Ergonomiska lyftvagnar som skräddarsys efter ert behov! Lift&Drive TM-familjen

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Ergonomiska lyftvagnar som skräddarsys efter ert behov! Lift&Drive TM-familjen"

Transkript

1 Ergonomiska lyftvagnar som skräddarsys efter ert behov! Lift&Drive TM-familjen

2 Lift&Drive TM Fördelar Sedan 1989 har Lift&Drive skapat bättre arbetsmiljö samtidigt som den minskat antalet sjukskrivningar på grund av arbets- och förslitningsskador. Du lyfter lättare samtidigt som du skonar din kropp. Vagnarna konstruerar och tillverkar vi själva i olika storlekar, utförande och modeller. De olika modellerna erbjuder många olika möjligheter till kundanpassningar, vilket garanterar att ni får en vagn som passar just ert behov. Lift&Drive är batteridrivna och kräver väldigt lite underhåll. Säkerhet För maximal säkerhet har alla Lift&Drivevagnar en inbyggd frikopplingsfunktion som fungerar som ett kläm- och tippskydd, vilket automatiskt frikopplar vid sänkning av lasten om det stöter på ett hinder. Pelaren har skruvdrift vilket gör dem pålitliga och tåliga för många års andvändning. Ergonomi och ekonomi går hand i hand, att tänka ergonomisk är att tänka ekonomiskt.

3 Vilken vagn i syskonskaran passar dig? P IE E Professional Industrial Eco Eco Störst, stabilast, starkast och de mest flexibla i familjen. Vagnarna är moduluppbyggda och byggs ihop helt efter dina önskemål. Klarar lyft upp till 325 kg. Mellanbarn är duktiga på att kompromissa. IE-vagnarna är våra mellan i familjen. En fantastisk kompromiss mellan de starka P-vagnarna och nätta E-vagnarna. Väldigt stabila med det helsvetsade chassit och ändå nästan lika nätta som E-vagnarna. Lyfter det mesta med en vikt på max 90 kg. E-vagnarna är minstingarna i familjen, som minst blir man ofta charmig och äventyrlig. E-vagnarna är äventyrliga och har gått sina egna vägar, finns tack vare detta i bransch anpassade vagnar för apotek, storkök och arkiv. Finns även i standardutförande. Charmiga, nätta vagnar som trots låg egenvikt klarar vikter upp till 90 kg. Samtliga lyftvagnar i alla serier har inbyggd frikopplingsfunktion för att undvika kläm- och tipprisk. Finns i lackat respektive rostfritt utförande. Lift&Drive TM P Lift&Drive TM IE Lift&Drive TM E

4 P - Professional Skräddarsys för ditt användningsområde och dina lokaler.

5 Lift&Drive TM P Professional P - Professional Den helt modulära vagnen i vår familj Ett unikt modulkoncept ligger till grund för våra P-vagnar, vilket ger er och oss så gott som obegränsade möjligheter att bygga ihop en lyftvagn anpassad helt till ert behov. Många olika chassityper Vi erbjuder variabla bredder, höjder och längder på chassit samt även specialtillverkade chassin. Välj lastkapacitet Anpassa din Lift&Drive för att möta dina hanteringskrav i dina lokaler. Lastkapaciteter 90 kg, 130 kg, 175 kg, 225 kg eller 325 kg. Allt detta med det bästa förhållandet mellan egenvikt och lastvikt. Verktyg Vi har ett stort antal standardverktyg som lastplan, gafflar, kontroll- och räknevåg samt Squeeze&Turn (vårt klämverktyg som klämmer runt godset samt lyfter och vrider) vi har även vår pneumatiska expander Expand&Turn (för rullhantering där man lyfter/ vrider i kärnan). Vi tillverkar utöver detta även många kundspecifika verktyg. 3-stegsbroms Utöver centralbromsen är P-vagnarna även utrustade med riktningslås på bakhjulen. Variabla lyfthöjder Lyftpelarna kan fås i olika standardhöjder, de kan även specialtillverkas för att ge den exakta önskade lyfthöjden. Som alternativ finns även en teleskopisk lyftpelare tillgänglig för att dubbla lyfthöjden. Olika hjul För att på bästa sätt anpassa vagnen till arbetsplatsens behov har vi olika hjul i olika storlekar och material.

6 P - Professional Tillbehör - några av våra verktyg. Flak Flak med två kantrullar. Flak med tre kantrullar. Rullflak med sidomatning och låsning. Rullflak med frontmatning och låsning. Flak med inbyggd Våg. Rullspjut V-Block Lyftgaffel Multigaffel Squeeze&Turn Expand&Turn Vrid för plastbackar Tipp Individuellt gripdon. Uppfällbar stege. nyhet! Vridmodul Teleskopmast Dubbelmast Steglös manöverdosa En av våra styrkor är att vi även utvecklar och tillverkar tillbehör helt efter dina önskningar.

7 Referenser P - Professional Arla Foods - Götene Mejeri Götene Mejeri är en flitig användare av Pronomic lyfthjälpmedel. Denna gång behövdes en lösning för att klara lyft av rullar på 75 kg. Valet blev en Lift&Drive 175P med Sqeeze&Turn. Pronomic hade ett mycket bra alternativ med kläm- och vridfunktion som kunde klara så pass stora rullar som vi hanterar dagligen. Centralbromsen och riktningslåsningen på bakhjulen var också något vi tyckte underlättade hanteringen av vagnen väldigt bra. Jonas Björkdahl, Tekniker, Arla Foods Götene Mejeri SIA Glass AB I den nya lokalen uppstod behovet av att kunna lyfta högt i rätt arbetshöjd för operatörerna. Lösningen blev bl a en skräddarsydd Lift&Drive 130P för att lyfta kartonger på hög höjd till en tratt i produktionen. Pronomics lösning passade perfekt till detta ändamål då lyftvagnen 130P lyfter högre än de flesta på marknaden och har en hög lyfthastighet! Gert-Ove Jansson, Underhållsansvarig, SIA Glass AB Orkla Foods Sverige (ABBA Seafood) Lyft av rullar 70 kg. Dessa skall även vändas och sättas på axel som sitter högt upp i maskinen. Pronomics lyfthjälpmedel, Lift&Drive med Expand&Turn, fungerar mycket bra i hanteringen av våra rullar. De kunde kundanpassa såväl masthöjd som bredd på lyftvagnen. Vi fick snabbt ett besök som sedan följdes upp av offert samt utlåning av testvagn. Hela processen var effektiv och lyftvagnen underlättar vår vardag! Erika Hassellöv, Produktionsledare, Orkla Foods Sverige (Abba Seafood).

8 IE - Industrial ECO Lift&Drive TM IE Industri Eco Familjemedlemmarna som är anpassad för att klara de lite tuffare kraven. Det är stabila, lättmanövrerade vagnar med en låg egenvikt, som kan utrustas med ett antal olika tillval. Helsvetsat chassi Detta chassi är gediget byggt för att klara de tuffa kraven i bl.a industrimiljöer. Välj standardhjul, eller små hjul för att få vagnen lågbyggd. Lastkapacitet Klarar vikter upp till 90 kg. Verktyg Specifikt för IE-vagnarna är de skräddarsydda gafflarna till standardpris du väljer om det skall vara runda, platta eller rektangulära rör och vilken längd och bredd dom skall ha. Vi har även ett stort antal standardverktyg såsom lastflak, flak med kantrullar, rullflak, rullspjut och lyftgafflar etc. Fotbroms Pedalaktiverad rullbroms på bakhjulen. Variabla lyfthöjder Lyftpelarna finns tillgängliga i tre standardhöjder men kan även tillverkas enligt önskemål för er specifika applikation. IE-vagnarna gör arbetet ergonomiskt och säkert i ett stort antal branscher över hela världen.

