CITRONNYTT vecka 48 F-klass - årskurs 3

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "CITRONNYTT vecka 48 F-klass - årskurs 3"

Transkript

1 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl:15:45 15/12 17/1 23/2 15/3 2/6 Höstterminens sista dag: 21/ Vårterminens sista dag: 9/ Föräldraråd 22/11 Likabehandlingsråd Vi reserverar oss för att det kan ske vissa ändringar i kalendariet CITRONNYTT vecka 48 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! Vi tipsar om hemsidan där man får tips om barns inlärning och mående. Klippet med Erik Fernholm där han pratar om hur man får barnen att läsa läxor är speciellt sevärd. Skolmaten App- Från och med nästa vecka finns skolmatsmenyn inlagd i en App som heter Skolmaten som går att ladda ner från Appstore. Nötfri skola - Vi vill påminna om att Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter på skolan. Vid sjukanmälan på sjukanmälanstelefonen tar vi enbart emot sjukanmälan. Behöver ni kontakta oss med anledningar av hämtningar och dylikt ringer ni till arbetslagets telefon. För att vi ska kunna sjukanmäla era barn behöver ni tydligt säga dagens datum, klass, arbetslag och barnet namn. Vid de tillfällen som detta inte framgår kan ni bli uppringda trots att ni ringt in, på grund av att personalen på expeditionen inte kan lägga in frånvaron på Skolwebben Nummer till sjukanmälan på telefonnummer anmäler ni varje dag innan kl.8.00 om ert barn kommer att vara frånvarande från skolan. Expeditionen lyssnar av och lägger in sjukanmälan direkt på skolwebben. Detta innebär att ni behöver lämna information i en viss ordning för att förenkla hanteringen av sjukanmälan. Ordningen är: datum, klass, avdelning, elevens namn. Kontakta skolan numret är endast till för sjukanmälan och lyssnas bara av kl varje morgon. Behöver ni komma i kontakt med skolan eftermiddagstid ringer ni på våra arbetslagstelefoner. Telefonnummer till skolan A-huset plan 1: (Citron 3a, Mango 4a och Fritids 3:or) A-huset plan 2: (Vinbär 3c, Vinbär 3d, Mango 4d och Fritidsklubben) Citron B-huset: (förskoleklass Citron, Citron 1a, Citron 2a, Citron 3b) Vinbär B-huset: (förskoleklass Vinbär A, Förskoleklass Vinbär B, Vinbär 1b, Vinbär 2b) Paviljongen plan 1: (Mango 6) Paviljongen plan 2: (Mango 5a, Mango 5b)

2 Fritidshem Treornas fritidshem A-huset Hej allihopa! Vi började veckan med att vara i blomsterdalen där vi lekte och sprang av oss, dom som inte kunde följa med var kvar på skolan och pyssla. I tisdags hade vi bakning och bakade då scones, vi körde Just Dance och dom som inte var med på aktiviter var ute och lekte på skolgården. I onsdags spelade vi pingis och hade ateljén öppen. Barnen fick pröva våra nya spel som vi köpt in också och dansa till musik och ha innelek. I torsdags hade vi idrottshallen där vi lekte vi Harry Potter en mycket populär lek, sen hade vi pyssel i ateljén och var ute och lekte på skolgården. På fredagen tog vi fram vårt populära Nintendo Wii där vi spelade The Sims, sen kunde man göra kompisarmband och dom som inte ville vara med på aktiviteterna hade innelek. Nästa vecka händer detta: Måndag Blomsterdalen och ateljén. Tisdag Bakning, spa och innelek. Onsdag Ateljén, bingo och utelek. Torsdag Idrottshallen, pyssel och utelek. Fredag Pingis, just dance och leksaksdag. Vi är ute på skolgården efter mellanmålet innan aktiviteterna drar igång. Ring på telefonnummer: för att få tag på oss under fritidstid. Påminnelse: Vi saknar fortfarande lovlappar som måste lämnas in snarast!!! Trevlig helg önskar Batoul, Dejan, Jann, Manuela, Mattias, Veronica & Ximena. F-2 fritidshem B-huset Hej hopp! Nu var det dags för en återkoppling av vår vecka här på fritids igen. Vi startade veckan med att barnen fick testa på vad doppboll och plintboll är för något (förutsatt att de redan inte visste det). Det var utmannade för dem yngre men efter lite repeterande så kunde vi köra några matcher. Svårt men givande! Bra för barnen att få pröva på några alternativa bollaktiviter utöver de vanliga, något vi ska träna vidare på här på fritidsgympan. På tisdagen begav vi oss till Årstabergsparken. Parken är fortfarande ny för många av barnen så det fanns mycket att utforska och lära sig men naturligtvis var den stora rutschkanan för många barn huvudattraktionen. Mysig plats att besöka! Nästa tisdag beger vi oss till Äventyrsparken igen. Under onsdagen och torsdagen så tog vi tag i vårt gemensamhetsmålande igen från veckan innan. Allt gick som planerat och vi har snart gjort klart två av tre målningar som ska hängas upp i våra grupprum. På fredagen så fick de barn som ville vara med och leka i en styrd aktivitet göra det medan resten gjorde sitt egna veckaslut här på fritids.

