Bygg Swed Totalentreprenad AB

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Bygg Swed Totalentreprenad AB"

Transkript

1 Bygg Swed Totalentreprenad AB NYBYGG, OMBYGGNAD, TILLBYGGNAD, RENOVERING Bygg Swed Totalentreprenad AB Org. No Vänortsringen 48 BG. No Stockholm Tel:

2 Bygg Swed Totalentreprenad AB är ett företag med stora utsikter. Vi har kunnig personal och erfarna arbetsledare som tillsammans utför ett enastående arbete, ett stort nätverk av personer inom olika verksamheter som kan erbjuda olika tjänster med hög kvalitet och omtanke. Vår idé är att erbjuda ett brett sortiment av tjänster samtidigt som vi ger många personer möjligheten att kunna vara verksamma i de jobb de har utbildning och trivs i. Nöjda kunder skapar långsiktiga affärsrelationer. Vi utför alla typer av byggnation; Nybyggnation, ombyggnad, tillbyggnad, helrenovering, inredning, stensättning, parkettslipning, badrumsrenovering, plattsättning, måleri, både för privatkunder och företag. Vi tar det totala ansvaret för hela din nybyggnation, renovering/ (om)byggnation så att du som kund bara behöver ha kontakt med ett företag genom hela byggnadsprocessen. Detta gäller oavsett om kunden är en privatperson, styrelsen i en bostadsrättsförening eller ett företag. Inom vår personalstyrka finns hantverkare som kan skapa helt unika kreationer just anpassade efter kundens önskemål. Vi står för kvalitet och yrkesskicklighet och har ett bra samarbete med våra leverantörer och varje företag gällande utveckling, tillverkning och kontroller av produkterna vi använder Arbetsprocessen När du kontaktar oss stämmer vi träff för en första kostnadsfri rådgivning. Du möter då den projektledare som sedan ansvarar för hela ditt tillbyggnadsprojekt. Gemensamt utför vi en behovsanalys och undersöker möjligheterna för en tillbyggnad av ditt hus. Vi uppskattar olika kostnadsförslag, anpassar ritningar efter dina behov och beslutar till vilken färdigställandegrad du vill ha din tillbyggnad. Vi tar också fram bygglovshandlingar som vi skickar för prövning hos byggnadsnämnden. Bygg Swed Totalentreprenad AB Org. No Vänortsringen 48 BG. No Stockholm Tel:

3 Olika grader av färdigställande Vi vill att alla våra kunder ska kunna få en personlig, prisvärd och professionellt uppförd tillbyggnad. Därför är startkostnaden låg och som kund avgör du själv i vilken färdigställandegrad du vill ha din tillbyggnad. Kanske har du tänkt göra en hel del arbete själv? Då kan du välja att köpa vårt grundutförande till ett fast pris och få: grund, golv, väggar, tak och isolering. Drömmer du istället om ett nyckelfärdigt hus att flytta in i direkt? Då kan du köpa mer utförliga alternativ, men fortfarande till rimliga kostnader. Oavsett vilket så bygger vi till den nivå du önskar. Valet är ditt. Personalpolicy Vi måste ha bra personal för att kunna nå de höga mål vi satt upp. Därför ställer vi följande krav på våra anställda: erfarenhet från olika slag av bygg personlig integritet professionell attityd vi erbjuder: en bra arbetsmiljö ständig utveckling av arbetsmiljöaspekterna återkommande kompetenshöjande kurser Vi lyssnar på våra anställda och agerar direkt om något går att göra bättre.

4 BYGGSTÄDNING Under byggets gång behövs städning av olika art: till grovstädningen behövs starka händer som bl a röjer undan och sorterar byggrester. Under ett senare skede behövs byggstädning, när byggdamm och smuts ska bort, från golv till tak. Byggdamm Byggdamm har en tendens att leta sig in alla vinklar och vrår. Vi ger oss inte förrän allt är borta. Flexibilitet Det kan hända att oförutsedda händelser stör planeringen av byggnationen. Vi är flexibla och anpassar oss efter omständigheterna RIVNING Vid renovering och ombyggnad är det nästan alltid något gammalt som först måste bort: linoleumgolv, heltäckningsmattor, kakel, väggar, lister, flagnad färg och kanske tapeter. Vi är lika noggranna med att sortera avfallet på rätt ställe, som att riva ner det. GOLVVÅRD Trä, laminat, parkett, plast, vinyl, klinkers alla typer av golv behöver behandling och ibland renovering för att hålla sig vackra och slitstarka. Boka oss så ser vi över dina golvs behov. Trägolv Underhåll av trägolv De vanligaste trägolven i offentliga miljöer är oljade trägolv. Vi fastställer aldrig en golv vårdsmetod utan att ha besiktigat och ställt en diagnos på golvet, detta gäller även plast, linoleum och stengolv. Vi måste veta vad kunden önskar för utseende på golvet och hur den dagliga städningen sköts samt hur användandet ser ut. Det måste även tas hänsyn till vilka kemikalier golvet tidigare har behandlats med. Slitage och nedsmutsning är också viktiga faktorer för vilken metod och vilka medel vi kommer att använda vid rekonditioneringen av golvet. I våra mjuka metoder används en skurmaskin till rengöring och massering av olja samt rondeller, trasor, moppar och ergonomiska rakor. Vi strävar efter att använda produkter som har så lite negativ miljöpåverkan som möjligt. Bygg Swed Totalentreprenad AB Org. No Vänortsringen 48 BG. No Stockholm Tel:

5 Grundoljning av trägolv. Är trägolvet nylagt och obehandlat, eller nyslipat? Då utför vi en grundoljning av golvet för bästa resultat och livslängd. Detta innebär i korta drag att vi rengör golvet från eventuellt damm och applicerar samt masserar in en lämplig olja i takt med träets uppsugningsförmåga. Även vid grundbehandling är vi flexibla i våra metoder beroende på om kunderna önskar nyanser i sin golvyta, tex pigmentering av ytan. Privatkunder Du som privatkund kanske önskar ge dina golv en ansiktslyftning? Tex. om dina trägolv och parkettgolv känns matta och slitna och/eller har blivit repiga och fula. Vi utför då efter önskemål både oljning, pigmentering, vaxning och såpbehandling på dina trägolv. Det finns många olika golvtyper på marknaden, ex peran/rustic golv, aluminiumgolv, korkgolv för att nämna några som alla kräver sin skötsel. Ta gärna kontakt med oss, så hjälper vi dig med just ditt golv.

6 Miljö Vi har bara en värld Miljön är viktig för alla och speciellt noga måste man vara när man arbetar med kemiska produkter. Det finns många rengörningsmedel att välja mellan på marknaden, men vi använder bara miljövänliga produkter. Microfiber är ett slags syntettråd av extremt fina samman-tvinnade fibrer, vilka har en mycket god rengörande förmåga. De kemikalier som trots allt fordras, t.ex. sanitetsrengöringsmedel i toalettstolen, är naturligtvis miljömärkta med Svanen. Dosering av kemikalier: Det blir inte renare om man överdoserar, utan tvärtom! Detta beror på att det lämnas kvar en kemikalie-hinna som snabbt drar åt sig smuts och fukt. En rätt doserad brukslösning är ju dessutom mindre skadlig för vår miljö och natur. Miljöpolicy Vi bedriver ett aktivt miljöarbete med välmotiverade medarbetare. ställer miljökrav på alla leverantörer. ger våra medarbetare den information och utbildning som krävs för att förstå och arbeta enligt denna policy. transporterar alltid bort förbrukade kemförpackningar som vi använt hos våra kunder. väljer i första hand returförpackningar som kan användas flera gånger eller refiller. samverkar med våra kunder till en väl fungerande källsortering om så önskas. I vår samverkan ar betar vi för att hitta bästa miljöalternativ genom kretsloppstänkande. Vi följer alla lagar förordningar och andra krav inom miljöområdet. Vår ambition är att nå miljö-certifieringen ISO Företagsuppgifter Bygg Swed Totalentreprenad AB Vänortsringen Stockholm Org. No Momsregistrering SE Bank Giro No Hemsida: Tel/Mobil: Tel/: