Tid Måndag den 23 februari Svemo-huset, Norrköping. Thomas Avelin Fredrik Hansson. Förhinder Björn Bergman

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Tid Måndag den 23 februari Svemo-huset, Norrköping. Thomas Avelin Fredrik Hansson. Förhinder Björn Bergman"

Transkript

1 (6) PROTOKOLL UK 1/2015 Sammanträdesdata Tid Måndag den 23 februari 2015 Plats Svemo-huset, Norrköping Deltagare Jörgen Hafström Thomas Avelin Fredrik Hansson Lena Bleckman Förhinder Björn Bergman Sammankallande Koordinator Adjungerad 1 MÖTETS ÖPPNANDE Jörgen Hafström hälsade välkommen till årets första möte. 2 GODKÄNNANDE AV DAGORDNING Utskickat förslag till dagordning godkändes med tillägg av punkt FÖREGÅENDE PROTOKOLL Protokoll UK 3/14, UK 4/14 och anteckningar från telefonmöte gicks igenom, godkändes och las till handlingarna. 4 EKONOMI 4.1 KONTOUDRAG FÖR 2014 SAMT Kontoutdragen gicks igenom. UK höll sig inom budget BUDGET 2015 UK:s tilldelade budget för 2015 gicks igenom. Periodisering har skickats till ekonomichefen. 5 RAPPORTER 5.1 MOTOCROSSGYMNASIET Rapport RIG-gruppsmöte i Tibro Nya lokaler Jörgen, Thomas och Lena deltog från UK där även nya lokaler för Motocrossgymnasiet invigdes. Även tidningen Race var där och det blev en bra artikel om skolan.

2 2(6) Antagning till hösten 2015 Jörgen rapporterade från antagningshelgen 9-11/1 där 7 elever har tagits ut. Vid intervjuerna deltog förutom tränarna och Jörgen både Tommy Allansson och Magnus Markenfelt från Motocrossektionen. Konkurrensen var i år mycket hård. Det är glädjande att det finns så många duktiga och mogna sökande Rapport möte om ev. RIG enduro Vid mötet i Tibro diskuterades Fågelviksgymnasiets och Tibro kommuns roll vid ett eventuellt RIG enduro. Deltog gjorde Thomas Blomgren, Robert Svensson, Jörgen Hafström, Lena Bleckman, Peter Isgren och Agneta Andersson. Den 9/ har ett möte ägt rum mellan Thomas Blomgren, Robert Svensson och Tibro Motorklubb angående träningsbanor. Jörgen skriver beslutsunderlag till styrelsens april-möte Lena undersöker med RF när de nya frågorna att besvara vid ansökan om RIG blir klara Lägesrapport Tränarna gör studiebesök på RIG tennis i Lidköping den 23/2 och på RIG cykel i Skara inom den närmaste tiden. Årets träningsläger blir i Spanien 16-29/3. RF:s elevenkät ska besvaras före lägret och är öppen 2-27/3 Förbunden har fått ge synpunkter på elevenkäten och Svemo har svarat. RF kommer nu att omarbeta enkäten något med beaktande av förbundens synpunkter. Datum för kansliets individuella samtal med eleverna i februari har fått skjutas upp. Förslag till datum för RIG-gruppsmötet i maj togs fram. Lena undersöker med övriga. 6 UTBILDNINGSUTVECKLING 6.1. ENKÄT, SAMMANSTÄLLNING, REGIONALA TRÄFFAR Startskottet gick på Utbildningskonferensen 2014 där en SWOT-analys gjordes. En enkät skickades ut den 16/1 till 210 ledare inom Svemo och svarsfrekvensen var 50 %. Projektledaren Ola Svensson, SISU Idrottsutbildarna sammanställde svaren som skickades för kännedom till alla som fått enkäten. Ett antal telefonintervjuer har också genomförts. Nästa steg är att bjuda in ett antal ledare till 2 regionala arbetsdagar den 28/3 i Stockholm, där Thomas deltar, och den 19/4 i Jönköping, där Fredrik och Jörgen deltar. Syftet är att sätta Svemos framtida utbildningsstruktur i fokus med utgångspunkt från enkäten. Ola Svensson och Maria Ståhl kommer sedan att sammanställa det framkomna materialet och ge förslag till en framtidsbild. Efter detta planerar UK ett möte med Ola och Maria innan ett beslutsunderlag tas fram till styrelsen.

3 3(6) 7 UTBILDNINGSMATERIAL 7.1 SVEMOS TRÄNARUTBILDNING Tränare nivå 1 motocross Aktuellt antal licenser Tränare nivå 1 motocross är fortfarande 170 st precis som vid senaste avläsningen UK hoppas att fler utbildar sig under Thomas har tagit upp frågan med IT-rådet var en övningsbank för tränare nivå 1 motocross skulle kunna läggas upp Tränare nivå 2 motocross Björn Bergman hade skickat en skriftlig rapport till mötet. Nästa steg är filmning, så snart manus är klart. Björn har fått regler om vad som inte får finnas i bild. Jörgen kontaktar Björn om hur vi går vidare. 7.2 UPPDATERING UTBILDNINGSMATERIAL Tävlingssekreterare Fredrik har gått igenom de tävlingssekreterarmaterial som distrikten hittills har använt. Fredrik utser en referensgrupp som tillsammans med honom gör ett nytt material som ska vara klart till Tävlingsfunktionärsmaterial Det är svårt att hitta personer som kan fylla på historiken i kapitlet Sportens historia i olika grenar. Jörgen kontaktar Stefan Lang om Tidningen Race kan hjälpa till. Lena gör instruktion till sektionerna om vikten av att uppdatera material, frågor och facit vid nytt specialreglemente. Stefan Lang har gjort förslag till ny framsida för olika ledarmaterial i alla grenar. UK är positiv, men vill se över förslaget för att hitta en helhetslösning. Tills dess används de nuvarande framsidorna. Tävlingsfunktionär Roadracing. Fredrik jobbar med att skriva grenbundna kapitel i roadracing. Tills vidare används det gamla materialet. Tävlingsfunktionär Motocross Har nu uppdaterats av Peter Isgren och är klart att trycka. Frågor och facit är också uppdaterade. Tävlingsfunktionär Enduro Nya frågor och facit ska inom kort uppdateras av sektionen. Tävlingsfunktionär Track Racing Uppdaterade kapitel har kommit från Track Racing. Jörgen ser över dessa. Foldern Att vara utbildningsansvarig i klubben Foldern som även ligger på hemsidan kan även vara bra att dela ut vid olika träffar. Fredrik har sedan förra mötet i uppdrag att uppdatera den. Uppdrag från styrelseprotokoll 10/2014 Styrelsen har gett UK i uppdrag att förtydliga processen med skadeblanketter på tävlingar. Läggs in i utbildningsmaterialet för tävlingsledare vid nästa uppdatering Bör därefter även in i fortbildningsmaterial för tävlingsledare och supervisors.

