City-Boxen Stallinredning - en framtidsinvenstering!

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "City-Boxen Stallinredning - en framtidsinvenstering!"

Transkript

1 City-Boxen Stallinredning - en framtidsinvenstering! Televägen 2 :: Kristianstad :: Sweden :: Phone +46(0) :: Fax +46(0)

2 Välkommen till City-Boxen Stallinredning! I över 30 år har City-Boxen tillverkat och sålt stallinredning till nöjda kunder med alla typer av hästar och verksamheter i hela Norden. Vi är stolta över att kunna erbjuda dig som hästägare ett stort utbud kvalitétsprodukter till bra pris och hög kundservice. Det personliga företaget City-Boxen är ett familjeägt företag. Vår ambitionen är att ge alla våra kunder det lilla extra vad det gäller utbud, kvalitet & personlig service. Behöver du tips och råd eller är osäker på hur du ska utforma ditt stall, kontakta oss så hjälper vi dig gärna. Vi kommer även ut och laser mäter ditt stall, hjälper till med ritningar och bygglovshandlingar. Kvalité med lång livslängd Vår långa erfarenhet, stora hästkunskap och genuina intresse av att tillverka och utveckla kvalitetsinredning har lett till att vi år efter år kunnat erbjuda våra kunder robusta och säkra produkter med mycket lång livslängd. Marie Johnson & Hans Tuvehjelm - För oss är det viktigt att du som kund är nöjd med våra produkter och service både innan och efter inredningen är installerad på plats i ditt stall City-Boxen på mässor Oss hittar du ofta på de större hästmässorna som tex Falsterbo Horse Show och Hest & Rytter i Herning. Vi är även ute på större tävlingsplatser.

3 Hos stor som liten City-Boxens stallinredning finns på såväl stora ridanläggningar, djursjukhus och ridskolor som i små privata stall. Oavsett om du ska ha en box, femtio boxar eller en specialtillverkad inredning levererar vi en lösning som passar just dina behov och ditt stall. Besök vår visningshall Vår fabrik med kontor och visningshall ligger i utkanten av Kristianstad på Ängamöllans industri område. Här kan du titta på olika boxmodeller och stalltillbehör. Varmt välkommen! Marie Johnson & Hans Tuvehjelm City-Boxen International AB Innehåll 4 Standardboxar 6 Deluxboxar 8 Uteboxar och utestall 10 Spiltor och boxväggar 12 Boxdörrar 14 Renovera ditt stall Du vet väl att du kan följa City-Boxen på Facebook! 16 Dörrar och portar 18 Fönster 20 Stalltillbehör 22 Specialtillverkning 24 Referenser 26 Hitta till oss/köpvillkor City-Boxen sponsrar Svensk ridsport

4 Alltid i lager för snabb leverans! STANDARDBOXEN En rejäl, funktionell och flexibel box. Modellen erbjuder stor valfrihet, du kan välja från många olika utföranden på fronter, mellanväggar och boxdörrar. Boxhöjd och bredd anpassas enkelt genom en flexibel grundkonstruktion, med bland annat löstagbara höj och sänkbara stolpfästen. I standardboxen ingår, boxfront, skjutdörr/slagdörr, (och) mellanvägg, golv och väggfästen. Boxens underprofil monteras i golvfästet som gör att boxen kommer upp ca 10 mm. En fördel när du spolar rent golvet så vattnet kan rinna ut. Underhållsfritt Vill du ha en underhållsfri box ska du välja plastplank som boxfyllnad. Enkel att tvätta av och hålla ren. 12 års garanti. Flexibel montering Valfri höjd. Vi har förenklat monteringen av standardboxen med löstagbara fästen som du trär på stolparna. Tillbehör Sätt din egen prägel på standardboxarna med vår dekorbåge, ventilationsgaller, vippkrubba eller täckeshängare.

5 StandardBoxar Boxfront med rutgaller Ett alternativ till stående eller liggande galler är rutgaller / trådgaller. Det är relativt nytt på marknaden och förespråkas av många då risken för t ex käk och spark skador kan minskas. Öppning i skjutdörr De flesta hästar tycker om att titta ut ur sin box och du får en lugnare stallmiljö. Standardboxen levereras med ett öppningsbart skjutgaller i dörren. Du väljer själv när det ska vara öppet. Öppning i fronten Ett allt populärare alternativ till öppning i dörren är istället ett öppningsbart galler i frontdelen. Gallret för du åt sidan precis som i dörren. På dörren kan du istället montera till exempel en täckeshängare. Liggande galler Liggande galler i boxen ger ett lite luftigare och öppnare stall. Att välja mellan liggande eller stående galler är en smaksak. Det är viktigt att bredden mellan rören är rätt för de hästar du har i stallet.

6 Top of the line! DELUXBOXAR Detaljer som hästhuvud, mässingskulor och pulverlack ger den lilla extra känslan av lyx. City-Boxen Delux är kvalitétsboxar som står sig väl i den internationella konkurrensen av lyxboxar men till en betydlig lägre prislapp. Alla modeller måttbeställs och tillverkas mot kundorder för bästa passform till varje stall. Populära modeller är Royal Wave som har en öppen front lösning, Buckingham och Windsor som båda har pampiga fronter med öppningsbart- eller V-galler i dörren. Alla modeller kan beställas i olika utförande eller efter egen ritning. Säkerhets låsning Justerbar upphängning Infälld dörröppning

7 Deluxboxar

8 Enkelt att bygga nytt stall! UTESTALL & UTEBOXAR En rejäl, väldesignad och lättmonterad utebox. Oavsett om det är en temporär lösning eller ett utestall som ska stå i många år är kvalitén och en säker konstruktion lika viktig. Du kan välja mellan olika modeller, allt ifrån den enkla modellen med skärmtak, skjutdörr med öppningsbart galler och granvirke. Till den lite mer påkostade modellen med sadeltak, (takbjälkar), plastplank och engelska boxdörrar med fönster. Vindskjul och ligghall för hagen bygger på samma stabila konstruktion och kan monteras på en gjuten platta eller träregel. Skärmtak eller sadeltak Oavsett takkonstruktion kan du välja mellan olika material på taket t ex kondensfritt plåttak eller ljudlösa bitumen och fibercement taken. Gärna med ljusinsläpp över varje box. Sadeltaket har kraftiga takbjälkar och ger en luftig boxmiljö. Att välja boxdörr En skjutdörr med öppningsbart galler är det vanligaste alternativet i uteboxen. På vintern sätter du enkelt i ett plexiglas för att hålla snö och regn ute. Ett alternativ är en tvådelad engelsk boxdörr. Du kan välja med eller utan fönster i ovandelen. Väljer du dörr utan fönster rekommenderar vi att du sätter ett fönster på baksidan av boxarna istället.

9 Uteboxar Utestall Byggs oftast med boxar i dubbelrad, skjutportar på sidorna, nockventilation och isolerad sadelkammare. Vanliga boxfronter och stallgång eller/och utgång från varje box till hage eller gårds plan. Har du ett murat stall kan du kombinera med fronter av trä eller plastplank och engelska dörrar. Öppningsbara fronter På travanläggningar är det vanligt att det finns sk utselningsstall med helt öppningsbara fronter. Vill du ha ett lättskött stall med enkel utgödsling är öppningsbara fronter ett bra alternativ. Du kan välja fronter med galler eller heltäckta i trä i kombination med tex en standard skjutdörr. Vindskydd i hagen Byggs med samma rejäla konstruktion som uteboxarna. Du kan välja en helt öppen front eller t. ex med två ingångar eller som en helt ligghall med öppningar på gavlarna. Längd, bredd och höjd väljer du själv efter dina hästars storlek och behov. Ett underhållsfritt alternativ är vindskjul med plastplank.

