En förare Rundbalspressning

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "En förare Rundbalspressning"

Transkript

1 En förare Rundbalspressning och inplastning med en överfart Kompakt design För hög effektivitet

2 integrerad maskin med mycket stor kapacitet.. Maskinen är konstruerad och byggd för lång livslängd med tester från områden med världens besvärligaste förhållande. McHale s produkter är kända över hela världen för sin driftsäkerhet, livslängd och sitt nytänkande som ger mervärde. McHale vet att det hela tiden finns behov att reducera kostnader inom lantbruket. Liksom alla övriga McHale produkter så är Fusion med integrerad rundbalspress och inplastare utvecklad för dagens lantbrukare och maskinstationer. McHale Fusion kombinerar två traditionellt olika arbetsmoment i en maskin, som endast kräver en förare. Detta resulterar i kostnadsbesparingar både för maskininvestering och driftskostnader (för en andra traktor och för en extra förare). Denna robusta maskin är inte enbart en inplastare som kopplats på bakom en rundbalspress utan den har från första början konstruerats som integrerad maskin med mycket hög kapacitet. McHale Fusion fick högsta pris på Royal Show för en sinnrik teknisk lösning (två i en) press/inplastar kombination med enastående driftsäkerhet. Juryns bedömning var. Maskinens driftsäkerhet är oöverträffad, minimal tidsåtgång för smörjning, och servicegraden och responsen från McHale är av allra högsta klass.

3 McHale s Patenterade Bal Transport Balkammaren är delad horisontellt och den nedre delen av balkammaren transporterar den nätade balen direkt till rullarna i den vertikala inplastar ringen. Denna unika och patenterade McHale metod har ett antal fördelar jämfört med andra kombinationsmaskiner (press/inplastare), nämligen; 1. Enkel transport & mindre hantering Då den nedre delen av balkammaren transporterar den nätade balen direkt till rullarna i den vertikala inplastarringen, så finns inget behov av lastarbord eller lyftarmar för transport mellan press och inplastning. Samtidig balning och inplastning Resultatet blir mindre hantering och högre driftsäkerhet, snabbare baltransport och en kompakt konstruktion med en totallängd på enbart 5,4 m. 2. Säker baltransport vid kuperad terräng Balen transporteras direkt till inplastarenheten med hjälp av balkammarens 5 nedre pressvalsar plus en extra vals utanför som säkerställer baltransport även vid kuperade och besvärliga förhållande. 3. Pålitlig baltransport vid sidolutning Vid arbete med vissa kombinationsmaskiner så kan det uppstå driftstörningar när balen transporteras från press till inplastare. Med McHale Fusion är detta inget problem då balen styrs av balkammaren när balen transporteras från press till inplastare. Detta ger säker baltransport även vid ojämna markförhållande med sidolutning. 4. Snabb och skonsam baltransport Transport av tunga välpackade balar sker över hjulaxelns centrum vilket reducerar belastning på traktor och maskin. McHale Fusion har alltid en fördelaktig viktfördelning mellan traktor och maskin med hjulaxeln placerad mellan press och inplastarenheten. Maskinen är mycket driftsäker, tack vare den enkla unika McHale baltransport med få rörliga delar och minimalt med elektronisk övervakning. Balen nätas i kammaren samtidigt som inplastad bal tippas Baltransport 5. Hög kapacitet Baltransport sker i ett steg då balkammare enbart öppnar och stänger för att släppa ut balen. Detta medför att tiden för att transportera balen från balkammaren till inplastarenheten är ungefär lika med en traditionell rundbalspress utan inplastare. Baltransporten påverkar alltså inte nämnvärt maskinens kapacitet.

4 Inmatning med hög kapacitet Fällbar knivkassett som standard Pressningsförhållandena är inte alltid perfekta vilket gör att ojämna strängar kan orsaka blockering. Huvuddrivningen är då skyddad med frikoppling på kraftöverföringsaxeln Sänk ned knivkassetten Om blockering i inmatning uppstår utlöser frikopplingen på kraftöverföringsaxeln. Kraftöverföring kopplas ur och föraren sänker ned knivkassetten hydrauliskt från förarplatsen. Koppla in traktorns kraftuttag Inmatningskanalen är nu bredare och traktors kraftuttag aktiveras igen. Blockerat material passerar genom inmatningen. Återställ knivkassetten Knivkassetten återställs i normalläge och pressningen kan fortsätta.

5 1 Vår specifikation 1. Chassiets uppbyggnad Fusion 2 har en ny uppbyggnad av chassiet. Chassiet utgörs av en stålrörskonstruktion och har inga tvärbalkar vilket ger följande fördelar: - Mindre gräsavlagringar på ramen - En snabbare och mer positiv baltransport kg lättare maskin, mindre marktryck - Förbättrad komfort vid vägtransport 2 2. Delad växellåda Vänster sida på växellådan driver pressvalsarna i balkammaren medan inmatning och snittaggregat drivs av högersidan. Detta system med delad drivlina ger optimal effektöverföring. 3. Pick-up 3 Galvaniserad pick-up med 2 m arbetsbredd lyfter upp även kort material utan problem. Maskinens pick-up har sidomonterade inmatningsskruvar som skonsamt styr materialet in mot snittaggregatet. Det fjäderavlastade, hydrauliska lyftsystemet och justerbara pick-up hjul ger noggrann höjdinställning. Maskinen levereras med stödhjul av gummi som är placerade i linje med pick-up pinnarna vilket ger perfekt styrning även vid ojämna markförhållanden Pick-up lager Pick-up fingrarnas kamkurva har speciallagringar med dubbla banor utvecklade för de tuffaste förhållanden. Lagring i kamkurvan sitter lätt åtkomliga för kontroll och eventuellt byte via en inspektionslucka på sidan. 5. Inmatningsrotor & Snittaggregat 5 Den spiralvridna inmatningsrotorn matar materialet genom snittknivarna. De dubbla medbringarna snittar materialet väl med hög kapacitet. Rotorns spiralvridna konstruktion ger jämn inmatning och mycket hög kapacitet med minimal risk för blockering. Knivarna kan kopplas in- och ut från traktor hytten. När de är inkopplade ligger de nära centrum på rotorn vilket ger exakt och noggrann snittlängd på materialet. Knivarna utlöser hydrauliskt om främmande föremål kommer in i snittaggregatet.

6 Balkammare med dubbla funktioner När nätet lagts på balen delar balkammaren sig horisontellt. Överluckan på balkammaren lyfts upp samtidigt som underluckan tippar ut balen för transport till inplastarenheten. När balkammaren är stängd startas inplastningen automatiskt och pressningen kan fortsätta, detta ger maximal kapacitet.

7 Unik Uppbyggnad av Rullar & Tätningar Pressvalsarna har en extra stark 50 mm smidd axel av stål i mycket hög kvalitet. Gavlarna på pressvalsarna har en unik självrensande tätning. Tätningen skyddar fettet runt lagren från smuts och föroreningar. 7. Balkammarens Lagringar Maskinen är utrustad med lagringar av mycket hög kvalitet. Pressvalsarna har 50 mm lager på båda sidor. På den drivande sidan med största belastningen sitter lagringar med dubbla banor. 8. Drivkedjor Maskinen har utrustats med drivkedjor och drev av mycket hög kvalitet som säkerställer en lång livslängd med minimala driftstopp. - Kedja på drivande sidan har dimensionen 1-1/4 (20B). - Drivkedja för inmatningsrotor har dimensionen 1 (16B-2). - Drivkedja för Pick-up har dimensionen 3/4 (60H). Progressiv Fett & Oljesmörjning 1. Lagringar och drivkedjor servas kontinuerligt av ett progressivt smörjsystem för både fett och olja. 2. Mängden smörjmedel kan enkelt justeras på elektronikenheten i förarhytten. De progressiva fördelningsblocken på maskinen ser till att rätt mängd olja och fett matas ut till lager och kedjor. 3 1 Oljesmörjning 2 Fettsmörjning Drivkedjor för balens rotation, inmatningsrotor och pick-up får anpassad mängd olja. 4. Samtidigt får balkammarens pressvalsar, inmatningsrotorns lagring och pick-up drivning automatiskt en anpassad mängd smörjfett. 5. Efter ett inprogrammerat antal balar kommer ett alarm som meddelar när det är dags att fylla på olja och fett.

