De tu har varit åtskilda under några korta år...

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "De tu har varit åtskilda under några korta år..."

Transkript

1 De tu har varit åtskilda under några korta år... Ediths hus & Annielund var tidigare i samma ägares hand. De båda fastigheterna skapar tillsammans goda förutsättningar med plats för både bostad och verksamhet. Det är som ett hederligt gammal pussel som saknar den allra sista biten för att bli fulländat... Kan du måntro bli den som låter de tu ingå giftermål igen? Inte många trodde att en gammal lada i Skillinge skulle bli en välbesökt teater Inte många trodde att det skulle finnas avsättning för alla B&B, caféer, krogar, hotell, gårdsbutiker och konstgallerier Men det gör det ju!! Efterfrågan och behoven tycks bara öka år från år, liksom turistströmmen Utvecklingsmöjligheterna ska vi inte skriva dig på näsan. Det vet du nog bäst själv! Men jag kan knappt tänka ut den idé eller den verksamhet som inte skulle kunna passa! Hotell? Countryclub? Kursgård? Konstgalleri? Möjligheterna är outsinliga i allehanda kombinationer. Å andra sidan kan gården nyttjas för helt privata ändamål, särskilt om du har en vidlyftig bekantskapskrets och stor familj. Att driva någon annan form av utåtriktad verksamhet låter sig också göras. Läget är alldeles lagom undangömt, men ändå tillgängligt och lätt att finna! Gården och huset tar emot dina planer och fantasier med öppna armar och ger dem chansen att bli verklighet!

2 Ediths hus...nära havet och MÄLARHUSEN

3 Rosor och räfsor. Ett hus att känna hopp och glädje i. Att inte låta sig tyngas av världens allvar är något britterna är mästare på! Ett hus att förföras av, där man låter livet visa sig från sin allra bästa sida. Where there s tea there s hope, slog Sir Arthur Pinero fast, och myntade så uttrycket om det enkla och storslagna i livet! Det vilar en evighet över landskapet. Från morgondisets mjuka konturer till kvällningens färgade skyar. Där skymtar hamlade pilar i fjärran. Vidsträckta, välfyllda åkrar. En glada, seglande på vinden. Men också ett kärt tegelhus från för länge sedan, förankrat i den österlenska jorden. Innanför planket finns raka buxbomsrader och grusade gångar, som visar att det är en mänsklig boning, full av värdighet. Rosor och räfsor vid Ediths hus... Det är något omisskännligt engelskt över huset, som ur en sagobok. Den lite upprätta hållningen, det roströda, handslagna teglet i fasaden, trädgårdens ordnade former och gångar. Uppfört för över hundra år sedan, med inspiration hämtad just från de brittiska öarna. En byggnad som skulle höja sig lite över de skånska längornas anspråkslöshet.

4 Den naiva bilden intill målades av Gabrielle Malmberg Den var ursprungligen tänkt som en sagobok som ännu inte blivit till. Men visst är det Ediths hus! Strax före förra sekelskiftet - omkring byggdes huset som undantag till Annielunds gård, en tämligen välbärgad bondgård. Huset skulle ha värdighet därefter. Rymligt, estetiskt tilltalande, lite finare! Fyra generationer skiftade från gården till stugan. De senaste i släkten var hemmadottern Edith och hennes syster Nanna. Systern flyttade in när hon blev änka, och de båda fromma och trädgårdsintresserade damerna delade återstoden av sina liv här. Edith var mycket konstnärligt lagd, och framförallt tyckte hon om sin trädgård. Hon vårdade sina blommor och planterade buxbomsrader på det sätt hon var van att se dem i sin barndoms - lika engelskinspirerade! - trädgård i närheten.

5 Förnuft och känsla. De engelska influenserna hade närapå försvunnit under 70-talets stora renoveringsraseri, tills det för några år sedan togs om hand av ett par entusiaster med ett tydligt mål. Att lyfta fram huset, återge det sin forna glans och samtidigt föra in det i vår tid. Att använda sina byggnadstekniska kunskaper och den historiska bakgrunden i lika delar. Edith växte fram ur det förgångnas dunkel, en tedrickande, konstnärlig dam samtidigt som hon var den fromma kvinnan med trädgården i sina händer. Och de nuvarande ägarna har med glädje fört arvet vidare, inrett och vårdat huset och trädgården med absolut fingertoppskänsla!

6 Kök och livsnjutning. Ett lättskött och harmoniskt hus. Ett hus där man kan låta tiden stanna till ett tag. Ingen möda har sparats för att skapa miljöer för ren och skär njutning, och det känns i detaljerna. Från gjutjärnsventilerna och fönstrens eleganta spröjs till den öppna spisens utsmyckning. Från stuprören till takspiran. Ediths hus klär sig i smycken, men ingenstans känns huset utklätt. Det är bara just so som de brukar säga. Come along inside we ll see if tea and buns can make the world a better place. (Kenneth Grahame - The Wind In the Willows)

7 Ljus och gemenskap. Det fanns en gång hela 5 rum på nedervåningen, men en viktig grundtanke var att släppa in ljus och gemenskap över hela våningsplanet. En stor, öppen yta för tiden man är tillsammans när man har gäster. Många fönster samspelar och ger ljus från morgon till kväll. Väggarna är inte kritvita, utan målade i en svagt bruten färg som bara kan anas i kontrasten mot det vita golvet. Detaljer som är subtila, och samtidigt vilsamma för ögat. Inga massproducerade, väggfasta skåp i köket, för här ska kanske de vackra skåpen Du hittat på loppis och i antikaffärer stå

8 Matsalsveranda.

9 Inspirationen till badrummet kommer från Cornwall. Inbyggt badkar med dörrar i trä, en rustik invention med humor! Rummet är stort och har förvaringsskåp på ömse sidor om badskåpet. Synliga bruna takbjälkar, gråskimrande marmorgolv, spröjsade fönster, och en klassisk bröstpanel i cremevitt. Bad och rum.

10 Den stora öppna spisen är ett riktigt blickfång. Byggd efter viktoriansk förebild, och en självklar centralpunkt i ett rum där man umgås. Den sprakande elden har man med sig överallt i rummet Edith brukade ofta sitta och iaktta hästskjutsarna som passerade på den lilla vägen. Det är faktiskt så att den var livligare trafikerad på den tiden, än den är nu! Huset ligger fritt i landskapet som en liten oas. Den enda nära grannen är den gamla huvudgården som Ediths hus hörde till. Men man sitter absolut inte i knät på varandra. Mellan tomterna finns en enorm avenbokshäck som avskärmar båda gårdarna från insyn.

11 Sovrum och rymd. De privata rummen och de gemensamma är väl avskilda från varandra. Har Du gäster, är det skönt att kunna dra sig tillbaka en stund mitt på dagen, och framförallt om kvällen. En egen plats finns en trappa upp, och är något mer än bara ett sovrum. Ett helt våningsplan faktiskt! Kanske med ett skrivbord för korrespondensen, kanske en liten teve i vrån? Eller en fåtölj för sommardeckaren... Den gamla vinden är ett nytt kapitel i husets historia. En romantisk, privat del av huset.

12 Gården bäddas in av höga lummiga träd, men utan att stjäla hela utsikten över åkrar och fält. Blodboken är en mäktig jätte, en elefantfot mitt på gårdsplanen! Stabil och trygg, och ett minne av en liten Klaras födelse Men visst glider tankarna gärna till något ännu mer exotiskt, som Karen Blixens farm i Kenya! Den utbredda trappan (som gjord för att sittas på med a cuppa!), en soldränkt, vidsträckt savann, där noshörningar och lejon strövar med en livlig fantasi får den nattliga sången från näktergalen, tofsvipan och syrsan exotiska proportioner. Är det kanske ett vildsvin man hör därborta i skogsdungen? Det är egentligen det vildaste vi har, tyvärr. Fast en älg påstås ha siktats i trakten för något år sedan. Det är exotiskt för Österlen!

13 Gästhus. Ediths hus är idealiskt för en eller två, men med gott om utrymme att ta emot släkt och vänner på besök. Gästerna sover i det tegelklädda gårdshuset i bästa engelska stil. Gammalt handslaget tegel, välvda stallfönster. Men byggnaden är helt nybyggd! Vilket är svårt att tro när man ser den uppmurade murstocken av natursten på gavelns utsida. Som sprungen ur en saga av någon sagofarbror som A A Milne eller Kenneth Grahame

14 Spåren av Ediths trädgårdarbete finns kvar. Buxbomshäckarna, ett par gamla aplar och de höga bokträden var alla med på hennes tid. Köksträdgård finnes i form av upphöjda odlingsbänkar i tegel. Kejsarkronor, pioner, rosor och ett litet valnötsträd... Ägarfamiljen har vårdat den gamla trädgården med omsorg, och skyddad av lummiga häckar lever man sitt liv här helt ostörd. Inget behöver kännas betungande, istället för stora rabatter finns grusgångar och nätta gräsmattor som kan skötas med en liten handjagare Läget här i kustbandet är lantligt och ändå nära havet. Man kan höra havets dyningar i stillheten om kvällarna. Märkligt, det är ju samtidigt rena landsbygden! Cykla till vattenbrynet längs egna, hemliga vägar... Handla grönt på Kåsebergaodlingen och köp den färska fisken i Skillinge. Besök Hammarskjölds Backåkra och Ale stenar. Åk in till Ystad och Simrishamn och shoppa bland kullerstensgränderna. Och njut Ditt dagliga té i skuggan av blodboken...

15 Siffror & kalla fakta: Cykla till vattenbrynet längs egna, hemliga vägar... Byggnadstyp: Sekelskifteshus i engelsk stil med nybyggt fristående gästhus Byggnadsår/Renoveringsår: Byggd omkring Genomgripande ombyggd och renoverad under Bostad ca 150 kvm. Separat gästhus med förrådsdel 27 kvm. V.v. se ritning - angivna ytor ovan avser användbar golvyta. Konstruktion: Gråstensgrund, stomme av tegel. Ytterfasad handslagen tegel samt putsad gavelsida. Bjälklag av trä, yttertak av tegel. 2-glas (isolerglas) spröjsade fönster och ytterdörrar. Självdragsventilation. Inredning och utrustning: Kök med gasspis med varmluftsugn, spisfläkt, kyl/frysskåp och diskmaskin. Badrum med toa, handfat och inbyggt badkar, marmorgolv med golvvärme. Tvättmaskin. Badrum i gästhus med toa, dusch och handfat. Golv: Genomgående vitmålade trägolv förutom stengolv i badrum. Målat betonggolv i gästhus. Uppvärmning: Vattenburet system luft/vattenvärmepump (CTC) via radiatorer. Golvvärme i badrum. Elradiatorer i gästhus. Vatten och avlopp: Eget vatten från grävd brunn. Eget avlopp till 3-kammarbrunn med infiltration (2010) Gemensam infiltrationsbädd med grannfastighet Ystad Hagestad 47:9 Pris: :-eller bästa bud Fastighetsbeteckning: Ystad Hagestad 47:5 Adress: Gamla Mälarhusvägen 126, Löderup Areal: 995 kvm Taxeringsvärde: :- varav byggnad :- (2011) Taxeringskod: 221, Småhusenhet, fritidsbostad för 1-2 familjer. Pantbrev: Totalt 2 st, :-. Försäkring: Fullvärdesförsäkrat Servitut: Avtalsservitut avloppsanläggning Objektsbeskrivningen grundar sig på av säljaren lämnade uppgifter och iakttagelser gjorda på fastigheten. Gröna huset i Kivik Lat: N 55º Long: E 014º Box 45, Kivik kivik@uppvik.nu

16

17

18 Ystad Hagestad 47:5 Gamla Mälarhusvägen Löderup Text, foto & layout: Lasse Mangs Foto: Gabrielle Malmberg

19 Vår filosofi är ganska enkel. Vi säljer hus vi själva skulle vilja bo i. Vi tror på sambanden mellan lust och lönsamhet. Känsla och kunskap. Arbetsglädje och avkastning. Det man tycker är roligt och stimulerande gör man bra. Därför vill vi inte ha fler hus än att vi orkar arbeta engagerat och passionerat med dem alla. Det innebär inte att vi kategoriskt ratar en viss sorts hus. Det lilla renoveringsobjektet i skogsbrynet kan vara lika spännande som den kringbyggda gården på slätten eller längan i fiskeläget. Men, det ska erkännas - udda hus finner lättast vägen till våra hjärtan! Tavlan jag håller i famnen, målade jag som tonåring. En smula naiv, jovisst, men så ville jag att mina drömmars hus skulle vara. Varje dag, efter snart ett kvartssekel som mäklare, påminner den mig om hur fundamentalt det är med både drömmar och hus! Och jag vill gärna se och höra om hur din husdröm ser ut Stundtals är jag full av lätt avundsam beundran inför alla er som vågar rycka upp er själva med rötterna för att börja växa i ny och okänd jordmån - oavsett om ni flyttar hit, eller härifrån! (Själv är jag mera som pionen - jag slutar blomma om jag flyttas!). Det handlar kanske ytterst om livskvalitet. Vi upprepar ju med en druckens envishet vårt motto: På Österlen är livskvaliteten högre än huspriserna. Det kanske ter sig som en lek med ord. Begreppet livskvalitet är naturligtvis inte lätt att översätta till kronor och ören. Dessutom är själva ordet, kanske på grund av alltför flitig mediaanvändning farligt nära en urvattnad klyscha. Men innebörden är både verklig och viktig! För egen del upplever jag livskvalitet när jag ibland lyckas vara närvarande i stunden. Uppfyllas av ögonblicket. En försiktig förhoppning är att vi på något sätt ska kunna hjälpa Dig att förhöja Din livskvalitet. Åtminstone vill vi gärna vara Dina rådgivare och stigfinnare. Dina vägvisare och budbärare. Oavsett om Du vill köpa. Eller sälja! Fotograf Peter Carlsson Gabrielle Malmberg VD/aukt.fastighetsmäklare Text, foto & layout Lotta Nordstedt Grafisk form, foto & web Fastighetsmäklarstuderande Andreas Johansson Visningar & foto Leila Jansro Visningar, inredning & trädgårdsdesign Anna Ingelgren Reg. fastighetsmäklare Lasse Mangs Text, foto & layout Ingrid Fredriksson Skisser & ritningar

Strax öster om den mysiga lilla byn Hammenhög ligger Rävåkra. När man tar av på den lilla ringlande grusvägen slås man av hur stor himlen är.

