Connects your business to a mobile World.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Connects your business to a mobile World. www.appsales.se"

Transkript

1 Connects your business to a mobile World.

2 Vår vision. Connects your business to a mobile World. Den mobila revolutionen är här för att stanna. Smarta telefoner och surfplattor med konstant uppkoppling innebär en förändring i hur människor retaterar till både den fysiska och den digitala världen. Mobiltelefonen har blivit livets fjärrkontroll och för att finnas där när informationen efterfrågas behöver all information göras tillgänglig mobilt.

3 Vad vi tror på! Mobila utvecklingen har kommit för att stanna allt blir mobilt som tjänar på att bli det. Appar dominerar mobilanvändandet och kommer fortsätta att göra det. Mobila lösningar blir en standard men också standardiserade långa utvecklingsprojekt är både för dyra, resurs och tidskrävande för de allra flesta mobila lösningarna. Omnikanal gäller, konsumenten vill handla/agera där det är bäst för dem i var given situation den som inte anpassar sig till det kommer inte att överleva. BYOD är bara början, individen vill använda den teknik man själv har valt av personliga skäl - vill man kommunicera med den mobila generationen ser man till att informationen finns där de vill ha den när de vill ha den. Internt som externt.

4 Vår affärsidé Vi utvecklar kreativa lösningar inom dynamisk & responsiv webb samt appar där många delar på det som är dyrt och lägger fokus och budget på innehåll som förenklar och/eller berikar användarens liv. Våra tjänster gör det möjligt för alla företag och organisationer, oavsett budget att kunna erbjuda sina kunder/partners mobil information. Kundunik utveckling av appar/webb Generiska system för produktion av appar och webb. Skandinavisk design med fokus på användaren

5 Vår värld 2014 NEW YORK USA Kommersiell Partner MALMÖ SWEDEN Vattenverksvägen (TLF) Säljkontor Öresund STOCKHOLM SWEDEN Hammarby Sjöstad: Huvudkontor LOS ANGELES USA Valencia, CA Utveckling offshore AMSTERDAM HOLLAND Kommersiell Partner AHMEDABAD INDIA Ahmedabad Utveckling offshore INDORE INDIA Indore, MP Utveckling offshore

6 Mobila företagsapplikationens roll i den kommersiella mobila strategin handlar initialt om retention och att vårda relationen till befintliga kunder och skapa varumärkesambassadörer. KUNDKLUBB M E M B E R M-HANDEL KUNDTIDNING PROFIL - BRANDING Mobila företagsapplikationer kan framgångsrikt användas för merförsäljning, kuponger, erbjudanden samt i kampanjer och för events. Våra koncept för produktion av kommersiella appar omfattar allt från helt kundunika lösningar till våra unika generiska koncept där många delar på backend-kod, men har egen frontend-design.

7 80% Av Svenskarna har en smartphone 54% Av Svenskarna vill ha Inbjudningar till events i mobilen. 89% Av Svenskarna vill ha erbjudanden i mobilen från företag de är kund hos 44% Av Svenskarna vill ha information om produkter och tjänster i mobilen. 74% Av Svenskarna vill ha rabattkuponger i mobilen. 76% Av Svenskarna har laddat ner en app i mobilen från företag de är kund hos

8 En app samlar upp all din marknadsföring samtidigt som den ger användarna en möjlighet att rekommendera din verksamhet på ett helt nytt sätt. Du kan också se vilken effekt olika marknadsaktiviteter ger genom antal nya APP användare. WWW Smartphoneanvändare som laddar ner en företags APP handlar i snitt 40,4% mer av företagets produkter. Om man gillar ditt företag laddar man ner er app. Appen hittar även sina användare även via Appstores, information och rekommendationer. Webb-appen är även sökbar på Google.!?

9 Traditionella marknadsföringskanaler når kanske många men hur många når ditt budskap? En kund som laddat ner din app har redan visat att de vill ha information från ditt företag och med push når ditt budskap alla med uppkoppling. Appar har mycket låg CPC (cost per klick) då du annonserar i din egen app, något även leverantörer brukar uppskatta om de erbjuds möjligheten.