3 Vi på fritids skulle vilja påminna om att lovlapparna skulle ha lämnats in och att vi fortfarande saknar en hel del. Försök att lämna in dem så fort som möjligt så vi kan planera inför lovet! Tack för den här veckan! Förskoleklass Citron Vi tackar för allt material som skänktes till barnen för deras uppfinningar. Det var en mycket kreativ torsdag. Tidigare i veckan har barnen gjort klart sin äppelbok som vi påbörjade förra veckan med äppelkaksbak. Vi har mätt bordsben och bordsskivor med ett material som heter centikub i vårt mattetema jämföra och mäta. I svenskan arbetar vi mycket med rim och bokstavsljud. Vi uppmärksammar barnen på vilka bokstäver orden slutar och hur de låter. Läs gärna rimsagor för era barn. Den 6/12 ska vi åka på teater. Samling i klassrummet kl Vi kommer att äta lunch på skolan. Den 8/12 hälsar vi er föräldrar och syskon välkomna på adventsfika på Citron kl Barnen kommer att sjunga några sånger innan vi fikar tillsammans. Alla tar med sin egen fikakorg. Idrott och hälsa 1-3 Vi påminner igen om att det är viktigt att barnen har med sig idrottskläder samt skor (obs! för innebruk, ej svart sula) ombyte, handduk med sig till sina idrottslektioner! Under vecka 47 har vi arbetat med rörelse genom olika lekar och haft olika redskapsstationer. Vecka 48 fortsätter vi att arbeta med rörelse (spel/lekar/idrotter). 1A Citron Svenska: Den här veckan har barnen dels skrivit sagor, men också övat på meningar. Vi hade en text utan punkter och stora bokstäver på tavlan där vi hjälptes åt att sätta ut punkter och stora bokstäver. De klarade det förvånansvärt bra! Lättast blev det om en vuxen läste texten och andades där det borde vara en punkt. Barnen fick motivera varför punkten hamnade där den gjorde lite klurigt när det är lite diffust varför en mening är en mening (så länge man inte kan väldigt mycket grammatik). Uppgiften är ett bra sätt att prata om en texts uppbyggnad. Vi kom på att om man är osäker på vart det ska vara punkter någon gång kan man prova att låta någon som läser bra läsa texten högt eller om man själv är bra på att läsa kan man läsa den högt för sig själv. Det var lättare när man hörde. Vi har också, som vanligt gått igenom läsläxan. Saxat från kursplanen i svenska: Kunskapskrav för godtagbara kunskaper i läsförståelse i slutet av årskurs 1 Eleven kan läsa meningar i enkla, bekanta och elevnära texter genom att använda ljudningsstrategi och helordsläsning på ett delvis fungerade sätt. Genom att kommentera och återge någon för eleven viktig del av innehållet på ett enkelt sätt visar eleven begynnande läsförståelse. Med stöd av bilder eller frågor kan eleven också uppmärksamma när det uppstår problem med läsningen av ord eller med förståelse av sammanhanget och prövar då att läsa om och korrigera sig själv. I samtal om texter som eleven lyssnat till kan eleven föra enkla resonemang om texters tydligt framträdande innehåll och jämföra detta med egna erfarenheter.