10 Spiltor & mellanväggar Med eller utan galler, vågformad, pulverlackad, heltäckt eller öppningsbart. Du kan välja mellan ett brett utbud av mellanväggar och spiltor efter behov och verksamhet. En standard mellanvägg är 2200 mm hög och har stående eller liggande galler. Höjden kan enkelt anpassas till såväl högre som lägre väggar. Många hästar vill ha lite lugn och ro i sin box, en bra lösning är helfyllning i den delen av mellanväggen där hästens krubba är placerad. Välj vägg efter dina behov När du väljer mellanvägg ska du fundera lite kring om du vill ha en helt öppen lösningen eller väggar med galler på ovandelen. De flesta hästar mår bra av att se varandra och ha kontakt. Har du behov av heltäckta väggar för till exempel hingstar, rekommenderar vi ett kontaktgaller i ovandelen och ett ventilationsgaller i nedre delen av väggen för en bättre luftgenomströmning och stallmiljö.

11 Spiltor och mellanväggar Skjutbar mellanvägg Standardmellanvägg Liggande galler på murad väg Heltäckt mellanvägg med kontaktgaller i rutnät Heltäckt mellanvägg med kontaktoch ventilationsgaller Heltäckt mellanvägg,extra hög

12 Praktisk och enkel ingång BOXDÖRRAR Högerhängd, vänsterhängd, skjutdörr eller slagdörr? Det finns för och nackdelar med olika dörrar och lösningar. Tänk på att det ska vara enkelt och säkert att ta sig in i boxen, både för din häst och dig. En skjutdörr med öppningsbart galler är det vanligaste alternativet och vår standardmodell. Bredden på dörren bör vara ca 1300 mm för häst. Väljer du slagdörrar, dvs med gångjärn, bör du ha lite bredare stallgång så hästarna enkelt kan gå ut och in. Gärna 3 meter. City-Boxens skjutdörr har en vändbar gallerkasset, du väljer själv vilken sida i dörren som hästen ska titta ut på. Detta kan du enkelt ändra vid behov. Skjutdörren är både säker och tyst. Den har en dörrupphängning med 2 st åkvagnar om vardera 4 st kullager. Halvdörr/lågdörr är en populärt boxdörr som passar i ett stall med lite bredare stallgång. Tänk på att det kan vara praktiskt att ha en box med en boxdörr som går att stänga vid behov.

13 boxdörrar

14 Renovera ditt gamla stall Det finns många olika typer av stallinredning på marknaden och det är viktigt att välja den som passar just din verksamhet, dina hästar och de behov du har. Ska du ha en standardinredning, en lite mer exklusiv, eller måste den specialdesignas för att passa i er byggnad? City-Boxens rådgivare hjälper dig med tips och idéer, samt kommer vid behov ut och lasermäter ditt stall. Vad du än beslutar dig för så var noga med att du väljer en godkänd och säker inredning. Tumma aldrig på kvaliteten. Var också noga med att välja en välkänd och etablerad leverantör som funnits på marknaden i många år. Fråga efter referenser, kontakta och besök dessa, en billig försäkring. Snabb guide Utforma stallet så det i framtiden kan passa alla storlekar på hästar. Boxstorlek, minimimått: Mankhöjd 1,49-1,60 8 kvm 1,60-1,70 9 kvm >1,71 10 kvm Rekommendation, öka måttet med 20% för bättre boxmiljö. Takhöjd: mankhöjden x 1,5 Ex. mkh 170 cm takhöjd 2,55 Mellanrum mellan tak och boxkant: mindre än 150 mm eller mer än 450 mm Att tänka på innan du börjar Ta i god tid kontakt med din länsstyrelse. En ny-, omeller tillbyggnad av ett stall för hästar ska på förhand godkännas från djurskyddsoch djurhälsosynpunkt av länsstyrelsen, sk förprövning. Kravet på förprövning gäller om antalet hästar som ryms på anläggningen efter planerad byggnadsåtgärd är 5 eller fler. Om du tänker bedriva yrkesmässig verksamhet behöver du även tillstånd av Miljö- och hälsoskyddsnämnden. Stallgång: mellan boxar 2,5 m

15 Renovera

16 Välkommen in i stallet! DÖRRAR OCH PORTAR Ingången är det första mötet med ditt stall, välj därför med omsorg dina stalldörrar. Den ska vara tålig, praktiskt, lagom bred och hög. Minst en dörr bör vara en bredare, så kallad pardörr med två dörrblad. City-Boxen erbjuder ett stort utbud av dörrar från olika svenska tillverkare. City-Doors är vår egen dörrserie, framtagen i samarbete med en ledande svensk dörrtillverkare. En stabil och hållbar dörr med bland annat grövre gångjärn och dörrblad. Mycket prisvärda stalldörrar som tål ett tufft stallklimat. Dörrarna finns i olika mått och design. Vår mest sålda dörr har delat dörrblad och fiskbensmönster. Pardörren kan ha olika bredd på dörrbladen med en lite bredare gångdörr och smalare sidodörr. Rejäla gångjärn Det är viktigt att dörren inte slår sig. En stall dörr står ofta öppen I så väl sol som regn. Tjockt dörrblad Stalldörren ska var stabil och hålla i många år. City-Doors tillverkas i Skåne av hästmänniskor som vet vad som krävs i en tuff miljö. Branddörr stoppar elden Bränder i stallet är inte ovanliga Tänk på att en branddörr kan rädda liv såväl som dyrbar utrustning. Branddörren ska vara klassad.

17 Innerdörrar till sadelkammare Delad dörr med stålram Gångdörr med spånt Dörrar

18 Hästen vill titta ut! STALLFÖNSTER Ett bra fönster ska uppfylla många önskemål, underhållsfritt, vädringsalternativ, öppningsbart och lättskött. Kan hästen dessutom stå och titta ut, då har du ett fönster som alla trivs med. City-Windows är vårt eget designade underhållsfria stålfönster. Varmförsinkat med galler på insidan och säkerhetsglas. Extra vackert är det valvat med spröjs och pulverlack. Ett prisvärt alternativ till stålfönster är träfönster. City-Boxens svensktillverkade fönster håller mycket hög kvalitet och finns i många olika storlekar med tillhörande fönstergaller. Ventilationsmöjlighet City-Windows stålfönster är helt öppningsbara, 180 grader, så hästen kan stå och titta ut. Det har även två vädringslägen. Tjockt gångjärn City-Windows har justerbara och grova gångjärn, för bästa inpassning och hållbarhet.

19 Fönster

20 Efter dina önskemål! City-Boxen kan hjälpa dig med många olika speciallösningar både i och utanför stallet. Vi levererar helhetslösningar och erbjuder kvalitetsprodukter för hela din anläggning. Vi har tillverkat många speciallösningar till djursjukhus, kliniker, ridskolor, travanläggningar och privata stall. Vår duktiga verkstadspersonal och konstruktörer hitta lösningar på det mesta! Vi samarbetar med ledande leverantörer och tillverkare av bland annat skrittmaskiner, solarium, Horse gym, ventilationssystem, stängsel och staket, hopphinder, ridbaneunderlag och taklösningar.

21 Active Stable, Gimmex Foto Kim Högberg Specialtillverkning

22 Inred ditt stall För att få stallet lättskött behöver det vara välplanerat med alla detaljer på rätt ställe. Hos City-Boxen hittar du allt du behöver till ditt stall. Du kan välja från ett brett sortiment av stalltillbehör så som vattenkoppar, krubbor, täckeshängare, box- och gångmattor, solarium, ventilationssystem, fodervagnar, foderautomater skottkärror, hinkar m.m. Duschspilta Inred med spolarm, med eller utan dekorbåge. Avloppsbrunn med galler och klä väggarna med gråa plastskivor för att skydda väggarna. Utanför kan du tex sätta upp en fyrarmad täckes hängare.

