från noll till hundra på ett år #bostadco

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "från noll till hundra på ett år #bostadco"

Transkript

1 från noll till hundra på ett år #bostadco

2 Det här är vi! BAKGRUND Vintern 2014 bryter sig Ante Nilsson ur Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och startar upp Bostad&Co. Han ingår delägarskap med Kalle Svensson och Henric Johansson och i augusti 2014 inviger de byrån en trappa upp på Storgatan 25. Tanken är att Bostad&Co ska förmedla och värdera bostäder och kommersiella fastigheter i Halmstad med omnejd, med alla kringprodukter som kan tänkas vara/ bli aktuella. AFFÄRSIDÉ Bostad&Co arbetar med kvalitet, kontinuitet och engagemang för att kunden ska känna sig trygg, i fokus och göra en god affär. VISION OCH VÄRDEGRUND Bostad&Co - mer än bara en bostadsaffär Bostad&Co ska bli den fastighetsmäklarbyrå på orten som man med självklarhet vänder sig till när man ska värdera eller byta sin bostad. Bostad&Co ska vara föregångare vad gäller nytänk i branschen och verka för att driva utvecklingen framåt. Det ska kännas hemtrevligt och gemytligt när man har med Bostad&Co att göra. Detta avspeglar sig i möten och på kontoret. Framför allt ska det kännas tryggt och lönsamt att göra affärer med Bostad&Co. VÅRA VÄRDERINGAR KVALITET - Vi anser att det är viktigt att erbjuda snabb och professionell service. Vi finns tillgängliga när man behöver oss. HANDLING - Vi anser att varje kund har rätt till snabba svar/återkoppling i livets viktigaste affärer och går snabbt mot handling efter tillräcklig planering. Vi tror att handling ger maximala resultat. HUMOR - Vi anser att skratt för människor närmare varandra, att det frigör energi till att lösa problem och att det ökar produktiviteten. Vi har roligt medan vi är produktiva. LAGANDA - Vi anser att man jobbar lite hårdare när man jobbar för ett lag, man bidrar bättre och anstränger sig lite extra för sina lagspelare; det skapar samhörighet och värme. Drar man det till sin spets inkluderar vi även kunder och samarbetspartners i vårt lag. KONTINUITET - Vi anser att kunderna har rätt att känna att Bostad&Co är en byrå som står stadigt förankrad i den halländska myllan och att man kan återvända i generationer med sina bostadsaffärer. HÄLSA Vi anser att för att kunna prestera på maximal nivå måste individen ha en god hälsa och fokus läggs på såväl individuell träning som gruppträning, anpassat efter personalens fysiska nivå och målbild. VÅR ORGANISATION Bostad&Cos ambition är att bygga upp en verksamhet som värnar om kundernas och de anställdas ekonomiska och fysiska hälsa. Vår profil är att mäklarna har en idrottslig bakgrund och hälsosam livsstil, att de alltid håller en professionell ton och karaktär i möten samt att att de värnar om den personliga integriteten. Vi stödjer idrotten genom sponsring, främst elitidrotten där vi är verksamma i nätverkande. Genom att vi är närvarande i dessa nätverk bidrar vi till föreningarnas välfärd och bygger ett förtroendekapital som är viktigt för oss.

3 en sammanfattning Admin & Marknadsavdelningen består i sin helhet av Jessika Nilsson. Kontakta på: VI HAR UNDER ÅRET: skapat ett helt nytt koncept, med logga, egen design och uttryck - som ska gå igen i allt material, som i sig ska skapas från grunden! ett gediget arbete som i princip helt sköts inhouse. satsat på en bra hemsida som är responsiv och som hela tiden fylls på med nytt material - här med hjälp från cityweb. satsat på bilden - med ett bildspråk som signalerar värme, kärlek och familjär ton, med människor mitt i livet och trivsamma miljöer. vi har valt svartvitt genom vårt material, där nästan bara bostäderna visas i färg. satsat på flygfilm och filmklipp - vilket vi var först i landet med! skapat konton i sociala medier och fyllt dem med innehåll. samarbetat med diverse lokala företag. satsat på text; hem är mer än hus - även områdesbeskrivningen är viktig. haft flera varumärkesbyggande kampanjer. gjort diverse utskick för att se till att alla vetat om att och var vi finns. gjort bussreklam. sponsrat lokala idrottsföreningar, detta ligger oss varmt om våra idrottshjärtan och vi vet att det behövs för det lokala föreningslivet - vi bidrar gärna. nätverkat på flertalet ställen, bland annat i föreningarnas olika nätverk. tagit oss tid till att lyssna och lära känna både de hem vi ska förmedla men också människorna som bor där idag, tid till lugna visningar, tid till telefon och möten... firat tillsammans med kunder och samarbetspartners, med invigning, glöggmingel, after work och tårtkalas. delat ut give-aways som vunnit mycket uppskattning och blivit snackisar. gjort en massa små saker men nu får det inte plats mer i listan... ;-) till sist: naturligtvis; viktigast av allt och den största faktorn bakom vår framgång är våra mäklare! de syns, de är tillgängliga och omtyckta. de marknadsför bostad&co i allt de gör, varje dag! LOGOTYPEN Vi är mycket stolta över vår logotyp! Den får vi mycket beröm för. Loggan är tänkt att användas i sin helhet i de allra flesta fall, men ibland lyfter vi fram symbolen. Som på bilarna till exempel. Eller på en del annat marknadsmaterial. Bilarna förresten... de har vi också fått en hel del beröm för. De är snygga, syns och sticker ut, utan att vi valt en dyr modell som syns för sin egen skull. Och visst ja, Bostad&Co-cykeln! Det miljövänliga alternativet som vi använder till stadsnära visningar och besök!

4 Hemsida Bostadco.se präglas av fina bilder på miljöer och människor mitt i livet. Sidan skapade vi tillsammans med Cityweb i Falkenberg och vi får ofta höra att den är varm, familjär, snygg och sticker ut ur mängden. Sidan är responsiv och störst i den lilla mobilen. Flest väljer med andra ord att besöka oss där. På sidan hittar man, utöver hem till salu, platser att älska, en mängd information riktad till uppdragsgivare och intressenter samt om oss och vad vi står för, vilka vi samarbetar med och vilka nätverk vi finns representerade i, annonser och länkar till våra sociala kanaler. Bostadco.se lever och fylls på med nytt material hela tiden, detaljer ändras från en dag till en annan för att vi upptäckt att vi vill korrigera något. Det är tacksamt när man äger rätten att göra så - vi är ju inte styrda av en kedja eller att en extern marknadsavdelning ska tycka som vi. Och andra verka älska den också, det är ju faktiskt det viktigaste av allt!

5 Sociala medier Instagram Här visas bilder på nyinkomna bostäder, inspirationsbilder från dessa etc. Även bilder från event och dylikt läggs upp i flödet. Till Instagram skapade vi 15 sekunders filmer där bilderna från bostaden växlas till musik! Detta gillade fick folk att göra tummen upp och vi delar dem även på Facebook. Twitter Alla bostäder från Youtube läggs här, blandade med nyheter från bostadsmarknaden. städer upp, reflektioner från bostadsmarknaden, inspirationstips, mäklarnas vardag och engagemang, tips kring samarbetspartners aktiviteter, aktiviteter etc. YouTube Här lägger vi upp alla våra filmer och klipp! Vi länkar till dessa från vår hemsida. En del filmer är mer avancerade flygfilmer, annars är det 15 sekfilmerna från Instagram som hamnar här. Pinterest Ren inspirationssida där Bostad&Co samlar på sig bilder, tips och trender. Facebook Google + Facebook är vår främsta och högst prioriterade kanal. Här läggs nya bo- Hit länkas allt från Youtube.

6 Presentation bostäder Här trivs en mästerkock eller naturvän, bland andra! Slingervägen 43 Haverdal 1 plan med källare. 4 rok, 3 sovrum kvm Accepterat utgångspris: kr Kalle Svensson Storgatan 25. Halmstad. Se hela vårt utbud på De hem vi förmedlar återfinns på hemsidan, i sociala medier samt på vanligt förekommande annonsplatser och kanaler. Med målande beskrivningar och en del stämningsfulla bilder utöver de som konkret visar hur bostaden ser ut, vill vi förmedla en känsla av hur det skulle kunna vara att bo just i det här hemmet. Vi får många positiva kommentarer för våra ärliga bilder och trevliga beskrivningar. Beskrivningarna finns att ladda hem från vår hemsida i en pdf vilket ger intressenterna ett snyggt material oavsett egen utskrift eller om de får en tryckt broschyr av oss i handen. I förekommande fall flygfilmar vi bostaden och har detta som komplement till stillbilderna. Oss veterligen var vi faktiskt först i landet med detta. Allt återfinns i sociala medier och på hemsida. De som går förbi vår dörr på Storgatan 25 kan dessutom se vilka hem som förmedlas just nu, då de presenteras på vår tavla där. Vi har under och efter sommaren lagt ner ett stort arbete på att fräscha upp uttryck och layout, vilket vi smugit igång men som nu i höst slår till med full kraft. Ägarlägenhet med 360-graders utsikt Matadorgatan 2

7 Annonser VAPNÖVÄGEN 13 BJÖRKEVIVÄGEN 1 LÅNGÅKERSVÄGEN 5 KÅLLEGRÄND 9 VIOLVÄGEN 5 Förmedlade HAMILTONS VÄG 13 BASTALIDSVÄGEN 15 BRODDESONSGATAN 17 SLÄGGVÄGEN 6 HAGALUNDSV 27D hem SEGLAREGATAN 3 VIGGEN, STUGA 204 KUNGSVÄGEN 30 HÄSTSKON 3 SLÄGGVÄGEN 6 VIGGEN, STUGA 204 BRODDESONSGATAN 17 BRODDESONSGATAN 17 NEPTUNIGATAN 20 Hitta hem med Bostad&Co #bostadco ESAIAS THORÉNS GATA 7 VILSHÄRADS HALLONV 10 WESTERBERGSGATA 2 Premium service är vad Bostad&Co förmedlar! Daniel & Cecilia med familj, mycket nöjda säljare ESPEREDSVÄGEN 20 PERSTORP HÄGGAGÅRD HAMILTONS VÄG 13 BJEREVÄGEN 1A & 1B SLÅTTERVÄGEN 8B LILLEBÄCKSVÄGEN 11 FAMMARPS GRÄND 3 NYCKELVÄGEN 3F MELLBYSTRANDSV 57 KARLBERGSVÄGEN 11 VIGGEN, STUGA 204 TROLLBERGSVÄGEN 1 FRENNARPSVÄGEN 106 KALENDEVÄGEN 7 ENTRÉVÄGEN 5 PALETTGRÄND 5 SÖNDRUMSVÄGEN 44 STRANDÄNGSVÄGEN 30 WESTERBERGSGATA 4 FARTYGSVÄGEN 16 FAMMARPS GRÄND 3 BRODDESONSGATAN 52 FRENNARP BYGATA 122 NISSABOGATAN 3 Bostad&Co förmedlar stor kunskap och förtroende. En trevlig mäklarbyrå med det lilla extra SLÄGGVÄGEN 6 SNÖSTORPSVÄGEN 95Pernilla, mycketsläggvägen nöjd säljare6 FREDRIK WETTERLUNDS V 7B OLYMPIAVÄGEN 7 FURUVÄGEN 14 Kontakta mäklaren - Kalle - för din personliga visningstid 6/9 5 rok - 2 sovrum. 121 kvm. Vån 6 av 6 Acc utg.pris kr. Mån.avg kr Energiprestanda 78 kwh/m² 6 rok - 4 sovrum kvm Accepterat utgångspris kr Energiprestanda 54 kwh/m² Unik och representativ paradvåning med fönster i fyra väderstreck. Fantastisk terrass i soligt läge om hela 38 kvm. Vardagsrum med generös takhöjd som ger en skön rymd. Fri utsikt åt norr! Här bor du med ett unikt läge o rogivande havsutsikt över sanddynor med Hallandsåsen i horisonten. Flexibel planlösning med generösa umgängessytor. Yttertak bytt. Uteplats i söderläge. UNDERBART PÅ NISSASTRAND STRANDNÄRA I HAVERDAL MÖLLEVÄGEN 22 Kontakta mäklaren - Henric - för din personliga visningstid 31/8 Kontakta mäklaren - Kalle - för din personliga visningstid 10/9 samt 12/9 3 rok - 2 sovrum. 95 kvm. Vån 2 av 7 Acc utg.pris kr. Mån.avg kr Energiprestanda 105 kwh/m² 6 rok - 4 sovrum. 191 kvm Accepterat utgångspris kr Energiprestanda 74 kwh/m² Trivsam 3:a belägen på ett mycket tilltalande läge ut mot Torntorget och Nissan! Välskött förening med garage i källaren. Stor möblerbar balkong. Kök och vardagsrum i öppen planlösning. Prydlig enplansvilla med strandnära läge! Ett boende med många mervärden. Planlösning med bra disposition. Stor terrass om ca 70 m² med bästa solläge och inbyggd pool för svalkande bad eller en simtur i jetstrålen. Lättskött trädgård. VILLAKÄNSLA I PÅLSBO Kontakta mäklaren - Henric - för din personliga visningstid 7/9 Bostad&Co Premium: Huset är förbesiktigat och protokoll finns hos mäklaren 3 rok - 2 sovrum. 79 kvm. Acc utg.pris kr. Mån.avg kr Energiprestanda 111 kwh/m² Nu kan vi stolt presentera ett inflyttningsklart enplansboende med villakänsla på populära Pålsbo. Uteplats med markis med morgonsol, inglasat uterum från 2013 med kvällssol, nya ytskikt. Storgatan 25 - bostadco.se - Telefon Hitta hem med Bostad&Co #bostadco SLINGERVÄGEN 43 BETESSTIGEN 2 KARL XI VÄG 23 Anders & Carina, mycket nöjda säljare välanlitade vi varit sedan start. Vi har valt att annonsera under Detta skapar naturligtvis en tryggrubriken Hitta hem med Bostad&Co. I annonsens huvud har vi het för andra som går i tankarna kring att byta bostad! också med våra sociala medierdetsedan skapar en2014! ram och Ovan bostäder är ett symboler. urval av bostäder vi förmedlat starten sommaren Tack alla ni som gjort vår start så fantastisk! I övrigt kan vi nämna att vi väljer en igenkänning som tillåter oss att att annonsera fysiskt i Hallandsvariera uttrycken i annonsen. Vi posten som lokalt förankad tidarbetar främst med två moduler ning, med en journalistkår vi värför att presentera de hem vi har till nar om och vill ska finnas kvar i förmedling just nu. Vi väver därtill Halmstad. in de budskap vi önskar förmedla Andra tidningar vi förekommit i för stunden. under året har har varit Värnamo Nyheter, Dagens Industri, Brus, Överst på denna sida ser vi ett HBK Live och lite andra småannonsnitt ur året 2014 års sista annons. Det är en del av de hem vi ser som stöttar föreningslivet. förmedlat under året, som startavi har också valt att visa annonser de under sommaren! Vi valde att presentera dem på ett uppslag i på Hallandspostens webb och finns Hallandsposten och vi har förstått på Hemnet och Blockets bostadssidor. att annonsen gav en känsla av hur HAVSBRUS I SÖNDRUM/HAVSSIDAN ÖRNÄSVÄEN 79 Kontakta mäklaren - Henric - för din personliga visningstid 31/8 GLIMMERVÄGEN 7 Vi kände oss trygga inför och under vår husförsäljning och kan absolut rekommendera Bostad&Co. GATEHUS 147 HAGALUNDSVÄGEN 26B PARADVÅNING PÅ NISSASTRAND Bostad&Co Premium: Huset är förbesiktigat och protokoll finns hos mäklaren STILIGT I HAVERDAL TILLTALANDE PÅ ALBINSRO Kontakta mäklaren - Kalle - för din personliga visningstid 25/6 samt 27/6 Kontakta mäklaren - Ante - för din personliga visningstid 21/6 4 rok - 3 sovrum kvm. Energiprestanda 114 kwh/m² Accepterat utgångspris kr 6 rok - 4 sovrum kvm. Energiprestanda 38 kwh/m² Accepterat utgångspris kr Med sitt natursköna läge ligger denna trevliga villa granne med golfbana och natur, och det är bara en vacker promenad genom skogen till de salta baden. Trivsam planlösning med vardagsrum där en eldstad värmer kropp och själ. Vardagsrummet ligger i fil med matplatsen som är öppen mot det nyrenoverade köket. Här trivs en mästerkock som gillar att laga mat och ha stora bjudningar! Nytt helkaklat badrum, nytt yttertak, fräsch källare med klinker på golv som utökar boytan. Värmepump luft/vatten står för uppvärmningen. Kom och upplev denna villa på plats - Slingervägen 43 din nya adress? Hemgjord glass, heta after beacher, charmiga shoppingluncher och salta bad - med landsbygden i ryggen och blicken mot stan bor du på cykelavstånd till det mesta när du bor på Albinsro. Denna tvåplansvilla ligger på ett av områdets bästa lägen rent solmässigt och karaktären är något utöver det vanliga. Villan, som är ett Borohus, har en nästan kubisk form och en rakt igenom modern fönstersättning med fint ljusinsläpp samt en generös rymd. Här har man genomgående valt en hög kvalitet på materialvalen, smarta lösningar som optimerar huset samt inte mindre än tre duschrum. BÅTSMANSVÄGEN 16 HEDENTORPSVÄGEN 5 STRANDNÄRA I STENINGE Kontakta mäklaren - Ante - för din personliga visningstid 21/6 4 rok - 3 sovrum kvm Accepterat utgångspris kr Gränsande mot grönska, på en kort promenad från sandstrand och restauranger ligger denna tilltalande enplansvilla i etage - passar såväl för fritidshus som permanentboende. Härlig rymd, golvvärme, tilltagen terrass, braskamin, vidbyggt garage. Storgatan 25 - bostadco.se - Telefon LÄGENHETER PÅ ÖRJANS VALL PORSVÄGEN 10 Kontakta mäklaren - Ante - för din personliga visningstid 14/6 samt 16/6 11 rok - 6 sovrum kvm.energiprestanda 129 kwh/m² Accepterat utgångspris kr I området vid Örjans Vall finner ni här ett vackert teglat och gediget funkishus från 30-talet, med genomgående generösa ytor. De klassiskt öppna och funktionella ytorna och den högre takhöjden om ca 3 meter är talande och tilltalande. Här erbjuds två lägenheter om ca 110 kvm och en vindsvåning om ca 60 kvm. Möjligheten finns därför att bo och njuta av ett tilltaget eget boende, alternativt att nyttja fastigheten som ett flerfamiljsboende! Nuvarande ägare har låtit uppdatera såväl det interiöra som det exteriöra och vi får här en fin känsla av hemtrevnad och trivsel! Genomgående i rummen ligger fiskbensparkett alternativt trägolv. JONSTORP 710 LANTLIGT I ELDSBERGA LÄTTSKÖTT I STENINGE/SKIPÅS Kontakta mäklaren - Ante - för din personliga visningstid 21/6 5 rok - 4 sovrum kvm Accepterat utgångspris kr Energiprestanda 129 kwh/m² Enplansvilla i gott skick, placerad längst in på återvändsgata och med minimal insyn! Uppdaterad villa där intrycket är modernt och tilltalande. Större altandäck i rakt västerläge! Nära pool och tennisbana etc. VÄLKOMMEN ATT HITTA HEM MED OSS! TREVLIG HELG! Kontakta mäklaren - Ante - för din personliga visningstid 14/6 samt 15/6 5 rok - 3 sovrum kvm Accepterat utgångspris kr Tomtstorlek kvm Bo lite avskilt från grannar men ändå inte, njut av en stor trädgårdstomt som gränsar mot åkrar med en fin utsikt över nejderna. Husets stomme är stabil och ordningen god. Garage och stort loft. VILSHÄRADS KRUSBÄRSV 7 ENPLANARE I VILSHÄRAD Kontakta mäklaren - Ante - för din personliga visningstid 14/6 samt 16/6 Bostad&Co Premium: Huset är förbesiktigat och protokoll finns hos mäklaren 3 rok - 2 sovrum kvm Accepterat utgångspris kr Tomtstorlek 816 kvm Hus på lugna gatan som passar ypperligt som ett fritids- alt permanentboende nära hav och strand. Huset är i bra skick, där äldre dateringar gör att man själv kan sätta sin personliga prägel. Storgatan 25 - bostadco.se - Telefon

8 Utskick Jag är stolt över förtroendet att ha fått hjälpa till att förmedla ett större antal lägenheter på Nissastrand och Söder* den senaste tiden! Henric Johansson, fastighetsmäklare Bostad&Co Med lokala utskick i områden där vi förmedlar/förmedlat en bostad, skapar vi en närvaro på marknaden. Det gör att vi når ut till flertalet personer som inte läser tidningen just den dagen vi har annons, eller som inte är aktiva på t ex Hemnet för att hålla sig ajour på marknaden. När man vet om att en bostad i närområdet är till salu kan man rekommendera sina vänner att flytta dit - de vill man ju ha nära! Eller så blir man nyfiken på vad ens eget boende är värt. Kanske är det dags att påbörja en försäljning när intresset är riktat mot området? Vi kompletterar utskicket med en skylt i trädgården eller på ett bostadsrättsfönster för att ingen ska missa att bostaden är till salu, samt att vi visar intressenterna vägen till visningen! Skyltarna i trädgårdarna är våra utklippta figurer. Så vi är högst närvarande, även då vi inte är fysiskt på plats! Dessa skyltar har folk haft mycket roligt åt och med - och vi bjuder gärna på ett skratt! DU SKA FÅ NYA GRANNAR! Hej! Jag har förmedlat en villa i ditt närområde och vill tala om det för dig så att du vet att du ska få nya grannar! Inflytt är planerat till i juni och jag tror säkert att de blir glada om du hälsar dem välkomna! Om du också funderar på att byta bostad kan det vara en idé att göra det nu när uppmärksamheten är riktad åt det här hållet. Kontakta mig om du är intresserad av att veta värdet på din bostad, det kostar ingenting. Du når mig på , eller Bästa hälsningar Kalle Svensson

9 Kampanj: Tid för annat Alla i vår värld har bostadsdrömmar! Vi vill gärna dela dem. När vi startade upp Bostad&Co arbetade vi med orden Hitta hem och Tid. Mitt på vår hemsida skrev vi ner några ledord: Vill du också hitta hem? Vi drivs också av hemlängtan. Kontakta oss så pratar vi bostadsdrömmar! Det ligger mycket i betydelsen av att hitta hem. Rent konkret betyder det att hitta en bostad, men det betyder också att landa och få ro. Alla drivs av den längtan - hemlängtan. Vi ville berätta att det är viktigt för oss och att vi förstår att det är viktigt för våra kunder. Och med att hitta en bostad följer bostadsdrömmarna. De intresserar oss och driver oss. Hittar man hem, hittar man frid och tid att ägna sig åt de andra drömmarna man har, de som inte har med bostadsdrömmarna att göra. Vi vill att man ska kunna koncentrera sig på dem även när man byter bostad, att man kan lita på att mäklaren gör sitt jobb och att man är i trygga händer. Så väcktes vår första kampanj - Tid för annat och tid för drömmar! Eftersom vi sponsrar HBK kändes kopplingen till fotbollen rätt. Barn har ju stora drömmar, drömmar om att få bli Zlatan en dag. Då vill man ju vara där som vuxen, på vägen mot mål.

