från noll till hundra på ett år #bostadco

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "från noll till hundra på ett år #bostadco"

Transkript

1 från noll till hundra på ett år #bostadco

2 Det här är vi! BAKGRUND Vintern 2014 bryter sig Ante Nilsson ur Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och startar upp Bostad&Co. Han ingår delägarskap med Kalle Svensson och Henric Johansson och i augusti 2014 inviger de byrån en trappa upp på Storgatan 25. Tanken är att Bostad&Co ska förmedla och värdera bostäder och kommersiella fastigheter i Halmstad med omnejd, med alla kringprodukter som kan tänkas vara/ bli aktuella. AFFÄRSIDÉ Bostad&Co arbetar med kvalitet, kontinuitet och engagemang för att kunden ska känna sig trygg, i fokus och göra en god affär. VISION OCH VÄRDEGRUND Bostad&Co - mer än bara en bostadsaffär Bostad&Co ska bli den fastighetsmäklarbyrå på orten som man med självklarhet vänder sig till när man ska värdera eller byta sin bostad. Bostad&Co ska vara föregångare vad gäller nytänk i branschen och verka för att driva utvecklingen framåt. Det ska kännas hemtrevligt och gemytligt när man har med Bostad&Co att göra. Detta avspeglar sig i möten och på kontoret. Framför allt ska det kännas tryggt och lönsamt att göra affärer med Bostad&Co. VÅRA VÄRDERINGAR KVALITET - Vi anser att det är viktigt att erbjuda snabb och professionell service. Vi finns tillgängliga när man behöver oss. HANDLING - Vi anser att varje kund har rätt till snabba svar/återkoppling i livets viktigaste affärer och går snabbt mot handling efter tillräcklig planering. Vi tror att handling ger maximala resultat. HUMOR - Vi anser att skratt för människor närmare varandra, att det frigör energi till att lösa problem och att det ökar produktiviteten. Vi har roligt medan vi är produktiva. LAGANDA - Vi anser att man jobbar lite hårdare när man jobbar för ett lag, man bidrar bättre och anstränger sig lite extra för sina lagspelare; det skapar samhörighet och värme. Drar man det till sin spets inkluderar vi även kunder och samarbetspartners i vårt lag. KONTINUITET - Vi anser att kunderna har rätt att känna att Bostad&Co är en byrå som står stadigt förankrad i den halländska myllan och att man kan återvända i generationer med sina bostadsaffärer. HÄLSA Vi anser att för att kunna prestera på maximal nivå måste individen ha en god hälsa och fokus läggs på såväl individuell träning som gruppträning, anpassat efter personalens fysiska nivå och målbild. VÅR ORGANISATION Bostad&Cos ambition är att bygga upp en verksamhet som värnar om kundernas och de anställdas ekonomiska och fysiska hälsa. Vår profil är att mäklarna har en idrottslig bakgrund och hälsosam livsstil, att de alltid håller en professionell ton och karaktär i möten samt att att de värnar om den personliga integriteten. Vi stödjer idrotten genom sponsring, främst elitidrotten där vi är verksamma i nätverkande. Genom att vi är närvarande i dessa nätverk bidrar vi till föreningarnas välfärd och bygger ett förtroendekapital som är viktigt för oss.

3 en sammanfattning Admin & Marknadsavdelningen består i sin helhet av Jessika Nilsson. Kontakta på: VI HAR UNDER ÅRET: skapat ett helt nytt koncept, med logga, egen design och uttryck - som ska gå igen i allt material, som i sig ska skapas från grunden! ett gediget arbete som i princip helt sköts inhouse. satsat på en bra hemsida som är responsiv och som hela tiden fylls på med nytt material - här med hjälp från cityweb. satsat på bilden - med ett bildspråk som signalerar värme, kärlek och familjär ton, med människor mitt i livet och trivsamma miljöer. vi har valt svartvitt genom vårt material, där nästan bara bostäderna visas i färg. satsat på flygfilm och filmklipp - vilket vi var först i landet med! skapat konton i sociala medier och fyllt dem med innehåll. samarbetat med diverse lokala företag. satsat på text; hem är mer än hus - även områdesbeskrivningen är viktig. haft flera varumärkesbyggande kampanjer. gjort diverse utskick för att se till att alla vetat om att och var vi finns. gjort bussreklam. sponsrat lokala idrottsföreningar, detta ligger oss varmt om våra idrottshjärtan och vi vet att det behövs för det lokala föreningslivet - vi bidrar gärna. nätverkat på flertalet ställen, bland annat i föreningarnas olika nätverk. tagit oss tid till att lyssna och lära känna både de hem vi ska förmedla men också människorna som bor där idag, tid till lugna visningar, tid till telefon och möten... firat tillsammans med kunder och samarbetspartners, med invigning, glöggmingel, after work och tårtkalas. delat ut give-aways som vunnit mycket uppskattning och blivit snackisar. gjort en massa små saker men nu får det inte plats mer i listan... ;-) till sist: naturligtvis; viktigast av allt och den största faktorn bakom vår framgång är våra mäklare! de syns, de är tillgängliga och omtyckta. de marknadsför bostad&co i allt de gör, varje dag! LOGOTYPEN Vi är mycket stolta över vår logotyp! Den får vi mycket beröm för. Loggan är tänkt att användas i sin helhet i de allra flesta fall, men ibland lyfter vi fram symbolen. Som på bilarna till exempel. Eller på en del annat marknadsmaterial. Bilarna förresten... de har vi också fått en hel del beröm för. De är snygga, syns och sticker ut, utan att vi valt en dyr modell som syns för sin egen skull. Och visst ja, Bostad&Co-cykeln! Det miljövänliga alternativet som vi använder till stadsnära visningar och besök!

4 Hemsida Bostadco.se präglas av fina bilder på miljöer och människor mitt i livet. Sidan skapade vi tillsammans med Cityweb i Falkenberg och vi får ofta höra att den är varm, familjär, snygg och sticker ut ur mängden. Sidan är responsiv och störst i den lilla mobilen. Flest väljer med andra ord att besöka oss där. På sidan hittar man, utöver hem till salu, platser att älska, en mängd information riktad till uppdragsgivare och intressenter samt om oss och vad vi står för, vilka vi samarbetar med och vilka nätverk vi finns representerade i, annonser och länkar till våra sociala kanaler. Bostadco.se lever och fylls på med nytt material hela tiden, detaljer ändras från en dag till en annan för att vi upptäckt att vi vill korrigera något. Det är tacksamt när man äger rätten att göra så - vi är ju inte styrda av en kedja eller att en extern marknadsavdelning ska tycka som vi. Och andra verka älska den också, det är ju faktiskt det viktigaste av allt!

5 Sociala medier Instagram Här visas bilder på nyinkomna bostäder, inspirationsbilder från dessa etc. Även bilder från event och dylikt läggs upp i flödet. Till Instagram skapade vi 15 sekunders filmer där bilderna från bostaden växlas till musik! Detta gillade fick folk att göra tummen upp och vi delar dem även på Facebook. Twitter Alla bostäder från Youtube läggs här, blandade med nyheter från bostadsmarknaden. städer upp, reflektioner från bostadsmarknaden, inspirationstips, mäklarnas vardag och engagemang, tips kring samarbetspartners aktiviteter, aktiviteter etc. YouTube Här lägger vi upp alla våra filmer och klipp! Vi länkar till dessa från vår hemsida. En del filmer är mer avancerade flygfilmer, annars är det 15 sekfilmerna från Instagram som hamnar här. Pinterest Ren inspirationssida där Bostad&Co samlar på sig bilder, tips och trender. Facebook Google + Facebook är vår främsta och högst prioriterade kanal. Här läggs nya bo- Hit länkas allt från Youtube.

6 Presentation bostäder Här trivs en mästerkock eller naturvän, bland andra! Slingervägen 43 Haverdal 1 plan med källare. 4 rok, 3 sovrum kvm Accepterat utgångspris: kr Kalle Svensson Storgatan 25. Halmstad. Se hela vårt utbud på De hem vi förmedlar återfinns på hemsidan, i sociala medier samt på vanligt förekommande annonsplatser och kanaler. Med målande beskrivningar och en del stämningsfulla bilder utöver de som konkret visar hur bostaden ser ut, vill vi förmedla en känsla av hur det skulle kunna vara att bo just i det här hemmet. Vi får många positiva kommentarer för våra ärliga bilder och trevliga beskrivningar. Beskrivningarna finns att ladda hem från vår hemsida i en pdf vilket ger intressenterna ett snyggt material oavsett egen utskrift eller om de får en tryckt broschyr av oss i handen. I förekommande fall flygfilmar vi bostaden och har detta som komplement till stillbilderna. Oss veterligen var vi faktiskt först i landet med detta. Allt återfinns i sociala medier och på hemsida. De som går förbi vår dörr på Storgatan 25 kan dessutom se vilka hem som förmedlas just nu, då de presenteras på vår tavla där. Vi har under och efter sommaren lagt ner ett stort arbete på att fräscha upp uttryck och layout, vilket vi smugit igång men som nu i höst slår till med full kraft. Ägarlägenhet med 360-graders utsikt Matadorgatan 2

7 Annonser VAPNÖVÄGEN 13 BJÖRKEVIVÄGEN 1 LÅNGÅKERSVÄGEN 5 KÅLLEGRÄND 9 VIOLVÄGEN 5 Förmedlade HAMILTONS VÄG 13 BASTALIDSVÄGEN 15 BRODDESONSGATAN 17 SLÄGGVÄGEN 6 HAGALUNDSV 27D hem SEGLAREGATAN 3 VIGGEN, STUGA 204 KUNGSVÄGEN 30 HÄSTSKON 3 SLÄGGVÄGEN 6 VIGGEN, STUGA 204 BRODDESONSGATAN 17 BRODDESONSGATAN 17 NEPTUNIGATAN 20 Hitta hem med Bostad&Co #bostadco ESAIAS THORÉNS GATA 7 VILSHÄRADS HALLONV 10 WESTERBERGSGATA 2 Premium service är vad Bostad&Co förmedlar! Daniel & Cecilia med familj, mycket nöjda säljare ESPEREDSVÄGEN 20 PERSTORP HÄGGAGÅRD HAMILTONS VÄG 13 BJEREVÄGEN 1A & 1B SLÅTTERVÄGEN 8B LILLEBÄCKSVÄGEN 11 FAMMARPS GRÄND 3 NYCKELVÄGEN 3F MELLBYSTRANDSV 57 KARLBERGSVÄGEN 11 VIGGEN, STUGA 204 TROLLBERGSVÄGEN 1 FRENNARPSVÄGEN 106 KALENDEVÄGEN 7 ENTRÉVÄGEN 5 PALETTGRÄND 5 SÖNDRUMSVÄGEN 44 STRANDÄNGSVÄGEN 30 WESTERBERGSGATA 4 FARTYGSVÄGEN 16 FAMMARPS GRÄND 3 BRODDESONSGATAN 52 FRENNARP BYGATA 122 NISSABOGATAN 3 Bostad&Co förmedlar stor kunskap och förtroende. En trevlig mäklarbyrå med det lilla extra SLÄGGVÄGEN 6 SNÖSTORPSVÄGEN 95Pernilla, mycketsläggvägen nöjd säljare6 FREDRIK WETTERLUNDS V 7B OLYMPIAVÄGEN 7 FURUVÄGEN 14 Kontakta mäklaren - Kalle - för din personliga visningstid 6/9 5 rok - 2 sovrum. 121 kvm. Vån 6 av 6 Acc utg.pris kr. Mån.avg kr Energiprestanda 78 kwh/m² 6 rok - 4 sovrum kvm Accepterat utgångspris kr Energiprestanda 54 kwh/m² Unik och representativ paradvåning med fönster i fyra väderstreck. Fantastisk terrass i soligt läge om hela 38 kvm. Vardagsrum med generös takhöjd som ger en skön rymd. Fri utsikt åt norr! Här bor du med ett unikt läge o rogivande havsutsikt över sanddynor med Hallandsåsen i horisonten. Flexibel planlösning med generösa umgängessytor. Yttertak bytt. Uteplats i söderläge. UNDERBART PÅ NISSASTRAND STRANDNÄRA I HAVERDAL MÖLLEVÄGEN 22 Kontakta mäklaren - Henric - för din personliga visningstid 31/8 Kontakta mäklaren - Kalle - för din personliga visningstid 10/9 samt 12/9 3 rok - 2 sovrum. 95 kvm. Vån 2 av 7 Acc utg.pris kr. Mån.avg kr Energiprestanda 105 kwh/m² 6 rok - 4 sovrum. 191 kvm Accepterat utgångspris kr Energiprestanda 74 kwh/m² Trivsam 3:a belägen på ett mycket tilltalande läge ut mot Torntorget och Nissan! Välskött förening med garage i källaren. Stor möblerbar balkong. Kök och vardagsrum i öppen planlösning. Prydlig enplansvilla med strandnära läge! Ett boende med många mervärden. Planlösning med bra disposition. Stor terrass om ca 70 m² med bästa solläge och inbyggd pool för svalkande bad eller en simtur i jetstrålen. Lättskött trädgård. VILLAKÄNSLA I PÅLSBO Kontakta mäklaren - Henric - för din personliga visningstid 7/9 Bostad&Co Premium: Huset är förbesiktigat och protokoll finns hos mäklaren 3 rok - 2 sovrum. 79 kvm. Acc utg.pris kr. Mån.avg kr Energiprestanda 111 kwh/m² Nu kan vi stolt presentera ett inflyttningsklart enplansboende med villakänsla på populära Pålsbo. Uteplats med markis med morgonsol, inglasat uterum från 2013 med kvällssol, nya ytskikt. Storgatan 25 - bostadco.se - Telefon Hitta hem med Bostad&Co #bostadco SLINGERVÄGEN 43 BETESSTIGEN 2 KARL XI VÄG 23 Anders & Carina, mycket nöjda säljare välanlitade vi varit sedan start. Vi har valt att annonsera under Detta skapar naturligtvis en tryggrubriken Hitta hem med Bostad&Co. I annonsens huvud har vi het för andra som går i tankarna kring att byta bostad! också med våra sociala medierdetsedan skapar en2014! ram och Ovan bostäder är ett symboler. urval av bostäder vi förmedlat starten sommaren Tack alla ni som gjort vår start så fantastisk! I övrigt kan vi nämna att vi väljer en igenkänning som tillåter oss att att annonsera fysiskt i Hallandsvariera uttrycken i annonsen. Vi posten som lokalt förankad tidarbetar främst med två moduler ning, med en journalistkår vi värför att presentera de hem vi har till nar om och vill ska finnas kvar i förmedling just nu. Vi väver därtill Halmstad. in de budskap vi önskar förmedla Andra tidningar vi förekommit i för stunden. under året har har varit Värnamo Nyheter, Dagens Industri, Brus, Överst på denna sida ser vi ett HBK Live och lite andra småannonsnitt ur året 2014 års sista annons. Det är en del av de hem vi ser som stöttar föreningslivet. förmedlat under året, som startavi har också valt att visa annonser de under sommaren! Vi valde att presentera dem på ett uppslag i på Hallandspostens webb och finns Hallandsposten och vi har förstått på Hemnet och Blockets bostadssidor. att annonsen gav en känsla av hur HAVSBRUS I SÖNDRUM/HAVSSIDAN ÖRNÄSVÄEN 79 Kontakta mäklaren - Henric - för din personliga visningstid 31/8 GLIMMERVÄGEN 7 Vi kände oss trygga inför och under vår husförsäljning och kan absolut rekommendera Bostad&Co. GATEHUS 147 HAGALUNDSVÄGEN 26B PARADVÅNING PÅ NISSASTRAND Bostad&Co Premium: Huset är förbesiktigat och protokoll finns hos mäklaren STILIGT I HAVERDAL TILLTALANDE PÅ ALBINSRO Kontakta mäklaren - Kalle - för din personliga visningstid 25/6 samt 27/6 Kontakta mäklaren - Ante - för din personliga visningstid 21/6 4 rok - 3 sovrum kvm. Energiprestanda 114 kwh/m² Accepterat utgångspris kr 6 rok - 4 sovrum kvm. Energiprestanda 38 kwh/m² Accepterat utgångspris kr Med sitt natursköna läge ligger denna trevliga villa granne med golfbana och natur, och det är bara en vacker promenad genom skogen till de salta baden. Trivsam planlösning med vardagsrum där en eldstad värmer kropp och själ. Vardagsrummet ligger i fil med matplatsen som är öppen mot det nyrenoverade köket. Här trivs en mästerkock som gillar att laga mat och ha stora bjudningar! Nytt helkaklat badrum, nytt yttertak, fräsch källare med klinker på golv som utökar boytan. Värmepump luft/vatten står för uppvärmningen. Kom och upplev denna villa på plats - Slingervägen 43 din nya adress? Hemgjord glass, heta after beacher, charmiga shoppingluncher och salta bad - med landsbygden i ryggen och blicken mot stan bor du på cykelavstånd till det mesta när du bor på Albinsro. Denna tvåplansvilla ligger på ett av områdets bästa lägen rent solmässigt och karaktären är något utöver det vanliga. Villan, som är ett Borohus, har en nästan kubisk form och en rakt igenom modern fönstersättning med fint ljusinsläpp samt en generös rymd. Här har man genomgående valt en hög kvalitet på materialvalen, smarta lösningar som optimerar huset samt inte mindre än tre duschrum. BÅTSMANSVÄGEN 16 HEDENTORPSVÄGEN 5 STRANDNÄRA I STENINGE Kontakta mäklaren - Ante - för din personliga visningstid 21/6 4 rok - 3 sovrum kvm Accepterat utgångspris kr Gränsande mot grönska, på en kort promenad från sandstrand och restauranger ligger denna tilltalande enplansvilla i etage - passar såväl för fritidshus som permanentboende. Härlig rymd, golvvärme, tilltagen terrass, braskamin, vidbyggt garage. Storgatan 25 - bostadco.se - Telefon LÄGENHETER PÅ ÖRJANS VALL PORSVÄGEN 10 Kontakta mäklaren - Ante - för din personliga visningstid 14/6 samt 16/6 11 rok - 6 sovrum kvm.energiprestanda 129 kwh/m² Accepterat utgångspris kr I området vid Örjans Vall finner ni här ett vackert teglat och gediget funkishus från 30-talet, med genomgående generösa ytor. De klassiskt öppna och funktionella ytorna och den högre takhöjden om ca 3 meter är talande och tilltalande. Här erbjuds två lägenheter om ca 110 kvm och en vindsvåning om ca 60 kvm. Möjligheten finns därför att bo och njuta av ett tilltaget eget boende, alternativt att nyttja fastigheten som ett flerfamiljsboende! Nuvarande ägare har låtit uppdatera såväl det interiöra som det exteriöra och vi får här en fin känsla av hemtrevnad och trivsel! Genomgående i rummen ligger fiskbensparkett alternativt trägolv. JONSTORP 710 LANTLIGT I ELDSBERGA LÄTTSKÖTT I STENINGE/SKIPÅS Kontakta mäklaren - Ante - för din personliga visningstid 21/6 5 rok - 4 sovrum kvm Accepterat utgångspris kr Energiprestanda 129 kwh/m² Enplansvilla i gott skick, placerad längst in på återvändsgata och med minimal insyn! Uppdaterad villa där intrycket är modernt och tilltalande. Större altandäck i rakt västerläge! Nära pool och tennisbana etc. VÄLKOMMEN ATT HITTA HEM MED OSS! TREVLIG HELG! Kontakta mäklaren - Ante - för din personliga visningstid 14/6 samt 15/6 5 rok - 3 sovrum kvm Accepterat utgångspris kr Tomtstorlek kvm Bo lite avskilt från grannar men ändå inte, njut av en stor trädgårdstomt som gränsar mot åkrar med en fin utsikt över nejderna. Husets stomme är stabil och ordningen god. Garage och stort loft. VILSHÄRADS KRUSBÄRSV 7 ENPLANARE I VILSHÄRAD Kontakta mäklaren - Ante - för din personliga visningstid 14/6 samt 16/6 Bostad&Co Premium: Huset är förbesiktigat och protokoll finns hos mäklaren 3 rok - 2 sovrum kvm Accepterat utgångspris kr Tomtstorlek 816 kvm Hus på lugna gatan som passar ypperligt som ett fritids- alt permanentboende nära hav och strand. Huset är i bra skick, där äldre dateringar gör att man själv kan sätta sin personliga prägel. Storgatan 25 - bostadco.se - Telefon

