VINBÄRSNYTT F-3 v.51 Allmän information Vi önskar alla en god jul och ett gott nytt år!

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "VINBÄRSNYTT F-3 v.51 Allmän information Vi önskar alla en god jul och ett gott nytt år!"

Transkript

1 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdag Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl:15:45 17/1 23/2 15/3 2/6 Höstterminens sista dag 21/ Vårterminens sista dag 9/ Föräldraråd Likabehandlingsråd Vi reserverar oss för att det kan ske vissa ändringar i kalendariet VINBÄRSNYTT F-3 v.51 Allmän information Vi önskar alla en god jul och ett gott nytt år! Jullovsfritids: För de barn som anmält sig till jullovsfritids är avdelningarna öppna enligt följande: 22-23/12 Öppning/stängning på Citron sedan är barnen på ordinarie avdelning 27-30/12 Öppning/stängning på Vinbär. Alla barn är på Vinbär. 2-5/1 Öppning/stängning på Citron. Alla barn är på Vinbär/Citron. 9/1 Studiedag: öppning/stängning på Citron sedan är barnen på ordinarie avdelning Kom ihåg att anmäla frånvaro till de avdelningar som är öppna! Skolmaten App - Från och med nästa vecka finns skolmatsmenyn inlagd i en App som heter Skolmaten som går att ladda ner från Appstore. Kvarglömda kläder Läggs i tunnorna vid idrottshallen. Allergier- Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter till skolan. Vid sjukanmälan på sjukanmälanstelefonen tar vi enbart emot sjukanmälan. Behöver ni kontakta oss med anledningar av hämtningar och dylikt ringer ni till arbetslagets telefon. För att vi ska kunna sjukanmäla era barn behöver ni tydligt säga dagens datum, klass, arbetslag och barnet namn. Vid de tillfällen som detta inte framgår kan ni bli uppringda trots att ni ringt in, på grund av att personalen på expeditionen inte kan lägga in frånvaron på Skolwebben. Nummer till sjukanmälan på telefonnummer anmäler ni varje dag innan kl.8.00 om ert barn kommer att vara frånvarande från skolan. Expeditionen lyssnar av och lägger in sjukanmälan direkt på skolwebben. Detta innebär att ni behöver lämna information i en viss ordning för att förenkla hanteringen av sjukanmälan. Ordningen är: datum, klass, avdelning, elevens namn. Frånvaro-app det finns nu en app att ladda ner för att anmäla ert barn som frånvarande. Gå in på hemsidan så finns en beskrivning. Kontakta skolan numret är endast till för sjukanmälan och lyssnas bara av kl varje morgon. Behöver ni komma i kontakt med skolan eftermiddagstid ringer ni på våra arbetslagstelefoner. Telefonnummer till skolan A-huset plan 1: (Citron 3a, Mango 4a och Fritids 3:or) A-huset plan 2: (Vinbär 3c, Vinbär 3d, Mango 4d och Fritidsklubben) Citron B-huset: (förskoleklass Citron, Citron 1a, Citron 2a, Citron 3b) Vinbär B-huset: (förskoleklass Vinbär A, Förskoleklass Vinbär B, Vinbär 1b, Vinbär 2b)

2 Paviljongen plan 1: (Mango 6) Paviljongen plan 2: (Mango 5a, Mango 5b) Fritids Treornas fritidshem i A-huset Hej allihopa! I måndags var vi på fritids under eftermiddagen. Det var pyssel i ateljén, inne samt utelek. I tisdags lekte vi också inne och ute, vi lekte charader och senare kom Leos pappa och hade Show Dance. Det blev väldigt lyckat och det var många som var med. I onsdags fick barnen leka ute eller inne samt vara i ateljén och pyssla. I torsdags stängde vi tidigare än vanligt, så barnen fick leka fritt ute eller inne samt vara i ateljén. Vi avslutade veckan med Fredagsshowen! Nästa vecka händer följande: Måndag Spa, ateljén och utelek. Tisdag Bakning, utelek och idrottshallen (Show Dance med Leos pappa!) Onsdag Ateljén, innelek och leksaksdag. Torsdag JULLOV Fredag JULLOV Vi är ute på skolgården efter mellanmålet innan aktiviteterna drar igång. Ring på telefonnummer: för att få tag på oss under fritidstid. Vi har även startat en blogg om 3:ornas fritids som heter : Vi har tagit bort lösenordet men vi väljer att blurra alla ansikten på barnen! Trevlig helg önskar Batoul, Dejan, Jann, Manuela, Mattias, Veronica & Ximena. Fritids F 2 Måndag 1:or och 2:or var i äventyrsparken, förskolebarnen var ute på gården därefter fria aktiviteter inomhus. Tisdag utedag för förskoleklasser. Julpyssel i ateljén. Onsdag Just dance. Torsdag Ute/inneaktiviter på eftermiddagen skolan stängde p.g.a. pedagogiskt cafe. Fredag Julpyssel i ateljén och sagostund i biblioteket.

