ÖN BRAC VODICE MAKARSKA RIVIERAN DUBROVNIK RIVIERAN. Ingen kan Kroatien som vi! - ett fridfullt paradis nära till allt!

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "ÖN BRAC VODICE MAKARSKA RIVIERAN DUBROVNIK RIVIERAN. Ingen kan Kroatien som vi! - ett fridfullt paradis nära till allt!"

Transkript

1 2015 Ingen kan Kroatien som vi! ÖN BRAC - ett fridfullt paradis nära till allt! VODICE - fantastiskt natur och underbara stränder! MAKARSKA RIVIERAN - en av världens vackraste kuststräckor! DUBROVNIK RIVIERAN - vacker natur, berömd arkitektur och spännande historia!

2 3 Ingen kan Kroatien som vi! Att vi kan Kroatien som ingen annan, bekräftas av alla våra nöjda kunder som återvänder år efter år till detta fantastiska land. Med medarbetare som har lång och gedigen erfarenhet av resebranschen och då speciellt från Kroatien, kan vi ge er de bästa förutsättningar för en lyckad vistelse i vårt vackra Kroatien. Kanske har du varit här förut och förstår värdet av att kunna varva ner i en slående vacker natur med dramatiska berg och lena klapperstensstränder - alltid nära till salta bad, kulinariska upplevelser och historiens vingslag. Låt dig inspireras av de vackra bilderna i katalogen, men kom ihåg att det kristallblå havet och den vänliga atmosfären måste upplevas på plats. I katalogen presenterar vi ett smakprov på våra hotell och lägenheter - hela utbudet med nya destinationer och avreseorter hittar ni på vår svenska respektive norska hemsida. & Vi hälsar dig varmt välkommen för att skapa dina egna upplevelser och minnen, som värmer och stannar kvar när vintermörkret sänker sig! 6 Makarska rivieran Brac 30 Innehåll 4 KROATIEN 6 MAKARSKA RIVIERAN 30 BRAC 46 VODICE 56 OMIS 58 SPLIT 62 DUBROVNIK RIVIERA 72 SKÄRGÅRDSKRYSSNINGAR 76 RUNDRESA 77 TEMARESA 78 UTFLYKTER 82 SERVICE PÅ RESMÅLET 83 FLYGBOLAG Vodice Dubrovniks riviera Prisangivelser Alla priser är frånpriser per person, baserat på billigaste avreseort. Samtliga prisindikationer är framtagna i november För dagsaktuella priser, se kroatienspecialisten.se, ring eller kontakta någon av våra återförsäljare. Kroatienspecialisten reserverar sig för slutförsäljning och eventuella fel, liksom för ändringar som uppkommit efter katalogens pressläggning. Kroatienspecialistens fullständiga resevillkor finns på Objektbeskrivningarna i katalogen är förkortade beroende på begränsat utrymme. För fullständig beskrivning, se Katalogen ges ut av Kroatienspecialisten AB Ansvarig utgivare: Haris Nuspahic Grafisk form och repro: Noomi Kronborg Text: Noomi Kronborg & Haris Nuspahic Foto: Hotellarkiv, Melben AB & Kroatiska Turistrådet. Tryck: Colorprint Vi reserverar oss för eventuella tryckfel och ändringar i programmet. Gilla oss på Facebook

3 4 5 Kroatien Vad är det som gör att man gång på gång återvänder till samma land? Svaret är enkelt, om landet heter Kroatien. Den slående vackra och skiftande naturen är bland de mest välbevarade i hela Europa. Människornas gästfrihet, det turkosa kristallklara havet, det milda klimatet samt intressanta sevärdheter och ett rikt kulturarv lockar allt fler turister till detta fantastiska land. Längs Adriatiska havet sträcker sig Kroatiens kust nästan 60 mil. Landet har en fantastisk vacker kustlinje med kristallklart badvatten som lockar till svalkande dopp, snorkling och dykning. Stränderna består oftast av mjuk rundslipad klappersten - inte sällan i vikar man kan vara helt för sig själv. Kroatien bjuder inte bara på sol och bad utan även på en varierande natur med höga berg och djupa dalar. Kusten omringas av gröna pinjeskogar, olivodlingar och citrusträd och dofterna från grönskan blandas med den salta havsbrisen. Sist men inte minst måste man nämna den vackra skärgården med azurblått vatten och 1244 öar, med ett rikt växt- och djurliv både på land och i havet. Klimatet vid kusten är ett typiskt medelhavsklimat med en lång, varm och torr sommar - landet har otroliga 2600 soltimmar om året. Den milda och svalkande vinden från havet gör att värmen känns behaglig. Därför kan man resa till Kroatien och sola och bada redan från april och ända in i oktober. Kroaterna lever i ett lugnt och stilla tempo och är verkligen måna om sina gäster. Här finns inga påflugna säljare och brottsligheten är låg, vilket gör Kroatien till ett säkert semesterland. Kroatien har ett brett utbud av upplevelser som faller de flesta i smaken. Här finns kultur och natur i överflöd med många städer och nationalparker som är kulturminnesmärkta och som är under UNESCO:s beskydd. Dessutom har Kroatien ett spännande gastronomiskt kök och gott om trevliga utflyktsalternativ. Så gör ett besök på en vingård, prova på en vandringsled eller ta del av de många vattensporter som erbjuds längs kusten. I de pittoreska små orterna på Makarska rivieran eller i orten Postira på ön Brac finns det alltid något att se och göra. Att semestra i Kroatien är dessutom billigare än i de flesta andra länder i Europa vilket gör att ni kan njuta av en oförglömlig vistelse utan att tömma reskassan. Nog sagt, vi hälsar er välkomna till Kroatien där din viktigaste uppgift blir att ha en lyckad semester! KLIMATTABELL MÅNAD APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT Dag Natt Vattentemp Soltimmar FAKTA Flygtid: 2,5-3,5 timmar beroende på avreseort. Tidsskillnad: Ingen tidsskillnad. Valuta: Kuna som förkortas HRK. El: 220 V, samma som i Sverige. Vatten: Kranvattnet kan drickas i hela landet. Prisnivå: Pastarätt 50 kr, öl 12 kr.

4 6 Makarska Rivieran Makarska Rivieran 7 Makarska Rivieran EN AV VÄRLDENS VACKRASTE KUSTSTRÄCKOR - EN MILJÖ LÄTT ATT FÖRÄLSKA SIG I! Den Makarska Rivieran sträcker sig hela 60 km mellan städerna Omis i norr och Gradac i söder. Staden Makarska är den största orten på rivieran och ett av de mest populära turistmålen längs den kroatiska kusten, känd för dess natur och olika turistattraktioner. Den dramatiska kustlinjen och det turkosblå havet lockar besökare från världens alla hörn. Den täta pinjeskogen sträcker sig ända ner till stranden och ovanför utgör de vita bergstopparna en kraftig kontrast mot den blå himlen. Cykeloch promenadvägar följer kusten i flera mil och det är lätt att besöka och uppleva nya orter. Med båt finns öarna Brac och Hvar inom räckhåll. Detsamma gäller Biokovo, berget som går att bestiga via slingrande stigar till spektakulära stup, med milsvid utsikt ut över övärlden. Makarska Rivieran består av flera charmiga orter vid inbjudande stränder - en miljö som är lätt att förälska sig i och som erbjuder en härlig semester för alla - stora som små. MAKARSKA Staden Makarska är en trivsam badort och centrum för turismen på rivieran. Här möts ni av ett myllrande folkliv, nöjen och bad. Utbudet av restauranger, butiker och barer är stort. Slå er ned på ett kafé och betrakta folklivet från den palmkantade strandpromenaden eller låt er imponeras av den mäktiga bergskedjan Biokovo och det klara havet. BASKA VODA Nio kilometer norr om Makarska ligger hamnstaden Baska Voda. Här njuter ni av sol och bad, men har också nära till spännande utflyktsmål i den vackra naturen. Kvällarna tillbringas på någon av de många mysiga restaurangerna vid havet där ni kan njuta av den inhemska maten. BRELA Brela är en charmig badort med mycket historia och ligger 12 km norr om Makarska. Brela är känd för sina underbara klapperstensstränder som sträcker sig kilometervis och som ramas in vackert av den täta pinjeskogen. Förutom sol och bad, erbjuder Brela också ett antal aktiviteter och olika vattensporter. TUCEPI Orten Tucepi ligger ca 4 km söder om Makarska. Den härliga klapperstenstranden och långa strandpromenaden som är kantad med restauranger, affärer och kaféer kännetecknar orten. I och runt Tucepi går det utmärkt att vandra eller att hyra cykel och upptäcka det vackra landskapet. PROMAJNA Promajna är beläget sex kilometer nordväst om Makarska - nedanför Biokovos sluttningar. Här längs den gamla kustvägen finns allt ni behöver för en lugn och stillsam semester. DRVENIK OCH GRADAC Båda dessa förtjusande orter ligger söder om Makarska (Drvenik ca 35 km och Gradac ca 40 km.) i ett landskap bestående av en symbios av hav och berg; vikar med klapperstensstränder omgivna av berget Biokovos klippor.

5 8 Makarska Rivieran Makarska Rivieran Makarska FULL SERVICE Transfertid: Cirka 1,5-2,5 timme från Splits flygplats till boende, beroende på ort och trafikintensitet Servicekontor: I Makarska ligger vårt servicekontor, där du kan träffa vår personal. 15 HOTELL DALMACIJA Makarska 1 Villa Nina 2 Lägenheter Simic 3 Hotell Milenij 4 Hotell Maritimo 5 Hotell Dalmacija 8 6 Villa Kapulica 7 Lägenheter Palma 8 Hotell Park 9 Hotell Meteor 10 Villa Pezic Baska Voda 8 11 Lägenheter Marcela 12 Villa Joze 13 Läg.hotell Miramare 14 Hotell Mihaljevic 15 Hotell Osejava Villa Estelle 17 Villa Nena 18 Villa Katarina Servicekontor (Hotell Dalmacija) Tucepi Med sitt fantastiska läge vid strandpromenaden i Makarska är Hotell Dalmacija ett av de bästa mellanklasshotellen på rivieran. Hotellet är mycket omtyckt av våra gäster, då både frukostbuffén och utsikten över havet är något utöver det vanliga och med sitt centrala läge med närhet till ortens restauranger, kaféer och nöjesliv är det inte mycket man saknar här. Hotellet har egen restaurang, bar, sällskapsutrymmen och en härlig solterrass med pooler. Fina dubbelrum med balkong och delvis havsutsikt för 2 personer. Större dubbelrum med balkong och delvis havsutsikt för 2 personer med möjlighet till 1 extrasäng. Dubbelrum med balkong och delvis havsutsikt för en person mot tillägg. Alla rum har luftkonditionering, telefon, satellit-tv, Wi-Fi och minibar. rummen har dusch eller badkar, wc och hårtork 3 Frukostbuffé ingår i priset, halvpension mot tillägg. 8 1 Totalt 190 rum. Konferenslokal, kiosk, pool, bar och TVsalong. Gratis Wi-Fi. Souvenirbutik, modernt utrustat gym, massage och skönhetssalong. Aktiviteter (vattengympa, träningsklasser, vinprovning). Tennis och vattensportaktiviteter finns i närheten av hotellet. Kroatienspecialistens servicekontor finns på hotellet. 1 Villa Verica 2 Lägenhetshotell Milenij 3 Lägenhetshotell Putnik Hotell Laurentum 2 Hotell Alga 3 Hotell Neptun Bar 0 m 400 m Pris från 5 490:- Hiss Säkerhetsbox

6 10 Makarska Rivieran Makarska Rivieran 11 HOTELL MARITIMO Makarska Litet gemytligt hotell med trevlig personal som vill att alla skall trivas - en riktig liten pärla! Hotellet har många återkommande gäster som uppskattar servicen och närheten till havet. Det och det fina läget vid klapperstenstranden och den lilla hamnen med en strålande utsikt ut över öarna Hvar och Brac, gör hotell Maritimo till ett mycket bra val för den som vill ha det lilla extra. Modernt inredda och rymliga dubbelrum med balkong och delvis havsutsikt för 2 personer med möjlighet till 1 extrasäng. Rummen är luftkonditionerade och har stort badrum med dusch, wc och hårtork, telefon, satellit-tv, minibar, säkerhetsbox och Wi-Fi. Frukostbuffé ingår, halvpension mot tillägg. Totalt 19 rum., bar, presentbutik, 24-timmarsreception, bagageförvaring och garage. Gratis Wi-Fi på hela hotellet. Vatten- och sportaktiviteter i närheten av hotellet. HOTELL METEOR Makarska Meteor är ett av våra mest populära hotell med sitt centrala läge och direkta närhet till stranden. Hotellet består av en huvudbyggnad samt två flyglar, som kännetecknas av en stilfull inredning. Här finns bl a trevliga sällskapsutrymmen, restaurang, bar och kasino. Under högsäsong bjuds gästerna på underhållning på hotellets terrass ett par kvällar i veckan och för barnen finns Meteors egna barnklubb. Precis utanför hotellet löper Makarskas kända strandpromenad som omgärdas av flera restauranger med medelhavs-inspirerad mat på menyn. Fina dubbelrum med balkong och delvis havsutsikt för 2 personer, med möjlighet till 1 extrasäng. Dubbelrum för en person med balkong och delvis havsutsikt mot tillägg. Alla rum är utrustade med luftkonditionering, telefon, TV, minibar och badrum med dusch, wc och hårtork. Frukostbuffé ingår i priset, halvpension mot tillägg. HOTELL MILENIJ Makarska Ett modernt och smakfullt inrett hotell som kanske har det bästa läget i Makarska. Direkt vid strandpromenaden och en av de bästa stränderna. Hotellet är känt för sin goda service och den egna restaurangen serverar internationella och inhemska maträtter som kan avnjutas på den fina terrassen med havsutsikt. Moderna och rymliga dubbelrum för 2 pers, balkong med delvis havsut. mot tillägg. Superior dubbelrum med balkong och delvis havsut. för 2 pers. med möjlighet till 1 extrasäng mot tillägg. Rummen har luftkond. och badrum med dusch och wc, hårtork, telefon, satellit-tv, minibar och säkerhetsbox. Nyhet! Halvpension ingår i priset. Bar 0 m 4 Pris från 5 990:- Nej Hiss Säkerhetsbox Totalt 275 rum fördelat på 9 våningar. Här finns utomhuspool och uppvärmd inomhuspool, bubbelpool, spa, bastu, välutrustat gym, restaurang, snackbar, poolbar, kafé, souvenirshop, skönhetssalong, frisör, valutaväxling, dansterrass, kasino och mindre lekplats. Barnklubb finns under högs. och ingår i priset. Wi-Fi finns gratis på hela hotellet. Halvpension ingår i priset, värde 900 kr. Totalt 21 rum., bar, 24-timmarsreception, rökfria rum och bagageförvaring. Hotellets gäster har 10% rabatt på hotellets restaurang. Wi-fi finns på hela hotellet och är gratis. Bar 0 m 300 m Pris från 6.190:- Hiss Säkerhetsbox Bar 0 m 500 m Pris från 6 290:- Nej Hiss Säkerhetsbox

7 12 Makarska Rivieran Makarska Rivieran 13 VILLA PEZIC Makarska Uppskattad familjedriven villa, bestående av lägenheter och dubbelrum. Belägen i ett lugnt och trivsamt område, omgiven av en vacker och lummig trädgård. Den avslappnade atmosfären och närheten till både strand och centrum gör huset till ett mycket omtyckt boende av våra gäster. Från huset är det endast 2eter till stranden och eter till mataffärer, bageri, och restauranger. Ljusa och rymliga en- två- trerumslägenheter. Enrumslägenheter för 2 personer. Tvårumslägenheter för 2-4 personer. Trerumslägenheter för 4-6 personer. Alla lgh. har balkong. För detaljerad beskrivning se Fräscha rum med dubbelsäng för 2 personer. Dessa rum kan även bokas för 1 person mot tillägg. Dubbelrummen har eget badrum med dusch och wc samt litet kylskåp. Gratis Wi-Fi internet. Självhushållning. Lakan och handdukar samt avresestädning ingår. Ej reception. VILLA NINA Makarska Villa Nina är en omtyckt villa med svensktalande ägare, lugnt belägen i ett av Makarskas populäraste områden. Ett stenkast från huset ligger stranden (150m) och ett kristallklart hav att svalka sig i. Här finner du också strandpromenaden som kantas av utmärkta restauranger och som sträcker sig bort till Makarskas centrum med affärer och ett rikt nöjesliv. Fräscha och trivsamma en- och tvårumslägenheter. Enrumslägenh. med balkong för 2 personer består av ett kombinerat sovrum och pentry.tvårumslägenheter för 2-3 personer består av ett sovrum samt ett kombinerat kök och vardagsrum med bäddsoffa för en person. Alla lägenh. har plattskärms-tv med satellitkanaler, Wi-Fi, luftkonditionering, badrum med dusch och wc. För detalj. beskr. se Byggt 2009, totalt 3 våningar, 8 lägenheter. Säkerhetsbox. Självhushållning. Lakan och handdukar samt avresestädning ingår. Ej reception m 70 m Nej Säkerhetsbox Nej Pris från 4 490:- Gäller 1 vecka, del i dubbelrum eller lägenhet. PRISVÄRT VILLA SIMIC Makarska Villa Simic är ett av våra mest efterfrågade semesterboenden, beläget direkt vid strandpromenaden. På bottenvåningen ligger den uppskattade restaurangen Kalafatic, med en enastående utsikt över havet. På uteserveringen kommer du så nära stranden och vågornas brus som det är möjligt. Menyn erbjuder nationella samt internationella rätter av hög klass till bra priser. Fräscha och modernt utrustade trerumslägenheter med balkong med delvis havsutsikt för 3-5 personer med möjlighet till 1 extrasäng. Lägenheterna består av två sovrum och ett komb. vardagsrum med bäddsoffa och kök med enklare köksutrustning. Satellit-TV, badrum med dusch och wc. Alla lägenheter har luftkonditionering och Wi-Fi. Ljusa moderna och luftkonditionerade dubbelrum med balkong mot omgivning för 2 personer belägna på tredje våningen. Havsutsikt kan köpas till. Alla rum har litet kylskåp, Wi-Fi, LCD-TV, badrum med dusch/badkar och wc. Ingår ej. Frukost kan köpas till och serveras från kl 8. Totalt 3 våningar, 8 lgh. och 8 rum. Självhushållning. Lakan och handdukar samt avresestädning ingår. - värdfamiljen erbjuder gästerna 10 % rabatt på all mat m Nej Pris från 4 490:- Gäller 1 vecka, del i lägenhet. Säkerhetsbox PRISVÄRT 0 m 400 m Nej Säkerhetsbox Pris från 5 490:- Gäller 1 vecka, del i dubbelrum eller lägenhet. LÄGENHET

8 14 Makarska Rivieran Makarska Rivieran 15 VILLA KAPULICA Makarska HOTELL OSEJAVA Makarska Denna charmiga villa har ett perfekt läge vid stranden och drivs av en trevlig familj som ger service utöver det vanliga; många nöjda gäster återkommer hit år efter år. På strandpromenaden ligger familjens restaurang som kännetecknas av hög service och god mat till bra priser - kanske den bästa längs stranden. Nyrenoverade, modernt inredda enrums- och tvårumslägenheter med balkonger mot havssida. Alla lägenh. har luftkonditionering, platt-tv med satellitkanaler, vattenkokare och badrum med dusch och wc. Detalj. beskrivn. se Nyrenoverat, modernt inrett dubbelrum med balkong mot havet. Luftkonditionering, ett mindre kylskåp, vattenkokare och eget badrum med dusch och wc. Renoverat våningar, totalt 6 lägenheter och 1 dubbelrum. Självhushållning. Lakan och handdukar samt avresestädning ingår. Gemensam terrass. Familjens restaurang erbjuder gästerna 10 % rabatt på all mat. Gratis Wi-Fi. Hotell Osejava är ett modernt och lyxigt hotell med bästa läge i slutet av strandpromenaden i Makarska. Hotellet erbjuder en fantastisk utsikt över havet och orten. På hotellet finns flera sällskapsutrymmen, två restauranger, bar och en solterrass med utomhuspool. Ett boende med det lilla extra. Modernt inredda dubbelrum för 2 personer med balkong mot omgivning med möjlighet till 1 extrasäng. Dubbelrum för 2 personer med balkong eller fransk balkong med delvis havsutsikt mot tillägg. Rummen är luftkonditionerade och har telefon, satellit-tv, Wi-Fi, minibar och säkerhetsbox. rum med dusch eller badkar, wc samt hårtork. Frukostbuffé ingår, halvpension mot tillägg. Totalt 49 rum, 4 våningar. Utomhuspool, kafébar, spa, bastu, skönhetssalong, växlingskontor, tvättservice, souvenirbutik, barnklubb (högs). Sportcenter, bowling och vattensportaktiviteter finns i närheten av hotellet. 0 m 300 m Nej Säkerhetsbox Nej Pris från 5 490:- Gäller 1 vecka, del i dubbelrum eller lägenhet. 10 m 0 m Pris från 6 490:- Hiss Säkerhetsbox VILLA JOZE Makarska VILLA NENA Makarska Eftertraktade Villa Joze ligger i den centrala delen av Makarska i ett lugnt och trivsamt villaområde med gångavstånd till det mesta. Orten med sina långa, vackra klapperstensstränder är en trevlig badort som kan bjuda på varierade semesteraktiviteter. a i det kristallklara havet, njut av en middag på en av de populära restaurangerna eller gör en utflykt till Split. Ljusa tvårumslägenheter för 2-4 personer består av ett sovrum och ett kombinerat kök och vardagsrum med bäddsoffa. Alla lägenheter har balkong mot havssida, luftkonditionering, dusch och toalett, satellit-tv samt enklare köksutrustning. Fräscha dubbelr. för 2 personer med balkong mot havssida. Alla rum har dusch och toalett, luftkond. satellit-tv samt kylskåp. 4 våningar, totalt 5 lägenheter och 5 dubbelrum. Självhushållning. Lakan och handdukar samt avresestädning ingår. Gratis Wi-Fi. Värden bor i huset. Villa Nena ligger nära stranden och strandpromenaden i Makarska med gångavstånd till restauranger, affärer och caféer. 5 toppmoderna lägenheter med all den utrustning och komfort du kan önska dig av en semesterlägenhet - ett populärt boende med många återkommande gäster. Moderna, rymliga och ljusa lägenheter med balkong mot havssida. Tvårumslägenhet för 2-4 personer består av ett sovrum och ett kombinerat vardagsrum och kök med bäddsoffa och matplats samt badrum. Trerumslägenhet med balkong mot havssida för 4-5 personer består av två sovrum och ett kombinerat vardagsrum och kök med bäddsoffa (extrasäng) och matplats samt 2 badrum. Alla lägenheter är luftkonditionerade och har balkong, kök med komplett köksutrustning, satellit-tv, Wi-Fi, badrum med dusch och wc Totalt 5 lägenheter fördelade på 3 våningar. Självhushållning. Lakan och handdukar samt avresestädning ingår. Gratis Wi-Fi. 300 m 500 m 200 m Nej Säkerhetsbox Nej Pris från 4 990:- Gäller 1 vecka, del i lägenhet eller dubbelrum. 400 m Nej Pris från 5 290:- Gäller 1 vecka, del i lägenhet. Säkerhetsbox Nej

9 16 Makarska Rivieran Makarska Rivieran 17 Nyhet! Halvpension ingår i priset.* Nyhet! Halvpension ingår i priset.* VILLA VERICA Baska Voda LÄGENHETSHOTELL MILENIJ Baska Voda Populär villa med perfekt läge precis vid strandpromenaden i Baska Voda. Den fina stranden ligger precis utanför dörren och i villans närmaste omgivningar finns barer, butiker och restauranger. Alla faciliteter som pool, motionssrum och massage kan nyttjas på intilliggande 4-stjärniga Lägenhetshotell Milenij. Fräscha enrumslägenheter med balkong för 2 personer med kombinerat sovrum och köksvrå. Tvårumslägenheter för 2-4 personer består av ett sovrum och ett kombinerat kök och vardagsrum med bäddsoffa för upp till två personer. Alla lägenheter har enklare köksutrustning, luftkonditionering, Wi-Fi, satellit-tv, badrum med dusch och wc. Frukost ingår. *Halvpension ingår i priset för perioden 1/4-10/7 och 22/8-30/10, värde kr. Självhushållning. Lakan och handdukar samt avresestädning ingår. Gratis Wi-Fi. Ett flertal faciliteter finns på det intilliggande lägenhetshotellet Milenij. Där finns reception, restaurang, strandbar, café, pizzeria, fitnessrum, bastu, pool, spa med bl.a massage och olika behandlingar. Mycket omtyckt och prisvärt lägenhetshotell med ett underbart läge vid strandpromenaden i Baska Voda. Njut av hotellets egen restaurang, pizzeria och strandbar till en fantastisk utsikt över öarna Hvar och Brac. Hotellet har erhållit flera utmärkelser som bästa mellanklasshotell i Baska Voda. Rymliga tvårumslägenheter med balkong och havsutsikt för 2-4 personer med bäddsoffa för upp till två personer. Trerumslägenhet med balkong mot omgivning för 4-6 pers. med bäddsoffa för upp till två personer, består av två sovrum och ett kombi. vardagsrum och kök med bäddsoffa och matplats. Lägenheten har ett badrum. Större trerumslägenhet med balkong och havsutsikt för 4-6 personer med bäddsoffa för upp till två personer, består av två sovrum och ett kombinerat vardagsrum och kök med bäddsoffa och matplats. Lägenheten har två badrum, enklare köksutrustning, satellit-tv, dusch eller badkar, wc och telefon. Frukost ingår. *Halvpension ingår i priset för perioden 1/4-10/7 och 22/8-30/10, värde kr. Totalt 26 lägenheter, 4 våningar., strandbar, kafé, pizzeria, motionsrum, bastu, pool, spa, massage, TV-salong, bagageförvaring, säkerhetsbox och gratis Wi-Fi. Nyhet! Halvpension ingår i priset.* 0 m 10 m 10 m Pris från 5 490:- Gäller 1 vecka, del i lägenhet. Säkerhetsbox Bar 0 m Pris från 6.190:- Gäller 1 vecka, del i lägenhet. Hiss Säkerhetsbox

10 18 Makarska Rivieran Makarska Rivieran 19 LÄGENHETSHOTELL MIRAMARE Makarska Nytt fräscht lägenhetshotell beläget på den lilla halvön Sveti Petar bredvid Makarskas hamn och nära den vackra stranden. Perfekt läge - nära till allt! Njut av din frukost eller middag på restaurangterrassen till en bedårande utsikt över bergskedjan Biokovo och Makarskas myllrande trevliga folkliv. Nybyggda och toppmoderna lägenheter. Enrumslägenheter för två personer består av ett kombinerat sovrum och pentry. Tvårumslägenheter för 2-4 personer består av ett sovrum med dubbelsäng och ett kombinerat kök och vardagsrum med bäddsoffa för upp till två personer. Trerumslägenheter för 4-6 pers. består av två sovrum med dubbelsäng och ett kombinerat kök och vardagsrum med bäddsoffa för upp till två personer. Alla lägenheter har luftkonditionering, välutrustat kök, Wi-Fi, platt- TV med satellitkanaler, säkerhetsbox, minibar och badrum med dusch, badkar, wc och gratis badprodukter. Byggt Självhushållning. Lakan och handdukar samt avresestädning ingår. er, bar, kafé, pool, 24- timmarsreception, möteslokaler och bagageförvaring. PALMA Makarska Nybyggd och elegant inredd villa som utmärker sig med en komfort och snygg inredning utöver det vanliga och med värdar som gör sitt yttersta för att din vistelse ska bli så bra som möjligt. Utmärkt beläget i västra Makarska - ett stenkast från stranden och strandpromenaden. Exklusivt och modernt inredda lägenheter. Enrumslägenheter för två personer består av ett kombinerat sovrum och pentry. Tvårumslägenheter för 2-4 personer består av ett sovrum med dubbelsäng och ett kombinerat kök och vardagsrum med bäddsoffa för upp till två personer. Trerumslägenheter för 4-6 pers. består av två sovrum med dubbelsäng och ett kombinerat kök och vardagsrum med bäddsoffa för upp till två personer. Alla lägenheter har balkong mot havssida, luftkonditionering, Wi-Fi, välutrustat kök, LED-TV och badrum med dusch, wc och hårfön. Nybyggt 2014, totalt 12 lgh. Självhushållning. Lakan och handdukar samt avresestädning ingår. Parkering, reception och grill. Bar Pris från 6.190:- Gäller 1 vecka, del i lägenhet. Hiss Säkerhetsbox HOTELL ALGA Tucepi Med ett idealiskt läge, omringad av pinjeskog vid den fina och långa stranden som löper längs hela Tucepi, ligger detta trevliga hotell med tillmötesgående och engagerad personal. Närheten till havet och det gedigna poolområdet gör hotell Alga till ett perfekt boende för den som älskar sol och bad. Njut av havsutsikten från hotellets underbara terrass, ta en promenad längs strandpromenaden, besök någon av de pittoreska byarna i närheten eller ta del av någon av hotellets alla aktiviteter. Fräscha och rymliga dubbelrum med balkong. Stora familjerum med balkong för 2-4 personer består av ett sovrum med dubbelsäng samt bäddsoffa. Delvis havsutsikt mot tillägg. Alla rum är luftkonditionerade med satellit-tv, minibar, Wi-Fi, säkerhetsbox, telefon, badrum med hårfön, dusch och wc. Frukostbuffé ingår i priset. Halvpension kan köpas till. Total 360 rum på 3 våningar., bar, poolbar, välutrustat gym, spa/hälsocenter, skönhetssalong, bastu och massage. Inomhuspool, utomhuspool, barnpool, jacuzzi och lekplats. Biljard och bordtennis, underhållning för barn och vuxna, frisör, 24-timmarsreception, cykeluthyr. valutaväxl. och bagageförv. Wi-Fi i allmänna utrymmen och är gratis. 500 m 30 m Nej Pris från 5 490:- Gäller 1 vecka, del i lägenhet. Säkerhetsbox Nej 0 m 300 m 300 m Pris från 5 690:- Hiss Säkerhetsbox

11 20 Makarska Rivieran Makarska Rivieran 21 HOTELL PARK Makarska Ett designhotell beläget vid stranden och med centralt läge i Makarska. Hotellet är modernt och smakfullt inrett med naturmaterial och bekväma möbler. Koppla av vid den härliga poolen eller gör ett besök på hotellets spa och kanske prova en chokladmassage. Njut av en god middag på restaurangen med rätter från det internationella och dalmatinska köket. Smakfullt inredda dubbelrum med balkong mot omgivning för 2 pers. med möjlighet till 1 extrasäng. Superior dubbelrum med balkong med havsutsikt. Alla rum är utrustade med lufkonditionering, minibar, satellit-tv, telefon, badrum med badkar eller dusch, hårtork och wc. Frukostbuffé ingår, halvpension mot tillägg. 5 våningar, totalt 83 rum., bar, rökfria rum, inomoch utomhuspool, spa och hälsocenter, massage, frisör, gym, rumservice dygnet runt, handikappanpassade rum och cykeloch biluthyrning. Wi-Fi finns på hela hotellet och är gratis. VILLA ESTELLE Makarska Villa Estelle är ett modernt enplanshus som ligger avskilt i en sluttning med hänförande utsikt över Adriatiska havet och öarna Brac och Hvar. Omgiven av olivlundar i en lugn del av Makarska kan man njuta av solen hela dagen - kanske på den möblerade terassen med två pooler. Det här är det perfekta boendet för den som vill ha en lugn och lite mer privat semester. Villan består av 4 rum varav 3 sovrum och ett vardagsrum. Sovrum 1 för 2 pers. har dubbelsäng och utgång till terrassen. Sovrum 2 för 2 pers. har dubbelsäng och eget badrum. Sovrum 3 för 4 pers. har dubbelsäng samt våningssäng. Komb. kök och vardagsr. med bäddsoffa för 2 personer. Kökets utrustning består av frys, kyl, spis, mikro.ugn, kaffebrygg., diskm. samt enklare köksredskap. Det andra stora badrumet har ett jacuzzibadkar. Grill, trädgårdsmöbler, två pooler, solstolar, utomhusdusch, tvättmaskin, strykjärn, platt-tv med satellitkanaler, radio, Wi-Fi, säkerhetsbox, gym, badrockar, schampo och tvål. Parkering och garage. Lakan och handdukar samt avresestädning ingår. Bar 0 m 3 Pris från 7 490:- Hiss Säkerhetsbox VILLA ANA-MARIJA Promajna Villa Ana-Marija är det perfekta huset för det större sällskapet. T.ex. om ni är flera familjer som vill semestra tillsammans, en stor grupp vänner eller om man samlar hela släkten på ett ställe. Passa på att fira ett jubileum eller en födelsedag tillsammans i ett fantastiskt semesterhus! Huset är beläget på Makarska rivieran i den lilla mysiga orten Promajna, bara 1eter från stranden, centrum och restauranger. Slappna av vid den fina poolen eller promenera 15 minuter till grannorten Baska Voda via den vackra gångstigen vid havet. Huset består av fräscha sovrum med upp till 16 bäddar. Här finns bra samlingsytor att umgås på, bl.a vardagsrummet, terrassen eller vid poolen. Villan består av ett stort kök med öppen planlösning till vardagsrummet. I alla sovrum finns det toalett, kylskåp, säkerhetbox, TV samt luftkonditionering. Rummen är fördelade på två trippelrum, tre dubbelrum samt en stor lägenhet för 4 personer. I de flesta rum går det att lägga till totalt 1-2 extrabäddar som man kan växla i olika rum efter behov. Grill, tvättmaskin, spjälsäng, barnstol, diskmaskin, kaffebryggare, mikrovågsugn, vattenkokare, uppvärmd utomhuspool (2), och 10 solstolar. Husvärden bor i en avskild del av huset. Lakan och handdukar samt avresestädning ingår. 400 m 1500 m 600 m 600 m Säkerhetsbox BO I EN EGEN VILLA! Pris från 5 990:- Gäller 1 vecka, vid bokning av minst 16 personer Pris från 5 290:- Säkerhetsbox BO I EN EGEN VILLA! Gäller 1 vecka, vid bokning av minst 16 personer.

12 22 Makarska Rivieran Makarska Rivieran 23 HOTELL NEPTUN Tucepi All Inclusive! SPECIALISTERNAS TIPS! Njut av den fantastiska solnedgången från berget Biokovo. Nyrenoverade Hotell Neptun är ett trivsamt hotell med utmärkt läge vid såväl strandpromenaden som det kristallklara havet. Njut av lata dagar vid poolområdet som även har en barnpool eller på den mjuka klapperstensstranden där det erbjuds gott om vattensportsaktiviteter. För den som vill röra på sig lite mer finns ett sportcenter bredvid hotellet. Där kan man spela tennis, basket och fotboll mm. För barnen finns en lekplats bland oliv- och mandarinträden som skänker skön skugga, när det är som varmast. Nyrevonerade dubbelrum med möjlighet till en extrabädd. Familjerum består av ett sovrum och ett vardagsrum med bäddsoffa med plats för två barn upp till 14 år. Alla rum har balkong, badrum med dusch eller badkar samt hårfön, minibar, telefon, satellit-tv, säkerhetsbox och Wi-Fi. All inclusive. Frukostbuffé, lunch, middag, två temamiddagar per vecka. eftermidddagsnacks, eftermiddagste, midnattsnacks, barnbuffé, alkoholfria och alkoholhaltiga förfriskningar (lokala). Välkomstdrink. Nyrenoverat Totalt 252 rum., bar, poolbar, rökfria rum, hiss, säkerhetsfack, utomhuspool, barnpool, lekplats, mindre gym och cykeluthyrning. Wi-Fi finns på hela hotellet och är gratis. Bar 0 m 1,5 km Pris från 5 990:- Hiss Säkerhetsbox

13 24 Makarska Rivieran Makarska Rivieran 25 MARCELA Makarska HOTELL LAURENTUM Tucepi Lägenheter Marcela ligger i den underbara orten Makarska med promenadavstånd till både stranden och centrum. Makarska bjuder på en mängd aktiviteter och har ett stort utbud av utmärkta restauranger som serverar både lokala specialiteter och internationella rätter. Fräscha lägenheter av varierande storlek. Tvårumslägenheter för 2-3 pers. består av ett sovrum och ett komb. kök och vardagsrum med bäddsoffa. Trerumslägenheter för 4-5 pers. har ett vardagsr. med bäddsoffa, kök med matplats och två sovrum och badrum. rummen har dusch och wc. Alla lägenheter har luftkonditionering, satellit-tv, säkerhetsbox, kaffebryggare, mikro.ugn och kylskåp. Lägenhet. har balkong eller terrass mot havssida m Nej Säkerhetsbox Pris från 5 490:- Gäller 1 vecka, del i lägenhet. VILLA KATARINA Makarska I ett trivsamt villaområde med pinjeskogen runt hörnet ligger detta trevliga boende - endast 1eter från stranden och det azurblå havet. Koppla av på balkongen eller i den lummiga trädgården och riktigt njut av din semester. Vid strandpromenaden ligger det gott om bra restauranger som erbjuder både kroatiska och internationella rätter och till centrum med affärer är det en kort promenad. Ljusa och fräscha enrumslägenheter som består av ett kombinerat sovrum och kök. Alla lägenheter har balkong, badrum med dusch och wc, luftkonditionering, satellit-tv, Wi-Fi och enklare köksutrustning. Balkong mot havssida mot tillägg. HOTELL QUERCUS Drvenik Hotell Laurentum är ett mindre hotell med ett attraktivt läge vid strandpromenaden mitt i centrala Tucepi. Trots det centrala läget finner du en lugn oas med grönskande trädgård, utomhuspool och en stor terrass. Den sköna kombinationen av ett centralt läge och nära till stranden gör detta prisvärda hotell mycket omtyckt. Fina och luftkonditionerade dubbelrum med balkong och delvis havsutsikt för 2-3 personer. Superior dubbelrum med balkong och havsutsikt för 2 personer med möjlighet till 1 extrasäng. I Superiorrum kan bokas (via telefon) 2 vuxna och 2 barn upp till 12 år. Enkelrum med balkong och havsutsikt mot tillägg. Alla rum har telefon, satellit-tv, Wi-Fi Internet och minibar. rum med dusch, wc och hårtork. Frukostbuffé ingår. Halvpension kan köpas till (ej juli-augusti). Totalt 60 rum., bar, utomhuspool, gym, bastu, massage, souvenirbutik, växlingsmöjlighet och gratis Wi-Fi. Bar 0 m Pris från 6 490:- Hiss Säkerhetsbox HOTELL MIHALJEVIC Makarska Ett mindre hotell beläget mitt i Gamla Stan - nära till det mesta i Makarska. Det gamla huset har anor från 1600-talet och drivs idag av en trevlig värdfamilj. Även om huset är gammalt, så är rummen renoverade och från hotellets solterrass har ni utsikt över bergskedjan Biokovo och Adriatiska havet. En av ortens bästa konobor ligger nära - där man kan få en genuin kroatisk middag, från den ständigt skiftande menyn. Enkelt inredda dubbelrum av varierende storlek för 2-3 personer. Alla rum har luftkonditionering, satellit-tv, kylskåp, säkerhetsbox, telefon och badrum med dusch, wc och hårfön m Nej Säkerhetsbox Nej Pris från 5 190:- Gäller 1 vecka, del i lägenhet. Endast eter från den fina klapperstenstranden ligger detta charmiga hotell. Omgärdat av en park med pinjeträd i ett typiskt dalmatinskt landskap, har hotell Quercus ett underskönt läge i den idylliska lilla fiskebyn Drvenik. Solterassen inbjuder till en tillbakalutad semester med dopp i poolen när solen börjar kännas lite för varm. Vid stranden ligger strandpromenaden - Drveniks hjärta. Här ligger alla restauranger, barer, kaféer och butiker. Fina och ljusa dubbelrum för 2 personer med möjlighet till 1 extrasäng. Delvis havsutsikt mot tillägg. Alla rum är luftkonditionerade och har satellit-tv, minibar, Wi-Fi, säkerhetsbox, telefon, badrum med badkar, wc och hårfön. Frukostbuffé ingår i priset. Halvpension kan köpas till. Totalt 96 rum., barer, 24-timmarsreception, rumsservice, rökfria rum, pool, massage, lekplats och internationell barnklubb. Sportaktiviteter, biluthyrning, tvättservice, bagageförvaring och kiosk. Wi-Fi på hela hotellet och är gratis. Bar 200 m 20 m 30 m 10 m Nej Säkerhetsbox Pris från 5 990:- Gäller 1 vecka, del i dubbelrum. 200 m Pris från 6 490:- Hiss Säkerhetsbox

14 26 Makarska Rivieran Makarska Rivieran 27 HOTELL SOLINE Brela Hotell Soline har en härlig och välkomnande atmosfär med en magnifik utsikt över havet. Här finns tillgång till både utomhuspool och uppvärmd inomhuspool. Vill du unna dig lite extra besöker du hotellets berömda spa, en oas med massage och skönhetsbehandlingar på en yta av 1500 m². Hotellet är ritat av en känd arkitekt och smälter fint in i landskapet. Mycket komfortabla och fräscha dubbelrum för 2 pers. med möjlighet till 1 extrasäng. Delvis havsutsikt mot tillägg. Rummen är specialdesignade där t.ex. glasbalkongerna ger en fantastisk utsikt. Alla rum har luftkonditionering, satellit-tv, Wi-Fi, minibar, säkerhetsbox, telefon, badrum med dusch eller badkar och wc. Frukostbuffé ingår i priset. Halvpension kan köpas till. Totalt 206 rum., bar, välutrustat gym, spa/hälsocenter, bastu, massage, inomhus- och utomhuspool, poolbar, jacuzzi, barnpool, lekrum, underhållning, Wi-Fi gratis på hela hotellet. Läs mer på LÄGENHETSHOTELL PUTNIK Baska Voda Man känner sig välkommen till lägenhetshotell Putnik, ett litet trevligt familjedrivet hotell med svensktalande ägare. Med bra läge i Baska Voda - endast 2eter till stranden, är du garanterad en avslappnad semester samtidigt som du har nära till ortens utbud av restauranger och nöjesliv. Här finns en trivsam restaurang som bjuder på kroatiska specialiteter och andra läckerheter. Här hittar ni också ett eget gym och ett litet spa. Fräscha en- och tvårumslägenheter. Enrumsläg. med balkong för 2-3 pers. består av ett kombi. sovrum med dubbelsäng och bäddsoffa för 1 pers. samt kök. Tvårumsläg. med balkong för 3-4 pers. Tvårumsläg. består av ett sovrum och ett komb. kök och vardagsrum med bäddsoffa. Alla lägenh. har luftkonditionering, satellit-tv, Wi-Fi, badrum med dusch och wc. Totalt 4 våningar. Reception, byte av lakan en gång/vecka, handdukar två gånger/vecka. Spjälsäng mot avgift. Wi-Fi.. Gym och spa mot avgift. Trappor och nivåskillnader. 0 m 300 m Pris från 6 490:- Hiss Säkerhetsbox HOTELL MARCO POLO Gradac Hotell Marco Polo är ett prisbelönt och stilfullt litet familjehotell beläget i Gradac centrum - endast skiljt från stranden och havet av strandpromenaden. Läget, den unge svensktalande ägaren med sin omtyckta personal och hotellets restaurang som är utsedd till en av Kroatiens bästa är några faktorer som gör att våra gäster återkommer år efter år. Hotellet har en egen båt och arrangerar utflykter för att visa det bästa från sin region samt fisketurer för den intresserade. På hotellet kan man bada i bubbelpoolen, basta, få massage, vila i loungen eller vid poolen. Marco Polo är en riktig liten pärla vid det Dalmatiska havet. Gemytliga och fräscha dubbelrum för 2 personer. Juniorsvit med balkong och delvis havsutsikt för 2-3 personer med möjlighet till 1 extrasäng. Alla rum är luftkonditionerade och har satellit-tv, minibar, säkerhetsbox, telefon, badrum med dusch eller badkar och wc samt hårfön. Frukostbuffé ingår i priset. Totalt 14 rum och 11 sviter. Rökfritt hotell., bar, uppvärmd utomhuspool (28 m2), stort välutrustat gym, bubbelpool, bastu och massage. Växlingskontor, tvättservice och bagageförvaring. Vattensportaktiviteter finns i närheten av hotellet. Gratis Wi-Fi i allm.utrymmen m Nej Pris från 5 390:- Gäller 1 vecka, del i lägenhet. Hiss Säkerhetsbox Bar 0 m 20 m Pris från 6 490:- Hiss Säkerhetsbox

15 28 Makarska Rivieran Makarska Rivieran 29 Gästernas kommentarer Väldigt duktiga värdar med perfekt svenska. Toppenmat, fantastisk befolkning, billigt. Allt i Makarska och på de utflykter vi valde var mycket bra. Fantastiskt kunnig och trevliga guider. Vi är helt säkra på att det kommer att bli fler resor till Kroatien med Kroatienspecialisten. Det gav mersmak. Rent och vackert i Brela. Vänliga människor överallt. Ni kan vara stolta över era guider. De är trevliga och framför allt mycket kunniga. En fantastisk ort med fantastiska människor och god och mycket mat. g har redan rekommenderat resan till våra vänner. Guiderna är fantastiska! Det höjde verkligen helhetsintrycket av landet att få lyssna på guider med lokal förankring, att få höra om kultur och historia. Stor eloge till era fina guider. Jättevackert land. Kanonhotell i Tucepi. Fantastiskt badvatten. God mat och dryck! Hela vårt utbud hittar du på kroatienspecialisten.se

16 30 Brac Brac 31 Brac VACKER SKIFTANDE NATUR MELLAN HÖGA GRÖNA BERG OCH BLÅTT HAV. ETT LITET FRIDFULLT PARADIS NÄRA TILL ALLT! Brac är en av de vackraste och största öarna i Dalmatiens skärgård och ligger på bekvämt avstånd från både Makarska och Split. Namnet Brac kommer med största sannolikhet från ordet Brentos som betyder rådjur på Illyriska. Stora delar av ön täcks av tät grönska med olivträd och pinjeskog - allt insprängt mellan de mäktiga bergen. Brac består mestadels av kalksten och ön tillkom under kritatiden för ca iljoner år sedan. Erosion och sedimentering har bildat en väldigt stenfylld morän som har gett ön dess berömda Bracki Kamen - den vita marmor som användes för att bygga både Diocletianuspalatset i Split och Vita huset i Washington. Brac är också känt för sina goda vin - Bolski Plavac, olivolja, sitt delikata lammkött och kryddor. De vita kalkstenshusen med sina terracottaröda tak sätter sin prägel på de trevliga byarna och med sitt rika kulturhistoriska arv vilar en stilla charm över hela Brac och gör ön till ett mycket trevligt och populärt resmål. BOL Bol är beläget på Bracs sydsida och är en av de mest berömda orterna i Kroatien. Orten är känd för sin strand Zlatni Rat, Gyllene Udden, som anses vara en av de bästa stränderna vid Adriatiska havet. Här ligger ett av våra all inclusive hotell. SUPETAR Bracs huvudort - Supetar, ligger på öns norra sida, har under senaste åren blivit mycket eftertraktad tack vare den höga hotell- och servicestandarden. Orten erbjuder allt från sol och bad till ett färgstarkt stadsliv och närheten till storstaden Split. är uppbyggt kring hamnen och består av små mysiga restauranger, kaféer och ett avslappnat kvällsliv. POSTIRA Postira är den mest populära orten och känd för sitt vackra landskap och sin lugna atmosfär och har snabbt blivit en favorit bland våra resenärer. Här finner du flera klapperstenstränder och sagolika badvikar omgivna av pinjeskog. Ca 4 km från Postira ligger en vacker sandstrand med ruiner och lämningar från antiken - ett populärt utflyktsmål. I Postira kan man njuta av utsökta hemlagade kroatiska rätter och även provsmaka vin och likör som produceras på ön. På sommaren är det alltid något kulturellt eller underhållande som händer i Postira. Postira anses vara den perfekta platsen för en familjesemester och för människor som gillar att njuta av lokal mat, vin och sann medelhavskänsla. På kvällarna blandas turister och lokalbefolkning på de mysiga restaurangerna.

17 32 Brac Brac 33 FULL SERVICE Transfertid: Cirka 2-3 timmar från Splits flygplats till boendet, beroende på ort och färjeförbindelse Postira 1 Hotell Pastura 2 Lägenheter Marija 3 Lägenheter Pastura 4 Lägenheter Mendula 5 Hotell Lipa 6 Lägenheter Ino 7 Villa Ariana 113 MENDULA Postira Endast eter från havet ligger detta nybyggda lägenhetshus i en lugn citrusdoftande omgivning. Lika nära är det till poolerna på Hotell Pastura, som man har fri tillgång till som gäst på Lägenheter Mendula. Precis utanför poolområdet finns det badplatåer och 1eter därifrån, hittar du en härlig badvik omringad av pinjeskog. er, barer och kaféer ligger i den charmiga lilla hamnen, precis runt hörnet från boendet. 1 Hotell Velaris 2 Hotell Amor 3 Lägenheter Pama-Luko 4 Lägenheter Tibor Supetar Modernt inredda och fräscha två-och trerumslägenheter med balkong. Tvårumslägenheter för 2-4 personer består av ett sovrum samt ett kombinerat kök och vardagsrum med bäddsoffa för upp till två personer. Trerumslägenheter för 4-6 personer består av två sovrum, två badrum samt ett kombinerat kök och vardagsrum med bäddsoffa för upp till två personer. Samtliga lägenheter är luftkonditionerade och har balkong mot havssida, plattskärms-tv, Wi-Fi, kök med mikrovågsugn, kaffebryggare och vattenkokare samt rymliga badrum med dusch och wc Byggt Totalt 9 lägenheter fördelade på 2 våningar. Självhushållning. Byte av handdukar och städning 1 ggr/ vecka. Wi-Fi. Alla faciliteter som utomhuspool, barnpool gym och massage kan nyttjas på det intilliggande hotell Pastura. 1 Hotell Bonaca 1 Hotell Borak 1 Hotell Elaphusa Bol m 20 m 20 m Pris från 4 990:- Gäller 1 vecka, del i lägenhet. Internet 20 m Säkerhetsbox PRISVÄRT

18 34 Brac Brac 35 PASTURA Postira HOTELL PASTURA Postira Lägenheter Pastura har ett fantastiskt läge - närmre havet kan du inte bo! Här finner du badplatåer precis utanför dörren, stranden några hundra meter in i den pinjeskogskantade viken och poolområdet på intilliggande Hotell Pastura. Från balkongen och terassen har man en fantastisk utsikt över Adriatiska havet och runt hörnet finns trevliga restauranger och kaféer. Lugn och ro och gemytlig stämning är det som kännetecknar den lilla charmiga orten Postira och vill du ha lata dagar i solen med mycket bad, då är det här boendet för dig. Moderna och välutrustade trerumslägenheter i etage med balkong och terass med havsutsikt för 4-6 personer. På övervåningen finns två sovrum (det ena med öppen planlösning, dvs ingen dörr) samt stort badrum med badkar, wc och hårtork. På nedervåningen finns ett kombinerat kök och vardagsrum med bäddsoffa för upp till två personer samt en toalett med dusch och wc. Alla lägenheter är luftkonditionerade och har platt-tv med satellitkanaler. Totalt 4 familjelägenheter. Självhushållning. Byte av handdukar och städning 1 ggr/vecka. Tillgång till samtliga faciliteter på hotell Pastura (restaurang, bar, kafébar, utomhuspool, barnpool, poolbar, gym, bastu, jaccuzzi, massage och internet). Hotell Pastura är det mest uppskattade hotellet i orten Postira. Den magnifika utsikten över bukten, orten och fastlandet samt den lugna atmosfären och de vackra omgivningarna gör att detta mysiga hotell har ett stort antal återkommande gäster. området och den möblerade solterrassen är populära ställen att vistas på. För den som hellre badar i havet finns det badplatåer precis utanför hotellet och stränder en kort promenad bort. När magen gör sig påmind finns hotellets populära restaurang samt fler restauranger några minuter bort i centrum. Trevliga och rymliga dubbelrum med balkong för 2 pers. med möjlighet till 1 extrasäng. Familjerum med balkong för 2-4 pers. Havsutsikt mot tillägg. Familjesvit för 2-4 pers. med balkong och havsutsikt består av ett sovrum med dubbelsäng samt ett vardagsrum med bäddsoffa för en vuxen eller för två barn. Alla rum är luftkonditionerade och har satellit-tv, minibar, Wi-Fi, säkerhetsbox, telefon, stort badrum med badkar och wc samt hårfön. : Frukostbuffé ingår, halvpension kan köpas till. 31 dubbelrum och 16 familjesviter., bar, utomhuspool, barnpool och gym. Spabehandlingar mot avgift. Gratis Wi-Fi på hela hotellet. Städning 7ggr/vecka. Underbart läge! 0 m m 20 m 20 m Pris från 5 190:- Gäller 1 vecka, del i lägenhet. Säkerhetsbox 0 m m Pris från 5 290:- Hiss Säkerhetsbox PRISVÄRT

19 36 Brac Brac 37 HOTELL LIPA Postira Lipa är ett populärt och modernt hotell som har många återkommande gäster. Hotellet är beläget vid stranden med en enastående utsikt över orten Postira som erbjuder det bästa från två världar ett fräscht och modernt boende i omgivningar med historiska förtecken. Avnjut god mat på hotellets restaurangterrass med lokala och internationella specialiteter på menyn, tillredda av råvaror från hotellägarens egna odlingar. Moderna, välmöblerade och rymliga dubbelrum för 2-3 personer. Familjerum för 2-4 personer består av ett sovrum med dubbelsäng samt ett vardagsrum med bäddsoffa för två barn under 15 år. Alla rum är luftkonditionerade och har balkong med havsutsikt, satellit-tv, minibar, säkerhetsbox, telefon, badrum med dusch och wc. Frukostbuffé ingår i priset. Halvpension kan köpas till. totalt 28 rum på 3 våningar., bar, kafébar och utomhuspool. Wi-Fi finns på hotellet och är gratis. VILLA ARIANA Postira Bar 0 m 0 m Pris från 5 990:- Hiss Säkerhetsbox INO Postira Ett mycket omtyckt boende med hög standard, pool och med en strålande utsikt över havet. Affärer och centrum ligger på promenadavstånd från huset. Huset ligger längst in på en gata bland pinje- och citrusträd och endast ett stenkast från stranden. Perfekt för den som söker en stilla semester fylld med god mat och lata dagar med sol och bad. Villa Ariana är beläget i utkanten av den charmiga orten Postira, omgiven av olivlundar och vinodlingar samt med havet som närmsta granne. Huset omges av en grönskande trädgård och från balkongen är det fri utsikt över stranden och havet. Njut av en god bok eller ta en promenad i pinjeskogen och njut av en atmosfär som är präglad av slappa dagar och salta bad. Fräscha och ljusa tvårumslägenheter för 2-3 personer med trivsam inredning. Lägenheterna består av ett sovrum och ett kombi. vardagsrum och kök. Bäddsoffan i vardagsrummet rekommenderas för en person. Kök med matplats, kylskåp, kokplattor, kaffebryggare, mikrovågsugn och enklare köksutrustning. Luftkonditionering, Satellit-TV, Wi-Fi och badrum med dusch och wc. Alla lägenheter har balkong med utsikt över havet. Totalt 5 lägenheter på 2 våningar. Självhushållning. Lakan och handdukar samt avresestädning ingår. I trädgården finns grill som kan nyttjas av gästerna. Nivåskillnader i terräng. Fräscha två- och trerumslägenheter med modern inredning och vitvaror av hög kvalitet. Tvårums-lägenheterna för 2-4 personer består av ett sovrum och ett kombinerat kök och vardagsrum med bäddsoffa. Trerums-lägenheterna för 3-5 personer består av två sovrum och ett kombinerat kök och vardagsrum med bäddsoffa. Kök med köksutrustning samt diskmaskin. Bäddsoffan i vardagsrummet rekommenderas för en vuxen eller två barn upp till 12 år, dock inget krav. Luftkonditionering, satellit-tv och Wi-Fi. rum med dusch och wc. Alla lägenheter har balkong eller uteplats mot havet. 2 våningar, totalt 6 lägenheter. Egen. Självhushållning. Lakan och handdukar samt avresestädning ingår. Tvättmaskin och mikrovågsugn. Grillmiddag kan organiseras av ägaren på förfrågan (minst 8 personer). Bilderna är exempelbilder på Lägenheter Ino, alla lägenheter har snarlik möblering. 600 m 300 m 400 m Nej Pris från 5 290:- Gäller 1 vecka, del i lägenhet. Säkerhetsbox Nej 70 m 600 m 300 m 400 m Pris från 5 290:- Gäller 1 vecka, del i lägenhet. Säkerhetsbox Nej

Brac. MAKARSKA RIVIERAN en av världens vackraste kustlinjer DUBROVNIK. ett fridfullt semesterparadis. pittoresk ort med charmiga restauranger

Brac. MAKARSKA RIVIERAN en av världens vackraste kustlinjer DUBROVNIK. ett fridfullt semesterparadis. pittoresk ort med charmiga restauranger 3 2016 MAKARSKA RIVIERAN en av världens vackraste kustlinjer Brac ett fridfullt semesterparadis pittoresk ort med charmiga restauranger DUBROVNIK det Adriatiska havets pärla 4 Innehåll 5 6 MAKARSKA RIVIERAN

Läs mer

Lyxlägenheter / radhus i elegant 5 stjärnigt Spa resort i centrala Algarve. in Ferragudo

Lyxlägenheter / radhus i elegant 5 stjärnigt Spa resort i centrala Algarve. in Ferragudo sida 1/5 sida 2/5 Lägenheter Konstruerad (år) 300.000 2008 Tomtarea Konstruktion område 112,8m² sida 3/5 område (län) Lagoa Stad Detta dolda paradis är bara några minuters bilresa från några av de finaste

Läs mer

Lyxlägenheter / radhus till salu i elegant 5 stjärnigt Spa resort i centrala Algarve. in Sesmarias - Carvoeiro

Lyxlägenheter / radhus till salu i elegant 5 stjärnigt Spa resort i centrala Algarve. in Sesmarias - Carvoeiro sida 1/5 sida 2/5 Lägenheter 220.000 Konstruerad (år) 2008 område (län) Lagoa Tomtarea 86 Stad Sesmarias - Carvoeiro Konstruktion område 72 sida 3/5 Detta dolda paradis är bara några minuters bilresa från

Läs mer

RUTTFÖRSLAG FÖR EN VECKAS SEGLING NORR OCH SÖDER FRÅN SPLIT

RUTTFÖRSLAG FÖR EN VECKAS SEGLING NORR OCH SÖDER FRÅN SPLIT RUTTFÖRSLAG FÖR EN VECKAS SEGLING NORR OCH SÖDER FRÅN SPLIT 7 DAGAR SÖDER UT: Dag 1 - Trogir Vi rekommenderar er att segla norr ut er under första dag till staden Trogir. Trogir är en riktig pärla och

Läs mer

Turkiet. Här finner du endast ett fåtal av alla hundratals vi har över hela Turkiet. Kontakta oss om du söker andra orter eller hotell.

Turkiet. Här finner du endast ett fåtal av alla hundratals vi har över hela Turkiet. Kontakta oss om du söker andra orter eller hotell. Turkiet Trots att det var först i slutet av åttiotalet som Turkiet på allvar klev in i semesterarrangörernas värld har landet verkligen lyckats etablera sig som ett av skandinavernas favoritresmål. Det

Läs mer

Hotel Zagreb. Avkoppling, vacker natur och spännande kulturupplevelser på kroatiska kusten. Hotel Zagreb. Hotellet erbjuder

Hotel Zagreb. Avkoppling, vacker natur och spännande kulturupplevelser på kroatiska kusten. Hotel Zagreb. Hotellet erbjuder Hotel Zagreb Hotel Zagreb ligger i Karlobag, som är beläget vid foten av Velebit bergskedjan i Kroatien. Karlobag är framförallt känt för sitt kristallklara vatten och behagliga klimat. Hotel Zagreb erbjuder

Läs mer

KROATIEN. Makarska Rivieran. VODICE Långa stränder och makalös solnedgång. ZADAR RIVIERA Utnämnd till Europas bästa destination 2016

KROATIEN. Makarska Rivieran. VODICE Långa stränder och makalös solnedgång. ZADAR RIVIERA Utnämnd till Europas bästa destination 2016 2017 VODICE Långa stränder och makalös solnedgång KROATIEN ZADAR RIVIERA Utnämnd till Europas bästa destination 2016 DUBROVNIK Ett populärt resmål på allas bucket list ÖN BRAČ Förförisk och genuin medelhavsidyll

Läs mer

Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby

Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby Vi gör en härlig kryssning längs den magnifika dalmatiska kusten och dess vackra öar. Under tre dagar på Adriatiska havet åker vi från en ö till en annan

Läs mer

Med åtta hörn. Utan kanter.

Med åtta hörn. Utan kanter. 06 Tipi semesterstugor i boltenhagen göhren Med åtta hörn. Utan kanter. våra regenbogen tipi stugor Koppla av i våra åttakantiga Tipi stugor. Packa upp väskan och känn dig som hemma direkt. Du får 39 välplanerade

Läs mer

OFFERT. Tennisresa till Bol - Kroatien DATUM: MAJ 2018 Järfälla Tennis

OFFERT. Tennisresa till Bol - Kroatien DATUM: MAJ 2018 Järfälla Tennis OFFERT RESA: Tennisresa till Bol - Kroatien DATUM: 16 23 MAJ 2018 KUND: ER REFERENS: VÅR REFERENS: ANTAL DELTAGARE: Järfälla Tennis Per Johansson Stefan Dahl 18 (inkluderar 2 tränare) Härmed har vi nöjet

Läs mer

Res med Nordström assistans till Teneriffa 20 november- 27 november 2016

Res med Nordström assistans till Teneriffa 20 november- 27 november 2016 Res med Nordström assistans till Teneriffa 20 november- 27 november 2016 Koppla av i värmen med möjlighet till träning varje dag. Något för dig? Rehabanläggningen Mar y Sol, Los Cristianos Hej! Vi på Nordström

Läs mer

Programförslag. Gruppresa för 10 personer till Palma de Mallorca

Programförslag. Gruppresa för 10 personer till Palma de Mallorca Programförslag Gruppresa för 10 personer till Palma de Mallorca 2013 En vacker och sofistikerad pärla Palma De Mallorca Vackra Palma de Mallorca har under årtionden varit ett mycket populärt resmål. Som

Läs mer

Villa Dubrovnik 3 VILLA DUBROVNIK 3

Villa Dubrovnik 3 VILLA DUBROVNIK 3 Villa Dubrovnik 3 VILLA DUBROVNIK 3 Typ av boende: villa Plats: DUBROVNIK - KROATIEN Antal rum: 7 Max antal gäster: 13 Badrum: 7 Pool: Ja Hav avstånd: 100 m Början vid: 13.700 1 / 5 {gallery}vfr/dubrovnik3{/gallery}

Läs mer

Malta. Sommar april-oktober 2012

Malta. Sommar april-oktober 2012 Malta Sommar april-oktober 2012 En ibland förbisedd semesterpärla är Malta vars vackra huvudstad Valletta med intilliggande Sliema och S:t Julian är en kosmopolitisk tummelplats i en historisk inramning

Läs mer

Kroatien Dubrovnik, Split & Zadar

Kroatien Dubrovnik, Split & Zadar Kroatien Dubrovnik, Split & Zadar Sommar maj-oktober 2012 I Kroatien möter du romarnas gamla valvbroar, stenlagda gator, solblekta städer, doften från Medelhavet och en ljuvlig skärgård. Längs hela den

Läs mer

Intercontinental Malta

Intercontinental Malta Intercontinental Malta Detta eleganta förstaklasshotell ligger tvärs över gatan från EC-skolan i St Julians. Här finns flera restauranger och barer, varav en erbjuder levande musik flera kvällar i veckan.

Läs mer

Med åtta hörn. Utan kanter.

Med åtta hörn. Utan kanter. 06 Tipi semesterstugor i boltenhagen göhren Med åtta hörn. Utan kanter. våra regenbogen tipi stugor Koppla av i våra åttakantiga Tipi stugor. Packa upp väskan och känn dig som hemma direkt. Du får 39 välplanerade

Läs mer

Konst- och kulturresa till Split & Dubrovnik sep 2017

Konst- och kulturresa till Split & Dubrovnik sep 2017 Följ med på en konst- och kulturresa till de vackra kustpärlorna i Kroatien Split och Dubrovnik! Kroatien lockar många besökare med sin slående vackra och skiftande natur mäktiga berg, kuperande landskap,

Läs mer

Malta S:t Julian s/sliema

Malta S:t Julian s/sliema Malta En ibland förbisedd semesterpärla är Malta vars vackra huvudstad Valletta med intilliggande Sliema och S:t Julian är en kosmopolitisk tummelplats i en historisk inramning av traditionell arkitektur

Läs mer

Hotell Villa Platanias

Hotell Villa Platanias Hotell Villa Platanias ger dig det lilla extra här kan du njuta av livets goda, mitt i centrum av Platanias. Trots det centrala läget, är Hotell Villa Platanias lugnt och fridfullt. Hotellet är omgivet

Läs mer

En lyxig egendom strax bakom kustlinjen, gångavstånd till stranden in Ferragudo

En lyxig egendom strax bakom kustlinjen, gångavstånd till stranden in Ferragudo sida 1/5 sida 2/5 Villor & Gårdar 1.400.000 Konstruerad (år) 2003 område (län) Lagoa Tomtarea 9360 Stad Konstruktion område 584 sida 3/5 På landsbygden, nära fiskebyn, golfbanor och inom gångavstånd från

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL REPUBLIKEN MALTA

VÄLKOMMEN TILL REPUBLIKEN MALTA RESA MALTA VÄLKOMMEN TILL REPUBLIKEN MALTA Den vackra östaten Malta ligger i mellersta Medelhavet, mellan Libyen i söder och Italien i norr. Malta är Europas sydligaste stat och har drygt 400 000 invånare.

Läs mer

Barcelona Sitges, Salou & Costa Brava

Barcelona Sitges, Salou & Costa Brava Barcelona Sitges, Salou & Costa Brava Sommar maj-oktober 2011 Barcelona fullkomligt sjuder av liv oavsett tid på dygnet. Kaféer, restauranger, galna fantasibyggnader, butiker, kontor, marknader och bostäder

Läs mer

pressrelease Ännu en höjdpunkt på Gotland: Nya Fröjel Resort slår upp portarna påsken 2011

pressrelease Ännu en höjdpunkt på Gotland: Nya Fröjel Resort slår upp portarna påsken 2011 Visby, 2011-03-02 Ännu en höjdpunkt på Gotland: Nya slår upp portarna påsken 2011 En semesterresort på en semesterö det låter som ett ganska vanligt inslag, som knappast ges större utrymme på nyhetssidorna

Läs mer

varför nöja sig med fyra väggar när du kan få åtta.

varför nöja sig med fyra väggar när du kan få åtta. Tipi semesterstugor i boltenhagen göhren åhus mönsterås/oknö varför nöja sig med fyra väggar när du kan få åtta. Våra Regenbogen Tipi stugor Koppla av i våra åttakantiga Tipi stugor. Packa upp väskan och

Läs mer

CITY HOTELL ESKILSTUNA

CITY HOTELL ESKILSTUNA CITY HOTELL ESKILSTUNA 562-3548_City Hotell_folder_125x250.indd 1 2013-11-13 16:32 562-3548_City Hotell_folder_125x250.indd 2 2013-11-13 16:32 CITY HOTELL ESKILSTUNA Övernatta hos oss när du är i Eskilstuna!

Läs mer

Snygg villa med imponerande utsikt, unik terrass och separat lägenhet in Monchique

Snygg villa med imponerande utsikt, unik terrass och separat lägenhet in Monchique sida 1/5 sida 2/5 Villor & Gårdar 750.000 Konstruerad (år) 1983 område (län) Tomtarea 2000 m² Stad Konstruktion område 437 m² sida 3/5 Precis ovanför den vackra Spa orten Caldas de har vi denna storslagna

Läs mer

Intercontinental Malta

Intercontinental Malta Intercontinental Malta Detta eleganta förstaklasshotell ligger tvärs över gatan från EC-skolan i St Julians. Här finns flera restauranger och barer, varav en erbjuder levande musik flera kvällar i veckan.

Läs mer

MAKARSKA DEN KROATISKA RIVIERAN

MAKARSKA DEN KROATISKA RIVIERAN MAKARSKA DEN KROATISKA RIVIERAN Makarska har en rik historia som sträcker sig tillbaka ända till Romarriket. I området finns fler vackra kyrkor som speglar stadens historia, inte minst genom bevarade konstverk

Läs mer

Green Park Village. BBCG Construction - Akbük

Green Park Village. BBCG Construction - Akbük Green Park Village BBCG Construction - Akbük Green Park Village Green Park Village har ett utmärkt läge i ett pittoreskt och lugnt område i Akbük med fantastisk havsutsikt åt ena hållet och tallar och

Läs mer

Res med Assistansbolaget till Teneriffa 19 oktober 2014! Koppla av i värmen med möjlighet till bad, träning och strandliv varje dag.

Res med Assistansbolaget till Teneriffa 19 oktober 2014! Koppla av i värmen med möjlighet till bad, träning och strandliv varje dag. Res med Assistansbolaget till Teneriffa 19 oktober 2014! Koppla av i värmen med möjlighet till bad, träning och strandliv varje dag. Rehabanläggningen Mar y Sol, Los Cristianos Hej! tre år i rad har vi

Läs mer

Havsutsikt och gångavstånd till stranden bra för rullstol. in Meia Praia

Havsutsikt och gångavstånd till stranden bra för rullstol. in Meia Praia sida 1/5 sida 2/5 Villor & Gårdar 525.000 Konstruerad (år) 2002 område (län) Lagos Tomtarea 320 Stad Meia Praia Konstruktion område 280 sida 3/5 En underbar och rymlig hörn villa på den breda stranden

Läs mer

UPPLEV EN KONFERENS PÅ LAHOLMEN

UPPLEV EN KONFERENS PÅ LAHOLMEN UPPLEV EN KONFERENS PÅ LAHOLMEN Med ett fantastiskt läge vid havet......mitt i centrala Strömstad, ligger Laholmen Hotell. Hotellet ligger högt beläget med en fantastisk utsikt över havet i väster samtidigt

Läs mer

3 LÄNDER 3 HISTORIER

3 LÄNDER 3 HISTORIER 3 LÄNDER 3 HISTORIER Den dalmatiska kusten räknas som en av Europas vackraste. Följ med oss på en spännande resa där vi bor både i Split och i Dubrovnik och dessutom tar oss till historiskt intressanta

Läs mer

Välkommen till Slow Down Penthouse

Välkommen till Slow Down Penthouse Välkommen till Slow Down Penthouse Slow Down Penthouse består av 135 kvm etagelägenhet i två plan med 40 kvm terrass och 5 kvm balkong, samt 30 kvm gäststuga med sovloft och 23 kvm terrass. Enheten är

Läs mer

First Camp Ekerum OBJEKTSBESKRIVNING. www.bocamp.se

First Camp Ekerum OBJEKTSBESKRIVNING. www.bocamp.se First Camp Ekerum OBJEKTSBESKRIVNING www.bocamp.se Välkommen till First Camp Ekerum Campingen ligger mycket attraktivt alldeles vid Kalmarsund endast en dryg mil från sommarmetropolen Borgholm med dess

Läs mer

att komma fram och vilja stanna för gott.

att komma fram och vilja stanna för gott. Semesterstugor i boltenhagen att komma fram och vilja stanna för gott. Våra svenska Regenbogen stugor i Boltenhagen Här börjar avkopplingen så fort du har anlänt. Njut av den härliga havsbrisen, lägg upp

Läs mer

Dröm läge på Ferragudos klippor in Ferragudo

Dröm läge på Ferragudos klippor in Ferragudo sida 1/5 sida 2/5 Villor & Gårdar 950.000 Konstruerad (år) 2001 område (län) Lagoa Tomtarea 1083 Stad Ferragudo Konstruktion område 222 sida 3/5 Det finns väldigt få villor i Ferragudo på vackra platser,

Läs mer

press release Nytt utflyktsmål på Gotland: Fröjel Resort inbjuder med poolhus, spa och bra kök

press release Nytt utflyktsmål på Gotland: Fröjel Resort inbjuder med poolhus, spa och bra kök Visby, 2011-07-14 Nytt utflyktsmål på Gotland: Fröjel Resort inbjuder med poolhus, spa och bra kök En semesterresort på en semesterö det låter som ett ganska vanligt inslag, som knappast ges större utrymme

Läs mer

Do it Event. Konferens/golfresa till Portugal Algarve 2013

Do it Event. Konferens/golfresa till Portugal Algarve 2013 Do it Event Konferens/golfresa till Portugal Algarve 2013 Portugal är ett av de mest populära länderna i Europa för soltörstande golfare. Framförallt Lissabonområdet och Algarvekusten lockar med massor

Läs mer

Res med Assistansbolaget till Teneriffa 18 oktober 2015! Koppla av i värmen med möjlighet till bad, träning och strandliv varje dag.

Res med Assistansbolaget till Teneriffa 18 oktober 2015! Koppla av i värmen med möjlighet till bad, träning och strandliv varje dag. Res med Assistansbolaget till Teneriffa 18 oktober 2015! Koppla av i värmen med möjlighet till bad, träning och strandliv varje dag. Rehabanläggningen Mar y Sol, Los Cristianos Hej! Fyra år i rad har vi

Läs mer

KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014

KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014 KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014 Alla ryttares och hästälskares dröm besannas på denna resa Galoppera i vattenbrynet omgiven av vita stränder och turkosa dyningar som rullar in. Detta

Läs mer

Brf Ljugarn BRF LJUGARN / INFORMATION BRF LJUGARN / SITUATIONSPLAN HAVET, 100 M POOL VÄLKOMMEN TILL LJUVLIGA LJUGARN PARKERING Gotland är speciellt. Denna Sveriges största ö ger besökaren en härligt

Läs mer

Långtidssemester Cypern

Långtidssemester Cypern Långtidssemester Cypern Evabelle Napa Hotel Apartments ligger mitt i Ayia Napa, Cypern, bara ett par minuter från stranden. Lägenheterna är rymliga och har egen balkong. En promenad på 15 minuter tar dig

Läs mer

Wellness weekend/tjejresa. Sitges, Barcelona Maj, juni, hösten 2013 tom april 2014

Wellness weekend/tjejresa. Sitges, Barcelona Maj, juni, hösten 2013 tom april 2014 Wellness weekend/tjejresa Sitges, Barcelona Maj, juni, hösten 2013 tom april 2014 Varmt välkomna till Katalonien! Välkomna till den pittoreska och populära badorten Sitges, ca 45 min från Barcelona. Sitges

Läs mer

Villa Opatija 1 VILLA OPATIJA 1. Typ av boende: villa Plats: Opatija - KROATIEN

Villa Opatija 1 VILLA OPATIJA 1. Typ av boende: villa Plats: Opatija - KROATIEN Villa Opatija 1 VILLA OPATIJA 1 Typ av boende: villa Plats: Opatija - KROATIEN 1 / 6 Antal rum: 4 Max antal gäster: 8 Badrum: 2 Pool: Ja Hav avstånd: 150 m Början vid: 3,360 {gallery}vfr/opatija1{/gallery}

Läs mer

KONFERENSRESA BERGAMO

KONFERENSRESA BERGAMO KONFERENSRESA BERGAMO UPPLEV VACKRA BERGAMO Den italienska staden Bergamo är en vacker stad belägen i utkanten av Alperna. Staden ligger i regionen Lombardien i norra Italien. Denna vackra stad är delad

Läs mer

där solen skiner! Höst/Vinter 2013 Långtidsresor till Turkiet

där solen skiner! Höst/Vinter 2013 Långtidsresor till Turkiet där solen skiner! Höst/Vinter 2013 Långtidsresor till Turkiet 1 NJUT AV VINTERN I ALANYA Att lämna den regniga hösten och kalla vintern i Sverige är efterlängtat av många! Alanya i Turkiet är just en sådan

Läs mer

En ovanligt fantastisk adress.

En ovanligt fantastisk adress. S a n n e g å r d e n residens - En ovanligt fantastisk adress. Som på Manhattan fast hemma i Göteborg. Bilden är en illustration. Avvikelser mot slutligt utförande kan förekomma. En vacker fasad på en

Läs mer

Nedanför huset möter medelhavets klarblå vatten de vita klapperstenarna på stranden

Nedanför huset möter medelhavets klarblå vatten de vita klapperstenarna på stranden Vrnik - Kroatien 2011 Vrnik är en liten ö, inte större än att man kan promenera runt den på en halvtimme. Här finns ett trettiotal hus men bara tre bofasta innevånare. Vrnik ligger ett stenkast från den

Läs mer

MCI har bokat upp ett antal hotellrum för att garantera boende till er deltagare på SFAI-veckan.

MCI har bokat upp ett antal hotellrum för att garantera boende till er deltagare på SFAI-veckan. MCI har bokat upp ett antal hotellrum för att garantera boende till er deltagare på SFAI-veckan. Vi arbetar utifrån förste man/kvinna till kvarn... principen, så vad gäller nedan hotell, reserverar vi

Läs mer

Linköpings Vandrarhem & Hotell

Linköpings Vandrarhem & Hotell Tips på boende under SM-veckan i Linköping! TeoTess Vandrarhem Fogdeg. 33 586 47 LINKÖPING 013-470 73 10 www.teotess.se Vi är ett privatägt vandrarhem som tillhandahåller logi för både kortare och längre

Läs mer

Visningsresa av nybyggda hus och lägenheter på franska Rivieran

Visningsresa av nybyggda hus och lägenheter på franska Rivieran Visningsresa av nybyggda hus och lägenheter på franska Rivieran PORT NICEA NICE Ett alldeles nyinkommet lägenhetsprojekt i hamnen i Nice, endast 100 meter från kajen. Det kommer att byggas studiolägenheter

Läs mer

Yogaresa till Turkiet

Yogaresa till Turkiet Yogaresa till Turkiet Fri från stress Full med liv 30 april till 3 maj 2015 Liat Michaeli Upplever du att du lever med stress och press runt omkring dig? Vill du fylla på med ny energi och livskraft? Då

Läs mer

Långtidssemester Cypern

Långtidssemester Cypern Långtidssemester Cypern Evabelle Napa Hotel Apartments ligger mitt i Ayia Napa, Cypern, bara ett par minuter från stranden. Lägenheterna är rymliga och har egen balkong. En promenad på 15 minuter tar dig

Läs mer

Tenerife. Vi har närmare 300 hotell tillgängliga på Tenerife. Kontakta oss om du söker något som du inte finner här.

Tenerife. Vi har närmare 300 hotell tillgängliga på Tenerife. Kontakta oss om du söker något som du inte finner här. Tenerife Tenerife är den största av Kanarieöarna och till följd av att vulkanen Teides högsta topp är hela 3717m över havet så är skillnaden i nederbörd och temperatur mellan nord- och sydsida här än mer

Läs mer

Bali Jimbaran och Ubud

Bali Jimbaran och Ubud Bali Jimbaran och Ubud Resa till Bali som passar dig som vill ha en romantisk och privat upplevelse med 5 dagar sol och bad blandat med 5 dagar exotisk upplevelse i regnskogen. 2 fantastiska hotell, Kupu

Läs mer

Costa del Sol. Vi har avtal med över 200 hotell på Costa del Sol, fråga oss om fler förslag.

Costa del Sol. Vi har avtal med över 200 hotell på Costa del Sol, fråga oss om fler förslag. Costa del Sol Det är många som väljer att tillbringa en stor del av vinterhalvåret utomlands och kring Medelhavet är det spanska sydkusten som genom åren dragit till sig de flesta bland såväl husköpare

Läs mer

Sommarfest Sandhamns Seglarhotell

Sommarfest Sandhamns Seglarhotell Sommarfest Sandhamns Seglarhotell Klassisk sommarfest på mysiga Sandhamn med övernattning. Lägg till konferens eller aktivitet vid behov! Memento har tagit fram ett klassiskt sommarfest upplägg på Sandhamn

Läs mer

Rabatterat semesterboende i Italien

Rabatterat semesterboende i Italien Rabatterat semesterboende i Italien Fackförbundens medlemmar har möjlighet att boka rabatterat semesterboende i Italien. La Serra och Riva del Sole är två semester och konferensanläggningar som ägs av

Läs mer

Yogavecka i vackra Nerja 28/11-5/12

Yogavecka i vackra Nerja 28/11-5/12 Ladda batterierna inför julen med en Yogavecka i vackra Nerja 28/11-5/12 Har glädjen att kunna erbjuda en yogaresa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol, Malaga, Andalusien. Den 28/11-5/12

Läs mer

Kryssarklubbens eskader 14-21 september Kroatien2013

Kryssarklubbens eskader 14-21 september Kroatien2013 Kryssarklubbens eskader 14-21 september Kroatien2013 1 RESEFAKTA, FLYG OCH BÅTAR FLYG Vi kommer att flyga till Split med SAS morgonflyg från Göteborg och Stockholm. Utresa Göteborg Split Stockholm Split

Läs mer

Kasinokampen. Trekamp, tvårätters middag, 1 glas öl/vin/alk., fri entré och garderob.

Kasinokampen. Trekamp, tvårätters middag, 1 glas öl/vin/alk., fri entré och garderob. Kasinokampen Trekamp och middag Satsa på en annorlunda och rolig kasinokväll med trekamp och en tvårättersmiddag. Utmana varandra i de vanligaste kasinospelen. Avsluta sedan kvällen med att fira vinnarna

Läs mer

KONFERENSRESA BERGAMO

KONFERENSRESA BERGAMO KONFERENSRESA BERGAMO UPPLEV VACKRA BERGAMO Den italienska staden Bergamo är en vacker stad belägen i utkanten av Alperna. Staden ligger i regionen Lombardien i norra Italien. Denna vackra stad är delad

Läs mer

Marocko. Vinter november 2013 - april 2014

Marocko. Vinter november 2013 - april 2014 Marocko Vinter november 2013 - april 2014 Den marockanska staten är av gammalt datum även om kungaätter och gränser har varierat kraftigt genom åren. En muslimsk kungamakt uppstod här redan för drygt tusen

Läs mer

Solsäkra din höst med en Yogavecka i vackra, soliga Nerja 9-16/9.

Solsäkra din höst med en Yogavecka i vackra, soliga Nerja 9-16/9. Solsäkra din höst med en Yogavecka i vackra, soliga Nerja 9-16/9. Har glädjen att kunna erbjuda en yogaresa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol, Malaga, Andalusien. Den 9-16 september

Läs mer

Gran Canaria. Vi har avtal med runt 300 hotell på Kanarieöarna, fråga oss om du söker ett som vi inte beskrivit i detta lilla urval.

Gran Canaria. Vi har avtal med runt 300 hotell på Kanarieöarna, fråga oss om du söker ett som vi inte beskrivit i detta lilla urval. Gran Canaria Vår klassiska vintertillflykt kallas ibland för en minikontinent på grund av variationerna i klimat och det kuperade, vulkaniska landskapet vars högsta punkt, Pico de las Nieves, är hela 1949m

Läs mer

Bali Jimbaran och Ubud

Bali Jimbaran och Ubud Bali Jimbaran och Ubud Resa till Bali som passar dig som vill ha en romantisk och privat upplevelse med 5 dagar sol och bad blandat med 5 dagar exotisk upplevelse i regnskogen. 2 fantastiska hotell, Kupu

Läs mer

Endast 3 timmars tidsskillnad: när klockan är 12 i Sverige är den 15 i Dubai.

Endast 3 timmars tidsskillnad: när klockan är 12 i Sverige är den 15 i Dubai. FastighetsQuinnorna Syd inbjuder till resa med studiebesök till Dubai/Abu Dhabi/Förenade Arabemiraten 18-25 januari 2014 + tilläggsdagar för sol & bad 25-30 januari 2014 Burj Khalifa, världens högsta byggnad,

Läs mer

Vi kommer att arrangera en visningsresa och återkommer närmre om detta.

Vi kommer att arrangera en visningsresa och återkommer närmre om detta. The Lodge, Romelåsen The Lodge öppnar i September på Romeleåsens topp, 165 m över havet. Det kommer att bli en förträfflig lodge för konferens, boende, njutning, SPA och aktiviteter. Allt detta plus en

Läs mer

Söker du bra boende i Åre?

Söker du bra boende i Åre? Söker du bra boende i Åre? Skidåkarlägenhet för kompisgänget eller lilla familjen eller mysigt hus för hela släkten? Vi har boende veckovis, halvvecka och weekend hela vintern 2013-2014 Objekt ett : Fin

Läs mer

VACKRA PRAG. Vi bor fint och centralt, och har med oss svensktalande guide/reseledare under vistelsen.

VACKRA PRAG. Vi bor fint och centralt, och har med oss svensktalande guide/reseledare under vistelsen. VACKRA PRAG Följ med och upplev vackra Prag! Staden som bjuder på allt vi förväntar oss av en storstad i form av historia, kultur, restauranger och goda shoppingmöjligheter. Under våra dagar i Prag lär

Läs mer

Strandpärlan. Där Österlen är som bäst. Version 3.3 2012-08-04

Strandpärlan. Där Österlen är som bäst. Version 3.3 2012-08-04 Strandpärlan Där Österlen är som bäst Version 3.3 2012-08-04 Ett stenkast från havet omgivet av en naturtomt där äppleträden står i blom med den Skånska blå himmeln i bakgrunden. Då är det lätt att inse

Läs mer

SPF 010 alltid på väg!

SPF 010 alltid på väg! 24/5-2/6 Det gemytliga och gästvänliga Tyrolen i Österrike Upplev den romantiska Tyrolen där de vackra dalgångarna slingrar sig fram mellan snöklädda alptoppar. Här njuter vi av Salzkammerguts bedårande

Läs mer

Costa del Sol & Andalusien

Costa del Sol & Andalusien Costa del Sol & Andalusien Sommar maj-oktober 2011 Det är många som väljer att tillbringa en stor del av vinterhalvåret utomlands och kring Medelhavet är det spanska sydkusten som genom åren dragit till

Läs mer

Res med Assistansbolaget till Teneriffa 20 oktober 2013! Koppla av i värmen med möjlighet till bad, träning och strandliv varje dag.

Res med Assistansbolaget till Teneriffa 20 oktober 2013! Koppla av i värmen med möjlighet till bad, träning och strandliv varje dag. Res med Assistansbolaget till Teneriffa 20 oktober 2013! Koppla av i värmen med möjlighet till bad, träning och strandliv varje dag. Rehabanläggningen Mar y Sol, Los Cristianos Hej! Två år i rad har vi

Läs mer

Solsäkra din höst med en Yogavecka i vackra, soliga Nerja 9-16/9 2014

Solsäkra din höst med en Yogavecka i vackra, soliga Nerja 9-16/9 2014 Solsäkra din höst med en Yogavecka i vackra, soliga Nerja 9-16/9 2014 Har glädjen att kunna erbjuda en en vecka med YOGA på din resa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol, Malaga, Andalusien.

Läs mer

Konferensresor med Scandjet. Kontakta oss gärna så hjälper vi er också. Hjärtligt välkommen till Scandjet Travel!

Konferensresor med Scandjet. Kontakta oss gärna så hjälper vi er också. Hjärtligt välkommen till Scandjet Travel! KONFERENS I KROATIEN 2013 Scandjet travel erbjuder grupp- och konferensresor till ett av Europas vackraste och solsäkraste länder - Kroatien. Vi erbjuder skräddarsydda arrangemang i en fantastisk och inspirerande

Läs mer

Våra :RESMÅL. Albanien :Saranda. Spanien :Nerja, Marbella. Thailand :Phuket. Indonesien :Bali. Svenska fjällen :Klövsjö, Bruksvallarna.

Våra :RESMÅL. Albanien :Saranda. Spanien :Nerja, Marbella. Thailand :Phuket. Indonesien :Bali. Svenska fjällen :Klövsjö, Bruksvallarna. 2018:1 Albanien :Saranda Våra :RESMÅL Spanien :Nerja, Marbella Thailand :Phuket Indonesien :Bali Svenska fjällen :Klövsjö, Bruksvallarna Tjeckien :Prag Turkiet :Alanya Dags för nya spännande platser...

Läs mer

Pine Bay. BBCG Construction - Akbük

Pine Bay. BBCG Construction - Akbük Pine Bay BBCG Construction - Akbük Pine Bay Pine Bay har det bästa läge i ett pittoreskt och lugnt område i Akbük med fantastisk havsutsikt åt ena hållet och tallar och berg åt andra. Komplexet ligger

Läs mer

INNEHÅLL KROATIEN 4 OM KROATIENSPECIALISTEN 6 FLYGBOLAG 7 AMADRIA PARK 56 ZADAR RIVIERA 62

INNEHÅLL KROATIEN 4 OM KROATIENSPECIALISTEN 6 FLYGBOLAG 7 AMADRIA PARK 56 ZADAR RIVIERA 62 Att vi kan Kroatien som ingen annan, bekräftas av alla våra nöjda kunder som återvänder år efter år till detta fantastiska land. Tack vare vår välutbildade personal med god lokalkännedom, som dessutom

Läs mer

Styrelsebord 6 personer Skolsittning 20 personer Styrelsebord 14 personer. U-bord 20 personer Skolsittning 30 personer Wayne 21 kvm

Styrelsebord 6 personer Skolsittning 20 personer Styrelsebord 14 personer. U-bord 20 personer Skolsittning 30 personer Wayne 21 kvm Hotell 13-12-2011 Scandic Karlstad City RUM: 106 dubbelrum: 72 enkelrum: 17 familjerum 17 Totalt: 234 bäddar Garage: Ja Möteslokaler: 4 stycken varv högsta kapacitet är 30 personer i biosittning. Mario

Läs mer

Portugal Lissabon/Estoril/Cascais

Portugal Lissabon/Estoril/Cascais Portugal & Madeira Portugal har varit populärt under årtionden mycket tack vare sin stora variationsrikedom och det sköna klimatet. Naturen växlar från höga berg till djupa dalar med pinje- och olivlundar,

Läs mer

Upplev Costa Rica med SN/Resecity 1 16 februari 2017!

Upplev Costa Rica med SN/Resecity 1 16 februari 2017! Upplev Costa Rica med SN/Resecity 1 16 februari 2017! Den perfekta kombinationen av djur- och naturupplevelser med både regnskog och strand i Costa Rica. Turen tar dig från huvudstaden San José till regnskogarna

Läs mer

S C.F.

S C.F. Ref. 1271 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Florence Italy Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Amalfikusten Magnificent havet hotell på Amalfikusten

Läs mer

Sommarvecka med Yoga i Nerja 9-16 Juni

Sommarvecka med Yoga i Nerja 9-16 Juni Sommarvecka med Yoga i Nerja 9-16 Juni Har glädjen att kunna erbjuda en en vecka med YOGA på din resa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol, Malaga, Andalusien. Den 9-16 juni 2014 med

Läs mer

press release Förstklassig semester: Fröjel Resort på Gotland Visby, 20. juni 2012

press release Förstklassig semester: Fröjel Resort på Gotland Visby, 20. juni 2012 Visby, 20. juni 2012 Förstklassig semester: Fröjel Resort på Gotland Fröjel Resort har ett fantastiskt läge utmed Visbys södra kustremsa och bjuder på en härlig känsla av välbefinnande och lyx i till synes

Läs mer

Figeholm Konferens. Välkommen till. Figeholm Konferens

Figeholm Konferens. Välkommen till. Figeholm Konferens Figeholm Konferens Välkommen till Figeholm Konferens En familjär känsla Många gäster bor under långa perioder här. Därför känns det viktigt för oss att vi kan skapa en familjär känsla >>> Figeholm konferens

Läs mer

Konferens på Sandhamns Värdshus

Konferens på Sandhamns Värdshus Konferens på Sandhamns Värdshus ÖPPET ÅRET RUNT Konferens för er som vill komma bort från storstadens buller och jäkt. Vi finns i en rofylld, charmig och inspirerande skärgårdsmiljö endast 2 timmar bort

Läs mer

Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum!

Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum! Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum! Välkommen till kvarteret Lampan i Helsingborg. Perfekt läge i Olympiakvarteren. Välkommen hem till kvarteret Lampan! Tänk dig att cykla ner till

Läs mer

Luna Hotel Avkoppling vid Adriatiska havet i Kroatien

Luna Hotel Avkoppling vid Adriatiska havet i Kroatien Luna Hotel Det förhållandevis nya Luna hotel grundades 2008 och är ett av de ledande konferens- och semesterhotellen i regionen. Hotel Luna Island har allt som behövs för att kunna njuta av semestern till

Läs mer

S C.F.

S C.F. Ref. 1512 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Florence Italy Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Ventimiglia Vacker bostad till försäljning i Ventimiglia

Läs mer

Bagarvägen /Målarvägen i Upplands-Bro.

Bagarvägen /Målarvägen i Upplands-Bro. Välkommen till Bagarvägen /Målarvägen i Upplands-Bro. 178 LÄGENHETER I UPPLANDS-BRO 2 En central idyll nära Mälaren. Vill du kunna bo i ett fridfullt naturskönt område vid Mälaren men ändå ha snabb tillgång

Läs mer

Möten, fest & konferens

Möten, fest & konferens Möten, fest & konferens Möten i fokus Unika sätt att mötas Elite Stadshotellet i Eskilstuna erbjuder unika konferensmöjligheter med 19 möteslokaler. Vi har allt från små grupprum till stora härliga lokaler

Läs mer

KONFERENS, MÖTE & EVENT STÄMNING Lär känna varandra från en annan sida, och lite bättre.

KONFERENS, MÖTE & EVENT STÄMNING Lär känna varandra från en annan sida, och lite bättre. KONFERENS, MÖTE & EVENT STÄMNING Lär känna varandra från en annan sida, och lite bättre. SAMMANHÅLLNING Vi ser fram emot att se er växa både som grupp och individ. ENTUSIASM Tillsammans skapar vi minnesvärda

Läs mer

PROVENCE & MONACO När hösten är som vackrast går vår resa till Provence och den franska rivieran.

PROVENCE & MONACO När hösten är som vackrast går vår resa till Provence och den franska rivieran. PROVENCE & MONACO När hösten är som vackrast går vår resa till Provence och den franska rivieran. Följ med till södra Frankrike där vi ska uppleva storstaden Nice, furstliga Monaco och flera charmiga provensalska

Läs mer

etvab fastigheter www.etvab.nu 00468966545

etvab fastigheter www.etvab.nu 00468966545 Nerja Torrox Costa - Torrox charmigt vackert - unikt! Vi är specialiserade på bra lägen till bra priser! Nyproduktion med olika lägen och boenden från 95.000 Svensk registrerad fastighetsmäklare etablerad

Läs mer

Gran Canaria. Sommar maj-oktober 2011

Gran Canaria. Sommar maj-oktober 2011 Gran Canaria Sommar maj-oktober 2011 Vår klassiska vintertillflykt kallas ibland för en minikontinent på grund av variationerna i klimat och det kuperade, vulkaniska landskapet vars högsta punkt, Pico

Läs mer

First Camp Eriksöre OBJEKTSBESKRIVNING. www.bocamp.se

First Camp Eriksöre OBJEKTSBESKRIVNING. www.bocamp.se First Camp Eriksöre OBJEKTSBESKRIVNING www.bocamp.se Välkommen till First Camp Eriksöre Anläggningen ligger fantastiskt vackert i direkt anslutning till Kalmarsund och dess vackra stränder inbjuder till

Läs mer

OREA Resort Devet Skal Vysocina

OREA Resort Devet Skal Vysocina OREA Resort Devet Skal Vysocina På Orea Resort Devět Skal, som ligger i Mährens berg, kan du se fram emot vackra naturvandringar, god mat i hotellets restaurang och ett dopp i poolen. Här är siktet inställt

Läs mer