från noll till hundra på ett år #bostadco

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "från noll till hundra på ett år #bostadco"

Transkript

1 från noll till hundra på ett år #bostadco

2 Det här är vi! BAKGRUND Vintern 2014 bryter sig Ante Nilsson ur Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och startar upp Bostad&Co. Han ingår delägarskap med Kalle Svensson och Henric Johansson och i augusti 2014 inviger de byrån en trappa upp på Storgatan 25. Tanken är att Bostad&Co ska förmedla och värdera bostäder och kommersiella fastigheter i Halmstad med omnejd, med alla kringprodukter som kan tänkas vara/ bli aktuella. AFFÄRSIDÉ Bostad&Co arbetar med kvalitet, kontinuitet och engagemang för att kunden ska känna sig trygg, i fokus och göra en god affär. VISION OCH VÄRDEGRUND Bostad&Co - mer än bara en bostadsaffär Bostad&Co ska bli den fastighetsmäklarbyrå på orten som man med självklarhet vänder sig till när man ska värdera eller byta sin bostad. Bostad&Co ska vara föregångare vad gäller nytänk i branschen och verka för att driva utvecklingen framåt. Det ska kännas hemtrevligt och gemytligt när man har med Bostad&Co att göra. Detta avspeglar sig i möten och på kontoret. Framför allt ska det kännas tryggt och lönsamt att göra affärer med Bostad&Co. VÅRA VÄRDERINGAR KVALITET - Vi anser att det är viktigt att erbjuda snabb och professionell service. Vi finns tillgängliga när man behöver oss. HANDLING - Vi anser att varje kund har rätt till snabba svar/återkoppling i livets viktigaste affärer och går snabbt mot handling efter tillräcklig planering. Vi tror att handling ger maximala resultat. HUMOR - Vi anser att skratt för människor närmare varandra, att det frigör energi till att lösa problem och att det ökar produktiviteten. Vi har roligt medan vi är produktiva. LAGANDA - Vi anser att man jobbar lite hårdare när man jobbar för ett lag, man bidrar bättre och anstränger sig lite extra för sina lagspelare; det skapar samhörighet och värme. Drar man det till sin spets inkluderar vi även kunder och samarbetspartners i vårt lag. KONTINUITET - Vi anser att kunderna har rätt att känna att Bostad&Co är en byrå som står stadigt förankrad i den halländska myllan och att man kan återvända i generationer med sina bostadsaffärer. HÄLSA Vi anser att för att kunna prestera på maximal nivå måste individen ha en god hälsa och fokus läggs på såväl individuell träning som gruppträning, anpassat efter personalens fysiska nivå och målbild. VÅR ORGANISATION Bostad&Cos ambition är att bygga upp en verksamhet som värnar om kundernas och de anställdas ekonomiska och fysiska hälsa. Vår profil är att mäklarna har en idrottslig bakgrund och hälsosam livsstil, att de alltid håller en professionell ton och karaktär i möten samt att att de värnar om den personliga integriteten. Vi stödjer idrotten genom sponsring, främst elitidrotten där vi är verksamma i nätverkande. Genom att vi är närvarande i dessa nätverk bidrar vi till föreningarnas välfärd och bygger ett förtroendekapital som är viktigt för oss.

3 en sammanfattning Admin & Marknadsavdelningen består i sin helhet av Jessika Nilsson. Kontakta på: VI HAR UNDER ÅRET: skapat ett helt nytt koncept, med logga, egen design och uttryck - som ska gå igen i allt material, som i sig ska skapas från grunden! ett gediget arbete som i princip helt sköts inhouse. satsat på en bra hemsida som är responsiv och som hela tiden fylls på med nytt material - här med hjälp från cityweb. satsat på bilden - med ett bildspråk som signalerar värme, kärlek och familjär ton, med människor mitt i livet och trivsamma miljöer. vi har valt svartvitt genom vårt material, där nästan bara bostäderna visas i färg. satsat på flygfilm och filmklipp - vilket vi var först i landet med! skapat konton i sociala medier och fyllt dem med innehåll. samarbetat med diverse lokala företag. satsat på text; hem är mer än hus - även områdesbeskrivningen är viktig. haft flera varumärkesbyggande kampanjer. gjort diverse utskick för att se till att alla vetat om att och var vi finns. gjort bussreklam. sponsrat lokala idrottsföreningar, detta ligger oss varmt om våra idrottshjärtan och vi vet att det behövs för det lokala föreningslivet - vi bidrar gärna. nätverkat på flertalet ställen, bland annat i föreningarnas olika nätverk. tagit oss tid till att lyssna och lära känna både de hem vi ska förmedla men också människorna som bor där idag, tid till lugna visningar, tid till telefon och möten... firat tillsammans med kunder och samarbetspartners, med invigning, glöggmingel, after work och tårtkalas. delat ut give-aways som vunnit mycket uppskattning och blivit snackisar. gjort en massa små saker men nu får det inte plats mer i listan... ;-) till sist: naturligtvis; viktigast av allt och den största faktorn bakom vår framgång är våra mäklare! de syns, de är tillgängliga och omtyckta. de marknadsför bostad&co i allt de gör, varje dag! LOGOTYPEN Vi är mycket stolta över vår logotyp! Den får vi mycket beröm för. Loggan är tänkt att användas i sin helhet i de allra flesta fall, men ibland lyfter vi fram symbolen. Som på bilarna till exempel. Eller på en del annat marknadsmaterial. Bilarna förresten... de har vi också fått en hel del beröm för. De är snygga, syns och sticker ut, utan att vi valt en dyr modell som syns för sin egen skull. Och visst ja, Bostad&Co-cykeln! Det miljövänliga alternativet som vi använder till stadsnära visningar och besök!

4 Hemsida Bostadco.se präglas av fina bilder på miljöer och människor mitt i livet. Sidan skapade vi tillsammans med Cityweb i Falkenberg och vi får ofta höra att den är varm, familjär, snygg och sticker ut ur mängden. Sidan är responsiv och störst i den lilla mobilen. Flest väljer med andra ord att besöka oss där. På sidan hittar man, utöver hem till salu, platser att älska, en mängd information riktad till uppdragsgivare och intressenter samt om oss och vad vi står för, vilka vi samarbetar med och vilka nätverk vi finns representerade i, annonser och länkar till våra sociala kanaler. Bostadco.se lever och fylls på med nytt material hela tiden, detaljer ändras från en dag till en annan för att vi upptäckt att vi vill korrigera något. Det är tacksamt när man äger rätten att göra så - vi är ju inte styrda av en kedja eller att en extern marknadsavdelning ska tycka som vi. Och andra verka älska den också, det är ju faktiskt det viktigaste av allt!

5 Sociala medier Instagram Här visas bilder på nyinkomna bostäder, inspirationsbilder från dessa etc. Även bilder från event och dylikt läggs upp i flödet. Till Instagram skapade vi 15 sekunders filmer där bilderna från bostaden växlas till musik! Detta gillade fick folk att göra tummen upp och vi delar dem även på Facebook. Twitter Alla bostäder från Youtube läggs här, blandade med nyheter från bostadsmarknaden. städer upp, reflektioner från bostadsmarknaden, inspirationstips, mäklarnas vardag och engagemang, tips kring samarbetspartners aktiviteter, aktiviteter etc. YouTube Här lägger vi upp alla våra filmer och klipp! Vi länkar till dessa från vår hemsida. En del filmer är mer avancerade flygfilmer, annars är det 15 sekfilmerna från Instagram som hamnar här. Pinterest Ren inspirationssida där Bostad&Co samlar på sig bilder, tips och trender. Facebook Google + Facebook är vår främsta och högst prioriterade kanal. Här läggs nya bo- Hit länkas allt från Youtube.

6 Presentation bostäder Här trivs en mästerkock eller naturvän, bland andra! Slingervägen 43 Haverdal 1 plan med källare. 4 rok, 3 sovrum kvm Accepterat utgångspris: kr Kalle Svensson Storgatan 25. Halmstad. Se hela vårt utbud på De hem vi förmedlar återfinns på hemsidan, i sociala medier samt på vanligt förekommande annonsplatser och kanaler. Med målande beskrivningar och en del stämningsfulla bilder utöver de som konkret visar hur bostaden ser ut, vill vi förmedla en känsla av hur det skulle kunna vara att bo just i det här hemmet. Vi får många positiva kommentarer för våra ärliga bilder och trevliga beskrivningar. Beskrivningarna finns att ladda hem från vår hemsida i en pdf vilket ger intressenterna ett snyggt material oavsett egen utskrift eller om de får en tryckt broschyr av oss i handen. I förekommande fall flygfilmar vi bostaden och har detta som komplement till stillbilderna. Oss veterligen var vi faktiskt först i landet med detta. Allt återfinns i sociala medier och på hemsida. De som går förbi vår dörr på Storgatan 25 kan dessutom se vilka hem som förmedlas just nu, då de presenteras på vår tavla där. Vi har under och efter sommaren lagt ner ett stort arbete på att fräscha upp uttryck och layout, vilket vi smugit igång men som nu i höst slår till med full kraft. Ägarlägenhet med 360-graders utsikt Matadorgatan 2

