Den komfortabla långfärdsbilen. Förnämliga vägegenskaper och stor dragkraft. Drivningen anpassas efter underlaget. Hög komfort. Interiör.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Den komfortabla långfärdsbilen. Förnämliga vägegenskaper och stor dragkraft. Drivningen anpassas efter underlaget. Hög komfort. Interiör."

Transkript

1

2

3 Den komfortabla långfärdsbilen Förnämliga vägegenskaper och stor dragkraft Drivningen anpassas efter underlaget Hög komfort Interiör Säkerhet Utrustningsalternativ och specifikationer Teknisk data

4

5 Den komfortabla långfärdsbilen, som kan ta dig långt bortom vägens ände. Det som utmärker Land Rover är att bilarna är utvecklade på ett så intelligent sätt och utan kompromisser för att kunna motsvara olika höga krav. Discovery 3 är byggd för att man ska åka bekvämt på långfärden samt ha möjlighet att göra avstickare även till platser dit inga vägar leder. Den är rymlig, komfortabel och ger alla åkande fin sikt genom de stora glasytorna. Alla modellversionerna kan levereras med två bekväma extrasäten i en tredje sätesrad, som gör bilen 7-sitsig. En äkta Land Rover känner man igen utan att behöva läsa namnet på huven

6 Förnämliga vägegenskaper. 4-hjulsdriften innebär inte bara att det går att ta sig fram på oländiga vägar, den ger ett säkrare väggrepp på alla underlag och höjer säkerheten när väglaget är halkigt. Kraften fördelas hela tiden till de hjul som har bäst fäste. Discovery 3 har dessutom många andra funktioner som bidrar till hög körsäkerhet, t ex den dynamiska stabilitetskontrollen (DSC). Den är ett exempel av många system, som hjälper föraren genom att korrigera riktningen på bilen om den tenderar att avvika från den tänkta kurvlinjen. De fina vägegenskaperna medför också att man känner körglädje bakom ratten. Den automatiska växellådan, som är tillval, är en av världens mest avancerade. Den växlar praktiskt taget omärkligt och kan ställas om mellan normal- och sportläge. Det går också att välja ett läge för manuell växling, s k CommandShift. Land Rover anser att även en praktisk bil ska vara rolig att köra

7 3 500 kg dragkraft! Den kraftiga motorn och 4-hjuldriften gör Discovery 3 till en av de mest kompetenta dragbilarna som finns på marknaden. Få bilar kan konkurrera när det gäller att dra tunga släp. Inte nog med att det finns kraft i överflöd för att dra. Bilen uppträder också mycket stabilt på vägen även när den drar ett släp med den maximalt tillåtna släpvagnsvikten.

8 Alltid tillräckligt med kraft Oavsett syfte eller mål med resan finns det kraft så det räcker. Det är bara att se på de tekniska uppgifterna i sammanställningen nedan, speciellt det imponerande vridmomentet. Vad som kan tilläggas är att motorn går mycket mjukt och tyst samt att det finns rejält med kraft även på lägre varvtal. Land Rovers tekniker har nämligen lagt ner mycket arbete på att få bort det typiska dieselknattret och den hårda gången, som kan vara typisk för dieselmotorer. Resultatet är imponerande, vilket en provtur direkt bekräftar. Dieselmotorn har partikelfilter* och uppfyller gällande EU-krav med god marginal. Motorn motsvarar givetvis också Land Rovers mycket höga krav på lång livslängd och tillförlitlighet. MOTORSPECIFIKATIONER TdV6 (turbodiesel) Elektroniskt styrd högtrycks common rail insprutning och turbomunstycke med variabel diameter ger en flack vridmomentkurva. Motorblocket är gjutet enligt den svenska sintercastmetoden som medför låg vikt i kombination med mycket hög vridstyvhet. Topplocket är av aluminium. Motor TdV6 Typ 24v common rail V6 turbodiesel Cylindervolym 2,720 cm3 Cylinderdiameter 81 mm Slaglängd 88 mm Kompression 17.3:1 Maxeffekt 190 hk vid 4,000 varv/min Vridmoment 440 Nm vid 1,900 varv/min * Tillkommer under hösten 2007

9

10 Vrid på reglaget och anpassa drivsystemet efter underlaget. Med systemet Terrain Response visar Land Rover att man är mästare när det gäller 4- hjulsdrift. Det är därför konkurrenterna inte kan mäta sig när det gäller förmågan att anpassa bilen efter de mest varierande underlag. Det finns 5 olika inställningar för olika körförhållanden: - Normal körning på bra och lite sämre vägar samt i lätt terräng. - Halt underlag som snö/is och gräs samt löst grus och på sidan av vägen. - Leriga och djupt spåriga vägar. - Lös sand. - Stenigt underlag.

11 Framkomligheten är imponerande oavsett underlag Inget verkar omöjligt när man lärt känna Discovery 3. Det är flera faktorer som medverkar till den förnämliga framkomligheten. Markfrigången är 185 mm och med luftfjädring upp till imponerande 310 mm. Överhängen både fram och bak är korta. Man behöver inte heller bekymra sig för om det lutar i sidled. En sensor känner av om lutningen blir för kraftig. Då griper det elektroniska anti-vältskyddet in.

12 Hög komfort även bortom vägens ände Tuffa körförhållanden märker man inte mycket av i kupén. Två av de tre olika modellversionerna har luftfjädring som standard. Det innebär att fjädringskomforten är utmärkt samt att bilen behåller samma nivå och frigångshöjd även när den är fullastad. Det medför att upp till 7 vuxna* kan färdas bekvämt. Man behöver inte heller bekymra sig om det är varmt eftersom luftkonditioneringen är effektiv. Ska bilen köras där det ofta råder ökenhetta rekommenderar vi ett tillval, som ger separat luftkonditionering för bakre delen av kupén. Det finns dryckeshållare vid alla tre sätesraderna så att man dessutom kan läska sig med något på färden. Som tillval finns också en kylbox. * Två extrasäten i en 3:e sätesrad, som gör bilen 7-sitsig, är tillval.

13 Kommer du ihåg känslan? Den höga körställningen ger fin överblick i trafiken. De stora glasytorna bidrar också till att passagerarna har en oslagbar utsikt över landskapet när det sveper förbi. Föraren uppskattar givetvis också att bilen är lättmanövrerad, eftersom det är enkelt att se och hålla reda på bilens fyra hörn.

14 Visa mig vägen till Vissa saker behöver man inte tänka på alls och en del sköter man bekvämt med reglagen på ratten. Ta det här med att hitta rätt t ex. Det är inget man behöver bekymra sig för om man väljer till ett navigationssystem med stor 7 pekskärm. Då är det bara att bestämma resmålet och låta kartan och röstvägvisningen på svenska att guida föraren fram till målet. Rattreglagen bidrar till ökad säkerhet eftersom flera funktioner kan skötas utan man behöver ta händerna från ratten i stället för att treva efter reglage på instrumentpanelen.

15 När endast det bästa är gott nog. De mest välutrustade modellerna med beteckningen HSE har elmanövrerade framsäten och högklassig läderklädsel som standard. Även på ratten och växelspaksknoppen är det äkta läder. En förnämlig ljudanläggning från Harman Kardon sprider välljud i kupén. PS. Lägg märke till finessen med de bakre sätenas högre sittställning. DS.

16 Flexa enkelt mellan förstklassiga sittutrymmen och maximalt lastutrymme sitsig är alternativen när man valt till den tredje sätesraden. Oavsett hur många man åker i bilen så finns det gott om plats och rejält utrymme för benen på alla platserna i bilen. Med bilen 2-sitsig går det att lasta in ca 2,5 kubikmeter. Där ligger även de största kombibilarna i lä.

17 Delad baklucka och stor lucköppning tillåter skrymmande last. Discovery 3 är lättlastad genom att den undre halvan av luckan ligger i nivå med golvet och i bilar med luftfjädring går det att sänka bilen 5 cm för att minska lasthöjden. Luckornas asymmetriska form gör det enkelt att nå långt in i lastutrymmet på den högra sidan. Den nedre delen av luckan tål dessutom en vikt på 150 kg. Det medför att den också kan utnyttjas som sittplats för två vuxna och ger tak över huvudet tack vare den övre luckhalvan. Bilen på bilden är extrautrustad med sliding load-floor.

18 Glastak ger en rymdkänsla som kan avnjutas av alla som åker i bilen. I de flesta bilar med taklucka är det som regel bara i framsätet som man kan njuta av den fria sikten genom glastaket. Men i Discovery 3 kan även de som åker i tredje sätesraden njuta att utsikten och se ljuset flöda in i kupén. Det stora glasytorna kompletteras av ett skjutbart solskydd som har reflekterande egenskaper och skärmar av solens strålar när de blir för intensiva.

