UTRYMME PRESTANDA BRÄNSLEEFFEKTIVITET

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "UTRYMME PRESTANDA BRÄNSLEEFFEKTIVITET"

Transkript

1

2 UPPTÄCK NYA BALENO Här är den. Varken störst eller minst, men med ett grundutförande för att röra sig fritt i båda världar. Suzuki Baleno är en finurlig stor, liten bil där det finns mycket att upptäcka längs vägen.

3 UTRYMME Baleno har gott om plats för fem vuxna. Alla passagerare sitter bekvämt, både fram och bak, med väl tilltaget benutrymme. Bagageutrymmet är på hela 355 liter. PRESTANDA Den styva och lätta plattformen ger Baleno körprestanda i en klass för sig. Boosterjetmotorn levererar ett högt vridmoment över brett varvtal. BRÄNSLEEFFEKTIVITET Suzukis nyutvecklade smarthybrid SHVS (Smart Hybrid Vehicle by Suzuki) i kombination med en ny plattform ger ett CO 2 värde på låga 93 g/km.

4 BYGGD PÅ EN HELT NY PLATTFORM

5 LÄGRE VIKT FÖR ÖKAD BRÄNSLE- EFFEKTIVITET Suzukis lättviktsteknologi har utvecklats för att minska den totala vikten. Inte bara chassi, även motor, dörrar och säten har fått lägre vikt i nya Baleno. Den nya konstruktionen ger förbättrad bränsleekonomi. Den bidrar även till de goda köregenskaperna som utmärker Baleno, samt en ökad säkerhet och prestanda.

6 AVANCERADE FUNKTIONER FÖR SÄKERHETS SKULL Aktiva och passiva säkerhetssystem, som autobroms med adaptiv farthållare och sex krockkuddar, gör resan tryggare för förare och passagerare. Vid konstruktionen av Baleno har även säkerheten för fotgängare satts i fokus.

7 RADAR BRAKE SUPPORT (RBS) Standard High Executive. Tillval till övriga versioner. Baleno är utrustad med autobroms (Radar Brake Support) som vid lägre hastigheter kan förhindra kollision, eller minska skadorna i händelse av kollision. Systemet verkar i fyra steg: Varning Inbyggda sensorer övervakar avståndet till framförvarande fordon och hur snabbt avståndet minskar. Om systemet bedömer att risk finns för kollision varnar systemet föraren att bromsa. Signal Infodisplay lyser upp i rött Varning! ADAPTIVE CRUISE CONTROL Standard High Executive. Tillval till övriga versioner. Balenos adaptiva farthållarsystem (Adaptive Cruise Control) verkar ihop med RBS-systemet. Det innebär att bilens radarsystem mäter avståndet till framförvarande fordon och korrigerar sin egen hastighet efter detta. Konstant hastighet Om det finns tillräckligt avstånd till framförvarande fordon håller Baleno den inställda hastigheten. Inställd hastighet 100km/h Automatisk lätt bromsning Om det finns en risk för kollision, gör systemet en lätt inbromsning för att varna föraren till att bromsa. Signal Blinkande Infodisplay lyser upp i rött Automatisk lätt inbromsning Varning! Anpassning Om fordonet framför håller en lägre hastighet reduceras automatiskt den inställda hastig heten för att hålla ett tillräckligt avstånd. 80km/h 80km/h 100km/h 80km/h Bromsassistans Signal Blinkande Infodisplay lyser upp i rött Föraren bromsar Bromskraften ökar Varning! Automatisk acceleration Vid en omkörning när radarn inte längre känner av framförvarande fordon accelererar Baleno automatiskt till den inställda hastigheten. Om det finns en hög sannolikhet för kollision till ett framförvarande fordon aktiveras bilens bromsassistanssystem, vilket innebär starkare bromskraft vid en eventuell inbromsning. 80km/h Inställd hastighet 80km/h 100km/h Automatisk bromsning Signal Blinkande Infodisplay lyser upp i rött Automatisk bromsning Varning! Om systemet bedömer att en kollision är oundviklig sker automatisk inbromsning. Alla funktioner baseras på att radarn upptäcker framförvarande fordon. Systemet är utvecklat för att upptäcka andra fordon och fråntar aldrig föraren ansvaret i trafiken. SKYDD FÖR PASSAGERARE OCH FOTGÄNGARE Utvecklingen av karossen bygger på Suzukis koncept TECT (Total Effective Control Technology). Det innebär att Baleno har en lätt men samtidigt stark konstruktion som optimerar passagerarnas säkerhet. Dessutom är fronten utformad för att minska risken för skador för fotgängare, om olyckan skulle vara framme. Kollisionskraft Energiabsorberande Kollisionskraft Energiabsorberande Kollisionskraft Energiabsorberande Kollisionskraft Energiabsorberande Baleno är utrustad med dubbla krockkuddar fram och sidokrockkuddar för förare och passagerare samt krockgardiner fram och bak.

8 TA PLATS I NYA BALENO

9 GOTT OM PLATS FÖR FEM... Med den nya plattformen och en kompakt motor har storleken på kupén och bagageutrymme kunnat maximeras. Baleno ger hög sittkomfort för fem vuxna med gott om benutrymme även för passagerarna i baksätet....och FÖR BAGAGET Det generösa bagageutrymmet i Baleno är på hela 355 liter. Om du behöver mer plats, eller lastar större och längre föremål, kan baksätena fällas delvis i 60/40*. Du kan också enkelt fälla ner båda baksätena och på så sätt frigöra mer utrymme. *(Exclusive och High Executive)

10 INFOTAINMENTSYSTEM LYSSNA Multimedia RINGA Hantera dina samtal via Bluetooth Handsfree HITTA Navigation med 3D karta ANSLUTA Spegla och styr din smarthone via displayen APPLE CARPLAY OCH MIRRORLINK Infotainmentsystemet är förberett för Apple CarPlay och Mirror Link. Genom att ansluta en iphone via USB till bilens system kan du ringa och ta emot telefonsamtal, spela upp musik, ta emot och skicka meddelanden eller få vägbeskrivningar, allt genom röstkommando eller via displayen. På samma sätt speglar MirrorLink olika applikationer från androida telefoner. (High Executive) BRETT UTBUD AV SMART TEKNIK Med Baleno får du underhållning, trygg navigation och du kan ansluta din smartphone. Smart teknik som gör resan roligare och säkrare. Apple och iphone är ett varumärke från Apple Inc. registrerat i USA och andra länder. Apple CarPlay är kompatibelt med iphonemodeller listade i följande länk: MirrorLink är ett certifieringsmärke av Car Connectivity Consortium LLC. För en komplett lista over Smartphones som är kompatibla med MirrorLink:

11 ELEGANT OCH ANVÄNDARVÄNLIG Multi-displayen är placerad i mitten av instrumentpanelen. Det är en 4,2-tums LCD-display som ger föraren ett antal olika data så som bränsleförbrukning, motoreffekt, genomsnittlig hastighet och G-kraft. (High Executive) Visar bränsleförbrukning, konstant och genomsnittlig Visar G-kraftpåverkan i realtid Visar effekt och vridmoment i realtid Visar genomsnittshastighet Visar G-kraftpåverkan efter avslutad färd Visar acceleration och inbromsning i realtid Med ACC hålls den temperatur som väljs i kupén. Med autofunktionen regleras temperatur, luftkonditionering, fläkthastighet, återcirkulation och luftfördelning automatiskt. (High Executive) Navigation med 3D-kartor och röstigenkänning. Displayen visar även vy från backkameran som hjälper dig att parkera snabbt och säkert. (High Executive) Ställ in den adaptiva farthållaren med hastighetsbegränsare utan att ta ögonen från trafiken. (High Executive)

12 I LJUS OCH MÖRKER

13 Strålkastare med HID-belysning (Exclusive och High Executive) HID-strålkastare med LED för DRL (Exclusive och High Executive) Halogenstrålkastare (Comfort) Vertikalt placerat LED-ljus (Comfort)

14

15

16 5-växlad manuell växellåda Med den manuella växellådan kan föraren njuta av en exakt, lätt och smidig växling. (1,0 Boosterjet, 1,2 Dualjet) 6-växlad automat Med den 6-växlade automatlådan får du hög prestanda redan vid låga hastigheter samtidigt som den sänker motorns varvtal vid körning i höga hastigheter. Allt för en ökad bränsleeffektivitet. (1,0 Boosterjet) CVT-växellåda PRESTANDA OCH KÖRGLÄDJE Baleno erbjuder två motoralternativ, båda konstruerade för att uppnå maximal energieffektivitet. Körglädjen kommer på köpet. Till Dualjet finns även en steglös automatisk växellåda, CVT. Det är också möjligt att växla manuellt med hjälp av växelpaddlar vid ratten. (1,2 Dualjet)

