Så vill vi bo! Påkostat kök. Vitt, vitt, vitt! Stor balkong eller uteplats

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Så vill vi bo! Påkostat kök. Vitt, vitt, vitt! Stor balkong eller uteplats"

Transkript

1 Så vill vi bo! Påkostat kök Vitt, vitt, vitt! Stor balkong eller uteplats En attitydundersökning genomförd av Svensk Nyproduktion våren 2015

2 Svensk Nyproduktion har genomfört en panelundersökning med svar från personer. Urvalet har gjorts med hjälp av e-postadresser till människor som varit på visning, köpt eller på annat sätt visat intresse för nyproducerade bostäder. En del av de äldre deltagarna fick besvara en pappersvariant av enkäten som sedan hanterades manuellt och lades in i systemet. Vi ville ta reda på hur människor ser på sin nya bostad, dels för att vi är nyfikna, men också för att bygga upp en kunskapsbank och kanske lite grann vara med och försöka påverka utformningen av framtidens bostäder. Nyproducerade bostäder ur ett konsumentperspektiv brukar vi säga och mena det, här är ett exempel. Av svaren att döma, vissa har skrivit långa essäer om hur de ser på sin nya presumtiva bostad, finns ett stort engagemang och ett uppdämt behov av att uttrycka sin åsikt. Det är kommentarer som täcker allt från praktiska inspel som att fönster måste vara barnsäkra, till mer utredande och utmanande texter, varför görs det inte så här, och hur tänker ni i den här frågan. Oerhört intressant och värdefullt! Vi har av den anledningen (med långa, intressanta och, framför allt, många svar i fritext) valt att redovisa svaren i fritext under respektive åldersgrupp svar är det minsta antalet svar som behövs för att kunna representera Sveriges befolkning. I denna rapport redovisar vi varje fråga för sig. Och hur alla svarat. Svaren här refereras till som medelvärdet (av hur alla svarat). Åldersgruppernas svar redovisas separat, där även med fritextsvaren redovisas. Alla svar redovisas som bilagor till denna sammanställning, längst bak i rapporten. SAMMANFATTNING Av de personerna som besvarat enkäten är 50 procent nöjda med sitt nuvarande boende. 41 procent upplever sig vara ganska nöjda, endast 9 procent är inte så nöjda med nuvarande boende. (7 procent mindre nöjda och 2 procent missnöjda). Att vara nöjd med sitt boende kan bidra till att man är mindre benägen att flytta. Men det finns andra anledningar till att man väljer att flytta trots att man är nöjd, som till exempel arbete eller studier på annan ort, förändrade inkomster eller förändrad familjekonstellation. Det ligger en stor utmaning i att försöka förmå den som trivs att flytta.

3 NUVARANDE BOENDEFORM 83 procent av dem som besvarat enkäten bor i någon form av äganderätt. 40 procent vardera är bosatta i bostadsrätt eller småhus/radhus och 3 procent bor i bostadsrättsradhus. Övriga 4 procent bor antingen med föräldrarna eller i hyresrätt, studentlägenhet eller i ett andra hands boende. Här kallat övrigt. Nuvarande boende: Bostadsrätt Villa/Radhus Hyresrätt i första hand Bostadsrättsradhus Övrigt VÄGGARNA SKA VARA VITA Nej tack! Säger hälften. Vi vill ha vitt! Drömbostaden ska helst ha vita vardagsrumsväggar, det är vad hälften av de tillfrågade tycker (50 procent). Näst efter de vita väggarna vill man gärna ha en fondvägg i en annan färg (17 procent). Målade väggar, inte nödvändigtvis vitt, efterfrågas av 13 procent. Den klassiska tapeten med mönster är efterfrågad av 11 procent. I botten av listan hittar vi betongväggarna, rått och avskalat (5 procent) och tapet med stora mönster (3 procent).

4 BETALNINGSVILJA FÖR OLIKA ATTRIBUT 69 % vill betala extra för en stor balkong / uteplats Klädkammare/ förråd inne i bostaden 45 % Bra förvaring i anslutning till bostaden 37 % Påkostat kök 30 % Stora sällskapsytor 26 % Separat tvättstuga i bostaden 25 % / påkostat badrum 25 % Stora fönster 24 % Bra miljöval 21 % Flexibel planlösning 10 % STOR BALKONG / UTEPLATS OHOTAD ETTA 69% På frågan om vilka attribut man är villig att betala extra för svarar 69 procent att de vill betala extra för en stor balkong eller uteplats. Balkongen eller uteplatsen är en nödvändig ventil. Det är ett mycket viktigt extrarum för många och gränsen mellan inne och ute suddas gradvis ut. Förr var det lättare att se skillnad på utomhus- och inomhusmöbler, idag har pinnsoffan ersatts av en schäslong för utomhusbruk.

5 KLÄDKAMMARE / FÖRRÅD INNE I BOSTADEN 45% Det finns också en ganska stor betalningsvilja för klädkammare/ förråd inne i bostaden, 45 procent vill betala extra för det. Klädkammare/ förråd inne i bostaden- här ser vi parallella trender som möjliga förklaringar. Det är det många som när de flyttar, framför allt bland de äldre, lämnar en större bostad till förmån för en mindre. Det ställer krav på goda förvaringsmöjligheter. Stora garderober, klädkammare med bra förvaring är mycket eftertraktat av de allra flesta, oavsett ålder. De så kallade walk in - closets som ingen visste vad det var för bara 10 år sedan, är nu något som de flesta vet vad det är och som man uppenbarligen vill betala extra för att få. Det kan också finnas en möjlighet att en del som uppger att de vill betala extra för förvaring inne i bostaden ser förvaringsutrymmet som ett potentiellt framtida rum. Betalningsviljan är även hög för goda förvaringsmöjligheter i anslutning till bostaden (alltså inte inne i bostaden), 37 procent anger att de är villiga att betala extra för det. PÅKOSTAT KÖK OCH STORA SÄLLSKAPSYTOR 30% 30 procent av de medverkande är villiga att betala extra för ett påkostat kök och 26 procent för stora sällskapsytor. Det är verkligen kökets tid! Bara genom att ögna igenom TV tablåerna kan man se att det finns ett väldigt stort köksintresse idag. Som slår igenom oavsett generation verkar det som. Det är hela Sverige lagar mat och Leila bakar och halvåtta hos mej och mästerkockar på rad i olika åldrar på bästa sändningstid. Och det ger återspegling i att många vill betala extra för ett påkostat kök. Det finns också den aspekten att det kan vara dyrt att renovera ett kök, här vill man betala extra för att få en bra standard från början. Klart vi vill vara sociala i vår bostad och 26 procent vill betala extra för att ha utrymme att ta emot gäster.

