Brf Trumspelaren Information för alla medlemmar

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Brf Trumspelaren Information för alla medlemmar"

Transkript

1 Allmänt Bostadsrättsföreningen Trumspelaren i Linköping är en ekonomisk förening. Föreningen består av 627 lägenheter, alltifrån 1 rum med pentry till 5 rum med kök. Brf Trumspelaren äger husen och vi medlemmar i föreningen, delar på kostnaderna för underhåll och förvaltning. Till bostadsrättsföreningen betalar du en månadsavgift och i den avgiften ingår bl a fastighetsskötsel, sophantering, vatten, värme, kabel-tv och fast internetuppkoppling m m. Som bostadsrättsinnehavare är du medlem i Brf Trumspelaren. Föreningsstämma Här kan du som medlem i föreningen vara med och påverka föreningens inriktning för kommande år. På föreningsstämman, som vanligtvis sker i november, diskuterar vi våra gemensamma angelägenheter. Vi går igenom det gångna årets verksamhet och diskuterar hur nästa år ska se ut. Vi väljer också den styrelse som sköter föreningens förehavanden under året. Om du vill vara aktiv och delta i styrelsearbetet kan du kontakta valberedningen innan årsstämman. Förslag till frågor (motioner) som du vill ska tas upp på stämman skall lämnas in till styrelsen senast 31 juli. Har du förslag, synpunkter eller undrar något är du välkommen att höra av dig till Styrelsen genom att lämna en skrivelse på vicevärdsexpeditionens brevlåda, Munkhagsgatan 126. Valberedning Namn på kontaktpersoner i valberedningen finner du på föreningens hemsida Vicevärdsexpedition På föreningens vicevärdsexpedition kan du få information och vägledning kring det som berör dig som medlem och boende i Brf Trumspelaren. På expeditionen hjälper vi dig bl a med parkeringsplatser, internetabonnemang, utlämning av nycklar, spärrning av borttappad tagg m.m. Kontakta oss Expeditionen finns på Munkhagsgatan 126, bottenvåningen på gaveln in mot gården. Den är öppen på onsdagar kl Du kan även ringa dit på telefon (vi prioriterar dock att ta hand om de medlemmar som kommer in på vicevärdsexpeditionen före telefonsamtalen) alternativt kan du e-posta till Felanmälan Felanmälan gör du till Riksbyggens Felanmälan fastigheter på telefon nummer Du kan även göra felanmälan via föreningens hemsida. Vid störningar på Kabel-tv kontaktar du Tele2 kundtjänst tel nr och störningar med bredbandsuppkopplingen kontaktar du Tele2 kundtjänst tel nr alternativt för tekniska frågor tel nr

2 Information i föreningen Föreningen skickar ut ett informationsblad 4 gånger om året Mars, Juni, September och December. Där kommer fortlöpande information om händelser, aktiviteter som berör dig som medlem och boende i föreningen Föreningen har också en hemsida som innehåller mer information om föreningen. Den riktar sig i till alla som bor i föreningen och till dem som söker ett bra boende eller bara vill veta mer om Brf Trumspelaren. Som medlem kan du ansöka om ett konto till hemsidan för att få tillgång till mer riktad information till dig som medlem/boende i föreningen. När du har ett konto kan du även på ett enkelt sätt boka din tvättid direkt via hemsidan. Hemsidan uppdateras med det senaste när det händer och med hjälp av dig som läser den. Vi vill att du delger oss dina synpunkter åsikter eller nyheter för att få en ännu bättre hemsida Skicka detta via e-post till Fastighetsskötsel Bostadsrättsförening köper för närvarande Teknisk- och Ekonomisk förvaltning samt Fastighetsskötsel av Riksbyggen. Fastighetsskötseln är uppdelad så att vaktmästarna främst ansvarar för yttre fastighetsskötsel samt delar av den tekniska förvaltningen medan lokalvårdarna ansvarar för den inre städningen av trapphus etc. Ansvarig förman för städ heter Bo Withell och ansvarig förman för vaktmästarna heter Ann-Marie Bäckström. Våra fastighetsskötare och förmän är anställda av Riksbyggen och kan nås dagligen via Riksbyggens växel, tel Du kan också nå våra fastighetsskötare genom att besöka dem i området. Upplåsning Om du behöver hjälp med att låsa upp din lägenhet skall du vända dig till TAXI, tel Kostnaden får du själv stå för. Trasig hiss Om hissen inte fungerar under vardagar ringer du KONE hiss AB, tel Om hissen fastnat på kvällar och helger mellan kl ringer du jouren på SOS alarm, tel Parkering Det finns särskild gästparkering till våra gäster mellan Munkhagsgatan och Brokindsleden. Avgiften på gästparkeringen är 2 kr/timme eller 15kr/dygn. Inom området är det allmänt parkeringsförbud. Detta övervakas av ett bevakningsbolag som patrullerar regelbundet föreningens område. För att få en ordinarie parkeringsplats måste du äga en bil och vara skriven på en adress inom Mhg samt vara medlem i föreningen. Du tilldelas en p-plats på stora parkeringen mellan Munkhagsgatan och Brokindsleden. För att få tillgång till p-plats på stora parkeringen/gården alternativt ett garage måste du anmäla detta intresse på Vicevärdsexpedition. Du ställs i en kö och blir tilldelad en p-plats efter kölista och tillgång på p-platser.