17 1,0 BOOSTERJET Boosterjet är en direktinsprutad bensinturbo, med en konstruktion som resulterat i en kompakt, lätt och effektiv motor. Den har 3 cylindrar och en volym på 1,0 liter. Den låga bränsleförbrukningen är ett resultat av minskad cylindervolym och lägre vikt, vilket även ger en perfekt balans mellan effekt, prestanda och bränsleeffektivitet. 1,2 DUALJET Suzukis nyutvecklade motor som kombinerar dynamiska prestanda med mycket god bränsleekonomi. Suzukis teknik har ökat effektiviteten hos motorn, vilket minimerar energiförlusterna i förbränningen av bränslet. De viktigaste faktorerna är en högre kompression och dubbel insprutning. SMARTHYBRID LÄTT OCH KOMPAKT För att uppnå maximal bränsleeffektivitet har Suzuki utvecklat ett nytt smarthybrid-system, SHVS (Smart Hybrid Vehicle by Suzuki). Systemet assisterar motorn med hjälp av en lätt kompakt integrerad startmotor (ISG Integrated Starter Generator) och ett högeffektivt Litium-ion batteri. SHVS är ett optimalt hybridsystem för kompakta bilar, utformad för att förbättra inte bara bränsleeffektiviteten, utan även för att effektivisera utrymme och bilens helhet. (High Executive) Blybatteri Litium-ion batteri ISG Stopp- och startsystem Motorns stopp- och startsystem reducerar bränsleförbrukningen genom att stänga av motorn redan innan bilen har stannat. Startmotor Den nya startmotorn fungerar som en hjälpmotor för att lugnt och jämnt starta om motorn. Start och acceleration Startmotorn hjälper motorn vid start från stillastående eller vid acceleration. Detta minskar belastningen på motorn och förbättrar bränsleeffektiviteten. Inbromsning Vid inbromsning laddas batterierna via startmotorn.

18 FLERA UTFÖRANDEN FÖR ALLA SMAKER

19 COMFORT 6 krockkuddar ABS med EBD (elektronisk bromskraftsfördelning) AC Backspegel med bländningsskydd Bagagelucka med elektromagnetisk öppning Elfönsterhissar, fram ESP (electronic stability program) Färddator Lackerad takspoiler Plåtfälgar 15" Radio/CD/MP3/USB-anslutning Ratt, ställbar i höjdled Stolsvärme, förare och passagerare Varselljus med LED Växlingsindikator EXCLUSIVE (UTRUSTNING UTÖVER COMFORT) Bluetooth Dimljus, fram (ej 1.0 Boosterjet) Hill Hold Control (AT/CVT) Läderratt Lättmetallfälgar 16 Nedfällbart delbart ryggstöd i baksätet 60/40 Strålkastare med "Guide-me-light" -funktion Strålkastare med HID (ej 1.0 Boosterjet) Ytterbackspeglar, elmanövrerade och uppvärmda HIGH EXECUTIVE (UTRUSTNING UTÖVER EXCLUSIVE) 7-tums pekskärm ACC Adaptiv farthållare Mörktonade rutor Nyckelfritt startsystem Radar Brake Support Smartphone Linkage med navigation och backkamera Ytterbackspeglar med blinkers Observera att utrustningen endast är ett urval.

20 TEKNISK SPECIFIKATION MÅTT BALENO 5-dörrar 1,2 Dualjet 1,2 Dualjet SHVS 1,0 Turbo 2WD Comfort Exclusive (CVT)* High Executive Exclusive 2WD High Executive (AT)* Längd mm Bredd mm Höjd mm Hjulbas mm Spårvidd fram mm Spårvidd bak mm Vänddiameter m 9,8 9,8 10,0 9,8 9,8 Markfrigång mm Innehåll bagageutrymme, maximivolym (fabriksuppgift) l Innehåll bagageutrymme (VDA-norm) med nedfällt ryggstöd l Innehåll bagageutrymme (VDA-norm) med uppfällt ryggstöd l Antal sittplatser VIKT Tjänstevikt kg (1 001) 995 N/A (1 040) Max. tillåten vikt kg Maximivikt släp - obromsat kg Maximivikt släp - bromsat kg Högsta totalvikt på släp för B-körkort kg Kultryck kg MOTOR Typ K12C K12C K12C K10C DITC K10C DITC Cylindrar Drivmedelssystem Multipoint-insprutning Direktinsprutning Antal ventiler Cylindervolym cm Borrning x slag mm 73,0 x 74,2 73,0 x 74,2 73,0 x 74,2 73,0 x 79,5 73,0 x 79,5 Kompressionsförhållande 12,5 12,5 12,5 10,0 10,0 Maximal effekt kw/hk 66 / / / / / 112 vid v/min Maximalt vridmoment Nm (160) vid v/min ( ) Topphastighet km/h (175) (190) Acceleration km/h (fabriksuppgift) sek 12,3 12,3 12,3 11,4 11,4 (11,0) BRÄNSLEFÖRBRUKNING** BALENO 5-dörrar 1,2 Dualjet 1,2 Dualjet SHVS 1,0 Turbo 2WD 2WD High Comfort Exclusive (CVT) High Executive Exclusive Executive (AT)* Stad l/100km 5,3 5,3 (5,2) 4,7 5,4 5,4 (6,1) Landsväg l/100km 3,6 3,6 (3,7) 3,6 3,9 3,9 Blandad körning l/100km 4,2 4,2 4,0 4,4 4,4 (4,7) Uppfyller EU-normen för utsläpp Euro 6 Euro 6 CO 2-utsläpp g/km (99) (109) Volym bränsletank liter Oktantal drivmedel VÄXELLÅDA Manuell 5-växlad 5-växlad Automat - CVT - - AT Utväxlingsförhållande: 1 3,545 3,545 3,545 3,545 3,545 (4,667) 2 1,904 1,904 1,904 1,904 1,904 (2,533) 3 1,240 1,240 4,006-1,240 1,233 1,233 (1,556) 4 0,914 0,914 0,550 0,914 0,885 0,885 (1,135) 5 0,717 0,717 0,717 0,690 0,690 (0,859) (0,686) back 3,272 3,272 (3,771) 3,272 3,250 3,250 (3,394) Slutlig utväxling 4,294 4,294 (3,757) 4,294 3,944 3,944 (3,502) CHASSI Styrning Hjulupphängning fram Hjulupphängning bak Bromsar fram Kugghjulsstyrning MacPherson fjädring Torsion med spiralfjädrar Ventilerade skivor Bromsar bak Trummor Trummor Skivor Trummor Skivor Däck 175/65R15 185/55R16 185/55R16 185/55R16 185/55R16 *) Värden för automat inom parantes om annat än manuell. **) Mätning av bränsleförbrukning enligt normerna 2004/3/EC (bensin) och ECE 101R-00 (diesel) utgår från bilens tjänstevikt. Alternativ och tillbehör som monteras i efterhand kan öka vikten så att förbrukningen stiger. I praktiken kan förbrukning förekomma som avviker från testets medelvärde, till följd av körsätt, omgivande omständigheter samt bilens tillstånd. Med förbehåll för ändringar.