23 Allt i stallet

24 Det är viktigt att du vet vad du köper. Våra referenser din garanti! Stall Hällarp, Falkenberg Utbildningsstall med inriktning dressyr. Standardboxar med plastplank. Kontakt: Caroline Karlsson Stall Haväng, Tvååker Stuteri & inackorderingsstall. Special tillverkad inredning Kontakt: Ida Krekula Stall Ekeberg, Hässleholm Inackordering, uppfödning Konvalescens & Rehab. Standardinredning. Kontakt: Camilla Olsson Forsberg Eventing, Tidaholm Tävlings- & träningsverksamhet inriktning fälttävlan. Standardboxar. Kontakt: Gunilla Forsberg Iwona Majewska, Kristianstad Uppfödare, tränare & dressyrdomare. Utestall, standard boxar, Deluxboxar & lösdrift Kontakt:

25 Att bygga nytt eller renovera ett stall är ofta en stor investering, hos City-Boxen hittar du allt du behöver för att inreda ditt. Vi hjälper dig med tips och råd. Har du inte möjlighet att komma till vår visningshall i Kristianstad och titta på vårt utbud av stallinredning och tillbehör i verkligheten kan du besöka en av våra referens stall. Vi har levererat tal boxar runt om i hela Sverige, Danmark, Norge och Finland. Kontakta oss på så får du mer information om vem du kan besöka i närheten av där du bor. Lugauer Stable, Everlöv Yrkeskusken Conrad Lugauers Travanläggning. Uteboxar Kontakt: Markus Waldmüller Ugglarps Gård Hästkliniken, Ängelholm Modern hästklinik med internationell specialist konpetens. Fd Stenestad Delux boxar i väntrummet, standardboxar i sjukstallet. Kontakt: Horsetraining, Hökerum Träning, avel och uppfödning av Quarter hästar Uteboxar med plastplank Kontakt : Peter Ljungberg Lillhagens Ridklubb, Höllviken Aktiv ridklubb för ryttare på alla nivåer och inriktning. Utestall, boxar & spiltor Kontakt: AW Sport Horses, Tyringe Utbildnings- och tävlingscenter, Skyrups Country Club, Standardboxar. Kontakt: Anna Wemlert

26 City-Boxen Hitta till oss City-Boxen International AB Televägen Kristianstad Sweden VAT No. SE Bank: Swedbank SWIFT: SWEDSESS IBAN: SE Bg Öppettider Öppet tider kontoret Lunch Utleverans Återförsäljare Danmark Nosto Norge Ole Mårten Nilsson Finland City-Boxen

27 Köpevillkor Frakt Lossning Transportskada Produktgaranti Reklamationer Leveranstider Returer/Ångerrätt Betalningsvillkor Finansiering Fritt Fabriken Kristianstad, dvs kostnad tillkommer enligt gällande frakttaxa som anges på offert/order/faktura. City-Boxen använder DB Schenker som speditör och allt gods aviseras innan ankomst till kund. Kund ombesörjer lossning med truck/traktor med pall gafflar Var mycket noga med att besiktiga och räkna alla kolli. Om du skriver på följesedeln kan du inte i efterhand reklamera transportskador eller saknat gods. Vid transportskada eller saknat gods måste chauffören fylla i en skadeanmälan som du får en kopia av direkt på plats. Därefter meddelar du oss samma dag så vi kan åtgärda reklamationen omgående. City-Boxen ansvar ej för några reklamationer anmälda senare än 7 dagar efter erhållen leverans. 1 år om inte annat anges. Skall alltid anmälas till City-Boxen. Lagervaror 3-5 dagar. Specialtillverkning enligt överenskommelse. 14 dagar på standard inredning i oförändrat skick och original förpackning. Kund bekostar eventuella returfrakter. Ångerrätten gäller inte varor som specialtillverkats till kund. Kontant innan leverans om ej annat anges, vilket innebär att betalning skall vara City-Boxen tillhanda innan godset lämnar fabriken. City-Boxen erbjuder finansiering via Wasa Kredit. Vid finansiering skall alltid person och/eller organisationsnummer anges. Wasa Kredit genomför sedvanlig kreditprövning. Snabb handläggning innebär att ni normalt får besked samma dag. City-Boxen reserverar sig för eventuella tryck och övriga fel i broschyren samt produkter kan ersättas av likvärdiga produkter. Kopiering och eftertryck av katalogens text och bilder medges ej. Vi hjälper dig att utforma ditt stall! Vi hjälper dig att utforma ditt stall! Våra rådgivare hjälper dig med allt ifrån tips och ideer vid renovering eller nybyggnation av ditt stall till efterservice. Vi är måna om att du ska bli nöjd med din inredning och lämnar alltid nöjd kund garanti Varmt välkommen att kontakta oss. Hans Tuvehjelm, VD Tel: Fax:

28 City-boxen International AB Televägen 2, Kristianstad Tel: Fax:

Föreläsare Michael Ventorp, SLU och HIR Värd för visning Jägersros anläggningschef Inge Persson

Föreläsare Michael Ventorp, SLU och HIR Värd för visning Jägersros anläggningschef Inge Persson Kurs i stallbyggnation och stallmiljö för häst Måndagen den 26 mars 2012 på Jägersro Föreläsare Michael Ventorp, SLU och HIR Värd för visning Jägersros anläggningschef Inge Persson Kursen är delfinansierad

Läs mer

POLSTAR AB. Konsumentprislista 2014

POLSTAR AB. Konsumentprislista 2014 POLSTAR AB Konsumentprislista 2014 LEVERANSTID 4-6 VECKOR, RUNDA OCH SPECIAL 6-8 VECKOR UNDERHÅLLSFRIA FÖNSTER OCH DÖRRAR. Rätt produkt till rätt pris www.polstar.se 1 Allmän produktinformation om CT 70

Läs mer

Ljusare med takplast. gop Esslon. I gop Suntuf. I gop Skylon. Ljusa och starka takmaterial för altaner, uterum, carportar och växthus

Ljusare med takplast. gop Esslon. I gop Suntuf. I gop Skylon. Ljusa och starka takmaterial för altaner, uterum, carportar och växthus GLASFIBER & PLASTPRODUKTER AB gop Esslon I gop Suntuf I gop Skylon Ljusare med takplast Ljusa och starka takmaterial för altaner, uterum, carportar och växthus Vi älskar plast www.gop.se 1 2 Takplast -Möjligheternas

Läs mer

Datum Om tillstånd för viss djurhållning... enl 16 Djurskyddslagen Hästhållning ANSÖKAN. Säffle kommun 661 80 SÄFFLE ANSÖKAN OM TILLSTÅND AVSER

Datum Om tillstånd för viss djurhållning... enl 16 Djurskyddslagen Hästhållning ANSÖKAN. Säffle kommun 661 80 SÄFFLE ANSÖKAN OM TILLSTÅND AVSER Teknisk service/miljöenheten 1(6) ANSÖKAN Datum Om tillstånd för viss djurhållning... enl 16 Djurskyddslagen Hästhållning Skickas till: Teknisk service/miljöenheten Säffle kommun 661 80 SÄFFLE ANSÖKAN

Läs mer

LAGER CLOPAY PRISLISTA OSBYDÖRREN. www.tfosby.se DÖRRAR FÖNSTER PORTAR GARAGEPORTAR

LAGER CLOPAY PRISLISTA OSBYDÖRREN. www.tfosby.se DÖRRAR FÖNSTER PORTAR GARAGEPORTAR CLOPAY GARAGEPORTAR OSBYDÖRREN LAGER CLOPAY PRISLISTA GARAGEPORTAR OSBYDÖRREN 15 03 DÖRRAR FÖNSTER PORTAR www.tfosby.se YTTERDÖRRAR ALLA STORLEKAR HÖ/VÄ. YD 410 YD 414 Glas: Klart 2-glas YD 440 8x19 4.650:-

Läs mer

Information. ALLT ni BEHÖVER VETA OM SOCKGROSSISTENS försäljning. för SKOLKLASSER. Vi lämnar alltid ett års garanti på våra produkter

Information. ALLT ni BEHÖVER VETA OM SOCKGROSSISTENS försäljning. för SKOLKLASSER. Vi lämnar alltid ett års garanti på våra produkter Information ALLT ni BEHÖVER VETA OM SOCKGROSSISTENS försäljning Ett enkelt sätt att TJÄNA PENGAR för SKOLKLASSER och FÖRENINGAR Vi lämnar alltid ett års garanti på våra produkter VÄLKOMMEN till SOCKGROSSISTEN!

