens erbjudanden och kuponger. Se hur många som laddat ner de olika apparna. Distribuera med Distribuera med Ansökan på Google Play ingår Hantera appens erbjudanden och kuponger. Se hur många som laddat ner de olika apparna. Push-meddelanden. Skicka obegränsat med meddelanden till användarna. Lägg till Push-notifieringar. 200 kr/mån Distribuera med Ansökan på App Store och Google Play ingår Hantera appens erbjudanden och kuponger. Se hur många som laddat ner de olika apparna.

14 MOBILAPPEN ORANGE Behöver din verksamhet en applikation med Native känsla men till ett lägre pris utan ett omfattande utvecklingsprojekt? Mobilappen Orange skapar simultant kod för både IOS och Andriod samt för både Smartphones och Tablets. Så i praktiken bygger systemet fyra appar på en gång även om vi rekommenderar att skilja på smartphone appar och Tablet/iPad. Apparna kan distribueras via Google Play samt Appstore. Det är möjligt att använda Appsales utvecklar konton för distribution men vi rekommenderar att ansöka om egna konton för sökbarhet och möjligheten att samla alla verksamhetens appar under det egna varumärket. BAS STANDARD PROFESSIONAL Appsales professionella interaktionsdesigners skapar tillsammans med dig en unik design för appen eller apparna och eventuella tillhörande webb funktioner. Välj till push-notiser så kan du börja att kommunicera med användarna genom meddelanden så snart de laddat ner appen. Exempel på funktioner i Orange App är: Laddningssida, informationsflikar, erbjudandeflikar, Google Maps, bildgalleri, nyhetsmodul, RSS flöden, eventkalender med synk, länkningssidor, formulärsidor, QR läsare, kamerafunktion, push notiser, lösenordsskydd m.m. Har ni behov av andra funktioner kan dessa kodas in i lösningen på ett enkelt sätt. Genom att standardisera kod som ofta används sparar vi tid och förkortar processen och kan leverera er applikation med mellan en till två veckors leveranstid från att vi fått fullständigt material.

15 BAS MOBILAPPEN ORANGE App för IOS och Android Kundunik design med standardfunktion. Uppstart ingår Professionell design ikoner/bakgrund 5 flikar med valfria funktioner Ej menystruktur Uppdatera online MOBILAPPEN ORANGE STANDARD App för IOS och Android Kundunik design med samtlig funktionalitet Möjligt att länka in HTML5 funktioner Professionell design ikoner/bakgrund 10 flikar/sidor med valfria funktioner Menynavigering Uppdatera online MOBILAPPEN ORANGE PROFESSIONAL App för IOS och Android Kundunik design med all funktionalitet. Möjligt att länka in HTML5 funktioner Professionell design ikoner/bakgrund 20 flikar/sidor med valfria funktioner Menynavigering Uppdatera online Engångsavgift Per månad Extra flik/sida kr 975 kr 475 kr Engångsavgift Per månad Extra flik/sida kr 975 kr 475 kr Engångsavgift Per månad Extra flik/sida kr 975 kr 475 kr Push-meddelanden. Skicka obegränsat med meddelanden till användarna. Lägg till Push-notifieringar. Hantera appens erbjudanden och kuponger. Se hur många som laddat ner de olika apparna. Push-meddelanden. Skicka obegränsat med meddelanden till användarna. Lägg till Push-notifieringar. Hantera appens erbjudanden och kuponger. Se hur många som laddat ner de olika apparna. Push-meddelanden. Skicka obegränsat med meddelanden till användarna. Lägg till Push-notifieringar. Hantera appens erbjudanden och kuponger. Se hur många som laddat ner de olika apparna. Distribuera med Ansökan på App Store och Google Play ingår Länka in HTML E-handel, PDF, Enkäter All mobil anpassat innehåll Distribuera med Ansökan på App Store och Google Play ingår Länka in HTML E-handel, PDF, Enkäter All mobil anpassat innehåll Distribuera med Ansökan på App Store och Google Play ingår

16 MOBILAPPEN CORAL ORANGE EXEMPEL Mitt Balkan Jovan Radomirs bok om Balkan som app. Innehåller bokkapitel, recept goda råd och karta med tips för ditt besök på Balkan. Finns för IOS och Android. Holmbergs Newsroom Kundtidning med relevant information till Holmbergs kunder. Nyheter och artiklar samt kalander med relevanta händelser. Inspiration för kunden. Haninge Kommun Rapportera platser för bekämpning av jättelokan. Ta bild och skicka in till bekämpningsgruppen som får koordinater sam bevis för förekomsten. Information om jättelokan och hur man skall agera vid kontakt. Arena 305 Malmö Stad Arena 305 är ett musik- och kulturhus för dig som är år gammal. I appen hittar du relevant information, nyheter, kalendarium och alla våra kontaktuppgifter.

17 MOBILAPPEN PURPLE Konsumenten frågar efter erbjudanden, kuponger, event och nyheter nu kan du ge dem det med marknadens ledande system för deals. BAS STANDARD PROFESSIONAL

18 BAS MOBILAPPEN PURPLE App för IOS och Android Kundunik design med standardfunktion. Uppstart ingår Professionell design ikoner/bakgrund Medlemshantering Statistik modul Uppdatera online MOBILAPPEN PURPLE STANDARD App för IOS och Android Kundunik design med samtlig funktionalitet Uppstart ingår multiföretag Professionell design ikoner/bakgrund Medlemshantering med kategori Full statistik Uppdatera online MOBILAPPEN PURPLE PROFESSIONAL App för IOS och Android Kundunik design med all funktionalitet. Uppstart ingår kedja eller klubb Professionell design ikoner/bakgrund Medlemshantering med kategori Full statistik Uppdatera online Engångsavgift Per månad Extra flik/sida kr 1975 kr 475 kr Engångsavgift Per månad Extra flik/sida kr 1975 kr 475 kr Engångsavgift Per månad Extra flik/sida kr 1975 kr 475 kr MER INFO SLÄPPS AUGUSTI 2014 Push-meddelanden. Skicka obegränsat med meddelanden till användarna. Lägg till Push-notifieringar. Hantera appens erbjudanden och kuponger. Se hur många som laddat ner de olika apparna. Push-meddelanden. Skicka obegränsat med meddelanden till användarna. Lägg till Push-notifieringar. Hantera appens erbjudanden och kuponger. Se hur många som laddat ner de olika apparna. Push-meddelanden. Skicka obegränsat med meddelanden till användarna. Lägg till Push-notifieringar. Hantera appens erbjudanden och kuponger. Se hur många som laddat ner de olika apparna. Distribuera med Ansökan på App Store och Google Play ingår Distribuera med Ansökan på App Store och Google Play ingår Distribuera med Ansökan på App Store och Google Play ingår

19 RESPONSIV WEBB Någon* på Google sa redan 2011 att inte synas i mobilen är som att ha stängt på tisdagar vad gäller idag? Idag förväntar sig kunden förutom en bra webblösning också att webbplatsen fungerar för flera enheter. Användandet av flera skärmar bör betraktas utifrån ett affärsperspektiv och lösningen anpassas till användarnas behov. Appsales professionella interaktionsdesigners skapar tillsammans med dig en unik design för er webbplats med fokus på funktion och användarnytta. BAS STANDARD PROFESSIONAL Responsiv webbdesign (RWD) optimerar webbplatsen för olika skärmstorlekar utan att skapa flera webbplatser eller adresser. Med flexibla mallar, CSS frågor och JavaScript anpassas responsiv webbdesign utifrån enhetens visningsstorlek. Detta gäller även bilder, mallar och innehåll som justeras efter skärmtypen. Responsiv webbdesign ger möjligheten att använda enhetsfunktioner som dra, svepa och andra gester som för enheter med pekskärm. Vi använder primärt WordPress för produktion av webbplatser. WordPress har tusentals teman och plug-in lösningar som innebär att det i princip går att skapa nästan vad som helst för webben. Dessutom kan ägaren till webbplatsen på ett enkelt sätt hantera uppdateringar via CMS verktyget. I det fall de just ju 1700 teman eller plugg.-in ändå inte löser behovet hjälper vi er att utveckla en helt unik lösning. Undersökningar visar att 52% av alla lokala sökningar idag görs från en mobil enhet samt att 9 av 10 mobila lokala sökningar leder till ett inköp eller besök. Hela 65% startar sin webbsökning på en smart telefon för att sedan fortsätta via datorn. * Matt Briitin VP Google Europe 2011

20 BAS RESPONSIV WEBB Hemsida i responsivt format för både dator, surfplatta och smartphone skapad i WordPress. Kundunik design och funktioner. Skapande av sida och sidmallar Inläggning av bilder/text/innehåll. Test och publicering. 3 sidor ingår inklusive startsida. RESPONSIV WEBB STANDARD Hemsida i responsivt format för både dator, surfplatta och smartphone skapad i WordPress. Kundunik design och funktioner. Skapande av sida och sidmallar Inläggning av bilder/text/innehåll. Test och publicering. 8 sidor ingår inklusive startsida. RESPONSIV WEBB PROFESSIONAL Hemsida i responsivt format för både dator, surfplatta och smartphone skapad i WordPress. Kundunik design och funktioner. Skapande av sida och sidmallar Inläggning av bilder/text/innehåll. Test och publicering. 15 sidor ingår inklusive startsida. Engångsavgift Per månad Extra sida kr 200 kr 1000 kr Engångsavgift Per månad Extra sida kr 200 kr 850 kr Engångsavgift Per månad Extra sida kr 200 kr 700 kr Blogg eller nyhetsflöde Med en blogg eller ett nyhetsflöde blir sidan levande för användaren och skapar återbesök kr Bildgalleri Ladda upp bilder på produkter eller utförda arbeten för att ge besökaren mer information kr Bildspel / Video Skapa bildspel eller länka video för att fånga besökarens intresse och få fler sökträffar kr LOGO Behöver er logo en uppfräschning Eller behöver ni en helt ny logo kr Grafisk profil Vi tar fram en komplett grafisk profil Inklusive logo kr SEO Grundläggande sökordsoptimering ingår alltid löpande månadsvis hantering 1000 kr mån. AdWords Fråga oss om Adwordsupplägg. Grafisk produktion nytt material I samband med köp av sida 675 kr/timma Webbhotell Vi erbjuder webbhotell från 84 kr/mån Google Analytics Full kontroll på din hemsida med Google. Koppling till ert konto ingår. Hemsidan hanteras i WordPress värdens mest använda verktyg för hemsidor. Google Analytics Full kontroll på din hemsida med Google. Koppling till ert konto ingår. Hemsidan hanteras i WordPress värdens mest använda verktyg för hemsidor. Google Analytics Full kontroll på din hemsida med Google. Koppling till ert konto ingår. Hemsidan hanteras i WordPress värdens mest använda verktyg för hemsidor.

21 RESPONSIV WEBB SHOP Svenskarna handlar för 43 miljarder kronor på nätet under 2014 och 71% handlade något första kvartalet Idag förväntar sig kunden förutom en bra webblösning också att webbplatsen fungerar för flera enheter. Användandet av flera skärmar bör betraktas utifrån ett affärsperspektiv och lösningen anpassas till användarnas behov. Responsiv webbdesign (RWD) optimerar webbplatsen för olika skärmstorlekar utan att skapa flera webbplatser eller adresser. Med flexibla mallar, CSS frågor och JavaScript anpassas responsiv webbdesign utifrån enhetens visningsstorlek. Detta gäller även bilder, mallar och innehåll som justeras efter skärmtypen. Undersökningar visar att 52% av alla lokala sökningar idag görs från en mobil enhet samt att 9 av 10 mobila lokala sökningar leder till ett inköp eller besök. Hela 65% startar sin webbsökning på en smart telefon för att sedan fortsätta via datorn. Appsales professionella interaktionsdesigners skapar tillsammans med dig en unik design för er webbplats med fokus på funktion och användarnytta. Vi använder primärt WordPress tillsammans med WooCommerce för produktion av e-handelslösningar. WooCommerce används redan av över 171,000 e handlare. Oavsett om du driver en stormarknad som säljer tusentals produkter, eller arbetar som en enskild näringsidkare och säljer handgjorda konsthantverk har WooCommerce rätt lösning för dig. Betalnings och fraktmetoder är viktiga för de flesta e- handlare vi implementerar WooCommerce med flera populära alternativ inklusive PayPal Standard (för att acceptera kreditkort och PayPal konto betalningar), Klarna, Postförskott, m.m. Vi erbjuder också möjligheten att koppla på Resurs Banks plugg in för faktura till konsument & företag samt avbetalning. BAS STANDARD PROFESSIONAL

22 BAS RESPONSIV WEBB SHOP Hemsida och webbshop i responsivt touch-optimerat format för både dator, surfplatta och smartphone skapad i WordPress temat Flatsome. Kundunik design och funktioner. Skapande av sida och sidmallar Inläggning av bilder/text/innehåll. Test och publicering. 3 sidor, shop och 5 produkter ingår. Katalogfunktion, varukorg, orderhantering. Enkla produkter. Quick view produkter. Engångsavgift Per månad Extra sida kr 300 kr 700 kr RESPONSIV WEBB SHOP STANDARD Hemsida och webbshop i responsivt touch-optimerat format för både dator, surfplatta och smartphone skapad i WordPress temat Flatsome. Allt från BAS ingår plus nedan 2 extra sidor och 5 extra produkter Inloggningsfunktion med min sida. Önskelista. Filtrera produkter Produktkategorier & avancerade produkter. WooCommerce orderhantering. Engångsavgift Per månad Extra sida kr 300 kr 700 kr RESPONSIV WEBB SHOP PROFESSIONAL Hemsida och webbshop i responsivt touch-optimerat format för både dator, surfplatta och smartphone skapad i WordPress temat Flatsome. Allt från BAS och STANDARD ingår plus nedan 10 extra produkter Facebook login. Megameny. Recensioner av produkter. Sökfunktion. Lagerhantering Implementering av betallösning. Engångsavgift Per månad Extra sida kr 400 kr 700 kr Google Analytics Full kontroll på din hemsida med Google. Koppling till ert konto ingår. Hemsidan hanteras i WordPress värdens mest använda verktyg för hemsidor. Google Analytics Full kontroll på din hemsida med Google. Koppling till ert konto ingår. Hemsidan hanteras i WordPress värdens mest använda verktyg för hemsidor. Google Analytics Full kontroll på din hemsida med Google. Koppling till ert konto ingår. Hemsidan hanteras i WordPress värdens mest använda verktyg för hemsidor.

23 RESPONSIV MOBILAPPEN WEBB CORAL & WEBBSHOP EXEMPEL Babyproffsen Som en av Sveriges största butikskedjor för barn behövde Babyproffsen både en ny responsiv hemsida som fungerar i alla skärmar och närvaro på nätet med en webbshop. Vi har utvecklat lösningen i WordPress tillsamman med en betalningslösning med en plug-in till WooCommerce för Resurs Bank som möjliggör både betalning och avbetalning på webbplatsen.

RMAD MED APPSALES BLACK CONNECTS YOUR BUSINESS TO A MOBILE WORLD. www.appsales.se

RMAD MED APPSALES BLACK CONNECTS YOUR BUSINESS TO A MOBILE WORLD. www.appsales.se RMAD MED APPSALES BLACK CONNECTS YOUR BUSINESS TO A MOBILE WORLD www.appsales.se RMAD OÄNDLIGA MÖJLIGHETER Rapid Mobile App Development är effektivt, kvalitetssäkrat och prisvärt med stor flexibilitet.

Läs mer

Vi skapar din digitala närvaro - och vi älskar det

Vi skapar din digitala närvaro - och vi älskar det Vi skapar din digitala närvaro - och vi älskar det Mscompanion.se We guide you in to the digital world for your business Ta steget in i den digitala världen med en mobilapp och/eller en hemsida Om oss

Läs mer

Vi skapar din digitala närvaro - och vi älskar det

Vi skapar din digitala närvaro - och vi älskar det Vi skapar din digitala närvaro - och vi älskar det Mscompanion.se We guide you in to the digital world for your business Ta steget in i den digitala världen med en mobilapp och/eller en hemsida Om oss

Läs mer

QR-kodernas intåg för nytta och nöje!

QR-kodernas intåg för nytta och nöje! QR-kodernas intåg för nytta och nöje! Föredrag av Stig Ottosson om smarta "självlänkande" streckkoder som vi kommer att se alltmer i framtiden. 2012-05-04 Webbvärlden ur exponeringssynpunkt till ca 2010

Läs mer

Mobil marknadsföring för köpcenter

Mobil marknadsföring för köpcenter Mobil marknadsföring för köpcenter Genom att erbjuda butikerna ökad synlighet inom ert köpcenter ger ni möjlighet till ökad försäljning för dem och en ny intäktskälla för er. CliqTags tillsammans med beacons

Läs mer

Mobile First Video on demand och livesändningar på Internet. Juni 2012

Mobile First Video on demand och livesändningar på Internet. Juni 2012 Mobile First Video on demand och livesändningar på Internet Juni 2012 1 Om detta dokument Marknaden och tekniken kring film (video on demand och livesändningar) på Internet utvecklas blixtsnabbt. Video

Läs mer

Välkommen till Studiekanalen.se

Välkommen till Studiekanalen.se Välkommen till Studiekanalen.se Det här produktbladet beskriver besökarens (elevens) väg till utbildningen, hur de matchas mot rätt skola och utbildning. Det beskriver även hur utbildningsanordnaren kan

Läs mer

Prislista. Information. Se detaljerad info i dokumentet. Se detaljerad info i dokumentet. Se detaljerad info i dokumentet

Prislista. Information. Se detaljerad info i dokumentet. Se detaljerad info i dokumentet. Se detaljerad info i dokumentet Prislista Prislista Produkt Information Pris, SEK Kampanjsida 8.500 Nyhetsbrev 3.500 Banners 900-1200 Mobilwebapp 12.000 Logotyper 8.000-14.000 Informationswebbplats 13.500 Offertbaserade webbplatser Offertbaserade

Läs mer

dw...från vision till verklighet

dw...från vision till verklighet Vi vill möta kunskapsbehov hos redan anställda på företag som i dag jobbar med Digital kommunikation, därför kör Nässjöakademin tillsammans med Din Webbstrateg under hösten 2015 igång uppdragsutbildningar

Läs mer

Max Wimnell. Ställ gärna frågor! 50-10. max.wimnell@moredata.se

Max Wimnell. Ställ gärna frågor! 50-10. max.wimnell@moredata.se Max Wimnell Handelshögskolan Be Better Online Digital strateg på More Data Digital strategi och beslutsstöd Undervisar på IHM Business School Bokia, Intersport, Castellum, Veidekke, Jollyroom Ställ gärna

Läs mer

Skapa epublikationer för Webben & Mobila Enheter

Skapa epublikationer för Webben & Mobila Enheter emag PRODUKTION Skapa epublikationer för Webben & Mobila Enheter Med emag kan du omvandla statiska PDF-dokument till interaktiva on-linepublikationer för vanliga webbläsare och mobila enheter, och detta

Läs mer

QR-KODER. En kort guide till hur du bör tänka när du använder QR-koder i dina kampanjer.

QR-KODER. En kort guide till hur du bör tänka när du använder QR-koder i dina kampanjer. QR-KODER En kort guide till hur du bör tänka när du använder QR-koder i dina kampanjer. Vad är QR-koder? QR-koder, (Quick Response-koder), har blivit oerhört populära på senare tid. Varför? QR-koden har

Läs mer

Sk dd y.com e-hand l e Så kommer du igång

Sk dd y.com e-hand l e Så kommer du igång Skydd.com e-handel Så kommer du igång 1. Inledning 2. Så här lägger du order 3. Mer om sökfunktionen 4. Bläddra i sortimentet och våra toppsäljare 5. Den nya produktvyn 6. Våra kampanjer och erbjudanden

Läs mer

Digital producent 4 dgr

Digital producent 4 dgr Digital producent 4 dgr Lär dig hur du framgångsrikt kan jobba med digitala medier. Få fler besökare, kunder och affärer. Under 4 dagar för du möjlighet att lära dig mer om hur du kan skapa en digital

Läs mer

Kom-igång-hjälp för hemsida & e-butik. Praktiska tips för hur du lyckas med innehåll, design och sökmotoroptimering.

Kom-igång-hjälp för hemsida & e-butik. Praktiska tips för hur du lyckas med innehåll, design och sökmotoroptimering. Kom-igång-hjälp för hemsida & e-butik Praktiska tips för hur du lyckas med innehåll, design och sökmotoroptimering. Ta reda på dina behov Skapa förutsättningar för att lyckas. Skriv ner en tydlig sidstruktur

Läs mer

Snabbstart för Novell Vibe Mobile

Snabbstart för Novell Vibe Mobile Snabbstart för Novell Vibe Mobile Mars 2015 Komma igång Mobil tillgång till Novell Vibe-webbplatsen kan inaktiveras av din Vibe-administratör. Om du inte kan använda Vibemobilgränssnittet enligt beskrivningen

Läs mer

Den mobila handelslösningen som förenklar din affär

Den mobila handelslösningen som förenklar din affär Den mobila handelslösningen som förenklar din affär Stärk kundrelationerna och marknadsför relevanta erbjudanden som ökar din försäljning. Snabbt, enkelt, och säkert! Med Payair kan dina kunder med mobilen

Läs mer

Sökmotormarknadsföring

Sökmotormarknadsföring Sökmotormarknadsföring Kenth Johansson kejo@tomegroup.se Bakgrund Sökmotorer Sökmotoroptimering Hitta rätt nyckelord Hur får jag fler klick på min sida i sökresultatet? Genomgång av några verktyg Sökmotorannonsering

Läs mer

Kommunicera via digital signage och smartphones med PLAYipp

Kommunicera via digital signage och smartphones med PLAYipp Digital Signage: Effektivare kommunikation Kommunicera via digital signage och smartphones med PLAYipp Mobile View: Den smarta kommunikationsappen PLAYipp Manager Med molnbaserade och användarvänliga PLAYipp

Läs mer

Undersökning digital tillgänglighet i svensk besöksnäring idag AV VISIT SWEDEN

Undersökning digital tillgänglighet i svensk besöksnäring idag AV VISIT SWEDEN Undersökning digital tillgänglighet i svensk besöksnäring idag AV VISIT SWEDEN Undersökning Digital tillgänglighet inom svensk besöksnäring Digital närvaro Hjälp vad ska jag prioritera?! Josefine Schön,

Läs mer

QR-kodernas intåg för nytta och nöje!

QR-kodernas intåg för nytta och nöje! QR-kodernas intåg för nytta och nöje! Föredrag av Stig Ottosson om smarta "självlänkande" streckkoder som vi kommer att se alltmer av i framtiden. 2012-06-20 Något stort hände 2007 och 2010 2007 introducerades

Läs mer

FÖRETAGARPAKETET WEB

FÖRETAGARPAKETET WEB Vi växer FÖRETAGARPAKETET WEB Sveriges enda kvalitetsnätverk till småföretagare 01 När Paketet du vill nå företagare och entreprenörer ÅTTA KVALITESSAJTER NOGA UTVALDA SAJTER Sveriges största mötesplats

Läs mer

8 sätt att öka engagemanget hos dina kunder med QR! Hur du kan använda QR-koder för att skapa nytta för er och värde för kunden.

8 sätt att öka engagemanget hos dina kunder med QR! Hur du kan använda QR-koder för att skapa nytta för er och värde för kunden. 8 sätt att öka engagemanget hos dina kunder med QR! Hur du kan använda QR-koder för att skapa nytta för er och värde för kunden. Innehållsförteckning 1. Introduktion 2. Actionkoder 3. Statistik 4. Värden

Läs mer

annonsinformation Annonsera på en av landets mest besökta turistportaler!

annonsinformation Annonsera på en av landets mest besökta turistportaler! sid 1/5 Annonsera på en av landets mest besökta turistportaler! annonsinformation Gotland.net marknadsför Gotland 365 dagar om året. Med i snitt 27.700 besök och nära 100.000 sidvisningar på sajten varje

Läs mer

Uppdateramera. Tio tips för en bättre webbplats. PRODUKTIONSBYRÅ AB. 1 Krokedil Produktionsbyrå AB www.krokedil.se

Uppdateramera. Tio tips för en bättre webbplats. PRODUKTIONSBYRÅ AB. 1 Krokedil Produktionsbyrå AB www.krokedil.se Uppdateramera Tio tips för en bättre webbplats. PRODUKTIONSBYRÅ AB 1 Krokedil Produktionsbyrå AB www.krokedil.se Välkommen Här har vi samlat tio grundläggande tips som hjälper dig att skapa en effektivare,

Läs mer

2013-04-09. Vem är vi? Magnus Äng

2013-04-09. Vem är vi? Magnus Äng 1 2 Vem är vi? Magnus Äng 3 14 år 4 5 TopVisible 6 Kunder Digital byrå ü Grundandes 2012 ü 7 st i TopVisible-team ü +50 år samlad erfarenhet inom Digital Marketing ü Omsättning ca 5,1 Mkr ü Resultat ca

Läs mer

Hemsideskolan - Cheklistor

Hemsideskolan - Cheklistor Hemsideskolan - Cheklistor Den här PDF filen innehåller de checklistor som ingår i Hemsideskolan på www.hemsida24.se. Ladda ned hemsideskolan Hemsideskolan är en guide för dig som vill lära dig mer om

Läs mer

ALLMÄNNA VILLKOR APPMANAGER CMS 1.0. MOBILAPPEN ORANGE. APPSALES SWEDEN AB

ALLMÄNNA VILLKOR APPMANAGER CMS 1.0. MOBILAPPEN ORANGE. APPSALES SWEDEN AB ALLMÄNNA VILLKOR APPMANAGER CMS 1.0. MOBILAPPEN ORANGE. APPSALES SWEDEN AB Appsales Allmänna villkor för Appsales AppManager CMS Mobila Applikationer skapade i verktygen AppManager CMS 1.0 AppManager CMS.

Läs mer

FÖRETAGARPAKETET WEB

FÖRETAGARPAKETET WEB Vi växer FÖRETAGARPAKETET WEB Sveriges enda kvalitetsnätverk till småföretagare 01 När Paketet du vill nå företagare och entreprenörer ÅTTA KVALITESSAJTER Om Paketet Här når du på ett enkelt sätt direkt

Läs mer

Vi är ett passionerat utbildningsföretag som har förmågan och viljan att lyckas med ert utbildnings- och utvecklingsprojekt

Vi är ett passionerat utbildningsföretag som har förmågan och viljan att lyckas med ert utbildnings- och utvecklingsprojekt Vi är ett passionerat utbildningsföretag som har förmågan och viljan att lyckas med ert utbildnings- och utvecklingsprojekt Vi bygger goda relationer med alla som berörs av vår verksamhet på effektivitet

Läs mer

ITFÖRDIG.SE INSPIRATIONSGUIDE FÖRENINGAR

ITFÖRDIG.SE INSPIRATIONSGUIDE FÖRENINGAR ITFÖRDIG.SE INSPIRATIONSGUIDE 1 ITFÖRDIG.SE FÖR FÖRENINGNAR VEM ÄR ITFÖRDIG.SE? 3 HEMSIDA & BROCHYR 3 BROCHYR & FLYGBLAD 3 BYGGA EN BLOGG ELLER HEMSIDA FÖR 3 BYGGA ETT NYHETSBREV MED MAILCHIMP 3 FACEBOOK

Läs mer

TMP Consulting - tjänster för företag

TMP Consulting - tjänster för företag TMP Consulting - tjänster för företag Adress: http://tmpc.se Kontakta: info@tmpc.se TMP Consulting är ett bolag som utvecklar tekniska lösningar och arbetar med effektivisering och problemslösning i organisationer.

Läs mer

Metod Rapporten är baserad på egen erfarenhet av marknadsföring on-line samt studier av aktuell forskning, rapporter och webinars.

Metod Rapporten är baserad på egen erfarenhet av marknadsföring on-line samt studier av aktuell forskning, rapporter och webinars. Att välja mellan native- eller webbapp Bakgrund Marknaden för smarta mobiltelefoner ökar kraftigt. Därför ser allt fler företag och organisationer behovet av att göra digitalt innehåll tillgängligt för

Läs mer

ÖKA FÖRETAGETS MERFÖRSÄLJNING OCH FÖRETAGSKUNDERNAS LOJALITET MED EN KUNDKLUBB FÖR B2B

ÖKA FÖRETAGETS MERFÖRSÄLJNING OCH FÖRETAGSKUNDERNAS LOJALITET MED EN KUNDKLUBB FÖR B2B ÖKA FÖRETAGETS MERFÖRSÄLJNING OCH FÖRETAGSKUNDERNAS LOJALITET MED EN KUNDKLUBB FÖR B2B Detta whitepaper hjälper dig att identifiera vilka faktorer som påverkar kundlojalitet och hur du kan stärka lojaliteten

Läs mer

Agera Affärsstöd Webb - integrerad lösning

Agera Affärsstöd Webb - integrerad lösning Agera Affärsstöd Webb - integrerad lösning Störst på lagom stora systemlösningar Vad är Agera Affärsstöd Webb? Montania har med utgångspunkt från det egenutvecklade affärssystemet Agera Affärsstöd 9 tagit

Läs mer

Hjälpmedelscentralen. Välkomna!

Hjälpmedelscentralen. Välkomna! Välkomna! Vad finns i din Smartphone? Vad finns i din Smartphone? meddelanden socialt umgänge underhållning (spel, musik) planering påminnelser Vad finns i din Smartphone?. hitta platser eller personer

Läs mer

Innehållsförteckning Sida 3 Om IT-Högskolan Sida 4-5.NET-utvecklare Sida 6-7 Applikationsutvecklare till iphone och Android Sida 8-9 Mjukvarutestare

Innehållsförteckning Sida 3 Om IT-Högskolan Sida 4-5.NET-utvecklare Sida 6-7 Applikationsutvecklare till iphone och Android Sida 8-9 Mjukvarutestare YH-utbildningar 2016 Innehållsförteckning Sida 3 Om IT-Högskolan Sida 4-5.NET-utvecklare Sida 6-7 Applikationsutvecklare till iphone och Android Sida 8-9 Mjukvarutestare Sida 10-11 Webbutvecklare CMS 2

Läs mer

Starta din försäljning med hjälp av sociala medier

Starta din försäljning med hjälp av sociala medier Starta din försäljning med hjälp av sociala medier Facebook Ett av de snabbaste sätten att sprida sin webbutik och få sin första beställning är att använda sig av Facebook. Det finns två olika sätt att

Läs mer

GAMING. snabb hantering av spelmaterial

GAMING. snabb hantering av spelmaterial GAMING snabb hantering av spelmaterial 1 2 3 Helhetslösning för event och spel Brottas du med att få logistiken till flera tusen spelombud att fungera med bara några timmars ledtid? Försöker du få spelrelaterad

Läs mer

LEGA ONLINE. Bli lönsammare med Lega Online. www.legaonline.se. - Sveriges största internetbaserade bokningssystem.

LEGA ONLINE. Bli lönsammare med Lega Online. www.legaonline.se. - Sveriges största internetbaserade bokningssystem. LEGA ONLINE - Sveriges största internetbaserade bokningssystem Bli lönsammare med Lega Online Tänk om alla dina bokningar, kunder och artiklar fanns samlade i ett system, med fullständig statistik och

Läs mer

Kort version - Google Kalender för KullensPK

Kort version - Google Kalender för KullensPK Kort version - Google Kalender för KullensPK Datum: 2015-03-02 Sammanställt av Peter Ardemalm Innehållsförteckning Kort version - Google Kalender för KullensPK... 1 Så synkar du KullensPK i Google Kalender

Läs mer

Brasklapp: REV:s rådgivande verksamhet omfattar egentligen inte något detaljerat IT-stöd, men eftersom många väghållare har behov av att effektivt

Brasklapp: REV:s rådgivande verksamhet omfattar egentligen inte något detaljerat IT-stöd, men eftersom många väghållare har behov av att effektivt Brasklapp: REV:s rådgivande verksamhet omfattar egentligen inte något detaljerat IT-stöd, men eftersom många väghållare har behov av att effektivt kunna förmedla information vill vi med denna presentation

Läs mer

Manual för vanliga rapporter i Google Analytics

Manual för vanliga rapporter i Google Analytics Dnr: Sid: 1 / 11 Universitetsförvaltningen Informationsavdelningen Manual vanliga rapporter i Google Analytics Version 1.2, uppdaterad 2012-05-30 Manual för vanliga rapporter i Google Analytics Innehåll

Läs mer

Din guide till en smidig flytt

Din guide till en smidig flytt Företagskund Din guide till en smidig flytt Läs igenom och spara! Mer information om dina nya produkter och tjänster samt öppettider finns på www. sparbankenskane.se/nystart Börja redan idag 9 Fredag Fredagen

Läs mer

BÄTTRE VI-KÄNSLA MED INTRANÄT

BÄTTRE VI-KÄNSLA MED INTRANÄT INTRANÄT BÄTTRE VI-KÄNSLA MED INTRANÄT TEAMENGINE INTRANÄT JOBBA ÄNNU BÄTTRE TILLSAMMANS I ett företag vill man kunna fokusera på själva arbetet och uppnå stödjer och underlättar den interna kommunikationen

Läs mer

Kom igång med www.izilunch.se och Iphone-appen. appen

Kom igång med www.izilunch.se och Iphone-appen. appen Kom igång med www.izilunch.se och Iphone-appen appen Innehåll FYLL I DINA UPPGIFTER......... 2 SKAPA OCH PUBLICERA ANNONSER...... 3 SKICKA PUSH TILL IPHONE ONE-APPEN...... 4 SKAPA RABATTKUPONGER TILL DIN

Läs mer

Vi är en passionerad utbildningsbyrå som har förmågan och viljan att lyckas med ert utbildnings- och utvecklingsprojekt

Vi är en passionerad utbildningsbyrå som har förmågan och viljan att lyckas med ert utbildnings- och utvecklingsprojekt Vi är en passionerad utbildningsbyrå som har förmågan och viljan att lyckas med ert utbildnings- och utvecklingsprojekt Vi bygger goda relationer med alla som berörs av vår verksamhet på effektivitet och

Läs mer

Projektskafferiet. Här finner du en mängd aktiviteter som regionkontoret kan hjälpa din förening med att arrangera.

Projektskafferiet. Här finner du en mängd aktiviteter som regionkontoret kan hjälpa din förening med att arrangera. Projektskafferiet Här finner du en mängd aktiviteter som regionkontoret kan hjälpa din förening med att arrangera. Vi vill förenkla för din förening. Vårt koncept Projektskafferiet är ett erbjudande till

Läs mer

Hänger du med i den digitala revolutionen? Michael Fogelqvist, Animero. Produktionsbolag digitala medier

Hänger du med i den digitala revolutionen? Michael Fogelqvist, Animero. Produktionsbolag digitala medier Hänger du med i den digitala revolutionen? Michael Fogelqvist, Animero Vilka är Animero och varför står jag här? = både webb och film Startade 2001 13 anställda Kontor i Helsingborg och Stockholm Vilka

Läs mer

Mångdubbla din försäljning med målsökande marknadsföring

Mångdubbla din försäljning med målsökande marknadsföring Mångdubbla din försäljning med målsökande marknadsföring Av alla besökare i en webbutik är det statistiskt sett bara en liten andel som handlar något. Tänk om du kunde återengagera den stora andelen potentiella

Läs mer

Smarter way to pay. Betala mindre. Tjäna mer.

Smarter way to pay. Betala mindre. Tjäna mer. Smarter way to pay. Betala mindre. Tjäna mer. Snabbare. Säkrare. Billigare. Varför har inget tänkt på det här tidigare? Lösningen är så enkel och så smidig att man undrar. Så här ligger det till. En del

Läs mer

Sociala medier och uppdragsutbildning

Sociala medier och uppdragsutbildning Sociala medier och uppdragsutbildning Vad ska jag prata om? Utveckla dina affärer med sociala medier Vägen fram till en framgångsrik social media-strategi Uppdragsutbildning i sociala medier? Mål med föreläsningen?

Läs mer

Bild 1. Bild 2. Bild 3. Etrappa. Gävle-Dala E-marknad 2013

Bild 1. Bild 2. Bild 3. Etrappa. Gävle-Dala E-marknad 2013 Bild 1 Gävle-Dala E-marknad 2013 oberoende och neutral rådgivning i IT frågor för företagare och blivande företagare i Gävleborgs- och Dalarnas län. 1 Bild 2 Etrappa Utgår från behov och kunskapsnivå 2

Läs mer

Digitala lösningar som effektivt kommunicerar mot era målgrupper.

Digitala lösningar som effektivt kommunicerar mot era målgrupper. En virtuell webbyrå Vi skapar kostnadseffektiva digitala lösningar åt medelstora och stora företag. Er webbplats blir sökvänlig, responsiv och modern. Vårt koncept bygger på låga kostnader med god kvalité.

Läs mer

Lathund för webbshop

Lathund för webbshop Lathund för webbshop Ocay.se version 2014-12 Nu har vi lanserat nya ocay.se och därför släpper vi en ny guide för hur sidan används. Även om mycket uppdaterats layoutmässigt och under skalet kommer mycket

Läs mer

Detta är DART. Detta gör DART. Utreder och provar ut kommunikationshjälpmedel. Utbildar inom AKK-området Forskar och utvecklar inom AKKområdet

Detta är DART. Detta gör DART. Utreder och provar ut kommunikationshjälpmedel. Utbildar inom AKK-området Forskar och utvecklar inom AKKområdet Detta är DART Västra Sveriges Kommunikations- och dataresurscenter Drottning Silvias Barn- och Ungdomssjukhus, SU Ligger på Kruthusgatan 17, granne med SPSM Team av administratör, arbetsterapeuter, datalingvist,

Läs mer

Hur jag skapar en webbplats värd 90 000 kr/år på 49 dagar med endast 10 timmars arbete

Hur jag skapar en webbplats värd 90 000 kr/år på 49 dagar med endast 10 timmars arbete Hur jag skapar en webbplats värd 90 000 kr/år på 49 dagar med endast 10 timmars arbete Använd SEO Systemet och skapa webbplatser som kan ge dig 90 000 kr per år så snabbt som möjligt. Denna specialrapport

Läs mer

Erbjud era kunder gratis Wi-Fi, samtidigt som ni bygger en ny unik marknadsföringskanal

Erbjud era kunder gratis Wi-Fi, samtidigt som ni bygger en ny unik marknadsföringskanal Erbjud era kunder gratis Wi-Fi, samtidigt som ni bygger en ny unik marknadsföringskanal Med en social HotSpot från Idékonsulten får ni möjligheten att bygga en egen unik marknadsföringskanal till personer

Läs mer

Säkerhetskopiera mobilen

Säkerhetskopiera mobilen Säkerhetskopiera mobilen gratis och helautomatiskt 7 Bästa gratistipsen 7 För Android, Iphone och Windows Phone 7 Säkerhetskopiera till Dropbox. Så fixar du automatisk säkerhetskopiering av mobilen Visst

Läs mer

Prenumerera på bloggen DOMSTEN.NU

Prenumerera på bloggen DOMSTEN.NU Prenumerera på bloggen DOMSTEN.NU Facebook, VoD IT Café #4 Ludmila.Ohlsson@gmail.com tel: 0730435789 Förkunskaper/Utrustning Mail konto (skriva brev, läsa mail) (id och lösenord) SIM kort och SIM kod App

Läs mer

Mobizoft Video Add-on for EPiServer. Maj 2012 Version 1.20

Mobizoft Video Add-on for EPiServer. Maj 2012 Version 1.20 Mobizoft Video Add-on for EPiServer Maj 2012 Version 1.20 Introduktion Mobizoft Video Add-on for EPiServer innebär en möjlighet för EPiServers användare och redaktörer att enkelt hantera och publicera

Läs mer

Mobilanvändarundersökning

Mobilanvändarundersökning Mobilanvändarundersökning 2015 9 av 10 svenskar har en smart mobiltelefon men bara var tredje tycker mobilsajter är enkla att använda Från 2013 till 2015 har smarta mobiltelefoner fått sitt definitiva

Läs mer

Instagram. Vad kan Instagram göra för ditt företag?

Instagram. Vad kan Instagram göra för ditt företag? Instagram Vad kan Instagram göra för ditt företag? Lite statistik 46 % män 54 % kvinnor 75 miljoner dagliga användare 1,2 biljoner gilla dagligen Många företag och offentliga personer väljer att använda

Läs mer

Svenska företag på webben

Svenska företag på webben Svenska företag på webben En rapport om webbnärvaron bland Sveriges företag och hur den uppfyller befolkningens förväntningar Svenska företag på webben 2017 - en rapport från Loopia Innehåll Hemsida eller

Läs mer

Lathund publiceringsverktyget

Lathund publiceringsverktyget Lathund publiceringsverktyget Du som utställare på någon av Stockholmsmässans event har tillgång till din egen sida på eventets webbplats, din e-monter. Din sida är ett digitalt komplement till din fysiska

Läs mer

Om VIVA. Bolaget har kontor i Uppsala (huvudkontor), Stockholm, Göteborg, Malmö, Kalmar och Oslo.

Om VIVA. Bolaget har kontor i Uppsala (huvudkontor), Stockholm, Göteborg, Malmö, Kalmar och Oslo. Välkommen! önskar & Om VIVA Viva Media är en digital affärspartner som erbjuder strategier och tjänster med fokus på att konvertera digitala medieinvesteringar till konkreta affärer. Bolaget har kontor

Läs mer

De 13 bästa sätten att använda QR-koder! 13 inspirerande exempel på hur ni kan använda QR- koder i er marknadsföring

De 13 bästa sätten att använda QR-koder! 13 inspirerande exempel på hur ni kan använda QR- koder i er marknadsföring De 13 bästa sätten att använda QR-koder! 13 inspirerande exempel på hur ni kan använda QR- koder i er marknadsföring Innehållsförteckning 1. Introduktion 2. Actionkoder 3. Statistik 4. 13 bra exempel 5.

Läs mer

VAD Förstå vad content marketing är och varför behovet är så stort just nu.

VAD Förstå vad content marketing är och varför behovet är så stort just nu. VAD Förstå vad content marketing är och varför behovet är så stort just nu. HUR 1. Hur skiljer sig content marketing från traditionell reklam? 2. Varför snackar alla om content marketing? 3. Så bygger

Läs mer

Låt datorn prata med mobilen

Låt datorn prata med mobilen DET BÄSTA FRÅN BÅDA VÄRLDARNA Låt datorn prata med mobilen Skicka sms från datorn Med Pushbullet kan du skriva dina sms med datorns tangentbord. Hej Jörgen! Du får ursäkta att det här meddelandet är långt,

Läs mer

Närvaro Online. WiFi: Koppar Restaurang Guest Lösen: Free4all

Närvaro Online. WiFi: Koppar Restaurang Guest Lösen: Free4all Närvaro Online WiFi: Koppar Restaurang Guest Lösen: Free4all Kenny Johansson Modul 1: Närvaro online -Hur skapar jag en hemsida och vad kan den göra för mig? Modul 2: Få fler kunder -Hur konverterar jag

Läs mer

KOM IGÅNG-GUIDE. för DIBS Account. Vi gör det enkelt att ta betalt

KOM IGÅNG-GUIDE. för DIBS Account. Vi gör det enkelt att ta betalt KOM IGÅNG-GUIDE för DIBS Account Vi gör det enkelt att ta betalt VEM GÖR VAD? När du ska komma igång med din e-handel är det flera parter inblandade. Här ser du några av dom och vad de gör. DIBS Hos DIBS

Läs mer

Närvaro Online. WIFI: ldg-guest

Närvaro Online. WIFI: ldg-guest Närvaro Online WIFI: ldg-guest Jonathan Lemethy Modul 1: Närvaro online -Hur skapar jag en hemsida och vad kan den göra för mig? Modul 2: Få fler kunder -Hur konverterar jag mina besökare till nya kunder?

Läs mer

FEBER BRÖLLOPS ÄR BRÖLLOP EN DEL AV DIN AFFÄRSVERKSAMHET? Stockholm Malmö Göteborg. Då bör du ställa ut på våra mässor! stad!

FEBER BRÖLLOPS ÄR BRÖLLOP EN DEL AV DIN AFFÄRSVERKSAMHET? Stockholm Malmö Göteborg. Då bör du ställa ut på våra mässor! stad! ÄR BRÖLLOP EN DEL AV DIN AFFÄRSVERKSAMHET? Då bör du ställa ut på våra mässor! Bröllopsfeber i din stad! Stockholm Malmö Göteborg Våra bröllopsmässor i Stockholm, Malmö och Göteborg har på några års tid

Läs mer

Appar eller mobilwebb? Vad är bäst för bibliotekets tjänster?

Appar eller mobilwebb? Vad är bäst för bibliotekets tjänster? Appar eller mobilwebb? Vad är bäst för bibliotekets tjänster? Ahmet Kurt, NSB, juni 2011 Mobiltätheten exploderar bland befolkningen. Mobilen har man alltid tillgänglig, utan lång starttid. Just nu (2011)

Läs mer

FEBER BRÖLLOPS ÄR BRÖLLOP EN DEL AV DIN AFFÄRSVERKSAMHET? Stockholm Malmö Göteborg. Då bör du ställa ut på våra mässor! stad!

FEBER BRÖLLOPS ÄR BRÖLLOP EN DEL AV DIN AFFÄRSVERKSAMHET? Stockholm Malmö Göteborg. Då bör du ställa ut på våra mässor! stad! ÄR BRÖLLOP EN DEL AV DIN AFFÄRSVERKSAMHET? Då bör du ställa ut på våra mässor! Bröllopsfeber i din stad! Stockholm Malmö Göteborg Våra bröllopsmässor i Stockholm, Malmö och Göteborg har på några års tid

Läs mer

Bonus Rapport Kommersiell Design KTH

Bonus Rapport Kommersiell Design KTH Bonus Rapport Kommersiell Design KTH Johan Holmström & Lars Åkesson Introduktion Denna rapport beskriver projektet och delmomentet Kommersiell Design i kursen Interaktionsdesign 2 på KTH i Stockholm. Detta

Läs mer

142 arbetsuppgifter du kan delegera till en virtuell assistent

142 arbetsuppgifter du kan delegera till en virtuell assistent 142 arbetsuppgifter du kan delegera till en virtuell assistent Här är en lista på 142 arbetsuppgifter du kan delegera till en virtuell assistent för att ge dig mer utrymme att skapa ännu mer framgång.

Läs mer

Så skapar du fler affärer på nätet

Så skapar du fler affärer på nätet Så skapar du fler affärer på nätet Så skapar du fler affärer på nätet Sökmotoroptimeringens grunder Kunskapen som gör att ni kan börja arbeta med er synlighet redan idag. Det mobila söket växer Faktorer

Läs mer

SeniorNet Huddinge Öppet Hus

SeniorNet Huddinge Öppet Hus SeniorNet Huddinge Öppet Hus 2017-10-26 Dagens tema: Mobilt Bankid och Internetbetalning E-legitimation / BankID Vad är e-legitimation E-legitimation en personlig elektronisk ID-handling som du använder

Läs mer

Kategorisidor optimeras för sina produktkategorier och synonymer till dem.

Kategorisidor optimeras för sina produktkategorier och synonymer till dem. Vill du ha nya kunder direkt från Google? Det är enkelt! Genom att synas på Google kan de som letar efter det du erbjuder hitta till din e-butik. Här kommer vi ge dig 4 tips om sökmotoroptimering (SEO)

Läs mer

Office 365. www.koneo.se. Du har tillgång till Office överallt. Verktyg för professionella. Verktyg för samarbete. Enkel installation och hantering

Office 365. www.koneo.se. Du har tillgång till Office överallt. Verktyg för professionella. Verktyg för samarbete. Enkel installation och hantering 1 (5) Office 365 Du har tillgång till Office överallt Oavsett om du arbetar på ditt kontor eller är ute på uppdrag, har du tillgång till en uppsättning välbekanta, professionella produktivitetsverktyg.

Läs mer

W e b b k a t a l o g

W e b b k a t a l o g DESIGNERSTUDION W e b b k a t a l o g 2010 H ö s t & V i n t e r Vi skrädda rs yr anpassade H e l h e t s l ö s n i n g a r U t b i l d n i n g a r S t r a t e g i e r Vi erbj uder I n t e r n & e x t

Läs mer

Guide till SvD:s digitala tjänster

Guide till SvD:s digitala tjänster Guide till SvD:s digitala tjänster I denna guide hittar du information om hur du enkelt kommer igång med SvD:s digitala tjänster. För att använda SvD digitalt behöver du först logga in. Vänligen observera

Läs mer

Vad är marknadsföring? En föreläsning i samband med naturpassets konferens 2010 av: Andreas Davidsson www.adreklamkonsult.

Vad är marknadsföring? En föreläsning i samband med naturpassets konferens 2010 av: Andreas Davidsson www.adreklamkonsult. Vad är marknadsföring? En föreläsning i samband med naturpassets konferens 2010 av: Andreas Davidsson www.adreklamkonsult.se 070-425 47 94 andreas@adreklamkonsult.se Vad är marknadsföring? För många är

Läs mer

Det svenska sökbeteendet 2013

Det svenska sökbeteendet 2013 Det svenska sökbeteendet 2013 Webbenkät i 11 år Ca 4 500 respondenter 55 frågor Största undersökningen i sitt slag i Sverige Vi kan bryta ut statistiken per ort, kön, ålder, utbildning etc. Vi tar vårt

Läs mer

Prislista Leván Media AB 2011-08-01 Version C

Prislista Leván Media AB 2011-08-01 Version C Prislista Leván Media AB 2011-08-01 Version C Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar i materialet 1 WEBBPAKET BASIC PAKETET - DESIGN OCH PROGRAMMERING AV HUVUD TEMA Hemsidans design ska vara professionell

Läs mer

Dialog bygger relationer

Dialog bygger relationer Tema Social Media Newsroom: Som många säkert har sett, lanserade MyNewsdesk för några veckor sedan en ny design på social media newsroom. Men vad innebär det för dig och ditt företag, vilka fördelar ger

Läs mer

Mobilt & shopping on demand. Hur prestationsbaserad marknadsföring hjälper mobila enheter att rita om kartan till köpcykeln. tradedoubler.

Mobilt & shopping on demand. Hur prestationsbaserad marknadsföring hjälper mobila enheter att rita om kartan till köpcykeln. tradedoubler. Mobilt & shopping on demand Hur prestationsbaserad marknadsföring hjälper mobila enheter att rita om kartan till köpcykeln tradedoubler.com Prestationsbaserade mobila kanaler har drastiskt förändrat shoppingupplevelsen

Läs mer

Hitta de bästa nyheterna med Zite

Hitta de bästa nyheterna med Zite Hitta de bästa nyheterna med 7 Blir smartare med tiden 7 Nyheter efter dina intressen 7 Bygg en egen löpsedel. Nyhetsläsare med smart minne väljer ut nyheter dina intresseområden och lär sig med tiden

Läs mer

Vilka trender kommer att vara viktiga för din business under 2011

Vilka trender kommer att vara viktiga för din business under 2011 Vilka trender kommer att vara viktiga för din business under 2011 Av Alice Christensson/ BarfotaChefen BarfotaChefen Häng på innovationerna För dina konsumenter är det viktigt med innovationer. Apples

Läs mer

Interaktionsdesign 2 Kommersiell design. Jonas Jönsson & Rafel Saad

Interaktionsdesign 2 Kommersiell design. Jonas Jönsson & Rafel Saad Interaktionsdesign 2 Kommersiell design Jonas Jönsson & Rafel Saad Bakgrund och motivering Clubber är en mobilapplikation för ios och Android som samlar information om nattklubbar. Applikationen baseras

Läs mer

Restaurang Example. (http://www.example.se) Analys av nuvarande hemsida. Av Kharma Concept

Restaurang Example. (http://www.example.se) Analys av nuvarande hemsida. Av Kharma Concept Restaurang Example (http://www.example.se) Analys av nuvarande hemsida Av Kharma Concept 1.Översikt: Restaurang XXX har en kreativ hemsida med modern design. Navigering till de olika delarna av hemsidan

Läs mer

Content Management System. Publiceringssystem

Content Management System. Publiceringssystem Content Management System Publiceringssystem Vad är ett Content Management System (CMS)? Ett verktyg för att separera innehåll från presentation Skapa webbsidor utan att kunna html Låt många skapa sidor

Läs mer

Digital kommunikation Vallagruppen

Digital kommunikation Vallagruppen Digital kommunikation Vallagruppen Vi sätter kursen för framtiden Vallagruppen är er proffsleverantör när det kommer till webbutveckling av hemsidor, e-handelssystem, lösningar för Sociala medier, drift

Läs mer

Öka effekten av DR med QR! Sju inspirerande exempel på hur du kan använda QR-koder i dina DR-kampanjer

Öka effekten av DR med QR! Sju inspirerande exempel på hur du kan använda QR-koder i dina DR-kampanjer Öka effekten av DR med QR! Sju inspirerande exempel på hur du kan använda QR-koder i dina DR-kampanjer Innehållsförteckning 1. Introduktion 2. Actionkoder 3. Kanalerna 4. Statistik 5. 7 tips 6. Sammanfattning

Läs mer

RestaurangOnline är en tjänst som ger din restaurang möjlighet att sälja mat på nätet och direkt genom dina kunders mobiltelefoner.

RestaurangOnline är en tjänst som ger din restaurang möjlighet att sälja mat på nätet och direkt genom dina kunders mobiltelefoner. Låt din verksamhet sälja online och genom mobilen! restaurang Online.se Vad är RestaurangOnline? RestaurangOnline är en tjänst som ger din restaurang möjlighet att sälja mat på nätet och direkt genom dina

Läs mer

Praktiska och enkla mobila tjänster

Praktiska och enkla mobila tjänster Praktiska och enkla mobila tjänster Appar som underlättar din vardag Ta hjälp av smarta verktyg för att enkelt hantera din ekonomi, när du vill och var du vill. I den här foldern kan du läsa om våra populära

Läs mer

Så lyckas du med marknadsföring och varumärkesbyggande. Lisbeth Larsson. Grant Thornton International. All rights reserved.

Så lyckas du med marknadsföring och varumärkesbyggande. Lisbeth Larsson. Grant Thornton International. All rights reserved. Så lyckas du med marknadsföring och varumärkesbyggande Lisbeth Larsson Världens mest värdefulla varumärken 1. Apple 2. Google 3. IBM 4. McDonalds 5. Microsoft Några kända varumärken i Göteborg Dagens presentation

Läs mer

Digitala Helhetslösningar

Digitala Helhetslösningar Digitala Helhetslösningar Digitala helhetslösningar hjälper företag att på ett enkelt och smidigt sätt göra sig synliga på flera digitala medier med enkla metoder. I dagens digitala värld har företag sällan

Läs mer