City-Boxen Stallinredning - en framtidsinvenstering!

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "City-Boxen Stallinredning - en framtidsinvenstering!"

Transkript

1 City-Boxen Stallinredning - en framtidsinvenstering! Televägen 2 :: Kristianstad :: Sweden :: Phone +46(0) :: Fax +46(0)

2 Välkommen till City-Boxen Stallinredning! I över 30 år har City-Boxen tillverkat och sålt stallinredning till nöjda kunder med alla typer av hästar och verksamheter i hela Norden. Vi är stolta över att kunna erbjuda dig som hästägare ett stort utbud kvalitétsprodukter till bra pris och hög kundservice. Det personliga företaget City-Boxen är ett familjeägt företag. Vår ambitionen är att ge alla våra kunder det lilla extra vad det gäller utbud, kvalitet & personlig service. Behöver du tips och råd eller är osäker på hur du ska utforma ditt stall, kontakta oss så hjälper vi dig gärna. Vi kommer även ut och laser mäter ditt stall, hjälper till med ritningar och bygglovshandlingar. Kvalité med lång livslängd Vår långa erfarenhet, stora hästkunskap och genuina intresse av att tillverka och utveckla kvalitetsinredning har lett till att vi år efter år kunnat erbjuda våra kunder robusta och säkra produkter med mycket lång livslängd. Marie Johnson & Hans Tuvehjelm - För oss är det viktigt att du som kund är nöjd med våra produkter och service både innan och efter inredningen är installerad på plats i ditt stall City-Boxen på mässor Oss hittar du ofta på de större hästmässorna som tex Falsterbo Horse Show och Hest & Rytter i Herning. Vi är även ute på större tävlingsplatser.

3 Hos stor som liten City-Boxens stallinredning finns på såväl stora ridanläggningar, djursjukhus och ridskolor som i små privata stall. Oavsett om du ska ha en box, femtio boxar eller en specialtillverkad inredning levererar vi en lösning som passar just dina behov och ditt stall. Besök vår visningshall Vår fabrik med kontor och visningshall ligger i utkanten av Kristianstad på Ängamöllans industri område. Här kan du titta på olika boxmodeller och stalltillbehör. Varmt välkommen! Marie Johnson & Hans Tuvehjelm City-Boxen International AB Innehåll 4 Standardboxar 6 Deluxboxar 8 Uteboxar och utestall 10 Spiltor och boxväggar 12 Boxdörrar 14 Renovera ditt stall Du vet väl att du kan följa City-Boxen på Facebook! 16 Dörrar och portar 18 Fönster 20 Stalltillbehör 22 Specialtillverkning 24 Referenser 26 Hitta till oss/köpvillkor City-Boxen sponsrar Svensk ridsport

4 Alltid i lager för snabb leverans! STANDARDBOXEN En rejäl, funktionell och flexibel box. Modellen erbjuder stor valfrihet, du kan välja från många olika utföranden på fronter, mellanväggar och boxdörrar. Boxhöjd och bredd anpassas enkelt genom en flexibel grundkonstruktion, med bland annat löstagbara höj och sänkbara stolpfästen. I standardboxen ingår, boxfront, skjutdörr/slagdörr, (och) mellanvägg, golv och väggfästen. Boxens underprofil monteras i golvfästet som gör att boxen kommer upp ca 10 mm. En fördel när du spolar rent golvet så vattnet kan rinna ut. Underhållsfritt Vill du ha en underhållsfri box ska du välja plastplank som boxfyllnad. Enkel att tvätta av och hålla ren. 12 års garanti. Flexibel montering Valfri höjd. Vi har förenklat monteringen av standardboxen med löstagbara fästen som du trär på stolparna. Tillbehör Sätt din egen prägel på standardboxarna med vår dekorbåge, ventilationsgaller, vippkrubba eller täckeshängare.

5 StandardBoxar Boxfront med rutgaller Ett alternativ till stående eller liggande galler är rutgaller / trådgaller. Det är relativt nytt på marknaden och förespråkas av många då risken för t ex käk och spark skador kan minskas. Öppning i skjutdörr De flesta hästar tycker om att titta ut ur sin box och du får en lugnare stallmiljö. Standardboxen levereras med ett öppningsbart skjutgaller i dörren. Du väljer själv när det ska vara öppet. Öppning i fronten Ett allt populärare alternativ till öppning i dörren är istället ett öppningsbart galler i frontdelen. Gallret för du åt sidan precis som i dörren. På dörren kan du istället montera till exempel en täckeshängare. Liggande galler Liggande galler i boxen ger ett lite luftigare och öppnare stall. Att välja mellan liggande eller stående galler är en smaksak. Det är viktigt att bredden mellan rören är rätt för de hästar du har i stallet.

6 Top of the line! DELUXBOXAR Detaljer som hästhuvud, mässingskulor och pulverlack ger den lilla extra känslan av lyx. City-Boxen Delux är kvalitétsboxar som står sig väl i den internationella konkurrensen av lyxboxar men till en betydlig lägre prislapp. Alla modeller måttbeställs och tillverkas mot kundorder för bästa passform till varje stall. Populära modeller är Royal Wave som har en öppen front lösning, Buckingham och Windsor som båda har pampiga fronter med öppningsbart- eller V-galler i dörren. Alla modeller kan beställas i olika utförande eller efter egen ritning. Säkerhets låsning Justerbar upphängning Infälld dörröppning

7 Deluxboxar

8 Enkelt att bygga nytt stall! UTESTALL & UTEBOXAR En rejäl, väldesignad och lättmonterad utebox. Oavsett om det är en temporär lösning eller ett utestall som ska stå i många år är kvalitén och en säker konstruktion lika viktig. Du kan välja mellan olika modeller, allt ifrån den enkla modellen med skärmtak, skjutdörr med öppningsbart galler och granvirke. Till den lite mer påkostade modellen med sadeltak, (takbjälkar), plastplank och engelska boxdörrar med fönster. Vindskjul och ligghall för hagen bygger på samma stabila konstruktion och kan monteras på en gjuten platta eller träregel. Skärmtak eller sadeltak Oavsett takkonstruktion kan du välja mellan olika material på taket t ex kondensfritt plåttak eller ljudlösa bitumen och fibercement taken. Gärna med ljusinsläpp över varje box. Sadeltaket har kraftiga takbjälkar och ger en luftig boxmiljö. Att välja boxdörr En skjutdörr med öppningsbart galler är det vanligaste alternativet i uteboxen. På vintern sätter du enkelt i ett plexiglas för att hålla snö och regn ute. Ett alternativ är en tvådelad engelsk boxdörr. Du kan välja med eller utan fönster i ovandelen. Väljer du dörr utan fönster rekommenderar vi att du sätter ett fönster på baksidan av boxarna istället.

9 Uteboxar Utestall Byggs oftast med boxar i dubbelrad, skjutportar på sidorna, nockventilation och isolerad sadelkammare. Vanliga boxfronter och stallgång eller/och utgång från varje box till hage eller gårds plan. Har du ett murat stall kan du kombinera med fronter av trä eller plastplank och engelska dörrar. Öppningsbara fronter På travanläggningar är det vanligt att det finns sk utselningsstall med helt öppningsbara fronter. Vill du ha ett lättskött stall med enkel utgödsling är öppningsbara fronter ett bra alternativ. Du kan välja fronter med galler eller heltäckta i trä i kombination med tex en standard skjutdörr. Vindskydd i hagen Byggs med samma rejäla konstruktion som uteboxarna. Du kan välja en helt öppen front eller t. ex med två ingångar eller som en helt ligghall med öppningar på gavlarna. Längd, bredd och höjd väljer du själv efter dina hästars storlek och behov. Ett underhållsfritt alternativ är vindskjul med plastplank.

10 Spiltor & mellanväggar Med eller utan galler, vågformad, pulverlackad, heltäckt eller öppningsbart. Du kan välja mellan ett brett utbud av mellanväggar och spiltor efter behov och verksamhet. En standard mellanvägg är 2200 mm hög och har stående eller liggande galler. Höjden kan enkelt anpassas till såväl högre som lägre väggar. Många hästar vill ha lite lugn och ro i sin box, en bra lösning är helfyllning i den delen av mellanväggen där hästens krubba är placerad. Välj vägg efter dina behov När du väljer mellanvägg ska du fundera lite kring om du vill ha en helt öppen lösningen eller väggar med galler på ovandelen. De flesta hästar mår bra av att se varandra och ha kontakt. Har du behov av heltäckta väggar för till exempel hingstar, rekommenderar vi ett kontaktgaller i ovandelen och ett ventilationsgaller i nedre delen av väggen för en bättre luftgenomströmning och stallmiljö.