8 Utskick Jag är stolt över förtroendet att ha fått hjälpa till att förmedla ett större antal lägenheter på Nissastrand och Söder* den senaste tiden! Henric Johansson, fastighetsmäklare Bostad&Co Med lokala utskick i områden där vi förmedlar/förmedlat en bostad, skapar vi en närvaro på marknaden. Det gör att vi når ut till flertalet personer som inte läser tidningen just den dagen vi har annons, eller som inte är aktiva på t ex Hemnet för att hålla sig ajour på marknaden. När man vet om att en bostad i närområdet är till salu kan man rekommendera sina vänner att flytta dit - de vill man ju ha nära! Eller så blir man nyfiken på vad ens eget boende är värt. Kanske är det dags att påbörja en försäljning när intresset är riktat mot området? Vi kompletterar utskicket med en skylt i trädgården eller på ett bostadsrättsfönster för att ingen ska missa att bostaden är till salu, samt att vi visar intressenterna vägen till visningen! Skyltarna i trädgårdarna är våra utklippta figurer. Så vi är högst närvarande, även då vi inte är fysiskt på plats! Dessa skyltar har folk haft mycket roligt åt och med - och vi bjuder gärna på ett skratt! DU SKA FÅ NYA GRANNAR! Hej! Jag har förmedlat en villa i ditt närområde och vill tala om det för dig så att du vet att du ska få nya grannar! Inflytt är planerat till i juni och jag tror säkert att de blir glada om du hälsar dem välkomna! Om du också funderar på att byta bostad kan det vara en idé att göra det nu när uppmärksamheten är riktad åt det här hållet. Kontakta mig om du är intresserad av att veta värdet på din bostad, det kostar ingenting. Du når mig på , eller Bästa hälsningar Kalle Svensson

9 Kampanj: Tid för annat Alla i vår värld har bostadsdrömmar! Vi vill gärna dela dem. När vi startade upp Bostad&Co arbetade vi med orden Hitta hem och Tid. Mitt på vår hemsida skrev vi ner några ledord: Vill du också hitta hem? Vi drivs också av hemlängtan. Kontakta oss så pratar vi bostadsdrömmar! Det ligger mycket i betydelsen av att hitta hem. Rent konkret betyder det att hitta en bostad, men det betyder också att landa och få ro. Alla drivs av den längtan - hemlängtan. Vi ville berätta att det är viktigt för oss och att vi förstår att det är viktigt för våra kunder. Och med att hitta en bostad följer bostadsdrömmarna. De intresserar oss och driver oss. Hittar man hem, hittar man frid och tid att ägna sig åt de andra drömmarna man har, de som inte har med bostadsdrömmarna att göra. Vi vill att man ska kunna koncentrera sig på dem även när man byter bostad, att man kan lita på att mäklaren gör sitt jobb och att man är i trygga händer. Så väcktes vår första kampanj - Tid för annat och tid för drömmar! Eftersom vi sponsrar HBK kändes kopplingen till fotbollen rätt. Barn har ju stora drömmar, drömmar om att få bli Zlatan en dag. Då vill man ju vara där som vuxen, på vägen mot mål.

10 Denna förpackning innehåller bostadsdrömmar. Intas helst till en schyst kopp kaffe eller ett gott te, gärna i sällskap av en mäklare som tar sig tid att lyssna och prata! Kampanj: Bostadsdrömmar Innehåller: Vetemjöl, smör, socker, vaniljsocker, olja, hjortronsalt Bostad&Cos Bostadsdrömmar Våra bostadsdrömmar intas helst till en schyst kopp kaffe eller ett gott te, gärna i sällskap av en mäklare som tar sig tid att lyssna och prata! Välkomna till oss på Storgatan 25. Alla i vår värld har bostadsdrömmar! Vi vill gärna dela dem, och bjuda på dem! Vi ville spinna vidare på att intressenter och säljare ska ta kontakt för att prata bostadsdrömmar samt komma upp till Storgatan 25 för en schyst kopp kaffe. Nu får man även reella drömmar (kakan) till kaffet vilket vi i annonserade brett i tidningar och i på sociala medier. Detta blev en snackis och något som ännu lever kvar hos oss i form av en give-away. Syftet med kampanjen var att väcka nyfikenhet, stärka varumärket med humor, få folk att komma på fika och prata om sina bostadsdrömmar. Vi delade ut drömmar till alla kunder, fint förpackade i en cellofanpåse som deklarerade innehåll och att drömmarna bäst intas tillsammans med en mäklare som tar sig tid och lyssnar. Vi delade också ut drömmar på bomässan där vi stod tillsammans med Handelsbanken i en monter. Och till kakan ville vi ha ett bra kaffe och te, varför vi tog fram ett eget! En naturlig uppföljning på ett bra genomslag. Som partners till kampanjen har vi valt Skånskan och Köpmansgården. Vi vill ha lokalproducerade produkter och arbeta med lokala företag. Nyhet:Bostad&Cos Kaffe-&teblandning Vi ville vara säkra på att både kaffet och teet till våra Bostadsdrömmar var riktigt schyst - så vi skapade en egen blandning med hjälp av Köpmansgården! Välkomna till oss för en kopp på Storgatan 25.

11 Kampanj: #hittahemhstd #hittahemhstd med Bostad&Co Anneli Bjärnhag är supernöjd med sitt nya boende. Vill du också hitta hem? Kontakta oss! #hittahemhstd med Bostad&Co Hjälp varandra att hitta hem genom att använda hashtags och genom att tagga varandra i bostadstips på Facebook! Vill du ha mer hjälp än så att hitta hem? Kontakta oss! I kampanjen hittahemhstd spann vi vidare på vårt Hitta hem med Bostad&Co och kombinerade detta med att vi är den sociala byrån - vi lade sedan ut en bred kampanj i sociala medier och print för att tala om vad vad vi är bra på och vad säljare och köpare drömmer om - att hitta hem! Syftet med kampanjen var att bjuda in folk att vara mer delaktiga i köp- och säljprocessen. Vi ville få folk att berätta om sina drömmar, om bostäder till salu etc för varandra på sociala medier genom att använda hashtagen #hittahemhstd, och på så sätt också hjälpa varandra till ett nytt boende. Vi fotograferade köpare och säljare och bad dem berätta om vad de tycker om Bostad&Co, varför de anlitade byrån, vad de föll för i sin nuvarande bostad etc. Vi vill ju finnas där och hjälpa till när det blir dags att byta bostad. #hittahemhstd hade ambitionerna att väcka ett engagemang hos köpare och säljar men nådde inte riktigt dit vi ville. Den väckte ändå ett intresse - för oss. Som referensmarknadsföring fungerade det nämligen bra - och gör fortfarande. Vi fortsätter med denna i annonser som den där kärleken där vi behåller andemeningen, men ger upp förhoppningarna i att skapa en välanvänd #. Den där kärleken... #bostadco Plötsligt händer det. Man ser en tegelvägg, blir kär. Tänker Där måste vi bo. Man köper lägenheten, packar ihop sina teburkar och tar med sig katten. Säljer bostaden man bor i. Som Daniel & Catharina gjorde! Tack för att vi fick dela hela er bostadsresa! /Bostad&Co Du hittar oss i HBKs nätverk eller på Storgatan 25 - bostadco.se

12 Kampanj: Vi vinner i längden Våra mäklare mäter minst 195 cm i strumplästen. Det kan ingen annan mäklarbyrå skryta med i stan. Vi vinner i längden. Man kan ju läsa detta på fler sätt än att vi är långa, men skryt ligger inte för oss. De här annonserna och inläggen i våra sociala medier var en del i en kampanj där vi presenterade oss själva. Vi passade också på att berätta om vår idrottsbakgrund, där Ante är känd som handbollsspelare och profil i Drott, Henric spelat volleyboll i Halmstad-Hylte, Kalle varit cyklist på elitnivå och Linda varit elitspelare i bowling. Jessika är ingen elitspelare i något alls, så just den här vinklingen kommer vi nog inte att få se igen.. Så här löd en annons: Med tre erfarna mäklare över 195 cm i strumplästen på kontoret kan vi lugnt påstå att vi vinner i längden! Vi som driver och arbetar på Bostad&Co är ett väl sammansvetsat team som alla har idrottslig bakgrund med allt det innebär. Vi är sportsliga, drivna och värnar alltid om laget. Vill du ingå i vårt lag i egenskap av säljare eller köpare är du alltid välkommen förbi på en kopp kaffe och prata bostadsdrömmar! För att stärka varumärket har vi också gjort bussreklam. Här ville vi visa upp oss och tala om för alla var man hittar hos. Följ oss tyckte vi var extra kul på baksidan av en buss... Hej! Vi gillar dig. Följ oss! <3 #bostadco Storgatan 25 - bostadco.se - Telefon

