Att få 1000-tals besökare till sin hemsida är enkelt. Här är "hemligheten"...

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Att få 1000-tals besökare till sin hemsida är enkelt. Här är "hemligheten"..."

Transkript

1 Att få 1000-tals besökare till sin hemsida är enkelt. JL Marketing 1 Hur mycket pengar skulle du tjäna med besökare på din hemsida? Om du inte redan vet det så är det dags att ta reda på det. Jag kommer här att visa dig lite av vad som krävs för att du ska få 1000-tals med besökare till din sida. Här är "hemligheten"... Inget är starkare än den svagaste länken. Slit dig en stund från dina vanliga tankar. Du vet de där tankarna som du går och bär på ständig, som blockerar dig från att fokusera på bara en sak. - Hur ska jag göra för att tjäna pengar? Vad ska jag ha på mig på fest på fredag? Är jag sexuellt annorlunda? Vad är det för idiot som har skrivit den här texten? Hur mår mina barn? Jag kanske måste skaffa en ny dator. Men då kommer min fru att bli arg. Bilen måste lämnas in på verkstaden... När du blandar alla de här tankarna så blir det precis lika rörigt i din hjärna som det blir när jag försöker åskådliggöra det här. Släpp allting omkring dig för några minuter och koncentrera dig på hur DU kan ha nytta av det du just nu kommer att få uppleva. Slappna av och koncentrera dig. Tänk dig in i att du sitter framför din dator och drömmer om att just DIN produkt eller tjänst säljs i 100-tals ex. varje månad. Så tänker du dig in i vad du behöver göra för att din produkt eller tjänst ska säljas i de volymerna.

2 - Du måste se till att produkten är tillgänglig. - Du måste göra inköp (om det är en fysisk produkt) - Du måste lägga den på lager - Du måste se till att den går att beställa - Den ska presenteras på rätt sätt. - Webbsidor ska skapas - Säljtexter ska skrivas - Bilder ska läggas in - Du ska få besökare till din sida - Du ska ta hand om supporten - Du ska se till att skattemyndigheten blir nöjd - Du ska följa upp dina kampanjer och uppdatera sidorna. - Du ska... - Du ska... - Du ska... Det är mycket du ska göra. :-) Om du jobbar 25 timmar om dygnet så hinner du säkert med allting. Men om du inte har den tiden så blir DU den svagaste länken i ditt eget företag. Fundera på det en stund. Det jag kommer att visa dig här är hur jag klarar av alla de här momenten, samtidigt som jag har tid att ta ett varv på golfbanan då och då. Min klocka fungerar precis på samma sätt som din och tickar i samma takt. Och jag har inte heller 25 timmar på ett dygn. MEN, jag har insett ett faktum:

3 Ensam är start......men får storstryk av 10. Låt oss fördjupa oss i en enda av alla de delar som en företagsverksamhet består av, nämligen marknadsföringen. Jag skulle mycket gärna vilja hjälpa dig med alla de andra punkterna också, men låt oss ta det lite senare. En sak i taget, och marknadsföringen är en MYCKET stor del av verksamheten. Ta fram din produkt eller tjänst i dina tankar. Om du har flera så fokusera på en enda av dem. Oavsett vad du funderar på att marknadsföra så är är fokus ett av de viktigaste momenten. Det är sååå många som tänker helt fel här. Personer som har många produkter eller tjänster i sin portfölj och försöker att sälja allting på en och samma gång. Låt mig få ge dig en liten verklighetsbaserad historia. Den ger lite grundläggande marknadsföringstänk innan vi går vidare med hur du får 1000-tals med besökare på din webbsida. Jag arbetade för några år sedan inom ett företag som sålde it-produkter. Säljarnas portföljer var sprängfyllda med kvalitetsprodukter. Det fanns egentligen allting som den potentiella kunden kunde tänkas vilja ha. Säljarna hade fått grundläggande säljutbildning och gjorde så som de hade fått lära sig. Man frågade ut kunden och analyserade behovet. Sedan öppnade man portföljen, slängde upp den 98 sidor stora katalogen på kundens skrivbord med en duns. Kunden började själv bläddra och med hjälp av säljaren råd enades man om att ett antal olika lösningar fanns för att lösa kundens behov. Allt var frid och fröjd. Kunden bad om att få behålla katalogen, för att få fundera en dag eller två på vilken av de föreslagna lösningarna som var bäst för dem. Säljarna kom tillbaka efter en vecka på fältet och man samlades kring det runda bordet i konferensrummet. Majoriteten av säljarna sa att det hade varit en bra vecka och att det fanns många nya affärer på G. Några fåtal försäljningar var klara, men det mest var på G. Kunden skulle återkomma i början av nästa vecka. MEN, så hade vi en säljare som stack ut lite extra. Det var en lite äldre, korpulent herre med mustach. Man kunde se på honom att han levde ett gått liv. :-) Han hade med sig dubbelt så många order som de andra säljarna, vid varje möte. Han hade dessutom inte alls lika många kunder som han skulle återkomma till nästa vecka. Så vad var nu hemligheten? Han gjorde precis som de andra säljarna till att börja med. Han frågade ut kunden och hittade kundens behov. Ibland var det ett enda behov, ibland var det flera. Men den här säljaren tog bara tag i ett enda behov vid varje kundmöte. Om det fanns flera behov bokade han upp ett nytt möte precis innan han gick därifrån.