7 Annonser VAPNÖVÄGEN 13 BJÖRKEVIVÄGEN 1 LÅNGÅKERSVÄGEN 5 KÅLLEGRÄND 9 VIOLVÄGEN 5 Förmedlade HAMILTONS VÄG 13 BASTALIDSVÄGEN 15 BRODDESONSGATAN 17 SLÄGGVÄGEN 6 HAGALUNDSV 27D hem SEGLAREGATAN 3 VIGGEN, STUGA 204 KUNGSVÄGEN 30 HÄSTSKON 3 SLÄGGVÄGEN 6 VIGGEN, STUGA 204 BRODDESONSGATAN 17 BRODDESONSGATAN 17 NEPTUNIGATAN 20 Hitta hem med Bostad&Co #bostadco ESAIAS THORÉNS GATA 7 VILSHÄRADS HALLONV 10 WESTERBERGSGATA 2 Premium service är vad Bostad&Co förmedlar! Daniel & Cecilia med familj, mycket nöjda säljare ESPEREDSVÄGEN 20 PERSTORP HÄGGAGÅRD HAMILTONS VÄG 13 BJEREVÄGEN 1A & 1B SLÅTTERVÄGEN 8B LILLEBÄCKSVÄGEN 11 FAMMARPS GRÄND 3 NYCKELVÄGEN 3F MELLBYSTRANDSV 57 KARLBERGSVÄGEN 11 VIGGEN, STUGA 204 TROLLBERGSVÄGEN 1 FRENNARPSVÄGEN 106 KALENDEVÄGEN 7 ENTRÉVÄGEN 5 PALETTGRÄND 5 SÖNDRUMSVÄGEN 44 STRANDÄNGSVÄGEN 30 WESTERBERGSGATA 4 FARTYGSVÄGEN 16 FAMMARPS GRÄND 3 BRODDESONSGATAN 52 FRENNARP BYGATA 122 NISSABOGATAN 3 Bostad&Co förmedlar stor kunskap och förtroende. En trevlig mäklarbyrå med det lilla extra SLÄGGVÄGEN 6 SNÖSTORPSVÄGEN 95Pernilla, mycketsläggvägen nöjd säljare6 FREDRIK WETTERLUNDS V 7B OLYMPIAVÄGEN 7 FURUVÄGEN 14 Kontakta mäklaren - Kalle - för din personliga visningstid 6/9 5 rok - 2 sovrum. 121 kvm. Vån 6 av 6 Acc utg.pris kr. Mån.avg kr Energiprestanda 78 kwh/m² 6 rok - 4 sovrum kvm Accepterat utgångspris kr Energiprestanda 54 kwh/m² Unik och representativ paradvåning med fönster i fyra väderstreck. Fantastisk terrass i soligt läge om hela 38 kvm. Vardagsrum med generös takhöjd som ger en skön rymd. Fri utsikt åt norr! Här bor du med ett unikt läge o rogivande havsutsikt över sanddynor med Hallandsåsen i horisonten. Flexibel planlösning med generösa umgängessytor. Yttertak bytt. Uteplats i söderläge. UNDERBART PÅ NISSASTRAND STRANDNÄRA I HAVERDAL MÖLLEVÄGEN 22 Kontakta mäklaren - Henric - för din personliga visningstid 31/8 Kontakta mäklaren - Kalle - för din personliga visningstid 10/9 samt 12/9 3 rok - 2 sovrum. 95 kvm. Vån 2 av 7 Acc utg.pris kr. Mån.avg kr Energiprestanda 105 kwh/m² 6 rok - 4 sovrum. 191 kvm Accepterat utgångspris kr Energiprestanda 74 kwh/m² Trivsam 3:a belägen på ett mycket tilltalande läge ut mot Torntorget och Nissan! Välskött förening med garage i källaren. Stor möblerbar balkong. Kök och vardagsrum i öppen planlösning. Prydlig enplansvilla med strandnära läge! Ett boende med många mervärden. Planlösning med bra disposition. Stor terrass om ca 70 m² med bästa solläge och inbyggd pool för svalkande bad eller en simtur i jetstrålen. Lättskött trädgård. VILLAKÄNSLA I PÅLSBO Kontakta mäklaren - Henric - för din personliga visningstid 7/9 Bostad&Co Premium: Huset är förbesiktigat och protokoll finns hos mäklaren 3 rok - 2 sovrum. 79 kvm. Acc utg.pris kr. Mån.avg kr Energiprestanda 111 kwh/m² Nu kan vi stolt presentera ett inflyttningsklart enplansboende med villakänsla på populära Pålsbo. Uteplats med markis med morgonsol, inglasat uterum från 2013 med kvällssol, nya ytskikt. Storgatan 25 - bostadco.se - Telefon Hitta hem med Bostad&Co #bostadco SLINGERVÄGEN 43 BETESSTIGEN 2 KARL XI VÄG 23 Anders & Carina, mycket nöjda säljare välanlitade vi varit sedan start. Vi har valt att annonsera under Detta skapar naturligtvis en tryggrubriken Hitta hem med Bostad&Co. I annonsens huvud har vi het för andra som går i tankarna kring att byta bostad! också med våra sociala medierdetsedan skapar en2014! ram och Ovan bostäder är ett symboler. urval av bostäder vi förmedlat starten sommaren Tack alla ni som gjort vår start så fantastisk! I övrigt kan vi nämna att vi väljer en igenkänning som tillåter oss att att annonsera fysiskt i Hallandsvariera uttrycken i annonsen. Vi posten som lokalt förankad tidarbetar främst med två moduler ning, med en journalistkår vi värför att presentera de hem vi har till nar om och vill ska finnas kvar i förmedling just nu. Vi väver därtill Halmstad. in de budskap vi önskar förmedla Andra tidningar vi förekommit i för stunden. under året har har varit Värnamo Nyheter, Dagens Industri, Brus, Överst på denna sida ser vi ett HBK Live och lite andra småannonsnitt ur året 2014 års sista annons. Det är en del av de hem vi ser som stöttar föreningslivet. förmedlat under året, som startavi har också valt att visa annonser de under sommaren! Vi valde att presentera dem på ett uppslag i på Hallandspostens webb och finns Hallandsposten och vi har förstått på Hemnet och Blockets bostadssidor. att annonsen gav en känsla av hur HAVSBRUS I SÖNDRUM/HAVSSIDAN ÖRNÄSVÄEN 79 Kontakta mäklaren - Henric - för din personliga visningstid 31/8 GLIMMERVÄGEN 7 Vi kände oss trygga inför och under vår husförsäljning och kan absolut rekommendera Bostad&Co. GATEHUS 147 HAGALUNDSVÄGEN 26B PARADVÅNING PÅ NISSASTRAND Bostad&Co Premium: Huset är förbesiktigat och protokoll finns hos mäklaren STILIGT I HAVERDAL TILLTALANDE PÅ ALBINSRO Kontakta mäklaren - Kalle - för din personliga visningstid 25/6 samt 27/6 Kontakta mäklaren - Ante - för din personliga visningstid 21/6 4 rok - 3 sovrum kvm. Energiprestanda 114 kwh/m² Accepterat utgångspris kr 6 rok - 4 sovrum kvm. Energiprestanda 38 kwh/m² Accepterat utgångspris kr Med sitt natursköna läge ligger denna trevliga villa granne med golfbana och natur, och det är bara en vacker promenad genom skogen till de salta baden. Trivsam planlösning med vardagsrum där en eldstad värmer kropp och själ. Vardagsrummet ligger i fil med matplatsen som är öppen mot det nyrenoverade köket. Här trivs en mästerkock som gillar att laga mat och ha stora bjudningar! Nytt helkaklat badrum, nytt yttertak, fräsch källare med klinker på golv som utökar boytan. Värmepump luft/vatten står för uppvärmningen. Kom och upplev denna villa på plats - Slingervägen 43 din nya adress? Hemgjord glass, heta after beacher, charmiga shoppingluncher och salta bad - med landsbygden i ryggen och blicken mot stan bor du på cykelavstånd till det mesta när du bor på Albinsro. Denna tvåplansvilla ligger på ett av områdets bästa lägen rent solmässigt och karaktären är något utöver det vanliga. Villan, som är ett Borohus, har en nästan kubisk form och en rakt igenom modern fönstersättning med fint ljusinsläpp samt en generös rymd. Här har man genomgående valt en hög kvalitet på materialvalen, smarta lösningar som optimerar huset samt inte mindre än tre duschrum. BÅTSMANSVÄGEN 16 HEDENTORPSVÄGEN 5 STRANDNÄRA I STENINGE Kontakta mäklaren - Ante - för din personliga visningstid 21/6 4 rok - 3 sovrum kvm Accepterat utgångspris kr Gränsande mot grönska, på en kort promenad från sandstrand och restauranger ligger denna tilltalande enplansvilla i etage - passar såväl för fritidshus som permanentboende. Härlig rymd, golvvärme, tilltagen terrass, braskamin, vidbyggt garage. Storgatan 25 - bostadco.se - Telefon LÄGENHETER PÅ ÖRJANS VALL PORSVÄGEN 10 Kontakta mäklaren - Ante - för din personliga visningstid 14/6 samt 16/6 11 rok - 6 sovrum kvm.energiprestanda 129 kwh/m² Accepterat utgångspris kr I området vid Örjans Vall finner ni här ett vackert teglat och gediget funkishus från 30-talet, med genomgående generösa ytor. De klassiskt öppna och funktionella ytorna och den högre takhöjden om ca 3 meter är talande och tilltalande. Här erbjuds två lägenheter om ca 110 kvm och en vindsvåning om ca 60 kvm. Möjligheten finns därför att bo och njuta av ett tilltaget eget boende, alternativt att nyttja fastigheten som ett flerfamiljsboende! Nuvarande ägare har låtit uppdatera såväl det interiöra som det exteriöra och vi får här en fin känsla av hemtrevnad och trivsel! Genomgående i rummen ligger fiskbensparkett alternativt trägolv. JONSTORP 710 LANTLIGT I ELDSBERGA LÄTTSKÖTT I STENINGE/SKIPÅS Kontakta mäklaren - Ante - för din personliga visningstid 21/6 5 rok - 4 sovrum kvm Accepterat utgångspris kr Energiprestanda 129 kwh/m² Enplansvilla i gott skick, placerad längst in på återvändsgata och med minimal insyn! Uppdaterad villa där intrycket är modernt och tilltalande. Större altandäck i rakt västerläge! Nära pool och tennisbana etc. VÄLKOMMEN ATT HITTA HEM MED OSS! TREVLIG HELG! Kontakta mäklaren - Ante - för din personliga visningstid 14/6 samt 15/6 5 rok - 3 sovrum kvm Accepterat utgångspris kr Tomtstorlek kvm Bo lite avskilt från grannar men ändå inte, njut av en stor trädgårdstomt som gränsar mot åkrar med en fin utsikt över nejderna. Husets stomme är stabil och ordningen god. Garage och stort loft. VILSHÄRADS KRUSBÄRSV 7 ENPLANARE I VILSHÄRAD Kontakta mäklaren - Ante - för din personliga visningstid 14/6 samt 16/6 Bostad&Co Premium: Huset är förbesiktigat och protokoll finns hos mäklaren 3 rok - 2 sovrum kvm Accepterat utgångspris kr Tomtstorlek 816 kvm Hus på lugna gatan som passar ypperligt som ett fritids- alt permanentboende nära hav och strand. Huset är i bra skick, där äldre dateringar gör att man själv kan sätta sin personliga prägel. Storgatan 25 - bostadco.se - Telefon

8 Utskick Jag är stolt över förtroendet att ha fått hjälpa till att förmedla ett större antal lägenheter på Nissastrand och Söder* den senaste tiden! Henric Johansson, fastighetsmäklare Bostad&Co Med lokala utskick i områden där vi förmedlar/förmedlat en bostad, skapar vi en närvaro på marknaden. Det gör att vi når ut till flertalet personer som inte läser tidningen just den dagen vi har annons, eller som inte är aktiva på t ex Hemnet för att hålla sig ajour på marknaden. När man vet om att en bostad i närområdet är till salu kan man rekommendera sina vänner att flytta dit - de vill man ju ha nära! Eller så blir man nyfiken på vad ens eget boende är värt. Kanske är det dags att påbörja en försäljning när intresset är riktat mot området? Vi kompletterar utskicket med en skylt i trädgården eller på ett bostadsrättsfönster för att ingen ska missa att bostaden är till salu, samt att vi visar intressenterna vägen till visningen! Skyltarna i trädgårdarna är våra utklippta figurer. Så vi är högst närvarande, även då vi inte är fysiskt på plats! Dessa skyltar har folk haft mycket roligt åt och med - och vi bjuder gärna på ett skratt! DU SKA FÅ NYA GRANNAR! Hej! Jag har förmedlat en villa i ditt närområde och vill tala om det för dig så att du vet att du ska få nya grannar! Inflytt är planerat till i juni och jag tror säkert att de blir glada om du hälsar dem välkomna! Om du också funderar på att byta bostad kan det vara en idé att göra det nu när uppmärksamheten är riktad åt det här hållet. Kontakta mig om du är intresserad av att veta värdet på din bostad, det kostar ingenting. Du når mig på , eller Bästa hälsningar Kalle Svensson

9 Kampanj: Tid för annat Alla i vår värld har bostadsdrömmar! Vi vill gärna dela dem. När vi startade upp Bostad&Co arbetade vi med orden Hitta hem och Tid. Mitt på vår hemsida skrev vi ner några ledord: Vill du också hitta hem? Vi drivs också av hemlängtan. Kontakta oss så pratar vi bostadsdrömmar! Det ligger mycket i betydelsen av att hitta hem. Rent konkret betyder det att hitta en bostad, men det betyder också att landa och få ro. Alla drivs av den längtan - hemlängtan. Vi ville berätta att det är viktigt för oss och att vi förstår att det är viktigt för våra kunder. Och med att hitta en bostad följer bostadsdrömmarna. De intresserar oss och driver oss. Hittar man hem, hittar man frid och tid att ägna sig åt de andra drömmarna man har, de som inte har med bostadsdrömmarna att göra. Vi vill att man ska kunna koncentrera sig på dem även när man byter bostad, att man kan lita på att mäklaren gör sitt jobb och att man är i trygga händer. Så väcktes vår första kampanj - Tid för annat och tid för drömmar! Eftersom vi sponsrar HBK kändes kopplingen till fotbollen rätt. Barn har ju stora drömmar, drömmar om att få bli Zlatan en dag. Då vill man ju vara där som vuxen, på vägen mot mål.

10 Denna förpackning innehåller bostadsdrömmar. Intas helst till en schyst kopp kaffe eller ett gott te, gärna i sällskap av en mäklare som tar sig tid att lyssna och prata! Kampanj: Bostadsdrömmar Innehåller: Vetemjöl, smör, socker, vaniljsocker, olja, hjortronsalt Bostad&Cos Bostadsdrömmar Våra bostadsdrömmar intas helst till en schyst kopp kaffe eller ett gott te, gärna i sällskap av en mäklare som tar sig tid att lyssna och prata! Välkomna till oss på Storgatan 25. Alla i vår värld har bostadsdrömmar! Vi vill gärna dela dem, och bjuda på dem! Vi ville spinna vidare på att intressenter och säljare ska ta kontakt för att prata bostadsdrömmar samt komma upp till Storgatan 25 för en schyst kopp kaffe. Nu får man även reella drömmar (kakan) till kaffet vilket vi i annonserade brett i tidningar och i på sociala medier. Detta blev en snackis och något som ännu lever kvar hos oss i form av en give-away. Syftet med kampanjen var att väcka nyfikenhet, stärka varumärket med humor, få folk att komma på fika och prata om sina bostadsdrömmar. Vi delade ut drömmar till alla kunder, fint förpackade i en cellofanpåse som deklarerade innehåll och att drömmarna bäst intas tillsammans med en mäklare som tar sig tid och lyssnar. Vi delade också ut drömmar på bomässan där vi stod tillsammans med Handelsbanken i en monter. Och till kakan ville vi ha ett bra kaffe och te, varför vi tog fram ett eget! En naturlig uppföljning på ett bra genomslag. Som partners till kampanjen har vi valt Skånskan och Köpmansgården. Vi vill ha lokalproducerade produkter och arbeta med lokala företag. Nyhet:Bostad&Cos Kaffe-&teblandning Vi ville vara säkra på att både kaffet och teet till våra Bostadsdrömmar var riktigt schyst - så vi skapade en egen blandning med hjälp av Köpmansgården! Välkomna till oss för en kopp på Storgatan 25.

11 Kampanj: #hittahemhstd #hittahemhstd med Bostad&Co Anneli Bjärnhag är supernöjd med sitt nya boende. Vill du också hitta hem? Kontakta oss! #hittahemhstd med Bostad&Co Hjälp varandra att hitta hem genom att använda hashtags och genom att tagga varandra i bostadstips på Facebook! Vill du ha mer hjälp än så att hitta hem? Kontakta oss! I kampanjen hittahemhstd spann vi vidare på vårt Hitta hem med Bostad&Co och kombinerade detta med att vi är den sociala byrån - vi lade sedan ut en bred kampanj i sociala medier och print för att tala om vad vad vi är bra på och vad säljare och köpare drömmer om - att hitta hem! Syftet med kampanjen var att bjuda in folk att vara mer delaktiga i köp- och säljprocessen. Vi ville få folk att berätta om sina drömmar, om bostäder till salu etc för varandra på sociala medier genom att använda hashtagen #hittahemhstd, och på så sätt också hjälpa varandra till ett nytt boende. Vi fotograferade köpare och säljare och bad dem berätta om vad de tycker om Bostad&Co, varför de anlitade byrån, vad de föll för i sin nuvarande bostad etc. Vi vill ju finnas där och hjälpa till när det blir dags att byta bostad. #hittahemhstd hade ambitionerna att väcka ett engagemang hos köpare och säljar men nådde inte riktigt dit vi ville. Den väckte ändå ett intresse - för oss. Som referensmarknadsföring fungerade det nämligen bra - och gör fortfarande. Vi fortsätter med denna i annonser som den där kärleken där vi behåller andemeningen, men ger upp förhoppningarna i att skapa en välanvänd #. Den där kärleken... #bostadco Plötsligt händer det. Man ser en tegelvägg, blir kär. Tänker Där måste vi bo. Man köper lägenheten, packar ihop sina teburkar och tar med sig katten. Säljer bostaden man bor i. Som Daniel & Catharina gjorde! Tack för att vi fick dela hela er bostadsresa! /Bostad&Co Du hittar oss i HBKs nätverk eller på Storgatan 25 - bostadco.se

12 Kampanj: Vi vinner i längden Våra mäklare mäter minst 195 cm i strumplästen. Det kan ingen annan mäklarbyrå skryta med i stan. Vi vinner i längden. Man kan ju läsa detta på fler sätt än att vi är långa, men skryt ligger inte för oss. De här annonserna och inläggen i våra sociala medier var en del i en kampanj där vi presenterade oss själva. Vi passade också på att berätta om vår idrottsbakgrund, där Ante är känd som handbollsspelare och profil i Drott, Henric spelat volleyboll i Halmstad-Hylte, Kalle varit cyklist på elitnivå och Linda varit elitspelare i bowling. Jessika är ingen elitspelare i något alls, så just den här vinklingen kommer vi nog inte att få se igen.. Så här löd en annons: Med tre erfarna mäklare över 195 cm i strumplästen på kontoret kan vi lugnt påstå att vi vinner i längden! Vi som driver och arbetar på Bostad&Co är ett väl sammansvetsat team som alla har idrottslig bakgrund med allt det innebär. Vi är sportsliga, drivna och värnar alltid om laget. Vill du ingå i vårt lag i egenskap av säljare eller köpare är du alltid välkommen förbi på en kopp kaffe och prata bostadsdrömmar! För att stärka varumärket har vi också gjort bussreklam. Här ville vi visa upp oss och tala om för alla var man hittar hos. Följ oss tyckte vi var extra kul på baksidan av en buss... Hej! Vi gillar dig. Följ oss! <3 #bostadco Storgatan 25 - bostadco.se - Telefon

13 Sponsorskap&nätverk Bostad&Co gillar att nätverka. Vi är sociala och gillar att hjälpa till. Det är en förutsättning när man är mäklare i en liten stad eftersom boende är något som engagerar oss alla. Bostadsfrågor dyker upp i kön i matvaruaffären, eller när man ser en match från läktaren. Eftersom vi alla har en fot i idrottens värld, med egna erfarenheter och med barn i den, vet vi vikten av att stötta föreningslivet. Här vill vi gärna göra en större insats framöver, kanske framför allt när det kommer till ungdomsidrotten. Utöver att vi naturligt rör oss ute bland folk, söker vi gärna upp olika gemenskaper och olika nätverk. Du hittar oss bland annat på Marknadsföreningen i Hallands frukostklubb, Halmstads Näringslivs Guldfrukost, Halmias Executive Club, Drotts nätverk och Kings Club samt HBKs nätverk. Vi sponsrar dessa klubbar samt Halmstad Frigymnaster.

14 <3 Då och då skickar vi ut en hälsning till de som följer oss i olika kanaler. Det kan vara till alla hjärtans dag, jul, midsommar mm. Vi passar på att tacka de som gillar oss för uppmärksamhet och stöd. Detta gör vi både på webben och i tidningsannonserna. Vi tycker också om att uppmärksamma våra uppdragsgivare, köpare och samarbetspartners genom att bjuda in till aktiviteter. Sådana har varit invigningsfesten, glöggminglet, after worken, tårtkalaset då vi fyllde ett, HBK-matcherna... Nästa del av hur vi visar vår uppskattning är våra give-aways. Här har vi givit bort allt från isskrapor till de tidigare nämnda Bostadsdrömmarna och kaffe/te. Våra sommargive-aways har varit extra kul och blivit snackisar: Badbollarna på stranden och Hotel Tylösands After Beach uppmärksammades och uppskattades och årets badlakan har resulterat i att vi fått bilder från alla möjliga håll på olika stränder och andra platser klädda i våra handdukar! Och folk har hört av sig för att få köpa en! Kul tycker vi! God jul& Gott nytt år

15 SUMMERING Efter dryga året med intensivt marknadsarbete kan vi konstatera att vi är nöjda med vad vi åstadkommit så här långt! för vårt fina material, den känsla det ger, hur fint vi knyter ihop den röda tråden och så vidare. Att bygga upp ett varumärke från grunden, utan en kedjas marknadsavdelning och resurser är ingen lätt match. Vi har arbetat hårt och lyckats imponera på marknadsfolk, uppdragsgivare, intressenter och samarbetspartners, som alla överöser oss med beröm Att vi sedan tagit marknadsandelar som placerar oss som tredje största* mäklarbyrå i stan på bara ett år samt har en stark stabil ekonomi, ser vi som ett tecken på att vi är på rätt väg. *Registrerade lagfarter

Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum!

Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum! Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum! Välkommen till kvarteret Lampan i Helsingborg. Perfekt läge i Olympiakvarteren. Välkommen hem till kvarteret Lampan! Tänk dig att cykla ner till

Läs mer

18 19 Med din lägenhet följer en privat plats på taket. Kanske använder du den som kolonistuga och skördar från din egen odling.

18 19 Med din lägenhet följer en privat plats på taket. Kanske använder du den som kolonistuga och skördar från din egen odling. 18 19 Med din lägenhet följer en privat plats på taket. Kanske använder du den som kolonistuga och skördar från din egen odling. Fånga dagen eller kvällen. Duka till middag på den gemensamma takterrassen.

Läs mer

www.perboquist.se För visningstider och mer information besök vår hemsida

www.perboquist.se För visningstider och mer information besök vår hemsida Underbart läge Äspö/Södra Finnö Vid vattnet med stort altandäck och brygga ligger detta trevliga hus i mycket gott skick. 61+20 kvm. 4 rum och kök. Året runt vatten, dusch och vattentoalett. Friköpt tomt

Läs mer

trönninge halmstad Kyrkvägen 22

trönninge halmstad Kyrkvägen 22 trönninge halmstad Kyrkvägen 22 Trevligt familjeboende med bra gemensamhetsytor. Många mervärden, såsom fräscht uterum och nyrenoverat kök. Härlig trädgård och goda lekytor för barnen. 6 rum & kök, totalt

Läs mer

östra stranden Halmstad Södra Väret 133

östra stranden Halmstad Södra Väret 133 östra stranden Halmstad Södra Väret 133 Superfräscht fritidshus på Östra Stranden! Här är det bara att flytta rakt in och bo året om. Eller så har du ett av Halmstads finaste fritidshus. Lättskött tomt

Läs mer

Exklusiv medelhavsinspirerad 3:a i Kista

Exklusiv medelhavsinspirerad 3:a i Kista Objektbeskrivning Exklusiv medelhavsinspirerad 3:a i Kista Stockholm, Kista Sorögatan 117 Boarea: 80 m 2 Avgift: Utgångspris: 4 100 kr 1 500 000 kr Budgivning e-bud: Ange objektnr 639 -använd länken i

Läs mer

FRÖSAKULL. Kvarteret Havsporten 24 LÄGENHETER I HALMSTAD. 130805_bofakta_frosakull.indd 1 2013-08-28 14:44:20

FRÖSAKULL. Kvarteret Havsporten 24 LÄGENHETER I HALMSTAD. 130805_bofakta_frosakull.indd 1 2013-08-28 14:44:20 FRÖSAKULL Kvarteret Havsporten 24 LÄGENHETER I HALMSTAD 130805_bofakta_frosakull.indd 1 2013-08-28 14:44:20 Välkommen till Frösakull! I Frösakull, Tylösands närmsta granne, ligger Kv Havsporten idylliskt

Läs mer

Ett lite enklare sätt att hitta hem.

Ett lite enklare sätt att hitta hem. EGNAHEM Ett lite enklare sätt att hitta hem. EGNAHEM- är en husserie framtagen för att göra ditt husköp lite enklare och därmed också lite billigare. Det betyder inte att vi tummat på kvaliteten. Egnahem

Läs mer

Ditt boende i centrum. Brf Väktaren

Ditt boende i centrum. Brf Väktaren Ditt boende i centrum. Brf Väktaren www.gbjbygg.se När du vill vara riktigt nära. GRAFISK PROFIL VÄXJÖ VÄRNAMO GÖTEBORG Kv Väktaren En oas mitt i Värnamo! I KVARTERET VÄKTAREN PÅ FLINTGATAN mitt i centrala

Läs mer

Modernt med sjöutsikt och dubbla balkonger STORGATAN 53, ULRICEHAMN MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83

Modernt med sjöutsikt och dubbla balkonger STORGATAN 53, ULRICEHAMN MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83 Modernt med sjöutsikt och dubbla balkonger STORGATAN 53, ULRICEHAMN MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83 Välkommen till Storgatan 53! Med ett centralt och högt utsiktsläge vid Åsunden finner ni denna

Läs mer

Brf lomma läge Bofakta 6,2. takhöjd

Brf lomma läge Bofakta 6,2. takhöjd Brf lomma läge Bofakta 6,2 takhöjd Lägenheter Etapp 2 Fladängskolan Bilden är en illustration. Avvik Välkommen till Lomma Läge Höje å Som alltid när vi utvecklar bostäder, väljer vi ut de bästa adresserna

Läs mer

ROXMANSVÄGEN 3 G. Roxmansvägen 3 G, Båstad. Belägen i Båstad kommun, Båstad-Östra Karup församling. Skattesats 32,55.

ROXMANSVÄGEN 3 G. Roxmansvägen 3 G, Båstad. Belägen i Båstad kommun, Båstad-Östra Karup församling. Skattesats 32,55. ROXMANSVÄGEN 3 G Beskrivning Bekväm bostad i fantastiskt skick på populära Malen Välkommen till bekvämt och välplanerat boende på Malen i två plan med liten tomt som kräver minimal skötsel. Bostaden som

Läs mer

VÄLKOMMEN HEM. BOSTADS- RÄTTER. SkandiaMäklarnas Bostadsmagasin ANNONSBILAGA I JÖNKÖPINGS-POSTEN DEL 3 ONSDAG 19 OKTOBER 2011 WWW.SKANDIAMAKLARNA.

VÄLKOMMEN HEM. BOSTADS- RÄTTER. SkandiaMäklarnas Bostadsmagasin ANNONSBILAGA I JÖNKÖPINGS-POSTEN DEL 3 ONSDAG 19 OKTOBER 2011 WWW.SKANDIAMAKLARNA. SkandiaMäklarnas Bostadsmagasin ANNONSBILAGA I JÖNKÖPINGS-POSTEN DEL 3 ONSDAG 19 OKTOBER 2011 VÄLKOMMEN HEM. NR 151 BOSTADS- RÄTTER SIDAN 5-8 Rosenlund sid 2 Taberg sid 3 Torpa sid 5 V. STORGATAN 23 /

Läs mer

SÖndrum Halmstad. Parkvägen 4

SÖndrum Halmstad. Parkvägen 4 SÖndrum Halmstad Parkvägen 4 Stor och gedigen villa i Söndrum! I familjevänliga Söndrum hittar du denna rejäla och trevliga villa. Här kliver du rakt in i en villa med stor potential och härliga gemensamhetsutrymmen.

Läs mer

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD Lägenheter Etapp 2 Fladängskolan Bilden är en illustration. Avvik Välkommen till Lomma Läge Höje å Som alltid när vi utvecklar bostäder, väljer vi ut de bästa adresserna

Läs mer

Central 1: i Lund 40 kvm

Central 1: i Lund 40 kvm Objektbeskrivning Central 1: i Lund 40 kvm Flormansgatan 8, Lund Boarea: 40 m 2 Avgift: Utgångspris: 1911 kr inkl värme 855 000 kr Budgivning e-bud: Ange objektnr. 525. Använd länken i annonsen. Ansvarig

Läs mer

Drömvilla med underbar havsutsikt

Drömvilla med underbar havsutsikt Objektbeskrivning Drömvilla med underbar havsutsikt Stångholmsgatan 10, Kungshamn Boarea: 185 m 2 (biarea 22 m 2 ) Tomtarea: 728 m 2 Utgångspris: 4 500 000 kr Budgivning e-bud: Ange objektnr. 529. Använd

Läs mer

Bostadsguiden. östersund. storsjömäklarna en engagerad fastighetsmäklare

Bostadsguiden. östersund. storsjömäklarna en engagerad fastighetsmäklare Bostadsguiden östersund Välskött villa med plats för den stora familjen! ÖSTRA ODENSALA - VRÅKVÄGEN 9 110+110 m² 7 rok tomt 822 m² byggår 1976 acceptpris 2 500 000 kr Välkommen till en mycket trivsam villa

Läs mer

b r f v i t s i p p a n e k h a g a f a l k e n b e r g Litet hus litet pris d e s i g n h e l h e t t r y g g h e t p r i s v ä r t

b r f v i t s i p p a n e k h a g a f a l k e n b e r g Litet hus litet pris d e s i g n h e l h e t t r y g g h e t p r i s v ä r t b r f v i t s i p p a n e k h a g a f a l k e n b e r g Litet hus litet pris d e s i g n h e l h e t t r y g g h e t p r i s v ä r t Villalägenhet 74 Med husens sammanhängande vardagsrum och kök är utrymmena

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL

VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL HAVSNÄRA I FRÖSAKULL I attraktiva Frösakull, vid havet nära Tylösand kommer A-hus att uppföra 15 villor. Förutom den idylliska miljö som kännetecknar Frösakull lockar också närheten

Läs mer

BRF GREENROOF. Bofakta

BRF GREENROOF. Bofakta BRF GREENROOF Bofakta Välkommen till Brf Greenroof Att flytta till ett helt nybyggt hem är väldigt speciellt. Som på ett oskrivet blad sätter du din signatur på varje liten del av bostaden. Det är med

Läs mer

PROSPEKT MEDIAS HANDBOK

PROSPEKT MEDIAS HANDBOK PROSPEKT MEDIAS HANDBOK 1 INNEHÅLLSFÖRTECKNING INLEDNING 3 FACEBOOK 4-5 INSTAGRAM 6-7 TWITTER 8-9 LINKEDIN 10 YOUTUBE 11 2 INLEDNING Idag är sociala medier ett måste i ett företags mediemix. Det har blivit

Läs mer

ROXMANSVÄGEN 3 G. Roxmansvägen 3 G, Båstad. Belägen i Båstad kommun, Båstad-Östra Karup församling. Skattesats 32,49.

ROXMANSVÄGEN 3 G. Roxmansvägen 3 G, Båstad. Belägen i Båstad kommun, Båstad-Östra Karup församling. Skattesats 32,49. ROXMANSVÄGEN 3 G Beskrivning Fantastiskt skick i första raden mot havet Välkommen till bekvämt och välplanerat boende på Malen i två plan med liten tomt som kräver minimal skötsel. Bostaden som fördelar

Läs mer

etvab fastigheter www.etvab.nu 00468966545

etvab fastigheter www.etvab.nu 00468966545 Nerja Torrox Costa - Torrox charmigt vackert - unikt! Vi är specialiserade på bra lägen till bra priser! Nyproduktion med olika lägen och boenden från 95.000 Svensk registrerad fastighetsmäklare etablerad

Läs mer

Arkitektritad 1½-plansvilla med bra planslösning.

Arkitektritad 1½-plansvilla med bra planslösning. Objektbeskrivning Arkitektritad 1½-plansvilla med bra planslösning. Dunhammarvägen 34, Asarum, Korpadalen Boarea: 156 m 2 (biarea 49m 2 ) Tomtarea: 865 m 2 Utgångspris: 1 650 000 kr Budgivning e-bud: Ange

Läs mer

Insamlingsguide. Tips för dig som vill samla in pengar till förmån för diabetesforskningen

Insamlingsguide. Tips för dig som vill samla in pengar till förmån för diabetesforskningen Insamlingsguide Tips för dig som vill samla in pengar till förmån för diabetesforskningen TÄNK OM DIABETES KUNDE BOTAS Du som läser denna insamlingsguide hoppas troligen på samma sak som vi en framtid

Läs mer

Objektbeskrivning. 1 rum och kök Mysig etta med havsutsikt. Karl Gerhards Väg 25, Saltsjöbaden, Nacka. Boarea: 28 m 2

Objektbeskrivning. 1 rum och kök Mysig etta med havsutsikt. Karl Gerhards Väg 25, Saltsjöbaden, Nacka. Boarea: 28 m 2 Objektbeskrivning 1 rum och kök Mysig etta med havsutsikt, Saltsjöbaden, Nacka Boarea: 28 m 2 Månadsavgift: Utgångspris: 1 528 kr 595 000 kr Ansvarig mäklare: Göran Sundberg Mobil: 070-319 99 69 Mail:

Läs mer

Välkommen till vår visningshelg 12-13 maj!

Välkommen till vår visningshelg 12-13 maj! sjötomter sökes! För kunders räkning söker vi bebyggda alt. obebyggda sjötomter i Östersund med närområde. Välkommen till vår visningshelg 12-13 maj! Renoverad källare med Nivell-system VALLA NORRA - SIGURDS

Läs mer

Stutaliden 17. www.hemverket.se - Sida 1 av 6

Stutaliden 17. www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Län Halland Gatuadress Kommun Kungsbacka Storlek 6.0 rum (5 sovrum) / 158 m² Område Palta Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Välskött och välplanerat kedjehus

Läs mer

Bastasjö. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil

Bastasjö. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil www.karnhem.se Bastasjö 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil Nära till Centrum, 9 km Skola, 2 km Förskola, intill Mataffär, 2 km Cykelväg, intill Mitt i naturen! Bastasjö friluftsområde med elljusspår

Läs mer

Minnet bästa läget centralt på Väster

Minnet bästa läget centralt på Väster Minnet bästa läget centralt på Väster Stadsdelen Väster från ovan. Från Minnet tar du dig snabbt in till city. Lummigt och lugnt på Regementsgatan. Nytt boende i gammal stadsdel I utkanten av Väster, med

Läs mer

Mäklarspråket En språkanalys från Bovision.se

Mäklarspråket En språkanalys från Bovision.se Mäklarspråket 2011 En språkanalys från Bovision.se *Bilden är ett ordmoln som baseras på alla de adjektiv som förekommit i bostadsannonser i undersökningen. Storleken på ordet motsvaras av antalet förekomster.

Läs mer

Välkommen till Brf Tomteberget, Lerum

Välkommen till Brf Tomteberget, Lerum Välkommen till Brf Tomteberget, Lerum Nyproduktion bostadsrätter På populära Tomteberget i Lerum kommer att uppföras ett nytt bostadsprojekt. Totalt byggs tre stadsvillor med 33 bostadsrättslägenheter

Läs mer

Starta din försäljning med hjälp av sociala medier

Starta din försäljning med hjälp av sociala medier Starta din försäljning med hjälp av sociala medier Facebook Ett av de snabbaste sätten att sprida sin webbutik och få sin första beställning är att använda sig av Facebook. Det finns två olika sätt att

Läs mer

PORT DU SOLEIL. sängar på våra stora terrasser och känn havsbrisen svalka i värmen.

PORT DU SOLEIL. sängar på våra stora terrasser och känn havsbrisen svalka i värmen. PORT DU SOLEIL Sushi, Grill & Riviera Club För tredje sommaren i rad slår Sveriges största sommarsuccé upp portarna nere i Göteborgs hamn. Med samma stora restaurang och klubb levererar vi en internationell

Läs mer

DET BÄSTA AV TVÅ VÄRLDAR

DET BÄSTA AV TVÅ VÄRLDAR DET BÄSTA AV TVÅ VÄRLDAR Ett nytt skräddarsytt hus med charmen hos ett gammalt. Det var Ann-Sofie och Johan Lyckows önskemål när familjen växte. När de gick på visningar föll valet snabbt på Trivselhus.

Läs mer

Välkommen hem till Gotö!

