City-Boxen Stallinredning - en framtidsinvenstering!

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "City-Boxen Stallinredning - en framtidsinvenstering!"

Transkript

1 City-Boxen Stallinredning - en framtidsinvenstering! Televägen 2 :: Kristianstad :: Sweden :: Phone +46(0) :: Fax +46(0)

2 Välkommen till City-Boxen Stallinredning! I över 30 år har City-Boxen tillverkat och sålt stallinredning till nöjda kunder med alla typer av hästar och verksamheter i hela Norden. Vi är stolta över att kunna erbjuda dig som hästägare ett stort utbud kvalitétsprodukter till bra pris och hög kundservice. Det personliga företaget City-Boxen är ett familjeägt företag. Vår ambitionen är att ge alla våra kunder det lilla extra vad det gäller utbud, kvalitet & personlig service. Behöver du tips och råd eller är osäker på hur du ska utforma ditt stall, kontakta oss så hjälper vi dig gärna. Vi kommer även ut och laser mäter ditt stall, hjälper till med ritningar och bygglovshandlingar. Kvalité med lång livslängd Vår långa erfarenhet, stora hästkunskap och genuina intresse av att tillverka och utveckla kvalitetsinredning har lett till att vi år efter år kunnat erbjuda våra kunder robusta och säkra produkter med mycket lång livslängd. Marie Johnson & Hans Tuvehjelm - För oss är det viktigt att du som kund är nöjd med våra produkter och service både innan och efter inredningen är installerad på plats i ditt stall City-Boxen på mässor Oss hittar du ofta på de större hästmässorna som tex Falsterbo Horse Show och Hest & Rytter i Herning. Vi är även ute på större tävlingsplatser.

3 Hos stor som liten City-Boxens stallinredning finns på såväl stora ridanläggningar, djursjukhus och ridskolor som i små privata stall. Oavsett om du ska ha en box, femtio boxar eller en specialtillverkad inredning levererar vi en lösning som passar just dina behov och ditt stall. Besök vår visningshall Vår fabrik med kontor och visningshall ligger i utkanten av Kristianstad på Ängamöllans industri område. Här kan du titta på olika boxmodeller och stalltillbehör. Varmt välkommen! Marie Johnson & Hans Tuvehjelm City-Boxen International AB Innehåll 4 Standardboxar 6 Deluxboxar 8 Uteboxar och utestall 10 Spiltor och boxväggar 12 Boxdörrar 14 Renovera ditt stall Du vet väl att du kan följa City-Boxen på Facebook! 16 Dörrar och portar 18 Fönster 20 Stalltillbehör 22 Specialtillverkning 24 Referenser 26 Hitta till oss/köpvillkor City-Boxen sponsrar Svensk ridsport

4 Alltid i lager för snabb leverans! STANDARDBOXEN En rejäl, funktionell och flexibel box. Modellen erbjuder stor valfrihet, du kan välja från många olika utföranden på fronter, mellanväggar och boxdörrar. Boxhöjd och bredd anpassas enkelt genom en flexibel grundkonstruktion, med bland annat löstagbara höj och sänkbara stolpfästen. I standardboxen ingår, boxfront, skjutdörr/slagdörr, (och) mellanvägg, golv och väggfästen. Boxens underprofil monteras i golvfästet som gör att boxen kommer upp ca 10 mm. En fördel när du spolar rent golvet så vattnet kan rinna ut. Underhållsfritt Vill du ha en underhållsfri box ska du välja plastplank som boxfyllnad. Enkel att tvätta av och hålla ren. 12 års garanti. Flexibel montering Valfri höjd. Vi har förenklat monteringen av standardboxen med löstagbara fästen som du trär på stolparna. Tillbehör Sätt din egen prägel på standardboxarna med vår dekorbåge, ventilationsgaller, vippkrubba eller täckeshängare.

5 StandardBoxar Boxfront med rutgaller Ett alternativ till stående eller liggande galler är rutgaller / trådgaller. Det är relativt nytt på marknaden och förespråkas av många då risken för t ex käk och spark skador kan minskas. Öppning i skjutdörr De flesta hästar tycker om att titta ut ur sin box och du får en lugnare stallmiljö. Standardboxen levereras med ett öppningsbart skjutgaller i dörren. Du väljer själv när det ska vara öppet. Öppning i fronten Ett allt populärare alternativ till öppning i dörren är istället ett öppningsbart galler i frontdelen. Gallret för du åt sidan precis som i dörren. På dörren kan du istället montera till exempel en täckeshängare. Liggande galler Liggande galler i boxen ger ett lite luftigare och öppnare stall. Att välja mellan liggande eller stående galler är en smaksak. Det är viktigt att bredden mellan rören är rätt för de hästar du har i stallet.

6 Top of the line! DELUXBOXAR Detaljer som hästhuvud, mässingskulor och pulverlack ger den lilla extra känslan av lyx. City-Boxen Delux är kvalitétsboxar som står sig väl i den internationella konkurrensen av lyxboxar men till en betydlig lägre prislapp. Alla modeller måttbeställs och tillverkas mot kundorder för bästa passform till varje stall. Populära modeller är Royal Wave som har en öppen front lösning, Buckingham och Windsor som båda har pampiga fronter med öppningsbart- eller V-galler i dörren. Alla modeller kan beställas i olika utförande eller efter egen ritning. Säkerhets låsning Justerbar upphängning Infälld dörröppning

7 Deluxboxar

8 Enkelt att bygga nytt stall! UTESTALL & UTEBOXAR En rejäl, väldesignad och lättmonterad utebox. Oavsett om det är en temporär lösning eller ett utestall som ska stå i många år är kvalitén och en säker konstruktion lika viktig. Du kan välja mellan olika modeller, allt ifrån den enkla modellen med skärmtak, skjutdörr med öppningsbart galler och granvirke. Till den lite mer påkostade modellen med sadeltak, (takbjälkar), plastplank och engelska boxdörrar med fönster. Vindskjul och ligghall för hagen bygger på samma stabila konstruktion och kan monteras på en gjuten platta eller träregel. Skärmtak eller sadeltak Oavsett takkonstruktion kan du välja mellan olika material på taket t ex kondensfritt plåttak eller ljudlösa bitumen och fibercement taken. Gärna med ljusinsläpp över varje box. Sadeltaket har kraftiga takbjälkar och ger en luftig boxmiljö. Att välja boxdörr En skjutdörr med öppningsbart galler är det vanligaste alternativet i uteboxen. På vintern sätter du enkelt i ett plexiglas för att hålla snö och regn ute. Ett alternativ är en tvådelad engelsk boxdörr. Du kan välja med eller utan fönster i ovandelen. Väljer du dörr utan fönster rekommenderar vi att du sätter ett fönster på baksidan av boxarna istället.

9 Uteboxar Utestall Byggs oftast med boxar i dubbelrad, skjutportar på sidorna, nockventilation och isolerad sadelkammare. Vanliga boxfronter och stallgång eller/och utgång från varje box till hage eller gårds plan. Har du ett murat stall kan du kombinera med fronter av trä eller plastplank och engelska dörrar. Öppningsbara fronter På travanläggningar är det vanligt att det finns sk utselningsstall med helt öppningsbara fronter. Vill du ha ett lättskött stall med enkel utgödsling är öppningsbara fronter ett bra alternativ. Du kan välja fronter med galler eller heltäckta i trä i kombination med tex en standard skjutdörr. Vindskydd i hagen Byggs med samma rejäla konstruktion som uteboxarna. Du kan välja en helt öppen front eller t. ex med två ingångar eller som en helt ligghall med öppningar på gavlarna. Längd, bredd och höjd väljer du själv efter dina hästars storlek och behov. Ett underhållsfritt alternativ är vindskjul med plastplank.

10 Spiltor & mellanväggar Med eller utan galler, vågformad, pulverlackad, heltäckt eller öppningsbart. Du kan välja mellan ett brett utbud av mellanväggar och spiltor efter behov och verksamhet. En standard mellanvägg är 2200 mm hög och har stående eller liggande galler. Höjden kan enkelt anpassas till såväl högre som lägre väggar. Många hästar vill ha lite lugn och ro i sin box, en bra lösning är helfyllning i den delen av mellanväggen där hästens krubba är placerad. Välj vägg efter dina behov När du väljer mellanvägg ska du fundera lite kring om du vill ha en helt öppen lösningen eller väggar med galler på ovandelen. De flesta hästar mår bra av att se varandra och ha kontakt. Har du behov av heltäckta väggar för till exempel hingstar, rekommenderar vi ett kontaktgaller i ovandelen och ett ventilationsgaller i nedre delen av väggen för en bättre luftgenomströmning och stallmiljö.

11 Spiltor och mellanväggar Skjutbar mellanvägg Standardmellanvägg Liggande galler på murad väg Heltäckt mellanvägg med kontaktgaller i rutnät Heltäckt mellanvägg med kontaktoch ventilationsgaller Heltäckt mellanvägg,extra hög

12 Praktisk och enkel ingång BOXDÖRRAR Högerhängd, vänsterhängd, skjutdörr eller slagdörr? Det finns för och nackdelar med olika dörrar och lösningar. Tänk på att det ska vara enkelt och säkert att ta sig in i boxen, både för din häst och dig. En skjutdörr med öppningsbart galler är det vanligaste alternativet och vår standardmodell. Bredden på dörren bör vara ca 1300 mm för häst. Väljer du slagdörrar, dvs med gångjärn, bör du ha lite bredare stallgång så hästarna enkelt kan gå ut och in. Gärna 3 meter. City-Boxens skjutdörr har en vändbar gallerkasset, du väljer själv vilken sida i dörren som hästen ska titta ut på. Detta kan du enkelt ändra vid behov. Skjutdörren är både säker och tyst. Den har en dörrupphängning med 2 st åkvagnar om vardera 4 st kullager. Halvdörr/lågdörr är en populärt boxdörr som passar i ett stall med lite bredare stallgång. Tänk på att det kan vara praktiskt att ha en box med en boxdörr som går att stänga vid behov.

13 boxdörrar

14 Renovera ditt gamla stall Det finns många olika typer av stallinredning på marknaden och det är viktigt att välja den som passar just din verksamhet, dina hästar och de behov du har. Ska du ha en standardinredning, en lite mer exklusiv, eller måste den specialdesignas för att passa i er byggnad? City-Boxens rådgivare hjälper dig med tips och idéer, samt kommer vid behov ut och lasermäter ditt stall. Vad du än beslutar dig för så var noga med att du väljer en godkänd och säker inredning. Tumma aldrig på kvaliteten. Var också noga med att välja en välkänd och etablerad leverantör som funnits på marknaden i många år. Fråga efter referenser, kontakta och besök dessa, en billig försäkring. Snabb guide Utforma stallet så det i framtiden kan passa alla storlekar på hästar. Boxstorlek, minimimått: Mankhöjd 1,49-1,60 8 kvm 1,60-1,70 9 kvm >1,71 10 kvm Rekommendation, öka måttet med 20% för bättre boxmiljö. Takhöjd: mankhöjden x 1,5 Ex. mkh 170 cm takhöjd 2,55 Mellanrum mellan tak och boxkant: mindre än 150 mm eller mer än 450 mm Att tänka på innan du börjar Ta i god tid kontakt med din länsstyrelse. En ny-, omeller tillbyggnad av ett stall för hästar ska på förhand godkännas från djurskyddsoch djurhälsosynpunkt av länsstyrelsen, sk förprövning. Kravet på förprövning gäller om antalet hästar som ryms på anläggningen efter planerad byggnadsåtgärd är 5 eller fler. Om du tänker bedriva yrkesmässig verksamhet behöver du även tillstånd av Miljö- och hälsoskyddsnämnden. Stallgång: mellan boxar 2,5 m

15 Renovera

16 Välkommen in i stallet! DÖRRAR OCH PORTAR Ingången är det första mötet med ditt stall, välj därför med omsorg dina stalldörrar. Den ska vara tålig, praktiskt, lagom bred och hög. Minst en dörr bör vara en bredare, så kallad pardörr med två dörrblad. City-Boxen erbjuder ett stort utbud av dörrar från olika svenska tillverkare. City-Doors är vår egen dörrserie, framtagen i samarbete med en ledande svensk dörrtillverkare. En stabil och hållbar dörr med bland annat grövre gångjärn och dörrblad. Mycket prisvärda stalldörrar som tål ett tufft stallklimat. Dörrarna finns i olika mått och design. Vår mest sålda dörr har delat dörrblad och fiskbensmönster. Pardörren kan ha olika bredd på dörrbladen med en lite bredare gångdörr och smalare sidodörr. Rejäla gångjärn Det är viktigt att dörren inte slår sig. En stall dörr står ofta öppen I så väl sol som regn. Tjockt dörrblad Stalldörren ska var stabil och hålla i många år. City-Doors tillverkas i Skåne av hästmänniskor som vet vad som krävs i en tuff miljö. Branddörr stoppar elden Bränder i stallet är inte ovanliga Tänk på att en branddörr kan rädda liv såväl som dyrbar utrustning. Branddörren ska vara klassad.

17 Innerdörrar till sadelkammare Delad dörr med stålram Gångdörr med spånt Dörrar

18 Hästen vill titta ut! STALLFÖNSTER Ett bra fönster ska uppfylla många önskemål, underhållsfritt, vädringsalternativ, öppningsbart och lättskött. Kan hästen dessutom stå och titta ut, då har du ett fönster som alla trivs med. City-Windows är vårt eget designade underhållsfria stålfönster. Varmförsinkat med galler på insidan och säkerhetsglas. Extra vackert är det valvat med spröjs och pulverlack. Ett prisvärt alternativ till stålfönster är träfönster. City-Boxens svensktillverkade fönster håller mycket hög kvalitet och finns i många olika storlekar med tillhörande fönstergaller. Ventilationsmöjlighet City-Windows stålfönster är helt öppningsbara, 180 grader, så hästen kan stå och titta ut. Det har även två vädringslägen. Tjockt gångjärn City-Windows har justerbara och grova gångjärn, för bästa inpassning och hållbarhet.

19 Fönster

20 Efter dina önskemål! City-Boxen kan hjälpa dig med många olika speciallösningar både i och utanför stallet. Vi levererar helhetslösningar och erbjuder kvalitetsprodukter för hela din anläggning. Vi har tillverkat många speciallösningar till djursjukhus, kliniker, ridskolor, travanläggningar och privata stall. Vår duktiga verkstadspersonal och konstruktörer hitta lösningar på det mesta! Vi samarbetar med ledande leverantörer och tillverkare av bland annat skrittmaskiner, solarium, Horse gym, ventilationssystem, stängsel och staket, hopphinder, ridbaneunderlag och taklösningar.

21 Active Stable, Gimmex Foto Kim Högberg Specialtillverkning

22 Inred ditt stall För att få stallet lättskött behöver det vara välplanerat med alla detaljer på rätt ställe. Hos City-Boxen hittar du allt du behöver till ditt stall. Du kan välja från ett brett sortiment av stalltillbehör så som vattenkoppar, krubbor, täckeshängare, box- och gångmattor, solarium, ventilationssystem, fodervagnar, foderautomater skottkärror, hinkar m.m. Duschspilta Inred med spolarm, med eller utan dekorbåge. Avloppsbrunn med galler och klä väggarna med gråa plastskivor för att skydda väggarna. Utanför kan du tex sätta upp en fyrarmad täckes hängare.

23 Allt i stallet

24 Det är viktigt att du vet vad du köper. Våra referenser din garanti! Stall Hällarp, Falkenberg Utbildningsstall med inriktning dressyr. Standardboxar med plastplank. Kontakt: Caroline Karlsson Stall Haväng, Tvååker Stuteri & inackorderingsstall. Special tillverkad inredning Kontakt: Ida Krekula Stall Ekeberg, Hässleholm Inackordering, uppfödning Konvalescens & Rehab. Standardinredning. Kontakt: Camilla Olsson Forsberg Eventing, Tidaholm Tävlings- & träningsverksamhet inriktning fälttävlan. Standardboxar. Kontakt: Gunilla Forsberg Iwona Majewska, Kristianstad Uppfödare, tränare & dressyrdomare. Utestall, standard boxar, Deluxboxar & lösdrift Kontakt:

25 Att bygga nytt eller renovera ett stall är ofta en stor investering, hos City-Boxen hittar du allt du behöver för att inreda ditt. Vi hjälper dig med tips och råd. Har du inte möjlighet att komma till vår visningshall i Kristianstad och titta på vårt utbud av stallinredning och tillbehör i verkligheten kan du besöka en av våra referens stall. Vi har levererat tal boxar runt om i hela Sverige, Danmark, Norge och Finland. Kontakta oss på så får du mer information om vem du kan besöka i närheten av där du bor. Lugauer Stable, Everlöv Yrkeskusken Conrad Lugauers Travanläggning. Uteboxar Kontakt: Markus Waldmüller Ugglarps Gård Hästkliniken, Ängelholm Modern hästklinik med internationell specialist konpetens. Fd Stenestad Delux boxar i väntrummet, standardboxar i sjukstallet. Kontakt: Horsetraining, Hökerum Träning, avel och uppfödning av Quarter hästar Uteboxar med plastplank Kontakt : Peter Ljungberg Lillhagens Ridklubb, Höllviken Aktiv ridklubb för ryttare på alla nivåer och inriktning. Utestall, boxar & spiltor Kontakt: AW Sport Horses, Tyringe Utbildnings- och tävlingscenter, Skyrups Country Club, Standardboxar. Kontakt: Anna Wemlert

26 City-Boxen Hitta till oss City-Boxen International AB Televägen Kristianstad Sweden VAT No. SE Bank: Swedbank SWIFT: SWEDSESS IBAN: SE Bg Öppettider Öppet tider kontoret Lunch Utleverans Återförsäljare Danmark Nosto Norge Ole Mårten Nilsson Finland City-Boxen

27 Köpevillkor Frakt Lossning Transportskada Produktgaranti Reklamationer Leveranstider Returer/Ångerrätt Betalningsvillkor Finansiering Fritt Fabriken Kristianstad, dvs kostnad tillkommer enligt gällande frakttaxa som anges på offert/order/faktura. City-Boxen använder DB Schenker som speditör och allt gods aviseras innan ankomst till kund. Kund ombesörjer lossning med truck/traktor med pall gafflar Var mycket noga med att besiktiga och räkna alla kolli. Om du skriver på följesedeln kan du inte i efterhand reklamera transportskador eller saknat gods. Vid transportskada eller saknat gods måste chauffören fylla i en skadeanmälan som du får en kopia av direkt på plats. Därefter meddelar du oss samma dag så vi kan åtgärda reklamationen omgående. City-Boxen ansvar ej för några reklamationer anmälda senare än 7 dagar efter erhållen leverans. 1 år om inte annat anges. Skall alltid anmälas till City-Boxen. Lagervaror 3-5 dagar. Specialtillverkning enligt överenskommelse. 14 dagar på standard inredning i oförändrat skick och original förpackning. Kund bekostar eventuella returfrakter. Ångerrätten gäller inte varor som specialtillverkats till kund. Kontant innan leverans om ej annat anges, vilket innebär att betalning skall vara City-Boxen tillhanda innan godset lämnar fabriken. City-Boxen erbjuder finansiering via Wasa Kredit. Vid finansiering skall alltid person och/eller organisationsnummer anges. Wasa Kredit genomför sedvanlig kreditprövning. Snabb handläggning innebär att ni normalt får besked samma dag. City-Boxen reserverar sig för eventuella tryck och övriga fel i broschyren samt produkter kan ersättas av likvärdiga produkter. Kopiering och eftertryck av katalogens text och bilder medges ej. Vi hjälper dig att utforma ditt stall! Vi hjälper dig att utforma ditt stall! Våra rådgivare hjälper dig med allt ifrån tips och ideer vid renovering eller nybyggnation av ditt stall till efterservice. Vi är måna om att du ska bli nöjd med din inredning och lämnar alltid nöjd kund garanti Varmt välkommen att kontakta oss. Hans Tuvehjelm, VD Tel: Fax:

28 City-boxen International AB Televägen 2, Kristianstad Tel: Fax:

Montering av CityBoxen Läs igenom instruktionen innan du startar uppmontering av boxarna

Montering av CityBoxen Läs igenom instruktionen innan du startar uppmontering av boxarna - 1 - Montering av CityBoxen Läs igenom instruktionen innan du startar uppmontering av boxarna CityBoxens Monteringsanvisning Innan du börjar montera boxarna Innan du startar uppmonterar av City-Boxen

Läs mer

Föreläsare Michael Ventorp, SLU och HIR Värd för visning Jägersros anläggningschef Inge Persson

Föreläsare Michael Ventorp, SLU och HIR Värd för visning Jägersros anläggningschef Inge Persson Kurs i stallbyggnation och stallmiljö för häst Måndagen den 26 mars 2012 på Jägersro Föreläsare Michael Ventorp, SLU och HIR Värd för visning Jägersros anläggningschef Inge Persson Kursen är delfinansierad

Läs mer

Artikel: 342 NFFI-2 Inåtgående, överfalsat och underkantshängt fönster med. Våran storsäljare!

Artikel: 342 NFFI-2 Inåtgående, överfalsat och underkantshängt fönster med. Våran storsäljare! Wester Byggträ AB är beläget i hjärtat av Västra - Götalands län. Företaget har varit verksamt inom träindustrin sen 1973, vårt kunnande och fina produkter har gjort att vi är ett tryggt val för Er. Er

Läs mer

Bygga själv, ett ansvarsfullt uppdrag!

Bygga själv, ett ansvarsfullt uppdrag! Gör-det-själv! Bygga själv, ett ansvarsfullt uppdrag! Att bygga praktiskt stall där både hästar och människor ska trivas är ett roligt men ansvarsfullt uppdrag. Vi på Myrby Mekaniska kommer att hjälpa

Läs mer

VACKERT OCH HÖGST PERSONLIGT. Inner- och ytterdörrar

VACKERT OCH HÖGST PERSONLIGT. Inner- och ytterdörrar VACKERT OCH HÖGST PERSONLIGT Inner- och ytterdörrar 2 VÄLKOMMEN till den äkta fönsterkänslan Vackra, säkra och funktionella dörrar gör ditt hem tryggare och trevligare. Med våra dörrar får du personlighet

Läs mer

POLSTAR AB. Konsumentprislista 2014

POLSTAR AB. Konsumentprislista 2014 POLSTAR AB Konsumentprislista 2014 LEVERANSTID 4-6 VECKOR, RUNDA OCH SPECIAL 6-8 VECKOR UNDERHÅLLSFRIA FÖNSTER OCH DÖRRAR. Rätt produkt till rätt pris www.polstar.se 1 Allmän produktinformation om CT 70

Läs mer

Ljusare med takplast. gop Esslon. I gop Suntuf. I gop Skylon. Ljusa och starka takmaterial för altaner, uterum, carportar och växthus

Ljusare med takplast. gop Esslon. I gop Suntuf. I gop Skylon. Ljusa och starka takmaterial för altaner, uterum, carportar och växthus GLASFIBER & PLASTPRODUKTER AB gop Esslon I gop Suntuf I gop Skylon Ljusare med takplast Ljusa och starka takmaterial för altaner, uterum, carportar och växthus Vi älskar plast www.gop.se 1 2 Takplast -Möjligheternas

Läs mer

www.kronfonster.se Sveriges största tillverkare av underhållsfria fönster och

www.kronfonster.se Sveriges största tillverkare av underhållsfria fönster och www.kronfonster.se Sveriges största tillverkare av underhållsfria fönster och Fabriksförsäljning av fönster, dörrar och uterum VI kommer från Småland. Från Stenriket som Vilhelm Moberg skrev. I stenriket

Läs mer

SKAPA TRIVSEL OCH SKÖNHET

SKAPA TRIVSEL OCH SKÖNHET SKAPA TRIVSEL OCH SKÖNHET DIN KOMPLETTA BALKONGLEVERANTÖR Balkongräcken, spröjs 4-5 Balkongräcken, glas 6-7 Balkongräcken, perforerad plåt 8-9 Balkongräcken, med dekorlister 10-11 Balkongräcken, kombinerade