Strax öster om den mysiga lilla byn Hammenhög ligger Rävåkra. När man tar av på den lilla ringlande grusvägen slås man av hur stor himlen är. R ävåkra Strax öster om den mysiga lilla byn Hammenhög ligger Rävåkra. När man tar av på den lilla ringlande grusvägen slås man av hur stor himlen är. Vidsträckthet, öppenhet, ljus. För ljust är huset

Läs mer

Barnmorskehuset i ELJARÖD

Barnmorskehuset i ELJARÖD Barnmorskehuset i ELJARÖD - 1 - Ett rött hus med vita knutar. Sikten över åker och äng sträcker sig långt ut i alla väderstreck. Runtom ligger gårdar, utströdda i landskapet. Härliga promenadvägar bland

Läs mer

Att bygga och bo. Bland knotiga äppelträd och spirande sparris

Att bygga och bo. Bland knotiga äppelträd och spirande sparris Att bygga och bo. Rörums backar Bland knotiga äppelträd och spirande sparris Säljarna berättar: Tanken var att vi skulle bygga vårt drömhus, en modern, vitkalkad skånelänga. Arkitektritningar finns redan

Läs mer

Vila. Ro. Tystnad. Landskapet runt och omkring Gyllebosjön är lekfullt kullrigt och liksom bubbligt. Det verkar som om skaparen

Vila. Ro. Tystnad. Landskapet runt och omkring Gyllebosjön är lekfullt kullrigt och liksom bubbligt. Det verkar som om skaparen NÄRA GYLLEBOSJÖN Landskapet runt och omkring Gyllebosjön är lekfullt kullrigt och liksom bubbligt. Det verkar som om skaparen var på lite bushumör dagen då detta område kom till. Vill man på österlen ha

Läs mer

JULEBODA. A r k i t e k t r i t a t f r i t i d s h u s. Med tio minuters promenad till stranden...

JULEBODA. A r k i t e k t r i t a t f r i t i d s h u s. Med tio minuters promenad till stranden... JULEBODA A r k i t e k t r i t a t f r i t i d s h u s Med tio minuters promenad till stranden... Havet. Heden. Bokskogen. Rofylldheten och känslan av avskildhet bildar en varm famn i gläntan. Sikten framåt,

Läs mer

Villa Gotthem H A M M E N H Ö G

Villa Gotthem H A M M E N H Ö G Villa Gotthem H A M M E N H Ö G På den tiden när järnvägen gick tvärs genom Hammenhög passerade den rakt framför villan. Stinsen bodde här, och hade byggt huset åt sig själv. Förvånansvärt väl tilltagen

Läs mer

Sinnlighet. Alla vänliga rum med ljus och människor. Trädgårdsrum. Husrum. Goda rum.

Sinnlighet. Alla vänliga rum med ljus och människor. Trädgårdsrum. Husrum. Goda rum. S I M R I S Sinnlighet. Att uppleva vårens första spirande strån. En knopp, fylld till bristningsgränsen. En färgkaskad av blommande vårlökar. En varm försommarkväll och en ros i en enkel vas. Solvarma

Läs mer

Vitaby. 1930-talshus på Pilosväg

Vitaby. 1930-talshus på Pilosväg Vitaby 1930-talshus på Pilosväg mynta, dragon och citronmeliss Dofterna ligger redan i orden, i tanken söker sig fingertopparna mot varandra, som för att gnugga några kvistar av detta gröna mellan sig

Läs mer

Skånelänga med gäst- & uthus på ljusa slätten. GNALÖV

Skånelänga med gäst- & uthus på ljusa slätten. GNALÖV Skånelänga med gäst- & uthus på ljusa slätten. GNALÖV Ljusa ängar och guldgula åkrar. Vyerna vida över öppet landskap. Levande jordbruksbygd ett litet stycke innanför kusten. Smala vägar slingrar över

Läs mer

Gårdlösa 1005. Län Skåne Gatuadress Gårdlösa 1005 Kommun Tomelilla Storlek 5 rum (2 sovrum) / 120 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Gårdlösa 1005. Län Skåne Gatuadress Gårdlösa 1005 Kommun Tomelilla Storlek 5 rum (2 sovrum) / 120 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Tomelilla Storlek 5 rum (2 sovrum) / 120 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Jag fastnade för huset för att det var renoverat till modern standard men hade kvar mycket

Läs mer

Ett gatuhus i ÖSTRA TOMMARP

Ett gatuhus i ÖSTRA TOMMARP Ett gatuhus i ÖSTRA TOMMARP Platsen har varit bebodd i nästan tusen år. I fjärran medeltid var Tumathorp en betydelsefull stad i danska Skåne. Ett ryktbart världsligt och andligt centrum vid Tommarpsån

Läs mer

En liten skånegård i vinkel. Omfamnad. Skyddad.

En liten skånegård i vinkel. Omfamnad. Skyddad. ULLSTORPS kyrkby En liten skånegård i vinkel. Omfamnad. Skyddad. Färden går ut på landet. Ingelstads härad, där den goda jorden finns. Där myllan sägs vara bördigare än någon annanstans i världen! Slättlandskapet

Läs mer

Lantligt chict. Salonger & sällskapsrum. Spegeldörrar. Dubbeldörrar. Veranda. Eldstäder. Örnahusen

Lantligt chict. Salonger & sällskapsrum. Spegeldörrar. Dubbeldörrar. Veranda. Eldstäder. Örnahusen Lantligt chict Salonger & sällskapsrum. Spegeldörrar. Dubbeldörrar. Veranda. Eldstäder. Örnahusen Örnahusen, det lilla fiskeläget vid Östersjöns rand, nära Skillinge. En by som förr var känd över hela

Läs mer

Av den anledningen är det ovanligt många svarta hundar med på bilderna. Ha överseende!

Av den anledningen är det ovanligt många svarta hundar med på bilderna. Ha överseende! KILLERÖD Jag känner mig direkt varmt välkommen till huset längst ut på den slingrande grusvägen mot Killeröd. Ägarinnan har jag träffat på en visning i ett hus för någon månad sedan. Hon letar ett större

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Hagbergsvägen 15

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Hagbergsvägen 15 Län Värmland Gatuadress Kommun Arvika Storlek 5 rum (3 sovrum) / 126 m² Område Degerängen Tillträde tidigast 2013-06-03 " Det bästa med detta boendet är köket och badrummet, men även att huset är lagom

Läs mer

klassisk vinterskrud villa i belysning heta kaxigt i färg lys upp din trädgård arkitektritat på landet renoveringstips skapa egna grupper

klassisk vinterskrud villa i belysning heta kaxigt i färg lys upp din trädgård arkitektritat på landet renoveringstips skapa egna grupper FÖR DIG SOM SKA BYGGA om OCH RENOVERA! VÅRT NYA HUS Nr.12 2012 belysning lys upp din trädgård teveprofilen Andrea engsäll inreder med detaljer vinterväxter skapa egna grupper 14 heta kaminer GÖR om köket

Läs mer

Steffens väg 709. Län Värmland Gatuadress Steffens väg 709 Kommun Karlstad Storlek 6.0 rum (4 sovrum) / 160 m² Område. Tillträde tidigast

Steffens väg 709. Län Värmland Gatuadress Steffens väg 709 Kommun Karlstad Storlek 6.0 rum (4 sovrum) / 160 m² Område. Tillträde tidigast Län Värmland Gatuadress Kommun Karlstad Storlek 6.0 rum (4 sovrum) / 160 m² Område Sjönära, Edsgatan Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Villa med vacker

Läs mer

Esters hus. Skåne Tranås

Esters hus. Skåne Tranås Esters hus Skåne Tranås Kullerstenstorg, gatehus och längor. Nött och nytt i en levande by. Slingrande vägar och odlingslandskap. Vidsträckta fält som varje år fylls med färg och böljande form. Stugorna

Läs mer

KVERRESTAD. Lantligt & romantiskt

KVERRESTAD. Lantligt & romantiskt KVERRESTAD Lantligt & romantiskt f r i t t. Slingrande vägar genom öppet landskap. Rapsgula fält och gröna åkrar. Långt borta en skimrande horisontlinje. Gårdar och hus utspridda som slumpvis strödda över

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Kylievägen 131-0 Kommun Trelleborg Storlek 7 rum (5 sovrum) / 195 m². Tillträde tidigast

Län Skåne Gatuadress Kylievägen 131-0 Kommun Trelleborg Storlek 7 rum (5 sovrum) / 195 m². Tillträde tidigast Län Skåne Gatuadress Kommun Trelleborg Storlek 7 rum (5 sovrum) / 195 m² Område " Skateholm- Beddingestrand Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Gamla skolan från ca 1870 ger ett charmigt boende.