8 Intelligent övervakning Filmautomatik Maskinen är utrustad med två filmsensorer som hela tiden kontrollerar att film läggs på balen. Om filmen brister eller tar slut på en filmsträckare meddelas föraren på monitorn. Maskinen ställer automatiskt om för inplastning med enbart en filmrulle och balen roterar nu stegvis för rätt överlappning. Om båda filmrullarna tar slut eller filmen går av meddelar maskinen till föraren att det är slut på film och inplastarringen stannar med filmhållaren i läge för filmbyte.

9 1 Användarvänlig Utformning 1. Vertikal inplastarring Den vertikala inplastarringen har två (750 mm) filmsträckare som plastar 4 lager på ungefär 20 sek. och 6 lager på 30 sek. Detta gör att inplastarenheten alltid står redo för nästa bal. 2. Filmavklipp 2 Under sista varvet på inplastningsprocessen skjuts filmhållaren ut för att skonsamt samla in filmen för avklipp. När filmhållaren kommer tillbaks klipps filmen av mot balen och den lösa delen mot rullen sitter säkert fastklämd redo för nästa bal. Detta system gör maskinen driftsäker speciellt vid varma eller blöta förhållande. 3. Filmlager 3 Fyra rullar med film kan lagras på varje sida innanför sidoluckan. Ytterliggare två kan sitta monterade i filmsträckaren vilket ger totalt 10 filmrullar. Filmhållarna kan vinklas ner vilket gör filmbyte enkelt och smidigt för operatören Enkelt och Smidigt Filmbyte Filmen bytes bekvämt från vänster sida på maskinen. När filmen är utbytt på första filmsträckaren trycker operatören på index knappen som gör att filmsträckarringen roterar ett halvt varv och ställer den andra filmsträckaren i position för filmbyte. Operatören kan nu enkelt byta även den andra filmrullen Baltipp / Sidotipp När maskinen tippar av den inplastade balen går den bakre inplastar rullen ner till marken för att tippa av balen. Detta eliminerar problemen med skador på balen när den tippas av från hög höjd och kan rulla iväg. Maskinen kan också utrustas med sidotipp som ställer upp balen på högkant där det är flest filmlager. Denna utrustning reducerar risken för skador på filmen.

10 Enkel & Driftsäker Elektronik Fusion Elektronikenhet Den enkla manöverpanelen är operatörens länk till den effektiva maskinen. Elektronikenheten kontrollerar och styr både press och inplastare. Kontrollenheten har en stor överskådlig skärm som grafiskt visar pågående operation under tiden arbetet pågår. När maskinen är inställd för arbete med full automatik kan föraren göra olika val beroende på olika grödor och markförhållande. Föraren kan också välja om så önskas; - knivarna på snittaggregatet i eller ur. - om maskinen skall hålla kvar eller tippa balen automatiskt. - avstängning av inplastare vid körning med hö eller halm. - olika varianter av baltransport mellan press och inplastare beroende på markförhållande. - flera balräkneverk för olika fält och/eller kunder. Elektronikenheten övervakar även smörjsystemet och påminner föraren att kontrollera fett och olja efter 300 balar.

11 Tekniska Specifikationer Dimension & Vikt Fusion Längd 5,80m Bredd 2,76m /2,94 m* Höjd 3,02m Vikt 5700kg Maskin Dimensioner Pick-up Arbetsbredd 2000mm Antal Rader Pick-up Pinnar 4 Pinnavstånd 70 mm Pick-up Manövrering Hydraulik Stödhjul av Gummi Standard Snittaggregat Max antal knivar 23 Teoretisk snittlängd 50 mm Knivskydd Hydrauliskt Knivmanövrering Hydrauliskt från traktor Blockering Inmatning Öppningsbar Knivkassett Balkammare Diameter 1,25m Bredd 1,23m Antal Rullar 18 Lager 50mm** Fettsmörjning Progressiv (Standard) Pick-up Knivkassett Baltransport Nätlindning Manövrering Nät System Antal Nätrullar Nät Justering Manuell eller Automatisk Ledad Sträckare Extra Nät i Hållare Manuellt på Press Hållare för extra nät Inplastning System Filmsträckning Film i Försträckare Antal Lager Film Filmlagring Drivlina Växellåda Överbelastningsskydd Pick-up Säkring Kedjesmörjning Manövrering Elektronikenhet Manövrering Presstryck Vertikal Inplastarring 70% Standard (55% Tillval) 2 x 750mm System 8 Rullar + 2 i Försträckare Delad Drivning Kamnock på PTO-axel Slirkoppling Progressiv (Standard) Expert Helt Elektroniskt Styrd Automatik Justeras Hydrauliskt Vertikal Inplastarring Växellåda med Delad Driving Enkel & Driftsäker Elektronik Övrigt Minsta PTO-effekt Hydraulsystem Min Hydraulik Flöde Elektronik Balställare Däckdimension *Beroende på däckval **Lagring är med 50 mm innerdiameter och dubbla banor på drivsidan. 80kW (107hp) Öppet, Slutet eller Load Sensing 45 l/min vid 180 bar 12Volt DC, ca: 7-8 amp Standard 560/60 22,5 (Standard) 650/55 22,5 (Tillval) Försörjning från Traktor

12 McHale har under lång tid sålt och levererat maskiner direkt till slutkonsument, lantbrukare och maskinstationer, även i dag levererar McHale lantbruksmaskiner som körs och testas under de tuffaste förhållandena. Denna bakgrund har varit en utmärkt grund för utveckling och tillverkning av effektiva och kraftiga lantbruksmaskiner. Tillverkning sker i en specialbyggd produktionsenhet med det senaste inom laser och robot teknik. McHale är ackrediterade enligt kvalitetsstandard ISO 9001/2000. All forskning och utveckling sker med egna resurser. Maskinerna går igenom hårda tester under utvecklingsfasen och maskinernas prestanda mäts kontinuerligt. Som resultat av detta, försäkrar McHale att produkten får en specifikation och konstruktion med högsta kvalitet levererad till dig, vilket förklarar varför en McHale produkt är en säker investering för framtiden. 991L 991B HS F5 Rundbalspressar Fusion Marknadsföres av: Castlebar Road, Ballinrobe, Co. Mayo, Ireland. Tel: Fax: sales@mchale.net Web: Denna trycksak är ämnad för internationell användning. Med anledning av kontinuerlig produktutveckling reserverar McHale sig för rätten att ändra specifikationer och konstruktion utan meddelande. Då maskinerna exporteras till många olika länder är informationen allmän med bilder och beskrivning, dessa kan innehålla utrustning som inte ingår i standardutrustning. Vänligen kontakta Din lokala återförsäljare/distributör för ytterliggare information.

Baler Range. Det professionella alternativet

Baler Range. Det professionella alternativet Baler Range Det professionella alternativet Press- serie utvecklad utifrån kraven från dagens lantbrukare och maskinstationer Maskinen är konstruerad och byggd för lång livslängd med tester från områden

Läs mer

KOMBIPRESS MED VARIALBEL BALKAMMARE VARIO. www.mchale.net DET SJÄLVKLARA VALET

KOMBIPRESS MED VARIALBEL BALKAMMARE VARIO. www.mchale.net DET SJÄLVKLARA VALET KOMBIPRESS MED VARIALBEL BALKAMMARE www.mchale.net DET SJÄLVKLARA VALET KOMBIPRESS MED VARIALBEL BALKAMMARE Förser dagens lantbrukare med lösningar för högre kapacitet McHale Fusion Vario är en kombipress,

Läs mer

KOMBIPRESS. Fusion 3 & Fusion 3 Plus. www.mchale.net DET SJÄLVKLARA VALET

KOMBIPRESS. Fusion 3 & Fusion 3 Plus. www.mchale.net DET SJÄLVKLARA VALET KOMBIPRESS Fusion 3 & Fusion 3 Plus www.mchale.net DET SJÄLVKLARA VALET KOMBIPRESS Innovativ lösning med hög kapacitet för förutseende lantbrukare och entreprenörer Över hela världen strävar lantbrukare

Läs mer

DET SJÄLVKLARA VALET KOMBIPRESS KOMBIPRESS Ballinrobe, Co. Mayo, Ireland

DET SJÄLVKLARA VALET   KOMBIPRESS KOMBIPRESS Ballinrobe, Co. Mayo, Ireland KOMBIPRESS KOMBIPRESS McHale har under lång tid tillverkat, sålt och levererat maskiner till slutkonsument, lantbrukare och maskinstationer. Även i dag levererar McHale lantbruksmaskiner som körs och testas

Läs mer

www.mchale.net DET SJÄLVKLARA VALET

www.mchale.net DET SJÄLVKLARA VALET KOMBIPRESS KOMBIPRESS Fusion 3 & Fusion 3 Plus McHale har under lång tid tillverkat, sålt och levererat maskiner till slutkonsument, lantbrukare och maskinstationer. Även i dag levererar McHale lantbruksmaskiner

Läs mer

Balhanteringsredskap. Det professionella valet

Balhanteringsredskap. Det professionella valet Balhanteringsredskap Det professionella valet 994 Baldelare Med kombinationen enkelhet och styrka klyver McHale baldelare snabbt, noggrant och effektivt balar av ensilage, hö eller halm. Manövrerad via

Läs mer

Balhanteringsredskap. Det professionella valet

Balhanteringsredskap. Det professionella valet Balhanteringsredskap Det professionella valet 994 Baldelare Med kombinationen enkelhet och styrka klyver McHale baldelare snabbt, noggrant och effektivt balar av ensilage, hö eller halm. Manövrerad via

Läs mer

Rundbalsinplastare SERIE 991BJ-BE-BER 991B. McHale Engineering Limited

Rundbalsinplastare SERIE 991BJ-BE-BER 991B. McHale Engineering Limited Rundbalsinplastare SERIE 991BJ-BE-BER 991B McHale Engineering Limited McHale visar vägen Med McHale s 991-serie sätter vi standard för effektiv och säker rundbalsinplastning. Praktisk design utvecklad

Läs mer

rundbalspress med flexkammare Tillverkad till högsta standard

rundbalspress med flexkammare   Tillverkad till högsta standard rundbalspress med flexkammare www.mchale.net Tillverkad till högsta standard Rundbalspressar med flexkammare Under det senaste årtiondet har McHales serie av rundbalspressar arbetat på över fem kontinenter

Läs mer

Bale Wrapper Specialists. Tanco Rundbalsinplastare

Bale Wrapper Specialists. Tanco Rundbalsinplastare Bale Wrapper Specialists Tanco Rundbalsinplastare Tanco Rundbalsinplastare För maskinstationer och lantbrukare runt om i världen är Tanco valet när det gäller rundbalsinplastare. Med över 20 års erfarenhet

Läs mer

FlexiWrap Kombipress

FlexiWrap Kombipress FlexiWrap 6325-6516-6520 Kombipress Kombipress med flexkammare eller fixkammare 2 RF_3200 Fördelar: Integrerad lösning för pressning och plastning. Finns som fi x- eller fl exkammarpress. Balen rullar

Läs mer

Fixkammarpress Kverneland 6325 Professionell rundbalspress

Fixkammarpress Kverneland 6325 Professionell rundbalspress Fixkammarpress Kverneland 6325 Professionell rundbalspress 2 Högpresterande rundbalspress med fixkammare Fördelar: 2,20 m bred pickup med låg inmatningshöjd, 5 rader pickuppinnar. SuperFeed inmatningsrotor,

Läs mer

Rotorslåttermaskiner SB, SM*, SMF

Rotorslåttermaskiner SB, SM*, SMF Rotorslåttermaskiner SB, SM*, SMF Rotorslåttermaskiner SB, SM*, SMF SB / SM* / SMF * Marknadsförs ej i Sverige Moving agriculture ahead SB-slåttermaskiner SB-rotorslåttermaskinerna är utrustade med den

Läs mer

Flexkammarpressar Kverneland 6516-6520. Högpresterande Rundbalspress

Flexkammarpressar Kverneland 6516-6520. Högpresterande Rundbalspress Flexkammarpressar Kverneland 6516-6520 Högpresterande Rundbalspress 2 Högpresterande flexkammarpressar Fördelar: 2,20 m bred pickup med låg inmatningshöjd för effektivt fl öde. SuperCut-14 och 25 knivars

Läs mer

New Holland BR6000 BR6080 BR6090 BR6090 Combi

New Holland BR6000 BR6080 BR6090 BR6090 Combi New Holland BR6000 BR6080 BR6090 BR6090 Combi En modell för varje jobb. Två grundmodeller New Holland erbjuder två modeller av fixkammarpressar, BR6080 och BR6090. Eftersom pressarna producerar balar med

Läs mer

Taarup BIO Pressplastare. Kompakt maskin med utmärkt manöverförmåga

Taarup BIO Pressplastare. Kompakt maskin med utmärkt manöverförmåga Taarup BIO Pressplastare Kompakt maskin med utmärkt manöverförmåga Taarup BIO - en kompakt maskin med hög kapacitet. Pressa och plasta in i ett moment Taarup BIO är en fullt integrerad kombinerad balpress

Läs mer

Siwa. Finsnittvagnar Ensilagevagnar. foderproduktion

Siwa. Finsnittvagnar Ensilagevagnar. foderproduktion Rapide Siwa Finsnittvagnar Ensilagevagnar foderproduktion Schuitemaker Machines BV etablerades 1919 som tillverkare av maskiner för lantbruk och industri. Tack vare många års erfarenhet har Schuitemaker

Läs mer

VARIANT 385 RC 380 RC 365 RC 360 RC. Garanterat högsta kapacitet.