4 4(6) 7.3 DET IDEELLA ENGAGEMANGET UK:s uppdrag från 3:1-gruppens åtgärdslista är klart och Jörgen har skrivit en slutrapport till styrelsen. Thomas föredrar ärendet på styrelsemötet 7/3 och Lena kopierar folder, power-point-presentation och distriktsbrevet till styrelseledamöterna. 8 UTBILDNINGAR (GENOMFÖRDA/KOMMANDE) 8.1 PROJEKTPLAN Introduktionskursen och uppdateringskurs för distriktens TA-utbildare som var planerade till mars har ställts in. Thomas tar upp med styrelsen hur vi går vidare med dessa båda kurser som UK anser vara mycket viktiga. Erfarenhetsutbyte för tävlingsledarutbildare planeras till 10/10. Fredrik tar fram några punkter och skickar underlag till Lena som bjuder in tävlingsledarutbildarna. Kurs i presentationsteknik planeras till november och kursledare är inbokade. Lena undersöker förra årets kostnader för att se hur om fler grupper än centrala ledare kan bjudas in. 8.2 RAPPORT UTBILDNINGSKONFERENS 11-12/10-14 Alla var eniga om att deltagarna på 2014 års utbildningskonferens med temat Det ideella engagemanget var mycket delaktiga i processen. Distrikten har nu fått 25 ex av foldern som arbetades fram (Att stärka och stimulera morgondagens ideella engagemang i din förening) samt en föreläsarpresentation. Meningen är att distrikten tillsammans med SISU Idrottsutbildarna ska introducera detta i sina klubbar, som kan arbeta vidare på hemmaplan. Uppföljning vad som hänt i distrikten sker på 2015 års utbildningskonferens. Se även punkt 7.3. Statuslistan över vilka klubbar som aktiverat sig i IdrottOnline, lagt in sitt medlemsregister och kryssat i rutan Tillåt förbund att uppdatera personuppgifter gicks igenom på konferensen. Lena ber Rickard ta fram en ny statuslista så att distrikten kan följa upp vilka klubbar som fortfarande inte är klara. 8.3 UTBILDNINGSKONFERENS 24-25/10-15 Innehåll diskuterades. Lena bokar Quality Airport Hotel Arlanda och söker lämplig föreläsare. Lena undersöker med distrikt och sektioner om några nya utbildningsansvariga har utsetts. I så fall läggs en särskild introduktionspunkt in för dem. 8.4 LJUDMÄTNINGSUTBILDNING Kea Sörman har skrivit mail till Jörgen angående bl a utbildning och fortbildning för ljudmätningstekniker. UK diskuterade frågan och Jörgen svarar Kea.

5 5(6) 9 ÖVRIGA FRÅGOR 9.1 UTBILDNINGSMODULEN Lena har skickat ut statistik över SISU-utbildning samt SDF-utbildning 2014 till distrikten. Tyvärr kan inte distrikten själva ta fram rapporter från fliken Rapporter i UTBM och enligt RF är detta ingen prioriterad punkt. Däremot kan de ta fram SISU-statistiken för sina respektive SISU-distrikt från fliken Idrott. Lena har påmint om slutrapportering av verksamhet i UTBM 2014 som ska vara inne senast 1/3 som underlag för SF-stödets utbildningsdel. UK tackar alla med rollen admin eller superadmin utbildning för ett gott arbete med rapporteringen. Nya riktlinjer för utbildningsdelen i SF-stödet är på gång. Lena informerar berörda. Tas även upp på Utbildningskonferensen i höst när vi fått mer information från SISU. Thomas och Lena har tillsammans med Rickard Rodestrand lämnat synpunkter till SISU inför kravställning av kurs för Utbildningsmodulen. 9.2 UTBILDNINGAR INOM SVEMO - KARTLÄGGNING Lena har påbörjat en kartläggning för varje utbildningskategori inom Svemo och denna diskuterades. Frågor som ska besvaras är vem som är ansvarig för utbildare och om det finns utbildarutbildning för dessa, vem som ansvarar för framtagning/uppdatering av utbildningsmaterial och vem som är anordnare av respektive utbildning. UK la till några utbildningar och Lena uppdaterar listan. Kartläggningen kommer att tas upp på utbildningskonferensen. 9.3 NYHETSBREV/FACEBOOK UK beslutade vid förra mötet att skicka nyhetsmail för att kommunicera med våra utbildningsansvariga i distrikt och sektioner. Diskuterades att istället göra en sluten facebook-grupp. Thomas ansvarar för att skapa detta. 9.4 FÖRENINGSUTVECKLING Diskuterades hur UK kan coacha distrikten inom området föreningsutveckling. Ett förslag är att prata föreningsutveckling vid någon distriktsträff, t ex distriktsårsmötena Verkar som SISU inte jobbar så mycket med detta för närvarande. UK anser att föreningsutveckling är viktig och tar upp frågan med SISU. 9.5 GENOMGÅNG AV BEVAKNINGSLISTAN Listan gicks igenom. Lena gör några uppdateringar.

6 6(6) 9.6 SDF-BIDRAG Jörgen har från Håkan Olsson i Övre Norra fått nya kriterier för SDF-bidrag i bl a Norrbottens Idrottsförbund. Inget verksamhetsbidrag betalas ut till ett SDF som inte har sitt säte, sitt kansli och sin ordförande i DF:et och eftersom Övre Norra ligger i Västerbotten får de inget verksamhetsbidrag för de ca 30 klubbar som ligger i Norrbotten. Detta är orimligt och Thomas fick i uppdrag att ta upp frågan i styrelsen för att sedan gå vidare till RF. 10 NÄSTA MÖTE/MÖTETS AVSLUTNING Nästa möte hålls i början/mitten av juni. Jörgen tackade deltagarna och avslutade mötet. Vid protokollet Lena Bleckman Justeras Jörgen Hafström Justerat via mail den

Tid Fredag den 5 juni 2015 kl. 10.00-17.30. Svemo-huset, Norrköping. Jörgen Hafström Thomas Avelin. Förhinder Björn Bergman

Tid Fredag den 5 juni 2015 kl. 10.00-17.30. Svemo-huset, Norrköping. Jörgen Hafström Thomas Avelin. Förhinder Björn Bergman 2015-06-09 1(6) PROTOKOLL UK 2/2015 Sammanträdesdata Tid Fredag den 5 juni 2015 kl. 10.00-17.30 Plats Svemo-huset, Norrköping Deltagare Fredrik Hansson Jörgen Hafström Thomas Avelin Lena Bleckman Förhinder

Läs mer

Tid Fredag den 26 februari 2016 kl Svemo-huset Norrköping. Jörgen Hafström Thomas Avelin

Tid Fredag den 26 februari 2016 kl Svemo-huset Norrköping. Jörgen Hafström Thomas Avelin 2016-03-01 1(5) PROTOKOLL UK 1/2016 Sammanträdesdata Tid Fredag den 26 februari 2016 kl. 10.00-18.00 Plats Svemo-huset Norrköping Deltagare Fredrik Hansson Jörgen Hafström Thomas Avelin Lena Bleckman Sammankallande

Läs mer

Deltagare Thomas Avelin, Sammankallande Jörgen Hafström Lena Bleckman Koordinator. Björn Bergman, adjungerad