21 UTRUSTNING 1,2 Dualjet 2WD BALENO 5-dörrar 1,2 Dualjet SHVS Comfort Exclusive (CVT) High Executive Exclusive 1,0 Turbo 2WD High Executive (AT) KOMFORT AC X X - X - ACC - - X - X Adaptive Cruise Control (adaptiv farthållare) och hastighetsbegränsare med rattkontroll O O X O X Audio: - CD/MP3/USB/AUX-anslutning X CD/MP3/USB/AUX-anslutning samt Bluetooth med rattkontroll - X - X - - Smartphone Linkage, navigation (inkl. backkamera) - - X - X - Högtalare (4) X X X X X - Diskanthögtalare (2) - X X X X Centrallås fjärrstyrt med larmljusfunktion (inklusive baklucka) - X X X X Centrallås från förarsidan X Elektrisk servostyrning X X X X X Elfönsterhissar, bak - - X - X Elfönsterhissar, fram X X X X X El-manövrerade och uppvärmda ytterbackspeglar i karossfärg - X X X X Pollenfilter X X X X X Nyckelfritt startsystem - - X - X Ytterbackspeglar med inbyggd blinkers - - X - X INSTRUMENTPANEL X X X X X Ratt med tre ekrar, höjdjusterbar X Läderklädd ratt med tre ekrar, höjdjusterbar - X - X - Läderklädd ratt med tre ekrar, ställbar i höjd- och längsled - - X - X Infodisplay: - Digital klocka X X X X X - Däcktrycksövervakning (TPMS) X X X X X - 4.2" LCD skärm - - X - X - Bränsleförbrukning, konstant och genomsnittlig X X X X X - Avstånd bränslereserv X X X X X - G-kraftpåverkan - - X - X - Effekt och vridmoment i realtid - - X - X - SHVS energiflöde - - X Acceleration och inbromsning i realtid - - X - X - Genomsnittshastighet - - X - X - Oljebytesindikator X X X X X - Växlingsindikator (MT/AT) X X (-) X X X - Växelindikator (AT/CVT) - - (X) (X) - Utomhustemperatur X X X X X - Varningssignal vid glömt ljus och tändningsnyckel X X X X X - Varningslampa för glömt säkerhetsbälte, bak X X X X X - Varningslampa vid öppen dörr X X X X X - Varningslampa och signal vid låg bränslenivå X X X X X - Varningslampa och signal för glömt säkerhetsbälte, förare och passagerare X X X X X Varvräknare - X X X X INTERIÖR 12-voltsuttag, fram och bak X X X X X Backspegel med bländningsskydd X X X X X Belysning i bagageutrymme - X X X X Delvis tygkläsel på dörrpanelerna, fram - X X X X Delvis tygkläsel på dörrpanelerna, bak - - X - X Detaljer i "krom-look" på dörrhandtag och luftventiler på instrumentpanelens sidor - X X X X Detaljer i "krom-look" på mittkonsolen och växelspaksknoppen - X X X X Flaskhållare fram (2), bak (2) X X X X X Fotstöd, förare X X X X X Förarstol som kan ställas in i höjdled X X X X X Förvaringsfack i framdörrar X X X X X Förvaringsficka i framsätets ryggstöd, passagerare - X X X X Hylla för plant golv i bagageutrymme X X X X X Insynsskydd för bagageutrymme X X X X X Interiörbelysning (3 lägen) X X X X X Läslampa X X X X X 1,2 Dualjet *) ESP är ett registrerat varumärke som tillhör Daimler AG. X = Standard från fabrik - = Kan ej levereras från fabrik O = Tillval, fabriksbeställning 2WD BALENO 5-dörrar 1,2 Dualjet SHVS 1,0 Turbo Comfort Exclusive (CVT) High Executive Exclusive High Executive (AT) Mittkonsol X X - X - Mittkonsol med armstöd - - X - X Mugghållare fram (2) X X X X X Mugghållare bak (1) X X - X - Nackstöd som kan ställas in i höjdled X X X X X Nedfällbart delbart ryggstöd i baksätet (60:40) - X X X X Solskydd, förare och passagerare X Solskydd med biljetthållare och makeup-spegel, förare och passagerare - X X X X Stolsvärme, förare och passagerare X X X X X Tanklucka som öppnas inifrån kupén X X X X X EXTERIÖR Bakrutetorkare med intervall och spolare X X X X X Bagagelucka med elektromagnetisk öppning X X X X X Dörrhandtag i svart X Dörrhandtag i karossens färg - X - X - Dörrhandtag i krom - - X - X Eluppvärmd bakruta X X X X X Grill (fram) med kromdetaljer Svart X X X X Kromad spoiler på bagagelucka - X X X X Kromad list på dörrens överdel mot sidorutor - - X - X Lackerad takspoiler X X X X X Plåtfälgar 15" X Lättmetallfälgar 16" - X X X X Svarta A & B-stolpar - X X X X Mörktonade rutor - - X - X Vindrutetorkare (2 lägen + variabel intervall och spolare) X X X X X SÄKERHET ABS med EBD (elektronisk bromskraftsfördelning) X X X X X Barnsäkra lås på bakdörrarna X X X X X BAS (bromsassistanssystem) X X X X X Bältessträckare och spännkraftsbegränsning, fram X X X X X Dimljus, bak X X X X X Dimljus, fram - X X - X Däcktrycksövervakning, TPMS (Tire Pressure Monitioring System) X X X X X ESP (Electronic Stability Program) X X X X X Frilöpande låscylindrar, förardörr X X X X X Hill Hold Control (hjälp vid start i backe) AT/CVT - - (X) (X) Högt placerat bromsljus X X X X X ISOFIX-fästen för bilbarnstolar (2) X X X X X Varselljus med LED (DRL) X X X X X Stopp- och startsystem - - X - - Strålkastare (manuellt inställbar ljushöjd) X X X X X Strålkastare med "Guide-me-light"-funktion - X X X X Strålkastare med HID - X X - X Halogenstrålkastare X - - X - Krockgardiner fram och bak X X X X X Krockkudde passagerare, urkopplingsbar X X X X X Krockkudde, förare och passagerare X X X X X Radar Brake Support, RBS (Autobroms) O O X O X Reparationskit för punktering X X X X X Oljebytesindikator X X X X X Pedalbortkopplingsmekanism, broms samt kopplingspedal X X X X X Sidokrockkuddar, fram X X X X X SHVS (Smart Hybrid Vehicel by Suzuki) - - X - - Startspärr X X X X X Ståbalkar i dörrarna X X X X X Säkerhetsbälten som kan justeras i höjdled, fram X X X X X Trepunktsbälte, samtliga sittplatser X X X X X 2WD Med förbehåll för ändringar.

22 DIMENSIONER OCH DÄCK FÄRGER BALENO 5 DÖRRAR 1,460* / 1,470 1,530(175/65R15) 1,520(185/55R16) 805 2, ,995 *Baleno High Executive 1,2 Dualjet med SHVS 26U Superior White ZTN Granite Gray Metallic ZAM Midnight Black Pearl 1,745 1,530(175/65R15) 1,520(185/55R16) mm ZQS Premium Silver Metallic 3 Z4Q Fire Red ZQ9 Premium Ray Blue Metallic Plåtfälg 15 (Comfort) Lättmetallfälg 16 (Exclusive och High Executive) BALENO 5-DÖRRAR 26U ZTN ZAM ZQS Z4Q ZQ9 O O O O BALENO 1.2 COMFORT x x x x x x BALENO 1.2 EXCLUSIVE x x x x x x BALENO 1.2 EXCLUSIVE CVT x x x x x x BALENO 1.2 HIGH EXECUTIVE SHVS x x x x x x BALENO 1.0 EXCLUSIVE x x x x x x BALENO 1.0 HIGH EXECUTIVE x x x x x x BALENO 1.0 HIGH EXECUTIVE A/T x x x x x x X Valbara färger O Metallictillägg

23

24 SUZUKI GARANTERAR 3 års nybilsgaranti, 3 års vagnskadegaranti, 3 års lackgaranti, 3 års Suzuki Assistans, 12 års garanti mot genomrostning Samtliga Suzuki-modeller som visas i denna broschyr kan vara extrautrustade samt utrustade på Exclusive/High Executive-nivå (om inget annat anges). Modellerna som visas kan även avvika från det verkliga utförandet. Färgerna kan avvika från de verkliga till följd av tryckprocessen. Nimag Sverige AB - Suzuki Sverige förbehåller sig dessutom rätten att när som helst genomföra förändringar i konstruktion och utförande hos våra produkter utan att detta innebär att tidigare levererade produkter förändras i enlighet med detta. Trots att denna broschyr har producerats med största möjliga noggrannhet, kan inga garantier lämnas för att eventuella felaktigheter, oavsett typ, inte förekommer. För detaljerad information gällande våra garantier vänligen besök Suzukibilar.se Importör: Nimag Sverige AB - Suzuki Sverige Tel: UPPTÄCK SUZUKI PLUS! Suzuki Plus är en nyhet som ger dig möjlighet att addera extra tillval för ett enklare och tryggare bilägande. Till exempel Utökad Garanti, som förlänger den totala garantitiden till 5 år eller mil. * Läs mer om allt Suzuki Plus har att erbjuda på suzukibilar.se Nimag Sverige AB Suzuki Sverige. Återgivning och/eller publicering av hela eller delar av materialet, oavsett form, är endast tillåten med skriftligt godkännande från Nimag Sverige AB - Suzuki Sverige. *5 år eller mil, beroende av vad som först infaller. Tryckt maj Din auktoriserade Suzuki-återförsäljare:

NYA SWIFT. ÄNTLIGEN HÄR!

NYA SWIFT. ÄNTLIGEN HÄR! NYA SWIFT. ÄNTLIGEN HÄR! NYA SWIFT, KÖRGLÄDJE I VARJE DETALJ Förbättrad prestanda med en ny och betydligt lättare kaross nya Swift tar helt enkelt körglädjen mot nya höjder. De avancerade säkerhetssystemen,

Läs mer

LITEN BIL MED STORT HJÄRTA

LITEN BIL MED STORT HJÄRTA LITEN BIL MED STORT HJÄRTA Suzuki Swift uppfyller mer än väl alla krav du som medveten bilförare kan ställa på en modern och kompakt bil för framtiden. En sportig bil som är både ekonomisk, säker och otroligt

Läs mer

Alto. Vill du ha mer information? Specifikationer Utrustning. April 2009

Alto. Vill du ha mer information? Specifikationer Utrustning. April 2009 Vill du ha mer information? Titta på www.suzuki.se om du vill ha mer information om Alto och om din närmaste Suzukiåterförsäljare. Modellerna som visas i den här utgåvan kan avvika från det verkliga utförandet.

