25% på ALLA tapeter! Vi kör under v 5 och v 6 B J Ö R L I N G S A G A N. Välkomna in!

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "25% på ALLA tapeter! Vi kör under v 5 och v 6 B J Ö R L I N G S A G A N. Välkomna in!"

Transkript

1 ANNONSBLAD FÖR BJÖRBO, DALA-FLODA, FLEN, LÖVSJÖN, MOCKFJÄRD Besök Dala-Floda ekonomisk förening, Idrottsvägen 2, Dala-Floda Ansvarig utgivare: Karin Zetterqvist Layout: Alotta Design Tryckeri: TrycksaksTorget E-post: NR: 3 Vecka 4 Årgång 64 Torsdag B J Ö R L I N G S A G A N RAYMOND BJÖRLING sjunger och berättar sin familjehistoria. Jan-Erik Sandvik, piano Fredag 10 februari Lillmokyrkan i Malung kl Lördag 11 februari i Dala-Floda församlingshem kl Biljettpris: 160:- Förköp via telefon eller Kaffeservering med tilltugg i pausen V A R M T V Ä L K O M M E N Vi firar ett år som ägare av Mössverkstan i Dalarna och lördagen 28/1 har vi kanonerbjudanden i butiken bredvid Floda Kyrka kr för alla mössor - Mössor för små barn, 2 för 100kr - Pannband, fodrade och ofodrade, 2 för 100kr. Mixa som du vill Vid köp för minst 200:- bjuder vi på en neckly/halskrage värd 149kr. Lördag 28/1 kl Välkomna Vi kör under v 5 och v 6 25% på ALLA tapeter! Välkomna in! Tel:

2 Nu är ombyggnaden i full gång! Kom och kolla in utvecklingen mot framtidens ICA Nära butik! Ombyggnadsrea på utgående artiklar 30-50% rabatt!!! Öppettider: 9-20 varje dag

3 Mockfjärds församling Sönd. 29/ Familjegudstjänst vid dopträdet. Barn- och ungdomskören sjunger. Fika. T. Löppönen Torsd. 2/ Slink in Floda församling Torsd. 26/ Trivselträff i församlingshemmet. Sönd. 29/ Andakt vid Dopträdet. Fika. C. Dalberg Månd. 30/ Avslappning och meditation i Lillkyrkan, Björbo. (Obs ny tid!) Onsd. 1/ Internationellt café i församlingshemmet. Ta gärna med något till fikabuffén. Alla välkomna! KALLELSE Pastoratets kyrkofullmäktige i Gagnefs pastorat kallas till extra sammanträde torsdagen den 26 januari 2017 kl i Gagnefs församlingshem. Ärenden enligt till ledamöterna utsänd kallelse. Lena Fast, ordförande GAGNEF BIO Lindberghallen Boka biljett på: bjornbio.se Program 29 jan Hundraettåringen som smet från notan och försvann Komedi Sö 29 jan år La La Land sverigepremiär! Jazzmusikal, Ryan Gosling Sö 29 jan MALMSTRÖMS UR- och OPTIKMUSEUM Visning enl. överenskommelse på tel (Tia) Välkomna Btill Ett varmt tack till er alla som hedrat minnet av Krus Leif Eriksson Mor och syskon Mockfjärds Missionskyrka Tisdagar kl Bibelläsning o bön Sönd. 29/1 kl Församlingens årsmöte Välkomna på vårens stickcaféer! OBS! Endast en annons! Följande datum gäller: 1/2, 1/3, 5/4 och 3/5 med början kl i Församlingshemmet Floda. Onsdag 1/2 visar Suchawadee Hindrikes från Björbo hur man kan göra några fina arrangemang av frukter och grönsaker och hur man kan vika olika figurer av servetter. För aktiviteter övriga datum se vår Facebooksida! Floda/Gagnef Ideella Hemslöjdsförening Fika 20:- Välkomna! Vid frågor kontakta Hjortpers Jenny Hedberg Björbo Jordägare S-4 sammanträder hos Anna o Ingolf Lundström. 8 februari Välkomna! Gagnefs Glas AB, Södra Industrivägen 51 - Djurås, SÄKRA BILGLASARBETEN FÖR DIN TRYGGHET Glas och Ram - Reparationer - Stenskott - Kalibrering

4

5

6 TACK för alla frivilliga bidrag som kommit in! Trygga fortsatt utgivning av Flodabladet och Mockfjärdsbladet med ett bidrag till BG eller SWISH ANNONSERA Annonsstopp mån kl 10, för korr tor kl 12 veckan innan. Maila till Tel: tor-fre kl och mån från kl 9 Mera flodamål Om drag Det finns smarta drag som man får storgäddor på, tokiga drag man stundom gör och drag man kan bli förkyld av. Häromdagen var jag på en undersökning på sjukhus. I fönstret bakom stolen jag satt, låg en hoprullad frottehandduk. - Jaså, sa jag, har du fönsterdrag? - Jaa, sa doktorn och log brett, man ska inte sitta i drag. - Det vet jag, svarade jag, det har jag hört förr. Gud, vad det drar klagade min salig moder nästan jämt. Det drog från fönstren, från balkongdörren, i bilen, det var tjyvdrag och tvärdrag, jag minns inte allt. Själv har själv bott i hus där det drog och där man kunde se skenet utifrån i springor på dörrar och fönster. Jag har tätat med kitt och med klistriga skrumgummilister, som har hjälpt ett tag, sedan har det varit likadant igen. Jag har också använt hoprullade frottehanddukar, det berättade jag för den där doktorn. I USA hade jag en ytterdörr som var lite knepig, det drog både sommar och vinter. Beroende på årstid låg det sand, en lövhög eller lätt snö på dörrmattan innanför. Men en fiffig, amerikansk väninna jag hade, tog med mig till Home Depot, ungefär Clas Ohlson, och där köpte vi en tjock rätt kort boaorm. Det var en tygorm, fylld med något tungt och den var tillverkad att lägga innanför ytterdörren vid drag utifrån. Det var det smartaste jag sett på länge. Hela den vintern låg den och kikade på mig, jag döpte den lite fantasilöst till Kaa. Våren efter försökte jag lägga den utanför dörren vid soptunnorna för att skrämma bort tvättbjörnen, som var där och bråkade varje natt. Men han såg att det var en tygorm! (Apropå drag, när vi passerar Insjön utan att svänga in på Clas Ohlson, brukar jag fråga han som kör: kände du inget drag och sug inifrån idag? ) Kerstin Ekendahl Ä va e käring ô en gubbä. Käringa skull gå på gansä ô gubbän fôljd mä o ô stog utafôr. Käringa va bävle döv. - Ä skin tungäl, sa gubbän. - Kôm kungän? sa käringa - Ä skin månä, sa gubbän - Kôm ân ändâ frå Skåne?, sa käringa - Tig ô skit, käring! sa gubbän - Kôm ân ändâ hit! Betyder (tyvärr försvinner vitsen med det hela eftersom det på rikssvenska inte rimmar) Det var en gumma och en gubbe. Gumman skulle gå på dass och gubben följde med henne och stod utanför. Gumman var väldigt döv. - Det är månsken, sa gubben - Kommer kungen, sa gumman - Månen skiner, sa gubben - Kommer han ända från Skåne? sa gumman - Tig och skit, gumma! sa gubben - Kommer han ända hit!