Deltagare Thomas Avelin, Sammankallande Jörgen Hafström Lena Bleckman Koordinator. Björn Bergman, adjungerad 2014-03-07 1(5) PROTOKOLL UK 1/2014 Sammanträdesdata Tid Tisdag den 4 mars 2014 Plats Svemo-huset, Norrköping Deltagare Thomas Avelin, Sammankallande Jörgen Hafström Lena Bleckman Koordinator Förhinder

Läs mer

Quality Hotel Arlanda, Arlandastad

Quality Hotel Arlanda, Arlandastad 2014-10-14 1(6) PROTOKOLL UK 3/2014 Sammanträdesdata Tid Fredag den 10 oktober 2014 Plats Quality Hotel Arlanda, Arlandastad Deltagare Jörgen Hafström Sammankallande Thomas Avelin Fredrik Hansson Björn

Läs mer

Deltagare Thomas Avelin, Sammankallande Jörgen Hafström Björn Bergman Adjungerad Lena Bleckman Koordinator

Deltagare Thomas Avelin, Sammankallande Jörgen Hafström Björn Bergman Adjungerad Lena Bleckman Koordinator 2013-06-20 1(5) PROTOKOLL UK 2/2013 Sammanträdesdata Tid Fredag den 14 juni 2013 Plats Svemo-huset, Norrköping Deltagare Thomas Avelin, Sammankallande Jörgen Hafström Björn Bergman Adjungerad Lena Bleckman

Läs mer

Tid Fredag den 23 oktober 2015 kl. 10.00-19.30. Jörgen Hafström Thomas Avelin. Fredrik Hansson hälsade välkommen och öppnade mötet.

Tid Fredag den 23 oktober 2015 kl. 10.00-19.30. Jörgen Hafström Thomas Avelin. Fredrik Hansson hälsade välkommen och öppnade mötet. 2015-10-27 1(6) PROTOKOLL UK 3/2015 Sammanträdesdata Tid Fredag den 23 oktober 2015 kl. 10.00-19.30 Plats Quality Hotel Arlanda Deltagare Fredrik Hansson Jörgen Hafström Thomas Avelin Lena Bleckman Sammankallande

Läs mer

PROTOKOLL UTBILDNINGSKOMMITTÉN (UK) 1/2017. Tid Lördag den 4 februari 2017 kl Svemo-huset i Norrköping. Thomas Avelin Johanna Carlsson

PROTOKOLL UTBILDNINGSKOMMITTÉN (UK) 1/2017. Tid Lördag den 4 februari 2017 kl Svemo-huset i Norrköping. Thomas Avelin Johanna Carlsson 2017-02-08 1(5) PROTOKOLL UTBILDNINGSKOMMITTÉN (UK) 1/2017 Sammanträdesdata Tid Lördag den 4 februari 2017 kl. 10.00-16.30 Plats Svemo-huset i Norrköping Deltagare Jörgen Hafström Thomas Avelin Johanna

Läs mer

Tid Lördag den 2 februari Deltagare Thomas Avelin, Sammankallande Jörgen Hafström Micke Karlsson Lena Bleckman Koordinator

Tid Lördag den 2 februari Deltagare Thomas Avelin, Sammankallande Jörgen Hafström Micke Karlsson Lena Bleckman Koordinator 2013-02-04 1(5) PROTOKOLL UK 1/2013 Sammanträdesdata Tid Lördag den 2 februari 2013 Plats Svemo-huset, Norrköping Deltagare Thomas Avelin, Sammankallande Jörgen Hafström Micke Karlsson Lena Bleckman Koordinator

Läs mer

Tid fredag och lördag den 13-14/2 2009

Tid fredag och lördag den 13-14/2 2009 2009-02-20 1(5) PROTOKOLL UK 1/09 Sammanträdesdata Tid fredag och lördag den 13-14/2 2009 Plats Grand Hotel Falkenberg Deltagare Thomas Avelin, Sammankallande Jörgen Hafström Ann-Christine Forswall Micke

Läs mer

PROTOKOLL UTBILDNINGSKOMMITTÉN (UK) 2/2016. Tid Lördag den 11 juni 2016 kl Sjöstugan, Kolmården, Norrköping

PROTOKOLL UTBILDNINGSKOMMITTÉN (UK) 2/2016. Tid Lördag den 11 juni 2016 kl Sjöstugan, Kolmården, Norrköping 2016-06-14 1(6) PROTOKOLL UTBILDNINGSKOMMITTÉN (UK) 2/2016 Sammanträdesdata Tid Lördag den 11 juni 2016 kl. 10.00-17.30 Plats Sjöstugan, Kolmården, Norrköping Deltagare Jörgen Hafström Thomas Avelin Fredrik

Läs mer

PROTOKOLL UTBILDNINGSKOMMITTÉN (UK) 2/2017. Tid Måndag den 26 juni 2017 kl Thomas Avelin Håkan Olsson Bo Westerin

PROTOKOLL UTBILDNINGSKOMMITTÉN (UK) 2/2017. Tid Måndag den 26 juni 2017 kl Thomas Avelin Håkan Olsson Bo Westerin 2017-06-28 1(5) PROTOKOLL UTBILDNINGSKOMMITTÉN (UK) 2/2017 Sammanträdesdata Tid Måndag den 26 juni 2017 kl. 10.00-17.00 Plats Sjöstugan, Kolmården Deltagare Johanna Carlsson Thomas Avelin Håkan Olsson

Läs mer

Tid Fredag den 27 september 2013. Deltagare Thomas Avelin, Sammankallande Jörgen Hafström Lena Bleckman Koordinator. Björn Bergman, adjungerad

Tid Fredag den 27 september 2013. Deltagare Thomas Avelin, Sammankallande Jörgen Hafström Lena Bleckman Koordinator. Björn Bergman, adjungerad 2013-10-03 1(5) PROTOKOLL UK 3/2013 Sammanträdesdata Tid Fredag den 27 september 2013 Plats Quality Hotel Arlanda Deltagare Thomas Avelin, Sammankallande Jörgen Hafström Lena Bleckman Koordinator Förhinder

Läs mer

Jörgen Hafström, sammankallande Inge Blank Thomas Avelin Rolf Sundberg Micke Karlsson Lena Bleckman (förhinder p g a sjukdom)

Jörgen Hafström, sammankallande Inge Blank Thomas Avelin Rolf Sundberg Micke Karlsson Lena Bleckman (förhinder p g a sjukdom) Norrköping 99 09 20 1(6) PROTOKOLL UK 2/99 Sammanträdesdata Tid Fredagen den 10 och lördagen den 11 september 1999 Plats Deltagare Fågelviksgymnasiet i Tibro och Hotell Billingehus, Skövde Jörgen Hafström,

Läs mer

Tid Onsdagen den 26 januari 2000. SVEMO kansli, Norrköping

Tid Onsdagen den 26 januari 2000. SVEMO kansli, Norrköping Norrköping 00 01 27 1(6) PROTOKOLL UK 1/00 Sammanträdesdata Tid Onsdagen den 26 januari 2000 Plats Deltagare SVEMO kansli, Norrköping Jörgen Hafström, sammankallande Inge Blank (frånvaro p g a sjukdom)

Läs mer

Tid Fredagen den 12 maj 2000. First Hotel Strand, Sundsvall

Tid Fredagen den 12 maj 2000. First Hotel Strand, Sundsvall Norrköping 00 05 16 1(5) PROTOKOLL UK 2/00 Sammanträdesdata Tid Fredagen den 12 maj 2000 Plats Deltagare First Hotel Strand, Sundsvall Jörgen Hafström, sammankallande Inge Blank (frånvaro p g a sjukdom)

Läs mer

Fågelviksgymnasiet i Tibro. Deltagare Thomas Avelin, Sammankallande Jörgen Hafström Rolf Sundberg GS. Lena Bleckman Handläggare

Fågelviksgymnasiet i Tibro. Deltagare Thomas Avelin, Sammankallande Jörgen Hafström Rolf Sundberg GS. Lena Bleckman Handläggare Norrköping 03 05 15 1(5) PROTOKOLL UK 2/03 Sammanträdesdata Tid 14 maj 2003 Plats Fågelviksgymnasiet i Tibro Deltagare Thomas Avelin, Sammankallande Jörgen Hafström Rolf Sundberg GS Per Westling Tillträdande

Läs mer

Fredag den 7 september. Scandic Upplands Väsby

Fredag den 7 september. Scandic Upplands Väsby Norrköping 01 10 05 1(4) PROTOKOLL UK 3/01 Sammanträdesdata Tid Plats Deltagare Fredag den 7 september Scandic Upplands Väsby Jörgen Hafström, sammankallande (JH) Inge Blank (sjuk) (IB) Thomas Avelin (TA)

Läs mer

Tid Onsdagen den 25 oktober 2000. Fågelviksgymnasiet i Tibro

Tid Onsdagen den 25 oktober 2000. Fågelviksgymnasiet i Tibro Norrköping 00 11 01 1(5) PROTOKOLL UK 5/00 Sammanträdesdata Tid Onsdagen den 25 oktober 2000 Plats Deltagare Fågelviksgymnasiet i Tibro Jörgen Hafström, sammankallande Inge Blank Thomas Avelin Rolf Sundberg

Läs mer

Scandic Hotel Elmia, Jönköping. Thomas Avelin hälsade deltagarna välkomna och då speciellt Jennie Svendler Larsson som inbjudits till mötet.

Scandic Hotel Elmia, Jönköping. Thomas Avelin hälsade deltagarna välkomna och då speciellt Jennie Svendler Larsson som inbjudits till mötet. Norrköping 05 02 10 1(5) PROTOKOLL UK 1/05 Sammanträdesdata Tid 9 februari 2005 Plats Scandic Hotel Elmia, Jönköping Deltagare Thomas Avelin, Sammankallande Jörgen Hafström Ann-Christine Forswall förhinder

Läs mer

Scandic Hotel Upplands Väsby

Scandic Hotel Upplands Väsby Norrköping 02 09 18 1(5) PROTOKOLL UK 3/02 Sammanträdesdata Tid 6 september 2002 Plats Deltagare Scandic Hotel Upplands Väsby Thomas Avelin, sammankallande Jörgen Hafström Ann-Christine Forswall Rolf Sundberg,

Läs mer

Tid Tisdagen den 30 januari 2001. SVEMO kansli, Norrköping. Jörgen Hafström, sammankallande Inge Blank Thomas Avelin Rolf Sundberg Lena Bleckman

Tid Tisdagen den 30 januari 2001. SVEMO kansli, Norrköping. Jörgen Hafström, sammankallande Inge Blank Thomas Avelin Rolf Sundberg Lena Bleckman Norrköping 01 02 05 1(6) PROTOKOLL UK 1/01 Sammanträdesdata Tid Tisdagen den 30 januari 2001 Plats Deltagare SVEMO kansli, Norrköping Jörgen Hafström, sammankallande Inge Blank Thomas Avelin Rolf Sundberg

Läs mer

UK utskickade förslag till dagordning godkändes med tillägg av punkt 8.8. Protokoll UK 4/03 gicks igenom, godkändes och lades till handlingarna.

UK utskickade förslag till dagordning godkändes med tillägg av punkt 8.8. Protokoll UK 4/03 gicks igenom, godkändes och lades till handlingarna. Norrköping 04 02 27 1(5) PROTOKOLL UK 1/04 Sammanträdesdata Tid 24 februari 2004 Plats Hotell Ibis i Nyköping Deltagare Thomas Avelin, Sammankallande Jörgen Hafström Ann-Christine Forswall Per Westling

Läs mer

Tid Torsdagen den 31 maj SVEMO kansli, Norrköping. Jörgen Hafström, sammankallande Inge Blank Thomas Avelin Rolf Sundberg Lena Bleckman

Tid Torsdagen den 31 maj SVEMO kansli, Norrköping. Jörgen Hafström, sammankallande Inge Blank Thomas Avelin Rolf Sundberg Lena Bleckman Norrköping 01 06 01 1(6) PROTOKOLL UK 2/01 Sammanträdesdata Tid Torsdagen den 31 maj 2001 Plats Deltagare SVEMO kansli, Norrköping Jörgen Hafström, sammankallande Inge Blank Thomas Avelin Rolf Sundberg

Läs mer

Tid Fredagen den 9 och lördagen den 10 april Stafsjö Wärdshus, Stavsjö

Tid Fredagen den 9 och lördagen den 10 april Stafsjö Wärdshus, Stavsjö Norrköping 99 04 19 1(7) PROTOKOLL UK 1/99 Sammanträdesdata Tid Fredagen den 9 och lördagen den 10 april 1999 Plats Deltagare Stafsjö Wärdshus, Stavsjö Jörgen Hafström, sammankallande Inge Blank Thomas

Läs mer

Tid Tisdagen den 29 augusti SVEMO kansli, Norrköping

Tid Tisdagen den 29 augusti SVEMO kansli, Norrköping Norrköping 00 08 31 1(5) PROTOKOLL UK 3/00 Sammanträdesdata Tid Tisdagen den 29 augusti 2000 Plats Deltagare SVEMO kansli, Norrköping Jörgen Hafström, sammankallande Inge Blank Thomas Avelin Rolf Sundberg

Läs mer

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 4 2015 2015-05-17 (09:00-15:00) Kalmar Deltagare - SVEMO Håkan Leeman Åke Knutsson Agneta Andersson Carl-Erik Sörman Olle Bergman Peter Svensson Thomas Avelin Tony Jacobsson Per

Läs mer

PROTOKOLL MÖTE MILJÖKOMMITTÉN 3/08. Tid Onsdag den 7 maj 2008

PROTOKOLL MÖTE MILJÖKOMMITTÉN 3/08. Tid Onsdag den 7 maj 2008 Norrköping 08 05 13 1(5) PROTOKOLL MÖTE MILJÖKOMMITTÉN 3/08 Sammanträdesdata Tid Onsdag den 7 maj 2008 Kallade Olle Bergman, sammankallande Kjell Ericsson Thomas Sandberg Susanne Lindell, adj. Lena Bleckman,

Läs mer

Riksidrottsforum på Pite Havsbad, Piteå

Riksidrottsforum på Pite Havsbad, Piteå Norrköping 02 05 30 1(6) PROTOKOLL UK 2/02 Sammanträdesdata Tid 24-26 maj 2002 Plats Deltagare Riksidrottsforum på Pite Havsbad, Piteå Thomas Avelin, sammankallande Jörgen Hafström Ann-Christine Forswall

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 1 (5) PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 05-2014 2014-04-22 (19.30-21.30) (Telefonmöte) Deltagare SVEMO Peter Isgren Magnus Markenfelt Håkan Olsson Tommy Allansson Koordinator Ledamot Ledamot Sammankallande

Läs mer

37.1 LÄGESRAPPORT FRÅN HÖSTTERMINEN

37.1 LÄGESRAPPORT FRÅN HÖSTTERMINEN Norrköping 03 12 08 1(6) PROTOKOLL UK 4/03 Sammanträdesdata Tid 2 december 2003 Plats Fågelviksgymnasiet, Tibro Deltagare Thomas Avelin, Sammankallande Jörgen Hafström Ann-Christine Forswall (förhinder)

Läs mer

PROTOKOLL MÖTE MILJÖKOMMITTÉN 4/17. Tid Tisdag den 21 november 2017 Kl

PROTOKOLL MÖTE MILJÖKOMMITTÉN 4/17. Tid Tisdag den 21 november 2017 Kl Norrköping 2017-11-30 1(5) PROTOKOLL MÖTE MILJÖKOMMITTÉN 4/17 Sammanträdesdata Tid Tisdag den 21 november 2017 Kl. 10.00-15.00 Deltagare Olle Bergman, sammankallande Kjell Ericsson Jenny Westerin Bernt

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 1 (7) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 4 2013 2013-04-24 (19.00-21.30) Telefon Deltagare SVEMO Fredrik Hansson Patrik Marklund Rikard Sthillert Anja Rauch Sammankallande Ledamot Ledamot Koordinator Gäster

Läs mer

PROTOKOLL TELEFONMÖTE BARNKOMMITTÉN

PROTOKOLL TELEFONMÖTE BARNKOMMITTÉN PROTOKOLL 2-2010 TELEFONMÖTE BARNKOMMITTÉN Sammanträdesdata Tid Måndagen den 17 maj kl 17.00-18.30 Deltagare Christer Melander Mats Ericsson Anders Sjöholm Tommy Landin Bodil Dahl sammankallande medlem

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 1 (5) PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 4-2013 2013-03-27 (18.00-20.00) (Telefonmöte) Deltagare SVEMO Peter Isgren Tommy Allansson Magnus Markenfelt Håkan Olsson Roger Karlsson Koordinator Sammankallande

Läs mer

Ordförande öppnade mötet med att hälsa ledamöterna välkomna till dagens möte. Ordförande hälsade revisor Björn Samuelson särskilt välkommen.

Ordförande öppnade mötet med att hälsa ledamöterna välkomna till dagens möte. Ordförande hälsade revisor Björn Samuelson särskilt välkommen. PROTOKOLL STY 2/2007 Sammanträdesdata Tid 2007-03-03 kl 10.00-16.30 Plats SVEMO kansli, Norrköping Närvarande Sture Fredell, ordförande Stig Klemetz, vice ordförande Olle Bergman Bertil Bergström Jörgen

Läs mer

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 1 (5) PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 6-2010 2010-05-15 10.00-15.30 Norrköping, SVEMO kansli Deltagare SVEMO Sture Fredell Agneta Andersson Olle Bergman Jörgen Hafström Tony Jacobsson Håkan Leeman Per Westling

Läs mer

PROTOKOLL STY 4/2006 1(5) Tid kl och kl Plats Scandic Hotel Nord, Norrköping

PROTOKOLL STY 4/2006 1(5) Tid kl och kl Plats Scandic Hotel Nord, Norrköping PROTOKOLL STY 4/2006 1(5) PROTOKOLL STY 4/2006 Sammanträdesdata Tid 2006-05-05 kl 18.00 och 2006-05-06 kl 09.00-12.00 Plats Scandic Hotel Nord, Norrköping Närvarande Sture Fredell, ordförande Stig Klemetz,

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 1 (7) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 09 2013 2013-10-01 (18.30-21.00) Deltagare SVEMO Fredrik Hansson Patrik Marklund Rikard Sthillert Anja Rauch Sammankallande Ledamot Ledamot Koordinator 1 MÖTETS

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 1 (7) PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 10-2014 2014-09-08 (18.00-20.00) (Telefonmöte) Deltagare SVEMO Peter Isgren Magnus Markenfelt Håkan Olsson Tommy Allansson Koordinator Ledamot Ledamot Sammankallande

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 6-2013

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 6-2013 1 (5) PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 6-2013 2013-06-14 (10.00-17.00) Ulricehamn Deltagare SVEMO Peter Isgren Tommy Allansson Magnus Markenfelt Håkan Olsson Roger Karlsson Koordinator Sammankallande 1

Läs mer

ATT VARA UTBILDNINGSANSVARIG I KLUBBEN

ATT VARA UTBILDNINGSANSVARIG I KLUBBEN ATT VARA UTBILDNINGSANSVARIG I KLUBBEN Utveckling av klubbens verksamhet SVEMO utbildningsmaterial Kontaktpersoner Håll dig uppdaterad genom att se på SVEMO utbildningssida www.svemo.se/utbildning SVENSKA

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 09-2013

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 09-2013 1 (5) PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 09-2013 2013-11-23 (15.00-20.00) Deltagare SVEMO Tommy Allansson Magnus Markenfelt Håkan Olsson Roger Karlsson Sammankallande 1 MÖTETS ÖPPNANDE SAMT GODKÄNNANDE AV

Läs mer

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 1 (5) PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 5 2014 2014-04-11 (13.00-17.00) Royal Park Hotell Solna Deltagare SVEMO Håkan Leeman Åke Knutsson Agneta Andersson Olle Bergman Jörgen Hafström Dag Hjalmarsson Tony Jacobsson

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 1 (5) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 03-2013 2013-03-06 (19.00-21.00) Telefon Deltagare SVEMO Fredrik Hansson Patrik Marklund Rikard Sthillert Anja Rauch Sammankallande Ledamot Ledamot Koordinator Gäster

Läs mer

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 1 (6) PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 9-2008 2008-10-04 10:00-16:00 SVEMO kansli, Norrköping Närvarande Svemo Agneta Andersson Bodil Dahl Gun-Britt Söderman Håkan Olsson Jörgen Hafström Olle Bergman Per Westling

Läs mer

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE NR

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE NR 1 (6) PROTOKOLL STYRELSEMÖTE NR 10 2012 2012-09-15 (10.00-16.30) Norrköping Deltagare SVEMO Håkan Leeman Åke Knutsson Agneta Andersson Jörgen Hafström Dag Hjalmarsson Tony Jacobsson Per Westling Anna Wilhelmsson

Läs mer

Tid , kl Plats SVEMO kansli, Norrköping

Tid , kl Plats SVEMO kansli, Norrköping PROTOKOLL STY 13/2004 1(6) PROTOKOLL STY 13/2004 Sammanträdesdata Tid 2004-11-12, kl 10.00-16.00 Plats SVEMO kansli, Norrköping Närvarande Sture Fredell, ordförande Stig Klemetz, vice ordförande Olle Bergman