Läs mer

LITEN BIL MED STORT HJÄRTA

LITEN BIL MED STORT HJÄRTA LITEN BIL MED STORT HJÄRTA Nya Suzuki Swift uppfyller mer än väl alla krav du som medveten bilförare kan ställa på en modern och kompakt bil för framtiden. En sportig bil som är både ekonomisk, säker och

Läs mer

Högintensiva LED-strålkastare förstärker frontens dynamiska intryck. (Exclusive, High Executive)

Högintensiva LED-strålkastare förstärker frontens dynamiska intryck. (Exclusive, High Executive) MÖT NYA S-CROSS Nya S-CROSS är här. Med en kraftfull design, Boosterjet turbomotorer och köregenskaper i toppklass. En rymlig och flexibel crossover som gör den till ett perfekt val för såväl vardag som

Läs mer

Högintensiva LED-strålkastare förstärker frontens dynamiska intryck. (Exclusive, High Executive)

Högintensiva LED-strålkastare förstärker frontens dynamiska intryck. (Exclusive, High Executive) MÖT NYA S-CROSS Nya S-CROSS är här. Med en kraftfull design, Boosterjet turbomotorer och köregenskaper i toppklass. En rymlig och flexibel crossover som gör den till ett perfekt val för såväl vardag som

Läs mer

Bilen på bilden är extrautrustad med designpaket.

Bilen på bilden är extrautrustad med designpaket. GILLAR ALLA LÄGEN Utformningen av S-CROSS ger en känsla av kvalitet och körglädje. Med sitt intelligenta 4x4-system AllGrip, sin lastkapacitet och höga utrustningsnivå, kombinerar S-CROSS alla de egenskaper

Läs mer

NYA SWIFT, KÖRGLÄDJE I VARJE DETALJ

NYA SWIFT, KÖRGLÄDJE I VARJE DETALJ NYA SWIFT, KÖRGLÄDJE I VARJE DETALJ Förbättrad prestanda med en ny och betydligt lättare kaross nya Swift tar helt enkelt körglädjen mot nya höjder. De avancerade säkerhetssystemen, samt fyrhjulsdrift

Läs mer

Bilen på bilden är extrautrustad med designpaket.

Bilen på bilden är extrautrustad med designpaket. GILLAR ALLA LÄGEN Utformningen av S-CROSS ger en känsla av kvalitet och körglädje. Med sitt intelligenta 4x4-system AllGrip, sin lastkapacitet och höga utrustningsnivå, kombinerar S-CROSS alla de egenskaper

Läs mer

TEKNISKA SPECIFIKATIONER Uppdaterad 100415 TEKNISK SPECIFIKATION GRAND VITARA * Grand Vitara

TEKNISKA SPECIFIKATIONER Uppdaterad 100415 TEKNISK SPECIFIKATION GRAND VITARA * Grand Vitara TEKNISKA SPECIFIKATIONER Uppdaterad 100415 TEKNISK SPECIFIKATION GRAND VITARA * Grand Vitara 3-dörrar 1,6 2.4 (AT) 2.4 (AT) 1,9 Comfort Exclusive Exclusive/High Executive Exclusive/High Executive MÅTT

Läs mer

NYA IGNIS EN SUZUKI IN I MINSTA DETALJ

NYA IGNIS EN SUZUKI IN I MINSTA DETALJ NYA IGNIS EN SUZUKI IN I MINSTA DETALJ Titta närmare på nya Ignis, Suzukis långa erfarenhet av SUV-design talar sitt tydliga språk i linjer och detaljer. Pigga Ignis är en ultrakompakt SUV som för körglädjens,

Läs mer

FJÄRDE GENERATIONENS VITARA

FJÄRDE GENERATIONENS VITARA FJÄRDE GENERATIONENS VITARA Nya Vitara har vidareutvecklat Suzukis SUV-formgivning till en helt ny nivå genom att integrera nya koncept, avancerad teknik och ändå behålla historien från Suzukis erkända

Läs mer

Bilen på bilden är extrautrustad med designpaket.

Bilen på bilden är extrautrustad med designpaket. GILLAR ALLA LÄGEN Utformningen av nya SX4 S-CROSS ger en känsla av kvalitet och körglädje. Med sitt intelligenta 4x4-system AllGrip, sin lastkapacitet och höga utrustningsnivå, kombinerar nya SX4 S-CROSS

Läs mer

NYA IGNIS EN SUZUKI IN I MINSTA DETALJ

NYA IGNIS EN SUZUKI IN I MINSTA DETALJ NYA IGNIS EN SUZUKI IN I MINSTA DETALJ Titta närmare på nya Ignis, Suzukis långa erfarenhet av SUV-design talar sitt tydliga språk i linjer och detaljer. Pigga Ignis är en ultrakompakt SUV som för körglädjens,

Läs mer

SUZUKI CNG MILJÖBILAR CNG

SUZUKI CNG MILJÖBILAR CNG SUZUKI CNG MILJÖBILAR CNG CNG SUZUKI CNG Nu kan vi erbjuda ett flertal av våra modeller som miljöbilsalternativ med CNG (komprimerad naturgas). Välj mellan tvåhjulsdrift och fyrhjulsdrift, manuell eller

Läs mer

FJÄRDE GENERATIONENS VITARA

FJÄRDE GENERATIONENS VITARA FJÄRDE GENERATIONENS VITARA Nya Vitara har vidareutvecklat Suzukis SUV-formgivning till en helt ny nivå genom att integrera nya koncept, avancerad teknik och ändå behålla historien från Suzukis erkända

Läs mer

FJÄRDE GENERATIONENS VITARA

FJÄRDE GENERATIONENS VITARA FJÄRDE GENERATIONENS VITARA Nya Vitara har vidareutvecklat Suzukis SUV-formgivning till en helt ny nivå genom att integrera nya koncept, avancerad teknik och ändå behålla historien från Suzukis erkända

Läs mer

CITROËN C3. Produktfakta ENDAST LAGERBILAR. Från 1 september 2016

CITROËN C3. Produktfakta ENDAST LAGERBILAR. Från 1 september 2016 CITROËN C3 ENDAST LAGERBILAR Produktfakta Från 1 september 2016 TEKNISK SPECIFIKATION - BENSIN MOTOR PureTech 82 (1) PureTech 82 S&S ETG (1) Motortyp Sugmotor Sugmotor Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri

Läs mer

NYA NISSAN PULSAR. Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger 03.09.2014 SE-05C-0433

NYA NISSAN PULSAR. Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger 03.09.2014 SE-05C-0433 NYA NISSAN PULSAR Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger PRISLISTA MOTOR VÄXELLÅDA Drivning Utrustningsnivå CO2 g/km Bränsleförbrukning l/100km Rekommenderat cirkapris kr Bensin DIG-T 115 6-växlad

Läs mer

MILJÖBILAR SOM TAR SIG FRAM

MILJÖBILAR SOM TAR SIG FRAM SUZUKI GASBILAR MILJÖBILAR SOM TAR SIG FRAM Suzukis fyra fyrhjulsdrivna modeller finns alla som miljöbilsalternativ, konverterade för gasdrift. Gasbilar är inte bara bra för miljön, de ger dig även en

Läs mer

CITY PLUS (2WD) MODELLER

CITY PLUS (2WD) MODELLER MODELLER CITY PLUS (2WD) Urval utrustning Aluminiumfälgar, 16 tum med 215/65R16 däck CD radio med 4 högtalare Klimatanläggning Läderklädd ratt och växelspaksknopp Takreling, svart (saknas på bild) Karbonfärgad

Läs mer

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Skriv ut sida Modell: Saab 9-3 SportCombi 2.0t BioPower 200 hk SEK 291 800 Exteriör & Interiör: Jet Black SEK 6 900 Läder/textilklädsel "Sport", Black Lättmetallfälg

Läs mer

MILJÖBILAR SOM TAR SIG FRAM

MILJÖBILAR SOM TAR SIG FRAM SUZUKI BIOGASBILAR MILJÖBILAR SOM TAR SIG FRAM Suzukis fyra fyrhjulsdrivna modeller finns alla som miljöbilsalternativ, konverterade för biogasdrift. Biogasbilar är inte bara bra för miljön, de ger dig

Läs mer

Din A-Klass: A 180 BlueEFFICIENCY

Din A-Klass: A 180 BlueEFFICIENCY Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor A 180 BlueEFFICIENCY Välj klädsel Jupiterröd Hjul AMG lättmetallfälgar 45,7 cm (18 tum) i multi-ekerdesign Klädsel Konstläderklädsel