3 Motorvärmarkablar På ett antal p-platser finns det motorvärmaruttag. På dessa uttag får man ej lämna kvar motorvärmarkabeln i el-uttaget på stolpen när man kör iväg. Detta är förbjudet enligt svensk lag. Att lämna en strömförande motorvärmarkabel kvar i uttaget kan leda till oanade konsekvenser om tex. barn kan komma åt att leka med kablarna. Bevakning Parkering Bevakningsbolaget Dukaten bevakar eventuella felparkeringar på våra gårdar - Se vidare särskild information om parkeringsregler som delats ut samt bevakningsregler. Internetanslutning Om du vill koppla upp dig på internet - kontakta Vicevärdsexpedition för att ett abonnemang. Det kostar initialt 995:- och är därefter kostnadsfritt. Mer information finns på föreningens hemsida Andrahandsuthyrning För att få hyra ut din lägenhet i andra hand måste du ha Styrelsens godkännande. Blankett för andrahandsuthyrning finns på föreningens hemsida. Ändringar i lägenheten Du måste också ha Styrelsens tillstånd att få utföra större förändringar i lägenheten (t.ex installation av golvvärme) eftersom vissa ingrepp kan medföra skada på huset eller vara till men för annan medlem. Det är EJ tillåtet att installera köksfläkt med utsug.det är dock tillåtet med en kolfilterfläkt i alla huskroppar. Det är EJ tillåtet att sätta upp tex paraboler eller liknande på fasaden. DU kan dock göra en installation om det ej sticker ut utanför fasad/balkong. Det är således ej tillåtet att sätta upp tex. markiser på fönster mm. Det är tillåtet med markiser på balkonger, om det ej sticker ut utanför fasad/balkong. Om du vill veta mer, fråga på vicevärdsexpedition. Utemiljö Är du intresserad av blommor och blad eller har idéer om vår utemiljö, kontakta föreningens Trivselkommitté, kontaktpersoner är Maigun Hjalmarson (sammankallande från styrelsen), Annelie Westergren och Inger Johansson. Passa också på att utnyttja vår boulebana som finns mellan gård 1 och 2 (från centrum räknat) samt den grill som finns i anslutning till banan. Husdjur Du som har hund eller katt har naturligtvis ett ansvar för att djuren sköts så att olägenheter inte uppkommer för dina grannar. Släpp ej ut katten utan tillsyn eftersom det finns risk att den förorenar sandlådor och trapphus mm.

