Program på Äldrecentrum november december 2010 Öppettider: Vardagar: kl , Lördag och söndag: kl

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Program på Äldrecentrum november december 2010 Öppettider: Vardagar: kl , Lördag och söndag: kl"

Transkript

1 Program på Äldrecentrum november december 2010 Öppettider: Vardagar: kl , Lördag och söndag: kl Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet

2 Information i korthet: - Känner du någon som ännu inte har varit på Äldrecentrum? Ta med dig din bekant eller anhörig hit på en kopp kaffe och visa vår verksamhet! Om du aldrig har varit här och inte vill komma ensam kan vi komma och möta dig första gången, ring till oss så bestämmer vi en tid. - På Äldrecentrum finns två bokhyllor med böcker från Tibro kommuns bibliotek. Det finns även böcker i stor stil och vi får in nya böcker ungefär varannan månad. Utnyttja tillfället att låna böcker här! - Drop in betyder öppet hus, att ni är välkomna hit till Äldrecentrum även om det inte är något särskilt på programmet. Kom hit och ta en fika, spela spel, läs en tidning, prata bort en stund och umgås! - I Må bra rummet kan du sätta dig i våra massagefåtöljer för massage i lugn och avslappnande miljö. Bokningsschema finns i köket men det går också bra att ringa för att boka tid. - Varje tisdag mellan kl finns möjlighet till enskilda samtal på Äldrecentrum med diakon eller omsorgspastor från kyrkorna. De har självklart tystnadsplikt och fungerar som en medmänniska att prata med, det behöver inte ha med trosfrågor att göra utan man bestämmer själv innehållet. Du kan, men du behöver inte boka tid innan. Ni sitter i ett enskilt och ostört rum. - Är du intresserad av att vara frivillig inom äldreomsorgen? Vi söker nya frivilliga som vill vara med i våra verksamheter och förgylla andra människors liv. Man förgyller även sitt eget liv på detta sätt! Om Du känner Dig intresserad och vill veta mer, hör av Dig till Sandra Eggen. - På Äldrecentrum kan Du få information om anhörigstöd. Det finns även möjlighet till avlösning vilket innebär att den du hjälper får vara hos oss på Äldrecentrum medan du uträttar ärenden eller liknande. - Modellbyggaren Karl-Erik Elfströms modeller av kända Tibrohus och verkstäder kan nu ses på vårt kära Äldrecentrum! Kom in och beundra hans verk! - Vill du vara med och spela bridge? Välkommen då tisdagar kl Saknar ni något i programmet eller på Äldrecentrum? Berätta era synpunkter för oss, hjälp oss att bli bättre!

3 Kontaktuppgifter Äldrecentrum: Sandra Eggen, enhetschef och frivilligsamordnare, tfn: Malin Stewart, anhörigsamordnare, tfn: Besöksadress: Fredsgatan 36, första våning. På telefonnummer når du Helen och Ulf som jobbar på Äldrecentrum. Andra kontaktuppgifter: Om du till exempel behöver hjälp i hemmet, dagverksamhet eller korttidsplats kan du vända Dig till en biståndsbedömare. Ring kommunens växel på tfn: så kopplar de dig till rätt biståndsbedömare. Att få en demenssjukdom är ofta svårt för både dig och din närstående. I Tibro kommun har vi en samordnande sjuksköterska inom demens och rehabilitering som kan ge råd, information och stöd till Dig/Er. Välkommen att ta kontakt med Rikard Strömqvist på tfn: Om du är syn- eller hörselskadad finns goda råd och tips att få av vår syn- och hörselinstruktör. Har Du behov av ett trygghetslarm för att kunna påkalla hjälp ta då kontakt med Maritha Rosebrink, tfn: Vi kan också ordna en träff med Maritha här på Äldrecentrum där du och dina bekanta kan få ställa dina frågor och funderingar. Prata med oss om det!

4 Måndag 1/11 Kl : Kom in till oss och ta dig en fika och pratstund! Kl : Vill du spela bingo? Då är du välkommen till oss, vi spelar tre spel för 10 kronor. Tisdag 2/11 Kl : Filmcafé: Bokhandlaren som slutade bada från 1969 visar vi idag. Filmen handlar om Jacob som växer upp med sin mamma i Grimsby och hur hans liv utvecklar sig. Medverkande är bland andra Allan Edwall, Margaretha Krook, Ingvar Kjellson och Jarl Kulle. Kl : Tisdag eftermiddag vilket betyder Qi gong! Välkommen för en stund skonsam och lugn träning. Onsdag 3/11 Kl : Idag har vi Lilla antikrundan på Äldrecentrum! Ni får se och höra om gamla föremål och vi har även en grytlappssamling att visa upp. Missa inte detta! Kl : Kavla upp ärmarna och var med och spela boccia! Torsdag 4/11 På förmiddagen är Äldrecentrum stängt, men välkommen i eftermiddag! Kl : Sittande dans i Kyrksalen ägnar vi oss åt i eftermiddag. Rörelserna är mjuka och glidande till rytmisk musik. Efteråt fikar vi på Äldrecentrum. Fredag 5/11 Kl : Filmcafé: Filmen om succébandet Vikingarna får ni se hos oss idag! Kl : Välkommen till en speleftermiddag! Vi spelar t.ex. Yatzi, Kasta Gris eller något annat kul. Självklart fikar och pratar vi också! Lördag 6/11 och söndag 7/11 Kl : Du missar även under helgen? väl inte att träffpunkten är öppen Välkommen!

5 Måndag 8/11 Kl : Drop in, välkomna på fika och prat! Kl : Sugen på att spela bingo? Då är du välkommen till oss för att spela! Tre spel för 10 kr. Tisdag 9/11 Kl : Dags för november månads omgång av Mina egna favoriter, varmt välkomna! Kl : Dags för Qigong! Genom att utöva denna skonsamma träningsform kan du förbättra dina leder och din rörlighet, välj om du vill sitta eller stå. Onsdag 10/11 Kl : Idag är ni välkomna att vara med i Så ska det låta-intro! Gissa vad det är för låt som spelas upp i gemenskap med andra. Kl : Kom och var med i vår fem-kamp denna eftermiddag! Vi tävlar i att kasta ring, kasta ner burkar och annat roligt alla kan vara med! Torsdag 11/11 Kl : Den här dagen går i idrottens tecken! Vi får ta del av olika idrottshändelser från förr med bl.a. sånginsatser från kända profiler såsom Tumba och Ingo. Diverse attiraljer visas och kommenteras! Kl : Dags för en stunds rörelse välkomna på gymnastik! Fredag 12/11 Kl : Filmcafé: Knäppupprevy Semestersångarna från 1962 med Povel Ramel och den nyligen bortgångne Martin Ljung med flera. Kl : Dags för kortspel med Ann-Britt Nord! Du som hellre vill handarbeta, ta gärna med ditt handarbete och slå dig ner hos oss! Lördag 13/11 och söndag 14/11 Kl : Välkommen till vår populära mötesplats även under helgen!

6 Måndag 15/11 Kl : Drop in! Kom in på en kopp kaffe och prata en stund med oss! Kl : Vad vore en måndag utan bingo? Välkommen att spela, 10 kronor för tre spel. Tisdag 16/11 Kl : Varmt välkommen till en förmiddag i Kyrksalen, där Olle Löf visar bildspelet Höst vinter vår o sommar o blommor! På Äldrecentrum finns det fika! Kl : Visst vill du röra dig till enkla och skonsamma Qigong-rörelser, kom och var med! Onsdag 17/11 Kl : Radio Tibros Dick Andersson intervjuade Erik Arrhenius 1984 om hans yrkesval, från snickare till korvförsäljare! Välkommen att ta del av detta! Kl : Förra året blev det succé att göra egen dörrkrans - därför har vi bjudit in Sonja Larsson igen som hjälper oss att göra en fin krans av naturmaterial. Ta gärna med dig lite mossa, kottar, granris eller annat som kan användas till kransen. Detta till ett självkostnadspris. Torsdag 18/11 Kl : Svensktoppsettorna från spelas idag, lyssna och njut! Kl : Har du spelat riktig bowling någon gång? Vill du prova? Idag gör vi en gemensam utflykt till bowlinghallen, där vi testar att spela. För den som inte vill spela kan gärna följa med ändå och vara med i gemenskapen och ta en fika och titta på de andra. Vill du ha sällskap till bowlinghallen går/åker vi från Äldrecentrum kl Du betalar själv vad det kostar att fika och bowla. Anmäl dig till oss senast 15/11. Fredag 19/11 Kl : Filmcafé: Fleksnes del 11 och 12 på vita duken idag! Kl : Våffelcafé: Kom och låt dig väl smaka av nygräddad våffla och en kopp kaffe i trevlig gemenskap! Lördag 20/11 och söndag 21/11 Kl : Trevligt sällskap och gott fika finns här i helgen, så titta gärna in till oss!

7 Måndag 22/11 Kl : Drop in, välkomna hit! Ta en kopp kaffe och umgås med oss en stund. Kl : Det är åter dags för några omgångar bingo, välkommen! Tisdag 23/11 Kl : Välkommen till Kyrksalen där Ulf visar Reseminnen från USA Det blir hemma hos bl.a. Elvis Presley, Jim Reeves och Bill Clinton! Kl : Varmt välkommen att slå dig ner i soffan och lyssna på ett stycke högläsning med Siv Aronsson. En kaffetår blir det såklart också! Onsdag 24/11 Kl : Nu har vi kommit fram till november månads Önskesånger, hjärtligt välkommen till oss! Kl : Det närmar sig advent och då kan det väl passa bra att baka lite pepparkakor! Kom och var med! Torsdag 25/11 Kl. 9.00: Idag går färden till Falköping där vi besöker Osterian. Vi tittar på deras fina julutställning, provsmakar ost, handlar och fikar tillsammans. Vi ger bensinpengar till dem som kör och vi åker från Äldrecentrums parkering kl Anmäl dig senast 18/11 och vi hoppas att du vill följa med! Kl : Gymnastik är bra för kropp och själ, välkommen att vara med efter egen förmåga! Fredag 26/11 Kl. Filmcafé: Owe Thörnqvist på scenen! Välkommen! Lördag 27/11 och söndag 28/11 och 1:a advent Kl : Välkomna till Äldrecentrum för fika och pratstund denna adventshelg.

8 Måndag 29/11 Kl : Drop in, titta gärna in till oss! Här kan du läsa tidningen, fika, spela tv-spel och prata bort en stund. Kl : Eftermiddagens programpunkt är förstås bingo! Tre spel, 10 kronor. Tisdag 30/11 Kl anordnar äldreomsorgens olika verksamheter en gemensam julmarknad på vår nya innergård. Vi bjuder på glögg och pepparkakor, vi har försäljning av julsaker och lotterier och annat smått och gott. Kl uppträder Allégårdskören! Varmt välkomna! (Vid dåligt väder är julmarknaden inomhus) Kl : Filmcafé: Slå dig ner och titta på Hilda Borgström som läser Tomten av Viktor Rydberg från OBS! Missa inte tiden! Kl : Äldrecentrum är öppet och hit kan du komma före/efter julmarknaden för fika, prat, sitta i massagestolen eller läsa tidningen. Onsdag 1/12 Kl : Topplistan från Radio Nord från 1961 spelas idag, kom och lyssna! Kl : I eftermiddag har vi pysselcafé vi gör egna julkort. Det är alltid uppskattat att få egengjorda julkort så passa på här hos oss idag! Du betalar en liten summa för materialet. Självklart fikar vi också under eftermiddagen. Torsdag 2/12 Kl : Vem har den stora turen att få sina favoritlåtar uppspelade just idag? Välkommen till Mina egna favoriter så för du höra! Kl : Kom till Kyrksalen och var med på sittandes dans - dansglädjen sitter i hjärtat, inte i benen! Fredag 3/12 Kl : Filmcafé: TV-dokumentären om Messauredammens tillkomst på 1950-talet i Norrland, välkommen att se den här. Kl : Dags för boccia, kom och var med! För er som hellre vill spela kort kan göra det. Lördag 4/12 och söndag 5/12 Kl : Gemenskap och gott fika finner du här på Äldrecentrum, välkommen!

9 Måndag 6/12 Kl : Kom in till oss för en fika och pratstund! KI : Bingo! Vi spelar tre spel med tre vinstchanser. Tisdag 7/12 Kl : På programmet idag har vi gissa musikintron a la Så ska det låta! Kl : Dags för en stunds Qigong! Metoden lämpar sig utmärkt för dig som vill få mer energi, förbättra hälsan samt förebygga och lindra sjukdomar. TEMAVECKA GAMMALDAGS JUL! Onsdag 8/12 Kl : Eva Thörn från Tibro museum inleder vårt tema om gammaldags jul. Hon berättar om julen förr, hur vi firade, vad man gjorde m.m. Hon har även med gamla julsaker som hon visar och berättar om. Vi har en liten julutställning med julsaker från förr, den finns här till och med söndag i denna vecka. Vill du låna ut något till utställningen är du välkommen att göra det! Kl : Förr var det vanligt, men även nu, att göra julgranskarameller att hänga i granen. I eftermiddag kan du göra en hos oss! Tid för fika finns naturligtvis också. Torsdag 9/12 Kl : Slå dig ner hos oss idag och lyssna till traditionella julsånger från förr. Anmäl just ditt förslag på vita tavlan senast 2/12. Kl : Hjärtspecialist Jason Stewart från hjärtkliniken på KSS kommer till Kyrksalen och pratar om hjärtat, kranskärlsjukdomar, behandlingar och vad som kan påverka din hälsa. Tid för frågor kommer att finnas och en sjuksköterska finns på plats för att mäta blodtrycket på den som önskar. Fredag 10/12 Kl : Filmcafé: Vi visar två avsnitt av Teskedsgumman som gick som julkalender 1967 med bl.a. Birgitta Andersson och Carl-Gustaf Lindstedt. Serien blev det stora genombrottet för julkalendern i TV och lockade inte bara barn utan även vuxna tittare. Kl : Ljusen är tända, slå dig ned i soffan och lyssna till stämningsfulla julberättelser framförda av den riktiga Tomten Lördag 11/12 och söndag 12/12 Kl : Välkommen på fika och gemenskap! Vår lilla julutställning finns att beskåda även över helgen!