10 Denna förpackning innehåller bostadsdrömmar. Intas helst till en schyst kopp kaffe eller ett gott te, gärna i sällskap av en mäklare som tar sig tid att lyssna och prata! Kampanj: Bostadsdrömmar Innehåller: Vetemjöl, smör, socker, vaniljsocker, olja, hjortronsalt Bostad&Cos Bostadsdrömmar Våra bostadsdrömmar intas helst till en schyst kopp kaffe eller ett gott te, gärna i sällskap av en mäklare som tar sig tid att lyssna och prata! Välkomna till oss på Storgatan 25. Alla i vår värld har bostadsdrömmar! Vi vill gärna dela dem, och bjuda på dem! Vi ville spinna vidare på att intressenter och säljare ska ta kontakt för att prata bostadsdrömmar samt komma upp till Storgatan 25 för en schyst kopp kaffe. Nu får man även reella drömmar (kakan) till kaffet vilket vi i annonserade brett i tidningar och i på sociala medier. Detta blev en snackis och något som ännu lever kvar hos oss i form av en give-away. Syftet med kampanjen var att väcka nyfikenhet, stärka varumärket med humor, få folk att komma på fika och prata om sina bostadsdrömmar. Vi delade ut drömmar till alla kunder, fint förpackade i en cellofanpåse som deklarerade innehåll och att drömmarna bäst intas tillsammans med en mäklare som tar sig tid och lyssnar. Vi delade också ut drömmar på bomässan där vi stod tillsammans med Handelsbanken i en monter. Och till kakan ville vi ha ett bra kaffe och te, varför vi tog fram ett eget! En naturlig uppföljning på ett bra genomslag. Som partners till kampanjen har vi valt Skånskan och Köpmansgården. Vi vill ha lokalproducerade produkter och arbeta med lokala företag. Nyhet:Bostad&Cos Kaffe-&teblandning Vi ville vara säkra på att både kaffet och teet till våra Bostadsdrömmar var riktigt schyst - så vi skapade en egen blandning med hjälp av Köpmansgården! Välkomna till oss för en kopp på Storgatan 25.

11 Kampanj: #hittahemhstd #hittahemhstd med Bostad&Co Anneli Bjärnhag är supernöjd med sitt nya boende. Vill du också hitta hem? Kontakta oss! #hittahemhstd med Bostad&Co Hjälp varandra att hitta hem genom att använda hashtags och genom att tagga varandra i bostadstips på Facebook! Vill du ha mer hjälp än så att hitta hem? Kontakta oss! I kampanjen hittahemhstd spann vi vidare på vårt Hitta hem med Bostad&Co och kombinerade detta med att vi är den sociala byrån - vi lade sedan ut en bred kampanj i sociala medier och print för att tala om vad vad vi är bra på och vad säljare och köpare drömmer om - att hitta hem! Syftet med kampanjen var att bjuda in folk att vara mer delaktiga i köp- och säljprocessen. Vi ville få folk att berätta om sina drömmar, om bostäder till salu etc för varandra på sociala medier genom att använda hashtagen #hittahemhstd, och på så sätt också hjälpa varandra till ett nytt boende. Vi fotograferade köpare och säljare och bad dem berätta om vad de tycker om Bostad&Co, varför de anlitade byrån, vad de föll för i sin nuvarande bostad etc. Vi vill ju finnas där och hjälpa till när det blir dags att byta bostad. #hittahemhstd hade ambitionerna att väcka ett engagemang hos köpare och säljar men nådde inte riktigt dit vi ville. Den väckte ändå ett intresse - för oss. Som referensmarknadsföring fungerade det nämligen bra - och gör fortfarande. Vi fortsätter med denna i annonser som den där kärleken där vi behåller andemeningen, men ger upp förhoppningarna i att skapa en välanvänd #. Den där kärleken... #bostadco Plötsligt händer det. Man ser en tegelvägg, blir kär. Tänker Där måste vi bo. Man köper lägenheten, packar ihop sina teburkar och tar med sig katten. Säljer bostaden man bor i. Som Daniel & Catharina gjorde! Tack för att vi fick dela hela er bostadsresa! /Bostad&Co Du hittar oss i HBKs nätverk eller på Storgatan 25 - bostadco.se

12 Kampanj: Vi vinner i längden Våra mäklare mäter minst 195 cm i strumplästen. Det kan ingen annan mäklarbyrå skryta med i stan. Vi vinner i längden. Man kan ju läsa detta på fler sätt än att vi är långa, men skryt ligger inte för oss. De här annonserna och inläggen i våra sociala medier var en del i en kampanj där vi presenterade oss själva. Vi passade också på att berätta om vår idrottsbakgrund, där Ante är känd som handbollsspelare och profil i Drott, Henric spelat volleyboll i Halmstad-Hylte, Kalle varit cyklist på elitnivå och Linda varit elitspelare i bowling. Jessika är ingen elitspelare i något alls, så just den här vinklingen kommer vi nog inte att få se igen.. Så här löd en annons: Med tre erfarna mäklare över 195 cm i strumplästen på kontoret kan vi lugnt påstå att vi vinner i längden! Vi som driver och arbetar på Bostad&Co är ett väl sammansvetsat team som alla har idrottslig bakgrund med allt det innebär. Vi är sportsliga, drivna och värnar alltid om laget. Vill du ingå i vårt lag i egenskap av säljare eller köpare är du alltid välkommen förbi på en kopp kaffe och prata bostadsdrömmar! För att stärka varumärket har vi också gjort bussreklam. Här ville vi visa upp oss och tala om för alla var man hittar hos. Följ oss tyckte vi var extra kul på baksidan av en buss... Hej! Vi gillar dig. Följ oss! <3 #bostadco Storgatan 25 - bostadco.se - Telefon

13 Sponsorskap&nätverk Bostad&Co gillar att nätverka. Vi är sociala och gillar att hjälpa till. Det är en förutsättning när man är mäklare i en liten stad eftersom boende är något som engagerar oss alla. Bostadsfrågor dyker upp i kön i matvaruaffären, eller när man ser en match från läktaren. Eftersom vi alla har en fot i idrottens värld, med egna erfarenheter och med barn i den, vet vi vikten av att stötta föreningslivet. Här vill vi gärna göra en större insats framöver, kanske framför allt när det kommer till ungdomsidrotten. Utöver att vi naturligt rör oss ute bland folk, söker vi gärna upp olika gemenskaper och olika nätverk. Du hittar oss bland annat på Marknadsföreningen i Hallands frukostklubb, Halmstads Näringslivs Guldfrukost, Halmias Executive Club, Drotts nätverk och Kings Club samt HBKs nätverk. Vi sponsrar dessa klubbar samt Halmstad Frigymnaster.

14 <3 Då och då skickar vi ut en hälsning till de som följer oss i olika kanaler. Det kan vara till alla hjärtans dag, jul, midsommar mm. Vi passar på att tacka de som gillar oss för uppmärksamhet och stöd. Detta gör vi både på webben och i tidningsannonserna. Vi tycker också om att uppmärksamma våra uppdragsgivare, köpare och samarbetspartners genom att bjuda in till aktiviteter. Sådana har varit invigningsfesten, glöggminglet, after worken, tårtkalaset då vi fyllde ett, HBK-matcherna... Nästa del av hur vi visar vår uppskattning är våra give-aways. Här har vi givit bort allt från isskrapor till de tidigare nämnda Bostadsdrömmarna och kaffe/te. Våra sommargive-aways har varit extra kul och blivit snackisar: Badbollarna på stranden och Hotel Tylösands After Beach uppmärksammades och uppskattades och årets badlakan har resulterat i att vi fått bilder från alla möjliga håll på olika stränder och andra platser klädda i våra handdukar! Och folk har hört av sig för att få köpa en! Kul tycker vi! God jul& Gott nytt år

15 SUMMERING Efter dryga året med intensivt marknadsarbete kan vi konstatera att vi är nöjda med vad vi åstadkommit så här långt! för vårt fina material, den känsla det ger, hur fint vi knyter ihop den röda tråden och så vidare. Att bygga upp ett varumärke från grunden, utan en kedjas marknadsavdelning och resurser är ingen lätt match. Vi har arbetat hårt och lyckats imponera på marknadsfolk, uppdragsgivare, intressenter och samarbetspartners, som alla överöser oss med beröm Att vi sedan tagit marknadsandelar som placerar oss som tredje största* mäklarbyrå i stan på bara ett år samt har en stark stabil ekonomi, ser vi som ett tecken på att vi är på rätt väg. *Registrerade lagfarter

Kärnfullt. Känslan av ett Kärnhem Livskvalitet och boglädje på liten yta. Så tänker inredningsarkitekten

Kärnfullt. Känslan av ett Kärnhem Livskvalitet och boglädje på liten yta. Så tänker inredningsarkitekten Kärnfullt e t t m a g a s i n f r å n k ä r n h e m n r 1 09 Känslan av ett Kärnhem Livskvalitet och boglädje på liten yta Så tänker inredningsarkitekten Välkommen att inspireras Välkommen till oss på

Läs mer

Bostadsläget. Bostäder till salu! Trevlig villa med tilltalande planlösning på härlig hörntomt!

Bostadsläget. Bostäder till salu! Trevlig villa med tilltalande planlösning på härlig hörntomt! Bostadsläget SE HELA SVENSK FASTIGHETSFÖRMEDLINGS UTBUD PÅ SVENSKFAST.SE MAJ 2011 Bostäder till salu! BOBUTIKEN KRISTIANSTAD SMS:A 38217 TILL 711 22 FÖR BOSTADSINFO TILL DIN MOBIL. Kan det vara så att

Läs mer

vår största tillgång FJÄLLRÄVENS kärnvärden ÄR lilla gula

vår största tillgång FJÄLLRÄVENS kärnvärden ÄR lilla gula örnsköldsviks skönaste kundtidning nummer 1 Våren 2013 ett kundmagasin från ågrenshuset och lilla gula om Värdet av att synas. hur kreativ kommunikation kan föra Fram ditt budskap. FJÄLLRÄVENS kärnvärden

Läs mer

bättre BOSTAD Så gör du bostadskarriär så planerar du bostadsaffären ny stadsdel i stockholm Mäklaren som ger dig bäst betalt

bättre BOSTAD Så gör du bostadskarriär så planerar du bostadsaffären ny stadsdel i stockholm Mäklaren som ger dig bäst betalt annons Hela denna bilaga i svd är en annons från Erik olsson Fastighetsförmedling annons bättre BOSTAD E n T i D n i n g O m väge n T i l l E n lyck A D B O S TA D S A f fä r Så gör du bostadskarriär så

Läs mer

Tips & trix för dig som ska starta eget

Tips & trix för dig som ska starta eget Tips & trix för dig som ska starta eget *************************************************************************************************** Innehållsförteckning ****************************************************************************************************

Läs mer

Bankuellt Nr 8 Februari 2013

Bankuellt Nr 8 Februari 2013 Bankuellt Nr 8 Februari 2013 BankNytt till dig som bor i Bergslagen Christer Trägårdh VD Under 2012 hände något historiskt. Bergslagens Sparbank öppnade ett nytt kontor på en ort som varit utan bankkontor

Läs mer

HusArvid TILLBAKABLICK LYCKEBO SJÖSTAD. hemma hos familjen jaldevik. kommande områden MJÖBÄCKSVILLAN

HusArvid TILLBAKABLICK LYCKEBO SJÖSTAD. hemma hos familjen jaldevik. kommande områden MJÖBÄCKSVILLAN en annonsbilaga från husarvid 2014 HusArvid & TRÄFFA ARKITEKTEN RITA DITT DRÖMHEM BO BILLIGARE i nytt än begagnat hemma hos familjen jaldevik kommande områden MJÖBÄCKSVILLAN TILLBAKABLICK träffa familjerna

Läs mer

FACEBOOK FÖR MÄKLARE

FACEBOOK FÖR MÄKLARE FACEBOOK FÖR MÄKLARE Innehåll: -Förord 3 -De åtta grunderna för att lyckas med Facebook 4 -Grundläggande teknisk kunskap. 8-13 typer av inlägg du måste ha koll på. 22 -Facebookannonsering för mäklare.

Läs mer

Hur ska vi synas? En marknadsföringshandbok för föreningar anslutna till Sverok

Hur ska vi synas? En marknadsföringshandbok för föreningar anslutna till Sverok Hur ska vi synas? En marknadsföringshandbok för föreningar anslutna till Sverok Innehållsförteckning Bakom boken...3 Innan du börjar...3 Låt fler ta del av spelhobbyn...4 Ideell marknadsföring...4 Här

Läs mer

UDDEVALLA SIM FÖR FRAMGÅNG I VATTNET!

UDDEVALLA SIM FÖR FRAMGÅNG I VATTNET! Nr 2 September 2012 FÖR FRAMGÅNG I VATTNET! Baddarenprojektet En succé s.4 Jespers nya karriär s.7 Simkunnighet - en självklarhet s.8 Ordföranden har ordet s.14 Mat för hela familjen! Snabbmat Husmanskost

Läs mer

Miljövänligt och energisnålt boende. Vägen till ett kärleksfullt hem går genom skogen. Från skog till färdigt hus - Byggt med genuin passion

Miljövänligt och energisnålt boende. Vägen till ett kärleksfullt hem går genom skogen. Från skog till färdigt hus - Byggt med genuin passion kärleksfulla hem Från skog till färdigt hus - Byggt med genuin passion många OLIKA VILLOR OCH ETT OÄNDLIGT ANTAL HEM Vägen till ett kärleksfullt hem går genom skogen Klimatsmart Miljövänligt och energisnålt

Läs mer

INNEHÅLL. A f f ä r s g u i d e n

INNEHÅLL. A f f ä r s g u i d e n Affärsguiden 1 INNEHÅLL VÄLKOMMEN...2 VILKEN TYP AV VERKSAMHET VILL DU HA?...3 HUR JOBBAR VI?...5 LANSERA VERKSAMHETEN...7 BYGG EN SOLID VERKSAMHET...9 REKRYTERING... 17 PROSPECTS... 21 SKAPA INTRESSE...

Läs mer

Ett glatt gäng i Skara

Ett glatt gäng i Skara hemmaplan NR 2 2015 EN TIDNING OM DIG, OSS OCH VÅRT SKARABORG Nya regler för pensionssparande du har väl ändrat?! Med Bekväma Fonder är det superenkelt SIDA 3 Ett glatt gäng i Skara Länsförsäkringar fortsätter

Läs mer

Korpen i sociala medier. Tips och råd för dig och din förenings närvaro i sociala medier

Korpen i sociala medier. Tips och råd för dig och din förenings närvaro i sociala medier Korpen i sociala medier Tips och råd för dig och din förenings närvaro i sociala medier Innehållsförteckning Sociala medier... 4 Vad är sociala medier?... 4 Det pratas mycket om sociala medier och det

Läs mer

En skrift från Svenskt Näringsliv för dig som praoar eller praktiserar

En skrift från Svenskt Näringsliv för dig som praoar eller praktiserar En skrift från Svenskt Näringsliv för dig som praoar eller praktiserar Innehållsförteckning 1 03. 04. 07. Din möjlighet Fyra elever, fyra upplevelser Vad vill du göra? 2 08. 08. 11. 12. 13. 16. Inför din

Läs mer

Fyndar synkat på loppis. Samlar på designklassiker. emot konstens alla regler

Fyndar synkat på loppis. Samlar på designklassiker. emot konstens alla regler VÄSTERVIK NR 12 EN INSPIRATIONSTIDNING OM BO & BYGG MISSA INTE BoDagen Västervik 25/4 Utställare på Stora Torget Massor av villavisningar av mäklare LÄS MER PÅ SID 3 Ulf och Anette bygger emot konstens

Läs mer

MANDATUM. tredje numret UPPDRAGSLETARNA ÖRESUND AB HÄR ÄR VÅR NYA NÄRINGSLIVSTIDNING NR 3. från innehållet. ängelholms ff. fokus på nya företag

MANDATUM. tredje numret UPPDRAGSLETARNA ÖRESUND AB HÄR ÄR VÅR NYA NÄRINGSLIVSTIDNING NR 3. från innehållet. ängelholms ff. fokus på nya företag UPPDRAGSLETARNA ÖRESUND AB maj 2015 NR.3 MANDATUM från innehållet ängelholms ff fokus på nya företag en artikel om vi-känsla rotary luntertun nästa nummer: om rögle i framtiden HÄR ÄR VÅR NYA NÄRINGSLIVSTIDNING

Läs mer

SKANDIAMÄKLARNA HÖSTEN 2009 VIMMELBILDER FRÅN KICK-OFFEN MALMÖKONTORET NYTT OCH FRÄSCHT! LIZA NYBERG SKANDIAMÄKLARNAS NYA VD

SKANDIAMÄKLARNA HÖSTEN 2009 VIMMELBILDER FRÅN KICK-OFFEN MALMÖKONTORET NYTT OCH FRÄSCHT! LIZA NYBERG SKANDIAMÄKLARNAS NYA VD x j i VIMMELBILDER SKANDIAMÄKLARNA HÖSTEN 2009 acefh lnv FRÅN KICK-OFFEN MALMÖKONTORET NYTT OCH FRÄSCHT! LIZA NYBERG SKANDIAMÄKLARNAS NYA VD SKANDIAMÄKLARNA VINTERN 2009 INNEHÅLL 03 BJÖRN HAR ORDET Inledning

Läs mer

Tankar, idéer och tips inför det nya året

Tankar, idéer och tips inför det nya året Tankar, idéer och tips inför det nya året 2012 av Jesper Lindén Jesper Lindén Så här i början av ett nytt år är ofta det bästa läget att sätta sig ner och fundera på vilka förändringar man kan gör för

Läs mer

Kurser som ingår och presentationen Projektarbete A (100p), Information & layout (50p) och Svenska C (50p) ingår i projektet.

Kurser som ingår och presentationen Projektarbete A (100p), Information & layout (50p) och Svenska C (50p) ingår i projektet. PROJEKTBESKRIVNING EIKU3 TESSINSKOLAN 2007-02-12 Syfte och avgränsningar Syftet med vårt arbete är att skaffa oss en helhetsbild av vårt fadderföretag Moretimes strategi för att locka nya kunder till företaget.

Läs mer

Kulturhuset Kåken Smultronställen

Kulturhuset Kåken Smultronställen husmanhagberg öster / december 2014 EN BOSTADSTIDNING FÖR DIG I östra GÖTEBORG DECEMBER 2014 Försäljningar i ditt bostadsområde! Kulturhuset Kåken Smultronställen Stora visningsveckan 1 En magisk tid!

Läs mer

89ännu fler smultronställe VIN & VÅR. Hemma. hos håkan nilsson till salu. hos. valvets. Storhus & kommersiella fastigheter

89ännu fler smultronställe VIN & VÅR. Hemma. hos håkan nilsson till salu. hos. valvets. Storhus & kommersiella fastigheter valvets VåRnuMMeR MARS 2014 Med utsikt ÖVeR nordvästra SKåneS BÄSTA LÄGen! VIN & VÅR Hemma 89 hos hos håkan nilsson till salu 89ännu fler smultronställe Storhus & kommersiella fastigheter VALVET.SE VALVETS

Läs mer

Tarot 780 svar! Ylva Trollstierna www.tarotakademin.nu. få njuta av allt det roliga som erbjuds i livet.

Tarot 780 svar! Ylva Trollstierna www.tarotakademin.nu. få njuta av allt det roliga som erbjuds i livet. Detta är texten ur boken Tarot 780 svar med vissa kompletteringar. Den ingår i ditt medlemskap i Tarotakademin och jag ber dig respektera Copyright och karma lagen vilket innebär att du ej skriver ut materialet

Läs mer

BÄTTRE BOSTAD. BRa BoSTad. - DÅ, nu OcH. STRaTEgiER FöR din BoSTadSkaRRiÄR. FRåga. STadSmiSSionEn gör Skillnad

BÄTTRE BOSTAD. BRa BoSTad. - DÅ, nu OcH. STRaTEgiER FöR din BoSTadSkaRRiÄR. FRåga. STadSmiSSionEn gör Skillnad BÄTTRE BOSTAD En T i Dning Om vägen T ill En lyck AD BOSTADSAffär STRaTEgiER FöR din BoSTadSkaRRiÄR FRåga mäklaren gör att Stadsmissionen kan bjuda på 23 600 varma måltider. STadSmiSSionEn gör Skillnad

Läs mer

marknadsplats 12 februari 2014

marknadsplats 12 februari 2014 HELA DENNA BILAGA ÄR EN ANNONS FRÅN MARKNADSPLATS en fest för eskilstunas näringsliv marknadsplats 12 februari 2014 anmäl dig till festen företagare i fokus läs allt om de nominerade 2 HELA DENNA BILAGA

Läs mer

Ungas syn på boende En netnografisk studie av 2,5 miljoner blogginlägg

Ungas syn på boende En netnografisk studie av 2,5 miljoner blogginlägg Ungas syn på boende En netnografisk studie av 2,5 miljoner blogginlägg ungas syn på boende 1 Innehåll inledning 3 ny metod för att söka svar: netnografi 4 Fyra ungdomsgrupper 5 Är det bara Stureplan som

Läs mer

Håller du på att missa något viktigt?

Håller du på att missa något viktigt? Håller du på att missa något viktigt? Det är fredag kväll. Veckan är slut. Du vill koppla av. Tevesoffan är varm och mjuk. Du somnar. Vem mördade vem? Fick de varandra till slut? Allt missar du. Fast det

Läs mer

nordisk byggjätte ÅGRENSHUSET GER BRA VERKTYG MISSA INTE SYNAS DET NYA SKYLTFÖNSTRET ÖRNSKÖLDSVIKS SKÖNASTE KUNDTIDNING NUMMER 1 VÅREN 2014

nordisk byggjätte ÅGRENSHUSET GER BRA VERKTYG MISSA INTE SYNAS DET NYA SKYLTFÖNSTRET ÖRNSKÖLDSVIKS SKÖNASTE KUNDTIDNING NUMMER 1 VÅREN 2014 ÖRNSKÖLDSVIKS SKÖNASTE KUNDTIDNING NUMMER 1 VÅREN 2014 ETT KUNDMAGASIN FRÅN ÅGRENSHUSET OCH LILLA GULA OM VÄRDET AV ATT SYNAS. HUR KREATIV KOMMUNIKATION KAN FÖRA FRAM DITT BUDSKAP. ÅGRENSHUSET GER nordisk

Läs mer

Rafflande final i Camp Blåljus

Rafflande final i Camp Blåljus hemmaplan skaraborg informerar Rafflande final i Camp Blåljus - Fondskola på fem minuter - Egen företagare försäkringarna du inte bör missa - Reseförsäkringen räddade familjen Bloms semester Skövde skadechefen

Läs mer

årsredovisning örebrobostäder ab Hemvändare i sin egen stad ÖrebroBostäders årsredovisning 2010 1

årsredovisning örebrobostäder ab Hemvändare i sin egen stad ÖrebroBostäders årsredovisning 2010 1 årsredovisning örebrobostäder ab Hemvändare i sin egen stad ÖrebroBostäders årsredovisning 2010 1 Skryt upp dig. byt och Skryt. Flytta till kvarteret Pärllöken*, ett modernt och centralt boende, och upptäck

Läs mer