Verksamhetsberättelse för Hasselfors byalag 2015

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Verksamhetsberättelse för Hasselfors byalag 2015"

Transkript

1 Verksamhetsberättelse för Hasselfors byalag 2015 Styrelse och övriga funktionärer Styrelsen har bestått av följande personer: Ordförande Ivan Persson, vice ordförande Anders Olofsson, kassör Cristina Söderberg och sekreterare Per Bergström. Övriga ledamöter är Andreas Gustafsson, Michael Gustafson, Birgitta Pedersen, Lars Stralhed och Irén Åberg. Styrelsesuppleanter har varit Lars-Göran Edberger, Carolin Selvin samt Jonas Wiberg. Ahti Parkkonen har en lönebidragsanställning fram till 30 september Styrelsen har haft 14 protokollförda möten under året. Hasselfors GoIF Vid årsmötet 2015 så beslutades att Hasselfors GoIF skall ingå som en sektion i byalaget. Till sektionsordförande valdes Jonas Wiberg, till sektionsmedlemmar valdes Sandra Ahlenflod, Elin Gustafsson, Marcus Bergfeldt, Jörgen Söderberg samt Mikael Strömberg. Tyvärr har flera av dessa under året avsagt sig uppdraget. GoIF s verksamhet har i stort bestått i barn- och lekverksamhet under Marcus Bergfeldts ledning. Här vore det önskvärt om det gick att få igång lite mer verksamhet för ungdomarna och att fler ville engagera sig i verksamheter. Medlemmar Medlemsavgiften 2015 har varit 150 kronor för familjekort och 100 kronor för enskild medlem. Medlemsantalet var vid årets början 127 familjekort och 72 enskilda medlemmar och vid årets slut 127 familjekort och 74 enskilda medlemmar. Som synes håller vi ställningarna i stort med ett oförändrat medlemstal och om man räknar familjekorten som minst två personer, så har vi ett medlemsantal på minst 330 medlemmar. Det tycker vi är mycket roligt att så många vill vara medlemmar. Det är också glädjande att många som har flyttat och bor på andra orter är medlemmar.

2 Ekonomi Vår ekonomi är fortsatt god trots att vi gjort en hel del investeringar under året t.ex. inköpet av Kvarnen och rödfärgning samt en del nya bord till Hasselgården I övrigt hänvisar vi till årsredovisningen. Hasselgården Uthyrningen ligger i stort sett på samma nivå som tidigare år, med Hasselfors PRO och Hasselfors Porla Röda kors krets som de fasta hyresgästerna samt en del privata fester. Det är klart att vi skulle önska oss en större uthyrning och ett större utnyttjande av lokalerna för att få in mer hyresintäkter. Vi har under sommaren haft övernattningar av vandrare på Munkastigen vid tre tillfällen som också har fått frukost och middag serverade. Vi fick under årets sista månad extra uthyrning då flyktingar förlades i idrottshallen och Hasselgårdens källarplan fungerar som matsal. Hur länge det kommer att pågå är okänt. Andelar Hasselgården 1 andel har återköpts. Andelsbeloppet är kronor och beloppet är insatt på ett särskilt fasträntekonto i Lekebergs Sparbank. Representation Vi har representerat med styrelsemedlemmar då Laxå kommun kallat till kommunbygderådsmöte under våren i Sannerud, Tived och vid höstens möte, som var förlagt i Röfors. Vi har också representerat på föreningsmöte i Laxå som SISU och Laxå kommun inbjudit till. Filmverksamhet Filmverksamheten har i stort legat nere, då det bara finns digital film att tillgå. Vi har dock visat film på storbild dels under sportlovet samt vid ett tillfälle under hösten. Då visades en barnfilm samt en vuxenfilm.

3 Hasselbladet och hemsidan Hasselbladet vår tidning, som även innehåller Skagershults kyrkoblad, har även detta år utkommit med fyra nummer, den 19-de årgången. Vi försöker att spegla lite av det som händer inom föreningslivet, men även med andra artiklar som kan vara av intresse. Det är svårt att vara dagsaktuell när man kommer ut fyra gånger om året, men vi tror att tidningen fyller sin funktion i samhället. Vi framför ett tack till er som hjälpt till att fylla tidningen med intressant material under året. Tidningen delas som tidigare ut gratis till alla i Skagershults församling, och det vore inte möjligt utan våra trogna annonsörer som stödjer oss år efter år. Ett stort och varmt tack för detta. Vi får också framföra ett stort tack till Cathrin Eriksson som sätter ihop det material som kommer in så att det blir en läsvärd tidning. När det gäller vår hemsida så har den under året fått ett helt nytt utseende. Här får vi rikta ett stort tack till Henrik Johansson som hjälpt till och utformat det hela. Mariann Sjöberg är fortfarande huvudansvarig för sidan, men har nu hjälp av Cristina Söderberg som sköter med alla bilder och Cathrin Eriksson som lägger in Hasselbladet direkt på sidan. Fritidsgårdsverksamhet Fritidsgårdsverksamheten driver byalaget åt Laxå kommun. Detta är också en verksamhet som bygger helt på ideella krafter, vilket vi sätter mycket stort värde på. Huvudansvaret har Lotta Pettersson, nu med god hjälp av Irene och Tom Pujanen. Ett mycket STORT tack till er, utan ert engagemang skulle det inte fungera. Det finns dock som alltid önskemål om att det är fler föräldrar som ställer upp. Om man är flera så blir det inte så betungande. Fritidsgården och dess verksamhet fyller en viktig funktion i samhället. Gården ger ungdomarna möjlighet att träffas och umgås utanför skolan. Under detta verksamhetsår så har det varit öppet endast under onsdagskvällar. Parkvård Även detta år har byalaget haft hand om skötseln av torget och dess planteringar. Gräsklippning av Bruksparken och Lillängsbadet är andra stora åtaganden som vi har. Som ett tack för hjälpen får vi av Laxå kommun gratis skyltning av våra arrangemang på de fyra stora anslagstavlorna som finns efter E 20 och 205:an tre gånger om året samt bränsle till klippning av badplatsen Lillängen och bruksparken. Vi har också möjlighet att annonsera våra arrangemang på ljustavlan efter E20 gratis.