4 Matte: Vi spelar spel, löser matteblockspapper som vi hänger upp på ståltråd, arbetar på ipad, arbetar med stenciler och problemlösning i syfte att lära oss tallinjen och talkompisarna från Detta gör vi på olika sätt fram till jul. Engelska: Engelskan är igång igen! Denna vecka har vi sett ett avsnitt av Go Yoyo go. Därefter har barnen gjort uppgifter med familjerelaterade ord. SO: Vi har fortsatt jobba med Barnkonventionen och FN. Vi går varje vecka igenom någon eller några av barnkonventionens artiklar (rättigheter). Vi kommer inte att gå igenom alla eftersom de är så många, men samtliga kommer att nämnas! På dessa lektioner gör vi också uppgifter som har med rättigheten i fråga att göra. Denna vecka såg vi en film, som berörde barnen. Dessa filmer gör ofta det. Vi får ofta väldigt bra samtal efteråt. Därefter får de färglägga bilder där de olika rättigheterna finns formulerade. NO: I veckan uppskattade vi hur mycket saker vägde i plastkuber. Sedan vägde vi och kollade hur hypotesen stämde med resultatet. Barnen började rita ett diagram över resultatet och det fortsätter vi med nästa vecka. Under veckor kommer vi at arbeta med musikens byggstenar: rytm, klang, dynamik och tonhöjd. Rytm tränar vi genom att spela i ensemble, klang tränar vi genom att utveckla vår röst som ett viktigt instrument, dynamik tränar vi genom sång och instrumentspel, tonhöjd tränar vi genom improvisation på piano och tonboxar. Elever får kännedom om garage band och vi inspelar sampler och ljudsaga. Vi fortsätter utveckla sång i kanon och vi berikar vår sångrepertoar med nya sånger Ettor står på scenen nu, Vinter är bra, Nej se det snöar, Dans på skolan. Vi pratar om olika grupper av instrument. Denna vecka har vi påbörjat temaarbetet kring jul i samarbete med ämnet Svenska tillsammans med Sofia. Vi har tjuvstartat julen genom att gestalta julkalendern en berättelse om Julen är stulen. Vi kommer även att arbeta med ett julhäfte ämnesövergripande med flera ämnen. Hemuppgifter + allmän information: Några har undrat ur det fungerar med läsläxan hur vet man vilket kapitel barnet ska läsa? Ett knep är att fråga barnet. Vi går i princip alltid igenom läsläxan och de får läsa det nya kapitlet i skolan innan de tar hem boken. Annars kollar man i veckobrevet. Eftersom veckobrevet läggs ut varje fredag står alltså det kapitel som barnen ska läsa KOMMANDE vecka med.

5 Jag passar också på att påminna om att barnen ALLTID ska ha med sig sin läsebok till skolan på måndagar. Den senaste tiden har nära hälften av alla barn glömt ta med sig den. Glömmer man ändå är det ingen idé att ta den med sig en annan dag då det bara är på måndagar vi använder den. Det är också viktigt att boken befinner sig i en plastmapp eller att ni slår in boken i bokpapper så att den skyddas. Den ska hålla till många barn genom åren. Måndag-måndag: kap 11 i läseboken 2A Citron Torsdagen den 8/12 är det som traditionen bjuder Adventsfika för föräldrar och syskon. Var och en tar med sin egna fikakorg och vi fikar tillsammans i vårt klassrum. Tiden är På våra tematimmar har vi fortsatt arbeta med Nobel och uppfinningar. Ni kommer att få se resultatet och en hel del annat som barnen arbetat med på Adventsfikat Svenska: Vi fortsätter att arbeta med utkast till att skriva en enkel biografi. Vi fortsätter även arbetet med vokalerna. Matte Vi håller för fullt på med uppställning subtraktion med växling. Vi har också börjat göra olika summativa test på det vi lärt oss för att stämma av. Eftersom det märks att en del barn behöver träna säkerhet/snabbhet addition/subtraktion har vi börjat med träningsblad där barnen själva lätt märker vad som behövs tränas. I stort sett sitter alla nya moment bra. Hjälp barnen att komma ihåg sin matteläxa. Den som varit ledig/ sjuk behöver också i de allra flesta fall träna för att tillgodogöra sig det som vi lärt oss i skolan. SO: Vi fortsätter att arbetar med kartan och väderstrecken. NO: Vi har fortsatt bygga och skriva presentationer av det vi byggt. En del börjar bli klara. Nästa vecka gör vi klart och resultaten finns att beskåda på Adventsfikat 8/12. Vi har börjat träna våra viktiga sånger till julavslutningen. Elever kommer att framföra fem låtar: Mössens julafton, Midnatt råder, Jag såg mamma, Tomten knackar på min dörr och We wish you. Vi fortsätter utveckla våra kunskaper om garage band och vi kommer att inspela sampler och ljudberättelser. Elever får kännedom om dynamik och klang. Vi utvecklar sång i kanon. Vi i åk 2 fortsätter arbetet kring att skapa fram och öva in en julshow i samarbete med musiken. Ni föräldrar till barnen i åk 2 kan se framemot en härlig julshow av och med era barn. Julshowen visas upp i gympasalen onsdagen den 21/12 kl Varmt välkomna! Engelska: Vi har fortsatt träna på olika kroppsdelar genom att öva sång, repetera, peka och säga, göra arbetsblad och titta på film. Repetera gärna hemma genom att peka och säga.