10 Måndag 13/12 Kl : Varmt välkomna till det finaste luciatåg ni kan skåda! Förskoleklassbarn från Häggetorpskolan kommer och sjunger vid samlingsplatsen på dagverksamheten. På Äldrecentrum finns det fika för den som vill. Kl : Dagen till ära har vi luciabingo! Välkommen! Tisdag 14/ : Om ni är intresserade att se bilder från förr, är ni hjärtligt välkomna till Kyrksalen! Ulf visar gamla Tibrobilder från Fotoklubbens almanackor. Kl : Välkommen på Qigong som är en utmärkt träningsform för både gammal och ung! Onsdag 15/12 Kl : Dags för några låtar som låg på Radio Nords topplista på 1961, välkommen att lyssna! Kl : Julen närmar sig och det börjar bli tid att göra lite julfint välkommen att vara med och klä granen och dricka glögg tillsammans med oss! Torsdag 16/12 Kl : Svensktoppsettorna från spelar vi idag! Kl : Välkommen att delta i golv-dart. Spelet går ut på att kasta ärtpåsar på en darttavla på golvet och samla ihop så bra poäng som möjligt. Fredag 17/12 Kl : Filmcafé: Dokumentärfilm om Sven-Ingvars visar vi idag. Ingvar Karlsson och Sven-Erik Magnusson berättar och visar minnesbilder. Kl : Det är numer en tradition att T-kören gästar oss i juletid och framför fina julsånger, så även i år. Slå er ner utanför Kyrksalen på Allégården och lyssna och njut. Efteråt finns fika på Äldrecentrum. Lördag 18/12 söndag 19/12 Kl : Varför inte tillbringa helg-eftermiddagarna på Äldrecentrum? Här finns gott fika och trevligt sällskap, välkommen!

11 Måndag 20/12 Kl : Äldrecentrum är öppet så kom in och njut av en kopp kaffe eller glögg och prata några ord. Kl : Om du vill vara med och spela julbingo är du välkommen till oss! Tre spel för 10 kronor. Tisdag 21/12 Kl : Årets sista önskesånger har vi nu kommit fram till, missa inte det! Kl : I eftermiddag har vi julklappsbyte! Om du vill vara med köper du en julklapp för 20 kronor och tar med dig. Vi byter julklappar med varandra så köp något som passar alla. Om det finns tid över visar vi även en ett avsnitt ur julkalendern Teskedsgumman! Onsdag 22/12 Kl : Filmcafé: Fleksnes avsnitt 13 och 14 är det dags för idag. Kom och se vad denna lite smått tokiga ungkarl bjuder på för tokigheter denna gång! Kl : Välkommen på julmys i eftermiddag! Vi bjuds på stämningsfull sång av Lars Dahlqvist och Cecilia Åberg, vi serverar även skinksmörgås och julmust för en kostnad av 15 kronor. Torsdag 23/12 Kl : Filmcafé: Herbert, varmt Självklart visar vi julavsnitt med Albert & välkommen till vår biosalong! I eftermiddag är Äldrecentrum stängt och vi önskar er alla en riktigt God Jul!! Julafton fredag 24/12 Äldrecentrum är stängt men besök gärna Jul i gemenskap i Högåskyrkan mellan kl Anmälan görs till Högåskyrkan, se separat anslag. Juldagen och annandag jul Kl : Kom in i värmen och gemenskapen denna julhelg på Äldrecentrum!

12 Måndag 27/12 Kl : Drop in! Kom in en stund, njut av en kopp kaffe, läs dagens tidning och prata några ord med oss. Kl : Välkommen att spela bingo, tre spel för 10 kr. Tisdag 28/12 Kl : Dags att lösa melodikryss a la Äldrecentrum! Kl : Såhär i jultider kan det vara skönt att slå sig ner i soffan och lyssna till en stunds högläsning. Siv Aronsson är tillbaka och förgyller den här stunden med oss. Onsdag 29/12 Kl : Filmcafé: Orkesterfruar med Glenn Millers orkester! Kl : Nu var det ett tag sedan vi spelade golv-dart, välkomna att delta idag! Torsdag 30/12 Kl : Filmcafé: Året var 1960 filmdokumentär om händelser för 50 år sedan. I eftermiddag är Äldrecentrum stängt. Nyårsafton fredag 31/12 Äldrecentrum är stängt idag, men vi önskar ett Gott Nytt År till er allihop! Nyårsdagen lördag 1/1 och söndag 2/1 Kl : Årets första dagar är du välkommen till Äldrecentrum, vi har helgöppet precis som vanligt!

Program på Äldrecentrum November-december 2012

Program på Äldrecentrum November-december 2012 Program på Äldrecentrum November-december 2012 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Information

Läs mer

Program på Äldrecentrum Maj- juni 2012 Öppettider: Vardagar: kl , Lördag och söndag: kl

Program på Äldrecentrum Maj- juni 2012 Öppettider: Vardagar: kl , Lördag och söndag: kl Program på Äldrecentrum Maj- juni 2012 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Information i

Läs mer

Program på Äldrecentrum juli augusti 2010 Öppettider: Vardagar: kl , Lördag och söndag: kl

Program på Äldrecentrum juli augusti 2010 Öppettider: Vardagar: kl , Lördag och söndag: kl Program på Äldrecentrum juli augusti 2010 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Information

Läs mer

Program på Äldrecentrum Januari-februari 2013

Program på Äldrecentrum Januari-februari 2013 Program på Äldrecentrum Januari-februari 2013 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Information

Läs mer

Program på Äldrecentrum juli-augusti 2012 Öppettider: Vardagar: kl , Lördag och söndag: kl

Program på Äldrecentrum juli-augusti 2012 Öppettider: Vardagar: kl , Lördag och söndag: kl Program på Äldrecentrum juli-augusti 2012 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Information

Läs mer

Program på Äldrecentrum November-December 2015

Program på Äldrecentrum November-December 2015 Program på Äldrecentrum November-December 2015 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00,13.00-16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider se programmet. Information

Läs mer

Program på Äldrecentrum maj juni 2010 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00-16.00

Program på Äldrecentrum maj juni 2010 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00-16.00 Program på Äldrecentrum maj juni 2010 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Smått och gott

Läs mer

Program på Äldrecentrum september oktober 2010 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00-16.

Program på Äldrecentrum september oktober 2010 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00-16. Program på Äldrecentrum september oktober 2010 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet Information

Läs mer

Program på Äldrecentrum september oktober 2011 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00-16.

Program på Äldrecentrum september oktober 2011 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00-16. Program på Äldrecentrum september oktober 2011 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Information

Läs mer

Program på Äldrecentrum mars april 2011 Öppettider: Vardagar: kl , Lördag och söndag: kl

Program på Äldrecentrum mars april 2011 Öppettider: Vardagar: kl , Lördag och söndag: kl Program på Äldrecentrum mars april 2011 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet.. Information

Läs mer

Program på Äldrecentrum Maj-juni 2013

Program på Äldrecentrum Maj-juni 2013 Program på Äldrecentrum Maj-juni 2013 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Information i korthet:

Läs mer

Program på Äldrecentrum Januari- Februari 2019

Program på Äldrecentrum Januari- Februari 2019 Program på Äldrecentrum Januari- Februari 2019 Öppetider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl.14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Information

Läs mer

Program på Äldrecentrum januari februari 2011 Öppettider: Vardagar: kl , Lördag och söndag: kl

Program på Äldrecentrum januari februari 2011 Öppettider: Vardagar: kl , Lördag och söndag: kl Program på Äldrecentrum januari februari 2011 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet Information

Läs mer

Program på Äldrecentrum Mars -April 2019

Program på Äldrecentrum Mars -April 2019 Program på Äldrecentrum Mars -April 2019 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl.14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Information i

Läs mer

Program på Äldrecentrum November-december 2014

Program på Äldrecentrum November-december 2014 Program på Äldrecentrum November-december 2014 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Information

Läs mer

Program på Äldrecentrum Maj - Juni 2019

Program på Äldrecentrum Maj - Juni 2019 Program på Äldrecentrum Maj - Juni 2019 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl.14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Information i

Läs mer

Program på Äldrecentrum November-December 2016

Program på Äldrecentrum November-December 2016 Program på Äldrecentrum November-December 2016 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00,13.00-16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider se programmet. Information

Läs mer

Program på Äldrecentrum Januari-februari 2014

Program på Äldrecentrum Januari-februari 2014 Program på Äldrecentrum Januari-februari 2014 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Information

Läs mer

Program på Äldrecentrum September-Oktober 2015

Program på Äldrecentrum September-Oktober 2015 Program på Äldrecentrum September-Oktober 2015 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00,13.00-16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider se programmet. Information

Läs mer

Program på Äldrecentrum Mars-april 2014

Program på Äldrecentrum Mars-april 2014 Program på Äldrecentrum Mars-april 2014 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Information i

Läs mer

Program på Äldrecentrum juli augusti 2011

Program på Äldrecentrum juli augusti 2011 Program på Äldrecentrum juli augusti 2011 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Information

Läs mer

Program på Äldrecentrum Mars-April 2015

Program på Äldrecentrum Mars-April 2015 Program på Äldrecentrum Mars-April 2015 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30 12.00, 13.00 16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00 16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Information i

Läs mer

Program på Äldrecentrum September-oktober 2013

Program på Äldrecentrum September-oktober 2013 Program på Äldrecentrum September-oktober 2013 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Information

Läs mer

Program på Äldrecentrum Mars-April 2018

Program på Äldrecentrum Mars-April 2018 Program på Äldrecentrum Mars-April 2018 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl.14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Information i

Läs mer

Program på Äldrecentrum Januari-Februari 2017

Program på Äldrecentrum Januari-Februari 2017 Program på Äldrecentrum Januari-Februari 2017 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00,13.00-16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider se programmet. Information

Läs mer

Program på Äldrecentrum Januari-februari 2015 Öppettider: Vardagar: kl , Lördag och söndag: kl

Program på Äldrecentrum Januari-februari 2015 Öppettider: Vardagar: kl , Lördag och söndag: kl Program på Äldrecentrum Januari-februari 2015 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30 12.00, 13.00 16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00 16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Information

Läs mer

Program på Äldrecentrum Juli-augusti 2014 Öppettider: Vardagar: kl , Lördag och söndag: kl

Program på Äldrecentrum Juli-augusti 2014 Öppettider: Vardagar: kl , Lördag och söndag: kl Program på Äldrecentrum Juli-augusti 2014 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30 12.00, 13.00 16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00 16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Information

Läs mer

Program på Äldrecentrum Juli-Augusti 2018

Program på Äldrecentrum Juli-Augusti 2018 Program på Äldrecentrum Juli-Augusti 2018 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl.14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Information

Läs mer

Program på Äldrecentrum September-Oktober 2018

Program på Äldrecentrum September-Oktober 2018 Program på Äldrecentrum September-Oktober 2018 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl.14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Information

Läs mer

Program på Äldrecentrum September-oktober 2014 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30 12.00, 13.00 16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00 16.

Program på Äldrecentrum September-oktober 2014 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30 12.00, 13.00 16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00 16. Program på Äldrecentrum September-oktober 2014 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30 12.00, 13.00 16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00 16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Information

Läs mer

Program på Äldrecentrum Juli-augusti 2015

Program på Äldrecentrum Juli-augusti 2015 Program på Äldrecentrum Juli-augusti 2015 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl.14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Information

Läs mer

Program på Äldrecentrum November-December 2018

Program på Äldrecentrum November-December 2018 Program på Äldrecentrum November-December 2018 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl.14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Information

Läs mer

KARLSLUNDS MÖTESPLATS. MÅNADSPROGRAM December Västerås stad Västerås

KARLSLUNDS MÖTESPLATS. MÅNADSPROGRAM December Västerås stad Västerås MÅNADSPROGRAM December 2017 KARLSLUNDS MÖTESPLATS MÅNADSPROGRAM December 2017 Västerås stad 721 87 Västerås 021-39 00 00 www.vasteras.se Aktiviteter december 2017 Varje vecka: Måndag: Tisdag: 13.30 Sittande

Läs mer

MÅNADSBLAD DECEMBER Malmabergs Mötesplats. Släggargatan VÄSTERÅS Telefon:

MÅNADSBLAD DECEMBER Malmabergs Mötesplats. Släggargatan VÄSTERÅS Telefon: MÅNADSBLAD DECEMBER -2017 Malmabergs Mötesplats Släggargatan 3 723 37 VÄSTERÅS Telefon: 021-39 18 70 Veckoschema Malmabergs Mötesplats Måndagar Internationella danser 09.30-11.30 PRO Haga-Malmaberg Trivselträff

Läs mer

Träffpunkt Ekåsen DECEMBER Ekåsen stängt pga. aktivitet för boende på Enliden och planering.

