DEN GRÖNA ÖN IRLAND med SPF 8-15 september 2014

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "DEN GRÖNA ÖN IRLAND med SPF 8-15 september 2014"

Transkript

1 DEN GRÖNA ÖN IRLAND med SPF 8-15 september 2014 Naturen har tagit tusentals år på sig för att forma Irland, medan människans hand har påverkat land och natur under de sista av dem. Konstnärer, poeter, författare och musiker har inspirerats av landskapet och invånarna. Historier om jättar och andar, häxor och krigsherrar är mångtaliga och berikar vår upplevelse av land och folk. Välkommen till Irland! Dag 1: Tisdag Helsingfors - Dublin Tillsammans med vår reseledare från SPF flyger vi från Helsingfors med Norwegian klockan 17 på eftermiddagen, och ankommer klockan 18:10 till Dublin. Vår buss tar oss till centrala Dublin, vi checkar in på hotellet och äter en gemensam middag. Dag 2: Dublin - Galway Vi möter vår svensktalande guide på morgonen och påbörjar resan med en färd genom Irlands Midlands till västkusten och det charmerande Galway. På vägen stannat vi vid den tidiga kristna bosättningen i Clonmacnoice som grundades av St. Ciarán på 500-talet på floden Shannons östra sida. Vi ser ruinerna av en katedral, två runda torn, kors och olika gravstenar från tidigaste kristen tid. Efter en paus för kaffe/mat I kafeterian (ingår ej) fortsätter vi mot Galway och hotellet. Vi gör en guidad stadsvandring innan det är dags för gemensam middag. Dag 3: Arranöarna Vi gör en minnesvärd heldagsutfärd till Arranöarna mitt I Galwaybukten Här möter vi en livsstil som svunnit i största delen av det övriga Irland, och besökarna imponeras av naturens skönhet. Förutom intrycksfulla vyer finns lämningar från olika tidsperioder och en rik folklore som befolkningen är stolt över. Här talas irländska som huvudspråk, vilket inte är vanligt mer. Vi tar färja ut till öarna och tar oss där runt med minibussar, men har även tid att promenera omkring på egen hand och besöka någon butik eller pub. Efter hemkomst middag på hotellet.

2 Dag 4 Cliffs of Moher Vi börjar dagen med en tur söderut mot Killarney. Vi kommer till ett unikt område som kalls för The Burren, ordet kommer från det gaeliska ordet boireann som betyder klippigt land. Det är ett lämpligt namn för denna kalkstensplatå i Clare. Få träd växer här, men många andra växter hittar platser att frodas. Från april till augusti pryder förvånande mycket blommor det karga landskapet. När vi fortsätter mot söder ger kalkstenen vika för den svarta skiffern och sandstenen som formar det dramatiska Cliffs of Moher. Klipporna sträcker sig cirka 8 kilometer och 214 meter över Atlantens havsyta. På eftermiddagen kör vi genom ett vackert böljande landskap och små byar till Kerry och Killarney stad. Incheckning och middag på hotellet. Dag 5 Ring of Kerry Idag väntar en otrolig dag! Den natursköna och spektakulära vägen Ring of Kerry erbjuder enastående utsikt över County Kerrys magnifika kust. Vi reser via staden Killorglin och ser vackra bergsvyer och karga landskap längs med vägen. På eftermiddagen utforskar vi Killarney National Park - med ponnydragen kärra. Ha kameran redo, det finns många fina fototillfällen. Under en timmes tur ser vi mycket av Killarney National Park, och även Muckross Lake och 1400-tals klostret Muckross Abbey. Vi anslutar dagen på det internationellt kända Muckross House & Gardens, var vi upplever viktoriansk elegans i all sin prakt. Vi återkommer på eftermiddagen till hotellet och äter gemensam middag. Day 6 Tipperary Kilkenny - Dublin Under dagen tar vi oss mot Dublin, med pauser på vägen. Den första är ett besök till det omtalade Rock of Cashel i Tipperary County. Cashel har en speciell status som nationalarv och var en gång säte för kungaätten Munster. Staden lever ett förtrollat liv under skydd av Rock Cashel. Klustret av medeltida monument reser sig dramatiskt ur Tipperary Golden Vale, bland

3 annat det runda tornet från 1100-talet, korset High Cross, ett romanskt kapell samt den gotiska katedralen, slottet från 1400-talet samt den restaurerade Hall of Vicars Choral. På eftermiddagen gör vi en anhalt i den medeltida staden Kilkenny. Kilkenny Castle är ett slott från 1100-talet, ombyggt under den viktorianska tiden och omgivet av stora parker. Slottet har varit familjen Butlers, markiserna och hertigarna av Ormondes, huvudsäte. Under den guidade turen för vi kommer att få en god inblick i hur det var för människor att bo i denna typ av slott. Vi kommer att besöka salongen, sovrummen och vi kommer att se många antika och intressanta möbler under turen. På kvällen ankomst till Dublin, incheckning, middag och övernattning. Dag 7 Dublin stadsrundtur och irish night Efter frukost gör vi en allmän stadsrundtur genom Dublin. Fast staden är modern och kosmopolitisk, har Dublin fortfarande kvar sin atmosfär och arkitektur från 1800-talet. Det är en elegant och konstnärlig stad med breda georgiska torg och gator, sevärda offentliga byggnader och rader av tegel-frontade radhus med färgglada dörrar. På denna tur får gruppen att få en god överblick över staden. Vi passerar det storslagna Bank of Ireland, en byggnad som tidigare var det irländska parlamentet, Dublin Castle, Christchurch, Dublin museer och Phoenix Park. På eftermiddagen har gruppen fri tid att utforska Dublin på egen hand, de kan shoppa, besöka andra stora attraktioner som The Old Jameson Distillery, Guinness bryggeriet, National Museum of Ireland, Kilmainham Gaol etc. På kvällen tar vi oss ut från Dublins centrum för en oförglömlig avskedsmiddag! Merry Ploughboy Pub är stolt över att anses vara en av de bästa platserna i Dublin för att uppleva den irländska kulturen och äkta irländsk gästfrihet. Puben själv är en traditionell Dublinpub som första gången öppnade sina dörrar år De berömda irländska kvällarna i Merry Ploughboys Pub utgörs av en 3 rätters middag, irländsk musik och Riverdance-stil av irländsk dans. Kvällen börjar vid 20:00- tiden och slutar ca kl 22:30 eller mot 23:00. Åter till hotellet och övernattning.