6 Hemuppgifter: SV: Läsläxa måndag-fredag Ma: ti- fre, blå ruta sid 111 och A Citron Hej alla vårdnadshavare! Den här veckan har det varit full fart, och klass 3A har kämpat på och arbetat hårt! Vi har pratat mycket om gemenskap, och respekt gentemot varandra samt vuxna och hur vi faktiskt behandlar varandra för att få en trivsam dag. Hela gruppen behöver samarbete som ett team för att alla ska få ut en toppendag! Den här veckan har vi även börjat bygga modeller av våra uppfinningar till temat: Nobel. Kul tycker vi alla! Tordagen den 8/12 bjuder vi in till adventsfika, och förhoppningsvis är våra uppfinningar färdiga till dess. Klassen har även bestämt att vi ska ha en utställning då och visa upp det vi har skapat. Tid: Ta med: Var och en tar med sig en egen fikakorg så fikar vi tillsammans i klassrummet. Ha en strålande helg! Varma hälsningar, Felicia Svenska: Vi fortsätter att arbeta med klasstidningen, och denna vecka har vi pratat mycket om reklam då många barn har valt att skriva om detta. Vi har även skrivit i våra Backspeglar och återberättat om helgen. Matematik: Vi nöter och nöter uppställningar med växling/låna, vi har tittat på matteklipp och räknat på i matteboken mot veckans mål. SO/NO: Eleverna har fått ge sig ut i rymden på äventyr och där har de även fått skriva och berätta om vart de skulle åka om det fick chansen att åka ut i rymden och deras fantasi fick bestämma.

7 Engelska: Vi har läst och pratat om olika färdmedel, eleverna har även fått träffa på Bing och Bong, samt att de skrivit ner vilka färdmedel de tar sig fram med till skolan. Vi fortsätter arbeta med musikens byggstenar. Vi tränar rytm och dynamik med hjälp av djembetrummor. Elever spelar i ensemble. Vi berikar vår sångrepertoar med sånger om rymden och vinter. Elever har börjat arbeta med Garage band och sampler. De kommer att testa radioteater och göra enkla framträdanden. Nästa tre veckorna kommer vi i drama att arbeta med ord och yttranden. Vi kommer testa hur ord och yttranden kan uppfattas av omgivningen beroende på tonfall och ords nyanser. Vi kommer att göra olika improvisationsövningar för att testa hur en och samma mening kan ändra innebörd beroende hur man betonar och uttalar orden. Vi kommer även titta på hur kroppspråk kan förstärka det som sägs och hur man kan bygga en hel sketch kring ett enda ord. Hemuppgifter: SV, skrivläxa Mitt hem. 3B Citron Vi fortsätter arbeta med musikens byggstenar. Vi tränar rytm och dynamik med hjälp av djembetrummor. Elever spelar i ensemble. Vi berikar vår sångrepertoar med sånger om rymden och vinter. Elever har börjat arbeta med Garage band och sampler. De kommer att testa radioteater och göra enkla framträdanden. Nästa tre veckorna kommer vi i drama att arbeta med ord och yttranden. Vi kommer testa hur ord och yttranden kan uppfattas av omgivningen beroende på tonfall och ords nyanser. Vi kommer att göra olika improvisationsövningar för att testa hur en och samma mening kan ändra innebörd beroende hur man betonar och uttalar orden. Vi kommer även titta på hur kroppspråk kan förstärka det som sägs och hur man kan bygga en hel sketch kring ett enda ord. Engelska Hemuppgifter Trevlig helg önskar personalen på Citron!

