BRF ÄNGSBLOMMAN BROMMA BECKOMBERGA NYA LÄGENHETER MED FRITT LÄGE

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "BRF ÄNGSBLOMMAN BROMMA BECKOMBERGA NYA LÄGENHETER MED FRITT LÄGE"

Transkript

1 BRF ÄNSBLOMMAN BROMMA BECKOMBERA NYA LÄENHETER MED FRITT LÄE

2

3 BRF ÄNSBLOMMAN Boende vid vackert och grönt parkområde Välplanerade bostäder med gott om förvaring Indragna balkonger för en privat känsla Fruktträdgård med sittgrupper och varsin odlingslåda Nära skolor och bra kommunikationer

4 Beckomberga - en grön idyll i Bromma Beckomberga har vuxit fram som ett trivsamt bostadsområde där fornlämningar, nya bostäder och de äldre vackra byggnaderna samsas sida vid sida. Här fortsätter vi utvecklingen i vår tredje och sista bostadsetapp, Brf Ängsblomman, bestående av två flerfamiljshus i smakfull arkitektur med skogen som granne och planterad fruktträdgård på baksidan. OLIKA STORLEKAR - SAMMA TRIVSEL Totalt uppförs 54 ljusa bostadsrättslägenheter i storlekarna två till fyra rum och kök om ca 59 till 92 kvm. I ena huset finns även en femrummare om 115 kvm. Samtliga är välplanerade hem med genomtänkta planlösningar som ger gott om utrymmen för förvaring genom klädkammare, garderober, skåp och vindsförråd. Fönster i flera väderstreck och väl tilltagen takhöjd skänker en ljus och luftig känsla. De mysiga, indragna balkongerna skyddar mot såväl insyn som vind. Väljer du en lägenhet i markplan får du en uteplats med liten gräsmatta och häck. KÄNN HISTORIENS VINSLA Området omges av en unik historisk miljö. Ända tillbaka till bronsåldern har platsen använts för bosättningar. I modern tid är Beckomberga känt för sitt sjukhus som huserade här från 30-talet fram till Den stora parken med vidsträckta gräsmattor, planteringar och träd uppfördes för patienternas ro och tillfrisknande. Dessa naturvärden kommer nu dagens boende till del. De estetiska, historiska och kulturella värdena värnas. Alléerna, skogsbackarna, gräsgläntorna och de gamla vackra byggnaderna består även när förändringens vindar blåser i bladverken.

5 Beckombergaskolan BRF ÄNSBLOMMAN KARTA ÖVER OMRÅDET EXTRA PLATS FÖR LIVSKVALITET Med sin blandade bebyggelse av flerbostadshus, radhus och villor är grannskapet en grön idyll med genuin Brommakänsla. Här njuter föräldralediga pappor och mammor med sina småttingar, de äldre tar en promenad i solen och barnen träffar sina kompisar. De rogivande omgivningarna passar alla kategorier. I Brf Ängsblomman får du ett lättskött boende som enkelt kan anpassas efter dina förväntningar och önskemål. Ditt dagliga liv präglas av natur och parkmiljö samtidigt som du har nära till all service. Bostäder med extra plats för livskvalitet! ETT MED NATUREN I Beckomberga har du alltid Moder Natur och Parken som närmsta grannar. Lägenheterna i Brf Ängsblomman ligger vid skogsområdet som skämmer bort de boende med grönska alldeles utanför fönstret. Från balkongen ser du årstiderna skifta och hör fåglarna kvittra i trädkronorna. Hit söker sig de som sålt villan, men ändå inte vill välja bort naturen och trädgården. Till samtliga lägenheter hör därför en egen odlingslott där de självsådda grönsakerna och växterna kan växa sig höga. Utöver detta kommer vi plantera en fin fruktträdgård med äppel-, päron- och körsbärsträd.

6 ALLT DU BEHÖVER - NÄRA Välj mellan tre närliggande platser för service, butiker, apotek, systembolag och bibliotek. Vid Brommaplan finns det mest nödvändiga för det du behöver på daglig basis. Hämta ut läkarrecept, köp middagsmat eller låna hem böcker. I närbelägna Vällingby Centrum shoppar du, besöker gymmet eller ser en film på den kulturmärkta biografen Fontänen. I Bromma Blocks, endast några minuters bilfärd bort, kan du välja och vraka bland flera restauranger i foodcourten. Här blandas de stora klädkedjorna med fristående butiker som har allt från tåliga regnkläder till glittriga festklänningar. FRAM OCH TILLBAKA Områdets kommunikationer är goda. Flera närliggande tunnelbanestationer på buss- eller cykelavstånd tar dig fram och tillbaka till city. Spångavägens och Bällstavägens bussar trafikerar bland annat Brommaplan eller pendeltåget i Spånga. Från Brommaplan utgår även bussar till Mälaröarna, Mörby, Djursholms Torg, Akalla och Nockebyhov. RASKA FÖTTER ELLER SKÖNA PROMENADER Både du som tycker om aktiv träning för kroppen eller njuter av lugnare former hittar vad du söker. På promenadavstånd ligger idrottsplatser för fotboll och tennis - de lite större barnen kan ta cykeln till träningen på egen hand. Bra cykelbanor gör det enkelt att ta sig till vidsträckta naturområden som naturreservaten Kyrksjölöten, rimstaskogen och Judarn med flera elljusspår för löpträning. Dessa är härliga områden för dig som gillar att ströva i skogen, gå med hunden eller plocka svamp. Ett dopp vid Kanaanbadet i Mälarens klara vatten ligger bara på ett par kilometers avstånd. BARNENS BECKOMBERA Beckomberga är ett bra ställe att växa upp i med tillgång till många kompisar. Omgivningarna bjuder in till lek med klättervänliga träd, stenar att leka kurragömma bland samt öppna gräsytor att jaga varandra på. ungor och rutschbanor lockar med ett härligt kittel i de små magarna. På badhusets simskola tas de första simtagen i skönt tempererade bassänger. I närområdet finns även en populär 4H-gård där man kan bekanta sig med allt från söta kaniner till busiga getter, fika och rasa runt på två lekplatser. BARNOMSOR OCH SKOLA PÅ SAMMA STÄLLE För många är det praktiskt att ha syskonens skolor nära varandra. Här kan skolgången från förskoleåren upp till nionde klass förläggas till ett och samma område. Beckombergaskolan är en kommunal skola upp till årskurs 6, och den privata Raoul Wallenbergskolan har årskurserna F-1 och 6-9 samt förskoleverksamhet.

7 HUS 2 HUS 1 BRF ÄNSBLOMMAN SITUATIONSPLAN ÖVER OMRÅDET DÄR ÄNSBLOMMAN ÄR UTMÄRKT

8 Luft och ljus gör det lätt att umgås

9 ETT FANTASTISKT PAR Vardagsrummet är favoritrummet alla årets dagar. Lägenheterna i Brf Ängsblomman är inget undantag med sitt fina ljusinsläpp och utgång till balkongen eller uteplatsen. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum i kombination med takhöjden på 2,5 meter ger en luftig känsla. Här blir det naturligt för alla att delta i samtalet, läsa läxan samt mingla i väntan på middagen. Eller kanske bara förlora sig i utsikten genom de stora fönstren en stund. Insynen ger även köket chans att visa upp sig lite extra, med den äran. Med sina sobra skåpsluckor och moderna vitvaruval kompletterar det vardagsrummet alldeles utmärkt. Tillsammans bildar de ett fantastiskt par.

10 Balkongmys eller trädgårdspyssel

11 VALFRIHET Samtliga lägenheter har indragna balkonger eller stora, härliga uteplatser. Fördelen med indragen balkong är att den ger skydd från väder och vind samt direkt insyn. Att sitta på din uteplats och njuta av solnedgången är en av de bästa upplevelserna du kan ha ljumma sommarkvällar. Bakom husen planeras odlingslotter för dig som är intresserad av trädgårdsarbete och odling. Här planerar vi också för en fruktträdgård med fruktträd och utemöbler. rundtanken är att det ena inte behöver ta ut det andra. Därför kombinerar vi moderna lägenheter med människans traditionella längtan till naturen. Välkommen in, och ut.