4 Day 8 Måndag 15.9 Dublin och Trinity College På morgonen tar vi en promenad till Trinity College, det äldsta universitetet i Irland. Det grundades 1592 av drottning Elizabeth I, och i dag har högskolan i ett avundsvärt läge i hjärtat av den irländska huvudstaden. Trinity College på sina 40 tunnland mark behåller en del av sin gamla avskildhet med stenlagda torg, trädgårdar och parker. Högskolan är känd för sina stora kulturskatter. Dessa inkluderar Book of Kells, ett då omvälvande manuskript från 900-talet, böcker av Durrow och Armagh och en tidig irländsk harpa. Dessa visas i Treasury och Long Room - det långa rum som hyser mer än av Trinitys äldsta böcker. Utställningen The Book of Kells Turning Darkness into Light förklarar bakgrunden och historien bakom det berömda manuskriptet och andra handskrifter. Efter besöket är eftermiddagen fri för egna strövtåg. Vid 16-tiden samlas vi vid hotellet för transfer till flygfältet, flyget hem till Helsingfors avgår klockan 18:40 och ankommer till Vanda flygfält kl 23:50. SLAN ABHAILE säker hemfärd på gaeliska PRIS: 1350 euro per person del i dubbelrum. Enkelrumstillägg 320 euro. Anmälningsavgift 100 euro, slutbetalning förfaller 4 veckor före avresa. Ingår i priset: - Flyg tur och retur Helsingfors - Dublin - Boende i trestjärniga hotell av god turistklass - Irländsk frukost varje morgon - 5 middagar på hotell (2 i Galway, 2 i Killarney och 2 i Dublin) - Irish Night i Merry Ploughboys Pub - Alla inträdesavgifter enligt programmet - Skandinavisktalande lokal guide under hela programmet - Modern resebuss och erfaren chaufförs tjänster - Reseledare från SPF Med reservation för programändringar. Resevillkor för denna resa: Bokningar till Axtours.ax Ålandsvägen Mariehamn Telefon (kl 9-16) eller per e-post info@axtours.ax Sista anmälningsdatum är 30 juni. Minimiantal deltagare 20 personer, begränsat antal platser. Avbokningsvillkor: För denna resa gäller speciella avbokningsregler: Avbokningskostnad: Före 30 juni=anmälningsavgiften, från % av resepriset, därefter 100% av resepriset. Vi rekommenderar att kontrollera reseförsäkring och avbokningsskydd. Vi förmedlar Alandia bolagens försäkringar.

5 HOTELL: THE CONNACHT HOTEL GALWAY 3*** The Connacht Hotel (före detta Carlton Hotel Galway) är ett av de ledande hotellen i Galway och ligger cirka 15 minuters promenadavstånd från stadens centrum. Rummen har badrum, satellit TV, telefon, hårtork, wifi, kaffe/tekokare, strykmöjlighet och safe. Till faciliteterna hör fritt wi-fi i publika utrymmen, parkering, fri dagstidning, 9 välutrustade konferensrum, Rueben s Restaurant, Bar Solo med Sky Sports, Kid s Club och Leisure Club som erbjuder 20 meters simbassäng, jacuzzi, bastu, ångbastu och ett stort gym. KILLARNEY COURT 3*** Killarney Court Hotel är lättillgängligt från flere större vägar och ligger på 15 minuters färdväg från Kerry International Airport. Alla 100 rum är inredda i en smakfull nygotisk stil och har komplett badrum, satellit-tv med video, telefon, hårtork, strykmöjligheter och gratis te & kaffe bricka med tanke på gästernas bekvämlighet. BEST WESTERN ACADEMY PLAZA, Dublin 3***+ Academy Hotell är beläget i cenrala Dublin, intill O Connell Street, endast en kort promenad från butiker, gallerior och stadens övriga höjdpunkter såsom det imponerande landmärket The Spire. Dublins affärsdistrikt ligget bara några gångminuter från hotellet. Hotellet har precis genomgått en omfattande renovering och har nu 285 luftkonditionerade rum med bekvämligheter som LCD-TV, kassaskåp och kostnadsfritt internet. Det finns två nya restauranger i hotellet som erbjuder bistromat eller asiatisk kokkonst. Det finns även ett spelrum, gym och en stor konferensavdelning med rum som har plats för upp till 120 personer. Hållplatsen för spårvagnar, eller LUAS som de heter i Dublin, ligger på mindre än tre minuters gångavstånd från hotellet. Med spårvagn tar man sig bekvämt och smidigt till både Conolly och Heustons tågstationer. Bussen till flygplatsen och sightseeingbussen "Hop on hop off Dublin Tour" stannar utanför hotellet.

IRLAND. Välkomna med på Borås Släktforskares traditionella vårresa! Denna gång reser vi till Irland 1-8 maj 2018!

IRLAND. Välkomna med på Borås Släktforskares traditionella vårresa! Denna gång reser vi till Irland 1-8 maj 2018! IRLAND Välkomna med på Borås Släktforskares traditionella vårresa! Denna gång reser vi till Irland 1-8 maj 2018! Vi reser med buss till Köpenhamn och flyg vidare till Dublin. Under rundresan på Irland,

Läs mer

DEN GRÖNA ÖN IRLAND 26 april - 2 maj 2016 i samarbete med Mariehamns pensionärsförening, Mariehamns församling och Norra Ålands pensionärer

DEN GRÖNA ÖN IRLAND 26 april - 2 maj 2016 i samarbete med Mariehamns pensionärsförening, Mariehamns församling och Norra Ålands pensionärer DEN GRÖNA ÖN IRLAND 26 april - 2 maj 2016 i samarbete med Mariehamns pensionärsförening, Mariehamns församling och Norra Ålands pensionärer Naturen har tagit tusentals år på sig för att forma Irland, medan

Läs mer

Hotell. ARLINGTON HOTEL *** Bachelors Walk, O`Connell Bridge Dublin 1

Hotell. ARLINGTON HOTEL *** Bachelors Walk, O`Connell Bridge Dublin 1 MUSIKFEST I DUBLIN Tradfest är en musikfestival som arrangeras varje år i Dublin, med konserter och musikaliska upplevelser i hela fem dagar! Tradfest är en folkmusikfestival med fokus på irländsk folkmusik.

