Kungälvs Roddklubb Verksamhetsberättelse 2016

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Kungälvs Roddklubb Verksamhetsberättelse 2016"

Transkript

1 Kungälvs Roddklubb Verksamhetsberättelse 2016

2 Föreningen Klubben har återigen haft ett mycket bra år. Det mesta har utvecklats i positiv riktning. Mycket på grund av vi har en bra organisation med ordning och reda. Alla styrelsemedlemmar har egna områden, som de själva har ansvar för. När det gäller tränings/tävlingsverksamheten så fortsätter den att utvecklas. Vi har en bra rekrytering av nya ungdomar och de som hållit på ett tag har varit mycket framgångsrika på tävlingsbanorna. Nu är det dags att ta ytterligare steg och satsa på lite hårdare träning för de äldsta ungdomarna. Tyvärr är vi lite tunna på seniorsidan, men om vi sköter ungdomsverksamheten så kommer vi om några år att ha flera framgångsrika seniorer. När det gäller motionssektionen så har en stor grupp som tränar och tävlar både inom rodd och skidåkning. Denna grupp är också mycket viktig när det gäller att sköta klubbhus och båtmaterial. Vi har också en "Pensionärsgrupp" som förutom träning också hjälper till med allt möjligt. Framöver krävs det dock ännu mer ideella insatser, om vi skall kunna bedriva en verksamhet där alla kan vara med. Under året har vi också bedrivit Idrottsskola för ensamkommande flyktingbarn. Det är ca 30 ungdomar som får pröva olika sporter. Bl.a. rodd. Förhoppningsvis blir det en del som fastnar för roddsporten. Tyvärr har vi fått göra ett uppehåll när det gäller Flyktingungdomarna. Det har varit vissa problem med samordningen med kommunens personal, men förhoppningsvis så löser sig detta så att vi kan fortsätta. Vi tycker att detta är en mycket viktig del i integrationsarbetet. Ekonomi När det gäller ekonomin så växer omsättningen år för år. I år har omsättningen gått över 1 mkr, så det ligger ett stort ansvar på styrelsemedlemmar att ha koll på inköp och aktiviteter. Under året har det investerats i material för över kr, äldre material har renoverats och kompletterats för ca kr. Tack sponsorer, stiftelser, fonder och bidragsgivare! Framtiden Det mest spännande vi har framför oss är planerna på ett nytt klubbhus. Byggruppen har kommit långt i planeringen när det gäller placering och utformning. Nu har vi kommit så långt att vi lämnat in en bygglovsansökan och kan förhoppningsvis få svar på om vi får bygga på den plats vi tänkt oss. Bygget innebär en stor utmaning för klubben. Inte minst finansieringen. Mot bakgrund av de senaste årens utveckling har vi all anledning att se ljust på klubbens framtid.

3 Träning- och Tävlingsverksamhet Verksamhetsåret inleddes med fina träningsförhållande där vi kunde ro med ungdomarna en bra bit in i november även detta år. Vi har gjort flera aktiviteter som varit uppskattade under vinterträningen som träningsläger i Falkenberg, ett par turer till Skidome och Klätterdomen. Varit representerade på de närmaset roddmaskinstävlingarna. Under julledigheten genomförde vi ett skidläger i Orsa i samverkan med Sollerönsroddklubb och Strömstads roddgymnasium. Ett kanon läger med bra instruktörer, bra mat och ett kanonboende, där över 35 ungdomar deltog totalt. Resultat av detta blev att 6 av våra ungdomar senare under vintern genomförde en kortvasa över 30 km härlig förberedelse! Vi kom även i år igång tidigt med rodden på älven, introducerade nya ungdomar till vår härliga sport före påsklägret, åter i Berlin. Under detta läger hade vi flera teoripass att välja på utifrån styrka, teknik, stretching, kost mm. Deltog gjorde vi på regattor på Öresjö, Ryrsjön, Råda Siö, Sorö, Åkulla, Åhus, Sarpsborg, Farsta och Hamburg. Då det under våren var väldigt tunt med aktiviteter så ordnade vi en egen regatta för ungdomar. På denna regatta, som ordnades med kort framförhållning, deltog 10 st junior fyror som rodde över 800 m, 3000 m eller 4500 m från Mölndal, Kungälv, Göteborg och Trollhättan. Dagen fortsatte med diverse samarbetsövningar i lagform och ett besök med alla ungdomar på Liseberg. Tack Svenska roddförbundet för bidrag till arrangemanget! Juniorerna presterar bra på träningarn och då kommer även resultaten. Många fina prestationer har det varit som genererade total seger på Hallands ungdomsregatta, en andra plats på Hamnregattan i Åhus, ett flertal final och medaljplatser på SM. Då mycket av träningen sker med tränare på vattnet och i lagbåtar med fokus på teknik och fart, så ligger vi långt fram här. Som reporten via livesändning från Sarpsborg utryckte det om våra juniorer i direktsändning: «Väldigt bra rodd detta här! Nydlig teknik. Väldigt bra för en junior C båt det här.» Av våra juniorer har också 5 fått möjligheten att representera Sverige på Baltic cup i Hamburg, och fler verkar intresserade av att försöka vara på denna nivå till kommande år. Till hösten 2017 kommer vi att vara en del i roddförbundets och Mimers hus NIU gymnasium. Avtal med Mimers, SR, Skolverket är klart. Nu har vi 1 elev på mimers idrottsprofil och träning sker måndag och fredag morgon, vi är 2-4 som är med vid dessa träningstillfällen häng på!

4 Motionssektionen En stabil grupp motionärer har under året varit aktiva på alla möjliga sätt. Inte minst då det gäller våra klubbaktiviteter. Som vanligt de senaste åren har vi en grupp som sköter klubblokalen på ett sätt som kan ge en tår i ögat. Där städas, töms papperskorgar och jagas små fyrbenta vänner som lever på rester från alla handa tillställningar i klubbhuset. Kan vi hjälpas åt att ta med matrester från klubben så skulle det betyda mycket för renhållningen. Motionärer har varit delaktiga i strandstädning och Göteborgs-varvat vilket ger klubben goda intäkter. Ett stort TACK till alla er som hjälper till för att hålla klubben igång. Motionerandet har skett på lite olika dagar och med olika ambitioner. Vilket jag tror är alldeles utmärkt här borde finnas utrymme för alla. En grupp, uppfattar jag, kör relativt mycket i träningshallen, en annan grupp ror regelbundet dagtid och en tredje grupp, växer aldrig till sig utan, kör på de gamla tiderna med ambitionen att hänga med ungdomarna. Följande evenemang är ett axplock av vad som gjorts i träning och tävlingssammanhang: König Ludvig lauf blev inställt och blev i stället ett träningsläger i Italien. Borås maraton. Ett skidlopp på 4,2 mil. Vasaloppet Ryrsjö regattan Rådasiö regattan FISAS Master i Köpenhamn Som jag skrev föregående år så skulle en motionsdubbel införskaffas. Den är nu på plats och kan ge nybörjare och rutinerade roddare tillfälle att ro såväl på älven som ute till havs. Vi är några som ser fram emot att testa dubbeln runt Marstrand vid lämpligt väder. Den är byggd för att gå i öppen sjö så det finns stora möjligheter att den testas i skarpt läge kommande säsong. Bled i Slovakien är målet för många av våra vuxna roddare kommande säsong. Här finns gott om rum just nu så alla som är intresserad kan hänga på. Tyvärr verkar det som man får ta snabba beslut om vi vill bo på samma hotell. Önskar er alla en fin Vinterträning! Motionssektionen/Janne