KALENDARIUM. Skolmaten App - Från och med nästa vecka finns skolmatsmenyn inlagd i en App som heter Skolmaten som går att ladda ner från Appstore.

KALENDARIUM. Skolmaten App - Från och med nästa vecka finns skolmatsmenyn inlagd i en App som heter Skolmaten som går att ladda ner från Appstore. KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdag Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

CITRONNYTT vecka 49 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 49 F-klass - årskurs 3 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

CITRONNYTT vecka 47 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 47 F-klass - årskurs 3 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

MANGO Åk 4-6 vecka 35

MANGO Åk 4-6 vecka 35 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov: v.44 Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.51 Allmän information Vi önskar alla en god jul och ett gott nytt år!

VINBÄRSNYTT F-3 v.51 Allmän information Vi önskar alla en god jul och ett gott nytt år! KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdag Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

CITRONNYTT vecka 50 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 50 F-klass - årskurs 3 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

CITRONNYTT vecka 51 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 51 F-klass - årskurs 3 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

KALENDARIUM. Skolmaten App - Från och med nästa vecka finns skolmatsmenyn inlagd i en App som heter Skolmaten som går att ladda ner från Appstore.

KALENDARIUM. Skolmaten App - Från och med nästa vecka finns skolmatsmenyn inlagd i en App som heter Skolmaten som går att ladda ner från Appstore. KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdag Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Vårterminens första dag 8 januari 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi

Läs mer

KALENDARIUM. Skolmaten App - Från och med nästa vecka finns skolmatsmenyn inlagd i en App som heter Skolmaten som går att ladda ner från Appstore.

KALENDARIUM. Skolmaten App - Från och med nästa vecka finns skolmatsmenyn inlagd i en App som heter Skolmaten som går att ladda ner från Appstore. KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdag Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.51 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.51 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.51 Allmän information Vi önskar alla elever och föräldrar ett härligt jullov! KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov 21/12-7/1

Läs mer

CITRONNYTT vecka 35 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 35 F-klass - årskurs 3 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov: v.44 Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar

Läs mer

KALENDARIUM. Skolmaten App - Från och med nästa vecka finns skolmatsmenyn inlagd i en App som heter Skolmaten som går att ladda ner från Appstore.

KALENDARIUM. Skolmaten App - Från och med nästa vecka finns skolmatsmenyn inlagd i en App som heter Skolmaten som går att ladda ner från Appstore. KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdag Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

CITRONNYTT vecka 46 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 46 F-klass - årskurs 3 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

CITRONNYTT vecka 4 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 4 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 4 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Planeringsdag 12/5 (skolan stängd) Kristi himmelsfärd:

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.3 Allmän information Vi önskar er alla en god fortsättning på det nya året!

VINBÄRSNYTT F-3 v.3 Allmän information Vi önskar er alla en god fortsättning på det nya året! VINBÄRSNYTT F-3 v.3 Allmän information Vi önskar er alla en god fortsättning på det nya året! KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdag Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges

Läs mer

CITRONNYTT vecka 3 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 3 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 3 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6

Läs mer

CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Studiedag 5/6 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.37 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.37 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.37 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

CITRONNYTT vecka 41 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 41 F-klass - årskurs 3 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov: v.44 Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar

Läs mer

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter till skolan.

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter till skolan. KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl

Läs mer

CITRONNYTT vecka 9 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 9 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov 29/2 3/3 Påsklov 29/3 1/4 Planeringsdag för personalen, skolan stängd 25/4 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar

Läs mer

KALENDARIUM höstterminen 2014. Torsdag den 11 december önskar vi att ni hämtar era barn kl.15.45 med anledning av att all personal har kvällsmöte.