Läs mer

Hotell. ARLINGTON HOTEL *** Bachelors Walk, O`Connell Bridge Dublin 1

Hotell. ARLINGTON HOTEL *** Bachelors Walk, O`Connell Bridge Dublin 1 MUSIKFEST I DUBLIN Tradfest är en musikfestival som arrangeras varje år i Dublin, med konserter och musikaliska upplevelser i hela fem dagar! Tradfest är en folkmusikfestival med fokus på irländsk folkmusik.

Läs mer

Upplev Dublin i full feststämning!

Upplev Dublin i full feststämning! Upplev Dublin i full feststämning! Tradfest är en musikfestival som arrangeras varje år i Dublin, med konserter och musikaliska upplevelser i hela fem dagar! Tradfest är en folkmusikfestival med fokus

Läs mer

Irland Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com

Irland Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com Irland Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - I r l a n d Guidad Rundresa Irland Upptäck Irlands unik kulturarv genom naturliga underverk och längs dramatiska

Läs mer

UPPLEV DUBLIN & IRLAND TILLSAMMANS MED FÖRETAGARNA SUNDSVALL & TIMRÅ 22-25 OKTOBER 2015

UPPLEV DUBLIN & IRLAND TILLSAMMANS MED FÖRETAGARNA SUNDSVALL & TIMRÅ 22-25 OKTOBER 2015 UPPLEV DUBLIN & IRLAND TILLSAMMANS MED FÖRETAGARNA SUNDSVALL & TIMRÅ 22-25 OKTOBER 2015 Dublin är som ett komprimerat London. Lika bra shopping och nöjesliv, fast med allt inom behagligt gångavstånd. Att

Läs mer

I r l a n d - S ö d e r

I r l a n d - S ö d e r I r l a n d - S ö d e r Upplev historiska slott, fascinerande klosterstäder och charmiga fiskebyar längs ett pittoresk landskap och spektakulära kuster på vår 8-dagars rundresa i Irland. Fri entré till

Läs mer

FLORENS EN STAD ATT FÖRUNDRAS ÖVER

FLORENS EN STAD ATT FÖRUNDRAS ÖVER RESA FLORENS FLORENS EN STAD ATT FÖRUNDRAS ÖVER Florens är utan tvekan en av världens mest omtalade och lovsjungna Det är en svindlande känsla att upptäcka det övermått av sevärdheter städer. Staden är

Läs mer

Konst- och kulturresa till Split & Dubrovnik sep 2017

Konst- och kulturresa till Split & Dubrovnik sep 2017 Följ med på en konst- och kulturresa till de vackra kustpärlorna i Kroatien Split och Dubrovnik! Kroatien lockar många besökare med sin slående vackra och skiftande natur mäktiga berg, kuperande landskap,

Läs mer

Höstresa till Dublin, 2-5 oktober 2015 - i litteraturens tecken

Höstresa till Dublin, 2-5 oktober 2015 - i litteraturens tecken Höstresa till Dublin, 2-5 oktober 2015 - i litteraturens tecken Fredag 2 oktober Ankomst till Dublins flygplats. Den svensktalande guiden och chauffören möter gruppen i ankomsthallen med en välkomstskylt.

Läs mer

I r l a n d - I n t e n s i v. charmiga byar Kenmare eller Killarney.

I r l a n d - I n t e n s i v. charmiga byar Kenmare eller Killarney. Upplev Irlands naturliga underverk och kulturarv på vår 10-dagars rundresa längs spektakulära kuster och ett pittoreskt landskap. Fri entré till 30 sevärdheter, en gratis ölbryggerivisning följt av en

Läs mer

VACKRA PRAG. Vi bor fint och centralt, och har med oss svensktalande guide/reseledare under vistelsen.

VACKRA PRAG. Vi bor fint och centralt, och har med oss svensktalande guide/reseledare under vistelsen. VACKRA PRAG Följ med och upplev vackra Prag! Staden som bjuder på allt vi förväntar oss av en storstad i form av historia, kultur, restauranger och goda shoppingmöjligheter. Under våra dagar i Prag lär

Läs mer

EDINBURGH SKOTTLANDS HJÄRTA

EDINBURGH SKOTTLANDS HJÄRTA EDINBURGH SKOTTLANDS HJÄRTA Följ med till Edinburgh i hjärtat av Skottland. Bekanta dig med den skotska kulturen, storstadens attraktioner, den skotska gästfriheten och smaken av världens bästa whisky.

Läs mer

Tjeckien. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com

Tjeckien. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com Tjeckien Guidad Rundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - T j e c k i e n Tjeckien - Guidad Resa Upplev arkitektoniska mästerverk från medeltida, renässans och barocktiden

Läs mer

Ölprovning i Prag. 15-17 april 2015 Möt våren i Prag med Ann Fogelberg. Vill du lära dig mer om öl? Ja, då

Ölprovning i Prag. 15-17 april 2015 Möt våren i Prag med Ann Fogelberg. Vill du lära dig mer om öl? Ja, då Ölprovning i Prag 15-17 april 2015 Möt våren i Prag med Ann Fogelberg Vill du lära dig mer om öl? Ja, då Vill du lära dig mer om öl? Ja, då är detta bästa resan för dig. Följ med till Tjeckien, landet

Läs mer

Alsace & Bourgogne. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com

Alsace & Bourgogne. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com Alsace & Bourgogne Guidad Rundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - A l s a c e o c h B o u r g o g n e Alsace och Bourgogne - Guidad Rundresa Upptäck de pittoreska vinregionerna

Läs mer

Irland. individuella rundresor.

Irland. individuella rundresor. Irland individuella rundresor www.vespucci-tours.com Upplev Irlands spektakulära natur och fascinerande kulturarv på vår 10-dagars rundresa längs ett pittoreskt landskap, majestätiska slott och charmiga

Läs mer

WIEN MUSIK & KULTUR. Upplev våren med oss i musikens huvudstad!