3 Idrott och hälsa Åk 1-3 Vecka 50 har vissa klasser haft sin sista lektion, då har vi lekt olika jullekar. Vecka 51 fortsätter vi med jullekar. Vårterminen 2017 kommer årskurs två 2 åka iväg på skolsim på måndagarna. Skolsimmet för elever åk 2 startar Mer information angående simningen kommer i början av terminen. När det gäller lektionerna påminner vi igen om att det är viktigt att barnen har med sig idrottskläder samt skor (obs! för innebruk, ej svart sula) ombyte, handduk med sig till sina idrottslektioner! Förskoleklass A I måndags var vi i populära Äventyrsparken, barnen hade extra många kompisar att leka med då förskoleklass Vinbär B också var där. I tisdags gick vi ner idrottssalen och såg fyrornas fina luciatåg och lyssnade på deras stämningfulla sånger om rymden. Under onsdagen var det julpyssel hela dagen. Barnen har gjort fina julkort och tomtar som ligger på deras hyllor. I torsdags och fredags övade vi vidare med geometriska former och spanade i vår närmiljö för att upptäcka dem. Vi gjorde även en gruppuppgift. Nästa vecka har vi det sista gymnastikpasset för terminen och vi avslutar veckan med att den sista skoldagen (21 december) titta på tvåornas julshow. Vi vill passa på att tacka er föräldrar för ett fint samarbete och samtidigt säga att det är en fröjd att få vara med era underbara barn! Vi önskar er en riktigt god jul och ett gott nytt år! Förskoleklass B Denna vecka=vecka 50 har vi gjort detta bla: Luciatåget som åk.4 bjöd oss på var så fint, alla barnen var väldigt imponerade. Veckans bokstav som var B där lärde Iris kamraterna att vika en båt. Idrotten i torsdags var en önskelektion för innan fick barnen säga vad de ville göra och därefter röstade vi. Det blev fyra olika aktiviteter, de sista för i år. Vi har fortsatt arbetet med de geometriska formerna den här gången har barnen två och två fått göra en begreppskarta, där de har ritat, sorterat och klistrat de olika formerna. Finns uppsatta i klassrummet. Vi har även gjort en utvärdering hur terminen varit, vad vi lärt oss, vad vi vill lära oss mer av i svenska, matte, idrott och musik/bild. Men det var svårt att minnas vad vi gjort under terminen så vi fick börja med att titta i våra arbetspärmar, och de börjar bli fulla! Väldigt givande och bra för minnet. Nästa vecka=vecka 51 gör vi detta: Vi kommer att ta det väldigt lugnt. Pyssla, leka och se på adventskalendern. På onsdag, avslutningsdagen bjuds vi på en show i gympasalen kl.9.20 av skolans kör. Ha nu en riktigt bra jul och ett gott nytt år!!! Tusen tack för ett bra samarbete, vi ses nästa år och då börjar andra halvlek.