VARIANT 385 RC 380 RC 365 RC 360 RC. Garanterat högsta kapacitet. VARIANT 385 RC 380 RC 365 RC 360 RC Garanterat högsta kapacitet. Vid solnedgången är dagen och arbetet slut dock inte föraren. VARIANT är redo att ta hand om allt som väntar ute på fältet. Den 2,10 m breda

Läs mer

DOUBLE ACTION PROFI

DOUBLE ACTION PROFI DOUBLE ACTION 235 235 PROFI Kombinerad rundbalspress/inplastare www.trejon.com WELGER DOUBLE ACTION namnet säger allt Tid är pengar! Under ensilagesäsongen spelar tiden en avgörande roll. Vem känner inte

Läs mer

STRÄNGLÄGGARE. fella.eu. Strängläggare med en rotor. Hållbar konstruktion Enastående räfsning Enkel att hantera

STRÄNGLÄGGARE. fella.eu. Strängläggare med en rotor. Hållbar konstruktion Enastående räfsning Enkel att hantera STRÄNGLÄGGARE Strängläggare med en rotor Hållbar konstruktion Enastående räfsning Enkel att hantera fella.eu 2 FÖRSTKLASSIG SKÖRD I mer än 90 år har FELLA varit likställt med innovativ teknik, enastående

Läs mer

Kverneland Taarup 8000 Rotorvändare. Effektiv och skonsam vändning

Kverneland Taarup 8000 Rotorvändare. Effektiv och skonsam vändning Kverneland Taarup 8000 Rotorvändare Effektiv och skonsam vändning Rätt vändare för varje behov I Kverneland Taarups maskinprogram finns vändare med arbetsbredder mellan 4,6 och 11 m. 8000serien omfattar

Läs mer

Flexkammarpressar 6716-6720, FlexiWrap. Högpresterande flexkammarpress

Flexkammarpressar 6716-6720, FlexiWrap. Högpresterande flexkammarpress Flexkammarpressar 6716-6720, FlexiWrap Högpresterande flexkammarpress Högpresterande pressar med marknadsledande baldensitet 2 6716 6720 6716 / 6720 FlexiWrap 6700-seriens balpressar producerar högkvalitativa

Läs mer

Svenska. Twin Demolition. Ett nytt koncept för demolering

Svenska. Twin Demolition. Ett nytt koncept för demolering Svenska Twin Demolition Ett nytt koncept för demolering ROBOT 185 Nytänkande inom rivningsrobotar Teleskopbom ger 46 cm extra räckvidd och anpassning vid krävande applikationer Speciella polykarbonatskydd

Läs mer

TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003

TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003 TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003 Instrumentpanel Lätt åtkomliga funktioner Översiktlig instrumentpanel Olycka, cruise & PTO kontakter powerstyrning Hydraulisk power styrning ger optimal

Läs mer

Burna slåtterkrossar. GXS GXS P GXS Triple GXF

Burna slåtterkrossar. GXS GXS P GXS Triple GXF Burna slåtterkrossar GXS GXS P GXS Triple GXF Rotorbalk GXS GXS-slåtterkrossarna är utrustade med den unika JF-rotorbalken med slät undersida som utmärker sig genom: Top Service Helt slät undersida Låg

Läs mer

Burna Tallriksslåttermaskiner 2500 H & 2600 Serien. Pålitlig prestanda och rena snitt

Burna Tallriksslåttermaskiner 2500 H & 2600 Serien. Pålitlig prestanda och rena snitt Burna Tallriksslåttermaskiner 2500 H & 2600 Serien Pålitlig prestanda och rena snitt En rotorbalk som uppfyller dina högt ställda förväntningar! Kverneland Taarups rotorbalk har konstruerats för hårt arbete.

Läs mer

Inplastare för rundbalar Inplastare för ensilage av toppkvalitet

Inplastare för rundbalar Inplastare för ensilage av toppkvalitet Inplastare för rundbalar 7710-7730-7740-7820-7850 Inplastare för ensilage av toppkvalitet 2 Vi har stor erfarenhet från inplastning av kvalitetsensilage! Kvern 7730 Kvern 7740 Kvernelands nya inplastargeneration

Läs mer

EXAKTKOMBI JC XL ORIGINALET FRÅN TUME.

EXAKTKOMBI JC XL ORIGINALET FRÅN TUME. EXAKTKOMBI JC EXAKTKOMBI JC XL ORIGINALET FRÅN TUME. Kombisåmaskinernas vägvisare. Tume var den första tillverkaren som lanserade en kombisåmaskin utrustad med en hjulsektion bakom maskinen. Maskinen blev

Läs mer

Pöttinger TOP. Strängläggare med centrerad strängplacering 97+023..0910

Pöttinger TOP. Strängläggare med centrerad strängplacering 97+023..0910 Pöttinger TOP Strängläggare med centrerad strängplacering 97+023..0910 TOP s-line Strängläggare med centrerad strängplacering, två och fyra rotorer Pöttinger har utvecklat en ny rotorlyft, med en lutande

Läs mer

-ett stort litet aggregat

-ett stort litet aggregat -ett stort litet aggregat - Låg Friktion 1. Proportionellt vinklade matarhjul innebär att när aggregatet är fullt öppet, dvs vid max trädstorlek, har också matarhjulen mest vinkel och bärkraft mot stammen.

Läs mer

SKÄRMASKINER. Översikt Skärmaskiner

SKÄRMASKINER. Översikt Skärmaskiner SKÄRMASKINER Översikt Skärmaskiner Modellöversikt Skärmaskin 1133 1142 1134 1135 1046 IDEAL 1133 IDEAL 1142 IDEAL 1134 IDEAL 1135 IDEAL 1046 Skärlängd, mm 340 430 350 350 460 Skärkapacitet ark (70 g/m²)

Läs mer

Maskiner Snabbhack SNABBHACK TYPHOON. Mer info. HTW AB Telefon 0413-403 400 Fax 0413-15206 info@htw.se

Maskiner Snabbhack SNABBHACK TYPHOON. Mer info. HTW AB Telefon 0413-403 400 Fax 0413-15206 info@htw.se SNABBHACK TYPHOON Anpassad för att producera alla sorters smet i olika grovlekar och med olika graders emulsion. Konstruktions fördelar Rostfritt utförande Hög kvalitet och pålitlig för produkter såsom

Läs mer

Potatissättare i GL 32 B-serien. Sättning och formning av kupor med stor volym i ett moment

Potatissättare i GL 32 B-serien. Sättning och formning av kupor med stor volym i ett moment Potatissättare i GL B-serien Sättning och formning av kupor med stor volym i ett moment Utformad för växande framgång: GL B-serien Perfekt för potatisodling med kvalitet: när den -radiga potatissättaren

Läs mer

Trumhuggar PTH Serien. www.pezzolato.it. Det bästa fliset av alla typer av trä PTH 1000/820 PTH 1200/820 GREENLINE

Trumhuggar PTH Serien. www.pezzolato.it. Det bästa fliset av alla typer av trä PTH 1000/820 PTH 1200/820 GREENLINE PTH 1000/820 M 9, Envie (CN) 77 - Fax +39 0175 278421 - info@pezzolato.it Trumhuggar PTH Serien www.pezzolato.it Det bästa fliset av alla typer av trä GREENLINE PTH 1000/820 PTH 1200/820 PTH 1200/820 G

Läs mer

Välkommen till Alstors värld

Välkommen till Alstors värld Välkommen till Alstors värld Först av allt vill jag tacka alla er, över 500 kunder som följt oss under de 15 år vi byggt Alstor. Det är tillsammans som vi, med er erfarenhet och vår kunskap, nu med stolthet

Läs mer

Produkter för Lantbruk, Skogsbruk och Uppvärmning

Produkter för Lantbruk, Skogsbruk och Uppvärmning Flistuggar Krokar och tillbehör för din Vinsch Produkter för Lantbruk, Skogsbruk och Uppvärmning Industrigatan 3 467 40 GRÄSTORP Tel: 0514-10505 Fax: 0514-51878 www.sonnys.se info@sonnys.se Förklaring