11 Spiltor och mellanväggar Skjutbar mellanvägg Standardmellanvägg Liggande galler på murad väg Heltäckt mellanvägg med kontaktgaller i rutnät Heltäckt mellanvägg med kontaktoch ventilationsgaller Heltäckt mellanvägg,extra hög

12 Praktisk och enkel ingång BOXDÖRRAR Högerhängd, vänsterhängd, skjutdörr eller slagdörr? Det finns för och nackdelar med olika dörrar och lösningar. Tänk på att det ska vara enkelt och säkert att ta sig in i boxen, både för din häst och dig. En skjutdörr med öppningsbart galler är det vanligaste alternativet och vår standardmodell. Bredden på dörren bör vara ca 1300 mm för häst. Väljer du slagdörrar, dvs med gångjärn, bör du ha lite bredare stallgång så hästarna enkelt kan gå ut och in. Gärna 3 meter. City-Boxens skjutdörr har en vändbar gallerkasset, du väljer själv vilken sida i dörren som hästen ska titta ut på. Detta kan du enkelt ändra vid behov. Skjutdörren är både säker och tyst. Den har en dörrupphängning med 2 st åkvagnar om vardera 4 st kullager. Halvdörr/lågdörr är en populärt boxdörr som passar i ett stall med lite bredare stallgång. Tänk på att det kan vara praktiskt att ha en box med en boxdörr som går att stänga vid behov.

13 boxdörrar

14 Renovera ditt gamla stall Det finns många olika typer av stallinredning på marknaden och det är viktigt att välja den som passar just din verksamhet, dina hästar och de behov du har. Ska du ha en standardinredning, en lite mer exklusiv, eller måste den specialdesignas för att passa i er byggnad? City-Boxens rådgivare hjälper dig med tips och idéer, samt kommer vid behov ut och lasermäter ditt stall. Vad du än beslutar dig för så var noga med att du väljer en godkänd och säker inredning. Tumma aldrig på kvaliteten. Var också noga med att välja en välkänd och etablerad leverantör som funnits på marknaden i många år. Fråga efter referenser, kontakta och besök dessa, en billig försäkring. Snabb guide Utforma stallet så det i framtiden kan passa alla storlekar på hästar. Boxstorlek, minimimått: Mankhöjd 1,49-1,60 8 kvm 1,60-1,70 9 kvm >1,71 10 kvm Rekommendation, öka måttet med 20% för bättre boxmiljö. Takhöjd: mankhöjden x 1,5 Ex. mkh 170 cm takhöjd 2,55 Mellanrum mellan tak och boxkant: mindre än 150 mm eller mer än 450 mm Att tänka på innan du börjar Ta i god tid kontakt med din länsstyrelse. En ny-, omeller tillbyggnad av ett stall för hästar ska på förhand godkännas från djurskyddsoch djurhälsosynpunkt av länsstyrelsen, sk förprövning. Kravet på förprövning gäller om antalet hästar som ryms på anläggningen efter planerad byggnadsåtgärd är 5 eller fler. Om du tänker bedriva yrkesmässig verksamhet behöver du även tillstånd av Miljö- och hälsoskyddsnämnden. Stallgång: mellan boxar 2,5 m

15 Renovera

16 Välkommen in i stallet! DÖRRAR OCH PORTAR Ingången är det första mötet med ditt stall, välj därför med omsorg dina stalldörrar. Den ska vara tålig, praktiskt, lagom bred och hög. Minst en dörr bör vara en bredare, så kallad pardörr med två dörrblad. City-Boxen erbjuder ett stort utbud av dörrar från olika svenska tillverkare. City-Doors är vår egen dörrserie, framtagen i samarbete med en ledande svensk dörrtillverkare. En stabil och hållbar dörr med bland annat grövre gångjärn och dörrblad. Mycket prisvärda stalldörrar som tål ett tufft stallklimat. Dörrarna finns i olika mått och design. Vår mest sålda dörr har delat dörrblad och fiskbensmönster. Pardörren kan ha olika bredd på dörrbladen med en lite bredare gångdörr och smalare sidodörr. Rejäla gångjärn Det är viktigt att dörren inte slår sig. En stall dörr står ofta öppen I så väl sol som regn. Tjockt dörrblad Stalldörren ska var stabil och hålla i många år. City-Doors tillverkas i Skåne av hästmänniskor som vet vad som krävs i en tuff miljö. Branddörr stoppar elden Bränder i stallet är inte ovanliga Tänk på att en branddörr kan rädda liv såväl som dyrbar utrustning. Branddörren ska vara klassad.

17 Innerdörrar till sadelkammare Delad dörr med stålram Gångdörr med spånt Dörrar

18 Hästen vill titta ut! STALLFÖNSTER Ett bra fönster ska uppfylla många önskemål, underhållsfritt, vädringsalternativ, öppningsbart och lättskött. Kan hästen dessutom stå och titta ut, då har du ett fönster som alla trivs med. City-Windows är vårt eget designade underhållsfria stålfönster. Varmförsinkat med galler på insidan och säkerhetsglas. Extra vackert är det valvat med spröjs och pulverlack. Ett prisvärt alternativ till stålfönster är träfönster. City-Boxens svensktillverkade fönster håller mycket hög kvalitet och finns i många olika storlekar med tillhörande fönstergaller. Ventilationsmöjlighet City-Windows stålfönster är helt öppningsbara, 180 grader, så hästen kan stå och titta ut. Det har även två vädringslägen. Tjockt gångjärn City-Windows har justerbara och grova gångjärn, för bästa inpassning och hållbarhet.

19 Fönster

20 Efter dina önskemål! City-Boxen kan hjälpa dig med många olika speciallösningar både i och utanför stallet. Vi levererar helhetslösningar och erbjuder kvalitetsprodukter för hela din anläggning. Vi har tillverkat många speciallösningar till djursjukhus, kliniker, ridskolor, travanläggningar och privata stall. Vår duktiga verkstadspersonal och konstruktörer hitta lösningar på det mesta! Vi samarbetar med ledande leverantörer och tillverkare av bland annat skrittmaskiner, solarium, Horse gym, ventilationssystem, stängsel och staket, hopphinder, ridbaneunderlag och taklösningar.

21 Active Stable, Gimmex Foto Kim Högberg Specialtillverkning

22 Inred ditt stall För att få stallet lättskött behöver det vara välplanerat med alla detaljer på rätt ställe. Hos City-Boxen hittar du allt du behöver till ditt stall. Du kan välja från ett brett sortiment av stalltillbehör så som vattenkoppar, krubbor, täckeshängare, box- och gångmattor, solarium, ventilationssystem, fodervagnar, foderautomater skottkärror, hinkar m.m. Duschspilta Inred med spolarm, med eller utan dekorbåge. Avloppsbrunn med galler och klä väggarna med gråa plastskivor för att skydda väggarna. Utanför kan du tex sätta upp en fyrarmad täckes hängare.

23 Allt i stallet

24 Det är viktigt att du vet vad du köper. Våra referenser din garanti! Stall Hällarp, Falkenberg Utbildningsstall med inriktning dressyr. Standardboxar med plastplank. Kontakt: Caroline Karlsson Stall Haväng, Tvååker Stuteri & inackorderingsstall. Special tillverkad inredning Kontakt: Ida Krekula Stall Ekeberg, Hässleholm Inackordering, uppfödning Konvalescens & Rehab. Standardinredning. Kontakt: Camilla Olsson Forsberg Eventing, Tidaholm Tävlings- & träningsverksamhet inriktning fälttävlan. Standardboxar. Kontakt: Gunilla Forsberg Iwona Majewska, Kristianstad Uppfödare, tränare & dressyrdomare. Utestall, standard boxar, Deluxboxar & lösdrift Kontakt:

25 Att bygga nytt eller renovera ett stall är ofta en stor investering, hos City-Boxen hittar du allt du behöver för att inreda ditt. Vi hjälper dig med tips och råd. Har du inte möjlighet att komma till vår visningshall i Kristianstad och titta på vårt utbud av stallinredning och tillbehör i verkligheten kan du besöka en av våra referens stall. Vi har levererat tal boxar runt om i hela Sverige, Danmark, Norge och Finland. Kontakta oss på så får du mer information om vem du kan besöka i närheten av där du bor. Lugauer Stable, Everlöv Yrkeskusken Conrad Lugauers Travanläggning. Uteboxar Kontakt: Markus Waldmüller Ugglarps Gård Hästkliniken, Ängelholm Modern hästklinik med internationell specialist konpetens. Fd Stenestad Delux boxar i väntrummet, standardboxar i sjukstallet. Kontakt: Horsetraining, Hökerum Träning, avel och uppfödning av Quarter hästar Uteboxar med plastplank Kontakt : Peter Ljungberg Lillhagens Ridklubb, Höllviken Aktiv ridklubb för ryttare på alla nivåer och inriktning. Utestall, boxar & spiltor Kontakt: AW Sport Horses, Tyringe Utbildnings- och tävlingscenter, Skyrups Country Club, Standardboxar. Kontakt: Anna Wemlert