5 Bussen säsongen 2016 Här kommer ett samfällt omdöme från chaufförerna som kört bussen under innevarande säsong. Lysande!!! Omdöme grundar sig huvudsakligen på att vi lärt oss, *Fransyskans egenheter, nu har vi bra fart både uppför och nedför. Detta genom att man är noggrann med rätt varvtal när det drar ihop sig till kuperade vägsträckor. Håkan sköter med bravur besiktningar och underhåll som skall göras på verkstad. För övrigt hjälps roddare åt att hålla limousinen hel o ren. Ungdomarna har på ett fördömligt sätt städat ut bussen ett antal gånger. Stort Tack för det. Lastningen har sköts exemplariskt då vi haft en hel hög föräldrar som hjälpt oss med surrningarna. Tack till alla er som hjälpt till på busstaket. Takräcket har genomgått en mindre ombyggnad så att det är möjligt att köra i Tyskland med två lager på taket. Tyvärr innebär det att 8+ får stanna hemma. Höjden blir ganska exakt 4 meter efter förändringen om vi lastar singlar och dubblar på det övre planet. Bussen har under året rullat knappa 800 mil vilket gör att vi håller oss inom budgeten. Samtliga våra sponsorer har fått sina logotyper på bussen vilket gett oss ett välbehövligt tillskott i kassan. Namnet Fransyskan kommer från att den stått som utställnings och demo buss i Frankrike under sin tonårstid. Alla chaufförer/ Janne Roddskola - Idrottsskola Under våren deltog vi för sjätte året i rad i Kungälvs kommuns Idrottsskola där tre grupper med 10-åringar fick prova på och lära sig grunderna i rodd. Några nya blev intresserade och deltog även i Roddskolan som hölls under de tre första veckorna på sommarlovet med Vera och Petter som huvudledare, Carin som hjälpte till med planering och förberedelser samt flera erfarna roddare som fungerade som extraledare där det behövdes. Båda dessa nybörjaraktiviteter blev lyckade och eftersom intresse att fortsätta fanns från flera nya så har Ulrika, Peter, Camilla, Torbjörn och Vera under hösten bedrivit en träningsgrupp för nybörjare där fokus låg på deras utveckling inom rodd samt att komma in i klubbens gemenskap. Sammanfattningsvis har året varit positivt för klubbens rekrytering och vi har skapat oss ett gott anseende, bl.a. hos många potentiella nya medlemmar i framtiden samt deras föräldrar, genom att sköta våra aktiviteter på ett bra sätt.

6 Integration Under våren 2015 startades idrottsskolan för nyanlända under ledning av Göran med flera inblandande föreningar, där vi självklart var en del. Hösten 2015 kom det väldigt många nyanlända ungdomar till Kungälv, så strukturen för idrottsskolan med koppling till respektive boende fungerade sådär. Då det under vintern öppnades ett boende i grannfastigheten med roddklubben bjöds dessa in till träning. Under vintern stod gymmet till detta boendets förfogande under en kväll i veckan och under våren startades roddskola upp. Detta gjordes i samband övrig rekryteringsverksamhet. För att få ro ville vi ha lite koll på simkunskapen, motivationen var det inget fel på, den13 april med ca 10 gradigt vatten simmade en nyanländ kille över till Fars hatt och tillbaka. När han kom upp så skulle han ro härligt motiverad! Båtmaterial Under året har vi med egna medel finansierat en ersättare till Skegge, Skegge II, Empacher 4-, vi har renoverat upp våra 2 st Wolloner singlar för juniorerna. Vi har även haft flyt med bidragsansökningar från Skandia Ideer för livet, Göteborgs barnhusfond, ThordenStiftelsen och Västsvenska idrottsförbundet. Dessa har under året bidragit till medel som finansierat en ny följebåt av modell Katamaran, en havsrodddubbel och flera par nya åror. Då vi har en ökad verksamhet inom alla kategorier och vårt material då har använts betydligt mer de senaste åren, så har även kostnaderna för underhåll och ersättning ökat. Några båtar har vi avyttrat till andra föreningar, Skegge och Mycklaborg.

7 Klubbhuset Rapport från Byggruppen Byggruppen startade den 4 juni Därefter har vi haft 9 möten fram till att bygglovshandlingar skickades in den 1 oktober Gruppen har haft flera möten med Kungälvs kommuns tjänstemän på bygg och fritids sektor. Vi har även haft flera möten med företrädare för Statens Fastighetsverk, SF, som ansvarar för marken på Fästningsholmen där det nya båt och klubbhus skulle kunna byggas. Slotts arkitekt Allan Ahlman som tagit fram ritningar och underlag till bygglovshandlingarna har också varit med på flera möten. Gillis Åström från SF har varit mycket positiv och hjälpsam under hela processen. Gillis erbjöd sig redan vid första mötet att SF tar kostnaderna fram till bygglovshandlingarna lämnats in dvs. där vi är just nu. Vid kontakter med kommunen har vi också blivit mycket väl mottagna och där finns ett intresse från kommunen att flytta vår verksamhet enligt situationsplanen som lämnats in. Grovt kan man säga att den nya fastigheten placeras nedanför det gamla sjukhuset och skall grävas in en bit i slänten mot uppställningsplatsen för husbilar o annat. Marken/platsen där fastigheten skall placeras är mycket speciell med all den historik som finns på Fästningsholmen, närheten till Bohusfästning mm gör att det inte är enkelt att få bygglov. Det måste till ett beslut i kommunstyrelsen för att bygglovet skall beviljas. Sedan kan vi konstatera att här finns en liten detalj som ännu inte är löst och det gäller finansieringen av bygget. Det finns ingen aktuell kostnadskalkyl för bygget men vi räknar med att ta fram en kalkyl relativt snart. Finns det tankar och idéer om hur vi kan lösa finansieringen så är man - Välkommen bidra med dessa. Följebåtarna Under vintern avvecklade vi Gunnel som följebåt, tack för dina över 30 år i föreningens tjänst! Till 2016 fick vi loss medel från Göteborgs barnhus fon och västra idrottsförbundet till att investera i en ny följebåt. Efter lite omvärldsbevakning föll beslutet på att vi skulle investera i en katamaran, lika den som används på Bagsveard, Eton, Köln med flera stora tränings och tävlingsanläggningar. Då båt inte kunde levereras inom avtalad period så lånade en av våra medlemmar ut sin motorbåt till föreningen under den kallare delan av våren. Katamaran är nu levererad och skall monteras ihop under vintern, tack familjen Sandung för motor som nu servas för kommande körningar. KRK:s sponsorer 2016 Agnesbergs Grävtjänst Bilab Bokab Bosses Trafikskola Elektrisk Drivteknik AB Hyrservice ICA Skafferiet Kinnarps Kungälv Energi Kungälvs Kommun Lindfors Arkitektkontor Mimers café Mårtensson o. Håkansson AB Nova Panelsystem Skyltverksta n Thordénsstiftelsen Västsvenska idrottsförbundet Ytterbygg AB Ängegärde bygg AB Styrelsens sammansättning Göran Svensson Jan Andersson Carin Andersson Vera Stocks John Lagerblad Håkan Hjerpe Sven Bujalla Mattias Carlsson Ulrika Brischewski