13 Sponsorskap&nätverk Bostad&Co gillar att nätverka. Vi är sociala och gillar att hjälpa till. Det är en förutsättning när man är mäklare i en liten stad eftersom boende är något som engagerar oss alla. Bostadsfrågor dyker upp i kön i matvaruaffären, eller när man ser en match från läktaren. Eftersom vi alla har en fot i idrottens värld, med egna erfarenheter och med barn i den, vet vi vikten av att stötta föreningslivet. Här vill vi gärna göra en större insats framöver, kanske framför allt när det kommer till ungdomsidrotten. Utöver att vi naturligt rör oss ute bland folk, söker vi gärna upp olika gemenskaper och olika nätverk. Du hittar oss bland annat på Marknadsföreningen i Hallands frukostklubb, Halmstads Näringslivs Guldfrukost, Halmias Executive Club, Drotts nätverk och Kings Club samt HBKs nätverk. Vi sponsrar dessa klubbar samt Halmstad Frigymnaster.

14 <3 Då och då skickar vi ut en hälsning till de som följer oss i olika kanaler. Det kan vara till alla hjärtans dag, jul, midsommar mm. Vi passar på att tacka de som gillar oss för uppmärksamhet och stöd. Detta gör vi både på webben och i tidningsannonserna. Vi tycker också om att uppmärksamma våra uppdragsgivare, köpare och samarbetspartners genom att bjuda in till aktiviteter. Sådana har varit invigningsfesten, glöggminglet, after worken, tårtkalaset då vi fyllde ett, HBK-matcherna... Nästa del av hur vi visar vår uppskattning är våra give-aways. Här har vi givit bort allt från isskrapor till de tidigare nämnda Bostadsdrömmarna och kaffe/te. Våra sommargive-aways har varit extra kul och blivit snackisar: Badbollarna på stranden och Hotel Tylösands After Beach uppmärksammades och uppskattades och årets badlakan har resulterat i att vi fått bilder från alla möjliga håll på olika stränder och andra platser klädda i våra handdukar! Och folk har hört av sig för att få köpa en! Kul tycker vi! God jul& Gott nytt år

15 SUMMERING Efter dryga året med intensivt marknadsarbete kan vi konstatera att vi är nöjda med vad vi åstadkommit så här långt! för vårt fina material, den känsla det ger, hur fint vi knyter ihop den röda tråden och så vidare. Att bygga upp ett varumärke från grunden, utan en kedjas marknadsavdelning och resurser är ingen lätt match. Vi har arbetat hårt och lyckats imponera på marknadsfolk, uppdragsgivare, intressenter och samarbetspartners, som alla överöser oss med beröm Att vi sedan tagit marknadsandelar som placerar oss som tredje största* mäklarbyrå i stan på bara ett år samt har en stark stabil ekonomi, ser vi som ett tecken på att vi är på rätt väg. *Registrerade lagfarter

www.perboquist.se För visningstider och mer information besök vår hemsida

www.perboquist.se För visningstider och mer information besök vår hemsida Underbart läge Äspö/Södra Finnö Vid vattnet med stort altandäck och brygga ligger detta trevliga hus i mycket gott skick. 61+20 kvm. 4 rum och kök. Året runt vatten, dusch och vattentoalett. Friköpt tomt

Läs mer

FRÖSAKULL. Kvarteret Havsporten 24 LÄGENHETER I HALMSTAD. 130805_bofakta_frosakull.indd 1 2013-08-28 14:44:20

FRÖSAKULL. Kvarteret Havsporten 24 LÄGENHETER I HALMSTAD. 130805_bofakta_frosakull.indd 1 2013-08-28 14:44:20 FRÖSAKULL Kvarteret Havsporten 24 LÄGENHETER I HALMSTAD 130805_bofakta_frosakull.indd 1 2013-08-28 14:44:20 Välkommen till Frösakull! I Frösakull, Tylösands närmsta granne, ligger Kv Havsporten idylliskt

Läs mer

Exklusiv medelhavsinspirerad 3:a i Kista

Exklusiv medelhavsinspirerad 3:a i Kista Objektbeskrivning Exklusiv medelhavsinspirerad 3:a i Kista Stockholm, Kista Sorögatan 117 Boarea: 80 m 2 Avgift: Utgångspris: 4 100 kr 1 500 000 kr Budgivning e-bud: Ange objektnr 639 -använd länken i

Läs mer

Välkommen till vår visningshelg 12-13 maj!

Välkommen till vår visningshelg 12-13 maj! sjötomter sökes! För kunders räkning söker vi bebyggda alt. obebyggda sjötomter i Östersund med närområde. Välkommen till vår visningshelg 12-13 maj! Renoverad källare med Nivell-system VALLA NORRA - SIGURDS

Läs mer

Minnet bästa läget centralt på Väster

Minnet bästa läget centralt på Väster Minnet bästa läget centralt på Väster Stadsdelen Väster från ovan. Från Minnet tar du dig snabbt in till city. Lummigt och lugnt på Regementsgatan. Nytt boende i gammal stadsdel I utkanten av Väster, med

Läs mer

Central 1: i Lund 40 kvm

Central 1: i Lund 40 kvm Objektbeskrivning Central 1: i Lund 40 kvm Flormansgatan 8, Lund Boarea: 40 m 2 Avgift: Utgångspris: 1911 kr inkl värme 855 000 kr Budgivning e-bud: Ange objektnr. 525. Använd länken i annonsen. Ansvarig

Läs mer

Brf lomma läge Bofakta 6,2. takhöjd

Brf lomma läge Bofakta 6,2. takhöjd Brf lomma läge Bofakta 6,2 takhöjd Lägenheter Etapp 2 Fladängskolan Bilden är en illustration. Avvik Välkommen till Lomma Läge Höje å Som alltid när vi utvecklar bostäder, väljer vi ut de bästa adresserna

Läs mer

b r f v i t s i p p a n e k h a g a f a l k e n b e r g Litet hus litet pris d e s i g n h e l h e t t r y g g h e t p r i s v ä r t

b r f v i t s i p p a n e k h a g a f a l k e n b e r g Litet hus litet pris d e s i g n h e l h e t t r y g g h e t p r i s v ä r t b r f v i t s i p p a n e k h a g a f a l k e n b e r g Litet hus litet pris d e s i g n h e l h e t t r y g g h e t p r i s v ä r t Villalägenhet 74 Med husens sammanhängande vardagsrum och kök är utrymmena

Läs mer

östra stranden Halmstad Södra Väret 133

östra stranden Halmstad Södra Väret 133 östra stranden Halmstad Södra Väret 133 Superfräscht fritidshus på Östra Stranden! Här är det bara att flytta rakt in och bo året om. Eller så har du ett av Halmstads finaste fritidshus. Lättskött tomt

Läs mer

Ditt boende i centrum. Brf Väktaren

Ditt boende i centrum. Brf Väktaren Ditt boende i centrum. Brf Väktaren www.gbjbygg.se När du vill vara riktigt nära. GRAFISK PROFIL VÄXJÖ VÄRNAMO GÖTEBORG Kv Väktaren En oas mitt i Värnamo! I KVARTERET VÄKTAREN PÅ FLINTGATAN mitt i centrala

Läs mer

En ovanligt fantastisk adress.

En ovanligt fantastisk adress. S a n n e g å r d e n residens - En ovanligt fantastisk adress. Som på Manhattan fast hemma i Göteborg. Bilden är en illustration. Avvikelser mot slutligt utförande kan förekomma. En vacker fasad på en

Läs mer

etvab fastigheter www.etvab.nu 00468966545

etvab fastigheter www.etvab.nu 00468966545 Nerja Torrox Costa - Torrox charmigt vackert - unikt! Vi är specialiserade på bra lägen till bra priser! Nyproduktion med olika lägen och boenden från 95.000 Svensk registrerad fastighetsmäklare etablerad

Läs mer

Stutaliden 17. www.hemverket.se - Sida 1 av 6

Stutaliden 17. www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Län Halland Gatuadress Kommun Kungsbacka Storlek 6.0 rum (5 sovrum) / 158 m² Område Palta Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Välskött och välplanerat kedjehus

Läs mer

Dags att välja lägenhet

Dags att välja lägenhet Önneröd Dags att välja lägenhet För en tid sedan anmälde du ditt intresse till Härryda kommun för vårt nybyggnadsprojekt i Önneröd, Landvetter, där vi bygger 30 lägenheter enligt IKEA och Skanskas gemensamma

Läs mer

Penthouse. LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN JM AB 2012 Med reser vation för ändringar och eventuella tr yckfel

Penthouse. LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN JM AB 2012 Med reser vation för ändringar och eventuella tr yckfel Penthouse 6 JM AB 2012 Med reser vation för ändringar och eventuella tr yckfel Penthouse Penthouse nr våning r.o.k boyta terrass sid 5101 98 62 8 9 6101 98 65 40 41 41401 4 4 125 74+10 42 4 71401 4 4 14

Läs mer

LINDALLÉN 39. Lindallén 39, 269 34 Båstad. Belägen i Båstad kommun, Båstad-Östra Karup församling. Skattesats 32,55.

LINDALLÉN 39. Lindallén 39, 269 34 Båstad. Belägen i Båstad kommun, Båstad-Östra Karup församling. Skattesats 32,55. LINDALLÉN 39 Beskrivning Vacker skånelänga på västers paradgata På fashionabla västra Båstad med eftertraktad adress längs områdets paradgata ligger denna mycket tilltalande vinkelvilla i charmig skånelängastil

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Furutorpsgatan 28

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Furutorpsgatan 28 Län Skåne Gatuadress Kommun Helsingborg Storlek 3.0 rum / 79.5 m² Område Söder Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Nu har du möjlighet att förvärva denna

Läs mer

Arkitektritad 1½-plansvilla med bra planslösning.

Arkitektritad 1½-plansvilla med bra planslösning. Objektbeskrivning Arkitektritad 1½-plansvilla med bra planslösning. Dunhammarvägen 34, Asarum, Korpadalen Boarea: 156 m 2 (biarea 49m 2 ) Tomtarea: 865 m 2 Utgångspris: 1 650 000 kr Budgivning e-bud: Ange

Läs mer

Objektbeskrivning. 1 rum och kök Mysig etta med havsutsikt. Karl Gerhards Väg 25, Saltsjöbaden, Nacka. Boarea: 28 m 2

Objektbeskrivning. 1 rum och kök Mysig etta med havsutsikt. Karl Gerhards Väg 25, Saltsjöbaden, Nacka. Boarea: 28 m 2 Objektbeskrivning 1 rum och kök Mysig etta med havsutsikt, Saltsjöbaden, Nacka Boarea: 28 m 2 Månadsavgift: Utgångspris: 1 528 kr 595 000 kr Ansvarig mäklare: Göran Sundberg Mobil: 070-319 99 69 Mail:

Läs mer

Stora Timrarö. Etapp 1 är nu inflyttningsklart med två nyckelfärdiga hus och det är fler spännande skärgårdshus under produktion.

Stora Timrarö. Etapp 1 är nu inflyttningsklart med två nyckelfärdiga hus och det är fler spännande skärgårdshus under produktion. Stora Timrarö Välkommen ut till den vackra skärgårdsön Stora Timrarö i Stockholms norra skärgård, endast en timme bort från centrala Stockholm. Här erbjuds ett unikt skärgårdsboende med fantastisk natur

Läs mer

PROSPEKT MEDIAS HANDBOK

PROSPEKT MEDIAS HANDBOK PROSPEKT MEDIAS HANDBOK 1 INNEHÅLLSFÖRTECKNING INLEDNING 3 FACEBOOK 4-5 INSTAGRAM 6-7 TWITTER 8-9 LINKEDIN 10 YOUTUBE 11 2 INLEDNING Idag är sociala medier ett måste i ett företags mediemix. Det har blivit

Läs mer

Mjuklandning i ditt nya hem

Mjuklandning i ditt nya hem INNEHÅLL Mjuklandning i ditt nya hem...3 Linköping - en stad i förändring...5 Gottfridsberg - en plats nära hjärtat...6 Livskvalitet för många smaker...7 Därför bor du bättre hos oss... 10 Mjuklandning

Läs mer

Södercentrum 44.5 kvm 2 r o k. Mysig tvåa på lugnt & populärt läge.

Södercentrum 44.5 kvm 2 r o k. Mysig tvåa på lugnt & populärt läge. Södercentrum 44.5 kvm 2 r o k Mysig tvåa på lugnt & populärt läge. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa hem. Vi vill att du ska

Läs mer

Täljstenen 75 kvm 3 r o k. Bostad på bottenvåning med uterum och egen täppa!

Täljstenen 75 kvm 3 r o k. Bostad på bottenvåning med uterum och egen täppa! Täljstenen 75 kvm 3 r o k Bostad på bottenvåning med uterum och egen täppa! Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa hem. Vi vill att

Läs mer

Representativt kontor. Rumsindelat. Garage i huset. Nacka Strand. Augustendalstorget 3, plan 6, 622 kvm

Representativt kontor. Rumsindelat. Garage i huset. Nacka Strand. Augustendalstorget 3, plan 6, 622 kvm Rumsindelat Representativt kontor Garage i huset Nacka Strand Augustendalstorget 3, plan 6, 622 kvm LOKALEN Representativt kontor centralt i området Kontorsyta 622 kvm Antal arbetsplatser 30 arbetsplatser

Läs mer

Färjestaden 117.1 kvm 5 r o k. Bästa läget i området. Precis vid kanten till Kalmarsund. Tre badrum, en uteplats och balkong.

Färjestaden 117.1 kvm 5 r o k. Bästa läget i området. Precis vid kanten till Kalmarsund. Tre badrum, en uteplats och balkong. Färjestaden 117.1 kvm 5 r o k Bästa läget i området. Precis vid kanten till Kalmarsund. Tre badrum, en uteplats och balkong. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner

Läs mer

BRUNNBY PARK SKOGSGLÄNTAN

BRUNNBY PARK SKOGSGLÄNTAN BRUNNBY PARK SKOGSGLÄNTAN VÄLKOMMEN TILL BRUNNBY PARK. Här bor du i ett lugnt område nära naturen. Parkmiljön med uppväxt grönska, träd som blommar om våren och de bevarade stengärdsgårdarna gör det lätt

Läs mer

Bergkristallsgatan 44

Bergkristallsgatan 44 Bergkristallsgatan 44 Tynnered, Göteborg Ansvarig mäklare Fastighetsmäklare Att arbeta med människor är något jag trivs med och har erfarenhet av. RUM: 3 rum + Kök TYP: Lägenhet 031-7344950 BOAREA: 77

Läs mer

Nya Finlandshusen. etapp 1 pråmgatan 3

Nya Finlandshusen. etapp 1 pråmgatan 3 etapp 1 pråmgatan 3 Nya Finlandshusen 32 moderna bostäder nära centrum och mitt i naturen invid Tivoliparken och Helge å, i första hand avsedda för sökande över 60 år. Området nära till allt Att bo centralt

Läs mer

JÄRNVÄGSGATAN 80 24 NYPRODUCERADE HYRESLÄGENHETER FASAD MOT JÄRNVÄGSGATAN

JÄRNVÄGSGATAN 80 24 NYPRODUCERADE HYRESLÄGENHETER FASAD MOT JÄRNVÄGSGATAN JÄRNVÄGSGATAN 80 24 NYPRODUCERADE HYRESLÄGENHETER FASAD MOT JÄRNVÄGSGATAN INTERIÖR Lägenheterna är modernt designade med öppen planlösning, stora ljusinsläpp och generösa balkonger och uteplatser. Färgskalan

Läs mer

Län Värmland Gatuadress Kanotvägen 10 Kommun Arvika Storlek 5 rum (2 sovrum) / 128,3 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Värmland Gatuadress Kanotvägen 10 Kommun Arvika Storlek 5 rum (2 sovrum) / 128,3 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Värmland Gatuadress Kommun Arvika Storlek 5 rum (2 sovrum) / 128,3 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Underbart läge med en utsikt man aldrig får nog av. Vill man ha närhet till vatten

Läs mer

Kastetvägen 34. Län Västra Götaland Gatuadress Kastetvägen 34 Kommun Uddevalla Storlek 5.0 rum (4 sovrum) / 134 m². Tillträde tidigast

Kastetvägen 34. Län Västra Götaland Gatuadress Kastetvägen 34 Kommun Uddevalla Storlek 5.0 rum (4 sovrum) / 134 m². Tillträde tidigast Län Västra Götaland Gatuadress Kommun Uddevalla Storlek 5.0 rum (4 sovrum) / 134 m² Område Sund västra Uddevalla Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Detta

Läs mer

Södercentrum 72 kvm 3 r o k. Bottenvåning på gaveln med inglasat uterum

Södercentrum 72 kvm 3 r o k. Bottenvåning på gaveln med inglasat uterum Södercentrum 72 kvm 3 r o k Bottenvåning på gaveln med inglasat uterum Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa hem. Vi vill att du

Läs mer

Modernt formspråk. och traditionell livsstil i skön förening

Modernt formspråk. och traditionell livsstil i skön förening Modernt formspråk och traditionell livsstil i skön förening Högt uppe på klipporna i Göteborgs norra skärgård och med en vidunderlig utsikt över havet ligger ett av Vallsjöhus senaste byggprojekt. Tio

Läs mer

Objektbeskrivning. 3 rum och kök 87.5 kvm på Östermalm, med låg avgift. Tredalagatan 15 C, Kristianstad. Boarea: 87,5 m 2

Objektbeskrivning. 3 rum och kök 87.5 kvm på Östermalm, med låg avgift. Tredalagatan 15 C, Kristianstad. Boarea: 87,5 m 2 Objektbeskrivning 3 rum och kök 87.5 kvm på Östermalm, med låg avgift Boarea: 87,5 m 2 Månadsavgift: Utgångspris: 2 774 kr 849 000 kr Ansvarig mäklare: Göran Sundberg Mobil: 070-319 99 69 Mail: goran.sundberg@privatmaklaren.se

Läs mer

Söndrum, Halmstad. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! Tidlösa moderna radhus som knyter an till den svenska byggnadstraditionen.

