Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola, gäller även vid utflykter.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola, gäller även vid utflykter."

Transkript

1 KALENDARIUM Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl 15:45 Skolavslutning F-2 kl kl maj Studiedag, fritids öppet med vikarier 23 maj Planeringsdag. Skolan stängd. Lov vid Kristi Himmelsfärdsdag: 30 maj Vårterminens sista dag 11/6 Höstterminens första dag 20/8-14 Sjukanmälan av elever ska göras innan kl.8.00 (varje sjukdag) på tel.nr: VINBÄRSNYTT F-3 v.20 Allmän information Skolavslutningen onsdagen den 11 juni är det dags för terminens skolavslutning. Årskurs F-2 kommer att ha sin avslutning på skolgården kl.9.00 och ca har vi tårtkalas på avdelningarna. Årskurs 3-5 kommer att ha sin avslutning kl och ca har vi tårtkalas för dem på avdelningarna. På skolavslutningsdagen är det skoldag fram till lunch och efter lunch är det fritids. Uppsägning av fritidsomsorg Du ska säga upp ditt barns plats på fritidshemmet eller fritidsklubben om du inte längre vill ha den. Om du vill säga upp en plats ska du göra det skriftligen till skolan. På uppsägningen anger du: barnets personnummer, barnets namn, vilket datum som blir barnets sista dag på fritidshemmet/klubben. Uppsägningstiden är en månad och räknas från den dag då din uppsägning kommer in till skolan. Du betalar avgiften under uppsägningstiden. Fritidskonvent den 20 maj anordnas ett konvent för fritids som kommer att beröra samtlig personal på fritidshem, d.v.s. cirka personer i Stockholm stad. Detta kommer att innebära att det från kl är vikarier som tar hand om eleverna på fritids. Nummer till sjukanmälan på telefonnummer anmäler ni varje dag innan kl.8.00 om ert barn kommer att vara frånvarande från skolan. Från och med vårterminen är det expeditionen som lyssnar av och lägger in sjukanmälan direkt på skolwebben. Detta innebär att ni behöver lämna information i en viss ordning för att förenkla hanteringen av sjukanmälan. Ordningen är: datum, klass, avdelning, elevens namn. Frånvaro app det finns nu en app att ladda ner för att anmäla ert barn som frånvarande. Gå in på hemsidan så finns en beskrivning. Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola, gäller även vid utflykter. Fritids B-huset Vi ligger lågt med tvärgrupperna just nu och har dem mest när vi går till idrottssalen på onsdagarna. Istället satsar vi mer på att göra klart temat i ateljén samt på att öva inför vårshowen. Vi är även ute mer i vårvädret. Vi har fått nya leksaker till skolgården samt så har gården fått sig ett ansikslyft, vilket gör det lite skojigare att var ute. I tisdags visade vi filmer som handlade om återvinning, sophantering samt allemansrätten för dem som ville. Vi hann även med en stunds Just dance innan dagen var slut. I onsdags var F-1 röd/grön i idrottssalen och fick prova på att spela fotboll. I torsdags hade hela skolan skräpplockardag och alla hjälptes åt att städa skolgården och närmiljön. Det hela avslutades med korv med bröd samt

2 glass. I fredags var vi till äventyrsparken och lekte samt hade tipspromenad om allemansrätten. A-huset Veckan har varvats med ute och innelek. I verkstäderna har barnen pysslat med pärlor, modellera och spelat i dataverkstaden. Just nu spelas det pingis inomhus också. Under torsdagen lekte vi i Äventyrsparken och spelade fotboll på gräsplanen. Fsk c Vad är en nyhet? Ämnet kom upp och vi samtalade om olika nyheter och nyhetsprogram. Många barn tittar på lilla aktuellt och tog upp händelser som de hört talas om. Vi funderade också på om det är goda nyheter vi får höra på tv och läsa om i tidningar eller på nätet. Vi bestämde oss för att skriva några roliga nyheter till er i veckobrevet. Veckonytt: Vi hoppade över en lavaeld när vi var hos danspedagogerna. Det var roligt! Och på onsdagen hoppade vi över chokladpudding istället. Det var också roligt! När vi var vid kastanjeträdet kunde vi klättra i träd och leka i parken. Det var en solig dag. På utomhusidrotten kastade vi boll. Vi skulle kasta långt. Idag skulle vi mäta och jämföra olika saker. Med trådrullar och pennor! I bokstavslandet arbetar vi nu med bokstäverna H och T. På torsdagen hade vi skräpplockardag i skolan. Alla klasser var ute och gjorde fint på skolgården och i skolans närområde. Det spelades musik ur högtalarna för att man skulle dansa och hålla sig varm, och för att det är roligare att städa till musik, förklarade barnen. Nästa vecka börjar utvecklingssamtalen. På måndag har vi uteidrott. Då kommer vi att fortsätta förbereda oss för idrottsdagen som blir i juni. Fsk d Ursäkta att ni inte fick något veckobrev från oss förra veckan. Vi har i alla fall hunnit vara med om mycket denna vecka, barnen har fått dansa med utbildade danspedagoger! De har provat på vulkan- och samurajdans! Vi har haft skräp plockar dag, barnen blev utrustade med plasthandskar och säckar och sedan blev det skräpplockning på skolgården med musik. De sorterade förstås skräpet i olika kärl. Idrott med hinderbanan och veckans sista bokstav Z har vi också arbetat med. Nästa vecka startar vi med att avsluta redan påbörjade arbeten som barnen har i sina lådor. Vi håller också på att ha samtal med varje barn inför de utvecklingssamtal som ni bokat er för. Inskolningen för de blivande förskoleklassbarnen har startat så vi är ibland ensamma med barngruppen. 1c Under de två kommande veckorna har vi skapande skola på besök. Eleverna får utifrån vårt tema Japan sätta samman och lära sig en dans som de sedan ska visa upp på uppvisningen. Era barn har tema vulkaner. Idrott: Den här veckan har vi lekt flaggan och gått en lång NO-promenad i skogen. Nästa vecka ska vi träna längdhopp, jämfota tresteg och leka flaggan.

3 resten av terminen. På så sätt sparar vi också tid. Det som eleverna behöver ha med sig är ett SV: Nu har vi gått igenom den första delen i att skriva egna bokrecensioner utifrån en gemensam mall. Vi skriver först en tillsammans sedan ska de skriva egna. Målet är att de själva ska skriva egna recensioner för att reflektera över vad de läser samt för att öka sin läsförståelse. SO/NO: I veckan har eleverna satt in arbeten i porfolien och avslutat arbetet med våren. Nu har vi sedan i augusti arbetat med de tre årstiderna; höst, vinter och vår, och eleverna har lärt sig massor. I torsdags var det skräpplockardag och i och med det så kommer vi, de sista skolveckorna, att arbeta med miljö och hur vi alla kan hjälpa till. Matematik: Eleverna har arbetat med addition och subtraktion inom talområdet i matteboken. De har också arbetat med mattespel på i-pads. De har arbetat med ett spel som heter Parama 1 och flera har arbetat med King of Maths junior. De kommer att arbeta med färdighetsträning på dem för att bli säkra på de olika områdena de arbetat med under läsåret. Musik: Vi har haft en härlig stund av musikglädje där många elever fått bidra med eget initiativ. En vacker sång om våren Blåsippor har fått sitt nya liv med spontan teater som har spelats av eleverna. Vi har repeterat sånger på japanska och har sjungit en svängig påsklåt Mera ägg. Några elever har spelat en digital trumma och slaginstrument. Matematik: Gå in på och testa t.ex. mattespelet Kungens tiokamrater, klockan, stjärnräknaren och räknedosan. Det är bra om de går in på den sidan flera gånger i veckan. Svenska: Läsläxa kommet hem onsdag, åter till skolan tisdag. 1d Under de två kommande veckorna har vi skapande skola på besök. Eleverna får utifrån vårt tema Japan sätta samman och lära sig en dans som de sedan ska visa upp på uppvisningen. Era barn har tema vulkaner. Svenska: Vi har sett slutet på Kalle och chokladfabriken och vi har arbetat med den sista vokalen ö. På torsdagen hade vi Skräpplockardag då vi var ute i regnet och städade skolgården och omkringliggande områden. Nu är det jättesnyggt så vi hoppas att det fortsätter vara så ett längre tag. SO/NO: I veckan har vi satt in arbeten i porfolien och avslutat arbetet med våren. Nu har vi sedan i augusti arbetat med de tre årstiderna; höst, vinter och vår, och eleverna har lärt sig massor. I torsdags var det skräpplockardag och i och med det så kommer vi, de sista skolveckorna, att arbeta med miljö och hur vi alla kan hjälpa till. Matematik: Den här veckan har vi fokuserat arbetet med att arbeta med tiotalsövergång i både subtraktion och addition inom talområdet Eleverna har skrivit och ritat talstavar med uppgifterna. Många tycker att det är lite klurigt och vi kommer fortsätta att arbeta med detta.