WIEN MUSIK & KULTUR. Upplev våren med oss i musikens huvudstad! WIEN MUSIK & KULTUR Vackra Wien är en raffinerad pärla med mycket att se och göra. Klassisk musik, imponerande arkitektur och den charmiga kafékulturen är bara lite av vad vi får uppleva. Donau delar staden

Läs mer

3 LÄNDER 3 HISTORIER

3 LÄNDER 3 HISTORIER 3 LÄNDER 3 HISTORIER Den dalmatiska kusten räknas som en av Europas vackraste. Följ med oss på en spännande resa där vi bor både i Split och i Dubrovnik och dessutom tar oss till historiskt intressanta

Läs mer

RIGA BALTIKUMS PARIS

RIGA BALTIKUMS PARIS RIGA BALTIKUMS PARIS Riga; en vacker, modern och historisk stad. Lettlands huvudstad Riga är inte bara ett populärt resmål för oss i Norden, Riga lockar nämligen folk från hela världen. Vi förstår precis

Läs mer

Alsace Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer

Alsace Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer Alsace Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - A l s a c e o c h B o u r g o g n e Alsace - Guidad Rundresa Upptäck charmiga bergbyar, pittoreska vinbergar

Läs mer

Reseprogram Moheda SPF Seniorerna Budapest med Pusztan, Ungern 6-11 september 2017

Reseprogram Moheda SPF Seniorerna Budapest med Pusztan, Ungern 6-11 september 2017 Ungerns huvudstad Budapest består av två stadshalvor. Dessa var tidigare två självständiga städer. Buda ligger på vänstra sidan av floden Donau och Pest på den högra. År 1873 blev de till en stad som idag

Läs mer

Alsace & Bourgogne Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer

Alsace & Bourgogne Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer Alsace & Bourgogne Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - A l s a c e o c h B o u r g o g n e Alsace och Bourgogne - Guidad Rundresa Upptäck pittoreska

Läs mer

Den lite annorlunda Irlandsresan: Nordöstra Irlands kust, Dublin och Belfast 25 september 1 oktober 2016 med SPF

Den lite annorlunda Irlandsresan: Nordöstra Irlands kust, Dublin och Belfast 25 september 1 oktober 2016 med SPF Den lite annorlunda Irlandsresan: Nordöstra Irlands kust, Dublin och Belfast 25 september 1 oktober 2016 med SPF Städerna Dublin och Belfast är de två hållpunkterna under vår resa. Men resan tar oss även

Läs mer

DRÖMRESAN TILL PROVENCE

DRÖMRESAN TILL PROVENCE DRÖMRESAN TILL PROVENCE Följ med till Provence och njut av det goda livet! Vår reseledare, Finn Emilsen, jobbar till vardags som vinimportör, med fokus på vin från Provence. Det började med ett vinslott

Läs mer

HOLLAND I BLOMNING. Man måste ha sett det med egna ögon för att förstå hur stor, varierad och fantastisk den här parken är.

HOLLAND I BLOMNING. Man måste ha sett det med egna ögon för att förstå hur stor, varierad och fantastisk den här parken är. HOLLAND I BLOMNING När det i början av maj fortfarande kan vara lite ostadigt väder här hemma i Sverige har som regel Nederländerna haft härlig vår ett tag. Uteserveringarna är öppna och vårblommor finns

Läs mer

Irlandsresan MMWS 12-17 maj 2010. Resedokument MMWS Irlandsresa 2010. Agenda. Onsdag 12 maj

Irlandsresan MMWS 12-17 maj 2010. Resedokument MMWS Irlandsresa 2010. Agenda. Onsdag 12 maj Resedokument MMWS Irlandsresa 2010 Agenda Onsdag 12 maj Samling Kastrup 08:30, Terminal 2. GLÖM IINTE PASSET!!!!!!!!!! Flyg Köpenhamn Dublin 10:30 11:40 Flight DY3692 Norwegian Airlines Incheckat bagage

Läs mer

Club Eriks rundresor i Europa Sagornas och legendernas Irland

Club Eriks rundresor i Europa Sagornas och legendernas Irland Club Eriks noga utvalda upplevelser Club Eriks rundresor i Europa Sagornas och legendernas Irland Irland Följ med oss på en resa genom sagornas och legendernas Irland. Tillsammans besöker vi Georgianska

Läs mer

Resa till Irland sep Telefon : Telefon :

Resa till Irland sep Telefon : Telefon : Resa till Irland 25-30 sep 2017 Teknisk arrangör : Travel Arena Kontakt : Suzanne Aronsson Telefon : 010-4952931 Kontakt hos SPF : Lilian Spång Telefon : 076-1614371 MÅNDAG 25 SEPTEMBER 00.00 Västanhede

Läs mer

Polen runt - 8 dagar 12 augusti

Polen runt - 8 dagar 12 augusti 2018 Polen runt - 8 dagar 12 augusti Warszawa Välkommen med på vår sommarresa 2018. Vi väljer att resa till Polen och till huvudstaden Warszawa. Vi hinner även med ett besök i staden Krakow. Polen har

Läs mer

Baltikum. Guidad Rundresa på svenska Max. 8 resenärer.

Baltikum. Guidad Rundresa på svenska Max. 8 resenärer. Baltikum Guidad Rundresa på svenska Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - B a l t i k u m Guidad Rundresa - Baltikum - Estland och Lettland (max. 8 resenärer) Upplev historiska

Läs mer

Fantastiska Georgien. 12 dagars rundresa

Fantastiska Georgien. 12 dagars rundresa Ltd georgien Fantastiska Georgien 12 dagars rundresa Dag 1: avresa: Från Stockholm eller Köpenhamn. Dag 2: Tbilisi Tidigt på morgonen anländer vi till Georgien och huvudstaden Tbilisi. Vi möts på flygplatsen

Läs mer

PARIS EN STAD MED MÅNGA SIDOR SEVÄRDHETERNAS STAD PARIS SAINT-GERMAINE

PARIS EN STAD MED MÅNGA SIDOR SEVÄRDHETERNAS STAD PARIS SAINT-GERMAINE RESA PARIS PARIS EN STAD MED MÅNGA SIDOR Den vackra staden Paris, Frankrikes huvudstad, är en stad med många sidor och lager. Staden är full av storslagna och välkända monument och sevärdheter, men här

Läs mer

Alsace Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer

Alsace Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer Alsace Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - A l s a c e Guidad Rundresa - Alsace - (max. 8 resenärer) Upptäck charmiga bergsbyar, pittoreska vinberberg,

