Preliminär rekonstruktionsplan

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Preliminär rekonstruktionsplan"

Transkript

1

2 Preliminär rekonstruktionsplan PA Resources AB (publ) 15 april 2015

3 Om PA Resources-koncernen PAR AB Hydrocarbures Tunisie Didon Ltd Hydrocarbures Didon Jersey Ltd Hydrocarbures Tunisie Zarat Ltd Equinox Nominee s Ltd 50% 50% Hydrocarbures Tunisie El Biban Ltd Hydrocarbures Tunisie Corp PA Resource s Overseas Ltd PA Resource s Tunisia Pty Ltd PA Energy Congo Ltd PA Resources Congo SA Osborne Resource s Ltd PA Resource s UK Ltd PA Resource s North Sea Ltd PA Resource s E&P Services Ltd PA Resource s DK A/S Bolagen ingår i en koncern med PA Resources AB, nedan benämnt PAR, som moderbolag. Aktien i PAR är noterad på NASDAQ OMX Nordic i Stockholm (segment Small Cap). Verksamheten inom koncernen består i allt väsentligt av att förvärva, utveckla, utvinna och avyttra olje- och gasreserver samt bedriva prospektering för att hitta nya reserver. Ägarförhållandena i koncernen framgår av ovanstående skiss. Verksamheten i koncernen är idag fokuserad till Nordafrika, Västafrika och Nordsjön med tillgångar i sju länder. Koncernen innehar 18 olje- och gaslicenser, varav sex är i produktion och tolv i prospekteringsfasen.

4 PA Resources AB (publ) Kort om verksamheten PAR är verksamt i Stockholm och bolagets aktier är noterade på NASDAQ OMX Nordic i Stockholm (segment Small Cap). PAR bedriver prospekteringsaktivitet för att öka reservbasen på bolagets tillgångar. Värde skapas också genom att effektivt bygga ut tillgångarna till produktion. Verksamheten i PAR består i att äga och förvalta aktierna i dotterbolagen som i sin tur bedriver den angivna prospekteringen, genomförandet av utbyggnaderna av oljefälten och produktionen av råoljan. PAR tillhandahåller vissa koncerngemensamma funktioner till dotterbolagen. Den ekonomiska ställningen i PAR framgår av en skrivelse till borgenärerna den 2 april I skrivelsen bifogas bolagets icke avstämda balansrapport per den 26 mars 2015, vilken finns tillgänglig på Bolagsfunktionärer Styrelse Jérôme Schurink, Marc Mcallister, Nils Björkman, Philippe R Probst, Paul Waern och Philippe R Ziegler Verkställande direktör Marc Francis Mcallister Revisor Ernst & Young AB

5 Översikt av PAR:s balansräkning per den 26 mars 2015 Tillgångar (SEK) Aktier i dotterbolag: Aktier HTC Bahamas Aktier Osborne Resources Ltd Aktier HTEB FPSO (Jersey) Aktier Didon 78 % Aktier PAR Congo SA Aktier PAR UK Aktier PAR Denmark Aktier PAR E & P Services Ltd Aktier HTD Skulder och eget kapital (SEK) Obligationslån Gunvor Group Koncerninterna skulder Leverantörsskulder Skatteskulder Skulder till personal Koncerninterna fordringar Banktillgodohavande Handkassa 444 Skattefordran Övriga fordringar

6 PAR:s ekonomi och orsakerna till betalningssvårigheterna Bakgrunden till PAR:s betalningssvårigheter är hänförlig till tidigare fattade affärsmässiga beslut, framför allt investeringen i Azuritefältet som har resulterat i betydande förluster för bolaget. Detta tillsammans med det dramatiska fallet på oljepriset under de senaste sex månaderna samt PAR:s höga finansieringskostnader har medfört att bolagets likviditetsproblem har blivit akuta. Vid bokslutsarbetet för räkenskapsåret 2014 har PAR genomfört förnyade nedskrivningstester baserade på det kraftigt reducerade oljepriset och de nya förväntade oljepriserna över tid. I samband härmed har styrelsen identifierat ett väsentligt nedskrivningsbehov av PAR:s tillgångar som skulle komma att medföra en nettoeffekt på det redovisade egna kapitalet om cirka MSEK Med anledning av detta har PAR i januari 2015 upprättat en kontrollbalansräkning där det framkommit att bolagets egna kapital understigit hälften av det registrerade aktiekapitalet. PAR har under en längre tid fört förhandlingar med långivarna om finansieringen av den långsiktiga affärs- och finansieringsplanen för bolaget, men har inte lyckats säkerställa en långsiktig finansiering.

7 Koncernens operativa verksamhet före och efter rekonstruktionsbeslutet Dagens styrelsemöte Koncernens operativa verksamhet Kortsiktig finansiering

8 Koncernens finansiella utveckling före rekonstruktionsbeslutet PAR och dotterbolagen finansieras huvudsakligen genom dels två obligationslån om MNOK 675 respektive MSEK 750, dels genom lån från bolag i Gunvor-koncernen i form av en s.k. Reserve Based Lending Facility (RBL) om MUSD 85 och en rörelsekredit, Working Capital Facility (WCF) som per dagen för rekonstruktionsbeslutet var utnyttjad intill ett belopp om MUSD 28. Sedan oktober 2014 har PAR saknat förmåga att betala räntor och amorteringar på de angivna lånen. PAR har successivt medgivits anstånd med betalningarna, senast t.o.m. den 31 mars Under hela perioden från oktober fram till ansökan om rekonstruktion har förhandlingar förts med obligationsinnehavarna och Gunvor-koncernen för att lösa likviditetsproblemen.

9 Rekonstruktion Rekonstruktionsarbetet innefattar två huvudsakliga moment: Rådgivning till PAR när det gäller bl.a. förändringar i bolagets kapitalstruktur, diskussioner med befintliga och nya kreditgivare och/eller investerare, översyn av befintlig affärsplan och organisation samt säkerställande av tillgångsvärden under rekonstruktionen. Tillvaratagande av det kollektiva borgenärsintresset, innefattande bl.a. att etablera rutiner för hantering av betalningar under rekonstruktionen, att löpande besvara frågor och i övrigt ha kontakter och föra förhandlingar med PAR:s leverantörer och övriga intressenter.

10 Vidtagna åtgärder Instruktioner för hantering av betalningar har tagits fram och implementerats i organisationen. Information om gällande regler och om innebörden av rekonstruktionen har lämnats internt inom organisationen och till externa intressenter. Informationsinhämtning från rekonstruktörens sida har inletts i syfte att erhålla kunskap om den operativa verksamheten. Rekonstruktören har inlett en översiktlig granskning i syfte att inhämta information om PAR:s och dotterbolagens ekonomiska ställning och resultatutveckling samt bolagens finansiella ställning.

11 Vidtagna åtgärder, forts. Utredning om säkerheter Rekonstruktören har inlett en utredning syftande till att klargöra vilka av PAR:s tillgångar som utgör säkerhet för skulderna. Utredningen avser genomgång av ingångna avtal avseende ställda säkerheter, bl.a. pantförskrivna aktier i vissa dotterbolag. Utredningen omfattar även kontroll av vidtagna åtgärder för fullbordande av pantsättning, och i förekommande fall vidtagna åtgärder inom ramen för realisation av egendom som utgjort säkerhet. Syftet är att få underlag för ställningstagande till om säkerheterna kan göras gällande fullt ut mot övriga fordringsägare samt huruvida realisation av säkerhet skett i full överensstämmelse med tillämpliga regelverk.

12 Väsentliga händelser under rekonstruktionen PAR har fört diskussioner med en av de större fordringsägarna, EnQuest, om hanteringen av utestående skuld. En överenskommelse diskuteras och PAR:s bedömning är att en slutlig överenskommelse kommer att träffas inom kort. Långivande bolag inom Gunvor-koncernen har efter rekonstruktionsbeslutet vidtagit åtgärder för realisering av säkerheter ställda för RBL-lånet. Angivna långivare har dessutom ansökt om PAR:s försättande i konkurs och har begärt att konkursansökan ska prövas omedelbart och utan hinder av den pågående rekonstruktionen, på den grunden att långivarnas säkerheter för sina fordringar inte är betryggande. Efter fortsatta diskussioner har dock Gunvor-koncernen nyligen informerat PAR om att man stödjer fortsatt rekonstruktion. Oaktat detta är det PAR:s, och rekonstruktörens, bedömning att förutsättningarna för att erhålla en långsiktig finansiering har påverkats negativt.

13 Finansiering av verksamheten Mot bakgrund av bl.a. realisationen av ställda säkerheter och oljeprisets utveckling, ser man över kostnadsstrukturen i PAR och dotterbolagen i syfte att effektivisera verksamheten. För att säkerställa värdet av koncernens tillgångar och för att upprätthålla den operativa verksamheten i PAR och i dotterbolagen finns behov av kortfristig finansiering. Förhandlingar angående sådan finansiering förs för närvarande med representanter för obligationsinnehavarna. Förhandlingar förs även med de större fordringsägarna angående en långsiktig lösning som bl.a. syftar till att förebygga att kapitalbrist uppkommer i PAR.

14 Uppgörelse med fordringsägarna Allmänna utgångspunkter PAR har sammanlagt omkring 50 fordringsägare. I PAR finns åtta fordringsägare med fordringar överstigande MSEK 1. Dessa svarar tillsammans för cirka 99 procent av den sammanlagda fordringsvolymen i PAR. Värdet av tillgångarna i koncernen bedöms i dagsläget inte nå upp till summan skulder, vilket innebär att samtliga fordringsägare inte kan räkna med att erhålla full betalning. En tänkt uppgörelse kommer sannolikt att baseras på en uppdelning utifrån storleken på respektive fordran och härutöver på i vad mån fordran är förenad med särskild förmånsrätt i viss egendom som utgör säkerhet för fordran.

15 Uppgörelse med fordringsägarna (forts.) Mindre skulder kommer sannolikt att kunna betalas i sin helhet efter viss kortare tid. Fordringsägare med större fordringar kommer troligen att erbjudas ett fast belopp, motsvarande beloppsgränser för de skulder som betalas i sin helhet, jämte en kvotdel av fordringens överskjutande del. För de största fordringsägarna bedöms det bli nödvändigt att träffa särskilda avtal, bl.a. i syfte att utsträcka betalningstiden längre än vad som är möjligt inom ramen för en ackordsuppgörelse inom ramen för en rekonstruktion. Betalningar kommer att ske enligt en avbetalningsplan, som kan komma att innefatta en turordning utifrån fordringarnas storlek och ev. särskild förmånsrätt. Planen bedöms komma att innehålla förbehåll för att tillgängligt kassaflöde ska vara tillräckligt för att täcka betalningarna vid de olika betalningstidpunkterna. Betalningar som inte fullgörs skjuts upp till den tidpunkt då kassaflödet är tillräckligt. Nedskrivning, eller motsvarande åtgärd, avseende kvarstående fordringsbelopp aktualiseras då hela tillgångsmassan tagits i anspråk för betalningar av skulderna.

16 Tidsplan Bilaterala överenskommelser måste ingås med större fordringsägare. Förhandlingarna är komplicerade, bl.a. eftersom de i flera fall inbegriper såväl reglering av utestående skulder som ny finansiering på kort sikt. Oklarheter föreligger beträffande vissa större fordringar. Vidare är utredningen avseende säkerheter ännu inte färdigställd, och beroende på utfallet kan meningsskiljaktigheter framkomma som medför tidsutdräkt. Rekonstruktörens bedömning är trots detta att det kan vara möjligt att slutföra rekonstruktionen inom ramen för den ordinarie tremånadersperioden.

17 Fortsatt rekonstruktion Nedan angivna fordringsägare har bekräftat att de stödjer att rekonstruktionen ska fortsätta: Obligationsinnehavarna Gunvor Finance Limited, Sarnen Branch Gunvor S.A. Osborne Resources Ltd Enquest Plc

18 Kontaktuppgifter Denna preliminära rekonstruktionsplan kan laddas ned från följande hemsidor: För ytterligare information, var god kontakta Lars Söderqvist, , Bill Kronqvist, , Nicolina Hallerby, , Kontaktperson på PAR: Tomas Hedström, Chief Financial Officer, , ir@paresources.se

Ackordsförhandling. 2 oktober 2015

Ackordsförhandling. 2 oktober 2015 Ackordsförhandling 2 oktober 2015 Inledning viktiga tidpunkter Ansökan om rekonstruktion - 26 mars 2015 Beslut om rekonstruktion - 27 mars 2015 (rekonstruktör advokat Lars Söderqvist) Borgenärssammanträde

Läs mer

Aktiemarknadsnämndens uttalande 2015: ÄRENDET

Aktiemarknadsnämndens uttalande 2015: ÄRENDET Aktiemarknadsnämndens uttalande 2015:34 2015-11-10 ÄRENDET Till Aktiemarknadsnämnden inkom den 26 oktober 2015 en framställning Advokatfirman Westermark Anjou på uppdrag av PA Resources ( PAR ). Framställningarna

Läs mer

1. Bolagets verksamhet och ekonomiska förhållanden.

1. Bolagets verksamhet och ekonomiska förhållanden. Styrelsens redogörelse 31 mars 2010 för händelser av väsentlig betydelse för bolagets ställning som har inträffat efter det att årsredovisningen för 2008 lämnades 13 kap 6 punkt 3 ABL Utöver vad framgår

Läs mer

Delårsrapport januari - juni 2016

Delårsrapport januari - juni 2016 Delårsrapport januari - Provinsfastigheter I AB (publ) Obligationslån 8,5 % Allokton I Januari Juni Nettoomsättningen för perioden uppgick till Bruttoresultatet för perioden uppgick till Resultatet efter

Läs mer

Bokslutskommuniké 2015

Bokslutskommuniké 2015 Bokslutskommuniké 2015 Provinsfastigheter I AB (publ) Obligationslån 8,5 % Allokton I 2015 Januari December 2015 Nettoomsättningen för perioden uppgick till Bruttoresultatet för perioden uppgick till Resultatet