Läs mer

PRODUKTFAKTA FRÅN 1 MAJ 2015

PRODUKTFAKTA FRÅN 1 MAJ 2015 PRODUKTFAKTA FRÅN 1 MAJ 2015 TEKNISK SPECIFIKATION: BENSIN MOTOR PureTech 130 S&S THP 200 Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri 95 oktan Antal cylindrar 3 4 Antal ventiler / cylinder 4 4 Cylindervolym (cm

Läs mer

CITROËN C3. Produktfakta. Från 21 januari 2016

CITROËN C3. Produktfakta. Från 21 januari 2016 CITROËN C3 Produktfakta Från 21 januari 2016 TEKNISK SPECIFIKATION - BENSIN MOTOR PureTech 82 PureTech 82 S&S ETG Motortyp Sugmotor Sugmotor Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri 95 oktan Antal cylindrar 3

Läs mer

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Skriv ut sida Modell: Saab 9-5 SportCombi 2.3t BioPower 210 hk SEK 290 900 Exteriör & Interiör: Carbon Grey SEK 7 500 Läderklädsel Griffin Sport 2-ton, Black/Grey K56

Läs mer

Jeep Compass MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Jeep Compass MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 1/2011 Gäller från Modellprogram Gäller fr. o. m. Versioner Compass 4x2 2.0 156hk Compass 4x4 2.4 170hk CVT2 Compass 4x4 2.2 CRD 163hk Modellprogram

Läs mer

NYA CITROËN C3. Produktfakta. Från 18 november 2016

NYA CITROËN C3. Produktfakta. Från 18 november 2016 NYA CITROËN C3 Produktfakta Från 18 november 2016 TEKNISK SPECIFIKATION - BENSIN MOTOR PureTech 82 PureTech 110 S&S PureTech 110 S&S EAT6 Motortyp Sugmotor Turbo Turbo Bränsletyp Bensin, Blyfri 95 oktan

Läs mer

NYA DS 4 & DS 4 CROSSBACK PRODUKTFAKTA FRÅN 6 NOVEMBER 2015

NYA DS 4 & DS 4 CROSSBACK PRODUKTFAKTA FRÅN 6 NOVEMBER 2015 NYA DS 4 & DS 4 CROSSBACK PRODUKTFAKTA FRÅN 6 NOVEMBER 2015 TEKNISK SPECIFIKATION: BENSIN MOTOR PureTech 130 S&S THP 210 S&S Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri 95 oktan Antal cylindrar 3 4 Antal ventiler

Läs mer

Din A-Klass: A 180. Exemplarisk illustration. Exemplarisk illustration. Sammanställning ,00 SEK. Designversion Grundversion

Din A-Klass: A 180. Exemplarisk illustration. Exemplarisk illustration. Sammanställning ,00 SEK. Designversion Grundversion Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor A 180 Designversion Grundversion Specialmodell och paket Färg Nattsvart Fälgar Lättmetallfälgar 43,2 cm (17 tum) i 5-dubbelekerdesign

Läs mer

INNEHÅLL FYRHJULSDRIFT 50 ÅR PÅ FYRA HJUL SÄKERHET MOTORER OCH VÄXELLÅDOR KOMFORT SWIFT

INNEHÅLL FYRHJULSDRIFT 50 ÅR PÅ FYRA HJUL SÄKERHET MOTORER OCH VÄXELLÅDOR KOMFORT SWIFT MODELLPROGRAM 2018 INNEHÅLL FYRHJULSDRIFT 50 ÅR PÅ FYRA HJUL... 4 7 SÄKERHET... 8 9 MOTORER OCH VÄXELLÅDOR...10 11 KOMFORT...12 13 SWIFT...14 15 SWIFT SPORT...16 17 IGNIS...18 19 VITARA...20 21 S-CROSS...22

Läs mer

TILLBAKA TILL FORESTER

TILLBAKA TILL FORESTER STANDARDUTRUSTNING SPECIFIKATIONER TILLBAKA TILL Subaru Sverige / Modeller / Forester / Standardutrustning S/E 2.0 2.0S/E 2.0T ETERIÖR Autoläge halvljus - - http://www.subaru.se/modeller/forester/standard-equipment/

Läs mer

Nissan e NV200 Skåp. Priser, utrustning, specifikationer, färger 23.05.14 SE 20C 0407

Nissan e NV200 Skåp. Priser, utrustning, specifikationer, färger 23.05.14 SE 20C 0407 Nissan e NV200 Priser, utrustning, specifikationer, färger 23.05.14 SE 20C 0407 Prislista Drivning Motor Växellåda Utrustningsnivå Cirkapris exkl. Moms SEK 25% moms SEK Rek. cirkapris SEK Framhjulsdrift

Läs mer

NISSAN NV200 SKÅP PRISLISTA 01.10.2015

NISSAN NV200 SKÅP PRISLISTA 01.10.2015 NISSAN NV200 SKÅP PRISLISTA 01.10.2015 CA-pris Moms Rekommenderat Motor Version Skjutdörr Lastvolym Växel CO 2 Totalvikt ex. moms 25 % cirkapris m³ låda (g/km) kg SEK SEK SEK 1.5dCi 90 hk EURO5b+ Comfort

Läs mer

Nya Vitara SÄKER, SPORTIG, SNYGG OCH FYRHJULSDRIVEN SUV

Nya Vitara SÄKER, SPORTIG, SNYGG OCH FYRHJULSDRIVEN SUV 1 Nya Vitara SÄKER, SPORTIG, SNYGG OCH FYRHJULSDRIVEN SUV Nya Vitara har fått en djärvare design, mer avancerad säkerhetsteknik och standardutrustning. Fler nyheter i Suzukis populära och klassiska SUV

Läs mer

CITROËN C4 CACTUS. Produktfakta. Från 9 januari Bilen på bilden är extra utrustad

CITROËN C4 CACTUS. Produktfakta. Från 9 januari Bilen på bilden är extra utrustad CITROËN C4 CACTUS Produktfakta Från 9 januari 2017 Bilen på bilden är extra utrustad TEKNISK SPECIFIKATION BENSIN MOTOR PureTech 82 PureTech 82 ETG (1) PureTech 110 S&S Bränsletyp Bensin, blyfri 95 oktan

Läs mer

Lancia Voyager Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Lancia Voyager Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 3/2012 Gäller från 2012-04-16 Modellprogram Gäller fr. o. m. 2012-04-16 Versioner Bensin: Voyager 3.6 283hk Voyager 3.6 283hk Diesel: Voyager 163hk

Läs mer

kia.com STANDARDUTRUSTNING UTÖVER ACTION 1.0 BENSIN 67 HK 1.2 BENSIN AUT 84 HK STANDARDUTRUSTNING UTÖVER ADVANCE ADVANCE GT LINE

kia.com STANDARDUTRUSTNING UTÖVER ACTION 1.0 BENSIN 67 HK 1.2 BENSIN AUT 84 HK STANDARDUTRUSTNING UTÖVER ADVANCE ADVANCE GT LINE kia.com Produktfakta gäller from 12 september 2017 ACTION URVAL AV STANDARDUTRUSTNING 1.0 BENSIN 67 HK 6 st. krockkuddar och krockgardiner Advanced Driving Assistance Pack: - Autobroms AUX + USB-uttag

Läs mer

CITROËN C4 CACTUS. Produktfakta. Från 25 januari 2016. Bilen på bilden är extra utrustad

CITROËN C4 CACTUS. Produktfakta. Från 25 januari 2016. Bilen på bilden är extra utrustad CITROËN C4 CACTUS Produktfakta Från 25 januari 2016 Bilen på bilden är extra utrustad TEKNISK SPECIFIKATION BENSIN MOTOR PureTech 82 PureTech 82 ETG (1) PureTech 110 S&S Bränsletyp Bensin, blyfri 95 oktan

Läs mer

Nissan e-nv200 Combi, Evalia

Nissan e-nv200 Combi, Evalia Nissan e-nv200 Combi, Evalia Priser, utrustning, specifikationer, färger Prislista Cirkapris exkl. 25% moms Rek. cirkapris Drivning Motor Växellåda Utrustningsnivå Moms SEK SEK SEK Combi-5 Efter 40.000

Läs mer

KOMBI-8. Produktfakta

KOMBI-8. Produktfakta KOMBI-8 Produktfakta MODELLPROGRAM MOTOR DRIVMEDEL VÄXELLÅDA UTRUSTNINGSNIVÅ LAGERFÖRD 2.5 CRDi (136 hk) Diesel Manuell 6-vxl Select Ja 2.5 CRDi (136 hk) Diesel Manuell 6-vxl Comfort Ja 2.5 CRDi (170 hk)