Läs mer

SPECIFIKATIONER. Transportbredd. n kg. 3 st 2-aktion ventiler

SPECIFIKATIONER. Transportbredd. n kg. 3 st 2-aktion ventiler SVENSKA Universalarkmataren bogserade väghyvel för utjämning vägar, jordbruk fält, torv produktion och andra områden. Höghållfast stål används i tillverkningen av utrustning för att säkerställa en lång

Läs mer

BKE / BKE REV/ BKE SUPER

BKE / BKE REV/ BKE SUPER BKE / BKE / BKE SUPER KONSTEN I A T T V Å RD A LAND SK APET! BKE / BKE / BKE SUPER MULCH Maskinen som förskönar landskapet! Parker, fruktodlingar och grönytor behöver underhållas för att behålla sitt utseende

Läs mer

K2 CombiCutter Modell 1600 och 1200

K2 CombiCutter Modell 1600 och 1200 K2 CombiCutter Modell 1600 och 1200 Rundballshacare och utfodringsmaskin Marknadens mest kompletta program www.tks-as.no Stationär På hjul Opphängd i skenor Magasin K2 COMBICUTTER Arbetsbesparande, beprövad

Läs mer

Elektriska dränkbara länspumpar. Medelstora och stora WEDA-pumpar (50 Hz)

Elektriska dränkbara länspumpar. Medelstora och stora WEDA-pumpar (50 Hz) Elektriska dränkbara länspumpar Medelstora och stora WEDA-pumpar (5 Hz) WEDA länspumpar Pumpar i WEDA-serien och deras tillbehör är konstruerade för en mängd olika applikationer för avvattning. De ger

Läs mer

Finsnittsvagn Kverneland Taarup 10045 R-10055 R. Högsta kapacitet och snittkvalitet

Finsnittsvagn Kverneland Taarup 10045 R-10055 R. Högsta kapacitet och snittkvalitet Finsnittsvagn Kverneland Taarup 10045 R-10055 R Högsta kapacitet och snittkvalitet Kverneland Taarup 10055-10055 R Med en kapacitet på upp till 55 m 3 och en lastvikt på 20 ton är Kverneland Taarup 10055

Läs mer

NYA GENERATIONEN REDSKAPSBÄRARE. TransPro 5080 - Summan av dina behov PROFESSIONAL REDSKAPSBÄRARE

NYA GENERATIONEN REDSKAPSBÄRARE. TransPro 5080 - Summan av dina behov PROFESSIONAL REDSKAPSBÄRARE NYA GENERATIONEN REDSKAPSBÄRARE TransPro 5080 - Summan av dina behov PROFESSIONAL REDSKAPSBÄRARE DEN NYA GENERATIONEN REDSKAPSBÄRARE Kraft i överflöd Som Belos tidigare maskiner är denna redskapsbärare

Läs mer

LOGSET TH skördaraggregat

LOGSET TH skördaraggregat LOGSET TH skördaraggregat 2 Effektivitet utan kompromisser TH75 kan utrustas med en barkningssats för eukalyptusträd. Den synkroniserade matarkretsen, de parallellstyrda kvistningsknivarna och matarhjulen

Läs mer

ZAXIS-2-serien HYDRAULISK GRÄVMASKIN. Modell: ZX10U-2 Märkeffekt hos motor: 9,5 kw (12,8 HP) Arbetsvikt: 1 110 kg Djupskopa: 0,022 m 3

ZAXIS-2-serien HYDRAULISK GRÄVMASKIN. Modell: ZX10U-2 Märkeffekt hos motor: 9,5 kw (12,8 HP) Arbetsvikt: 1 110 kg Djupskopa: 0,022 m 3 ZAXIS-2-serien HYDRAULISK GRÄVMASKIN Modell: ZX10U-2 Märkeffekt hos motor: 9,5 kw (12,8 HP) Arbetsvikt: 1 110 kg Djupskopa: 0,022 m 3 Mångsidig grävmaskin med anpassningsbar bredd för effektiv användning

Läs mer

Trumhuggar PTH Serien. www.pezzolato.it. Det bästa fliset av alla typer av trä PTH 1000/1000 PTH 1200/1000 GREENLINE

Trumhuggar PTH Serien. www.pezzolato.it. Det bästa fliset av alla typer av trä PTH 1000/1000 PTH 1200/1000 GREENLINE PTH 1000/1000 M 89, Envie (CN) 077 - Fax +39 0175 278421 - info@pezzolato.it www.pezzolato.it Trumhuggar PTH Serien Det bästa fliset av alla typer av trä GREENLINE PTH 1000/1000 PTH 1200/1000 PTH 1200/1000

Läs mer

Vedmaskiner från Mora

Vedmaskiner från Mora Vedmaskiner från Mora Vedmaskiner från Mora Per Wikstrand AB är ett svenskt företag med mångårig erfarenhet av maskiner för rationell och säker vedhantering. Kvalitetstänkandet står i första ledet och

Läs mer

51 40 N, 116 27 W KORREKT PARKERING? PRECIS VAR NI VILL. Manöversystem Truma Mover. Nyhet: Mover TE R4

51 40 N, 116 27 W KORREKT PARKERING? PRECIS VAR NI VILL. Manöversystem Truma Mover. Nyhet: Mover TE R4 51 40 N, 116 27 W KORREKT PARKERING? PRECIS VAR NI VILL. Nyhet: Mover TE R4 Manöversystem Enkel och bekväm resa Med Truma blir varje utflykt en semester De bästa platserna är ofta de mest svårtillgängliga.

Läs mer

Gilles 12,5-160kW. Pelletspanna

Gilles 12,5-160kW. Pelletspanna Pellets Flis Pelletspanna Gilles,-60kW Gilles har väl beprövade produkter med hög kvalité till ett konkurrenskraftigt pris. Anläggningarna har stor driftsäkerhet tack vare Gilles smarta självkorrigerande

Läs mer

VOLVO CONSTRUCTION EQUIPMENT variomatic skridar

VOLVO CONSTRUCTION EQUIPMENT variomatic skridar VOLVO CONSTRUCTION EQUIPMENT variomatic skridar VOLVO VARIOMATIC SKRIDAR. ASFALTLÄGGARENS SJÄL. Skriden är asfaltläggarens viktigaste del, och har avgörande betydelse för beläggningskvaliteten. Volvo Variomatic

Läs mer

MOBILA STÄLLAGE FÖR FÖRVARING AV DÄCK OCH HJUL Maximal lagringskapacitet och säker hantering

MOBILA STÄLLAGE FÖR FÖRVARING AV DÄCK OCH HJUL Maximal lagringskapacitet och säker hantering MOBILA STÄLLAGE FÖR FÖRVARING AV DÄCK OCH HJUL Maximal lagringskapacitet och säker hantering Maximalt utnyttjande av lagringskapacitet och ökad effektivitet Optimal och korrekt lagring av däck och hjul

Läs mer

SPÄNNARE AUTOMATISK SPÄNNARE FÖR ALLA TUNGA TRANSPORTER. Lastförankring är ett begrepp. Vi uppfann det.