Läs mer

Delårsrapport januari - mars 2016

Delårsrapport januari - mars 2016 Delårsrapport januari - 2016 Provinsfastigheter II AB (publ) Stående obligationslån 8,0 % Allokton II 2016 Januari Mars 2016 Nettoomsättningen för perioden uppgick till - (-) MSEK Bruttoresultatet för

Läs mer

Bokslutskommuniké 2015

Bokslutskommuniké 2015 ANODARAM AB (PUBL) Bokslutskommuniké FJÄRDE KVARTALET Vid extra bolagsstämma den 18 december beslutades om avyttring av verksamheten samt att ändra bolagets namn från WYA Holding AB till Anodaram AB. Avyttringen

Läs mer

Nordic Electronic Procurement Systems AB (publ) - Bokslutskommuniké januari december 2011

Nordic Electronic Procurement Systems AB (publ) - Bokslutskommuniké januari december 2011 Nordic Electronic Procurement Systems AB (publ) - Bokslutskommuniké januari december 2011 Den externa nettoomsättningen under perioden uppgick till 211 (0) tkr. Rörelseresultatet uppgick till 5 471 (1

Läs mer

Därjämte var advokaterna Sven Rasmusson och Ulrika Magnusson närvarande.

Därjämte var advokaterna Sven Rasmusson och Ulrika Magnusson närvarande. Protokoll fört vid årsstämma i PA Resources AB (publ), org.nr. 556488-2180, avhållen den 16 april 2014 i Stockholm Närvarande: Se bilaga 1 Därjämte var advokaterna Sven Rasmusson och Ulrika Magnusson närvarande.

Läs mer

Bokslutskommuniké 2017

Bokslutskommuniké 2017 Bokslutskommuniké 2017 KONCERNEN HELÅRET JULI 2016 JUNI 2017 Rörelseresultat 30,1 mkr Nettoomsättning 0,4 mkr Resultat efter finansiella poster 120,2 mkr Eget kapital 172 mkr Soliditet 52 % KONCERNEN HALVÅRET

Läs mer

Delårsrapport Q3 jan-mar 2018

Delårsrapport Q3 jan-mar 2018 Delårsrapport Q3 jan-mar 2018 KONCERNEN KVARTAL 3, JAN MAR 2018 KONCERNEN NIO MÅNADER, JUL 2017 MAR 2018 Nettoomsättning - mkr (- mkr) Rörelseresultat 10,0 mkr ( 1,9 mkr) Resultat efter finansiella poster

Läs mer

PRELIMINÄR REKONSTRUKTIONSPLAN

PRELIMINÄR REKONSTRUKTIONSPLAN 1 PRELIMINÄR REKONSTRUKTIONSPLAN Searchminds AB 556751-9219 Ä 3019-13, Kalmar tingsrätt Ackordscentralen Lund Kristianstad AB Östra Storgatan 44, 291 31 Kristianstad Tel 044-10 25 00, Fax 044-10 25 06

Läs mer

BOKSLUTSKOMMUNIKÉ 1 januari 2013 31 december 2013

BOKSLUTSKOMMUNIKÉ 1 januari 2013 31 december 2013 BOKSLUTSKOMMUNIKÉ 1 januari 2013 31 december 2013 - Oktober December 2013 Nettoomsättningen uppgick till 0,1 (71,8) MSEK. Rörelseresultat före avskrivningar (EBITDA) uppgick till -0,8 (1,5) MSEK. Resultat

Läs mer

Eolus Vind AB (publ) 556389-3956

Eolus Vind AB (publ) 556389-3956 Sida 1 av 9 DELÅRSRAPPORT För perioden 26-9-1 27-2-28 Eolus Vind AB (publ) 556389-3956 KONCERNEN Verksamheten Koncernen består av moderbolaget Eolus Vind AB (publ) och de helägda dotterbolagen Kattegatt

Läs mer

BOKSLUTSKOMMUNIKÉ 1 januari december 2014

BOKSLUTSKOMMUNIKÉ 1 januari december 2014 BOKSLUTSKOMMUNIKÉ 1 januari 2013 31 december 2014 - Oktober December 2014 Nettoomsättningen uppgick till 0,0 (0,0) MSEK. Rörelseresultat före avskrivningar (EBITDA) uppgick till -1,3 (1,7) MSEK. Resultat

Läs mer

Värdet på fondinnehaven ökade med 10 MSEK i lokal valuta medan valutakursförändringarna på fondinnehaven uppgick till -11 MSEK.

Värdet på fondinnehaven ökade med 10 MSEK i lokal valuta medan valutakursförändringarna på fondinnehaven uppgick till -11 MSEK. Stockholm 28 april 2010 PRESSMEDDELANDE Delårsrapport januari-mars 2010 Första kvartalet Resultat efter skatt uppgick till -3,2 (-4,0) MSEK. Resultat per aktie uppgick till -0,22 (-0,27) SEK. Redovisat

Läs mer

DELÅRSRAPPORT FÖR PERIODEN 1 april juni 2014

DELÅRSRAPPORT FÖR PERIODEN 1 april juni 2014 DELÅRSRAPPORT FÖR PERIODEN 1 april 2014 30 juni 2014 April - juni 2014 Nettoomsättningen uppgick till 0,0 (84,1*) MSEK. Rörelseresultat före avskrivningar (EBITDA) uppgick till 0,8 (3,3*) MSEK. EBITDA-marginalet

Läs mer

Delårsrapport Q1 juli-september 2017

Delårsrapport Q1 juli-september 2017 Delårsrapport Q1 juli-september 2017 KONCERNEN KVARTAL 1, JULI SEPTEMBER 2017 Nettoomsättning - mkr (- mkr) Rörelseresultat 1,0 mkr ( 4,0 mkr) Resultat efter finansiella poster 5,1 mkr ( 4,1 mkr) Eget

Läs mer

Eolus Vind AB (publ)

Eolus Vind AB (publ) Sida 1 av 6 Eolus Vind AB (publ) 556389-3956 DELÅRSRAPPORT För perioden 2007-09-01 2008-02-29 (6 månader) KONCERNEN Verksamheten Koncernen består av moderbolaget Eolus Vind AB (publ) och de helägda dotterbolagen

Läs mer

Fibernät i Mellansverige AB (publ)

Fibernät i Mellansverige AB (publ) Fibernät i Mellansverige AB (publ) Halvårsrapport 2017 8 februari 30 juni 2017 KONTAKTINFORMATION Fibernät i Mellansverige AB (publ) ett företag förvaltat av Pareto Business Management AB Jacob Anderlund,

Läs mer

XBT Provider AB (publ)

XBT Provider AB (publ) XBT Provider AB (publ) 1 Delårsrapport för XBT Provider AB (publ) För perioden 2017-01-01-2017-06-30 Utveckling av företagets verksamhet, resultat och ställning (belopp i tkr) Jan- juni Jan-juni Helår

Läs mer

Bråviken Logistik AB (publ)

Bråviken Logistik AB (publ) Bråviken Logistik AB (publ) Bokslutskommuniké 2017 januari juni 2017 KONTAKTINFORMATION Bråviken Logistik AB (publ) ett bolag förvaltat av Pareto Business Management AB Johan Åskogh, VD +46 402 53 81 johan.askogh@paretosec.com

Läs mer

Bokslutskommuniké Delårsrapport juli - dec 2017 Arbona AB (publ) org. nr

Bokslutskommuniké Delårsrapport juli - dec 2017 Arbona AB (publ) org. nr Bokslutskommuniké Delårsrapport juli - dec 2017 Arbona AB (publ) org. nr 556541-8869 Januari December 2017 Koncernens omsättning uppgick till 74,5 MSEK (26,5) Koncernens rörelseresultat uppgick till -3,8

Läs mer

Kiwok Nordic AB (publ) Org. nr. 556665-3068

Kiwok Nordic AB (publ) Org. nr. 556665-3068 Org. nr. 556665-368 Delårsrapport 1 jan 31 mars 211 Koncernen Koncernens nettoomsättning för perioden uppgick till (,83) MSEK Rörelseresultatet före av- och nedskrivningar för perioden uppgick till 1,45

Läs mer

Delårsrapport januari-juni 2016 Arbona AB (publ) Org. Nr

Delårsrapport januari-juni 2016 Arbona AB (publ) Org. Nr Delårsrapport januari-juni 2016 Arbona AB (publ) Org. Nr 556541-8869 Koncernens resultat före och efter skatt uppgick till -5,6 MSEK (-0,7) Förlusten består till största delen i en orealiserad värdeförändring

Läs mer

Sydsvenska Hem AB (publ) Delårsrapport juli 2017 mars 2018

Sydsvenska Hem AB (publ) Delårsrapport juli 2017 mars 2018 Sydsvenska Hem AB (publ) Delårsrapport juli 2017 mars 2018 TREDJE KVARTALET JANUARI MARS 2018 Koncernens hyresintäkter under perioden uppgick till 11 280 tkr (8 980) Driftnettot under perioden uppgick

Läs mer

Å R S R E D O V I S N I N G

Å R S R E D O V I S N I N G Å R S R E D O V I S N I N G för Amago Capital AB (publ) Styrelsen och verkställande direktören får härmed avlämna årsredovisning för räkenskapsåret 2012-01-01 -- 2012-12-31. Innehåll Sida - förvaltningsberättelse

Läs mer

GRIPEN OIL & GAS AB (publ) Delårsrapport, 2:a kvartalet 2015

GRIPEN OIL & GAS AB (publ) Delårsrapport, 2:a kvartalet 2015 Stockholm, 20 augusti Gripen Oil & Gas AB (publ) Engelbrektsgatan 7 114 32 Stockholm GRIPEN OIL & GAS AB (publ) Delårsrapport, 2:a kvartalet Gripen Oil & Gas AB (publ) (GOG), verksamt inom prospektering

Läs mer

DELÅRSRAPPORT FÖR PERIODEN 1 januari mars 2014

DELÅRSRAPPORT FÖR PERIODEN 1 januari mars 2014 DELÅRSRAPPORT FÖR PERIODEN 1 januari 2014 31 mars 2014 Januari Mars 2014 Nettoomsättningen uppgick till 0,0 (80,3*) MSEK. Rörelseresultat före avskrivningar (EBITDA) uppgick till 0,6 (5,1*) MSEK. EBITDA-marginalet

Läs mer

PETER SMEDMAN A B. Till fordringsägarna hos Kadax Produktion, Lancashirevägen 30, 819 40 Karlholmsbruk. Organisationsnummer: 556711-4029

PETER SMEDMAN A B. Till fordringsägarna hos Kadax Produktion, Lancashirevägen 30, 819 40 Karlholmsbruk. Organisationsnummer: 556711-4029 PETER SMEDMAN A B Till fordringsägarna hos Kadax Produktion, Lancashirevägen 30, 819 40 Karlholmsbruk Organisationsnummer: 556711-4029 Karlholmsbruk 2012-07-02 Angående företagsrekonstruktion och rekonstruktionsplan.

Läs mer

ISIN: SE PA Resources AB (publ) 13.5 % Senior Unsecured Fixed Rate Bond Issue 2013/2016

ISIN: SE PA Resources AB (publ) 13.5 % Senior Unsecured Fixed Rate Bond Issue 2013/2016 NORDIC TRUSTEE Stockholm 08.02.2017 To the holders in: ISIN: SE0005392834 - PA Resources AB (publ) 13.5 % Senior Unsecured Fixed Rate Bond Issue 2013/2016 ISIN: N00010605728 - PA Resources AB (publ) 12.25%

Läs mer

Punkt 18 Styrelsens för TradeDoubler AB förslag till Prestationsrelaterat Aktieprogram 2014

Punkt 18 Styrelsens för TradeDoubler AB förslag till Prestationsrelaterat Aktieprogram 2014 Punkt 18 Styrelsens för TradeDoubler AB förslag till Prestationsrelaterat Aktieprogram 2014 Bakgrund och skälen för förslaget Styrelsen finner det angeläget och i alla aktieägares intresse att nyckelpersoner

Läs mer

Dividend Sweden: Bokslutskommuniké 2015

Dividend Sweden: Bokslutskommuniké 2015 Stockholm 2016-02-24 Dividend Sweden: Bokslutskommuniké 2015 1 jan 31 dec 2015 Nettoomsättningen ökade till 1,4 (0,1) MSEK Rörelseresultatet uppgick till 0,3 (-0,6) MSEK Resultatet efter skatt uppgick

Läs mer

DELÅRSRAPPORT

DELÅRSRAPPORT DELÅRSRAPPORT 2010-01-01-2010-06-30 Styrelsen och verkställande direktören för AU Holding AB (publ) avger härmed följande delårsrapport för perioden 2010-01-01-2010-06-30. Innehåll Sida Allmänna kommentarer

Läs mer

LAGERCRANTZ GROUP AB (publ)

LAGERCRANTZ GROUP AB (publ) LAGERCRANTZ GROUP AB (publ) Delårsrapport 1 april 30 september 2003 (6 månader) Nettoomsättningen ökade till 757 MSEK (710). Resultatet efter finansnetto förbättrades till 12 MSEK (1). Resultatet efter

Läs mer

Sida 1 av 9. Vindico Security AB (publ) DELÅRSRAPPORT FÖR PERIODEN Rapportperioden

Sida 1 av 9. Vindico Security AB (publ) DELÅRSRAPPORT FÖR PERIODEN Rapportperioden Sida 1 av 9 Vindico Security AB (publ) DELÅRSRAPPORT FÖR PERIODEN 2009-01-01 2009-03-31 Rapportperioden 2009-01-01 2009-03-31 Koncernens nettoomsättning i första kvartalet uppgick till 819 (1 068) tkr.