Läs mer

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 1 (7) PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 7-2009 2009-10-10 10.00-16.00 SVEMO kansli i Norrköping Deltagare SVEMO Bodil Dahl Gun-Britt Söderman Per Westling Agneta Andersson Åke Knutsson Bertil Bergström Håkan Olsson

Läs mer

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE NR

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE NR 1 (7) PROTOKOLL STYRELSEMÖTE NR 7 2013 2013-08-17 (10.00-17.00) Borås Deltagare SVEMO Håkan Leeman Åke Knutsson Agneta Andersson Jörgen Hafström Tony Jacobsson Carl-Erik Sörman Per Westling Anna Wilhelmsson

Läs mer

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 5-2011

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 5-2011 1 (6) PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 5-2011 2011-07-30 (10.00) - 2011-07-31 (16.00) SVEMO kansli, Norrköping Deltagare SVEMO Sture Fredell Bertil Bergström Agneta Andersson Olle Bergman Jörgen Hafström Tony Jacobsson

Läs mer

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 1 (7) PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 7-2011 2011-10-08 (10.00-17.30) Hotell Best Western Carlia, Uddevalla Deltagare SVEMO Sture Fredell Bertil Bergström Agneta Andersson Olle Bergman Jörgen Hafström Tony Jacobsson

Läs mer

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE (13:00-16:00) Stockholm

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE (13:00-16:00) Stockholm PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 2018-03 2018-04-13 (13:00-16:00) Stockholm Deltagare - Svemo Håkan Leeman Åke Knutsson Fredrik Hansson Jonas Gustafsson Josefin Lundin Thomas Avelin Tony Jacobsson Ulla Peterson

Läs mer

PROTOKOLL STY 11/2003 1(5) 2003-12-29. Tid Lördagen den 6 december kl 10.00-16.30 Plats Stockholms Golfklubb lokaler, Danderyd

PROTOKOLL STY 11/2003 1(5) 2003-12-29. Tid Lördagen den 6 december kl 10.00-16.30 Plats Stockholms Golfklubb lokaler, Danderyd PROTOKOLL STY 11/2003 1(5) PROTOKOLL STY 11/2003 Sammanträdesdata Tid Lördagen den 6 december kl 10.00-16.30 Plats Stockholms Golfklubb lokaler, Danderyd Närvarande Jacob Douglas ordf Stig Klemetz vice

Läs mer

PROTOKOLL STY 10/2003 1(6) Tid Lördagen den 15 november kl Plats Scandic Örebro Väst, Örebro

PROTOKOLL STY 10/2003 1(6) Tid Lördagen den 15 november kl Plats Scandic Örebro Väst, Örebro PROTOKOLL STY 10/2003 1(6) PROTOKOLL STY 10/2003 Sammanträdesdata Tid Lördagen den 15 november kl 10.00-18.40 Plats Scandic Örebro Väst, Örebro Närvarande Jacob Douglas ordf Stig Klemetz vice ordf Sture

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 02-2015

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 02-2015 1 (6) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 02-2015 2015-02-08 (14.00-16.00) Hotel Elite Grand, Norrköping Deltagare SVEMO Patrik Marklund Therese Hammarberg Rikard Sthillert Anja Rauch Gäster Fredrik Hansson

Läs mer

Tid 2007-12-01 kl 10.30 16.00 Plats Scandic Hotel Hasselbacken, Stockholm

Tid 2007-12-01 kl 10.30 16.00 Plats Scandic Hotel Hasselbacken, Stockholm 2007-12-06 1 ( 5) PROTOKOLL STY 8/2007 Sammanträdesdata Tid 2007-12-01 kl 10.30 16.00 Plats Scandic Hotel Hasselbacken, Stockholm Närvarande Sture Fredell, ordförande Olle Bergman Bertil Bergström Jörgen

Läs mer

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 8 2014

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 8 2014 1 (8) PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 8 2014 2014-08-16 (09.30-17.00) Norrköping Deltagare SVEMO Håkan Leeman Åke Knutsson Agneta Andersson Thomas Avelin Olle Bergman Peter Svensson Per Westling Martin Jarl Anna

Läs mer

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE (09:00-17:00) Quality Airport Hotel Arlanda

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE (09:00-17:00) Quality Airport Hotel Arlanda PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 2017-03 2017-04-02 (09:00-17:00) Quality Airport Hotel Arlanda Deltagare - Svemo Håkan Leeman Åke Knutsson Fredrik Hansson Jonas Gustafsson Josefin Lundin Thomas Avelin Tony Jacobsson

Läs mer

Tid kl Plats SVEMO kansli, Norrköping

Tid kl Plats SVEMO kansli, Norrköping 1 55111 Sammanträdesdata Tid 2006-11-11 kl 10.00-16.30 Plats SVEMO kansli, Norrköping Närvarande Sture Fredell, ordförande Stig Klemetz, vice ordförande Olle Bergman Bertil Bergström Jörgen Hafström Lisbeth

Läs mer

SVEMO kansli, Norrköping

SVEMO kansli, Norrköping Norrköping 02 01 31 1(6) PROTOKOLL UK 1/02 Sammanträdesdata Tid Torsdag den 31 januari 2002 Plats Deltagare SVEMO kansli, Norrköping Jörgen Hafström, sammankallande Thomas Avelin Rolf Sundberg, GS Lena

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 06-2014

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 06-2014 1 (5) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 06-2014 2014-05-18 (16.00-19.00) Svemo-huset Deltagare SVEMO Patrik Marklund Therese Hammarberg Rikard Sthillert Anja Rauch Gäster Fredrik Hansson Sammankallande

Läs mer

PROTOKOLL MÖTE BARNKOMMITTÉN, 2/2007

PROTOKOLL MÖTE BARNKOMMITTÉN, 2/2007 2007-06-13 1 PROTOKOLL MÖTE BARNKOMMITTÉN, 2/2007 Sammanträdesdata Tid Onsdag 13 juni, 2007 Plats Scandic Nord, Norrköping samt SVEMO s kansli Deltagare Tommy Landin Ordförande Kenneth Karlsson Ledamot

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 1 (5) PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 8-2010 2010-12-28 (14.00-19.00) Scandic Elmia, Jönköping Deltagare SVEMO Peter Isgren Roger Karlsson H Olsson Jan-Eric Sällqvist Koordinator Ledamot Ledamot Sammankallande

Läs mer

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 9-2010

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 9-2010 1 (6) PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 9-2010 2010-10-09 (10.00-16.00) SVEMO kansli Norrköping Deltagare SVEMO Sture Fredell Bertil Bergström Agneta Andersson Olle Bergman Jörgen Hafström Tony Jacobsson Åke Knutsson

Läs mer

PROTOKOLL STY 14/2004 1(6) 2004-12-08. Tid 2004-12-04 kl 10.00-15.00 Plats Electrolux AB, S:t Göransgatan 143, Stockholm

PROTOKOLL STY 14/2004 1(6) 2004-12-08. Tid 2004-12-04 kl 10.00-15.00 Plats Electrolux AB, S:t Göransgatan 143, Stockholm PROTOKOLL STY 14/2004 1(6) PROTOKOLL STY 14/2004 Sammanträdesdata Tid 2004-12-04 kl 10.00-15.00 Plats Electrolux AB, S:t Göransgatan 143, Stockholm Närvarande Sture Fredell, ordförande Olle Bergman Bertil

Läs mer

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 1 (6) PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 3-2010 2010-03-06 10.00-16.15 SVEMO kansli Deltagare SVEMO Sture Fredell Stig Klemetz Agneta Andersson Olle Bergman Bertil Bergström Jörgen Hafström Åke Knutsson Håkan Olsson

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE (18:00-20:00) Telefonmöte

PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE (18:00-20:00) Telefonmöte PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE 01-2018 2018-01-30 (18:00-20:00) Telefonmöte Deltagare - Svemo Tommy Allansson Joakim Svensson Magnus Markenfelt Malin Nylund Peter Isgren Olivia Olsson Sammankallande

Läs mer

Protokoll sektionsmöte Roadracing

Protokoll sektionsmöte Roadracing Protokoll sektionsmöte Roadracing 03 2018 2018-03-15 (18:00 20:15) via telefon Deltagare Fredrik Hansson Åke Rydergren Robert Wallberg Niclas Wärlander Per Holmström Henrik Björling Sandra Altesson Roadracingsektionen

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 1 (6) PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 2-2013 2013-01-31 (18.00-20.00) (Telefonmöte) Deltagare SVEMO Peter Isgren Tommy Allansson Magnus Markenfelt Håkan Olsson Roger Karlsson Koordinator Ledamot Ledamot

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 1-2012

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 1-2012 1 (5) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 1-2012 2012-02-12 (10.00-17.00) Möte Kansliet Deltagare SVEMO Fredrik Hansson Patrik Marklund Rikard Sthillert Eva Ericson Annika Pettersson Sammankallande Ledamot

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE (19:15-20:45) Telefonmöte

PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE (19:15-20:45) Telefonmöte PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE 10-2018 2018-11-28 (19:15-20:45) Telefonmöte Deltagare - Svemo Tommy Allansson Magnus Markenfelt Joakim Svensson Malin Nylund Peter Isgren Sammankallande Koordinator Motocross

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 1 (7) PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 10-2012 2012-09-08 (09.30-17.30) Scandic Elmia, Jönköping Deltagare SVEMO Peter Isgren Tommy Allansson Magnus Markenfelt Håkan Olsson Roger Karlsson Koordinator Ledamot

Läs mer

1. Mötets öppnande samt godkännande av dagordningen Tommy Allansson hälsade deltagarna välkomna och öppnade mötet. Presenterad dagordning godkändes.

1. Mötets öppnande samt godkännande av dagordningen Tommy Allansson hälsade deltagarna välkomna och öppnade mötet. Presenterad dagordning godkändes. PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE 04-2016 2016-05-12 (19:00-21:00) Telefonmöte Deltagare - Svemo Tommy Allansson Joakim Svensson Magnus Markenfelt Peter Isgren Sammankallande Ledamot Ledamot Koordinator

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE MOTOCROSS NR.4-2015

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE MOTOCROSS NR.4-2015 1 (6) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE MOTOCROSS NR.4-2015 2015-04-16 (20.00-22.00) (Telefonmöte) Deltagare SVEMO Peter Isgren Magnus Markenfelt Joakim Svensson Tommy Allansson Koordinator Ledamot Ledamot Sammankallande

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 1 (5) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 10 2013 2013-10-19 (10.00-17.00) Deltagare SVEMO Fredrik Hansson Rikard Sthillert Anja Rauch Gäster Magnus Granstedt Robin Ericsson Daniel Corin-Stig Sammankallande

Läs mer

Tid 2005-12-03 kl 10.00-15.45 Plats Grand Hotel, Stockholm

Tid 2005-12-03 kl 10.00-15.45 Plats Grand Hotel, Stockholm PROTOKOLL STY 8/2005 1(6) PROTOKOLL STY 8/2005 Sammanträdesdata Tid 2005-12-03 kl 10.00-15.45 Plats Grand Hotel, Stockholm Närvarande Sture Fredell, ordförande Stig Klemetz, vice ordförande Olle Bergman

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 1 (5) PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 5-2013 2013-05-24 (13.00-16.00) Motocrossgymnasiet, Tibro Deltagare SVEMO Peter Isgren Tommy Allansson Magnus Markenfelt Håkan Olsson Roger Karlsson Gäster Agneta

Läs mer

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 11-2010

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 11-2010 1 (6) PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 11-2010 2010-11-20 (10.00-16.15) Kansliet Norrköping Deltagare SVEMO Sture Fredell Bertil Bergström Agneta Andersson Olle Bergman Jörgen Hafström Tony Jacobsson Åke Knutsson

Läs mer

KONSTITUERANDE SAMMANTRÄDE MED SVEMO STYRELSE I ANSLUTNING TILL FÖRBUNDSMÖTE 2008

KONSTITUERANDE SAMMANTRÄDE MED SVEMO STYRELSE I ANSLUTNING TILL FÖRBUNDSMÖTE 2008 2008-04-15 1 (6) KONSTITUERANDE SAMMANTRÄDE MED SVEMO STYRELSE I ANSLUTNING TILL FÖRBUNDSMÖTE 2008 Sammanträdesdata Tid 2008-04-06 kl 09.30-12.00 Plats Täby Park Hotel, Täby Närvarande Sture Fredell, ordförande

Läs mer

PROTOKOLL STY 6/2005 1(6) 2005-10-27. Sammanträdesdata Tid 2005-10-15 kl 10.00-17.15 Plats SVEMO kansli, Norrköping

PROTOKOLL STY 6/2005 1(6) 2005-10-27. Sammanträdesdata Tid 2005-10-15 kl 10.00-17.15 Plats SVEMO kansli, Norrköping PROTOKOLL STY 6/2005 1(6) PROTOKOLL STY 6/2005 Sammanträdesdata Tid 2005-10-15 kl 10.00-17.15 Plats SVEMO kansli, Norrköping Sture Fredell, ordförande Stig Klemetz, vice ordförande Olle Bergman Bertil

Läs mer

2. GODKÄNNANDE AV DAGORDNING Mötet godkände framtagen dagordning med några tillägg.

2. GODKÄNNANDE AV DAGORDNING Mötet godkände framtagen dagordning med några tillägg. Protokoll Enduro 2008-1 Sammanträdesdata Tid: 19 Januari Plats: Norrköping Närvarande Robert Svensson RS Sammankallande Patricia Eneroth PE Ledamot Anders Tibbling AT Koordinator 1. MÖTETS ÖPPNANDE Ordförande

Läs mer

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 1 (5) PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 12-2010 2010-12-04 (10.30-16.10) Grand Hotel, Stockholm Deltagare SVEMO Sture Fredell Bertil Bergström Agneta Andersson Olle Bergman Jörgen Hafström Tony Jacobsson Åke Knutsson

Läs mer

PROTOKOLL FÖR SEKTIONSMÖTE ROADRACING 10-2008

PROTOKOLL FÖR SEKTIONSMÖTE ROADRACING 10-2008 PROTOKOLL FÖR SEKTIONSMÖTE ROADRACING 10-2008 Tid: 2008-10-22, kl 19.00 Plats: Telefonmöte Deltagare Fredrik Hansson Ordförande FH Rikard Sthillert Ledamot RS Per Träff Ledamot PT Annika Pettersson Koordinator

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE (18:00-19:30) Telefonmöte

PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE (18:00-19:30) Telefonmöte PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE 02-2016 2016-03-07 (18:00-19:30) Telefonmöte Deltagare Svemo Tommy Allansson Joakim Svensson Magnus Markenfelt Peter Isgren Sammanfallande Ledamot Ledamot Koordinator

Läs mer

Motocrossektionen tog del av protokollet från det senaste mötet, nr , vilket därefter lades till handlingarna.

Motocrossektionen tog del av protokollet från det senaste mötet, nr , vilket därefter lades till handlingarna. PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE 08-2015 2015-12-14 (18:00-21:00) (Telefonmöte) Deltagare Svemo Håkan Olsson Joakim Svensson Magnus Markenfelt Peter Isgren Tommy Allansson Ledamot Ledamot Ledamot Koordinator

Läs mer

Ordföranden Margareta Lindfors hälsade deltagarna välkomna och öppnade mötet. Dagordningen godkändes med tillägg av punkter på Övriga frågor:

Ordföranden Margareta Lindfors hälsade deltagarna välkomna och öppnade mötet. Dagordningen godkändes med tillägg av punkter på Övriga frågor: PROTOKOLL MOTOCROSSEKTION Nr 1 2004 Datum: 9-10 januari 2004 Plats: Scandic Hotell, Norrköping Tid: Fredag 9:30 Lördag 15:00 Deltagare: Margareta Lindfors Håkan Svensson Peter Johansson Peter Isgren Ordförande

Läs mer

Till sekreterare valdes LS och till justeringsman valdes ML.

Till sekreterare valdes LS och till justeringsman valdes ML. 2006-12-27 PROTOKOLL TRIAL 7-06 SAMMANTRÄDESDATA Tid: Söndagen den 17 december kl.10.00 16.00 Plats: Hotell Park Inn, Märsta NÄRVARANDE Magnus Liljeblad Ordförande ML Jan-Erik Mellberg JEM Lars Svedje

Läs mer

SMÅLANDSIDROTTEN 2/2018. Närvarande: Anmält förhinder: Ann-Louis Edén Jan Stemberger Thomas Bohlin Marie Aldingsson.

SMÅLANDSIDROTTEN 2/2018. Närvarande: Anmält förhinder: Ann-Louis Edén Jan Stemberger Thomas Bohlin Marie Aldingsson. SMÅLANDSIDROTTEN 2/ Protokoll fört vid sammanträde med styrelsen för Smålands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna Småland på Scandic, Växjö, tisdagen den 13 mars kl. 18:30 Närvarande: Roger Ödebrink,

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE TRIAL NR3 2015-02-26

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE TRIAL NR3 2015-02-26 1 (6) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE TRIAL NR3 2015-02-26 2015-02-26 (20.00-22.00) Telefonmöte Deltagare SVEMO Jonas Bergqvist Lars Edvardsson Anders Tibbling Nils Granath Gäster Peter Folkeson Arne Hedin Magnus

Läs mer

PROTOKOLL STY 8/2006 1(6) 2006-10-10

PROTOKOLL STY 8/2006 1(6) 2006-10-10 PROTOKOLL STY 8/2006 1(6) PROTOKOLL STY 8/2006 Sammanträdesdata Tid 2006-10-07 kl 10.00-16.00 Plats Elite Grand Hotel, Norrköping Närvarande Sture Fredell, ordförande Stig Klemetz, vice ordförande Olle

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 1 (5) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 6-2011 2011-06-29 (19.00-21.45) Deltagare SVEMO Marie Landh Rikard Sthillert Fredrik Hansson Koordinator Ledamot Sammankallande Gäster Jannica Sjöstedt 1 MÖTETS

Läs mer

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 1 (5) PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 6-2011 2011-09-03 (10.00-16.00) Hotell Alfred Nobel, Karlskoga Deltagare SVEMO Sture Fredell Bertil Bergström Agneta Andersson Olle Bergman Jörgen Hafström Åke Knutsson Håkan

Läs mer

Årsmötesprotokoll Östra Motorcykel- och Snöskoterförbundet 2013-03-09

Årsmötesprotokoll Östra Motorcykel- och Snöskoterförbundet 2013-03-09 Plats: Rocklunda, ABB Arena Tid: Lördag den 9:e mars 2013 Årsmötesprotokoll Östra Motorcykel- och Snöskoterförbundet 2013-03-09 1 Mötets öppnande Distriktets sekreterare Annica Ekengren hälsade alla välkomna

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 1 (6) PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 12-2014 2014-11-25 (19.30-20.45) (Telefonmöte) Deltagare SVEMO Peter Isgren Magnus Markenfelt Håkan Olsson Tommy Allansson Koordinator Ledamot Ledamot Sammankallande

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 1 (6) PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 07-2014 2014-06-16 (19.00-21.00) (Telefonmöte) Deltagare SVEMO Peter Isgren Magnus Markenfelt Håkan Olsson Tommy Allansson Koordinator Ledamot Ledamot Sammankallande

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 02-2014

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 02-2014 1 (7) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 02-2014 2014-02-10 (14.00-18.20) Svemo-huset, Norrköping Deltagare SVEMO Patrik Marklund Therese Hammarberg Rikard Sthillert Anja Rauch Sammankallande Ledamot Ledamot

Läs mer

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE (09:30-16:00) Stockholm

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE (09:30-16:00) Stockholm PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 2016-9 2016-12-10 (09:30-16:00) Stockholm Deltagare - Svemo Håkan Leeman Åke Knutsson Fredrik Hansson Jonas Gustafsson Josefin Lundin Thomas Avelin Tony Jacobsson Ulla Peterson Per

Läs mer

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 1-2009

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 1-2009 1 (5) PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 1-2009 2009-01-24 11.00-15.30 Rica Talk Hotel, Älvsjö, Stockholm Deltagare SVEMO Bodil Dahl Per Westling Agneta Andersson Åke Knutsson Bertil Bergström Håkan Olsson Jörgen

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 1 (6) PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 1-2010 2010-02-05 15.00-19.00 Arlanda Stad Deltagare SVEMO Peter Isgren Roger Karlsson Håkan Olsson Jan-Eric Sällqvist Koordinator Ledamot Ledamot Sammankallande

Läs mer

Protokoll Motocrossektionen Nr 6-2004

Protokoll Motocrossektionen Nr 6-2004 Protokoll Motocrossektionen Nr 6-2004 Datum: Plats: 29-30 Augusti Söndag 10:00 Måndag 13:00 Scandic Elmia, Jönköping Deltagare: Margareta Lindfors Håkan Svensson Peter Isgren ordf sekr Jörgen Hafström

Läs mer