Välkommen hem till Gotö! Välkommen hem till Gotö! Byggt för var dag Bara minuters promenad från både skog och badplats bygger vi det nya bostadsområdet Gotö. Totalt handlar det om ungefär 100 hus, varav 20 under första etappen.

Läs mer

2:a Brevik Hövdingevägen 11, 2tr

2:a Brevik Hövdingevägen 11, 2tr 2:a Brevik Hövdingevägen 11, 2tr Planlösning Hövdingevägen 11, 2tr MÄKLARENS UTLÅTANDE Trevlig och välplanerad med balkong i bästa sydvästläge. Fri utsikt och ogenerat läge på balkongen. Lägenheten är

Läs mer

Jubileum. Lusthusen TORSJÖ BERGVIK UTTRINGE

Jubileum. Lusthusen TORSJÖ BERGVIK UTTRINGE Jubileum Lusthusen TORSJÖ BERGVIK UTTRINGE Lusthus visst låter det vackert! Hus med plats för lust, skapade med lust. Inspirationen från de klassiska grosshandlarvillorna är tydlig. Rötterna finns i förra

Läs mer

Stora Timrarö. Etapp 1 är nu inflyttningsklart med två nyckelfärdiga hus och det är fler spännande skärgårdshus under produktion.

Stora Timrarö. Etapp 1 är nu inflyttningsklart med två nyckelfärdiga hus och det är fler spännande skärgårdshus under produktion. Stora Timrarö Välkommen ut till den vackra skärgårdsön Stora Timrarö i Stockholms norra skärgård, endast en timme bort från centrala Stockholm. Här erbjuds ett unikt skärgårdsboende med fantastisk natur

Läs mer

LAGETS BÄSTA AFFÄR. Få mer tid till idrotten! Tjäna pengar till lagkassan på ett nytt, enkelt och tryggt sätt.

LAGETS BÄSTA AFFÄR. Få mer tid till idrotten! Tjäna pengar till lagkassan på ett nytt, enkelt och tryggt sätt. LAGETS BÄSTA AFFÄR Få mer tid till idrotten! Tjäna pengar till lagkassan på ett nytt, enkelt och tryggt sätt. TJÄNA PENGAR TILL LAGKASSAN, MED EGEN WEBBUTIK! SÄLJ POPULÄRA PRODUKTER PÅ ETT NYTT OCH TRYGGT

Läs mer

Johan Östh, VD och grundare

Johan Östh, VD och grundare t mה är r än s j, Jag heter Johan Östh och har jobbat som snickare i hela mitt liv. Inspiration fi ck jag från min morfar som var både byggare och målare och hade byggt huset jag växte upp i. Jag har alltid

Läs mer

SALTSJÖ-BOO HÄLLBRINKEN 6

SALTSJÖ-BOO HÄLLBRINKEN 6 SALTSJÖ-BOO HÄLLBRINKEN 6 HÄLLBRINKEN 6 Varje detalj i den här påkostade villan är noga genomtänkt. Det är en helt unik bostad med toppmoderna material val, smarta lösningar samt underbar utsikt över Baggensfjärden.

Läs mer

Penthouse. LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN JM AB 2012 Med reser vation för ändringar och eventuella tr yckfel

Penthouse. LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN JM AB 2012 Med reser vation för ändringar och eventuella tr yckfel Penthouse 6 JM AB 2012 Med reser vation för ändringar och eventuella tr yckfel Penthouse Penthouse nr våning r.o.k boyta terrass sid 5101 98 62 8 9 6101 98 65 40 41 41401 4 4 125 74+10 42 4 71401 4 4 14

Läs mer

Mjuklandning i ditt nya hem

Mjuklandning i ditt nya hem INNEHÅLL Mjuklandning i ditt nya hem...3 Linköping - en stad i förändring...5 Gottfridsberg - en plats nära hjärtat...6 Livskvalitet för många smaker...7 Därför bor du bättre hos oss... 10 Mjuklandning

Läs mer

Nyrenoverad trea med balkong och sjöutsikt! KÖHLERPLATSEN 3D, ULRICEHAMN MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83

Nyrenoverad trea med balkong och sjöutsikt! KÖHLERPLATSEN 3D, ULRICEHAMN MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83 Nyrenoverad trea med balkong och sjöutsikt! KÖHLERPLATSEN 3D, ULRICEHAMN MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83 Välkommen till Köhlerplatsen 3d! Med ett högt och fritt utsiktsläge över Stadsparken ner mot

Läs mer

Välkomna till. Ask Fastighetsförmedling! Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning och värdering. Bråhögsplatsen 5 i Staffanstorp. Kunskap & Engagemang

Välkomna till. Ask Fastighetsförmedling! Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning och värdering. Bråhögsplatsen 5 i Staffanstorp. Kunskap & Engagemang Välkomna till Kunskap & Engagemang Ask Fastighetsförmedling! Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning och värdering. Bråhögsplatsen 5 i 046 25 75 75 Jämför med oss innan du väljer mäklare! Våra erfarna

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL

VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL HAVSNÄRA I FRÖSAKULL I attraktiva Frösakull, vid havet nära Tylösand kommer A-hus att uppföra 15 villor. Förutom den idylliska miljö som kännetecknar Frösakull lockar också närheten

Läs mer

Representativt kontor. Rumsindelat. Garage i huset. Nacka Strand. Augustendalstorget 3, plan 6, 622 kvm

Representativt kontor. Rumsindelat. Garage i huset. Nacka Strand. Augustendalstorget 3, plan 6, 622 kvm Rumsindelat Representativt kontor Garage i huset Nacka Strand Augustendalstorget 3, plan 6, 622 kvm LOKALEN Representativt kontor centralt i området Kontorsyta 622 kvm Antal arbetsplatser 30 arbetsplatser

Läs mer

Pynten i Bromölla. Frihet för dig som fyllt 70 år!

Pynten i Bromölla. Frihet för dig som fyllt 70 år! Pynten i Bromölla Frihet för dig som fyllt 70 år! Sjönära, grönska och trevliga grannar Har du fyllt 70 år kan du flytta in i en kooperativ hyresrätt med extra allt på Ivöstrand. Här bor du lugnt och skönt,

Läs mer

Nya Finlandshusen. etapp 1 pråmgatan 3

Nya Finlandshusen. etapp 1 pråmgatan 3 etapp 1 pråmgatan 3 Nya Finlandshusen 32 moderna bostäder nära centrum och mitt i naturen invid Tivoliparken och Helge å, i första hand avsedda för sökande över 60 år. Området nära till allt Att bo centralt

Läs mer

Välkommen till Ivöstrand!

Välkommen till Ivöstrand! Välkommen till Ivöstrand! För dig som fyllt 70 år och vill b På Ivöstrand bygger vi ett modernt trygghetsboende för dig som är över 70 år. Här bor du lugnt och skönt, nära naturen med strandpromenad, boulebana

Läs mer

Härligt sommarhus/permanentboende. Budgivning e-bud: Ange objektnr. 514. Använd länken i annonsen.

Härligt sommarhus/permanentboende. Budgivning e-bud: Ange objektnr. 514. Använd länken i annonsen. Objektbeskrivning Härligt sommarhus/permanentboende Väret 163, Halmstad Rum: Boarea: 4 + kök Tomtarea: 321 m 2 Utgångspris: 47 m 2 + 10 m 2 biarea 1 495 000 kr Budgivning e-bud: Ange objektnr. 514. Använd

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Furutorpsgatan 28

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Furutorpsgatan 28 Län Skåne Gatuadress Kommun Helsingborg Storlek 3.0 rum / 79.5 m² Område Söder Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Nu har du möjlighet att förvärva denna

Läs mer

Furulund. Naturnära boende i lugn miljö

Furulund. Naturnära boende i lugn miljö Furulund Naturnära boende i lugn miljö bo inbäddad i grönskan utan att vara långt från stan Det finns ett lugn och en trygghet vi mår bra av och det är den man finner i sitt hem. En del föredrar att söka

Läs mer

Sociala medier för företag

Sociala medier för företag Sociala medier för företag EN INTRODUKTION Materialet tillhör Idenfors & Idenfors AB och får användas av dig som kursdeltagare eller prenumerant av vårt nyhetsbrev, men inte kopieras, säljas eller användas

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL. Kärleken sitter i väggarna

VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL. Kärleken sitter i väggarna VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL Kärleken sitter i väggarna HAVSNÄRA I FRÖSAKULL I attraktiva Frösakull, vid havet nära Tylösand kommer A-hus att uppföra 15 villor. Förutom den idylliska miljö som kännetecknar

Läs mer

Alphyddevägen 33. Sickla - Alphyddan

Alphyddevägen 33. Sickla - Alphyddan Alphyddevägen 33 Sickla - Alphyddan Chans att flytta in i en 3:a som ligger granne med Södermalm och innerstan på populära Alphyddan. Nedanför kvarteret ligger knutpunkten och köpkvarteret Sickla. Här

Läs mer

JÄRNVÄGSGATAN 80 24 NYPRODUCERADE HYRESLÄGENHETER FASAD MOT JÄRNVÄGSGATAN

JÄRNVÄGSGATAN 80 24 NYPRODUCERADE HYRESLÄGENHETER FASAD MOT JÄRNVÄGSGATAN JÄRNVÄGSGATAN 80 24 NYPRODUCERADE HYRESLÄGENHETER FASAD MOT JÄRNVÄGSGATAN INTERIÖR Lägenheterna är modernt designade med öppen planlösning, stora ljusinsläpp och generösa balkonger och uteplatser. Färgskalan

Läs mer

STORT TACK FÖR ATT DU LIRAR BEACHVOLLEY MED OSS

STORT TACK FÖR ATT DU LIRAR BEACHVOLLEY MED OSS STORT TACK FÖR ATT DU LIRAR BEACHVOLLEY MED OSS Vi startade The Beach 2006 och har sedan dess jobbat full fart framåt för att utveckla förutsättningarna för att lira beachvolley. Vi drivs av passion och

Läs mer

Sammanfattning Kvarnby IK Nya Blå Tråden. Kvarnby IK mål, vision och värdegrunder

Sammanfattning Kvarnby IK Nya Blå Tråden. Kvarnby IK mål, vision och värdegrunder Sammanfattning Kvarnby IK Nya Blå Tråden Nedan följer en kort summering av Kvarnby IKs Nya Blå Tråden. Under innehållsförteckningen i den totala Blå Tråden kan du se var du kan läsa mer om varje område.

Läs mer

Högt upp. Ljus Skyltläge. Kista Entré. Knarrarnäsgatan 7, våning 9, 829 kvm

Högt upp. Ljus Skyltläge. Kista Entré. Knarrarnäsgatan 7, våning 9, 829 kvm Högt upp Ljus Skyltläge Kista Entré Knarrarnäsgatan 7, våning 9, 829 kvm LOKALEN Högt upp i fastigheten med fri utsikt Kontorsyta 829 kvm Antal arbetsplatser 40 60 beroende på planlösning Välkommen till

Läs mer

"Content is king" - Vacker Webbdesign & Effektiv Sökmotorsoptimering för företag

Content is king - Vacker Webbdesign & Effektiv Sökmotorsoptimering för företag "Content is king" Skapad den jul 20, Publicerad av Anders Sällstedt Kategori Webbutveckling Jag funderade ett tag på vad jag skulle kalla detta blogginlägg. Problemet som sådant är att många undrar varför

Läs mer

Nå Framgång på Instagram En guide till små och medelstora företag

Nå Framgång på Instagram En guide till små och medelstora företag Nå Framgång på Instagram En guide till små och medelstora företag 2014-08-10 Svenska Web Voice Annika Elgeskog www.webvoice.se +46 725 861010 presenterar Företagarens guide till framgång på Instagram.

Läs mer

Kom med! Vi har en uppgift som passar dig.

Kom med! Vi har en uppgift som passar dig. Kom med! Vi har en uppgift som passar dig. Som vuxen och ung vuxen verkar tiden inte riktigt räcka till. Men med en tydlig och anpassad fråga kan ett engagemang i Scoutkåren prioriteras högt. Med studier

Läs mer

Instagram. Vad kan Instagram göra för ditt företag?

Instagram. Vad kan Instagram göra för ditt företag? Instagram Vad kan Instagram göra för ditt företag? Lite statistik 46 % män 54 % kvinnor 75 miljoner dagliga användare 1,2 biljoner gilla dagligen Många företag och offentliga personer väljer att använda

Läs mer

Bra takhöjd. Effektivt. Flexibel. Kista Entré. Knarrarnäsgatan 7, våning 4, 894 kvm

Bra takhöjd. Effektivt. Flexibel. Kista Entré. Knarrarnäsgatan 7, våning 4, 894 kvm Bra takhöjd Effektivt Flexibel Kista Entré Knarrarnäsgatan 7, våning 4, 894 kvm LOKALEN Effektiv lokal med en takhöjd på hela 3,35 meter Kontorsyta 894 kvm Antal arbetsplatser 50-75 Yteffektivt, ljust

Läs mer

Instagram Stories en guide

Instagram Stories en guide Instagram Stories en guide Här är din gudie som gör det enkelt att komma igång med Instagram Stories och dessutom får du 10 stycken anledningar till varför du skall använda Instagram Stories i din marknadsföringsstrategi..

Läs mer

Dröm läge på Ferragudos klippor in Ferragudo

Dröm läge på Ferragudos klippor in Ferragudo sida 1/5 sida 2/5 Villor & Gårdar 950.000 Konstruerad (år) 2001 område (län) Lagoa Tomtarea 1083 Stad Ferragudo Konstruktion område 222 sida 3/5 Det finns väldigt få villor i Ferragudo på vackra platser,

Läs mer

Göingegården. kv. Aroma

Göingegården. kv. Aroma Göingegården kv. Aroma VILLOR Välkommen till Göingegården! Precis invid en genuin gammal äppelodling växer en helt ny stadsdel fram, centralt belägen nära stan och med utmärkta förbindelser till både Halmstad

Läs mer

Makalösa våningar vid Mälarens vatten

Makalösa våningar vid Mälarens vatten Makalösa våningar vid Mälarens vatten Bekvämt att bo lätt att leva Beskrivning I en vacker stenbyggnad från 1921 har vi nöjet att erbjuda ett fantastiskt boende i en under bar historisk miljö vid Mälarens

Läs mer

Dags att välja lägenhet

Dags att välja lägenhet Önneröd Dags att välja lägenhet För en tid sedan anmälde du ditt intresse till Härryda kommun för vårt nybyggnadsprojekt i Önneröd, Landvetter, där vi bygger 30 lägenheter enligt IKEA och Skanskas gemensamma

Läs mer

Det här är Framfast Urklipp från bolagets årsredovisning för 2015

Det här är Framfast Urklipp från bolagets årsredovisning för 2015 2 Det här är Framfast Urklipp från bolagets årsredovisning för 2015 Framfast grundades 2011 med målet att skapa moderna och prisvärda hem för alla. Vi sätter boendet i fokus: genomtänkt och effektivt på

Läs mer

En ovanligt fantastisk adress.

En ovanligt fantastisk adress. S a n n e g å r d e n residens - En ovanligt fantastisk adress. Som på Manhattan fast hemma i Göteborg. Bilden är en illustration. Avvikelser mot slutligt utförande kan förekomma. En vacker fasad på en

Läs mer

kaxiga detaljer Micaela Nordberg Fredrik Hedén Vå r t N ya H u s Vå r t N ya H u s

kaxiga detaljer Micaela Nordberg Fredrik Hedén Vå r t N ya H u s Vå r t N ya H u s Exteriört har familjen målat huset i en vit bruten kulör. För ett modernt uttryck har man valt att ta in silver som accentfärg, på bland annat vindskivor och stuprör funkis med kaxiga detaljer Det var

Läs mer

Bara några få tramptag till city. Brf Cyklisten 75 nya bostadsrätter i Kvillebäcken, centrala Göteborg

Bara några få tramptag till city. Brf Cyklisten 75 nya bostadsrätter i Kvillebäcken, centrala Göteborg Bara några få tramptag till city Brf Cyklisten 75 nya bostadsrätter i Kvillebäcken, centrala Göteborg 1 En ny puls i Göteborg Uppskattar du charmiga kvarter med skön avspänd atmosfär? Då är Kvillebäcken

Läs mer

Brogårdsbladet. Skanska etablerar sig. På Gång. Nr 3, februari 2008. Februari: Planeringen av mini-tvåorna i hus 35 blir klar.

Brogårdsbladet. Skanska etablerar sig. På Gång. Nr 3, februari 2008. Februari: Planeringen av mini-tvåorna i hus 35 blir klar. Nr 3, februari 2008 Brogårdsbladet Gemensamt nyhetsbrev från Alingsåshem och Hyresgästföreningen till hyresgästerna på Brogården i Alingsås. Skanska etablerar sig Nu är det snart dags att dra igång ombyggnationen

Läs mer

Med stadens puls utanför fönstret CENTRUM BO BRA DÄR DU LEVER. LEV BRA DÄR DU BOR.

Med stadens puls utanför fönstret CENTRUM BO BRA DÄR DU LEVER. LEV BRA DÄR DU BOR. Prinsen, Drottninggatan Med stadens puls utanför fönstret BO BRA DÄR DU LEVER. LEV BRA DÄR DU BOR. Att bo bra är viktigt för oss och för våra hyresgäster. Vi förvaltar bostäder, skapar service och förutsättningar

Läs mer

I N N EHÅ L L I K K AB VA R U MÄ RK ES BO K

I N N EHÅ L L I K K AB VA R U MÄ RK ES BO K > < I N N EHÅ L L I K K AB VA R U MÄ RK ES BO K I N L E DN I N G U p p drage t Vi vill mer. Vi vågar satsa. Vi ger resultat. 6 7 Erbj u dan de t Visa vad våra färger går för. 8 9 Drivk rafte rna 1 0 1

Läs mer

Täljstenen 75 kvm 3 r o k. Bostad på bottenvåning med uterum och egen täppa!

Täljstenen 75 kvm 3 r o k. Bostad på bottenvåning med uterum och egen täppa! Täljstenen 75 kvm 3 r o k Bostad på bottenvåning med uterum och egen täppa! Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa hem. Vi vill att

Läs mer

Hus för livskvalitet.