Läs mer

kia.com URVAL AV STANDARDUTRUSTNING 1.6 BENSIN 132 HK STANDARDUTRUSTNING UTÖVER ACTION

kia.com URVAL AV STANDARDUTRUSTNING 1.6 BENSIN 132 HK STANDARDUTRUSTNING UTÖVER ACTION kia.com Produktfakta gäller from 10 april 2018 URVAL AV STANDARDUTRUSTNING 6 st. krockkuddar och krockgardiner ABS, låsningsfria bromsar AC, luftkonditionering Aluminiumfälgar 16 Armstöd fram med förvaringslåda

Läs mer

UTRUSTNING SE-02C-0793 NISSAN JUKE

UTRUSTNING SE-02C-0793 NISSAN JUKE UTRUSTNING VISIA ACENTA N-CONNECTA TEKNA Backspegelkåpor - karossfärgade Dörrhandtag exteriöra - karossfärgade - Ändrör - kromat - - Elmanövrerat glastak - Eluppvärmda sidobackspeglar Sidobackspeglar,

Läs mer

NYA CITROËN C4 CACTUS

NYA CITROËN C4 CACTUS NYA CITROËN C4 CACTUS Produktfakta Från 12 december 2014 TEKNISK SPECIFIKATION BENSIN MOTOR PureTech 82 PureTech 110 S&S Bränsletyp Bensin, blyfri 95 oktan Bensin, blyfri 95 oktan Antal cylindrar 3 3 Antal

Läs mer

Versioner. Bensin: Thema Executive 3.6 V6 AT8. Diesel: Thema Executive 3.0 V6 Multi-Jet AT5

Versioner. Bensin: Thema Executive 3.6 V6 AT8. Diesel: Thema Executive 3.0 V6 Multi-Jet AT5 Standardutrustning Tillval Tekniska specifikationer Modellprogram Versioner Bensin: Thema Executive 3.6 V6 AT8 Diesel: Thema Executive 3.0 V6 Multi-Jet AT5 20 TUMs aluminiumfälgar STD Excecutive Exteriör

Läs mer

Lancia Ypsilon Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Lancia Ypsilon Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 1/2012 Gäller från 2012-02-27 Modellprogram Gäller fr. o. m. 2012-02-27 Versioner Bensin: Ypsilon, 5-vxl manuell 1) Ypsilon 1) Ypsilon, 5-vxl manuell

Läs mer

CITROËN C4 PICASSO & GRAND C4 PICASSO

CITROËN C4 PICASSO & GRAND C4 PICASSO CITROËN C4 PICASSO & GRAND C4 PICASSO Produktfakta Från 28 januari 2014 Utrustning och specifikationer gäller för bilar producerade från publiceringsdatum för produktfaktabladet. För lagerbilar kontakta

Läs mer

NISSAN e-nv200 SKÅP. Priser, utrustning, specifikationer, färger 03.03.15 SE-20C-0521

NISSAN e-nv200 SKÅP. Priser, utrustning, specifikationer, färger 03.03.15 SE-20C-0521 NISSAN e-nv200 SKÅP Priser, utrustning, specifikationer, färger PRISLISTA SKÅP Cirkapris exkl. 25% moms Rek. cirkapris Drivning Motor Växellåda Utrustningsnivå Moms SEK SEK SEK Framhjulsdrift 80kW synkron

Läs mer

Jeep Wrangler MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Jeep Wrangler MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 1/2012 Gäller från 2012-03-09 Modellprogram Gäller fr. o. m. 2012-03-09 Versioner Wrangler 2-dörrars 3.6 V6 AT5 284hk Wrangler Unlimited 4-dörrars

Läs mer

MODELLPROGRAM SKATT OCH FÖRSÄKRING GARANTIER

MODELLPROGRAM SKATT OCH FÖRSÄKRING GARANTIER Produktfakta MODELLPROGRAM MOTOR DRIVMEDEL VÄXELLÅDA UTRUSTNINGSNIVÅ 1.0t (100 hk) Bensin Manuell 5-växlad ComfortPlus 1.0t (100 hk) Bensin Manuell 5-växlad Premium 1.0t (120 hk) Bensin Manuell 6-växlad

Läs mer

Din A-Klass: A 180. Exemplarisk illustration. Exemplarisk illustration. Sammanställning ,00 SEK. Designversion Grundversion

Din A-Klass: A 180. Exemplarisk illustration. Exemplarisk illustration. Sammanställning ,00 SEK. Designversion Grundversion Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor A 180 Designversion Grundversion Specialmodell och paket Färg Nattsvart Fälgar AMG lättmetallfälgar 45,7 cm (18 tum) i 5-dubbelekerdesign

Läs mer

Motor Bränsle Drivning Växellåda Utrustningsnivå

Motor Bränsle Drivning Växellåda Utrustningsnivå Produktfakta KONA Modellprogram Motor Bränsle Drivning Växellåda Utrustningsnivå 1.0 T-GDi Bensin Framhjulsdriven (2WD) Manuell, 6-växlad Life /Trend/Premium 1.6 T-GDi Bensin Framhjulsdriven (2WD) Automat,

Läs mer

Prislista. Ford Transit Connect. Connect L1 Ambiente 1 Motor Växellåda Exkl moms. Connect L1 Trend 2 Motor Växellåda Exkl moms

Prislista. Ford Transit Connect. Connect L1 Ambiente 1 Motor Växellåda Exkl moms. Connect L1 Trend 2 Motor Växellåda Exkl moms Prislista Ford Transit Connect Connect L1 Ambiente 1 Motor Växellåda Exkl moms Ambiente 1.6TD075 M5 137.756:- Ambiente 1.0T 100 M6 137.756:- Ambiente 1.6TD095 M5 159.356:- Ambiente 1.5TD120 MPS 182.556:-

Läs mer

NISSAN NV200 Prislista, utrustning, tekniska data, färger EURO

NISSAN NV200 Prislista, utrustning, tekniska data, färger EURO NISSAN NV200 lista, utrustning, tekniska data, färger EURO6 7.11.2018 07-11-2018 NV200 PRISLISTA EURO6 Karosstyp Motor Skjutdörr Lastvoly m m 3 Växel låda Modell version CO2 (g/km) Totalvikt (exkl. moms)

Läs mer

ESPACE. Dina inställningar för nya Renault Clio kr [1] kr [2] Ditt val. Utrustningsnivå. Motor. Färg. Fälgar.

ESPACE. Dina inställningar för nya Renault Clio kr [1] kr [2] Ditt val. Utrustningsnivå. Motor. Färg. Fälgar. Dina inställningar för nya Renault Clio Skapad den:: 29/4/2017 https://www.renault.se/cfign/27920fe6f9e331215e295076103f8ccc.html ESPACE Zen Energy dci 160 EDC Rek. pris 462 900 kr [1] Per månad 5 090

Läs mer

CITROËN DS5. Produktfakta. Från 01 februari 2012

CITROËN DS5. Produktfakta. Från 01 februari 2012 CITROËN DS5 Produktfakta Från 01 februari 2012 TEKNISK SPECIFIKATION (Bensin) MOTOR THP 155 Automat THP 200 Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri 95 oktan Antal cylindrar 4 4 Antal ventiler / cylinder 4 4

Läs mer

Saab 9-3 Aero Sedan 2014 Bilspecifikation

Saab 9-3 Aero Sedan 2014 Bilspecifikation Saab 9-3 Aero Sedan 2014 Bilspecifikation 2014-02-14 Sida 1 av 5 Standardutrustning Kupé och Interiör Läderklädd sportratt, ställbar i höjd- och längdled Sportstolar i läderklädsel Elmanövrerade och eluppvärmda

Läs mer

Nya SEAT Leon ST Kombi är nu prissatt

Nya SEAT Leon ST Kombi är nu prissatt Nya SEAT Leon ST Kombi är nu prissatt Samtidigt som Leon ST Kombi har världspremiär på bilmässan i Frankfurt (IAA) kan pris och specifikationer för den svenska marknaden presenteras. Bilen lanseras i Sverige

Läs mer

NYA JAGUAR E-PACE D150 AWD Ingenium 4-cylindrig turboladdad dieselmotor på 2,0 liter och 150 hk (automat) Fyrhjulsdrift

NYA JAGUAR E-PACE D150 AWD Ingenium 4-cylindrig turboladdad dieselmotor på 2,0 liter och 150 hk (automat) Fyrhjulsdrift Din personliga Jaguar NYA JAGUAR E-PACE D150 AWD Ingenium 4-cylindrig turboladdad dieselmotor på 2,0 liter och 150 hk (automat) Fyrhjulsdrift THE ART OF PERFORMANCE PRIS 3 Pris BAS KONFIGURERADE TILLVAL

Läs mer

NYA RENAULT TRAFIC Prislista & Produktfakta. Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms.