Träffpunkt Ekåsen DECEMBER Ekåsen stängt pga. aktivitet för boende på Enliden och planering. DECEMBER 2018 Dag Datum Tid Aktiviteter Måndag 3/12 Ewa har gymnastik på Enliden på fm. V.49 Tisdag 4/12 Onsdag 5/12 11.00 Torsdag 6/12 GEMENSAMT JULBORD I ARONTORP MED SOLBUSSEN PRIS: 275kr/per. Vi åker

Läs mer

Program Juni 2018 Mötesplatsen Solhaga

Program Juni 2018 Mötesplatsen Solhaga Program Juni 2018 Mötesplatsen Solhaga Välkommen till Mötesplatsen Solhaga Solhagsvägen 15 Telefon: 0510-77 09 42 Öppettider: Måndag-Torsdag kl. 10:00-16:00 Stängt 6/6 Jämna fredagar kl. 11:00-16:00, ojämna

Läs mer

Mötesplatser i Norr December 2015

Mötesplatser i Norr December 2015 Blombacka Duvan Anhörigträff Mötesplatser i Norr December 2015 Foto Matton.se Broschyr om alla aktiviteter för Anhörigträffarna i Norr och för Mötesplatserna Duvan och Blombacka Mötesplats Blombacka Våra

Läs mer

Herrgärdets servicehus

Herrgärdets servicehus MÅNADSPROGRAM November 2018 Herrgärdets servicehus Hälsans Hus Månadsprogram 2018 November ÖPPETTIDER: Måndag-fredag: 8.00-17.00, lördag-söndag 8.00-15.00 Torsdag 1 november Kl. 10.30 Balansgrupp Kl. 10:30

Läs mer

Social- och omsorgskontoret Öppna mötesplatser

Social- och omsorgskontoret Öppna mötesplatser Social- och omsorgskontoret Öppna mötesplatser FÖR AKTIVITET OCH SOCIAL GEMENSKAP 1 I Södertälje kommun finns flera öppna mötesplatser som dagligen har verksamhet för dig över 65 år. Hit kan du komma för

Läs mer

Kom in och hälsa på, så berättar vi mera!

Kom in och hälsa på, så berättar vi mera! Träffpunkt Ålem Håller öppet för Dig! Kom in och hälsa på, så berättar vi mera! ÖPPETTIDER med personal Måndag.08.00 16.00...08.00 14.00 Onsdag..08.00 16.30...08.00 16.00 Lokalen finns tillgänglig andra

Läs mer

Det händer hos oss! program. vår/sommar. Anhörigstödsverksamheten Omvårdnadsförvaltningen

Det händer hos oss! program. vår/sommar. Anhörigstödsverksamheten Omvårdnadsförvaltningen Det händer hos oss! program vår/sommar 2014 Anhörigstödsverksamheten Omvårdnadsförvaltningen Vem berörs av anhörigstöd? Kommunen erbjuder anhörigstöd till dig som ger stöd, hjälp eller omsorg till en person

Läs mer

Foto: Willy Bjørnstad. Program September 2018 Mötesplatsen Solhaga

Foto: Willy Bjørnstad. Program September 2018 Mötesplatsen Solhaga Foto: Willy Bjørnstad Program September 2018 Mötesplatsen Solhaga Välkommen till Mötesplatsen Solhaga Solhagsvägen 15 Telefon: 0510-77 09 42 Öppettider: Måndag-Torsdag kl. 10:00-16:00 Fredag kl. 11:00-16:00

Läs mer

VÅRENS PROGRAM 2015 FÖR DIG SOM HAR ANHÖRIGSTÖD

VÅRENS PROGRAM 2015 FÖR DIG SOM HAR ANHÖRIGSTÖD VÅRENS PROGRAM 2015 FÖR DIG SOM HAR ANHÖRIGSTÖD MÖTESPLATSER Kom för att träffa andra anhöriga under en enkel samvaro. Det serveras kaffe till självkostnadspris och vanligtvis görs en aktivitet. Kom ensam

Läs mer

MÅNADSBLAD DECEMBER-16. Malmabergs Mötesplats. Släggargatan VÄSTERÅS Telefon:

MÅNADSBLAD DECEMBER-16. Malmabergs Mötesplats. Släggargatan VÄSTERÅS Telefon: MÅNADSBLAD DECEMBER-16 Malmabergs Mötesplats Släggargatan 3 723 37 VÄSTERÅS Telefon: 021-39 18 70 Veckoschema Malmabergs Mötesplats Måndagar Tvåänds-stickning 09.00-12.00 Internationella danser (Avslutning

Läs mer

Mötesplatser för Seniorer. Program för hösten 2014

Mötesplatser för Seniorer. Program för hösten 2014 Mötesplatser för Seniorer Program för hösten 2014 Välkommen! I Lidköpings kommun finns flera trevliga mötesplatser där vi erbjuder olika aktiviteter, matservering och framförallt gemenskap! Du som är äldre

Läs mer

Program Juni 2017 Mötesplatsen Solhaga

Program Juni 2017 Mötesplatsen Solhaga Program Juni 2017 Mötesplatsen Solhaga Välkommen till Mötesplatsen Solhaga Solhagsvägen 15 Telefon: 0510-77 09 42 Öppettider: Måndag-Torsdag 10:00-16:00 Fredag 11:00-16:00 Måndagar: Sittgympa med rytmisk

Läs mer

Mötesplats Råby. Mötesplats Råby. Råby Centrum Västerås Ansvarig för verksamheten: Camilla Knutsen

Mötesplats Råby. Mötesplats Råby. Råby Centrum Västerås Ansvarig för verksamheten: Camilla Knutsen November 2018 Mötesplats Råby Mötesplats Råby Råby Centrum Västerås 021-398771 Ansvarig för verksamheten: Camilla Knutsen Camilla.cecilia.knutsen@vasteras.se Du hittar oss även under: Västerås Stads hemsida:

Läs mer

SENIORERNAS HUS LÖDERUPSGÅRDEN. Ystads kommuns mötesplats för seniorer PROGRAM

SENIORERNAS HUS LÖDERUPSGÅRDEN. Ystads kommuns mötesplats för seniorer PROGRAM SENIORERNAS HUS LÖDERUPSGÅRDEN Ystads kommuns mötesplats för seniorer PROGRAM September 2017 Hej. Ja då var sommaren över för denna gång sägs det, men vi kan ju alltid hoppas på en underbar höst istället.

Läs mer

Aktiviteter 1 juli 31 december 2013

Aktiviteter 1 juli 31 december 2013 Anhörigcenter Foto: Sofia Sabel Kartan är beskuren och lånad från broschyren Innerstaden Kungsbacka, smakfulla upplevelser Du är välkommen att kontakta oss. Telefon: 0300-83 42 29 E-post: anhorigstod-ao@kungsbacka.se

Läs mer

Nålmakaren Vårens program 15/1-18/6 2015

Nålmakaren Vårens program 15/1-18/6 2015 Nålmakaren Vårens program 15/1-18/6 2015 Välkomna! Veckoprogram Restaurangens priser gäller för förmiddags och eftermiddagsfika även här inne på vår Mötesplats. Måndag 8.30 Morgonträffen med spel Vi träffas

Läs mer

Herrgärdets servicehus

Herrgärdets servicehus MÅNADSPROGRAM December 2016 + Herrgärdets servicehus Hälsans Hus Månadsprogram 2016 December ÖPPETTIDER: Måndag-fredag: 8.00-17.00, lördag-söndag 8.00-15.00 Torsdag 1 december Kl. 10:00 Vattengympa Kl.