SPÄNNARE AUTOMATISK SPÄNNARE FÖR ALLA TUNGA TRANSPORTER. Lastförankring är ett begrepp. Vi uppfann det. TU SPÄNNARE AUTOMATISK SPÄNNARE FÖR ALLA TUNGA TRANSPORTER Lastförankring är ett begrepp. Vi uppfann det. INNOVATION OCH DESIGN GER NYA MÖJLIGHETER Automatisk efterspänning Oavsett hur mycket virket sätter

Läs mer

ELHO Inplastare. www.elho.fi

ELHO Inplastare. www.elho.fi ELHO Inplastare www.elho.fi Säkra foderkvaliteten med en ELHO inplastare ELHO har lång erfarenhet av rundbalsinplastning och brett sortiment av inplastare, allt från mindre burna modeller till press/inplastarkombinationer.

Läs mer

www.tokvam.no Produktkatalog

www.tokvam.no Produktkatalog www.tokvam.no Produktkatalog Förvänta dig mer Tokvam Räkna med kvalitetsprodukter: Komponenter och material i våra produkter kommer från erkända leverantörer. Vi använder höghållfast stål i alla produkter.

Läs mer

PALAX KS 50s VEDMASKINER

PALAX KS 50s VEDMASKINER PALAX KS 50s VEDMASKINER NYHET! STRONG PRO Palax KS50s för hårt professionellt bruk Palax KS 50s är en robust vedmaskin gjord för produktion av brännved av stora stockar. Maskinen är försedd med fullhydraulisk

Läs mer

PEAL BYGGMASKINER PEAL1102 sv

PEAL BYGGMASKINER PEAL1102 sv PEAL BYGGMASKINER PEAL1102 sv Pump från M-tec brukspump P50! Allsidig pump med kapacitet upp till 150 l/min. Pumplängd upp till 120 meter och pumphöjd upp till 40 meter med 30 bars max tryck. Enkel att

Läs mer

Spearhead Twiga 320/420 Kombi

Spearhead Twiga 320/420 Kombi Spearhead Twiga 320/420 Kombi Användningsområde: Släntklippning Häckklippning Grönytor Produktfördelar: Mekanisk parallellföring Hydraulisk påkörningssäkring Kombi frontmontering En kompakt och robust

Läs mer

Sträckfilmsmaskiner. Många goda skäl till att välja oss till din leverantör av sträckfilmsutrustning. L2500 manuell

Sträckfilmsmaskiner. Många goda skäl till att välja oss till din leverantör av sträckfilmsutrustning. L2500 manuell Sträckfilmsmaskiner Många goda skäl till att välja oss till din leverantör av sträckfilmsutrustning PL500-LT L2500 Auto 2 L2500 manuell Polynova Nissen ledande eperter på plastemballage Polynova Nissen

Läs mer

SPÄNNARE AUTOMATISK SPÄNNARE FÖR ALLA TUNGA TRANSPORTER. Lastförankring är ett begrepp. Vi uppfann det.

SPÄNNARE AUTOMATISK SPÄNNARE FÖR ALLA TUNGA TRANSPORTER. Lastförankring är ett begrepp. Vi uppfann det. TU SPÄNNARE AUTOMATISK SPÄNNARE FÖR ALLA TUNGA TRANSPORTER Lastförankring är ett begrepp. Vi uppfann det. FLEX INNOVATION OCH DESIGN GER NYA MÖJLIGHETER Automatisk efterspänning Oavsett hur mycket virket

Läs mer

MaxiWash. WashTec har allt för Er framgång inom fordonstvättbranschen.

MaxiWash. WashTec har allt för Er framgång inom fordonstvättbranschen. WashTec har allt för Er framgång inom fordonstvättbranschen. MaxiWash STORT UTBUD Vi har rätt lösning för din fordonstvättverksamhet: KOMMERSIELL TUNG FORDONSTVÄTT ROLLOVER BILTVÄTTAR för låga, medelstora

Läs mer

PRODUKT KATALOG DANSK DESIGN PRODUCERAT I EU

PRODUKT KATALOG DANSK DESIGN PRODUCERAT I EU PRODUKT KATALOG DANSK DESIGN PRODUCERAT I EU M 80 TVÅNGSBLANDARE (80L) Baron M80 tvångsblandare är kraftfull och effektiv. M80 ger en optimal blandning av allt från jordfuktig betong till spackel. En användarvänlig

Läs mer

Vi jobbar enligt följande certifikat: tillverkning av lastbärande konstruktioner. tillverkning av Rajax råmärken enligt SFS4940

Vi jobbar enligt följande certifikat: tillverkning av lastbärande konstruktioner. tillverkning av Rajax råmärken enligt SFS4940 PÅLITLIG PARTNER Metallipalvelu Hartikainen är en modern verkstad, som är grundad i Juuka, Finland år 2006. Produktionen består av mångsidiga maskin- och stålkonstruktioner. Vi konstruerar, tillverkar

Läs mer

Trippel-slåttermaskiner. Trippel-maskiner. GXT-serien, arbetsbredd 12,3 m. Moving agriculture ahead

Trippel-slåttermaskiner. Trippel-maskiner. GXT-serien, arbetsbredd 12,3 m. Moving agriculture ahead Trippel-slåttermaskiner Trippel-maskiner GXT-serien, arbetsbredd 12,3 m Moving agriculture ahead Rotorbalk GXT Stora arbetsbredder ökar effektiviteten Stora arbetsbredder ökar effektiviteten, perfekt till

Läs mer

ROLLANT 455 UNIWRAP 454 UNIWRAP 455 454 375 UNIWRAP 375 374

ROLLANT 455 UNIWRAP 454 UNIWRAP 455 454 375 UNIWRAP 375 374 ROLLANT 455 UNIWRAP 454 UNIWRAP 455 454 375 UNIWRAP 375 374 Alternativet. Gräsensilage har fått en allt större betydelse inom mjölkkohållningen. Det är viktigt med en hög och jämn kvalitet för att ge

Läs mer

Svenska. Arbetsplattformar. Föregångaren - 125 Allt i ett - 135 Solid och stabil - 160. Member of AVANT Group

Svenska. Arbetsplattformar. Föregångaren - 125 Allt i ett - 135 Solid och stabil - 160. Member of AVANT Group Svenska Arbetsplattformar Föregångaren - 125 Allt i ett - 135 Solid och stabil - 160 Member of AVANT Group Leguan arbetsplattformar är konstruerade för tunga professionella jobb och för uthyrning. Det

Läs mer

STRÄCKFILMSMASKINER PN25-serien En ny generation sträckfilmsmaskiner

STRÄCKFILMSMASKINER PN25-serien En ny generation sträckfilmsmaskiner STRÄCKFILMSMASKINER PN25-serien 2016 En ny generation sträckfilmsmaskiner VI ÄR EXPERTER PÅ PALLEMBALLAGE Polynova Nissen erbjuder ett brett utbud av sträckfilmsmaskiner för att kunna täcka alla behov

Läs mer

Balsnittare 852-853-856. Mångsidighet som sparar kostnader

Balsnittare 852-853-856. Mångsidighet som sparar kostnader Balsnittare 852-853-856 Mångsidighet som sparar kostnader Obegränsade möjligheter! Sänk tidsåtgången för halmspridning och utfodring Kverneland Taarup balsnittarprogram har utvecklats med tanke på flexibilitet

Läs mer

Jordfräsar EL 43 / EL 53

Jordfräsar EL 43 / EL 53 EL Jordfräsar EL 43 / EL 53 SKRÄDDARSYDD JORDBEARBETNING! EL 43 - EL 53 KUHN JORDFRÄSAR KUHN Jordfräsar En jordfräs skall inte bara vara prisvärd, effektiv och användarvänlig, utan den skall också ha allsidiga

Läs mer

Den nya generationens kedjeröjare

Den nya generationens kedjeröjare Den nya generationens kedjeröjare Produced by Trejon of Sweden Trejon ett familjeföretag En bra dag. En Trejondag. Trejon är ett familjeföretag där ett lång siktigt perspektiv präglar verksamheten. Allt

Läs mer

SVENSKTILLVERKADE KVALITETSMASKINER SEDAN 1910. www.faxes.se 330 26 BURSERYD TEL 0371-500 08 FAX 0371-50048

SVENSKTILLVERKADE KVALITETSMASKINER SEDAN 1910. www.faxes.se 330 26 BURSERYD TEL 0371-500 08 FAX 0371-50048 SVENSKTILLVERKADE KVALITETSMASKINER SEDAN 1910 330 26 BURSERYD TEL 0371-500 08 FAX 0371-50048 FÖRETAGSPRESENTATION Faxes Fabriks AB är anrikt familjeföretag grundat 1910. Tillverkningen av vedmaskiner

Läs mer

När du vill ha mycket för pengarna

När du vill ha mycket för pengarna När du vill ha mycket för pengarna Olby-vagnen är alternativet för dig som vill ha mycket för pengarna. Tankvagnens unika byggnadssätt ger en låg tyngdpunkt och goda transportegenskaper. En skräddarsydd

Läs mer

Taarup 852-853-856 Balsnittare. Mångsidighet som sparar kostnader

Taarup 852-853-856 Balsnittare. Mångsidighet som sparar kostnader Taarup 852-853-856 Balsnittare Mångsidighet som sparar kostnader Obegränsade möjligheter! Sänk tidsåtgången för halmspridning och utfodring Tarrups balsnittarprogram har utvecklats med tanke på flexibilitet

Läs mer

SNABBHACKAR HTW S SORTIMENT AV SNABBHACKAR FÖR LIVSMEDELSINDUSTRIN I SAMARBETE MED NOWICKI. Mer info se sid 2-4. Mer info se sid 5-6

SNABBHACKAR HTW S SORTIMENT AV SNABBHACKAR FÖR LIVSMEDELSINDUSTRIN I SAMARBETE MED NOWICKI. Mer info se sid 2-4. Mer info se sid 5-6 SNABBHACKAR HTW S SORTIMENT AV SNABBHACKAR FÖR LIVSMEDELSINDUSTRIN I SAMARBETE MED NOWICKI SNABBHACK TYPHOON Mer info se sid 2-4 SNABBHACK TYPHOON MED VAKUUM Mer info se sid 5-6 HÖGHASTIGHETS VAKUUMHACK

Läs mer

EN SKÖRDARE MED VERKLIG RÅSTYRKA PONSSE SCORPION

EN SKÖRDARE MED VERKLIG RÅSTYRKA PONSSE SCORPION EN SKÖRDARE MED VERKLIG RÅSTYRKA PONSSE SCORPION SKÖRDAREN PONSSE SCORPION ÖVERLÄGSEN KRAFT OCH ERGONOMI Otrolig sikt och styrförmåga, oslagbar stabilitet, kraft och produktivitet med miljön i åtanke och

Läs mer

LELY WELGER. PRO-LINK RPC 445 Tornado. Bruksanvisning PRO-LINK. 4895.99.12.02 11.10 (Översättning av den ursprungliga bruksanvisningen)

LELY WELGER. PRO-LINK RPC 445 Tornado. Bruksanvisning PRO-LINK. 4895.99.12.02 11.10 (Översättning av den ursprungliga bruksanvisningen) LELY WELGER PRO-LINK RPC 445 Tornado PRO-LINK 4895.99.12.02 11.10 (Översättning av den ursprungliga bruksanvisningen) Bruksanvisning VARNINGSSYMBOLER FÖRORD Läs igenom den här bruksanvisningen! I den

Läs mer

Gjuterigatan 10, 34131, Ljungby, Sverige Tel +46 372 694 30, Fax +46 372 136 71 www.silverstone.se, info@silverstone.se 3312-1150.

Gjuterigatan 10, 34131, Ljungby, Sverige Tel +46 372 694 30, Fax +46 372 136 71 www.silverstone.se, info@silverstone.se 3312-1150. Gjuterigatan 10, 34131, Ljungby, Sverige Tel +46 372 694 30, Fax +46 372 136 71 www.silverstone.se, info@silverstone.se 3312-1150 Användarmanual Observera: Användaren måste läsa och till fullo förstå användarmanualen

Läs mer

Gödselvagnar. Gödselvagnar Slangramper Nedmyllare Gödseltrailers Bufferttankar. www.ap-gyllevogne.dk

Gödselvagnar. Gödselvagnar Slangramper Nedmyllare Gödseltrailers Bufferttankar. www.ap-gyllevogne.dk Gödselvagnar Gödselvagnar Slangramper Nedmyllare Gödseltrailers Bufferttankar www.ap-gyllevogne.dk Effektivitet och driftsäkerhet Många års erfarenhet AP Gyllevogne AS har mer än 20 års erfarenhet när

Läs mer

HARVEST STAR * VARIO STAR HARVEST STAR * VARIO

HARVEST STAR * VARIO STAR HARVEST STAR * VARIO HARVEST STAR * VARIO STAR HARVEST STAR * VARIO The perfect way to harvest. Harvest Star* Vario, världens enda fällbara skärbord med hydrauliskt inställbar skärbordsbredd För ökad produktivitet: Geringhoffs

Läs mer

Tiger. Robust kultivatorteknologi för intensiv jordbearbetning

Tiger. Robust kultivatorteknologi för intensiv jordbearbetning Tiger Robust kultivatorteknologi för intensiv jordbearbetning Tiger AS Det smarta alternativet till plöjning Tiger LT Kompakt med litet dragkraftsbehov Tiger En klass för sig själv! Kapacitetsstyrkor för

Läs mer

HB100, HB150, HB200 HB300, HB440, HB450

HB100, HB150, HB200 HB300, HB440, HB450 More care. Built in. VOLVOS KOMPAKTUTRUSTNING HYDRAULISKA RIVNINGSAGGREGAT HB100, HB150, HB200 HB300, HB440, HB450 DE ENDA RIVNINGSAGGREGAT SOM BYGGTS EFTER VOLVOS KRAV Volvos serie med rivningsaggregat

Läs mer

PÖTTINGER TOP / TOP C

PÖTTINGER TOP / TOP C PÖTTINGER TOP / TOP C Dubbelsträngläggare för sido- och mittsträng 97+027.13.0813 Dubbelsträngläggare för varje användning PÖTTINGER har nu ett brett utbud av nya dubbelsträngläggare för sido- och mittsträngar.