19

20

21 Integrering av chassi och kaross ger krocksäkerhet och vridstyvhet. Konstruktionen är mycket starkare än konventionella självbärande karosser. Det innebär, förutom den höga krocksäkerheten, att även köregenskaperna blir förnämliga tack vare den vridstyva konstruktionen. Discovery 3 kan vara utrustad med upp till 8 krockkuddar/-gardiner, beroende på om bilen är 5 eller 7-sitsig. I framsätet finns dubbla främre kuddar och sidokrockkuddar. För varje sätesrad finns också krockgardiner. Discovery 3 har visat sig mycket säker i de krocktester som utförts. Det beror på den avancerade uppbyggnaden av karossen/chassit, med en stabil kupésektion och eftergivliga deformationszoner fram och bak. Detta gäller alltså den passiva säkerheten som ska skydda de åkande om olyckan är framme. Men det finns också omfattande system för den aktiva säkerheten. Se sidan 29.

22 Om det behövs något extra Det finns ett stort urval tillbehör. Oavsett om det gäller tillbehör för praktiska ändamål eller för att ge bilen en mer personlig stil finns det mycket att välja mellan. Den stabila cykelhållaren, som visas på bilden är bara ett exempel. Andra exempel är lastbågar med hållare för t ex kajak och ett skjutbart lastgolv som underlättar vid lastning av bilen. På sidan 27 visas de aluminiumfälgar som finns som tillval och i spalten längst till höger på uppslaget finns ytterligare exempel. Land Rovers återförsäljare kan också berätta mer om personlig utrustning för bilen.

23 Som tillbehör finns bl a: Metalldekor för växelspaksväljare och dryckeshållare. VUB Anslutning för externa ljudkällor som t ex ipod. LR Ebenholtsfärgade silverkantade mattor med blanka emblem. RHD EAH500018MMM LHD EAH500019MMM Metalldekor för ventilationsmunstycken JAK000065MMM Standardutrustningen är omfattande. Sätena i rad två är eluppvärmda och delbart fällbara. Samtliga sidorutor är försedda med elektriska fönsterhissar. De yttre backspeglarna är elektriskt manövrerbara samt uppvärmda liksom spolarmunstyckena. Två av de tre modellerversionerna har parkeringshjälp bak Rikligt utrustad som underlättar vid fickparkering samt automatisk klimatanläggning. En lista som visar standardutrustning och tillval finns på sidan 31.

24 EXTERIÖR arctic frost - metallic ATACAMA SAND - metallic buckingham blue - metallic cairns blue - metallic chawton white - solid java black - metallic keswick green - SOLID LUGANO TEAL - metallic RIMINI red- metallic stornoway grey - metallic TONGA GREEN - metallic vienna green metallic Kombinera favoritlacken med en passande klädsel. Bilderna ovan ger en fingervisning om hur färgerna ser ut, men det går inte att återge exakt zermatt silver - metallic rätt nyans genom tryck papper. Vi rekommenderar därför ett besök hos någon av återförsäljarna, som har lackprover att visa upp. MER INFORMATION FINNS PÅ

25 INTERIÖR KLÄDSLAR alpaca LÄDER alpaca TYG ebony LÄDER ebony TYG DEKORPANELER tundra LÄDER tundra TYG grand Black lacquer straight grained walnut brunel metallic finish Bilden till vänster visar rynkad premium läderklädsel Vilka interiörfärger matchar respektive lack? Den som inte kan finna svaret själv kan få ta hjälp av tabellen på nästa sida. Tänk också på att inte heller interiörfärgerna på tyg, läder och dekorer går att återge perfekt i tryck. Prover finns hos återförsäljarna.

26 FÄRGKOMBINATIONER EXTERIÖR/INTERIÖR LACK ALPACA EBONY TUNDRA Arctic Frost R R Atacama Sand R R 4 Buckingham Blue R R 8 Cairns Blue R 8 Chawton White 8 R R Java Black 4 R 8 Keswick Green R R LACK ALPACA EBONY TUNDRA Lugano Teal R R Rimini Red Stornoway Grey 4 4 R Tonga Green Vienna Green 4 R 8 Zermatt Silver R 4 R 4 Formgivarnas förslag R Rekommenderas 8 Möjlig kombination Ej tillgängligt

27 FÄLGAR OCH DÄCK Aluminiumfälgar är standard. Tabellen visar vilken fälg och vilket däck som ingår i standardutrustningen för respektive modellversion. Det framgår också vilka alternativa val som kan göras. (A) 17 5 dubbelekrar aluminiumfälg Däck: 235/70 AT/H (B) 18 5 dubbelekrar aluminiumfälg Däck: 255/60 AT/H (C) ekrad aluminiumfälg Däck: 255/60 AT/H (D) 19 6-ekrad aluminiumfälg Däck: 255/55 AT/H FÄLGAR OCH DÄCK TdV6 S TdV6 SE TdV6 HSE (A) 17 5 dubbelekrad aluminiumfälg - 235/70 AT/H 4 (B) 18 5 dubbelekrad aluminiumfälg - 255/60 AT/H 8 4 (C) ekrad aluminiumfälg - 255/60 AT/H 4 (D) 19 6-ekrad aluminiumfälg - 255/55 AT/H Fullstort reservhjul med aluminiumfälg Däcktrycksövervakning (TPMS) Standard 8 Option Ej tillgängligt OBS! Andra fälgar än original med större diameter och däck med lägre profil kan vara känsligare för skador och är mindre lämpade om bilen ska köras på dåliga vägar. Återförsäljaren kan ge råd om vilka fälgar och däck som är lämpliga för olika körförhållanden.

28 TEKNISKA SPECIFIKATIONER MOTOR, TRANSMISSION OCH FJÄDRING TdV6 TdV6 TdV6 S SE HSE 6-växlad manuell växellåda stegad automatisk växellåda Luftfjädring och Terrain Response Spiralfjädrar 4 Låsbar bakre differential Standard 8 Option Ej tillgängligt TRANSMISSION TdV6 Manual TdV6 Auto Växellåda ZF S6-53 zf HP26 Utväxlingsförhållanden 6:an :an :an :an :an :an Back Slutväxel Fördelningsväxellåda Högväxel 1:1 1:1 Lågväxel 2.93:1 2.93:1 Växlingshastigheter km/h Hög till låg Låg till hög TOPPFART PÅ RESPEKTIVE VÄXEL (Högväxel) km/h - OBS! Automat i D-läge TdV6 Manual TdV6 Auto 1:an :an :an :an :an :an (Lågväxel) - OBS! Automat i D-läge 1:an :an :an :an :an :an Luftmotståndskoefficient 0.41 (0.40 med däckdimension 235/70R17) BROMSAR Motoralternativ TdV6 Skivbromsdiameter fram 317 mm Typ Ventilerade Skivbromsdiameter bak 325 mm Typ Ventilerade Parkeringsbroms Elektronisk Till Discovery 3 med dieselmotor finns en avancerad 6-stegad automatisk växellåda från ZF som tillval.

29 TdV Vridmoment (Nm) ,000 1,500 2,000 2,500 Motorvarvtal Max vridmoment (Nm) 3,000 3,500 4, Effekt (kw) Max Effekt (kw) 440 Nm vid 1,900 varv/min 190 hk (140kW) vid 4,000 varv/min SÄKERHET TdV6 TdV6 TdV6 S SE hse Dubbla främre krockkuddar Sidokrockkuddar fram Bältespåminnare Krockgardiner vid varje sätesrad Högt monterat bromsljus Dynamisk stabilitetskontroll (DSC) Elektronisk Parkeringsbroms (EPB) Panikbromsassistans (EBA) kanals låsningsfria bromsar (ABS) med bromskraftfördelning (EBD) Anti spinn (ETC) Anti vältsystem (ARM) Lufttrycksövervakning (TPMS) Adaptiva strålkastare Standard 8 Option Ej tillgängligt STYRNING Ratten justerbar i höjdled Kuggstång Hydraulisk styrservo Antal rattvarv mellan fulla hjulutslag: 3,32 Vändcirkel 11,45 m

30 TILLVAL Det finns avancerade elektroniska tillval för Discovery 3: harman/kardons LOGIC7 är ett 7-kanals digitalt surround sound system ger ett helt suveränt ljud i bilen med totalt 14 högtalare. Navigationssystemet off-road kan visa vägen till platser som finns utanför vägnätet. Off-road -displayen ger föraren tydlig grafisk information om hjulens nivåskillnader, drivningen och framhjulens styrutslag. Adaptiva strålkastare följer rattrörelserna och ger därför en bättre ljusbild i kurvor. Navigationssystemet kan kompletteras med digital-tv. För anslutning av bl a mobiltelefoner finns Bluetooth. (Tillgänglig hösten 2007)