Läs mer

Komplett prislista över vårt sortiment i PVC

Komplett prislista över vårt sortiment i PVC Sida 1 Komplett prislista över vårt sortiment i PVC Fasta fönster 2 Öppningsbara fönster 4 2-luft fönster 5 3-luft 6 Inåtgående fönsterdörr 7 Utåtgående fönsterdörr 7 Entrédörr/Fönsterytterdörr 7 2-delat

Läs mer

VACKERT OCH HÖGST PERSONLIGT

VACKERT OCH HÖGST PERSONLIGT VACKERT OCH HÖGST PERSONLIGT Fönster och fönsterdörrar 300 kr 2 VÄLKOMMEN till den äkta fönsterkänslan Inget är så betydelsefullt för ditt hus som dina fönster. Med Sunnerbo Fönster får du personlighet

Läs mer

FrontShield 56/66 entrédörrar

FrontShield 56/66 entrédörrar FrontShield 56/66 entrédörrar Preconal har dörren vi är dörrspecialisten! Entrédörrar som håller! Preconal har med stor framgång styrt utvecklingen av entrédörrar. Vår erfarenhet tillsammans med ständiga

Läs mer

www.kronfonster.se Sveriges största tillverkare av underhållsfria fönster och

www.kronfonster.se Sveriges största tillverkare av underhållsfria fönster och www.kronfonster.se Sveriges största tillverkare av underhållsfria fönster och Fabriksförsäljning av fönster, dörrar och uterum VI kommer från Småland. Från Stenriket som Vilhelm Moberg skrev. I stenriket

Läs mer

12-01-27. Design. Monteringsanvisning

12-01-27. Design. Monteringsanvisning 12-01-27 Design Monteringsanvisning 250 Dimensioner 101,6 1231 1231 1407 1304 2225 1304 2372 2225 250 101,6 1 Placering av första hörnstolpen A= B= A= B= 2 Montering Hög front Expanderskruv M12x100 Fransk

Läs mer

Dags att byta port? Allt du behöver veta när du funderar på att byta! Vi gör det lätt.

Dags att byta port? Allt du behöver veta när du funderar på att byta! Vi gör det lätt. Dags att byta port? Allt du behöver veta när du funderar på att byta! Vi gör det lätt. Välj en leverantör som passar dig Det kan vara viktigare än du tror! Hur mår din port? Kanske är det uppenbart dags

Läs mer

HEL ÖPPNING MED VIKDÖRR Från Markfönster i Fotskäl

HEL ÖPPNING MED VIKDÖRR Från Markfönster i Fotskäl HEL ÖPPNING MED VIKDÖRR Från Markfönster i Fotskäl Vikdörren är otroligt flexibel. När du öppnar den blir öppningen mycket större än en skjutdörr kan erbjuda. Du kan ha mer än en gångdörr. Vikdörren går

Läs mer

Stålhallar. www.llentab.se

Stålhallar. www.llentab.se Stålhallar www.llentab.se Välkommen till LLENTAB! LLENTAB har levererat stålbyggnader i nära 35 år. Under dessa år har vi levererat ca 7000 stålbyggnader både i Sverige och i Europa. Det faktum att vi

Läs mer

Tänk framåt. Tänk frihet. Tänk ny villa med underhållsfria fönster för generationer. H-Fönstret Lysekil

Tänk framåt. Tänk frihet. Tänk ny villa med underhållsfria fönster för generationer. H-Fönstret Lysekil Tänk framåt. Tänk frihet. Tänk ny villa med underhållsfria fönster för generationer. H-Fönstret Lysekil Ett fönster för generationer Fönster tillhör de mest utsatta partierna i ett hus de skall stå emot

Läs mer

Häst. ridhus och stall

Häst. ridhus och stall Häst ridhus och stall Bäste hästägare Med den här broschyren vill vi visa dig en del av det vi hittills byggt till svenska hästägare. Vi hoppas att det kan inspirera dig till att tillsammans med oss utforma

Läs mer

EXKLUSIV FÖRVARING SKJUTDÖRRAR INREDNINGAR DRESSINGROOM. www.kadesign.se

EXKLUSIV FÖRVARING SKJUTDÖRRAR INREDNINGAR DRESSINGROOM. www.kadesign.se EXKLUSIV FÖRVARING SKJUTDÖRRAR INREDNINGAR DRESSINGROOM www.kadesign.se EXKLUSIV FÖRVARING vårt hantverk på dina villkor Söker du någonting extra? Ställer du höga krav på materialval, design och kvalité?

Läs mer

Fönster. Produktblad 2015

Fönster. Produktblad 2015 Fönster Produktblad 2015 Välkommen till Hos oss hittar du ett brett sortiment av fönster och dörrar till stall, industrier, stugor, villor, garage m.m. Wester Byggträ AB är beläget i hjärtat av Västra

Läs mer

Dusch & Massagebadkar

Dusch & Massagebadkar Dusch & Massagebadkar Vi på Combac har en badrumsfilosofi Vi har tillverkat badrumsprodukter till de nordiska hemmen i över 50 år. På den tiden lär man sig en massa bra saker. Så mycket att man skulle

Läs mer

Tiunda Park. www.rosendaluppsala.se

Tiunda Park. www.rosendaluppsala.se Tiunda Park www.rosendaluppsala.se : 55 55 20 MITT I STADEN Ditt nya hem i Tiunda Park Mitt i Uppsalas historiska studentkvarter, ca fem minuter från Universitetshuset, Ekonomikum, Carolina Rediviva och

Läs mer

HALSANG MOBILSTÄNGSEL

HALSANG MOBILSTÄNGSEL MOBILSTÄNGSEL FÖRSTÄRKT SVETSAT NÄT MIG SVETSAT ROSTSKYDD ÖKAD KVALITET Vårt mobilstängsel tillverkas som de gjordes innan kostnadsjakten tog överhand på kvalitet och livslängd. RÄTT KONSTRUKTION Vi stansar

Läs mer

Inbyggnadshöjd skjutfönster: 1230mm / skjutdörrar: 2030mm

Inbyggnadshöjd skjutfönster: 1230mm / skjutdörrar: 2030mm Inbyggnadshöjd skjutfönster: 1230mm / skjutdörrar: 2030mm Uterum System 1035 med 4mm enkelglas 1410mm 2st 2385 2670 3340 3745 1610mm 2st 2605 2920 3670 4110 1810mm 2st 2785 3120 3815 4270 2010mm 2st 2925

Läs mer

Etac Nova 30. Ett modernt skensystem med diskreta skenor och smarta detaljer. Enkelt att montera och enkelt att använda.