4 Musik: Vi fortsätter berika vår sångrepertoar med nya sånger och rytmer. Vi har sjungit om våren, en härlig sång Blåsippor. Vi har även dramatiserat denna låt och många elever har på ett fantastiskt sätt spelat sina roller (Blåsippor, barn, mor). Idrott: Den här veckan har vi tränat höjdhoppsteknik och lekt flaggan. Nästa vecka ska vi träna längdhopp, jämfota tresteg och springa 60 m. resten av terminen. På så sätt sparar vi också tid. Det som eleverna behöver ha med sig är ett Svenska: Läsläxa till tisdag den 13 maj. Matematik: Matteläxa i den lilla läxboken. 2b Svenska: I veckan har eleverna övat två och två inför sina utvecklingssamtal nästa vecka. Det är jätteroligt att se deras utveckling! De har fått lära sig att följa en dagordning och visa upp sina arbeten. NO: I veckan har vi undersökt larvens olika kroppsdelar med förstoringsglas. Barnen har lärt sig om de olika organen och deras funktioner. De har även undersökt hur larven växer och ömsar skinn. I arbetets gång har de bland annat fått jämföra likheter och olikheter mellan sina egna kroppar med larvernas. Matematik: Barnen fortsätter sitt arbete med att skriva rent kluringar på datorn samt att öva inför utvecklingssamtalet. SO: Vi försätter att arbeta i arbetshäftet om världen där de själva söker information utifrån presenterat material och skriver svaren i ett arbetshäfte. Inför skräpplockardagen har vi reception på arbetsområdet hållbar utveckling. Idrott: Den här veckan har vi tränat kulstötning och kast med liten boll. Nästa vecka ska vi träna längdhopp och jämfota tresteg. resten av terminen. På så sätt sparar vi också tid. Det som eleverna behöver ha med sig är ett Engelska: I måndags så fick barnen arbeta färdigt med sina böcker The very hungry catepillar. Flera är nu färdiga och har hängt upp dem i klassrummet. Musik: Elever har fått kännedom om pentatonisk skala. Vi har spelat den på tonbox och till låten på japanska Blinka lilla stjärna. Vi har tränat en ny sång modiga Lisa och har repeterat en sång med rörelser Välkommen åter snälla sol. Svenska veckans ord

5 Matte individuella uppgifter. Gå gärna genom läxorna med era barn innan de tar med dem till skolan. 2c Nästa vecka (måndag-torsdag) har Emily elevledda utvecklingssamtal med 2B under skoltid. Det innebär att hon inte kommer att ha sina lektioner i matematik eller NO med 2C under de dagarna. De kommer att fortsätta sitt arbete med fjärilarnas utveckling samt arbeta med andra uppgifter kopplat till temat tillsammans med Hellie. Svenska: Vi har arbetat med Haikudikter som vi kommer att ställa ut på vernissage om Japan längre fram. De fortsätter att skriva sagor i egna böcker samt frågor till och bokrecension till sina sagor. NO: I veckan har vi undersökt larvens olika kroppsdelar med förstoringsglas. Barnen har lärt sig om de olika organen och deras funktioner. De har även undersökt hur larven växer och ömsar skinn. I arbetets gång har de bland annat fått jämföra likheter och olikheter mellan sina egna kroppar med larvernas. Matematik: Barnen fortsätter sitt arbete med att skriva rent kluringar på datorn. SO: Vi försätter att arbeta i arbetshäftet om världen där de själva söker information utifrån presenterat material och skriver svaren i ett arbetshäfte. Inför skräpplockardagen har vi reception på arbetsområdet hållbar utveckling. Engelska: I torsdags sjung vi sången Old Mc Donald och de fick lära sig namn på olika bondgårdsdjur och deras läten på engelska. Flera fick också läsa sina böcker The very hungry catepillar. Idrott: Den här veckan har vi tränat kulstötning, kast med liten boll. Nästa vecka ska vi träna längdhopp, jämfota tresteg, 60 m och 400 m. resten av terminen. På så sätt sparar vi också tid. Det som eleverna behöver ha med sig är ett Musik: Vi har sjungit en ny sång om våren: Blåsippor. Elever har dramatiserat denna låt med självvalda roller. Vi har fortsatt utveckla vårt sjungande på japanska. Det är så härligt att höra hur vackert elever sjunger Blinka lilla stjärna på japanska. Vi har spelat in denna sång med hjälp av ipad och har lyssnat på vår inspelning. Svenska veckans ord 4 Matte individuella uppgifter. Gå gärna genom läxorna med era barn innan de tar med dem till skolan. 3:an NO: Återstående NO-tid kommer vi att arbeta med miljöfrågor samt arbeta med Skräpplockardagarna.

6 Matte: Vi har arbetat i matteboken och tillverkat olika symmetribilder. Nu är alla klara med nationella provet, hur det har gått för eleverna kommer ni få reda på under utvecklingssamtalet. Svenska: Denna vecka har de som vanligt haft tyst läsning och skrivit recensioner när de läst ut sin bok. Eleverna har fortsatt med sitt berättelseprojekt då de ska få skapa sin egen mysterieberättelse. Detta kommer vi arbeta med framtill sommaren. Vi fortsätter med den andra boken om Lars och Urban av Eva Dahlgren. SO: Vi har nu avslutat Stockholms arbete. Eleverna har visat upp sina böcker inför klassen och vi har hängt upp de utanför klassrummet i form av en utställning. Vi kommer nu börja arbeta med de tre världsreligionerna Judendom, Kristendom och Islam. Engelska: Eleverna har arbetat i boken Right on. Vi har jobbat med kapitlet om djur. På fredagen spelade vi djur memory och brädspel. Jag vill påminna om att eleverna inte har några glosor fram till sommarlovet då fokusen kommer ligga i att arbeta färdigt med boken. Vi kommer även jobba med annat material utanför boken samt repetera tidigare arbetsmoment. Idrotten: Vi har börjat träna på olika friidrottsgrenar. Vi har övat på kast med liten boll, stött kula samt provat på att jogga på spåret i skogen (de som hann längst joggade ca 6 km). Musik: Vi har sjungit om våren, en härlig sång Blåsippor. Vi har repeterat en melodi till Sakura sången på japanska. Elever har fått kännedom om tre nya ackord på gitarren och har tränat i en större grupp och i små grupper att framföra en sång. Ebba och Maja E. F. har inspirerat många med sitt fantastiska spel på gitarren. Slöjd- Eleverna arbetar med filtisar, figurer i filt som de själva har skissat fram. Vi tränar på att rita mönster, fästa tråd, klippa i tyg, sy applikation och brodera langettstygn. Bild: Vi tränar på skiss-process-produkt och motivet är Kokeshidockor och tekniken akryl på kartong. Svenska: Läs minst 20 min hemma varje dag. Engelska: Ma: Ingen matteläxa. So: Ingen läxa Glad påsk önskar hela Vinbärs arbetslag.

KALENDARIUM. Sjukanmälan av elever ska göras innan kl.8.00 (varje sjukdag) på tel.nr:

KALENDARIUM. Sjukanmälan av elever ska göras innan kl.8.00 (varje sjukdag) på tel.nr: KALENDARIUM Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl 15:45 22 maj Studiedag, fritids öppet med vikarier 23 maj Planeringsdag. Skolan stängd. Lov vid Kristi Himmelsfärdsdag: 30 maj Vårterminens sista

Läs mer

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola, gäller även vid utflykter. KALENDARIUM

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola, gäller även vid utflykter. KALENDARIUM KALENDARIUM Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl 15:45 Skolavslutning F-2 kl.9.00 3-5 kl.10.30 22 maj Studiedag, fritids öppet med vikarier 23 maj Planeringsdag. Skolan stängd. Lov vid Kristi Himmelsfärdsdag:

Läs mer

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola, gäller även vid utflykter. KALENDARIUM

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola, gäller även vid utflykter. KALENDARIUM KALENDARIUM Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl 15:45 Skolavslutning F-2 kl.9.00 3-5 kl.10.30 22 maj Studiedag, fritids öppet med vikarier 23 maj Planeringsdag. Skolan stängd. Lov vid Kristi Himmelsfärdsdag:

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.18 Allmän information OBS! Vi vill påminna er om att fredagen den 2 maj är en VANLIG skoldag.

VINBÄRSNYTT F-3 v.18 Allmän information OBS! Vi vill påminna er om att fredagen den 2 maj är en VANLIG skoldag. KALENDARIUM Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl 15:45 29/4 22 maj Studiedag, fritids öppet med vikarier 23 maj Planeringsdag. Skolan stängd. Lov vid Kristi Himmelsfärdsdag: 30 maj Vårterminens sista

Läs mer

KALENDARIUM. Sjukanmälan av elever ska göras innan kl.8.00 (varje sjukdag) på tel.nr:

KALENDARIUM. Sjukanmälan av elever ska göras innan kl.8.00 (varje sjukdag) på tel.nr: KALENDARIUM Vårterminens sista dag 11/6 Skolavslutning F-2 kl.9.00 eleverna börjar kl 8.30 i klassrummen 3-5 kl.10.30 eleverna börjar kl.10.00 i klassrummen Höstterminens första dag 20/8-14 Skolstart för

Läs mer

KALENDARIUM. Sjukanmälan av elever ska göras innan kl.8.00 (varje sjukdag) på tel.nr: Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl 15:45

KALENDARIUM. Sjukanmälan av elever ska göras innan kl.8.00 (varje sjukdag) på tel.nr: Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl 15:45 KALENDARIUM Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl 15:45 Skolavslutning F-2 kl.9.00 3-5 kl.10.30 22 maj Studiedag, fritids öppet med vikarier 23 maj Planeringsdag. Skolan stängd. Lov vid Kristi Himmelsfärdsdag:

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

Allmän information Friluftsdagen på Zinkensdamms IP onsdagen 3 juni. Obs! Alla förskoleklasser, ettor och tvåor samlas 8.45 på

Allmän information Friluftsdagen på Zinkensdamms IP onsdagen 3 juni. Obs! Alla förskoleklasser, ettor och tvåor samlas 8.45 på KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl 15:45 Likabehandlingsråd Föräldraråd Vårterminens

Läs mer

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter på skolan.

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter på skolan. KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola, gäller även vid utflykter.

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola, gäller även vid utflykter. KALENDARIUM Sportlov (v.9): 24 28 februari Påsklov: (v.16): 14 17 april Lov vid Kristi Himmelsfärdsdag: 30 maj Sjukanmälan av elever ska göras innan kl.8.00 (varje sjukdag) på tel.nr: 08-50842871 VINBÄRSNYTT

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-4 v.4. Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola, gäller även vid utflykter.

VINBÄRSNYTT F-4 v.4. Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola, gäller även vid utflykter. KALENDARIUM Vårterminens sista dag 11/6 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov 24-28/2 Påsklov 14-17/4 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar då vi vill att ni hämtar

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.37 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.37 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.37 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.51 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.51 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.51 Allmän information Vi önskar alla elever och föräldrar ett härligt jullov! KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov 21/12-7/1

Läs mer

KALENDARIUM. Sjukanmälan av elever ska göras innan kl.8.00 (varje sjukdag) på tel.nr:

KALENDARIUM. Sjukanmälan av elever ska göras innan kl.8.00 (varje sjukdag) på tel.nr: KALENDARIUM Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl 15:45 29/4 Påsklov: (v.16): 14 17 april 22 maj Studiedag, fritids öppet med vikarier 23 maj Planeringsdag. Skolan stängd. Lov vid Kristi Himmelsfärdsdag:

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.22 Allmän information Friluftsdagen på Zinkensdamms IP onsdagen 3 juni. Läs mer under respektive klass!

VINBÄRSNYTT F-2 v.22 Allmän information Friluftsdagen på Zinkensdamms IP onsdagen 3 juni. Läs mer under respektive klass! KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl 15:45 21 maj Likabehandlingsråd Föräldraråd Vårterminens

Läs mer

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter till skolan.

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter till skolan. KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

VINBÄRSNYTT vecka 23 KALENDARIUM

VINBÄRSNYTT vecka 23 KALENDARIUM KALENDARIUM Datum för läsårets föräldraråd Dagar då skolan stänger 15:45 4/6 Tack för att ni respekterar tiden Vårterminens sista dag 12/6 Lov, studiedagar och planeringsdagar Planeringsdag 7/6 (hela skolan

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.6 Allmän information På tisdag den 4 februari har vi planeringsmöte på skolan så vi ber er hämta era barn kl

VINBÄRSNYTT F-3 v.6 Allmän information På tisdag den 4 februari har vi planeringsmöte på skolan så vi ber er hämta era barn kl KALENDARIUM Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl 15:45 4/2, 17/3, 29/4 Sportlov (v.9): 24 28 februari Påsklov: (v.16): 14 17 april 2 maj är en studiedag vilket innebär ingen skola men fritids har

Läs mer

VINBÄRSNYTT 3-5 vecka 39 Allmänt

VINBÄRSNYTT 3-5 vecka 39 Allmänt KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

Allergier Årstadalsskolan är en nöt fri skola, gäller även vid utflykter.

Allergier Årstadalsskolan är en nöt fri skola, gäller även vid utflykter. KALENDARIUM Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl 15:45 29/4 Påsklov: (v.16): 14 17 april 22 maj Studiedag, fritids öppet med vikarier 23 maj Planeringsdag. Skolan stängd. Lov vid Kristi Himmelsfärdsdag:

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Vårterminens första dag 8 januari 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Vårterminens första dag 8 januari 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi

Läs mer

CITRONNYTT vecka 22 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 22 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola, gäller även vid utflykter.

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola, gäller även vid utflykter. KALENDARIUM Sportlov (v.9): 24 28 februari Påsklov: (v.16): 14 17 april 2 maj är en studiedag vilket innebär ingen skola men fritids har öppet. Lov vid Kristi Himmelsfärdsdag: 30 maj Sjukanmälan av elever

Läs mer

CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 2 CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl 15:45

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.38 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.38 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.38 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.38 Allmän information Tack för ert deltagande vid föräldramötet!

VINBÄRSNYTT F-2 v.38 Allmän information Tack för ert deltagande vid föräldramötet! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

VINBÄRSNYTT 3-5 vecka 41 Allmänt

VINBÄRSNYTT 3-5 vecka 41 Allmänt KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

I MANGO vecka 20 Hej alla barn och föräldrar!

I MANGO vecka 20 Hej alla barn och föräldrar! I MANGO vecka 20 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

CITRONNYTT vecka 37 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 37 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola, gäller även vid utflykter.

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola, gäller även vid utflykter. KALENDARIUM Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl 15:45 17/3, 29/4 Sportlov (v.9): 24 28 februari Påsklov: (v.16): 14 17 april 2 maj är en studiedag vilket innebär ingen skola men fritids har öppet.

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.52 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.52 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.52 Allmän information Vi önskar alla elever och föräldrar ett härligt jullov! KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov 21/12-7/1

Läs mer

CITRONNYTT vecka F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter till skolan.

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter till skolan. KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl

Läs mer

Råbyskolan. Fredag 29/ Veckobrev v.5. Hej alla föräldrar och elever!

Råbyskolan. Fredag 29/ Veckobrev v.5. Hej alla föräldrar och elever! Fredag 29/1 2016 - Veckobrev v.5 Hej alla föräldrar och elever! Tisdag den 9/2 kommer en fotograf till Råbyskolan för att ta bilder till en bok om skolutveckling och en artikelserie om skolan i sociala

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.40 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.40 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.40 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

CITRONNYTT vecka 23. Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! Allmän Information. KALENDARIUM vårterminen 2015

CITRONNYTT vecka 23. Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! Allmän Information. KALENDARIUM vårterminen 2015 CITRONNYTT vecka 23 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.48 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.48 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.48 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar

Läs mer

Föräldramötet för elever i årskurs 4 och 5 vinbär kommer att ske tillsammans med 5 Citron.

Föräldramötet för elever i årskurs 4 och 5 vinbär kommer att ske tillsammans med 5 Citron. KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.47 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.47 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

CITRONNYTT vecka 18 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 18 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

KALENDARIUM höstterminen 2014

KALENDARIUM höstterminen 2014 KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

CITRONNYTT vecka 47 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 47 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

Vi välkomnar Manuela - som arbetstränar hos oss fram till sommarlovet. Hon kommer att vara på fritids i A-huset måndagar, tisdagar och onsdagar.

Vi välkomnar Manuela - som arbetstränar hos oss fram till sommarlovet. Hon kommer att vara på fritids i A-huset måndagar, tisdagar och onsdagar. KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.7 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.7 Allmän information KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov 29/2 3/3 Påsklov 29/3 1/4 Planeringsdag för personalen, skolan stängd 25/4 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar

Läs mer

En liten påminnelse angående klubbens öppettider: Mån fre 8.00 16.30 Vi städar 16.15.

En liten påminnelse angående klubbens öppettider: Mån fre 8.00 16.30 Vi städar 16.15. KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill

Läs mer

Friidrottsdag på Zinkensdamm IP KALENDARIUM

Friidrottsdag på Zinkensdamm IP KALENDARIUM KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl:15:45 Vårterminens sista dag 9/6 Skolavslutning

Läs mer

Veckobrev för Opalen 1 v 18-20

Veckobrev för Opalen 1 v 18-20 Veckobrev för Opalen 1 v 18-20!!! Hej alla barn och föräldrar! 7 maj 2015 Tänk vad fort tiden går! Det gäller att stanna upp nu och njuta av det långa, ljusa och härliga dagarna. Vi startar inte upp så

Läs mer

CITRONNYTT vecka Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! CITRONNYTT vecka 20-21 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill

Läs mer

CITRONNYTT vecka 50 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 50 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

Skoljoggen på tisdag! Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter till skolan.

Skoljoggen på tisdag! Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter till skolan. KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

KALENDARIUM höstterminen 2014. Torsdag den 11 december önskar vi att ni hämtar era barn kl.15.45 med anledning av att all personal har kvällsmöte.

KALENDARIUM höstterminen 2014. Torsdag den 11 december önskar vi att ni hämtar era barn kl.15.45 med anledning av att all personal har kvällsmöte. KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

CITRONNYTT vecka 18 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 18 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

I MANGO vecka 22 Hej alla barn och föräldrar!

I MANGO vecka 22 Hej alla barn och föräldrar! I MANGO vecka 22 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Vårterminens sista dag 11/6 Skolavslutning F-2 kl.9.00 eleverna börjar kl 8.30 i klassrummen 3-5 kl.10.30 eleverna börjar

Läs mer

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola, gäller även vid utflykter.