31 STANDARD- OCH EXTRAUTRUSTNING STANDARDUTRUSTNING S-variant Permanent fyrhjulsdrift ABS bromsar med EBD, ETC, HDC, CBC DSC (Dynamic Stability Control) antisladd Roll over sensor- Anti-vältningssystem Tygklädsel - 5 sitsig Enkel CD-Radio, 6 högtalare 6-stegs växellåda Fördelningsväxellåda, hög och lågväxel Aluminiumfälgar 17, 4 st Aktivt mellandifferential Automatisk dörrlåsning vid körning fjärrstyrt centrallås, larm och startspärr Elektronisk parkeringsbroms Krockuddar, huvud, sido & gardiner fram, sidogardiner bak Luftkonditionering Mugghållare för alla sätesrader Höjdjustering och svankstöd för förarsäten Fällbart och delbart baksäte (65/35 på 5 sitsig, 35/30/35 på 7sitsig) Elhissar fram & bak Eluppvärmda och justerbara ytterspeglar Nackstöd för samtliga sittplatser Bältespåminnare Insynskydd till lastutrumme Eluppvärmd vindruta Eluppvärmda säten fram och bak Eluppvärmda spolarmunstycken Stänkskydd fram & bak SE-variant utöver S Konstantfarthållare Terrain Response Luftfjädring (4 Corner Air Suspension) Parkeringshjälp PDC-bak Bi-Xenon ljus Klimatanläggning ACC Automatisk avbländbar innerbackspegel Markbelysning & instegsbelysning Regnsensor Färddator Dimljus fram Strålkastarspolning Alu-fälgar 18 (Style 1) harman kardon Stereopaket 8 högtalare, subwoofer, förstärkare, antenn integrerad i sidorutor och frontmatad 6 CD-växlare Rattknappar för ljudanläggning HSE utöver SE Premium Navigation 3-delad baksäte (35:30:35) Belysta make-up speglar Lastnät Extra mugghållare fram Läderklädd växelspaksknopp Lädersäten, elmanövrerade Inredningspanel Satin Burr Walnut Läderratt Minnesfunktioner för förarstolen & ytterbackspeglar Lädersäten, elman. 8 justeringsmöjligheter för förar- och passagerarsätet Elektriskt infällbara ytterspeglar Alu-fälgar 18 TdV6 HSE - Style 2 Parkeringshjälp PDC fram och bak EXTRAUTRUSTNING TdV6 Interiör S SE HSE 7-sitsig paket *) (För S krävs Luftfjädringspaket, se övrigt) o o o Convenience-paket 1) o o Konstantfarthållare (inkl. läderratt) o Inredningspanel Piano Black o Lädersäten (manuella) o o Premium lädersäten (elmanövrerade, 8 justeringsmöjligheter för förar- och passagerarsäte) o ACC (automatisk klimatkontroll) o Extra luftkonditionering för baksäten o o Kylbox i mittkonsolen o o Navigationssystem (med färg - pekskärm) o Premium Navigation (som ovan + off-road, info center, röststyrn, TMC) o PTI Personal Telephone Integration (Bluetooth) o o harman/kardon LOGIC 7 (surround 13 högt, aktiv subwoofer, hörlursuttag bak) 2) o Hybrid TV (analog/digital) 3) o o * ) 2 extra säten, krockgardiner (rad 3), 3 delad baksäte (rad 2), kartläsningslampor (rad 3), eluttag (rad 3) 1) 3-delad baksäte, belysta make-up speglar, lastnät, extra mugghållare fram 2) uppgradering från harman/kardon ljudsystem. 3) kräver Premium Navigation. Exteriör Alu-fälg 18 o Alu-fälg 19 (ist. för 18 style 2) o o o Takrails o o Eltaklucka fram och glastak - bak (Moon Sunroof) o o o Mörktonade Privacy rutor (bakom B-stolpe) o Metallic lack o o o Övrigt Automat växellåda - adaptiv, 6-stegad o o Luftfjädring, Terrain Response och färddator o AFS adaptiva strålkastare o o Dragkrokspaket (avtagbar, fjärrstyrd luftfjädring bak) o o o Aktivt, låsbar differential för bakaxel o o o Fullstort reservhjul o o o PDC parkeringshjälp - även fram o Elektriskt infällbara backspeglar o o Ultrasonic larm o o o TPMS (Tyre Pressure Monotoring System) o o o = Standard o = Extrautrustning ( ) = Ej tillgängligt

32 MÅTT Vändradie 11.45m Markfrigång 185 mm Upp till 310 mm med luftfjädring Vaddjup 60 cm 70 cm med luftfjädring 2,558 LITER 1,260 LITER Max lastvolym med nedfällt baksäte Max lastvolym bakom sätesrad 2 Terrängegenskaper Spiralfjädrar Luftfjädring A Påfartsvinkel 32.2º 37.2º B B Rampvinkel 22.8º 27.9º C C Avfartsvinkel 26.7º 29.6º Kupéutrymmen Höjd från säte till tak Fram 1,020 mm (1,027 mm med glastak) 2:a raden 1,043 mm (1,073 mm med glastak) 3:e raden 983 mm (1,018 mm med glastak) Benutrymmen Fram 1,078 mm 2:a raden 955 mm 3:e raden 923 mm Bredd i axelhöjd Fram 1,503 mm 2:a raden 1,508 mm 3:e raden 1,087 mm Lastkapacitet Lastlängd: Till framsäten 1,950 mm 7-sitsig (1,831 mm 5-sitsig) Bakom sätesrad 2 1,124 mm 7-sitsig (1,108 mm 5-sitsig) Bakom sätesrad mm 7-sitsig Bredd: 1,235 mm (1,146 mm mellan hjulhusen) Höjd: 1,027 mm (1,058 mm med glastak) Lastvolym bakom: 1st row 2,558 liter 7-sitsig (2,476 litres 5-sitsig) 2nd row 1,192 litres 7-sitsig (1,260 litres 5-sitsig) 3rd row 280 litres 7-sitsig

33 MÅTT, VIKT OCH PRESTANDA Bredd mm med infällda backspeglar 2190 mm med infällda backspeglar VIKTER TdV6 Manuell TdV6 Auto Max tjänstevikt* 2,708 kg 2,718 kg Totalvikt 3,230 kg 3,230 kg Max belastning per axel: Framaxel 1,296 kg 1,302 kg Bakaxel 1,412 kg 1,416 kg Max släpvagnsvikt Bromsat släp 3,500 kg 3,500 kg Obromsat släp 750 kg 750 kg Max tågvikt (bil + släp) 6,730 kg 6,730 kg *Tjänstevikten varierar beroende på bilens utrustning och framgår av registreringsbeviset Spårvidd bak 1 612,5 mm Axelavstånd mm Spårvidd fram mm Längd mm Prestanda och bränsleförbrukning TdV6 Manuell TdV6 Auto Toppfart 180 km/tim 180 km/tim Acceleration km/tim 11.7 sek 11.7 sek Bränsleförbrukning Stadskörning (l/100 km) Landsväg (l/100 km) Blandad körning (l/100 km) Koldioxidutsläpp CO Bränsletank Ljudnivå i kupén Miljöklass Minsta höjd Spiralfjädrar Luftfjädring Standard 1,887 mm 1,837 mm Glastak (Alpine roof) 1,882 mm 1,832 mm Med rails 1,891 mm 1,841 mm Integrerad antenn för telefon 1,940 mm 1,890 mm Siffrorna som anger bränsleförbrukningen är uppmätta enligt en standardiserad körcykel. De ska därför betraktas som ungefärliga. Det är många faktorer som påverkar den verkliga förbrukningen. Förarens körsätt och körförhållandena är de mest avgörande.

34 Land Rover Financial Services Återförsäljaren kan alltid hjälpa till med att finna en bra finansiering genom avbetalning eller leasing. Ofta är finansieringslösningen lika imponerande som bilen. Be om en personlig kalkyl som ger bästa tänkbara villkor. Land Rover Service Endast auktoriserade återförsäljare kan ge fullständig service. De har specialutbildade mekaniker och specialverktyg samt kan leverera alla original reservdelar. Varje reparation eller utbyte av delar följer därför de normer som gäller för Land Rover. Land Rover NYHETSBREV Bli medlem i Land Rover nyhetsbrev och ta del av nyheter, inbjudningar till events, tävlingar och mycket mer. Nyhetsbrevet är kostnadsfritt. Anmäl dig på KLIMATNEUTRAL KÖRNING FÖRSTA MILEN Handeln med utsläppsrätter beslutades av regeringarna inom EU och startade 2005 för att minska utsläppen av växthusgaser i atmosfären. Land Rover har beslutat att frivilligt ta ett aktivt ansvar för att neutralisera koldioxid (CO2) utsläppen från varje ny Land Rover som säljs och leveras från den 1 maj Land Rover köper utsläppsrätter som motsvarar de genomsnittliga CO2 utsläppen från varje enskild Land Rover modell som körs under ett år eller mil. Läs mer på LAND ROVER DRIVING ACADEMY Under ledning av Land Rovers professionella lärare, får du som köper en ny Land Rover, under en dag lära dig att hantera bilen på alla typer av underlag och i olika situationer. Utbildningen som sker på olika orter runt om i landet, är kostnadsfri. Läs mer på NOTERA: De färger som återges i broschyren kan avvika från de verkliga på grund av trycktekniska skäl. Land Rover förbehåller sig också rätten att göra ändringar utan föregående meddelande. Eftersom broschyren är internationell kan det förekomma bilder som visar utrustning som inte levereras i Sverige. Det pågår också en ständig produktutveckling vilket kan medföra att förändringar gjorts efter att broschyren tryckts. Kontrollera därför med återförsäljaren vilka färger, utrustning m m som kan levereras i samband med att en bil beställs. Broschyren ska betraktas som ett informationsmaterial och inte ett försäljningserbjudande för en viss modellversion. En enskild återförsäljare har inte fullmakt att binda Land Rover till något uttalat eller indirekt löfte i broschyren.