4 Balkong För allas trivsel - undvik att damma mattor, mata fåglar, röka och grilla med kol på balkongen. Badrum För att förhindra vattenskador i badrummet är det viktigt att underhålla kakelfogar eller se till att mattan/tapeten är tät. Störande verksamhet Du har naturligtvis rätt att spela musik, tvätta osv. fram till kl , därefter bör du dämpa ljudnivån. Buller som påverkar hela huset, tex. att använda slagborrmaskin bör inte förekomma efter kl Bevakning & Störjour Föreningen anlitar ett bevakningsföretag som patrullerar området runt och i våra fastigheter regelbundet dag som natt. De har även en stör jour som man kan kontakta om man känner sig störd av en granne eller liknande. Du kontaktar jouren på vardagar 17:00-08:00, lördag, söndag och helgdagar är jouren öppet dygnet runt, telefon nummer alternativt minicall Vad skall störjouren användas till? Den är till för oss alla i föreningen för att ge oss en störningsfri tillvaro. Har du tex. problem med störande grannar kontaktar du störjouren. De kommer till platsen med uniformerad personal och verifierar problem och försöker lösa det. Att kontakta störjouren ger också styrelsen ett skriftligt underlag för vidare åtgärder mot stökiga boende om så krävs. Gemensamma utrymmen Trivsellokal På Mhg 60 (baksidan) har vi en gemensam lokal anpassad för max 40 pers. Den är utrustad med pentry, toalett samt dusch. Det kostar 125:-/tillfälle att använda lokalen och bokning görs alltid på vicevärdsexpedition där också nyckeln lämnas ut onsdagen innan den dag man skall nyttja lokalen. Lokalen uthyres per dag och är tillgänglig mellan Efter skall det vara tyst. Den som hyr lokalen ansvarar för att den är städad vid hyrestidens slut. Relax, motionslokal På baksidan av Mhg 98 har föreningen en relaxlokal som är fri att använda för föreningens medlemmar. Där finns bordtennisrum och ett gym med basmaskiner för grundträning. Utöver detta finns även lösvikter och motionscyklar. I anslutning finns också ett relaxrum utrustat med TV, trinettkök, bastu och dusch. Relaxrummet är bokningsbart del av lördagar och hela söndagar.

5 Se anslag i lokalen samt mer information på föreningens hemsida. Observera att det inte är tillåtet för personer som inte är medlemmar i föreningen, att vistas i lokalerna. Om det vid kontroll visar sig att det finns obehöriga i lokalen, riskerar den som släppt in dessa att bli avstängd. Tvättstugor På varje gård finns två stycken tvättenhete med 3-4 tvättstugor och med två maskiner i varje tvättrum samt en särskild grovtvättstuga (Mhg 98 baksidan) för grövre tvätt tex. mattor. Bokning utförs på bokningsterminaler vid varje tvättenhet samt via föreningens hemsida. Regler i tvättstugorna Lämna tvättstugan i det skick du själv vill finna den. Om utrymmen missbrukas kan medlem bli avstäng från att nyttja utrymmena. I tvättstugan ansvarar vi själva för städningen. Innan du lämnar tvättstugan förväntas du göra följande: Torka av ovansidan på tvättmaskiner, torktumlare och diskbänk med en lätt fuktad disktrasa. Sopa av golven både i tvättstugan och i torkrummet. Om golven är mycket smutsiga använd svabben och våttorka golvytorna. Töm luddfiltret som sitter i torktumlaren. Medlem i föreningen som inte städar efter sig i enlighet med ovanstående anvisningar kan komma att stängas av från tvättstugorna. Trapphus Fastighetsskötaren städar våra trapphus. Hjälp till att underlätta deras arbete med att EJ placera skor, pulkor, dörrmattor, soppåsar mm i farstun. Föremål utsatta i trapphuset utgör dessutom en stor brandfara! Till sist - RÖKNING FÖRBJUDEN gäller både i trapphus och i hissar. Matkällare Varje lägenhet har en matkällare. Den är placerad i källaren Förråd Till varje lägenhet (undantagna är de minsta ettorna) hör ett förråd märkt med ditt eget lägenhetsnummer. De är placerade i källaren, tyvärr inte alltid i direkt anslutning till den närmaste källaringången. Hänglås till förrådet står du som lägenhetsinnehavare själv för.i förråden skall det på grund av inbrott/stöldrisk ej förvaras värdeföremål. Försäkringsbolagen brukar inte vilja betala ut någon ersättning för stöldbegärligt gods som förvaras i källarförråd. Föreningen ansvarar ej för förluster vid stöld. Om du behöver en extra lokal/förråd kan du ställa dig i kö för detta. Detta kan du ansöka om på Vicevärdsexpeditionen. Cykelrum Varje husblock har ett eller flera cykelrum. Dessa rum kommer du åt med din lägenhetsnyckel. Låt inte gamla cyklar bli ståendes där utan kasta eller skänk bort dem.

6 Soprum & Sopor Trumspelaren har sopnedkast i varje trapphus. Där skall endast hushållssopor slängas. Tidningar och grövre sopor skall slängas i avsedd återvinnings kontainer som finns utplacerade i området. Kontainer för grovsopor finns mellan gård 2 & 3. Till grovsopor räknas emballage och annat brännbart hushållsavfall som ej kan/får kastas i sopnedkasten. Dock är EJ byggavfall eller liknande detsamma som grovsopor. Denna typ av avfall får medlemmen själv avyttra. Idag finns det två alternativ till det och det är på återvinningsstationen vid Gärstad samt vid Ullstämma vilken den senare också är närmast. Glas, kartong, plast och batterier kan lämnas till kommunens uppsamlingsstation som finns bl a vid OKQ8 Braskens Bro.

Riksbyggens Bostadsrättsförening Trumspelaren Lokala ordningsregler

Riksbyggens Bostadsrättsförening Trumspelaren Lokala ordningsregler Allmänt om ordningsregler... 2 Allmän hänsyn och trivsel... 3 Uthyrning av bostadsrätt i andra hand... 4 Barnvagnsrum... 5 Cykelrum... 6 Husdjur... 7 Kabel-TV... 8 Överlåtelse av lägenhet... 9 Ägarandel

Läs mer

Riksbyggens Bostadsrättsförening Trumspelaren Lokala ordningsregler

Riksbyggens Bostadsrättsförening Trumspelaren Lokala ordningsregler Allmänt om ordningsregler... 2 Allmän hänsyn och trivsel... 3 Uthyrning av bostadsrätt i andra hand... 4 Barnvagnsrum... 5 Cykelrum... 6 Husdjur... 7 Kabel-TV... 8 Överlåtelse av lägenhet... 9 Ägarandel

Läs mer

Trivselregler Bostadsrättsföreningen Grönkålen i Solna

Trivselregler Bostadsrättsföreningen Grönkålen i Solna Trivselregler Bostadsrättsföreningen Grönkålen i Solna Att visa respekt och ta hänsyn till sina grannar är naturligtvis mycket viktigt för att alla i huset ska trivas. Vårda grannsämjan genom att behandla

Läs mer

Bostadsrättsföreningen

Bostadsrättsföreningen Bostadsrättsföreningen Bra Boende i Mölndal Trivsel- och ordningsregler Alla medlemmar har ett gemensamt ansvar för att vår bostadsrättsförening förblir en trivsam och väl fungerande förening. Förutom

Läs mer

HSB BRF Vilunda i Upplands Väsby Information till boende i föreningen

HSB BRF Vilunda i Upplands Väsby Information till boende i föreningen HSB BRF Vilunda i Upplands Väsby Information till boende i föreningen Observera att informationen i denna folder kan komma att ändras. För att hålla dig uppdaterad hänvisar vi till BRF Vilundas hemsida:

Läs mer

ABC för boende. Ordningsregler & information för boende i bostadsrättsföreningen Tattby 4:1

ABC för boende. Ordningsregler & information för boende i bostadsrättsföreningen Tattby 4:1 ABC för boende Ordningsregler & information för boende i bostadsrättsföreningen Tattby 4:1 Ansvar för ordningen Styrelsens uppgift är att ta hand om den löpande förvaltningen av föreningen och verkställa

Läs mer

Trivselregler A Ö. BRF Diligensen 4

Trivselregler A Ö. BRF Diligensen 4 BRF Diligensen 4 A-Ö Trivselregler A Ö om vad som gäller i BRF Diligensen 4 När man har valt ett boende i ett flerfamiljshus, så innebär det att man har grannar nära inpå sig, ofta både ovanför, under

Läs mer

ORDNINGS- OCH TRIVSELREGLER A - Ö

ORDNINGS- OCH TRIVSELREGLER A - Ö ORDNINGS- OCH TRIVSELREGLER A - Ö Enligt bostadsrättslagen skall varje förening ha ordningsregler. I enlighet med lagens formulering måste man alltid sköta sitt boende så att man iakttar sundhet, ordning

Läs mer

Välkommen till BRF Malmgården

Välkommen till BRF Malmgården Välkommen till BRF Malmgården Vi är en familjär förening med ett stort hus, 13 trappuppgångar, 281 lägenheter. Ett 10-tal butikslokaler, ett 30 -tal vinds- och källarlokaler. Föreningen har även ett underjordiskt

Läs mer

Basinformation 2015 Stockholm 2015-06-15

Basinformation 2015 Stockholm 2015-06-15 Brf Husby Basinformation 2015 Stockholm 2015-06-15 Välkommen till vår bostadsrättsförening! Bostadsrättsföreningen Husby nr 1 är en ekonomisk förening som tillhör HSBrörelsen, där vi bildar en egen ekonomisk

Läs mer

Brf Husby. Basinformation 2012. Stockholm 2011-12-01

Brf Husby. Basinformation 2012. Stockholm 2011-12-01 Brf Husby Basinformation 2012 Stockholm 2011-12-01 Välkommen till vår bostadsrättsförening! Bostadsrättsföreningen Husby nr 1 är en ekonomisk förening som tillhör HSBrörelsen, där vi bildar en egen ekonomisk

Läs mer

Välkommen till bostadsrättsförening Torsdammen

Välkommen till bostadsrättsförening Torsdammen Välkommen till bostadsrättsförening Torsdammen Innehåll Välkommen... 3 Om Torsdammen... 3 Kontaktuppgifter... 4 Ekonomisk förvaltning... 4 Att tänka på vid problem i din lägenhet eller fastigheten... 4

Läs mer

Välkommen till Brf Engelsmannen 4!

Välkommen till Brf Engelsmannen 4! Välkommen till Brf Engelsmannen 4! i I det här brevet hittar du viktig information som är bra att känna till. Du hittar även kontaktuppgifter till styrelsen. Information om vad som händer i föreningen...

Läs mer

1 Välkommen till bostadsrättsföreningen, Kungsfågeln 1-3. 2013-02-05

1 Välkommen till bostadsrättsföreningen, Kungsfågeln 1-3. 2013-02-05 1 Välkommen till bostadsrättsföreningen, Kungsfågeln 1-3. 2013-02-05 A Att bo i bostadsrätt Andra hands uthyrning Altaner Avlopp B Balkonger Besiktning av bostad Brandvarnare, Brandföreskrifter Barnvagnar

Läs mer

Trivselregler samt information för HSB:s Bostadsrättsförening Bjurslätt i Göteborg

Trivselregler samt information för HSB:s Bostadsrättsförening Bjurslätt i Göteborg Trivselregler samt information för HSB:s Bostadsrättsförening Bjurslätt i Göteborg (Rev. 2006-11-10) Eftersom vi tillsammans äger husen där vi bor, måste vi också ta vårt ansvar och den hänsyn som krävs

Läs mer

Välkommen till Brf Tingvallen!

Välkommen till Brf Tingvallen! Välkommen till Brf Tingvallen! Brf Tingvallen består av 414 lägenheter, mellan 2 och 5 rum och kök i storlek. Husen byggdes mellan 1967 och 1969. Området består av tre gårdar röda, bruna och gula gården

Läs mer

Information till bostadsrättsinnehavare i Riksbyggens bostadsrättsförening Göteborgshus nr 27

Information till bostadsrättsinnehavare i Riksbyggens bostadsrättsförening Göteborgshus nr 27 Information till bostadsrättsinnehavare i Riksbyggens bostadsrättsförening Göteborgshus nr 27 FÖRORD: Att dessa trivselregler har samlats i ett särskilt häfte har ett enda syfte och det är att vi som är

Läs mer

OBS! Tillåt ingen annan än boende i huset nyttja våra sopkärl och grovsoprum.

OBS! Tillåt ingen annan än boende i huset nyttja våra sopkärl och grovsoprum. Från A till Ö - Brf Nya Plogen 12 Alla vi medlemmar i bostadsrättsföreningen Nya Plogen 12 äger nu gemensamt, genom föreningen, vårt hus. Det innebär att vi alla måste vara delaktiga i skötsel och beslut

Läs mer

Information från A Ö. För oss som bor i. Brf. Gumshornet

Information från A Ö. För oss som bor i. Brf. Gumshornet Information från A Ö För oss som bor i Brf. Gumshornet Andrahandsuthyrning Anticimex Avgift Avlopp Balkonger Du måste ha styrelsens tillstånd för att hyra ut din lägenhet. Tillstånd till andrahandsuthyrning

Läs mer

Information från A Ö. För oss som bor i. Brf. Gumshornet

Information från A Ö. För oss som bor i. Brf. Gumshornet Information från A Ö För oss som bor i Brf. Gumshornet Andrahandsuthyrning Anticimex Avgift Avlopp Balkonger Du måste ha styrelsens tillstånd för att hyra ut din lägenhet. Tillstånd till andrahandsuthyrning

Läs mer

Välkommen till Brf Svindersvik i Nacka

Välkommen till Brf Svindersvik i Nacka Trivselregler Välkommen till Brf Svindersvik i Nacka Vi i styrelsen för Brf Svindersvik i Nacka önskar Dig välkommen som boende och medlem. Vi vill presentera föreningen för Dig och berätta lite om vilka

Läs mer

Information om att bo i bostadsrättsföreningen. Entitan

Information om att bo i bostadsrättsföreningen. Entitan Information om att bo i bostadsrättsföreningen Entitan Innehåll Kort information om Brf Entitan sidan 3 Karta över fastigheterna och lokalerna sidan 4-5 Om att äga en bostadsrätt sidan 6 Tv-kanaler, Renovering,

Läs mer

Välkommen till Brf Målaren!

Välkommen till Brf Målaren! Bostadsrättsföreningen MÅLAREN Välkommen till Brf Målaren! Bostadsrättsföreningen MÅLAREN Verkmästargatan 7, 754 36 UPPSALA Hej! Vi hoppas att du ska komma att trivas i ditt nya boende hos oss i bostadsrättsföreningen

Läs mer

BRF Skogås 1:s A - Ö Detta är ett särtryck från den uppdaterade version av Husboken som finns på BRF Skogås 1:s hemsida, brfskogas1.se/husboken.

BRF Skogås 1:s A - Ö Detta är ett särtryck från den uppdaterade version av Husboken som finns på BRF Skogås 1:s hemsida, brfskogas1.se/husboken. 1 BRF Skogås 1:s A - Ö Detta är ett särtryck från den uppdaterade version av Husboken som finns på BRF Skogås 1:s hemsida, brfskogas1.se/husboken. a Allmän information Organisationsnummer: 712800-0200

Läs mer

Brf Kedjebacken från A till Ö

Brf Kedjebacken från A till Ö Brf Kedjebacken från A till Ö Att bo i Brf Kedjebacken Du har valt att bo med bostadsrätt. Det innebär att du har valt att bo i en lägenhet som ägs av bostadsrättsföreningen Kedjebacken gemensamt. Du har

Läs mer

HUSBOK. Vi hälsar dig varmt välkommen till Bostadsrättsföreningen Dalafjället.

HUSBOK. Vi hälsar dig varmt välkommen till Bostadsrättsföreningen Dalafjället. HUSBOK Vi hälsar dig varmt välkommen till Bostadsrättsföreningen Dalafjället. För att alla ska trivas och ha ett trevligt och säkert boende finns det en del saker som vi tillsammans bör tänka på. Vi kallar

Läs mer

Lokalinformation Information, tips och regler för boende på Rubingatan

Lokalinformation Information, tips och regler för boende på Rubingatan Flik 5 Lokalinformation Information, tips och regler för boende på Rubingatan -1- INNEHÅLLSFÖRTECKNING Expeditioner och information 3 Styrelseexpeditionen 3 Fastighetsservice 3 Rubin-Nytt 3 Informationsblad

Läs mer

Att bo i brf FYRHÖJDEN

Att bo i brf FYRHÖJDEN 1(14) Att bo i brf FYRHÖJDEN www.brffyrhojden.se Fyrskeppsvägen 1953 Välkommen till brf Fyrhöjden! I det här häftet finner du information om det mesta du kan behöva veta som boende i brf Fyrhöjden. 2(14)

Läs mer

Brf Kedjebacken från A till Ö

Brf Kedjebacken från A till Ö Brf Kedjebacken från A till Ö Att bo i Brf Kedjebacken Du har valt att bo med bostadsrätt. Det innebär att du har valt att bo i en lägenhet som ägs av bostadsrättsföreningen Kedjebacken gemensamt. Du har

Läs mer

Informationsblad Brf. Körsbäret

Informationsblad Brf. Körsbäret John Ericssonsgatan 15 112 22 Stockholm Informationsblad Brf. Körsbäret Här följer information som är viktig att känna till som bostadsrättsinnehavare i Brf. Körsbäret. Vi har försökt göra informationen

Läs mer