KALENDARIUM höstterminen 2014. Torsdag den 11 december önskar vi att ni hämtar era barn kl.15.45 med anledning av att all personal har kvällsmöte. KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

KALENDARIUM. Uppdaterat kalendarium: Var uppmärksam på att det finns en del ändringar i kalendariet.

KALENDARIUM. Uppdaterat kalendarium: Var uppmärksam på att det finns en del ändringar i kalendariet. KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdag Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Planeringsdag 12/5 (Skolan stängd) Kristi himmelsfärd: 26/5 Studiedag 5/6 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar

Läs mer

CITRONNYTT vecka 19 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 19 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 19 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! Borttappade kläder: Det finns en hel del upphittade kläder på skolan. Dessa i kartonger under trappan i B-huset. Saknar ni något så

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.7 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.7 Allmän information KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov 29/2 3/3 Påsklov 29/3 1/4 Planeringsdag för personalen, skolan stängd 25/4 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.52 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.52 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.52 Allmän information Vi önskar alla elever och föräldrar ett härligt jullov! KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov 21/12-7/1

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Vårterminens första dag 8 januari 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag

Läs mer

CITRONNYTT vecka 11 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 11 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 11 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! Sommarstängt 2017- Då vi vet att många börjar planerar sin sommarsemester redan nu så vill vi meddela att Årstadalsskolan kommer ha

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.11

VINBÄRSNYTT F-3 v.11 VINBÄRSNYTT F-3 v.11 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdag Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Planeringsdag 12/5 (Skolan stängd) Kristi himmelsfärd: 26/5 Studiedag 5/6 Sveriges nationaldag: 6/6

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.15-16

VINBÄRSNYTT F-3 v.15-16 VINBÄRSNYTT F-3 v.15-16 Allmän information KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdag Påsklov: 10/4-13/4 Planeringsdag 12/5 (Skolan stängd) Kristi himmelsfärd: 26/5 Studiedag 5/6 Sveriges nationaldag:

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.38

VINBÄRSNYTT F-3 v.38 VINBÄRSNYTT F-3 v.38 KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Pedagogiskt forum Skolan stänger 15.45 5/10 7/11

Läs mer

CITRONNYTT vecka 42 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 42 F-klass - årskurs 3 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov: v.44 Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar

Läs mer

CITRONNYTT vecka 23. Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! Allmän Information. KALENDARIUM vårterminen 2015

CITRONNYTT vecka 23. Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! Allmän Information. KALENDARIUM vårterminen 2015 CITRONNYTT vecka 23 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar

Läs mer

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter på skolan.

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter på skolan. KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

Friidrottsdag på Zinkensdamm IP KALENDARIUM

Friidrottsdag på Zinkensdamm IP KALENDARIUM KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl:15:45 Vårterminens sista dag 9/6 Skolavslutning

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.43 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-3 v.43 Allmän information KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov: v.44 Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.46 Allmän information Hoppas att alla haft ett skönt höstlov!

VINBÄRSNYTT F-3 v.46 Allmän information Hoppas att alla haft ett skönt höstlov! KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdag Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.38 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.38 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.38 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

CITRONNYTT vecka F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 15-16 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! Borttappade kläder: Det finns en hel del upphittade kläder på skolan. Dessa ligger i sopsäckar och i kartonger under trappan i B-huset.

Läs mer

MANGO Åk 4-6 vecka 23

MANGO Åk 4-6 vecka 23 MANGO Åk 4-6 vecka 23 KALENDARIUM Hej alla barn och föräldrar. Lov, studiedagar och planeringsdagar Studiedag 5/6 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges

Läs mer

CITRONNYTT vecka 5 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 5 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 5 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! Sommarstängt 2017- Då vi vet att många börjar planerar sin sommarsemester redan nu så vill vi meddela att Årstadalsskolan kommer ha sommarstängt

Läs mer

CITRONNYTT vecka 43 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 43 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

CITRONNYTT vecka 12 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 12 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 12 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! Sommarstängt 2017- Då vi vet att många börjar planerar sin sommarsemester redan nu så vill vi meddela att Årstadalsskolan kommer ha

Läs mer

CITRONNYTT vecka 45 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 45 F-klass - årskurs 3 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.35 Allmän information Vi önskar er varmt välkomna till ett nytt läsår hos oss på Årstadalsskolan!