Etac Nova 30. Ett modernt skensystem med diskreta skenor och smarta detaljer. Enkelt att montera och enkelt att använda. Etac Nova 30 Ett modernt skensystem med diskreta skenor och smarta detaljer. Enkelt att montera och enkelt att använda. Etac Nova 30 helt enkelt. Nova 30 är ett funktionellt skensystem med tidlös och enkel

Läs mer

*Se material specifikation. Prislista Lusthus 7 kvm 10kvm 15 kvm 20 kvm

*Se material specifikation. Prislista Lusthus 7 kvm 10kvm 15 kvm 20 kvm Woxnadalens Lusthus AB Viksjöforsvägen 21 828 94 EDSBYN Tel: 070-342 77 06 OrgNr: 556556-1015 Priserna gäller tom dec 2015 PunschPaviljong Prislista Lusthus 7 kvm 10kvm 15 kvm 20 kvm Grundutförande* 160

Läs mer

nyhet! Prisvärt för de mindre badrummen Lätt att planera och kombinera Allt du behöver för ett komplett badrum

nyhet! Prisvärt för de mindre badrummen Lätt att planera och kombinera Allt du behöver för ett komplett badrum nyhet! En baskollektion för hela badrummet, Prisvärd, Funktionell och Enkel. Prisvärt för de mindre badrummen Lätt att planera och kombinera Allt du behöver för ett komplett badrum Byggd på Svedbergs erfarenhet

Läs mer

Några saker att tänka på innan du väljer garageport

Några saker att tänka på innan du väljer garageport 8 7 6 5 4 3 Några saker att tänka på innan du väljer garageport 2 1 D en här broschyren vänder sig till dig som ska köpa garageport. Den innehåller en hel del tips och råd om vad som är värt att tänka

Läs mer

since 1870 Duschsystem för seniorer

since 1870 Duschsystem för seniorer since 1870 Duschsystem för seniorer Passar alla rum Glan finns i ett flertal olika utföranden för att passa olika rum. Förutom nedanstående standardutföranden kan vi tillverka specialutföranden såsom anpassning

Läs mer

LÄTTLÄST UTSTÄLLNINGSTEXT ARKITEKTUR I SVERIGE. funktion, konstruktion och estetik

LÄTTLÄST UTSTÄLLNINGSTEXT ARKITEKTUR I SVERIGE. funktion, konstruktion och estetik LÄTTLÄST UTSTÄLLNINGSTEXT ARKITEKTUR I SVERIGE funktion, konstruktion och estetik Bord 1 Skydd mot vind, fukt och kyla Vi som bor långt norrut på jordklotet har alltid behövt skydda oss mot kyla. För länge

Läs mer

Säkerhets- och branddörrar

Säkerhets- och branddörrar Säkerhets- och branddörrar Hela vår verksamhetsidé bygger på att kunna erbjuda dörrar som står emot tuffa påfrestningar. Om Om Robust Den trygga känslan av kvalitet Att lära sig bygga dörrar tar tid. Själva

Läs mer

ljuvliga hem Från skog till färdigt hus - Byggt med genuin passion Hus för den mindre familjen eller för dig med utflugna barn.

ljuvliga hem Från skog till färdigt hus - Byggt med genuin passion Hus för den mindre familjen eller för dig med utflugna barn. ljuvliga hem Från skog till färdigt hus - Byggt med genuin passion Hus för den mindre familjen eller för dig med utflugna barn. här börjar det ljuva livet. Ljuvliga hem är en serie villor från A-hus, framtagna

Läs mer

Norsjö Carrier Electric El & Norsjö Carrier 4-Stroke Bensin

Norsjö Carrier Electric El & Norsjö Carrier 4-Stroke Bensin 1 Norsjö Carrier Electric El & Norsjö Carrier 4-Stroke Bensin Postadress/ besöksadress: Lennartsfors 1 672 92 Årjäng Tlf. +46 573 392 20 Fax. +46 573 300 35 info@norsjo.com www.norsjo.com 2 Försäljningsvillkor

Läs mer

Pooltak Specialisten

Pooltak Specialisten PRODUKTKATALOG 2014 Våra pooltak Varför köper man pooltak från? - Extra kraftiga profiler, klarar höga laster - Vi har extra skenor med i leveransen så att du kan föra bort hela pooltaket, ifrån poolen

Läs mer

Mindre industribyggnader bygg din verksamhet på betong

Mindre industribyggnader bygg din verksamhet på betong Mindre industribyggnader bygg din verksamhet på betong Abetong mer än betongelement Önskar du en mindre industribyggnad som är unik och anpassad efter dina önskemål men ändå till priset av en standardbyggnad?

Läs mer

El- och mediacentraler Framtidssäkra kapslingar för bostäder och kommersiella fastigheter

El- och mediacentraler Framtidssäkra kapslingar för bostäder och kommersiella fastigheter El- och mediacentraler Framtidssäkra kapslingar för bostäder och kommersiella fastigheter 2 En ny produktgeneration är här El- och mediacentraler El- och mediacentraler En ny produktgeneration är här Ny

Läs mer

Aluminiumfönster IF65. Monteringsanvisning Skötselanvisning Leveransbestämmelser Lagring på byggarbetsplatser Garantier Egen kontroll

Aluminiumfönster IF65. Monteringsanvisning Skötselanvisning Leveransbestämmelser Lagring på byggarbetsplatser Garantier Egen kontroll Aluminiumfönster IF65 Monteringsanvisning Skötselanvisning Leveransbestämmelser Lagring på byggarbetsplatser Garantier Egen kontroll Monteringsanvisning av Aluminiumfönster IF65 1 Applicera fogmassa av

Läs mer

BYGGKOMPONENTER VÄGGSYSTEM. www.borga.se

BYGGKOMPONENTER VÄGGSYSTEM. www.borga.se BYGGKOMPONENTER VÄGGSYSTEM www.borga.se BORGA VÄGGSYSTEM Made in Skara Med Borga är det enkelt att bygga väggar. Förutom våra egentillverkade plåtprofiler och beslag säljer vi alla tillbehör som behövs

Läs mer

Funderar ni på att byta fönster?

Funderar ni på att byta fönster? Funderar ni på att byta fönster? Att byta fönster skall man bara behöva göra en gång i livet. Investeringen är stor och det finns mycket information att ta ställning till. Estetik EEller rätt fönster till

Läs mer

STALLINREDNING STALLBYGGNADER UTEBOXAR & LÖSDRIFT STALLTILLBEHÖR HINDER...OCH MYCKET MER ETT STALL ATT MER ÄN LÄNGTA HEM TILL.

STALLINREDNING STALLBYGGNADER UTEBOXAR & LÖSDRIFT STALLTILLBEHÖR HINDER...OCH MYCKET MER ETT STALL ATT MER ÄN LÄNGTA HEM TILL. STALLINREDNING STALLBYGGNADER UTEBOXAR & LÖSDRIFT STALLTILLBEHÖR HINDER...OCH MYCKET MER ETT STALL ATT LÄNGTA HEM TILL MER ÄN 250 stalltillbehör 1 YDRE MAGNIFIK - boxen för finsmakare 10 31 ETT STALL ATT

Läs mer

klassisk vinterskrud villa i belysning heta kaxigt i färg lys upp din trädgård arkitektritat på landet renoveringstips skapa egna grupper

klassisk vinterskrud villa i belysning heta kaxigt i färg lys upp din trädgård arkitektritat på landet renoveringstips skapa egna grupper FÖR DIG SOM SKA BYGGA om OCH RENOVERA! VÅRT NYA HUS Nr.12 2012 belysning lys upp din trädgård teveprofilen Andrea engsäll inreder med detaljer vinterväxter skapa egna grupper 14 heta kaminer GÖR om köket

Läs mer

Modern design. Bestående värde för ditt hem

Modern design. Bestående värde för ditt hem Modern design Bestående värde för ditt hem 2 Berlings Glas Berlings Glas 3 Berlings Glas- och Aluminiumspecialisten Vi erbjuder högkvalitativa och genomtänkta lösningar för hela huset. Fönster, dörrar,

Läs mer

Containrar för alla ändamål

Containrar för alla ändamål Containrar för alla ändamål miljö frakt förråd lastväxlare isolerade special kontor kyl www.containerpoolen.se Tel 020-245020 Hög service och stor kunskap Vårt affärsidé är att leverera en produkt med

Läs mer

Jag. examensarbete Seasonally changeable timber-structured cowbarn

Jag. examensarbete Seasonally changeable timber-structured cowbarn Kostallar i Finland och vad har vi lärt oss från Nordamerika Jouni Pitkäranta, arkitekt Jag den första kostallritningen i 11 års ålder Byggt första kostall projektet i 15 års ålder år 1987 Blev arkitekt

Läs mer

Limiten för Visa och Mastercard är 15 000 kr. Limiten för Direktbank är 100 000 kr.