4 Vinbär 1b Hej! Sista veckobrevet! Glöm inte att ta med fikabröd till på tisdag den 20:e. Tack för den här terminen! Det har varit roligt och inspirerande att få vara tillsammans med ungarna i 1B! Vi ses och hörs nästa år! Den här veckan har barnen övat läsning och skrivning när de gjort uppgift om Nils Karlsson Pyssling. De har även haft vikarie på torsdagen då Sofia gjort tester i svenska med barnen. Testerna görs enskilt med varje barn då de får säga bokstävernas namn och ljud, läsa os, leta ord i texter, prata om bilden till texten, läsa och sedan prata om texten. Tidskrävande men kul! Saxat från kursplanen i svenska: Kunskapskrav för godtagbara kunskaper i läsförståelse i slutet av årskurs 1 Eleven kan läsa meningar i enkla, bekanta och elevnära texter genom att använda ljudningsstrategi och helordsläsning på ett delvis fungerade sätt. Genom att kommentera och återge någon för eleven viktig del av innehållet på ett enkelt sätt visar eleven begynnande läsförståelse. Med stöd av bilder eller frågor kan eleven också uppmärksamma när det uppstår problem med läsningen av ord eller med förståelse av sammanhanget och prövar då att läsa om och korrigera sig själv. I samtal om texter som eleven lyssnat till kan eleven föra enkla resonemang om texters tydligt framträdande innehåll och jämföra detta med egna erfarenheter. SO Vi har fortsatt jobba med Barnkonventionen och FN. Vi går varje vecka igenom någon eller några av barnkonventionens artiklar (rättigheter). Vi kommer inte att gå igenom alla eftersom de är så många, men samtliga kommer att nämnas! På dessa lektioner gör vi också uppgifter som har med rättigheten i fråga att göra. Engelska: Vi har sett ett avsnitt av Go Yoyo Go som denna vecka handlade om musik. Vi rpatade om vad olika musikinstrument heter på engelska. Matematik Barnen skriver ett riktigt prov, spelar mattespel, gör matteblockspapper och arbetar med Ipad:en. Talkompisar, addition och subtraktion står på menyn. Appar vi arbetar med är: King of math och Mingomatte. Ladda gärna ner hemma! Tack för den här terminen! NO Juluppehåll! Vi fortsätter temaarbetet kring jul i samarbete med ämnet tillsammans med Sofia. Vi har tjuvstartat julen genom att gestalta julkalendern en berättelse om Julen är stulen. Vi kommer även att arbeta med ett julhäfte ämnesövergripande med flera ämnen.

5 Musik Under veckor kommer vi at arbeta med musikens byggstenar: rytm, klang, dynamik och tonhöjd. Rytm tränar vi genom att spela i ensemble, klang tränar vi genom att utveckla vår röst som ett viktigt instrument, dynamik tränar vi genom sång och instrumentspel, tonhöjd tränar vi genom improvisation på piano och tonboxar. Elever får kännedom om garage band och vi inspelar sampler och ljudsaga. Vi fortsätter utveckla sång i kanon och vi berikar vår sångrepertoar med nya sånger Ettor står på scenen nu, Vinter är bra, Nej se det snöar, Dans på skolan. Vi pratar om olika grupper av instrument. Hemuppgifter Tisdag-tisdag: kap 13 i läseboken Vinbär 2b Tack alla för ett trevligt föräldrarfika! Nästa vecka är det skolavslutning på onsdag den 21/12. Då är det klass 2 som står för underhållningen med sin Julshow. Se mer information från Kiti under rubriken. Första veckan på vårterminen ska vi på teater torsdagen den 12/1. Vi kommer då att behöva träffas redan 7.30 för att hinna. Vi ska till Kulturskolans lokaler på Hägerstensåsen där vi ska se Sams teater. Vi träffas i klassrummet. På vårterminen drar också simskolan som vi tidigare berättat om igång. Den kommer att vara måndageftermiddagar med start 16/1. Klass 2B kommer att åka till simskolan och vara åter på skolan senast Förra veckan delades ett informationsblad ut om själva simskolan. Sarina kommer att vikariera för mig från den 28 dec till skolavslutingen så jag får önska god jul och gott nytt år. Vi är klara med självbiografierna som finna att läsa på tavlan i klassrummet. Eleverna har även skrivit dikter som vi har använt oss av i adventskalender. Ett samlat julinspirerat dikthäfte kommer även att delas ut på julavslutningen. Matematik Vi har fortsatt arbeta med multiplikation i olika former och repeterat. Hjälp barnen att komma ihåg sin matteläxa. Den som varit ledig/ sjuk behöver också i de allra flesta fall träna för att tillgodogöra sig det som vi lärt oss i skolan. SO Vi har skrivit kort fakta om julens olika traditoner samt arbetat med läsförståelse i ämnet. NO Vi har fortsatt arbetet med olika väsen och myter. Den här veckan har det bl a handlat om Näcken, Vättar och tomtar. Vi har sett film, läst bok,pratat, diskuterat, berättat och pysslat. På vårterminen kommer barnen att dramatisera kring väsen/myter tillsammans med Kiti. Engelska Vi har haft jultema med julglosor, lärt om traditioner, gjort Christmas cards och tittat på Peppa pigs Christmas. Musik Vi har börjat träna våra viktiga sånger till julavslutningen. Elever kommer att framföra fem låtar: Mössens julafton, Midnatt råder, Jag såg mamma, Tomten knackar på min dörr och We