Läs mer

December 2018 Mötesplatsen Kristallen på Flintebro

December 2018 Mötesplatsen Kristallen på Flintebro Månadsprogram December 2018 Mötesplatsen Kristallen på Flintebro Öppet för alla seniorer i Skurups Kommun Kristallen En del av julen! December Vecka 49 Måndag 3 Julgymnastik kl. 10.00 11.00 Bingo kl. 14.00

Läs mer

STÖD OCH FÖREBYGGANDE VERKSAMHETER I JÄRFÄLLA

STÖD OCH FÖREBYGGANDE VERKSAMHETER I JÄRFÄLLA STÖD OCH FÖREBYGGANDE VERKSAMHETER I JÄRFÄLLA STÖD OCH FÖREBYGGANDE VERKSAMHETER I JÄRFÄLLA Verksamhetschef: Karoline Lundvall 08-580 229 28 Karoline.lundvall@jarfalla.se Ansvarar för Stöd och förebyggande,

Läs mer

INFORMATION OCH VERKSAMHET för äldre och daglediga

INFORMATION OCH VERKSAMHET för äldre och daglediga TÖREBODA KOMMUN 2011-03-01 Vård och omsorg INFORMATION OCH VERKSAMHET för äldre och daglediga Äldreomsorgens dagverksamhet i samarbete med föreningslivet Om du undrar över något eller känner någon som

Läs mer

HÖSTPROGRAMMET 2019 MEDLEMSTRÄFFAR

HÖSTPROGRAMMET 2019 MEDLEMSTRÄFFAR Huvudsta Klippgatan 8, 171 47 SOLNA pg 129756-3 Hemsida:pro.se/huvudsta E-post: huvudsta@pro.se HÖSTPROGRAMMET 2019 MEDLEMSTRÄFFAR OBS! OBS! OBS! Medlemsträffarna är i Skoga äldrecentrum, på onsdagar,

Läs mer

LERKIL. Hälsning från pastorn. Axplock ur innehållet: Varmt och hjärtligt välkommen till kyrkan. Alla samlingar är självklart öppna för alla.

LERKIL. Hälsning från pastorn. Axplock ur innehållet: Varmt och hjärtligt välkommen till kyrkan. Alla samlingar är självklart öppna för alla. LERKIL Hälsning från pastorn I bibeln i Predikaren kap. 3:11 så står det så här: Allt vad Gud har gjort är skönt i rättan stund. Han låter människor urskilja ett sammanhang, men aldrig kan de fatta Guds

Läs mer

Program för December 2016

Program för December 2016 Program för December 2016 Välkommen till Seniorcentrum Brandbergen Jungfruns gata 419, 13660 Brandbergen, 08-606 9288 Öppet: 09.00 16.00 mån-fre, Cafe: 086068744 Tor 01/12 Fre 02/12 13:00-14:00 musik o

Läs mer

Höstprogram för anhörigstödsverksamheten

Höstprogram för anhörigstödsverksamheten Socialtjänsten Höstprogram för anhörigstödsverksamheten Sommarresan! I år tar oss till Bastedalens Kinapark, i september då kakträdet blommar en upplevelse utöver det vanliga. Hoppas du vill följa med!

Läs mer

Januari 2019 Mötesplatsen Kristallen på Flintebro

Januari 2019 Mötesplatsen Kristallen på Flintebro Månadsprogram Januari 2019 Mötesplatsen Kristallen på Flintebro Öppet för alla seniorer i Skurups Kommun God fortsättning! Vecka 1 Tisdag 1 Onsdag 2 Torsdag 3 Fredag 4 Januari Kristallen har stängt p.g.a.

Läs mer

Medlemsblad Höst 2017

Medlemsblad Höst 2017 Medlemsblad Höst 2017 Kära medlem, Nu är sommaren slut och hösten kommer snart. har haft en mycket fin och trevlig sommar med bland annat vår välbesökta sommarfest, korvgrillningar, kognition diskussionstillfälle

Läs mer

Program November 2017 Mötesplatsen Solhaga

Program November 2017 Mötesplatsen Solhaga Program November 2017 Mötesplatsen Solhaga Välkommen till Mötesplatsen Solhaga Solhagsvägen 15 Telefon: 0510-77 09 42 Öppettider: Måndag-Torsdag 10:00-16:00 Fredag 11:00-16:00 Söndag 14:30-16:30 Måndagar:

Läs mer

Juli 2019 Mötesplatsen Kristallen på Flintebro

Juli 2019 Mötesplatsen Kristallen på Flintebro Månadsprogram Juli 2019 Mötesplatsen Kristallen på Flintebro Öppet för alla seniorer i Skurups Kommun Kristallen där skratten, värmen, och gemenskapen blomstrar! Juli Vecka 27 Måndag 1 Sittgymnastik kl.

Läs mer

MÅNADSBLAD NOVEMBER-16. Malmabergs Mötesplats. Släggargatan VÄSTERÅS Telefon:

MÅNADSBLAD NOVEMBER-16. Malmabergs Mötesplats. Släggargatan VÄSTERÅS Telefon: MÅNADSBLAD NOVEMBER-16 Malmabergs Mötesplats Släggargatan 3 723 37 VÄSTERÅS Telefon: 021-39 18 70 Veckoschema Malmabergs Mötesplats Måndagar Tvåänds-stickning 09.00-12.00 Internationella danser 09.30-11.30

Läs mer

December 2015 Månadsprogram för mötesplats Sommarro

December 2015 Månadsprogram för mötesplats Sommarro Pris: 15 kr December 2015 Månadsprogram för mötesplats Sommarro Alla hälsas hjärtligt Välkomna För kontakt: 044-13 61 36, 0733 136136 carina.bengtsson@kristianstad.se www.kristianstad.se Ami Hygrells hade

Läs mer

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar ! Onsdagen 10/7 Onsdagen 10/7 Torsdag 11/7 Torsdag 11/7, Fredag 12/7 Fredag 12/7 Lördag 13/7 Lördag 13/7 Söndag 14/7 Söndag 14/7 Måndag 15/7 Måndag 15/7 Tisdag 16/7 Tisdag 16/7 Onsdag 17/7 Onsdag 17/7

Läs mer

Föreningsbladet Program våren 2017

Föreningsbladet Program våren 2017 Föreningsbladet Program våren 2017 Foto: Per-Arne Andersson Producerat av Daglig Verksamhet Mediakontoret 2016-12-01 SOMMAR PÅ POPPEL I Motala kommun finns en arbetsgrupp som arbetar inom LSS för att du

Läs mer

Anhörigstöd. i Gällivare kommun. Foto: andreaslundgren.com

Anhörigstöd. i Gällivare kommun. Foto: andreaslundgren.com Anhörigstöd i Gällivare kommun Foto: andreaslundgren.com Utgiven av: Gällivare kommun Socialförvaltningen i samband med projekt utveckling av anhörigstöd år 2007 t o m 2008. Text: Ann-Louise Lundgren.