Läs mer

Hämtat från www.handmadehouses.se (där man kan hitta fler bilder om man så önskar)

Hämtat från www.handmadehouses.se (där man kan hitta fler bilder om man så önskar) Vid Rörums kyrkby Tanken är att i viss mån använda äldre material som gamla korsvirkesstommar, vackert taktegel, och gammalt handslaget tegel till golven. Men också att bygga med inredningssnickerier

Läs mer

Län Dalarna Gatuadress Gopshus Bygata 66 Kommun Mora Storlek 5 rum (4 sovrum) / 115 m² Område Gopshus Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Dalarna Gatuadress Gopshus Bygata 66 Kommun Mora Storlek 5 rum (4 sovrum) / 115 m² Område Gopshus Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Dalarna Gatuadress Kommun Mora Storlek 5 rum (4 sovrum) / 115 m² Område Gopshus Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Charmigt timmerhus med åretruntstandard och ca 45 meter till vasaloppsspåret.

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Per Bings Väg 10 Kommun Hörby Storlek 7 rum (5 sovrum) / 182 m² Område Önneköp Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Per Bings Väg 10 Kommun Hörby Storlek 7 rum (5 sovrum) / 182 m² Område Önneköp Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Hörby Storlek 7 rum (5 sovrum) / 182 m² Område Önneköp Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Ursprungligen var här en av ortens lanthandel där jag idag driver restaurang

Läs mer

Palm Village, Strömstad

Palm Village, Strömstad Exclusive Living Detta designprogram omfattar 12 vackra tomter intill Strömstads Golfklubb, granne med nybyggda Strömstad Quality Spa. Designprogrammet ger en gemensam minimalistisk karaktär åt husen på

Läs mer

ROXMANSVÄGEN 3 G. Roxmansvägen 3 G, Båstad. Belägen i Båstad kommun, Båstad-Östra Karup församling. Skattesats 32,49.

ROXMANSVÄGEN 3 G. Roxmansvägen 3 G, Båstad. Belägen i Båstad kommun, Båstad-Östra Karup församling. Skattesats 32,49. ROXMANSVÄGEN 3 G Beskrivning Fantastiskt skick i första raden mot havet Välkommen till bekvämt och välplanerat boende på Malen i två plan med liten tomt som kräver minimal skötsel. Bostaden som fördelar

Läs mer

Mysigt litet hus i omtyckta Kalmarnäs

Mysigt litet hus i omtyckta Kalmarnäs Mysigt litet hus i omtyckta Kalmarnäs Välkommen till detta mysiga hus om ca 67 m 2 på Björkhagsvägen 3 i Kalmarnäs. Huset är uppfört på plintar med en stor ljuvlig trädgård. Huset är beläget på den högsta

Läs mer

Vallmovägen 11. Vallmovägen 11. www.hemverket.se - Sida 1 av 13

Vallmovägen 11. Vallmovägen 11. www.hemverket.se - Sida 1 av 13 Län Blekinge Gatuadress Kommun Karlskrona Storlek 4 rum (3 sovrum) / 114 m² Område Spjutsbygd Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Området är perfekt när man har småbarn, det är lugnt med trevliga

Läs mer

Län Halland Gatuadress Salvaredsvägen 79 Kommun Kungsbacka Storlek 5 rum (3 sovrum) / 120 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Halland Gatuadress Salvaredsvägen 79 Kommun Kungsbacka Storlek 5 rum (3 sovrum) / 120 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Halland Gatuadress Kommun Kungsbacka Storlek 5 rum (3 sovrum) / 120 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Ett paradis för familjen som vill bo på landet mellan hästar och kossor, med pendelavstånd

Läs mer

Åsgatan 26. www.hemverket.se - Sida 1 av 24

Åsgatan 26. www.hemverket.se - Sida 1 av 24 Län Dalarna Gatuadress Kommun Hedemora Storlek 9 rum (5 sovrum) / 280 m² Område Hedemora Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Rymlig villa med stilfullt rustade ytskikt, högt i tak och vacker utsikt.

Läs mer

ROXMANSVÄGEN 3 G. Roxmansvägen 3 G, Båstad. Belägen i Båstad kommun, Båstad-Östra Karup församling. Skattesats 32,55.

ROXMANSVÄGEN 3 G. Roxmansvägen 3 G, Båstad. Belägen i Båstad kommun, Båstad-Östra Karup församling. Skattesats 32,55. ROXMANSVÄGEN 3 G Beskrivning Bekväm bostad i fantastiskt skick på populära Malen Välkommen till bekvämt och välplanerat boende på Malen i två plan med liten tomt som kräver minimal skötsel. Bostaden som

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Djurröds byväg 13 Kommun Kristianstad Storlek 4 rum (3 sovrum) / 88 m² Område Djurröd Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Djurröds byväg 13 Kommun Kristianstad Storlek 4 rum (3 sovrum) / 88 m² Område Djurröd Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Kristianstad Storlek 4 rum (3 sovrum) / 88 m² Område Djurröd Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugnt och fridfullt med naturen som granne. Djurröds by där man ingår

Läs mer

AGARDHSGATAN 72. Agardhsgatan 72, 269 33 Båstad. Belägen i Båstad kommun, Båstad-Östra Karup församling. Skattesats 32,55.

AGARDHSGATAN 72. Agardhsgatan 72, 269 33 Båstad. Belägen i Båstad kommun, Båstad-Östra Karup församling. Skattesats 32,55. AGARDHSGATAN 72 Beskrivning Smakfullt gatuhus i toppskick med gästhus och privat södersida Längs anrika Agardhsgatan ligger denna fantastiska fastighet som omfattar såväl smakfullt gatuhus som utmärkt

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Stenåldersvägen 44

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Stenåldersvägen 44 Län Skåne Gatuadress Kommun Åstorp Storlek 5 rum (4 sovrum) / 100 m² Område Björnås Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Huset är beläget ett stenkast från Söderåsen med sin vackra och rofyllda

Läs mer

Öjersjövägen 38F Götaland Kommun Partille Storlek 4 rum (3 sovrum) / 94 m² Område Öjersjö Tillträde tidigast

Öjersjövägen 38F Götaland Kommun Partille Storlek 4 rum (3 sovrum) / 94 m² Område Öjersjö Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Partille Storlek 4 rum (3 sovrum) / 94 m² Område Öjersjö Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Nyrenoverat och välplanerat parhus med lättskött och solig trädgård.