4 Han tog inte fram hela portföljen eller katalogen, utan visade bara upp en enda produkt som skulle lösa kundens behov som han just nu fokuserade på. Sedan pratade han sig varm för just den produkten. Han nämnde ingenting om att det eventuellt skulle kunna finnas andra lösningar på "problemet". Det här resulterade i att kunden i princip inte funderade över vilken modell han skulle välja utan bara hur och när leveransen skulle ske. Vad har nu denna historia med internetmarknadsföring att göra? Internet är en direktförsäljningskanal. Om du ger kunden valmöjligheter kommer han/hon att bli tveksam och få svårt att ta beslut. Ju fler valmöjligheter du ger, desto längre tid och desto fler påminnelser behöver kunden för att ta fram sin plånbok. Så fungerar människa och vi måste alltså försöka anpassa oss därefter. Problemet med internet är bara det att det finns tusentals sidor att välja mellan. Så om kunden inte bestämmer sig direkt, så har du med all sannolikhet förlorat den potentiella kunden. Han eller hon hittar inte dit igen eller också så ockuperas deras närvaro av ett nytt spännande erbjudande från någon annan. Så med andra ord, fokusera ditt erbjudande på en enda produkt åt gången. Fånga den potentiella kundens intresse, och få kunden att inse att det här är den optimala lösningen på alla kundens problem. Det är nu eller aldrig. :-) Låt oss nu återvända till det vi började prata om, hur jag kan gå på golfbanan utan att det påverkar mina affärer, och hur du ska få 1000-tals besökare på din sida. Ensam är stark Om du ser till att sköta marknadsföringen själv så finns det ett antal fördelar. Du har full kontroll på allting och kan styra precis hur ditt erbjudande ska framföras. Du sätter ut annonser, är med i chattar och bloggar, mailar potentiella kunder, telemarketing etc. Du har full koll. Alla försäljningar ger dig pengar i fickan och du behåller hela vinsten för dig själv. Visst, lite försvinner i annonskostnader etc., men det mesta landar i din egen ficka. Det här kan var mycket effektivt, men det finns också en baksida. - Du har alla de andra delarna i ditt företag att ta hand om (produkter, leveranser, betalningar, support...). Så din tid för marknadsföring kanske inte blir riktigt som du föreställde dig när du gick in i detta. - Du har bara möjlighet att nå ett begränsat antal personer. Du har bara 1 mun och 2 händer som kan förmedla ditt budskap. Hur mycket du än vill så kan du inte bli en bläckfisk, med 8 armar. Så bygg inte upp en