Limiten för Visa och Mastercard är 15 000 kr. Limiten för Direktbank är 100 000 kr. Jag har ångrat mitt köp eller beställt fel produkt, vad ska jag göra? Du har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från det att du har mottagit varan och handlar därmed med full trygghet. Om du ångrar

Läs mer

DE NYA K KS IDÉERNA ALLT OM HUR DU FÖRNYAR DITT VIKTIGASTE RUM TIPS OCH IDÉER MÅTT OCH FAKTA

DE NYA K KS IDÉERNA ALLT OM HUR DU FÖRNYAR DITT VIKTIGASTE RUM TIPS OCH IDÉER MÅTT OCH FAKTA DE NYA K KS IDÉERNA ALLT OM HUR DU FÖRNYAR DITT VIKTIGASTE RUM TIPS OCH IDÉER MÅTT OCH FAKTA Tänk med tumstocken när du planerar köket Se till att avståndet mellan spis, diskho och kyl känns komfortabelt.

Läs mer

Instruktioner för att bygga Inrha Hobbyväxthus

Instruktioner för att bygga Inrha Hobbyväxthus 1 Instruktioner för att bygga Inrha Hobbyväxthus Inrha Hobbyväxthus är lätta att montera upp med endast ett litet antal verktyg. Dessa instruktioner gäller alla modeller, en del instruktioner gäller bara

Läs mer

PRODUKTKATALOG DÖRRHÅLLARE, SPÄRRTAPPAR & HUVLÅS

PRODUKTKATALOG DÖRRHÅLLARE, SPÄRRTAPPAR & HUVLÅS PRODUKTKATALOG DÖRRHÅLLARE, SPÄRRTAPPAR & HUVLÅS Eigenbrodt AB www.eigenbrodt.se kontakt@eigenbrodt.se Tel: +46 (0)8 594 63 400 Optimusvägen 14, 194 34, Upplands Väsby DÖRRHÅLLARE Nr: 300100 Dörrhållare

Läs mer

MONTERINGSANVISNING FÖR UTEBOXEN

MONTERINGSANVISNING FÖR UTEBOXEN MONTERINGSANVISNING FÖR UTEBOXEN FÖRORD För att erhålla ett gott resultat förutsätts att grundarbetet är utfört på ett tillfredställande sätt. Oavsett om grunden består av helgjuten betongplatta eller

Läs mer

Klassisk /Traditionell

Klassisk /Traditionell Slagportar Klassisk /Traditionell TRADITIONELL en klassiskt designad slagport. Byt port men inte stil! Tvåglasad fönstersektion med klarglas, matt, frostat eller färgat glas. Finns i alla RAL-färger och

Läs mer

Bygg i limträ. Vi har gjort det enklare.

Bygg i limträ. Vi har gjort det enklare. Bygg i limträ. Vi har gjort det enklare. Limträ. Styrka, formstabilitet och skönhet. Limträ är ett byggmaterial som skapar möjligheter. Både för professionella yrkesmän och hemmabyggare med visioner om

Läs mer

Laila blandar. sina personliga favoriter

Laila blandar. sina personliga favoriter Laila blandar sina personliga favoriter Lite skandinavisk funkis och lite amerikansk villa, lite kitsch och lite gammaldags charm. När Laila Bagge Wahlgren och Niclas Wahlgren byggde sitt Trivselhus valde

Läs mer

Furulund. Naturnära boende i lugn miljö

Furulund. Naturnära boende i lugn miljö Furulund Naturnära boende i lugn miljö bo inbäddad i grönskan utan att vara långt från stan Det finns ett lugn och en trygghet vi mår bra av och det är den man finner i sitt hem. En del föredrar att söka

Läs mer

Kontrollera själv ditt inbrottsskydd. Skyddsklass 2

Kontrollera själv ditt inbrottsskydd. Skyddsklass 2 Kontrollera själv ditt inbrottsskydd Skyddsklass 2 2 3 Kontrollera själv att ditt företag uppfyller skyddskraven vid inbrott För att du ska få full ersättning vid ett inbrott måste inbrottsskyddskraven

Läs mer

VÅRA STARKA ARGUMENT

VÅRA STARKA ARGUMENT VÅRA STARKA ARGUMENT - Snabba besked - Fast pris - Flexibla lösningar - Hög kvalité på alla komponenter Skälen till att du skall välja en hall från RossCon AB är många. Vi levererar hallar för alla ändamål,

Läs mer

Balkonger Balkongräcken Balkonginglasning Fönster

Balkonger Balkongräcken Balkonginglasning Fönster Funktion estetik & ett brett utbud! Balkonger Balkongräcken Balkonginglasning Fönster www.hogstadaluminium.se Ditt projekt vårt engagemang! VI TAR ANSVAR HELA VÄGEN Hogstad Aluminium AB är ett av marknadens

Läs mer

Ge nytt liv till villan och spara energi! GLAS & ALUMINIUM. Fönster Fasader Skjut- och vikpartier

Ge nytt liv till villan och spara energi! GLAS & ALUMINIUM. Fönster Fasader Skjut- och vikpartier Ge nytt liv till villan och spara energi! GLAS & ALUMINIUM Fönster Fasader Skjut- och vikpartier Innehåll Fönster 4-6 Glas 7 Profilsystem 8-9 Skjut-och vikpartier 10-11 Fasader 12-13 Entré 14-15 Energi

Läs mer

Alla priser är inkluderade 25% moms. Förbeställda, men ej uthämtade varor debiterar vi den verkliga fraktkostnaden (t/r) och minst 99 kr.

Alla priser är inkluderade 25% moms. Förbeställda, men ej uthämtade varor debiterar vi den verkliga fraktkostnaden (t/r) och minst 99 kr. KÖPINFORMATION Alla priser inkluderar moms. Percykel reserverar sig för prisändringar, slutförsäljning och eventuella faktafel som kan finnas på vår sida eller i våra annonser. Vi förbehåller oss rätten

Läs mer

Varje produkt är noga utformad för att understryka och bli en del av budskapet.

Varje produkt är noga utformad för att understryka och bli en del av budskapet. SPENNARE GUIDEN 1 jodå, spennare fortsätter att skapa en ny standard för portabla displaysystem. I den här broschyren hittar du nya tekniska lösningar som går hand i hand med prisbelönt design. Varje produkt

Läs mer

Hur vill du ha ditt nya utegolv? Underhållsfritt Stickfritt Slitstarkt Färgbeständigt Lång livslängd. Du ställer kraven. Vi har lösningen.

Hur vill du ha ditt nya utegolv? Underhållsfritt Stickfritt Slitstarkt Färgbeständigt Lång livslängd. Du ställer kraven. Vi har lösningen. Hur vill du ha ditt nya utegolv? Underhållsfritt Stickfritt Slitstarkt Färgbeständigt Lång livslängd Du ställer kraven. Vi har lösningen. Skönhet som varar Vackra, sköna och slitstarka golv finns inte

Läs mer

Markiser för fönster, balkong/terrass 2013 06 17

Markiser för fönster, balkong/terrass 2013 06 17 Markiser för fönster, balkong/terrass 2013 06 17 Vem. Styrelsen har begärt offerter från ett par företag och företaget som vi valde att arbeta med på området Färsna Hage heter Carstads och det är alltså

Läs mer

Villkor KÖP- OCH LEVERANSVILLKOR 2013-04-01. Gäller: Giltig från:

Villkor KÖP- OCH LEVERANSVILLKOR 2013-04-01. Gäller: Giltig från: Villkor Gäller: KÖP- OCH LEVERANSVILLKOR Giltig från: 2013-04-01 Sida 1 av 5 1. Allmänt 1.1 Kroppslyftet i Stockholm är en registrerad bifirma till Carnebro Invest AB, 556853-7368, nedan kallad Kroppslyftet.

Läs mer

Vi levererar helhetslösningar

Vi levererar helhetslösningar R TM Vi levererar helhetslösningar Ett badrum är en helhet. Vi levererar den. Ett nytt badrum ska du leva med under lång som vi alla tycker oss ha för lite av. Men tar du dig att läsa vår broschyr, får

Läs mer

PROLOC. Säkerhetsdörrar för alla miljöer

PROLOC. Säkerhetsdörrar för alla miljöer PROLOC Säkerhetsdörrar för alla miljöer PROLOC Vi garanterar din säkerhet Proloc AB har sedan starten 2005 installerat 10 000 säkerhetsdörrar i Stockholmsområdet. Vi står för säkerhet och professionellt

Läs mer

Prislista - Växthus och orangerier

Prislista - Växthus och orangerier Prislista - Växthus och orangerier I mer än 10 år har Sweden Green House designat, tillverkat och byggt växthus och orangerier efter gammal förebild. Växthusen är tillverkade i Sverige och levereras som

Läs mer

Planeringshjälp DITT NYA KÖK/TVÄTT/FÖRVARING/BAD FRÅN IDÉ TILL VERKLIGHET FYLL I DINA KONTAKTUPPGIFTER HÄR: NAMN ADRESS LEVERANSADRESS

Planeringshjälp DITT NYA KÖK/TVÄTT/FÖRVARING/BAD FRÅN IDÉ TILL VERKLIGHET FYLL I DINA KONTAKTUPPGIFTER HÄR: NAMN ADRESS LEVERANSADRESS Planeringshjälp DITT NYA KÖK/TVÄTT/FÖRVARING/BAD FRÅN IDÉ TILL VERKLIGHET FYLL I DINA KONTAKTUPPGIFTER HÄR: NAMN ADRESS LEVERANSADRESS POSTNR ORT TELEFON MOBIL DATUM E-POST Vedums köksprocess steg för

Läs mer

Ewa Svensson Skattegårdsvägen 234 162 45 Vällingby

Ewa Svensson Skattegårdsvägen 234 162 45 Vällingby Ewa Svensson Skattegårdsvägen 234 162 45 Vällingby 08-592 518 04 Objekt: Datum: Skattegårdsvägen 234 2007-08-16 162 45 Vällingby Er referens: Ewa Svensson Vår referens: Peter Borneskog Vi tackar för visat

Läs mer

SORTIMENT ISLANDSBERG, MANSHOLMEN & TESTHOLMEN SPEGELINNERDÖRRAR

SORTIMENT ISLANDSBERG, MANSHOLMEN & TESTHOLMEN SPEGELINNERDÖRRAR SORTIMENT ISLANDSBERG, MANSHOLMEN & TESTHOLMEN SPEGELINNERDÖRRAR Spegelinnerdörrar: Islandsberg, Mansholmen, Testholmen Generell Beskrivning Byggdekor erbjuder ett komplett sortiment av innerdörrar som

Läs mer

Köpvillkor för Larsson Furniture AB

Köpvillkor för Larsson Furniture AB Köpvillkor för Larsson Furniture AB Senast uppdaterad 2013-02-15 1. Allmänna villkor Dessa villkor gäller för vår näthandelsplats. Observera att för våra fysiska butiker gäller delvis andra leverans- och

Läs mer

Före montage: Ytbehandling av obehandlade produkter

Före montage: Ytbehandling av obehandlade produkter Före montage: Ytbehandling av obehandlade produkter FMont-YB 2013/09 Produkter som ej är täckmålade eller laserade i fabrik skall alltid ytbehandlas in- och utvändigt före montage i vägg.* Instruktioner

Läs mer

SORTIMENT KORNÖ SLÄTA INNERDÖRRAR BYGGDEKOR

SORTIMENT KORNÖ SLÄTA INNERDÖRRAR BYGGDEKOR BYGGDEKOR SORTIMENT KORNÖ SLÄTA INNERDÖRRAR Tel: +46-(0)70-4326643 / +46-(0)73-6227855 Mail: info@byggdekor.se Hemsida: www.byggdekor.se Generell Beskrivning Byggdekor marknadsför ett komplett sortiment

Läs mer

Monteringsanvisning pvcfönster och altandörrar

Monteringsanvisning pvcfönster och altandörrar Monteringsanvisning pvcfönster och altandörrar sida 1 Tack för att du köpt DOBROPLAST pvc-fönster! Grattis till ett bra val av fönsterleverantör. Vi hoppas att ni kommer att vara nöjda med era nya fönster

Läs mer

Beachflaggor. 1. Beach Original

Beachflaggor. 1. Beach Original Beachflaggor abab Beachflaggor En beachflagga är en smidig reklambärare året om som gör att du direkt syns med ditt budskap. Det är ett utmärkt alternativ för kortare kampanjer och events på mässor, i

Läs mer

För dig som vill umgås och arbeta med hästar och andra djur i lugn och vänlig miljö. Välj vilket stall du vill arbeta vid. Öppna och läs!

För dig som vill umgås och arbeta med hästar och andra djur i lugn och vänlig miljö. Välj vilket stall du vill arbeta vid. Öppna och läs! Vi vill att du som är vuxen och har ett funktionshinder ska kunna arbeta i stall och gårdar. Det är en meningsfull dagligverksamhet. Du får en viktig arbetsplats i samhället, som säkert får dig att växa

Läs mer

Inspirationsbilder. olika hus runt om i Skandinavien

Inspirationsbilder. olika hus runt om i Skandinavien Katalog 2015 Gardenhouse 1 2 Inspirationsbilder från olika hus runt om i Skandinavien 3 Historical conservatories Gardenhouse Det ni nu ser på följande sidor är den serie hus som ingår i vår kollektion

Läs mer

Pahlén Poolskydds-specialisten

Pahlén Poolskydds-specialisten Pahlén Poolskydds-specialisten Storlek eller form spelar ingen roll. Vi har skyddet för din pool! Produkter från Pahlén Pool System, för bekymmersfritt poolägande. Läs mer på Vill du ha varmt och skönt

Läs mer

Power of Sun. Powerofsun Infravärmepaneler

Power of Sun. Powerofsun Infravärmepaneler Powerofsun Infravärmepaneler Infraröda värmepaneler är ett modernt, ekonomiskt värmesystem för bostäder, kontor, hotell, sjukhus, catering och produktionsanläggningar. Ungefär som traditionella kakelugnar

Läs mer

Förvaringsskåp med dörr och jalusi

Förvaringsskåp med dörr och jalusi Förvaringsskåp med dörr och jalusi Modell NCD2 samt NSO NCD2 1909 NSO 2010 Förvaringsskåp för hem och kontor. NSO har en elegant design och färgsättning som gör den självklar i alla kontorsmiljöer. NCD

Läs mer

Fönster med goda framtidsutsikter

Fönster med goda framtidsutsikter Fönster med goda framtidsutsikter Fönsterteamet vi erbjuder fönster som håller vad de lovar Fönsterteamet ingår i samma koncern som Enomic Fönster. Enomic är ett svenskägt företag som startade sin produktion

Läs mer

Skarvning och terminering

Skarvning och terminering Skarvning och terminering Flexibilitet, översikt och enkel åtkomst är grundläggande förutsättningar för att en installerad infrastruktur ska behålla sitt värde. Det gäller inte minst vid utskarvning, terminering

Läs mer

Totalentreprenör för alla sorters tak

Totalentreprenör för alla sorters tak 2 3 Johan, Dick, Kalle och Andreas. Totalentreprenör för alla sorters tak Karlaplans plåtslageri är en heltäckande takentreprenör som kan lösa alla dina behov av takentreprenader. Med en historia som sträcker

Läs mer

Operatörsbordssystem

Operatörsbordssystem Operatörsbordssystem Genomtänkta totallösningar för avancerade datorarbetsplatser med många bildskärmar Trivsam ergonomi märks på resultatet Nyckeln till väl fungerande kontrollrum och driftcentraler är