VINBÄRSNYTT F-3 v.35 Allmän information Vi önskar er varmt välkomna till ett nytt läsår hos oss på Årstadalsskolan! KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov: v.44 Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.40 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.40 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.40 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.5 KALENDARIUM. Uppdaterat kalendarium: Var uppmärksam på att det finns en del ändringar i kalendariet.

VINBÄRSNYTT F-3 v.5 KALENDARIUM. Uppdaterat kalendarium: Var uppmärksam på att det finns en del ändringar i kalendariet. VINBÄRSNYTT F-3 v.5 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdag Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Planeringsdag 12/5 (Skolan stängd) Kristi himmelsfärd: 26/5 Studiedag 5/6 Sveriges nationaldag: 6/6 På

Läs mer

CITRONNYTT vecka 37 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 37 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

CITRONNYTT vecka 47 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 47 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

CITRONNYTT vecka 37 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 37 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 37 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.48 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.48 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.48 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.41 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.41 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.41 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.23

VINBÄRSNYTT F-3 v.23 VINBÄRSNYTT F-3 v.23 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdag Studiedag 5/6 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Vårterminens sista dag 9/6

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Vårterminens första dag 8 januari 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.42 Allmän information Lärstilsvecka Vecka 42 kommer vi att fokusera på lärstilar som är en av våra hörnstenar.

VINBÄRSNYTT F-3 v.42 Allmän information Lärstilsvecka Vecka 42 kommer vi att fokusera på lärstilar som är en av våra hörnstenar. KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov: v.44 Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.14

VINBÄRSNYTT F-3 v.14 VINBÄRSNYTT F-3 v.14 Allmän information KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdag Påsklov: 10/4-13/4 Planeringsdag 12/5 (Skolan stängd) Kristi himmelsfärd: 26/5 Studiedag 5/6 Sveriges nationaldag:

Läs mer

Fritids Treornas fritidshem i A-huset KALENDARIUM. Kvarglömda kläder Läggs i tunnorna vid idrottshallen.

Fritids Treornas fritidshem i A-huset KALENDARIUM. Kvarglömda kläder Läggs i tunnorna vid idrottshallen. KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov: v.44 Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill

Läs mer

Allmän information Friluftsdagen på Zinkensdamms IP onsdagen 3 juni. Obs! Alla förskoleklasser, ettor och tvåor samlas 8.45 på

Allmän information Friluftsdagen på Zinkensdamms IP onsdagen 3 juni. Obs! Alla förskoleklasser, ettor och tvåor samlas 8.45 på KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl 15:45 Likabehandlingsråd Föräldraråd Vårterminens

Läs mer

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter till skolan.

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter till skolan. KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.37

VINBÄRSNYTT F-3 v.37 VINBÄRSNYTT F-3 v.37 KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Pedagogiskt forum Skolan stänger 15.45 5/10 7/11

Läs mer

CITRONNYTT vecka 36 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 36 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 36 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges

Läs mer

CITRONNYTT vecka 40 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 40 F-klass - årskurs 3 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov: v.44 Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.6 KALENDARIUM. Uppdaterat kalendarium: Var uppmärksam på att det finns en del ändringar i kalendariet.

VINBÄRSNYTT F-3 v.6 KALENDARIUM. Uppdaterat kalendarium: Var uppmärksam på att det finns en del ändringar i kalendariet. VINBÄRSNYTT F-3 v.6 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdag Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Planeringsdag 12/5 (Skolan stängd) Kristi himmelsfärd: 26/5 Studiedag 5/6 Sveriges nationaldag: 6/6 På

Läs mer

CITRONNYTT vecka 9-10 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 9-10 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 9-10 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! Sommarstängt 2017- Då vi vet att många börjar planerar sin sommarsemester redan nu så vill vi meddela att Årstadalsskolan kommer ha

Läs mer

CITRONNYTT vecka 38 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 38 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