7 Veckans matcher i Björbo ishall: Fredag 27 jan BENAB BYGGMATERIAL - Matchens knattar: Victor Modigh & Noah Paulssen U16 Lördag 28 jan kl 16:00 BIF/MIF - IFK Ore Veckans företag: Björbo tandvård Anna och Åke Rehn Tel: Utför rot- och rutarbeten! ÄR LUTFISKEN UTROTNINGSHOTAD? Text & bild: Peter Lindholm Nu när alla helgerna är över, när man drabbats av eftertankens kranka blekhet och bestämt sig för att använda de extra kilon man lagt på sig som motiverande bränsle för nyårets goda föresatser om mer motion och nyttigare leverne ja, då kan det också vara läge att fundera lite på vad vi egentligen äter i allmänhet, och på julbordet i synnerhet. Som barn var jag grinig i maten. Det var inte mycket som dög åt mig. Mormors välling vägrade jag att äta, tills hon började kalla den gräddsoppa. Mamma brukade göra stuvad lake, vilket på den tiden var en fasa med mitt mått mätt (för att travestera kåsören Cello). Köttbullar och pannkaka var vad jag huvudsakligen levde på. Vi firade alltid jul hos min mormor och morfar här i Mockfjärd. Jag suckade mig igenom risgrynsgröten på julafton. Den var bara ett ovälkommet, onödigt och alldeles för långt avbrott i julklappsutdelningen. Lutfisk åt jag förstås inte, men mosad potatis med mycket av den vita såsen gick i. Däremot tyckte jag om både mormors hemgjorda korv och sylta. Båda var helt fria från konserveringsmedel och E-tillsatser och hade följaktligen en föga tilltalande grå färg. Men smaken var fantastisk! Som vuxen har jag kommit att älska risgrynsgröt, tillsammans med rejäla skivor senapsbestruken julskinka på Vik... förlåt Skedvi-bröd, och julmust av rätt fabrikat. Lutfisk äter jag gärna, och fortfarande med mosad potatis och rikligt av den vita såsen på. Samt kryddpeppar. Va? Sa någon att det ska vara svartpeppar?? Min fru har den egendomliga vanan, men hon är ju från Stockholmstrakten. Nä, kryddpeppar och inget annat! Undrar om jag tillhör den sista generation som äter lutfisk? Jag tror inte jag känner någon människa som är född på femtiotalet eller senare som tycker om lutfisk. Rätta mig om jag har fel. Men om jag har rätt... ja, då antar jag att lutfisk som maträtt kommer att vara försvunnen om ett par decennier, när den sista av oss lutfiskälskare vandrat vidare. Det känns sorgligt. Om ingen köper lutfisk kommer den naturligtvis att sluta tillverkas, och den onda cirkeln är sluten. Att någon ungdom sen skulle återuppta det gamla sättet, med lutning av torkad sej eller långa i tunna på Anna-dagen, eller hur det nu var det tror jag dessvärre inte. Så, alla lutfiskälskare låt oss äta ihjäl oss innan det är för sent!

8 Mockfjärdsdagen Blev den 30 år? Eller ska den fortsätta? Ska den fortsätta fast på ett helt annat sätt? En trevlig och social dag fast inte som marknad? Hej på er alla! Förra årets 30-års jubileum blev en väldigt lyckad och trivsam dag som vi hoppas att ni alla tyckte. Det ligger ganska mycket jobb bakom denna dag, ett mycket roligt jobb, som dock görs på vår fritid och i år har styrelsen, som endast är ett fåtal personer, tyvärr inte tiden och kraften att genomföra en till dag själva. Om det ska bli någon mera Mockfjärdsdag så måste vi bli fler. Givetvis är vi tacksamma och glada för tips och idéer men det räcker tyvärr inte. Vi måste vara fler som även hjälper till. Det kan vara allt ifrån att ringa lite telefonsamtal, hjälpa till och engagera sig i olika aktiviteter, vara till hands den dagen och sätta upp marknadsstånd mm. Idéer och tips kan självklart ändå lämnas in fast man inte har möjligheten att vara med. Om inte några vill vara med så tar vi det som ett tecken på att det är dags att lägga ner Mockfjärdsdagen som ett kärt minne. Måndagen den 13 feb kl. 18:30 är alla som vill vara med på något sätt välkomna till Mockfjärdshuset (konferenslokalen i källaren) för ett möte om hur vi ska göra med denna dag. Kan man inte komma men känner att jag, min gata, min umgängeskrets, min förening kan göra något så hör av er antingen via mail mockfjardshuset@telia.com eller VÅRENS STUDIEPROGRAM 2017 hos ABF i Gagnef Teori/Teknik Engelska konv. Spanska Franska Tyska Teckenspråk nyb./som stöd Iphone/smartphone Datakunskap nyb./forts. Telefon/iPad/surfplatta Windows 10 Trafik Din roll i styrelsen Sociala medier (Facebook, instagram mm) Saknar Du något ämne i vårt studieprogram, så hör av Dig. Har Du en kunskap Du vill dela med Dig av? Fritid Släktforskning Gammal handstil Trädgård Digitalfoto Torsten Dahl Bridge nyb. Körsång e-post: susanne.behning@abf.se Skapande ämnen Keramikmålning Kurbits/Rosenmålning Scrapbooking Vaxmålning Baka i vedeldad ugn Gör din egen kniv Syrisk matlagning Konditori, bakning och Matlagning för barn Meditativ målning Friskvård Dansa Bugg Yoga Sittyoga Line Dance Du hittar oss på Präståkersvägen 1 i Mockfjärdshuset Öppettider: Må-Tis Ons-Tors Fredag Tel: mobilnr:

E-post: NR: 2 Vecka 4 Årgång 62 Torsdag

E-post:   NR: 2 Vecka 4 Årgång 62 Torsdag ANNONSBLAD FÖR BJÖRBO, DALA-FLODA, FLEN, LÖVSJÖN Besök Dala-Floda ekonomisk förening, Idrottsvägen 2, 785 44 Dala-Floda Ansvarig utgivare: Karin Zetterqvist Layout: Alotta Design Tryckeri: Text & Siffror

Läs mer

GAGNEFSBLADET.

GAGNEFSBLADET. GAGNEFSBLADET Ansvarig utgivare Marie Bergström-Andersson, Igelvägen 2, 785 61 Djurås www.gagnefsbladet.se annonsmanus@gagnefsbladet.se Telefon 0241-616 00 Bankgiro 897-3687 Nummer 04 årgång 64. Torsdag

Läs mer

10:- 39,90:- /kg. 7,90:- /st

10:- 39,90:- /kg. 7,90:- /st med Mockfjärdsbladet ANNONSBLAD FÖR BJÖRBO, DALA-FLODA, FLEN, LÖVSJÖN, MOCKFJÄRD Ansvarig utgivare: Liselott Syvertsen Layout: Alotta Design Tryckeri: Henningsons Tryckeri AB E-post: annons@flodabladet.se

Läs mer

Mockfjärdsbladet. Nu har jag sytt min sista mössa! 100:- på allt i butiken! Inspirationskonsert i Floda kyrka. Den 6/2 har vi ett öppningserbjudande

Mockfjärdsbladet. Nu har jag sytt min sista mössa! 100:- på allt i butiken! Inspirationskonsert i Floda kyrka. Den 6/2 har vi ett öppningserbjudande Mockfjärdsbladet ANNONSBLAD FÖR BJÖRBO, DALA-FLODA, FLEN, LÖVSJÖN, MOCKFJÄRD Besök Dala-Floda ekonomisk förening, Idrottsvägen 2, 785 44 Dala-Floda Ansvarig utgivare: Karin Zetterqvist Layout: Alotta Design

Läs mer

Fänforsdagen nu på lördag12.00 Hjärtligt välkomna till årets Fänforsdag, ett samarbete mellan Intresseföreningen, Konst i byn och Björbo IF.

Fänforsdagen nu på lördag12.00 Hjärtligt välkomna till årets Fänforsdag, ett samarbete mellan Intresseföreningen, Konst i byn och Björbo IF. Mockfjärdsbladet ANNONSBLAD FÖR BJÖRBO, DALA-FLODA, FLEN, LÖVSJÖN, MOCKFJÄRD Besök Dala-Floda ekonomisk förening, Idrottsvägen 2, 785 44 Dala-Floda Ansvarig utgivare: Karin Zetterqvist Layout: Alotta Design

Läs mer

Flodabladet och Mockfjärdsbladet

Flodabladet och Mockfjärdsbladet Mockfjärdsbladet ANNONSBLAD FÖR BJÖRBO, DALA-FLODA, FLEN, LÖVSJÖN, MOCKFJÄRD Besök Dala-Floda ekonomisk förening, Idrottsvägen 2, 785 44 Dala-Floda Ansvarig utgivare: Karin Zetterqvist Layout: Alotta Design

Läs mer

Mockfjärdsbladet VI UTFÖR ÄVEN INSTALLATIONEN

Mockfjärdsbladet VI UTFÖR ÄVEN INSTALLATIONEN Mockfjärdsbladet ANNONSBLAD FÖR BJÖRBO, DALA-FLODA, FLEN, LÖVSJÖN, MOCKFJÄRD Besök Dala-Floda ekonomisk förening, Idrottsvägen 2, 785 44 Dala-Floda Ansvarig utgivare: Karin Zetterqvist Layout: Alotta Design

Läs mer

Välkomna till. I mysigaste julmiljön bland granar, kärvar och ljus, Gammaldags julmarknad kl vid Länsmansgården.