Läs mer

Län Stockholm Gatuadress Salnövägen 80 Kommun Norrtälje Storlek 5 rum (3 sovrum) / 185 m² Område Salnö Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Stockholm Gatuadress Salnövägen 80 Kommun Norrtälje Storlek 5 rum (3 sovrum) / 185 m² Område Salnö Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Stockholm Gatuadress Kommun Norrtälje Storlek 5 rum (3 sovrum) / 185 m² Område Salnö Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Vi vill att Lindängen får nya ägare som uppskattar det lika mycket som

Läs mer

s t o r a k ö p i n g e Tio minuter till Ystad.

s t o r a k ö p i n g e Tio minuter till Ystad. s t o r a k ö p i n g e Tio minuter till Ystad. Modernt boende. Lantlig stämning. Generösa ytor. Närhet till kommunikation. En modern planlösning på gjutna, gråmålade betonggolv där kök och matsal är ett.

Läs mer

Län Dalarna Gatuadress Furudals Bruk Långbacksvägen 1 Kommun Rättvik Storlek 5 rum (3 sovrum) / 130 m² Område Furudal Tillträde tidigast

Län Dalarna Gatuadress Furudals Bruk Långbacksvägen 1 Kommun Rättvik Storlek 5 rum (3 sovrum) / 130 m² Område Furudal Tillträde tidigast Län Dalarna Gatuadress Furudals Bruk Långbacksvägen 1 Kommun Rättvik Storlek 5 rum (3 sovrum) / 130 m² Område Furudal Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugnt och harmoniskt boende i naturnära

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Fru Thales Väg 16 Kommun Simrishamn Storlek 4 rum (3 sovrum) / 96 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Fru Thales Väg 16 Kommun Simrishamn Storlek 4 rum (3 sovrum) / 96 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Simrishamn Storlek 4 rum (3 sovrum) / 96 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Vi gillar att komma hit och njuta av lugnet men att ändå befinna oss så nära flera stora

Läs mer

Klåva Backe 6. Härlig utsikt över hamnen

Klåva Backe 6. Härlig utsikt över hamnen Klåva Backe 6 HÖNÖ Klåva Backe 6 Välkommen till en charmig och trevlig skärgårdsvilla med mycket bra läge och fin utsikt över Klåva hamn. Här inryms idag två lägenheter med vardera 3 rum och kök på lättskött

Läs mer

Modernt BOSTADSHUS och äldre bostadshus i stock, i Eckerö

Modernt BOSTADSHUS och äldre bostadshus i stock, i Eckerö Modernt BOSTADSHUS och äldre bostadshus i stock, i Eckerö Presentation På Torpvägen 46 i Eckerö ligger detta mysiga ställe med dels ett modernt hus uppfört 2007, inrymmande 2 rum, kök, bastu samt ett större

Läs mer

Dalagatan 6. www.hemverket.se - Sida 1 av 16

Dalagatan 6. www.hemverket.se - Sida 1 av 16 Län Kronoberg Gatuadress Kommun Lessebo Storlek 4 rum (3 sovrum) / 90 m² Område Hovmantorp Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Ett lättskött hus med bra ytor och gott om förvaring. Nyligen bytt

Läs mer

Aggarpsvägen. Naturskönt läge! Län Skåne Typ Gård Kommun Ängelholm Storlek 122 m2 Område Munka-Ljungby Tillträde tidigast. enligt överenskommelse

Aggarpsvägen. Naturskönt läge! Län Skåne Typ Gård Kommun Ängelholm Storlek 122 m2 Område Munka-Ljungby Tillträde tidigast. enligt överenskommelse Aggarpsvägen 127 Län Skåne Typ Gård Kommun Ängelholm Storlek 122 m2 Område Munka-Ljungby Tillträde tidigast Gatuadress Aggarpsvägen 127 enligt överenskommelse Naturskönt läge! Ett riktigt trivsamt boende

Läs mer

Län Kronoberg Gatuadress Tolgs Yxnanäs Alebäck Kommun Växjö Storlek 4 rum (2 sovrum) / 60 m² Område Tolg Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Kronoberg Gatuadress Tolgs Yxnanäs Alebäck Kommun Växjö Storlek 4 rum (2 sovrum) / 60 m² Område Tolg Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Kronoberg Gatuadress Kommun Växjö Storlek 4 rum (2 sovrum) / 60 m² Område Tolg Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Fastigheten har fiskerätt (även kräftfiske) i delar av Ingelstorpsaån och

Läs mer

Bandyvägen 6. Län Kronoberg Gatuadress Bandyvägen 6 Kommun Ljungby Storlek 4 rum (3 sovrum) / 96 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Bandyvägen 6. Län Kronoberg Gatuadress Bandyvägen 6 Kommun Ljungby Storlek 4 rum (3 sovrum) / 96 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Kronoberg Gatuadress Kommun Ljungby Storlek 4 rum (3 sovrum) / 96 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Jag var ute efter ett lättskött och billigt boende för mig och mina barn och detta kändes

Läs mer

Påarpsvägen 411. Påarpsvägen 411. www.hemverket.se - Sida 1 av 14

Påarpsvägen 411. Påarpsvägen 411. www.hemverket.se - Sida 1 av 14 Län Skåne Gatuadress Kommun Båstad Storlek 5 rum (3 sovrum) / 94 m² Område Påarp Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 14 Exteriör Rödmålat hus med vita knutar. Lättskött

Läs mer

MUNKGATAN 4. Munkgatan 4, Båstad. Belägen i Båstad kommun, Båstad-Östra Karup församling. Skattesats 32,55.

MUNKGATAN 4. Munkgatan 4, Båstad. Belägen i Båstad kommun, Båstad-Östra Karup församling. Skattesats 32,55. MUNKGATAN 4 Beskrivning Vackert gathus vid Viktoriaparken i Båstads gamla delar. Glid i morgonrocken och ta den korta promenaden ner till hamnen för morgondoppet. På väg hem hämtar du frukostfrallorna

Läs mer

Västra Gatuadress Sand 131 Götaland Kommun Lilla Edet Storlek 2 rum (2 sovrum) / 53 m² Tillträde tidigast

Västra Gatuadress Sand 131 Götaland Kommun Lilla Edet Storlek 2 rum (2 sovrum) / 53 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Lilla Edet Storlek 2 rum (2 sovrum) / 53 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Ett trevligt litet hus med vacker natur runt husknuten med fina vandringsleder

Läs mer

Grönstensvägen 4. Län Norrbotten Gatuadress Grönstensvägen 4 Kommun Kiruna Storlek 5 rum (4 sovrum) / 145 m² Tillträde tidigast 2013-05-01

Grönstensvägen 4. Län Norrbotten Gatuadress Grönstensvägen 4 Kommun Kiruna Storlek 5 rum (4 sovrum) / 145 m² Tillträde tidigast 2013-05-01 Län Norrbotten Gatuadress Kommun Kiruna Storlek 5 rum (4 sovrum) / 145 m² Tillträde tidigast 2013-05-01 " Huset ligger vackert beläget nära Kiruna centrum med utsikt mot Kebnekaise. Området är lugnt och

Läs mer

Välkommen! Råby 3008, Hörby

Välkommen! Råby 3008, Hörby Välkommen! Råby 3008, Hörby Skånelänga - Hörby - Pris: 680 000:- eller högstbjudande Adress: Råby 3008 Byggår: 1909 Boarea: 100 m² Biarea: 45 m² Antal rum: 3 rum och kök, varav 1 sovrum Tomtarea: 550 m²