5 verksamhet i tron att du kan bli en. Låt oss anta att du lyckas dra in 1000 besökare till din sida varje månad. Din webbsida lyckas övertala 10 av dessa besökare att investera i din produkt. Om vi sedan antar att du tjänar 500kr på varje försäljning så skulle det ge dig ett lite bidrag på 5000kr/månad. Din förmåga och framför allt din tid är begränsad. Du kan inte nå obegränsat med kunder på egen hand. Så låt oss titta på en annan lösning. En gratis teknik som slå allt... Det finns många olika sätt att marknadsföra sina produkter på. Du kan lägga ner miljoner på annonser, utskick, banners etc. och lyckas bra med det. Men för varje annons, utskick etc. som man gör måste man hela tiden hålla koll på vad det kostar. Inte bara själva kostnaden för skapande och distribution av annonsen, utan framför allt omvandlingskostnaden. Om du lägger ner kr för att göra ett utskick till personer så skulle man kunna se det som att varje utskick kostar dig 2kr per person. Men det tankesättet är ju ganska så ointressant. För om du bara räknar så så kalkylerar du hela kampanjen som en kostnad, eller hur? Idéen med ditt utskick är att du ska få nya kunder, att du ska sälja mer. Så det vi ska titta på är istället hur mycket varje kund kostar. Om du får 10 nya kunder på ditt utskick, för kr, så kostar varje kund dig 1000kr. Det innebär i sin tur att du måste tjäna minst 1000kr på varje försäljning för att det ska gå ihop. Annonskalkyleringen ovan var egentligen bara en parentes. Men jag kände att det är relevant att du har grundfakta för normal marknadsföringsteknik. För när du förstår normal marknadsföringsteknik kommer du ganska så snabbt att inse hur effektivt det jag nu kommer att beskriva är.

6 "Snöbollen" Hur mycket pengar du än lägger ner på traditionell marknadsföring så finns det ändå en teknik som slår allting. Har du hört talas om Apples nya "mobiltelefon" Iphone? Är man lite teknikintresserad, så har man definitivt hört begreppet Iphone. Jag gjorde en sökning på Iphone, ungefär 1 vecka efter att de officiellt lancerat produkten, och fick över 2 miljoner träffar i Google. Ja, du läste rätt, hemsidor med innehållet Iphone. I skrivandets stund, just nu, så fick jag 52 miljoner träffar. Produkten finns inte ens att få tag på, det går inte att köpa den. Tänk dig in i situationen att det finns över 50 miljoner sidor som pratar om produkten. Hur många har då inte läst om den??? Har Apple satt upp alla de här sidorn? Nej naturligtvis inte. Har de betalat för att folk ska prata om den på sina sidor? Nej naturligtvis inte. Inte ens Apple är så rika att de kan betala miljontals personer för marknadsföring. Men det Apple har gjort är att tillverka en "snöboll". Man har noga satt ihop ett marknadsföringspaket och ett budskap. Därefter ställer man sig högst upp på berget, ger snöbollen en knuff och låter den rulla. Snöbollen växer och växer och växer. Till slut är den så stor att den utlöser laviner. Fundera en stund på om de kommer att sälja några mobiltelefoner när väl produkten finns tillgänglig i butikerna. ;-) "Ja, ja, ja...men Apple är Apple, en av världens största IT företag. Jag är ju en fis i rymden jämfört med dom. Jag kan inte få miljoner av personer att prata om min produkt." Visst, Apple har ett lite försprång när det gäller varumärket och budget. Men själva tekniken bakom kan vem som helst använda. Den kan dessutom vara helt gratis. Jag blir ofta förvånad över hur trångsynta de flesta storföretag (och även många små) är när det gäller sin marknadsföring. Hur lite de utnyttjar världens mest framgångsrika marknadsföringsteknik: "Mun-till-Mun"-metoden Låt oss anta att du ska köpa en TV. Vems råd skulle du lita på? En annons som du hittar på internet eller din granne som är expert på TV-apparater? Om din expertgranne ger dig ett tips på en bra modell, så går du med all sannolikhet och tittar på den modellen. Om du får ett mail från din kompis som rekommenderar en bra e-bok, så skulle du förmodligen öppna den och se vad det är.