26 City-Boxen Hitta till oss City-Boxen International AB Televägen Kristianstad Sweden VAT No. SE Bank: Swedbank SWIFT: SWEDSESS IBAN: SE Bg Öppettider Öppet tider kontoret Lunch Utleverans Återförsäljare Danmark Nosto Norge Ole Mårten Nilsson Finland City-Boxen

27 Köpevillkor Frakt Lossning Transportskada Produktgaranti Reklamationer Leveranstider Returer/Ångerrätt Betalningsvillkor Finansiering Fritt Fabriken Kristianstad, dvs kostnad tillkommer enligt gällande frakttaxa som anges på offert/order/faktura. City-Boxen använder DB Schenker som speditör och allt gods aviseras innan ankomst till kund. Kund ombesörjer lossning med truck/traktor med pall gafflar Var mycket noga med att besiktiga och räkna alla kolli. Om du skriver på följesedeln kan du inte i efterhand reklamera transportskador eller saknat gods. Vid transportskada eller saknat gods måste chauffören fylla i en skadeanmälan som du får en kopia av direkt på plats. Därefter meddelar du oss samma dag så vi kan åtgärda reklamationen omgående. City-Boxen ansvar ej för några reklamationer anmälda senare än 7 dagar efter erhållen leverans. 1 år om inte annat anges. Skall alltid anmälas till City-Boxen. Lagervaror 3-5 dagar. Specialtillverkning enligt överenskommelse. 14 dagar på standard inredning i oförändrat skick och original förpackning. Kund bekostar eventuella returfrakter. Ångerrätten gäller inte varor som specialtillverkats till kund. Kontant innan leverans om ej annat anges, vilket innebär att betalning skall vara City-Boxen tillhanda innan godset lämnar fabriken. City-Boxen erbjuder finansiering via Wasa Kredit. Vid finansiering skall alltid person och/eller organisationsnummer anges. Wasa Kredit genomför sedvanlig kreditprövning. Snabb handläggning innebär att ni normalt får besked samma dag. City-Boxen reserverar sig för eventuella tryck och övriga fel i broschyren samt produkter kan ersättas av likvärdiga produkter. Kopiering och eftertryck av katalogens text och bilder medges ej. Vi hjälper dig att utforma ditt stall! Vi hjälper dig att utforma ditt stall! Våra rådgivare hjälper dig med allt ifrån tips och ideer vid renovering eller nybyggnation av ditt stall till efterservice. Vi är måna om att du ska bli nöjd med din inredning och lämnar alltid nöjd kund garanti Varmt välkommen att kontakta oss. Hans Tuvehjelm, VD Tel: Fax:

28 City-boxen International AB Televägen 2, Kristianstad Tel: Fax:

STALLINREDNING STALLBYGGNADER UTEBOXAR & LÖSDRIFT STALLTILLBEHÖR HINDER...OCH MYCKET MER ETT STALL ATT MER ÄN LÄNGTA HEM TILL.

STALLINREDNING STALLBYGGNADER UTEBOXAR & LÖSDRIFT STALLTILLBEHÖR HINDER...OCH MYCKET MER ETT STALL ATT MER ÄN LÄNGTA HEM TILL. STALLINREDNING STALLBYGGNADER UTEBOXAR & LÖSDRIFT STALLTILLBEHÖR HINDER...OCH MYCKET MER ETT STALL ATT LÄNGTA HEM TILL MER ÄN 250 stalltillbehör 1 YDRE MAGNIFIK - boxen för finsmakare 10 31 ETT STALL ATT

Läs mer

www.jordbruksverket.se Bra att veta om mindre häststallar

www.jordbruksverket.se Bra att veta om mindre häststallar www.jordbruksverket.se Bra att veta om mindre häststallar Innehåll Förord 5 Om- och nybyggnad 6 Takhöjd 6 Längd- och breddmått 6 Värmeisolerad eller oisolerad stallbyggnad 7 Portar och dörrar 8 Övrigt

Läs mer

WWW.MIAMIPOOL.SE. Härliga ögonblick, varje dag!