10 En kund-app har primärt två syften. Att ge information om produkter samt erbjudanden. Med ett lojalitetskort i appen driver man lojalitet och återkomster medan kuponger driver försäljning och kanske får kunden att välja din verksamhet en extra gång om året. Information gör att appen används ofta. Varje år distribueras i Sverige kuponger till ett värde av 15 miljarder kronor; inlösenvärdet ligger på miljoner, vilket innebär cirka fyra procent av det totala värdet. Svenskarna vill ha sina kuponger och vad kan vara smidigare än att ha dem i mobilen. Kuponger skapar snabb volymökning. Lojalitetskort ger något tillbaka till dina lojala kunder. Förutom att det underlättar för dem att hålla reda på sitt lojalitetskort så får ni större flexibilitet att få ut erbjudanden och kampanjer genom att det sker direkt i kundens mobil. Att många som nyttjar sin gåva också handlar något annat är en bonus.

11 Mobila företagsapplikationens roll som problemlösare och kommunikationsverktyg blir allt tydligare om man vill nå alla. KONFEFRENS & MÖTE POLICY & GUIDE HANDBOK? NY PÅ JOBBET TIDNING & INFO. Att mobilisera affärsprocesserna innebär ökad effektivitet och konkurrenskraft samt underlättar kommunikation och samarbete mellan anställda, partners, medlemmar och andra närstående. Med agendan i fickan och all dokumentation på ett ställe gör konferens eller mötesappen det roligare att delta. Agendan är alltid uppdaterad, nyheter informeras om via push, kalendern synkas och dresskoden till middagen finns där. Oavsett om det gäller en miljöpolicy, kvalitetscertifiering eller bolagets representationsregler så är alla dessa dokument bra att ha tillgängliga när de behövs. En app innebär att alla som behöver har uppdaterad information i fickan. Personal, management, produkt, arbetsmetod eller vilken handbok som helst kan appifieras. Det gör handboken tillgänglig direkt i telefonen.när man behöver den. Informationen är alltid uppdaterad och alla har samma version. Alla handböcker borde finnas som app. Att interninformation är en utmaning håller de flesta med om. En mobil informationstidning gör informationen tillgänglig där man är när man behöver den. Dessutom kan man nå ut med viktig information snabbt och effektivt när det verkligen behövs. Det blir allt svårare att nå ut med information via e-post och på intranät. När mobilen blivit livets fjärrkontroll och vi samlar det vi tycker är viktigt där i form av appar är det givet att även arbetet får sin plats på hemskärmen.

12 MOBILAPPEN CORAL En app för dig som snabbt vill komma igång och erbjuda dina kunder eller anställda mobila möjligheter! BAS STANDARD PROFESSIONAL Mobilappen Coral ger dig en HTLM5 baserad webb-app samt två native appar, en för iphone och en för Android alltså tre appar i en med professional paketet Appsales professionella interaktionsdesigners skapar tillsammans med dig en unik design för appen eller apparna och vi hjälper till med distribution genom QR koder, App Store och Google Play. Att utveckla en app är normalt ett projekt på flera månader. Vi kan leverera din App inom 14 dagar från beställning undantaget uppladdning på App Stores som måste godkännas av Apple och Google innan publicering sker. Välj till push-notiser så kan du börja att kommunicera med användarna genom meddelanden så snart de laddat ner appen. Systemet innehåller flera olika moduler för olika syften så din app kan skräddarsys för det ändamål den skall användas. Exempel är kuponger för att driva försäljning, stämpelkort för lojalitet samt kataloger för information. Apparna kan också innehålla kalendrar, bilder, video och musik för internt och externt bruk samt en mängd andra funktioner. Det blir aldrig billigare att skaffa en app och det har aldrig varit mer rätt i tiden, företag i världen har redan valt denna lösning och gör nu mobila affärer.