7 Om samma bok däremot låg på en hemsida som du råkade surfa in på, så skulle det förmodligen krävas en mycket bra sida och säljtext för att du skulle bli intresserad. Du läser den där boken som din kompis rekommenderade och upptäcker att den är bra. Samma dag har ni släktträff hos dina svärföräldrar, och du kan inte låta bli att rekommendera en bra bok som du just har läst. Börjar du förstå mitt resonemang? Det som sprids från mun-till-mun går snabbare än någonting annat. Dessutom kan det vara helt gratis markndsföring. Med hjälp av internet så har den här typen av marknadsföring blivit enormt mycket enklare än det var förut. Det jag tänkte visa dig är tekniker på hur DU kan utnyttja det här i din marknadsföring. Så, häng med nu... Leta reda på några personer som har testat din produkt och som är nöjda med den. Ge dem lite "uppmuntran" och de kommer att börja berätta om din produkt för allt och alla. Om du dessutom ger dem en liten morot för varje person som köper en produkt av dig, så kommer de att prata och rekommendera ännu mer. Man kan säga att de blir din marknadsföringskår, dina levande reklampelare. Effekten blir att istället för att du ensam ska försöka kontakta alla dina kunder, så har du nu X antal "kloner" som framför ditt budskap. Räkneexempel: Om vi utgår ifrån exemplet ovan, där du sköter allting själv, så skulle du nå 1000 besökare på din sida och tjäna ca kr/månad på ditt eget slit.

8 Låt oss istället anta att du skaffar dig 5 personer som pratar aktivt om din produkt. De här personerna kanske inte är riktigt lika duktiga som du, men de lyckas ändå dra in 500 nya besökare var till din sida. Det innebär att de drar in 2500 besökare till sidan. Med samma svarsfrekvens som i exemplet ovan, 1%, så skulle det innebära att du tjänar kr, ovanpå det 5000 kr som du själv lyckas dra in av egen kraft. Nu vill de säkert ha en morot för sitt arbete och du kanske ger dem 20% av din vinst på varje såld produkt. Summa summarum tjänar du nu kr/månad (12500kr-20% kr) istället för de 5000 som du ensam lyckades skrapa ihop. Ensam är start......men får storstryk av 10. Ett steg längre... Låt oss dra det ett steg längre innan jag visar exakt hur DU ska göra det hela. Det som jag hittills har beskrivit är egentligen bara ett vanligt återförsäljarsystem. Det visar klart och tydligt kraften i att ta hjälp av andra, men det finns ingen "snöbollseffekt" i det. Återförsäljarprogram, eller affiliateprogram som man brukar säga på nätet, är en helt normal försäljninghirarki. Men till skillnad mot företagskulturen utanför nätet, där man anställer säljare i företaget, så arbetar man istället ofta med provisionsbaserad marknadsföring i internetverksamheter. Man anställer inte säljare utan hyr bara in marknadsföringshjälpen på provisionsbasis. Det här är en ny kultur som börjar växa upp och sakta men säker även sprider sig till "offline"-verksamheter också. Men det är fortfarande en platt organisation som inte innehåller några snöbollseffekter. Det vi vill åstadkomma är att ditt budskap vandrar från mun till mun till mun... För att göra det måste vi lägga in en dimension till.