12 Modern arkitektur och traditionell fruktträdgård i en skön kombination

13 ARKITEKTENS ORD Det vackra med området är det naturnära läget med parker och grönska runt knuten, samtidigt som det är ett nytt fint område med bostäder. Detta bygger på en extra årsring på det kulturarv som Beckomberga faktiskt är. rundtanken med husen var att anpassa sig till omkringliggande kulturbebyggelse och miljö men samtidigt bidra med ett eget arkitektoniskt uttryck. Huskropparna har skurits ur i hörnen för att skapa generösa men intima uteplatser/balkonger som ger husen en säregen och iögonfallande siluett. Husen omgärdas av en stor gård vänd mot den vackra tallbacken i sydväst. Husen tar fatt på alla de kvalitéer som området har, grönska samt de befintliga husen, och har ljusa lägenheter med generösa gemensamma rum som orienterar sig mot lägenheternas hjärta - balkongerna och uteplatserna. De viktigaste rummen i lägenheterna är de gemensamma, ljusa kök och vardagsrum vänder sig mot balkongerna. De generösa indragna uteplatserna/balkongerna kläs med ljust trä som harmonierar med fasadens ljusa kulör. ården har utformats efter ett slags odlingstema där varje lägenhet har sin egen odlingslåda. Odlingslådor och fruktträd, så som äppelträd och körsbärsträd skapar trivsamma uteplatser för socialt umgänge. Per Johanson, Joliark

14 Modern känsla och praktisk enkelhet VÄL UTVALT I våra lägenheter är vi måna om att ha noga utvalda material och en genomtänkt planlösning. Till interiören har våra inredare tagit fram en god standard för golv, kakel, klinker, beslag och kökssnickerier och valt dessa utifrån klassisk design samt bra kvalitet. Ängsblommans lägenheter har ekparkett i rummen - slitstarka golv som bara blir vackrare med åren. Väggarna är ljust målade. De flesta sovrum har närhet till klädkammare. Helkaklade badrum och klinkergolv med komfortvärme är både snyggt, lättskött samt uppskattas av frusna fötter. VI TILLODOSER DAENS KRAV Alla lägenheter är utrustade med egen tvättmaskin och torktumlare. Vitvarorna i såväl kök som badrum är energisnåla. Kvaliteten på material i allt från vitvaror, golv till fönsterbänkarna i natursten är genomgående hög. Lösningarna är väl genomtänkta för dagens krav på allt från finish och design till miljö och hållbarhet. Till lägenheterna hör IPtelefoni, bredband och TV via fiberkabel. Med ett modernt tankesätt säkras en boendemiljö som ger smidig enkelhet i vardagen. 2 ROK 59 KVM En välplanerad tvårummare med gott om plats för två. Stor hall, klädkammare, garderober och badrum med tvättpelare. eneröst sovrum med stort fönster. 3 ROK 72 KVM En yteffektiv trerummare med ett stort sovrum som har en garderobsvägg och ett mindre sovrum med klädkammare strax intill. Öppet kök/vardagsrum med utgång till balkong eller generös uteplats och gräsmatta inramad av en häck. 3 ROK 76 KVM En luftig trea med öppen planlösning och utgång till balkong eller en generös uteplats med en liten gräsmatta inramad med en häck. Stor hall med garderob och klädkammare. 4 ROK 92 KVM enerös fyra med två badrum, hall och stor klädkammare. Öppet kök/vardagsrum som har utgång till en indragen balkong eller en stor uteplats och en gräsmatta med häck. 5 ROK 115 KVM En härlig lägenhet för den stora familjen med behov av många rum. Två badrum och stor möblerbar hall med klädkammare. Vardagsrum med utgång till 80 kvm stor uteplats och gräsmatta inramad med en häck. VI ÖR DET ENKELT FÖR DI Det är inte bara själva bostaden som präglas av en god funktionalitet och enkelhet. Till varje lägenhet hör ett vindsförråd där saker som du använder mer sällan kan förvaras. Stora trapphus och rymlig hiss ända upp till vinden underlättar för alla. I husens entréplan finns ett barnvagnsrum och utvändigt hittar du cykelförråd. På samma våningsplan är även husets postboxar placerade och varje lägenhetsdörr har en praktisk tidningshållare för morgontidningen. I nära anslutning till husen finns parkeringsplatser att hyra, både längs gatan och några i garaget. Livet präglas mycket av hur du trivs med ditt boende. I Ängsblomman har vi tagit hänsyn till de drömmar, behov och krav du kan ha. Här ska vara enkelt att leva.

15 Ängsblomman, Beckomberga 2 rum & kök ca 59,1 m² Lägenhet , , Förråd ca 3 m² Rumshöjd ca 2,5 m EXEMPEL PÅ PLANLÖSNINAR BALKON 13.3 m² S m² Brf Ängsblomman, Beckomberga 4 rum & kök ca 92,1 m² Lägenhet Förråd ca 3 m² Rumshöjd ca 2,5 m Ängsblomman, Beckomberga V/K 31.7 m² DM K/F ST 2 ROK OM CA 59 KVM KLK 1.4 m² B 4.7 m² TP EMC 3 rum & kök ca 76,8 m² Lägenhet , , HALL 6.4 m² + Förråd ca 3 m² Rumshöjd ca 2,5 m S m² S2 8.0 m² B 5.0 m² TT TM WC/D 3.1 m² DM HALL 9.1 m² EMC F K KLK 5.2 m² ST K F /F S M m RKLARINAR KAPPHYLLA KYL FRYS KYL/FRYS HÖSKÅP DISKMASKIN SPIS TM TT TP ARDEROB TT B 5.1 m² TM TVÄTTMASKIN TORKTUMLARE TVÄTTPELARE (TT+TM) PLATS FÖR BADKAR FÖRBEREDELSE FÖR HANDDUKSTORK SCHAKT HALL 4.7 m² SKALA 1:100 EMC ST KLK EMC 4.6 m² DM EL-/MEDIACENTRAL ELUTTA MEDIAUTTA LAMPUTTA I TAK LAMPUTTA PÅ VÄ LYSRÖRSARMATUR TILLVALSVÄ K F S m² (VIND) VÅNIN 8 VÅNIN 7 VÅNIN 6 (VIND) VÅNIN 5 VÅNIN 4 VÅNIN 3 VÅNIN 2 VÅNIN 1 HUS 2 VÅNIN 0 HUS 1 V/K 37.2 m² BECKOMBERA ÄNSVÄ HUS 2 HUS 1 N N UTEPLATS ca 73 m² 4 ROK OM CA 92 KVM I MARKPLAN V/K 37.4 m² S3 9.2 m² N ÖVERSKÅP UNDERTAK FRÅNVALSVÄ T STÄDSKÅP KLK KLÄDKAMMARE S m² indre ändringar förbehålles - Ytangivelser är preliminära - Rumsytor är avrundade till närmaste heltal - Originalformat A ROK OM CA 76 KVM BALKON 13.3 m² BRÖSTNINSHÖJD FÖNSTER CA 0,7 M ÖF. FÖNSTER MOT BALKON CA 0,5 M ÖF m SKALA 1:100 JOLIARK AB FÖRKLARINAR K F KAPPHYLLA ARDEROB EMC KYL FRYS N TM TVÄTTMASKIN TT TORKTUMLARE TVÄTTPELARE K/F KYL/FRYS TP (TT+TM) EL-/MEDIACENTRAL ELUTTA MEDIAUTTA LAMPUTTA I TAK (VIND) VÅNIN 8 VÅNIN 7 VÅNIN 6 (VIND) VÅNIN 5 VÅNIN 4 VÅNIN 3 VÅNIN 2 VÅNIN 1 HUS 2 VÅNIN 0 HUS 1 HS HÖSKÅP PLATS FÖR BADKAR LAMPUTTA PÅ VÄ BECKOMBERA ÄNSVÄ K F /F S M T m RKLARINAR KAPPHYLLA KYL FRYS KYL/FRYS HÖSKÅP DISKMASKIN SPIS ÖVERSKÅP STÄDSKÅP TM TT TP KLK ARDEROB TVÄTTMASKIN TORKTUMLARE TVÄTTPELARE (TT+TM) PLATS FÖR BADKAR FÖRBEREDELSE FÖR HANDDUKSTORK SCHAKT UNDERTAK KLÄDKAMMARE SKALA 1:100 EMC EL-/MEDIACENTRAL ELUTTA MEDIAUTTA LAMPUTTA I TAK LAMPUTTA PÅ VÄ LYSRÖRSARMATUR TILLVALSVÄ FRÅNVALSVÄ indre ändringar förbehålles - Ytangivelser är preliminära - Rumsytor är avrundade till närmaste heltal - Originalformat A DM DISKMASKIN SPIS FÖRBEREDELSE FÖR HANDDUKSTORK SCHAKT LYSRÖRSARMATUR TILLVALSVÄ HUS 2 HUS 1 (VIND) VÅNIN 8 VÅNIN 7 ÖVERSKÅP UNDERTAK FRÅNVALSVÄ VÅNIN 6 (VIND) VÅNIN 5 BRÖSTNINSHÖJD FÖNSTER CA 0,7 M ÖF. VÅNIN 4 ST STÄDSKÅP KLK KLÄDKAMMARE FÖNSTER MOT BALKON CA 0,5 M ÖF VÅNIN 3 VÅNIN 2 VÅNIN 1 HUS 2 Rätt till mindre ändringar förbehålles - Ytangivelser är preliminära - Rumsytor är avrundade till närmaste heltal - Originalformat A VÅNIN 0 HUS 1 Projektfakta Brf Ängsblomman, 54 lägenheter BECKOMBERA ÄNSVÄ LÄENHETS- STORLEKAR: HUS 2 HUS 1 BRÖSTNINSHÖJD FÖNSTER CA 0,7 M ÖF. FÖNSTER MOT BALKON CA 0,5 M ÖF N 12 st 2 rok om 59 kvm 14 st 3 rok om 72 kvm 14 st 3 rok om 76 kvm 13 st 4 rok om 92 kvm JOLIARK AB 1 st 5 rok om 115 kvm N JOLIARK AB INFLYTTNIN: ARKITEKT: Prel hösten 2016 Per Johanson, Joliark