WWW.MIAMIPOOL.SE. Härliga ögonblick, varje dag! WWW.MIAMIPOOL.SE Härliga ögonblick, varje dag! LÅNG ERFARENHET MED INNOVATIONSANDA Snart är det 40 år sedan grundades. Ett familjeägt poolföretag med rötterna från Norrland. Vi har under åren lärt oss

Läs mer

Dusch & Massagebadkar

Dusch & Massagebadkar Dusch & Massagebadkar Vi på Combac har en badrumsfilosofi Vi har tillverkat badrumsprodukter till de nordiska hemmen i över 50 år. På den tiden lär man sig en massa bra saker. Så mycket att man skulle

Läs mer

KÖRKORT A FÖR DÖRRSÄLJARE

KÖRKORT A FÖR DÖRRSÄLJARE KÖRKORT A FÖR DÖRRSÄLJARE Beijer Bygg - körkort för dörrar Innehållsförteckning Inledning 4 A-Körkort 4 Modul A1 Allmän dörrkunskap 5 Dörrars användningsområde...5 Modulmått och måttstandard...5 Hängning

Läs mer

Villahissen Aritco 4000, Aritco 6000

Villahissen Aritco 4000, Aritco 6000 Villahissen Aritco 4000, Aritco 6000 TM Innehåll...2-3 Funderat på hiss?...4-5 6 Innehåll 26 9 23 En hiss - ett smart val...6-7 En hiss - ett enkelt val...8-9 En hiss- ett snyggt val...10-11 En resa börjar

Läs mer

En dörr och ett fönster står öppet för er

En dörr och ett fönster står öppet för er En dörr och ett fönster står öppet för er Välkommen in Dörrar och fönster med Grunden till Allmogesnickerier lades för mer än 30 år sedan och affärsidén var då som nu att ge våra kunder det där lilla extra

Läs mer

företagspresentation innehållsförteckning

företagspresentation innehållsförteckning från duscholux 2014 Välkommen till Duscholux fantastiska värld! Följ med på en guidad tur i ett fyrverkeri av kvalitetsprodukter från en av världens främsta badrumsleverantörer. Duscholux har Europas bredaste

Läs mer

SVERIGES MEST älskade pool. FOLKPOOL DURAPOOL vår mest flexibla nyhet. 6 POOL- MODELLER för vårt nordiska klimat. Fylld med BADGLÄDJE

SVERIGES MEST älskade pool. FOLKPOOL DURAPOOL vår mest flexibla nyhet. 6 POOL- MODELLER för vårt nordiska klimat. Fylld med BADGLÄDJE SVERIGES MEST älskade pool FOLKPOOL vår mest flexibla nyhet 6 POOL- MODELLER för vårt nordiska klimat Fylld med BADGLÄDJE Planera din sommar tillsammans med oss! Snön faller lätt mot marken och det är

Läs mer

NYA FÖNSTER TILL ALLA SORTERS HUS!

NYA FÖNSTER TILL ALLA SORTERS HUS! FÖNSTERGUIDE 13 Fönster för framtiden Fönster för framtiden För inspiration, mer information om våra fönster och närmaste återförsäljare, gå till: www.outline.se OUTLINE FÖNSTERGUIDE 13: NYA FÖNSTER TILL

Läs mer

I ett bra stall står hästen tillsammans med andra hästar, men är samtidigt skyddad från sina grannar så att den kan äta ifred samt få lugn och ro.

I ett bra stall står hästen tillsammans med andra hästar, men är samtidigt skyddad från sina grannar så att den kan äta ifred samt få lugn och ro. Stallet hästens hem I ett bra stall står hästen tillsammans med andra hästar, men är samtidigt skyddad från sina grannar så att den kan äta ifred samt få lugn och ro. Ett stall är i sig inget måste för

Läs mer

En pool för dygnets stunder!

En pool för dygnets stunder! [ POOLGUIDEN 2013-1 ] En pool för dygnets stunder! Svensktillverkade pooler sedan 1967, inspirerade av amerikansk östkust. Magasinet för pooldrömmaren, poolbyggaren och poolägaren. En investering i njutning.

Läs mer

Nyhet! Handla lokalt i vår

Nyhet! Handla lokalt i vår katalog 2013 med garageportar Nyhet! Handla lokalt i vår WEBSHOP www.ekodoor.se Det säger klonk när man stänger den. Välj och beställ hemma I vår webshop kan du fundera, jämföra och handla dygnet runt

Läs mer

DÖRRAR DOORS. www.tfosby.se

DÖRRAR DOORS. www.tfosby.se DÖRRAR DOORS www.tfosby.se INNEHÅLLSFÖRTECKNING Ytterdörrar... 3 15 Family Doors... 16 17 Pardörrar... 18 19 Stug- och stalldörrar...20 Specialdörrar... 21 23 Sidoljus...24 Innerdörrar... 25 31 Brand,

Läs mer

Tänk hus, tänk fritt, tänk komfort.

Tänk hus, tänk fritt, tänk komfort. Tänk hus, tänk fritt, tänk komfort. Grafisk Design och idé Andersson & Jourdan AB Design Arkitektritningar koncept och illustration av Tiina Holmberg Foto Daniel Eriksson. Samtliga hus i katalogen är producerade

Läs mer

www.kronfonster.se Sveriges största tillverkare av underhållsfria fönster och

www.kronfonster.se Sveriges största tillverkare av underhållsfria fönster och www.kronfonster.se Sveriges största tillverkare av underhållsfria fönster och Fabriksförsäljning av fönster, dörrar och uterum VI kommer från Småland. Från Stenriket som Vilhelm Moberg skrev. I stenriket

Läs mer

EXTERIÖR DÖRRAR & FÖNSTER. Nöjda hemmafixare över hela Sverige YTTERDÖRRAR GARAGEPORTAR FÖNSTER MARKISER

EXTERIÖR DÖRRAR & FÖNSTER. Nöjda hemmafixare över hela Sverige YTTERDÖRRAR GARAGEPORTAR FÖNSTER MARKISER EXTERIÖR DÖRRAR & FÖNSTER Nöjda hemmafixare över hela Sverige YTTERDÖRRAR GARAGEPORTAR FÖNSTER MARKISER 1 2 NY BILD! Varmt välkomm en du glada hemmafixare Jag blir lika glad varje år. För jag vet att det

Läs mer

Optimeras fönsterguide. Allt du behöver veta när du ska byta fönster

Optimeras fönsterguide. Allt du behöver veta när du ska byta fönster Optimeras fönsterguide Allt du behöver veta när du ska byta fönster Inledning / Innehåll Välkommen till Optimera fönsterguide I den här broschyren har vi samlat all viktig information om fönster, fönsterdörrar,

Läs mer

Kombinera. ackumulatorer AQUALUX ACKTANK. Kombinera värmekällor för billig uppvärmning

Kombinera. ackumulatorer AQUALUX ACKTANK. Kombinera värmekällor för billig uppvärmning Kombinera ackumulatorer AQALX ACKTANK Kombinera värmekällor för billig uppvärmning Shuntpaket ingår ej Lagra värmen i vatten GÖR VÄRMESYSTEMET FRAMTIDSÄKERT! En ackumulatortank innehåller vatten och har

Läs mer

Låt oss inspirera och skapa möjligheter

Låt oss inspirera och skapa möjligheter Låt oss inspirera och skapa möjligheter KORALL DUSCHHÖRNA 2.495:- Köp skjutdörrar LONDON och få 10% RABATT på inredning GRINDA LONDON VIT/GRÅ + SPEGEL FRÅN fr 3.795:- VIVERONE TVÄTTSTÄLLSSKÅP VIT 60 2.395:-

Läs mer

Badrumsinspiration. Besök oss! Badrumskatalog. Att köpa badrum på Rinkaby Rör se viktig information på sidan 31

Badrumsinspiration. Besök oss! Badrumskatalog. Att köpa badrum på Rinkaby Rör se viktig information på sidan 31 Besök oss! Vi hoppas att ni hittat lite inspiration i vår presentation om ett av våra favorit ämne, nämligen att inreda ett badrum. Besök oss i Rinkaby eller Jönköping, där hittar du över sextio uppsatta