Läs mer

DELÅRSRAPPORT FÖR PERIODEN 1 juli september 2014

DELÅRSRAPPORT FÖR PERIODEN 1 juli september 2014 DELÅRSRAPPORT FÖR PERIODEN 1 juli 2014 30 september 2014 Juli - september 2014 Nettoomsättningen uppgick till 0,0 (52,7*) MSEK. Rörelseresultat före avskrivningar (EBITDA) uppgick till 0,7 (1,7*) MSEK.

Läs mer

KVARTALSRAPPORT, 1 JANUARI 31 MARS 2014 FORESTLIGHT ENTERTAINMENT AB (PUBL), ORG.NR

KVARTALSRAPPORT, 1 JANUARI 31 MARS 2014 FORESTLIGHT ENTERTAINMENT AB (PUBL), ORG.NR KVARTALSRAPPORT, 1 JANUARI 31 MARS 2014 FORESTLIGHT ENTERTAINMENT AB (PUBL), ORG.NR. 556668-3933 JANUARI - MARS 2014 Moderbolaget Forestlight Entertainment har ansökt om formell rekonstruktion, vilket

Läs mer

Kvartalsrapport januari - mars 2014

Kvartalsrapport januari - mars 2014 Kvartalsrapport januari - mars 2014 Omsättningen för januari-mars 2014 uppgick till 1 860 KSEK (4 980 KSEK) Rörelseresultatet före avskrivningar uppgick till -196 KSEK (473 KSEK) Rörelseresultatet uppgick

Läs mer

Delårsrapport januari - september 2015

Delårsrapport januari - september 2015 Delårsrapport januari - Provinsfastigheter II AB (publ) Stående obligationslån 8,0 % Allokton II 2016 Januari September Nettoomsättningen för perioden uppgick till Bruttoresultatet för perioden uppgick

Läs mer

DELÅRSRAPPORT FÖR PERIODEN 1 april juni 2015

DELÅRSRAPPORT FÖR PERIODEN 1 april juni 2015 DELÅRSRAPPORT FÖR PERIODEN 1 april 2015 30 juni 2015 April Juni 2015 Nettoomsättningen uppgick till 0,0 (0,0) MSEK. Rörelseresultat före avskrivningar (EBITDA) uppgick till 0,8 (-0,8) MSEK. Resultat efter

Läs mer

Delårsrapport perioden januari-september. Diadrom Holding AB (publ) september) ) (januari september) ) Kvartal 1-3 1

Delårsrapport perioden januari-september. Diadrom Holding AB (publ) september) ) (januari september) ) Kvartal 1-3 1 Göteborg 2013-10-18 Delårsrapport perioden januari-september 2013 Kvartal 3 (juli september) ) 2013 Omsättningen uppgick till 11,5 (12,4) Mkr, en minskning med 0,9 Mkr eller 7 procent Rörelseresultatet

Läs mer

Årsredovisning för räkenskapsåret 2011

Årsredovisning för räkenskapsåret 2011 1(11) Vita Huset i Nyköping AB Org nr Årsredovisning för räkenskapsåret 2011 Styrelsen och verkställande direktören avger följande årsredovisning. Innehåll Sida - förvaltningsberättelse 2 - resultaträkning

Läs mer

Bokslutskommuniké Delårsrapport juli - dec 2016 Arbona AB (publ) org. nr

Bokslutskommuniké Delårsrapport juli - dec 2016 Arbona AB (publ) org. nr Bokslutskommuniké Delårsrapport juli - dec 2016 Arbona AB (publ) org. nr 556541-8869 Januari December 2016 Koncernens omsättning uppgick till 26,7 MSEK (0) Koncernens rörelseresultat uppgick till 2,9 MSEK

Läs mer

Advanced SolTech. Advanced SolTech Sweden AB (publ) Delårsrapport

Advanced SolTech. Advanced SolTech Sweden AB (publ) Delårsrapport Sweden AB (publ) 559056-8878 Delårsrapport Sweden AB (publ) ( ASAB ) lämnar följande rapport för verksamhetsperioden januari juni 2017. Bolaget ingår i SolTech koncernen och ägs till 51 % av SolTech Energy

Läs mer

Delårsrapport perioden januari-september. Diadrom Holding AB (publ) september) ) 2010. (januari september) ) 2010. Kvartal 1-3 1 2010)

Delårsrapport perioden januari-september. Diadrom Holding AB (publ) september) ) 2010. (januari september) ) 2010. Kvartal 1-3 1 2010) Göteborg 2010-10-15 Delårsrapport perioden januari-september 2010 Kvartal 3 (juli september) ) 2010 Omsättningen ökade med 73 procent till 7,6 (4,4) Mkr Rörelseresultatet (EBIT) ökade med 1,2 Mkr och uppgick

Läs mer

Bokslutskommuniké 1 januari 2015 30 juni 2015

Bokslutskommuniké 1 januari 2015 30 juni 2015 RealXState AB (publ) Bokslutskommuniké 1 januari 2015 30 juni 2015 Perioden i sammandrag 1 januari 30 juni 2015 Omsättningen uppgick till 0 kronor (0 kronor föregående räkenskapsår 2014-01-01 2014-12-31).

Läs mer

Halvårsrapport januari juni 2014

Halvårsrapport januari juni 2014 Halvårsrapport januari juni Finansiell Översikt TKR Nettoomsättning 94 285 104 872 217 150 214 407 Rörelseresultat -4 826-3 936-15 672 26 681 EBITDA Dotterbolagen -144 1 164 16 473 17 474 Intern omläggning

Läs mer

Eolus Vind AB (publ)

Eolus Vind AB (publ) Sida 1 av 5 DELÅRSRAPPORT För perioden 2005-09-01 2006-02-28 Eolus Vind AB (publ) 556389-3956 KONCERNEN Verksamheten Koncernen består av moderbolaget Eolus Vind AB (publ) och de helägda dotterbolagen Kattegatt

Läs mer

Kvartalsrapport januari-mars 2010 januari mars 2010

Kvartalsrapport januari-mars 2010 januari mars 2010 Kvartalsrapport januari-mars 2010 januari mars 2010 Free2move laddar för kraftig expansion Nettointäkterna Q1 uppgick till 2,5 MSEK Rörelseresultatet uppgick till 0,5 MSEK Orderstock 14,2 MSEK 2,5 2 1,5

Läs mer

Stingbet Holding AB (publ) Halvårsrapport 1 januari 30 juni 2010

Stingbet Holding AB (publ) Halvårsrapport 1 januari 30 juni 2010 Stingbet Holding AB (publ) Halvårsrapport 1 januari 30 juni 2010 Resultat Q2 uppgick till -35 tkr (-50 tkr). Resultat H1 uppgick till -282 tkr (-306 tkr). Nettoomsättning Q2 uppgick till 1 997 tkr (1 761

Läs mer

ÅRSREDOVISNING för. Koncernen Stockholm Business Region AB Årsredovisningen omfattar:

ÅRSREDOVISNING för. Koncernen Stockholm Business Region AB Årsredovisningen omfattar: ÅRSREDOVISNING 2008-01-01--2008-08-31 för Årsredovisningen omfattar: Sida Förvaltningsberättelse 0 Resultaträkning 0 Balansräkning 0 Kassaflödesanalys 0 Tilläggsupplysningar 0 ÅRSREDOVISNING 2008-01-01--2008-08-31

Läs mer

Vil^a. 8. Årsredovisning för räkenskapsåret ÖGAB Fastighet 6 AB

Vil^a. 8. Årsredovisning för räkenskapsåret ÖGAB Fastighet 6 AB Vil^a. 8 Årsredovisning för räkenskapsåret 2017-01-01-2017-12-31 Styrelsen och verkställande direktören för avger härmed följande årsredovisning. Innehåll Sida Förvaltningsberättelse 2 Resultaträkning

Läs mer

ÅRSSTÄMMA I ENIRO AB (publ)

ÅRSSTÄMMA I ENIRO AB (publ) ÅRSSTÄMMA I ENIRO AB (publ) onsdagen den 7 maj 2008, klockan 15.00 STYRELSENS FULLSTÄNDIGA FÖRSLAG Dagordningspunkterna 10b, 17 och 18 Vinstutdelning (punkt 10b) Styrelsen föreslår att 5,20 kronor per

Läs mer

Punkt 17 Styrelsens för TradeDoubler AB förslag till Prestationsrelaterat Aktieprogram

Punkt 17 Styrelsens för TradeDoubler AB förslag till Prestationsrelaterat Aktieprogram Punkt 17 Styrelsens för TradeDoubler AB förslag till Prestationsrelaterat Aktieprogram Bakgrund och skälen för förslaget Styrelsen finner det angeläget och i alla aktieägares intresse att nyckelpersoner

Läs mer

Delårsrapport 1 januari 31 mars 2015

Delårsrapport 1 januari 31 mars 2015 AGES INDUSTRI AB (publ) Delårsrapport 1 januari s Delårsperioden Nettoomsättningen var 213 MSEK (179) Resultat före skatt uppgick till 23 MSEK (18) Resultat efter skatt uppgick till 18 MSEK (14) Resultat

Läs mer

Delårsrapport 1 januari 30 juni 2015

Delårsrapport 1 januari 30 juni 2015 AGES Industri AB (publ) Delårsrapport 1 januari i Delårsperioden Nettoomsättningen var 449 MSEK (380) Resultat före skatt uppgick till 52 MSEK (38) Resultat efter skatt uppgick till 41 MSEK (29) Resultat

Läs mer

Bokslutskommuniké januari december 2014

Bokslutskommuniké januari december 2014 Bokslutskommuniké Bokslutskommuniké januari december Finansiell Översikt Nettoomsättning 103 073 112 278 197 358 217 150 Rörelseresultat 12 626-11 736 7 800-15 672 EBITDA 17 323-6 905 17 207-6 050 EBITDA

Läs mer

Hyresfastighetsfonden Management Sweden AB (publ) Organisationsnummer: 556817-1812. Kvartalsrapport 20110101-20110930

Hyresfastighetsfonden Management Sweden AB (publ) Organisationsnummer: 556817-1812. Kvartalsrapport 20110101-20110930 Hyresfastighetsfonden Management Sweden AB (publ) Organisationsnummer: 556817-1812 Kvartalsrapport 21111-21193 VD HAR ORDET HYRESFASTIGHETSFONDEN MANAGEMENT SWEDEN AB (publ) KONCERNEN KVARTALS- RAPPORT

Läs mer

Delårsrapport januari - september 2014

Delårsrapport januari - september 2014 Delårsrapport januari - I AB (publ) Obligationslån 8,5 % Allokton I 2015 Januari September Nettoomsättningen för perioden uppgick till - (61,6) MSEK Bruttoresultatet för perioden uppgick till - (23,3)

Läs mer

DELÅRSRAPPORT FÖR PERIODEN 1 januari 2015 31 mars 2015

DELÅRSRAPPORT FÖR PERIODEN 1 januari 2015 31 mars 2015 DELÅRSRAPPORT FÖR PERIODEN 1 januari 2015 31 mars 2015 Januari Mars 2015 Nettoomsättningen uppgick till 0,0 (0,0) MSEK. Rörelseresultat före avskrivningar (EBITDA) uppgick till 0,5 (-0,6) MSEK. Resultat

Läs mer

ÅRSSTÄMMA I ENIRO AB (publ)

ÅRSSTÄMMA I ENIRO AB (publ) ÅRSSTÄMMA I ENIRO AB (publ) fredagen den 30 mars 2007, klockan 10.00 STYRELSENS FULLSTÄNDIGA FÖRSLAG Dagordningspunkterna 10b, 14, 15, 16 och 17. Vinstutdelning (punkt 10b) Styrelsen föreslår att 4,40

Läs mer

Flästa Källa AB (publ)

Flästa Källa AB (publ) Årsredovisning för Flästa Källa AB (publ) Räkenskapsåret 2014-01-01-2014-12-31 Innehållsförteckning: Sida Förvaltningsberättelse 1 Resultaträkning 2 Balansräkning 3-4 Ställda säkerheter och ansvarsförbindelser

Läs mer

Delårsrapport perioden januari-september. Diadrom Holding AB (publ) september) ) (januari september) ) Kvartal 1-3 1

Delårsrapport perioden januari-september. Diadrom Holding AB (publ) september) ) (januari september) ) Kvartal 1-3 1 Göteborg 2014-10-17 Delårsrapport perioden januari-september 2014 Kvartal 3 (juli september) ) 2014 Omsättningen uppgick till 11,3 (11,5) Mkr, en minskning med 0,2 Mkr eller 1,5 procent Rörelseresultatet

Läs mer

Happy minds make happy people. H1 Communication AB (publ) bokslutskommuniké

Happy minds make happy people. H1 Communication AB (publ) bokslutskommuniké Happy minds make happy people H1 Communication AB (publ) bokslutskommuniké 212 Bokslutskommuniké Väsentliga händelser under 212 Redan under 211 aviserade vi att planen för att nå ett kostnadseffektivare

Läs mer

PRELIMINÄR REKONSTRUKTIONSPLAN. Koster Escape AB

PRELIMINÄR REKONSTRUKTIONSPLAN. Koster Escape AB PRELIMINÄR REKONSTRUKTIONSPLAN Koster Escape AB 559030-9273 Ä 2892-16, Uddevalla tingsrätt Ackordscentralen Väst AB Box 2525, 403 17 Göteborg Tel 031-10 54 50, Fax 031-711 10 03 Jur. kand. Stefan Skeppstedt

Läs mer

Kvartalsrapport januari mars 2016

Kvartalsrapport januari mars 2016 Stockholm 2016-05-10 Kvartalsrapport januari mars 2016 1 jan 31 mars 2016 Nettoomsättningen ökade till 5,9 (0,2) MSEK Rörelseresultatet uppgick till 1,1 (-0,1) MSEK Resultatet efter skatt uppgick för perioden

Läs mer

Stockholm den 27 januari 2017

Stockholm den 27 januari 2017 R-2016/2076 Stockholm den 27 januari 2017 Till Näringsdepartementet N2016/06470/FF Sveriges advokatsamfund har genom remiss den 28 oktober 2016 beretts tillfälle att avge yttrande över betänkandet Entreprenörskap