Läs mer

Län Kalmar Gatuadress Vällingbyvägen 12 Kommun Hultsfred Storlek 6 rum (4 sovrum) / 103 m² Område Mörlunda Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Kalmar Gatuadress Vällingbyvägen 12 Kommun Hultsfred Storlek 6 rum (4 sovrum) / 103 m² Område Mörlunda Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Kalmar Gatuadress Kommun Hultsfred Storlek 6 rum (4 sovrum) / 103 m² Område Mörlunda Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Jag har trivts väldigt bra i huset! -- Tommie Johansson, säljare www.hemverket.se

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Åstratorp 1623 A Kommun Klippan Storlek 2 rum (1 sovrum) / 69 m² Område Åstratorp Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Åstratorp 1623 A Kommun Klippan Storlek 2 rum (1 sovrum) / 69 m² Område Åstratorp Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Klippan Storlek 2 rum (1 sovrum) / 69 m² Område Åstratorp Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Sjötomt! Perfekt läge i Skåne där man har nära till allt. Fridfull och

Läs mer

HALLAVARAVÄGEN 246. Hallavaravägen 246, Båstad. Belägen i Båstad kommun, Västra Karup-Hov församling. Skattesats 32,49.

HALLAVARAVÄGEN 246. Hallavaravägen 246, Båstad. Belägen i Båstad kommun, Västra Karup-Hov församling. Skattesats 32,49. HALLAVARAVÄGEN 246 Beskrivning Skånelänga från mitten av 1800-talet - lantligt och naturskönt I utkanten av den lilla byn Hallavara, i lugn och lantlig miljö omgiven av Bjäres vackra jordbrukslandskap

Läs mer

Risavägen 4G. Län Skåne Gatuadress Risavägen 4G Kommun Lund Storlek 5 rum (4 sovrum) / 105 m² Område Genarp Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Risavägen 4G. Län Skåne Gatuadress Risavägen 4G Kommun Lund Storlek 5 rum (4 sovrum) / 105 m² Område Genarp Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Lund Storlek 5 rum (4 sovrum) / 105 m² Område Genarp Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Mysigt och lugnt område med lekplats dit barnen kan springa. Ett bekymmersfritt

Läs mer

Län Jämtland Gatuadress Bomsund 183 Kommun Ragunda Storlek 6 rum (3 sovrum) / 160 m² Område Bomsund Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Jämtland Gatuadress Bomsund 183 Kommun Ragunda Storlek 6 rum (3 sovrum) / 160 m² Område Bomsund Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Jämtland Gatuadress Kommun Ragunda Storlek 6 rum (3 sovrum) / 160 m² Område Bomsund Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Charmig och mysig by med bra gemenskap. -- Kristina Holmblad, säljare

Läs mer

Parkstaden vid Brunnsparken i Örebro. 25 nya radhus. med äganderätt

Parkstaden vid Brunnsparken i Örebro. 25 nya radhus. med äganderätt Parkstaden vid Brunnsparken i Örebro 25 nya radhus med äganderätt Parkstaden Parkstaden Parkstaden vid Brunnsparken i Örebro har sin förebild i den klassiska trädgårdsstaden. Området ca 3 km från Örebro

Läs mer

Björkliden 1B Götaland Kommun Göteborg Storlek 4 rum (2 sovrum) / 67 m² Område Kärrdalen Tillträde tidigast

Björkliden 1B Götaland Kommun Göteborg Storlek 4 rum (2 sovrum) / 67 m² Område Kärrdalen Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Göteborg Storlek 4 rum (2 sovrum) / 67 m² Område Kärrdalen Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Huset ligger på en bra och upphöjd tomt med fin utsikt i ett

Läs mer

Län Halland Typ Villa Kommun Halmstad Storlek 58 m2 Område Oskarström Tillträde tidigast enligt överenskommelse Gatuadress Fredsgatan 5

Län Halland Typ Villa Kommun Halmstad Storlek 58 m2 Område Oskarström Tillträde tidigast enligt överenskommelse Gatuadress Fredsgatan 5 Fredsgatan 5 Län Halland Typ Villa Kommun Halmstad Storlek 58 m2 Område Oskarström Tillträde tidigast enligt överenskommelse Gatuadress Fredsgatan 5 Charmig villa med stor tomt! Charmig 40-tals villa på

Läs mer

Län Örebro Gatuadress Nygatan 6 Kommun Degerfors Storlek 3 rum (2 sovrum) / 85 m² Område Degerfors Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Örebro Gatuadress Nygatan 6 Kommun Degerfors Storlek 3 rum (2 sovrum) / 85 m² Område Degerfors Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Örebro Gatuadress Kommun Degerfors Storlek 3 rum (2 sovrum) / 85 m² Område Degerfors Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugnt och barnvänligt område med fotbollsplan, skola och pulkabacke.

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Jeremiasväg 6 Kommun Kristianstad Storlek 4 rum (3 sovrum) / 124 m². Tillträde tidigast

Län Skåne Gatuadress Jeremiasväg 6 Kommun Kristianstad Storlek 4 rum (3 sovrum) / 124 m². Tillträde tidigast Län Skåne Gatuadress Kommun Kristianstad Storlek 4 rum (3 sovrum) / 124 m² Område " Gärds Köpinge Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Mycket nära till skola (F-6) och förskola i området. Ån med fiske

Läs mer

Län Västernorrland Gatuadress Nipuddsvägen 2 Kommun Sollefteå Storlek 8 rum (4 sovrum) / 230 m² Tillträde tidigast

Län Västernorrland Gatuadress Nipuddsvägen 2 Kommun Sollefteå Storlek 8 rum (4 sovrum) / 230 m² Tillträde tidigast Län Västernorrland Gatuadress Kommun Sollefteå Storlek 8 rum (4 sovrum) / 230 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Jag älskar det fantastiska läget på Nipkanten, med utsikt över hela Sollefteå,

Läs mer

MATROSSTRÄDDET SKILLINGE

MATROSSTRÄDDET SKILLINGE MATROSSTRÄDDET SKILLINGE Himmel och jord. Hav och land. Öppna fält. Solglitter över silvrigt hav. Vita segel. Hallasten och släta, badvänliga klippor. Grönskande strandängar där betesdjur håller markerna

Läs mer

LINDALLÉN 39. Lindallén 39, 269 34 Båstad. Belägen i Båstad kommun, Båstad-Östra Karup församling. Skattesats 32,55.

LINDALLÉN 39. Lindallén 39, 269 34 Båstad. Belägen i Båstad kommun, Båstad-Östra Karup församling. Skattesats 32,55. LINDALLÉN 39 Beskrivning Vacker skånelänga på västers paradgata På fashionabla västra Båstad med eftertraktad adress längs områdets paradgata ligger denna mycket tilltalande vinkelvilla i charmig skånelängastil

Läs mer

Sankt Sigfrid 305. Län Kalmar Gatuadress Sankt Sigfrid 305 Kommun Nybro Storlek 5.5 rum (3 sovrum) / 132 m² Område. Tillträde tidigast

Sankt Sigfrid 305. Län Kalmar Gatuadress Sankt Sigfrid 305 Kommun Nybro Storlek 5.5 rum (3 sovrum) / 132 m² Område. Tillträde tidigast Län Kalmar Gatuadress Kommun Nybro Storlek 5.5 rum (3 sovrum) / 132 m² Område Sankt Sigfrid Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Vi föll för den vackra tomten med den underbara utsikten över gamla

Läs mer

Degerhamn 160 kvm. smakfullt renoverad Ölandsgård med hänförande utsikt...