9 IE -Industrial ECO

10 IE - Industrial ECO Tillbehör - IE-vagnarna erbjuder en rad olika standardverktyg, vilket gör vagnen väldigt flexibel till ett mycket bra pris. Flak Flakskydd Flak med kantrullar Flak med V-block. Rullflak med frontmatning och låsning. Rullflak med sidomatning och låsning. Rullspjut Uppfällbar stege. För mer information kontakta din säljare. Laddhållare 2/4-knapps fjärrkontroll. Expand&Turn Light. Standardgafflar i önskat mått Välj rektangulära, runda eller plattjärns-rör och ange längd och bredd mellan 50 mm-500 mm. Vi tillverkar sedan en skräddarsydd gaffel. Specialanpassat till standardpris

11 Referenser IE - Industrial ECO Aros Electronics AB Lyft av elektronikdetaljer till och från höga hyllor. ESD-krav på lyftvagnen. Stege krävdes för att operatören skall nå objekten. Pronomic har många höjder på sina master, dessutom stege. De kunde tillgodose vårt behov till ett rimligt pris. Vi fick snabbt ett besök från säljare och kort därefter även låna en vagn för test, vilket gjorde oss trygga i vårt köp av deras Lift&Drive. Pronomic är tillmötesgående, agerar snabbt och har mycket god kvalitét på sina lyftvagnar. Albin Oscarsson, Lagerchef, Aros Electronics AB Coop Daglivs Vagnen finns i vårt bageri där den bl.a lyfter mjöl- och sockersäckar men även backar, kartonger, plåtar och dylikt. Sedan vi börjat använda Pronomics lyftvagn så känner vi oss piggare i våra ryggar och axlar. Den fungerar utmärkt för oss att lyfta mjöl, socker och diverse bakingredienser. Vi rekommendera att använda lyftvagnar från Pronomic! Linda Kosterhed, Konditorchef, Coop Daglivs Järfälla Bibliotek Lyfter böcker i backarna, fylld väger varje back ca 30 kg, tar 3 st backar åt gången. Backarna hämtas från golvnivå på ett ställe och körs sedan in i biblioteket, till en returstation. Lyfter upp backarna till en bra arbetshöjd och plockar ur böckerna. Lyftvagnen är en mycket bra och stabil kollega. Hjälper oss varje dag vid hanteringen av alla våra böcker som kommer i retur, ca 1000 st. Nu kan vi jobba i bra arbetshöjd och slipper onödiga lyft, böj och vridmoment. Birgitta Vinnå, Bibliotekschef, Järfälla Bibliotek

12 E - ECO använder våra produkter för att få ökad effektivitet och säkerhet.

13 E - ECO Lift&Drive TM E ECO Ekonomi Vår nätta och charmiga minsting med många utseenden 70E och 90E är våra lätta och smidiga lyftvagnar dessa finns som standardvagnar men även specialanpassade till bl a apotek, kök och arkiv. Chassit Är endast 435 mm brett, vilket gör den väldigt smidig och lättmanövrerad. Olika hjulstorlekar För att på bästa sätt anpassa vagnen till din arbetsplats, välj mellan standard eller lågbyggda hjul. Verktyg Vi har ett stort antal standardverktyg och lyftgafflar men till E-vagnarna har vi tagit fram specialverktyg till b.la apotek, kök och arkiv. Lastkapaciteter Vagnarna klarar vikter upp till 70 kg respektive 90 kg. Lyftpelare Det finns fyra olika standardhöjder på pelaren att välja på. Fotbroms Pedalaktiverad rullbroms på bakhjulen.

14 E - ECO Tillbehör - några av våra verktyg. Flak Flakskydd Flak med kantrullar Flak med urtag Kantingaffel Flak med V-block. Rullspjut Dubbelflak Gaffel för backar med nedfällbar flakskiva. Förvaringshylla Soppåsehållare, dubbel. Soppåsehållare, enkel. Skrivpulpet Laddhållare Uppfällbar stege. Manöverdosa För mer information vänligen kontakta din säljare. Backhållare

15 Referenser E - ECO Norma Precision AB Tillverkar finkalibrig ammunition för jakt och skytte, ca 60 miljoner hylsor och ca 35 miljoner patroner, i 110 olika kalibrar. En stor produktion med många olika maskiner och mycket flytt och lyft av hylsor, blykärnor och projektiler. Att vi har köpt fler än 30 st vagnar talar väl sitt tydliga språk, vi är nöjda! Vagnarna har på flera ställen i vår produktion ersatt transportband. Vagnarna hjälper oss mycket med lyft och transporter och gör vårt jobb mer ergonomiskt, enklare och mycket flexiblare. Patrik Olsson, Produktionstekniker, Norma Precision AB Direkt Chark AB Används för byten av rullar i förpackningsmaskin. Rullarna väger ca 40 kg. Pronomic lyftvagnar gör att vår personal slipper lyft av tunga rullar. Vagnarna är väldigt smidiga att köra. Pronomic var ute hos oss och tog mått och tittade över vilka begränsningar som fanns på våra maskiner och lokaler. Därefter fick vi dessutom låna en lyftvagn för tester vilket gjorde att vi kände sig säkrare i vår investering. Vi valde rostfria vagnar från Pronomic och är mycket nöjda med dessa! Christian Dokakis, Avdelningschef, Direkt Chark AB Kungliga biblioteket Vagnen användes i Kungliga bibliotekets serverhall vid lyft av servrar som skall bytas ut eller som skall på service. Serverlyften har blivit ett lyft för hela hallen! Mikko Yletyinen, IT-avdelningen, Kungliga biblioteket

16 PRONOMIC AB Box Sollentuna Tel: pronomic.se 2016 Pronomic AB Alla rättigheter är reserverade för Pronomic. All information i denna broschyr stämmer vid tryckningstillfället. Pronomic förbehåller sig rätten att ändra produktinformation utan föregående meddelande. Lift&Drive Familjen - SE

NYHET! Lift&Drive-familjen. Vi skräddarsyr lyftvagnar för ditt användningsområde.

NYHET! Lift&Drive-familjen. Vi skräddarsyr lyftvagnar för ditt användningsområde. NYHET! Lift&Drive-familjen Vi skräddarsyr lyftvagnar för ditt användningsområde. Lift&Drive Fördelar Sedan 1989 har Lift&Drive skapat bättre arbetsmiljö samtidigt som den minskat antalet sjukskrivningar

Läs mer

Ergofokus. L &d. L Y F T V A G N A R för alla branscher. www.ergofokus.se S T O R K Ö K O C H I N D U S T R I. Ergonomics in focus since 2001

Ergofokus. L &d. L Y F T V A G N A R för alla branscher. www.ergofokus.se S T O R K Ö K O C H I N D U S T R I. Ergonomics in focus since 2001 L &d Ergofokus Ergonomics in focus since 2001 Sara Ljunggren VD L Y F T V A G N A R för alla branscher www.ergofokus.se S T O R K Ö K O C H I N D U S T R I Ljunggren & daughters AB Backes väg 3 784 54

Läs mer

Newton. Lyftvagn Newton 50 M

Newton. Lyftvagn Newton 50 M Newton molico produktkatalog - 2013 49 Newton är en Svensk, gedigen lyftvagn med läcker design. Endast det säkraste och enklaste arbetssättet är acceptabelt, vilket garanterar ett smidigt och effektivt

Läs mer

Flexibel och mobil med många möjligheter! MobiCrane TM. och MobiArm TM

Flexibel och mobil med många möjligheter! MobiCrane TM. och MobiArm TM Flexibel och mobil med många möjligheter! MobiCrane TM och MobiArm TM MobiCrane TM flexibla och mycket enkla att flytta och MobiArm TM Fördelar MobiCrane och MobiArm skapar en bättre arbetsmiljö. Du lyfter

Läs mer

newtonfamiljen, från 250 ned till 50 kg

newtonfamiljen, från 250 ned till 50 kg När idéer lyfter! newtonfamiljen, från 250 ned till 50 kg Ett lyft för de anställda som lyfter resultatet för företaget Ekvationen är enkel... Mer blir gjort på kortare tid, med mindre ansträngning. +

Läs mer

SERIE 20. lättmanövrerade lättrullade Max last 300 kg

SERIE 20. lättmanövrerade lättrullade Max last 300 kg SERIE 20 lättmanövrerade lättrullade Max last 300 kg PLOCKVAGNAR Plockvagn med stege, skrivpulpet och pennfack underlättar arbetet med in- och utplockning av varor på lagret. TV~1fasta hjul, 200x50 mm,

Läs mer

Protema. Hur skall Du välja?

Protema. Hur skall Du välja? Protema Protema Hur skall Du välja? Protema lyftvagnar har sålts i många år till företag i vitt skilda branscher och över stora delar av världen. Vi har stött på de flesta hanteringsproblemen och kan därför

Läs mer

Ergonomiska lyft Exempel på populära lyftlösningar inom läkemedelsindustrin och övrig tillverkande industri

Ergonomiska lyft Exempel på populära lyftlösningar inom läkemedelsindustrin och övrig tillverkande industri Ergonomiska lyft Exempel på populära lyftlösningar inom läkemedelsindustrin och övrig tillverkande industri VacuMyggan & Protema www.tawi.se Ergonomiska lyft inom läkemedelsindustrin Projekten som presenteras

Läs mer

LYFTA MED FLEXICRANE. Klicka på Play för att se video på youtube.com/liftsall!

LYFTA MED FLEXICRANE. Klicka på Play för att se video på youtube.com/liftsall! Klicka på Play för att se video på youtube.com/liftsall! LYFTA MED FLEXICRANE Lifts All AB är en av de världsledande tillverkarna av lyftverktyg. Vårt omfattande produktsortiment förser industrier världen

Läs mer

FRÅN IDÉ TILL FÄRDIG KARTONG

FRÅN IDÉ TILL FÄRDIG KARTONG IDÉSIDOR - PACKSTATIONER/KARTONVIKARE M.M. Handfixturer FRÅN IDÉ TILL FÄRDIG KARTONG enkelt...ring Bloms! f ö r arbetsplatsfö rslag ring Bloms 033-15 70 75 19 IDÉSIDOR PACKSTATIONER, KARTONGVIKARE M.M.

Läs mer

TRANSPORTVAGNAR TRANSPORTVAGNAR. Grundutförande

TRANSPORTVAGNAR TRANSPORTVAGNAR. Grundutförande TRANSPORTVAGNAR TRANSPORTVAGNAR Kraftiga vagnar i absolut högsta kvalitet. Väl anpassade för tung och frekvent hantering av gods inom industri, lager, butik mm. Flexibel, välj utformning efter eget behov.

Läs mer

LYFTA MED FLEXICRANE. Klicka på play för att se film på youtube.com/liftsall!

LYFTA MED FLEXICRANE. Klicka på play för att se film på youtube.com/liftsall! Klicka på play för att se film på youtube.com/liftsall! LYFTA MED FLEXICRANE Lifts All AB är en av de världsledande tillverkarna av lyftverktyg. Vårt omfattande produktsortiment förser industrier världen

Läs mer

LYFT MED VIKARMS- KRANEN FLEXICRANE

LYFT MED VIKARMS- KRANEN FLEXICRANE Klicka på play för att se film på youtube.com/liftsall! LYFT MED VIKARMS- KRANEN FLEXICRANE Lifts All AB är en av de världsledande tillverkarna av lyftverktyg. Vårt omfattande produktsortiment förser industrier

Läs mer

Ocean - Mobila hygienstolar

Ocean - Mobila hygienstolar Ocean 2, Ocean 2 XL, Ocean Vip, Ocean Vip XL, Ocean ual Vip, Ocean -Vip Ocean-serien, det rostfria valet! Ocean hygienstolar erbjuder rätt modell för varje behov. Serien har olika modeller av mobila hygienstolar

Läs mer

IDÉSIDOR ARBETSBORD/PACKSTATIONER

IDÉSIDOR ARBETSBORD/PACKSTATIONER 7 IDÉSIDOR ARBETSBORD/PACKSTATIONER Bloms tillverkar arbetsbord i alla tänkbara storlekar och former anpassat efter kundens önskemål. Vi har ett mycket stort standard sortiment, men skulle det inte räcka

Läs mer

CR80 den vattentäta lyften

CR80 den vattentäta lyften Protema CR80 CR80 den vattentäta lyften Den rostfria elektriska lyftvagnen CleanRoom 80 tillverkas av TAWI och är utvecklad för att uppnå de höga hygieniska kraven som ställs inom livsmedelstillverkning,

Läs mer

Koncept. Movomech skivhantering

Koncept. Movomech skivhantering Koncept Movomech skivhantering Ergonomisk skivhantering Bakgrund Hantering av skivor är ett av de vanligast förekommande lyft som dagligen utförs på våra arbetsplatser. Planglas, plåtar, dörrar och spänskivor

Läs mer

LYFTHJÄLPMEDEL FÖR SÄCKAR

LYFTHJÄLPMEDEL FÖR SÄCKAR LYFTHJÄLPMEDEL FÖR SÄCKAR Lifts All AB är en av de världsledande tillverkarna av lyftverktyg. Vårt omfattande produktsortiment förser industrier världen över med skräddarsydda ergonomiska lösningar. Vi

Läs mer

Säker rullhantering. Välkommen att ta del av våra koncept för säker och ergonomisk rullhantering!

Säker rullhantering. Välkommen att ta del av våra koncept för säker och ergonomisk rullhantering! Koncept Säker rullhantering Fördelar Movomech tillhandahåller ett brett utbud av lösningar för rullhantering, anpassade för en mängd olika branscher och hanteringssituationer. De olika installationskombinationerna

Läs mer

MODULSTOLEN REAL 9000

MODULSTOLEN REAL 9000 MODULSTOLEN REAL 9000 Artikelnr: 803336 Mercado 0811 Giltig från 960601 REAL 9000 - Den svenska kvalitetsstolen ett system där behoven bestämmer utförandet När benen är svaga behöver man en stol både

Läs mer

Ideen bewegen mehr PRODUKTÖVERSIKT REHABTEKNIK TRANSPORTTEKNIK MEDICINTEKNIK

Ideen bewegen mehr PRODUKTÖVERSIKT REHABTEKNIK TRANSPORTTEKNIK MEDICINTEKNIK Ideen bewegen mehr > PRODUKTÖVERSIKT REHABTEKNIK TRANSPORTTEKNIK MEDICINTEKNIK AAT Alber Antriebstechnik GmbH Ehestetter Weg 11 D-72458 Albstadt Tfn.: 0049 74 31.12 95-0 Fax: 12 95-35 www.aat-online.de

Läs mer

Hydraulik. När du behöver superkrafter

Hydraulik. När du behöver superkrafter Hydraulik När du behöver superkrafter En stor stark familj Vårt breda program för högtryckshydraulik förser dig snabbt och enkelt med enorma krafter, genialiskt förpackade i utrymmessnåla och lätthanterade

Läs mer

Avstånd mellan ben E Egenvikt kg 2 3,5 4,5 5 5,4 9

Avstånd mellan ben E Egenvikt kg 2 3,5 4,5 5 5,4 9 PALLBOCKAR PALLBOCKAR / AXEL Artnr 57770 57771 57772 57773 57774 57775 Benämning SN15A SN15B SN30 SN50 SN80A SN80B Kraftiga och stabila Axel / pallbockar med 8 styck lyfthöjds positioner. Lämpliga för

Läs mer

Med Hovmand ingår bra arbetsställningar naturligt i arbetet!

Med Hovmand ingår bra arbetsställningar naturligt i arbetet! Ergonomi Med Hovmand ingår bra arbetsställningar naturligt i arbetet! Hovmand lyftvagn lyfter, flyttar och vrider avlastar kroppen och förebygger förslitningsskador. Att effektiviteten samtidigt ökas är

Läs mer

Störst på teleskopiska arbetsredskap. Världens smartaste stegar

Störst på teleskopiska arbetsredskap. Världens smartaste stegar Störst på teleskopiska arbetsredskap Världens smartaste stegar 2007 En dum stege är bara lång. Alla kan göra en lång stege. Vi tror du har större nytta av en liten. Alla kan göra en lång stege. Vi tror

Läs mer

Locomote. Robust radiostyrning för lok. Robust svensk design sedan 1918

Locomote. Robust radiostyrning för lok. Robust svensk design sedan 1918 Locomote Robust radiostyrning för lok Robust svensk design sedan 1918 Innehåll inledning... 4 LOCOMOTE 90... 6 Sändare Mottagare LOCOMOTE 100... 10 Sändare Mottagare BÄRANORDNINGAR OCH TILLBEHÖR... 15

Läs mer

BREDDGRAD 64 RIKTIG FRIHET

BREDDGRAD 64 RIKTIG FRIHET BREDDGRAD 64 Långa vintrar med mycket snö och minusgrader. Milsvida skogar och stora öppna ängar med bergen i bakgrunden. Vi är på breddgrad 64, vi är i Norrland. Här har vi funnits och byggt Sveriges

Läs mer

Jag är precis som du. Kanske lite äldre, kanske inte så smidig. Benen är långsamma, men jag är snabb i tanken. Har en karriär, eller har i alla fall

Jag är precis som du. Kanske lite äldre, kanske inte så smidig. Benen är långsamma, men jag är snabb i tanken. Har en karriär, eller har i alla fall 1 Rollatorer Jag är precis som du. Kanske lite äldre, kanske inte så smidig. Benen är långsamma, men jag är snabb i tanken. Har en karriär, eller har i alla fall haft en. Men jag slår inte av på takten.

Läs mer

Industrial Productive Ergonomics PRODUKTÖVERSIKT 2011:1.

Industrial Productive Ergonomics PRODUKTÖVERSIKT 2011:1. Industrial Productive Ergonomics PRODUKTÖVERSIKT 2011:1 Vi kallar detta produktiv ergonomi! Det finns många användningsområden för våra ergonomiska avlastningsarmar. Orsakerna varierar, men syftet är alltid

Läs mer

lyftteknik Ergonomisk Produkter för lyftteknik och materialhantering

lyftteknik Ergonomisk Produkter för lyftteknik och materialhantering Ergonomisk lyftteknik Produkter för lyftteknik och materialhantering Vakuumlyftare Pneumatiska lyftmanipulatorer Lyftbord Skensystem i aluminium Lyftvagnar Konceptlösningar Godshissar Elektriska lyftmanipulatorer

Läs mer

Dyna Produktinformation

Dyna Produktinformation Dyna Produktinformation www.toyota.se DYNA SVARET PÅ DINA LOGISTISKA UTMANINGAR Toyota Dyna är den flexibla och kostnadseffektiva lösningen på dina transportbehov. Den förenar låga driftkostnader och hög

Läs mer

En konsument som ser Nyckelflaggan i anslutning till produkter eller tjänster vet ögonblickligen att dessa är producerade i Finland.

En konsument som ser Nyckelflaggan i anslutning till produkter eller tjänster vet ögonblickligen att dessa är producerade i Finland. Båttrailers 2012 Extra tillbehör Stöldlås Tillbehörs låda Reservhjulshållare och reservhjul Flyttbara kölrullar Vinterhjul Sidostödhjul i olika bredder och längder Gasdämpade sidostöd Bromssköljninsystem

Läs mer

Lyfta. Flytta. Värma. Kyla. Samlingsbroschyren för storkök

Lyfta. Flytta. Värma. Kyla. Samlingsbroschyren för storkök Lyfta Flytta Värma Kyla Samlingsbroschyren för storkök Matglädje från kök till bord Lyfta, flytta, tillaga, transportera, värma, kyla, förvara och servera. Vi har utrustningen som gör det enklare, säkrare

Läs mer

Den ekonomiska lösningen på ett ergonomiskt problem

Den ekonomiska lösningen på ett ergonomiskt problem VacuMyggan VacuMyggan Den ekonomiska lösningen på ett ergonomiskt problem VacuMyggan är en manuell vakuumlyftare som hanterar alla typer av laster. Manövreringen är extremt smidig och snabb. Samtliga funktioner

Läs mer

Vi har barnasinnet kvar!

Vi har barnasinnet kvar! REAL-STOLARNA ÄR MEDICINTEKNISKA PRODUKTER OCH CE-MÄRKTA I ENLIGHET MED LÄKEMEDELSVERKETS FÖRESKRIFTER 2003:11. Vi har barnasinnet kvar! 140916 / 070601 AKTIVT SITTANDE MED STORA MÖJLIGHETER Många barn

Läs mer

Flexibelt förvaringssystem i kromat stål 1

Flexibelt förvaringssystem i kromat stål 1 MOSYS Flexibelt förvaringssystem i kromat stål 1 MOSYS Förvaringssystem Med MOSYS modulsystem kan vilket vagn- eller hyllsystem som helst byggas. Tack vare stor variantion av tillbehör kan MOSYS anpassas

Läs mer

Flexibla lösningar för din arbetsplats

Flexibla lösningar för din arbetsplats Flexibla lösningar för din arbetsplats Produktkatalog Idema tillverkar produkter för arbetsplatsen. Produkterna är utformade efter våra kunders krav. Flexibilitet: Med profilsystem i aluminium är det enkelt

Läs mer

www.neopost.se MODELLER SPECIFIKATIONER

www.neopost.se MODELLER SPECIFIKATIONER ANVÄNDArvänlig ENKLARE ÄN EN KOPIERINGSMASKIN MODULUPPBYGGD ANPASSAS enkelt EFTER DIN VERKSAMHET HÖG PRODUKTIVITET OCH EFFEKTIVITET LÅG LJUDNIVÅ PASSAR ALLA MILJÖER kräver INGA FÖRKUNSKAPER OMR-LÄSNING

Läs mer

Artikelnummer 803316 Senast ändrad 130412 Giltig från 070601 REAL 9000 PLUS VUXEN. skräddarsydda arbetsstolar

Artikelnummer 803316 Senast ändrad 130412 Giltig från 070601 REAL 9000 PLUS VUXEN. skräddarsydda arbetsstolar Artikelnummer 803316 Senast ändrad 130412 Giltig från 070601 REAL 9000 PLUS VUXEN skräddarsydda arbetsstolar REAL 9000 PLUS REAL 9000 PLUS EL ETT modulsystem fyra basmodeller En modern arbets-/specialstol

Läs mer

ÅTM-vagnens starka sidor

ÅTM-vagnens starka sidor ÅTM-vagnens starka sidor Vad är det då som kännetecknar en vagn från ÅTM? Vi utgår alltid från ett helsvetsat galvaniserat chassi. Det är grunden som gör att vagnen klarar såväl bistra väglag och krävande

Läs mer

u p p f y l l d f ö r v ä n t a n

u p p f y l l d f ö r v ä n t a n uppfylld förväntan fylld med precision Summera detaljerna och du får känslan av något helt nytt. En verktygsvagn som överraskar och motsvarar stora förväntningar. Byggd med precision, på samma sätt som

Läs mer

FLEXIBEL OCH ENKEL ATT ANVÄNDA

FLEXIBEL OCH ENKEL ATT ANVÄNDA RH Activ FLEXIBEL OCH ENKEL ATT ANVÄNDA Om du letar efter en standardstol som kan anpassas för olika personer samt olika miljöer, är RH Activ det naturliga valet. RH Activ är bekväm, ergonomisk och enkel

Läs mer

IDÉER FÖR HÖJ- OCH SÄNKBARA PLATTFORMAR/LYFTGOLV

IDÉER FÖR HÖJ- OCH SÄNKBARA PLATTFORMAR/LYFTGOLV IDÉER FÖR HÖJ- OCH SÄNKBARA PLATTFORMAR/LYFTGOLV Bloms AB tillverkar ergonomiska plattformar efter era individuella förutsättningar. Lyftgolven kan användas inom alla typer av industrier t.ex. läkemedel,

Läs mer

Verkstadsinredning Innehållsförteckning

Verkstadsinredning Innehållsförteckning 1 Verkstadsinredning Innehållsförteckning Vagnar...2 Skåp...5 Bänkar...6 Tavlor...7 Kroksatser...7 Krokar...8 Övrigt...9 2 Verktygsvagnar finns med 3 olika underdelar och 3 olika överdelar. Över- och underdelar

Läs mer

Ideen bewegen mehr. CargoMaster. The Stair Climber for Professionals. Made in Germany

Ideen bewegen mehr.   CargoMaster. The Stair Climber for Professionals. Made in Germany Ideen bewegen mehr www.cargomaster.org CargoMaster The Stair Climber for Professionals Made in Germany AAT Alber Antriebstechnik GmbH Ehestetter Weg 11 72458 Albstadt Tel.: +49.74 31.12 95-0 Fax: 12 95-35

Läs mer

BATTERIBYTESSYSTEM AntiCorr AB

BATTERIBYTESSYSTEM AntiCorr AB BATTERIBYTESSYSTEM AntiCorr AB Tillverkare: AntiCorr AB Box 10, 576 21 Sävsjö Tel: 0382-613 80 Fax: 0382-670 42 www.anticorr.se Olika typer AntiCorr levererar många olika typer av batteriväxlare. Beroende

Läs mer

Ge dina möbler unika hjul

Ge dina möbler unika hjul Ge dina möbler unika hjul Från standard till unika hjul: vi kommer att hitta rätt hjul för dig! TENTE hjul för möbler TENTE får dina möbler att rulla. Eftersom olika möbler ställer olika krav på sina hjul

Läs mer

ORIGINALET TELESTEPS. Originalet är testat och certifierat enligt alla relevanta normer av oberoende parter.

ORIGINALET TELESTEPS. Originalet är testat och certifierat enligt alla relevanta normer av oberoende parter. ETT STEG FÖRE Stege som stege? Inte i Telesteps värld. Sedan starten 1996 har vi alltid tänkt lite annorlunda och det har tagit oss till en ledande position på marknaden. Med annorlunda menas att vi har

Läs mer

EXAKTKOMBI JC XL ORIGINALET FRÅN TUME.

EXAKTKOMBI JC XL ORIGINALET FRÅN TUME. EXAKTKOMBI JC EXAKTKOMBI JC XL ORIGINALET FRÅN TUME. Kombisåmaskinernas vägvisare. Tume var den första tillverkaren som lanserade en kombisåmaskin utrustad med en hjulsektion bakom maskinen. Maskinen blev

Läs mer

Lifts All kan hjälpa dig finna den bästa lösningen till ditt lyftproblem. Våra säcklyftar optimerar

Lifts All kan hjälpa dig finna den bästa lösningen till ditt lyftproblem. Våra säcklyftar optimerar Lifts All AB är en av de världsledande tillverkarna av lyftverktyg. Vårt omfattande produktsortiment förser industrier världen över med skräddarsydda ergonomiska lösningar. Vi lyfter allt! Lifts All kan

Läs mer

PACKBORD PACKBORD. 1800 x 800 mm...bl-1100-300-18m-s 2000 x 800 mm...bl-1100-300-20m-s 2400 x 800 mm...bl-1100-300-24m-s

PACKBORD PACKBORD. 1800 x 800 mm...bl-1100-300-18m-s 2000 x 800 mm...bl-1100-300-20m-s 2400 x 800 mm...bl-1100-300-24m-s Bloms packbord bygger på det flexibla Multi Flex stativet, vilket innebär att tillbehören i katalogen även passar detta bord. Bordet går att få i andra mått och layouter än de som är standard. Packborden

Läs mer

KÄRROR ALUMINIUMKÄRRA ALUMINIUMKÄRRA DISTRIBUTIONSKÄRRA MAGASINKÄRRA. Art.nr 57019. Art.nr 57125. Art.nr 57115

KÄRROR ALUMINIUMKÄRRA ALUMINIUMKÄRRA DISTRIBUTIONSKÄRRA MAGASINKÄRRA. Art.nr 57019. Art.nr 57125. Art.nr 57115 KÄRROR ALUMINIUMKÄRRA Artnr 57019 - Hopfällbar - Extremt låg egenvikt - Lätt att transportera med sig ALF Lastkapacitet Kg 90 Höjd mm 1015 Bredd mm 495 Hjuldiameter mm 200 Vikt Kg 4 ALUMINIUMKÄRRA Stark