NYA RENAULT TRAFIC Prislista & Produktfakta. Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms. NYA RENAULT TRAFIC Prislista & Produktfakta Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms. TRAFIC SKÅP Kampanjmodeller * HK VÄXELLÅDA L1H1 T27 L1H1 T29 L2H1 T29 Trafic Base Line * 1.6 dci Single Turbo

Läs mer

priser & produktfakta peugeot ion

priser & produktfakta peugeot ion priser & produktfakta peugeot ion ion MOTOR El-synkron BRÄNSLEFÖRBRUKNING Blandad körning CO2 blandad (g/km) Räckvidd MOTOR 13,5 kwh/100km Batteri typ / Kapacitet (kw.h) Litium-ion / 16 Maxeffekt kw (hk

Läs mer

Prislista Hyundai i10

Prislista Hyundai i10 Prislista Hyundai i10 Modell HK Växellåda Utrustningsnivå Pris 1.0 M5 66 5-vxl manuell Select 112.900:- 1.0 M5 66 5-vxl manuell Comfort + farthållare 117.900:- 1.0 M5 66 5-vxl manuell ComfortPlus + farthållare

Läs mer

Kompakta mått stor personlighet

Kompakta mått stor personlighet 02 Kompakta mått stor personlighet Liten bil som gör stort intryck Med nya Kia Picanto får du en bil med stil och personlighet. Trots det lilla formatet bjuder den på en elegans och komfort som man inte

Läs mer

LX-utrustning. EX-utrustning. Tillvalspaketet EX-Light Pack. Utöver LX-utrustningen

LX-utrustning. EX-utrustning. Tillvalspaketet EX-Light Pack. Utöver LX-utrustningen Urban (framhjulsdrift) AWD (fyrhjulsdrift) LX-utrustning SÄKERHET Framstolar med aktiva nackstöd Automatisk låsning av dörrarna (när bilen rör sig) BAS-nödbromsservo DBC-bromskontroll i nedförsbacke ESC-elektronisk

Läs mer

Prius Plug-in Hybrid

Prius Plug-in Hybrid Prius Plug-in Hybrid Prius Plug-in Hybrid. Bilen som är det bästa av två världar både en elbil och en hybrid i ett med mycket låg bränsleförbrukning och lågt koldioxidutsläpp. Tack vare de tekniskt framstående

Läs mer

Utrustningsnivå: Mac Pherson-fjädring med fast monterad hjälpram & Anti Roll bar

Utrustningsnivå: Mac Pherson-fjädring med fast monterad hjälpram & Anti Roll bar NISSAN PULSAR Rubrik: Motor: Utrustningsnivå: 4X2 DIG-T 190 6-växlad TEKNA R MÅTT Kaross Hatchback 5d Höjd 1520 mm Längd 4387 mm Bredd, inkl. speglar 1768 mm Lastvolym 385 m3 Markfrigång olastad 156 mm

Läs mer

L x B x H: 4460 x 1775 x 1480 mm. 114 hk (84 kw) / 6200 v/min. Lineartronic, AWD cm³ MAX. VRIDMOMENT TRANSMISSION DIMENSIONER MAX.

L x B x H: 4460 x 1775 x 1480 mm. 114 hk (84 kw) / 6200 v/min. Lineartronic, AWD cm³ MAX. VRIDMOMENT TRANSMISSION DIMENSIONER MAX. MODELLÖVERSIKT Impreza 2.0i DIMENSIONER MOTOR STORLEK MAX. EFFEKT MAX. VRIDMOMENT TRANSMISSION 18 L x B x H: 4460 x 1775 x 1480 mm Boxermotor, 4-cylindrig, DOHC, 16 ventiler, bensin 1995 cm³ 156 hk (115

Läs mer

Din CLA: CLA 200 Coupé

Din CLA: CLA 200 Coupé Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor CLA 200 Coupé Designversion Grundversion Specialmodell och paket Färg Jupiterröd Fälgar AMG lättmetallfälgar 45,7 cm (18 tum) i 5-dubbelekerdesign

Läs mer

NYA CITROËN C3. Produktfakta. Från 20 april 2018

NYA CITROËN C3. Produktfakta. Från 20 april 2018 NYA CITROËN C3 Produktfakta Från 20 april 2018 TEKNISK SPECIFIKATION - BENSINMOTORER MOTOR PureTech 82 PureTech 110 S&S PureTech 110 S&S EAT6 Motortyp Sugmotor Turbo Turbo Bränsletyp Bensin, Blyfri 95

Läs mer

kia.com URVAL AV STANDARDUTRUSTNING 1.25 BENSIN ISG 84 HK 1.4 BENSIN AUT 100 HK ADVANCE Produktfakta gäller from 18 september 2017

kia.com URVAL AV STANDARDUTRUSTNING 1.25 BENSIN ISG 84 HK 1.4 BENSIN AUT 100 HK ADVANCE Produktfakta gäller from 18 september 2017 kia.com Produktfakta gäller from 18 september 2017 ADVANCE 1.25 BENSIN ISG 84 HK 1.4 BENSIN AU 100 HK URVAL AV SANDARDURUSNING AC, luftkonditionering manuell Advanced Driving Assistance Pack: - Autobroms,

Läs mer

PRODUKTFAKTA - NYA CITROËN BERLINGO TRANSPORT

PRODUKTFAKTA - NYA CITROËN BERLINGO TRANSPORT PRODUKTFAKTA - NYA CITROËN BERLINGO TRANSPORT Från 21 december 2018 Citroën Sverige/FSC Bilar AB förbehåller sig rätten att när som helst ändra priser, tekniska uppgifter, utrustning, tillval och färgsättning.

Läs mer

Auris Touring Sports. Premiär i augusti 2013. www.toyota.se

Auris Touring Sports. Premiär i augusti 2013. www.toyota.se Auris Touring Sports Premiär i augusti 2013 www.toyota.se Auris Touring Sports Det är många som har längtat efter en ny C-klasskombi från Toyota och efter sommaren är den här, nya Auris Touring Sports.

Läs mer

Lancia Voyager Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Lancia Voyager Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 1/2012 Gäller från 2012-03-07 2011-10-27 Modellprogram Gäller fr. o. m. 2011-03-07 Versioner Bensin: Voyager 3.6 283hk Diesel: Voyager 163hk Modellprogram

Läs mer

Tillbehör Splash. Maj 2009

Tillbehör Splash. Maj 2009 Tillbehör Splash Maj 2009 Sportig och dynamisk GT-paket GT-paketet för Suzuki Splash består av: 00A5B-GTPAK-000 - Spoiler för bakluckan, lackerad i svart som standard - Del till främre stötfångaren som

Läs mer

kia.com URVAL AV STANDARDUTRUSTNING 1.6 BENSIN TURBO 177HK 1.6 BENSIN TURBO 177HK DCT 1.6 CRDI DIESEL 136HK 1.6 CRDI DIESEL 136HK DCT

kia.com URVAL AV STANDARDUTRUSTNING 1.6 BENSIN TURBO 177HK 1.6 BENSIN TURBO 177HK DCT 1.6 CRDI DIESEL 136HK 1.6 CRDI DIESEL 136HK DCT kia.com Produktfakta gäller fr.o.m. 1 september 2018 ADVANCE AWD 1.6 BENSIN TURBO 177HK 1.6 BENSIN TURBO 177HK DCT 1.6 CRDI DIESEL 136HK 1.6 CRDI DIESEL 136HK DCT URVAL AV STANDARDUTRUSTNING 6 st. krockkuddar

Läs mer

NISSAN NV200 Prislista, utrustning, tekniska data, färger EURO

NISSAN NV200 Prislista, utrustning, tekniska data, färger EURO NISSAN NV200 Prislista, utrustning, tekniska data, färger EURO6 30.11.2017 30112017 NV200 PRISLISTA EURO6 Karosstyp Motor Skjutdörr Lastvolym Växel Modell CO2 Totalvikt Pris 25% Pris m 3 låda version (g/km)

Läs mer

KANGOO EXPRESS NYA RENAULT. Prislista & Produktfakta. Cirkapriser gäller from 2013-03-20 Ändrad 2013-04-15

KANGOO EXPRESS NYA RENAULT. Prislista & Produktfakta. Cirkapriser gäller from 2013-03-20 Ändrad 2013-04-15 NYA RENAULT KANGOO EXPRESS lista & Produktfakta Cirkapriser gäller from 2013-03-20 Ändrad 2013-04-15 Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms. ALLTID STANDARD Luftkonditionering Bluetooth -radio

Läs mer

Din A-Klass: A 180. Exemplarisk illustration. Exemplarisk illustration. Sammanställning. Designversion Grundversion. Specialmodell och paket