Jeep Wrangler MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Jeep Wrangler MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 1/2012 Gäller från 2012-03-09 Modellprogram Gäller fr. o. m. 2012-03-09 Versioner Wrangler 2-dörrars 3.6 V6 AT5 284hk Wrangler Unlimited 4-dörrars

Läs mer

Inledning Karaktäristisk, nytänkande och praktisk formgivning. Suverän långfärdsbil Högsta komfort även bortom vägs ände

Inledning Karaktäristisk, nytänkande och praktisk formgivning. Suverän långfärdsbil Högsta komfort även bortom vägs ände Inledning Karaktäristisk, nytänkande och praktisk formgivning SID 3 Suverän långfärdsbil Högsta komfort även bortom vägs ände SID 4 Nästan inga hinder är oöverstigliga Terrain Response placerar Discovery

Läs mer

VOLVO S60 CROSS COUNTRY

VOLVO S60 CROSS COUNTRY NYA VOLVO S60 CROSS COUNTRY En unik kombination: robust look och kapacitet med vågad attityd. Nya Volvo S60 Cross Country ger dig en elegant och uttrycksfull stil med 65 mm högre markfrigång och möjligheten

Läs mer

ESPACE. Dina inställningar för nya Renault Clio kr [1] kr [2] Ditt val. Utrustningsnivå. Motor. Färg. Fälgar.

ESPACE. Dina inställningar för nya Renault Clio kr [1] kr [2] Ditt val. Utrustningsnivå. Motor. Färg. Fälgar. Dina inställningar för nya Renault Clio Skapad den:: 29/4/2017 https://www.renault.se/cfign/27920fe6f9e331215e295076103f8ccc.html ESPACE Zen Energy dci 160 EDC Rek. pris 462 900 kr [1] Per månad 5 090

Läs mer

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Skriv ut sida Modell: Saab 9-5 SportCombi 2.3t BioPower 210 hk SEK 290 900 Exteriör & Interiör: Carbon Grey SEK 7 500 Läderklädsel Griffin Sport 2-ton, Black/Grey K56

Läs mer

Jeep Compass MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Jeep Compass MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 1/2011 Gäller från Modellprogram Gäller fr. o. m. Versioner Compass 4x2 2.0 156hk Compass 4x4 2.4 170hk CVT2 Compass 4x4 2.2 CRD 163hk Modellprogram

Läs mer

Versioner. Bensin: Thema Executive 3.6 V6 AT8. Diesel: Thema Executive 3.0 V6 Multi-Jet AT5

Versioner. Bensin: Thema Executive 3.6 V6 AT8. Diesel: Thema Executive 3.0 V6 Multi-Jet AT5 Standardutrustning Tillval Tekniska specifikationer Modellprogram Versioner Bensin: Thema Executive 3.6 V6 AT8 Diesel: Thema Executive 3.0 V6 Multi-Jet AT5 20 TUMs aluminiumfälgar STD Excecutive Exteriör

Läs mer

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Skriv ut sida Modell: Saab 9-3 SportCombi 2.0t BioPower 200 hk SEK 291 800 Exteriör & Interiör: Jet Black SEK 6 900 Läder/textilklädsel "Sport", Black Lättmetallfälg

Läs mer

Nissan e NV200 Skåp. Priser, utrustning, specifikationer, färger 23.05.14 SE 20C 0407

Nissan e NV200 Skåp. Priser, utrustning, specifikationer, färger 23.05.14 SE 20C 0407 Nissan e NV200 Priser, utrustning, specifikationer, färger 23.05.14 SE 20C 0407 Prislista Drivning Motor Växellåda Utrustningsnivå Cirkapris exkl. Moms SEK 25% moms SEK Rek. cirkapris SEK Framhjulsdrift

Läs mer

Nissan e-nv200 Combi, Evalia

Nissan e-nv200 Combi, Evalia Nissan e-nv200 Combi, Evalia Priser, utrustning, specifikationer, färger Prislista Cirkapris exkl. 25% moms Rek. cirkapris Drivning Motor Växellåda Utrustningsnivå Moms SEK SEK SEK Combi-5 Efter 40.000

Läs mer

VOLVO V50 2006 TILLVERKADE MELLAN VECKA 20 2005 0ch vecka 19 2006

VOLVO V50 2006 TILLVERKADE MELLAN VECKA 20 2005 0ch vecka 19 2006 VOLVO V50 2006 TILLVERKADE MELLAN VECKA 20 2005 0ch vecka 19 2006 V50 2,4i 170 V50 T5 V50 T5 AWD V50 1,6D B5244 S4 170 HK (125 kw) DIN D5254 T3 220 HK D5254 T3 Haldex 220 HK D4164 T 109 HK (80 kw) DIN

Läs mer

KOMBI-8. Produktfakta

KOMBI-8. Produktfakta KOMBI-8 Produktfakta MODELLPROGRAM MOTOR DRIVMEDEL VÄXELLÅDA UTRUSTNINGSNIVÅ LAGERFÖRD 2.5 CRDi (136 hk) Diesel Manuell 6-vxl Select Ja 2.5 CRDi (136 hk) Diesel Manuell 6-vxl Comfort Ja 2.5 CRDi (170 hk)

Läs mer

NYA NISSAN PULSAR. Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger 03.09.2014 SE-05C-0433

NYA NISSAN PULSAR. Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger 03.09.2014 SE-05C-0433 NYA NISSAN PULSAR Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger PRISLISTA MOTOR VÄXELLÅDA Drivning Utrustningsnivå CO2 g/km Bränsleförbrukning l/100km Rekommenderat cirkapris kr Bensin DIG-T 115 6-växlad

Läs mer

Lancia Voyager Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Lancia Voyager Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 3/2012 Gäller från 2012-04-16 Modellprogram Gäller fr. o. m. 2012-04-16 Versioner Bensin: Voyager 3.6 283hk Voyager 3.6 283hk Diesel: Voyager 163hk

Läs mer

Jeep Wrangler MY11 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Jeep Wrangler MY11 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 2/2011 Gäller från Modellprogram Gäller fr. o. m. 2011-02-08 Versioner Wrangler 2-dörrars 3.8 AT4 Wrangler Unlimited 4-dörrars 3.8 AT4 Modellprogram

Läs mer

VOLVO V70N 2000 TILLVERKADE MELLAN VECKA 50 1999 OCH VECKA 19 2000

VOLVO V70N 2000 TILLVERKADE MELLAN VECKA 50 1999 OCH VECKA 19 2000 VOLVO V70N 2000 TILLVERKADE MELLAN VECKA 50 1999 OCH VECKA 19 2000 1/7 EFTERTRÄDAREN TILL FÖRRA V70, BYGGS LIKSOM VOLVO S80 PÅ DEN S.K. P2-PLATTFORMEN. DESIGNEN GÅR I LINJE MED DET FORMSPRÅK VOLVO LANSERADE

Läs mer

Lancia Voyager Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Lancia Voyager Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 1/2012 Gäller från 2012-03-07 2011-10-27 Modellprogram Gäller fr. o. m. 2011-03-07 Versioner Bensin: Voyager 3.6 283hk Diesel: Voyager 163hk Modellprogram

Läs mer

Kampanj-prislista Renault Trafic

Kampanj-prislista Renault Trafic Kampanj-prislista Renault Trafic Kampanjmodeller HK Växellåda L1H1 T27 L1H1 T29 L2H1 T29 Trafic Base Line 1.6 dci Single Turbo Inkl. manuell luftkonditionering, bränslevärmare, tidur samt genomlastninglucka

Läs mer

Lancia Ypsilon Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Lancia Ypsilon Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 1/2012 Gäller från 2012-02-27 Modellprogram Gäller fr. o. m. 2012-02-27 Versioner Bensin: Ypsilon, 5-vxl manuell 1) Ypsilon 1) Ypsilon, 5-vxl manuell

Läs mer

CITY PLUS (2WD) MODELLER

CITY PLUS (2WD) MODELLER MODELLER CITY PLUS (2WD) Urval utrustning Aluminiumfälgar, 16 tum med 215/65R16 däck CD radio med 4 högtalare Klimatanläggning Läderklädd ratt och växelspaksknopp Takreling, svart (saknas på bild) Karbonfärgad

Läs mer

NISSAN NV200 SKÅP PRISLISTA 01.10.2015

NISSAN NV200 SKÅP PRISLISTA 01.10.2015 NISSAN NV200 SKÅP PRISLISTA 01.10.2015 CA-pris Moms Rekommenderat Motor Version Skjutdörr Lastvolym Växel CO 2 Totalvikt ex. moms 25 % cirkapris m³ låda (g/km) kg SEK SEK SEK 1.5dCi 90 hk EURO5b+ Comfort

Läs mer

Din A-Klass: A 180 BlueEFFICIENCY

Din A-Klass: A 180 BlueEFFICIENCY Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor A 180 BlueEFFICIENCY Välj klädsel Jupiterröd Hjul AMG lättmetallfälgar 45,7 cm (18 tum) i multi-ekerdesign Klädsel Konstläderklädsel

Läs mer

Prislista. Ford Transit Connect. Connect L1 Ambiente 1 Motor Växellåda Exkl moms. Connect L1 Trend 2 Motor Växellåda Exkl moms

Prislista. Ford Transit Connect. Connect L1 Ambiente 1 Motor Växellåda Exkl moms. Connect L1 Trend 2 Motor Växellåda Exkl moms Prislista Ford Transit Connect Connect L1 Ambiente 1 Motor Växellåda Exkl moms Ambiente 1.6TD075 M5 137.756:- Ambiente 1.0T 100 M6 137.756:- Ambiente 1.6TD095 M5 159.356:- Ambiente 1.5TD120 MPS 182.556:-

Läs mer

Bilmodell Motor Växellåda Standardutrustning Paket Nyheter

Bilmodell Motor Växellåda Standardutrustning Paket Nyheter VOLVO S70/V70 1997 1/9 En ny Volvo-epok inleds 1997 då marknadsledaren och bästsäljaren Volvo 850 lämnar över stafettpinnen till sin efterträdare sedanmodellen Volvo S70 och herrgårdsmodellen Volvo V70.