Läs mer

Plocktruck för nivå ett och två 1.0 ton

Plocktruck för nivå ett och två 1.0 ton Plocktruck för nivå ett och två 1.0 ton OPBM10K Egenskaper 1.1 Tillverkare Mitsubishi 1.2 Modellbeteckning OPBM10K 1.3 1.4 1.5 Drivmedel (batteri, diesel, LP gas, bensin) Förarens placering (gång, stående,

Läs mer

Skötbordsguiden DIN GUIDE TILL DET BÄSTA SKÖTBORDET

Skötbordsguiden DIN GUIDE TILL DET BÄSTA SKÖTBORDET Skötbordsguiden DIN GUIDE TILL DET BÄSTA SKÖTBORDET Skötbord Alla våra skötbordsmodeller är ergonomiska och snälla mot din rygg. I denna broschyr ger vi dig en överblick samt en kort presentation av skötbordsmodeller

Läs mer

GH1 Q, GH1 F -1830/08/2012 SE Guldmann

GH1 Q, GH1 F -1830/08/2012 SE Guldmann GH1 Q, GH1 F Taklyftarna GH1 Taklyft för långsiktig vård Taklyftsystemet GH1 är konstruerat för att uppfylla alla vardagliga lyftbehov både i hem- och vårdmiljöer. Den kräver väldigt lite utrymme, och

Läs mer

Mångsidiga hurtsar. Effektiv förvaring och kontroll

Mångsidiga hurtsar. Effektiv förvaring och kontroll Mångsidiga hurtsar Eftersom arbete inte alltid utförs på samma plats, tillhandahåller vi ett omfattande sortiment hurtsar för många olika användningsområden. Du kan placera en valfri hurts från samma serie

Läs mer

Det finns en Nilfisk för alla rengöringsuppgifter

Det finns en Nilfisk för alla rengöringsuppgifter Det finns en Nilfisk för alla rengöringsuppgifter TEKNISKA SPECIFIKATIONER SINGELSKURMASKINER Beskrivning Enhet PS 333A SD 43-165 SDM 43-180 421AC 510B/510B3 Kabellängd m 10 12,5 12,5 12 12/25 Kapslingsklass/

Läs mer

TIGER LION CROCODILE. Tre nya produktserier för komprimering av frigolit, skumplast och avfuktning

TIGER LION CROCODILE. Tre nya produktserier för komprimering av frigolit, skumplast och avfuktning TIGER LION CROCODILE Tre nya produktserier för komprimering av frigolit, skumplast och avfuktning Heger Komprimeringssystem Komprimeringssystem för frigolit (EPS), skumplast och avfuktning Heger, tysk

Läs mer

Vaculex och Microlex. Effektiva, mångsidiga och lättskötta tublyftar

Vaculex och Microlex. Effektiva, mångsidiga och lättskötta tublyftar Vaculex och Microlex Effektiva, mångsidiga och lättskötta tublyftar Våra tublyftar är konstruerade för lyft på mellan 5 och 200 kg. De är enkla att installera, mycket lätta att hantera och kan anpassas

Läs mer

Gn-sAtELLit. Öka din flexibilitet med Gn-Satellit

Gn-sAtELLit. Öka din flexibilitet med Gn-Satellit Gn-sAtELLit Öka din flexibilitet med Gn-Satellit Gn-sAtELLit en perfekt lösning för trånga gator och stadskärnor. ett brett sortiment för små bilar från 1,8 ton till 7,5 ton. Aggregaten går att använda

Läs mer

ERGOLATOR. Den personliga lyftutrustningen. 15 200 kg. ERGOLATOR för all typ av rullhantering

ERGOLATOR. Den personliga lyftutrustningen. 15 200 kg. ERGOLATOR för all typ av rullhantering Den personliga lyftutrustningen 5 00 kg ERGOLATOR för all typ av rullhantering de personliga lyftutrustningen Alltid i rätt operatörshöjd - Ger alltid rätt ergonomi. Steglös lyfthastighet - Total operatörskontroll

Läs mer

Svenska. Twin Demolition. Ett nytt koncept för demolering

Svenska. Twin Demolition. Ett nytt koncept för demolering Svenska Twin Demolition Ett nytt koncept för demolering ROBOT 185 Nytänkande inom rivningsrobotar Teleskopbom ger 46 cm extra räckvidd och anpassning vid krävande applikationer Speciella polykarbonatskydd

Läs mer

PEMA Rullbockar. Rullbockar

PEMA Rullbockar. Rullbockar Rullbockar PEMA Rullbockar Rullbockar är en nödvändighet vid hantering av cylindriska objekt såsom tankar, tryckkärl, vindkrafttorn, stora rör eller liknande vid svetsning, målning, blästring eller montering.

Läs mer

hyllsystem Ergonomiska, flexibla och säkra. Modulära system för sjukhusapotek och sjukhusavdelningar.

hyllsystem Ergonomiska, flexibla och säkra. Modulära system för sjukhusapotek och sjukhusavdelningar. hyllsystem Ergonomiska, flexibla och säkra. Modulära system för sjukhusapotek och sjukhusavdelningar. FAMA hyllsystem maximal flexibilitet för maximal effektivitet Willach Pharmacy Solutions hör till världens

Läs mer

Innehållsförteckning. Vilket skötbord ska man välja? Uppfällbara skötbord Robust... 4 Robust Extra... 5

Innehållsförteckning. Vilket skötbord ska man välja? Uppfällbara skötbord Robust... 4 Robust Extra... 5 1 Innehållsförteckning Vilket skötbord ska man välja?... 3 Uppfällbara skötbord Robust... 4 Robust Extra... 5 Fasta skötbord Budget... 6 Fast... 7 Björk... 8 Mäta... 9 Eldrivna höj- och sänkbara skötbord

Läs mer

LYFTVAGNAR LYFTVAGNAR

LYFTVAGNAR LYFTVAGNAR Hur ska Du välja Lyftvagnar används till vitt skilda branscher och produkter, och är ett hjälpmedel vilket förbättrar ergonomin på ett mycket enkelt, effektivt och flexibelt sätt. För att kunna erbjuda

Läs mer

Produktpresentation. Degblandare

Produktpresentation. Degblandare Produktpresentation Degblandare 2 Degblandare i världsklass med fast eller farbar gryta Sveba-Dahlen erbjuder nu ett komplett sortiment av degblandare med ett omfattande utbud av tillbehör som täcker alla

Läs mer

Aquatec. Ocean - Mobila hygienstolar. Aquatec Ocean 2, Ocean 2 XL, Ocean Vip, Ocean Vip XL, Ocean Dual Vip, Ocean E-Vip

Aquatec. Ocean - Mobila hygienstolar. Aquatec Ocean 2, Ocean 2 XL, Ocean Vip, Ocean Vip XL, Ocean Dual Vip, Ocean E-Vip Aquatec Ocean - Mobila hygienstolar Aquatec Ocean 2, Ocean 2 XL, Ocean Vip, Ocean Vip XL, Ocean ual Vip, Ocean -Vip Aquatec Ocean 2 Stabil, rostfri stålram Individuellt justerbar sitshöjd: inga verktyg

Läs mer

Sorteringsbehållare. Med våra behållare, sorteringsvagnar och dekaler blir det lättare att få rätt sak på rätt plats.