8 GULD sponsorer

9 Sponsorer

Kungälvs Roddklubb Verksamhetsberättelse 2012

Kungälvs Roddklubb Verksamhetsberättelse 2012 Kungälvs Roddklubb Verksamhetsberättelse 2012 Idrottsskolan - september 2012 Transport Bussen har i år tagit oss till läger och regattor runt om i Sverige, Danmark och 2 Tysklands resor. Under vintern

Läs mer

Kungälvs Roddklubb 80år Verksamhetsberättelse Foto från 1931

Kungälvs Roddklubb 80år Verksamhetsberättelse Foto från 1931 Kungälvs Roddklubb 80år 1931-2011 Verksamhetsberättelse 2011 Foto från 1931 Transport Då saknaden efter buss visade sig vara för stor i klubben tog Mariana tag i saken. Hon besökte ett antal företag i

Läs mer

Kungälvs Roddklubb Verksamhetsberättelse 2017

Kungälvs Roddklubb Verksamhetsberättelse 2017 Kungälvs Roddklubb Verksamhetsberättelse 2017 Ordföranden har ordet Först vill jag tacka Göran Svensson och andra styrelsemedlemmar för den organisationen jag fått förmånen och förtroendet att förvalta.

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2012-2013

Verksamhetsberättelse 2012-2013 R Verksamhetsberättelse 2012-2013 Förvaltning Vi tycker att klubben har utvecklats på ett positivt sätt under året. Framförallt är det mycket roligt att vi fått igång en ny kull med ungdomar, vilket är

Läs mer

Åhus Roddklubb. Årsberättelse Styrelsen för Åhus Roddklubb får härmed avge följande årsberättelse för verksamhetsåret

Åhus Roddklubb. Årsberättelse Styrelsen för Åhus Roddklubb får härmed avge följande årsberättelse för verksamhetsåret Åhus Roddklubb Årsberättelse 2016 Styrelsen för Åhus Roddklubb får härmed avge följande årsberättelse för verksamhetsåret 2016-01-01-2016-12-31. Styrelse mm. Befattning Namn Vald till Styrelse Ordförande

Läs mer

Åhus Roddklubb. Årsberättelse Styrelsen för Åhus Roddklubb får härmed avge följande årsberättelse för verksamhetsåret

Åhus Roddklubb. Årsberättelse Styrelsen för Åhus Roddklubb får härmed avge följande årsberättelse för verksamhetsåret Åhus Roddklubb Årsberättelse 2018 Styrelsen för Åhus Roddklubb får härmed avge följande årsberättelse för verksamhetsåret 2018-01-01-2018-12-31. Styrelse mm. Befattning Namn Vald t.o.m Styrelse Ordförande

Läs mer

September Sapro Systems WinCalendar.com

September Sapro Systems WinCalendar.com September 2015 Sapro Systems WinCalendar.com GENERELL VECKA (DETTA ÄR EN VANLIG VECKA OCH SEDAN KAN DET VARIERA BEROENDE PÅ OM DET HÄNDER NÅGOT SPECIELLT) Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag Lördag Söndag

Läs mer

Åhus Roddklubb Årsberättelse

Åhus Roddklubb Årsberättelse Åhus Roddklubb Årsberättelse ÅRSBERÄTTELSE 2015 Styrelsen för Åhus Roddklubb får härmed avge följande årsberättelse för verksamhetsåret 2015-01-01 -- 2015-12-31. STYRELSE mm Namn Befattning Vald till Styrelse

Läs mer

Protokoll fört vid Åhus Roddklubbs årsmöte den 27 januari 2008.

Protokoll fört vid Åhus Roddklubbs årsmöte den 27 januari 2008. Protokoll fört vid Åhus Roddklubbs årsmöte den 27 januari 2008. Närvarande: 25 medlemmar (bilaga 1) 1. Mötets öppnande Åhus Roddklubbs ordförande Rickard Håkanson hälsade alla välkomna och förklarade årsmötet

Läs mer

Stockholms/Svealands Roddistrikt

Stockholms/Svealands Roddistrikt Verksamhetsberättelse 2011 Styrelsen för Stockholms & Svealands Roddistrikt får härmed avge följande redogörelse för verksamhetsåret 2011 Styrelsen: Jan Knejp Bo Berglund Richard Sjöberg Markus Jonsson

Läs mer

Svenska Roddförbundet

Svenska Roddförbundet ätt roddsverige i rörelse Svenska Roddförbundet 2 Sätt roddsverige i rörelse Alarmerande forskarrapporter visar att allt färre svenskar idrottar och motionerar på sin fritid. Samtidigt lever många ett

Läs mer

Förslag till Verksamhetsplan 2017 Ver

Förslag till Verksamhetsplan 2017 Ver Förslag till Verksamhetsplan 2017 Ver 5 2016-10-30 INLEDNING Målet ska vara att utveckla verksamheten för barn, ungdomar och vuxna för cykling - Mountainbike, Landsväg och Motion. Åtgärder för att få fler

Läs mer

Badmintonklubben Smash R.F. VERKSAMHETSPLAN 2016

Badmintonklubben Smash R.F. VERKSAMHETSPLAN 2016 Badmintonklubben Smash R.F. VERKSAMHETSPLAN 2016 2 Föreningens verksamhet Badmintonklubben Smash har till syfte att stimulera och utveckla intresset för badmintonsporten på Åland. Detta görs genom att

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016 IFK GÖTEBORG BOWLING

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016 IFK GÖTEBORG BOWLING VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016 IFK GÖTEBORG BOWLING VÅREN 2016 Vilken vår vi haft. Rättare sagt hela säsongen har varit helt fantastisk. Vi stod som segrare i båda våra serier. Vi har nått alla våra mål. Vi

Läs mer

SSK:S VISION OCH FRAMTID ÅTERTÅGET SÄTILA SK 2028

SSK:S VISION OCH FRAMTID ÅTERTÅGET SÄTILA SK 2028 SSK:S VISION OCH FRAMTID ÅTERTÅGET SÄTILA SK 2028 DAGS FÖR ÅTERTÅGET Sätila SK är en förening som funnits och verkat i Sätila sedan 1928. Inom den fina klubben finns mycket tradition och föreningens storlek

Läs mer

Verksamhetsplan för Jönköpings KK för verksamhetsåret 2019

Verksamhetsplan för Jönköpings KK för verksamhetsåret 2019 Verksamhetsplan för Jönköpings KK för verksamhetsåret 2019 Föreningens övergripande målsättning ska enligt stadgarna bedriva kanotsport i enlighet med idrottsrörelsens verksamhetsidé, vision och värdegrund.