16 VISSA AV BILDERNA I DENNA BROSCHYR ÄR DIITALA MONTAE. RESERVATION FÖR ÄNDRINAR OCH EV TRYCKFEL. TÄBY KEMISTVÄEN 17 BOX TÄBY TELEFON FAX UPPSALA DA HAMMARSKJÖLDSVÄ 36A UPPSALA TELEFON FAX

BRF ÄNGSBLOMMAN BROMMA BECKOMBERGA

BRF ÄNGSBLOMMAN BROMMA BECKOMBERGA BRF ÄNGSBLOMMAN BROMMA BECKOMBERGA NYA LÄGENHETER MED FRITT LÄGE VISSA AV BILDERNA I DENNA BROSCHYR ÄR DIGITALA MONTAGE. RESERVATION FÖR ÄNDRINGAR OCH EV TRYCKFEL. TÄBY KEMISTVÄGEN 17 BOX 1328 183 13 TÄBY

Läs mer

BRF PILBLOMMAN BESQAB.SE/PILBLOMMAN LÄGENHETER VID PARKEN I BECKOMBERGA BROMMA

BRF PILBLOMMAN BESQAB.SE/PILBLOMMAN LÄGENHETER VID PARKEN I BECKOMBERGA BROMMA BRF PILBLOMMAN LÄGENHETER VID PARKEN I BECKOMBERGA BROMMA VISSA AV BILDERNA I DENNA BROSCHYR ÄR DIGITALA MONTAGE. RESERVATION FÖR ÄNDRINGAR OCH EV TRYCKFEL. BESQAB.SE/PILBLOMMAN TÄBY KEMISTVÄGEN 17 BOX

Läs mer

42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM

42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM 42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM PROJEKTFAKTA ANTAL LÄGENHETER BERÄKNAD INFLYTTNING MÄKLARE BOSTADSUTVECKLARE MER INFORMATION 42 HÖSTEN 2015 SVENSK FASTIGHETSFÖRMEDLING MAGNOLIA BOSTAD AB

Läs mer

Minnet bästa läget centralt på Väster

Minnet bästa läget centralt på Väster Minnet bästa läget centralt på Väster Stadsdelen Väster från ovan. Från Minnet tar du dig snabbt in till city. Lummigt och lugnt på Regementsgatan. Nytt boende i gammal stadsdel I utkanten av Väster, med

Läs mer

Bofakta CENTRAL PARK ETAPP 3 4 MIN TILL 1STADSPARKEN MIN TILL SEK TILL GYMMET TÅGSTATIONEN

Bofakta CENTRAL PARK ETAPP 3 4 MIN TILL 1STADSPARKEN MIN TILL SEK TILL GYMMET TÅGSTATIONEN Bofakta CETRAL PARK ETAPP 3 4 MI TILL TÅGATIOE MI TILL 1ADSPARKE 30 SEK TILL GYMMET Livsstilen är grön, läget guld SPARBAKE SKÅE AREA Central Park präglas av genomtänkt kvadratsmart arkitektur för en urban

Läs mer

Anmäl ditt. Hyllie Allé. intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter

Anmäl ditt. Hyllie Allé. intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter Anmäl ditt Hyllie Allé intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter Välkommen till Hyllie I Hyllie skapas en ny levande stadsdel med färgstark arkitektur, spännande torg och all slags service. Samtidigt finns

Läs mer

Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum!

Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum! Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum! Välkommen till kvarteret Lampan i Helsingborg. Perfekt läge i Olympiakvarteren. Välkommen hem till kvarteret Lampan! Tänk dig att cykla ner till

Läs mer

DANSK DESIGN BRF DANMARK

DANSK DESIGN BRF DANMARK DANSK DESIN BRF DANMARK NORDISKT LJUS Dansk design har rötter i modernismen, men med tydlig inspiration från landets storslagna, vindpinade kuster. Stilen är avskalad, rymlig och klassiskt ren. Kvalitet,

Läs mer

Stor inbjudande balkong (uteplats lgh B1101) och god kontakt mellan inne och ute. B1401 6 5. 2 rum & kök - 55,0 m

Stor inbjudande balkong (uteplats lgh B1101) och god kontakt mellan inne och ute. B1401 6 5. 2 rum & kök - 55,0 m HUS B: rum & kök 55 m Plan Hus Plan dens Ljus söder/öster-lägenhet Sannegården med öppen samvarodel, fönster i hörn ger goda kontakter, fina Residens B1101 Sannegården B B1601 B1601 7 7 utblickar och vackert

Läs mer

Beckombergavägen 213 Bromma Beckomberga

Beckombergavägen 213 Bromma Beckomberga Beckombergavägen 213 Bromma Beckomberga VÄLKOMMEN HEM Välkommen till ett av områdets mest fria läge! Här får du en härligt ljus gavel-lägenhet om 5 rum rum och kök med dubbla badrum i toppskick. Samtidigt

Läs mer

Brf lomma läge Bofakta 6,2. takhöjd

Brf lomma läge Bofakta 6,2. takhöjd Brf lomma läge Bofakta 6,2 takhöjd Lägenheter Etapp 2 Fladängskolan Bilden är en illustration. Avvik Välkommen till Lomma Läge Höje å Som alltid när vi utvecklar bostäder, väljer vi ut de bästa adresserna

Läs mer

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD Lägenheter Etapp 2 Fladängskolan Bilden är en illustration. Avvik Välkommen till Lomma Läge Höje å Som alltid när vi utvecklar bostäder, väljer vi ut de bästa adresserna

Läs mer

66 nya hyresrätter Syster Estrid. Nära till naturen

66 nya hyresrätter Syster Estrid. Nära till naturen 66 nya hyresrätter Syster Estrid Nära till naturen Syster Estrid Nära till naturen I uldheden på Dr Sven Johanssons backe, erbjuder vi 66 nyproducerade lägenheter fördelade på tre lamellhus på åtta våningar.