Hus för livskvalitet. Hus för livskvalitet. 2 Välkommen hem. Åk gärna på semester, till utlandet eller i Sverige och upplev nya miljöer. Hälsa på hos släktingar eller träffas hos vänner för en trevlig kväll. Vad du än hittar

Läs mer

Modernt formspråk. och traditionell livsstil i skön förening

Modernt formspråk. och traditionell livsstil i skön förening Modernt formspråk och traditionell livsstil i skön förening Högt uppe på klipporna i Göteborgs norra skärgård och med en vidunderlig utsikt över havet ligger ett av Vallsjöhus senaste byggprojekt. Tio

Läs mer

VÄSTRA HALLERNA STENUNGSUND

VÄSTRA HALLERNA STENUNGSUND VÄSTRA HALLERNA STENUNGSUND BO HAVSNÄRA I STENUNGSUND Stenungsund är en av Sveriges snabbast växande orter. Det är inte förvånande här finns det mesta blomstrande företag, härlig natur, bryggliv, pendelavstånd

Läs mer

Hur man blir en av svensk fotbolls viktigaste spelare

Hur man blir en av svensk fotbolls viktigaste spelare Hur man blir en av svensk fotbolls viktigaste spelare Sverige älskar fotboll Inledning Hur mycket kan man älska fotboll? Mycket. Det finns en stor grupp svenska supportrar som följer våra landslag på

Läs mer

BRUNNBY PARK SKOGSGLÄNTAN

BRUNNBY PARK SKOGSGLÄNTAN BRUNNBY PARK SKOGSGLÄNTAN VÄLKOMMEN TILL BRUNNBY PARK. Här bor du i ett lugnt område nära naturen. Parkmiljön med uppväxt grönska, träd som blommar om våren och de bevarade stengärdsgårdarna gör det lätt

Läs mer

KAN VÅR Ö OCH FASTIGHETSMARKNADEN HÄR!

KAN VÅR Ö OCH FASTIGHETSMARKNADEN HÄR! RANSTAD FRITIDSHUS BYGGT 2012 AV HÖGSTA KVALITÉ! Villa - 72m 2-3 rum och kök - Gång-/cykelavstånd till havet - Barrvägen 1, Ranstad UTGÅNGSPRIS: 1 695 000 kr VI KAN VÅR Ö OCH FASTIGHETSMARKNADEN HÄR! VAR

Läs mer

RINGAREGATAN 10. Ringaregatan 10, Torekov. Belägen i Båstad kommun, Torekov församling. Skattesats 32,55.

RINGAREGATAN 10. Ringaregatan 10, Torekov. Belägen i Båstad kommun, Torekov församling. Skattesats 32,55. RINGAREGATAN 10 Beskrivning Barnvänligt på Torekovs solsida Välkommen till denna 1½-plans Modulentvilla i lugnt och barnvänligt område gränsande till grönområde. Här bor du insynsskyddat på hörntomt med

Läs mer

BRF STUDION BAGARMOSSEN STOCKHOLM

BRF STUDION BAGARMOSSEN STOCKHOLM VISSA AV BILDERNA I DENNA BROSCHYR ÄR DIGITALA MONTAGE. RESERVATION FÖR ÄNDRINGAR OCH EV TRYCKFEL. BRF STUDION BAGARMOSSEN STOCKHOLM besqab.se/studion TÄBY KEMISTVÄGEN 17 BOX 1328 183 13 TÄBY TELEFON 08-409

Läs mer

KLASSENS BÄSTA AFFÄR. Få mer tid till skolan och fritid! Tjäna pengar till klasskassan på ett nytt, enkelt och tryggt sätt.

KLASSENS BÄSTA AFFÄR. Få mer tid till skolan och fritid! Tjäna pengar till klasskassan på ett nytt, enkelt och tryggt sätt. KLASSENS BÄSTA AFFÄR Få mer tid till skolan och fritid! Tjäna pengar till klasskassan på ett nytt, enkelt och tryggt sätt. TJÄNA PENGAR TILL KLASSKASSAN, MED EGEN WEBBUTIK! SÄLJ POPULÄRA PRODUKTER PÅ ETT

Läs mer

LINDALLÉN 39. Lindallén 39, 269 34 Båstad. Belägen i Båstad kommun, Båstad-Östra Karup församling. Skattesats 32,55.

LINDALLÉN 39. Lindallén 39, 269 34 Båstad. Belägen i Båstad kommun, Båstad-Östra Karup församling. Skattesats 32,55. LINDALLÉN 39 Beskrivning Vacker skånelänga på västers paradgata På fashionabla västra Båstad med eftertraktad adress längs områdets paradgata ligger denna mycket tilltalande vinkelvilla i charmig skånelängastil

Läs mer

42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM

42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM 42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM PROJEKTFAKTA ANTAL LÄGENHETER BERÄKNAD INFLYTTNING MÄKLARE BOSTADSUTVECKLARE MER INFORMATION 42 HÖSTEN 2015 SVENSK FASTIGHETSFÖRMEDLING MAGNOLIA BOSTAD AB

Läs mer

Brf Pärleporten i Lerum är ett projekt vi på Hökerum Bygg är stolta över.

Brf Pärleporten i Lerum är ett projekt vi på Hökerum Bygg är stolta över. Brf Pärleporten i Lerum är ett projekt vi på Hökerum Bygg är stolta över. Efter en arkitekttävling där tre kontor ritade varsitt förslag vaskades en byggnad fram som innehöll de värden som både kommunens

Läs mer

Renoverad villa med karaktär och spektakulär utsikt över kusten in Monchique

Renoverad villa med karaktär och spektakulär utsikt över kusten in Monchique Renoverad villa med karaktär och spektakulär utsikt över kusten in sida 1/5 Renoverad villa med karaktär och spektakulär utsikt över kusten in sida 2/5 Renoverad villa med karaktär och spektakulär utsikt

Läs mer

Bonnalösavägen. Missa inte detta tillfälle! Län Skåne Typ Villa Kommun Trelleborg Storlek 110 m2 Område Anderslöv Tillträde tidigast

Bonnalösavägen. Missa inte detta tillfälle! Län Skåne Typ Villa Kommun Trelleborg Storlek 110 m2 Område Anderslöv Tillträde tidigast Bonnalösavägen 40 Län Skåne Typ Villa Kommun Trelleborg Storlek 110 m2 Område Anderslöv Tillträde tidigast Gatuadress Bonnalösavägen 40 enligt överenskommelse Missa inte detta tillfälle! På bekvämt köravstånd

Läs mer

Bra takhöjd. Effektivt. Flexibel. Kista Entré. Knarrarnäsgatan 7, våning 4, 800 kvm

Bra takhöjd. Effektivt. Flexibel. Kista Entré. Knarrarnäsgatan 7, våning 4, 800 kvm Bra takhöjd Effektivt Flexibel Kista Entré Knarrarnäsgatan 7, våning 4, 800 kvm LOKALEN Effektiv lokal med en takhöjd på hela 3,35 meter Kontorsyta 800 kvm Antal arbetsplatser 45 62 Yteffektivt, ljust

Läs mer

Branding Att äga sitt varumärke Marknadsföring i Sociala Medier för HRT-branschen del 1 Robin Sörbom 2015

Branding Att äga sitt varumärke Marknadsföring i Sociala Medier för HRT-branschen del 1 Robin Sörbom 2015 Branding Att äga sitt varumärke Marknadsföring i Sociala Medier för HRT-branschen del 1 Robin Sörbom 2015 Marknadsföring har under de senaste 20 åren förändrats radikalt i grunden, så även inom HRTbranschen.

Läs mer

TAKLÄGENHET VID NYGATAN 11 C i absoluta Centrum, Mariehamn. Bild

TAKLÄGENHET VID NYGATAN 11 C i absoluta Centrum, Mariehamn. Bild TAKLÄGENHET VID NYGATAN 11 C i absoluta Centrum, Mariehamn 2 rum & kök om ca 69 m 2 Bild Fotot tillhör Markus Borenius Modern och snygg tvåa i centrum av Mariehamn. Lägenheten inrymmer vardagsrum, sovrum,

Läs mer

Objektbeskrivning. 3 rum och kök 87.5 kvm på Östermalm, med låg avgift. Tredalagatan 15 C, Kristianstad. Boarea: 87,5 m 2

Objektbeskrivning. 3 rum och kök 87.5 kvm på Östermalm, med låg avgift. Tredalagatan 15 C, Kristianstad. Boarea: 87,5 m 2 Objektbeskrivning 3 rum och kök 87.5 kvm på Östermalm, med låg avgift Boarea: 87,5 m 2 Månadsavgift: Utgångspris: 2 774 kr 849 000 kr Ansvarig mäklare: Göran Sundberg Mobil: 070-319 99 69 Mail: goran.sundberg@privatmaklaren.se

Läs mer

HAVSBADSVÄGEN 20. Havsbadsvägen 20, 269 36 Båstad. Belägen i Båstad kommun, Båstad-Östra Karup församling. Skattesats 32,55.

HAVSBADSVÄGEN 20. Havsbadsvägen 20, 269 36 Båstad. Belägen i Båstad kommun, Båstad-Östra Karup församling. Skattesats 32,55. HAVSBADSVÄGEN 20 Beskrivning Ståtliga och vackra Villa Furunäs på Malen till salu I Malen, på väg ner mot hav och havspooler, ligger stilfulla och vackra Furunäs med tillhörande gästbostad. Du har säkert

Läs mer

INREDNINGSKURSER.SE Lektion 4 - Lär känna bostadsmarknaden !!!!!!!!!!!!!!!!!! Lektion 4. Lär känna bostadsmarknaden INREDNINGSKURSER.

INREDNINGSKURSER.SE Lektion 4 - Lär känna bostadsmarknaden !!!!!!!!!!!!!!!!!! Lektion 4. Lär känna bostadsmarknaden INREDNINGSKURSER. Lektion 4 Lär känna bostadsmarknaden Som homestaging-konsult är det viktigt att följa bostadsmarkanden då denna förändras hela tiden. Det gäller att du håller dig uppdaterad med värdet & tiden det tar

Läs mer