Läs mer

Stöd till anhöriga Aktiviteter 1 september 31december 2015

Stöd till anhöriga Aktiviteter 1 september 31december 2015 Stöd till anhöriga Aktiviteter 1 september 31december 2015 Anhörigstöd inom Vård och Omsorg Vi vänder oss till dig som ger stöd, hjälp eller omsorg till en närstående i din närhet som inte klarar av vardagen

Läs mer

Barn och familj hösten 2017

Barn och familj hösten 2017 Barn och familj hösten 2017 Välkommen! På bilden ovan syns barnhänder i olika storlekar som klipper, klistrar och skapar kring tema om tro och liv. Det finns också vuxenhänder som hjälper till samtidigt

Läs mer

Kulturcenter Oxbackens mötesplats Oxbacksgatan 5, Västerås. Öppettider måndag fredag kl.09:00 16:00 Telefon ,

Kulturcenter Oxbackens mötesplats Oxbacksgatan 5, Västerås. Öppettider måndag fredag kl.09:00 16:00 Telefon , MÅNADSPROGRAM Maj 2017 Välkommen till våra aktiviteter i maj! Kulturcenter Oxbackens mötesplats Oxbacksgatan 5, 724 61 Västerås. Öppettider måndag fredag kl.09:00 16:00 Telefon 021-390190, 021-390129 Veckoprogram

Läs mer

Torsdag 6. Fredag 7. ANHÖRIGDAGEN Under förmidagen tillfälle att prova på massage, avslappning, bastu, fotbad på anhörigcentralen,

Torsdag 6. Fredag 7. ANHÖRIGDAGEN Under förmidagen tillfälle att prova på massage, avslappning, bastu, fotbad på anhörigcentralen, Anhörigträff Centrum Anhörigträffarna vänder sig till dig som ger omsorg, stöd eller vård i hemmet till någon närstående. Vi träffas över en kopp kaffe för att ge information och stöd, du får tillfälle

Läs mer

ANHÖRIGÅRET 2016. Det händer hos oss i vår och sommar! PROGRAM VÅR/SOMMAR. Anhörigstödsverksamhet Sektor vård och omsorg

ANHÖRIGÅRET 2016. Det händer hos oss i vår och sommar! PROGRAM VÅR/SOMMAR. Anhörigstödsverksamhet Sektor vård och omsorg ANHÖRIGÅRET 2016 Det händer hos oss i vår och sommar! PROGRAM VÅR/SOMMAR 2016 Anhörigstödsverksamhet Sektor vård och omsorg Vem berörs av anhörigstöd? Kommunen erbjuder anhörigstöd till dig som ger stöd,

Läs mer

TRÄFFPUNKTEN CAFÉ MÖLLAN OCH TRÄFFPUNKTENS SOMMARCAFÉ

TRÄFFPUNKTEN CAFÉ MÖLLAN OCH TRÄFFPUNKTENS SOMMARCAFÉ TRÄFFPUNKTEN CAFÉ MÖLLAN OCH TRÄFFPUNKTENS SOMMARCAFÉ Aktiviteter och händelser i juni - augusti På träffpunkterna för seniorer i Lindome, Kållered och i Centrum vill vi erbjuda mötesplatser där alla kan

Läs mer

Stöd till anhöriga Aktiviteter

Stöd till anhöriga Aktiviteter Stöd till anhöriga Aktiviteter Maj Aug 2018 Tar du hand om någon som behöver din hjälp? Vi på anhörigstöd vänder oss till dig som ger stöd, hjälp eller omsorg till en närstående i din närhet som inte klarar

Läs mer

Foto: Per-Arne Andersson

Foto: Per-Arne Andersson Foto: Per-Arne Andersson Föreningsbladet Program våren 2018 I Motala kommun finns en arbetsgrupp som arbetar inom LSS för att du ska få en bra och meningsfull fritid. Detta häfte är ett exempel på vad

Läs mer

Ni som är nyinflyttade och era närstående är hjärtligt välkomna till oss.

Ni som är nyinflyttade och era närstående är hjärtligt välkomna till oss. 2017-12-11 Information till boende och närstående december 2017 Hej! Här är lite information för er som bor hos oss eller är närstående till någon av våra boende på Söndasgården om vad som händer hos oss

Läs mer

Medelpunkten. en social mötesplats för seniorer och frivilliga. Grillning den 25/6 kl.12.00 föranmälans krav Juni-juli 2014

Medelpunkten. en social mötesplats för seniorer och frivilliga. Grillning den 25/6 kl.12.00 föranmälans krav Juni-juli 2014 1 Medelpunkten en social mötesplats för seniorer och frivilliga Grillning den 25/6 kl.12.00 föranmälans krav Foto Taina Ahola Juni-juli 2014 1 ANSLAGSTAVLAN Semesterstängt Medelpunkten har stängt för aktiviteter

Läs mer

Frivilligcentralen. Program oktober 2011 till februari 2012

Frivilligcentralen. Program oktober 2011 till februari 2012 Frivilligcentralen Program oktober 2011 till februari 2012 Har du en stund över ibland? Det finns många ensamma människor i Fagersta som skulle vilja dela den stunden med dig. Vi på Frivilligcentralen

Läs mer

Föreningsbladet Program höst en 2017

Föreningsbladet Program höst en 2017 Foto: Rudi Zaloga Föreningsbladet Program hösten 2017 I Motala kommun finns en arbetsgrupp som arbetar inom LSS för att du ska få en bra och meningsfull fritid. Detta häfte är ett exempel på vad som finns

Läs mer

Detta händer i Fritiden i december:

Detta händer i Fritiden i december: Detta händer i Fritiden i december: OMS Fritid Alvesta 2018 Hej! Nästa utskick från fritiden blir i januari 2019. Man hittar information & aktiviteter från fritiden på Alvesta kommuns hemsida. (omsorg

Läs mer

Skallbergets mötesplats

Skallbergets mötesplats Skallbergets mötesplats Karlfeldtsgatan 20, 722 22 Västerås. Telefon 021-39 02 72 Öppettider måndag fredag kl.09:00 16:00 Västerås stad 721 87 Västerås 021-39 00 00 www.vasteras.se Övriga aktiviteter Veckoprogram

Läs mer

Mötesplats Duvan Våra aktiviteter är i entréplanet på Engelbreksgatan 2.