Läs mer

Golfsäsongen 2012 G O L F K LU B B

Golfsäsongen 2012 G O L F K LU B B Golfsäsongen 2012 HUDIKSVALLS G O L F K LU B B Välkommen till säsongen 2012 Vintern är äntligen över och golfsäsongen drar igång. Årets program är fullt av aktiviteter som vi hoppas skall vara roliga och

Läs mer

Åhus Roddklubb Årsberättelse

Åhus Roddklubb Årsberättelse Åhus Roddklubb Årsberättelse ÅRSBERÄTTELSE 2014 Styrelsen för Åhus Roddklubb får härmed avge följande årsberättelse för verksamhetsåret 2014-01-01 -- 2014-12-31. STYRELSE mm Namn Befattning Vald till Styrelse

Läs mer

Badmintonklubben Smash R.F. VERKSAMHETSPLAN Föredragen på årsmöte 27 maj 2017

Badmintonklubben Smash R.F. VERKSAMHETSPLAN Föredragen på årsmöte 27 maj 2017 Badmintonklubben Smash R.F. VERKSAMHETSPLAN 2017 Föredragen på årsmöte 27 maj 2017 Kompletterad och godkänd av styrelsen 11 september 2017 2 Föreningens verksamhet - Vem är vi, och vad vill vi? Badmintonklubben

Läs mer

Verksamhetsplan 2015 Juniorkommittén

Verksamhetsplan 2015 Juniorkommittén Verksamhetsplan 2015 Juniorkommittén Nulägesanalys Det blev en framgångsrik juniorverksamhet på Melleruds GK under 2014, även om antalet juniorer var mindre än förväntat. Under 2014 hade vi på Melleruds

Läs mer

RÖBÄCKS SK VERKSAMHETSPLAN

RÖBÄCKS SK VERKSAMHETSPLAN LÄGERVERKSAMHET Under säsongen 2016/2017 planeras ett snöläger på försäsong (i början av december 2016) in likt tidigare säsonger. Barmarkslägret kommer att ordnas om intresse finns. TÄVLINGSVERKSAMHET

Läs mer

Verksamhet Verksamhetsutveckling Allerum GK

Verksamhet Verksamhetsutveckling Allerum GK Verksamhet Verksamhetsutveckling Allerum GK Verksamhetsidé Allerum GK är en golfklubb, som är verksam på Allerum Golf AB:s anläggning och som har lokal förankring i Helsingborg med omnejd Värdegrund Våra

Läs mer

Hammarby IF Roddförening

Hammarby IF Roddförening 1. Föreningen a. Historia Föreningen bildades som Hammarby Roddförening den 10 april 1889. Hammarby IF bildades ur roddföreningen 7 mars 1897. På nyårsdagen 1999 slöts cirkel och vi blev Hammarby IF Roddförening.

Läs mer

1(5) Verksamhets- berättelse

1(5) Verksamhets- berättelse 1(5) Verksamhets- berättelse 2014 SUNDSVALL ORTVIKENS BÅGSKYTTEKLUBB VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR 2014 Styrelsen 2014 2(5) Ordförande Rune Andersson Vice ordf. Erik Peräinen (avgick på egen begäran hösten

Läs mer

2014-2015. Planering roddgymnasiet med juniorlandslaget. Bernt Spielberger & Tobias Wallerius

2014-2015. Planering roddgymnasiet med juniorlandslaget. Bernt Spielberger & Tobias Wallerius 2014-2015 Planering roddgymnasiet med juniorlandslaget Bernt Spielberger & Tobias Wallerius GENERELL stillfällen. Morgon 07.00 EM 13.30 Gemensam träning. Återkommande aktiviteter Varje månad Varje månad

Läs mer

Verksamhetsberättelse 1 april 2010 31 december 2010

Verksamhetsberättelse 1 april 2010 31 december 2010 Verksamhetsberättelse 1 april 2010 31 december 2010 Seglingssektionen har detta år haft sitt verksamhetsår från den 1 april till den 31 december vilket således är den period som omfattas av denna verksamhetsbeskrivning.

Läs mer

Årsberättelse för verksamhetsåret 2004

Årsberättelse för verksamhetsåret 2004 Idrottssällskapet Göta Friidrottssektionen Årsberättelse för verksamhetsåret 2004 Styrelsen för friidrottssektionen får härmed avge följande verksamhetsberättelse: Styrelsen har 2004 haft följande sammansättning:

Läs mer

YIS Ledarkonferens. 27 februari 2016 Fars hatt, Kungälv

YIS Ledarkonferens. 27 februari 2016 Fars hatt, Kungälv YIS Ledarkonferens 27 februari 2016 Fars hatt, Kungälv Ytterby IS verksamhet 1000 Medlemmar, 4000 berörda familjemedlemmar 710 Spelare, varav 320 tjejer och 390 killar 130 Ledare / funktionärer 50 Deltagare

Läs mer

Junior VM 2018 Racice, Tjeckien Team Sverige

Junior VM 2018 Racice, Tjeckien Team Sverige Junior VM 2018 Racice, Tjeckien Team Sverige Team Sverige JVM 2018 Damer Herrar JW1x Singelsculler Elin Lindroth, Sollerö RK JW4x Scullerfyra Felicia Häggström, Falkenbergs RK Jonna Pettersson, Sollerö

Läs mer

SPONSORBLAD FÖR VKRK

SPONSORBLAD FÖR VKRK SPONSORBLAD FÖR VKRK Hur vill ni stötta och synas i en av Landskronas största idrottsföreningar och Sveriges bästa ridskola? Viarps kör- och ridklubb är en ideell förening som grundades 1972. Under åren

Läs mer

Friluftsliv åt alla. Att göra kanotsporten lättillgänglig för barn och ungdomar FALU KANOTKLUBB. TVÅ ÅRS PROJEKT Delrapport Januari 2012

Friluftsliv åt alla. Att göra kanotsporten lättillgänglig för barn och ungdomar FALU KANOTKLUBB. TVÅ ÅRS PROJEKT Delrapport Januari 2012 TVÅ ÅRS PROJEKT Delrapport Januari 2012 Friluftsliv åt alla Att göra kanotsporten lättillgänglig för barn och ungdomar FALU KANOTKLUBB Projektledare Soizick Lidström info@falukanotklubb.se 073-22 22 654

Läs mer

ESS Jolle VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR ESS JOLLESEKTIONEN 2013 MEDLEMMAR STYRELSE. Ansvariga för arbetsgrupper MÖTEN

ESS Jolle VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR ESS JOLLESEKTIONEN 2013 MEDLEMMAR STYRELSE. Ansvariga för arbetsgrupper MÖTEN VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR ESS JOLLESEKTIONEN 2013 ESS Jolle MEDLEMMAR Vid årets slut hade föreningen 201 registrerade medlemmar som betalt medlemsavgift. STYRELSE Styrelsen har under året utgjorts av:

Läs mer

Sammanfattande rapport. Skellefteå Golfklubb September 2016

Sammanfattande rapport. Skellefteå Golfklubb September 2016 Sammanfattande rapport Skellefteå Golfklubb September 2016 Information om undersökningen Antal svar 238 Svarsfrekvens 34% Insamlingsperioden September 2016 Ambassadörspoäng 59 Utveckling - Jämförelse 49

Läs mer

Riksidrottsgymnasiet. Racing

Riksidrottsgymnasiet. Racing Riksidrottsgymnasiet Racing Framtidens racingförare ska utbildas Målet med Riksidrottsgymnasiet Racing i Mjölby är att utbilda talangfulla förare och ge dem förutsättningar att kunna bli morgondagens internationella

Läs mer

Verksamhetsmål och ansvarsfördelning för Falkenbergs Roddklubb Fastställda av styrelsen

Verksamhetsmål och ansvarsfördelning för Falkenbergs Roddklubb Fastställda av styrelsen Verksamhetsmål och ansvarsfördelning för Falkenbergs Roddklubb 2015-2016 Fastställda av styrelsen 2015-05-11 Falkenbergs Roddklubb Rönnhagsvägen 9, 311 44 Falkenberg 0346-7110 15 Falkenbergsrodd@hotmail.com

Läs mer

Verksamhetsberättelse Arboga GK Juniorverksamheten Utbildning, Träningsansvarig, Projektansvarig

Verksamhetsberättelse Arboga GK Juniorverksamheten Utbildning, Träningsansvarig, Projektansvarig Verksamhetsberättelse Arboga GK Juniorverksamheten 2016 Juniorkommittén 2016 Ronny Strand Peter Thelin Petra Sjöberg Benny Garman Stefan Ryberg Magnus Norgren Ordförande Sammankallande Utbildning, Träningsansvarig,

Läs mer

Mitt USA I augusti 2013 flyttade jag till North Carolina, USA. Mitt enda mål var att bli en bättre simmerska, men det jag inte visste då var att mycket mer än min simning skulle utvecklas. Jag är född

Läs mer

Verksamhetsberättelse för styrelsen i Bergkvara AIF 2013

Verksamhetsberättelse för styrelsen i Bergkvara AIF 2013 Verksamhetsberättelse för styrelsen i Bergkvara AIF 2013 Bergkvara AIF får härmed lämna följande verksamhetsberättelse för 2013. Styrelsens sammansättning: Ordförande: Kent Johansson Vice ordförande: Lena

Läs mer

Inledning. Idrott. Vi är glada över att under 2018 så har vi lyckats engagera 65 personer varje vecka i vår idrottsverksamhet i åldrarna 7-28 år.

Inledning. Idrott. Vi är glada över att under 2018 så har vi lyckats engagera 65 personer varje vecka i vår idrottsverksamhet i åldrarna 7-28 år. 1 Inledning I Seveds Förening möts ungdomar och framtidens visionärer där vi arbetar för ungas utveckling. Seveds Förening är en ideell förening som vill ge ungdomar möjligheten att driva egna projekt,

Läs mer

Varje vecka 36,6% 15. Nästan varje vecka 46,3% 19. Var tredje vecka 4,9% 2. Någon gång per månad 9,8% 4. Ytterst sällan 0,0% 0

Varje vecka 36,6% 15. Nästan varje vecka 46,3% 19. Var tredje vecka 4,9% 2. Någon gång per månad 9,8% 4. Ytterst sällan 0,0% 0 Malmö Löparförening 1. Hur ofta är du med på onsdagsträningarna? Varje vecka 36,6% 15 Nästan varje vecka 46,3% 19 Var tredje vecka 4,9% 2 Någon gång per månad 9,8% 4 Ytterst sällan 0,0% 0 Aldrig 2,4% 1

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2012

Verksamhetsberättelse 2012 Verksamhetsberättelse 2012 Styrelsen Ordförande Kassör Sekreterare Ledamöter Suppleant Revisorer Revisorssuppleant Valberedning Jan Löfgren Hans Jonsson Per-Anders Björk Birgitta Dignell (Vice ordf.) Dag

Läs mer

SPONSORBLAD FÖR VKRK

SPONSORBLAD FÖR VKRK SPONSORBLAD FÖR VKRK Hur vill ni synas i en av Landskronas största idrottsföreningar och Sveriges bästa ridskola? Viarps kör- och ridklubb är en ideell förening som grundades 1972. Under åren har föreningen

Läs mer

Årsmötesprotokoll Jollesektionen 2018

Årsmötesprotokoll Jollesektionen 2018 Årsmötesprotokoll Jollesektionen 2018 Tid: 26 November 2018 kl. 19.00 Plats: JBS Klubbhus Närvarande: 11 st. medlemmar 1 MÖTETS ÖPPNANDE Ordföranden hälsade alla välkomna och förklarade mötet öppnat. 2

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR SKÖVDE KONSTÅKNINGSKLUBB SÄSONGEN

VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR SKÖVDE KONSTÅKNINGSKLUBB SÄSONGEN 1 (5) VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR SKÖVDE KONSTÅKNINGSKLUBB SÄSONGEN 2008 2009 2 (5) Skövde Konståkningsklubb får härmed avge verksamhetsberättelse för verksamhetsåret 2008 2009 Styrelsen har under året haft

Läs mer

Välkomna till Valldas juniorträning 2014

Välkomna till Valldas juniorträning 2014 Välkomna till Valldas juniorträning 2014 Då var det dags att starta ett nytt golfår och denna säsongen bygger vi vidare på de senaste två säsongernas uppskattade koncept. Nytt för i år är att PO och Rikard

Läs mer

Nedan ser ni vilka grupper som finns och när träningen startar, schema och exakta datum för varje grupp finns separat.

Nedan ser ni vilka grupper som finns och när träningen startar, schema och exakta datum för varje grupp finns separat. JUNIORTRÄNING 2018 Nu startar äntligen juniorträningen igen! Juniorträning är för barn från 4 år och uppåt. Nedan ser ni vilka grupper som finns och när träningen startar, schema och exakta datum för varje

Läs mer

Att planera och arrangera RODDSKOLA

Att planera och arrangera RODDSKOLA Att planera och arrangera RODDSKOLA Läser du detta är du på väg att göra en viktig insats för din förening och för rodden i Sverige, eftersom du troligen har tänkt att din förening ska genomföra en roddskola.