Läs mer

Produktinformation Santex vikdörrar

Produktinformation Santex vikdörrar Produktinformation Santex vikdörrar Santex vikdörrar är lättmanövrerade och man får största möjliga öppning med dessa partier. Uw-värde på hela konstruktionen är vid 3-glas låga 1,29. Aluminium: Karmdimension:

Läs mer

Vi vill, vi kan, vi ska med hästen i centrum

Vi vill, vi kan, vi ska med hästen i centrum Vi vill, vi kan, vi ska med hästen i centrum Kunskapsdagar kring hästar och ridsport 14-16 november 2014 Västmanlands- och Södermanlands Ridsportförbund tillsammans med SISU Idrottsutbildarna, hälsar dig

Läs mer

FÖRETAGSPRESENTATION. Rulljalusi Solskydd Ventilation

FÖRETAGSPRESENTATION. Rulljalusi Solskydd Ventilation FÖRETAGSPRESENTATION Rulljalusi Solskydd Ventilation PRODUKTION INTRODUKTION Berättelsen om Wilms börjar 1975, när Jos Wilms som ensam ägare startar en enskild firma, som snabbt växer till ett stort företag.

Läs mer

blivit hänvisad till längre leveranstider.

blivit hänvisad till längre leveranstider. expresssortiment komplett leverantör Med Swedoor som dörrpartner får du marknadens bredaste sortiment, bästa service och förutsättningar att tillgodose alla dina behov. Tillgänglighet är ofta en av de

Läs mer

Handbok Entreprenadlager Uttag, påfyllning och returhantering samt förvaltning

Handbok Entreprenadlager Uttag, påfyllning och returhantering samt förvaltning Ert datum SE-571 29 Nässjö Version 3 Telefon: 0380-727 00 Telefax: 0380-727 19 www.banverket.se Handbok Entreprenadlager Uttag, påfyllning och returhantering samt förvaltning Handläggare: Jan Lidby Tel.

Läs mer

Gäller t.o.m. 140801. Våra färgnummer. Röd. Gul. Vit. Grön. Blå. Transparent. Svart. Orange. Lime. Rosa. Ljusblå. Militärgrön.

Gäller t.o.m. 140801. Våra färgnummer. Röd. Gul. Vit. Grön. Blå. Transparent. Svart. Orange. Lime. Rosa. Ljusblå. Militärgrön. SPORT QS1401 Gäller t.o.m. 140801 Quickex tillverkar en serie sportprodukter för boll, träning och fritid. Samtliga produkter håller mycket hög kvalitet och finns idag hos många sportföretag världen över.

Läs mer

Varför är det bra att utveckla sitt ledarskap?

Varför är det bra att utveckla sitt ledarskap? Ledstjärnorna är en satsning som genomförs här på Varbergs Ridskola. Målet är att ge barn och ungdomar möjligheten att utveckla sina ledaregenskaper, vilket kommer till nytta både i och utanför stallet.

Läs mer

I ett bra stall står hästen tillsammans med andra hästar, men är samtidigt skyddad från sina grannar så att den kan äta ifred samt få lugn och ro.

I ett bra stall står hästen tillsammans med andra hästar, men är samtidigt skyddad från sina grannar så att den kan äta ifred samt få lugn och ro. Stallet hästens hem I ett bra stall står hästen tillsammans med andra hästar, men är samtidigt skyddad från sina grannar så att den kan äta ifred samt få lugn och ro. Ett stall är i sig inget måste för

Läs mer

Profilera din butik och öka din försäljning

Profilera din butik och öka din försäljning 2013-2014 Profilera din butik och öka din försäljning Låt kunden ta del av dina Kampanjer och Annonsvaror Angivna folderpriser på Signex standardsortiment är XL Bygg nettopriser Se över din entré, det

Läs mer

Information och Instruktion bastutunna

Information och Instruktion bastutunna Information och Instruktion bastutunna Underlag för bastu Bastun står stadigt på limträkonsoler som är 150 breda och med en tjocklek på ca10cm. Undertill på dessa konsoler sitter det tryckimpregnerade

Läs mer

Höstkampanj. 16 augusti-30 september. Hösten är bästa tid att bygga pool!

Höstkampanj. 16 augusti-30 september. Hösten är bästa tid att bygga pool! Höstkampanj 16 augusti-30 september Hösten är bästa tid att bygga pool! Frakt till tomtgräns ingår! Välkommen till Folkpools värld! Härligt med egen pool hemma, ett underbart badparadis och en naturlig

Läs mer

F ö n S T e r F ö r D j U r S TA l l A r, m A S k I n H A l l A r, G A r A G e m m. ekonomifönster

F ö n S T e r F ö r D j U r S TA l l A r, m A S k I n H A l l A r, G A r A G e m m. ekonomifönster F ö n S T e r F ö r D j U r S TA l l A r, m A S k I n H A l l A r, G A r A G e m m. 10 10Å 0S Å ekonomifönster Unikt behandlade för Dig som både värdesätter hög kvalitet och tänker på vår miljö. Det är

Läs mer

Braås Ponny- och ridklubb

Braås Ponny- och ridklubb Braås Ponny- och ridklubb Vattenläcka i tak, pumphus Takbyte stall, gammal del, eternittak Uppriktning av fundament på förråd Ombyggnation stall inkl ventilation S:a : Ny kiosk Ny toalettvagn S:a : ca

Läs mer

Hitta stilen till ditt hus. - renovering med VELFAC

Hitta stilen till ditt hus. - renovering med VELFAC Hitta stilen till ditt hus - renovering med VELFAC 2 VELFAC 400i Hitta stilen till ditt hus Fönster har en stor betydelse för hur ett hus upplevs. De ger både exteriör och interiör en speciell karaktär.

Läs mer

Det är Vink essåplasts vision att vara den bästa leverantören av produkter för byggsektorn.

Det är Vink essåplasts vision att vara den bästa leverantören av produkter för byggsektorn. VINK essåplast Group AB Sedan etableringen 1989 har Vink Sverige servat marknadssegmenten industri, bygg samt skylt&reklam med idén att leverera plast där plast kan användas med fördel. Vink vänder sig

Läs mer

PRISBOK 2011:1 FÖNSTER ALTANDÖRRAR FRI FORM TAKFÖNSTER

PRISBOK 2011:1 FÖNSTER ALTANDÖRRAR FRI FORM TAKFÖNSTER PRISBOK 2011:1 FÖNSTER ALTANDÖRRAR FRI FORM TAKFÖNSTER Innehåll FRAKTPRISER Direkt till slutkund 5 Fönster och altandörrar LAGER ELIT COMPLETE Vridfönster 7 Vridfönster med råglas 8 Vridfönster med fast

Läs mer

ENERGIHUSET. Övningens mål

ENERGIHUSET. Övningens mål ENERGIHUSET Övningens mål Målet med övningen är att eleverna ska lära sig om energibesparing och energieffektivitet, inklusive kostnadsfrågor. Övningen baseras på det faktum att uppvärmning och nerkylning

Läs mer

Marina produkter. * Nu ger vi 5 års garanti vid köp av nya produkter genom att enkelt gå in på vår hemsida och registrera sig och produkten.

Marina produkter. * Nu ger vi 5 års garanti vid köp av nya produkter genom att enkelt gå in på vår hemsida och registrera sig och produkten. Marina produkter * Nu ger vi 5 års garanti vid köp av nya produkter genom att enkelt gå in på vår hemsida och registrera sig och produkten. El-Björn AB El-Björn AB är Nordens ledande producent av elstolpar

Läs mer

Effektiva och energisnåla!

Effektiva och energisnåla! Honeywell luftkylare: Effektiva och energisnåla! Honeywell luftkylare är det perfekta alternativet för dig som behöver kyla ner luften men som inte har lust eller möjlighet att göra hål i väggen för att

Läs mer