Läs mer

Burmas gömda skatter - 2015

Burmas gömda skatter - 2015 Burmas gömda skatter - 2015 NYHET! 14 DAGAR YANGON-INLE LAKE-MANDALAY -BAGAN-NGAPALI BEACH 14 dagar Följ med på vår omfattande rundresa till ett av Asiens mest spännande länder. Vi får uppleva fantastiska

Läs mer

Skottland Guidad Whisky-Rundresa på svenska Max. 8 resenärer

Skottland Guidad Whisky-Rundresa på svenska Max. 8 resenärer Skottland Guidad Whisky-Rundresa på svenska Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R u n d r e s a - S k o t t l a n d Guidad Rundresa - Whiskyrundresa Skottland - (max. 8 resenärer) Upptäck

Läs mer

Färöarna 5 dagar aug. 2019

Färöarna 5 dagar aug. 2019 Färöarna 5 dagar 22-26 aug. 2019 Dag 1-22 augusti Avgång från Köpenhamn med SAS 11:00 ankomst Torshavn 12:15. Guiden möter upp på flygplatsen. Vi börjar med lunch på Café Fjørðoy in Sørvágur. Efter lunch,

Läs mer

Budapest, Wien & Prag 2-8/4 2019

Budapest, Wien & Prag 2-8/4 2019 Budapest, Wien & Prag 2-8/4 2019 Tisdag 2/4: Luleå Budapest Avresa från Luleå kl 07:25 och ankomst till Budapest kl 14:00 Busstransfer in till centrum och guidad stadsrundtur i Budapest. Stadsrundtur i

Läs mer

Andalusien. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com

Andalusien. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com Andalusien Guidad Rundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - A n d a l u s i e n Andalusien - Guidad Resa Upplev det kulturella och historiska arvet i Andalusien på vår 8-dagars

Läs mer

PROPEL AFRICA D e s t i n a t i o n M a n a g e m e n t

PROPEL AFRICA D e s t i n a t i o n M a n a g e m e n t Golfresa till Norra Sydafrika 20-30 januari 2013 Måndag 21 Januari 2013 - Ankomst till Johannesburg kl 08.35 på morgonen med flyg SA 261. Er lokalguide möter upp på flygplatsen och visar vägen till bussen.

Läs mer

KONFERENSRESA BERGAMO

KONFERENSRESA BERGAMO KONFERENSRESA BERGAMO UPPLEV VACKRA BERGAMO Den italienska staden Bergamo är en vacker stad belägen i utkanten av Alperna. Staden ligger i regionen Lombardien i norra Italien. Denna vackra stad är delad

Läs mer

Rundresa i Kina - 20-29 mars 2015, (10 dagar )

Rundresa i Kina - 20-29 mars 2015, (10 dagar ) Rundresa i Kina - 20-29 mars 2015, (10 dagar ) PEKING - GUILIN YANGSHOU - PEKING Under denna resa besöker vi Peking, Guilin och Yangshuo och njuter av deras olikheter. I Peking ser vi majestätiska kejsarpalats

Läs mer

Provence. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com

Provence. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com Provence Guidad Rundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - P r o v e n c e Provence - Guidad Rundresa Uppfyll din dröm om pittoreska lavendelfält, fantastiska vingårdar och

Läs mer

Andalusien. Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer.

Andalusien. Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer. Andalusien Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - A n d a l u s i e n Andalusien - Guidad Resa (max. 8 resenärer) Upplev Andalusiens kulturella och historiska

Läs mer

Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby

Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby Vi gör en härlig kryssning längs den magnifika dalmatiska kusten och dess vackra öar. Under tre dagar på Adriatiska havet åker vi från en ö till en annan

Läs mer

FEI European Championships Dressyr & Hoppning 2015, Aachen Tyskland, 11-23 augusti

FEI European Championships Dressyr & Hoppning 2015, Aachen Tyskland, 11-23 augusti FEI European Championships Dressyr & Hoppning 2015, Aachen Tyskland, 11-23 augusti Följ med Equi Tours på mästerskapsresa till Aachen, Tyskland för ett spektakulärt Europamästerskap! Här väntas fantastiska

Läs mer

Hotellbokning CPUP-dagarna 24-25 oktober 2016

Hotellbokning CPUP-dagarna 24-25 oktober 2016 Hotellbokning CPUP-dagarna 24-25 oktober 2016 Nedanstående hotell erbjuder rum för kongressdeltagarna för bokning före 2016-09-24. Priserna är per rum och natt och inkluderar frukost och moms. Alla bokningar,

Läs mer

Habsburgarnas imperium Wien Bratislava Budapest med Andreas Danielsen den 2 6 juni 2016

Habsburgarnas imperium Wien Bratislava Budapest med Andreas Danielsen den 2 6 juni 2016 Habsburgarnas imperium Wien Bratislava Budapest med Andreas Danielsen den 2 6 juni 2016 I sällskap med vår ciceron Andreas Danielsen, författare till Hederskriget Hur Österrike-Ungern startade det första

Läs mer

Skottland Guidad Kulturrundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com

Skottland Guidad Kulturrundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com Skottland Guidad Kulturrundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - S k o t t l a n d Kulturrundresa Skottland - Guidad Resa Upplev de pittoreska högländerna med majestätiska

Läs mer

Konstresa Berlin april 2019

Konstresa Berlin april 2019 Namn: Berlin Exklusiv Antal: Ca 10-14 personer Resmål: Berlin Datum: Guide: Martin Schibli Berlin Berlin är en av den globala konstscenens metropoler. Här finns flera stora och mindre institutioner, flera

Läs mer

Toscana. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer.

Toscana. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. Toscana Guidad Rundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - T o s c a n a Guidad Rundresa - Toscana - (max. 8 resenärer) Upptäck ett vackert landskap, charmiga bergsbyar och ett

Läs mer

Höstresa september 2018

Höstresa september 2018 Höstresa 10 13 september 2018 Har man en gång besökt Tjeckiens huvudstad Prag, måste man återvända. Prag är en av Europas absolut vackraste huvudstäder. Stadens små gator, som bildar ett slags labyrinter

Läs mer

PROVENCE & MONACO När hösten är som vackrast går vår resa till Provence och den franska rivieran.