9 Det jag tänker beskriva här nedan har dragit in, och gör fortfarande, 1000-tals med besökare till mina sidor. Det är en riktig win-win situation för alla inblandade. Tänk dig in i att du säljer en produkt eller tjänst på nätet. Det spelar egentligen ingen roll om det är en fysisk eller digital produkt. Tekniken går att applicera på alla typer av erbjudanden. Till den här produkten skapar du ett marknadsföringsmaterial. Det är inget speciellt med det, det skulle du ändå göra. Marknadsföringsmaterialet ska du göra konfigurerbart. Låt mig förklara. Om du har en person som vill rekommendera dina produkter, precis som vi talade om ovan med återförsäljare, så vill de säkert ha sitt eget marknadsföringsmaterial att visa upp. I det här materialet vill de kanske ha sina egna uppgifter, namn, företag, etc., men framför allt så måste det finnas uppgifter som gör att de kan få sin lilla morot för att sprida ditt rykte vidare. Moroten kan vara provision på varje förmedlad affär eller någonting annat som t.ex. gratis produkter, rabatter etc. Är marknadsföringsmaterialet en produkt, t.ex. e-bok eller en programvara, och den är bra, så kan du säkert få många att sprida den vidare utan morot. Men vill du verkligen sätta fart på det här så är min rekommendation att du lägger in någonting som gör det näst intill oemotståndligt att inte vilja sprida det vidare. :-) Varje person som tar emot den här marknadsföringsprodukten har sedan möjlighet att konfigurera den med sina egna uppgifter. Uppgifter som gör att de kan få ta del av det erbjudande som du så generöst delar ut till alla som sprider informationen vidare. Du har nu skapat din egen snöboll.

10 Knuffa till den och låt den rulla. Alla som tar emot den här marknadsföringsprodukten kommer att se din marknadsföring för din produkt. De har sedan 2 val, eller en kombination: De tycker om din produkt och köper den. De tycker om din produkt, ser att man kan få någonting för att sprida budskapet vidare, och börjar marknadsföra den åt dig. Men kan det här verkligen ge någonting? Föreställ dig din produkt eller tjänst. Du har skapat en ebok som är intressant och som innehåller "smygreklam" för din produkt. Du har dessutom lagt in en liten morot till dem som sprider informationen vidare. Låt säga att du lyckas sprida den här vidare till 20 personer på 1 månad. Om din produkt och ditt marknadsföringsmaterial är bra, så bör det inte vara några som helst problem, eller hur? Dessa personer sprider det vidare till i genomsnitt 5 personer var, inom 1 månad, och så vidare. Det skulle kunna se ut så här: 20 pers efter 1 månad 100 pers efter 2 månad 500 pers efter 3 månad 2500 pers efter 4 månad och så vidare...

11 ...efter 8 månader skulle du ha spridit den här produkten till över 1,5 milj. personer. På under ett år är det alltså personer som har sett DITT erbjudande och din produkt. Om du då säljer på 1% av dessa, och tjänar 500kr på varje försäljning, skulle det innebära 7,5 miljoner kronor, på 8 månader. Nu är det här ett teoretiskt exempel, men visar kraften i det som vi kallar viral marketing, automatisk marknadsföring. Låt oss säga att det går hälften så bra som ovan, eller kanske bara en1/5-del så bra, så är det fortfarande en riktigt bra marknadsföringskraft. Har du råd att inte testa? Jag använder mig själv av den här tekniken, och jag kan bara bekräfta att det finns en enorm kraft i det hela. Det tar lite tid att förbereda snöbollen, men när man väl ger den en knuff så sprider sig budskapet okontrollerbart. Nu är det din tur... När det gäller den här typen av marknadsföring så kan det gå väldigt fort att bygga upp en stor skara med personer som rekommenderar dina produkter och tjänster. Men, det är också ganska så vanligt att det hela kollapsar. Anledningen är enkel: Tänk dig att du efter några veckor lyckats sprida ditt budskap till 500 personer. Din viral marketing metod är uppsatt så att alla som vill sprida det vidare skickar ett mail till dig. Du lägger sedan in den personens uppgifter i marknadsföringsmaterialet, och skickar iväg det till marknadsföraren. De här 500 personerna sprider budskapet vidare till i genomsnitt 3 personer var på en vecka. Det innebär att du veckan efter kan ha 1500 nya personer som vill ha sitt eget konfigurerade marknadsföringsmaterial. Om du du nu, mot all förmodan, skulle hinna med att skapa detta, så kan du veckan efter ha 4500 nya personer... Med andra ord, att göra det här manuellt är näst intill omöjligt. Du behöver system och programvaror som hjälper dig att sätta upp ett automatiskt viral marketing system. Jag har satt ihop ett paket med de programvaror som jag själv använder mig av. Med hjälp av de här programmen har jag satt upp system som sköter sig helt och hållet automatiskt.

12 Här kan du läsa mer om dem... JL Viral Marketing Lycka till! Vi hörs! Jesper Lindén Powered by JL Profit ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Jesper Linden Consulting Kvillingevägen Åby Sweden

Respirator-marknadsföring eller Tillväxt-marknadsföring!

Respirator-marknadsföring eller Tillväxt-marknadsföring! Om du inte inför de här teknikerna så fort som möjligt kommer du att vara helt rökt om några år, kanske snabbare än så. Dina smartare konkurrenter kommer att krossa dig totalt Respirator-marknadsföring

Läs mer

Tankar, idéer och tips inför det nya året

Tankar, idéer och tips inför det nya året Tankar, idéer och tips inför det nya året 2012 av Jesper Lindén Jesper Lindén Så här i början av ett nytt år är ofta det bästa läget att sätta sig ner och fundera på vilka förändringar man kan gör för

Läs mer

Marknadsföring på internet suger...

Marknadsföring på internet suger... Marknadsföring på internet suger... så varför inte ta den mest uppenbara vägen till fler kunder? Skriven av: Jesper Lindén affärscoach, författare, talare och marknadsförare på internet Om ungefär 10 min

Läs mer

P R O D U K T E R S O M DU T J Ä N A R P E N G A R P Å D Y G N E T R U N T, Ä V E N N Ä R D U S O V E R...

P R O D U K T E R S O M DU T J Ä N A R P E N G A R P Å D Y G N E T R U N T, Ä V E N N Ä R D U S O V E R... P R O D U K T E R S O M DU T J Ä N A R P E N G A R P Å D Y G N E T R U N T, Ä V E N N Ä R D U S O V E R... JAG KOMMER HÄR ATT VISA DIG HUR DU TAR FRAM PRODUKTER ELLER TJÄNSTER SOM GENERERAR PENGAR UTAN

Läs mer

JL Core Power Grunden till accelererad framgång som entreprenör. Del 3 Produkter som förverkligar visioner?

JL Core Power Grunden till accelererad framgång som entreprenör. Del 3 Produkter som förverkligar visioner? JL Core Power Grunden till accelererad framgång som entreprenör. Del 3 Produkter som förverkligar visioner? Av: Jesper Lindén Många företagare startar upp verksamheter utan att egentligen fundera över

Läs mer

JL Core Power Grunden till accelererad framgång som entreprenör. Del 4 Kunder som förverkligar visioner?

JL Core Power Grunden till accelererad framgång som entreprenör. Del 4 Kunder som förverkligar visioner? JL Core Power Grunden till accelererad framgång som entreprenör. Del 4 Kunder som förverkligar visioner? Av: Jesper Lindén I den här delen kommer du att få lära känna den viktigaste personen i hela din

Läs mer

JL Core Power Grunden till accelererad framgång som entreprenör. Del 1 Låt oss starta

JL Core Power Grunden till accelererad framgång som entreprenör. Del 1 Låt oss starta JL Core Power Grunden till accelererad framgång som entreprenör. Del 1 Låt oss starta Av: Jesper Lindén Framgång är en hemlighet som alla framgångsrika entreprenörer bär på, eller hur? Sant, men det är

Läs mer

Rätt man på rätt plats Hur framgångsrik är du om 2 månader?

Rätt man på rätt plats Hur framgångsrik är du om 2 månader? Den här lilla rapporten kan innebära att DU om 1-2 månad har tagit ett större kliv mot dina drömmar än du gjort under det senaste året. Det som vi tar upp här är EXREMT viktigt för alla som driver en verksamhet

Läs mer

- Vad är det tuffaste som varit sen vi pratade förra veckan då?

- Vad är det tuffaste som varit sen vi pratade förra veckan då? - Okej Christer, det har varit en full vecka förstår jag? - Ja, den har varit proppfull faktiskt. Nu är det lite lugnar den här veckan hoppas jag men förra veckan och veckan där innan var helt knökfullt

Läs mer

5 steg som tar dig till Googles första sida på under 7 dagar!