4 Arrangemang och aktiviteter 14 februari Alla Hjärtans Dag uppvaktade vi Hasselfors förskola med bakelser och kronor att använda till någon trevlig aktivitet. 15 mars Årsmöte. 21 mars Storloppis i Idrottshallen 5 april Tipspromenadstart för våren totalt 9 gånger 30 april Valborgsmässofirande på Hasselvallen 9 maj Utflykt med Per Bergström och Rune Söderberg i våra fäders spår, ett 40-tal deltog 23 maj Mopedens dag med 107 startande mopeder och ca 36 loppis-stånd i år vid bruksparken 6 juni Nationaldagsfirande på torget med saft och kaffebjudning, Laxå musikkår och Janne Wallgren som talare 19 juni Traditionellt midsommarfirande i Bruksparken 15 augusti Hasselforskalaset med ett 80 tal veteranfordon och ett 65 tal loppis-försäljare 23 augusti vi bjuder på kyrkkaffe vid bruksmagasinet 30 augusti Tipspromenadstart för hösten totalt 9 gånger 19 september Utflykt i våra fäders spår med Per Bergström och Rune Söderberg, ett 25-tal personer deltog denna gång. På kvällen medarrangörer i en konsert med Pär Sörman som Anders Olofsson ordnat 23 september vi firar Edegården 20 år med tårta och dragspelsmusik 18 oktober Filmvisning för både barn och vuxna 12 december Glöggbjudning med bildspel och underhållning samt försäljning i Hasselgården

5 Torpgruppen Torpgruppen har under året arrangerat en vår och en höstutflykt. Vårutflykten till Bålby och Porla samlade närmare 40 personer, vilket är flest antal deltagare vi haft vid någon av våra utflykter. Både Bålby och Porla har en i många delar sammanknuten och mycket intressant historia, vilken går långt tillbaka i tiden. Höstutflykten till Mellanroten, området mellan Hasselfors och Årås bro, samlade ett 25-tal personer. Några av dryga tiotalet platser vi besökte var Båtudden vid Hottentottviken samt Predikarsten. Våra utflykter verkar vara uppskattade av deltagarna, vilket vi tycker är mycket trevligt. Under året har vi letat och funnit ytterligare platser att märka ut. Det är främst alla grunder vid Porla samt en del kompletteringar ute på byggda. Sammanlagt rör det sig om 40 talet skyltar som är beställda för leverans i vår. En del röjningar fram till och runt skyltar har vi också gjort under året. Vår nästa broschyr har precis blivit färdigställd och ett första utkast finns framme, några smärre justeringar brukar det alltid bli innan tryckning. Torpgruppen har bestått av Andreas Gustavsson, Hans Persson, Per Bergström, Rune Söderberg, Sten Ove Pettersson, Karl Arne Persson och Henry Söderberg. Övriga aktiviteter Bokcaféet som vi startade upp under hösten 2014 har inte blivit vad vi hade tänkt oss. Besökarna har i stort sett lyst med sin frånvaro och det troliga är att vi därför kommer att stänga det under våren Det var en missbedömning från vår sida då vi trodde att det fanns ett behov av att låna böcker på hemmaplan. Ryggymnastiken, som numera bedrivs i byalagets regi, pågår i Hasselgården om söndagsförmiddagarna med en liten trogen skara. Den har pågått även under 2015 under ledning av Gillanett Sjöberg och Siv Filipsson.

6 Sammanfattning. Bron över Svartån har varit en följetång under lång tid och vi skrev i förra årets verksamhetsberättelse att det skulle hända något under Nu har det varit en viss aktivitet under hösten och det nya budet är att under 2016 skall ett brobygge påbörjas. Man är lite tvivlande. I övrigt har verksamheten rullat på i stort sett som under de senaste åren med vissa undantag. Mopedens dag flyttades till Bruksparken med lyckat resultat. Sedan blev det vissa förändringar när det gäller Hasselforskalaset genom Värdshusets stängning, även det med lyckat resultat. Om man tittar på den tidigare redovisade aktivitetslistan så måste ändå sägas att vi även detta år haft mycket aktiviteter. Styrelsen vill till sist rikta ett stort tack till alla sponsorer och annonsörer och inte minst till alla er som på något sätt hjälpt till vid våra arrangemang under året går vi in i vårt tjugonde verksamhetsår och vi hoppas att vi kan bjuda på något lite extra under året. Ivan Persson Anders Olofsson Cristina Söderberg Per Bergström Ordf. V. Ordf. Kassör Sekr. Iren Åberg Andreas Gustafsson Michael Gustafson Ledamot Ledamot Ledamot Birgitta Pedersen Ledamot Lars Stralhed Ledamot Suppleanter: Lars-Göran Edberger Caroline Selvin Jonas Wiberg

Verksamhetsberättelse för Hasselfors byalag 2014

Verksamhetsberättelse för Hasselfors byalag 2014 Verksamhetsberättelse för Hasselfors byalag 2014 Styrelse och övriga funktionärer Styrelsen har bestått av följande personer: Ordförande Ivan Persson, vice ordförande Anders Olofsson, kassör Cristina Söderberg

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR HASSELFORS BYALAG 2017

VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR HASSELFORS BYALAG 2017 VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR HASSELFORS BYALAG 2017 Verksamhetsberättelse för Hasselfors byalag 2017 Styrelse och övriga funktionärer Ordinarie styrelseledamöter: Andreas Gustafsson, ordförande, Anders Olofsson,

Läs mer

Varmt välkomna! Innehållsförteckning

Varmt välkomna! Innehållsförteckning HASSELBLADET Nr 1 Mars 2016 Årgång 20 Varsågod! Vi är nu en bit in på 2016 och vår verksamhet har dragit i gång med en riktig rivstart på vårt tjugonde verksamhetsår. Tänker på foto och filmfestivalen

Läs mer

HASSELBLADET. Innehållsförteckning. Varsågod! Värt att veta Sid 11. Verksamhetsberättelse Sid 2-4. PRO Sid 12. Nybyggnation Sid 5

HASSELBLADET. Innehållsförteckning. Varsågod! Värt att veta Sid 11. Verksamhetsberättelse Sid 2-4. PRO Sid 12. Nybyggnation Sid 5 HASSELBLADET Nr 1 Mars 2017 Årgång 21 Varsågod! Vi är nu en bit in på ett nytt år 2017. Man tycker att det inte är länge sedan det var millenniumskifte och det talades om alla möjliga konstigheter som

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Åkers Hembygdsförening år 2006

Verksamhetsberättelse för Åkers Hembygdsförening år 2006 Sida 1 (5) Verksamhetsberättelse för Åkers Hembygdsförening år 2006 Åkers Hembygdsförenings styrelse lämnar för verksamhetsåret 2006 följande verksamhetsberättelse. Årsmötet genomfördes den 29 mars 2006

Läs mer

ÅRSREDOVISNING för räkenskapsåret 2008

ÅRSREDOVISNING för räkenskapsåret 2008 Styrelsen för den ideella föreningen ARILDS BYALAG får härmed avge ÅRSREDOVISNING för räkenskapsåret 2008 Årsredovisning 08 1 / 5 SJ / CKS 2009-04-05 Förvaltningsberättelse Arilds Byalag är en ideell förening,

Läs mer

Nr 1 Mars 2018 Årgång 22

Nr 1 Mars 2018 Årgång 22 Tryck: Hartmans Ord & Bild Nr 1 Mars 2018 Årgång 22 Följ oss på sociala medier www.hasselforsbyalag.com HASSELBLADET - - Ordföranden har ordet Hej på er alla! Skönt att vi återigen går mot ljusare tider

Läs mer

Midsommar Garphyttan 2015 VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2014/2015. Kultisgänget Örebro Verksamhetsberättelse 2014-2015 Sida 1

Midsommar Garphyttan 2015 VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2014/2015. Kultisgänget Örebro Verksamhetsberättelse 2014-2015 Sida 1 Midsommar Garphyttan 2015 VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2014/2015 Kultisgänget Örebro Verksamhetsberättelse 2014-2015 Sida 1 Årsmöte torsdagen den 8 oktober 2014 i samband med dansen. Plats: Södermalmshemmet Dagordning:

Läs mer

Följ oss på sociala medier. Foto: Cristina Söderberg.