PROVENCE & MONACO När hösten är som vackrast går vår resa till Provence och den franska rivieran. PROVENCE & MONACO När hösten är som vackrast går vår resa till Provence och den franska rivieran. Följ med till södra Frankrike där vi ska uppleva storstaden Nice, furstliga Monaco och flera charmiga provensalska

Läs mer

Bologna Italiens kulinariska huvudstad oktober

Bologna Italiens kulinariska huvudstad oktober Bologna Italiens kulinariska huvudstad 24-27 oktober I Bolognas gamla stadsdelar kan du beskåda eleganta arkader, samt vackra byggnader och kulturskatter som Palazzo Comunale, 1300-talsbasilikan San Petronio

Läs mer

Estland. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com

Estland. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com Estland Guidad Rundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - E s t l a n d Estland Intensiv - Guidad Rundresa Utforksa det kulturella och historiska arvet i Estland på vår 8-dagars

Läs mer

Julmarknadskryssning längs med Donau

Julmarknadskryssning längs med Donau Julmarknadskryssning längs med Donau Följ med och upplev den magiska stämningen på några av Europas vackraste julmarknader. Ombord på vår mysiga älvkryssningsbåt, Der Kleine Prinz, får du julstämning och

Läs mer

Weekend i Washington DC

Weekend i Washington DC Weekend i Washington DC Weekendresa till Washington D.C. med besök till stadens alla sevärdheter. På denna resa till Washington D.C. får ni åka båt på Potomacfloden till Mount Vernon, ni ser kända monument

Läs mer

Tjeckien. Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer.

Tjeckien. Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer. Tjeckien Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - T j e c k i e n Guidad Rundresa - Tjeckien (max. 8 resenärer) Upplev fascinerande traditioner, arkitektoniska

Läs mer

Weekend i Washington DC

Weekend i Washington DC Weekend i Washington DC Weekendresa till Washington D.C. med besök till stadens alla sevärdheter. På denna resa till Washington D.C. får ni åka båt på Potomacfloden till Mount Vernon, ni ser kända monument

Läs mer

KONFERENSRESA BERGAMO

KONFERENSRESA BERGAMO KONFERENSRESA BERGAMO UPPLEV VACKRA BERGAMO Den italienska staden Bergamo är en vacker stad belägen i utkanten av Alperna. Staden ligger i regionen Lombardien i norra Italien. Denna vackra stad är delad

Läs mer

Res till Bratislava/ Brno och Wien en kultur och vin-/ matresa september 2019.

Res till Bratislava/ Brno och Wien en kultur och vin-/ matresa september 2019. Res till Bratislava/ Brno och Wien en kultur och vin-/ matresa 18 24 september 2019. Följ med Mimosa kulturresa genom Europas moderna historia Onsdag 18 september Avresa från Arlanda till Wien (direktflyg

Läs mer

Erbjudande till medlemmarna i Mölndals Golfklubb med vänner och bekanta och alla andra som åkt med oss de senaste åren till Spanien!

Erbjudande till medlemmarna i Mölndals Golfklubb med vänner och bekanta och alla andra som åkt med oss de senaste åren till Spanien! Åk med på golfresa till Benidorm och Alicante i Spanien hösten 2012! (OBS: Nytt program avresa en dag senare än vad tidigare meddelats flygresenärer flyger nu med Norwegian Air Shuttle direkt Göteborg-Alicante

Läs mer

UPPLEV DEN GRÖNA ÖN MED BELFAST

UPPLEV DEN GRÖNA ÖN MED BELFAST UPPLEV DEN GRÖNA ÖN MED BELFAST Följ med på vår rundresa till Irland och Nordirland, och upplev två länder och två världsstäder på en och samma ö. Vi besöker självklart huvudstaden Dublin, och därtill

Läs mer

Möten, Event & Konferens

Möten, Event & Konferens Ängelholms Reumatiker Förening Kära medlemmar, känns detta tilltalande. Vi skulle behöva intresse anmälan till den 1 nov. av hur många som är intresserade. Möten, Event & Konferens Offert Ängelholms Reumatiker

Läs mer

Baltikum. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com

Baltikum. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com Baltikum Guidad Rundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - B a l t i k u m Baltikum - Guidad Rundresa Upplev det kulturella och historiska arvet i Lettland och Estland på vår

Läs mer

VACKRA CHAMONIX-MONT-BLANC ENASTÅENDE SKIDÅKNING

VACKRA CHAMONIX-MONT-BLANC ENASTÅENDE SKIDÅKNING RESA CHAMONX VACKRA CHAMONIX-MONT-BLANC Chamonix, egentligen Chamonix-Mont-Blanc, är en ort belägen i regionen Rhône-Alpes i östra Frankrike, vid foten av Alpernas högsta berg Mont Blanc. Chamonix är till

Läs mer

Kultur och strand 12 dages magisk rundresa till Cuba. Kultur i Havanna och strandsemester i Varadero

Kultur och strand 12 dages magisk rundresa till Cuba. Kultur i Havanna och strandsemester i Varadero Kultur och strand 12 dages magisk rundresa till Cuba. Kultur i Havanna och strandsemester i Varadero Kulturel rundresa med 2 Kultur och Strand 12 dages rundresa till Kuba Havanna - Varadero - Havanna Denna

Läs mer

Företag X Italien 2-7 Mars 2013 Offert

Företag X Italien 2-7 Mars 2013 Offert Datum: 2013-02-05 Företag X Italien 2-7 Mars 2013 Offert Fix Travel Er resebyrå för en lyckad resa! We Fix It Företag/Kund X Kundansvarig/Projektansvarig Åsa Melander Fix Travel AB Brädgårdsvägen 28 236

Läs mer

Irland runt flyg/buss

Irland runt flyg/buss Irland runt flyg/buss BESKRIVNING Irland runt med Nordirland flyg/buss - 11 dagar En främling är en vän, som du ännu inte träffat! I detta talesätt döljer sig det vänliga och gästfria sätt med vilket irländaren

Läs mer

Baltikum. Guidad Rundresa på svenska Max. 8 resenärer.