Läs mer

Delårsrapport 14 juni 30 september 2005. 1 (8) Roxi Stenhus Gruppen AB (publ) Organisationsnr: 556681-9149. Omsättning: Tkr 6 245

Delårsrapport 14 juni 30 september 2005. 1 (8) Roxi Stenhus Gruppen AB (publ) Organisationsnr: 556681-9149. Omsättning: Tkr 6 245 1 (8) Roxi Stenhus Gruppen AB (publ) Organisationsnr: 556681-9149 Tommarpsvägen 116 231 66 Trelleborg Tel: 0410-471 50 Fax: 0410-174 40 E-mail: Hemsida: roxi@roxistenhus.se www.roxistenhusgruppen.se Delårsrapport

Läs mer

Fibernät i Mellansverige AB (publ)

Fibernät i Mellansverige AB (publ) Fibernät i Mellansverige AB (publ) Bokslutskommuniké 2017-02-08 2017-12-31 Fibernät i Mellansverige AB (publ) 559104-6676 KONTAKTINFORMATION Fibernät i Mellansverige AB (publ) ett företag förvaltat av

Läs mer

Delårsrapport 3/2015. Januari-september 2015, AMHULT 2 AB (publ) Nettoomsättning för perioden uppgick till (6 037) TSEK.

Delårsrapport 3/2015. Januari-september 2015, AMHULT 2 AB (publ) Nettoomsättning för perioden uppgick till (6 037) TSEK. Delårsrapport 3/2015 Januari-september 2015, AMHULT 2 AB (publ) Nettoomsättning för perioden uppgick till 3 861 (6 037) TSEK. Resultatet för perioden 1 427 (73 069) TSEK efter skatt. Resultat per aktie

Läs mer

Delårsrapport januari-juni 2013

Delårsrapport januari-juni 2013 Delårsrapport januari-juni 2013 1 - Apoteksgruppen delårsrapport januari juni 2013 2 - Apoteksgruppen delårsrapport januari juni 2013 Koncernens rapport över totalresultat KONCERNENS RESULTATRÄKNING

Läs mer

DELÅRSRAPPORT 2014. Aktiebolaget SCA Finans (publ) 556108-5688 2014-06-30

DELÅRSRAPPORT 2014. Aktiebolaget SCA Finans (publ) 556108-5688 2014-06-30 DELÅRSRAPPORT 2014 Aktiebolaget SCA Finans (publ) 556108-5688 2014-06-30 Verksamhet Aktiebolaget SCA Finans (publ) med organisationsnummer 556108-5688 och säte i Stockholm är ett helägt dotterbolag till

Läs mer

DELÅRSRAPPORT 1 april 2014-30 juni 2014. Caucasus Oil AB (PUBL) 556756-4611

DELÅRSRAPPORT 1 april 2014-30 juni 2014. Caucasus Oil AB (PUBL) 556756-4611 DELÅRSRAPPORT 1 april 2014-30 juni 2014 Caucasus Oil AB (PUBL) 556756-4611 Periodens siffror i korthet Perioden Föregående år Periodens omsättning 127 ksek 169 ksek Periodens bruttoresultat -46 ksek -150

Läs mer

KONCERNENS RESULTATRÄKNING 2006-10-01 2005-10-01 2006-01-01 2005-01-01

KONCERNENS RESULTATRÄKNING 2006-10-01 2005-10-01 2006-01-01 2005-01-01 KONCERNENS RESULTATRÄKNING 2006-10-01 2005-10-01 2006-01-01 2005-01-01 Belopp i kkr 2006-12-31 2005-12-31 2006-12-31 2005-12-31 Rörelsens intäkter m.m. Intäkter 88 742 114 393 391 500 294 504 88 742 114

Läs mer

Bokslutskommuniké för Fastighetsaktiebolaget Melitho AB (publ) med dotterbolag

Bokslutskommuniké för Fastighetsaktiebolaget Melitho AB (publ) med dotterbolag Bokslutskommuniké för Fastighetsaktiebolaget med dotterbolag Bokslutskommuniké för 2014 Omsättningen för januari-december 2014 uppgick till 11 082 KSEK Rörelseresultatet före engångshändelser och omvärderingar

Läs mer

Delårsrapport för första halvåret 2015

Delårsrapport för första halvåret 2015 Delårsrapport för första halvåret 2015 Väsentliga händelser under perioden (januari juni 2015) Fortsatt oenighet med samarbetspartner i Maragruvan rörande äganderätten till restupplaget Nyemission av aktier

Läs mer

Kvartalsrapport 1 januari mars 2016

Kvartalsrapport 1 januari mars 2016 Perioden i sammandrag 1 januari 31 mars 2016 RealXState AB (publ) Kvartalsrapport 1 januari 2016 31 mars 2016 Omsättningen i koncernen uppgick till 58 365 tusen kronor (0 tusen kronor under perioden 2015-01-01

Läs mer

Årsredovisning för MYTCO AB 556736-5035. Räkenskapsåret 2010-05-01-2011-04-30. Innehållsförteckning:

Årsredovisning för MYTCO AB 556736-5035. Räkenskapsåret 2010-05-01-2011-04-30. Innehållsförteckning: Årsredovisning för MYTCO AB Räkenskapsåret 2010-05-01-2011-04-30 Innehållsförteckning: Sida Förvaltningsberättelse 1 Resultaträkning 2 Balansräkning 3 Ställda säkerheter och ansvarsförbindelser 4 Redovisningsprinciper

Läs mer

Starkt kvartal Kraftig tillväxt och god lönsamhet

Starkt kvartal Kraftig tillväxt och god lönsamhet Starkt kvartal Kraftig tillväxt och god lönsamhet Perioden aug-okt Omsättningen ökade till 43,0 MSEK (35,4), vilket motsvarar en ökning om 22 % Resultat före avskrivningar (EBITDA) uppgick till 2,8 MSEK

Läs mer

XBT Provider AB (publ)

XBT Provider AB (publ) Delårsrapport för XBT Provider AB (publ) För perioden 2016-01-01-2016-06-30 Utveckling av företagets verksamhet, resultat och ställning Belopp i kr 2016-06-30 2015-12-31 delår helår Nettoomsättning 884

Läs mer

AMBIA TRADING GROUP AB (PUBL) KVARTALSRAPPORT - Q1 JANUARI - MAR

AMBIA TRADING GROUP AB (PUBL) KVARTALSRAPPORT - Q1 JANUARI - MAR 2018 AMBIA TRADING GROUP AB (PUBL) 556834-7339 KVARTALSRAPPORT - Q1 JANUARI - MAR Kvartalsrapport januari - mars 2018 RAPPORT FÖR JANUARI-MARS 2018 Koncernens nettoomsättning uppgick under perioden till

Läs mer

DELÅRSRAPPORT FÖR PERIODEN 1 juli 2015 30 september 2015

DELÅRSRAPPORT FÖR PERIODEN 1 juli 2015 30 september 2015 DELÅRSRAPPORT FÖR PERIODEN 1 juli 2015 30 september 2015 Kvartalet, juli september 2015 Nettoomsättningen uppgick till 0,0 (0,0) MSEK Rörelseresultat före avskrivningar (EBITDA) uppgick till 0,9 (-0,7)

Läs mer

Förvaltningsberättelse

Förvaltningsberättelse Årsredovisning 2010 Förvaltningsberättelse Amago Capital AB (publ), org nr 556476-0782, är ett publikt onoterat bolag med 16 417 959 utestående aktier. Per balansdagen var bolagets tre största aktieägare

Läs mer

Resultat före skatt för delårsperioden uppgick till 1,1 MSEK.