Sorteringsbehållare. Med våra behållare, sorteringsvagnar och dekaler blir det lättare att få rätt sak på rätt plats. Sorteringsbehållare En avgörande del i arbetet med att minimera avfall är att skapa källsorterings- och insamlingssystem som är tydliga och bekväma för användaren. För att underlätta för dig som, i din

Läs mer

Elektriska dränkbara länspumpar. Medelstora och stora WEDA-pumpar (50 Hz)

Elektriska dränkbara länspumpar. Medelstora och stora WEDA-pumpar (50 Hz) Elektriska dränkbara länspumpar Medelstora och stora WEDA-pumpar (5 Hz) WEDA länspumpar Pumpar i WEDA-serien och deras tillbehör är konstruerade för en mängd olika applikationer för avvattning. De ger

Läs mer

TINGER T UNIVERSELL FLYTANDE SLÄPVAGN

TINGER T UNIVERSELL FLYTANDE SLÄPVAGN TINGER T UNIVERSELL FLYTANDE SLÄPVAGN MER ÄN BARA EN SLÄPVAGN Tusentals ATV, fyrhjulingar, skoter, och bilägare berömer släpvagnarna Tinger T för sin mångsidighet. Den universella Tinger-vagnen bjuder

Läs mer

MAXIMAL VALFRIHET FÖR FLERFACKS FORDON

MAXIMAL VALFRIHET FÖR FLERFACKS FORDON DuBBLA fack MAXIMAL VALFRIHET FÖR FLERFACKS FORDON DuBBLA fack det finns många starka skäl att välja geesinknorba baklastare: hög tillförlitlig vägprestanda, ökad effektivitet, leverans av de värden ni

Läs mer

Ett förstklassigt val

Ett förstklassigt val Kalmar DCF50-90 Ett förstklassigt val Lätta gaffeltruckar 5-9 ton. När endast det bästa är gott nog Är du en Kalmar-kund? Sedan 1949 har Kalmar varit det märke kvalitetsmedvetna truckförare och ägare föredrar.

Läs mer

GIGANTS LYFTROND. Kund:

GIGANTS LYFTROND. Kund: GIGANTS LYFTROND 1 GIGANTS LYFTROND Gör denna analys innan du fortsätter med lyftronden, för att säkerställa att det är en lyftlösning du verkligen behöver. För speciallyft, hör av dig till lyft@gigant.se.

Läs mer

RollerForks. En revolution inom pallfri godshantering

RollerForks. En revolution inom pallfri godshantering RollerForks En revolution inom pallfri godshantering RollerForks Pallar är en nödvändighet för lagerhantering. Men tänk om du kunde spara tid och utrymme genom att skicka gods utan pallar. Nu finns MSE

Läs mer

Produktpresentation. Degblandare

Produktpresentation. Degblandare Produktpresentation Degblandare 2 Degblandare i världsklass med fast eller farbar gryta Sveba-Dahlen erbjuder nu ett komplett sortiment av degblandare med ett omfattande utbud av tillbehör som täcker alla

Läs mer

Rapid. Domkraft. Skötsel- och säkerhetsinstruktion

Rapid. Domkraft. Skötsel- och säkerhetsinstruktion Rapid Domkraft Skötsel- och säkerhetsinstruktion OBSERVERA! Före användning av Rapid domkraft måste denna skötselinstruktion noggrant studeras. All användning som sker annorlunda än vad som anges i denna

Läs mer

Version 2. Sondex WP pumpar. Dränkta, torruppställda och portabla avloppsvattenpumpar - 50 Hz

Version 2. Sondex WP pumpar. Dränkta, torruppställda och portabla avloppsvattenpumpar - 50 Hz Version 2 Sondex WP pumpar Dränkta, torruppställda och portabla avloppsvattenpumpar - 50 Hz Sondex-WN Sondex-WP1 Sondex-WP4 Sondex pumpar för avloppsvatten Sondex Avloppsvattenprogram Sondex WP-serie kombinerar

Läs mer

SYSTEM 2000 Skydda värden Perstorp Plastic Systems

SYSTEM 2000 Skydda värden Perstorp Plastic Systems SYSTEM 2000 Skydda värden Perstorp Plastic Systems System 2000 Skydda värden Perstorp Plastic Systems 1 PPS skyddar värden överallt. Vad jobbar du med? Oavsett bransch har PPS en logistik- och materialhanteringslösning

Läs mer

MOBILA STÄLLAGE FÖR FÖRVARING AV DÄCK OCH HJUL Maximal lagringskapacitet och säker hantering

MOBILA STÄLLAGE FÖR FÖRVARING AV DÄCK OCH HJUL Maximal lagringskapacitet och säker hantering MOBILA STÄLLAGE FÖR FÖRVARING AV DÄCK OCH HJUL Maximal lagringskapacitet och säker hantering Maximalt utnyttjande av lagringskapacitet och ökad effektivitet Optimal och korrekt lagring av däck och hjul

Läs mer

PALIFT Lastväxlare. Kundernas behov är vår prioritet

PALIFT Lastväxlare. Kundernas behov är vår prioritet PALIFT Lastväxlare Kundernas behov är vår prioritet TELESCOPIC T 17 T 20 T 22 Den kraftiga allväxlaren Våra lastväxlare är kända för optimal balans mellan vikt och lyftkapacitet såväl som för det utmärka

Läs mer

Siwa. Finsnittvagnar Ensilagevagnar. foderproduktion

Siwa. Finsnittvagnar Ensilagevagnar. foderproduktion Rapide Siwa Finsnittvagnar Ensilagevagnar foderproduktion Schuitemaker Machines BV etablerades 1919 som tillverkare av maskiner för lantbruk och industri. Tack vare många års erfarenhet har Schuitemaker

Läs mer

NYA GENERATIONEN WORK POSITIONERS STORT UTBUD AV VERKTYG OCH TILLBEHÖR MARKNADENS SNABBASTE LYFTHASTIGHET TYSTGÅENDE OCH LÄTT ATT MANÖVRERA

NYA GENERATIONEN WORK POSITIONERS STORT UTBUD AV VERKTYG OCH TILLBEHÖR MARKNADENS SNABBASTE LYFTHASTIGHET TYSTGÅENDE OCH LÄTT ATT MANÖVRERA WORK POSITIONERS NYA GENERATIONEN STORT UTBUD AV VERKTYG OCH TILLBEHÖR MARKNADENS SNABBASTE LYFTHASTIGHET TYSTGÅENDE OCH LÄTT ATT MANÖVRERA Work Positioners - Commanderserien STILRENA LYFTVAGNAR - DESIGNADE

Läs mer

JUMBO. Vakuumlyftare

JUMBO. Vakuumlyftare JUMBO Vakuumlyftare JUMBO Vakuumlyftare erbjuder Iyftlösningar med kapaciteter från 20 kg upp till 300 kg. Alla modeller med endast en Iyftslang. JUMBO Vakuumlyftare finns i pneumatiskt eller elektriskt

Läs mer

MODUL-SYSTEM EXTRA LÅNGA LÅDOR FÖR TUNG OCH OTYMPLIG LAST

MODUL-SYSTEM EXTRA LÅNGA LÅDOR FÖR TUNG OCH OTYMPLIG LAST MODUL-SYSTEM EXTRA LÅNGA LÅDOR FÖR TUNG OCH OTYMLIG LAST LÖSNINGEN FÖR ICK-US,VANS OCH ERSONBILAR Som professionell användare ställer du säkert höga krav på effektivitet under din arbetsdag och ofta ingår

Läs mer

FLAKSLÄP 2018 Våra uppskattade flaksläp lämpade för alla typer av transporter.