Söndrum, Halmstad. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! Tidlösa moderna radhus som knyter an till den svenska byggnadstraditionen. www.karnhem.se Foto: Hovs By, Växjö Söndrum, Halmstad Tidlösa moderna radhus som knyter an till den svenska byggnadstraditionen. Nära till Centrum, 5 km Skolor F-9, 1 km Vårdcentral, 300 m Närbutik, 900

Läs mer

BRIGGEN 4. hyreslägenheter, Malmö FAKTABLAD. Briggen 4 lägenheter, Västra Hamnen, Malmö. T o r n a h e m

BRIGGEN 4. hyreslägenheter, Malmö FAKTABLAD. Briggen 4 lägenheter, Västra Hamnen, Malmö. T o r n a h e m BRIGGEN 4 hyreslägenheter, Malmö FAKTABLAD Västra Kanalgatan 1 211 41 Malmö telefon: 040-12 64 00 BESKRIVNING Fastighets AB Riggenhus bygger 37 lägenheter i det nya bostadsområdet Fullriggaren i Västra

Läs mer

Figeholm Konferens. Välkommen till. Figeholm Konferens

Figeholm Konferens. Välkommen till. Figeholm Konferens Figeholm Konferens Välkommen till Figeholm Konferens En familjär känsla Många gäster bor under långa perioder här. Därför känns det viktigt för oss att vi kan skapa en familjär känsla >>> Figeholm konferens

Läs mer

Bonusboende För ett enklare liv

Bonusboende För ett enklare liv Bonusboende För ett enklare liv Kom hem till lite extra trygghet och gemenskap Oavsett var i livet du befinner dig vill vi att du ska känna hemlängtan. Våra bonusboenden erbjuder både det och den där extra

Läs mer

HONUNGSVÄGEN. 3 495 000 kr

HONUNGSVÄGEN. 3 495 000 kr HONUNGSVÄGEN 3 495 000 kr 2 HONUNGSVÄGEN Välkommen till Honungsvägen Balticgruppen presenterar dessa synnerligt trevliga villor i två plan med generösa ytor och tilltalande planlösning. Genomgående hög

Läs mer

LJUNGBYHOLMSVÄGEN 70

LJUNGBYHOLMSVÄGEN 70 LJUNGBYHOLMSVÄGEN 70 Beskrivning Lantligt läge på charmig tomt Belägen på mycket charmig tomt strax utanför Förslöv finner man denna bostad i behov av upprustning. Bostaden omfattar vardagsrum, kök, wc/dusch

Läs mer

Välkomna till. Ask Fastighetsförmedling! Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning och värdering. Bråhögsplatsen 5 i Staffanstorp. Kunskap & Engagemang

Välkomna till. Ask Fastighetsförmedling! Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning och värdering. Bråhögsplatsen 5 i Staffanstorp. Kunskap & Engagemang Välkomna till Kunskap & Engagemang Ask Fastighetsförmedling! Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning och värdering. Bråhögsplatsen 5 i 046 25 75 75 Jämför med oss innan du väljer mäklare! Våra erfarna

Läs mer

ett enkelt köp! Ekudden park radhus Län: Västra Götaland Kommun: mariestad Datum 2013-09-02

ett enkelt köp! Ekudden park radhus Län: Västra Götaland Kommun: mariestad Datum 2013-09-02 ett enkelt köp! Ekudden park radhus Län: Västra Götaland Kommun: mariestad Datum 2013-09-02 Vi bygger hus som tål livet Vi vet att en bra hemkänsla är något av det viktigaste som finns. Det är hemma familjemiddagar,

Läs mer

Steffens väg 709. Län Värmland Gatuadress Steffens väg 709 Kommun Karlstad Storlek 6.0 rum (4 sovrum) / 160 m² Område. Tillträde tidigast

Steffens väg 709. Län Värmland Gatuadress Steffens väg 709 Kommun Karlstad Storlek 6.0 rum (4 sovrum) / 160 m² Område. Tillträde tidigast Län Värmland Gatuadress Kommun Karlstad Storlek 6.0 rum (4 sovrum) / 160 m² Område Sjönära, Edsgatan Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Villa med vacker

Läs mer

BOSTADSRÄTT - BREVIK - ACCEPTPRIS: 2 250 000:-

BOSTADSRÄTT - BREVIK - ACCEPTPRIS: 2 250 000:- BOSTADSRÄTT - BREVIK - ACCEPTPRIS: 2 250 000:- Bekvämt boende! Lägenhet med ljust och generöst vardagsrum med utgång till inglasad balkong med sjöglimt. Ljust kök med rejäl plats för matbord. Ett sovrum

Läs mer

Bra takhöjd. Effektivt. Flexibel. Kista Entré. Knarrarnäsgatan 7, våning 4, 894 kvm

Bra takhöjd. Effektivt. Flexibel. Kista Entré. Knarrarnäsgatan 7, våning 4, 894 kvm Bra takhöjd Effektivt Flexibel Kista Entré Knarrarnäsgatan 7, våning 4, 894 kvm LOKALEN Effektiv lokal med en takhöjd på hela 3,35 meter Kontorsyta 894 kvm Antal arbetsplatser 50-75 Yteffektivt, ljust

Läs mer

Köpingsvik - Kolstad 89 kvm. Oerhört välskött hus på stor tomt i attraktivt läge.

Köpingsvik - Kolstad 89 kvm. Oerhört välskött hus på stor tomt i attraktivt läge. Köpingsvik - Kolstad 89 kvm Oerhört välskött hus på stor tomt i attraktivt läge. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa hem. Vi vill

Läs mer

Västra Gatuadress Helgdagsgatan 18 Götaland Kommun Göteborg Storlek 7 rum (6 sovrum) / 156 m² Tillträde tidigast

Västra Gatuadress Helgdagsgatan 18 Götaland Kommun Göteborg Storlek 7 rum (6 sovrum) / 156 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Göteborg Storlek 7 rum (6 sovrum) / 156 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Det bästa är läget! Längst upp på gatan, återvändsgata, trädgården och närheten

Läs mer

Välkommen till Brf Tomteberget, Lerum

Välkommen till Brf Tomteberget, Lerum Välkommen till Brf Tomteberget, Lerum Nyproduktion bostadsrätter På populära Tomteberget i Lerum kommer att uppföras ett nytt bostadsprojekt. Totalt byggs tre stadsvillor med 33 bostadsrättslägenheter

Läs mer

Bekymmerslöst boende i lugnt område Gavelradhus Kista Adress: Århusgatan 6 Budstart: 2.995.000 kr. Byggår: 1980 Kontakt: 0720-02 35 33

Bekymmerslöst boende i lugnt område Gavelradhus Kista Adress: Århusgatan 6 Budstart: 2.995.000 kr. Byggår: 1980 Kontakt: 0720-02 35 33 notar bostad Bekymmerslöst boende i lugnt område Gavelradhus Kista Århusgatan 6 2.995.000 kr Rum: 5 + kök 142 kvm 1980 0720-02 35 33 Söndag 2/10 13.00-14.00 Måndag 3/10 18.30-19.15 3:a Vasastan Upplandsgatan

Läs mer

BRUNNBY PARK SKOGSBRYNET

BRUNNBY PARK SKOGSBRYNET BRUNNBY PARK SKOGSBRYNET VÄLKOMMEN TILL BRUNNBY PARK I Brunnby Park bor du behagligt och lugnt i natursköna omgivningar. Parkmiljön med uppväxt grönska, träd som blommar om våren och de bevarade stengärdsgårdarna

Läs mer

Sörbyängens nya kvarter nära natur och cityliv. Välkommen till Brf Söderängarna 2, Örebro

Sörbyängens nya kvarter nära natur och cityliv. Välkommen till Brf Söderängarna 2, Örebro Sörbyängens nya kvarter nära natur och cityliv Välkommen till Brf Söderängarna 2, Örebro Välkommen till Sörbyängen Nära till café- och restaurangliv i Örebro Har det blivit dags att flytta ihop, planera

Läs mer

HONUNGSVÄGEN. 3 695 000 kr

HONUNGSVÄGEN. 3 695 000 kr HONUNGSVÄGEN 3 695 000 kr 2 HONUNGSVÄGEN Välkommen till Honungsvägen Balticgruppen presenterar dessa synnerligen trevliga och väldisponerade Atriumhus i barnvänligt område på Umedalen. Husen bjuder på

Läs mer

HONUNGSVÄGEN. Rymligt kedjehus!

HONUNGSVÄGEN. Rymligt kedjehus! HONUNGSVÄGEN Rymligt kedjehus! 2 HONUNGSVÄGEN Välkommen till Honungsvägen Balticgruppen presenterar detta synnerligt trevliga kedjehus i två plan med generösa ytor och tilltalande planlösning. Genomgående

Läs mer

Beddingestrand. Ängssyrevägen 3. Ett arkitektritat stenhus från dast ab

Beddingestrand. Ängssyrevägen 3. Ett arkitektritat stenhus från dast ab Beddingestrand Ängssyrevägen 3 Ett arkitektritat stenhus från dast ab några minuter från stranden dast ab säljer ett unikt arkitektritat stenhus på bästa läge i Beddingestrand. Låt dig inspireras av tomtens

Läs mer

Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum

Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum FRESTA Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum Prisvärda och ljusa bostadsrätter med ljust läge några minuter från Sollentuna Centrum. Nära vatten och grönska precis bredvid det

Läs mer

RÖJELGRÄND 8. Röjelgränd 8, 269 76 Torekov. Belägen i Båstad kommun, Torekov församling. Skattesats 32,55.