Läs mer

KVARTERET ÄNGHOLMEN 1

KVARTERET ÄNGHOLMEN 1 KVARTERET ÄNHOLMEN 1 RYDEBÄCK STATION, HELSINBOR 74 HYRESLÄENHETER VARAV 55 ÄR TRYHETSBOSTÄDER HELSINBOR RAMLÖSA KVARTERET ÄNHOLMEN RYDEBÄCK LUMSLÖV HVEN LANDSKRONA HITTA HEM I RYDEBÄCK Kvarteret Ängholmen

Läs mer

Bofakta CENTRAL PARK ETAPP 2 4 MIN TILL 1STADSPARKEN MIN TILL SEK TILL GYMMET TÅGSTATIONEN

Bofakta CENTRAL PARK ETAPP 2 4 MIN TILL 1STADSPARKEN MIN TILL SEK TILL GYMMET TÅGSTATIONEN Bofakta CETRA ETAPP I TI TÅATIOE I TI ADSE SEK TI YET ivsstilen är grön, läget guld SPARBAKE SKÅE AREA ATTEAVÄE Central Park präglas av genomtänkt kvadratsmart arkitektur för en urban livsstil. Området

Läs mer

besqab.se/tradgardshusen

besqab.se/tradgardshusen Brf trädgårdshusen, strandängarna Bilderna i denna broschyr är digitala montage. Reservation för ändringar och ev tryckfel. lägenheter med radhuskänsla besqab.se/tradgardshusen täby Kemistvägen 17 Box

Läs mer

En ovanligt fantastisk adress.

En ovanligt fantastisk adress. S a n n e g å r d e n residens - En ovanligt fantastisk adress. Som på Manhattan fast hemma i Göteborg. Bilden är en illustration. Avvikelser mot slutligt utförande kan förekomma. En vacker fasad på en

Läs mer

Adler ÖLLSJÖVÄGEN 2, VÄ. 16 bostäder med generösa uteplatser eller balkonger mitt i Vä.

Adler ÖLLSJÖVÄGEN 2, VÄ. 16 bostäder med generösa uteplatser eller balkonger mitt i Vä. Adler ÖLLSJÖVÄGEN 2, VÄ 16 bostäder med generösa uteplatser eller balkonger mitt i Vä. 2 lats att umgås Kvarteret Adler ligger mitt i Vä bara sju kilometer från Kristianstads stadskärna. De 16 bostäderna

Läs mer

KALLHÄLLSPARKEN. Bofakta etapp 2

KALLHÄLLSPARKEN. Bofakta etapp 2 KAHÄSPARKE Bofakta etapp 2 Välkommen till Kallhällsparken I bofaktabroschyren hittar du alla planritningar för lägenheterna i hus 2 och 3. Bofaktabladet visar lägenhetens storlek, placering i huset samt

Läs mer

BARKARBY METROPOL. Bofakta N.. KVARTER TILL++ 10 It b 50 1!!: GYMMET SKOLA

BARKARBY METROPOL. Bofakta N.. KVARTER TILL++ 10 It b 50 1!!: GYMMET SKOLA BARKARBY METROPOL Bofakta 2 KVARTER TILL++ YMMET 10 It b 50 1!!: MI.. SKOLA Välkommen till Barkarby Metropol Välkommen till Barkarby Metropol Situationsplanen på nästa sida visar trapphusens läge i kvarteret.

Läs mer

Loka Brunn. 153 lägenheter i hjärtat av Stockholm

Loka Brunn. 153 lägenheter i hjärtat av Stockholm Loka Brunn. 153 lägenheter i hjärtat av Stockholm Tradition i ständig utveckling. sedan början av seklet, det förra, har vår verksamhet byggt på samma värderingar och kärnvärden. Det har tvingat oss att

Läs mer

Välkommen till Ivöstrand!

Välkommen till Ivöstrand! Välkommen till Ivöstrand! För dig som fyllt 70 år och vill b På Ivöstrand bygger vi ett modernt trygghetsboende för dig som är över 70 år. Här bor du lugnt och skönt, nära naturen med strandpromenad, boulebana

Läs mer

LINDBACKEN. Storstensvägen 51-87, - UPPSALA. Storlek: 113,5 kvm Pris: 2 900 000-3 100 000 kr

LINDBACKEN. Storstensvägen 51-87, - UPPSALA. Storlek: 113,5 kvm Pris: 2 900 000-3 100 000 kr LINDBACKEN Storstensvägen 51-87, - UPPSALA Storlek: Byggår: 113,5 kvm 2015/2016 Antal rum: 5 rum & kök Pris: 2 900 000-3 100 000 kr Nybyggt bostadsrättsradhus i attraktiva Lindbacken! Detta moderna och

Läs mer

Bergkristallsgatan 44

Bergkristallsgatan 44 Bergkristallsgatan 44 Tynnered, Göteborg Ansvarig mäklare Fastighetsmäklare Att arbeta med människor är något jag trivs med och har erfarenhet av. RUM: 3 rum + Kök TYP: Lägenhet 031-7344950 BOAREA: 77

Läs mer

Attraktiva Råtorp nära Klarälven

Attraktiva Råtorp nära Klarälven Sverigehuset bygger 24 lägenheter med bostadsrätt Attraktiva Råtorp nära Klarälven Något utöver det vanliga Ett tryggt boende med närhet till Klarälven och centrala Karlstad I det attraktiva och centrala

Läs mer

BRF STUDION BAGARMOSSEN STOCKHOLM

BRF STUDION BAGARMOSSEN STOCKHOLM VISSA AV BILDERNA I DENNA BROSCHYR ÄR DIGITALA MONTAGE. RESERVATION FÖR ÄNDRINGAR OCH EV TRYCKFEL. BRF STUDION BAGARMOSSEN STOCKHOLM besqab.se/studion TÄBY KEMISTVÄGEN 17 BOX 1328 183 13 TÄBY TELEFON 08-409

Läs mer

Arkens Väg. Vi bygger 222 hyreslägenheter i centrala Handen, Haninge

Arkens Väg. Vi bygger 222 hyreslägenheter i centrala Handen, Haninge Arkens Väg Vi bygger 222 hyreslägenheter i centrala Handen, Haninge 1 Byggnaderna Arkens Väg är en naturlig fortsättning på den småstadskänsla som HSB ursprungligen format i det intilliggande området.

Läs mer

Beckombergavägen 212 Bromma Beckomberga

Beckombergavägen 212 Bromma Beckomberga Beckombergavägen 212 Bromma Beckomberga VÄLKOMMEN HEM Välkommen till denna härligt ljusa och högt belägna 3:a med moderna materialval och ytskikt i populära Beckomberga. Här erbjuds två välplanerade sovrum,

Läs mer

Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum

Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum FRESTA Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum Prisvärda och ljusa bostadsrätter med ljust läge några minuter från Sollentuna Centrum. Nära vatten och grönska precis bredvid det

Läs mer

BARKARBY METROPOL. Bofakta

BARKARBY METROPOL. Bofakta BARARBY ETROPO Bofakta Välkommen till Barkarby etropol Situationsplanen visar husens läge i kvarteret. Hus A har 52 lägenheter och en kommersiell lokal belägen i norra delen av huset. Hus B inrymmer 57

Läs mer

FORNMINNESVÄGENS TRYGGHETSBOENDE Kv. Vallentuna-Mörby 1:310, Fornminnesvägen 10 A-B BOFAKTA 2014-04-16 rev. 2014-07-03

FORNMINNESVÄGENS TRYGGHETSBOENDE Kv. Vallentuna-Mörby 1:310, Fornminnesvägen 10 A-B BOFAKTA 2014-04-16 rev. 2014-07-03 Fasad mot väster PLATSEN Fornminnesvägens trygghetsboende ligger i ett lugnt beläget bostadsområde i utkanten av Vallentuna centrum, med närhet till grönska, service och kommunikationer. HUSET OCH TOMTEN

Läs mer

Dags att välja lägenhet

Dags att välja lägenhet Önneröd Dags att välja lägenhet För en tid sedan anmälde du ditt intresse till Härryda kommun för vårt nybyggnadsprojekt i Önneröd, Landvetter, där vi bygger 30 lägenheter enligt IKEA och Skanskas gemensamma