Din A-Klass: A 180. Exemplarisk illustration. Exemplarisk illustration. Sammanställning. Designversion Grundversion. Specialmodell och paket Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor A 180 Designversion Grundversion Specialmodell och paket Färg Nattsvart Fälgar AMG lättmetallfälgar 45,7 cm (18 tum) i 5-dubbelekerdesign

Läs mer

Europeiska säkerhetskrav

Europeiska säkerhetskrav Lexus RX Miljödeklaration RX 450h Lexus Hybrid Drive tillverkning Fabriken är certifierad enligt internationella miljöledningsstandarden ISO 14001. Bränsledeklaration Förbrukning, liter/100 km Blandad

Läs mer

VOLVO S60 CROSS COUNTRY

VOLVO S60 CROSS COUNTRY NYA VOLVO S60 CROSS COUNTRY En unik kombination: robust look och kapacitet med vågad attityd. Nya Volvo S60 Cross Country ger dig en elegant och uttrycksfull stil med 65 mm högre markfrigång och möjligheten

Läs mer

LEXUS RX 400h. Fr o m 0503

LEXUS RX 400h. Fr o m 0503 LEXUS RX 400h Fr o m 0503 MILJÖ- DEKLARATION RX 400h Tillverkning Fabriken är certifi erad enligt internationella miljöledningsstandarden ISO 14001. Bränsledeklaration Förbrukning, liter/100 km. Blandad

Läs mer

Din CLA: CLA 200 Shooting Brake

Din CLA: CLA 200 Shooting Brake Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor CLA 200 Shooting Brake Designversion Grundversion Specialmodell och paket Färg Nattsvart Fälgar AMG lättmetallfälgar 45,7 cm (18

Läs mer

Prislista Gällande från 1 ta januari 2016 Renault MASTER SKÅP

Prislista Gällande från 1 ta januari 2016 Renault MASTER SKÅP Prislista Gällande från 1 ta januari 2016 Renault MASTER SKÅP Modeller och priser: MOTOR HK VÄXELLÅDA CO2 g/km Master Skåp L1H1 (8 m 2 ) Framhjulsdrift FÖRBRUK. L/MIL * TJÄNSTEVIKT Kg** DRAGVIKT Kg***

Läs mer

5 års Nybilsgaranti med fri körsträcka. Produktfakta

5 års Nybilsgaranti med fri körsträcka. Produktfakta 5 års Nybilsgaranti med fri körsträcka Produktfakta MODELLPROGRAM MOTOR DRIVMEDEL VÄXELLÅDA UTRUSTNINGSNIVÅ BESTÄLLNINGSKOD 2,5 CRDi (136 hk) Diesel Manuell 6-vxl Select GDF36B857D-H880 2,5 CRDi (136 hk)

Läs mer

CO2 g/km. CO2 g/km. CO2 g/km. CO2 g/km. Exempel på tillval. Stänkskydd, fram 425 Vindruteöverdrag 530 Solid Golvmattor, design 900

CO2 g/km. CO2 g/km. CO2 g/km. CO2 g/km. Exempel på tillval. Stänkskydd, fram 425 Vindruteöverdrag 530 Solid Golvmattor, design 900 Opel ADAM år 2018- Utgåva 2017-11-09 1.4 ECOTEC 87 Hk MT5 1.4 ECOTEC Hk MT5 1.0 Turbo ECOTEC 115 Hk MT6 inkl. S/S GLAM 1.4 ECOTEC 87 Hk MT5 155 1.4 ECOTEC Hk MT5 159 17 1.0 Turbo ECOTEC 115 Hk MT6 inkl.

Läs mer

harmoni elegans utseende

harmoni elegans utseende Crossover Stor Frihet 28 29 harmoni elegans utseende En helt unik modell som med sina atletiska drag och sin rymliga elegans alltid är beredd. Med stora glasytor runt bilen är det lätt för föraren att

Läs mer

Storhet i en liten bil.

Storhet i en liten bil. Modellbroschyr 2 Storhet i en liten bil. Nya i10 vänder upp och ner på alla tidigare föreställningar om bilar i den här klassen. Den är tuff, rymlig och rolig att köra med imponerande utrustning och överlägsna

Läs mer

nya renault Twingo drive The Change

nya renault Twingo drive The Change NYA renault TWINGO drive the change Lev livet med Twingo! Litet, är storslaget i stan. En uttrycksfull och medryckande blick, en dynamisk och lekfull karaktär Med Nya Renault Twingo ger du dig ut på vägen

Läs mer

TEKNISKA FAKTA PEUGEOT BOXER SKÅP BOXER

TEKNISKA FAKTA PEUGEOT BOXER SKÅP BOXER TEKNISKA FAKTA BOXER 2013-09-06 MOTORER 2,2 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi L1H1 L1H1 L2H1 L2H1 L2H1 MOTOR, VÄXELLÅDA & STYRNING Cylindervolym (cm³) 2 198 2 198 2 198 2198 2198 Maxeffekt kw EEC (hk

Läs mer

NYA NISSAN PULSAR. EURO5 Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger 15.06.2015 EURO5

NYA NISSAN PULSAR. EURO5 Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger 15.06.2015 EURO5 NYA NISSAN EURO5 Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger PRISLISTA Versioner nedan gäller endast bilar i lager och tillgängligheten är begränsad. Det kompletta utbudet finns tillgängligt på kundprislistan

Läs mer

PEUGEOT PARTNER BOXLINE

PEUGEOT PARTNER BOXLINE 2012-02-09 PEUGEOT PARTNER BOXLINE MOTOR 1,6 HDi MOTOR, VÄXELLÅDA & STYRNING Cylindervolym (cm³) 1 560 Maxeffekt kw EEC (hk DIN) 66 / (90) Vid varvtal (v/min) 4 000 Max vridmoment Nm CEE vid v/min 215

Läs mer

4 90 0 lexus is 250C

4 90 0 lexus is 250C Lexus is 250C Miljödeklaration IS 250C - 2,5 V6 Bensin, Aut tillverkning Fabriken tillämpar den internationella miljöledningsstandarden ISO 14001. Bränsledeklaration Förbrukning, liter/100 km Blandad körning

Läs mer

priser & produktfakta peugeot ion

priser & produktfakta peugeot ion priser & produktfakta peugeot ion ion MOTOR El-synkron PRISER, FÖRMÅNSVÄRDE & SKATT Ordinariepris (inkl. moms) Kampanjpris (inkl. moms) - Kampanjen gäller tom (inget datum = gäller befintliga lagerbilar)

Läs mer

NISSAN TRANSPORTBILAR

NISSAN TRANSPORTBILAR NISSAN TRANSPORTBILAR Aktuella kampanjer 1 januari till 31 mars 2019 1 (7) NAVARA Originalet! Fullutrustad ustad kampanjmodell nu endast 289.990 kr. exkl. moms Tillägg metallic 5.000 kr. exkl. moms Spara

Läs mer

Nya motorversioner Euro 5

Nya motorversioner Euro 5 Nya Ducato Kära återförsäljare, Sedan lanseringen 1981är Ducato en av de ledande inom 2G-segmentet och presenterar ständigt uppdaterade och innovativa funktioner. Den nya versionen av Ducato erbjuder ett

Läs mer

LEXUS IS 250 F SPORT EDITION

LEXUS IS 250 F SPORT EDITION LEXUS IS 250 F SPORT EDITION MILJÖ- DEKLARATION IS 250 F SPORT EDITION - 2,5 V6 Bensin, Automat Tillverkning Fabriken är certifierad enligt den internationella miljöledningsstandarden ISO 14001. Bränsledeklaration

Läs mer

5-dörr Teknik Utrustning

5-dörr Teknik Utrustning www.kia.fi 5-dörr Teknik Utrustning TEKNISK SPECIFIKATION Kia cee d 5 dörr 1,4 ISG 1,6 ISG 1,6 DCT- 1,4 CRDi ISG 1,6 CRDi ISG 1,6 CRDi EcoDynamics 100 hk EcoDynamics 135 hk automat 135 hk EcoDynamics 90

Läs mer

Yaris Limited Edition Produktinformation

Yaris Limited Edition Produktinformation Yaris Limited Edition Produktinformation URVAL AV UTRUSTNING Interiört Backspegel, inre, avbländbar. Bakruta, eluppvärmd. Baksäte, justerbart 15 cm. Burk-/mugghållare, 2 st fram. Centrallås, fjärrstyrt.

Läs mer

Prislista Ford Fiesta

Prislista Ford Fiesta Prislista Ford Fiesta Hk Växellåda 3D 5D 1.25 60 5-vxl manuell 124.300:- 124.300:- 1.0 utan start/stop* 80 5-vxl manuell 129.300:- 129.300:- 1.0 EcoBoost utan start/stop* 100 5-vxl manuell 141.300:- 141.300:-

Läs mer