Läs mer

FEBRUARI 2013. Kvar i Östersund. den 23 februari 2013. VM stafett. den 15 februari 2013

FEBRUARI 2013. Kvar i Östersund. den 23 februari 2013. VM stafett. den 15 februari 2013 FEBRUARI 2013 Kvar i Östersund den 23 februari 2013 Har nu hunnit vara hemma några dagar efter VM som var en stor upplevelse för min del, tiden hemma har bestått till största delen av vila och återhämtning

Läs mer

Verksamhetsplan för Nyköpings tennisklubb år

Verksamhetsplan för Nyköpings tennisklubb år Verksamhetsplan för Nyköpings tennisklubb år 2018-2019 Nyköpings tennisklubb ska vara en attraktiv förening där tennisspelare i alla åldrar och nivåer kan mötas och utvecklas. Klubbens verksamhet ska bygga

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE

VERKSAMHETSBERÄTTELSE VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2014-2015 Verksamhetsberättelse för Skoghalls BTK 2014-2015 Styrelse Ordförande: Evert Andersson Ledamöter: Leif Daggert Vice ordförande: Stefan Johansson Peter Johansson Kassör:

Läs mer

Fjugesta IF:s policy för ungdomsfotboll V 5

Fjugesta IF:s policy för ungdomsfotboll V 5 Barn och ungdomspolicy Fjugesta IF:s policy för ungdomsfotboll V 5 Målsättning och riktlinjer för Fjugesta IF:s ungdomsfotboll Vi strävar efter Att skapa god kamratskap skall ske genom gemensamma aktiviteter

Läs mer

Hofgårds Golfklubb. Verksamhetsplan Juniorer

Hofgårds Golfklubb. Verksamhetsplan Juniorer Hofgårds Golfklubb Verksamhetsplan Juniorer Vision Att ha en klubb med många juniorer där man tillsammans har kul och tränar och tävlar med stöd av tränare och med föräldrar som aktiva ledare. Idrotten

Läs mer

Styrelsen Frösåker GK, Christer Ral, Matz, Håkan, Krogen WWW.FGCC.SE. Sida 1 av 6

Styrelsen Frösåker GK, Christer Ral, Matz, Håkan, Krogen WWW.FGCC.SE. Sida 1 av 6 Nyhetsbrev #2 2015 Sida 1 av 6 Hej Vänner, Säsongen är i full gång även om värmen ännu uteblivit. Verksamheten är också i full gång och ni har väl inte missat alla träningar, tävlingar och andra roliga

Läs mer

FEBRUARI 2012. JVM-Distans. den 22 februari 2012

FEBRUARI 2012. JVM-Distans. den 22 februari 2012 FEBRUARI 2012 JVM-Distans den 22 februari 2012 Då var första tävlingen avklarad för oss äldre igår, resultatet från min egen sida var inte alls suveränt, faktiskt inte ens i närheten.. Men med tanke på

Läs mer

ESS Jolle Edsvikens Seglarskola Jolle Senast uppdaterat

ESS Jolle Edsvikens Seglarskola Jolle Senast uppdaterat ESS Jolle Edsvikens Seglarskola Jolle Senast uppdaterat 2017-02-24 VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR EDSVIKENS SEGLARSKOLA JOLLE (ESS Jolle) 2016 1 Medlemmar Vid årets slut hade föreningen 237 registrerade medlemmar.

Läs mer

Protokoll från styrelsemöte i Ringenäs Golfklubb

Protokoll från styrelsemöte i Ringenäs Golfklubb Protokoll från styrelsemöte i Ringenäs Golfklubb Datum: Måndagen den 14 september 2015 Plats: Ringenäs Golfklubb Närvarande: Jan-Olof Svensson, Bo Eliasson, Gunilla Björkman, Peter Ljungkvist, Jan Bengtsson,

Läs mer

-vår väg mot framtiden

-vår väg mot framtiden -vår väg mot framtiden Östersunds Curlingklubb en nationell förebild som möjligheternas klubb i en levande arena 2013-03-27 2 Östersunds Curlingklubb erbjuder: Curling som motion och tävlingsverksamhet

Läs mer

En arena för alla. Invigning sommaren 2015.

En arena för alla. Invigning sommaren 2015. En arena för alla. Invigning sommaren 2015. Välkommen till nordens största multisportarena. Öppnar sommaren 2015 för alla. Elit som motionär. 270 RESTAURANGPLATSER Sju våningar sport, med allt från längdskidåkning

Läs mer

Välkomna till Valldas juniorträning 2015

Välkomna till Valldas juniorträning 2015 Välkomna till Valldas juniorträning 2015 Välkomna till ett nytt golfår på Vallda Golf & Country Club och tack för ert engagemang under 2014! Det är fantastiskt roligt att få vara en del av Valldas juniorverksamhet

Läs mer

Föräldramöte 10 april

Föräldramöte 10 april Föräldramöte 10 april - Serie Johan informerar om att vi kommer spela i 2 olika serier. Detta gör man om man har mer än 20 spelare i laget. Har man bara ett lag kommer man med många spelare alternativt

Läs mer

Verksamhetsplan Bryngfjordens GK Ungdom 2016

Verksamhetsplan Bryngfjordens GK Ungdom 2016 Verksamhetsplan Bryngfjordens GK Ungdom 2016 Verksamhetsplan 1. Nulägesanalys Under 2015 har det bedrivits en ungdomsverksamhet med drygt 60 ungdomar fördelat på tre olika träningsgrupper, baserat på ålder

Läs mer

Välkommen till säsongen

Välkommen till säsongen 2013-08-12 Välkommen till säsongen 2013-2014 En ny, spännande och förhoppningsvis framgångsrik säsong står för dörren och det börjar bli tid att ta del av och fundera över de förväntningar som IFK Mora

Läs mer

Inte många sekunder utanför dörren idag. Så naturen får komma ifrån Eric! http://www.elgebrant.se/fotodagbok.html

Inte många sekunder utanför dörren idag. Så naturen får komma ifrån Eric! http://www.elgebrant.se/fotodagbok.html www.fysioteamet.se Idag har det varit en hel del FysioTeamet på schemat. Först klinikmöte med oss Alla fem sjukgymnaster. Sedan var Anna, Majsan och jag i Båstad på Båstad Bjäre Läkarpraktik och presenterade

Läs mer

Fysik. Ämnesprov, läsår 2012/2013. Delprov B. Årskurs. Elevens namn och klass/grupp

Fysik. Ämnesprov, läsår 2012/2013. Delprov B. Årskurs. Elevens namn och klass/grupp Ämnesprov, läsår 2012/2013 Fysik Delprov B Årskurs 6 Elevens namn och klass/grupp Prov som återanvänds omfattas av sekretess enligt 17 kap. 4 offentlighets- och sekretesslagen. Detta prov återanvänds t.o.m.

Läs mer

SPELARMÖTE 9/11 STORVRETA IK/WATTHOLMA IF P-00 & STORVRETA IK P-01

SPELARMÖTE 9/11 STORVRETA IK/WATTHOLMA IF P-00 & STORVRETA IK P-01 SPELARMÖTE 9/11 STORVRETA IK/WATTHOLMA IF P-00 & STORVRETA IK P-01 INNEHÅLL: - INLEDNING - PRESENTATION LEDARSTAB - HUVUDTRÄNAREN HAR ORDET - SPELARTRUPP - JUNIOR- & SENIORFOTBOLL - TRÄNINGAR FRAM TILL

Läs mer

Signerat dokument. Signerad text: Signerat av 3: May Annelie H ggström Signerat med BankID :49

Signerat dokument. Signerad text: Signerat av 3: May Annelie H ggström Signerat med BankID :49 Signerat dokument via https://signera.ebox.nu Signerad text: Jag har l st och först r inneh llet i PDF-filen (1) och samtycker och godk nner allt som avtalas d ri, som om jag skrivit under en fysisk utskrift

Läs mer

Sponsorbrev 2014. Trelleborgs Ryttarförening

Sponsorbrev 2014. Trelleborgs Ryttarförening Sponsorbrev 2014 Trelleborgs Ryttarförening Trelleborgs Ryttarförening är en helt ideell förening som grundades 1971 och driver sin verksamhet på Brosjödals gård, föreningen har ca 350 medlemmar. Vår vision

Läs mer

802434-4429 1 av 8 Verksamhetsberättelse 2012 Umekawa budokai

802434-4429 1 av 8 Verksamhetsberättelse 2012 Umekawa budokai 802434-4429 1 av 8 Verksamhetsberättelse 2012 Umekawa budokai 802434-4429 2 av 8 Under verksamhetsåret 2012 har föreningen slagit rekord i antal graderingar. Elva personer tog nya grader och Mattias Sjölander

Läs mer

Gävle Red Devils verksamhets- berättelse 2014

Gävle Red Devils verksamhets- berättelse 2014 Gävle Red Devils verksamhets- berättelse 2014 Styrelsen Styrelsen haft följande sammansättning under verksamhetsåret 2014: Ordförande Kassör Ledamöter Kenneth Arvidsson Gustav Hägneby Per Enqvist Pasi

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2008 FÖR IDROTTSFÖRENINGEN FÖR ALLA HANDIKAPPADE

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2008 FÖR IDROTTSFÖRENINGEN FÖR ALLA HANDIKAPPADE VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2008 FÖR IDROTTSFÖRENINGEN FÖR ALLA HANDIKAPPADE Styrelsens sammansättning Gert Nilsson Anders Carlsson Irma Sundh Ann Salomonsson Olle Lundgren Daniel Pollak Sven Jansson Staffan

Läs mer

ÅRSMÖTE ÖREBRIDGEN 2009-09-06

ÅRSMÖTE ÖREBRIDGEN 2009-09-06 ÅRSMÖTE ÖREBRIDGEN 2009-09-06 Datum: 2009-08-28 1 (5) 1. Mötets öppnande Föredragningslista Örebridgens årsmöte söndagen den 6 sept 2009 2. Godkännande av föredragningslista 3. Val av ordförande för mötet

Läs mer

Välkommen till föräldramöte på PGK

Välkommen till föräldramöte på PGK Välkommen till föräldramöte på PGK Elitlag/utvecklings grupp Träningsgrupp 12-18 år Träningsgrupp 7-11 år Golfskola 7-18 år Lära sig grunderna i golf samt ta grönt kort så man får spela på banan. Knattegolf

Läs mer

Rikskval 2019, 31/5-2/6 Välkomna till Kullavik, KKKK/LDSS och Sveriges bästa seglarvatten

Rikskval 2019, 31/5-2/6 Välkomna till Kullavik, KKKK/LDSS och Sveriges bästa seglarvatten Rikskval 2019, 31/5-2/6 Välkomna till Kullavik, KKKK/LDSS och Sveriges bästa seglarvatten Ska bli kul att ses igen! Logistik övergripande Nedan en karta för övergripande ankomst. Det kommer finnas parkeringsansvariga

Läs mer

och kyld n distribut tion i Bahir

och kyld n distribut tion i Bahir Lake Tana Fiskproduktion Investering i fiskodling, beredning och kyld Dar, Etiopien n distribut tion i Bahir 2015 04 04 Jonny Bergman, Salome Mitiku Bergman Investeringsprojektet i sammanfattning Projektet

Läs mer

Elitmiljö träff 4 Stockholm/Södertälje 16/10 2013

Elitmiljö träff 4 Stockholm/Södertälje 16/10 2013 Elitmiljö träff 4 Stockholm/Södertälje 16/10 2013 Ansvariga för träffen: Peter Zetterström ansvarig för Elitmiljön i Stockholm/Södertälje och Håkan Carlsson SOFT Förbundskapten Närvarande: SOFT centralt:

Läs mer

Hofgårds Gk. Verksamhetsplan Juniorer 2016

Hofgårds Gk. Verksamhetsplan Juniorer 2016 Hofgårds Gk Verksamhetsplan Juniorer VERKSAMHETSPLAN FÖR JUNIORER - HOFGÅRDS GK Innehåll 1. Vision 2. Målsättning strategi aktiviteter Träning Tävling Socialt Kommunikation Ledare Rekrytering Utbildning

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Skoghalls BTK

Verksamhetsberättelse för Skoghalls BTK Verksamhetsberättelse för Skoghalls BTK 2015-2016 Styrelse Ordförande: Evert Andersson Ledamöter: Marcus Trabold Vice ordförande: Stefan Johansson Hans Sundberg Kassör: Linnea Persson Leif Daggert Sekreterare:

Läs mer

Sammanfattande rapport. Holms Golfklubb 2017

Sammanfattande rapport. Holms Golfklubb 2017 Sammanfattande rapport Holms Golfklubb 2017 Information om undersökningen Antal svar 575 Svarsfrekvens 40% Insamlingsperioden 2017 Ambassadörspoäng 53 Utveckling - Jämförelse 50 Kontaktpunkter som har

Läs mer

Verksamhetsplan

Verksamhetsplan Värdegrund Alla ska känna glädje och gemenskap. Vi tränar för att må bra utifrån våra egna förutsättningar oavsett ambition. Vi vill inspirera barn och ungdomar till ett livslångt intresse för skidåkning.

Läs mer

Kalender roddgymnasiet 2015/2016

Kalender roddgymnasiet 2015/2016 Om man vägrar se bakåt och inte vågar se framåt då måste man se upp Tage Danielsson Kalender roddgymnasiet 2015/2016 Sapro Systems WinCalendar.com GENERELL VECKA (DETTA ÄR EN VANLIG VECKA OCH SEDAN KAN

Läs mer

Malungs Slalomklubb MSLK VISION. Vi vill erbjuda livslång skidglädje alla kan ha kul på snö!

Malungs Slalomklubb MSLK VISION. Vi vill erbjuda livslång skidglädje alla kan ha kul på snö! VISION Vi vill erbjuda livslång skidglädje alla kan ha kul på snö! MISSION Att på ett ansvarsfullt sätt ge alla barn och ungdomar i Malung förutsättningar att känna gemenskap och glädje i samband med alpin

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Ale MHF-U/ Ale Trial Klubb 2012

Verksamhetsberättelse för Ale MHF-U/ Ale Trial Klubb 2012 Verksamhetsberättelse för Ale MHF-U/ Ale Trial Klubb 2012 Vi började året den 7 januari med en klubbtävling som Sören Sandgren ordnade Vi kallade den Emfab Tomtetrial och blev sponsade av Emfab som stod

Läs mer

BLÅ BOKEN. IFK Växjös mål och värderingar. "Bredden ger spetsen"

BLÅ BOKEN. IFK Växjös mål och värderingar. Bredden ger spetsen BLÅ BOKEN IFK Växjös mål och värderingar "Bredden ger spetsen" Barnidrott och elitidrott i skön förening IFK Växjö är en av Sveriges ledande friidrottsföreningar för såväl barnsom elitidrott. Vår förening

Läs mer

Sammanfattande rapport. Gotska Golfklubb 2017

Sammanfattande rapport. Gotska Golfklubb 2017 Sammanfattande rapport Gotska Golfklubb 2017 Information om undersökningen Antal svar 224 Svarsfrekvens 42% Insamlingsperioden 2017 Ambassadörspoäng 13 Utveckling - Jämförelse 50 Kontaktpunkter som har

Läs mer

Sammanfattande rapport. Skellefteå Golfklubb 2017

Sammanfattande rapport. Skellefteå Golfklubb 2017 Sammanfattande rapport Skellefteå Golfklubb 2017 Information om undersökningen Antal svar 405 Svarsfrekvens 30% Insamlingsperioden 2017 Ambassadörspoäng 32 Utveckling -27 Jämförelse 50 Kontaktpunkter som

Läs mer

Motion 2014-01-11. Inköp av IF-båt för att stimulera kappsegling

Motion 2014-01-11. Inköp av IF-båt för att stimulera kappsegling Motion 2014-01-11 Inköp av IF-båt för att stimulera kappsegling Sida 1 av 2 Motion 2014-01- 11 Inköp av IF- båt för att stimulera kappsegling Bakgrund historik: 2013 startade ett unikt initiativ i Gäddvikens

Läs mer

Protokoll fört vid sammanträde med styrelsen den 15 april 2012, Falkenbergs BK.

Protokoll fört vid sammanträde med styrelsen den 15 april 2012, Falkenbergs BK. Protokoll fört vid sammanträde med styrelsen den 15 april 2012, Falkenbergs BK. Närvarande: Lars Hed, Leif Eskelid, Monica Evertsson, Jan Malmström, Lennart Nordberg, Lars Adie, Malin Larsson och Annika

Läs mer

Projektbeskrivning Tri4Fun Väst 2013

Projektbeskrivning Tri4Fun Väst 2013 Projektbeskrivning Tri4Fun Väst 2013 Projektbeskrivningen är tänkt som ett komplement till återrapporten i IdrottOnline för att ge en inblick i projektet utöver de siffror som redovisas i återrapporten.

Läs mer

Sammanfattande rapport. Öregrunds Golfklubb 2017

Sammanfattande rapport. Öregrunds Golfklubb 2017 Sammanfattande rapport Öregrunds Golfklubb 2017 Information om undersökningen Antal svar 372 Svarsfrekvens 35% Insamlingsperioden 2017 Ambassadörspoäng 55 Utveckling - Jämförelse 50 Kontaktpunkter som

Läs mer

att Tranås kommun tar ansvar för att svenskundervisning för nyanlända ungdomar genomförs under sommarlovet varje år

att Tranås kommun tar ansvar för att svenskundervisning för nyanlända ungdomar genomförs under sommarlovet varje år ~ r ';~ TRANAs KOMMUN W." KOMMUNSTRYRELSENS AU SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sammanträdesdatum 2015-12-01 Sida 26(35) 291 Dnr510/15 Svar på motion om sommarundervisning i svenska Socialdemokraterna har genom Evelina

Läs mer

Sammanfattande rapport. Loftahammars Golfklubb 2017

Sammanfattande rapport. Loftahammars Golfklubb 2017 Sammanfattande rapport Loftahammars Golfklubb 2017 Information om undersökningen Antal svar 206 Svarsfrekvens 44% Insamlingsperioden 2017 Ambassadörspoäng 87 Utveckling - Jämförelse 50 Kontaktpunkter som

Läs mer

Sammanfattande rapport. Hammarö Golfklubb 2017

Sammanfattande rapport. Hammarö Golfklubb 2017 Sammanfattande rapport Hammarö Golfklubb 2017 Information om undersökningen Antal svar 352 Svarsfrekvens 39% Insamlingsperioden 2017 Ambassadörspoäng 66 Utveckling - Jämförelse 50 Kontaktpunkter som har

Läs mer

Segling är en fantastiskt rolig sport som passar hela familjen, man kan segla hela livet!

Segling är en fantastiskt rolig sport som passar hela familjen, man kan segla hela livet! Hur går det till att börja segla i Hjuviks Båtklubb? Information Segling är en fantastiskt rolig sport som passar hela familjen, man kan segla hela livet! Det finns en mängd jollar och båtar att välja

Läs mer

Idrottskonferensen 13 november 2018 Nordiska Folkhögskolan Arrangörer: Fritid Kungälvs kommun, SISU Idrottsutbildarna Västra Götaland och Idrottsrådet

Idrottskonferensen 13 november 2018 Nordiska Folkhögskolan Arrangörer: Fritid Kungälvs kommun, SISU Idrottsutbildarna Västra Götaland och Idrottsrådet Idrottskonferensen 13 november 2018 Nordiska Folkhögskolan Arrangörer: Fritid Kungälvs kommun, SISU Idrottsutbildarna Västra Götaland och Idrottsrådet Många föreningar representerade 40 föreningsmänniskor

Läs mer

Policydokument för Skidor/Skidskytte

Policydokument för Skidor/Skidskytte Policydokument för Skidor/Skidskytte Allmänna riktlinjer, ersättning, policy, motprestationer för ungdom, juniorer, seniorer samt övriga. Nässjö SKI skid-/skidskytte-sektion vill jobba och verka för glädje,

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN 2015 FÖR OXELÖSUNDS SEGELSÄLLSKAP

VERKSAMHETSPLAN 2015 FÖR OXELÖSUNDS SEGELSÄLLSKAP VERKSAMHETSPLAN 2015 FÖR OXELÖSUNDS SEGELSÄLLSKAP Inledning Denna verksamhetsplan är ett komplement till OXSS stadgar och anger riktlinjer för klubben och de olika sektionernas verksamhet. Avsikten med

Läs mer

Finspångs FK Nätverk Finspång

Finspångs FK Nätverk Finspång Finspångs FK har i dagsläget ca 500 medlemmar och klubben har en god ekonomisk grund att stå på inför framtiden. Att spela fotboll i FFK innebär inte några dyra säsongs/tränings-avgifter och vi vill även

Läs mer

Till vattenskidskolans elever och föräldrar.

Till vattenskidskolans elever och föräldrar. Till vattenskidskolans elever och föräldrar. Då har vi bara några veckor kvar med dragbåten i sjön för detta år men jag vill passa på att tacka för gott samarbete och önskar alla tillbaka i vår och på

Läs mer

Helges resa till Holland i mars 2010 Onsdag den 24 mars.

Helges resa till Holland i mars 2010 Onsdag den 24 mars. Helges resa till Holland i mars 2010 Onsdag den 24 mars. Nu är jag på väg till Holland. Här står flygplanet som jag ska åka med till Schiphol i Amsterdam. Jag tycker att planet ser väldigt säkert ut. Sådär

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR 2011

VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR 2011 VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR 2011 Allmänt OXSS styrelse har under verksamhetsåret bestått av nedanstående ledamöter och haft 11 protokollförda styrelsemöten. Det har under verksamhetsåret inte påkallats eller

Läs mer