Läs mer

3 rok, 65 kvm Lägenheter A-1203, B-1202 (A-1103, A-1104, A-1204, B-1101, B-1201, B-1102, B1202)

3 rok, 65 kvm Lägenheter A-1203, B-1202 (A-1103, A-1104, A-1204, B-1101, B-1201, B-1102, B1202) 3 rok, 65 kvm Lägenheter A-1203, B-1202 (A-1103, A-1104, A-1204, B-1101, B-1201, B-1102, B1202) Sovrum 2 6,0 m² Entré 4,5 m² Sovrum 1 11,4 m² TT TM G U Bad/Tvätt 5,3 m² Korridor M K/F 4,9 m² Kök 8,3 m²

Läs mer

besqab.se/tegner Brf tegnér - luthagen uppsala nya lägenheter med centralt läge

besqab.se/tegner Brf tegnér - luthagen uppsala nya lägenheter med centralt läge Brf tegnér - luthagen uppsala Bilderna i denna broschyr är digitala montage. Reservation för ändringar och ev tryckfel. nya lägenheter med centralt läge besqab.se/tegner täby Kemistvägen 17 Box 1328 183

Läs mer

KALLHÄLLSPARKEN. Bofakta hus 4 & 5

KALLHÄLLSPARKEN. Bofakta hus 4 & 5 KAHÄSPARKE Bofakta hus 4 & 5 Välkommen till Kallhällsparken HUS 2 I broschyren bofakta hittar du alla planritningar för lägenheterna i hus 4 och 5. Bofaktabladet visar lägenhetens storlek, placering i

Läs mer

SOV KÖK/VARDAGSRUM (DM) BADRUM/TVÄTT (TAK LUCKA) klassiska kringbyggda skånegården. På Cymbalallén på Skanörs Vångar bor du bekvämt i ljusa

SOV KÖK/VARDAGSRUM (DM) BADRUM/TVÄTT (TAK LUCKA) klassiska kringbyggda skånegården. På Cymbalallén på Skanörs Vångar bor du bekvämt i ljusa Skorstenar: Svart aluminiumplåt typ innspong P Hängrännor: Ofärgad aluminium innspong P Stuprör: Ofärgad aluminium (lika fasad) innspong P ASAD Träpanel grågrön NCS S0 B0 Sockel Betong --- önster mörkgrå

Läs mer

FordrIngsägare I axelsberg en LIten IdyLL nära stan 1

FordrIngsägare I axelsberg en LIten IdyLL nära stan 1 Fordringsägare i Axelsberg En liten idyll nära stan 1 Bo granne med Mälaren Axelsberg tillhör stadsdelen Hägersten och Familjebostäders tre nybyggda hus ligger i områdets sydöstra del. Axelsberg började

Läs mer

LOFTET. besqab.se/blackeberg BLACKEBERG STOCKHOLM SMARTA SMÅLÄGENHETER

LOFTET. besqab.se/blackeberg BLACKEBERG STOCKHOLM SMARTA SMÅLÄGENHETER VISSA AV BILDERNA I DENNA BROSCHYR ÄR DIGITALA MONTAGE. RESERVATION FÖR ÄNDRINGAR OCH EV TRYCKFEL. BLACKEBERG STOCKHOLM LOFTET SMARTA SMÅLÄGENHETER besqab.se/blackeberg TÄBY KEMISTVÄGEN 17 BOX 1328 183

Läs mer

KVARTERET TEGNÉRLUNDEN GIDEONSBERGSGATAN, VÄSTERÅS 33 LÄGENHETER

KVARTERET TEGNÉRLUNDEN GIDEONSBERGSGATAN, VÄSTERÅS 33 LÄGENHETER VARTERET TENÉRLUNDEN IDEONSBERSATAN, VÄERÅS 33 LÄENHETER VACRA VÄERÅS Västerås är med sin närhet till natur, vatten och stad unikt. Utbudet ökar kontinuerligt och staden passar dig oavsett var du befinner

Läs mer

Modern och smakfull 3:a med gavelläge och uteplats

Modern och smakfull 3:a med gavelläge och uteplats Modern och smakfull 3:a med gavelläge och uteplats Välkommen till denna moderna gavel-3:a med fantastiskt läge i naturskönt område. Smakfullt i fint skick med genomgående ekparkett och spotlightbelysning.

Läs mer

Ägarlägenhet i Vallastaden en ny möjlighet att äga ditt boende i lägenhetsform

Ägarlägenhet i Vallastaden en ny möjlighet att äga ditt boende i lägenhetsform Välkommen till Innovationen Ägarlägenhet i Vallastaden en ny möjlighet att äga ditt boende i lägenhetsform LÄEHETERA o modernt på ljusa och öppna ytor 1-2 rum och kök (41-53 m 2 ) Moderna lägenheter I

Läs mer

Ljusa lägenheter i attraktiv design och på bästa läge

Ljusa lägenheter i attraktiv design och på bästa läge Norrevångsgatan 2 Ljusa lägenheter i attraktiv design och på bästa läge I de 27 ljusa och väldesignade lägenheterna i Vellinge är livet enkelt. Det centrala läget ger bekväm närhet till det mesta. Till

Läs mer

Valthornet ALMVÄGEN centrala markbostäder med stora härliga uteplatser i söder och sydöst.

Valthornet ALMVÄGEN centrala markbostäder med stora härliga uteplatser i söder och sydöst. Valthornet ALMVÄEN 22 48 14 centrala markbostäder med stora härliga uteplatser i söder och sydöst. I början av 1950-talet stod ABK:s första byggprojekt färdigt, kvarteret Valthornet. Fastighetslängan

Läs mer

BRF TEGNÉR LUTHAGEN UPPSALA

BRF TEGNÉR LUTHAGEN UPPSALA BRF TEGNÉR LUTHAGEN UPPSALA NYA LÄGENHETER MED CENTRALT LÄGE VISSA AV BILDERNA I DENNA BROSCHYR ÄR DIGITALA MONTAGE. RESERVATION FÖR ÄNDRINGAR OCH EV TRYCKFEL. besqab.se/tegner TÄBY KEMISTVÄGEN 17 BOX

Läs mer

KVARTERET SÖDERHÖJDEN

KVARTERET SÖDERHÖJDEN KVARTERET SÖDERHÖJDEN SNAPPHANEVÄGEN, JÄRFÄLLA 120 LÄGENHETER VÄLKOMMEN TILL KVARTERET SÖDERHÖJDEN HAR DU FUNDERAT PÅ ATT BO I JÄRFÄLLA OM INTE, GÖR DET NU. JÄRFÄLLA ÄR ETT LÄTT VAL FÖR DIG SOM VILL BO

Läs mer

Bäckbornas väg 11 Bromma Beckomberga - Söderberga

Bäckbornas väg 11 Bromma Beckomberga - Söderberga Bäckbornas väg 11 Bromma Beckomberga - Söderberga VÄLKOMMEN HEM Välkommen till denna ljusa 2:a högst upp i huset och med balkong ut mot gården. Här får du en rymlig och möblerbar hall med klinkers, ett

Läs mer

Söndrum, Halmstad. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! Tidlösa moderna radhus som knyter an till den svenska byggnadstraditionen.

Söndrum, Halmstad. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! Tidlösa moderna radhus som knyter an till den svenska byggnadstraditionen. www.karnhem.se Foto: Hovs By, Växjö Söndrum, Halmstad Tidlösa moderna radhus som knyter an till den svenska byggnadstraditionen. Nära till Centrum, 5 km Skolor F-9, 1 km Vårdcentral, 300 m Närbutik, 900

Läs mer

Björnbäret Bofaktablad. Hus B

Björnbäret Bofaktablad. Hus B Björnbäret Bofaktablad Hus B Välkommen till Björnbäret Hus B Björnbärets fyra hus rymmer blandade lägenhetesstorlekar från smarta 1:or till rymliga 3:or. Var och en av lägenheterna har stora fönster och

Läs mer

Brf Klätterträdet 81 nya bostadsrätter i Kvillebäcken, centrala Göteborg

Brf Klätterträdet 81 nya bostadsrätter i Kvillebäcken, centrala Göteborg Brf Klätterträdet 81 nya bostadsrätter i Kvillebäcken, centrala öteborg Brf Klätterträdet har ett unikt läge i Kvillebäcken 2 minuter till buss- och spårvagnshållplats och med gym, läkarmottagning och

Läs mer

Solrosen. Johannelund/Vällingby. Familjevänliga radhus i västerort

Solrosen. Johannelund/Vällingby. Familjevänliga radhus i västerort Solrosen Johannelund/Vällingby Familjevänliga radhus i västerort Familjen Dahlberg flyttade in i ett liknande radhus 2012 och trivs jättebra. Med några egna tillval som golvvärme både uppe och nere samt

Läs mer

NYA HEM ATT LÄNGTA TILL.

NYA HEM ATT LÄNGTA TILL. Vikingavallen NYA HEM ATT LÄNGTA TILL. Nu bygger vi den andra etappen bostäder på Vikingavallen med 56 trivsamma lägenheter och planerad inflyttning våren 2019. 56 LÄGENHETER MED INBJUDANDE PLANLÖSNINGAR.

Läs mer

NYA HEM ATT LÄNGTA TILL.

NYA HEM ATT LÄNGTA TILL. Vikingavallen NYA HEM ATT LÄNGTA TILL. Nu bygger vi den andra etappen bostäder på Vikingavallen. 56 trivsamma lägenheter med planerad inflyttning våren 2019. Vissa bilder i denna broschyr är inspirationsbilder

Läs mer

Slussvaktaren Åhlin & Ekeroth bygger 16 vackra parhus i Heda Ljungsbro. Unikt läge vid Göta kanal

Slussvaktaren Åhlin & Ekeroth bygger 16 vackra parhus i Heda Ljungsbro. Unikt läge vid Göta kanal Slussvaktaren Åhlin & Ekeroth bygger 16 vackra parhus i Heda jungsbro Unikt läge vid öta kanal Vardagsrummets yttre del har extra takhöjd på ca fem meter och med generösa fönsterytor över två plan. Vardagsrummet

Läs mer

Välkommen. Bostadsrättslägenhet, Fruängen - Hägersten. Acceptpris: kr, Boarea: ca 69 m²

Välkommen. Bostadsrättslägenhet, Fruängen - Hägersten. Acceptpris: kr, Boarea: ca 69 m² Objektbeskrivning Välkommen Bostadsrättslägenhet, Fruängen - Hägersten Acceptpris: 1 295 000 kr, Boarea: ca 69 m² Mäklare: Zabina Lodhi Telefon: 08-708 88 52, Mobiltelefon: 070-19 03 944 e-post: zabina.lodhi@maklarhuset.se

Läs mer

BO GRANNE MED SKOG, ÄNG OCH SJÖ VÄXJÖ / VIKAHOLM / BRF LOFTHUSEN

BO GRANNE MED SKOG, ÄNG OCH SJÖ VÄXJÖ / VIKAHOLM / BRF LOFTHUSEN BO GRANNE MED SKOG, ÄNG OCH SJÖ VÄXJÖ / VIKAHOLM / BRF LOFTHUSEN 5 RUM OCH KÖK, 114 KVM INFLYTTNING ANDRA KVARTALET 2019 Ett grönt kvarter med moderna förtecken där den skyddade gården spelar en central

Läs mer

Högvakten. Brf MARSTRAND

Högvakten. Brf MARSTRAND Högvakten Brf MARSTRAND 2 Sköna stunder i vardagsrummet Brf HöGVAKTEN MARSTRAND Innehåll Välkommen till Marstrand.... 4 Brf Högvakten... 6 Moderna hus, med omsorg om detaljerna.... 8 Situationsplan...

Läs mer

Tallbacken Öjersjö - Partille

Tallbacken Öjersjö - Partille Tallbacken Öjersjö - Partille BOFAKTA Ett projekt ritat och genomfört av Studor projektutveckling & arkitektur Nu säljstartar vi Tallbacken I natursköna Hossaberget i Öjersjö ligger det nya villaområdet

Läs mer

Bara några få tramptag till city Brf Cyklisten 75 nya bostadsrätter i Kvillebäcken, centrala Göteborg

Bara några få tramptag till city Brf Cyklisten 75 nya bostadsrätter i Kvillebäcken, centrala Göteborg Bara några få tramptag till city Brf Cyklisten 75 nya bostadsrätter i Kvillebäcken, centrala öteborg 1 En ny puls i öteborg Här ser du Veidekkes projekt i nya stadsdelen Kvillebäcken (rödmarkerade). Brf

Läs mer

TENHULT. nya lägenheter, Karlavägen

TENHULT. nya lägenheter, Karlavägen TEHULT nya lägenheter, Karlavägen 1 Inflyttning oktober 20! 2 Välkommen till Tenhult och VätterHem! Tenhult - det lilla samhället med ett brett utbud av service Tenhult ligger vid riksväg 31 på väg mot

Läs mer

Parken är din trädgård. Brf Eric Ruuthsparken 28 nya bostadsrätter i centrala Höganäs

Parken är din trädgård. Brf Eric Ruuthsparken 28 nya bostadsrätter i centrala Höganäs Parken är din trädgård Brf Eric Ruuthsparken 28 nya bostadsrätter i centrala öganäs 1 Den lilla staden för det stora livet Få platser är så populära som Kullabygden. it till denna natursköna bygd vallfärdar

Läs mer

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Midsommarkransen bästa läget vid Svandammsparken. Nyproduktion bostadsrätter -5 rok med balkong, uteplats eller härliga

Läs mer

Guntorp By en modern familjeidyll

Guntorp By en modern familjeidyll 29 trivsamma villor och parhus i Kode Guntorp By en modern familjeidyll Något utöver det vanliga Guntorp By en modern familjeidyll www.sverigehuset.se Ett tryggt boende i lantlig miljö med närhet till

Läs mer

Drachmannsgatan 4 Bromma Blackeberg

Drachmannsgatan 4 Bromma Blackeberg Drachmannsgatan 4 Bromma Blackeberg VÄLKOMMEN HEM Näst högst upp, på nionde våningen, ovan trädtopparna, med stor altan i söderläge. Här flödar solen in genom de extra stora fönstren. Utsikten är magnifik

Läs mer

Välkommen. Bostadsrättslägenhet, Farsta - Hökarängen. Pris från: 1 100 000 kr, Boarea: från 65 m²

Välkommen. Bostadsrättslägenhet, Farsta - Hökarängen. Pris från: 1 100 000 kr, Boarea: från 65 m² Objektbeskrivning Välkommen Bostadsrättslägenhet, Farsta - Hökarängen Pris från: 1 100 000 kr, Boarea: från 65 m² Mäklare: Tommy Sundvall Telefon: 08 659 03 01, Mobiltelefon: 0708 74 05 45 e-post: tommy.sundvall@maklarhuset.se

Läs mer

Pynten i Bromölla. Frihet för dig som fyllt 70 år!

Pynten i Bromölla. Frihet för dig som fyllt 70 år! Pynten i Bromölla Frihet för dig som fyllt 70 år! Sjönära, grönska och trevliga grannar Har du fyllt 70 år kan du flytta in i en kooperativ hyresrätt med extra allt på Ivöstrand. Här bor du lugnt och skönt,

Läs mer

hamregård 16 radhus med uterum

hamregård 16 radhus med uterum hamregård 16 radhus med uterum 2 Basa Ludv 118 Tfn www EDELSBERSVÄEN 30 B Carport Förråd arkering EDELSBERSVÄEN 28 BO BEKVÄMT I RDHUS rk B igsbergsgatan 18 23 Stockholm vxl 08-658 99 30.basark.se Uterum

Läs mer

SKATTEGÅRDEN TRIVSAM NÄRHET FÖR ALLA I CENTRALA BOLLEBYGD. Det lilla bostadsföretaget med det stora hjärtat. Besöksadress: Ballebovägen 4

SKATTEGÅRDEN TRIVSAM NÄRHET FÖR ALLA I CENTRALA BOLLEBYGD. Det lilla bostadsföretaget med det stora hjärtat. Besöksadress: Ballebovägen 4 SKATTEGÅRDEN TRIVSAM NÄRHET FÖR ALLA I CENTRALA BOLLEBYGD Det lilla bostadsföretaget med det stora hjärtat Besöksadress: Ballebovägen 4 bygger 58 nya lägenheter påe-post: info@bollebo.se Hemsida: www.bollebo.se

Läs mer

BRUNNBY PARK SKOGSGLÄNTAN

BRUNNBY PARK SKOGSGLÄNTAN BRUNNBY PARK SKOGSGLÄNTAN VÄLKOMMEN TILL BRUNNBY PARK. Här bor du i ett lugnt område nära naturen. Parkmiljön med uppväxt grönska, träd som blommar om våren och de bevarade stengärdsgårdarna gör det lätt

Läs mer

BARKARBY METROPOL. Bofakta N.. KVARTER TILL++ 10 It b 50 1!!: GYMMET SKOLA

BARKARBY METROPOL. Bofakta N.. KVARTER TILL++ 10 It b 50 1!!: GYMMET SKOLA BARARBY METROPO Bofakta 2 VARTER TI++ YMMET 10 It b 50 1!!: MI.. SOA Välkommen till Barkarby Metropol Välkommen till Barkarby Metropol Situationsplanen på nästa sida visar trapphusens läge i kvarteret.

Läs mer

Finlandshusen FINLANDSGATAN 5 & hyresbostäder på ett av Kristianstads bästa lägen

Finlandshusen FINLANDSGATAN 5 & hyresbostäder på ett av Kristianstads bästa lägen 1 Finlandshusen FINLANDSGATAN 5 & 7 74 hyresbostäder på ett av Kristianstads bästa lägen 2 Bo vid Tivoliparken I kvarteret där Finlands bryggeri huserade fram till 1963 reser sig nu husen på Finlandsgatan

Läs mer

b r f v i t s i p p a n e k h a g a f a l k e n b e r g Litet hus litet pris d e s i g n h e l h e t t r y g g h e t p r i s v ä r t

b r f v i t s i p p a n e k h a g a f a l k e n b e r g Litet hus litet pris d e s i g n h e l h e t t r y g g h e t p r i s v ä r t b r f v i t s i p p a n e k h a g a f a l k e n b e r g Litet hus litet pris d e s i g n h e l h e t t r y g g h e t p r i s v ä r t Villalägenhet 74 Med husens sammanhängande vardagsrum och kök är utrymmena

Läs mer

Ritningar och beskrivningar. Välkommen till Brf Söderängarna, Örebro

Ritningar och beskrivningar. Välkommen till Brf Söderängarna, Örebro Ritningar och beskrivningar Välkommen till Brf Söderängarna, Örebro 1 Välkommen till ditt nya hem! När du är ute och tittar på lägenheter så är det inte bara en ny bostad du är ute efter. Du letar efter

Läs mer

Brf Stadsträdgården. Skönt modernt boende för ett aktivt liv. Bofakta

Brf Stadsträdgården. Skönt modernt boende för ett aktivt liv. Bofakta Brf Stadsträdgården Skönt modernt boende för ett aktivt liv Bofakta Innehåll Situationsplan... 3 Våningsplan Vindsvåning och våning 2 5... 4 Våning 1 och källarplan... 5 Planritningar 2 rum och kök...

Läs mer

Penthouse. LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN JM AB 2012 Med reser vation för ändringar och eventuella tr yckfel

Penthouse. LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN JM AB 2012 Med reser vation för ändringar och eventuella tr yckfel Penthouse 6 JM AB 2012 Med reser vation för ändringar och eventuella tr yckfel Penthouse Penthouse nr våning r.o.k boyta terrass sid 5101 98 62 8 9 6101 98 65 40 41 41401 4 4 125 74+10 42 4 71401 4 4 14

Läs mer

För ett bättre vardagsliv

För ett bättre vardagsliv Barkarbystaden För ett bättre vardagsliv Vi är inte som andra bostadsföretag. Vi tänker utanför väggarna, vi tänker om. Om oss Ikano Bostad finns där människor vill bo och där Sverige växer. Där bygger,

Läs mer

KVARTERET SÄLGEN 2 GUNNILBOGATAN, MALMABERG, VÄSTERÅS ANDRA ETAPPEN - 32 LÄGENHETER

KVARTERET SÄLGEN 2 GUNNILBOGATAN, MALMABERG, VÄSTERÅS ANDRA ETAPPEN - 32 LÄGENHETER KVARTERET SÄEN 2 UNNIBOATAN, MAMABER, VÄERÅS ANDRA ETAPPEN - 32 ÄENHETER KVARTERET SÄEN 2 ÖEREDEN EN AD MED VISIONER Det finns en innovationskraft och en framtidstro i staden som gör det ovanligt gott

Läs mer

Välkommen. Friliggande villa - Sörmarken Kv Klippingen - Tomt 16. Utgångspris : 3 125 000 kr, Boarea: ca 150 m²

Välkommen. Friliggande villa - Sörmarken Kv Klippingen - Tomt 16. Utgångspris : 3 125 000 kr, Boarea: ca 150 m² Objektbeskrivning Välkommen Friliggande villa - Sörmarken Utgångspris : 3 125 000 kr, Boarea: ca 150 m² Mäklare: Andreas Bergqvist Telefon: 033-10 77 99, Mobiltelefon: 0733-46 09 16 e-post: andreas.bergqvist@maklarhuset.se

Läs mer

CENTRALT BOENDE I HYLLINGE

CENTRALT BOENDE I HYLLINGE CETRALT BOEDE I HYLLIGE uppför fem lägenheter i gamla skolan i Hyllinge. ÅGATA 27 HYLLIGE 5:109 OMBYGGAD AV SKOLA TILL LÄG ÅSTORPS KOMMU SKISS 2018-02-19 ligger mitt i byn. u har den vackra gamla tegelbygganden

Läs mer

piloten 7 byggt för Ljus, luft och liv. piloten 7 1 Med reservation för ändringar.

piloten 7 byggt för Ljus, luft och liv. piloten 7 1 Med reservation för ändringar. piloten 7 byggt för Ljus, luft och liv. piloten 7 1 Lägenheter med härlig rymdkänsla och toppläge i Södra Ladugårdsängen. Välkommen! 2 piloten Med reservation 7 för ändringar. Med reservation för piloten

Läs mer

Bofakta MALMÖ LIVING 20 VÅN 1TÅGSTATIONEN MIN TILL HÖGT I CITY M 2 TAKTERRASS PÅ 8 VÅN

Bofakta MALMÖ LIVING 20 VÅN 1TÅGSTATIONEN MIN TILL HÖGT I CITY M 2 TAKTERRASS PÅ 8 VÅN Bofakta MALMÖ LIVING MIN TILL 1TÅGSTATIONEN 20 VÅN HÖGT I CITY 340 M 2 TAKTERRASS PÅ 8 VÅN Stig in och lev upp i Malmö Living Mitt i Malmö börjar nu något helt nytt. Det är stadsdelen Nyhamnen som växer

Läs mer

Brf Dal-Jerk. Skoglunds bygger 12 st välplanerade och moderna lägenheter i centrala Rättvik. Februari 2017

Brf Dal-Jerk. Skoglunds bygger 12 st välplanerade och moderna lägenheter i centrala Rättvik. Februari 2017 Februari 2017 Skoglunds bygger 12 st välplanerade och moderna lägenheter i centrala Rättvik Brf Dal-Jerk 1 , bostadsrättslägenheter med hög standard i centrala Rättvik. Skoglunds är stolta att presentera

Läs mer

Moderna hem i växande Vällingby Parkstad. Välkommen till Brf Råckringen etapp 2, Vällingby Parkstad

Moderna hem i växande Vällingby Parkstad. Välkommen till Brf Råckringen etapp 2, Vällingby Parkstad Moderna hem i växande Vällingby Parkstad Välkommen till Brf Råckringen etapp 2, Vällingby Parkstad Välkommen till ett kvarter med liv och rörelse! Bara 25 min till city med tunnelbanan Vill du bo bekvämt