6 wish you. Vi fortsätter utveckla våra kunskaper om garage band och vi kommer att inspela sampler och ljudberättelser. Elever får kännedom om dynamik och klang. Vi utvecklar sång i kanon. Vi i åk 2 fortsätter arbetet kring att skapa fram och öva in en julshow i samarbete med musiken. Ni föräldrar till barnen i åk 2 kan se framemot en härlig julshow av och med era barn. Vi kommer att ha genrep tillsammans med alla barnen i åk 2 tisdagen den 20/12 i gymnastiksalen ca Därför ber vi er att hämta era barn efter den dagen. GLÖM INTE KOSTYM!! Det är valfritt hur man vill klä sig i sin roll och alla barnen vet vilka roller de har. Hjälp gärna till där hemma att hitta något som passar. Julshowen visas upp i gympasalen onsdagen den 21/12 kl Varmt välkomna! Vid frågor kan ni kontakta mig på: kirsti.hansson@stockholm.se Hemuppgifter: SV: Läxfritt Ma: Nästa läxa kommer V3, nästa år! 3C Föräldramöte 12/1-17 Vi tar en träff i klassrummet då ni får möjlighet att prata om klassresan och annat kör vi igång. Vi har haft temavecka i matematik så ingen svenska alls faktiskt! NO/SO Bara matte hela veckan. Matematik Division är nytt och enkelt tycker barnen. Vi kör klart med det nu innan jul så dyker en ny bok upp nästa termin med nya utmaningar. Engelska Vi räknade upp till 20, sjöng sånger och gjorde hörövningar. Musik Vi fortsätter arbeta med musikens byggstenar. Vi tränar rytm och dynamik med hjälp av djembetrummor. Elever spelar i ensemble. Vi berikar vår sångrepertoar med sånger om rymden och vinter. Elever har börjat arbeta med Garage band och sampler. De kommer att testa radioteater och göra enkla framträdanden. Sista veckan har eleverna fått ha önskelektion och vi har gjort flera favoritövningar från terminen.

7 Idrott och hälsa Hemuppgifter för 3 C Ingen denna vecka men till fredagen den 13:e januari vill jag att barnen har gjort repetitionskapitlet längst bak i matematikboken. Kan göras på lovet om man får en tråkig stund annars under vecka 2. Sedan börjar vi med nya matematikboken vecka 3. 3D Nästa vecka är det skolavslutning, skolan slutar kl 12 och fritids tar då vid, på onsdag den 21/12 och vårterminen börjar tisdag den 10 januari kl Vi läser vidare om forntiden, där har vi nu kommit till bronsåldern och hur människan levde då och vilka föremål de tillverkade. Eleverna har med hjälp av stödord skrivit faktatexter samt berättande texter. Vi fortsätter jobba med rättstavning, läsförståelse och även högläsning. Det märks att eleverna tänker på stavning när de skriver. NO/SO Vi fortsätter med temat teknik, där eleverna jobbar med Jaan, Batoul, Camilla S, Manuela och mig. Vi har nu kommit igång med forntiden och läst om stenåldern samt jägarsamhällen och pratat om hu människor levde då och hur vi lever nu. Fråga barnen om det. Matematik Vi räknar på med multiplikation och tränat på problemlösning. Eleverna behöver fortsätta träna på multiplikationstabellerna. Vi har gemensamt löst räknehändelser på tavlan och pratat mycket om begrepp. Vi har börjat prata division och delat. Denna vecka har vi gjort ett litet matteprov..både för att jag ska stämma av kunskaperna i matematik men även träna inför nationella proven. Engelska Vi arbetar med att vi har enkla dialoger med varandra på engelska. Vi läser enkla engelska texter där vi översätter från svenska till engelska. Musik Vi fortsätter arbeta med musikens byggstenar. Vi tränar rytm och dynamik med hjälp av djembetrummor. Elever spelar i ensemble. Vi berikar vår sångrepertoar med sånger om rymden och vinter. Elever har börjat arbeta med Garage band och sampler. De kommer att testa radioteater och göra enkla framträdanden. Sista veckan har eleverna fått ha önskelektion och vi har gjort flera favoritövningar från terminen. Hemuppgifter: Matteläxa och skrivläxa tar jullov. Men jag skulle vilja att eleverna övar högläsning och multiplikationstabellen över julen. :-) Hälsningar hela Vinbärs arbetslag.