Följ oss på sociala medier. Foto: Cristina Söderberg. Följ oss på sociala medier Foto: Cristina Söderberg www.hasselforsbyalag.com ÅRETS HASSELFORSKALAS, det 21 i ordningen, följer den tradition som skapats genom åren. Hantverkare och loppisförsäljare runt

Läs mer

VERKSAMHETS- BERÄTTELSE

VERKSAMHETS- BERÄTTELSE VERKSAMHETS- BERÄTTELSE 2014 Verksamhetsberättelse för Nordmalings PRO-förening 1 januari 31 december 2014 Styrelse Ordförande Vice ordförande Studieorganisatör Sekreterare Kassör Övriga ledamöter Suppleanter:

Läs mer

David Örtqvist Magnus Thibblin. Emil Ekman

David Örtqvist Magnus Thibblin. Emil Ekman Verksamhetsberättelse 2017 och budget och verksamhetsplan för 2018 Verksamhetsåret 2017 Styrelsen Styrelsen bestod under året 2017 av: Ordförande Ordinarie ledamöter Suppleanter Andreas Davidsson Almstedt

Läs mer

Firar 20 år! Foto: Terttu Bohlin. Följ oss på sociala medier.

Firar 20 år! Foto: Terttu Bohlin. Följ oss på sociala medier. Firar 20 år! Följ oss på sociala medier Foto: Terttu Bohlin www.hasselforsbyalag.com Hasselforskalaset kallas i år också för "Årets kommunfest". Bakgrunden till detta är att Laxå kommun har ambitionen

Läs mer

HASSELBLADET. Innehållsförteckning. Varsågod!

HASSELBLADET. Innehållsförteckning. Varsågod! HASSELBLADET Nr 1 Mars 2015 Årgång 19 Varsågod! Vi har nu kommit en liten bit in på ett nytt år med ett omväxlande vinterväder med både halka, snö och regn i en salig blandning. Det är kanske så här vintrarna

Läs mer

HEMSLÖJDSBLADET. Nr 1. Februari 2014

HEMSLÖJDSBLADET. Nr 1. Februari 2014 HEMSLÖJDSBLADET Nr 1 Februari 2014 Ansvarig utgivare Birgitta Mauritzon STYRELSEN Telefon Ordförande Olle Laurell 532 552 74 Vice ordförande Else Eklöf 550 670 28 Sekreterare Birgitta Mauritzon 730 31

Läs mer

Hembygdsföreningen Skivarps Mölla Årsmöte 8/ Affischen

Hembygdsföreningen Skivarps Mölla Årsmöte 8/ Affischen Affischen Vår kära mölla Landmärke och symbol för Skivarp Vardag i Skivarp 2009 Foto Jonas Dahlgren Branden 27/10 2010 Foto Jonas Dahlgren Agenda Agenda 1. Mötets öppnande. 2. Val av ordförande och sekreterare

Läs mer

Hembygdsföreningen Skivarps Mölla Årsmöte 8/4 2015. Affischen

Hembygdsföreningen Skivarps Mölla Årsmöte 8/4 2015. Affischen Affischen Utskickat och utdelat i Skivarp och Abbekås Vår kära mölla Landmärke och symbol för Skivarp Vardag i Skivarp 2009 Foto Jonas Dahlgren Branden 27/10 2010 Foto Jonas Dahlgren Agenda 1. Mötets öppnande.

Läs mer

Medlemsbrev våren 2017

Medlemsbrev våren 2017 Medlemsbrev våren 2017 Föreningen Backamo Vänner kallelse till årsmöte 29 april Alla är hjärtligt välkomna till årsmötet, ingen föranmälan. Årsmöte 29 april Vi samlas i matsalen, byggnad 40. Programmet

Läs mer

torsdagen den 15 mars kl. 18:30

torsdagen den 15 mars kl. 18:30 Medlemsblad och inbjudan till årsmötet 2018 Medlemmar i föreningen Jaktskyttarna Trollhättan kallas härmed till ordinarie årsmöte torsdagen den 15 mars kl. 18:30 Mötet hålls i klubblokalen på Hultet. Mötesförhandlingar

Läs mer

Lidköpings Idrottshistoriska Sällskap Verksamhetsberättelse 1/1 31/

Lidköpings Idrottshistoriska Sällskap Verksamhetsberättelse 1/1 31/ Lidköpings Idrottshistoriska Sällskap Verksamhetsberättelse 1/1 31/12 2018 Årets temautställning Idrottsparken Framnäs 100 år Verksamhetsberättelse. Styrelsen för Lidköpings Idrottshistoriska Sällskap

Läs mer

Höstsäsongen inleddes på numera sedvanligt sätt med en träff för funktionärer och respektive med enkel buffé och samvaro samt information om hösten.

Höstsäsongen inleddes på numera sedvanligt sätt med en träff för funktionärer och respektive med enkel buffé och samvaro samt information om hösten. 1 Täby Seniorbridge Verksamhetsberättelse för året 2013 Styrelsens redogörelse för året lämnas nedan. Styrelse, revisorer och valberedning. På årsmötet 11 mars 2013 omvaldes Ulla Eriksson som ordförande.

Läs mer

PRO Karlskoga Södra Verksamhetsberättelse 2011

PRO Karlskoga Södra Verksamhetsberättelse 2011 2011 PRO Karlskoga Södra Verksamhetsberättelse 2011 Styrelsen har under året bestått av: Ordförande / studieorganisatör Vice ordförande / pressombud Kassör Sekreterare Styrelseledamot / medlemsvärvare

Läs mer

FÖRSLAG TILL DAGORDNING VID ÅRSMÖTE MED IDÉ OCH UTVECKLINGSGRUPPEN KARLHOLM-VÄSTLAND DEN 29 MARS 2011.

FÖRSLAG TILL DAGORDNING VID ÅRSMÖTE MED IDÉ OCH UTVECKLINGSGRUPPEN KARLHOLM-VÄSTLAND DEN 29 MARS 2011. Verksamhetsberättelse 2010 Idé och utvecklingsgruppen Karlholm Västland FÖRSLAG TILL DAGORDNING VID ÅRSMÖTE MED IDÉ OCH UTVECKLINGSGRUPPEN KARLHOLM-VÄSTLAND DEN 29 MARS 2011. 1. Mötets öppnande. 2. Godkännande

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Tovrida By byalag verksamhetsåret 2013.

Verksamhetsberättelse för Tovrida By byalag verksamhetsåret 2013. Verksamhetsberättelse för Tovrida By byalag verksamhetsåret 2013. Styrelsen för Tovrida By byalag får härmed lämna följande redogörelse för verksamhetsåret 2013. Det sjätte verksamhetsåret för byalaget

Läs mer

FRILUFTSFRÄMJANDET LJUSDAL VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2018

FRILUFTSFRÄMJANDET LJUSDAL VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2018 FRILUFTSFRÄMJANDET LJUSDAL VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2018 Om oss Våra verksamheter Friluftsfrämjandet är Sveriges största och bredaste friluftsorganisation med 100 000 medlemmar och 7000 ideella ledare. I

Läs mer

PRO Karlskoga Södra Verksamhetsberättelse 2014

PRO Karlskoga Södra Verksamhetsberättelse 2014 2014 PRO Karlskoga Södra Verksamhetsberättelse 2014 Styrelsen har under året bestått av: Ordförande - studieorganisatör Vice ordförande - pressombud Kassör Sekreterare - IT / webbansvarig Styrelseledamot

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2017

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2017 VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2017 Styrelsen för Hjärt- och Lungsjukas förening i Östhammars kommun, org.nr 802429 3352, får härmed avge följande berättelse för verksamhetsåret 2017. Styrelsen har under året haft

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2009-01-01 2009-12-31

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2009-01-01 2009-12-31 VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2009-01-01 2009-12-31 VILLAÄGARNA SKARABORG ORG. NR 802441-4883 1 Villaägarna Skaraborg VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2009-01-01 2009-12-31 Styrelsen för Villaägarna Skaraborg får härmed

Läs mer

ROSLAGENS LUFTVÄRNSKÅRS KAMRATFÖRENING. Föreningsstämma 2019; Verksamhetsåret 2018 Lördagen den 16 februari 2019

ROSLAGENS LUFTVÄRNSKÅRS KAMRATFÖRENING. Föreningsstämma 2019; Verksamhetsåret 2018 Lördagen den 16 februari 2019 ROSLAGENS LUFTVÄRNSKÅRS KAMRATFÖRENING Föreningsstämma 2019; Verksamhetsåret 2018 Lördagen den 16 februari 2019 1 Stämmans öppnande 2 Val av ordförande för stämman 3 Val av sekreterare för stämman. 4 Fastställande

Läs mer

Härmed kallas medlemmarna i Ekeby Sportfiskeklubb till Årsmöte den 11 Februari 2016 i klubbstugan Ekeby kl

Härmed kallas medlemmarna i Ekeby Sportfiskeklubb till Årsmöte den 11 Februari 2016 i klubbstugan Ekeby kl Härmed kallas medlemmarna i Ekeby Sportfiskeklubb till Årsmöte den 11 Februari 2016 i klubbstugan Ekeby kl 19.00. 1 Årsmötets öppning 2 Kallelsens godkännande 3 Dagordningens godkännande B Parentation

Läs mer

Aktiviteter. Gruppförsändelse Nr 1 februari 2010 Årgång 15

Aktiviteter. Gruppförsändelse Nr 1 februari 2010 Årgång 15 Gruppförsändelse Nr 1 februari 2010 Årgång 15 B O E T S B Y A B L A D www.boetsbyalag.nu Tel: 0144-201 40 boetsbyalag@aries.vokby.se Aktiviteter Gubbagympa Tisdagar kl. 19.30 21.00 Boethallen Vid frågor

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE ÖVER VERKSAMHETEN I RAMHÄLLS BYGDEGÅRD 2013

VERKSAMHETSBERÄTTELSE ÖVER VERKSAMHETEN I RAMHÄLLS BYGDEGÅRD 2013 RAMHÄLLS BYGDEGÅRDS- OCH HEMBYGDSFÖRENING SIDA 1 AV 1 VERKSAMHETSBERÄTTELSE ÖVER VERKSAMHETEN I RAMHÄLLS BYGDEGÅRD 2013 ORGANISATION Verksamheten har under året bedrivits under ledning av en styrelse bestående

Läs mer

Solö Sim-Skoleförening

Solö Sim-Skoleförening Årsbokslut för Solö Sim-Skoleförening Räkenskapsåret 2011-01-01-2011-12-31 Innehållsförteckning Sida Verksamhetsberättelse 1 Resultaträkning 2 Balansräkning 3 Noter, Underskrifter 4 Solö Sim-Skoleförening

Läs mer

Utsikttornet vid Hammarsjön * Terttu Bohlin. Följ oss på sociala medier. Nr 1. Mars 2019 Årgång 23

Utsikttornet vid Hammarsjön * Terttu Bohlin. Följ oss på sociala medier.   Nr 1. Mars 2019 Årgång 23 Utsikttornet vid Hammarsjön * Terttu Bohlin Följ oss på sociala medier www.hasselforsbyalag.com HASSELBLADET - - Hej på er alla! Våren står för dörren och vi längtar alla att få höra talgoxens vårmelodi

Läs mer

3 Val av justerare tillika rösträknare som jämte ordförande justerar dagens protokoll Mötet valde Inger och Gerd till justerare tillika rösträknare.

3 Val av justerare tillika rösträknare som jämte ordförande justerar dagens protokoll Mötet valde Inger och Gerd till justerare tillika rösträknare. PROTOKOLL ISLANDSHÄSTFÖRENING 2015-02-22 Org.nr 886501-3109 Årsmöte för räkenskapsåret 2014 Närvarande: 17 medlemar Tid: 16:00 - Plats: Humlans förskola i Iggesund. 1 Mötets öppnande Ordförande, Märta

Läs mer

DAGORDNING VID FAMYs ÅRSMÖTE MÅNDAG DEN 4 Mars 2013, kl. 19.00

DAGORDNING VID FAMYs ÅRSMÖTE MÅNDAG DEN 4 Mars 2013, kl. 19.00 DAGORDNING VID FAMYs ÅRSMÖTE MÅNDAG DEN 4 Mars 2013, kl. 19.00 1. Årsmötets öppnande. 2. Parentation 3. Val av presidium a) mötesordförande b) sekreterare. c) protokolljusterare tillika rösträknare. 4.

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2011

Verksamhetsberättelse 2011 Verksamhetsberättelse 20 Härmed lämnas redogörelse för föreningens verksamhet under ovanstående period. Föreningens styrelse har under verksamhetsåret 20 haft följande sammansättning: Ordförande Marinette

Läs mer

Vårens och sommarens program 2017

Vårens och sommarens program 2017 Nyby Bygdegård www.nybybygdegard.se Vårens och sommarens program 2017 Här kommer programmet för vårens och sommarens aktiviteter med Nyby Bygdegårdsförening. Som du kanske vet har föreningen fått en ny

Läs mer

Dagordning fo r a rssta mma Asmundtorps Byalag 23 mars 2017.

Dagordning fo r a rssta mma Asmundtorps Byalag 23 mars 2017. Dagordning fo r a rssta mma Asmundtorps Byalag 23 mars 2017. 1 Årsmötets öppnande 2 Val av mötesordförande 3 Val av mötessekreterare 4 Godkännande av dagordning 5 Val av 2 personer att jämte ordförande

Läs mer

Årsmöte 19 feb 2017 DAGORDNING

Årsmöte 19 feb 2017 DAGORDNING Årsmöte 19 feb 2017 DAGORDNING 1) Öppnande av mötet 2) Val av ordförande för mötet 3) Val av sekreterare för mötet 4) Val av 2 justeringsmän, tillika rösträknare, för mötet. 5) Fråga om mötets stadgeenliga

Läs mer

Protokoll från Årsmöte 2007

Protokoll från Årsmöte 2007 Protokoll från Årsmöte 2007 Mötesdata Tid: Onsdagen den 13 juni 2007 kl. 19:00 Plats: Skidgården Hackefors 1 Mötet öppnas Vice ordförande Torgny Andersson förklarade mötet öppnat och hälsade de 35 närvarande

Läs mer

Den 9 april 19.00 får vi besök av Mika Liffner

Den 9 april 19.00 får vi besök av Mika Liffner Information från Bestorps Byalag www.bestorp.se April 2014 Nummer 13 Passa på att gå på Miljöföreläsningarna i Eklunda Den 9 april 19.00 får vi besök av Mika Liffner Mika Liffner ska i denna föreläsning/filmvisning

Läs mer

Årsmöte 2017 Bygdegården Tullerum

Årsmöte 2017 Bygdegården Tullerum Vi inleder med fika kl 11.00 tillsammans med Båtklubben, som har avhandlat sitt egna årsmöte samma förmiddag. Medlemsavgift 2017 Enskild medlem vuxen; 100 kr Familj; 200 kr Barn; upp till 18 år och hemma

Läs mer

Protokoll Valnämnden

Protokoll Valnämnden Tid Plats 10:00-11:45 Vargavidderna Beslutande ledamöter Arild Wanche (KD) (ordförande) Reidun Hannerz-Zita (M) Lennart Eriksson (L) Soveig Widstrand (S) Göran Parmling (S) ersätter Eva Hermansson (S)

Läs mer

Böda hembygdsförening verksamhetsberättelse 2014

Böda hembygdsförening verksamhetsberättelse 2014 Böda hembygdsförening verksamhetsberättelse 2014 Styrelsen under 2014: Ordförande: Alrik Nilsson Vice ordförande: Rolf Jakobsson Sekreterare: Kerstin Svensson Kassör: Gugge Björstad Ledamöter: Paul Olofsson,

Läs mer

LITE ATT KOMMA IHÅG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LICENSKURS Licenskurs i Rally kontakta Danne 016-140957 073-5844814 Licenskurs i Folkrace kommer att. meddelas via hemsidan. Kontakta Anita 070-6504532 eller

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Tovrida By byalag verksamhetsåret 2015.

Verksamhetsberättelse för Tovrida By byalag verksamhetsåret 2015. Verksamhetsberättelse för Tovrida By byalag verksamhetsåret 2015. Styrelsen för Tovrida By byalag får härmed lämna följande redogörelse för verksamhetsåret 2015. Det åttonde verksamhetsåret för byalaget

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2013 Visit Värmdö Ideell Förening

Verksamhetsberättelse 2013 Visit Värmdö Ideell Förening Inledning Verksamhetsberättelse 2013 Visit Värmdö Ideell Förening Visit Värmdö Ideell Förening är näringslivets och föreningslivets organisation inom besöksnäringen. Tillsammans med Värmdö kommun bildar

Läs mer

Protokoll Valnämnden

Protokoll Valnämnden Tid Plats 10:00-10:50 Lillängen Beslutande ledamöter Arild Wanche (KD) (ordförande) Soveig Widstrand (S) Eva Hermansson (S) (vice ordförande) Lennart Eriksson (C) Arne Augustsson (C) ersätter Reidun Hannerz-

Läs mer

Playstars årsmöte

Playstars årsmöte Playstars årsmöte 2015-03-29 Dagordning: 1. Mötets öppnande 2. Mötets behörighet 3. Val av mötets ordförande 4. Val av mötets sekreterare 5. Val av två personer att justera protokollet 6. Val av rösträknare

Läs mer

MEDLEMSINFORMATION

MEDLEMSINFORMATION MEDLEMSINFORMATION 1 2018 Reeli Bendiksen, ledamot i lokalföreningens styrelse, gick bort 14 januari i år. Reeli blev medlem i föreningen 2006 och valdes in som ersättare i styrelsen 2010. Reeli blev 83

Läs mer

Plats: Hammenhögs församlingshem Dag: Onsdag 17 februari 2010 Tid: 19.00 Medlemmar bjuds soppa, bröd, kaffe & kaka. (övriga 75:-)

Plats: Hammenhögs församlingshem Dag: Onsdag 17 februari 2010 Tid: 19.00 Medlemmar bjuds soppa, bröd, kaffe & kaka. (övriga 75:-) Plats: Hammenhögs församlingshem Dag: Onsdag 17 februari 2010 Tid: 19.00 Medlemmar bjuds soppa, bröd, kaffe & kaka. (övriga 75:-) DAGORDNING 1. Val av ordförande att leda mötets förhandlingar. 2. Val av

Läs mer

BYALAGSNYTT VALLENS ALAG

BYALAGSNYTT VALLENS ALAG BYALAGSNYTT FEBRUARI 2007 VALLENS BYALA ALAG JUNSELE Vallen - byn med egen hemsida http://hem.passagen.se/junselevallen/ Har Du internet så kolla där om både nytt och gammalt på Vallen. (Alla med anknytning

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2010. Verksamhetsberättelse behandlad av årsmötet 2010-09-07

Verksamhetsberättelse 2010. Verksamhetsberättelse behandlad av årsmötet 2010-09-07 Verksamhetsberättelse 2010 Verksamhetsberättelse behandlad av årsmötet 2010-09-07 Innehåll Inledning Medlemmar Verksamhet Hemsidan Styrelsen Omslagsbild: Micke A serverar skumpa under klubbens 10-års jubileum.

Läs mer

Årsmöte för Landöns byalag

Årsmöte för Landöns byalag Årsmöte för Landöns byalag Datum: Tid: 16:00 Plats: Klubbstugan, Landöns hamn 1 Mötets öppnande Ellinor Thim hälsade alla välkomna och förklarade årsmötet öppnat 2 Val av mötesordförande Årsmötet beslutade

Läs mer

Protokoll Årsmöte Frosta OK

Protokoll Årsmöte Frosta OK Protokoll Årsmöte Frosta OK 20160207 1. Göran hälsade de dryga 30 medlemmar som anslutit välkomna och förklarade mötet öppnat. 2. Mötet förklarades utlyst i behörig ordning, denna gång via ett antal mail

Läs mer

Förhandlingsverksamheten

Förhandlingsverksamheten Förhandlingsverksamheten Avtalsförhandlingarna sköter Ledarna centralt. Det så kallade Ledaravtalet har fortfarande diskuterats och ifrågasatts om det fungerar som det var tänkt ute bland våra medlemmar.

Läs mer

Protokoll gällande årsmöte i Eslövs MotorCykelKlubb, EMCK, 19 oktober 2013. 1. Ordförande hälsade alla välkomna och öppnade mötet.

Protokoll gällande årsmöte i Eslövs MotorCykelKlubb, EMCK, 19 oktober 2013. 1. Ordförande hälsade alla välkomna och öppnade mötet. Protokoll gällande årsmöte i Eslövs MotorCykelKlubb, EMCK, 19 oktober 2013. 1. Ordförande hälsade alla välkomna och öppnade mötet. 2. Till mötesordförande valdes Roland Nihlén. 3. Till mötessekreterare

Läs mer

SVENSK IDROTTSPSYKOLOGISK FÖRENING VERKSAMHETSBERÄTTELSE 1 januari 31 december 2014

SVENSK IDROTTSPSYKOLOGISK FÖRENING VERKSAMHETSBERÄTTELSE 1 januari 31 december 2014 SVENSK IDROTTSPSYKOLOGISK FÖRENING VERKSAMHETSBERÄTTELSE 1 januari 31 december 2014 INNEHÅLL 1. Ordföranden har ordet 2. Styrelsens berättelse Styrelsens sammansättning och organisation 3. Styrelsemöten

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE

VERKSAMHETSBERÄTTELSE VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016 DAGORDNING HUMMELSTAD BYALAG ÅRSMÖTE 2017-03-16 1 Mötets öppnande. 2 Val av ordförande och sekreterare för mötet 3 Val av justeringsmän och rösträknare 4 Mötets behörighet. 5

Läs mer

Talmanus till film om stadgar. Se filmen på MUCF:s webbplats

Talmanus till film om stadgar. Se filmen på MUCF:s webbplats Talmanus till film om stadgar Se filmen på MUCF:s webbplats www.mucf.se/stadgar ATT BILDA EN FÖRENING Att bilda en förening är att samlas kring en idé. Det kan vara att man vill förändra något i världen

Läs mer

Dagordning fo r a rssta mma Asmundtorps Byalag 17 mars 2016.

Dagordning fo r a rssta mma Asmundtorps Byalag 17 mars 2016. Dagordning fo r a rssta mma Asmundtorps Byalag 17 mars 2016. 1 Årsmötets öppnande 2 Val av mötesordförande 3 Val av mötessekreterare 4 Godkännande av dagordning 5 Val av 2 personer att jämte ordförande

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR Styrelsen har under verksamhetsåret haft 9 protokollförda sammanträden.

VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR Styrelsen har under verksamhetsåret haft 9 protokollförda sammanträden. 1 PRO Tierp VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR 2013. Styrelse Ordförande Vice ordförande Kassör Sekreterare 47 2013-0515 Studieorganisatör, Reseansv. och Webbansvarig Gert Berlin Per Axelsson Eivor Johansson Ingbritt

Läs mer

GK Engelholmsgymnasterna

GK Engelholmsgymnasterna GK Engelholmsgymnasterna Årsbokslut för räkenskapsåret 2014-07-01-2015-06-30 Styrelsen för GK Engelholmsgymnasterna avger härmed följande årsbokslut Innehåll Verksamhetsberättelse 2 Resultaträkning 9 Balansräkning

Läs mer

Landskapsingenjörernas Riksorganisation. Verksamhetsberättelse 2012 och Verksamhetsplan 2013-2014

Landskapsingenjörernas Riksorganisation. Verksamhetsberättelse 2012 och Verksamhetsplan 2013-2014 Landskapsingenjörernas Riksorganisation Verksamhetsberättelse 2012 och Verksamhetsplan 2013-2014 Dagordning årsmöte 2013-11-05 Stockholm!... 3 Styrelsekandidater 2013!... 4 Verksamhetsberättelse för LIR

Läs mer

Protokoll Valnämnden

Protokoll Valnämnden Protokoll 2019-01-24 Tid Plats 10:00-11:20 Lillängen ande ledamöter Arild Wanche (KD) (ordförande) Eva Hermansson (S) (vice ordförande) Arne Augustsson (C) Sara Pettersson (MP) Gundega Hallinder (V) Ej

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse 2010 Dövas Förening i Kristianstad med omnejd Bildad den 12 mars 1950-1 - ÅRSBERÄTTELSE Styrelsen för Dövas Förening i Kristianstad med omnejd får härmed avgiva sin berättelse över

Läs mer

Hasselbladet med kalasextra Våra huvudsponsorer är

Hasselbladet med kalasextra Våra huvudsponsorer är Hasselbladet med kalasextra Våra huvudsponsorer är Låt oss försäkra Dig - Tryggt och personligt Tel 019-58 56 00 Storgatan 20 * Fjugesta * 0585-122 05 www.dina.se/nerike E-post: info.nerike@dina.se tommy@hartmans.se

Läs mer

Välkommen till det 17:e Hasselforskalaset 2015

Välkommen till det 17:e Hasselforskalaset 2015 Välkommen till det 17:e Hasselforskalaset 2015 15 augusti kl. 10.00 16.00 Hasselbladet med kalasextra Våra huvudsponsorer är Frisersalong & Inredningsbutik Låt oss försäkra Dig - Tryggt och personligt

Läs mer

VERKSAMHETS- BERÄTTELSE SPF SENIORERNA SKÄRHOLMEN 2016

VERKSAMHETS- BERÄTTELSE SPF SENIORERNA SKÄRHOLMEN 2016 VERKSAMHETS- BERÄTTELSE SPF SENIORERNA SKÄRHOLMEN 2016 VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR 2016 STYRELSEN har under året haft följande sammansättning: Ordförande Vice ordförande Sekreterare Kassör Ledamöter Medlemssekreterare

Läs mer

FÖRENINGEN NORDEN PITEÅ Vårbrev 2012

FÖRENINGEN NORDEN PITEÅ Vårbrev 2012 FÖRENINGEN NORDEN PITEÅ Vårbrev 2012 Styrelsen hälsar medlemmarna välkomna till årets verksamhet i Piteå. Kallelse till årsmöte. Tisdagen den 14 februari 2012 Plats: Vardagsrummet, Gamla Bryggeriet samma

Läs mer

Protokoll Årsmöte. Årsmöte, Brännögården söndagen den 6 mars 2016

Protokoll Årsmöte. Årsmöte, Brännögården söndagen den 6 mars 2016 Protokoll Årsmöte Årsmöte, Brännögården söndagen den 6 mars 2016 Närvarande: 29 personer inklusive styrelsen var närvarande på årsmötet. 26 av dessa var röstberättigade. 1 Mötets öppnande Matts Eriksson

Läs mer

Årsmöte. Jönköpings län. 08-10-25 Bankeryd

Årsmöte. Jönköpings län. 08-10-25 Bankeryd Årsmöte Jönköpings län 08-10-25 Bankeryd Verksamhetsberättelse för SMC Jönköpings län 07090 901-08083 831 Styrelsemedlemmar Ordförande Inge Svensson Skede Vice Ordförande Berndt Lööf Eksjö Kassör Pamela

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE

VERKSAMHETSBERÄTTELSE VERKSAMHETSBERÄTTELSE Styrelsen för Drevviken Långsjöns Fiskevårdsförening får härmed avge följande redogörelse för verksamhetsåret 2012. Styrelsen har under året bestått av följande ledamöter: Ordförande

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse 2010 Verksamhetsberättelse 2010 för Bohuslän-Dals Handikappidrottsförbund Verksamhetsidé och Visioner Bohuslän-Dals Handikappidrottsförbunds styrelse har under år 2010 skaffat sig

Läs mer

Victory club Sweden. Kallelse till årsmöte. Lördagen den 25 juli Kl Västervik. Varmt välkomna!! Hemsida:

Victory club Sweden. Kallelse till årsmöte. Lördagen den 25 juli Kl Västervik. Varmt välkomna!! Hemsida: Victory club Sweden Kallelse till årsmöte Lördagen den 25 juli Kl 15.00 Västervik Varmt välkomna!! Hemsida: www.victoryclub.se Victory Club Sweden Dagordning för årsmöte 2015 1. Mötets öppnande 2. Val

Läs mer

PRO Karlskoga Södra Verksamhetsberättelse 2012

PRO Karlskoga Södra Verksamhetsberättelse 2012 2012 PRO Karlskoga Södra Verksamhetsberättelse 2012 Styrelsen har under året bestått av: Ordförande / studieorganisatör Vice ordförande / pressombud Kassör Sekreterare Styrelseledamot / medlemsvärvare

Läs mer

BYALAGSNYTT VALLENS ALAG

BYALAGSNYTT VALLENS ALAG BYALAGSNYTT FEBRUARI 2005 VALLENS BYALA ALAG JUNSELE ÅRSMÖTE 2005 SÖNDAG DEN 13/2 KLOCKAN 15:00 PÅ VALLENCIA Där ska vi som vanligt behandla de frågor som hör ett årsmöte till såsom val av styrelse, kommittéer,

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2008. Funktion Ordinarie ledamöter Suppleanter

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2008. Funktion Ordinarie ledamöter Suppleanter 1 FUB Sundsvall VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2008 Funktion Ordinarie ledamöter Suppleanter Ordförande Vakant Vice ordf Gunilla Svanbeck Karina Ekwall Gudrun Sandström Carin Mellberg Jan-Erik Nordlund Anita Edström

Läs mer

Västlands Hembygdsförening

Västlands Hembygdsförening Västlands Hembygdsförening Verksamhetsberättelse 2013 Styrelsen 2013 Ordinarie ledamöter Carl-Bertil Wallin Ordförande Inger Lind Sekreterare Peter Mattsson Kassör Gunnel Eriksson Vice sekreterare Vice

Läs mer

Dyröns IF Årsmöte 2015

Dyröns IF Årsmöte 2015 Dyröns IF Årsmöte 2015 Tid och plats 2015-02- 28 kl 14.00, Dyröns IF samlingslokal. Närvarande Ann- Gerd Grahm Ordförande Suzanne Friis Sekreterare Maj- Britt Aronsson Christer Eliasson Eric Gustafsson

Läs mer

Program för Hemsjö hembygdsförenings. I år firar vi att vår hembygdsförening fyller 50 år.

Program för Hemsjö hembygdsförenings. I år firar vi att vår hembygdsförening fyller 50 år. Program för Hemsjö hembygdsförenings verksamhet 2019 I år firar vi att vår hembygdsförening fyller 50 år. Hembygdsgården Hea Cafékvällar - Vandringar - Valborgsmässofirande - Midsommarfirande - Grötfest

Läs mer

Styrelsen för Sveriges Ingenjörer distrikt Norrbotten, får härmed avge följande redogörelse för verksamhetsåret 2010.

Styrelsen för Sveriges Ingenjörer distrikt Norrbotten, får härmed avge följande redogörelse för verksamhetsåret 2010. VERKSAMHETSBERÄTTELSE DISTRIKT NORRBOTTENS Styrelsen för Sveriges Ingenjörer distrikt Norrbotten, får härmed avge följande redogörelse för verksamhetsåret. Årets som gick 2 Distriktsverksamheten 3 Distriktstyrelsens

Läs mer

Välkommen till det 18:e Hasselforskalaset 2016

Välkommen till det 18:e Hasselforskalaset 2016 Välkommen till det 18:e Hasselforskalaset 2016 13 augusti kl. 10.00 16.00 Hasselbladet med kalasextra Våra huvudsponsorer är Låt oss försäkra Dig - Tryggt och personligt Tel 019-58 56 00 www.dina.se/nerike

Läs mer

Bredsjö. Folkets Hus Förening

Bredsjö. Folkets Hus Förening Verksamheten 2006 Bredsjö Folkets Hus Förening Alla andelsägare i Bredsjö Folkets Hus förening kallas härmed till årsmöte 6 mars kl 18.30 i Bredsjö Folkets Hus. Vi bjuder på fika! DAGORDNING VID ÅRSMÖTE

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse för år 2017 Verksamhetsberättelse 2017-01-01-2017-12-31 Styrelsen har under verksamhetsåret haft ett årsmöte, 10 protokollförda styrelsesammanträden, tränarmöten, samt löpande kontakt

Läs mer

Protokoll fört vid årsmöte 2012 i SFLK

Protokoll fört vid årsmöte 2012 i SFLK Protokoll fört vid årsmöte 2012 i SFLK Tid och plats: 1 september 2012 i Malmö Föreningens ordförande Aviva Suskin-Holmqvist öppnade årsmötet och hälsade alla välkomna. 1 Val av mötesordförande Som ordförande

Läs mer

Tävlingsledarutbildning för spelledare m.fl anordnades under våren med lärare från bridgeförbundet.

Tävlingsledarutbildning för spelledare m.fl anordnades under våren med lärare från bridgeförbundet. 1 Täby Seniorbridge Verksamhetsberättelse för året 2011 Styrelsens redogörelse för året lämnas nedan. Styrelse, revisorer och valberedning. På årsmötet 7 mars omvaldes Ulla Eriksson som ordförande. Till

Läs mer

Playstars årsmöte 2014-03-30

Playstars årsmöte 2014-03-30 Playstars årsmöte 2014-03-30 Dagordning: 1. Mötets öppnande 2. Mötets behörighet 3. Val av mötets ordförande 4. Val av mötets sekreterare 5. Val av två personer att justera protokollet 6. Val av rösträknare

Läs mer

Närvarande: Runar Adamsson, Mia Cleryd, Madeleine Larsson, Lisa Hellman, Per Hellman, Kristina Mjörndal, Arne Olofsson, Lars-Olof Sohlberg

Närvarande: Runar Adamsson, Mia Cleryd, Madeleine Larsson, Lisa Hellman, Per Hellman, Kristina Mjörndal, Arne Olofsson, Lars-Olof Sohlberg orgnr 875003-0861 Protokoll TUG 190114 Närvarande: Runar Adamsson, Mia Cleryd, Madeleine Larsson, Lisa Hellman, Per Hellman, Kristina Mjörndal, Arne Olofsson, Lars-Olof Sohlberg 1 Mötet öppnades. 2 Arne

Läs mer

PROTOKOLL ALBIN 25 KLUBBENS ÅRSMÖTE 2012 (VERKSAMHETSÅRET 2011)

PROTOKOLL ALBIN 25 KLUBBENS ÅRSMÖTE 2012 (VERKSAMHETSÅRET 2011) Tid: 17 mars 2012 kl 10.30 PROTOKOLL ALBIN 25 KLUBBENS ÅRSMÖTE 2012 (VERKSAMHETSÅRET 2011) Plats: Svenska Kryssarklubben, Nacka Strand Närvarande: Carl-Olov Filipsson (ordförande) Tommy Malmgren (vice

Läs mer

Brodalen. Verksamhetsberättelse och Ekonomisk berättelse 2013

Brodalen. Verksamhetsberättelse och Ekonomisk berättelse 2013 Brodalen Verksamhetsberättelse och Ekonomisk berättelse 2013 Styrelsen för Brodalens PRO-förening avger härmed följande verksamhetsberättelse för 2013 Medlemmar Antal medlemmar 2013-12 -31, 225 10 nya

Läs mer

Årsmöte, arbetsformer och organisation i klubben

Årsmöte, arbetsformer och organisation i klubben Årsmöte, arbetsformer och organisation i klubben Organisation är en förutsättning för att en verksamhet ska fungera. En bra organisation är nödvändig för att nå bra resultat. I bland fungerar organisationen

Läs mer

Protokoll fört vid Ösmo Kyrkokörs Årsmöte 28 februari 2009 Sockenstugan, Ösmo

Protokoll fört vid Ösmo Kyrkokörs Årsmöte 28 februari 2009 Sockenstugan, Ösmo Protokoll fört vid Ösmo Kyrkokörs Årsmöte 28 februari 2009 Sockenstugan, Ösmo 1. Öppnande av mötet. Ordförande hälsar alla välkomna till årsmötet och förklarar mötet öppnat. 2. Kallelse till mötet. Årsmötet

Läs mer

FÖREDRAGNINGSLISTA STRANDS GOLFKLUBB.

FÖREDRAGNINGSLISTA STRANDS GOLFKLUBB. Årsmöte 2014-02-02 FÖREDRAGNINGSLISTA STRANDS GOLFKLUBB. 1. Val av ordförande för mötet. Till ordförande valdes Torbjörn Cairén. 2. Val av sekreterare. Till sekreterare valdes Ulla Omberg. 3. Godkännande

Läs mer

Protokoll fört vid Ljustorps Hembygdsförenings Årsmöte den 16 mars 2014 kl. 18.00 i Ljustorps Hembygdsgård.

Protokoll fört vid Ljustorps Hembygdsförenings Årsmöte den 16 mars 2014 kl. 18.00 i Ljustorps Hembygdsgård. Protokoll fört vid Ljustorps Hembygdsförenings Årsmöte den 16 mars 2014 kl. 18.00 i Ljustorps Hembygdsgård. Mötesdeltagare: ca; 18 st. 1 Årsmötet öppnades. 2 Fastställdes att kallelsen till mötet gjorts

Läs mer

FÖRENINGEN JAKTSKYTTARNA VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR 2016

FÖRENINGEN JAKTSKYTTARNA VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR 2016 FÖRENINGEN JAKTSKYTTARNA VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR 2016 Styrelsen för föreningen Jaktskyttarna i Trollhättan lämnar följande verksamhetsberättelse för tiden 2016-01-01 till 2016-12-31. Styrelse Namn Roll

Läs mer

HAMMARSUDDS TOMTÄGAREFÖRENING VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR ÅR 2011

HAMMARSUDDS TOMTÄGAREFÖRENING VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR ÅR 2011 1 HAMMARSUDDS TOMTÄGAREFÖRENING VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR ÅR 2011 Föreningens ledning har under året bestått av följande ledamöter och funktionärer: Styrelse: Ordförande: Vice ordförande: Kassör: Sekreterare:

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2011 för Rädda Barnens lokalförening i Karlskoga-Degerfors

Verksamhetsberättelse 2011 för Rädda Barnens lokalförening i Karlskoga-Degerfors 1 Verksamhetsberättelse 2011 för Rädda Barnens lokalförening i Karlskoga-Degerfors VÅR VERKSAMHET Barns rätt till skydd mot våld I förebyggande syfte samverkar vi med skolor och folkhälsoförvaltningen.

Läs mer

Kallelse till. Tid: Fredagen den 5 februari 2010 kl 19.00. Lekeberga Gård, Lekeberga

Kallelse till. Tid: Fredagen den 5 februari 2010 kl 19.00. Lekeberga Gård, Lekeberga Kallelse till i Tid: Fredagen den 5 februari 2010 kl 19.00 Plats: Lekeberga Gård, Lekeberga Klubben bjuder på kaffe, smörgåstårta och underhållning. (glöm inte ange om du är allergisk mot något livsmedel)

Läs mer

SVENSKA TURISTFÖRENINGEN

SVENSKA TURISTFÖRENINGEN SVENSKA TURISTFÖRENINGEN Sydvästra Skåne ÅRSBERÄTTELSE FÖR VERKSAMHETSÅRET 2017 Styrelsen för Svenska Turistföreningen Sydvästra Skåne får härmed avge följande berättelse för verksamheten under år 2017.

Läs mer