Läs mer

5 års Nybilsgaranti med fri körsträcka. Produktfakta

5 års Nybilsgaranti med fri körsträcka. Produktfakta 5 års Nybilsgaranti med fri körsträcka Produktfakta MODELLPROGRAM MOTOR DRIVMEDEL VÄXELLÅDA UTRUSTNINGSNIVÅ BESTÄLLNINGSKOD 2,5 CRDi (136 hk) Diesel Manuell 6-vxl Select GDF36B857D-H880 2,5 CRDi (136 hk)

Läs mer

En liten bil med stora utrymmen. Låt oss presentera Kia Venga*

En liten bil med stora utrymmen. Låt oss presentera Kia Venga* En liten bil med stora utrymmen. Låt oss presentera Kia Venga* Kia Venga är ritad av Kias Europeiska formgivarteam i Frankfurt. Designen följer den senaste trenden en liten bil med stora utrymmen. Genom

Läs mer

Bilmodell Motor Växellåda Standardutrustning Paket Nyheter

Bilmodell Motor Växellåda Standardutrustning Paket Nyheter VOLVO S70/V70 1997 1/9 EN NY VOLVO-EPOK INLEDS 1997 DÅ MARKNADSLEDAREN OCH BÄST- SÄLJAREN VOLVO 850 LÄMNAR ÖVER STAFETTPINNEN TILL SIN EFTER- TRÄDARE SEDANMODELLEN VOLVO S70 OCH HERRGÅRDSMODELLEN VOLVO

Läs mer

KANGOO EXPRESS NYA RENAULT. Prislista & Produktfakta. Cirkapriser gäller from 2013-03-20 Ändrad 2013-04-15

KANGOO EXPRESS NYA RENAULT. Prislista & Produktfakta. Cirkapriser gäller from 2013-03-20 Ändrad 2013-04-15 NYA RENAULT KANGOO EXPRESS lista & Produktfakta Cirkapriser gäller from 2013-03-20 Ändrad 2013-04-15 Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms. ALLTID STANDARD Luftkonditionering Bluetooth -radio

Läs mer

Alto. Vill du ha mer information? Specifikationer Utrustning. April 2009

Alto. Vill du ha mer information? Specifikationer Utrustning. April 2009 Vill du ha mer information? Titta på www.suzuki.se om du vill ha mer information om Alto och om din närmaste Suzukiåterförsäljare. Modellerna som visas i den här utgåvan kan avvika från det verkliga utförandet.

Läs mer

VOLVO S60 CROSS COUNTRY

VOLVO S60 CROSS COUNTRY Cross Country VOLVO S60 CROSS COUNTRY Kördynamik med lust för äventyr Volvo S60 Cross Country bjuder på en unik kombination av sportig coupé-look och tuffhet som tar dig längre på vägen mot ditt äventyr,

Läs mer

NISSAN NV200 Prislista, utrustning, tekniska data, färger EURO

NISSAN NV200 Prislista, utrustning, tekniska data, färger EURO NISSAN NV200 Prislista, utrustning, tekniska data, färger EURO6 30.11.2017 30112017 NV200 PRISLISTA EURO6 Karosstyp Motor Skjutdörr Lastvolym Växel Modell CO2 Totalvikt Pris 25% Pris m 3 låda version (g/km)

Läs mer

Kompakta mått stor personlighet

Kompakta mått stor personlighet 02 Kompakta mått stor personlighet Liten bil som gör stort intryck Med nya Kia Picanto får du en bil med stil och personlighet. Trots det lilla formatet bjuder den på en elegans och komfort som man inte

Läs mer

Saab 9-3 Aero Sedan 2014 Bilspecifikation

Saab 9-3 Aero Sedan 2014 Bilspecifikation Saab 9-3 Aero Sedan 2014 Bilspecifikation 2014-02-14 Sida 1 av 5 Standardutrustning Kupé och Interiör Läderklädd sportratt, ställbar i höjd- och längdled Sportstolar i läderklädsel Elmanövrerade och eluppvärmda

Läs mer

CITROËN DS5. Produktfakta. Från 01 februari 2012

CITROËN DS5. Produktfakta. Från 01 februari 2012 CITROËN DS5 Produktfakta Från 01 februari 2012 TEKNISK SPECIFIKATION (Bensin) MOTOR THP 155 Automat THP 200 Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri 95 oktan Antal cylindrar 4 4 Antal ventiler / cylinder 4 4

Läs mer

TEKNISKA FAKTA PEUGEOT BOXER SKÅP BOXER

TEKNISKA FAKTA PEUGEOT BOXER SKÅP BOXER TEKNISKA FAKTA BOXER 2013-09-06 MOTORER 2,2 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi L1H1 L1H1 L2H1 L2H1 L2H1 MOTOR, VÄXELLÅDA & STYRNING Cylindervolym (cm³) 2 198 2 198 2 198 2198 2198 Maxeffekt kw EEC (hk

Läs mer

PRODUKTFAKTA FRÅN 1 MAJ 2015

PRODUKTFAKTA FRÅN 1 MAJ 2015 PRODUKTFAKTA FRÅN 1 MAJ 2015 TEKNISK SPECIFIKATION: BENSIN MOTOR PureTech 130 S&S THP 200 Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri 95 oktan Antal cylindrar 3 4 Antal ventiler / cylinder 4 4 Cylindervolym (cm

Läs mer

RENAULT KANGOO EXPRESS

RENAULT KANGOO EXPRESS RENAULT KANGOO EXPRESS Prislista & Produktfakta Cirkapriser gäller from 2012-09-03 Ändrad 2012-09-03 Nu med ännu lägre förbrukning! från 4,9 l / 100 km NYHET: Kangoo Express Maxi Dubbelhytt Alla rekommenderade

Läs mer

CO2 g/km. CO2 g/km. CO2 g/km. CO2 g/km. Exempel på tillval. Stänkskydd, fram 425 Vindruteöverdrag 530 Solid Golvmattor, design 900

CO2 g/km. CO2 g/km. CO2 g/km. CO2 g/km. Exempel på tillval. Stänkskydd, fram 425 Vindruteöverdrag 530 Solid Golvmattor, design 900 Opel ADAM år 2018- Utgåva 2017-11-09 1.4 ECOTEC 87 Hk MT5 1.4 ECOTEC Hk MT5 1.0 Turbo ECOTEC 115 Hk MT6 inkl. S/S GLAM 1.4 ECOTEC 87 Hk MT5 155 1.4 ECOTEC Hk MT5 159 17 1.0 Turbo ECOTEC 115 Hk MT6 inkl.

Läs mer

CITROËN C3. Produktfakta ENDAST LAGERBILAR. Från 1 september 2016

CITROËN C3. Produktfakta ENDAST LAGERBILAR. Från 1 september 2016 CITROËN C3 ENDAST LAGERBILAR Produktfakta Från 1 september 2016 TEKNISK SPECIFIKATION - BENSIN MOTOR PureTech 82 (1) PureTech 82 S&S ETG (1) Motortyp Sugmotor Sugmotor Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri

Läs mer

Prislista Ford Fiesta

Prislista Ford Fiesta Prislista Ford Fiesta Hk Växellåda 3D 5D 1.25 60 5-vxl manuell 124.300:- 124.300:- 1.0 utan start/stop* 80 5-vxl manuell 129.300:- 129.300:- 1.0 EcoBoost utan start/stop* 100 5-vxl manuell 141.300:- 141.300:-

Läs mer

BMW ökar mest bland tjänstebilar i Sverige!

BMW ökar mest bland tjänstebilar i Sverige! BMW ökar mest bland tjänstebilar i Sverige! Eftersom BMW, enligt det oberoende tjänstebilsförlaget Ynnor, ökar mest bland tjänstebilar i Sverige, så vet vi att allt fler får sina tjänstebilsdrömmar uppfyllda.