6 TVÄTTSTUGA Separat tvättstuga i bostaden respektive påkostat badrum vill 25 procent av de medverkande betala extra för. Indikationen är att man vill ha en separat avdelning avsedd för tvätt i sin bostad. Där kan man sortera och hänga, inte alla vill gå till en gemensam tvättstuga. 25% BADRUM Precis som med köket är badrummet också något som blivit allt viktigare och lite av ett prestigerum i en bostad. Idag har många badrum nästan som en spa- karaktär, väl tilltagna till yta och utrustning. 25 procent vill betala extra för ett påkostat badrum. 25% 24% STORA FÖNSTER 24 procent kan tänka sig att betala extra för stora fönster. Ljusinsläpp är viktigt för många. En ljus bostad är mer trivsam än en mörk, och detta återspeglas i svenska folkets betalningsvilja. BRA MILJÖVAL 21 procent betalar gärna extra för bra miljöval. Man kan reflektera över att bra miljöval hamnar ganska långt ned i vad man är villig att betala extra för. Här kan man göra antagandet att de allra flesta har stor tilltro till att nyproducerade bostäder har en hög miljömässig standard som det är från början. Det finns en liten risk att nya och mindre etablerade byggföretag bygger mindre miljömässigt än andra etablerade. Då ökar medvetenheten. FLEXIBEL PLANLÖSNING INTE POPULÄRT (ÄN) Endast 10 procent av de tillfrågade vill betala extra för flexibel planlösning. Man kanske tänker att den lösningen kan man göra själv vid behov och vi gör antagandet att de som mest efterfrågar detta är varannan veckas familjer.

7 Här fick de som bevarade Svensk Nyproduktions enkät gradera vad de vill ha i sin närhet vad gäller gemensamhetsutrymmen. Skalan är 1 till 5, där 5 är högst värderat. För att kunna redovisa rangordningen i de olika attributen har vi satt ihop alla fyror och femmor. MÅNGA VILL GÄRNA HA GÄSTLÄGENHET I FÖRENINGEN 49 procent av de medverkande tycker att gästlägenhet i föreningen är viktigt. Här kan man göra antagandet att en gästlägenhet innebär att man kan ta emot gäster utan att behöva ha ett eget gästrum. Det innebär att, om det finns en gästlägenhet i föreningen, man kan dra ned på sin egen bostadsyta, men ändå ta emot gäster. Stort plus för gästlägenhet med andra ord. 49 GEMENSAM MÖTESLOKAL/ FESTLOKAL 47 procent av dem som besvarat enkäten tycker att en gemensam lokal är bra, för fest eller möten. En lokal för större sammankomster, om man inte får plats hemma i sin egen bostad, ses som något positivt. 47% GEMENSAM TVÄTTSTUGA 44 procent tycker att gemensam tvättstuga utöver den egna är ett viktigt och positivt attribut i en förening. FÖRST GRILLA SEDAN GÅ TILL GYMMET Gym i fastigheten och gemensam grillplats värderas lika högt, 37 procent tycker det är viktiga attribut. Kanhända är det dock olika kategorier av människor som värderar dessa attribut olika. Eller samma, först äta på den gemensamma grillplatsen och sedan gå till det gemensamma gymmet. Det verkar finnas en vilja att ha flera saker gemensamt, kanske är vi på väg mot ett trendbrott. Det stressade livet och bristen på tid gör att många vill ha det man behöver inom den absoluta närheten. 37%

8 RELAXAVDELNING 29 procent av de medverkande vill gärna ha ett spa eller en pool i fastigheten. Vi har dock inte ställt några följdfrågor om man är intresserad av den gemensamma skötseln av grillplats, gym och spa. Av detta kan vi göra antagandet att om de attribut som nu radats upp också kräver den enskildes engagemang skulle det värderas lägre. Vi gör bedömningen att förutsättningarna är att det sköts av någon annan (företag eller privatperson) men att det finns i fastigheten. GÄRNA EN TAKTERRASS 27 procent ser gärna att det finns en gemensam takterrass. Detta är något som blivit lite mer vanligt i vissa nybyggda föreningar och verkar uppfattas som något positivt. Här kan man flagga för att ha en bra administration (omskrivning för regelverk kanske) kring hur man kan nyttja den gemensamma takterrassen. Det får inte finnas risk att de som bor högt upp i fastigheten blir störda. 23% GEMENSAM ODLING 23 procent ser gärna att det finns möjlighet till gemensam odling. Vissa menar att det är en tillagande och global trend att odla tillsammans. Vi menar att det visst finns en trend, i efterspelen kring de matskandaler som varit har människor i allt större utsträckning blivit mer medvetna om vad vi äter. Men en del vill absolut inte odla, det får därför inte vara något tvingande, då det kan avskräcka. Men för den som vill, absolut, är det ett positivt attribut att ha möjligheten till att odla tillsammans med andra.

9 VIKTIGT I KÖKET Här ville vi veta vad de medverkande tycker är viktigt i ett kök i en nyproducerad bostad. De fick värdera olika köksattribut med graderingen 1 till 5. Vi har slagit samman fyror och femmor och på så sätt fått fram en rangordning. Kök med påkostade vitvaror I topp hamnar ett kök som är utrustat med påkostade vitvaror. Påkostade vitvaror kan tolkas som bra kvalitet på varorna, av ett bättre märke. Det ger kanske också en längre livslängd. 58 procent värderar detta högst Kök för många gäster Lika många värderar ett kök för många gäster mycket högt i sin nya bostad, 58 procent. Det signalerar att man vill vara social i sitt kök, man vill kunna bjuda på den goda maten. BILPOOL INTE SÅ POPULÄRT 18 procent bedömer att en bilpool i föreningen är något positivt. Här gör vi antagandet att det dels är vissa grupper som mer eller mindre är beroende av bilen i sitt dagliga värv, dels den som är gammal och kanske har svårt att röra sig obehindrat. Bilen är viktig för den som reser i tjänsten och alla barnfamiljer som flänger mellan skola, dagis, aktiviteter och att storhandla, vill gärna ha en egen bil. Bilpool är för de målgrupper som inte är lika beroende av bilen som andra. Till exempel de yngre. Som bara behöver bilen ibland och andra som lever ett mindre bilberoende liv. Det är naturligtvis också avhängigt av var bostäderna där man tänkt ha en bilpool ligger geografiskt. Är det nära allmänna kommunikationer kan det kännas lite överflödigt med en bilpool. Men för vissa målgrupper, finns det anledning att planera för en bilpool.

10 HALVÖPPEN PLANLÖSNING 47 % vill ha halvöppen planlösning Med en procents marginal vinner faktiskt barköket över den helt öppna planlösningen i vår undersökning. Halvöppen planlösning med exempelvis barkök (47 procent), öppen planlösning (46 procent). Dags att erbjuda halvöppen planlösning som standard kanske? Övergången från helt öppet till stängt mellan vardagsrum och kök går via barköket. 21 procent föredrar att separera köket helt från vardagsrum och övriga bostaden. 17 procent kan tänka sig ett arbetskök utan matplats. 46 % vill ha helt öppen planlösning 21 % vill ha stängd planlösning 17 % vill ha arbetskök SKAFFERI SOM MAN KAN GÅ IN I Riktigt redo för det där skafferiet som det var förr är vi inte, men kanske på god väg. 26 procent tycker att det är ett viktigt attribut. Visst kan man skönja att ett nyväckt intresse för matlagning och alla dessa maskiner vi behöver, kan kopplas till en längtan efter skafferi. Där kan man förvara glassmaskinen, skärmaskinen och fruktcentrifugen, kanske står där också pappersåtervinning i det framtida hemmet. Men ännu så länge, bara 26 procent. 26% PÅKOSTADE DETALJER Vitvarorna får gärna ha hög kvalitet, men i övrigt blir det nej. Det är bara 15 procent av de tillfrågade som anser att det vill ha påkostade detaljer som kolsyrekran, avfallskvarn och ismaskin i sitt kök.