Läs mer

ISODOOR INDUSTRI TAKSKJUTPORTAR. www.demex.se

ISODOOR INDUSTRI TAKSKJUTPORTAR. www.demex.se ISODOOR INDUSTRI TAKSKJUTPORTAR www.demex.se ISO-omfånget på takskjutportarna är resultatet av den mest moderna design och tillverkningsteknik som för närvarande finns tillgänglig. Dessa dörrar är robusta

Läs mer

FLISHUGGAR FRÅN MILJÖVÅRD TILL ENTREPRENAD

FLISHUGGAR FRÅN MILJÖVÅRD TILL ENTREPRENAD FLISHUGGAR FRÅN MILJÖVÅRD TILL ENTREPRENAD VI TALAR AV ERFARENHET Flishuggarna från Junkkari är av typen skivhuggar. Företaget har redan över 30 års erfarenhet av tillverkning och en totalproduktion på

Läs mer

THE ULTIMATE POWER SOURCE JORDBRUK ENTREPRENADMASKINER GENERATORER UTRYCKNINGSFORDON

THE ULTIMATE POWER SOURCE JORDBRUK ENTREPRENADMASKINER GENERATORER UTRYCKNINGSFORDON THE ULTIMATE POWER SOURCE JORDBRUK ENTREPRENADMASKINER GENERATORER UTRYCKNINGSFORDON Laddar upp till 3 gånger snabbare Över 15 gånger bättre vibrationstålighet OPTIMA YELLOWTOP BATTERIER MED DUBBLA FUNKTIONER

Läs mer

maximal funktionalitet

maximal funktionalitet mervärde HÖGRE SÄKERHET maximal funktionalitet tillbehör för utökad funktionalitet Till EdmoLift s lyftbord finns en mängd olika tillbehör som ger ett mervärde på Er investering. I den här broschyren ser

Läs mer

SnöfräSar PERFORMANCE FOR EvERydAy use

SnöfräSar PERFORMANCE FOR EvERydAy use SE Snöfräsar PERFORMANCE for everyday use Svensk kvalitet av högsta klass OPTIMAL snöfräsar tillverkas i flera modeller med olika monteringsmöjligheter. Genom att utrusta snöfräsarna med bland annat breddningsvingar,

Läs mer

Pixy redskaps tillbehör

Pixy redskaps tillbehör Pixy redskaps tillbehör GRÄV SKOPA Idealisk för insamling, transport av sand, grus eller liknande material, men också för utjämning av marken genom att använda den på baksidan, alltid lätt och säkert att

Läs mer

NYHET! EUROPROFI COMBILINE. Ensilagevagnar med inmatningsrotor 97+125.13.1013

NYHET! EUROPROFI COMBILINE. Ensilagevagnar med inmatningsrotor 97+125.13.1013 EUROPROFI COMBILINE Ensilagevagnar med inmatningsrotor 97+125.13.1013 En ny multitalang EUROPROFI COMBILINE För att uppfylla de olika användningsvillkoren för självlastarvagnen och de individuella kundkraven

Läs mer

Maskininformation vm-1200

Maskininformation vm-1200 VM-1200 INFO AMADA MACHINE TOOLS är ett välkänt begrepp för industriaktörer världen över. Företaget leder utvecklingen av såväl sågmaskiner som sågblad och har ett av världens största sortiment av bimetall-

Läs mer

SANDSPRIDARE. för effektiv halkbekämpning

SANDSPRIDARE. för effektiv halkbekämpning SANDSPRIDARE för effektiv halkbekämpning OPTIMAL Svensk kvalitet! OPTIMALA Flera arbetsområden OPTIMAL sandspridare är ett lättmanövrerat redskap för spridning av sand, salt och stenfl is. De passar även

Läs mer

»We know your business«

»We know your business« Wheel Washers »We know your businessvi byggde världens första hjultvätt 1989. Sedan dess har vi utvecklat fyra generationer hjultvättar och levererat tusentals maskiner. Det har gett oss en kunskap om

Läs mer

FINSK EXPERTIS FRÅN DE STENIGASTE ÅKRARNA I FINLAND

FINSK EXPERTIS FRÅN DE STENIGASTE ÅKRARNA I FINLAND KIVI-PEKKA STENPLOCKARE FINSK EXPERTIS FRÅN DE STENIGASTE ÅKRARNA I FINLAND KIVI-PEKKA STENPLOCKARE Kivi-Pekka är en stenplockare som effektivt plockar upp stenar från åkern och röjer trädrötter och grenar

Läs mer

Rundbalspressar ROLLANT 455 UNIWRAP 454 UNIWRAP UNIWRAP

Rundbalspressar ROLLANT 455 UNIWRAP 454 UNIWRAP UNIWRAP Rundbalspressar ROLLANT 455 UNIWRAP 454 UNIWRAP 455 454 375 UNIWRAP 375 374 ROLLANT från CLAAS. Innehåll ROLLANT från CLAAS 2 CLAAS värld 4 Nya valsar 6 ROLLANT 455 UNIWRAP 454 UNIWRAP 8 ROLLANT 455 454

Läs mer

Sweepmaster 900 / 980 R/RH

Sweepmaster 900 / 980 R/RH Sweepmaster 900 / 980 R/RH För effektiv sopsugning av medelstora ytor Åkbara sopsugmaskiner med ytkapacitet på upp till 7,200 m 2 /tim Effektiv sopning snabbt och rent Sweepmaster 900/980 R effektiv helt

Läs mer

OPTIMER 103-, 103R- och 1003-serien

OPTIMER 103-, 103R- och 1003-serien Tallrikskultivatorer med individuellt upphängda tallrikar för stubbearbetning + OPTIMER 103-, 103R- och 1003-serien www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 OPTIMER+ 1000 103-, 103R- OCH 1003-SERIEN EFFEKTIV

Läs mer

PRODUKTINFORMATION HJULHÄSTEN. Utgåva

PRODUKTINFORMATION HJULHÄSTEN. Utgåva PRODUKTINFORMATION HJULHÄSTEN Utgåva 2018-01-01 1 PRODUKTINFORMATION Hjulhästen - den smidiga skogsmaskinen Har du saknat en maskin för skogsbruket som verkligen är utvecklad för framkomlighet, kapacitet

Läs mer

PEMA Rullbockar. Rullbockar

PEMA Rullbockar. Rullbockar Rullbockar PEMA Rullbockar Rullbockar är en nödvändighet vid hantering av cylindriska objekt såsom tankar, tryckkärl, vindkrafttorn, stora rör eller liknande vid svetsning, målning, blästring eller montering.

Läs mer

NYHET! Scrubmaster B75 R Kompakt åkbar skurmaskin. För en bekväm rengöring av trånga utrymmen

NYHET! Scrubmaster B75 R Kompakt åkbar skurmaskin. För en bekväm rengöring av trånga utrymmen NYHET! Scrubmaster B75 R Kompakt åkbar skurmaskin För en bekväm rengöring av trånga utrymmen 1 Effektiv och användarvänlig Kostnadseffektivitet möter ergonomi Ergonomisk & bekväm Förarplatsen har designats

Läs mer

Radfräsar i GF-serien. 2-, 4- och 6-radiga radfräsar för stora, stabila kupor utan jordkokor

Radfräsar i GF-serien. 2-, 4- och 6-radiga radfräsar för stora, stabila kupor utan jordkokor Radfräsar i -serien -, - och -radiga radfräsar för stora, stabila kupor utan jordkokor Robust och kraftfull: Radfräsarna i -serien Förväntningarna som ställs på fräsar i -serien. De bearbetar jorden efter

Läs mer

Parallel - o - Matic

Parallel - o - Matic Parallel - o - Matic Parallel - o - Matic Vid konstruktionen av den nya helt hydrauliska frontlastaren POM-VX, speciellt fokus låg på en stabil konstruktion, god sikt och ergonomisk hantering. Årtionden

Läs mer

Excenterskruvpumpar Nova Rotors serie Diamond allmän information

Excenterskruvpumpar Nova Rotors serie Diamond allmän information Products Pumpar Excenterskruvpumpar Nova Rotors excenterskruvpumpar Excenterskruvpumpar Nova Rotors serie Diamond allmän information Användningsområde Nova Rotors excenterskruvpumpar serie Diamond är speciellt

Läs mer