Läs mer

Anvisningar Förprövning av häststall Förhandsanmälan

Anvisningar Förprövning av häststall Förhandsanmälan Enheten för länsveterinärer Anvisningar Förprövning av häststall Förhandsanmälan Foto: Marie Lundin Vid ny-, till- eller ombyggnationer av djurstall, hägn eller annat förvaringsutrymme för djur kan en

Läs mer

VACKERT OCH HÖGST PERSONLIGT

VACKERT OCH HÖGST PERSONLIGT VACKERT OCH HÖGST PERSONLIGT Fönster och fönsterdörrar 300 kr 2 VÄLKOMMEN till den äkta fönsterkänslan Inget är så betydelsefullt för ditt hus som dina fönster. Med Sunnerbo Fönster får du personlighet

Läs mer

Information. ALLT ni BEHÖVER VETA OM SOCKGROSSISTENS försäljning. för SKOLKLASSER. Vi lämnar alltid ett års garanti på våra produkter

Information. ALLT ni BEHÖVER VETA OM SOCKGROSSISTENS försäljning. för SKOLKLASSER. Vi lämnar alltid ett års garanti på våra produkter Information ALLT ni BEHÖVER VETA OM SOCKGROSSISTENS försäljning Ett enkelt sätt att TJÄNA PENGAR för SKOLKLASSER och FÖRENINGAR Vi lämnar alltid ett års garanti på våra produkter VÄLKOMMEN till SOCKGROSSISTEN!

Läs mer

Kvalitetsinglasningar från Norrland En Alab-produkt

Kvalitetsinglasningar från Norrland En Alab-produkt SWEDEN SWEDEN Kvalitetsinglasningar från Norrland En Alab-produkt www.season-sweden.se 02 01 03 04 Season Måttanpassad kvalitetsinglasning i aluminium för alla årstider. Tillverkad i Norrland. En Alab-produkt.

Läs mer

Hästgårdar. Till dig som planerar att bygga. Information 2009. Miljö & Teknik. Jordbruksverket 036-15 50 00 jordbruksverket@sjv.se www.sjv.

Hästgårdar. Till dig som planerar att bygga. Information 2009. Miljö & Teknik. Jordbruksverket 036-15 50 00 jordbruksverket@sjv.se www.sjv. Hästgårdar Jordbruksverket 036-15 50 00 jordbruksverket@sjv.se www.sjv.se Till dig som planerar att bygga Naturvårdsverket 08-698 10 00 registrator@naturvardsverket.se www.naturvardsverket.se Boverket

Läs mer

Datum Om tillstånd för viss djurhållning... enl 16 Djurskyddslagen Hästhållning ANSÖKAN. Säffle kommun 661 80 SÄFFLE ANSÖKAN OM TILLSTÅND AVSER

Datum Om tillstånd för viss djurhållning... enl 16 Djurskyddslagen Hästhållning ANSÖKAN. Säffle kommun 661 80 SÄFFLE ANSÖKAN OM TILLSTÅND AVSER Teknisk service/miljöenheten 1(6) ANSÖKAN Datum Om tillstånd för viss djurhållning... enl 16 Djurskyddslagen Hästhållning Skickas till: Teknisk service/miljöenheten Säffle kommun 661 80 SÄFFLE ANSÖKAN

Läs mer

Komplett prislista över vårt sortiment i PVC

Komplett prislista över vårt sortiment i PVC Sida 1 Komplett prislista över vårt sortiment i PVC Fasta fönster 2 Öppningsbara fönster 4 2-luft fönster 5 3-luft 6 Inåtgående fönsterdörr 7 Utåtgående fönsterdörr 7 Entrédörr/Fönsterytterdörr 7 2-delat

Läs mer

Anders Ehrlemark. Huddinge kommun, kartläggning ridskolor, Sundby. Version 2014-02-05

Anders Ehrlemark. Huddinge kommun, kartläggning ridskolor, Sundby. Version 2014-02-05 P R A K T E K Anders Ehrlemark Version 2014-02-05 Huddinge kommun, kartläggning ridskolor, Sundby Detta dokument innehåller en dokumentation av observationer och noteringar angående byggnaderna på anläggningen.

Läs mer

Orderbekräftelse. information. ...alla har råd med! Läs igenom denna folder noggrant och kontrollera er orderbekräftelse så att allt är korrekt.

Orderbekräftelse. information. ...alla har råd med! Läs igenom denna folder noggrant och kontrollera er orderbekräftelse så att allt är korrekt. Orderbekräftelse information Läs igenom denna folder noggrant och kontrollera er orderbekräftelse så att allt är korrekt....alla har råd med! Leveransdatum: Detta datum anger när fönsterna finns klara

Läs mer

LAGER CLOPAY PRISLISTA OSBYDÖRREN. www.tfosby.se DÖRRAR FÖNSTER PORTAR GARAGEPORTAR

LAGER CLOPAY PRISLISTA OSBYDÖRREN. www.tfosby.se DÖRRAR FÖNSTER PORTAR GARAGEPORTAR CLOPAY GARAGEPORTAR OSBYDÖRREN LAGER CLOPAY PRISLISTA GARAGEPORTAR OSBYDÖRREN 15 03 DÖRRAR FÖNSTER PORTAR www.tfosby.se YTTERDÖRRAR ALLA STORLEKAR HÖ/VÄ. YD 410 YD 414 Glas: Klart 2-glas YD 440 8x19 4.650:-

Läs mer

Kulturfönstret. Ett värmande fönster står. på glänt för dig som vill göra en tidsenlig renovering eller ett nybygge i gammal stil...

Kulturfönstret. Ett värmande fönster står. på glänt för dig som vill göra en tidsenlig renovering eller ett nybygge i gammal stil... Kulturfönstret Ett värmande fönster står på glänt för dig som vill göra en tidsenlig renovering eller ett nybygge i gammal stil... Hur väljer man fönster Den här broschyren är till för att ge lite inspiration

Läs mer

12-01-27. Design. Monteringsanvisning

12-01-27. Design. Monteringsanvisning 12-01-27 Design Monteringsanvisning 250 Dimensioner 101,6 1231 1231 1407 1304 2225 1304 2372 2225 250 101,6 1 Placering av första hörnstolpen A= B= A= B= 2 Montering Hög front Expanderskruv M12x100 Fransk

Läs mer

Dags att byta port? Allt du behöver veta när du funderar på att byta! Vi gör det lätt.

Dags att byta port? Allt du behöver veta när du funderar på att byta! Vi gör det lätt. Dags att byta port? Allt du behöver veta när du funderar på att byta! Vi gör det lätt. Välj en leverantör som passar dig Det kan vara viktigare än du tror! Hur mår din port? Kanske är det uppenbart dags

Läs mer

Några saker att tänka på innan du väljer garageport

Några saker att tänka på innan du väljer garageport 8 7 6 5 4 3 Några saker att tänka på innan du väljer garageport 2 1 D en här broschyren vänder sig till dig som ska köpa garageport. Den innehåller en hel del tips och råd om vad som är värt att tänka

Läs mer

Häst. ridhus och stall

Häst. ridhus och stall Häst ridhus och stall Bäste hästägare Med den här broschyren vill vi visa dig en del av det vi hittills byggt till svenska hästägare. Vi hoppas att det kan inspirera dig till att tillsammans med oss utforma

Läs mer

Stugor av norrländsk furu

Stugor av norrländsk furu Stugor av norrländsk furu www.sorselestugan.se Friggebodar 9,9-15 m 2 FRIGGEBOD 9,9M 2 Friggebod 9,9m² Mått: 315 315 cm Vägg: 45x145 mm profilhyvlat och geringsknutat timmer. Golv: Bärlina 45x95mm, golvåsar

Läs mer

FrontShield 56/66 entrédörrar

FrontShield 56/66 entrédörrar FrontShield 56/66 entrédörrar Preconal har dörren vi är dörrspecialisten! Entrédörrar som håller! Preconal har med stor framgång styrt utvecklingen av entrédörrar. Vår erfarenhet tillsammans med ständiga

Läs mer

Övrig information. Santex Vinterträdgård Design. och rymlig känsla. profiler

Övrig information. Santex Vinterträdgård Design. och rymlig känsla. profiler Santex Vinterträdgård Design Njut av utekänslan inomhus året runt och höj värdet på såväl ditt hus som livskvalité. Santex Design är en ny exklusiv serie vinterträdgårdar. Rummen bjuder på unika konstruktionslösningar,

Läs mer

När innovativt tänkande och gediget kunnande möts. Aluminiumfönster utöver det vanliga

När innovativt tänkande och gediget kunnande möts. Aluminiumfönster utöver det vanliga När innovativt tänkande och gediget kunnande möts Aluminiumfönster utöver det vanliga Vi öppnar fönstret till vår värld. Vill du ha ett helt underhållsfritt fönster som inte behöver målas om varken på

Läs mer

FLEXIBLA MODUL LÖSNINGAR. WORLDWIDE.

FLEXIBLA MODUL LÖSNINGAR. WORLDWIDE. FLEXIBLA MODUL LÖSNINGAR. WORLDWIDE. KONTOR OCH OFFENTLIG SEKTOR Daghem FRITIDSHEM OCH SKOLOR BYGG OCH INDUSTRI VÅRDCENTRALER OCH SERVICEHEM EVENT, MÄSSOR OCH UTSTÄLLNINGAR ON- OCH OFFSHORE SERVICELOKALER

Läs mer

Småstugor, förråd, bastu och garage. Norrländska kvalitetshus för. Livsnjutare. www.jorntra.se

Småstugor, förråd, bastu och garage. Norrländska kvalitetshus för. Livsnjutare. www.jorntra.se Småstugor, förråd, bastu och garage Norrländska kvalitetshus för Livsnjutare www.jorntra.se 1 Skalman 7, 10 Skalman 7 Skalman 10 Altanen på bilden är tillval LEVERANSBESKRIVNING SKALMAN 7, 10 OCH SKALET

Läs mer

Fönster. Produktblad 2015

Fönster. Produktblad 2015 Fönster Produktblad 2015 Välkommen till Hos oss hittar du ett brett sortiment av fönster och dörrar till stall, industrier, stugor, villor, garage m.m. Wester Byggträ AB är beläget i hjärtat av Västra

Läs mer

HEL ÖPPNING MED VIKDÖRR Från Markfönster i Fotskäl

HEL ÖPPNING MED VIKDÖRR Från Markfönster i Fotskäl HEL ÖPPNING MED VIKDÖRR Från Markfönster i Fotskäl Vikdörren är otroligt flexibel. När du öppnar den blir öppningen mycket större än en skjutdörr kan erbjuda. Du kan ha mer än en gångdörr. Vikdörren går

Läs mer

Tiunda Park. www.rosendaluppsala.se

Tiunda Park. www.rosendaluppsala.se Tiunda Park www.rosendaluppsala.se : 55 55 20 MITT I STADEN Ditt nya hem i Tiunda Park Mitt i Uppsalas historiska studentkvarter, ca fem minuter från Universitetshuset, Ekonomikum, Carolina Rediviva och

Läs mer

Tänk framåt. Tänk frihet. Tänk ny villa med underhållsfria fönster för generationer. H-Fönstret Lysekil

Tänk framåt. Tänk frihet. Tänk ny villa med underhållsfria fönster för generationer. H-Fönstret Lysekil Tänk framåt. Tänk frihet. Tänk ny villa med underhållsfria fönster för generationer. H-Fönstret Lysekil Ett fönster för generationer Fönster tillhör de mest utsatta partierna i ett hus de skall stå emot

Läs mer

Dusch & Massagebadkar

Dusch & Massagebadkar Dusch & Massagebadkar Vi på Combac har en badrumsfilosofi Vi har tillverkat badrumsprodukter till de nordiska hemmen i över 50 år. På den tiden lär man sig en massa bra saker. Så mycket att man skulle

Läs mer

gebo REJÄLA DÖRRAR 2012 / 2013

gebo REJÄLA DÖRRAR 2012 / 2013 gebo REJÄLA DÖRRAR 2012 / 2013 Möjligheternas dörr! Det må låta som en klyscha när vi säger att Gebo-dörren är möjligheternas dörr. Men det är faktiskt precis vad den är. Utifrån våra standardmodeller

Läs mer

EXKLUSIV FÖRVARING SKJUTDÖRRAR INREDNINGAR DRESSINGROOM. www.kadesign.se

EXKLUSIV FÖRVARING SKJUTDÖRRAR INREDNINGAR DRESSINGROOM. www.kadesign.se EXKLUSIV FÖRVARING SKJUTDÖRRAR INREDNINGAR DRESSINGROOM www.kadesign.se EXKLUSIV FÖRVARING vårt hantverk på dina villkor Söker du någonting extra? Ställer du höga krav på materialval, design och kvalité?

Läs mer

nyhet! Prisvärt för de mindre badrummen Lätt att planera och kombinera Allt du behöver för ett komplett badrum

nyhet! Prisvärt för de mindre badrummen Lätt att planera och kombinera Allt du behöver för ett komplett badrum nyhet! En baskollektion för hela badrummet, Prisvärd, Funktionell och Enkel. Prisvärt för de mindre badrummen Lätt att planera och kombinera Allt du behöver för ett komplett badrum Byggd på Svedbergs erfarenhet

Läs mer

Tänk framåt. Tänk frihet. Tänk ny villa med underhållsfria fönster för generationer. H-Fönstret Lysekil

Tänk framåt. Tänk frihet. Tänk ny villa med underhållsfria fönster för generationer. H-Fönstret Lysekil Tänk framåt. Tänk frihet. Tänk ny villa med underhållsfria fönster för generationer. H-Fönstret Lysekil Ett fönster för generationer Fönster tillhör de mest utsatta partierna i ett hus de skall stå emot

Läs mer

Stålhallar. www.llentab.se

Stålhallar. www.llentab.se Stålhallar www.llentab.se Välkommen till LLENTAB! LLENTAB har levererat stålbyggnader i nära 35 år. Under dessa år har vi levererat ca 7000 stålbyggnader både i Sverige och i Europa. Det faktum att vi

Läs mer

Stadshuset. En manual för att bygga din egna bostad.

Stadshuset. En manual för att bygga din egna bostad. Stadshuset En manual för att bygga din egna bostad. Förord. Nästan en halv miljon människor står i bostadskö i Stockholm. Vi har byggt ett samhälle där människor är beroende av staden för att leva och

Läs mer

Extra offentlig kontroll enligt 24 djurskyddslagen föranledd av anmälan

Extra offentlig kontroll enligt 24 djurskyddslagen föranledd av anmälan KONTROLLRAPPORT 1 (5) Datum FÖRVALTNINGSENHETEN Veterinär och Djurskydd Therese Elverstedt Telefon 021-19 51 84 Therese.elverstedt@lansstyrelsen.se Ridskolan Strömsholm AB Att: Jonas Johnsson Herrskogsvägen

Läs mer

Etac Nova 30. Ett modernt skensystem med diskreta skenor och smarta detaljer. Enkelt att montera och enkelt att använda.

Etac Nova 30. Ett modernt skensystem med diskreta skenor och smarta detaljer. Enkelt att montera och enkelt att använda. Etac Nova 30 Ett modernt skensystem med diskreta skenor och smarta detaljer. Enkelt att montera och enkelt att använda. Etac Nova 30 helt enkelt. Nova 30 är ett funktionellt skensystem med tidlös och enkel

Läs mer

Källsortering Möbler, behållare och vagnar

Källsortering Möbler, behållare och vagnar Part of the ESE World Källsortering Möbler, behållare och vagnar Originalprodukter För Offentlig Miljö Vi reserverar oss för tekniska förändringar. Tillbehör för montering kan levereras vid förfrågan.

Läs mer

Ytterdörrar & fönster från Helsingedörren

Ytterdörrar & fönster från Helsingedörren Ytterdörrar & fönster från Helsingedörren www.helsingedorren.se 2015 Välkommen till Helsingedörren! Vi är ett företag från Hälsingland som startades 2006. Hos oss står du som kund alltid i centrum, vi

Läs mer

Fönster och fönsterdörrar. Svensktillverkade med säkerhet som standard. Nu även med aluminiumbeklädnad!

Fönster och fönsterdörrar. Svensktillverkade med säkerhet som standard. Nu även med aluminiumbeklädnad! Fönster och fönsterdörrar Svensktillverkade med säkerhet som standard Nu även med aluminiumbeklädnad! Svensktillverkade fönster och med säkerhet som standard Våra fönster tillverkas av erkänt duktiga hantverkare

Läs mer

HALSANG MOBILSTÄNGSEL

HALSANG MOBILSTÄNGSEL MOBILSTÄNGSEL FÖRSTÄRKT SVETSAT NÄT MIG SVETSAT ROSTSKYDD ÖKAD KVALITET Vårt mobilstängsel tillverkas som de gjordes innan kostnadsjakten tog överhand på kvalitet och livslängd. RÄTT KONSTRUKTION Vi stansar

Läs mer

Inbyggnadshöjd skjutfönster: 1230mm / skjutdörrar: 2030mm

Inbyggnadshöjd skjutfönster: 1230mm / skjutdörrar: 2030mm Inbyggnadshöjd skjutfönster: 1230mm / skjutdörrar: 2030mm Uterum System 1035 med 4mm enkelglas 1410mm 2st 2385 2670 3340 3745 1610mm 2st 2605 2920 3670 4110 1810mm 2st 2785 3120 3815 4270 2010mm 2st 2925

Läs mer

Aluminiumfönster IF65. Monteringsanvisning Skötselanvisning Leveransbestämmelser Lagring på byggarbetsplatser Garantier Egen kontroll

Aluminiumfönster IF65. Monteringsanvisning Skötselanvisning Leveransbestämmelser Lagring på byggarbetsplatser Garantier Egen kontroll Aluminiumfönster IF65 Monteringsanvisning Skötselanvisning Leveransbestämmelser Lagring på byggarbetsplatser Garantier Egen kontroll Monteringsanvisning av Aluminiumfönster IF65 1 Applicera fogmassa av

Läs mer

El- och mediacentraler Framtidssäkra kapslingar för bostäder och kommersiella fastigheter

El- och mediacentraler Framtidssäkra kapslingar för bostäder och kommersiella fastigheter El- och mediacentraler Framtidssäkra kapslingar för bostäder och kommersiella fastigheter 2 En ny produktgeneration är här El- och mediacentraler El- och mediacentraler En ny produktgeneration är här Ny

Läs mer

tallinredning För häst

tallinredning För häst 2014 tallinredning För häst Myrby Mekaniska AB Proffs på stallinredning vensk kvalitetsinredning sedan 1972 All vår stallinredning är gjort av rostskyddat högkvalitativt stål. Inredningen håller venska

Läs mer

Vad ska man tänka på när man väljer dörr?

Vad ska man tänka på när man väljer dörr? INDEX Serie Popular Ytterdörrar 3-4 Pardörrar 5-6 Garagedörrar 11-12 Förrådsdörrar Varmförrådsdörrar 7-9 Kallförrådsdörrar 9 Bastudörrar 10 Garagedörrar 11-14 Storleksguide 15 Vad ska man tänka på när

Läs mer

Norsjö Carrier Electric El & Norsjö Carrier 4-Stroke Bensin

Norsjö Carrier Electric El & Norsjö Carrier 4-Stroke Bensin 1 Norsjö Carrier Electric El & Norsjö Carrier 4-Stroke Bensin Postadress/ besöksadress: Lennartsfors 1 672 92 Årjäng Tlf. +46 573 392 20 Fax. +46 573 300 35 info@norsjo.com www.norsjo.com 2 Försäljningsvillkor

Läs mer

Furulund. Naturnära boende i lugn miljö

Furulund. Naturnära boende i lugn miljö Furulund Naturnära boende i lugn miljö bo inbäddad i grönskan utan att vara långt från stan Det finns ett lugn och en trygghet vi mår bra av och det är den man finner i sitt hem. En del föredrar att söka

Läs mer

Måttguide veckad gardinlängd

Måttguide veckad gardinlängd Måttguide veckad gardinlängd Nedan följer guidning för hur måttagning ska ske för veckade gardinlängder som du kan måttbeställa i online-shoppen bytextile.se Längd Om du beställer veckad gardinlängd från

Läs mer

Alla priser inkl. MOMS!

Alla priser inkl. MOMS! IQSAVE AB Mobil: 070-203 33 40 Sandnäsvägen 59, 840 30 RÄTAN Orgnr 556847-0818 Fax: 0682-10031 www.iqsave.se moms regnr SE556847081800 info@iqsave.se PRISLISTA 2011 PVC Fönster: Iglo5 (rondo) eller Iglo5

Läs mer

Takbyte Komplett takbyte med Takmaterial

Takbyte Komplett takbyte med Takmaterial 2015 Takbyte Komplett takbyte med Takmaterial Takmaterial.nu Pjäsgatan 3, 261 45 LANDSKRONA Låt oss ta hand om Ert takbyte Ett nytt yttertak lyfter ofta hela huset. Ibland byter du för utseendets skull,

Läs mer

Villan. Ett energismart alternativ. Sandwichkonstuktion med SPU-isolering

Villan. Ett energismart alternativ. Sandwichkonstuktion med SPU-isolering Villan Ett energismart alternativ Sandwichkonstuktion med SPU-isolering Målgrupp Vår målgrupp med huset är den moderna människan som uppskattar sin fritid och vill ha ett energieffektivt hus som är framtids

Läs mer

*Se material specifikation. Prislista Lusthus 7 kvm 10kvm 15 kvm 20 kvm

*Se material specifikation. Prislista Lusthus 7 kvm 10kvm 15 kvm 20 kvm Woxnadalens Lusthus AB Viksjöforsvägen 21 828 94 EDSBYN Tel: 070-342 77 06 OrgNr: 556556-1015 Priserna gäller tom dec 2015 PunschPaviljong Prislista Lusthus 7 kvm 10kvm 15 kvm 20 kvm Grundutförande* 160

Läs mer

Basic. Innehåll. Sid. Basic Jenna Jenna Synkron Ronna Slim Soft Lite. Tillbehör. Kontakt. Leveransvillkor

Basic. Innehåll. Sid. Basic Jenna Jenna Synkron Ronna Slim Soft Lite. Tillbehör. Kontakt. Leveransvillkor Basic 2013 Basic Jenna Jenna Synkron Ronna Slim Soft Lite Innehåll Sid. Basic Jenna Jenna Synkron Ronna Slim Soft Lite 4 6 7 8 10 11 Tillbehör Kontakt Leveransvillkor 12 14 15 Officelines kollektion Basic

Läs mer

ljuvliga hem Från skog till färdigt hus - Byggt med genuin passion Hus för den mindre familjen eller för dig med utflugna barn.

ljuvliga hem Från skog till färdigt hus - Byggt med genuin passion Hus för den mindre familjen eller för dig med utflugna barn. ljuvliga hem Från skog till färdigt hus - Byggt med genuin passion Hus för den mindre familjen eller för dig med utflugna barn. här börjar det ljuva livet. Ljuvliga hem är en serie villor från A-hus, framtagna

Läs mer

since 1870 Duschsystem för seniorer

since 1870 Duschsystem för seniorer since 1870 Duschsystem för seniorer Passar alla rum Glan finns i ett flertal olika utföranden för att passa olika rum. Förutom nedanstående standardutföranden kan vi tillverka specialutföranden såsom anpassning

Läs mer

Jabo Wood Products AB ref till ritningsnummer 1031 sida 1(2)

Jabo Wood Products AB ref till ritningsnummer 1031 sida 1(2) LEKSTUGA SAGA 4,1 + 1,5 N (Svenska 2015-02-24) LEVERANSBESKRIVNING TAK Råspont 17, takåsar 45 x 95, enkel vindskiva 22 x 95, takfotsbräda 22 x 70, stödregel 30 x 30. Taklutning ca 26 o. YTTERVÄGG Timmerprofil

Läs mer

Fönster Produktblad 2013

Fönster Produktblad 2013 Fönster Produktblad 2013 Välkommen till Hos oss hittar du ett brett sortiment av fönster och dörrar till stall, industrier, stugor, villor, garage m.m. Wester Byggträ AB är beläget i hjärtat av Västra

Läs mer

Tillval Isolerad vägg 95 mm... 24 500,- Loft 10 kvm... 18 200,- Tillval Isolerad vägg 70 mm... 16 800,- Loft 10 kvm... 18 200,-

Tillval Isolerad vägg 95 mm... 24 500,- Loft 10 kvm... 18 200,- Tillval Isolerad vägg 70 mm... 16 800,- Loft 10 kvm... 18 200,- MALIN 42 kvm med Altan 14 kvm byggsats... 150 100,- Tillval Isolerad vägg 95 mm... 24 500,- Loft 10 kvm... 18 200,- KERSTIN 30 kvm med Altan 13 kvm byggsats... 104 000,- Tillval Isolerad vägg 70 mm...

Läs mer

LÄTTLÄST UTSTÄLLNINGSTEXT ARKITEKTUR I SVERIGE. funktion, konstruktion och estetik

LÄTTLÄST UTSTÄLLNINGSTEXT ARKITEKTUR I SVERIGE. funktion, konstruktion och estetik LÄTTLÄST UTSTÄLLNINGSTEXT ARKITEKTUR I SVERIGE funktion, konstruktion och estetik Bord 1 Skydd mot vind, fukt och kyla Vi som bor långt norrut på jordklotet har alltid behövt skydda oss mot kyla. För länge

Läs mer

Tips och råd. När du ska köpa skjutdörrar och inredning från Mirro.

Tips och råd. När du ska köpa skjutdörrar och inredning från Mirro. Tips och råd När du ska köpa skjutdörrar och inredning från Mirro. Gör drömmen till verklighet! Den här broschyren är till dig som funderar på att köpa skjutdörrar och inredning från Mirro. Vi förklarar

Läs mer

Aluminiumdörr ID65. Monteringsanvisning Skötselanvisning Leveransbestämmelser Lagring på byggarbetsplatser Garantier Egen kontroll

Aluminiumdörr ID65. Monteringsanvisning Skötselanvisning Leveransbestämmelser Lagring på byggarbetsplatser Garantier Egen kontroll Aluminiumdörr ID65 Monteringsanvisning Skötselanvisning Leveransbestämmelser Lagring på byggarbetsplatser Garantier Egen kontroll Monteringsanvisning av Aluminiumdörr ID65 Skötselanvisning Aluminiumdörr

Läs mer

Fastighetsboxar i skandinavisk toppklass

Fastighetsboxar i skandinavisk toppklass Fastighetsboxar i skandinavisk toppklass ÅRS KVALITETSGARANTI Design Ekonomi Funktion För den som ritar, bygger eller underhåller hus är varje detalj viktig. Därför har Flexbox utvecklat ett helt system

Läs mer

PVC FÖNSTER 6-KAMMARS PROFIL O80HS

PVC FÖNSTER 6-KAMMARS PROFIL O80HS Fönstercenter i Sverige AB Dåntorpsvägen 33H, 136 50 JORDBRO Org.nr 556854-9512 Tel. 0700 911 522 Energieffektiva fönster & passivhus fönster PVC FÖNSTER 6-KAMMARS PROFIL Glaskassett 36mm! T4/12ar/4/12ar/T4

Läs mer

SOLSKYDD. kvalitetsprodukter från

SOLSKYDD. kvalitetsprodukter från SOLSKYDD 2011 kvalitetsprodukter från FÖNSTERMARKISER FÖNSTERMARKISER STOPPAR 80 TILL 90 PROCENT AV SOLENS STRÅLNING. De ger ett svalt och skönt klimat inomhus samtidigt som de skonar inredning, golv,

Läs mer

PVC FÖNSTER 7-KAMMARS PROFIL P93HS

PVC FÖNSTER 7-KAMMARS PROFIL P93HS Fönstercenter i Sverige AB Dåntorpsvägen 33H, 136 50 JORDBRO Org.nr 556854-9512 Tel. 0700 911 522 Energieffektiva fönster & passivhus fönster PVC FÖNSTER 7-KAMMARS PROFIL OBS!!! Glaskassett 48mm! T4/18ar/4/18ar/T4

Läs mer

Säkerhets- och branddörrar

Säkerhets- och branddörrar Säkerhets- och branddörrar Hela vår verksamhetsidé bygger på att kunna erbjuda dörrar som står emot tuffa påfrestningar. Om Om Robust Den trygga känslan av kvalitet Att lära sig bygga dörrar tar tid. Själva

Läs mer

Planeringshjälp DITT NYA KÖK/TVÄTT/FÖRVARING/BAD FRÅN IDÉ TILL VERKLIGHET FYLL I DINA KONTAKTUPPGIFTER HÄR: NAMN ADRESS LEVERANSADRESS

Planeringshjälp DITT NYA KÖK/TVÄTT/FÖRVARING/BAD FRÅN IDÉ TILL VERKLIGHET FYLL I DINA KONTAKTUPPGIFTER HÄR: NAMN ADRESS LEVERANSADRESS Planeringshjälp DITT NYA KÖK/TVÄTT/FÖRVARING/BAD FRÅN IDÉ TILL VERKLIGHET FYLL I DINA KONTAKTUPPGIFTER HÄR: NAMN ADRESS LEVERANSADRESS POSTNR ORT TELEFON MOBIL DATUM E-POST Vedums köksprocess steg för

Läs mer

VIKDÖRRAR SKJUTDÖRRAR FÖNSTER FÖNSTERDÖRRAR

VIKDÖRRAR SKJUTDÖRRAR FÖNSTER FÖNSTERDÖRRAR VIKDÖRRAR SKJUTDÖRRAR FÖNSTER FÖNSTERDÖRRAR VIKDÖRRAR Stor öppning med vikdörr Våra vikdörrar är mycket efterfrågade vid både om- och ny byggna tion. Du kommer närmare naturen varje dag hela året. Allt

Läs mer

BYGGKOMPONENTER VÄGGSYSTEM. www.borga.se

BYGGKOMPONENTER VÄGGSYSTEM. www.borga.se BYGGKOMPONENTER VÄGGSYSTEM www.borga.se BORGA VÄGGSYSTEM Made in Skara Med Borga är det enkelt att bygga väggar. Förutom våra egentillverkade plåtprofiler och beslag säljer vi alla tillbehör som behövs

Läs mer

Ett rejält litet hus från hjärtat av Lappland.

Ett rejält litet hus från hjärtat av Lappland. Ett rejält litet hus från hjärtat av Lappland. Senvuxen lappländsk fura garanterar stabilitet och kvalitet. När du köper en stugmodell från Baseco får du en rejält dimensionerad och prisvärd stuga gjord

Läs mer

Vi levererar helhetslösningar

Vi levererar helhetslösningar R TM Vi levererar helhetslösningar Ett badrum är en helhet. Vi levererar den. Ett nytt badrum ska du leva med under lång som vi alla tycker oss ha för lite av. Men tar du dig att läsa vår broschyr, får

Läs mer

BALKONGRÄCKEN FÖR NYPRODUKTION

BALKONGRÄCKEN FÖR NYPRODUKTION BALKONGRÄCKEN FÖR NYPRODUKTION 2 Weland Aluminium AB är ett av de företag i Sverige som arbetat längst med balkonger och balkongräcken. Våra ambitioner är att tillgodose marknaden för såväl nyproduktion

Läs mer

PROLOC. Säkerhetsdörrar för alla miljöer

PROLOC. Säkerhetsdörrar för alla miljöer PROLOC Säkerhetsdörrar för alla miljöer PROLOC Vi garanterar din säkerhet Proloc AB har sedan starten 2005 installerat 10 000 säkerhetsdörrar i Stockholmsområdet. Vi står för säkerhet och professionellt

Läs mer

Holmberg Cases Sweden AB. Direkt försäljning. Standard eller CUSTOM. Leverans till dig från fabrik. Kontakt

Holmberg Cases Sweden AB. Direkt försäljning. Standard eller CUSTOM. Leverans till dig från fabrik. Kontakt I mer än 30 år har Holmberg Cases tillverkat och sålt flightcase i både standard och CUSTOM utföranden till kunder i Skandinavien. Under alla dessa år har vi alltid haft samma enkla filosofi, det som levereras

Läs mer

Vändskivan 5 Imtech Förfrågningsunderlag RAMBESKRIVNING - HUS

Vändskivan 5 Imtech Förfrågningsunderlag RAMBESKRIVNING - HUS Handling 6.2 Sidantal 3 Vändskivan 5 Imtech Förfrågningsunderlag RAMBESKRIVNING - HUS Totalentreprenad om och tillbyggnad Upprättad av Galären i Luleå AB Bet Ändringen avser Sign INNEHÅLLSFÖRTECKNING 0

Läs mer

Bättre betyg. Inredningar för utbildning.

Bättre betyg. Inredningar för utbildning. Bättre betyg Inredningar för utbildning. Vilket betyg vill du själv få av lärare och elever? När vi talar om betyg inom utbildning är det oftast i en och samma riktning. Det är skolan och lärarna som ger

Läs mer

Pahlén Poolskydds-specialisten

Pahlén Poolskydds-specialisten Pahlén Poolskydds-specialisten Storlek eller form spelar ingen roll. Vi har skyddet för din pool! Produkter från Pahlén Pool System, för bekymmersfritt poolägande. Läs mer på Vill du ha varmt och skönt

Läs mer

SORTIMENT. WZ introducerar bambu i kontorsvärlden. WZ Office AB www.wzoffice.se

SORTIMENT. WZ introducerar bambu i kontorsvärlden. WZ Office AB www.wzoffice.se SORTIMENT 2006 WZ introducerar bambu i kontorsvärlden. WZ Office AB www.wzoffice.se "Framtidens möbler är estetiskt tilltalande och har funktioner som stödjer användaren i sitt arbete. De ska vara lätta

Läs mer

klassisk vinterskrud villa i belysning heta kaxigt i färg lys upp din trädgård arkitektritat på landet renoveringstips skapa egna grupper

klassisk vinterskrud villa i belysning heta kaxigt i färg lys upp din trädgård arkitektritat på landet renoveringstips skapa egna grupper FÖR DIG SOM SKA BYGGA om OCH RENOVERA! VÅRT NYA HUS Nr.12 2012 belysning lys upp din trädgård teveprofilen Andrea engsäll inreder med detaljer vinterväxter skapa egna grupper 14 heta kaminer GÖR om köket

Läs mer

VEDOLUX ROBUSTA MILJÖVÄNLIGA VEDPANNOR

VEDOLUX ROBUSTA MILJÖVÄNLIGA VEDPANNOR VEDOLUX ROBUSTA MILJÖVÄNLIGA VEDPANNOR SVENSKTILLVERKADE VEDOLUX Att elda med ved är det absolut billigaste sättet att värma sitt hus. Med Vedolux Lambda-serien blir det billigare och enklare än någonsin.

Läs mer

lindab coverline byggplåt Lindab Coverline TM Lindab byggplåt Ett attraktivt yttre

lindab coverline byggplåt Lindab Coverline TM Lindab byggplåt Ett attraktivt yttre Lindab Coverline TM Lindab byggplåt Ett attraktivt yttre 2 Skapa din egen profil Nu kan din nya fastighet få ett attraktivt yttre med Lindabs byggplåt som också är ett kostnadseffektivt alternativ som

Läs mer

Förfrågningsunderlag hus ver. 2

Förfrågningsunderlag hus ver. 2 Förfrågningsunderlag hus ver. 2 Måtten är inte hugna i sten utan kan ändras om det gör bygget billigare. Likaså om motsvarande byggmaterial finns med samma egenskaper så kan det räknas på, eller alternativ

Läs mer

Pooltak Specialisten

Pooltak Specialisten PRODUKTKATALOG 2014 Våra pooltak Varför köper man pooltak från? - Extra kraftiga profiler, klarar höga laster - Vi har extra skenor med i leveransen så att du kan föra bort hela pooltaket, ifrån poolen

Läs mer

Mindre industribyggnader bygg din verksamhet på betong

Mindre industribyggnader bygg din verksamhet på betong Mindre industribyggnader bygg din verksamhet på betong Abetong mer än betongelement Önskar du en mindre industribyggnad som är unik och anpassad efter dina önskemål men ändå till priset av en standardbyggnad?

Läs mer

Modern design. Bestående värde för ditt hem

Modern design. Bestående värde för ditt hem Modern design Bestående värde för ditt hem 2 Berlings Glas Berlings Glas 3 Berlings Glas- och Aluminiumspecialisten Vi erbjuder högkvalitativa och genomtänkta lösningar för hela huset. Fönster, dörrar,

Läs mer

www.roewer-rueb.com export@roewer-rueb.com Röwer & Rüb GmbH Edition 7 Swedish

www.roewer-rueb.com export@roewer-rueb.com Röwer & Rüb GmbH Edition 7 Swedish E Q UE EQ SUT ER SI AT RN I AE N Q UE IQP UM IEP NM TE N T Syker Syker Strasse Strasse 0-0- 7 7 Thedinghausen Germany Germany Telefon Telefon +9 - +9 0 - - 9 00-960 6 Fax +9 Fax - +9 0 - - 9 00-9600 60

Läs mer

Limiten för Visa och Mastercard är 15 000 kr. Limiten för Direktbank är 100 000 kr.

Limiten för Visa och Mastercard är 15 000 kr. Limiten för Direktbank är 100 000 kr. Jag har ångrat mitt köp eller beställt fel produkt, vad ska jag göra? Du har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från det att du har mottagit varan och handlar därmed med full trygghet. Om du ångrar

Läs mer

PRODUKTKATALOG DÖRRHÅLLARE, SPÄRRTAPPAR & HUVLÅS

PRODUKTKATALOG DÖRRHÅLLARE, SPÄRRTAPPAR & HUVLÅS PRODUKTKATALOG DÖRRHÅLLARE, SPÄRRTAPPAR & HUVLÅS Eigenbrodt AB www.eigenbrodt.se kontakt@eigenbrodt.se Tel: +46 (0)8 594 63 400 Optimusvägen 14, 194 34, Upplands Väsby DÖRRHÅLLARE Nr: 300100 Dörrhållare

Läs mer

Klassisk /Traditionell

Klassisk /Traditionell Slagportar Klassisk /Traditionell TRADITIONELL en klassiskt designad slagport. Byt port men inte stil! Tvåglasad fönstersektion med klarglas, matt, frostat eller färgat glas. Finns i alla RAL-färger och

Läs mer

Funderar ni på att byta fönster?

Funderar ni på att byta fönster? Funderar ni på att byta fönster? Att byta fönster skall man bara behöva göra en gång i livet. Investeringen är stor och det finns mycket information att ta ställning till. Estetik EEller rätt fönster till

Läs mer

MONTERINGSANVISNING FÖR UTEBOXEN

MONTERINGSANVISNING FÖR UTEBOXEN MONTERINGSANVISNING FÖR UTEBOXEN FÖRORD För att erhålla ett gott resultat förutsätts att grundarbetet är utfört på ett tillfredställande sätt. Oavsett om grunden består av helgjuten betongplatta eller

Läs mer

En ny standard för svensk fönstertradition

En ny standard för svensk fönstertradition En ny standard för svensk fönstertradition Svensk fönstertradition och modern teknik i skön harmoni Det är dags att släppa traditionen och tänka modernt även när det gäller fönster! I Sverige är trätraditionen

Läs mer

DE NYA K KS IDÉERNA ALLT OM HUR DU FÖRNYAR DITT VIKTIGASTE RUM TIPS OCH IDÉER MÅTT OCH FAKTA

DE NYA K KS IDÉERNA ALLT OM HUR DU FÖRNYAR DITT VIKTIGASTE RUM TIPS OCH IDÉER MÅTT OCH FAKTA DE NYA K KS IDÉERNA ALLT OM HUR DU FÖRNYAR DITT VIKTIGASTE RUM TIPS OCH IDÉER MÅTT OCH FAKTA Tänk med tumstocken när du planerar köket Se till att avståndet mellan spis, diskho och kyl känns komfortabelt.

Läs mer