Degerhamn 160 kvm. smakfullt renoverad Ölandsgård med hänförande utsikt... Degerhamn 160 kvm smakfullt renoverad Ölandsgård med hänförande utsikt... Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa hem. Vi vill att

Läs mer

NYEHUSEN. Sandskog. Solgass. Havsbrus

NYEHUSEN. Sandskog. Solgass. Havsbrus NYEHUSEN Sandskog. Solgass. Havsbrus Inga måsten. De tar obönhörligen slut i höjd med landsvägen som svänger ner mot Yngsjös milslånga stränder. På sanddynerna, bland sandskogens mjuka tallar och på kullarna

Läs mer

Saleby Lindhem. Götaland Kommun Lidköping Storlek 13.0 rum / 400 m² Område Saleby Tillträde tidigast. Enligt överenskommelse.

Saleby Lindhem. Götaland Kommun Lidköping Storlek 13.0 rum / 400 m² Område Saleby Tillträde tidigast. Enligt överenskommelse. Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Lidköping Storlek 13.0 rum / 400 m² Område Saleby Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 5 Beskrivning Med ett härligt lantligt läge

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Långgatan 35 Kommun Simrishamn Storlek 6 rum (4 sovrum) / 96 m² Område Skillinge Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Långgatan 35 Kommun Simrishamn Storlek 6 rum (4 sovrum) / 96 m² Område Skillinge Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Simrishamn Storlek 6 rum (4 sovrum) / 96 m² Område Skillinge Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Det är ett lättskött och fräscht hus inrett i ljusa färger som passar

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Järseke 3263

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Järseke 3263 Län Skåne Gatuadress Kommun Hässleholm Storlek 3 rum (1 sovrum) / 56 m² Område Vinslöv Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Jag älskar trädgården med de olika uteplatserna där man kan sitta och

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Dalsängsvägen 222

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Dalsängsvägen 222 Län Gävleborg Gatuadress Kommun Sandviken Storlek 6 rum (4 sovrum) / 160 m² Område Jäderfors Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Mysig och välhållen gård med lantligt läge bara 15 minuter från

Läs mer

VON GEGERFELTS VÄG 11

VON GEGERFELTS VÄG 11 VON GEGERFELTS VÄG 11 Beskrivning Stilfullt, fräscht och modernt i centrala Torekov Välkommen till detta renoverade, fräscha och moderna boende i det mindre formatet. Lätt att öppna upp/stänga om du utnyttjar

Läs mer

Kommun Lerum Storlek 6 rum (4 sovrum) / 127 m² Tillträde tidigast

Kommun Lerum Storlek 6 rum (4 sovrum) / 127 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Lerum Storlek 6 rum (4 sovrum) / 127 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Det bästa med huset är att det är så "människovänligt". Det finns gott om plats

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Vikensvägen 63 B Kommun Vellinge Storlek 6 rum (4 sovrum) / 172 m² Område Ljunghusen Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Vikensvägen 63 B Kommun Vellinge Storlek 6 rum (4 sovrum) / 172 m² Område Ljunghusen Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Vellinge Storlek 6 rum (4 sovrum) / 172 m² Område Ljunghusen Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugnt och trivsamt läge ca 300 m från havet! -- Björn Ohlsson, säljare

Läs mer

Naturskönt belägen villa - fd. skola

Naturskönt belägen villa - fd. skola Objektbeskrivning Naturskönt belägen villa - fd. skola Höla 270, Åre, Hallen Boarea: 230 m 2 (biarea 170 m 2 ) Tomtarea: 5 700 m 2 Utgångspris: 695 000 kr Budgivning e-bud: Ange objektnr. 614. Använd länken

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Köpmansgatan 34 Kommun Bjuv Storlek 3 rum (2 sovrum) / 80 m² Område Ekeby Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Köpmansgatan 34 Kommun Bjuv Storlek 3 rum (2 sovrum) / 80 m² Område Ekeby Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Bjuv Storlek 3 rum (2 sovrum) / 80 m² Område Ekeby Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Perfekt och centralt läge. Härligt med trädgården på baksidan mot stor gröning.

Läs mer

Län Jämtland Gatuadress Gränsgatan 18 Kommun Bräcke Storlek 5 rum (4 sovrum) / 124 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Jämtland Gatuadress Gränsgatan 18 Kommun Bräcke Storlek 5 rum (4 sovrum) / 124 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Jämtland Gatuadress Kommun Bräcke Storlek 5 rum (4 sovrum) / 124 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Huset har ett bra läge och en stor härlig altan! -- Bodil Rooth, säljare www.hemverket.se

Läs mer

Såväl Östermalmssalen som Gibraltarsalen kan lätt omvandlas till kontorslandskap, butiksyta eller tillverkningslokal.

Såväl Östermalmssalen som Gibraltarsalen kan lätt omvandlas till kontorslandskap, butiksyta eller tillverkningslokal. OBJEKTSBESKRIVNING På ett centralt läge i Tingsryd ligger det Berggrenska gjuteriet, denna smakfullt och genomgående renoverade byggnad. En gång i tiden var det en smutsig och mörk industribyggnad där

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Lindängsvägen 19

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Lindängsvägen 19 Län Örebro Gatuadress Kommun Askersund Storlek 6 rum (3 sovrum) / 79 m² Område Zinkgruvan Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 19 Huset på ligger i ett alldeles sagolikt

Läs mer

Högestad Station. i Fyledalen

Högestad Station. i Fyledalen Högestad Station i Fyledalen Längst ner i Skånes frodiga landskap, strax innan de böljande kullarna breder ut sig till strandängar mot det öppna havet ligger Fyledalen som en grönskande lövskogsidyll.

Läs mer

Södra Tvillingvägen 8

Södra Tvillingvägen 8 Län Dalarna Gatuadress Kommun Säter Storlek 6 rum (5 sovrum) / 131 m² Område Nämnsbo Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Rymligt boende för stor familj. Billig driftkostnad med bergvärme. -- Josephine

Läs mer

Län Västmanland Typ Villa Kommun Skinnskatteberg Storlek 117 m2 Område Kolsva Tillträde tidigast Gatuadress Spaboda 6

Län Västmanland Typ Villa Kommun Skinnskatteberg Storlek 117 m2 Område Kolsva Tillträde tidigast Gatuadress Spaboda 6 Spaboda 6 Län Västmanland Typ Villa Kommun Skinnskatteberg Storlek 117 m2 Område Kolsva Tillträde tidigast Gatuadress Spaboda 6 Lantligt läge! Fastighet med lantligt och lugnt läge. Stor tomt med utsikt

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Gryttinge 1218 Kommun Svalöv Storlek 2 rum (1 sovrum) / 54 m² Område Gryttinge Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Gryttinge 1218 Kommun Svalöv Storlek 2 rum (1 sovrum) / 54 m² Område Gryttinge Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Svalöv Storlek 2 rum (1 sovrum) / 54 m² Område Gryttinge Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Detta är ett billigt boende med bekvämt köravstånd till både Eslöv och Landskrona.

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Skandiagatan 3

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Skandiagatan 3 Län Skåne Gatuadress Kommun Östra Göinge Storlek 3 rum (2 sovrum) / 94 m² Område Knislinge Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Tomten är kanon, insynsskyddad och lummig på sommaren. Huset är billigt

Läs mer

TEXT ULRIKA LINDGREN FOTO MIKAEL DAMKIER. KÖKET ÄR HEMMETS HJÄRTA. Familjen gillar att laga mat och önskade en rejäl köksö att samlas kring.