Läs mer

Långetjärns höjd, Etapp 3. 21 villor i Mölnlycke med storslagen utsikt

Långetjärns höjd, Etapp 3. 21 villor i Mölnlycke med storslagen utsikt Långetjärns höjd, Etapp 3 21 villor i Mölnlycke med storslagen utsikt Långetjärns höjd naturnära med storslagen utsikt Med storslagen utsikt på Långetjärns höjd i Mölnlycke uppför vi totalt 43 fristående

Läs mer

Lillhamra, Västerås. Ritningar och beskrivningar

Lillhamra, Västerås. Ritningar och beskrivningar Lillhamra, Västerås Ritningar och beskrivningar 1 Hitta ditt drömhem bland våra radhus och lägenheter LILLHAMRA 28 lägenheter 8 radhus Parkeringsplatser på gården Lägenhetsförråd LÄGENHETERNA Ingång från

Läs mer

SVAMPEN. Längbrogatan/Dalbygatan Bofakta

SVAMPEN. Längbrogatan/Dalbygatan Bofakta SVAMPEN Längbrogatan/Dalbygatan Bofakta Nära till allt! När du hyr vid Svampen har du nära till allt. Beläget alldeles nedanför det välkända vattentornet Svampen men ändå på promenadavstånd till vacker

Läs mer

Willéngatan 2 12, Korstagatan 15 25. Flerfamiljshus i två plan med egen uteplats eller rymlig balkong

Willéngatan 2 12, Korstagatan 15 25. Flerfamiljshus i två plan med egen uteplats eller rymlig balkong Willéngatan 2 12, Korstagatan 15 25 Flerfamiljshus i två plan med egen uteplats eller rymlig balkong Willéngatan 2-12 Korstagatan 15-25 2 Härligt boende i Kumlas nya kvarter Känslan av att allt är nytt,

Läs mer

KVARTERET VIDAR HORNSGATAN, MALMÖ 86 LÄGENHETER

KVARTERET VIDAR HORNSGATAN, MALMÖ 86 LÄGENHETER KVARTERET VIDAR HORNSGATAN, MALMÖ 86 LÄGENHETER FRAMTIDSSTADEN MALMÖ Malmö som är Sveriges tredje största tätort är mitt inne i en expansiv och spännande fas. DIN BOSTAD I EN OMGIVNING SOM SPRUDLAR AV

Läs mer

Mjuklandning i ditt nya hem

Mjuklandning i ditt nya hem INNEHÅLL Mjuklandning i ditt nya hem...3 Linköping - en stad i förändring...5 Gottfridsberg - en plats nära hjärtat...6 Livskvalitet för många smaker...7 Därför bor du bättre hos oss... 10 Mjuklandning

Läs mer

PLATS FÖR DET GODA LIVET MELLAN SKOG OCH STAD. NÄSSJÖ / NORRA ALSBERG

PLATS FÖR DET GODA LIVET MELLAN SKOG OCH STAD. NÄSSJÖ / NORRA ALSBERG PLATS FÖR DET GODA LIVET MELLAN SKOG OCH STAD. NÄSSJÖ / NORRA ALSBERG BOSTADSRÄTTER MED 2 4 RUM OCH KÖK, 55,1 82,7 KVM INFLYTTNING SOMMAREN 2018 På GBJ Bygg har vi som mål att bygga lägenheter som står

Läs mer

Bostäder i parkmiljö. ö r n s k ö l d s - p a r k e n

Bostäder i parkmiljö. ö r n s k ö l d s - p a r k e n ö r n s k ö l d s - p a r k e n Bostäder i parkmiljö Granne med Trängens aktivitetsområde, med utblick över Örnsköldsparken i öster och Kilsbergen i väster, bygger ÖBO 45 nya bostäder. Bostäderna består

Läs mer

Tegelmästaren Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad

Tegelmästaren Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad Tegelmästaren Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad Ett kvarter som förenklar livet och förgyller vardagen Nyproducerade hyresrätter i Åby Ängar, Vallentuna Tänk vad bekvämt att bo alldeles intill Vallentuna

Läs mer

Lägenhet Ö1 -0901. 3 rok, 95 kvm Hus Ö1, våning 1. Storlek Placering

Lägenhet Ö1 -0901. 3 rok, 95 kvm Hus Ö1, våning 1. Storlek Placering -0901 3 rok, 95 kvm Hus Ö1, våning 1 Lägenhet i markplan med fönster i tre väderstreck som ger utblickar mot gården och intilliggande park Stor uteplats på 23 kvm Öppet samband mellan kök och vardagsrum

Läs mer

Nära till det mesta. Kv Kaprisen

Nära till det mesta. Kv Kaprisen Kv Kaprisen Nära till det mesta I Sörbyängen, en av Örebros mest expansiva och eftertraktade stadsdelar, bygger vi 16 lägenheter på tre till fyra rum och kök. Här bor du med stadens puls inom cykelavstånd

Läs mer

Källbyängar. Inspiration. Nyabostäder. 80 lägenheter och 40 gathus i bostadsrättsform i södra Lund

Källbyängar. Inspiration. Nyabostäder. 80 lägenheter och 40 gathus i bostadsrättsform i södra Lund Källbyängar Inspiration 80 lägenheter och 40 gathus i bostadsrättsform i södra Lund Nyabostäder 2 RIKSBYGGEN INSPIRATION källbyängar Välkommen till ett strandnära boende i södra Lund Riksbyggen reserverar

Läs mer

VÄLKOMMEN HEM TILL NYA CENTRALPALATSET

VÄLKOMMEN HEM TILL NYA CENTRALPALATSET c VÄLKOMMEN HEM TILL NYA CENTRALPALATSET VI ERBJUDER DIG RUM FÖR FRAMTID TOPPMODERNA LÄGENHETER I CITY-LÄGE Skaffa dig ett unikt läge mitt i centrala Östersund, i en fastighet som värnar om människors

Läs mer

40 LÄGENHETER I ÖREBRO

40 LÄGENHETER I ÖREBRO KVARTERET Vetelängden Hållbart boende med skogen som trädgård 40 LÄGENHETER I ÖREBRO Hållbart boende med skogen som trädgård. Har du alltid drömt om att kunna odla grönsaker eller plocka blåbär direkt

Läs mer

Phil Jones Jones Art & Des Kråsebovägen 9 272 94 Simrish. Simrishamns Bostäder A JONEBERG HÖJDEN

Phil Jones Jones Art & Des Kråsebovägen 9 272 94 Simrish. Simrishamns Bostäder A JONEBERG HÖJDEN Phil Jones Jones Art & Des Kråsebovägen 9 272 94 Simrish Simrishamns Bostäder A JONEBERG HÖJDEN JONEBERG Kvarteret Joneberg ligger på en höjd nära Simrishamns centrum, inbäddat i ett äldre villaområde,

Läs mer

Hagabo. Älmhult Haganäs. Här bygger vi livskvalitet

Hagabo. Älmhult Haganäs. Här bygger vi livskvalitet Hagabo Älmhult Haganäs Här bygger vi livskvalitet Hagabo» Ett rogivande boende med närhet till centrum « Ett boende att älska I Älmhults nya och naturnära bostadsområde Hagabo planerar vi för tolv moderna

Läs mer

2:a Brevik Hövdingevägen 11, 2tr

2:a Brevik Hövdingevägen 11, 2tr 2:a Brevik Hövdingevägen 11, 2tr Planlösning Hövdingevägen 11, 2tr MÄKLARENS UTLÅTANDE Trevlig och välplanerad med balkong i bästa sydvästläge. Fri utsikt och ogenerat läge på balkongen. Lägenheten är

Läs mer

Götaland Kommun Alingsås Storlek 4 rum (3 sovrum) / 114 m² Område Centralt Tillträde tidigast

Götaland Kommun Alingsås Storlek 4 rum (3 sovrum) / 114 m² Område Centralt Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Alingsås Storlek 4 rum (3 sovrum) / 114 m² Område Centralt Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Det bästa är det centrala läget med tillgång till det mesta,

Läs mer