5 steg som tar dig till Googles första sida på under 7 dagar! 5 steg som tar dig till Googles första sida på under 7 dagar! En del av projektet Sveriges Smartaste Marknadsförare av Jesper Lindén - Bli inte en SEO terrorist, bygg ett långsiktigt och hållbart system

Läs mer

JL Core Power Grunden till accelererad framgång som entreprenör. Del 2 Vart är du på väg?

JL Core Power Grunden till accelererad framgång som entreprenör. Del 2 Vart är du på väg? JL Core Power Grunden till accelererad framgång som entreprenör. Del 2 Vart är du på väg? Av: Jesper Lindén Den här delen i kursen Core Power är egentligen en påbyggnad och fördjupning av det som du tagit

Läs mer

Hur jag personligen blev rånad med Google Adwords

Hur jag personligen blev rånad med Google Adwords 1 Hur jag personligen blev rånad med Google Adwords Visste du att anledningen till att de flesta inte tjänar pengar med Adwords är för att du troligtvis fallit offer för alla de lögner som cirkulerar på

Läs mer

ATT KÖPA GRISEN I SÄCKEN

ATT KÖPA GRISEN I SÄCKEN ATT KÖPA GRISEN I SÄCKEN VAD ALLA SMARTA KOMMUNIKATÖRER VET OM ATT BESTÄLLA FILM Att köpa grisen i säcken Vad alla smarta kommunikatörer vet om att beställa film Kära kommunikatör, Att beställa filmproduktion

Läs mer

Upptäck Robbans 7 trick för att få 160 000 besökare till sin hemsida varje månad som du enkelt kan kopiera

Upptäck Robbans 7 trick för att få 160 000 besökare till sin hemsida varje månad som du enkelt kan kopiera LYSTRING FÖRETAGARE: När du upptäcker de här hemligheterna kan du få fler kunder på en månad än vad du nu får på ett helt år! Upptäck Robbans 7 trick för att få 160 000 besökare till sin hemsida varje

Läs mer

WEBB365.SE. Hur skriver man sökmotoroptimerade texter

WEBB365.SE. Hur skriver man sökmotoroptimerade texter Hur skriver man sökmotoroptimerade texter Introduktion Det finns mycket man kan göra för att lyckas på nätet och att skriva sökmotoroptimerade texter är definitivt en av de viktigare. I korta ordalag kan

Läs mer

Tips & trix för dig som ska starta eget

Tips & trix för dig som ska starta eget Tips & trix för dig som ska starta eget *************************************************************************************************** Innehållsförteckning ****************************************************************************************************

Läs mer

Gerillamarknadsföring för småföretagare

Gerillamarknadsföring för småföretagare Gerillamarknadsföring för småföretagare Hur du använder din fantasi och energi snarare än pengar för att skaffa fler kunder och öka dina intäkter Den här workshopen i gerillamarknadsföring är garanterat

Läs mer

COREW.SE ATT LYCKAS MED EN HEMSIDA

COREW.SE ATT LYCKAS MED EN HEMSIDA COREW.SE ATT LYCKAS MED EN HEMSIDA Projektarbete Medieprogrammet Niklas Kurvinen, MP07, 2 Maj 2010 Innehållsförteckning Introduktion...3 Inledning...3 Syfte...3 Metod...3 Förarbete... 4-5 Planering...4

Läs mer

Hur ditt företag blir en KUNDMAGNET

Hur ditt företag blir en KUNDMAGNET Hur ditt företag blir en KUNDMAGNET 12 hemligheter som hjälper dig tjäna mer pengar snabbt! Av Krister Maxe 2011 Copyright: Krister Maxe Mångfaldigande av innehållet i denna bok, helt eller delvis är,

Läs mer

De som har gott om pengar kan exempelvis tjäna pengar på fastigheter, det är en typ av passiva inkomster.

De som har gott om pengar kan exempelvis tjäna pengar på fastigheter, det är en typ av passiva inkomster. Copyright 2013 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig utgivare. Detta material är skyddat av upphovsrättslagen.

Läs mer

VIVIANN LABBA. Agera Business Smart. -Paketera Din Kunskap och Tjäna Mer!