Mötesplats Duvan Våra aktiviteter är i entréplanet på Engelbreksgatan 2. Mötesplats Duvan Våra aktiviteter är i entréplanet på Engelbreksgatan 2. tisdag 1 10.00 Tisdagspromenad I lugnt tempo.(även rollator). samling: Duvans entré 14.00 16.00 Inomhusboule Fika efter aktivitet

Läs mer

Oktober 2018 Mötesplatsen Kristallen på Flintebro

Oktober 2018 Mötesplatsen Kristallen på Flintebro Månadsprogram Oktober 2018 Mötesplatsen Kristallen på Flintebro Öppet för alla seniorer i Skurups Kommun Kristallen, där fantastiska möten sker! Oktober Vecka 40 Måndag 1 Sittgymnastik kl. 10.00 11.00

Läs mer

Medlemsblad Sommar 2017

Medlemsblad Sommar 2017 Medlemsblad Sommar 2017 Kära medlem, Snart är det dags för vårterminens avslut med vår återkommande Sommarfest lördag den 10e juni. Vi vill tacka alla er för ert stöd och engagemang, det är mycket givande

Läs mer

Foto: Sofia Sabel Aktiviteter 1 juli 31 december 2014

Foto: Sofia Sabel Aktiviteter 1 juli 31 december 2014 Foto: Sofia Sabel Aktiviteter 1 juli 31 december 2014 Tar du hand om någon som behöver din hjälp? Där är varmt välkommen till oss på Anhörigcenter och vi vill helst att du kommer innan du sliter ut dig

Läs mer

Mötesplats Skogslid månadsblad september 2016

Mötesplats Skogslid månadsblad september 2016 Mötesplats Skogslid månadsblad september 2016 torsdag 1 9.00 9.45 10.00 11.30 Bingo+ fika 30 kr obs! fredag 2 9.00 10.30, spelar spel Fredagsfika. önska låtar och artister som jag tar fram från datorn

Läs mer

Välkommen till Mariagården/ Hantverkstorget aktiviteter för februari

Välkommen till Mariagården/ Hantverkstorget aktiviteter för februari 1 [8] Välkommen till Mariagården/ Hantverkstorget aktiviteter för februari Onsdag 1 februari 10.15 10.45 Bokstunden på CD-nedre Vi börjar läsa Emil i Lönneberga 14.00-16.00 Öppen verksamhet i Brasrummet

Läs mer

Herrgärdets servicehus

Herrgärdets servicehus MÅNADSPROGRAM Mars 2018 Herrgärdets servicehus Hälsans Hus Månadsprogram 2018 mars ÖPPETTIDER: Måndag-fredag: 8.00-17.00, lördag-söndag 8.00-15.00 Torsdag 1 mars Kl. 11.15 Yoga Kl. 13:00 Salsa/Linedance

Läs mer

Herrgärdets servicehus

Herrgärdets servicehus MÅNADSPROGRAM Maj Herrgärdets servicehus Hälsans Hus Månadsprogram 2018 maj ÖPPETTIDER: Måndag-fredag: 8.00-17.00, lördag-söndag 8.00-15.00 Onsdag 2 maj Kl. 14:00 Fotgympa/Lättbalans Fredag 4 maj kl. 13-15

Läs mer

anhörigstöd Höst 2015

anhörigstöd Höst 2015 anhörigstöd Höst 2015 Stöd från vård- och omsorgsförvaltningen För dig som tar hand om en närstående som är äldre, långvarigt sjuk eller har en funktionsnedsättning. Vad är anhörigstöd? Vårdar du en partner

Läs mer

April Månadsprogram för mötesplats Sommarro

April Månadsprogram för mötesplats Sommarro Pris: 15kr April Månadsprogram för mötesplats Sommarro Foto: Gith Hanzon Onsdagen den 1 april kl 11-15 är du välkommen till Pulken i Yngsjö för att se på Tranorna. Denna eftermiddag hälsas äldre och rullstolsburna

Läs mer

Välkommen till träffpunkten Birka Vildparksgatan 14

Välkommen till träffpunkten Birka Vildparksgatan 14 Välkommen till träffpunkten Birka Vildparksgatan 14 Vi har öppet tisdagar klockan 14.00-15.30 varje tisdag har vi Bingo och fika. Varannan Onsdag14.30 15.30 är det Gudstjänst som kyrkan håller i. Fredagar

Läs mer

Högläsning: Mannen från Banafjäl

Högläsning: Mannen från Banafjäl Kvartalsprogram 2019 Juli - september Kom In - en mötesplats för alla daglediga Juli v.27 Öppet 11:00-15:00 Måndag 1 juli Tisdag 2 juli Onsdag 3 juli 12:00-ca 12:30 Sittgympa Korgboll Torsdag 4 juli 11:30-ca

Läs mer

Stöd till anhöriga Aktiviteter 1 september 31 december 2016

Stöd till anhöriga Aktiviteter 1 september 31 december 2016 Stöd till anhöriga Aktiviteter 1 september 31 december 2016 Anhörigstöd inom Vård och Omsorg Vi vänder oss till dig som ger stöd, hjälp eller omsorg till en närstående i din närhet som inte klarar av vardagen

Läs mer

Seniorträffar i Partille. Program våren 2016

Seniorträffar i Partille. Program våren 2016 Seniorträffar i Partille Program våren 2016 Du behövs! Är du som enskild eller som medlem i en förening intresserad av att engagera dig i seniorträffarnas verksamhet? Vill du bli volontär eller veta mer

Läs mer

v.40 Balansera mera -om mat, motion och medicin måndag 2 oktober 13:00-ca14 Lina Vågstedt från Kostenheten informerar

v.40 Balansera mera -om mat, motion och medicin måndag 2 oktober 13:00-ca14 Lina Vågstedt från Kostenheten informerar Kvartalsprogram Oktober-december 2017 Kom In- en mötesplats för alla daglediga Oktober v.40 Balansera mera -om mat, motion och medicin måndag 2 oktober Lina Vågstedt från Kostenheten informerar tisdag

Läs mer

Aktiviteter i Eslövs kommun våren och sommaren 2011

Aktiviteter i Eslövs kommun våren och sommaren 2011 Aktiviteter i Eslövs kommun våren och sommaren 2011 Öppet för alla AKTIVITETSHUSET KARIDAL Karidal är en mötesplats för kommunens invånare där alla är lika välkomna! På Karidal finns det möjlighet för

Läs mer

Allaktivitetshuset. Kungshällan

Allaktivitetshuset. Kungshällan Allaktivitetshuset Kungshällan Programblad för 1 September 31 Januari 2014 2015 1 Kungshällan Lilla Torg 1 243 30 Höör Mötesplatsen för ALLA seniorer Här finns det möjlighet att träffas och umgås, ta en

Läs mer

Aktiviteter i Eslövs kommun

Aktiviteter i Eslövs kommun Aktiviteter i Eslövs kommun höst och vinter 2013 Öppet för alla! AKTIVITETER I ESLÖV Aktivitetshuset Karidal Karidal är en mötesplats för kommunens invånare där alla är lika välkomna. Här finns möjlighet

Läs mer

November månads aktiviteter Frivilligcentralen Träffpunkt 14 PRO

November månads aktiviteter Frivilligcentralen Träffpunkt 14 PRO November månads aktiviteter Frivilligcentralen Träffpunkt 14 PRO Frivilligcentralen: 0584 473398 Träffpunkt 14: 0584-128 70 Laxå- Röfors PRO: 0584 473398 Vecka 44: Söndag 1/11 Vecka 45: Måndag 2/11 10.00

Läs mer