Välkomna till. I mysigaste julmiljön bland granar, kärvar och ljus, Gammaldags julmarknad kl vid Länsmansgården. med Mockfjärdsbladet ANNONSBLAD FÖR BJÖRBO, DALA-FLODA, FLEN, LÖVSJÖN, MOCKFJÄRD Besök Dala-Floda ekonomisk förening, Idrottsvägen 2, 785 44 Dala-Floda Ansvarig utgivare: Karin Zetterqvist Layout: Alotta

Läs mer

Se till att ha det varmt och skönt, samtidigt som du sparar en bra slant till något roligare!

Se till att ha det varmt och skönt, samtidigt som du sparar en bra slant till något roligare! ANNONSBLAD FÖR BJÖRBO, DALA-FLODA, FLEN, LÖVSJÖN, MOCKFJÄRD Besök Dala-Floda ekonomisk förening, Idrottsvägen 2, 785 44 Dala-Floda Ansvarig utgivare: Karin Zetterqvist Layout: Alotta Design Tryckeri: Text

Läs mer

NR: 39 Vecka 42 Årgång 65 Torsdag Regnbåge och höstfärger vid älven i Mockfjärd Foto: Peter Lindholm

NR: 39 Vecka 42 Årgång 65 Torsdag Regnbåge och höstfärger vid älven i Mockfjärd Foto: Peter Lindholm NR: 39 Vecka 42 Årgång 65 Torsdag 2017-10-19 Regnbåge och höstfärger vid älven i Mockfjärd Foto: Peter Lindholm 24/10 kl. 15.00 på Mockfjärds bibliotek Maria Johansson läser och vi bjuder på fika! För

Läs mer

GAGNEFSBLADET. MORDET PÅ SLOTTET Greven bjuder in till fest på slottet... 3 februari 2018

GAGNEFSBLADET. MORDET PÅ SLOTTET Greven bjuder in till fest på slottet... 3 februari 2018 GAGNEFSBLADET Ansvarig utgivare Marie Bergström-Andersson, Igelvägen 2, 785 61 Djurås www.gagnefsbladet.se annonsmanus@gagnefsbladet.se Telefon 0241-616 00 Bankgiro 897-3687 Nummer 03 årgång 65. Torsdag

Läs mer

NR: 45 Vecka 48 Årgång 65 Torsdag

NR: 45 Vecka 48 Årgång 65 Torsdag Mockfjärdsbladet ANNONSBLAD FÖR BJÖRBO, DALA-FLODA, FLEN, LÖVSJÖN, MOCKFJÄRD Besök Dala-Floda ekonomisk förening, Idrottsvägen 2, 785 44 Dala-Floda Ansvarig utgivare: Karin Zetterqvist Layout: Alotta Design

Läs mer

Dala-Floda Skating Tänk på säkerheten när du är på isen!

Dala-Floda Skating Tänk på säkerheten när du är på isen! Om vi får behålla vinter med snö under sportlovet finns det många fina längd skidspår i kommunen, elljusspår men också flera olika dag spår. Mer info om spåren finns på www.skidspar.se, finns också som

Läs mer

Räkna med oss när du ska byta fönster!

Räkna med oss när du ska byta fönster! ANNONSBLAD FÖR BJÖRBO, DALA-FLODA, FLEN, LÖVSJÖN, MOCKFJÄRD Besök Dala-Floda ekonomisk förening, Idrottsvägen 2, 785 44 Dala-Floda Ansvarig utgivare: Karin Zetterqvist Layout: Alotta Design Tryckeri: Text

Läs mer

Specialerbjudande: Var med i det historiska första numret vecka 2, 2016 som blir helt i färg! Din annons i färg till sv/v-pris + 10% rabatt*

Specialerbjudande: Var med i det historiska första numret vecka 2, 2016 som blir helt i färg! Din annons i färg till sv/v-pris + 10% rabatt* ANNONSBLAD FÖR BJÖRBO, DALA-FLODA, FLEN, LÖVSJÖN Besök Dala-Floda ekonomisk förening, Idrottsvägen 2, 785 44 Dala-Floda Ansvarig utgivare: Karin Zetterqvist Layout: Alotta Design Tryckeri: Text & Siffror

Läs mer

Fredagkväll - varva ner

Fredagkväll - varva ner ANNONSBLAD FÖR BJÖRBO, DALA-FLODA, FLEN, LÖVSJÖN, MOCKFJÄRD Besök Dala-Floda ekonomisk förening, Idrottsvägen 2, 785 44 Dala-Floda Ansvarig utgivare: Karin Zetterqvist Layout: Alotta Design Tryckeri: Text

Läs mer

NR: 9 Vecka 10 Årgång 65 Torsdag

NR: 9 Vecka 10 Årgång 65 Torsdag Mockfjärdsbladet ANNONSBLAD FÖR BJÖRBO, DALA-FLODA, FLEN, LÖVSJÖN, MOCKFJÄRD Besök Dala-Floda ekonomisk förening, Idrottsvägen 2, 785 44 Dala-Floda Ansvarig utgivare: Karin Zetterqvist Layout: Alotta Design

Läs mer

VIPPA KULA HOPPA TWIST PONNYRIDNING GODISREGN

VIPPA KULA HOPPA TWIST PONNYRIDNING GODISREGN ANNONSBLAD FÖR BJÖRBO, DALA-FLODA, FLEN, LÖVSJÖN Besök Dala-Floda ekonomisk förening, Idrottsvägen 2, 785 44 Dala-Floda Ansvarig utgivare: Karin Zetterqvist Layout: Alotta Design Tryckeri: Text & Siffror

Läs mer

EDITION CLASSIC. Öppettider: 9-20 varje dag

EDITION CLASSIC. Öppettider: 9-20 varje dag ANNONSBLAD FÖR BJÖRBO, DALA-FLODA, FLEN, LÖVSJÖN, MOCKFJÄRD Besök Dala-Floda ekonomisk förening, Idrottsvägen 2, 785 44 Dala-Floda Ansvarig utgivare: Karin Zetterqvist Layout: Alotta Design Tryckeri: Text

Läs mer

Veckans matcher i Björbo ishall: Nu gäller det! I bäst av tre matcher möts BIF och Arvika om att slippa kvalserien. Första mötet i PLAY OFF:

Veckans matcher i Björbo ishall: Nu gäller det! I bäst av tre matcher möts BIF och Arvika om att slippa kvalserien. Första mötet i PLAY OFF: - - - - - - - Mockfjärdsbladet ANNONSBLAD FÖR BJÖRBO, DALA-FLODA, FLEN, LÖVSJÖN, MOCKFJÄRD Besök Dala-Floda ekonomisk förening, Idrottsvägen 2, 785 44 Dala-Floda Ansvarig utgivare: Karin Zetterqvist Layout:

Läs mer

9,90:-/st. 49,90:-/st

9,90:-/st. 49,90:-/st med Mockfjärdsbladet ANNONSBLAD FÖR BJÖRBO, DALA-FLODA, FLEN, LÖVSJÖN, MOCKFJÄRD Besök Dala-Floda ekonomisk förening, Idrottsvägen 2, 785 44 Dala-Floda Ansvarig utgivare: Karin Zetterqvist Layout: Alotta

Läs mer

OBS! Annonsstopp på.

OBS! Annonsstopp på. ANNONSBLAD FÖR BJÖRBO, DALA-FLODA, FLEN, LÖVSJÖN, MOCKFJÄRD Besök Dala-Floda ekonomisk förening, Idrottsvägen 2, 785 44 Dala-Floda Ansvarig utgivare: Karin Zetterqvist Layout: Alotta Design Tryckeri: Text

Läs mer

Mockfjärdsbladet. Onsdag 12 april kl har vi drop in för hjulskifte Vi tar in sista bil kl Björbo

Mockfjärdsbladet. Onsdag 12 april kl har vi drop in för hjulskifte Vi tar in sista bil kl Björbo Mockfjärdsbladet ANNONSBLAD FÖR BJÖRBO, DALA-FLODA, FLEN, LÖVSJÖN, MOCKFJÄRD Besök Dala-Floda ekonomisk förening, Idrottsvägen 2, 785 44 Dala-Floda Ansvarig utgivare: Karin Zetterqvist Layout: Alotta Design

Läs mer

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar ! Onsdagen 10/7 Onsdagen 10/7 Torsdag 11/7 Torsdag 11/7, Fredag 12/7 Fredag 12/7 Lördag 13/7 Lördag 13/7 Söndag 14/7 Söndag 14/7 Måndag 15/7 Måndag 15/7 Tisdag 16/7 Tisdag 16/7 Onsdag 17/7 Onsdag 17/7

Läs mer

NR: 31 Vecka 36 Årgång 66 Torsdag

NR: 31 Vecka 36 Årgång 66 Torsdag Mockfjärdsbladet ANNONSBLAD FÖR BJÖRBO, DALA-FLODA, FLEN, LÖVSJÖN, MOCKFJÄRD Besök Dala-Floda ekonomisk förening, Idrottsvägen 2, 785 44 Dala-Floda Ansvarig utgivare: Karin Zetterqvist Layout: Alotta Design

Läs mer

EN SEPTEMBER-REPRIS SFI. Hur är det idag? Får jag låna ditt busskort? Vad vill du ha, kaffe eller te? Vad vill du ha, nötter eller godis?

EN SEPTEMBER-REPRIS SFI. Hur är det idag? Får jag låna ditt busskort? Vad vill du ha, kaffe eller te? Vad vill du ha, nötter eller godis? SFI EN SEPTEMBERREPRIS Hur är det idag? Får jag låna ditt busskort? Vad vill du ha, kaffe eller te? Vad vill du ha, nötter eller godis? Vill du ha lite mer? Kan du hjälpa mig? Oj, förlåt! Tack för lånet!

Läs mer

Mockfjärdsbladet. Vi säljer och monterar dalatillverkade fönster. 50% på arbetskostnaden Vi täcker upp ROT-avdraget med 20% Går du i byggtankar?

Mockfjärdsbladet. Vi säljer och monterar dalatillverkade fönster. 50% på arbetskostnaden Vi täcker upp ROT-avdraget med 20% Går du i byggtankar? Mockfjärdsbladet ANNONSBLAD FÖR BJÖRBO, DALA-FLODA, FLEN, LÖVSJÖN, MOCKFJÄRD Besök Dala-Floda ekonomisk förening, Idrottsvägen 2, 785 44 Dala-Floda Ansvarig utgivare: Karin Zetterqvist Layout: Alotta Design

Läs mer

DALAGÅVAN- BUTIKEN JULÖPPNAR VID MOCKFJÄRDSHUSET

DALAGÅVAN- BUTIKEN JULÖPPNAR VID MOCKFJÄRDSHUSET med Mockfjärdsbladet ANNONSBLAD FÖR BJÖRBO, DALA-FLODA, FLEN, LÖVSJÖN, MOCKFJÄRD Besök Dala-Floda ekonomisk förening, Idrottsvägen 2, 785 44 Dala-Floda Ansvarig utgivare: Karin Zetterqvist Layout: Alotta

Läs mer

BARN & UNGDOMS- VERKSAMHETEN

BARN & UNGDOMS- VERKSAMHETEN HÖSTEN 2019 BARN & UNGDOMS- VERKSAMHETEN I Jämjö, Kristianopel, Torhamn, Ramdala och Sturkö församling Hej! Hoppas du haft en skön och avkopplande sommar! Nu vill vi i Jämjö Pastorat bjuda in dig och din

Läs mer

Barnverksamheten i Jämjö, Kristianopel, Torhamn, Ramdala och Sturkös församlingar

Barnverksamheten i Jämjö, Kristianopel, Torhamn, Ramdala och Sturkös församlingar HÖSTEN 2018 Barnverksamheten i Jämjö, Kristianopel, Torhamn, Ramdala och Sturkös församlingar Alla grupper startar v. 36 Hej! Hoppas du haft en skön och avkopplande sommar! Nu vill vi i Jämjö Pastorat

Läs mer

en skyttekväll Nationaldagsfirande vid Prästbuo, Björbo Måndag 6 juni klockan 15.00

en skyttekväll Nationaldagsfirande vid Prästbuo, Björbo Måndag 6 juni klockan 15.00 ANNONSBLAD FÖR BJÖRBO, DALA-FLODA, FLEN, LÖVSJÖN, MOCKFJÄRD Besök Dala-Floda ekonomisk förening, Idrottsvägen 2, 785 44 Dala-Floda Ansvarig utgivare: Karin Zetterqvist Layout: Alotta Design Tryckeri: Text

Läs mer

2015-01-14. ÅIK:s Gympa PASS DAG TID. Alla ovanstående aktiviteter utom Spinningen ingår i Gymmixkortet.

2015-01-14. ÅIK:s Gympa PASS DAG TID. Alla ovanstående aktiviteter utom Spinningen ingår i Gymmixkortet. Kvalitetsdistribuerad av Posten Postens Gruppförsändelse Årgång 56 2015-01-14 ÅIK:s Gympa Nr 1-3 ** start v4 ** Prova på GRATIS första veckan! Pris till den deltagare som har högst närvaro på 1 aktivitet.

Läs mer

Fänforsdagen nu på lördag 12.00

Fänforsdagen nu på lördag 12.00 ANNONSBLAD FÖR BJÖRBO, DALA-FLODA, FLEN, LÖVSJÖN, MOCKFJÄRD Besök Dala-Floda ekonomisk förening, Idrottsvägen 2, 785 44 Dala-Floda Ansvarig utgivare: Karin Zetterqvist Layout: Alotta Design Tryckeri: TrycksaksTorget

Läs mer

Vi ber under fastan. Bibelläsning och Bön under 8 veckor. 18 feb 12 april 2015 Kyrkan vid Brommaplan

Vi ber under fastan. Bibelläsning och Bön under 8 veckor. 18 feb 12 april 2015 Kyrkan vid Brommaplan 1 Vi ber under fastan Bibelläsning och Bön under 8 veckor 18 feb 12 april 2015 Kyrkan vid Brommaplan Bibelläsning och bön under fastan 2015 2 Fastan en tid för omvändelse bön och eftertanke. Sedan 300-talet

Läs mer

Erbjudanden Hoppborg Demobjudningar Tävlingar och andra trevligheter!

Erbjudanden Hoppborg Demobjudningar Tävlingar och andra trevligheter! ANNONSBLAD FÖR BJÖRBO, DALA-FLODA, FLEN, LÖVSJÖN, MOCKFJÄRD Besök Dala-Floda ekonomisk förening, Idrottsvägen 2, 785 44 Dala-Floda Ansvarig utgivare: Karin Zetterqvist Layout: Alotta Design Tryckeri: TrycksaksTorget

Läs mer

Programblad september oktober 2018 för UMEÅ KÅR

Programblad september oktober 2018 för UMEÅ KÅR Programblad september oktober 2018 för UMEÅ KÅR Frälsningsarmén Umeå Omslagsbild: Linnea Kampha, Umeå. SEPTEMBER Vecka 35 Fre 31/8 Lör 1/9 Sön 2/9 11.00 Gudstjänst. Enheten i Kristus. Vecka 36 Mån 3/9

Läs mer

GAGNEFSBLADET. Fastighetsbyråns Trekamp

GAGNEFSBLADET. Fastighetsbyråns Trekamp Ansvarig utgivare Marie Bergström-Andersson, Igelvägen 2, 785 61 Djurås www.gagnefsbladet.se annonsmanus@gagnefsbladet.se Telefon 0241-616 00 Bankgiro 897-3687 Nummer 34 årgång 66. Torsdag 19-08-22 Djurmo

Läs mer

CENTRUMKYRKAN. i Skånes Fagerhult SEPTEMBER-NOVEMBER 2011 VÄLKOMMEN

CENTRUMKYRKAN. i Skånes Fagerhult SEPTEMBER-NOVEMBER 2011 VÄLKOMMEN CENTRUMKYRKAN i Skånes Fagerhult SEPTEMBER-NOVEMBER 2011 VÄLKOMMEN TÄNKVÄRT Du vet väl om att du är värdefull Du vet väl om att du är värdefull Att du är viktig här och nu Att du är älskad för din egen

Läs mer

fredag 27 september Öppet kl Vi lämnar 20% rabatt på alla varor. (Gäller ord priser)

fredag 27 september Öppet kl Vi lämnar 20% rabatt på alla varor. (Gäller ord priser) ANNONSBLAD FÖR BJÖRBO, DALA-FLODA, FLEN, LÖVSJÖN Besök Dala-Floda ekonomisk förening, Idrottsvägen 2, 785 44 Dala-Floda Ansvarig utgivare: Karin Zetterqvist Layout: Alotta Design Tryckeri: Text & Siffror

Läs mer

en cigarett en flaska ett rum ett äpple en kurs en kompis en turist en buss en gurka ett brev

en cigarett en flaska ett rum ett äpple en kurs en kompis en turist en buss en gurka ett brev SUBSTANTIV Övning 1 Substantiv (s. 3) - kursen den - läraren hon/han/hen - språket det - korridoren den - telefonen den - universitetet det ett foto - det en buss - den en turist - hon/han/hen en adress

Läs mer

BARN OCH UNGDOM. Höstterminen 2018

BARN OCH UNGDOM. Höstterminen 2018 BARN OCH UNGDOM Höstterminen 2018 0-6 BRÄMHULT. ÖPPEN FÖRSKOLA Start 10/9-18 Måndag kl 09.30-12.00 Barn och vuxna träffas och leker, målar, fikar och sjunger i Brämhults församlingshem. För mer info ring

Läs mer

EDITION CLASSIC Under kampanjen erbjuder vi dig Classic edition, en fulländad bästsäljare.

EDITION CLASSIC Under kampanjen erbjuder vi dig Classic edition, en fulländad bästsäljare. ANNONSBLAD FÖR BJÖRBO, DALA-FLODA, FLEN, LÖVSJÖN, MOCKFJÄRD Besök Dala-Floda ekonomisk förening, Idrottsvägen 2, 785 44 Dala-Floda Ansvarig utgivare: Karin Zetterqvist Layout: Alotta Design Tryckeri: Text

Läs mer

Programblad november december 2018 för UMEÅ KÅR

Programblad november december 2018 för UMEÅ KÅR Programblad november december 2018 för UMEÅ KÅR Frälsningsarmén Umeå Omslagsbild: Eva Zetterlund, Umeå. NOVEMBER Vecka 44 Lör 3/11 Sön 4/11 Vecka 45 Mån 5/11 Ons 7/11 Fre 9/11 Lör 10/11 Sön 11/11 Vecka

Läs mer

TACOFREDAG!! Extrapriser v 3

TACOFREDAG!! Extrapriser v 3 ANNONSBLAD FÖR BJÖRBO, DALA-FLODA, FLEN, LÖVSJÖN Besök Dala-Floda ekonomisk förening, Idrottsvägen 2, 785 44 Dala-Floda Ansvarig utgivare: Karin Zetterqvist Layout: Alotta Design Tryckeri: Text & Siffror

Läs mer

Studieprogram. Anmälan till SV ,

Studieprogram. Anmälan till SV , Studieprogram Info om anmälan till kurser, studiecirklar och studiebsesök finns vid varje akivitet. Vi hoppas du skall finna något av intresse i vårt utbud! Anmäl ditt intresse redan nu! Musiklyssning

Läs mer

Mockfjärdsbladet. hittar du hos oss!! De lokala produkterna

Mockfjärdsbladet. hittar du hos oss!! De lokala produkterna Mockfjärdsbladet ANNONSBLAD FÖR BJÖRBO, DALA-FLODA, FLEN, LÖVSJÖN, MOCKFJÄRD Besök Dala-Floda ekonomisk förening, Idrottsvägen 2, 785 44 Dala-Floda Ansvarig utgivare: Karin Zetterqvist Layout: Alotta Design

Läs mer

ANNONSBLAD FÖR BJÖRBO, DALA-FLODA, FLEN, LÖVSJÖN, MOCKFJÄRD Besök Dala-Floda ekonomisk förening, Idrottsvägen 2, Dala-Floda Ansvarig utgivare:

ANNONSBLAD FÖR BJÖRBO, DALA-FLODA, FLEN, LÖVSJÖN, MOCKFJÄRD Besök Dala-Floda ekonomisk förening, Idrottsvägen 2, Dala-Floda Ansvarig utgivare: ANNONSBLAD FÖR BJÖRBO, DALA-FLODA, FLEN, LÖVSJÖN, MOCKFJÄRD Besök Dala-Floda ekonomisk förening, Idrottsvägen 2, 785 44 Dala-Floda Ansvarig utgivare: Karin Zetterqvist Layout: Alotta Design Tryckeri: Text

Läs mer

Vikar Bladet Vinter & vår mars april/maj

Vikar Bladet Vinter & vår mars april/maj Vikar Bladet Vinter & vår 2018 2018 mars april/maj Trosavik Slöjd& Café Öppettider öppet alla dagar 10-16 tom 8 april, därefter stängt måndag och tisdagar. Öppet onsdagar tom söndag. Vi har öppet för möten,

Läs mer

Undrar du över något?

Undrar du över något? Ängsgården Januari Undrar du över något? Har du förslag på aktiviteter, underhållning eller något annat, kom gärna in eller ring och ge förslag. Aktivitetssamordnare: Inger Nilsson 0416-271 93 Enhetschef:

Läs mer

VILHELMINA Folkets Hus Måndag 3/6 kl ÅSELE Kulturhuset Tisdag 4/6 kl /5-19

VILHELMINA Folkets Hus Måndag 3/6 kl ÅSELE Kulturhuset Tisdag 4/6 kl /5-19 Kvalitetsdistribuerad av Posten Postens Gruppförsändelse Årgång 60 2019-05-28 Nr 22 VILHELMINA Folkets Hus Måndag 3/6 kl 11-15 ÅSELE Kulturhuset Tisdag 4/6 kl 11-15 20/5-19 18 karat guld...235:-/gram 23

Läs mer

Face51. JULDAGEN kommer

Face51. JULDAGEN kommer med Mockfjärdsbladet ANNONSBLAD FÖR BJÖRBO, DALA-FLODA, FLEN, LÖVSJÖN, MOCKFJÄRD Besök Dala-Floda ekonomisk förening, Idrottsvägen 2, 785 44 Dala-Floda Ansvarig utgivare: Karin Zetterqvist Layout: Alotta

Läs mer

NR: 15 Vecka 16 Årgång 64 Torsdag

NR: 15 Vecka 16 Årgång 64 Torsdag Mockfjärdsbladet ANNONSBLAD FÖR BJÖRBO, DALA-FLODA, FLEN, LÖVSJÖN, MOCKFJÄRD Besök Dala-Floda ekonomisk förening, Idrottsvägen 2, 785 44 Dala-Floda Ansvarig utgivare: Karin Zetterqvist Layout: Alotta Design

Läs mer

Enkel dramatisering Lilla Thérèse av Jesusbarnet Festdag 1 oktober

Enkel dramatisering Lilla Thérèse av Jesusbarnet Festdag 1 oktober Enkel dramatisering Lilla Thérèse av Jesusbarnet Festdag 1 oktober Bakgrund Den 1 oktober firar kyrkan S:ta Teresa av Jesusbarnet, även kallad Thérese av Lisieux, jungfru och kyrkolärare. I dagens samling

Läs mer

Barn och familj hösten 2017

Barn och familj hösten 2017 Barn och familj hösten 2017 Välkommen! På bilden ovan syns barnhänder i olika storlekar som klipper, klistrar och skapar kring tema om tro och liv. Det finns också vuxenhänder som hjälper till samtidigt

Läs mer

Tillstånd för elledning

Tillstånd för elledning Postens Gruppförsändelse 2016 01 13 Årg. 43 v. 2 Utgivare: Victoria Palmqvist www.doroteaaktuellt.se doroteaaktuellt@gmail.com 0942-106 70 Samråd E.ON Elnät Tillstånd för elledning Tillstånd för elledning

Läs mer

Mockfjärdsbladet. Jaktradiopaket från 2.295:-Stort sortiment av tillbehör. Sophämtning var 4:e vecka från 1 oktober. Dags att se över Din utrustning!

Mockfjärdsbladet. Jaktradiopaket från 2.295:-Stort sortiment av tillbehör. Sophämtning var 4:e vecka från 1 oktober. Dags att se över Din utrustning! Mockfjärdsbladet ANNONSBLAD FÖR BJÖRBO, DALA-FLODA, FLEN, LÖVSJÖN, MOCKFJÄRD Besök Dala-Floda ekonomisk förening, Idrottsvägen 2, 785 44 Dala-Floda Ansvarig utgivare: Karin Zetterqvist Layout: Alotta Design

Läs mer

PLANTBYTARDAG blir det även i år 27 maj. Med Göran Greider och Trygve Wålstedt

PLANTBYTARDAG blir det även i år 27 maj. Med Göran Greider och Trygve Wålstedt ANNONSBLAD FÖR BJÖRBO, DALA-FLODA, FLEN, LÖVSJÖN, MOCKFJÄRD Besök Dala-Floda ekonomisk förening, Idrottsvägen 2, 785 44 Dala-Floda Ansvarig utgivare: Karin Zetterqvist Layout: Alotta Design Tryckeri: TrycksaksTorget

Läs mer

GAGNEFSBLADET. Släktforska. Går Du i kökstankar? Fråga oss om PAKETPRIS PÅ VITVAROR! Märken och modeller i ALLA prisklasser.

GAGNEFSBLADET. Släktforska. Går Du i kökstankar?   Fråga oss om PAKETPRIS PÅ VITVAROR! Märken och modeller i ALLA prisklasser. GAGNEFSBLADET Ansvarig utgivare Marie Bergström-Andersson, Igelvägen 2, 785 61 Djurås www.gagnefsbladet.se annonsmanus@gagnefsbladet.se Telefon 0241-616 00 Bankgiro 897-3687 Nummer 06 årgång 66. Torsdag

Läs mer

???????????????????????? Vad händer i Endre (Datum och tider att skriva in i almanackan

???????????????????????? Vad händer i Endre (Datum och tider att skriva in i almanackan Nr.1 2015 ???????????????????????? Vad händer i Endre (Datum och tider att skriva in i almanackan * 30 jan. 4H start se program i bladet! * 18 febr. Årsmöte med Hejdeby och Endre Röda Kors kl.19.00 i Hejdeby

Läs mer

Kristen Gemenskap Mockfjärd

Kristen Gemenskap Mockfjärd NR: 41 Vecka 44 Årgång 64 Torsdag 2017-11-02 Kristen Gemenskap Mockfjärd MISSIONSKYRKAN MITT I BYN Kristen Gemenskap i Mockfjärds Missionskyrka har en öppen dörr för alla! Oavsett vem du är och hur du

Läs mer

Lektion 2, tisdag 4 februari, Svenska för internationella studenter, kurs 1

Lektion 2, tisdag 4 februari, Svenska för internationella studenter, kurs 1 Lektion 2, tisdag 4 februari, 2014 Svenska för internationella studenter, kurs 1 Hur man hälsar Hej! Hejsan! Tjenare! Tjena! Tja! God dag! God morgon! God middag! God afton! God natt! Hur man hälsar Hej!

Läs mer

FRAMSTEGSTEST 2. Kapitel 4 6. Namn: 1 Vad svarar man? 2 Substantiv: singular och plural. Ringa in rätt alternativ.

FRAMSTEGSTEST 2. Kapitel 4 6. Namn: 1 Vad svarar man? 2 Substantiv: singular och plural. Ringa in rätt alternativ. FRAMSTEGSTEST 2 Kapitel 4 6 1 Vad svarar man? Ringa in rätt alternativ. Namn: 1 Något annat? a Ja, tack. Det var bra så. b Nej, tack. Det var bra så. c Tack så mycket. 2 Vill du ha kvittot? a Ja, tack.

Läs mer

Månadsprogram BRUKSGÅRDEN. Juni 2018

Månadsprogram BRUKSGÅRDEN. Juni 2018 Månadsprogram BRUKSGÅRDEN Juni 2018 Aktiviteterna på Bruksgården är öppen för alla seniorer i Skurups kommun. På de flesta aktiviteterna behövs ingen föranmälan, om så är fallet meddelas detta i programmet

Läs mer

VÄLKOMNA. Till Våren 2016 Barnverksamheten i Jämjö, Kristianopel,Torhamn, Ramdala och Sturkös församlingar

VÄLKOMNA. Till Våren 2016 Barnverksamheten i Jämjö, Kristianopel,Torhamn, Ramdala och Sturkös församlingar VÄLKOMNA Till Våren 2016 Barnverksamheten i Jämjö, Kristianopel,Torhamn, Ramdala och Sturkös församlingar Hoppas du haft en skön och avkopplande sommarledighet! Nu vill vi i Jämjö Pastorat inbjuda dig

Läs mer

DAGS FÖR VINTERDÄCK!

DAGS FÖR VINTERDÄCK! ANNONSBLAD FÖR BJÖRBO, DALA-FLODA, FLEN, LÖVSJÖN, MOCKFJÄRD Besök Dala-Floda ekonomisk förening, Idrottsvägen 2, 785 44 Dala-Floda Ansvarig utgivare: Karin Zetterqvist Layout: Alotta Design Tryckeri: Text

Läs mer

Psykosociala föreningen Sympati rf MEDLEMSBLAD 4/2015 SEPTEMBER-OKTBER

Psykosociala föreningen Sympati rf MEDLEMSBLAD 4/2015 SEPTEMBER-OKTBER MEDLEMSBLAD 4/2015 SEPTEMBER-OKTBER Eriksgatan 8 IV våningen Verksamhetsledare Miivi Selin-Patel; 050 446 2974 00100 Helsingfors Ordförande Riitta Aarrevuo; 050 4634 4746 Telefon till kansliet; 045 863

Läs mer

Folkparken 60 år SOMMARCAFÉ. på Församlingshemmet. Alla dagar kl. 11-20 SKÖN SOMMAR I FLODA

Folkparken 60 år SOMMARCAFÉ. på Församlingshemmet. Alla dagar kl. 11-20 SKÖN SOMMAR I FLODA ANNONSBLAD FÖR BJÖRBO, DALA-FLODA, FLEN, LÖVSJÖN Besök Dala-Floda ekonomisk förening, Idrottsvägen 2, 785 44 Dala-Floda Ansvarig utgivare: Karin Zetterqvist Layout: Alotta Design Tryckeri: Text & Siffror

Läs mer

Furulund. Höst 2015 / Vår 2016 PENSIONÄRERNA HAR SIN EGEN FOLKRÖRELSE VÄLKOMMEN DU OCKSÅ MÖTEN PÅ LIGUSTERN 2015 / 2016

Furulund. Höst 2015 / Vår 2016 PENSIONÄRERNA HAR SIN EGEN FOLKRÖRELSE VÄLKOMMEN DU OCKSÅ MÖTEN PÅ LIGUSTERN 2015 / 2016 Furulund Höst 2015 / Vår 2016 PENSIONÄRERNA HAR SIN EGEN FOLKRÖRELSE Öppet hus torsdagar mellan 10. 00-11. 30 (ej juli) Här finns det alltid någon från styrelsen som tar sig tid till att lyssna på dina

Läs mer

GAGNEFSBLADET LOPPIS I MOCKFJÄRD

GAGNEFSBLADET LOPPIS I MOCKFJÄRD GAGNEFSBLADET Ansvarig utgivare Marie Bergström-Andersson, Igelvägen 2, 785 61 Djurås www.gagnefsbladet.se annonsmanus@gagnefsbladet.se Telefon 0241-616 00 Bankgiro 897-3687 Nummer 08 årgång 66. Torsdag

Läs mer

Våren fester, auktion, bingo, boule, Möten, dans, resor, studier, gymnastik, påverkan

Våren fester, auktion, bingo, boule, Möten, dans, resor, studier, gymnastik, påverkan Våren 2016 Möten, dans, resor, studier, fester, auktion, bingo, boule, gymnastik, påverkan m.m. 1 PRO-DANS Vallmogården 3 km norr om Malung. Lördagar 17-21 23 april Löpsjötorparns 28 maj Rios PUB-AFTNAR

Läs mer

Vandringsfolket - pilgrimer på väg!

Vandringsfolket - pilgrimer på väg! Vandringsfolket - pilgrimer på väg! Pilgrimsvägen Skåne Blekinge fyller 10 år! Temat för jubileet är Vandringsfolket. Med start från sju olika platser kommer merparten av Pilgrimsvägen att vandras på.

Läs mer

Prov svensk grammatik

Prov svensk grammatik Prov svensk grammatik Markera det alternativ som du anser vara rätt i meningarna nedan. Det är bara ett av alternativen som är rätt i varje mening. 1. När farfar hade ätit åt har ätit, sov han middag.

Läs mer

Vi står för 100% förnybar energi

Vi står för 100% förnybar energi ANNONSBLAD FÖR BJÖRBO, DALA-FLODA, FLEN, LÖVSJÖN Besök Dala-Floda ekonomisk förening, Idrottsvägen 2, 785 44 Dala-Floda Ansvarig utgivare: Karin Zetterqvist Layout: Alotta Design Tryckeri: Text & Siffror

Läs mer

Lily Locksmith HÖSTNYTT I BUTIKEN! Freda kväll med tacos, lek & stilla stund. Lördag 7 oktober har vi Mockfjärds stolthet

Lily Locksmith HÖSTNYTT I BUTIKEN! Freda kväll med tacos, lek & stilla stund. Lördag 7 oktober har vi Mockfjärds stolthet NR: 36 Vecka 39 Årgång 65 Torsdag 2017-09-28 HÖSTNYTT I BUTIKEN! SKANSEN med flodamotiv i brickor & servetter mm. Gardiner, dukar, kuddar mm i höstens färger Förgyll med lyktor och vackert porslin på gardiner.

Läs mer

HEAT 820 HEAT 730 HEAT 665 HEAT 635 HEAT 660 HEAT 630 HEAT 550 HEAT 530 HEAT 450 HEAT FLOOR HEAT ECODAN

HEAT 820 HEAT 730 HEAT 665 HEAT 635 HEAT 660 HEAT 630 HEAT 550 HEAT 530 HEAT 450 HEAT FLOOR HEAT ECODAN PMS PMS COOL GRAY 9 COOL GRAY 6 ANNONSBLAD FÖR BJÖRBO, DALA-FLODA, FLEN, LÖVSJÖN Besök Dala-Floda ekonomisk förening, Idrottsvägen 2, 785 44 Dala-Floda Ansvarig utgivare: Karin Zetterqvist Layout: Alotta

Läs mer

Pubkväll på Wålstedts gård. Ombud för Posten, Systembolaget, Svenska Spel, apotek - uttagsautomat -

Pubkväll på Wålstedts gård. Ombud för Posten, Systembolaget, Svenska Spel, apotek - uttagsautomat - ANNONSBLAD FÖR BJÖRBO, DALA-FLODA, FLEN, LÖVSJÖN Besök Dala-Floda ekonomisk förening, Idrottsvägen 2, 785 44 Dala-Floda Ansvarig utgivare: Karin Zetterqvist Layout: Alotta Design Tryckeri: Text & Siffror

Läs mer

Veckobrev v.8. Hej! Efter sportlovet börjar skidveckorna. Det är veckorna 10, 11 och 12. Då åker vi skidor på idrotten och en gång varje dag.

Veckobrev v.8. Hej! Efter sportlovet börjar skidveckorna. Det är veckorna 10, 11 och 12. Då åker vi skidor på idrotten och en gång varje dag. Veckobrev v.8 Hej! Efter sportlovet börjar skidveckorna. Det är veckorna 10, 11 och 12. Då åker vi skidor på idrotten och en gång varje dag. Det är tillåtet att smygträna på sportlovet F-klass: Hej! Måndagen

Läs mer

Om livet, Jesus och gemenskap

Om livet, Jesus och gemenskap #Lärjunge Om livet, Jesus och gemenskap Barnhäfte Frälsningsarméns Programkontor 2018 #Lärjunge En lärjunge är en person som tror på Jesus och vill ha honom som sin förebild. Du kan vara en lärjunge till

Läs mer

S å ser jag din. Aktuellt från Habo Missionsförsamling och Equmenia Habo.

S å ser jag din. Aktuellt från Habo Missionsförsamling och Equmenia Habo. Nr 4/2016 September-Oktober S å ser jag din kärlek från Dig Så känner jag livet inom mig Som himlen runt vår jord, ditt ord består Då vet jag att du älskar Aktuellt från Habo Missionsförsamling och Equmenia

Läs mer

Hopptävlingar STORA TANKAR I DET LILLA FOLKVISA MÖTER KAMMARMUSIK 8-10 SEPTEMBER MED SEMIFINAL I PRINS CARL PHILIPS PRIS

Hopptävlingar STORA TANKAR I DET LILLA FOLKVISA MÖTER KAMMARMUSIK 8-10 SEPTEMBER MED SEMIFINAL I PRINS CARL PHILIPS PRIS ANNONSBLAD FÖR BJÖRBO, DALA-FLODA, FLEN, LÖVSJÖN, MOCKFJÄRD Besök Dala-Floda ekonomisk förening, Idrottsvägen 2, 785 44 Dala-Floda Ansvarig utgivare: Karin Zetterqvist Layout: Alotta Design Tryckeri: TrycksaksTorget

Läs mer

Finn Olars loftbod förklarad som byggnadsminne

Finn Olars loftbod förklarad som byggnadsminne ANNONSBLAD FÖR BJÖRBO, DALA-FLODA, FLEN, LÖVSJÖN, MOCKFJÄRD Besök Dala-Floda ekonomisk förening, Idrottsvägen 2, 785 44 Dala-Floda Ansvarig utgivare: Karin Zetterqvist Layout: Alotta Design Tryckeri: TrycksaksTorget

Läs mer

Oxie blir invaderat av glada barn som älskar fotboll.

Oxie blir invaderat av glada barn som älskar fotboll. Oxie blir invaderat av glada barn som älskar fotboll. I helgen som kommer utspelar sig den 6:e upplagan av knattecupen åldrarna 7 och 8. Cupen går av stapeln Lördagen den 16:e i och Söndagen den 17:e Augusti.

Läs mer

PERSONLIG SERVICE KUNSKAP FRI PARKERING

PERSONLIG SERVICE KUNSKAP FRI PARKERING ANNONSBLAD FÖR BJÖRBO, DALA-FLODA, FLEN, LÖVSJÖN Besök Dala-Floda ekonomisk förening, Idrottsvägen 2, 785 44 Dala-Floda Ansvarig utgivare: Karin Zetterqvist Layout: Alotta Design Tryckeri: Text & Siffror

Läs mer

Hösten Möten, dans, resor, studier, fester, bridge, bowling, bingo, boule, gymnastik, PRO Påverkar m.m. Spar programmet!

Hösten Möten, dans, resor, studier, fester, bridge, bowling, bingo, boule, gymnastik, PRO Påverkar m.m. Spar programmet! Hösten 2018 Möten, dans, resor, studier, fester, bridge, bowling, bingo, boule, gymnastik, PRO Påverkar m.m. Spar programmet! 1 Varje vecka (utom helger) Bingo : Boule: Kringlans matsal. Måndagar kl. 15.00.

Läs mer

Kycklingbröst. Nästan 1/2. ord.priset! Varmrökt. Regnbågslax. Hel med ben, ca 1200 gr. 6Ordpris 129:- /kg

Kycklingbröst. Nästan 1/2. ord.priset! Varmrökt. Regnbågslax. Hel med ben, ca 1200 gr. 6Ordpris 129:- /kg Utkommer onsdagar 45 gånger om året www.rydebacksbladet.nu Nummer 41 Råå:Rydebäck Annons & Distributions AB 13 november 2013 Rååvägen 39, 252 70 RÅÅ. E-post: prepress@pingvinpress.se Årgång 43 Telefon

Läs mer

LÖRDAGSERBJUDANDE 7 december

LÖRDAGSERBJUDANDE 7 december ANNONSBLAD FÖR BJÖRBO, DALA-FLODA, FLEN, LÖVSJÖN Besök Dala-Floda ekonomisk förening, Idrottsvägen 2, 785 44 Dala-Floda Ansvarig utgivare: Karin Zetterqvist Layout: Alotta Design Tryckeri: Text & Siffror

Läs mer

SÅ MYCKET MER. Det finns många uppfattningar om konfirmation, men det är bara en sak som vi törs säga med säkerhet: Konfirmation är så mycket mer.

SÅ MYCKET MER. Det finns många uppfattningar om konfirmation, men det är bara en sak som vi törs säga med säkerhet: Konfirmation är så mycket mer. R I F T A M N IO N 0 O 2 K 5 1 0 2 6 1 SÅ MYCKET MER. Det finns många uppfattningar om konfirmation, men det är bara en sak som vi törs säga med säkerhet: Konfirmation är så mycket mer. Så mycket mer än

Läs mer

GAGNEFSBLADET. Filmskola - (klass 4-6 och 7-9) Cirkusskola - (klass 1-2 och 3-4) Teater - (klass 4-6 och 7-9)

GAGNEFSBLADET. Filmskola - (klass 4-6 och 7-9) Cirkusskola - (klass 1-2 och 3-4) Teater - (klass 4-6 och 7-9) GAGNEFSBLADET Ansvarig utgivare Marie Bergström-Andersson, Igelvägen 2, 785 61 Djurås www.gagnefsbladet.se annonsmanus@gagnefsbladet.se Telefon 0241-616 00 Bankgiro 897-3687 Nummer 05 årgång 64. Torsdag

Läs mer

Kulturhuset, Åsele Onsdagen den 20 mars klockan 18.30

Kulturhuset, Åsele Onsdagen den 20 mars klockan 18.30 Kvalitetsdistribuerad av Posten Postens Gruppförsändelse Årgång 60 2019-03-13 Nr 11 Kulturhuset, Åsele Onsdagen den 20 mars klockan 18.30 Vi vill bjuda in dig som företag och företagare till ett seminarium

Läs mer

ALLAKTIVITETSHUSET ÄLVKULLEN TEL. 0413-28152

ALLAKTIVITETSHUSET ÄLVKULLEN TEL. 0413-28152 ALLAKTIVITETSHUSET ÄLVKULLEN TEL. 0413-28152 1 ÄLVKULLEN TISDAG 17/2 kl. 19.00 åk.7-9 Kom och spela FIFA 09 på storbild i stora salen! ONSDAG 18/2 kl. 15.00 åk.4-6 Kom och testa WII Fit på storbild i stora

Läs mer

Meny Björkängsskolan

Meny Björkängsskolan VECKA 34 Måndag Tisdag 18/8 Köttfärssås, pasta Onsdag 19/8 Korv Stroganoff Torsdag 20/8 Veg soppa Fredag 21/8 Rosa fiskgratäng VECKA 35 Måndag 24/8 Falukorv, senapssås & potatis Tisdag 25/8 Köttgryta Onsdag

Läs mer

Uddevalla Motorbåtsklubb Korstensholmen. Medlemsbladet

Uddevalla Motorbåtsklubb Korstensholmen. Medlemsbladet KorstensHolmen är klubbens egen holme ca 3 nm från Uddevalla. Det är en fantastisk holme med bryggor, natthamn, badstränder, grillplatser och klubbstuga m.m. Alla medlemmar och blivande medlemmar hjärtligt

Läs mer

Lektion nr 5 Bra för mig bra för miljön

Lektion nr 5 Bra för mig bra för miljön Lektion nr 5 Bra för mig bra för miljön Copyright ICA AB 2011. 5 om dan gör kroppen glad Intervjua kompisen, skolsköterskan, personalen i matsalen, vaktmästaren, en annan lärare, syskon, föräldrar, idrottstränare

Läs mer

Första kapitlet. I vilket hotellet ges ett nytt konstigt namn och en korvgubbe kommer på besök.

Första kapitlet. I vilket hotellet ges ett nytt konstigt namn och en korvgubbe kommer på besök. Första kapitlet I vilket hotellet ges ett nytt konstigt namn och en korvgubbe kommer på besök. Ingo hade inget att göra. Roger var igång med att dammsuga hotellet, och hade försökt få Ingo att hjälpa till.

Läs mer

MÅNADSBLAD DECEMBER Malmabergs Mötesplats. Släggargatan VÄSTERÅS Telefon:

MÅNADSBLAD DECEMBER Malmabergs Mötesplats. Släggargatan VÄSTERÅS Telefon: MÅNADSBLAD DECEMBER -2017 Malmabergs Mötesplats Släggargatan 3 723 37 VÄSTERÅS Telefon: 021-39 18 70 Veckoschema Malmabergs Mötesplats Måndagar Internationella danser 09.30-11.30 PRO Haga-Malmaberg Trivselträff

Läs mer

Mötesplats Byttorp för seniorer

Mötesplats Byttorp för seniorer för seniorer Kvibergsgatan 17 Maj 2019 Datum Tid Aktivitet V.18 Mån 29/4 Tis 30/4 Valborgsmässoafton Ons 1/5 Tors 2/5 10.30 Fre 3/5 13.30-15.30 Teknikkurs för smartphones (Fullbokad)Terminsavslutning Fika

Läs mer

Kultur och alkohol. Så startade Systembolaget. Systembolaget startade 1955 men historien börjar flera århundranden tidigare. ORDLISTA DISKUTERA

Kultur och alkohol. Så startade Systembolaget. Systembolaget startade 1955 men historien börjar flera århundranden tidigare. ORDLISTA DISKUTERA SFI-KURS B OCH C. ALKOHOL I SVERIGE Kultur och alkohol Detta är ett utdrag från Så påverkas vi av alkohol, ett utbildningsmaterialet på lätt svenska. Kultur och alkohol Så startade Systembolaget Systembolaget

Läs mer

50 ÅR! Björn Wiechel i Åsele! Senaste nytt från Åsele!! Transportutbildning. Månadsmöte VI ÄR NYFIKNA PÅ DINA IDÉER. Vuxenskolan.

50 ÅR! Björn Wiechel i Åsele! Senaste nytt från Åsele!! Transportutbildning. Månadsmöte VI ÄR NYFIKNA PÅ DINA IDÉER. Vuxenskolan. Kvalitetsdistribuerad av Posten Postens Gruppförsändelse Årgång 58 2017-11-08 Nr 45 Senaste nytt från Åsele!! Vuxenskolan 50 ÅR! Transportutbildning Månadsmöte VI ÄR NYFIKNA PÅ DINA IDÉER Dan Andersson

Läs mer

Grädde 5 dl,...19,90/st Gräddfil 3 dl...2 för 20 kr

Grädde 5 dl,...19,90/st Gräddfil 3 dl...2 för 20 kr ANNONSBLAD FÖR BJÖRBO, DALA-FLODA, FLEN, LÖVSJÖN, MOCKFJÄRD Besök Dala-Floda ekonomisk förening, Idrottsvägen 2, 785 44 Dala-Floda Ansvarig utgivare: Karin Zetterqvist Layout: Alotta Design Tryckeri: Text

Läs mer

FörsamlingsNytt hösten 2010

FörsamlingsNytt hösten 2010 kyrkan.. Svenska.... BJARREDS FORSAMLING FörsamlingsNytt hösten 2010 Välkommen till Öppet Hus på Tallkotten! I Foto: Lynn-Marie Palm Redaktionen Öresundsvägen 9 23735 Bjärred Ansvarig utgivare: www.svenskakyrkan.se/bjarred

Läs mer