Läs mer

NISSAN NV400 COMBI. EURO6 Prislista, utrustning, färger och tillbehör SE-18C-0727

NISSAN NV400 COMBI. EURO6 Prislista, utrustning, färger och tillbehör SE-18C-0727 NISSAN NV400 COMBI EURO6 lista, utrustning, färger och tillbehör 29.8.2016 29-08-2016 NV400 COMBI PRISLISTA EURO6 Version Motor Effekt Model Axel Växellåda (exkl. moms) 25% moms (inkl. moms) Combi-9 L1H1

Läs mer

tekniska fakta peugeot expert skåp

tekniska fakta peugeot expert skåp tekniska fakta peugeot expert skåp expert 2012-08-27 PEUGEOT EXPERT SKÅP MOTORER 1,6 HDi Man 2,0 HDi Man 2,0 HDi Man 2,0 HDi Man 2,0 HDi Aut 2,0 HDi Man 2,0 HDi Aut L1H1 L1H1 L2H1 L1H1 L1H1 L2H1 L2H1 MOTOR,

Läs mer

MODELLPROGRAM SKATT OCH FÖRSÄKRING GARANTIER

MODELLPROGRAM SKATT OCH FÖRSÄKRING GARANTIER Produktfakta MODELLPROGRAM MOTOR VÄXELLÅDA UTRUSTNINGSNIVÅ LAGERFÖRD 1.0 Manuell, 5-växlad Select Nej (fabriksorder) 1.0 Manuell, 5-växlad Comfort/ComfortPlus Ja 1.0 Automat, 4-stegad Comfort/ComfortPlus

Läs mer

NYA DS 4 & DS 4 CROSSBACK PRODUKTFAKTA FRÅN 6 NOVEMBER 2015

NYA DS 4 & DS 4 CROSSBACK PRODUKTFAKTA FRÅN 6 NOVEMBER 2015 NYA DS 4 & DS 4 CROSSBACK PRODUKTFAKTA FRÅN 6 NOVEMBER 2015 TEKNISK SPECIFIKATION: BENSIN MOTOR PureTech 130 S&S THP 210 S&S Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri 95 oktan Antal cylindrar 3 4 Antal ventiler

Läs mer

Volvo 850 GLE 4-d, 1993 års modell. Bilmodell Motor Växellåda Standardutrustning Paket Nyheter

Volvo 850 GLE 4-d, 1993 års modell. Bilmodell Motor Växellåda Standardutrustning Paket Nyheter VOLVO 850 1992-94 1/5 Volvo 850 är en av våra största framgångar genom tiderna. Undersökningar visar att det är den bil som flest svenskar önskar sig. Inte undra på med en mängd utmärkelser, t.ex. Världens

Läs mer

Prislista Gällande från 1 ta januari 2016 Renault MASTER SKÅP

Prislista Gällande från 1 ta januari 2016 Renault MASTER SKÅP Prislista Gällande från 1 ta januari 2016 Renault MASTER SKÅP Modeller och priser: MOTOR HK VÄXELLÅDA CO2 g/km Master Skåp L1H1 (8 m 2 ) Framhjulsdrift FÖRBRUK. L/MIL * TJÄNSTEVIKT Kg** DRAGVIKT Kg***

Läs mer

CITROËN C3. Produktfakta. Från 21 januari 2016

CITROËN C3. Produktfakta. Från 21 januari 2016 CITROËN C3 Produktfakta Från 21 januari 2016 TEKNISK SPECIFIKATION - BENSIN MOTOR PureTech 82 PureTech 82 S&S ETG Motortyp Sugmotor Sugmotor Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri 95 oktan Antal cylindrar 3

Läs mer

Prislista Hyundai i10

Prislista Hyundai i10 Prislista Hyundai i10 Modell HK Växellåda Utrustningsnivå Pris 1.0 M5 66 5-vxl manuell Select 112.900:- 1.0 M5 66 5-vxl manuell Comfort + farthållare 117.900:- 1.0 M5 66 5-vxl manuell ComfortPlus + farthållare

Läs mer

Range Rover. Range Rover Evoque Prislista 2011 Gäller fr o m 2011-02-08. Standardutrustning (Nedan visas ett urval av std-utrustning)

Range Rover. Range Rover Evoque Prislista 2011 Gäller fr o m 2011-02-08. Standardutrustning (Nedan visas ett urval av std-utrustning) Evoque Coupé Pure Dynamic Prestige ed4 359.900:- 435.800:- 442.400:- TD4 375.900:- 451.800:- 458.400:- SD4 399.900:- 475.800:- 482.400:- Si4 421.900:- 497.800:- 504.400:- Priser inkl. CO2 kompensation

Läs mer

Bilmodell Motor Växellåda Standardutrustning Paket Nyheter

Bilmodell Motor Växellåda Standardutrustning Paket Nyheter VOLVO S80 1999 1/8 Den 28 maj 1998 visades Volvo S80 för första gången. Bilen var den första att byggas på den nyutvecklade P2-plattformen, men också den bil som lanserade Volvos nya formspråk med sin

Läs mer

Din personliga Land Rover. NEW RANGE ROVER VELAR HSE P250, 4-cylindrig turboladdad bensinmotor på 2,0 liter med 250 hk

Din personliga Land Rover. NEW RANGE ROVER VELAR HSE P250, 4-cylindrig turboladdad bensinmotor på 2,0 liter med 250 hk Din personliga Land Rover NEW RANGE ROVER VELAR HSE P250, 4-cylindrig turboladdad bensinmotor på 2,0 liter med 250 hk PRIS 3 Pris BAS KONFIGURERADE ALTERNATIV TOTALT Slutligt pris 854 900 kr 0 kr 854

Läs mer

RENAULT MEGANE COUPÉ-CABRIOLET DRIVE THE CHANGE

RENAULT MEGANE COUPÉ-CABRIOLET DRIVE THE CHANGE RENAULT MEGANE COUPÉ-CABRIOLET DRIVE THE CHANGE RENA LINJER. RAFFINERADE DETALJER. INBJUDANDE ELEGANS. DET ÄR MER ÄN EN STIL, DET ÄR ETT SÄTT ATT LEVA. HIMLEN SOM DEKOR 365 DAGAR OM ÅRET. ÖPPET ELLER STÄNGT

Läs mer

NISSAN NV400 SKÅP. EURO6 Prislista, utrustning, färger och tillbehör SE-18C-0725

NISSAN NV400 SKÅP. EURO6 Prislista, utrustning, färger och tillbehör SE-18C-0725 NISSAN NV400 SKÅP EURO6 lista, utrustning, färger och tillbehör 29.8.2016 29-08-2016 NV400 SKÅP PRISLISTA EURO6 Version Motor Effekt GVW Axel Transmissio n (exkl. moms) 25% moms (inkl. moms) Van L1H1 Working

Läs mer

NY RENAULT TRAFIC DUBBELHYTT. Prislista och Tillval

NY RENAULT TRAFIC DUBBELHYTT. Prislista och Tillval NY RENAULT TRAFIC DUBBELHYTT lista och Tillval PRISER Kod Engine Norm Växellåda Storlek HK exkl moms DC1E2 212SB6 1,6 R9M FAP Twin Turbo S/S EURO5 6-vxl manuell (PF6) L2 H1 120 hp 282 000 kr DC1E2 212SA6

Läs mer

VOLVO S60 2001 TILLVERKADE MELLAN VECKA 20 2000 OCH VECKA 9 2001

VOLVO S60 2001 TILLVERKADE MELLAN VECKA 20 2000 OCH VECKA 9 2001 VOLVO S60 2001 TILLVERKADE MELLAN VECKA 20 2000 OCH VECKA 9 2001 1/6 NYA VOLVO S60 ÄR FRAMFÖR ALLT FÖRARENS BIL. HÄR STÅR KÖRGLÄDJE OCH PRESTANDA HÖGST I KURS, UTAN ATT GE AVKALL PÅ KOMFORT FÖR PASSAGERARNA.

Läs mer

LEXUS RX 400h. Fr o m 0503

LEXUS RX 400h. Fr o m 0503 LEXUS RX 400h Fr o m 0503 MILJÖ- DEKLARATION RX 400h Tillverkning Fabriken är certifi erad enligt internationella miljöledningsstandarden ISO 14001. Bränsledeklaration Förbrukning, liter/100 km. Blandad

Läs mer

Prislista. Ford C-Max. Grand C-Max. Ford C-Max. Trend Hk Växellåda Pris. Titanium Hk Växellåda Pris. 1.0T EcoBoost 100 6-vxl manuell 181.