Baltikum. Guidad Rundresa på svenska Max. 8 resenärer. Baltikum Guidad Rundresa på svenska Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - B a l t i k u m Baltikum - Guidad Rundresa i Estland och Lettland (max. 8 resenärer) Upplev det kulturella

Läs mer

Club Eriks Sverigeresor Vi reser till Höga Kusten

Club Eriks Sverigeresor Vi reser till Höga Kusten Club Eriks noga utvalda upplevelser Club Eriks Sverigeresor Vi reser till Höga Kusten Höga kusten är ett unikt kustområde i Ångermanland som sedan istiden haft en landhöjning på 800 meter, vilket är världsunikt,

Läs mer

Yoga- och vandringsresa till Costa Blanca 3-10 februari 2013. Dag 1- ankomst

Yoga- och vandringsresa till Costa Blanca 3-10 februari 2013. Dag 1- ankomst Yoga- och vandringsresa till Costa Blanca 3-10 februari 2013 Dag 1- ankomst 15.45 Avresa från Arlanda 19.40 Ankomst till Alicante Transfer tlll hotellet - incheckning 21.00 Lätt middag på hotellet Information

Läs mer

TOKYO FÖR TONÅRINGAR 7 DAGAR TOKYO FÖR TONÅRINGAR MED GHIBLI- MUSEET 7 DAGAR GALLERY IMAGES SEK

TOKYO FÖR TONÅRINGAR 7 DAGAR TOKYO FÖR TONÅRINGAR MED GHIBLI- MUSEET 7 DAGAR GALLERY IMAGES SEK TOKYO FÖR TONÅRINGAR 7 DAGAR 14 100 SEK TOKYO FÖR TONÅRINGAR MED GHIBLI- MUSEET 7 DAGAR Destinationer: Tokyo, Ghibli-museet, Samuraj-museet Reslängd: 7 dagar (kan förlängas) Reseperiod: Året om Pris: Från

Läs mer

Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade.

Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade. ISLANDSRESA ISLAND ETT SAGOLIKT LANDSKAP Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade. Än i dag syns spåren tydligt efter hur naturen har format

Läs mer

Baltikum. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com

Baltikum. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com Baltikum Guidad Rundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - B a l t i k u m Baltikum - Guidad Rundresa Upplev det kulturella och historiska arvet i Lettland och Estland på vår

Läs mer

THE HIGHLANDS Skottland, 4-10 oktober 2015

THE HIGHLANDS Skottland, 4-10 oktober 2015 THE HIGHLANDS Skottland, 4-10 oktober 2015!! De Skotska Högländerna landskapsfotografi när den är som bäst Trakterna kring Storbritanniens högsta berg är de mest dramatiska delarna av de Skotska Högländerna.

Läs mer

DRÖMRESA TILL BOSTON

DRÖMRESA TILL BOSTON DRÖMRESA TILL BOSTON BOSTON Boston är en av de äldsta städerna i hela världen och bildades redan 1630 av puritanska kolonisatörer. Idag är Boston något av en världsstad med stor kulturell betydelse, inte

Läs mer

Burmas Underverk. Resan inkluderar NYHET! 15 DAGAR YANGON-INLE LAKE-MANDALAY- MOUNT POPA-BAGAN-NGAPALI BEACH

Burmas Underverk. Resan inkluderar NYHET! 15 DAGAR YANGON-INLE LAKE-MANDALAY- MOUNT POPA-BAGAN-NGAPALI BEACH Burmas Underverk NYHET! 15 DAGAR YANGON-INLE LAKE-MANDALAY- MOUNT POPA-BAGAN-NGAPALI BEACH Planerad avgång 2013 Denna resa är just nu under produktion. Kontakta oss gärna så sätter vi upp dig på en intresselista.

Läs mer

Välkommen till Uddevalla! Gröna Bilister Mobilitet och beteende 21 mars 2017

Välkommen till Uddevalla! Gröna Bilister Mobilitet och beteende 21 mars 2017 Välkommen till Uddevalla! Gröna Bilister Mobilitet och beteende 21 mars 2017 sid 1 Historiska lokaler som är nyrenoverade och ger en fräsch och mysig känsla att vistas i. Folkets Hus A-salen Max antal

Läs mer

RUNDRESA TILL CHONGQING - LHASA - GYANTSE - SHIGATSE - 14 DAGAR

RUNDRESA TILL CHONGQING - LHASA - GYANTSE - SHIGATSE - 14 DAGAR Tibet världens tak RUNDRESA TILL CHONGQING - LHASA - GYANTSE - SHIGATSE - 14 DAGAR Planerad avgång 2015: Denna resa är just nu under produktion. Kontakta oss gärna så sätter vi upp dig på en intresselista.

Läs mer

Från Cortina till Venedig på cykel

Från Cortina till Venedig på cykel Från Cortina till Venedig på cykel Friskis&Svettis Göteborg tillsammans med Hummingbird Grupp & Konferens erbjuder en semesterupplevelse rik på historia och i ett fantastiskt landskap; Följ med oss på

Läs mer

Studieresa till Krakow och Auschwitz 15-19 augusti 2016

Studieresa till Krakow och Auschwitz 15-19 augusti 2016 Studieresa till Krakow och Auschwitz 15-19 augusti 2016 Christer Bergström, som arrangerar och medföljer på resan, är utbildad gymnasie- och grundskolelärare med 30 års erfarenhet och har undervisat i

Läs mer

Skottland Guidad Whisky-Rundresa på svenska Max. 8 resenärer

Skottland Guidad Whisky-Rundresa på svenska Max. 8 resenärer Skottland Guidad Whisky-Rundresa på svenska Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - S k o t t l a n d Guidad Rundresa - Whiskyrundresa Skottland - (max. 8 resenärer) Upptäck Skottlands

Läs mer

BALTIKUM. med Estland, Lettland och Litauen. Tid: 2-8 juni Avresa: 2 juni kl 08.20 från: Träffpunkten i Färjestaden

BALTIKUM. med Estland, Lettland och Litauen. Tid: 2-8 juni Avresa: 2 juni kl 08.20 från: Träffpunkten i Färjestaden SPF SENIORERNA SOLVÄNDAN OCH SYD ÖLAND BALTIKUM LÄS, LÄR OCH RES med Estland, Lettland och Litauen Tid: 2-8 juni Avresa: 2 juni kl 08.20 från: Träffpunkten i Färjestaden Pris: 7.200 kr i dubbelrum. Enkelrum:

Läs mer

New Jersey San Jose NY Rangers Boston. Matcher: New Jersey Devils-NY Rangers New Jersey Devils-Toronto Maple Leafs NY Rangers-Phoenix Coyotes

New Jersey San Jose NY Rangers Boston. Matcher: New Jersey Devils-NY Rangers New Jersey Devils-Toronto Maple Leafs NY Rangers-Phoenix Coyotes Resa 1 27 Februari Matcher: NY Rangers Chicago New Jersey San Jose NY Rangers Boston Resa 2 21 Mars Matcher: New Jersey Devils-NY Rangers New Jersey Devils-Toronto Maple Leafs NY Rangers-Phoenix Coyotes

Läs mer

Program för Fältjägarresa till Wien,Bratislava och Salzburg 27 april - 4 maj 2015

Program för Fältjägarresa till Wien,Bratislava och Salzburg 27 april - 4 maj 2015 Program för Fältjägarresa till Wien,Bratislava och Salzburg 27 april - 4 maj 2015 Välkomna med på en resa till Österrike och Slovakien. Vi börjar i Salzburg de första två dagarna. Staden där så många berömdheter

Läs mer

Konstresa Venedig aug 2019

Konstresa Venedig aug 2019 Namn: Venedig Professionell Antal: Ca 10-24 personer Resmål: Venedig Datum: Guide: Martin Schibli Venedig En resa till alla som arbetat med konst och kultur i stora eller små organisationer. Den 58:e Venedigbiennalen

Läs mer

Portugal RESEFAKTA BESKRIVNING

Portugal RESEFAKTA BESKRIVNING Portugal BESKRIVNING Rundresa Portugal flyg t/r 8 dagar En resa till Europas västligaste land, med sin långa Atlanthavskust som alltid betytt mycket för portugiserna. Den gjorde Portugal till en stor sjöfararnation

Läs mer

KULTUR OCH HISTORIA I BUDAPEST

KULTUR OCH HISTORIA I BUDAPEST KULTUR OCH HISTORIA I BUDAPEST Ungern ligger i hjärtat av det gamla Europa och är välkänt för god mat, varma termalbad och vinerna som är folkets stolthet. Budapest är en vacker kulturstad med mycket att

Läs mer

Resa till Florens Montalcino. Onsdag till söndag maj 2019

Resa till Florens Montalcino. Onsdag till söndag maj 2019 Resa till Florens Montalcino Onsdag till söndag 23-26 maj 2019 Information om resan Pris: 14.000 kr per person (enkelrumstillägg 1.500 kr) Priset inkluderar: o o o o o 1 natt på fyrstjärnigt hotell i centrala

Läs mer

FRANSKA OCH ITALIENSKA RIVIERAN

FRANSKA OCH ITALIENSKA RIVIERAN FRANSKA OCH ITALIENSKA RIVIERAN Pittoreska städer, frestande badvikar, frodiga olivlundar, gastronomiska upplevelser och ett härligt klimat det är Rivieran. Följ med och upplev både den franska och den

Läs mer

Postillion Hotel Haren-Groningen

Postillion Hotel Haren-Groningen Postillion Hotel Haren-Groningen Nära universitetsstaden Groningen, ligger Postillion Hotel Haren-Groningen. I Groningen kan ni besöka Martinikyrkans grå torn från 1400-talet, äta lunch på guldkontoret

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL REPUBLIKEN MALTA

VÄLKOMMEN TILL REPUBLIKEN MALTA RESA MALTA VÄLKOMMEN TILL REPUBLIKEN MALTA Den vackra östaten Malta ligger i mellersta Medelhavet, mellan Libyen i söder och Italien i norr. Malta är Europas sydligaste stat och har drygt 400 000 invånare.

Läs mer

Dag 02: Ho Chi Minh Staden, Saigon Cu Chi Tunnlarna. Kort beskrivning. Dag 01: Ankomst Ho Chi Minh Staden, Saigon. Detta ingår

Dag 02: Ho Chi Minh Staden, Saigon Cu Chi Tunnlarna. Kort beskrivning. Dag 01: Ankomst Ho Chi Minh Staden, Saigon. Detta ingår Kort beskrivning Avresedatum enligt kundens önskemål (Flyg till och från Vietnam ingår ej) Detta ingår Inrikes flyg i Vietnam Engelsktalande guide under utflykterna 14 nätter med del i dubbelrum på hotell

Läs mer

Konstresa Berlin 9-12 april 2019

Konstresa Berlin 9-12 april 2019 Namn: Berlin Professionell Antal: Ca 10-24 personer Resmål: Berlin Datum: Guide: Martin Schibli Berlin Följ med till Berlin, träffa kollegor, diskutera på plats, skapa nätverk. Berlin är sedan flera år

Läs mer

SPF Freja inbjuder i samarbete med Ena Operations till "Temaresa Vin 2017". Resmålet blir Budapest och Balatonsjön, Ungern 12/9 18/

SPF Freja inbjuder i samarbete med Ena Operations till Temaresa Vin 2017. Resmålet blir Budapest och Balatonsjön, Ungern 12/9 18/ SPF Freja inbjuder i samarbete med Ena Operations till "Temaresa Vin 2017". Resmålet blir Budapest och Balatonsjön, Ungern 12/9 18/9 2017. Ungerns huvudstad Budapest består av två stadshalvor. Dessa var

Läs mer

Toscana. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com

Toscana. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com Toscana Guidad Rundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - T o s c a n a Toscana - Guidad Resa Bli inspirerad av pittoreska byar, historiska städer och natursköna vingårdar på

Läs mer

OBS! Sista anmälningsdagen 25 juli till Anna-Lena Kullman,

OBS! Sista anmälningsdagen 25 juli till Anna-Lena Kullman, Resa till Frankrike och Alsace 15-21 september, 7 dagar. OBS! Sista anmälningsdagen 25 juli till Anna-Lena Kullman, annalenakullman09@gmail.com, 0730-687838 Resan genomförs med en modern turistbuss med

Läs mer

LAS VEGAS NÖJENAS STAD

LAS VEGAS NÖJENAS STAD MÄSSRESA LAS VEGAS LAS VEGAS NÖJENAS STAD Las Vegas är den största staden i delstaten Nevada i sydvästra USA. Staden är ett centrum för alla möjliga upplevelser och aktiviteter. Las Vegas är ett av världens

Läs mer