13 BAS MOBILAPPEN CORAL Webb app HTML5 Professionell design av våra Interaktionsdesigners Uppstart ingår Professionell design bakgrund 5 flikar/sidor med valfria funktioner Uppdatera online MOBILAPPEN CORAL STANDARD Webb app HTML5 + Android App Native Professionell design av våra Interaktionsdesigners Uppstart ingår Professionell design bakgrund 5 flikar/sidor med valfria funktioner Uppdatera online MOBILAPPEN CORAL PROFESSIONAL Webb App HTML5 + Native app för IOS + App för Android. Professionell design av våra Interaktionsdesigners Uppstart ingår Professionell design ikoner/bakgrund 5 flikar/sidor med valfria funktioner Uppdatera online Engångsavgift Per månad Extra flik/sida kr 575 kr 475 kr Engångsavgift Per månad Extra flik/sida kr 575 kr 475 kr Engångsavgift Per månad Extra flik/sida kr 575 kr 475 kr Hantera appens erbjudanden och kuponger. Se hur många som laddat ner de olika apparna. Distribuera med Distribuera med Ansökan på Google Play ingår Hantera appens erbjudanden och kuponger. Se hur många som laddat ner de olika apparna. Push-meddelanden. Skicka obegränsat med meddelanden till användarna. Lägg till Push-notifieringar. 200 kr/mån Distribuera med Ansökan på App Store och Google Play ingår Hantera appens erbjudanden och kuponger. Se hur många som laddat ner de olika apparna.

14 MOBILAPPEN ORANGE Behöver din verksamhet en applikation med Native känsla men till ett lägre pris utan ett omfattande utvecklingsprojekt? Mobilappen Orange skapar simultant kod för både IOS och Andriod samt för både Smartphones och Tablets. Så i praktiken bygger systemet fyra appar på en gång även om vi rekommenderar att skilja på smartphone appar och Tablet/iPad. Apparna kan distribueras via Google Play samt Appstore. Det är möjligt att använda Appsales utvecklar konton för distribution men vi rekommenderar att ansöka om egna konton för sökbarhet och möjligheten att samla alla verksamhetens appar under det egna varumärket. BAS STANDARD PROFESSIONAL Appsales professionella interaktionsdesigners skapar tillsammans med dig en unik design för appen eller apparna och eventuella tillhörande webb funktioner. Välj till push-notiser så kan du börja att kommunicera med användarna genom meddelanden så snart de laddat ner appen. Exempel på funktioner i Orange App är: Laddningssida, informationsflikar, erbjudandeflikar, Google Maps, bildgalleri, nyhetsmodul, RSS flöden, eventkalender med synk, länkningssidor, formulärsidor, QR läsare, kamerafunktion, push notiser, lösenordsskydd m.m. Har ni behov av andra funktioner kan dessa kodas in i lösningen på ett enkelt sätt. Genom att standardisera kod som ofta används sparar vi tid och förkortar processen och kan leverera er applikation med mellan en till två veckors leveranstid från att vi fått fullständigt material.

15 BAS MOBILAPPEN ORANGE App för IOS och Android Kundunik design med standardfunktion. Uppstart ingår Professionell design ikoner/bakgrund 5 flikar med valfria funktioner Ej menystruktur Uppdatera online MOBILAPPEN ORANGE STANDARD App för IOS och Android Kundunik design med samtlig funktionalitet Möjligt att länka in HTML5 funktioner Professionell design ikoner/bakgrund 10 flikar/sidor med valfria funktioner Menynavigering Uppdatera online MOBILAPPEN ORANGE PROFESSIONAL App för IOS och Android Kundunik design med all funktionalitet. Möjligt att länka in HTML5 funktioner Professionell design ikoner/bakgrund 20 flikar/sidor med valfria funktioner Menynavigering Uppdatera online Engångsavgift Per månad Extra flik/sida kr 975 kr 475 kr Engångsavgift Per månad Extra flik/sida kr 975 kr 475 kr Engångsavgift Per månad Extra flik/sida kr 975 kr 475 kr Push-meddelanden. Skicka obegränsat med meddelanden till användarna. Lägg till Push-notifieringar. Hantera appens erbjudanden och kuponger. Se hur många som laddat ner de olika apparna. Push-meddelanden. Skicka obegränsat med meddelanden till användarna. Lägg till Push-notifieringar. Hantera appens erbjudanden och kuponger. Se hur många som laddat ner de olika apparna. Push-meddelanden. Skicka obegränsat med meddelanden till användarna. Lägg till Push-notifieringar. Hantera appens erbjudanden och kuponger. Se hur många som laddat ner de olika apparna. Distribuera med Ansökan på App Store och Google Play ingår Länka in HTML E-handel, PDF, Enkäter All mobil anpassat innehåll Distribuera med Ansökan på App Store och Google Play ingår Länka in HTML E-handel, PDF, Enkäter All mobil anpassat innehåll Distribuera med Ansökan på App Store och Google Play ingår