Prislista. Ford C-Max. Grand C-Max. Ford C-Max. Trend Hk Växellåda Pris. Titanium Hk Växellåda Pris. 1.0T EcoBoost 100 6-vxl manuell 181. Prislista Ford C-Max Grand C-Max Ford C-Max Trend Hk Växellåda Pris 100 181.400:- 125 193.400:- 1.6BF (För CNG-konvertering) 177 5-vxl manuell 191.400:- 1.5 TDCi 95 203.400:- 1.5 TDCi 105 213.400:- 1.5

Läs mer

MODELLPROGRAM SKATT OCH FÖRSÄKRING GARANTIER

MODELLPROGRAM SKATT OCH FÖRSÄKRING GARANTIER Produktfakta MODELLPROGRAM MOTOR VÄXELLÅDA UTRUSTNINGSNIVÅ LAGERFÖRD 1.0 Blue Manuell, 5-växlad SelectBlue Nej (fabriksorder) 1.0 Manuell, 5-växlad Select Nej (fabriksorder) 1.0 Manuell, 5-växlad Comfort

Läs mer

nya renault Twingo drive The Change

nya renault Twingo drive The Change NYA renault TWINGO drive the change Lev livet med Twingo! Litet, är storslaget i stan. En uttrycksfull och medryckande blick, en dynamisk och lekfull karaktär Med Nya Renault Twingo ger du dig ut på vägen

Läs mer

TEKNISK FAKTA NYA PARTNER

TEKNISK FAKTA NYA PARTNER TEKNISK FAKTA NYA PARTNER JUNI 2015 2015-06-17 NYA PEUGEOT PARTNER SKÅP MOTORER BlueHDi BlueHDi BlueHDi BlueHDi BlueHDi BlueHDi Electric Electric L1 75 hk L1 100 hk L2 100 hk L1 100 hk L2 100 hk L1 120

Läs mer

PEUGEOT PARTNER BOXLINE

PEUGEOT PARTNER BOXLINE 2012-02-09 PEUGEOT PARTNER BOXLINE MOTOR 1,6 HDi MOTOR, VÄXELLÅDA & STYRNING Cylindervolym (cm³) 1 560 Maxeffekt kw EEC (hk DIN) 66 / (90) Vid varvtal (v/min) 4 000 Max vridmoment Nm CEE vid v/min 215

Läs mer

Prislista Ford Galaxy

Prislista Ford Galaxy Prislista Ford Galaxy Trend Hk Växellåda Pris 1.6 EcoBoost Start/Stop 160 6-vxl manuell 280.700:- 1.6 TDCi Start/Stop 115 5-vxl manuell 280.700:- 2.0 TDCi 140 6-vxl manuell 290.700:- 2.0 TDCi 140 Powershift

Läs mer

Nya Kia. Pris- och produktfakta

Nya Kia. Pris- och produktfakta Nya Kia Pris- och produktfakta NYA KIA OPTIMA PLUG-IN HYBRID KOMFORT Plug-In Hybrid Komfort URVAL AV STANDARDUTRUSTNING 7 st. krockkuddar och krockgardiner ACC, 2-zons klimatanläggning Adaptiv farthållare

Läs mer

Auris Touring Sports. Premiär i augusti 2013. www.toyota.se

Auris Touring Sports. Premiär i augusti 2013. www.toyota.se Auris Touring Sports Premiär i augusti 2013 www.toyota.se Auris Touring Sports Det är många som har längtat efter en ny C-klasskombi från Toyota och efter sommaren är den här, nya Auris Touring Sports.

Läs mer

En liten bil med stora utrymmen. Låt oss presentera Kia Venga*

En liten bil med stora utrymmen. Låt oss presentera Kia Venga* En liten bil med stora utrymmen. Låt oss presentera Kia Venga* Kia Venga är ritad av Kias Europeiska formgivarteam i Frankfurt. Designen följer den senaste trenden en liten bil med stora utrymmen. Genom

Läs mer

KANGOO EXPRESS NYA RENAULT. Prislista & Produktfakta. Cirkapriser gäller from Ändrad

KANGOO EXPRESS NYA RENAULT. Prislista & Produktfakta. Cirkapriser gäller from Ändrad NYA RENAULT KANGOO EXPRESS lista & Produktfakta Cirkapriser gäller from 2013-03-20 Ändrad 2013-06-05 Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms. Bilen på bilden är extrautrustad ALLTID STANDARD

Läs mer

CO2 g/km. Pris 1.4 ECOTEC 87 Hk MT5. Pris 1.4 ECOTEC 87 Hk MT CO2 g/km. Pris ADAM S Turbo ECOTEC 150 Hk MT6 inkl. S/S. Exempel på tillval

CO2 g/km. Pris 1.4 ECOTEC 87 Hk MT5. Pris 1.4 ECOTEC 87 Hk MT CO2 g/km. Pris ADAM S Turbo ECOTEC 150 Hk MT6 inkl. S/S. Exempel på tillval Opel ADAM år 2017,5- Utgåva 2017-01-02 1.4 ECOTEC 87 Hk MT5 142 500 1.4 ECOTEC 87 Hk MTA (Easytronic) 118 147 500 1.4 ECOTEC Hk MT5 146 500 159 500 1.0 Turbo ECOTEC 115 Hk MT6 inkl. S/S 110 164 500 GLAM

Läs mer

Prislista Ford. Ford Transit Custom Skåp & Dubbelhytt Skåp. Skåp Framhjulsdrift. Bas 1 Tak Motor HK/Nm Växellåda Drift Exkl. moms

Prislista Ford. Ford Transit Custom Skåp & Dubbelhytt Skåp. Skåp Framhjulsdrift. Bas 1 Tak Motor HK/Nm Växellåda Drift Exkl. moms Prislista Ford Ford Transit Custom Skåp & Dubbelhytt Skåp Skåp Framhjulsdrift Bas 1 Tak Motor HK/Nm Växellåda Drift Exkl. moms 270S Lågt 2.2TDCi 100/310 6-vxl man Fram 209.440:- ECOnetic 5 Tak Motor HK/Nm

Läs mer

Nya Opel Corsa Enjoy Modellår 2016 - Utgåva 2015-10-16 Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms

Nya Opel Corsa Enjoy Modellår 2016 - Utgåva 2015-10-16 Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms Nya Opel Corsa Enjoy år 216 Utgåva 215116 l/1 km CO2 g/km Vägskatt (215) Kamrem eller Enjoy Corsa Enjoy 3dörrars/5dörrars Ord. Kampanjpris 1.4 ECOTEC 9 hk MT5 5,2/5,2 121/122 58/62 8/8 Kedja 14 129 9 1.4

Läs mer

NYA RENAULT TRAFIC Prislista & Produktfakta. Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms.

NYA RENAULT TRAFIC Prislista & Produktfakta. Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms. NYA RENAULT TRAFIC Prislista & Produktfakta Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms. TRAFIC SKÅP Kampanjmodeller * HK VÄXELLÅDA L1H1 T27 L1H1 T29 L2H1 T29 Trafic Base Line * 1.6 dci Single Turbo

Läs mer

Tekniska specifikationer Standardutrustning och tillval

Tekniska specifikationer Standardutrustning och tillval Tekniska specifikationer Standardutrustning och tillval Distinctive Sportpaket 1 och Sportpaket 2 Instrumentpanel Saten i Distinctive : Saten i samband med utrustningspaket Sport : Competizione blå 324

Läs mer

NISSAN e-nv200 SKÅP. Priser, utrustning, specifikationer, färger 03.03.15 SE-20C-0521

NISSAN e-nv200 SKÅP. Priser, utrustning, specifikationer, färger 03.03.15 SE-20C-0521 NISSAN e-nv200 SKÅP Priser, utrustning, specifikationer, färger PRISLISTA SKÅP Cirkapris exkl. 25% moms Rek. cirkapris Drivning Motor Växellåda Utrustningsnivå Moms SEK SEK SEK Framhjulsdrift 80kW synkron

Läs mer

tekniska fakta peugeot expert skåp

tekniska fakta peugeot expert skåp tekniska fakta peugeot expert skåp expert 2013-11-08 PEUGEOT EXPERT SKÅP MOTORER 1,6 HDi Man 2,0 HDi Man 2,0 HDi Man 2,0 HDi Man 2,0 HDi Aut 2,0 HDi Man 2,0 HDi Aut L1H1 L1H1 L2H1 L1H1 L1H1 L2H1 L2H1 MOTOR,

Läs mer

TALENTO A PRO LIKE YOU.

TALENTO A PRO LIKE YOU. A PRO LIKE YOU www.fiatprofessional.se Kundtjänst CIAO FIA IAT Utrustning och tillval kan skilja sig beroende på olika marknads eller lagkrav. Data i denna publikation är endast indikativ. FCA förbehåller

Läs mer

priser & produktfakta peugeot ion

priser & produktfakta peugeot ion priser & produktfakta peugeot ion ion MOTOR El-synkron BRÄNSLEFÖRBRUKNING Blandad körning CO2 blandad (g/km) Räckvidd MOTOR 13,5 kwh/100km Batteri typ / Kapacitet (kw.h) Litium-ion / 16 Maxeffekt kw (hk

Läs mer

CITROËN C4 PICASSO & GRAND C4 PICASSO

CITROËN C4 PICASSO & GRAND C4 PICASSO CITROËN C4 PICASSO & GRAND C4 PICASSO Produktfakta Från 28 januari 2014 Utrustning och specifikationer gäller för bilar producerade från publiceringsdatum för produktfaktabladet. För lagerbilar kontakta

Läs mer

Prislista Ford Mondeo

Prislista Ford Mondeo Prislista Ford Mondeo Trend Hk Växellåda 5D Kombi 1.6 EcoBoost med start/stop, 160 6-vxl manuell 227.300:- 234.800:- 2.0 TDCi ECO 140 6-vxl manuell 237.300:- 244.800:- 2.0 TDCi 140 Powershift Automat 254.800:-