RÖJELGRÄND 8. Röjelgränd 8, 269 76 Torekov. Belägen i Båstad kommun, Torekov församling. Skattesats 32,55. RÖJELGRÄND 8 Beskrivning Populärt sommarboende vid Torekovs GK Ett stenkast från Torekovs Golfklubb ligger detta lättsköta Finnbohus i lugnt och naturnära område. Enplansbostaden har uteplats mot väster,

Läs mer

Modernt BOSTADSHUS i 1,5 plan i populärt bostadsområde på Ottefågelvägen i Kalmarnäs

Modernt BOSTADSHUS i 1,5 plan i populärt bostadsområde på Ottefågelvägen i Kalmarnäs Köpmansgatan 12, 22 100 Mariehamn Tel. 018-23510, 018-23507 Modernt BOSTADSHUS i 1,5 plan i populärt bostadsområde på Ottefågelvägen i Kalmarnäs Presentation Modernt, rejält och välbyggt bostadshus med

Läs mer

Län Södermanland Gatuadress Uppåkravägen 22 Kommun Gnesta Storlek 4 rum (2 sovrum) / 116 m² Område Vackerby Tillträde tidigast

Län Södermanland Gatuadress Uppåkravägen 22 Kommun Gnesta Storlek 4 rum (2 sovrum) / 116 m² Område Vackerby Tillträde tidigast Län Södermanland Gatuadress Kommun Gnesta Storlek 4 rum (2 sovrum) / 116 m² Område Vackerby Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lantligt boende med närhet till miljonstad! Nära till strövområden

Läs mer

Centralt lugn lägenhet säljes till acceptpris. Lokföraregatan 17B, Lund, Väster

Centralt lugn lägenhet säljes till acceptpris. Lokföraregatan 17B, Lund, Väster Visningsmaterial Centralt lugn lägenhet säljes till acceptpris Lokföraregatan 17B, Lund, Väster Boarea: 54 m2 Avgift: 3 032 kr Pris: 1 450 000 kr Acceptpris Länk för budgivning finns i annonsen budnyckel

Läs mer

NYRENOVERAT SEXTIOTAL MED UTSIKT. Södertull, Södra Tullgatan 3

NYRENOVERAT SEXTIOTAL MED UTSIKT. Södertull, Södra Tullgatan 3 NYRENOVERAT SEXTIOTAL MED UTSIKT Södertull, Södra Tullgatan 3 3 Nyrenoverat på Södertull I ett av Malmö Citys bästa lägen kan vi erbjuda effektiva och representativa kontorslokaler i ett klassiskt sextiotalshus

Läs mer

Södra området 78.5 kvm 3 r o k. Öppen planlösning och ett insynsskyddat läge. Bredband, TV och telefoni ingår i mån.avgift.

Södra området 78.5 kvm 3 r o k. Öppen planlösning och ett insynsskyddat läge. Bredband, TV och telefoni ingår i mån.avgift. Södra området 78.5 kvm 3 r o k Öppen planlösning och ett insynsskyddat läge. Bredband, TV och telefoni ingår i mån.avgift. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner

Läs mer

JÄRNVÄGSGATAN 22. Järnvägsgatan 22, 269 62 Grevie. Belägen i Båstad kommun, Förslöv-Grevie församling. Skattesats 32,50.

JÄRNVÄGSGATAN 22. Järnvägsgatan 22, 269 62 Grevie. Belägen i Båstad kommun, Förslöv-Grevie församling. Skattesats 32,50. JÄRNVÄGSGATAN 22 Beskrivning Renoverad 30-talsvilla med högt läge och ljuvlig tomt Längs Järnvägsgatan i Grevie samhälle ligger detta karaktärsfulla hus från 30-talet med högt läge och härlig tomt. Huset

Läs mer

DET BÄSTA AV TVÅ VÄRLDAR

DET BÄSTA AV TVÅ VÄRLDAR DET BÄSTA AV TVÅ VÄRLDAR Ett nytt skräddarsytt hus med charmen hos ett gammalt. Det var Ann-Sofie och Johan Lyckows önskemål när familjen växte. När de gick på visningar föll valet snabbt på Trivselhus.

Läs mer

Bra takhöjd. Effektivt. Flexibel. Kista Entré. Knarrarnäsgatan 7, våning 4, 800 kvm

Bra takhöjd. Effektivt. Flexibel. Kista Entré. Knarrarnäsgatan 7, våning 4, 800 kvm Bra takhöjd Effektivt Flexibel Kista Entré Knarrarnäsgatan 7, våning 4, 800 kvm LOKALEN Effektiv lokal med en takhöjd på hela 3,35 meter Kontorsyta 800 kvm Antal arbetsplatser 45 62 Yteffektivt, ljust

Läs mer

K R O N G Å R D S R I N G E N 6 C Ö R N Ä S E T

K R O N G Å R D S R I N G E N 6 C Ö R N Ä S E T K R O N G Å R D S R I N G E N 6 C Ö R N Ä S E T ADRESS OMRÅDE KOMMUN BOSTADSTYP BOAREA ANTAL RUM PRIS Krongårdsringen 6c Örnäset Luleå Bostadsrätt 51 kvm 2 rum & kök 595 000 SEK Välunderhållen 2:a om cirka

Läs mer

Jubileum. Lusthusen TORSJÖ BERGVIK UTTRINGE

Jubileum. Lusthusen TORSJÖ BERGVIK UTTRINGE Jubileum Lusthusen TORSJÖ BERGVIK UTTRINGE Lusthus visst låter det vackert! Hus med plats för lust, skapade med lust. Inspirationen från de klassiska grosshandlarvillorna är tydlig. Rötterna finns i förra

Läs mer

GAVELLÄGENHET i arkitektritat hus med inglasad balkong mot väster på Solberget, Jomala

GAVELLÄGENHET i arkitektritat hus med inglasad balkong mot väster på Solberget, Jomala GAVELLÄGENHET i arkitektritat hus med inglasad balkong mot väster på Solberget, Jomala Presentation Stilfullt inredd gavellägenhet med modern och kvalitativ inredning om 3 R+K (83 m 2 ) samt stor inglasad

Läs mer

Sandelsgatan 14. Sandelsgatan 14. www.hemverket.se - Sida 1 av 16

Sandelsgatan 14. Sandelsgatan 14. www.hemverket.se - Sida 1 av 16 Län Stockholm Gatuadress Kommun Stockholm Storlek 3 rum (2 sovrum) / 75 m² Område Nedre Gärdet Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Uteplats i söderläge mot inhägnad innergård med inglasad balkongdel.

Läs mer

NYA BJÖRKHAGA. Österåkers kommun, med Åkersberga som centralort, är kommunen där vacker roslagsnatur möter skärgård i skön harmoni.

NYA BJÖRKHAGA. Österåkers kommun, med Åkersberga som centralort, är kommunen där vacker roslagsnatur möter skärgård i skön harmoni. NYA BJÖRKHAGA Nu erbjuder Willa Nordic dig möjligheten att bo i ett modernt, nybyggt hus, nära vacker natur, svampskogar, ängar och stora rekreationsområden. Husens moderna formspråk, materialval och färgsättning

Läs mer

A1 Fasad mot 1:100 A3 Fasad mot 1:100. Sovrum 30. Sovrum 930 55 JÖRN. 8,2 m2. Rev. Revidering avser Sign. Datum STORGATAN 10

A1 Fasad mot 1:100 A3 Fasad mot 1:100. Sovrum 30. Sovrum 930 55 JÖRN. 8,2 m2. Rev. Revidering avser Sign. Datum STORGATAN 10 www.jorntra.se Huv Plan ura 10 A asad mot A4 asad mot A1 asad mot A3 asad mot A1 asad mot A3 asad mot 1 64 545 4 164 97 A asad mot A1 A asad mot asad A1 A4 asad mot mot A3 A4 mot asad mot asad A3 mot asad

Läs mer

Naturskönt belägen villa - fd. skola

Naturskönt belägen villa - fd. skola Objektbeskrivning Naturskönt belägen villa - fd. skola Höla 270, Åre, Hallen Boarea: 230 m 2 (biarea 170 m 2 ) Tomtarea: 5 700 m 2 Utgångspris: 695 000 kr Budgivning e-bud: Ange objektnr. 614. Använd länken

Läs mer

HONUNGSVÄGEN. Atriumhus - Nyproduktion!

HONUNGSVÄGEN. Atriumhus - Nyproduktion! HONUNGSVÄGEN Atriumhus - Nyproduktion! 2 HONUNGSVÄGEN Välkommen till Honungsvägen Balticgruppen presenterar dessa synnerligen trevliga och väldisponerade Atriumhus i barnvänligt område på Umedalen. Husen

Läs mer

Furulund. Naturnära boende i lugn miljö

Furulund. Naturnära boende i lugn miljö Furulund Naturnära boende i lugn miljö bo inbäddad i grönskan utan att vara långt från stan Det finns ett lugn och en trygghet vi mår bra av och det är den man finner i sitt hem. En del föredrar att söka

Läs mer

ostadshus vid Åsvägen 1 på Kasberget i Mariehamn.

ostadshus vid Åsvägen 1 på Kasberget i Mariehamn. ostadshus vid Åsvägen 1 på Kasberget i Mariehamn. Trivsamt boende i egnahemshus om ca 147 m² i ett plan med sluttningsvåning. Separat lägenhet om 1 rum & kokvrå. Beläget på lugn villagata på ägotomt som

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN 2013-2016

VERKSAMHETSPLAN 2013-2016 VERKSAMHETSPLAN 2013-2016 F&S Järfälla är det självklara valet när en person vill börja träna. För de som redan är igång och tränar är F&S Järfälla den självklara mötesplatsen en plats där man vill hänga.