11 Bilagor ENKÄTEN 1 Är du man eller kvinna? 42 procent män och 58 procent kvinnor besvarade enkäten. 2 Hur gammal är du? Ålder Procent ,0 % ,4 % ,9 % ,0 % ,9 % Vi tog bort dessa ålderskategorier på grund av för få svar: Ålder Antal Under 20 år år 16 Över 90 år ,5 % 3 Hur bor du idag? Bostadsrätt 40 % Villa/Radhus 40 % Bostadsrättsradhus 3 % Hos mina föräldrar 2 % I en studentlägenhet 1 % I andra hand 1 % Hyresrätt i första hand 13 % 4 Hur nöjd är du med ditt boende idag? Jättenöjd 50 % Ganska nöjd 41 % Mindre nöjd 7 % Missnöjd 2 %

12 5 Om du tänker på vardagsgrumsväggarna i din drömbostad, vad vill du ha? Tapet med stora mönster 3 % Betongväggar, rått och avskalat 5 % Målade vita väggar 50 % Målade väggar 13 % Klassisk tapet med mönster 11 % Gärna en fondvägg i en annan färg 17 % 6 Välj max tre Alternativ du skulle kunna tänka dig att betala extra för inne i din bostad: Stor balkong/uteplats 69 % Klädkammare/förråd inne i bostaden 45 % Goda förvaringsmöjligheter 37 % i anslutning till bostaden Påkostat kök 30 % Stora sällskapsytor 26 % Separat tvättstuga i bostaden 25 % Påkostat badrum 25 % Stora fönster 24 % Bra miljöval 21 % Flexibel planlösning flyttbara (skjut) väggar 10 %

13 6 Vad är viktigt för dig i gemensamhetsutrymmena? Gradera 1 till 5, där 1 betyder inte viktigt och 5 betyder jätteviktigt Lekplats på gården 35 % 18 % 17 % 1 % 13 % Gemensam takterrass 28 % 19 % 26 % 18 % 9 % Gym i fastigheten 24 % 17 % 23 % 20 % 17 % Pool/spaavdelning 32 % 21 % 19 % 16 % 13 % i fastigheten Bilpool 38 % 22 % 22 % 11 % 7 % Gästlägenhet i föreningen Gemensam möteslokal/festlokal Gemensam tvättstuga utöver din egen 15 % 13 % 22 % 26 % 23 % 12 % 14 % 27 % 30 % 17 % 19 % 17 % 21 % 22 % 22 % Gemensam grillplats 18 % 17 % 29 % 24 % 13 % Gemensam odling 34 % 23 % 20 % 13 % 10 % 7 Rangordnad, fyror och femmor sammanslagna. Gästlägenhet i föreningen 49 % Gemensam möteslokal/festlokal 47 % Gemensam tvättstuga utöver din egen 44 % Gym i fastigheten 37 % Gemensam grillplats 37 % Pool/spaavdelning i fastigheten 29 % Gemensam takterrass 27 % Gemensam odling 23 % Bilpool 18 % Lekplats på gården 14 %

14 8 Vad är viktigt för dig i bostadens kök? Värdera1 till 5. 1 är minst viktigt och 5 är viktigast. Kök med påkostade vitvaror % 8 % 28 % 34 % 23 % Skafferi som man kan gå in i 34 % 20 % 19 % 15 % 12 % Påkostade detaljer (ismaskin, avfallskvarn, kolsyrekran) Öppen planlösning till vardagsrum 45 % 24 % 16 % 11 % 4 % 14 % 14 % 25 % 26 % 20 % Arbetskök (utan matplats) 41 % 23 % 20 % 11 % 6 % Kök för många gäster 7 % 10 % 25 % 33 % 24 % Halvöppen planlösning till vardagsrum med exempelvis barkök Stängd planlösning till vardagsrum 14 % 14 % 25 % 30 % 17 % 44 % 18 % 17 % 10 % 11 %

15 Svensk Nyproduktion Rosenborgsgatan Solna Tel:

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD Lägenheter Etapp 2 Fladängskolan Bilden är en illustration. Avvik Välkommen till Lomma Läge Höje å Som alltid när vi utvecklar bostäder, väljer vi ut de bästa adresserna

Läs mer

Brf lomma läge Bofakta 6,2. takhöjd

Brf lomma läge Bofakta 6,2. takhöjd Brf lomma läge Bofakta 6,2 takhöjd Lägenheter Etapp 2 Fladängskolan Bilden är en illustration. Avvik Välkommen till Lomma Läge Höje å Som alltid när vi utvecklar bostäder, väljer vi ut de bästa adresserna

Läs mer

Lägenhet N4-1001 N5-1001. Storlek Placering. 4 rok, 106 kvm Hus N4, N5, våning 1

Lägenhet N4-1001 N5-1001. Storlek Placering. 4 rok, 106 kvm Hus N4, N5, våning 1 4-1001 5-1001 4 rok, 106 kvm Hus 4, 5, våning 1 Lägenhet i markplan med fönster i tre väderstreck som ger utblickar mot gården och Drottninggatan Stor uteplats på 22 kvm i förlängning av vardagsrum Balkong

Läs mer

Penthouse. LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN JM AB 2012 Med reser vation för ändringar och eventuella tr yckfel

Penthouse. LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN JM AB 2012 Med reser vation för ändringar och eventuella tr yckfel Penthouse 6 JM AB 2012 Med reser vation för ändringar och eventuella tr yckfel Penthouse Penthouse nr våning r.o.k boyta terrass sid 5101 98 62 8 9 6101 98 65 40 41 41401 4 4 125 74+10 42 4 71401 4 4 14

Läs mer

Bostaden och läget. Ur rapporten:

Bostaden och läget. Ur rapporten: Bostaden och läget Ur rapporten: Äldre bor i mycket större utsträckning redan i sin drömbostad jämfört med andra åldersgrupper Utbredd nöjdhet med läget på bostaden En bostad nära bra kommunikationer,

Läs mer

Egen villa till priset av en hyresrätt

Egen villa till priset av en hyresrätt v ä x j ö h o v s b a c k e Egen villa till priset av en hyresrätt Skapar livsrum! Skapar livsrum! Villalägenhet 74 Med husens sammanhängande vardagsrum och är utrymmena väl utnyttjade. Alla rum hänger

Läs mer

bekvämare K v K i l e n

bekvämare K v K i l e n K v K i l e n K v K i l e n Seniorbostäder i kvarteret Kilen Seniorbostäder i kvarteret Kilen S l o t t S g ata n 4 2 S l o t t S g ata n 4 2 Byt Byt till till något bekvämare Vi bygger moderna och bekväma

Läs mer

Salongsgatan 5. Malmö, Norr, Västra Hamnen

Salongsgatan 5. Malmö, Norr, Västra Hamnen Salongsgatan 5 Malmö, Norr, Västra Hamnen Med 23 000 lägenheter är MKB Malmös största hyresvärd. Det innebär att MKB har ett särskilt ansvar för bostadsmarknaden i Malmö och för att aktivt medverka till

Läs mer

Intresse trygghetsboende Göteborgs Stad

Intresse trygghetsboende Göteborgs Stad Intresse trygghetsboende Göteborgs Stad RAPPORT DECEMBER 0 David de Courcy ScandInfo Marketing Research, Pnr: Innehållsförteckning Inledning Bakgrund och syfte Målgrupp och metod Frågeområden Delgrupper

Läs mer

Vi gillar den inglasade balkongen, den känns nästan som ett extra rum och man kan sitta ute även när det regnar. -- Rickard Lundblad, säljare

Vi gillar den inglasade balkongen, den känns nästan som ett extra rum och man kan sitta ute även när det regnar. -- Rickard Lundblad, säljare Län Skåne Gatuadress Kommun Kristianstad Storlek 3 rum (2 sovrum) / 87 m² Område Vilan Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Vi gillar den inglasade balkongen, den känns nästan som ett extra rum

Läs mer

Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL. Brf Solslingan

Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL. Brf Solslingan Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL Brf Solslingan Inredningsstilar Våra inredningsstilar är noga utvalda. I bilderna längre fram ser du exempel på våra stilar som du kan göra som egna val. Vårt grundutförande

Läs mer

Eriksfältsgatan 71B. Malmö, Söder, Nydala

Eriksfältsgatan 71B. Malmö, Söder, Nydala Eriksfältsgatan 71B Malmö, Söder, Nydala Med 23 000 lägenheter är MKB Malmös största hyresvärd. Det innebär att MKB har ett särskilt ansvar för bostadsmarknaden i Malmö och för att aktivt medverka till

Läs mer

PiteåPanelen. Samhällsbyggande. Rapport 22. Maj 2013 Anett Karlström Kommunledningskontoret

PiteåPanelen. Samhällsbyggande. Rapport 22. Maj 2013 Anett Karlström Kommunledningskontoret PiteåPanelen Rapport 22 Samhällsbyggande Maj 2013 Anett Karlström Kommunledningskontoret Samhällsbyggnad Piteå kommun har påbörjat arbetet med en ny Översiktsplan. En översiktsplans syfte är att ge vägledning

Läs mer

Uddeholmsgatan 32 C. Persborg

Uddeholmsgatan 32 C. Persborg Uddeholmsgatan 32 C Persborg Snygg och välhållen lägenhet på attraktivt läge, i närheten av city och kommunikationer! Helkaklat badrum, modernt och stilrent kök och bra planlösning med ljusinsläpp från

Läs mer

Hur vill du bo i framtiden? Resultatet av undersökning om seniorboende i Uddevalla kommun

Hur vill du bo i framtiden? Resultatet av undersökning om seniorboende i Uddevalla kommun Hur vill du bo i framtiden? Resultatet av undersökning om seniorboende i Uddevalla kommun mars 29 RAPPORT 1 (12) "HUR VILL DNR: Hur vill du bo i framtiden? Resultatet av enkätundersökning om seniorboende.

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Högalidsvägen 63D Kommun Kävlinge Storlek 3 rum (2 sovrum) / 82.5 m² Område Högalid Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Högalidsvägen 63D Kommun Kävlinge Storlek 3 rum (2 sovrum) / 82.5 m² Område Högalid Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Kävlinge Storlek 3 rum (2 sovrum) / 82.5 m² Område Högalid Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugnt och trevligt område utan biltrafik. Nära till tågstation och centrum.

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Bjerehov 7 A Kommun Lomma Storlek 4 rum (3 sovrum) / 100 m² Område Bjärred Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Bjerehov 7 A Kommun Lomma Storlek 4 rum (3 sovrum) / 100 m² Område Bjärred Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Lomma Storlek 4 rum (3 sovrum) / 100 m² Område Bjärred Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lägenheten har det bästa läget i föreningen med fri utsikt och inga hus som

Läs mer

Hammarbacksvägen 85. Malmö, Söder, Oxie Kyrkby

Hammarbacksvägen 85. Malmö, Söder, Oxie Kyrkby Hammarbacksvägen 85 Malmö, Söder, Oxie Kyrkby Med 23 000 lägenheter är MKB Malmös största hyresvärd. Det innebär att MKB har ett särskilt ansvar för bostadsmarknaden i Malmö och för att aktivt medverka

Läs mer

Hur vill Hamrångeborna bo i framtiden?

Hur vill Hamrångeborna bo i framtiden? KOMMUNLEDNINGSKONTORET Hur vill Hamrångeborna bo i framtiden? Enkätundersökning våren 2014 Hur vill Hamrångeborna bo i framtiden? Enkätundersökning våren 2014 Författare : Per-Erik Mårtensson Citera gärna

Läs mer

Ett nytt bostadsområde med det lilla extra som gör boendet till ett nöje!

Ett nytt bostadsområde med det lilla extra som gör boendet till ett nöje! Södervallen - Ett nytt bostadsområde med det lilla extra som gör boendet till ett nöje! Södervallen på Trandared är AB Bostäders senaste nyproduktion. Här bygger vi 42 lägenheter i ett helt nytt bostadsområde

Läs mer

Nyrenoverad gavellägenhet, vån I med balkong i väster på Havsgatan i Mariehamn

Nyrenoverad gavellägenhet, vån I med balkong i väster på Havsgatan i Mariehamn Nyrenoverad gavellägenhet, vån I med balkong i väster på Havsgatan i Mariehamn Presentation Nyrenoverad, ljus rymlig lägenhet i våning I, på Havsgatan 25 invid västra hamnen, en bostad för dig som värdesätter

Läs mer

Så bygger vi: Trots att bottenplan är yteffektiv upplevs det inte trångt pga uterummet samt högt i tak

Så bygger vi: Trots att bottenplan är yteffektiv upplevs det inte trångt pga uterummet samt högt i tak Så bygger vi: Bottenvåningen är dyrast att bygga. Genom att göra den yteffektiv, så minskar vi byggkostnaderna rejält. Alla hus är fristående - inga grannar vägg-i-vägg! Planlösningsbehoven har ändrats

Läs mer

AKTIELÄGENHET VID TORGGATAN 8 Centrala Mariehamn

AKTIELÄGENHET VID TORGGATAN 8 Centrala Mariehamn AKTIELÄGENHET VID TORGGATAN 8 Centrala Mariehamn Stor aktielägenhet om 4 rum och kök i Mariehamns absoluta centrum. Lägenheten är totalrenoverad 2010 och har klassisk inredning med ekparkettgolv, vita

Läs mer

KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER

KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Nyproduktion av bostadsrätter 1-4 rok med balkong, uteplats eller härliga takterrasser. I Kv. Brage

Läs mer

Svenska folkets vitvaror och åsikter om vitvaror Undersökning gjord av YouGov, 9-13 december 2009

Svenska folkets vitvaror och åsikter om vitvaror Undersökning gjord av YouGov, 9-13 december 2009 Svenska folkets vitvaror och åsikter om vitvaror Undersökning gjord av YouGov, 9-13 december 2009 SAMMANFATTNING Fyrtio procent av svenska folkets vitvaror är äldre än 6 år, medan nästan hälften av alla

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Furutorpsgatan 28

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Furutorpsgatan 28 Län Skåne Gatuadress Kommun Helsingborg Storlek 3.0 rum / 79.5 m² Område Söder Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Nu har du möjlighet att förvärva denna

Läs mer

Attityder till framtidens boende

Attityder till framtidens boende Attityder till framtidens boende Undersökning bland svenska folket om kommande boendeformer Genomförd av CMA Research AB Juni 2013 Innehållsförteckning Sammanfattning 2 Fakta om undersökningen 3 Fakta

Läs mer

Exklusiv medelhavsinspirerad 3:a i Kista

Exklusiv medelhavsinspirerad 3:a i Kista Objektbeskrivning Exklusiv medelhavsinspirerad 3:a i Kista Stockholm, Kista Sorögatan 117 Boarea: 80 m 2 Avgift: Utgångspris: 4 100 kr 1 500 000 kr Budgivning e-bud: Ange objektnr 639 -använd länken i

Läs mer

111 nya hyresrätter Askimsviken. Med havet runt knuten

111 nya hyresrätter Askimsviken. Med havet runt knuten 111 nya hyresrätter Askimsviken Med havet runt knuten Askimsviken Med havet runt knuten På Hult Åsens Väg i Askimsviken, erbjuder vi 111 nyproducerade lägenheter fördelade på fem sjuvåningshus. Lägenheterna

Läs mer

Boendeval April 2013

Boendeval April 2013 Boendeval April 2013 Om undersökningen Vad är viktigt när svenska folket väljer nytt boende? 25 mars 3 april 2013, Riksrepresentativ webbpanel Totalt 1000 individer, 20-65 år Reagera Marknadsanalys på

Läs mer

GRANKOTTEVÄGEN 6 8. Bo smått och gott.

GRANKOTTEVÄGEN 6 8. Bo smått och gott. RANKOTTEVÄEN 6 8 Bo smått och gott. Här får du mycket på liten yta Nu hyr vi ut våra nybyggda hus på rankottevägen, granne med Brickebackens IP. Här får du mycket på liten yta, utan att göra avkall på

Läs mer

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Midsommarkransen bästa läget vid Svandammsparken. Nyproduktion bostadsrätter -5 rok med balkong, uteplats eller härliga

Läs mer

Enköpings Hyresbostäder

Enköpings Hyresbostäder Marknadsundersökning utförd på uppdrag av Enköpings Hyresbostäder september 2011 Undersökningen är utförd under v. 36-37, 2011 Analys och presentation: Stefan Quist, Hanna Chapman, M&Q i Västerås AB Beställare:

Läs mer

JÄRNVÄGSGATAN 80 24 NYPRODUCERADE HYRESLÄGENHETER FASAD MOT JÄRNVÄGSGATAN

JÄRNVÄGSGATAN 80 24 NYPRODUCERADE HYRESLÄGENHETER FASAD MOT JÄRNVÄGSGATAN JÄRNVÄGSGATAN 80 24 NYPRODUCERADE HYRESLÄGENHETER FASAD MOT JÄRNVÄGSGATAN INTERIÖR Lägenheterna är modernt designade med öppen planlösning, stora ljusinsläpp och generösa balkonger och uteplatser. Färgskalan

Läs mer

Län Västernorrland Gatuadress Storgatan 52A Kommun Sundsvall Storlek 4 rum (3 sovrum) / 109 m² Område Centralt Tillträde tidigast

Län Västernorrland Gatuadress Storgatan 52A Kommun Sundsvall Storlek 4 rum (3 sovrum) / 109 m² Område Centralt Tillträde tidigast Län Västernorrland Gatuadress Kommun Sundsvall Storlek 4 rum (3 sovrum) / 109 m² Område Centralt Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Centralt läge, toppfräsch lägenhet och hög standard med påkostade

Läs mer

Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum

Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum FRESTA Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum Prisvärda och ljusa bostadsrätter med ljust läge några minuter från Sollentuna Centrum. Nära vatten och grönska precis bredvid det

Läs mer

Mariehällsvägen 2 lgh 02301. Helsingborg tätort, Mariastaden, Helsingborg

Mariehällsvägen 2 lgh 02301. Helsingborg tätort, Mariastaden, Helsingborg Mariehällsvägen 2 lgh 02301 Helsingborg tätort, Mariastaden, Helsingborg Newsec Asset Management är Sveriges ledande förvaltare. Vi äger inte några egna fastigheter, utan har istället fått förvaltningsuppdraget

Läs mer

Granhäcksvägen 3c. Län. Granhäcksvägen 3c Götaland Kommun Ale Storlek 2 rum (1 sovrum) / 54 m² Område Ale Tillträde tidigast. Enligt överenskommelse

Granhäcksvägen 3c. Län. Granhäcksvägen 3c Götaland Kommun Ale Storlek 2 rum (1 sovrum) / 54 m² Område Ale Tillträde tidigast. Enligt överenskommelse Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Ale Storlek 2 rum (1 sovrum) / 54 m² Område Ale Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 14 Vardagsrum Stort och ljust vardagsrum med

Läs mer

Ett lite enklare sätt att hitta hem.

Ett lite enklare sätt att hitta hem. EGNAHEM Ett lite enklare sätt att hitta hem. EGNAHEM- är en husserie framtagen för att göra ditt husköp lite enklare och därmed också lite billigare. Det betyder inte att vi tummat på kvaliteten. Egnahem

Läs mer

Jägersrovägen 13 C. Län Skåne Gatuadress Jägersrovägen 13 C Kommun Malmö Storlek 2.0 rum / 52.5 m² Område Kattarp - Persborg. Tillträde tidigast

Jägersrovägen 13 C. Län Skåne Gatuadress Jägersrovägen 13 C Kommun Malmö Storlek 2.0 rum / 52.5 m² Område Kattarp - Persborg. Tillträde tidigast Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 2.0 rum / 52.5 m² Område Kattarp - Persborg Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning En genomgående 2:a med stor inglasad

Läs mer

Län Västra Götaland Gatuadress Färgfabriksgatan 16 Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 58 m² Område Centrala Hisingen Kvillebäcken

Län Västra Götaland Gatuadress Färgfabriksgatan 16 Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 58 m² Område Centrala Hisingen Kvillebäcken Län Västra Götaland Gatuadress Färgfabriksgatan 16 Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 58 m² Område Centrala Hisingen Kvillebäcken " Tillträde tidigast Enligt överenskommelse En ljus och välplanerad

Läs mer

Trivsamt BOSTADSHUS med nybyggd altan och fin trädgård i Prestgården, Lemland

Trivsamt BOSTADSHUS med nybyggd altan och fin trädgård i Prestgården, Lemland Trivsamt BOSTADSHUS med nybyggd altan och fin trädgård i Prestgården, Lemland Presentation Bostadshus i praktisk och trivsam stil och med tillhörande fin trädgård på Svedjevägen 6 i hjärtat av Lemland.

Läs mer

Dialog Tranbärsvägen Enkätundersökning. Där du känner dig hemma

Dialog Tranbärsvägen Enkätundersökning. Där du känner dig hemma Dialog Tranbärsvägen Enkätundersökning Om enkäten Utdelade: 21 st brev 44 st mejl = 65 st Besvarade: 12 st brev 23 st mejl = 35 st Svarsfrekvens: brev = 57 procent mejl = 52 procent totalt = 51 procent

Läs mer

Götaland Kommun Borås Storlek 3 rum (2 sovrum) / 63 m² Tillträde tidigast

Götaland Kommun Borås Storlek 3 rum (2 sovrum) / 63 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Borås Storlek 3 rum (2 sovrum) / 63 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " En bekväm lägenhet med centralt läge och låg avgift! -- Johan Sundmark, säljare

Läs mer

LINDBACKEN. Storstensvägen 51-87, - UPPSALA. Storlek: 113,5 kvm Pris: 2 900 000-3 100 000 kr

LINDBACKEN. Storstensvägen 51-87, - UPPSALA. Storlek: 113,5 kvm Pris: 2 900 000-3 100 000 kr LINDBACKEN Storstensvägen 51-87, - UPPSALA Storlek: Byggår: 113,5 kvm 2015/2016 Antal rum: 5 rum & kök Pris: 2 900 000-3 100 000 kr Nybyggt bostadsrättsradhus i attraktiva Lindbacken! Detta moderna och

Läs mer

Äldres boende områdesfakta. Antal personer 65 år och äldre

Äldres boende områdesfakta. Antal personer 65 år och äldre Äldres boende områdesfakta Antal personer 65 år och äldre Syfte med delprojektet/strategin Utveckla en modell för att beskriva äldres boende i såväl stadsdelar som delområden i staden Underlag för fördjupade

Läs mer

BOSTADSRÄTTSLÄGENHET - LOMMA - PRIS: 2 100 000:- ELLER HÖGSTBJUDANDE

BOSTADSRÄTTSLÄGENHET - LOMMA - PRIS: 2 100 000:- ELLER HÖGSTBJUDANDE BOSTADSRÄTTSLÄGENHET - LOMMA - PRIS: 2 100 000:- ELLER HÖGSTBJUDANDE 4:a - Full sundsutsikt i Lomma. Här bor du överst i en spatiös lägenhet om 132,5 m² på våning 6 av 7. Helt fri och enastående sundsutsikt

Läs mer

Minnet bästa läget centralt på Väster

Minnet bästa läget centralt på Väster Minnet bästa läget centralt på Väster Stadsdelen Väster från ovan. Från Minnet tar du dig snabbt in till city. Lummigt och lugnt på Regementsgatan. Nytt boende i gammal stadsdel I utkanten av Väster, med

Läs mer

Resultat enkät om boende hösten 2012

Resultat enkät om boende hösten 2012 1(7) Omsorgsförvaltningen Helene Håkansson, 0456-81 63 30 helene.hakansson@solvesborg.se Datum Resultat enkät om boende hösten 2012 Enkäten har genomförts tillsammans med PRO och SPF. Det skickades ut

Läs mer

Söndrum, Halmstad. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! Tidlösa moderna radhus som knyter an till den svenska byggnadstraditionen.

Söndrum, Halmstad. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! Tidlösa moderna radhus som knyter an till den svenska byggnadstraditionen. www.karnhem.se Foto: Hovs By, Växjö Söndrum, Halmstad Tidlösa moderna radhus som knyter an till den svenska byggnadstraditionen. Nära till Centrum, 5 km Skolor F-9, 1 km Vårdcentral, 300 m Närbutik, 900

Läs mer

Segeparksgatan 19. Malmö, Norr, Segevång. Contentus hyr ut och förvaltar lägenheter och lokaler i Malmö, Ystad och Kristianstad

Segeparksgatan 19. Malmö, Norr, Segevång. Contentus hyr ut och förvaltar lägenheter och lokaler i Malmö, Ystad och Kristianstad Segeparksgatan 19 Malmö, Norr, Segevång Contentus hyr ut och förvaltar lägenheter och lokaler i Malmö, Ystad och Kristianstad info.malmo@contentus.se 1 Beskrivning En lägenhet för dig som är 55+. Relativt

Läs mer

Tuve Centrum. Nära till naturen!

Tuve Centrum. Nära till naturen! Tuve Centrum Nära till naturen! Tuve Centrum Nära till naturen! På Nolehultsvägen, strax norr om Tuve Torg, erbjuder vi 113 nyproducerade lägenheter i tre punkthus. Lägenheterna är från ett till tre rum

Läs mer

Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 61.8 m² Område Bergsjön Tillträde tidigast

Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 61.8 m² Område Bergsjön Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 61.8 m² Område Bergsjön Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Det bästa med denna bostad är att det är en stor 2:a. Att det

Läs mer

Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 54 m² Tillträde tidigast

Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 54 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 54 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Trevligt boende i charmig Landshövdingehus med fina innergårdar. Lägenheten är

Läs mer

Eriksfältsgatan 71B. Malmö, Söder, Nydala

Eriksfältsgatan 71B. Malmö, Söder, Nydala Eriksfältsgatan 71B Malmö, Söder, Nydala Med 23 000 lägenheter är MKB Malmös största hyresvärd. Det innebär att MKB har ett särskilt ansvar för bostadsmarknaden i Malmö och för att aktivt medverka till

Läs mer

Etagelägenhet med fantastisk vy

Etagelägenhet med fantastisk vy Etagelägenhet med fantastisk vy En unik nyrenoverad etagelägenhet med härlig utsikt över Vasastadens takåsar. I en tidstypisk 1920-tals fastighet finner du denna fantastiska lägenhet med stora ljusa ytor,

Läs mer

Resultat. Ungas boendesituation. Peab 2012-10-02

Resultat. Ungas boendesituation. Peab 2012-10-02 Resultat Ungas boendesituation Peab -- Genomförande Undersökningens målgrupp var unga i storstadsområden Ålder 5-8 år, jämn könsfördelning Resultatet vägt på kön och antal personer i målgruppen i respektive

Läs mer

Kronetorpsgatan 42B. Malmö, Norr, Segevång

Kronetorpsgatan 42B. Malmö, Norr, Segevång Kronetorpsgatan 42B Malmö, Norr, Segevång Med 23 000 lägenheter är MKB Malmös största hyresvärd. Det innebär att MKB har ett särskilt ansvar för bostadsmarknaden i Malmö och för att aktivt medverka till

Läs mer

Allmn. miljöspark. Allmn. miljöspark. Yttre miljö. 2014: Allmännyttans energisparkampanj. Vet Du om att VSBo deltar? 0,8 0,7 0,6 0,5 0,4 0,3 0,2 0,1

Allmn. miljöspark. Allmn. miljöspark. Yttre miljö. 2014: Allmännyttans energisparkampanj. Vet Du om att VSBo deltar? 0,8 0,7 0,6 0,5 0,4 0,3 0,2 0,1 214: Allmännyttans energisparkampanj Vet Du om att VSBo deltar?,8,7,6,5,4,3,2,1 Allmn. miljöspark. % Ja % Nej Hur fick Du reda på det? 6 Allmn. miljöspark. 5 4 3 2 1 Utskick VSBo % Hemsida % Annat % Ej

Läs mer

Teknikergatan 13. Malmö, Väster, Gröndal (Södertorpsgården)

Teknikergatan 13. Malmö, Väster, Gröndal (Södertorpsgården) Teknikergatan 13 Malmö, Väster, Gröndal (Södertorpsgården) Med 23 000 lägenheter är MKB Malmös största hyresvärd. Det innebär att MKB har ett särskilt ansvar för bostadsmarknaden i Malmö och för att aktivt

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Granövägen 50

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Granövägen 50 Län Stockholm Gatuadress Kommun Södertälje Storlek 5 rum (4 sovrum) / 120 m² Område Hovsjö Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Fantastisk utsikt! Ljust, öppet och ingen insyn. Lugnt läge utan störande

Läs mer

GAVELLÄGENHET i arkitektritat hus med inglasad balkong mot väster på Solberget, Jomala

GAVELLÄGENHET i arkitektritat hus med inglasad balkong mot väster på Solberget, Jomala GAVELLÄGENHET i arkitektritat hus med inglasad balkong mot väster på Solberget, Jomala Presentation Stilfullt inredd gavellägenhet med modern och kvalitativ inredning om 3 R+K (83 m 2 ) samt stor inglasad

Läs mer

Län Uppsala Gatuadress Fyrislundsgatan 56 Kommun Uppsala Storlek 3 rum (2 sovrum) / 83,5 m² Område Årsta Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Uppsala Gatuadress Fyrislundsgatan 56 Kommun Uppsala Storlek 3 rum (2 sovrum) / 83,5 m² Område Årsta Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Uppsala Gatuadress Kommun Uppsala Storlek 3 rum (2 sovrum) / 83,5 m² Område Årsta Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Balkongen kan föreningen renovera. Nära till Gränby Centrum. Bra tvättstuga.

Läs mer

Föreningsgatan 8E. Malmö, Norr, Rådmansvången

Föreningsgatan 8E. Malmö, Norr, Rådmansvången Föreningsgatan 8E Malmö, Norr, Rådmansvången Med 23 000 lägenheter är MKB Malmös största hyresvärd. Det innebär att MKB har ett särskilt ansvar för bostadsmarknaden i Malmö och för att aktivt medverka

Läs mer

Oshögavägen 108. Malmö, Söder, Oxie Kyrkby

Oshögavägen 108. Malmö, Söder, Oxie Kyrkby Oshögavägen 108 Malmö, Söder, Oxie Kyrkby Med 23 000 lägenheter är MKB Malmös största hyresvärd. Det innebär att MKB har ett särskilt ansvar för bostadsmarknaden i Malmö och för att aktivt medverka till

Läs mer

42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM

42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM 42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM PROJEKTFAKTA ANTAL LÄGENHETER BERÄKNAD INFLYTTNING MÄKLARE BOSTADSUTVECKLARE MER INFORMATION 42 HÖSTEN 2015 SVENSK FASTIGHETSFÖRMEDLING MAGNOLIA BOSTAD AB

Läs mer

Katrinelundsgatan 4A. Malmö, Norr, Katrinelund

Katrinelundsgatan 4A. Malmö, Norr, Katrinelund Katrinelundsgatan 4A Malmö, Norr, Katrinelund Med 23 000 lägenheter är MKB Malmös största hyresvärd. Det innebär att MKB har ett särskilt ansvar för bostadsmarknaden i Malmö och för att aktivt medverka

Läs mer

Guntorp By en modern familjeidyll

Guntorp By en modern familjeidyll 29 trivsamma villor och parhus i Kode Guntorp By en modern familjeidyll Något utöver det vanliga Guntorp By en modern familjeidyll www.sverigehuset.se Ett tryggt boende i lantlig miljö med närhet till

Läs mer

BRF GREENROOF. Bofakta

BRF GREENROOF. Bofakta BRF GREENROOF Bofakta Välkommen till Brf Greenroof Att flytta till ett helt nybyggt hem är väldigt speciellt. Som på ett oskrivet blad sätter du din signatur på varje liten del av bostaden. Det är med

Läs mer

7 bilder som inte borde saknas i Din annons

7 bilder som inte borde saknas i Din annons 7 bilder som inte borde saknas i Din annons Sätt Dig in i de hyresgästers situation som söker efter en semesterbostad. Vilka bilder skulle Du vilja se innan Du bokar en semesterbostad? Skulle Du göra en

Läs mer

De flesta svenskar tror att priserna på bostäder kommer att stiga

De flesta svenskar tror att priserna på bostäder kommer att stiga De flesta svenskar tror att priserna på bostäder kommer att stiga Två av tre svenskar tror att priserna på bostäder kommer att stiga de kommande 12 månaderna visar en undersökning gjord av Sverige Tycker

Läs mer

Risavägen 4G. Län Skåne Gatuadress Risavägen 4G Kommun Lund Storlek 5 rum (4 sovrum) / 105 m² Område Genarp Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Risavägen 4G. Län Skåne Gatuadress Risavägen 4G Kommun Lund Storlek 5 rum (4 sovrum) / 105 m² Område Genarp Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Lund Storlek 5 rum (4 sovrum) / 105 m² Område Genarp Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Mysigt och lugnt område med lekplats dit barnen kan springa. Ett bekymmersfritt

Läs mer

Välkommen hem till Gotö!

Välkommen hem till Gotö! Välkommen hem till Gotö! Byggt för var dag Bara minuters promenad från både skog och badplats bygger vi det nya bostadsområdet Gotö. Totalt handlar det om ungefär 100 hus, varav 20 under första etappen.

Läs mer

Östra Fäladsgatan 4A. Malmö, Norr, Segevång

Östra Fäladsgatan 4A. Malmö, Norr, Segevång Östra Fäladsgatan 4A Malmö, Norr, Segevång Med 23 000 lägenheter är MKB Malmös största hyresvärd. Det innebär att MKB har ett särskilt ansvar för bostadsmarknaden i Malmö och för att aktivt medverka till

Läs mer

Län Dalarna Typ Radhus Kommun Avesta Storlek 120 m2 Tillträde tidigast Gatuadress Vindarnas Gränd 8

Län Dalarna Typ Radhus Kommun Avesta Storlek 120 m2 Tillträde tidigast Gatuadress Vindarnas Gränd 8 Vindarnas Gränd 8 Län Dalarna Typ Radhus Kommun Avesta Storlek 120 m2 Område Tillträde tidigast Gatuadress Vindarnas Gränd 8 Totalrenoverat radhus i centrala Avesta! Nu har ni möjlighet att förvärva detta

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Rinnbovägen 31

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Rinnbovägen 31 Län Skåne Gatuadress Kommun Kävlinge Storlek 3 rum (2 sovrum) / 77,5 m² Område Rinnbo Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Området känns lugnt och tryggt. Det finns både grönområden med vackra promenadstråk

Läs mer

Barnens Byväg 24. Län. Västra Gatuadress Barnens Byväg 24. Kommun Stenungsund Storlek 3 rum (2 sovrum) / 101 m² Område Stora Höga Tillträde tidigast

Barnens Byväg 24. Län. Västra Gatuadress Barnens Byväg 24. Kommun Stenungsund Storlek 3 rum (2 sovrum) / 101 m² Område Stora Höga Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Stenungsund Storlek 3 rum (2 sovrum) / 101 m² Område Stora Höga Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 17 www.hemverket.se - Sida 2

Läs mer

Kundundersökning 2018

Kundundersökning 2018 Kundundersökning 2018 Om undersökningen Bakgrund och syfte Som en viktig aktör på hyresrättsmarknaden i Uppsalaregionen vill Uppsala Bostadsförmedling få en fördjupad kunskap om bostadssökandens behov.

Läs mer

Södra Gulsparvsgatan 56

Södra Gulsparvsgatan 56 Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 2 rum (1 sovrum) / 60 m² Område Söderkulla Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Jag föll framför allt för det fria läget med underbar utsikt och helt insynsskyddat.

Läs mer

BOSTADSRÄTTSLÄGENHET - LOMMA - PRIS: 1 395 000:- ELLER HÖGSTBJUDANDE

BOSTADSRÄTTSLÄGENHET - LOMMA - PRIS: 1 395 000:- ELLER HÖGSTBJUDANDE BOSTADSRÄTTSLÄGENHET - LOMMA - PRIS: 1 395 000:- ELLER HÖGSTBJUDANDE 3:a - i populära brf Magnolia Lomma Entrén tar hand om kläder och skor strax innanför dörren och garderober att stuva undan kläder i.

Läs mer

15-01-17. hem ETT. sammanställning workshop#1 kulturhuset Delta, Skärhamn

15-01-17. hem ETT. sammanställning workshop#1 kulturhuset Delta, Skärhamn 15-01-17 hem ETT sammanställning workshop#1 kulturhuset Delta, Skärhamn innehåll Workshop#1: Organisering & innehåll Sammanfattning av workshopen Diskussion/slutsatser 3 4-6 7 Organisering & innehåll Workshop

Läs mer

Enkätsvar från åldrarna 65+ Sidan 1 av 5

Enkätsvar från åldrarna 65+ Sidan 1 av 5 / Enkätsvar från åldrarna 65+ Sidan 1 av 5 Ålder 65-69 år 31.1% (201) 70-74 år 30.4% (197) 75-80 år 20.7% (134) 80-85 år 16.7% (108) Ej svarat 1.1% (7) Kön Kvinna 50.2% (325) Man 44.7% (289) Ej svarat

Läs mer

Trivselregler Brf. Villa Lustigkulla den 2 augusti 2013

Trivselregler Brf. Villa Lustigkulla den 2 augusti 2013 Trivselregler Brf. Villa Lustigkulla den 2 augusti 2013 Att bo i bostadsrätt innebär att du ingår i en gemenskap av människor med samma intresse för sitt boende. Tillsammans äger och förvaltar vi huset

Läs mer

Lägenhet Ö1 -0901. 3 rok, 95 kvm Hus Ö1, våning 1. Storlek Placering

Lägenhet Ö1 -0901. 3 rok, 95 kvm Hus Ö1, våning 1. Storlek Placering -0901 3 rok, 95 kvm Hus Ö1, våning 1 Lägenhet i markplan med fönster i tre väderstreck som ger utblickar mot gården och intilliggande park Stor uteplats på 23 kvm Öppet samband mellan kök och vardagsrum

Läs mer

b r f v i t s i p p a n e k h a g a f a l k e n b e r g Litet hus litet pris d e s i g n h e l h e t t r y g g h e t p r i s v ä r t

b r f v i t s i p p a n e k h a g a f a l k e n b e r g Litet hus litet pris d e s i g n h e l h e t t r y g g h e t p r i s v ä r t b r f v i t s i p p a n e k h a g a f a l k e n b e r g Litet hus litet pris d e s i g n h e l h e t t r y g g h e t p r i s v ä r t Villalägenhet 74 Med husens sammanhängande vardagsrum och kök är utrymmena

Läs mer

Välkommen till Ivöstrand!

Välkommen till Ivöstrand! Välkommen till Ivöstrand! För dig som fyllt 70 år och vill b På Ivöstrand bygger vi ett modernt trygghetsboende för dig som är över 70 år. Här bor du lugnt och skönt, nära naturen med strandpromenad, boulebana

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Tenorgatan 13 Kommun Malmö Storlek 2 rum (1 sovrum) / 59 m² Område Almvik Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Tenorgatan 13 Kommun Malmö Storlek 2 rum (1 sovrum) / 59 m² Område Almvik Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 2 rum (1 sovrum) / 59 m² Område Almvik Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Tack vare den öppna planlösningen känns lägenheten mycket ljus och luftig! --

Läs mer

Hannebergsgatan 28, 2tr

Hannebergsgatan 28, 2tr Län Stockholm Gatuadress Kommun Solna Storlek 2 rum (1 sovrum) / 44 m² Område Solna Centrum Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Toppfräsch och ljus 2:a med stor balkong, perfekt belägen intill

Läs mer

K R O N G Å R D S R I N G E N 6 C Ö R N Ä S E T

K R O N G Å R D S R I N G E N 6 C Ö R N Ä S E T K R O N G Å R D S R I N G E N 6 C Ö R N Ä S E T ADRESS OMRÅDE KOMMUN BOSTADSTYP BOAREA ANTAL RUM PRIS Krongårdsringen 6c Örnäset Luleå Bostadsrätt 51 kvm 2 rum & kök 595 000 SEK Välunderhållen 2:a om cirka

Läs mer

BRF Kolveden i Käppala 2007

BRF Kolveden i Käppala 2007 BRF Kolveden i Käppala 2007 ORDNINGS- OCH TRIVSELREGLER Ett förtydligande av stadgarna Ansvar för ordningen. Styrelsens uppgift är att ta hand om den löpande förvaltningen av föreningen och verkställa

Läs mer

Esplanadgatan 26A. Län Skåne Gatuadress Esplanadgatan 26A Kommun Hässleholm Storlek 2 rum (1 sovrum) / 56 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Esplanadgatan 26A. Län Skåne Gatuadress Esplanadgatan 26A Kommun Hässleholm Storlek 2 rum (1 sovrum) / 56 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Hässleholm Storlek 2 rum (1 sovrum) / 56 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Vi sökte en lägenhet med lite äldre stil och föll för de charmiga detaljerna. Läget är

Läs mer

Rapport: Hushållen planerar investera nästan 11 miljarder på förvaring det närmsta året

Rapport: Hushållen planerar investera nästan 11 miljarder på förvaring det närmsta året Rapport: Hushållen planerar investera nästan 11 miljarder på förvaring det närmsta året En undersökning från Elfa December 2013 Bakgrund Elfa International AB grundades i Sverige 1948 och har sedan dess

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Aktrisgatan 16 Kommun Malmö Storlek 2 rum (1 sovrum) / 62 m² Område Lindeborg Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Aktrisgatan 16 Kommun Malmö Storlek 2 rum (1 sovrum) / 62 m² Område Lindeborg Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 2 rum (1 sovrum) / 62 m² Område Lindeborg Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Välskött förening med fin gård och med närhet till bland annat Emporia, Svågertorp

Läs mer

Boskola 2 (3) Bo hos Vimarhem

Boskola 2 (3) Bo hos Vimarhem VIMARHEM AB Boskola 2 (3) Bo hos Vimarhem Besittningsskydd Du har rätt att bo kvar i Din lägenhet så länge Du följer de regler och föreskrifter som finns och betalar Din hyra i tid. Du kommer att bli uppsagd

Läs mer

Kvadratsmart tvåa med balkong i centrala Mariehamn

Kvadratsmart tvåa med balkong i centrala Mariehamn Kvadratsmart tvåa med balkong i centrala Mariehamn Välkomna till ett modernt boende i populärt kvarter! Lägenheten finns en halv trappa upp på Norragatan 20 B och är optimalt planerad med öppen planlösning

Läs mer

Götaland Kommun Partille Storlek 2 rum (1 sovrum) / 55.4 m² Område Skulltorp Tillträde tidigast

Götaland Kommun Partille Storlek 2 rum (1 sovrum) / 55.4 m² Område Skulltorp Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Partille Storlek 2 rum (1 sovrum) / 55.4 m² Område Skulltorp Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Insynsskyddat läge med samtliga fönster samt balkong i söderläge

Läs mer

Torsgatan 27 B. Torsgatan 27 B. www.hemverket.se - Sida 1 av 18

Torsgatan 27 B. Torsgatan 27 B. www.hemverket.se - Sida 1 av 18 Län Västmanland Gatuadress Kommun Köping Storlek 4 rum (3 sovrum) / 119 m² Område Nyckelberget Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Ljus lägenhet i ett bra område i gamla delen av Köping. Trevlig

Läs mer