Resultat före skatt för delårsperioden uppgick till 1,1 MSEK. Stockholm 29 augusti 2007 PRESSMEDDELANDE DELÅRSRAPPORT 18 september 2006 30 juni 2007 Resultat före skatt för delårsperioden uppgick till 1,1 MSEK. Substansvärde per aktie vid periodens slut uppgick till

Läs mer

i samband med notering av Aspect Properties AB (publ) obligation på Nasdaq First North Stockholm, 14 nov 2017

i samband med notering av Aspect Properties AB (publ) obligation på Nasdaq First North Stockholm, 14 nov 2017 Tilläggsdokument i samband med notering av Aspect Properties AB (publ) obligation på Nasdaq First North Stockholm, 14 nov 2017 First North disclaimer First North Bond Market är en alternativ marknadsplats

Läs mer

Beslut om prestationsrelaterat aktieincitamentsprogram ( Prestationsrelaterat Aktieprogram 2011 ) (punkt 15)

Beslut om prestationsrelaterat aktieincitamentsprogram ( Prestationsrelaterat Aktieprogram 2011 ) (punkt 15) 1 Beslut om prestationsrelaterat aktieincitamentsprogram ( Prestationsrelaterat Aktieprogram 2011 ) (punkt 15) Styrelsen föreslår följande beslut. Beslöts att inrätta ett prestationsrelaterat aktieincitamentsprogram

Läs mer

St Petersburg Property Company AB Bokslutskommuniké 1 juli december 2014

St Petersburg Property Company AB Bokslutskommuniké 1 juli december 2014 St Petersburg Property Company AB Bokslutskommuniké 1 juli 2013 31 december 2014 Räkenskapsåret är förlängt och omfattar perioden 2013-07-01 2014-12-31 Sammanfattning av bokslutskommuniké Räkenskapsåret

Läs mer

Pressmeddelande Delårsrapport MobiPlus AB (publ) Q

Pressmeddelande Delårsrapport MobiPlus AB (publ) Q Pressmeddelande 2019-05-02 Delårsrapport MobiPlus AB (publ) Q1 2019 Siffror i sammandrag Koncernen Första kvartalet (2019-01-01 2019-03-31) Intäkterna för första tre månaderna uppgick till 9 930 666 SEK

Läs mer

Delårsrapport perioden januari-juni 2016

Delårsrapport perioden januari-juni 2016 Göteborg 2016-08-26 Delårsrapport perioden januari-juni 2016 Kvartal 2 (april juni) 2016 Omsättningen uppgick till 12,3 (10,3) Mkr, en ökning med 2,0 Mkr eller 19,1 procent Rörelseresultatet (EBIT) ökade

Läs mer

För perioden: januari - september 2011

För perioden: januari - september 2011 För perioden: januari - september 2011 Affärsidé Bolagets nya inriktning skall vara att investera i och utveckla företag i syfte att skapa värdetillväxt för bolagets aktieägare samt tillhandahålla administrativa

Läs mer

Styrelsens förslag till beslut under punkt 13 på dagordningen vid årsstämma i Swedish Match AB den 28 april 2009

Styrelsens förslag till beslut under punkt 13 på dagordningen vid årsstämma i Swedish Match AB den 28 april 2009 BILAGA 5 Styrelsens förslag till beslut under punkt 13 på dagordningen vid årsstämma i Swedish Match AB den 28 april 2009 Bakgrund 1999 beslutade styrelsen att införa ett köpoptionsprogram i Swedish Match.

Läs mer

Happy minds make happy people H1 COMMUNICATION AB KVARTALSRAPPORT Q3 2011

Happy minds make happy people H1 COMMUNICATION AB KVARTALSRAPPORT Q3 2011 Happy minds make happy people H1 COMMUNICATION AB KVARTALSRAPPORT Q3 2011 Väsentliga händelser under tredje kvartalet 2011 Under tredje kvartalet har det sedan tidigare beslutade effektiviseringsprogrammet

Läs mer

Kvartalsrapport för AB Igrene (publ), 556027-1305, 1 september 2014 30 november 2014.

Kvartalsrapport för AB Igrene (publ), 556027-1305, 1 september 2014 30 november 2014. Pressmeddelande 2015-01-22 Kvartalsrapport för AB Igrene (publ), 556027-1305, 1 september 2014 30 november 2014. Resultat efter finansiella poster för perioden uppgår till 1 175 KSEK Bolagets soliditet

Läs mer

Hexatronic presenterar finansiell information för kalenderår 2016

Hexatronic presenterar finansiell information för kalenderår 2016 Hexatronic Group AB (publ) 556168-6360 Pressmeddelande 29 maj 2017 Hexatronic presenterar finansiell information för kalenderår 2016 På årsstämman den 15 december 2016 i Hexatronic Group AB (publ) beslutade

Läs mer

Halvårsrapport IQS Energi Komfort AB (publ)

Halvårsrapport IQS Energi Komfort AB (publ) Halvårsrapport 2016 IQS Energi Komfort AB (publ) 1 Innehållsförteckning 1 IQS Energi Komfort AB (publ)... 3 2 VD-kommentar... 3 3 Verksamheten i korthet... 3 4 Finansiell information i sammandrag... 4

Läs mer

Delårsrapport Januari - mars 2010

Delårsrapport Januari - mars 2010 Pressmeddelande från SäkI AB (publ) 2010-04-19, Nr 3 Delårsrapport Januari - mars 2010 Resultatet efter skatt uppgick till 53,2 MSEK (17,7) Resultatet per aktie efter skatt uppgick till 1,06 kronor (0,35)

Läs mer

Bokslutskommuniké IA Industriarmatur Group AB (publ) 1 januari 31 december 2018

Bokslutskommuniké IA Industriarmatur Group AB (publ) 1 januari 31 december 2018 Bokslutskommuniké IA Industriarmatur Group AB (publ) 1 januari 31 december 2018 IA Industriarmatur Group AB (publ.) Kämpegatan 16 411 04 GÖTEBORG Telefon 031-80 95 50 info@industriarmatur.se www.industriarmatur.se

Läs mer

Delårsrapport perioden januari-mars 2018

Delårsrapport perioden januari-mars 2018 Göteborg 2018-04-20 Delårsrapport perioden januari-mars 2018 Kvartal 1 Omsättningen uppgick till 14,8 (15,3) Mkr en minskning med 0,5 Mkr eller 3 procent Rörelseresultatet (EBIT) minskade med 1 Mkr till

Läs mer