Läs mer

DE NYA K KS IDÉERNA ALLT OM HUR DU FÖRNYAR DITT VIKTIGASTE RUM TIPS OCH IDÉER MÅTT OCH FAKTA

DE NYA K KS IDÉERNA ALLT OM HUR DU FÖRNYAR DITT VIKTIGASTE RUM TIPS OCH IDÉER MÅTT OCH FAKTA DE NYA K KS IDÉERNA ALLT OM HUR DU FÖRNYAR DITT VIKTIGASTE RUM TIPS OCH IDÉER MÅTT OCH FAKTA Tänk med tumstocken när du planerar köket Se till att avståndet mellan spis, diskho och kyl känns komfortabelt.

Läs mer

Information. ALLT ni BEHÖVER VETA OM SOCKGROSSISTENS försäljning. för SKOLKLASSER. Vi lämnar alltid ett års garanti på våra produkter

Information. ALLT ni BEHÖVER VETA OM SOCKGROSSISTENS försäljning. för SKOLKLASSER. Vi lämnar alltid ett års garanti på våra produkter Information ALLT ni BEHÖVER VETA OM SOCKGROSSISTENS försäljning Ett enkelt sätt att TJÄNA PENGAR för SKOLKLASSER och FÖRENINGAR Vi lämnar alltid ett års garanti på våra produkter VÄLKOMMEN till SOCKGROSSISTEN!

Läs mer

2013 / 2014. Katalog. Fylld med nyheter & inspiration! Swimmingpooler Tillbehör Allt för ett lyckat poolköp!

2013 / 2014. Katalog. Fylld med nyheter & inspiration! Swimmingpooler Tillbehör Allt för ett lyckat poolköp! Swimmingpooler av norrländskt stål sedan 1989 2013 / 2014 Katalog Fylld med nyheter & inspiration! Swimmingpooler Tillbehör Allt för ett lyckat poolköp! Innehållsförteckning Pool Pool från oss... 6 Svensktillverkat...

Läs mer

Den enda bygghandel du behöver!

Den enda bygghandel du behöver! 2 Den enda bygghandel du behöver! Kom till Sotenäs Trä med dina idéer och tankar kring ditt byggprojekt och åk härifrån med allt du behöver för att förverkliga planerna. Det kan gälla allt från en ny förvaringslösning

Läs mer

Kundtjanst. Webshopslosning. Produktutveckling. Den här katalogen

Kundtjanst. Webshopslosning. Produktutveckling. Den här katalogen Den här katalogen Den här katalogen visar bitar av det utbud som PapEx erbjuder genom sina återförsäljare. Saknar du något så prata med din säljare. Kundtjänst Vi har en väl utbyggd kundtjänst som svarar

Läs mer

IDO Badrumskollektion 2014

IDO Badrumskollektion 2014 IDO Badrumskollektion 2014 2 IDO Innehåll Innehåll Historia...4 IDO designers...6 Inspiration...8 IDO Smart...14 Att planera sitt badrum...18 Sköt om ditt badrum....21 Badrumsmöbler...22 Speglar...48 Badrumsmöbler,

Läs mer

PRODUKTKATALOG FÖR BÄTTRE FRAMTIDSUTSIKT

PRODUKTKATALOG FÖR BÄTTRE FRAMTIDSUTSIKT PRODUKTKATALOG FÖR BÄTTRE FRAMTIDSUTSIKT FÖNSTERBYTE SÅ GÅR DET TILL BESIKTNING 1 Efter att vi har haft kontakt med dig kanske efter att du beställt en kostnadsfri offert via vår hemsida, bokar vi en tid

Läs mer

YGG- & INREDNINGSGUIDEN

YGG- & INREDNINGSGUIDEN Bromma BROMMA KANSKE BÄST I SVERIGE PÅ BYGG OCH INREDNING? BYGG- & INREDNINGSGUIDEN Ett inspirationsmagasin från Bromma Byggcentrum! Massor av bygg & inredning tips för hela hemmet! Badrummet du drömmer

Läs mer

IDO Badrumskollektion 2015

IDO Badrumskollektion 2015 IDO Badrumskollektion 2015 IDO finns med i din vardag såväl hektiska morgnar som i avkopplande stunder i badet. Våra produkter är av hög kvalitet, har en noggrant genomtänkt design och är ett resultat

Läs mer