Läs mer

MODELLPROGRAM SKATT OCH FÖRSÄKRING GARANTIER

MODELLPROGRAM SKATT OCH FÖRSÄKRING GARANTIER Produktfakta MODELLPROGRAM MOTOR DRIVMEDEL VÄXELLÅDA UTRUSTNINGSNIVÅ 1.0t (100 hk) Bensin Manuell 5-växlad ComfortPlus 1.0t (100 hk) Bensin Manuell 5-växlad Premium 1.0t (120 hk) Bensin Manuell 6-växlad

Läs mer

Tekniska specifikationer

Tekniska specifikationer Tekniska specifikationer 1 Välj en färg som matchar dina ögon, ditt hår, ditt husdjur, ditt leende eller dina fantastiska skor och ditt nagellack. 2.0 i-vtec 2.2 i-dtec upphängning Framaxel Bakaxel tyrsystem

Läs mer

harmoni elegans utseende

harmoni elegans utseende Crossover Stor Frihet 28 29 harmoni elegans utseende En helt unik modell som med sina atletiska drag och sin rymliga elegans alltid är beredd. Med stora glasytor runt bilen är det lätt för föraren att

Läs mer

Nya motorversioner Euro 5

Nya motorversioner Euro 5 Nya Ducato Kära återförsäljare, Sedan lanseringen 1981är Ducato en av de ledande inom 2G-segmentet och presenterar ständigt uppdaterade och innovativa funktioner. Den nya versionen av Ducato erbjuder ett

Läs mer

tekniska fakta peugeot boxer chassi

tekniska fakta peugeot boxer chassi tekniska fakta peugeot boxer chassi boxer 2013-11-08 PEUGEOT BOXER CHASSI MOTORER 2,2 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi 3,0 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi L1 L3 L3 L3 DH L3 DH L4 MOTOR, VÄXELLÅDA & STYRNING Cylindervolym (cm³)

Läs mer

Nya Kia. Pris- och Produktfakta

Nya Kia. Pris- och Produktfakta Nya Kia Pris- och Produktfakta NYA KIA NIRO URVAL AV STANDARDUTRUSTNING 2-zons klimatanläggning (ACC) 7 st. krockkuddar och krockgardiner Adaptiv farthållare Aktivt filövervakningssystem Autobroms Backstartshjälp

Läs mer

LITEN BIL MED STORT HJÄRTA

LITEN BIL MED STORT HJÄRTA LITEN BIL MED STORT HJÄRTA Suzuki Swift uppfyller mer än väl alla krav du som medveten bilförare kan ställa på en modern och kompakt bil för framtiden. En sportig bil som är både ekonomisk, säker och otroligt

Läs mer

5 års Nybilsgaranti med fri körsträcka. Produktfakta

5 års Nybilsgaranti med fri körsträcka. Produktfakta 5 års Nybilsgaranti med fri körsträcka Produktfakta MODELLPROGRAM Motor Drivmedel Växellåda UTRUSTNINGSNIVÅ 1.6 GDI Bensin Manuell 6-vxl V1/V2 1.6 GDI Bensin Automat 6-vxl (DCT) V1/V2 1.6 Turbo-GDI Bensin

Läs mer

Yaris Limited Edition Produktinformation

Yaris Limited Edition Produktinformation Yaris Limited Edition Produktinformation URVAL AV UTRUSTNING Interiört Backspegel, inre, avbländbar. Bakruta, eluppvärmd. Baksäte, justerbart 15 cm. Burk-/mugghållare, 2 st fram. Centrallås, fjärrstyrt.

Läs mer

MODELLPROGRAM SKATT OCH FÖRSÄKRING GARANTIER

MODELLPROGRAM SKATT OCH FÖRSÄKRING GARANTIER Produktfakta MODELLPROGRAM Motor Växellåda Utrustningsnivå LAGERFÖRD 1.0 Blue Manuell, 5-växlad SelectBlue Nej (fabriksorder) 1.0 Manuell, 5-växlad Select Ja (begränsat antal) 1.0 Manuell, 5-växlad Comfort

Läs mer

priser & produktfakta

priser & produktfakta priser & produktfakta peugeot Expert TEPEE Expert TEPEE PEUGEOT Expert MOTORER 2,0 HDi 2,0 HDi auto BRÄNSLEFÖRBRUKNING (l/100 km enl. EU 80/1268, 16" & 17" hjul) Stad 7,6 9,0 Landsväg 6,0 6,8 Blandad 6,6

Läs mer

Nya Kia. Pris- och Produktfakta

Nya Kia. Pris- och Produktfakta Nya Kia Pris- och Produktfakta NYA KIA OPTIMA SPORTSWAGON URVAL AV STANDARDUTRUSTNING 7 st. krockkuddar och krockgardiner ACC, 2-zons klimatanläggning Adaptiv farthållare (endast AUT/DCT) Aktivt filövervakningssystem

Läs mer

NYA Fiat 500C. PRIsÖVERSIKT 1 april 2016

NYA Fiat 500C. PRIsÖVERSIKT 1 april 2016 NYA Fiat 500C PRIsÖVERSIKT 1 april 2016 MODELL / VERSION Modell / Version l/100 km CO2 g/km Pop Lounge NYA FIAT 500 SERIE 4 Nya 500C 1.2 Pop 4,7*-4,9 110*-115 151 900 kr Nya 500C 1.2 Lounge 4,7*-4,9 110*-115

Läs mer

Dyna Produktinformation

Dyna Produktinformation Dyna Produktinformation www.toyota.se DYNA SVARET PÅ DINA LOGISTISKA UTMANINGAR Toyota Dyna är den flexibla och kostnadseffektiva lösningen på dina transportbehov. Den förenar låga driftkostnader och hög

Läs mer

4 90 0 lexus is 250C

4 90 0 lexus is 250C Lexus is 250C Miljödeklaration IS 250C - 2,5 V6 Bensin, Aut tillverkning Fabriken tillämpar den internationella miljöledningsstandarden ISO 14001. Bränsledeklaration Förbrukning, liter/100 km Blandad körning

Läs mer

Storhet i en liten bil.

Storhet i en liten bil. Modellbroschyr 2 Storhet i en liten bil. Nya i10 vänder upp och ner på alla tidigare föreställningar om bilar i den här klassen. Den är tuff, rymlig och rolig att köra med imponerande utrustning och överlägsna

Läs mer

2014 RANGE ROVER EVOQUE STREET SMART BUSINESS PAKET MED DET DÄR EXTRA. NU UTAN EXTRA KOSTNAD. landrover.se

2014 RANGE ROVER EVOQUE STREET SMART BUSINESS PAKET MED DET DÄR EXTRA. NU UTAN EXTRA KOSTNAD. landrover.se 2014 RANGE ROVER EVOQUE STREET SMART BUSINESS PAKET MED DET DÄR EXTRA. NU UTAN EXTRA KOSTNAD. landrover.se NU HAR VI PACKAT RANGE ROVER EVOQUE MED MASSOR AV UTRUSTNING UTAN ATT DET KOSTAR DIG NÅGOT EXTRA.

Läs mer

Design som talar för sig själv

Design som talar för sig själv www.kia.se VINNANDE DESIGN Design som talar för sig själv En prisbelönt modell med en dynamisk och strömlinjeformad profil som förmedlar elegans och sportighet ur alla vinklar. Optima har den design och

Läs mer

Din A-Klass: A 180. Exemplarisk illustration. Exemplarisk illustration. Sammanställning ,00 SEK. Designversion Grundversion

Din A-Klass: A 180. Exemplarisk illustration. Exemplarisk illustration. Sammanställning ,00 SEK. Designversion Grundversion Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor A 180 Designversion Grundversion Specialmodell och paket Färg Nattsvart Fälgar Lättmetallfälgar 43,2 cm (17 tum) i 5-dubbelekerdesign

Läs mer

XC70 Standardustyr BACKSPEGLAR (YTTRE) BAKSÄTE BELYSNING (INRE)

XC70 Standardustyr BACKSPEGLAR (YTTRE) BAKSÄTE BELYSNING (INRE) XC70 Standardustyr BACKSPEGLAR (YTTRE) Elmanövrerade med uppvärmning Vidvinkelspegel, vänster sida BAKSÄTE Fällbar rygg, delbar 40/20/40 Mittarmstöd bak med mugghållare BELYSNING (INRE) I lastutrymmet

Läs mer

RENAULT MASTER. Prislista & Produktfakta. från 7,8 l / 100 km. Cirkapriser gäller from 2012-05-30 Ändrad 2012-08-01

RENAULT MASTER. Prislista & Produktfakta. från 7,8 l / 100 km. Cirkapriser gäller from 2012-05-30 Ändrad 2012-08-01 RENAULT MASTER Prislista & Produktfakta Cirkapriser gäller from 2012-05-30 Ändrad 2012-08-01 Nu med ännu lägre förbrukning! från 7,8 l / 100 km NYHET: Master Flak & Master Konceptskåp Alla rekommenderade

Läs mer

UTRUSTNING SE-02C-0793 NISSAN JUKE

UTRUSTNING SE-02C-0793 NISSAN JUKE UTRUSTNING VISIA ACENTA N-CONNECTA TEKNA Backspegelkåpor - karossfärgade Dörrhandtag exteriöra - karossfärgade - Ändrör - kromat - - Elmanövrerat glastak - Eluppvärmda sidobackspeglar Sidobackspeglar,

Läs mer