TEXT ULRIKA LINDGREN FOTO MIKAEL DAMKIER. KÖKET ÄR HEMMETS HJÄRTA. Familjen gillar att laga mat och önskade en rejäl köksö att samlas kring. Magi MAGI VID SJÖN HEMMA HOS vid sjön Mathias och Christina hade länge drömt om att bygga ett riktigt magiskt hus, med alla de där detaljerna och funktionerna som de längtat efter. Och de visste redan

Läs mer

På Vitemölla fiskeläge... doftar det av hav och sand och tång.

På Vitemölla fiskeläge... doftar det av hav och sand och tång. Vitemölla fiskeläge På Vitemölla fiskeläge... doftar det av hav och sand och tång. Det doftar solmättad hed och backtimjan och trift. Det doftar linolja och trätjära och såpskurade trägolv. Det doftar

Läs mer

Län Dalarna Gatuadress Sörnäsgården Sörnäs 105 Kommun Malung Storlek 11 rum (9 sovrum) / 237 m² Område Malung - Sälen. Tillträde tidigast

Län Dalarna Gatuadress Sörnäsgården Sörnäs 105 Kommun Malung Storlek 11 rum (9 sovrum) / 237 m² Område Malung - Sälen. Tillträde tidigast Län Dalarna Gatuadress Kommun Malung Storlek 11 rum (9 sovrum) / 237 m² Område Malung - Sälen Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Stort hus att bo i med annex som har 2 st uthyrningslägenheter.

Läs mer

Västra Storgatan 5. Län Skåne Gatuadress Västra Storgatan 5 Kommun Åstorp Storlek 3.0 rum (2 sovrum) / 49 m² Område. Tillträde tidigast

Västra Storgatan 5. Län Skåne Gatuadress Västra Storgatan 5 Kommun Åstorp Storlek 3.0 rum (2 sovrum) / 49 m² Område. Tillträde tidigast Län Skåne Gatuadress Kommun Åstorp Storlek 3.0 rum (2 sovrum) / 49 m² Område Kvidinge centralt Tillträde tidigast 2012-03-08 www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Bottenvåningen: Rymligt kök med plats

Läs mer

Västra Gatuadress Dalabäcken 135 Götaland Kommun Ale Storlek 4 rum (3 sovrum) / 120 m² Område Nödinge/Nol Tillträde tidigast

Västra Gatuadress Dalabäcken 135 Götaland Kommun Ale Storlek 4 rum (3 sovrum) / 120 m² Område Nödinge/Nol Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Ale Storlek 4 rum (3 sovrum) / 120 m² Område Nödinge/Nol Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugnt och ostört läge, med gott om plats för barnfamiljen och/eller

Läs mer

Lövsättravägen 45. Lövsättravägen 45. www.hemverket.se - Sida 1 av 14

Lövsättravägen 45. Lövsättravägen 45. www.hemverket.se - Sida 1 av 14 Län Stockholm Gatuadress Kommun Österåker Storlek 2 rum (1 sovrum) / 38 m² Område Lövsättra Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugnt och tyst läge. Nära till Åkersberga Centrum. Ca 1 km till busshållplats.

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Villavägen 26

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Villavägen 26 Län Dalarna Gatuadress Kommun Leksand Storlek 4.0 rum (2 sovrum) / 71 m² Område Holsåkern Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Mysigt och lättskött hus beläget

Läs mer

Berga 230 kvm. Ett vacker J.Fred Olson-hus invid Kalmarsund. Oslagbart!

Berga 230 kvm. Ett vacker J.Fred Olson-hus invid Kalmarsund. Oslagbart! Berga 230 kvm Ett vacker J.Fred Olson-hus invid Kalmarsund. Oslagbart! Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa hem. Vi vill att du

Läs mer

Län Blekinge Gatuadress Ekegårdsvägen 3 Kommun Karlskrona Storlek 6 rum (2 sovrum) / 128 m² Område Rödeby Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Blekinge Gatuadress Ekegårdsvägen 3 Kommun Karlskrona Storlek 6 rum (2 sovrum) / 128 m² Område Rödeby Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Blekinge Gatuadress Kommun Karlskrona Storlek 6 rum (2 sovrum) / 128 m² Område Rödeby Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Nära till förskola, skola (F-9) och affärer- och serviceinrättningar.

Läs mer

Län Halland Typ Fritidshus Kommun Laholm Område Laholm Tillträde tidigast

Län Halland Typ Fritidshus Kommun Laholm Område Laholm Tillträde tidigast Stäme Kassabygget 23 Län Halland Typ Fritidshus Kommun Laholm Område Laholm Tillträde tidigast Storlek enligt överenskommelse 60 m2 Gatuadress Stäme Kassabygget 23 Unik fastighet på idylliskt läge! Charmigt

Läs mer

Län Skåne Typ Villa Kommun Osby Område Hökön Tillträde tidigast

Län Skåne Typ Villa Kommun Osby Område Hökön Tillträde tidigast Fjärkulla 1066 Län Skåne Typ Villa Kommun Osby Område Hökön Tillträde tidigast Storlek enligt överenskommelse 114 m2 Gatuadress Fjärkulla 1066 Fastighet med möjligheter! Nu har ni möjlighet att förvärva

Läs mer

Farstorps-Tågarp 1437

Farstorps-Tågarp 1437 Län Skåne Gatuadress Kommun Hässleholm Storlek 4.0 rum (1 sovrum) / 100 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Det finns två ingångar, den gamla från 1929

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Lindövägen 6C

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Lindövägen 6C Län Kalmar Gatuadress Kommun Kalmar Storlek 4 rum (3 sovrum) / 140 m² Område Lindö Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Området känns tryggt och bra med närhet till både centrum, skola och grönområden.

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Solhagegatan 43 Kommun Malmö Storlek 4 rum (3 sovrum) / 128 m² Område Husie Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Solhagegatan 43 Kommun Malmö Storlek 4 rum (3 sovrum) / 128 m² Område Husie Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 4 rum (3 sovrum) / 128 m² Område Husie Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Underbart hörnläge och tomt där man har en vacker park som granne. Stensatt

Läs mer

handmade houses RÖRUMS KYRKBY - 1 -

handmade houses RÖRUMS KYRKBY - 1 - handmade houses RÖRUMS KYRKBY - 1 - Att leva nära naturen, mitt i det mjukt böljande landskap som är Österlens själ. Att kunna bo i ett hus vars estetik är allt det vi förväntar oss av en genuin skånelänga.

Läs mer

Västra Gatuadress Drottninggatan 3 Götaland Kommun Töreboda Storlek 5 rum (3 sovrum) / 170 m² Tillträde tidigast

Västra Gatuadress Drottninggatan 3 Götaland Kommun Töreboda Storlek 5 rum (3 sovrum) / 170 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Töreboda Storlek 5 rum (3 sovrum) / 170 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Ett unikt hus med plats för många! Aktiv Bed & Breakfast samt en aktiv butikslokal

Läs mer

Län Jönköping Gatuadress Vetlanda-Perstorp 3 Kommun Vetlanda Storlek 5 rum (3 sovrum) / 144 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Jönköping Gatuadress Vetlanda-Perstorp 3 Kommun Vetlanda Storlek 5 rum (3 sovrum) / 144 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Jönköping Gatuadress Kommun Vetlanda Storlek 5 rum (3 sovrum) / 144 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " En bostad med fantastiskt naturskönt läge med härligt ljust kök som har blivit husets

Läs mer