Läs mer

42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM

42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM 42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM PROJEKTFAKTA ANTAL LÄGENHETER BERÄKNAD INFLYTTNING MÄKLARE BOSTADSUTVECKLARE MER INFORMATION 42 HÖSTEN 2015 SVENSK FASTIGHETSFÖRMEDLING MAGNOLIA BOSTAD AB

Läs mer

FRILIGGANDE VILLA - PRIS: 1 050 000:-

FRILIGGANDE VILLA - PRIS: 1 050 000:- FRILIGGANDE VILLA - PRIS: 1 050 000:- Beskrivning 40-talsvilla med ostört läge vid skogsbacke Med bra läge i byn, längst in på liten återvändsgata, ligger denna 40-talsvilla i tegel med tidstypiska detaljer

Läs mer

rafiskt hus modern karaktär med

rafiskt hus modern karaktär med med rafiskt hus modern karaktär På den branta tomten i stadsdelen Fresnaye i Kapstaden, Sydafrika, skapade arkitektbyrån Saota ett hus i flera våningsplan med spännande grafiskt uttryck. text mia storm

Läs mer

Mäklarbladet. Köpa eller sälja bostad? Vänd er med förtroende till oss som annonserar i Mäklarbladet!

Mäklarbladet. Köpa eller sälja bostad? Vänd er med förtroende till oss som annonserar i Mäklarbladet! Mäklarbladet Karlstad, Hammarö, Forshaga och Kil Uppl. 30.000 ex Nr 2 Årg.1 Februari 2008 Köpa eller sälja bostad? Vänd er med förtroende till oss som annonserar i Mäklarbladet! Mäklare Jörgen Mälargård

Läs mer

Exklusiv övervåning i 2 plan. Höken 26 C

Exklusiv övervåning i 2 plan. Höken 26 C Exklusiv övervåning i 2 plan Höken 26 C HÖKEN 26 C Våning med panoramautsikt utgångspris 3.500.000 kr Avgift 5.565 kr Antal rum 6 rum och kök Boarea ca. 150 kvm våningsplan 2 av 2 Byggår 2011 BRF Åre

Läs mer

www.gbjbygg.se Nya bostäder på Vikaholm mellan sjö och stad

www.gbjbygg.se Nya bostäder på Vikaholm mellan sjö och stad www.gbjbygg.se Nya bostäder på Vikaholm mellan sjö och stad GBJ ger dig mer! Vi bygger alltid med kvalitet. Jämför oss gärna! B alltid spånskiva på båda sidor bakom gipsen på innerväggarna samt av insida

Läs mer

Forshaga - en attraktiv kommun

Forshaga - en attraktiv kommun Forshaga - en attraktiv kommun Strategi för tillväxt Fastställd av kommunfullmäktige 2013-08- 27, 82 Att öka attraktionskraften En kommun där medborgare och företag trivs och vill skapa sin framtid. En

Läs mer

Krafslösa 103 kvm. Fräsch och lättskött villa med källare på stor tomt mot grönområde

Krafslösa 103 kvm. Fräsch och lättskött villa med källare på stor tomt mot grönområde Krafslösa 103 kvm Fräsch och lättskött villa med källare på stor tomt mot grönområde Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa hem.

Läs mer

CHRISTINAS VÄG 28. Christinas Väg 28, 269 39 Båstad. Belägen i Båstad kommun, Båstad-Östra Karup församling. Skattesats 32,55.

CHRISTINAS VÄG 28. Christinas Väg 28, 269 39 Båstad. Belägen i Båstad kommun, Båstad-Östra Karup församling. Skattesats 32,55. CHRISTINAS VÄG 28 Beskrivning Välskött och strandnära Västkuststuga i lugn sommaridyll I attraktivt område vid hav och strand ligger denna Västkuststuga från 1977 i skön retrostil. Sommarstugan är i äldre

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL LJUSSTADEN

VÄLKOMMEN TILL LJUSSTADEN GUNGAN LJUSSTADEN VÄLKOMMEN TILL LJUSSTADEN Ljusstaden ligger på bekvämt cykelavstånd från Kalmar centrum just där kustlandskapet möter staden och där Kalmar visar upp en av sina vackraste sidor. I Ljusstaden

Läs mer

Färjestaden 60 kvm. en nyligen byggd villa med centralt och lugnt läge...

Färjestaden 60 kvm. en nyligen byggd villa med centralt och lugnt läge... Färjestaden 60 kvm en nyligen byggd villa med centralt och lugnt läge... Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa hem. Vi vill att

Läs mer

Varpebacken. Havsutsikt! Fritidshus. Götaland. Kommun Tanum Storlek 130 m2. enligt överenskommelse. tidigast

Varpebacken. Havsutsikt! Fritidshus. Götaland. Kommun Tanum Storlek 130 m2. enligt överenskommelse. tidigast Varpebacken 12 Län Västra Götaland Typ Fritidshus Kommun Tanum Storlek 130 m2 Område Gatuadress Varpebacken 12 Tillträde tidigast enligt överenskommelse Havsutsikt! En mycket hemtrevlig bostad byggd 2008.

Läs mer

Tylöskogen Seniorboende med aktiv gemenskap. Tylöskogen Seniorboende med aktiv gemenskap

Tylöskogen Seniorboende med aktiv gemenskap. Tylöskogen Seniorboende med aktiv gemenskap TYLÖSKOGEN SENIORBOENDE MED AKTIV GEMENSKAP Att bo på ska vara att bo i en vänlig atmosfär och i stor trygghet med närhet till andra boenden och bekvämligheter. Gemenskap, trygghet, god service och livskvalité

Läs mer

AKTIELÄGENHET VID ASKUDDSVÄGEN 2 C Hindersböle, Mariehamn

AKTIELÄGENHET VID ASKUDDSVÄGEN 2 C Hindersböle, Mariehamn AKTIELÄGENHET VID ASKUDDSVÄGEN 2 C Hindersböle, Mariehamn 3 rum & kök om ca 81m² Rymlig trea i norra stadsdelen Hindersböle, Mariehamn. Närhet till centrum via gång och cykelbanor samt goda bussförindelser.

Läs mer

Green Park Village. BBCG Construction - Akbük

Green Park Village. BBCG Construction - Akbük Green Park Village BBCG Construction - Akbük Green Park Village Green Park Village har ett utmärkt läge i ett pittoreskt och lugnt område i Akbük med fantastisk havsutsikt åt ena hållet och tallar och

Läs mer

Södercentrum 72 kvm 3 r o k. Gavel med inglasat uterum i attraktivt område. 975 000 kr.

Södercentrum 72 kvm 3 r o k. Gavel med inglasat uterum i attraktivt område. 975 000 kr. Södercentrum 72 kvm 3 r o k Gavel med inglasat uterum i attraktivt område. 975 000 kr. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa hem.

Läs mer

modernt stenhus krispigt i vitt Teknik vid ytterdörren Stiliga uterum & marksten välj rätt garage trädgårdsmöbler snygga markiser 45 sidor

modernt stenhus krispigt i vitt Teknik vid ytterdörren Stiliga uterum & marksten välj rätt garage trädgårdsmöbler snygga markiser 45 sidor extra stort Jubileumsnummer FÖR DIG SOM SKA BYGGA ELLER KÖPA NYTT VÅRT NYA HUS NR.5 2013 köksinspiration 3 moderna kök trendspaning marksten Teknik vid ytterdörren 45 sidor husguide Klassiska & moderna

Läs mer

Instagram. Vad kan Instagram göra för ditt företag?

Instagram. Vad kan Instagram göra för ditt företag? Instagram Vad kan Instagram göra för ditt företag? Lite statistik 46 % män 54 % kvinnor 75 miljoner dagliga användare 1,2 biljoner gilla dagligen Många företag och offentliga personer väljer att använda

Läs mer

6 rums rymlig villa med pool.

6 rums rymlig villa med pool. Objektbeskrivning 6 rums rymlig villa med pool. Åkervägen 18, Håknäs, Nordmaling Boarea: 140 m 2 (biarea 57m 2 ) Tomtarea: 2037 m 2 Utgångspris: 835 000 kr Budgivning e-bud: Ange objektnr. 504. Använd

Läs mer

Bostadsläget SE HELA SVENSK FASTIGHETSFÖRMEDLINGS UTBUD PÅ SVENSKFAST.SE NOVEMBER 2011

Bostadsläget SE HELA SVENSK FASTIGHETSFÖRMEDLINGS UTBUD PÅ SVENSKFAST.SE NOVEMBER 2011 Bostadsläget SE HELA SVENSK FASTIGHETSFÖRMEDLINGS UTBUD PÅ SVENSKFAST.SE NOVEMBER 2011 SVENSK FASTIGHETSFÖRMEDLING KRISTIANSTAD. TELEFON 044-12 89 00. WWW.SVENSKFAST.SE/KRISTIANSTAD Behöver du hjälp från

Läs mer

PORT DU SOLEIL. sängar på våra stora terrasser och känn havsbrisen svalka i värmen.

PORT DU SOLEIL. sängar på våra stora terrasser och känn havsbrisen svalka i värmen. PORT DU SOLEIL Sushi, Grill & Riviera Club För tredje sommaren i rad slår Sveriges största sommarsuccé upp portarna nere i Göteborgs hamn. Med samma stora restaurang och klubb levererar vi en internationell

Läs mer

Norra Fäladsvägen 29. Norra Fäladsvägen 29. www.hemverket.se - Sida 1 av 6

Norra Fäladsvägen 29. Norra Fäladsvägen 29. www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Län Skåne Gatuadress Kommun Lund Storlek 7.0 rum (5 sovrum) / 192 m² Område Dalby Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Välhållen villa på 192 kvm gränsande

Läs mer