MANGO Åk 4-6 vecka 51

MANGO Åk 4-6 vecka 51 MANGO Åk 4-6 vecka 51 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.47 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.47 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.36

VINBÄRSNYTT F-3 v.36 VINBÄRSNYTT F-3 v.36 KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Föräldramöte 7/9 kl. 18.00 19.30 Pedagogiskt forum

Läs mer

KALENDARIUM höstterminen 2014

KALENDARIUM höstterminen 2014 KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

CITRONNYTT vecka 7 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 7 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 7 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! Sommarstängt 2017- Då vi vet att många börjar planerar sin sommarsemester redan nu så vill vi meddela att Årstadalsskolan kommer ha sommarstängt

Läs mer

CITRONNYTT vecka F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.38 Allmän information Tack för ert deltagande vid föräldramötet!

VINBÄRSNYTT F-2 v.38 Allmän information Tack för ert deltagande vid föräldramötet! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

CITRONNYTT vecka 18 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 18 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.46 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär!

VINBÄRSNYTT F-3 v.46 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! VINBÄRSNYTT F-3 v.46 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Planeringsdag 8/1 Fritids stängt Studiedag 9/1 Fritids öppet På studiedagar

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.39. Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! KALENDARIUM HT-2017

VINBÄRSNYTT F-3 v.39. Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! KALENDARIUM HT-2017 VINBÄRSNYTT F-3 v.39 KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Pedagogiskt forum Skolan stänger 15.45 5/10 7/11

Läs mer

VINBÄRSNYTT 3-5 vecka 39 Allmänt

VINBÄRSNYTT 3-5 vecka 39 Allmänt KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

CITRONNYTT vecka 6 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 6 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 6 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! Sommarstängt 2017- Då vi vet att många börjar planerar sin sommarsemester redan nu så vill vi meddela att Årstadalsskolan kommer ha sommarstängt

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.45 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-3 v.45 Allmän information KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdag Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

KALENDARIUM. Skolmaten App - Från och med nästa vecka finns skolmatsmenyn inlagd i en App som heter Skolmaten som går att ladda ner från Appstore.

KALENDARIUM. Skolmaten App - Från och med nästa vecka finns skolmatsmenyn inlagd i en App som heter Skolmaten som går att ladda ner från Appstore. KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Föräldramöte 15/9 Höstlov: v.44 Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På

Läs mer

CITRONNYTT vecka 18 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 18 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

CITRONNYTT vecka 46 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 46 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 2 CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl 15:45

Läs mer

CITRONNYTT vecka 20 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 20 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 20 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Planeringsdag 12/5 (skolan stängd) Kristi himmelsfärd: 26/5 Studiedag 5/6 Sveriges

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.18

VINBÄRSNYTT F-3 v.18 VINBÄRSNYTT F-3 v.18 Allmän information KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdag Planeringsdag 12/5 (Skolan stängd) Kristi himmelsfärd: 26/5 Studiedag 5/6 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015

Läs mer

CITRONNYTT vecka F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar

Läs mer

CITRONNYTT vecka 37 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 37 F-klass - årskurs 3 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov: v.44 Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.39 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.39 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.39 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

CITRONNYTT vecka 41 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 41 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 41 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges

Läs mer

CITRONNYTT vecka 39 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 39 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 39 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges

Läs mer

CITRONNYTT vecka 50 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 50 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

CITRONNYTT vecka 14 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 14 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 14 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! Borttappade kläder: Det finns en hel del upphittade kläder på skolan. Dessa ligger i sopsäckar och i kartonger under trappan i B-huset.

Läs mer

Vi välkomnar Manuela - som arbetstränar hos oss fram till sommarlovet. Hon kommer att vara på fritids i A-huset måndagar, tisdagar och onsdagar.

Vi välkomnar Manuela - som arbetstränar hos oss fram till sommarlovet. Hon kommer att vara på fritids i A-huset måndagar, tisdagar och onsdagar. KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill

Läs mer

CITRONNYTT vecka 6 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 6 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015

Läs mer

CITRONNYTT vecka 49 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 49 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Vårterminens första dag 8 januari 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi

Läs mer

CITRONNYTT vecka 50 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 50 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer