NYA SEAT LEON TECHNOLOGY TO ENJOY

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "NYA SEAT LEON TECHNOLOGY TO ENJOY"

Transkript

1 NYA SEAT LEON TECHNOLOGY TO ENJOY

2

3 NYA SEAT LEON Nästan magi. BILEN VET ALLTID VAD DU VILL. Vi skulle kunna gå in i detalj och förklara all den teknologi som finns i nya SEAT Leon, men det vi vill är just att göra ditt liv enklare. Säkrare, bekvämare, mer sofistikerad. Vi har tänkt på alla detaljer för att kunna erbjuda maximal komfort, och en lyxig finish som gör SEAT Leon till den bästa tänkbara respartnern. Njut av den. Det är inte det minsta svårt.

4

5 LEON Fredag är alltid för långt borta. HUR SER DET UT IDAG? Världen behöver ordning, men det betyder inte att du måste följa den. Tänk på alla viktiga händelser i ditt liv som inträffar när du minst anar det till och med på en tisdag. Nya SEAT Leon ger dig friheten att uppfylla dina drömmar oavsett hur oförutsägbara de är. Den är utrustad med teknologi som kan ta din vardag och fylla den med minnesvärda ögonblick. Ett av dem skulle kunna vara just nu. WIP

6 LEON ST När ingen last är för stor. NYFIKENHET HAR INGA GRÄNSER. Du behöver varken offra din hobby eller din SEAT Leon. Med nya Leon ST kan du få båda. Med ett imponerande bagageutrymme som kan ta sig an vilken utmaning som helst på bara några sekunder. Fäll ned ett eller flera säten med en knapptryckning eller öka kapaciteten ännu mer med hjälp av det dubbla golvet. Ibland behöver frihet inte vara mer än en extra meters utrymme.

7

8 XCELLENCE-UTRUSTNING Den glänser till och med när lamporna är släckta. UTANPÅ OCH INUTI. XCELLENCE-utrustningen placerar SEAT Leon i en kategori för sig. Från och med nu kommer sportig körning att kombineras med maximal komfort som börjar redan innan du stigit in i bilen. När föraren är i närheten låser bilen upp automatiskt utan att du ens behöver ta nycklarna ur fickan. Inuti har den noggranna designen färdigställts i material av högsta kvalitet. På utsidan finns originaldetaljer som ger ett sofistikerat intryck. Fönstren sitter i elegant kromade ramar och den kromade fronten ger en glänsande effekt som gör att du sticker ut var du än befinner dig.

9

10 FR-UTRUSTNING FR. Feel Ready. DEN SPORTIGASTE VERSIONEN AV SEAT LEON ÄVEN PÅ UTSIDAN. FR-utrustningen hjälper dig att framhäva den sportiga stilen hos SEAT Leon så att den ser ut att vara precis vad den är: spektakulär. Hjuldesignen accentuerar kraft och på grillen fram bär FR-modellen stolt sina initialer FR. FR-modellen syns på lång väg oavsett hur dålig sikt det är tack vare dimstrålkastare med kurvljusfunktion som lyser upp sidorna av vägbanan.

11

12 FR-UTRUSTNING Om du ska tatuera initialer måste de betyda någonting. VISSA SMEKNAMN ÄR VÄLFÖRTJÄNTA. Att sätta sig bakom ratten på en FR är alltid någonting speciellt. Känslan i interiören som välkomnar dig när du stiger in, trösklar i aluminium och bilens initialer finns på ratt, växelspak samt säten. Du vet att du kommer att få en fantastisk upplevelse.

13

14 UTVÄNDIG DESIGN Blända bara med designen. DU KOMMER BÅDE ATT SE OCH SYNAS BÄTTRE. Den sportiga designen på SEAT Leon har alltid varit framträdande på grund av sin elegans. FULL LED-strålkastare fram och bak bidrar och ger stil. Till och med blinkersen är i LED för första gången i historien. Förutom att de är estetiskt tilltalande lyser LED-lampor upp mer effektivt och säkert både för dig själv och för andra bilförare. De ger perfekt sikt under alla tänkbara väderförhållanden och helljusassistansen växlar automatiskt från helljus till halvljus när den registrerar mötande trafik.

15

16 INVÄNDIG DESIGN Vilken färg vill du ha idag? STÄLL IN RÄTT SINNESTILLSTÅND. En bils interiör måste vara funktionell och ha en intuitiv design för att förenkla körningen. Den måste också ha kvalitetsmaterial som signalerar komfort. Men alla platser där vi känner oss riktigt bekväma har någonting speciellt. Nya SEAT Leon låter dig skapa en stämning för varje ögonblick genom att välja mellan åtta olika färger i stämningsbelysningen i dörrpanelen. Bli på bra humör innan motorn ens har startat.

17

18 TEKNIK OCH UPPKOPPLING Världen får redan plats på en skärm. ANSLUTEN ELLER INTE, DET BEROR PÅ DIG. Navigeringssystemet i nya SEAT Leon innefattar en högupplöst 8 tumsskärm så att all information finns tillgänglig omedelbart. Full Link-teknologi gör att du kan se din smartphoneskärm och använda dina appar medan du kör. Sätt på en Spotifyspellista och lyssna på dina egna klassiker. Från skärmen kan du också kontrollera bilens övriga funktioner som till exempel backkameran så att det är lika enkelt att parkera som om någon stod utanför och hjälpte dig. Eller ännu bättre: låt parkeringsassistenten med sina sensorer hjälpa dig att parkera utan svårigheter, till och med i trånga utrymmen.

19 TRÅDLÖS LADDARE I SEAT Leon kommer din telefon aldrig att ha ont om batteri. Använd laddningskabeln eller placera telefonen mot ytan när du vill. MOTORSTARTKNAPP Alltid glad att se dig. Motorstartknappen pulserar som hjärtslag när den registrerar förarens närvaro. Starta motorn genom att trycka på knappen. ELEKTRISK PARKERINGSBROMS Det är bättre att spara energi till viktiga saker. Parkeringsbromsen i nya SEAT Leon aktiveras smidigt genom en knapptryckning. Om du vill kan den aktiveras automatiskt när motorn stängs av. Autohold-funktionen gör att bilen inte rullar baklänges oavsett om den står på plan yta eller i en lutning.

20 KOMFORT Oavsett vad du frågar efter. ALDRIG ETT NEJ TILL SVAR. Nya SEAT Leon är designad för att ta hand om dig. Det är de små detaljerna som får dig att känna dig uppskattad. Till exempel vindrutetorkarna som sätts på automatiskt när det börjar regna, reglerar hastigheten beroende på hur mycket det regnar och tänder extra lampor. Tack vare Easy Folding-systemet som döljer alla säten på bara några sekunder på vissa modeller även framsätet kommer du alltid att ha mer utrymme. Livet är komplicerat nog som det är. Du behöver inte en bil som gör det svårare.

21

22 SÄKERHET Din bästa andrapilot. KÄNSLORNA BAKOM RATTEN ÄR BARA FÖR DIG. Men det är skönt att veta att det alltid finns någon som koncentrerar sig på att undvika riskerna vägen kan föra med sig. Nya SEAT Leon har en rad aktiva säkerhetssystem som arbetar tillsammans för att hela tiden ligga ett steg före alla tänkbara händelser. Allt är under kontroll, till och med under de mest stressiga körögonblicken. FOTGÄNGARSKYDD Fotgängarskyddet registrerar om någon korsar vägen framför bilen och varnar dig med en akustisk och en visuell signal innan bromsarna aktiveras automatiskt. KÖKÖRNINGSASSISTENT Det finns ingen anledning att bli upprörd bara för att det blivit kö. Nya SEAT Leon beräknar avståndet till övriga fordon och reglerar acceleration och inbromsning samtidigt som den håller dig i rätt körfält.

23 EMERGENCY ASSIST Alltid i tid. Det här systemet analyserar förarens rörelser och om systemet inte längre kan registrera en aktiv förare får det bilen att skaka lätt med hjälp av försiktiga inbromsningar. Systemet sänker även hastigheten och korrigerar styrningen tills dess att föraren återtar kontrollen. Nödbelysningen aktiveras för att varna övriga förare. KURVBELYSNING Den intelligenta kurvkörningsfunktionen till dimstrålkastarna möjliggör säkrare körning. I svåra korsningar lyser dimstrålkastarna upp utrymmet dit föraren är på väg. Funktionen är också användbar för parkeringsmanövrer i mörkret när det finns risk att skada chassit eller skrapa hjulen mot trottoarkanten. Dimstrålkastaren lyser även upp utrymmet vid sidan av fordonet under U-svängar.

24 SÄKERHET Ha roligt. LÄMNA DET ÅT BILEN. För att kunna njuta av någonting är det viktigt att kunna slappna av helt under tiden. Nya SEAT Leon har nya säkerhetssystem som övervakar vägen efter vad du kan tänkas se och mer därtill. Allt du behöver göra är att sätta dig bakom ratten och sjunga på din favoritlåt. Resten tar vi hand om. VÄGMÄRKESIGENKÄNNING Nya SEAT Leon hjälper dig att följa alla regler. Nya SEAT Leon följer dem åt dig. Med hjälp av olika sensorer som är synkroniserade med frontkameran registrerar den hastighetsgränser, omkörningsförbud och vägarbeten innan du kommit fram till dem. FILASSISTANS Nya SEAT Leon registrerar om du är på väg att lämna körfältet och korrigerar försiktigt bilens styrning.

25 TRÖTTHETSVARNING Kaffe är också en del av resan. Trötthetsvarnaren analyserar rattrörelser och förarprestation för att göra en bedömning av om föraren verkar vara trött. Om systemet registrerar ologiska rörelser kommer den att rekommendera en skön paus. ADAPTIV FARTHÅLLARE Tack vare att senaste generationens medeldistansradar är installerad i framgrillen på din SEAT Leon kan ACC-systemet mäta avstånd, riktning och hastighet på framförvarande fordon, anpassa din hastighet efter deras och hålla ett säkert avstånd hela tiden. Detta sker genom att systemet accelererar och bromsar automatiskt. Säkert och enkelt. HELLJUSASSISTANS Känn med andra. Helljusassistansen växlar automatiskt från helljus till halvljus för att inte störa när ett annat fordon registreras. Den reglerar också strålkastarnas ljusstyrka beroende på sikt.

26 FÄLGAR 16 " 17 " DESIGN 30/2 St DYNAMIC 30/2 FR DYNAMIC 30/3 St XE DYNAMIC 30/1 XE 18 " Style /St/ Xcellence /XE/ FR /FR/ PERFORMANCE 30/1 FR PERFORMANCE MACHINED 30/2 FR Standard Tillval

27 FÄRGER WHITE SOLID NEVADA WHITE METALLIC ESTRELLA SILVER METALLIC MYSTERY BLUE METALLIC MEDITERRANEAN BLUE SOLID PIRINEOS GREY METALLIC TECHNIC GREY METALLIC MIDNIGHT BLACK METALLIC EMOCION RED SOLID DESIRE RED METALLIC BOHEME PURPLE METALLIC

28 KLÄDSLAR TYG TRESIL CE St SVARTA SPORTSTOLAR I ALCANTARA* CE+WL3 St Style /St/ Xcellence /XE/ FR /FR/ Standard Tillval * Vissa delar i konstläder. Bilderna visar klädseln. För interiörkombinationer se bilkonfiguratorn på SVARTA SPORTSTOLAR I LÄDER* CE CE+WL1 St

29 TYG TEDDY / MIKELLY DE XE TYG TECHNY BLACK GE FR SVARTA SPORTSTOLAR I ALCANTARA* DE+WL3 XE SVARTA SPORTSTOLAR I ALCANTARA* GE+WL3 FR SVARTA SPORTSTOLAR I LÄDER* DE+WL1 XE SVARTA SPORTSTOLAR I LÄDER* GE+WL1 FR

30 TEKNISKA DATA Mått Leon 5D

31 TEKNISKA DATA Tillgängliga motorer 5D BENSIN Style Xcellence FR 1.2 TSI 110 hk (81 kw) 1.4 TGI 110 hk (81 kw) 1.4 TGI 110 hk (81 kw) DSG7 1.0 EcoTSI 115 hk (85 kw) DSG7 Ecomotive 1.4 EcoTSI 150 hk (110 kw) ACT 1.4 EcoTSI 150 hk (110 kw) DSG7 ACT DIESEL Style Xcellence FR 2.0 TDI 150 hk (110 kw) 2.0 TDI R 150 hk (110 kw) DSG6

32 TEKNISKA DATA Mått Leon ST

33 TEKNISKA DATA Tillgängliga motorer ST BENSIN Style Xcellence FR 1.2 TSI 110 hk (81 kw) 1.4 TGI 110 hk (81 kw) 1.4 TGI 110 hk (81 kw) DSG7 1.0 EcoTSI 115 hk (85 kw) DSG7 Ecomotive 1.4 EcoTSI 150 hk (110 kw) ACT 1.4 EcoTSI 150 hk (110 kw) DSG7 ACT DIESEL Style Xcellence FR 1.6 TDI 115 hk (85 kw) 1.6 TDI 115 hk (85 kw) DSG7 2.0 TDI 150 hk (110 kw) 2.0 TDI 150 hk (110 kw) DSG6 2.0 TDI 150 hk (110 kw) DSG6 4Drive

34 UTRUSTNING Leon SÄKERHET Style Xcellence FR 6 krockkuddar (2 fram + 2 sidan fram + 2 krockgardiner) S S S Bältespåminnare fram S S S 4 ISOFIX-fästen för barnstol i baksätes ytterplatser S S S 2 Top Tether för styrning av bältet i baksätet S S S Automatiskt multikollisionsbroms S S S ASR + ABS S S S Front assist (Autobroms) *Ej till 1,0 EcoTSI 115 hk DSG Ecomotive S* S S ESC + XDS +Däcktrycksvarning S S S EPB Elektrisk parkeringsbroms inkl Auto-Hold S S S Knäairbag på förarsida Inkl. urkopplingsbar passagerarkrockkudde S S S Trötthetsvarnare + 3 bältesvarnare bak + akustisk bältesvarning T T T Adaptiv farthållare (ACC) med fotgängarskydd *Ej 1.0 TSI 115 DSG7 T* T T Förarassistanspaket 1: Helljusassistant & Lane Assist T T T Förarassistanspaket 2: Helljusassistans & Lane Assist + vägmärkesigenkänning T T T Larm: Inkl. Safe-funktion T T T Förarassistanspaket Advanced 2 (endast för DSG) Helljusassistans & Lane Assist + vägmärkesigenkänning + Adaptiv farthållare (ACC) med fotgängarskydd & Stop&Go) + kökörningsassistent + Emergency Assist T T T S Standard T Tillval Ej tillgänglig EXTERIÖR Design 16" 30/2 lättmetallfälgar S Dynamic 17" 30/1 lättmetallfälgar S Dynamic 17" 30/2 lättmetalfälgar S Punkteringsreparationssats med kompressor samt låsbara hjulbultar S S S Yttre speglar och dörrhandtag i samma färg som karossen S S S Dolt avgasrör S Synligt dubbelt avgasrör S S Komfortfjädring (1.0 EcoTSI 115 DSG Ecomotive har 15 mm lägre fjädring) S S FR-fjädring S Kromad kylargrillram S S S Speciella FR-stötfångare S High gloss black på B- och C-stolparna S S S Elektriskt soltak inkl LED-paket för invändig belysning till 5D T T T Tanklucka kopplad till centrallås S S S Panorama soltak inkl LED-paket för invändig belysning till ST T T T Nödreservhjul 18" T T T

35 EXTERIÖR Style Xcellence FR Ecomotivepaket till 1,0 EcoTSI 115 DSG Ecomotive inkl Aerodynamik paket (sido, bak spoiler, grill) växellåda med anpassad utväxling, däck med lågt rullningsmotstånd. S Löstagbar dragkrok inkl nödreservhjul (Ej tillgängligt till 1,0 EcoTSI 115 hk samt 5D 1.4 TGI 110 hk) T T T Mörktonade bakrutor T S S Stänkskydd fram S S S Svart exteriörpaket: inkl. svart folieklätt tak & svarta backspeglar T T T Takreling i svart för ST T T T Takreling i krom för ST S S S Dimljus fram med kurvfunktion (utgår vid tillvalet Full LED) S Halogenstrålkastare med LED DRL (varseljus) S S S Halogenbakljus S Främre LED-dimljus S S LED-bakljus S LED-bakljus (nummerskylt med LED-lampa) S Manuell kom hem -/ lämna hem -funktion S S Automatisk kom hem -/ lämna hem -funktion S ELEKTRONIK Elfönsterhissar fram och bak S S S Elmanövrerade och uppvärmda ytterspeglar S Elmanövrerade, uppvärmda och infällbara ytterspeglar med parkeringsläge och sänkningsfunktion höger sida S S 12 V fram + 2 sidolock (höger och vänster) S 12 V fram S S Läsbelysning (fram och bak), bagageutrymmesbelysning. upplyst handskfack S Läsbelysning (fram och bak) med omgivningsspotlight, bagageutrymmesbelysning, belysning av fotutrymmet och upplyst handskfack S LED-innerbelysningspaket: Innehåller LED-lampor för läsbelysning (fram och bak) med omgivningsspotlight, sminkbelysning, belysning av fotutrymmet, bagageutrymmesbelysning, belysning av mittkonsolområdet och upplyst handskfack S Växlingsindikator S S S Centrallås + fjärrkontroll med 2 fällbara nycklar och selektiv öppning av bagageluckan (3 knappar) S S Kessy (Keyless entry + go) nyckellöst system T S T Elektrisk förarstol (höjd, längd, lutning och svank) utan minnesfunktion T T T Backkamera T T T 3,5"-instrumentkluster med färddator S S S Parkeringssensorer bak S Parkeringssensorer fram och bak + OPS (bak är standard på Xcellence) T T T

36 UTRUSTNING Leon ELEKTRONIK Style Xcellence FR Farthållare S S S SEAT körprofil: Styrrespons + gaspedalrespons + växlingsläge (endast med DSG) S Mediesystem Colour: 5 tums färgpekskärm + ljudfunktioner: MP3/WMA + anslutningsmöjligheter: USB/SD-kort/Bluetooth (telefon- & ljudstreaming)/aux-in + 6 högtalare S Dynamiskt & komfortpaket: Adaptiv chassiekontroll (DCC) + progressiv styrning + Sport-HMI4 (Ej tillgängligt för 4Drive) T T Teknikpaket Style: Regnsensor, aut avbländbar backspegel, lämna hem funktion, elektriskt fällbara sidospeglar med parkeringsläge samt parkeringssensorer fram och bak T Teknikpaket FR: Regnsensor, aut avbländbar backspegel samt parkeringssensorer fram och bak, Full Link T Teknikpaket Xcellence: Parkeringssensorer fram, Full Link, Förarassistanspaket 1 inkl. Helljusassistans & Lane Assist T Komfortpaket FR: SEAT Full LED + Kessy + backkamera (Kräver att tillvalet Parkeringssensorer väljs till) T Komfortpaket Xcellence: SEAT Full LED + backkamera + parkeringssensorer fram T Media System Plus 8 tums smart pekskärm + ljudfunktioner: MP3/WMA + anslutningsmöjligheter: 2xUSB (Apple -chip)/ SD-kort/CD/AUX-in/Bluetooth + 8 högtalare + röstigenkänning + Med 3,5" monokromt segmentkluster T S S Standardnavigationssystem 8 tums smart pekskärm + ljudfunktioner: MP3/WMA + anslutningsmöjligheter: 2xUSB (Apple -chip)/2xsd-kort/cd/aux-in/bluetooth + 8 högtalare + röstigenkänning med navigation funktionalitet T T T + Med 3,5" färgsegmentkluster inkl SD kort med Mapcare Europa Navi System Plus: 8 tums smart pekskärm + ljudfunktioner: MP3/WMA + anslutningsmöjligheter: 2xUSB (Apple - chip)/2xsd-kort/dvd/aux-in/bluetooth (telefon- & ljudströmning)/wlan-anslutningsmöjligheter + 8 högtalare + röstigenkänning med navigationsfunktionalitet + 3,5" färginstrumentkluster + SEAT Full Link + SMS, T T T + real/3d-navigation + HDD 10Gb + karta Europa inkluderad SEAT Sound ljudsystem: 10 högtalare totalt i bilen (kräver reservhjul samt Media System Plus alt Standardnavigationssystem) T T T DAB - Digitalradio T T T SEAT Full Link: MirrorLink + Apple CarPlay T T T Trådlös smartphone laddare (Qi teknik) T T T LED-innerbelysningspaket: Inkl. läsbelysning i LED fram och bak med omgivningsspotlight + LED-sminkbelysning + LED-belysning av fotutrymmet fram och bak + LED-belysning i området kring anslutningsboxen + LEDbagageutrymmesbelysning T S T Regn- och ljussensor + automatisk avbländbar backspegel + automatisk Coming home -/ Leaving home -funktion T S T Vinterpaket: Uppvärmda framsäten, spolarmunstycken, uppvärmda spolarmunstycken, sidospeglar S S S Climatronic med 2-zoner och Air Care S S S SEAT Full LED: LED-strålkastare med LED DRL & SEAT LED Highway Assist + LED-dimstrålkastare fram utan kurvljus + Full LED-strålkastare bak + nummerskyltbelysning i LED (Xcellence/FR har Full LED strålkastare som standard) T T T INTERIÖR Komfortsäten fram (tyg Style Black) S Sportstolar fram (tyg Xcellence/konstläder med speciella sömmar) S Sportstolar fram (svart tyg FR/konstläder med röda sömmar) S Interiör Style Black/Dark grey S S Standard T Tillval Ej tillgänglig Interiör Xcellence Black/lce Metal S

37 INTERIÖR Style Xcellence FR Interiör FR Black/Black glossy S Sätersnerfällning Easy folding för ST S S S Höjdinställning av förar- + passagerarstol S S S Nackstöd fram med WOKS-system + 3 nackstöd bak S S S Lastnät för ST T T T Baksätets ryggstöd 1/3 & 2/3 del- och fällbart S S S Solskydd på förar- och passagerarsidan, klädd spegel, korthållare på förarsidan S Solskydd på förar- och passagerarsidan, klädd och upplyst spegel, korthållare på förarsidan S S Kromad lastkant för ST S S S Hög mittkonsol (med integrerad låda och mugghållare + luftutlopp bak) med armstöd i framsäten S S S Servotronic S S S Gardiner i bakdörrar för ST S S Nät på vänster sida i bagageutrymmet S S Läderratt och växelspaksknopp med läder + Multifunktionsratt S Läderratt i Xcellence-design och växelspaksknopp med läder + Multifunktionsratt S Läderratt i FR-design och växelspaksknopp med läder + Multifunktionsratt S 4 lastöglor i bagageutrymmet S S S Varningssummer när lamporna är tända (inne) S S S Box under förarstolen S S S Interiörpaket krom S Interiörpaket krom med dekorlister S S Förvaring på framsätets ryggstöd på förar- och passagerarsidan S S S Flerfärgad LED-dörrpanelbelysning S S Förvaringspaket inkl förvaringsbox under passagerarstol samt dubbelgolv (Ej tillgängligt för TGI) T T T Bakre armstöd (Standard på ST) T T T Svart innertak T T Svankinställning för främre stolarna S S Svankinställning på förarstolen S Svarta sportstolar i läder/svart interiör + lådor under förar- och passagerarsätet + bakre armstöd (bakre armstöd är standard för ST) T T T Svarta sportstolar i alcantara - svart interiör: Inkl. höjd- och svankinställning + ryggstödsförvaring + lådor under förar- och passagerarstolarna + bakre armstöd (bakre armstöd är standard för ST) T T T Paddlar vid ratten för DSG-motor T T Xcellence-aluminiumtröskel i framdörrarna S FR-aluminiumtröskel i framdörrarna S

38 TEKNISKA DATA Leon 5D MOTOR 1.2 TSI 110 hk (81 kw) 1.4 TGI** 110 hk (81 kw) CNG* Bensin 1.0 EcoTSI 115 hk (85 kw) DSG Ecomotive 1.4 EcoTSI 150 hk (110 kw) DSG 2.0 TDI 150 hk (110 kw) DSG Typ (cylinder/ventiler) 4/16 4/16 3/12 4/16 4/16 Slagvolym (cm3) Cylinderdiameter och slaglängd (mm) 71,0/75,6 74,5/80,0 74,5/76,4 74,5/80,0 81,0/95,5 Kompressionsförhållande 10,5 10,5 10,5 10,0 6,2 Maximal effekt (kw(hk)/ vid r/min) 81 (110)/ (110)/ (115)/ (150)/ (150)/ Maximalt vridmoment (Nm/vid r/min) 175/ / / / / Bränslesystem TSI direktinsprutning Direktinsprutning: Common rail Turboladdad Överladdning Turboladdad Turboladdad Turboladdad Turboladdad Turboladdad Bränsletyp 95 oktan CNG/95 oktan 95 oktan 95 oktan Diesel PRESTANDA Maxhastighet (km/h) 194 (V) 194) (V/VI) 215 (VI) 213 (VI) Acceleration 0-80 km/h (s) 6,6 7,1 6,6 5,6 6,1 6,0 Acceleration km/h [s] 9,9 10,9 9,6 8,0 8,4 8,4 Acceleration km/h (s) vid V 13,0 8,2 (VI 10,3) 12,1 Acceleration m (s) 31,5 32,5 31,2 29,1 30,1 29,3 BRÄNSLEFÖRBRUKNING * Manuell DSG7 Stadskörning (l/100 km) 6,2 4,5 7,1 4,4 6,5 5,3 6,0 5,8 5,3 5,2 Landsvägskörning (l/100 km) 4,3 2,9 4,5 2,9 4,5 3,9 4,4 4,4 3,9 4,1 Blandad förbrukning (l/100 km) 5,0 3,5 5,3 3,5 5,4 4,4 4,9 4,9 4,4 4,5 KOLDIOXIDUTSLÄPP * Manuell DSG7 Stadskörning (l/100 km) Landsvägskörning (l/100 km) Blandad körning (l/100 km) VÄXELLÅDA Växellådetyp MQ200GA-6F MQ200GA-6F DQ200-7F DQ200-7F MQ250-6F DQ200-7F MQ350-6F DQ250-6F Utväxlingsförhållande I 3,615 3,615 3,765 3,765 3,778 3,500 3,769 3,462 II 1,947 1,947 2,273 2,273 2,118 2,087 1,958 1,905 III 1,281 1,281 1,531 1,531 1,360 1,343 1,257 1,125 IV 0,973 0,973 1,122 1,122 1,029 0,933 0,870 0,756 V 0,778 0,778 1,176 1,176 0,857 0,974 0,857 0,763 VI 0,646 0,646 0,951 0,951 0,733 0,778 0,717 0,622 VII 0,795 0,653 R 3,182 3,182 4,170 4,167 3,600 3,721 4,549 3,989

39 VÄXELLÅDA 1.2 TSI 110 hk (81 kw) 1.4 TGI** 110 hk (81 kw) CNG* Bensin 1.0 EcoTSI 115 hk (85 kw) DSG Ecomotive 1.4 EcoTSI 150 hk (110 kw) DSG 2.0 TDI 150 hk (110 kw) DSG Grupp 1 förhållande 4,056 4,056 4,438 3,647 4,800 3,450 4,375 Grupp 2 förhållande 3,227 3,227 3,429 2,760 3,333 Grupp 3 förhållande 4,176 4,176 4,500 Hastighet r/min. i IV/V/VI/VII (km/h) 29,5/36,8/44,4/ 29,3/36,7/44,2/ 23,3/30,6/37,9/45,3 23,3/30,6/37,9/45,3 31,0/37,2/43,5/ 23,2/30,4/37,6/45,0 38,6/48,9/58,4/ 31,1/41,6/50,3/ CHASSI Framfjädring Oberoende typ McPherson spiralfjädrar hydraulisk stötdämpare, DCC-utrustning (adaptiv chassireglering) Bakfjädring Halvstyv axel, spiralfjädrar och hydraulisk stötdämpare, DCC-utrustning, (CNG: Multilänkaxel) Styrningssystem R-EPS (Rack Electric Power System), version med DCC Vänddiameter (m) 10,3 10,3 10,3 10,3 10,3 Bromssystem Hydraulisk tvåkrets och diagonalt delat bromssystem med bromsservo Typ fram- och bakbromsar Ventilerade skivbromsar fram/solida skivbromsar bak Bromsar fram (mm) 276 x x x x 25 (DCC: 312x25) 288 x 25 (DCC: 312 x 25) Bromsar bak (mm) 253 x x x x x 10 FÄLGAR Fälgar Däck 6,5J x 16 ET46 7J x 17 ET49 205/55 R16 91V 225/45 R17 91W 6,5J x 16 ET46 7J x 17 ET49 205/55 R16 91V 225/45 R17 91W 6J x 15 ET43 6,5J x 16 ET46 195/65 R15 91H 205/55 R16 91V 7J x 17 ET49 7,5J x 18 ET51 225/45 R17 91W 225/40 R18 92Y 7J x 17 ET49 7,5J x 18 ET51 225/45 R17 91W 225/40 R18 92Y MÅTT Typ 5-dörrars 5-dörrars 5-dörrars 5-dörrars 5-dörrars Längd/bredd/höjd (mm) Style och Xcellence: 4282/ 1816/ 1459 (Xcell.w. DCC: höjd 1444), FR: 4281 / 1816/ 1444 Hjulbas (mm) Style och Xcellence: 2636, FR: 2634 Hjulbredd fram/bak (mm) ET /1514, ET /1508, ET / FR: 17" ET / " ET /1511. Bagageutrymmets kapacitet (1) Bensintankkapacitet (l) 50 50/96 (15 kg vid 200 bar) VIKTER Manuell DSG7 Tjänstevikt med förare (kg) *** Tjänstevikt med förare (kg) fram/bak 722/ / / / / / / /457 Maximal totalvikt (kg) Maximal släpvagnsvikt utan bromsar (kg) Maximal släpvagnsvikt med bromsar 12 % (kg) * Vid CNG drift anges förbrukningen i kg. **Miljöbil skattebefriad i 5 år. ***Den faktiska tjänstevikten kan/kommer att öka i takt med att tillvalsutrustning väljs till bilen och vikten är individuell för varje bil. I registreringsbeviset framgår exakt vikt.

40 TEKNISKA DATA Leon ST MOTOR 1.2 TSI 110 hk (81 kw) 1.4 TGI** 110 hk (81 kw) CNG* Bensin 1.0 EcoTSI 115 hk (85 kw) DSG Ecomotive 1.4 EcoTSI 150 hk (110 kw) DSG 1.6 TDI 115 hk (85 KW) DSG 2.0 TDI 150 hk (110 KW) DSG 2.0 TDI 150 hk (110 KW) DSG 4Drive Typ (cylinder/ventiler) 4/16 4/16 3/12 4/16 4/16 4/16 4/16 Slagvolym (cm 3 ) Cylinderdiameter och slaglängd (mm) 71,0/75,6 74,5/80,0 74,5/76,4 74,5/80,0 79,5/80,5 81,0/95,5 81,0/95,5 Kompressionsförhållande 10,5 10,5 10,5 10,0 16,2 16,2 16,2 Maximal effekt (kw(hk)/ vid r/min) 81 (110)/ (110)/ (115)/ (150)/ (115)/ (150)/ (150)/ Maximalt vridmoment (Nm/vid r/min) 175/ / / / / / / Bränslesystem TSI direktinsprutning Direktinsprutning: Common rail Överladdning Turboladdad Turboladdad Turboladdad Turboladdad Turboladdad Turboladdad Turboladdad Bränsletyp 95 oktan CNG/95 oktan 95 oktan 95 oktan Diesel Diesel Diesel PRESTANDA Maxhastighet (km/h) 194 (V) 194 (VI&VII) (V/VI) 197 (V) 197 (VII) 215 (VI) 211 (VI) Acceleration 0-80 km/h (s) 6,7 7,3 6,8 5,8 6,8 6,8 6,2 6,2 Acceleration km/h [s] 10,1 11,0 9,8 8,2 9,9 9,9 8,6 8,6 Acceleration km/h (s) vid V 13,1 16,2 11,3 8,5 (VI 10,5) 13,4 12,5 Acceleration m (s) 31,7 32,7 31,4 29,1 31,6 31,6 30,4 29,6 BRÄNSLEFÖRBRUKNING * Stadskörning (l/100 km) 6,2 4,5 6,9 5,3 6,0 5,9 4,7 4,5 5,3 5,2 Landsvägskörning (l/100 km) 4,3 2,9 4,5 3,9 4,4 4,5 3,9 4,1 3,9 4,1 Blandad förbrukning (l/100 km) 5,0 3,5 5,3 4,4 4,9 5,0 4,1 4,2 4,2 4,5 4,7 4,7 KOLDIOXIDUTSLÄPP * Manuell DSG7 Stadskörning (l/100 km) 142/ / / Landsvägskörning (l/100 km) 99/102 80/109 82/ Blandad körning (l/100 km) 114/119 96/130 96/ VÄXELLÅDA Växellådetyp MQ200GA-6F MQ200GA-6F DQ200-7F DQ200-7F MQ250-6F DQ200-7F MQ250-5F DQ200-7F MQ350-6F DQ250-6F DQ381-7A Utväxlingsförhållande I 3,615 3,615 3,765 3,765 3,778 3,500 3,778 3,500 3,769 3,462 3,579 II 1,947 1,947 2,273 2,273 2,118 2,087 1,944 2,087 1,958 1,905 2,750 III 1,281 1,281 1,531 1,531 1,360 1,343 1,185 1,343 1,257 1,125 1,677 IV 0,973 0,973 1,122 1,122 1,029 0,933 0,816 0,933 0,870 0,756 0,889 V 0,778 0,778 1,176 1,176 0,625 0,974 0,857 0,763 0,677 VI 0,646 0,646 0,951 0,951 0,778 0,717 0,622 0,722 VII 0,795 0,653 0,653 0,561 R 3,182 3,182 4,170 4,167 3,600 3,721 3,600 3,721 4,549 3,989 2,901

41 VÄXELLÅDA 1.2 TSI 110 hk (81 kw) 1.4 TGI** 110 hk (81 kw) CNG* Bensin 1.0 EcoTSI 115 hk (85 kw) DSG Ecomotive 1.4 EcoTSI 150 hk (110 kw) DSG 1.6 TDI 115 hk (85 KW) DSG 2.0 TDI 150 hk (110 kw) DSG Grupp 1 förhållande 4,056 4,056 4,438 4,438 3,647 4,800 3,647 4,800 3,450 4,375 4,167 Grupp 2 förhållande 3,227 3,227 3,429 3,429 2,760 3,333 3,125 Grupp 3 förhållande 4,176 4,176 4,500 4,500 Hastighet r/min. i IV/V/VI/ VII (km/h) CHASSI Framfjädring Bakfjädring Styrningssystem 29,5/36,8/44,4/ 29,3/36,7/44,2/ 23,3/30,6/37,9/45,3 23,3/30,6/37,9/45,3 31,0/37,2/43,5/ 23,2/30,4/37,6/45,0 Oberoende typ McPherson spiralfjädrar hydraulisk stötdämpare, DCC-utrustning (adaptiv chassireglering) Halvstyv axel, spiralfjädrar och hydraulisk stötdämpare, Halvstyv axel, spiralfjädrar och hydraulisk stötdämpare DCC-utrustning, (CNG: Multilänkaxel) (DCC-utrustning) (Adaptiv chassireglering) (CNG multilänkaxel) R-EPS (Rack Electric Power System), version med DCC 37,9/47,6/58,9/ 25,9/34,8/43,6/51,9 38,6/48,9/58,4/- 31,1/41,6/50,3/- Halvstyv axel, spiralfjädrar och hydraulisk stötdämpare (DCC-utrustning) (Adaptiv chassireglering) 2.0 TDI 150 hk (110 kw) DSG 4Drive Multilänkaxel, spiralfjädrar och hydraulisk stötdämpare Vänddiameter (m) 10,3 10,3 10,3 10,3 10,3 10,3 10,3 Bromssystem Hydraulisk tvåkrets och diagonalt delat bromssystem med bromsservo Typ fram- och bakbromsar Ventilerade skivbromsar fram/solida skivbromsar bak Bromsar fram (mm) 276 x x x x x x 25 (DCC: 312 x 25) 288 x 25 (DCC: 312 x 25) Bromsar bak (mm) 253 x x x x x x x 10 FÄLGAR Fälgar 6,51 x 16 ET46 7J x 17 ET49 205/55 R16 91V 225/45 R17 91W 6,5J x 16 ET46 7J x 17 ET49 205/55 R16 91V 225/45 R17 91W 6,5J x 16 ET46 7J x 17 ET49 7,5J x 18 ET51 205/55 R1691V 225/45 R17 91W 225/40 R18 92Y 6,5J x 16 ET46 7J x 17 ET49 205/55 R16 91V 225/45 R17 91W 7J x 17 ET49 7,5J x 18 ET51 225/45 R17 91W 225/40 R18 92Y 7J x 17 ET49 7,5J x 18 ET51 225/45 R17 91W 225/40 R18 92Y Däck MÅTT Typ 5-dörrars kombi 5-dörrars kombi 5-dörrars kombi 5-dörrars kombi 5-dörrars kombi 5-dörrars kombi 5-dörrars kombi Längd/bredd/höjd (mm) Style och Xcellence: 4549/1816/ 1454 (Xcell. Med DCC: höjd 1439), FR: 4548/ 1816/ 1439 (höjd med takreling) Hjulbas (mm) Style och Xcellence: 2636, FR: 2634 (FR 1,8l 132 kw: 2631) Hjulbredd fram/bak (mm) ET /1514, ET /1508, ET /1504 (FR: 17" ET491538/1512, 18" ET /1511 Bagageutrymmets kapacitet (1) Bensintankkapacitet (l) 50 50/96 (15 kg vid 200 bar) VIKTER Manuell DSG7 Tjänstevikt med förare (kg) *** Tjänstevikt med förare (kg) fram/bak 714/ / / / / / / / / / /611 Maximal totalvikt (kg) Max. släpvagnsvikt utan bromsar (kg) Max. släpvagnsviktmed bromsar 12% (kg) * Vid CNG drift anges förbrukningen i kg. **Miljöbil skattebefriad i 5 år. ***Den faktiska tjänstevikten kan/kommer att öka i takt med att tillvalsutrustning väljs till bilen och vikten är individuell för varje bil. I registreringsbeviset framgår exakt vikt.

42 Ett tryggt köp Vi på SEAT tycker att det är viktigt att du känner dig lugn och trygg med ditt bilköp. Därför har vi tagit fram SEAT Trygghet, ett generöst paket som medföljer utan extra kostnad när du finansierar din nya SEAT genom SEAT Finans. I paketet ingår fri service i 3 år/4500 mil*, assistans och förlängd nybilsgaranti till 3 år/9000 mil**. Enklare än så blir det knappast att köpa en ny bil och du kan njuta av ett bekymmersfritt bilägande. * Ett generöst paket som medföljer utan extra kostnad när du finansierar din nya SEAT genom SEAT Financial Services. I paketet ingår fri service i 3 år/4500 mil** assistans och nybilsgaranti i 3 år/9000 mil**. Enklare än så blir det knappast att köpa en ny bil och du kan njuta av ett bekymmersfritt bilägande. ** Det som infaller först.

43 SEAT Finansiering Finansieringen av din nya SEAT är en viktig del av bilköpet, och våra finansieringsalternativ är en del av erbjudandet från SEAT. Vi finns hos SEAT-återförsäljaren som är vårt ombud och samarbetspartner. SEAT BILLÅN Vårt vanligaste lån med flera individuella valmöjligheter avseende tid, kontantinsats (lägst 20% för privatperson) och om ditt billån ska vara med eller utan restskuld. Finansieringen följer bilens värdeminskning. Det ger dig lägre månadsbetalning och du kan byta till ny bil oftare. SEAT PRIVATLEASING Du vill betala för nyttjandet, att äga din SEAT är inte lika viktigt. Du bestämmer tid, avtalar körsträcka och betalar en leasingavgift per månad. Efter avtalstiden lämnar du bara tillbaka bilen, du slipper sälja den. SEAT LEASING Leasing är generellt det enklaste och mest ekonomiska sättet att finansiera företagets bilar. Momsen på leasingavgiften för personbilar oftast är till hälften avdragsgill. SEAT FÖRSÄKRING Väljer du vår finansiering kan du även teckna SEAT Försäkring till förmånliga villkor. De flesta kunder oavsett ålder eller bostadsort kommer att uppfatta försäkringspremien som fördelaktig. SEAT SERVICEAVTAL Om du även kombinerar med ett serviceavtal får du en fast månadskostnad under hela avtalstiden och kontroll på kostnaderna för service. SEAT Originalservice ökar livslängden och andrahandsvärdet på din bil. SEAT Personalbil Fler och fler företag upptäcker denna löneväxlingsmodell, som ger den anställda en löneförmån. Erbjudandet personalbil är kostnadsneutralt för företaget och attraktivt för personalen. SEAT BUSINESS ALL INCLUSIVE Enkel administration av bilparken för företag med 1 10 bilar. Företaget får kontroll och kan följa företagets bilkostnader: finansiering, service och underhåll, drivmedel med redovisad företagsrabatt allt på en faktura. SEAT Fleet Support En enkel hantering, finansiering och administration för företag med fler än 10 bilar Alla företagets bilkostnader samlade på en faktura redovisade enligt er kontoplan på ett lättöverskådligt sätt. SEAT KORTET SEAT kortet Visa är ett kostnadsfritt bilkort, speciellt framtaget för dig och din SEAT. Delbetala 12 månader helt utan ränta och avgifter, alltid minst 1 % drivmedelsrabatt, reseförsäkring samt ingen årsavgift. Läs mer på seatkortet.se SEAT garantier Din SEAT levereras med 2 års nybilsgaranti, 3 års lackgaranti, 3 års vagn ska de garanti, 12 års garanti mot genom rostning utan krav på efterbehandling. SEAT Service Mobility Under de första två åren efter köpet täcks din nya SEAT automatiskt av SEAT Service Mobility utan ytterligare kostnader. SEAT Service Mobility erbjuder dig assistanstjänster i alla situationer då din SEAT inte kan köras vidare på grund av fel. Vi hittar alltid den bästa lösningen för dina behov, oavsett om det är en hyrbil, transport hem för dig och dina passa gerare eller övernattning på hotell. MILJÖARBETE OCH ÅTERVINNING Miljöarbetet är mycket högt prioriterat inom SEAT. I allt vi gör, som forskning, konstruktion och tillverkning finns miljöarbetet med och vi har länge varit tidigt ute när det gäller ny teknik för att utveckla och tillverka bilar med minimal miljöpåverkan. SEAT har exempelvis redan uppfyllt de framtida EU-direktiven när det gäller fordonstillverkning. Minst 85% används till återvinning och återanvändning. I enlighet med för ordningen om producentansvar för bilar, SFS 1997:788 erbjuds SEATs bilägare att kostnadsfritt lämna sina uttjänta bilar för återvinning. Om du vill veta mer om vårt miljöarbete och hur vi arbetar för att underlätta och förenkla återvinningen, gå in på MILJÖCERTIFIERING Importören, Volkswagen Group Sverige AB, är cer t- ifierade enligt ISO Produktionsanläggningar är certifierade enligt ISO14001 eller EMAS. LONGLIFE SERVICE Tack vare den teknik som används hos flertalet SEAT motorer behöver underhållsservice med Long- Life Service bara utföras vid behov. Där konventionella serviceintervall beräknas utifrån hur många kilometer du har kört, använder LongLife Service en teknik som väger in ditt personliga körsätt och användningsförhållandena för bilen. Ett exempel: flera korta körningar innefattar olika förhållanden jämfört med långkörningar. Underhållsintervallen är flexibla. Tänk på, trots det ovanstående, att LongLife Service ska utföras minst vartannat år eftersom motorolja åldras oavsett bilens användning.

44 Vi är spanska och tyska. Vi är passionerade perfektionister. Vi är känslomässiga tekniker. Allt vi kan, får du uppleva. Vi ger designen ett syfte. Vi ger tekniken en känsla. Vi kallar det TECHNOLOGY TO ENJOY. Vi är SEAT. TECHNOLOGY TO ENJOY SEAT bedriver kontinuerlig produktutveckling och gör allt för att säkerställa att all information är korrekt då broschyren publiceras (november 2016). Vi förbehåller oss rätten till ändringar som inte avsevärt minskar värdet eller användbarheten. Din SEAT-återförsäljare förser dig gärna med mer information. Bilarna på bilderna i broschyren kan vara extrautrustade. SEAT Sverige, Södertälje, BRO seat.se

Stick ut från mängden. LIMITED EDITION

Stick ut från mängden. LIMITED EDITION Stick ut från mängden. LIMITED EDITION Nya Leon CUPRA R. Nya SEAT Leon CUPRA R är din chans att äga en helt unik bil bara 799 exemplar kommer att tillverkas. Varje bil är numrerad och utrustad med vår

Läs mer

Tekniska Specifikationer. SEAT Leon. Llega nuestro SUV urbano.

Tekniska Specifikationer. SEAT Leon. Llega nuestro SUV urbano. Tekniska Specifikationer. SEAT Leon. Llega nuestro SUV urbano. Den tekniska biten. Data & utrustning. 2 Leon. Säkerhet Style FR 6 krockkuddar (2 fram + 2 sidan fram + 2 krockgardiner) Bältespåminnare

Läs mer

Tekniska Specifikationer. SEAT Leon. Llega nuestro SUV urbano.

Tekniska Specifikationer. SEAT Leon. Llega nuestro SUV urbano. Tekniska Specifikationer. SEAT Leon. Llega nuestro SUV urbano. Den tekniska biten. Data & utrustning. 2 Leon. Säkerhet Style FR 6 krockkuddar (2 fram + 2 sidan fram + 2 krockgardiner) Bältespåminnare

Läs mer

Tekniska specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

Tekniska specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY EA LEON ekniska specifikationer ECHNOLOGY O ENJOY URUNING Leon ÄKERHE YLE XCELLENCE FR 6 krockkuddar (2 fram + 2 sidan fram + 2 krockgardiner) Bältespåminnare fram 4 IOFIX-fästen för barnstol i baksätets

Läs mer

Tekniska Specifikationer. SEAT Ateca. Llega nuestro SUV urbano.

Tekniska Specifikationer. SEAT Ateca. Llega nuestro SUV urbano. Tekniska Specifikationer. SEAT Ateca. Llega nuestro SUV urbano. Den tekniska biten. Data & utrustning. 2 Utrustning. Säkerhet Style Xcellence FR 7 krockkuddar (2 fram + 2 på sidan + 2 sidokrockgardiner

Läs mer

Nya SEAT Leon ST Kombi är nu prissatt

Nya SEAT Leon ST Kombi är nu prissatt Nya SEAT Leon ST Kombi är nu prissatt Samtidigt som Leon ST Kombi har världspremiär på bilmässan i Frankfurt (IAA) kan pris och specifikationer för den svenska marknaden presenteras. Bilen lanseras i Sverige

Läs mer

ATECA. Tekniska specifikationer

ATECA. Tekniska specifikationer ATECA Tekniska specifikationer UTRUSTNING Ateca S Standard T Tillval Ej tillgänglig SÄKERHET 7 krockkuddar (2 fram + 2 på sidan + 2 sidokrockgardiner + 1 knäkrockkudde på förarsidan) Style Xcellence FR

Läs mer

ALTEA XL ENJOYNEERING

ALTEA XL ENJOYNEERING ALTEA XL ENJOYNEERING KLÄDEL OCH FÄLGAR I-TECH 24 16" ELIO TITANIUM 17" ALBEA tandard Tillval FÄRGER White B4B4 OLID Emocion Red 9M9M OLID Nevada White 2Y2Y METALLIC Estrella ilver P5P5 METALLIC Pirineos

Läs mer

Tekniska Specifikationer. SEAT Ateca. Llega nuestro SUV urbano.

Tekniska Specifikationer. SEAT Ateca. Llega nuestro SUV urbano. Tekniska Specifikationer. SEAT Ateca. Llega nuestro SUV urbano. Den tekniska biten. Data & utrustning. 2 Utrustning. Säkerhet Style FR 7 krockkuddar (2 fram + 2 på sidan + 2 sidokrockgardiner + 1 knäkrockkudde

Läs mer

ORGINALET CREATE YOUR ONWN PATH

ORGINALET CREATE YOUR ONWN PATH L E O N C U P R A ORGINALET CREATE YOUR ONWN PATH U T V Ä N D I G D E S I G N 08 20 I N V Ä N D I G D E S I G N F Ä R G E R 14 26 T E K N I K 4 5 MÖT LEON CUPRA, SINNEBILDEN AV PRESTANDA OCH SOFISTIKERING.

Läs mer

Tekniska Specifikationer. SEAT Ibiza.

Tekniska Specifikationer. SEAT Ibiza. Tekniska Specifikationer. SEAT Ibiza. Den tekniska biten. Data & utrustning. 2 Ibiza. Standard Tillval Ej tillgängligt 1 Trumbromsar bak för motorer med 100

Läs mer

NYA SEAT LEON TECHNOLOGY TO ENJOY

NYA SEAT LEON TECHNOLOGY TO ENJOY NYA SEAT LEON TECHNOLOGY TO ENJOY LEON-FAMILJEN Nya SEAT Leon är här. NYA SEAT LEON HAR EN IKONISK, STRÖM- LINJEFORMAD OCH DYNAMISK DESIGN. DEN SYNS, SÅ ATT DU SNABBT LÄGGER MÄRKE TILL DEN, OAVSETT VAR

Läs mer

Tekniska Specifikationer. SEAT Arona.

Tekniska Specifikationer. SEAT Arona. Tekniska Specifikationer. SEAT Arona. Den tekniska biten. Data & utrustning. 2 SEAT Arona. Utrustning. Säkerhet Style Xcellence FR Verktygssats ISOFIX + Top Tether förankring på baksätets ytterplatser

Läs mer

LEON X-PERIENCE TECHNOLOGY TO ENJOY

LEON X-PERIENCE TECHNOLOGY TO ENJOY ECHNOLOGY O ENJOY FÄLGAR KLÄDEL X-PERIENCE AD X-PERIENCE 17" LEAHER BLACK AD PL1 X-PERIENCE 18" tandard illval ALCANARA X-PERIENCE AD PL3 FÄRGER WHIE B4B4 OLID EMOCION RED 9M9M OLID NEVADA WHIE 2Y2Y MEALLIC

Läs mer

LEON ST ENJOYNEERING

LEON ST ENJOYNEERING LEON ST ENJOYNEERING NYA SEAT LEON ST Kombi LEV LIVET MED STIL Hela Leon-familjen har tagits fram utifrån devisen "teknik att njuta av". Modellen med fem dörrar lanserades först och innehåller den senaste

Läs mer

Tekniska Specifikationer. SEAT Ibiza.

Tekniska Specifikationer. SEAT Ibiza. Tekniska Specifikationer. SEAT Ibiza. Den tekniska biten. Data & utrustning. 2 Ibiza. Standard Tillval Ej tillgängligt 1 Trumbromsar bak för motorer med 100

Läs mer

FÖR NYTTA OCH NÖJE. SEAT BUSINESS EDITION TECHNOLOGY TO ENJOY

FÖR NYTTA OCH NÖJE. SEAT BUSINESS EDITION TECHNOLOGY TO ENJOY FÖR NYTTA OCH NÖJE. SEAT BUSINESS EDITION TECHNOLOGY TO ENJOY VÄRT VARENDA KRONA Hos oss på SEAT vill vi att tjänstebilen ska vara en prisvärd affär för både företaget och tjänstebilsföraren. Därför lägger

Läs mer

FÖR NYTTA OCH NÖJE. SEAT BUSINESS EDITION TECHNOLOGY TO ENJOY

FÖR NYTTA OCH NÖJE. SEAT BUSINESS EDITION TECHNOLOGY TO ENJOY FÖR NYTTA OCH NÖJE. SEAT BUSINESS EDITION TECHNOLOGY TO ENJOY VÄRT VARENDA KRONA Hos oss på SEAT vill vi att tjänstebilen ska vara en prisvärd affär för både företaget och tjänstebilsföraren. Därför lägger

Läs mer

SEAT BUSINESS EDITION TECHNOLOGY TO ENJOY

SEAT BUSINESS EDITION TECHNOLOGY TO ENJOY SEAT BUSINESS EDITION TECHNOLOGY TO ENJOY VÄRT VARENDA KRONA Hos oss på SEAT lägger vi fokus på att erbjuda kostnadseffektiva lösningar som är skräddarsydda för din organisations specifika behov. Bilarna

Läs mer

Tekniska Specifikationer. SEAT Tarraco.

Tekniska Specifikationer. SEAT Tarraco. Tekniska Specifikationer. SEAT Tarraco. Den tekniska biten. Data och utrustning. 2 Utrustning. Standard Tillval Ej tillgängligt ¹ Endast tillgängligt i kombination med DSG-växellåda och navigationssystem.

Läs mer

Ta tillvara. på varje ögonblick.

Ta tillvara. på varje ögonblick. SEAT Leon. Ta tillvara på varje ögonblick. 2 En trevlig middag eller en romantisk biltur? Oavsett vad du vill göra, så kan du vara säker på att SEAT Leon lever upp till förväntningarna. Varje biltur blir

Läs mer

Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris

Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris Bilerbjudande 2014 Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris Passat Alltrack Golf Passat Premium R Tiguan Sharan Golf Sportscombi Ett erbjudande till Tennisförbundet Så här gör du

Läs mer

MYCKET BIL FÖR PENGAR

MYCKET BIL FÖR PENGAR TOLEDO ENJOYNEERING SEAT Toledo är utvecklad för att motsvara högt ställda krav. Gott om plats för passage rare och bagage. Säkerhet som matchar de bästa i klassen. Snygg design och underhållande att köra.

Läs mer

INTERIÖR. Style. Ratt justerbar i höjdled. Servostyrning. 2 främre + 2 bakre nackstöd S. Fäll och delbart baksäte. Handskfack med lucka

INTERIÖR. Style. Ratt justerbar i höjdled. Servostyrning. 2 främre + 2 bakre nackstöd S. Fäll och delbart baksäte. Handskfack med lucka Mii ENJOYNEERING URUNING ÄKERHE INERIÖR Låsningsfria bromsar (AB) + Elektronisk tabiliserings kontroll (EC) + Hill Hold kontroll Krockkuddar på förar och passagerarsidan Huvud-/bröstkrockkudde (KA) Urkopplingsbar

Läs mer

Tekniska Specifikationer. SEAT Arona.

Tekniska Specifikationer. SEAT Arona. Tekniska Specifikationer. SEAT Arona. Den tekniska biten. Data & utrustning. 2 SEAT Arona. Utrustning. Säkerhet Style Xcellence FR Verktygssats ISOFIX + Top Tether förankring på baksätets ytterplatser

Läs mer

Nya SEAT Leon är prissatt och beställningsbar

Nya SEAT Leon är prissatt och beställningsbar Nya SEAT Leon är prissatt och beställningsbar SEAT:s nya vassa designikon, den tredje generationens Leon, lanseras i Sverige i januari 2013 och är redan prissatt och beställningsbar. Nya Leon kostar från

Läs mer

Tekniska Specifikationer. SEAT Alhambra.

Tekniska Specifikationer. SEAT Alhambra. Tekniska Specifikationer. SEAT Alhambra. Den tekniska biten. Data & utrustning. 2 Utrustning. Säkerhet 7 krockkuddar (2 fram + 2 på sidan + 2 sidokrockgardiner + 1 knäkrockkudde på förarsidan) Däckreparationssats

Läs mer

Gör varje dag. till den bästa.

Gör varje dag. till den bästa. SEAT Ateca. Gör varje dag till den bästa. 2 Vakna up. Kör. Paus. Repetera. Se möjligheten att leva livet fullt ut, Gör vardagliga saker till något extra. SEAT Ateca, en kritikerosad SUV för dom som vill

Läs mer

December Mars Nya Golf Alltrack.

December Mars Nya Golf Alltrack. December Mars 20152014 Nya Golf Alltrack. Nya Golf Alltrack 1.8 TSI 180 DSG 4MOTION 2.0 TDI 184 DSG 4MOTION Efter succén med Passat Alltrack som förra året var den mest sålda Passat-versionen i Sverige,

Läs mer

NYA ALHAMBRA TECHNOLOGY TO ENJOY

NYA ALHAMBRA TECHNOLOGY TO ENJOY NYA ALHAMBRA TECHNOLOGY TO ENJOY EXTERIÖR Nya SEAT Alhambra är en oerhört mångsidig bil med dynamisk karaktär. Bilen är ett bevis på att alltid kunna vara redo för olika användningsområden och utmärker

Läs mer

Skapad i Barcelona. Det lätta livets mobilitet.

Skapad i Barcelona. Det lätta livets mobilitet. Nya SEAT Arona. Skapad i Barcelona. 1953. Den första SEAT-bilen rullar ut från vår produktionslina och hela landet börjar nu röra sig fritt. Mer än 60 år senare förflyttar vi människor över hela världen.

Läs mer

Aktuella erbjudanden.

Aktuella erbjudanden. HÖST/2016 Aktuella erbjudanden. Volkswagen Stockholm Nya Tiguan. Idéer på väg. Pris från 293 000 kr. Nya innovativa Tiguan är standardutrustad med bland annat 4MOTION fyrhjulsdrift, 3-zons klimatanläggning,

Läs mer

Din A-Klass: A 180 BlueEFFICIENCY

Din A-Klass: A 180 BlueEFFICIENCY Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor A 180 BlueEFFICIENCY Välj klädsel Jupiterröd Hjul AMG lättmetallfälgar 45,7 cm (18 tum) i multi-ekerdesign Klädsel Konstläderklädsel

Läs mer

SEAT. Älskar sommaren! Det bästa från Barcelona för den svenska sommaren.

SEAT. Älskar sommaren! Det bästa från Barcelona för den svenska sommaren. Det bästa från Barcelona för den svenska sommaren. Njut mer av dina resor i sommar. Fram till sista augusti har vi heta erbjudanden och snabb leverans på lagerbilar. På era platser. Färdiga. Kör. Inget

Läs mer

LEON TECHNOLOGY TO ENJOY

LEON TECHNOLOGY TO ENJOY LEON TECHNOLOGY TO ENJOY TEKNIK ATT NJUTA AV Med våra bilar slutar inte resan när man kommer fram till en destination. Det är bara början. Vi vill att våra bilar ska ge dig inspiration. Därför konstruerar

Läs mer

Auris Touring Sports. Premiär i augusti 2013. www.toyota.se

Auris Touring Sports. Premiär i augusti 2013. www.toyota.se Auris Touring Sports Premiär i augusti 2013 www.toyota.se Auris Touring Sports Det är många som har längtat efter en ny C-klasskombi från Toyota och efter sommaren är den här, nya Auris Touring Sports.

Läs mer

Din CLA: CLA 200 Coupé

Din CLA: CLA 200 Coupé Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor CLA 200 Coupé Designversion Grundversion Specialmodell och paket Färg Jupiterröd Fälgar AMG lättmetallfälgar 45,7 cm (18 tum) i 5-dubbelekerdesign

Läs mer

Start moving. Nya SEAT Ibiza.

Start moving. Nya SEAT Ibiza. Start moving. Nya SEAT Ibiza. Skapad i Barcelona. 1953. Den första SEAT-bilen rullar ut från vår produktionslina och hela landet börjar nu röra sig fritt. Mer än 60 år senare förflyttar vi människor över

Läs mer

Är du beredd att sticka ut?

Är du beredd att sticka ut? Nya SEAT Tarraco. Why not now? Det är aldrig för sent att påbörja något extraordinärt. Nya SEAT Tarraco är den stora SUV:en som ger dig utrymme att röra dig, växa och expandera. Livet är inte till för

Läs mer

NYA SEAT IBIZA TECHNOLOGY TO ENJOY

NYA SEAT IBIZA TECHNOLOGY TO ENJOY NYA SEAT IBIZA TECHNOLOGY TO ENJOY INSIDE SEAT Innehåll FÄRGER 6 KLÄDSEL 8 1953 byggde SEAT sin första bil. Idag, mer än 60 år senare har vår teknik utvecklats med ett tydligt mål, att skapa vackra saker

Läs mer

Gör varje dag. till den bästa.

Gör varje dag. till den bästa. SEAT Ateca. Gör varje dag till den bästa. 2 Vakna up. Kör. Paus. Repetera. Se möjligheten att leva livet fullt ut, Gör vardagliga saker till något extra. SEAT Ateca, en kritikerosad SUV för dom som vill

Läs mer

CITY PLUS (2WD) MODELLER

CITY PLUS (2WD) MODELLER MODELLER CITY PLUS (2WD) Urval utrustning Aluminiumfälgar, 16 tum med 215/65R16 däck CD radio med 4 högtalare Klimatanläggning Läderklädd ratt och växelspaksknopp Takreling, svart (saknas på bild) Karbonfärgad

Läs mer

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Skriv ut sida Modell: Saab 9-3 SportCombi 2.0t BioPower 200 hk SEK 291 800 Exteriör & Interiör: Jet Black SEK 6 900 Läder/textilklädsel "Sport", Black Lättmetallfälg

Läs mer

Nya Opel Corsa Enjoy Modellår 2016 - Utgåva 2015-10-16 Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms

Nya Opel Corsa Enjoy Modellår 2016 - Utgåva 2015-10-16 Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms Nya Opel Corsa Enjoy år 216 Utgåva 215116 l/1 km CO2 g/km Vägskatt (215) Kamrem eller Enjoy Corsa Enjoy 3dörrars/5dörrars Ord. Kampanjpris 1.4 ECOTEC 9 hk MT5 5,2/5,2 121/122 58/62 8/8 Kedja 14 129 9 1.4

Läs mer

EVERY DAY. OPEL GRANDLAND X Pris från kr Privatleasing från kr/mån. i s O P E L ÖPPET HUS 1 2 JUNI PREMIÄR

EVERY DAY. OPEL GRANDLAND X Pris från kr Privatleasing från kr/mån. i s O P E L ÖPPET HUS 1 2 JUNI PREMIÄR ANNONS Hela denna bilaga är en annons från OPEL ANNONS J U N I 2 0 1 9 O P E L, T H E F U T U R E I S E V E R Y O N E S EVERY DAY i s O P E L PREMIÄR OPEL Pris från 234.900 kr Privatleasing från 2.699

Läs mer

LEON TECHNOLOGY TO ENJOY

LEON TECHNOLOGY TO ENJOY LEON TECHNOLOGY TO ENJOY TEKNIK ATT NJUTA AV Med våra bilar slutar inte resan när man kommer fram till en destination. Det är bara början. Vi vill att våra bilar ska ge dig inspiration. Därför konstruerar

Läs mer

ALHAMBRA TECHNOLOGY TO ENJOY

ALHAMBRA TECHNOLOGY TO ENJOY ALHAMBRA TECHNOLOGY TO ENJOY INSIDE SEAT 1953 byggde SEAT sin första bil. Idag, mer än 60 år senare har vår teknik utvecklats med ett tydligt mål, att skapa vackra saker varje dag Ingenjörer får inspiration

Läs mer

Vill du ha det riktigt bekvämt går du All-in.

Vill du ha det riktigt bekvämt går du All-in. Volkswagen Financial Services Finansiering. Försäkring. Mobilitet. Vill du ha det riktigt bekvämt går du All-in. All-in har utformats för att göra det så enkelt som möjligt för företag med en eller att

Läs mer

NYA NISSAN PULSAR. Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger 03.09.2014 SE-05C-0433

NYA NISSAN PULSAR. Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger 03.09.2014 SE-05C-0433 NYA NISSAN PULSAR Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger PRISLISTA MOTOR VÄXELLÅDA Drivning Utrustningsnivå CO2 g/km Bränsleförbrukning l/100km Rekommenderat cirkapris kr Bensin DIG-T 115 6-växlad

Läs mer

Din CLA: CLA 200 Shooting Brake

Din CLA: CLA 200 Shooting Brake Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor CLA 200 Shooting Brake Designversion Grundversion Specialmodell och paket Färg Nattsvart Fälgar AMG lättmetallfälgar 45,7 cm (18

Läs mer

Din A-Klass: A 180. Exemplarisk illustration. Exemplarisk illustration. Sammanställning ,00 SEK. Designversion Grundversion

Din A-Klass: A 180. Exemplarisk illustration. Exemplarisk illustration. Sammanställning ,00 SEK. Designversion Grundversion Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor A 180 Designversion Grundversion Specialmodell och paket Färg Nattsvart Fälgar Lättmetallfälgar 43,2 cm (17 tum) i 5-dubbelekerdesign

Läs mer

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Skriv ut sida Modell: Saab 9-5 SportCombi 2.3t BioPower 210 hk SEK 290 900 Exteriör & Interiör: Carbon Grey SEK 7 500 Läderklädsel Griffin Sport 2-ton, Black/Grey K56

Läs mer

SEAT. Din Alhambra. Din väg. Tillbehör. 04 Skapad i Barcelona 06 Det lätta livets mobilitet

SEAT. Din Alhambra. Din väg. Tillbehör. 04 Skapad i Barcelona 06 Det lätta livets mobilitet SEAT Alhambra. 01 SEAT. 04 Skapad i Barcelona 06 Det lätta livets mobilitet 02 Din Alhambra. 08 Exteriör design 10 Interiör design 12 Teknik 16 Säkerhet 03 Din väg. 20 FR-Line 24 Xcellence 28 Fälgar 29

Läs mer

CITROËN C4 CACTUS. Produktfakta. Från 25 januari 2016. Bilen på bilden är extra utrustad

CITROËN C4 CACTUS. Produktfakta. Från 25 januari 2016. Bilen på bilden är extra utrustad CITROËN C4 CACTUS Produktfakta Från 25 januari 2016 Bilen på bilden är extra utrustad TEKNISK SPECIFIKATION BENSIN MOTOR PureTech 82 PureTech 82 ETG (1) PureTech 110 S&S Bränsletyp Bensin, blyfri 95 oktan

Läs mer

Värt varenda krona. Enkelt och tryggt Komfort och design

Värt varenda krona. Enkelt och tryggt Komfort och design För nytta och nöje. Värt varenda krona. Hos oss på SEAT vill vi att tjänstebilen ska vara en prisvärd affär för både företaget och tjänstebilsföraren. Därför lägger vi fokus på att erbjuda kostnadseffektiva

Läs mer

Din A-Klass: A 180. Exemplarisk illustration. Exemplarisk illustration. Sammanställning ,00 SEK. Designversion Grundversion

Din A-Klass: A 180. Exemplarisk illustration. Exemplarisk illustration. Sammanställning ,00 SEK. Designversion Grundversion Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor A 180 Designversion Grundversion Specialmodell och paket Färg Nattsvart Fälgar AMG lättmetallfälgar 45,7 cm (18 tum) i 5-dubbelekerdesign

Läs mer

För dig som vill ha mer!

För dig som vill ha mer! Nya SEAT Tarraco. För dig som vill ha mer! Det är aldrig för sent att påbörja något extraordinärt. Nya SEAT Tarraco är den stora SUV:en som ger dig utrymme att röra dig, växa och expandera. Livet är inte

Läs mer

Saab 9-3 Aero Sedan 2014 Bilspecifikation

Saab 9-3 Aero Sedan 2014 Bilspecifikation Saab 9-3 Aero Sedan 2014 Bilspecifikation 2014-02-14 Sida 1 av 5 Standardutrustning Kupé och Interiör Läderklädd sportratt, ställbar i höjd- och längdled Sportstolar i läderklädsel Elmanövrerade och eluppvärmda

Läs mer

EVERY DAY NYA OPEL CROSSLAND X. i s O P E L ÖPPET HUS 6 7 APRIL. Privatleasing från kr/mån Pris från kr

EVERY DAY NYA OPEL CROSSLAND X. i s O P E L ÖPPET HUS 6 7 APRIL. Privatleasing från kr/mån Pris från kr ANNONS Hela denna bilaga är en annons från OPEL ANNONS A P R I L 2 0 1 9 O P E L, T H E F U T U R E I S E V E R Y O N E S EVERY DAY i s O P E L ÖPPET HUS 6 7 APRIL NYA OPEL Privatleasing från 2.199 kr/mån

Läs mer

KOMBI-8. Produktfakta

KOMBI-8. Produktfakta KOMBI-8 Produktfakta MODELLPROGRAM MOTOR DRIVMEDEL VÄXELLÅDA UTRUSTNINGSNIVÅ LAGERFÖRD 2.5 CRDi (136 hk) Diesel Manuell 6-vxl Select Ja 2.5 CRDi (136 hk) Diesel Manuell 6-vxl Comfort Ja 2.5 CRDi (170 hk)

Läs mer

kia.com URVAL AV STANDARDUTRUSTNING 1.6 BENSIN 132 HK STANDARDUTRUSTNING UTÖVER ACTION

kia.com URVAL AV STANDARDUTRUSTNING 1.6 BENSIN 132 HK STANDARDUTRUSTNING UTÖVER ACTION kia.com Produktfakta gäller from 10 april 2018 URVAL AV STANDARDUTRUSTNING 6 st. krockkuddar och krockgardiner ABS, låsningsfria bromsar AC, luftkonditionering Aluminiumfälgar 16 Armstöd fram med förvaringslåda

Läs mer

CO2 g/km. CO2 g/km. CO2 g/km. CO2 g/km. Exempel på tillval. Stänkskydd, fram 425 Vindruteöverdrag 530 Solid Golvmattor, design 900

CO2 g/km. CO2 g/km. CO2 g/km. CO2 g/km. Exempel på tillval. Stänkskydd, fram 425 Vindruteöverdrag 530 Solid Golvmattor, design 900 Opel ADAM år 2018- Utgåva 2017-11-09 1.4 ECOTEC 87 Hk MT5 1.4 ECOTEC Hk MT5 1.0 Turbo ECOTEC 115 Hk MT6 inkl. S/S GLAM 1.4 ECOTEC 87 Hk MT5 155 1.4 ECOTEC Hk MT5 159 17 1.0 Turbo ECOTEC 115 Hk MT6 inkl.

Läs mer

A4 Avant. A4 Avant. Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör. Produktnr. Beskrivning Pris

A4 Avant. A4 Avant. Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör. Produktnr. Beskrivning Pris Audi unite A4 Avant Totalpris 323 600 SEK Produktnr. Beskrivning Pris A4 Avant Motor 8K50QC\0 2.0 TDI clean diesel 6-växlad Power: 110(150) kw(hk) Bränsleförbrukning: Blandad körning: 4,6 l CO2-utsläpp:

Läs mer

TOLEDO TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO TECHNOLOGY TO ENJOY OLEDO ECHNOLOGY O ENJOY INIDE EA 1953 byggde EA sin första bil. Idag, mer än 60 år senare har vår teknik utvecklats med ett tydligt mål, att skapa vackra saker varje dag Ingenjörer får inspiration från

Läs mer

CITROËN C3. Produktfakta ENDAST LAGERBILAR. Från 1 september 2016

CITROËN C3. Produktfakta ENDAST LAGERBILAR. Från 1 september 2016 CITROËN C3 ENDAST LAGERBILAR Produktfakta Från 1 september 2016 TEKNISK SPECIFIKATION - BENSIN MOTOR PureTech 82 (1) PureTech 82 S&S ETG (1) Motortyp Sugmotor Sugmotor Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri

Läs mer

ALHAMBRA TECHNOLOGY TO ENJOY

ALHAMBRA TECHNOLOGY TO ENJOY ALHAMBRA TECHNOLOGY TO ENJOY SKAPAD I BARCELONA Vår hemstad är en viktig del av vår inspiration. Det är dynamiken, passionen och kreativiteten, som finns i Barcelona, som präglar bilens karaktär. Vilken

Läs mer

Jeep Wrangler MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Jeep Wrangler MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 1/2012 Gäller från 2012-03-09 Modellprogram Gäller fr. o. m. 2012-03-09 Versioner Wrangler 2-dörrars 3.6 V6 AT5 284hk Wrangler Unlimited 4-dörrars

Läs mer

NYA ŠKODA. CITIGO iv

NYA ŠKODA. CITIGO iv NYA ŠKODA CITIGO iv e FRÅN A TILL B MED E iv är det märke vi på ŠKODA ger våra mest intelligenta bilar: hybridbilar och helt eldrivna fordon. Men iv står inte enbart för intelligenta fordon. Det innebär

Läs mer

VOLVO V50 2006 TILLVERKADE MELLAN VECKA 20 2005 0ch vecka 19 2006

VOLVO V50 2006 TILLVERKADE MELLAN VECKA 20 2005 0ch vecka 19 2006 VOLVO V50 2006 TILLVERKADE MELLAN VECKA 20 2005 0ch vecka 19 2006 V50 2,4i 170 V50 T5 V50 T5 AWD V50 1,6D B5244 S4 170 HK (125 kw) DIN D5254 T3 220 HK D5254 T3 Haldex 220 HK D4164 T 109 HK (80 kw) DIN

Läs mer

NYA CITROËN C4 CACTUS

NYA CITROËN C4 CACTUS NYA CITROËN C4 CACTUS Produktfakta Från 12 december 2014 TEKNISK SPECIFIKATION BENSIN MOTOR PureTech 82 PureTech 110 S&S Bränsletyp Bensin, blyfri 95 oktan Bensin, blyfri 95 oktan Antal cylindrar 3 3 Antal

Läs mer

2.0 TDI clean diesel quattro 140(190) kw(hk) S tronic Pris: SEK

2.0 TDI clean diesel quattro 140(190) kw(hk) S tronic Pris: SEK Audi A4 allroad quattro 2.0 TDI clean diesel quattro 140(190) kw(hk) S tronic Pris: 229 500 SEK Månadsbetalning: (Månadsbetalningen är baserad på Audi Billån 36 mån, 1500 mil/år, 30% kontantinsats, 50%

Läs mer

A6Prisfaktablad. A6 allroad

A6Prisfaktablad. A6 allroad Sedan Avant faktablad Innehåll Motoralternativ Motoralternativ 3 Sedan, Diesel 4 Avant, Diesel 5 quattro, Diesel 6 Bensinmotorer Audi Sedan - Dieselmotorer Utrustning Sedan 7-8 utrustning 9-10 Paketerbjudnanden

Läs mer

NY RENAULT TRAFIC DUBBELHYTT. Prislista och Tillval

NY RENAULT TRAFIC DUBBELHYTT. Prislista och Tillval NY RENAULT TRAFIC DUBBELHYTT lista och Tillval PRISER Kod Engine Norm Växellåda Storlek HK exkl moms DC1E2 212SB6 1,6 R9M FAP Twin Turbo S/S EURO5 6-vxl manuell (PF6) L2 H1 120 hp 282 000 kr DC1E2 212SA6

Läs mer

Lancia Voyager Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Lancia Voyager Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 3/2012 Gäller från 2012-04-16 Modellprogram Gäller fr. o. m. 2012-04-16 Versioner Bensin: Voyager 3.6 283hk Voyager 3.6 283hk Diesel: Voyager 163hk

Läs mer

Q2 1.4 TFSI cylinder on demand sport 150 hk S tronic Pris: SEK

Q2 1.4 TFSI cylinder on demand sport 150 hk S tronic Pris: SEK Audi Q2 Q2 1.4 TFSI cylinder on demand sport 150 hk S tronic Pris: 351 300 SEK Audi-kod AT0AABNX www.audi.se/at0aabnx Sammanfattning Audi Audi Q2 Q2 1.4 TFSI cylinder on demand sport 150 hk S tronic Pris

Läs mer

Alto. Vill du ha mer information? Specifikationer Utrustning. April 2009

Alto. Vill du ha mer information? Specifikationer Utrustning. April 2009 Vill du ha mer information? Titta på www.suzuki.se om du vill ha mer information om Alto och om din närmaste Suzukiåterförsäljare. Modellerna som visas i den här utgåvan kan avvika från det verkliga utförandet.

Läs mer

Jeep Compass MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Jeep Compass MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 1/2011 Gäller från Modellprogram Gäller fr. o. m. Versioner Compass 4x2 2.0 156hk Compass 4x4 2.4 170hk CVT2 Compass 4x4 2.2 CRD 163hk Modellprogram

Läs mer

A4 Avant 2.0 TDI Sport Proline Edition 150 hk 6-växlad Pris: SEK

A4 Avant 2.0 TDI Sport Proline Edition 150 hk 6-växlad Pris: SEK Audi A4 Avant A4 Avant 2.0 TDI Sport Proline Edition 150 hk 6-växlad Pris: 351 400 SEK Audi-kod AAEBP29W www.audi.se/aaebp29w Sammanfattning Audi Audi A4 Avant A4 Avant 2.0 TDI Sport Proline Edition 150

Läs mer

Nissan e NV200 Skåp. Priser, utrustning, specifikationer, färger 23.05.14 SE 20C 0407

Nissan e NV200 Skåp. Priser, utrustning, specifikationer, färger 23.05.14 SE 20C 0407 Nissan e NV200 Priser, utrustning, specifikationer, färger 23.05.14 SE 20C 0407 Prislista Drivning Motor Växellåda Utrustningsnivå Cirkapris exkl. Moms SEK 25% moms SEK Rek. cirkapris SEK Framhjulsdrift

Läs mer

ESPACE. Dina inställningar för nya Renault Clio kr [1] kr [2] Ditt val. Utrustningsnivå. Motor. Färg. Fälgar.

ESPACE. Dina inställningar för nya Renault Clio kr [1] kr [2] Ditt val. Utrustningsnivå. Motor. Färg. Fälgar. Dina inställningar för nya Renault Clio Skapad den:: 29/4/2017 https://www.renault.se/cfign/27920fe6f9e331215e295076103f8ccc.html ESPACE Zen Energy dci 160 EDC Rek. pris 462 900 kr [1] Per månad 5 090

Läs mer

Prislista. Ford Transit Connect. Connect L1 Ambiente 1 Motor Växellåda Exkl moms. Connect L1 Trend 2 Motor Växellåda Exkl moms

Prislista. Ford Transit Connect. Connect L1 Ambiente 1 Motor Växellåda Exkl moms. Connect L1 Trend 2 Motor Växellåda Exkl moms Prislista Ford Transit Connect Connect L1 Ambiente 1 Motor Växellåda Exkl moms Ambiente 1.6TD075 M5 137.756:- Ambiente 1.0T 100 M6 137.756:- Ambiente 1.6TD095 M5 159.356:- Ambiente 1.5TD120 MPS 182.556:-

Läs mer

Nya Passat Alltrack December Juni 2015 2014

Nya Passat Alltrack December Juni 2015 2014 Nya Passat Alltrack December Juni 2015 2014 Nya Passat Alltrack 2.0 TSI 220 DSG6 GT 2.0 TDI 190 DSG6 GT 2.0 TDI 240 DSG7 GTS Nu fortsätter succén med Passat Alltrack. Kombinationen av kraftfulla effektiva

Läs mer

Prislista Ford Fiesta

Prislista Ford Fiesta Prislista Ford Fiesta Hk Växellåda 3D 5D 1.25 60 5-vxl manuell 124.300:- 124.300:- 1.0 utan start/stop* 80 5-vxl manuell 129.300:- 129.300:- 1.0 EcoBoost utan start/stop* 100 5-vxl manuell 141.300:- 141.300:-

Läs mer

Pris: SEK. Audi-kod

Pris: SEK. Audi-kod Audi Q3 2.0 TDI quattro 130(177) kw(hk) S tronic Pris: 189 000 SEK Månadsbetalning: (Månadsbetalningen är baserad på Audi Billån 36 mån, 1500 mil/år, 30% kontantinsats, 50% restskuld, rörlig ränta baserad

Läs mer

Mercedes-Benz. Din bil. B-Klass. Information om bränsleförbrukning, C02- utsläpp och energiklass. Tekniska data. 95 oktan Bränsletyp

Mercedes-Benz. Din bil. B-Klass. Information om bränsleförbrukning, C02- utsläpp och energiklass. Tekniska data. 95 oktan Bränsletyp Mercedes-Benz B-Klass Din bil Tekniska data 95 oktan Bränsletyp 4 Cylinder 1332 cm 3 Cylindervolym 100 kw (136 hk) Prestanda Information om bränsleförbrukning, C02- utsläpp och energiklass 7,2 l/100km

Läs mer

A4 Avant 2.0 TDI Sport Proline Edition 150 hk 6-växlad Pris: SEK

A4 Avant 2.0 TDI Sport Proline Edition 150 hk 6-växlad Pris: SEK Audi A4 Avant A4 Avant 2.0 TDI Sport Proline Edition 150 hk 6-växlad Pris: 351 400 SEK Audi-kod AMC5RV8Q www.audi.se/amc5rv8q Sammanfattning Audi Audi A4 Avant A4 Avant 2.0 TDI Sport Proline Edition 150

Läs mer

Pris: SEK. Audi-kod

Pris: SEK. Audi-kod A4 Avant 2.0 TFSI (E85) quattro 132(180) kw(hk) 6-växlad Pris: 199 000 SEK Audi-kod AP6JRA0Q www.audi.se/ap6jra0q Sammanfattning Audi A4 Avant 2.0 TFSI (E85) quattro 132(180) kw(hk) 6-växlad Pris 199 000

Läs mer

Din bil. C-Klass: C 200 d Kombi Fleet. C 200 d Kombi Fleet. Diesel Bränsletyp. 4,9 l/100km Bränsleförbrukning stadstrafik.

Din bil. C-Klass: C 200 d Kombi Fleet. C 200 d Kombi Fleet. Diesel Bränsletyp. 4,9 l/100km Bränsleförbrukning stadstrafik. C-Klass: C 200 d Kombi Fleet Din bil C 200 d Kombi Fleet Tekniska data Diesel Bränsletyp 4 Cylinder 1598 cm³ Cylindervolym 118 kw (160 hk) Prestanda Information om bränsleförbrukning, CO₂utsläpp och energiklass

Läs mer

A4 Avant. A4 Avant. Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör

A4 Avant. A4 Avant. Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör Audi unite A4 Avant Produktnr. Beskrivning A4 Avant Motor 8K503C\0 1.8 TFSI 6-växlad Power: 125(170) kw(hk) Bränsleförbrukning: Blandad körning: 6,1 l CO2-utsläpp: 141 g/km (EU6) Stadskörning: 7,7 l Landsvägskörning:

Läs mer

Prisfaktablad A4 Sedan A4 Avant S4 Sedan S4 Avant A4 allroad quattro

Prisfaktablad A4 Sedan A4 Avant S4 Sedan S4 Avant A4 allroad quattro A4 Prisfaktablad A4 Sedan A4 Avant S4 Sedan S4 Avant A4 allroad Innehåll Motoralternativ Utrustning 3-4 A4 Sedan 5-6 A4 Avant 7 S4 Sedan / S4 Avant 8 A4 allroad Mått 9-10 Standardutrustning 11 Paketerbjudanden

Läs mer

Mii TECHNOLOGY TO ENJOY

Mii TECHNOLOGY TO ENJOY Mii ECHNOLOGY O ENJOY FÄRGER ätt färg på tillvaron. Utbudet av färger till Mii ger dig möjlighet att synas lite extra på vägen. 2 3 WHIE B4B4 t CB CG REFLEX ILVER 8E8E t CB CG UNGEN ILVER K5K5 t CB CG

Läs mer

NYA SWIFT. ÄNTLIGEN HÄR!

NYA SWIFT. ÄNTLIGEN HÄR! NYA SWIFT. ÄNTLIGEN HÄR! NYA SWIFT, KÖRGLÄDJE I VARJE DETALJ Förbättrad prestanda med en ny och betydligt lättare kaross nya Swift tar helt enkelt körglädjen mot nya höjder. De avancerade säkerhetssystemen,

Läs mer

Din bil. A Klass: A 180 A oktan Bränsletyp. 7,3 l/100km Bränsleförbrukning stadstrafik. 4 Cylinder. 4,4 l/100km Bränsleförbrukning landsväg

Din bil. A Klass: A 180 A oktan Bränsletyp. 7,3 l/100km Bränsleförbrukning stadstrafik. 4 Cylinder. 4,4 l/100km Bränsleförbrukning landsväg A Klass: A 180 Din bil A 180 Tekniska data 95 oktan Bränsletyp 4 Cylinder 1332 cm³ Cylindervolym 100 kw (136 hk) Prestanda Information om bränsleförbrukning, CO₂utsläpp och energiklass 7,3 l/100km Bränsleförbrukning

Läs mer

Prislista. Volvo V60 Modellår Motor Växellåda Utrustningsnivå CO 2. Förbrukning Bränsle Pris. D3 150 hk FWD Manuell Momentum Edition 321.

Prislista. Volvo V60 Modellår Motor Växellåda Utrustningsnivå CO 2. Förbrukning Bränsle Pris. D3 150 hk FWD Manuell Momentum Edition 321. Prislista Volvo V60 Modellår 2019 Motor Växellåda Utrustningsnivå CO 2 Förbrukning Bränsle Pris D3 150 hk FWD Manuell Momentum Edition 321.400:- D4 190 hk FWD Manuell Momentum Edition 341.400:- T6 310

Läs mer

April 2000. Passat. Fakta och utrustningspaket

April 2000. Passat. Fakta och utrustningspaket April 2000 Passat Fakta och utrustningspaket FÖRSÄLJNINGSPROGRAM Motor Växel- Tjänste- Lastför- Max släp- Fordons- Premie- Modeller Dörrar hk låda vikt kg måga kg vagnsvikt kg 1) skatt klass Passat 1.6

Läs mer

kia.com URVAL AV STANDARDUTRUSTNING 1.6 BENSIN TURBO 177HK 1.6 BENSIN TURBO 177HK DCT 1.6 CRDI DIESEL 136HK 1.6 CRDI DIESEL 136HK DCT

kia.com URVAL AV STANDARDUTRUSTNING 1.6 BENSIN TURBO 177HK 1.6 BENSIN TURBO 177HK DCT 1.6 CRDI DIESEL 136HK 1.6 CRDI DIESEL 136HK DCT kia.com Produktfakta gäller fr.o.m. 1 september 2018 ADVANCE AWD 1.6 BENSIN TURBO 177HK 1.6 BENSIN TURBO 177HK DCT 1.6 CRDI DIESEL 136HK 1.6 CRDI DIESEL 136HK DCT URVAL AV STANDARDUTRUSTNING 6 st. krockkuddar

Läs mer

A7 Sportback 3.0 TDI quattro 218 hk S tronic Pris: SEK

A7 Sportback 3.0 TDI quattro 218 hk S tronic Pris: SEK A7 Sportback A7 Sportback 3.0 TDI quattro 218 hk S tronic Pris: 525 000 SEK Audi-kod A8Q8VPV2 www.audi.se/a8q8vpv2 Sammanfattning Audi A7 Sportback A7 Sportback 3.0 TDI quattro 218 hk S tronic Pris 525

Läs mer

A4Prisfaktablad. A4 allroad

A4Prisfaktablad. A4 allroad Sedan Avant Prisfaktablad Innehåll 3-4 Sedan 5-6 Avant 7 8 Audi Sedan - Bensinmotorer Utrustning Motor Växellåda Effekt Standard SEK ink. moms 9-10 Standardutrustning 11 Paketerbjudnanden 12 Populära tillval

Läs mer

VOLKSWAGEN GROUP SEAT FÖRMÅNSBILAR 2012

VOLKSWAGEN GROUP SEAT FÖRMÅNSBILAR 2012 VOLKSWAGEN GROUP SEAT FÖRMÅNSBILAR 2012 TILL ER TJÄNST. SEAT är det bästa av två världar. Det är spansk passion och tysk teknik i perfekt harmoni. Stilren design och hög kvalitet, körglädje och kompromisslös

Läs mer

Opel Astra Essentia Modellår 2017,5 - Utgåva Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms

Opel Astra Essentia Modellår 2017,5 - Utgåva Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms Opel Astra Essentia blandad körning CO2 g/km Maxdragvikt, kg Ord. Essentia Bensin 1. Turbo ECOTEC 15 hk MT5 S/S 4,4/4,5 99/12 36/36 122/115 Kedja 174 9 159 9 145/145 Kedja 24 9 189 9 Luftkonditionering

Läs mer