CITRONNYTT vecka 51 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 51 F-klass - årskurs 3 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

KALENDARIUM. Skolmaten App - Från och med nästa vecka finns skolmatsmenyn inlagd i en App som heter Skolmaten som går att ladda ner från Appstore.

KALENDARIUM. Skolmaten App - Från och med nästa vecka finns skolmatsmenyn inlagd i en App som heter Skolmaten som går att ladda ner från Appstore. KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdag Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

CITRONNYTT vecka 48 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 48 F-klass - årskurs 3 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

KALENDARIUM. Skolmaten App - Från och med nästa vecka finns skolmatsmenyn inlagd i en App som heter Skolmaten som går att ladda ner från Appstore.

KALENDARIUM. Skolmaten App - Från och med nästa vecka finns skolmatsmenyn inlagd i en App som heter Skolmaten som går att ladda ner från Appstore. KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdag Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.51 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.51 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.51 Allmän information Vi önskar alla elever och föräldrar ett härligt jullov! KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov 21/12-7/1

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Vårterminens första dag 8 januari 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi

Läs mer

CITRONNYTT vecka 50 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 50 F-klass - årskurs 3 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.3 Allmän information Vi önskar er alla en god fortsättning på det nya året!

VINBÄRSNYTT F-3 v.3 Allmän information Vi önskar er alla en god fortsättning på det nya året! VINBÄRSNYTT F-3 v.3 Allmän information Vi önskar er alla en god fortsättning på det nya året! KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdag Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges

Läs mer

MANGO Åk 4-6 vecka 35

MANGO Åk 4-6 vecka 35 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov: v.44 Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.52 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.52 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.52 Allmän information Vi önskar alla elever och föräldrar ett härligt jullov! KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov 21/12-7/1

Läs mer

KALENDARIUM. Skolmaten App - Från och med nästa vecka finns skolmatsmenyn inlagd i en App som heter Skolmaten som går att ladda ner från Appstore.

KALENDARIUM. Skolmaten App - Från och med nästa vecka finns skolmatsmenyn inlagd i en App som heter Skolmaten som går att ladda ner från Appstore. KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdag Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

KALENDARIUM. Uppdaterat kalendarium: Var uppmärksam på att det finns en del ändringar i kalendariet.

KALENDARIUM. Uppdaterat kalendarium: Var uppmärksam på att det finns en del ändringar i kalendariet. KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdag Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Planeringsdag 12/5 (Skolan stängd) Kristi himmelsfärd: 26/5 Studiedag 5/6 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar

Läs mer

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter till skolan.

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter till skolan. KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl

Läs mer

CITRONNYTT vecka 49 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 49 F-klass - årskurs 3 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

KALENDARIUM. Skolmaten App - Från och med nästa vecka finns skolmatsmenyn inlagd i en App som heter Skolmaten som går att ladda ner från Appstore.

KALENDARIUM. Skolmaten App - Från och med nästa vecka finns skolmatsmenyn inlagd i en App som heter Skolmaten som går att ladda ner från Appstore. KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdag Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

CITRONNYTT vecka 4 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 4 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 4 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Planeringsdag 12/5 (skolan stängd) Kristi himmelsfärd:

Läs mer

Allmän information Friluftsdagen på Zinkensdamms IP onsdagen 3 juni. Obs! Alla förskoleklasser, ettor och tvåor samlas 8.45 på

Allmän information Friluftsdagen på Zinkensdamms IP onsdagen 3 juni. Obs! Alla förskoleklasser, ettor och tvåor samlas 8.45 på KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl 15:45 Likabehandlingsråd Föräldraråd Vårterminens

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.37 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.37 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.37 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Studiedag 5/6 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.15-16

VINBÄRSNYTT F-3 v.15-16 VINBÄRSNYTT F-3 v.15-16 Allmän information KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdag Påsklov: 10/4-13/4 Planeringsdag 12/5 (Skolan stängd) Kristi himmelsfärd: 26/5 Studiedag 5/6 Sveriges nationaldag:

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.7 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.7 Allmän information KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov 29/2 3/3 Påsklov 29/3 1/4 Planeringsdag för personalen, skolan stängd 25/4 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar

Läs mer

CITRONNYTT vecka 3 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 3 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 3 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

CITRONNYTT vecka 35 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 35 F-klass - årskurs 3 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov: v.44 Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.11

VINBÄRSNYTT F-3 v.11 VINBÄRSNYTT F-3 v.11 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdag Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Planeringsdag 12/5 (Skolan stängd) Kristi himmelsfärd: 26/5 Studiedag 5/6 Sveriges nationaldag: 6/6

Läs mer

KALENDARIUM höstterminen 2014. Torsdag den 11 december önskar vi att ni hämtar era barn kl.15.45 med anledning av att all personal har kvällsmöte.

KALENDARIUM höstterminen 2014. Torsdag den 11 december önskar vi att ni hämtar era barn kl.15.45 med anledning av att all personal har kvällsmöte. KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter på skolan.

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter på skolan. KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Vårterminens första dag 8 januari 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.38 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.38 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.38 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

Friidrottsdag på Zinkensdamm IP KALENDARIUM

Friidrottsdag på Zinkensdamm IP KALENDARIUM KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl:15:45 Vårterminens sista dag 9/6 Skolavslutning

Läs mer

MANGO Åk 4-6 vecka 51

MANGO Åk 4-6 vecka 51 MANGO Åk 4-6 vecka 51 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar

Läs mer

CITRONNYTT vecka 47 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 47 F-klass - årskurs 3 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.23

VINBÄRSNYTT F-3 v.23 VINBÄRSNYTT F-3 v.23 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdag Studiedag 5/6 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Vårterminens sista dag 9/6

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.38

VINBÄRSNYTT F-3 v.38 VINBÄRSNYTT F-3 v.38 KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Pedagogiskt forum Skolan stänger 15.45 5/10 7/11

Läs mer

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter till skolan.

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter till skolan. KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

CITRONNYTT vecka 9-10 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 9-10 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.5 KALENDARIUM. Uppdaterat kalendarium: Var uppmärksam på att det finns en del ändringar i kalendariet.

VINBÄRSNYTT F-3 v.5 KALENDARIUM. Uppdaterat kalendarium: Var uppmärksam på att det finns en del ändringar i kalendariet. VINBÄRSNYTT F-3 v.5 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdag Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Planeringsdag 12/5 (Skolan stängd) Kristi himmelsfärd: 26/5 Studiedag 5/6 Sveriges nationaldag: 6/6 På

Läs mer

CITRONNYTT vecka 38 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 38 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

CITRONNYTT vecka 19 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 19 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 19 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! Borttappade kläder: Det finns en hel del upphittade kläder på skolan. Dessa i kartonger under trappan i B-huset. Saknar ni något så

Läs mer

KALENDARIUM höstterminen 2014

KALENDARIUM höstterminen 2014 KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

CITRONNYTT vecka 11 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 11 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 11 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! Sommarstängt 2017- Då vi vet att många börjar planerar sin sommarsemester redan nu så vill vi meddela att Årstadalsskolan kommer ha

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.36

VINBÄRSNYTT F-3 v.36 VINBÄRSNYTT F-3 v.36 KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Föräldramöte 7/9 kl. 18.00 19.30 Pedagogiskt forum

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.18

VINBÄRSNYTT F-3 v.18 VINBÄRSNYTT F-3 v.18 Allmän information KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdag Planeringsdag 12/5 (Skolan stängd) Kristi himmelsfärd: 26/5 Studiedag 5/6 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar

Läs mer

CITRONNYTT vecka 23. Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! Allmän Information. KALENDARIUM vårterminen 2015

CITRONNYTT vecka 23. Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! Allmän Information. KALENDARIUM vårterminen 2015 CITRONNYTT vecka 23 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Vårterminens första dag 8 januari 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.48 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.48 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.48 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar

Läs mer

CITRONNYTT vecka 9 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 9 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov 29/2 3/3 Påsklov 29/3 1/4 Planeringsdag för personalen, skolan stängd 25/4 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar

Läs mer

MANGO Åk 4-6 vecka 23

MANGO Åk 4-6 vecka 23 MANGO Åk 4-6 vecka 23 KALENDARIUM Hej alla barn och föräldrar. Lov, studiedagar och planeringsdagar Studiedag 5/6 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.22 Allmän information Friluftsdagen på Zinkensdamms IP onsdagen 3 juni. Läs mer under respektive klass!

VINBÄRSNYTT F-2 v.22 Allmän information Friluftsdagen på Zinkensdamms IP onsdagen 3 juni. Läs mer under respektive klass! KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl 15:45 21 maj Likabehandlingsråd Föräldraråd Vårterminens

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.47 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.47 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.35 Allmän information Vi önskar er varmt välkomna till ett nytt läsår hos oss på Årstadalsskolan!

VINBÄRSNYTT F-3 v.35 Allmän information Vi önskar er varmt välkomna till ett nytt läsår hos oss på Årstadalsskolan! KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov: v.44 Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.51 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär!

VINBÄRSNYTT F-3 v.51 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! VINBÄRSNYTT F-3 v.51 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Planeringsdag 8/1 (fritids stängt) Studiedag 9/1 (Fritids öppet)

Läs mer

CITRONNYTT vecka 50 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 50 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.46 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär!

VINBÄRSNYTT F-3 v.46 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! VINBÄRSNYTT F-3 v.46 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Planeringsdag 8/1 Fritids stängt Studiedag 9/1 Fritids öppet På studiedagar

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.39. Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! KALENDARIUM HT-2017

VINBÄRSNYTT F-3 v.39. Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! KALENDARIUM HT-2017 VINBÄRSNYTT F-3 v.39 KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Pedagogiskt forum Skolan stänger 15.45 5/10 7/11

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.46 Allmän information Hoppas att alla haft ett skönt höstlov!

VINBÄRSNYTT F-3 v.46 Allmän information Hoppas att alla haft ett skönt höstlov! KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdag Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.40 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.40 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.40 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.14

VINBÄRSNYTT F-3 v.14 VINBÄRSNYTT F-3 v.14 Allmän information KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdag Påsklov: 10/4-13/4 Planeringsdag 12/5 (Skolan stängd) Kristi himmelsfärd: 26/5 Studiedag 5/6 Sveriges nationaldag:

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.43 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-3 v.43 Allmän information KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov: v.44 Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar

Läs mer

CITRONNYTT vecka 41 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 41 F-klass - årskurs 3 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov: v.44 Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar

Läs mer

VINBÄRSNYTT 3-5 vecka 41 Allmänt

VINBÄRSNYTT 3-5 vecka 41 Allmänt KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

CITRONNYTT vecka 5 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 5 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 5 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! Sommarstängt 2017- Då vi vet att många börjar planerar sin sommarsemester redan nu så vill vi meddela att Årstadalsskolan kommer ha sommarstängt

Läs mer

CITRONNYTT vecka 43 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 43 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.39 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.39 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.39 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.6 KALENDARIUM. Uppdaterat kalendarium: Var uppmärksam på att det finns en del ändringar i kalendariet.

VINBÄRSNYTT F-3 v.6 KALENDARIUM. Uppdaterat kalendarium: Var uppmärksam på att det finns en del ändringar i kalendariet. VINBÄRSNYTT F-3 v.6 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdag Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Planeringsdag 12/5 (Skolan stängd) Kristi himmelsfärd: 26/5 Studiedag 5/6 Sveriges nationaldag: 6/6 På

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.42 Allmän information Lärstilsvecka Vecka 42 kommer vi att fokusera på lärstilar som är en av våra hörnstenar.

VINBÄRSNYTT F-3 v.42 Allmän information Lärstilsvecka Vecka 42 kommer vi att fokusera på lärstilar som är en av våra hörnstenar. KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov: v.44 Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.41 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.41 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.41 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.37

VINBÄRSNYTT F-3 v.37 VINBÄRSNYTT F-3 v.37 KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Pedagogiskt forum Skolan stänger 15.45 5/10 7/11

Läs mer

CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 2 CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl 15:45

Läs mer

CITRONNYTT vecka 37 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 37 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

CITRONNYTT vecka 18 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 18 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

CITRONNYTT vecka F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 15-16 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! Borttappade kläder: Det finns en hel del upphittade kläder på skolan. Dessa ligger i sopsäckar och i kartonger under trappan i B-huset.

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.38 Allmän information Tack för ert deltagande vid föräldramötet!

VINBÄRSNYTT F-2 v.38 Allmän information Tack för ert deltagande vid föräldramötet! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill

Läs mer

Vi välkomnar Manuela - som arbetstränar hos oss fram till sommarlovet. Hon kommer att vara på fritids i A-huset måndagar, tisdagar och onsdagar.

Vi välkomnar Manuela - som arbetstränar hos oss fram till sommarlovet. Hon kommer att vara på fritids i A-huset måndagar, tisdagar och onsdagar. KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill

Läs mer

CITRONNYTT vecka F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.49 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär!

VINBÄRSNYTT F-3 v.49 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! VINBÄRSNYTT F-3 v.49 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Planeringsdag 8/1 (fritids stängt) Studiedag 9/1 (Fritids öppet)

Läs mer

CITRONNYTT vecka 12 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 12 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 12 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! Sommarstängt 2017- Då vi vet att många börjar planerar sin sommarsemester redan nu så vill vi meddela att Årstadalsskolan kommer ha

Läs mer

CITRONNYTT vecka 47 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 47 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

CITRONNYTT vecka 36 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 36 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 36 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.11 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.11 Allmän information KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov 29/2 3/3 Påsklov 29/3 1/4 Planeringsdag för personalen, skolan stängd 25/4 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.50 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär!

VINBÄRSNYTT F-3 v.50 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! VINBÄRSNYTT F-3 v.50 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Planeringsdag 8/1 (fritids stängt) Studiedag 9/1 (Fritids öppet)

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.13

VINBÄRSNYTT F-3 v.13 VINBÄRSNYTT F-3 v.13 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdag Påsklov: 10/4-13/4 Planeringsdag 12/5 (Skolan stängd) Kristi himmelsfärd: 26/5 Studiedag 5/6 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.13 Allmän information Vi önskar alla en glad påsk och ett härligt påsklov!

VINBÄRSNYTT F-2 v.13 Allmän information Vi önskar alla en glad påsk och ett härligt påsklov! KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Påsklov 29/3 1/4 Planeringsdag för personalen, skolan stängd 25/4 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar då vi vill att

Läs mer

CITRONNYTT vecka 42 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 42 F-klass - årskurs 3 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov: v.44 Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar

Läs mer

VINBÄRSNYTT 3-5 vecka 39 Allmänt

VINBÄRSNYTT 3-5 vecka 39 Allmänt KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

CITRONNYTT vecka 9-10 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 9-10 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 9-10 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! Sommarstängt 2017- Då vi vet att många börjar planerar sin sommarsemester redan nu så vill vi meddela att Årstadalsskolan kommer ha

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.42 Allmän information Tack för ert engagemang på veckans föräldraråd protokollet kommer att läggas ut på hemsidan under nästa vecka.

VINBÄRSNYTT F-2 v.42 Allmän information Tack för ert engagemang på veckans föräldraråd protokollet kommer att läggas ut på hemsidan under nästa vecka. KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.9-10

VINBÄRSNYTT F-3 v.9-10 VINBÄRSNYTT F-3 v.9-10 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdag Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Planeringsdag 12/5 (Skolan stängd) Kristi himmelsfärd: 26/5 Studiedag 5/6 Sveriges nationaldag: 6/6

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Vårterminens första dag 8 januari 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi

Läs mer

CITRONNYTT vecka 46 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 46 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

CITRONNYTT vecka 50 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 50 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.19

VINBÄRSNYTT F-3 v.19 VINBÄRSNYTT F-3 v.19 Allmän information KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdag Planeringsdag 12/5 (Skolan stängd) Kristi himmelsfärd: 26/5 Studiedag 5/6 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar

Läs mer

CITRONNYTT vecka 40 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 40 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

CITRONNYTT vecka 37 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 37 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 37 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges

Läs mer

Fritids Treornas fritidshem i A-huset KALENDARIUM. Kvarglömda kläder Läggs i tunnorna vid idrottshallen.

Fritids Treornas fritidshem i A-huset KALENDARIUM. Kvarglömda kläder Läggs i tunnorna vid idrottshallen. KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov: v.44 Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.47 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär!

VINBÄRSNYTT F-3 v.47 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! VINBÄRSNYTT F-3 v.47 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Planeringsdag 8/1 Fritids stängt Studiedag 9/1 Fritids öppet På studiedagar

Läs mer

CITRONNYTT vecka 49 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 49 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.41 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär!

VINBÄRSNYTT F-3 v.41 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! VINBÄRSNYTT F-3 v.41 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte

Läs mer

CITRONNYTT vecka 6 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 6 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 6 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! Sommarstängt 2017- Då vi vet att många börjar planerar sin sommarsemester redan nu så vill vi meddela att Årstadalsskolan kommer ha sommarstängt

Läs mer