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola, gäller även vid utflykter. KALENDARIUM Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl 15:45 17/3, 29/4 Sportlov (v.9): 24 28 februari Påsklov: (v.16): 14 17 april 2 maj är en studiedag vilket innebär ingen skola men fritids har öppet.

Läs mer

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola, gäller även vid utflykter.

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola, gäller även vid utflykter. KALENDARIUM Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl 15:45 29/4 Påsklov: (v.16): 14 17 april 22 maj Studiedag, fritids öppet med vikarier 23 maj Planeringsdag. Skolan stängd. Lov vid Kristi Himmelsfärdsdag:

Läs mer

CITRONNYTT vecka 38 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 38 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.42 Allmän information Tack för ert engagemang på veckans föräldraråd protokollet kommer att läggas ut på hemsidan under nästa vecka.

VINBÄRSNYTT F-2 v.42 Allmän information Tack för ert engagemang på veckans föräldraråd protokollet kommer att läggas ut på hemsidan under nästa vecka. KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.11 Allmän information Sommarstängt på Årstadalsskolan i år håller vi sommarstängt på Årstadalsskolan vecka 27-29.

VINBÄRSNYTT F-3 v.11 Allmän information Sommarstängt på Årstadalsskolan i år håller vi sommarstängt på Årstadalsskolan vecka 27-29. KALENDARIUM Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl 15:45 17/3, 29/4 Påsklov: (v.16): 14 17 april 2 maj är en studiedag vilket innebär ingen skola men fritids har öppet. 23 maj Planeringsdag. Skolan

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.39 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.39 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

CITRONNYTT vecka 9 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 9 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov 29/2 3/3 Påsklov 29/3 1/4 Planeringsdag för personalen, skolan stängd 25/4 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar

Läs mer

CITRONNYTT vecka 46 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 46 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

CITRONNYTT vecka 19 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 19 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl:15:45 27/5 Vårterminens sista dag 9/6 Skolavslutning

Läs mer

I MANGO vecka 23 Hej alla barn och föräldrar!

I MANGO vecka 23 Hej alla barn och föräldrar! I MANGO vecka 23 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.41 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.41 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.41 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

CITRONNYTT vecka 9-10 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 9-10 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Vårterminens första dag 8 januari 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.38

VINBÄRSNYTT F-3 v.38 VINBÄRSNYTT F-3 v.38 KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Pedagogiskt forum Skolan stänger 15.45 5/10 7/11

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.46 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär!

VINBÄRSNYTT F-3 v.46 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! VINBÄRSNYTT F-3 v.46 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Planeringsdag 8/1 Fritids stängt Studiedag 9/1 Fritids öppet På studiedagar

Läs mer

CITRONNYTT vecka 21 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 21 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Vårterminens sista dag 11/6 Skolavslutning F-2 kl.9.00 3-5 kl.10.30 Lov, studiedagar och planeringsdagar Studiedag 22/5, fritids öppet med vikarier Planeringsdag 23/5 skolan stängd på studiedagar

Läs mer

CITRONNYTT vecka 20 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 20 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Vårterminens sista dag 11/6 Skolavslutning F-2 kl.9.00 3-5 kl.10.30 Lov, studiedagar och planeringsdagar Studiedag 22/5, fritids öppet med vikarier Planeringsdag 23/5 skolan stängd på studiedagar

Läs mer

CITRONNYTT vecka 24 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 24 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Vårterminens sista dag 11/6 Skolavslutning F-2 kl.9.00 eleverna börjar kl 8.30 i klassrummen 3-5 kl.10.30 eleverna börjar kl.10.00 i klassrummen Höstterminens första dag 20/8-14 Skolstart för

Läs mer

VECKOBREV V PÄRLAN 1

VECKOBREV V PÄRLAN 1 VECKOBREV V. 49-51 PÄRLAN 1 Hej alla elever och föräldrar i Pärlan 1! 4 december 2014 Vi har nu landat i december månad och varje morgon hör jag flera barn som räknar ner till självaste julafton :) Tänk

Läs mer

MANGO Åk 4-6 vecka 35

MANGO Åk 4-6 vecka 35 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov: v.44 Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.43 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär!

VINBÄRSNYTT F-3 v.43 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! VINBÄRSNYTT F-3 v.43 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte

Läs mer

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola, gäller även vid utflykter.

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola, gäller även vid utflykter. KALENDARIUM Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl 15:45 17/3, 29/4 Sportlov (v.9): 24 28 februari Påsklov: (v.16): 14 17 april 2 maj är en studiedag vilket innebär ingen skola men fritids har öppet.