FLAKSLÄP 2018 Våra uppskattade flaksläp lämpade för alla typer av transporter. Utgåva 1/2018 FLAKSLÄP 2018 Våra uppskattade flaksläp lämpade för alla typer av transporter. Rejält byggda och mycket goda köregenskaper. Bålsta Släpet - din partner både i yrket och på fritiden. SVENSK

Läs mer

Tippvagnar. Universalvagn för transport av i stort sett alla material.

Tippvagnar. Universalvagn för transport av i stort sett alla material. vagnar FARMER 140BT Universalvagn för transport av i stort sett alla material. Vagnens sidor är 150 cm höga, varav den översta lämmen på 100 cm kan nedmonteras så att sidhöjden bara är 50 cm. De avtagbara

Läs mer

Import: www.ghevent.se 0176-20 61 50

Import: www.ghevent.se 0176-20 61 50 Import: www.ghevent.se 0176-20 61 50 TECHNI STAGE den lätta, robusta och flexibla scenen. Begreppet att utföra snabba och säkra montage, är TECHNI STAGE den perfekta lösningen där du skapar alla dina teatrala

Läs mer

4-SERIE BIOGAS. Biogas för en renare värld. www.ravo4.com

4-SERIE BIOGAS. Biogas för en renare värld. www.ravo4.com 4-SERIE BIOGAS Biogas för en renare värld www.ravo4.com www.ravo4.com RAVO 4-Serie, biogas Tillverkad för en renare sopning. Världens första sopmaskin med biogasmotor. Biogas: Ert rena val! Fler och fler

Läs mer

Gipsskivevagn Starke Arvid 4-hjulsstyrd vagn Mini-8/Midi-8 Rulle fönstertransportvagn Tvåvägspirran

Gipsskivevagn Starke Arvid 4-hjulsstyrd vagn Mini-8/Midi-8 Rulle fönstertransportvagn Tvåvägspirran Kärror och vagnar Allt för mycket bärs i händerna på dagens byggarbetsplatser. God markplanering, bra transportvägar och bra städning ger en förutsättning för rationella transporter. Kärrorna bör vara

Läs mer

LYFTAR FÖR BRYGGERIER

LYFTAR FÖR BRYGGERIER LYFTAR FÖR BRYGGERIER Lifts All AB är en av de världsledande tillverkarna av lyftverktyg. Vårt omfattande produktsortiment förser industrier världen över med skräddarsydda ergonomiska lösningar. Vi lyfter

Läs mer

F1/S1 är en ny generation IT-skåp. En ny plattform för modulbyggda skåp. Snyggare, mer flexibelt och väldigt mycket stabilare.

F1/S1 är en ny generation IT-skåp. En ny plattform för modulbyggda skåp. Snyggare, mer flexibelt och väldigt mycket stabilare. F1/S1 är en ny generation IT-skåp. En ny plattform för modulbyggda skåp. Snyggare, mer flexibelt och väldigt mycket stabilare. 2 NYHET Våren 2014 lanserar Enoc System ett helt nytt IT-skåp en kapsling

Läs mer

Junior Sitta. R82 Stingray. Multijusterbar Sulky för alla behov.

Junior Sitta. R82 Stingray. Multijusterbar Sulky för alla behov. Junior Sitta R82 Stingray Multijusterbar Sulky för alla behov. R82 Stingray Att leva ett aktivt familjeliv kräver rätt utrustning. R82 Stingray är en utmärkt snygg sulky som inte kräver verktyg för justering,

Läs mer

Nya Arocs Loader Nya Arocs Grounder

Nya Arocs Loader Nya Arocs Grounder Nya Arocs Loader Nya Arocs Grounder Maximal kraft för maximal belastning Arocs Loader och Arocs Grounder För extra hög nyttolast och extrem belastning. Med Arocs Loader och Arocs Grounder kan vi erbjuda

Läs mer

Suverän offroad prestanda Lång fjädringsväg Hög markfrigång Övre A-armar smidda i aluminium Låg vikt Lättmanövrerad Utmärkt balans och stabilitet

Suverän offroad prestanda Lång fjädringsväg Hög markfrigång Övre A-armar smidda i aluminium Låg vikt Lättmanövrerad Utmärkt balans och stabilitet FUN TO RIDE I kommer innovationen från vår passion att göra ATV-körandet bekvämt och roligt. Vi har byggt den mest innovativa ATV som du kommer att njuta av att åka på. Framtidens ATV har blivit utrustad,

Läs mer

Mattransport - Vagnar, rullbord mm.

Mattransport - Vagnar, rullbord mm. Mattransport - Vagnar, rullbord mm. Hallins vagnar finns överallt; i skolor, på flygplatser, sjukhus, fartyg, restauranger, hotell, storkök och livsmedelsindustrin. De rullar, lyfter, förvarar och transporterar

Läs mer

PRODUKT KATALOG DANSK DESIGN PRODUCERAT I EU

PRODUKT KATALOG DANSK DESIGN PRODUCERAT I EU PRODUKT KATALOG DANSK DESIGN PRODUCERAT I EU M 80 TVÅNGSBLANDARE (80L) Baron M80 tvångsblandare är kraftfull och effektiv. M80 ger en optimal blandning av allt från jordfuktig betong till spackel. En användarvänlig

Läs mer

MIRANTI. Lyftbadvagn. with people in mind

MIRANTI. Lyftbadvagn. with people in mind MIRANTI Lyftbadvagn with people in mind Miranti 3 MIRANTI-KRAFT ERSÄTTER MUSKELKRAFT Bad ger en känsla av välbefinnande. Människan har upplevt fördelarna för kropp och själ ända sedan forntiden, och idag

Läs mer

LOGSET TH skördaraggregat

LOGSET TH skördaraggregat LOGSET TH skördaraggregat 2 Effektivitet utan kompromisser TH75 kan utrustas med en barkningssats för eukalyptusträd. Den synkroniserade matarkretsen, de parallellstyrda kvistningsknivarna och matarhjulen

Läs mer

Pushing Limits: Den nya generationens skjutstativtruckar R14 R20

Pushing Limits: Den nya generationens skjutstativtruckar R14 R20 Pushing Limits: Den nya generationens skjutstativtruckar R14 R20 1 2 Pushing limits Den nya generationens skjutstativtruckar från Linde flyttar fram gränserna i sin klass på fler än ett sätt: De nya truckarna

Läs mer