16 MOBILAPPEN CORAL ORANGE EXEMPEL Mitt Balkan Jovan Radomirs bok om Balkan som app. Innehåller bokkapitel, recept goda råd och karta med tips för ditt besök på Balkan. Finns för IOS och Android. Holmbergs Newsroom Kundtidning med relevant information till Holmbergs kunder. Nyheter och artiklar samt kalander med relevanta händelser. Inspiration för kunden. Haninge Kommun Rapportera platser för bekämpning av jättelokan. Ta bild och skicka in till bekämpningsgruppen som får koordinater sam bevis för förekomsten. Information om jättelokan och hur man skall agera vid kontakt. Arena 305 Malmö Stad Arena 305 är ett musik- och kulturhus för dig som är år gammal. I appen hittar du relevant information, nyheter, kalendarium och alla våra kontaktuppgifter.

17 MOBILAPPEN PURPLE Konsumenten frågar efter erbjudanden, kuponger, event och nyheter nu kan du ge dem det med marknadens ledande system för deals. BAS STANDARD PROFESSIONAL

18 BAS MOBILAPPEN PURPLE App för IOS och Android Kundunik design med standardfunktion. Uppstart ingår Professionell design ikoner/bakgrund Medlemshantering Statistik modul Uppdatera online MOBILAPPEN PURPLE STANDARD App för IOS och Android Kundunik design med samtlig funktionalitet Uppstart ingår multiföretag Professionell design ikoner/bakgrund Medlemshantering med kategori Full statistik Uppdatera online MOBILAPPEN PURPLE PROFESSIONAL App för IOS och Android Kundunik design med all funktionalitet. Uppstart ingår kedja eller klubb Professionell design ikoner/bakgrund Medlemshantering med kategori Full statistik Uppdatera online Engångsavgift Per månad Extra flik/sida kr 1975 kr 475 kr Engångsavgift Per månad Extra flik/sida kr 1975 kr 475 kr Engångsavgift Per månad Extra flik/sida kr 1975 kr 475 kr MER INFO SLÄPPS AUGUSTI 2014 Push-meddelanden. Skicka obegränsat med meddelanden till användarna. Lägg till Push-notifieringar. Hantera appens erbjudanden och kuponger. Se hur många som laddat ner de olika apparna. Push-meddelanden. Skicka obegränsat med meddelanden till användarna. Lägg till Push-notifieringar. Hantera appens erbjudanden och kuponger. Se hur många som laddat ner de olika apparna. Push-meddelanden. Skicka obegränsat med meddelanden till användarna. Lägg till Push-notifieringar. Hantera appens erbjudanden och kuponger. Se hur många som laddat ner de olika apparna. Distribuera med Ansökan på App Store och Google Play ingår Distribuera med Ansökan på App Store och Google Play ingår Distribuera med Ansökan på App Store och Google Play ingår

19 RESPONSIV WEBB Någon* på Google sa redan 2011 att inte synas i mobilen är som att ha stängt på tisdagar vad gäller idag? Idag förväntar sig kunden förutom en bra webblösning också att webbplatsen fungerar för flera enheter. Användandet av flera skärmar bör betraktas utifrån ett affärsperspektiv och lösningen anpassas till användarnas behov. Appsales professionella interaktionsdesigners skapar tillsammans med dig en unik design för er webbplats med fokus på funktion och användarnytta. BAS STANDARD PROFESSIONAL Responsiv webbdesign (RWD) optimerar webbplatsen för olika skärmstorlekar utan att skapa flera webbplatser eller adresser. Med flexibla mallar, CSS frågor och JavaScript anpassas responsiv webbdesign utifrån enhetens visningsstorlek. Detta gäller även bilder, mallar och innehåll som justeras efter skärmtypen. Responsiv webbdesign ger möjligheten att använda enhetsfunktioner som dra, svepa och andra gester som för enheter med pekskärm. Vi använder primärt WordPress för produktion av webbplatser. WordPress har tusentals teman och plug-in lösningar som innebär att det i princip går att skapa nästan vad som helst för webben. Dessutom kan ägaren till webbplatsen på ett enkelt sätt hantera uppdateringar via CMS verktyget. I det fall de just ju 1700 teman eller plugg.-in ändå inte löser behovet hjälper vi er att utveckla en helt unik lösning. Undersökningar visar att 52% av alla lokala sökningar idag görs från en mobil enhet samt att 9 av 10 mobila lokala sökningar leder till ett inköp eller besök. Hela 65% startar sin webbsökning på en smart telefon för att sedan fortsätta via datorn. * Matt Briitin VP Google Europe 2011

20 BAS RESPONSIV WEBB Hemsida i responsivt format för både dator, surfplatta och smartphone skapad i WordPress. Kundunik design och funktioner. Skapande av sida och sidmallar Inläggning av bilder/text/innehåll. Test och publicering. 3 sidor ingår inklusive startsida. RESPONSIV WEBB STANDARD Hemsida i responsivt format för både dator, surfplatta och smartphone skapad i WordPress. Kundunik design och funktioner. Skapande av sida och sidmallar Inläggning av bilder/text/innehåll. Test och publicering. 8 sidor ingår inklusive startsida. RESPONSIV WEBB PROFESSIONAL Hemsida i responsivt format för både dator, surfplatta och smartphone skapad i WordPress. Kundunik design och funktioner. Skapande av sida och sidmallar Inläggning av bilder/text/innehåll. Test och publicering. 15 sidor ingår inklusive startsida. Engångsavgift Per månad Extra sida kr 200 kr 1000 kr Engångsavgift Per månad Extra sida kr 200 kr 850 kr Engångsavgift Per månad Extra sida kr 200 kr 700 kr Blogg eller nyhetsflöde Med en blogg eller ett nyhetsflöde blir sidan levande för användaren och skapar återbesök kr Bildgalleri Ladda upp bilder på produkter eller utförda arbeten för att ge besökaren mer information kr Bildspel / Video Skapa bildspel eller länka video för att fånga besökarens intresse och få fler sökträffar kr LOGO Behöver er logo en uppfräschning Eller behöver ni en helt ny logo kr Grafisk profil Vi tar fram en komplett grafisk profil Inklusive logo kr SEO Grundläggande sökordsoptimering ingår alltid löpande månadsvis hantering 1000 kr mån. AdWords Fråga oss om Adwordsupplägg. Grafisk produktion nytt material I samband med köp av sida 675 kr/timma Webbhotell Vi erbjuder webbhotell från 84 kr/mån Google Analytics Full kontroll på din hemsida med Google. Koppling till ert konto ingår. Hemsidan hanteras i WordPress värdens mest använda verktyg för hemsidor. Google Analytics Full kontroll på din hemsida med Google. Koppling till ert konto ingår. Hemsidan hanteras i WordPress värdens mest använda verktyg för hemsidor. Google Analytics Full kontroll på din hemsida med Google. Koppling till ert konto ingår. Hemsidan hanteras i WordPress värdens mest använda verktyg för hemsidor.

21 RESPONSIV WEBB SHOP Svenskarna handlar för 43 miljarder kronor på nätet under 2014 och 71% handlade något första kvartalet Idag förväntar sig kunden förutom en bra webblösning också att webbplatsen fungerar för flera enheter. Användandet av flera skärmar bör betraktas utifrån ett affärsperspektiv och lösningen anpassas till användarnas behov. Responsiv webbdesign (RWD) optimerar webbplatsen för olika skärmstorlekar utan att skapa flera webbplatser eller adresser. Med flexibla mallar, CSS frågor och JavaScript anpassas responsiv webbdesign utifrån enhetens visningsstorlek. Detta gäller även bilder, mallar och innehåll som justeras efter skärmtypen. Undersökningar visar att 52% av alla lokala sökningar idag görs från en mobil enhet samt att 9 av 10 mobila lokala sökningar leder till ett inköp eller besök. Hela 65% startar sin webbsökning på en smart telefon för att sedan fortsätta via datorn. Appsales professionella interaktionsdesigners skapar tillsammans med dig en unik design för er webbplats med fokus på funktion och användarnytta. Vi använder primärt WordPress tillsammans med WooCommerce för produktion av e-handelslösningar. WooCommerce används redan av över 171,000 e handlare. Oavsett om du driver en stormarknad som säljer tusentals produkter, eller arbetar som en enskild näringsidkare och säljer handgjorda konsthantverk har WooCommerce rätt lösning för dig. Betalnings och fraktmetoder är viktiga för de flesta e- handlare vi implementerar WooCommerce med flera populära alternativ inklusive PayPal Standard (för att acceptera kreditkort och PayPal konto betalningar), Klarna, Postförskott, m.m. Vi erbjuder också möjligheten att koppla på Resurs Banks plugg in för faktura till konsument & företag samt avbetalning. BAS STANDARD PROFESSIONAL

22 BAS RESPONSIV WEBB SHOP Hemsida och webbshop i responsivt touch-optimerat format för både dator, surfplatta och smartphone skapad i WordPress temat Flatsome. Kundunik design och funktioner. Skapande av sida och sidmallar Inläggning av bilder/text/innehåll. Test och publicering. 3 sidor, shop och 5 produkter ingår. Katalogfunktion, varukorg, orderhantering. Enkla produkter. Quick view produkter. Engångsavgift Per månad Extra sida kr 300 kr 700 kr RESPONSIV WEBB SHOP STANDARD Hemsida och webbshop i responsivt touch-optimerat format för både dator, surfplatta och smartphone skapad i WordPress temat Flatsome. Allt från BAS ingår plus nedan 2 extra sidor och 5 extra produkter Inloggningsfunktion med min sida. Önskelista. Filtrera produkter Produktkategorier & avancerade produkter. WooCommerce orderhantering. Engångsavgift Per månad Extra sida kr 300 kr 700 kr RESPONSIV WEBB SHOP PROFESSIONAL Hemsida och webbshop i responsivt touch-optimerat format för både dator, surfplatta och smartphone skapad i WordPress temat Flatsome. Allt från BAS och STANDARD ingår plus nedan 10 extra produkter Facebook login. Megameny. Recensioner av produkter. Sökfunktion. Lagerhantering Implementering av betallösning. Engångsavgift Per månad Extra sida kr 400 kr 700 kr Google Analytics Full kontroll på din hemsida med Google. Koppling till ert konto ingår. Hemsidan hanteras i WordPress värdens mest använda verktyg för hemsidor. Google Analytics Full kontroll på din hemsida med Google. Koppling till ert konto ingår. Hemsidan hanteras i WordPress värdens mest använda verktyg för hemsidor. Google Analytics Full kontroll på din hemsida med Google. Koppling till ert konto ingår. Hemsidan hanteras i WordPress värdens mest använda verktyg för hemsidor.

23 RESPONSIV MOBILAPPEN WEBB CORAL & WEBBSHOP EXEMPEL Babyproffsen Som en av Sveriges största butikskedjor för barn behövde Babyproffsen både en ny responsiv hemsida som fungerar i alla skärmar och närvaro på nätet med en webbshop. Vi har utvecklat lösningen i WordPress tillsamman med en betalningslösning med en plug-in till WooCommerce för Resurs Bank som möjliggör både betalning och avbetalning på webbplatsen.