Läs mer

KALENDARIUM. Telefonnummer till arbetslag citron. A-huset: 08-508 428 99 B-huset: 08-508 428 70 Paviljongen klubben: 08-508 471 23

KALENDARIUM. Telefonnummer till arbetslag citron. A-huset: 08-508 428 99 B-huset: 08-508 428 70 Paviljongen klubben: 08-508 471 23 KALENDARIUM 22/10 Föräldraråd kl.18.00-19.30 Vecka 44 Höstlov (Fritids öppet) 13/11 Likabehandlingsråd kl.18.00-19.30 18/11 Skola och fritids stänger 15.45 5/12 Föräldraråd kl.18.00-19.30 11/12 Skola och

Läs mer

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola, gäller även vid utflykter.

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola, gäller även vid utflykter. KALENDARIUM Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl 15:45 29/4 Påsklov: (v.16): 14 17 april 22 maj Studiedag, fritids öppet med vikarier 23 maj Planeringsdag. Skolan stängd. Lov vid Kristi Himmelsfärdsdag:

Läs mer

CITRONNYTT vecka 22 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 22 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! CITRONNYTT vecka 22 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! Allmän Information KALENDARIUM Vårterminens sista dag 11/6 Skolavslutning F-2 kl.9.00 3-5 kl.10.30 Höstterminens första dag 20/8-14

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.40 KALENDARIUM. 9/10 Skola och fritids stänger 15.45. 22/10 Föräldraråd. Vecka 44 Höstlov Fritids öppet 13/11 Likabehandlingsråd

VINBÄRSNYTT F-3 v.40 KALENDARIUM. 9/10 Skola och fritids stänger 15.45. 22/10 Föräldraråd. Vecka 44 Höstlov Fritids öppet 13/11 Likabehandlingsråd KALENDARIUM 9/10 22/10 Föräldraråd Vecka 44 Höstlov Fritids öppet 13/11 Likabehandlingsråd 18/11 5/12 Föräldraråd 11/12 20/12 Julavslutning VINBÄRSNYTT F-3 v.40 Allmän information Sovmorgon Vinbärs elever

Läs mer

Veckobrev för Opalen 1 v 6-8

Veckobrev för Opalen 1 v 6-8 Veckobrev för Opalen 1 v 6-8!!! 12 februari 2015 Hej alla barn och föräldrar!!!! Äntligen har det kommit snö och det är underbart att se vilken aktivitet det blir ute på än gång. Eleverna leker, bygger

Läs mer

CITRONNYTT vecka 41 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 41 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 41 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges

Läs mer

Allergier. KALENDARIUM höstterminen 2014

Allergier. KALENDARIUM höstterminen 2014 KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

CITRONNYTT vecka 40 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 40 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015

Läs mer

CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Studiedag 5/6 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet

Läs mer

CITRONNYTT vecka 17 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 17 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Vårterminens sista dag 11/6 Lov, studiedagar och planeringsdagar Påsklov 14-17/4 Studiedag 22/5, fritids öppet med vikarier Planeringsdag 23/5 skolan stängd på studiedagar och lovdagar har

Läs mer

CITRONNYTT vecka 49 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 49 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

VINBÄRSNYTT 3-5 vecka 22

VINBÄRSNYTT 3-5 vecka 22 Allmänt KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era

Läs mer

CITRONNYTT vecka 39 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 39 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 39 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges

Läs mer

CITRONNYTT vecka 50 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 50 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.41 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär!

VINBÄRSNYTT F-3 v.41 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! VINBÄRSNYTT F-3 v.41 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.39 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.39 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.39 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

CITRONNYTT vecka 47 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 47 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.13 Allmän information Vi önskar alla en glad påsk och ett härligt påsklov!

VINBÄRSNYTT F-2 v.13 Allmän information Vi önskar alla en glad påsk och ett härligt påsklov! KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Påsklov 29/3 1/4 Planeringsdag för personalen, skolan stängd 25/4 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar då vi vill att

Läs mer

CITRONNYTT vecka 18 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 18 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Vårterminens sista dag 11/6 Lov, studiedagar och planeringsdagar Studiedag 22/5, fritids öppet med vikarier Planeringsdag 23/5 skolan stängd på studiedagar och lovdagar har fritids öppet om

Läs mer

På Bredängsskolan har vi en stor skolgård. På rasterna har vi jätteroligt. Vi gör en hel del utflykter.

På Bredängsskolan har vi en stor skolgård. På rasterna har vi jätteroligt. Vi gör en hel del utflykter. På Bredängsskolan har vi en stor skolgård. På rasterna har vi jätteroligt. Vi gör en hel del utflykter. Bredängsskolan är en må bra skola. Vi har antimobbing grupp och vi låter bli att äta godis i skolan.

Läs mer

VINBÄRSNYTT 3-5 vecka 18

VINBÄRSNYTT 3-5 vecka 18 Allmänt KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era

Läs mer