VIVIANN LABBA. Agera Business Smart. -Paketera Din Kunskap och Tjäna Mer! VIVIANN LABBA Agera Business Smart -Paketera Din Kunskap och Tjäna Mer! Tack för att du har köpt den här boken om hur du som företagare kan paketera din kunskap, sälja den och tjäna mer pengar. Jag hoppas

Läs mer

Tack för att du har köpt den här boken om hur du som företagare kan paketera din kunskap, sälja den och tjäna mer pengar.

Tack för att du har köpt den här boken om hur du som företagare kan paketera din kunskap, sälja den och tjäna mer pengar. Tack för att du har köpt den här boken om hur du som företagare kan paketera din kunskap, sälja den och tjäna mer pengar. Jag hoppas att boken ger dig nya perspektiv på hur du på bästa sätt kan ta vara

Läs mer

INNEHÅLL. A f f ä r s g u i d e n

INNEHÅLL. A f f ä r s g u i d e n Affärsguiden 1 INNEHÅLL VÄLKOMMEN...2 VILKEN TYP AV VERKSAMHET VILL DU HA?...3 HUR JOBBAR VI?...5 LANSERA VERKSAMHETEN...7 BYGG EN SOLID VERKSAMHET...9 REKRYTERING... 17 PROSPECTS... 21 SKAPA INTRESSE...

Läs mer

Hej och välkommen till en presentation av SWEA, Swedish emarketing Education Association och vår utbildning i Succé Magasinet, SMS.

Hej och välkommen till en presentation av SWEA, Swedish emarketing Education Association och vår utbildning i Succé Magasinet, SMS. Hej och välkommen till en presentation av SWEA, Swedish emarketing Education Association och vår utbildning i Succé Magasinet, SMS. I denna presentation berättar vi hur du kan bygga en affärsverksamhet

Läs mer

Tre misstag som förstör ditt försök att sluta snusa och hur du gör någonting åt dem. En rapport från SlutaSnusa.net

Tre misstag som förstör ditt försök att sluta snusa och hur du gör någonting åt dem. En rapport från SlutaSnusa.net Tre misstag som förstör ditt försök att sluta snusa och hur du gör någonting åt dem En rapport från SlutaSnusa.net Innehåll Inledning... 3 Misstag #1: Nikotinnoja... 4 Misstag #2: Skenmotiv... 7 Misstag

Läs mer

Hur du säljer till moderna kunder -hemligheterna som gör dig till en professionell säljare

Hur du säljer till moderna kunder -hemligheterna som gör dig till en professionell säljare Hur du säljer till moderna kunder -hemligheterna som gör dig till en professionell säljare av Mattias Hillestrand 2 Hur du säljer till moderna kunder Copyright 2013, Mattias Hillestrand Ansvarig utgivare:

Läs mer

Vad du ska tänka på innan jag köper hemsida?

Vad du ska tänka på innan jag köper hemsida? Vad du ska tänka på innan jag köper hemsida? Vi går igenom allt du bör tänka på innan köp. Råd som du tjänar på längre fram. sförteckning et i denna bok ser du till höger. Vill du gå direkt till något

Läs mer

JAG, EN ENT REP RENÖR?

JAG, EN ENT REP RENÖR? Att starta företag har verkligen varit en häf tig resa. Jag har vuxit som människa. Hanna Jörnhammar, Linliving JAG, EN ENT REP RENÖR? Jag vet ingen ENT REP RENÖR som har lyckats med sin första idé. De

Läs mer

Lata marknadsföraren

Lata marknadsföraren Lata marknadsföraren *************************************************** * * * * Inre Cirkelns Månadsbrev 9, februari 2015 * * * * *************************************************** 9 tips för att lyckas

Läs mer

JAG, en ent rep renör?

JAG, en ent rep renör? Ef tersom det vi gjorde var okänt för de flesta så intresserade sig många för vad vi gjorde och blev nyfikna Tove West lund, ShapeUp Club JAG, en ent rep renör? Många inbillar sig att det är SVÅRT att

Läs mer