Hannäs SockenFörening

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Hannäs SockenFörening"

Transkript

1 SockenFörening Verksamhetsberättelse för 2015/2016 SockenFörening är en ideell förening som bildades år 2002, och föreningens säte är, Föreningens syfte är att med ekonomiska medel främja utvecklingen i socken. Detta ska socken. Styrelsen får härmed avge årsberättelse för verksamhetsåret Lina Svensson Björn Eriksson Ianke och Helén Jerrebrant har varit revisorer. Emma Petersson Gullmar Andersson Håkan Thedvall Föreningen överlämnade utdelningen till Stig Wiggebäck på Landsbygdens dag Styrelsen har under verksamhetsåret hållit ett protokollfört möte, och Nio förslag på sju olika kandidater till Årets bo 2016 kom in. Utdelningskommittén valde Eva Johansson som mottagare av diplomet med motiveringen: för att hon har skapat Evas Café som en samlingspunkt för lokalbefolkningen och en välkomnande plats för besökare till orten. DOKUMENT Föreningens stadgar, årsberättelser, mötesprotokoll och gåvor finns tillgängliga på sockens hemsida Fritid/Sockenföreningen/Logga in i Dokumentarkiv

2

3

4

5 SockenFörening Verksamhetsberättelse för 2014/2015 SockenFörening är en ideell förening som bildades år 2002, och föreningens säte är, Föreningens syfte är att med ekonomiska medel främja utvecklingen i socken. Detta ska socken. Styrelsen får härmed avge årsberättelse för verksamhetsåret Lina Svensson Krister Nilsson och Göte Edstrand har varit revisorer. Gullmar Andersson Håkan Thedvall Föreningen överlämnade utdelningen till Leif Hjalmarsson på Landsbygdens dag Styrelsen har under verksamhetsåret hållit två protokollförda möten, och Elva förslag på nio olika kandidater till Årets bo 2015 kom in. Utdelningskommittén valde Stig Wiggebäck som mottagare av diplomet med motiveringen: för hans vilja att alltid ställa upp i olika sammanhang. DOKUMENT Föreningens stadgar, årsberättelser, mötesprotokoll och register över gåvor finns tillgängliga på sockens hemsida Fritid / Sockenföreningen / Logga in i Dokumentarkiv

6 SockenFörening Verksamhetsberättelse för 2013/2014 SockenFörening är en ideell förening som bildades år 2002, och föreningens säte är, Föreningens syfte är att med ekonomiska medel främja utvecklingen i socken. Detta ska socken. Styrelsen får härmed avge årsberättelse för verksamhetsåret Lina Jonsson Krister Nilsson och Göte Edstrand har varit revisorer. Gullmar Andersson Håkan Thedvall Föreningen överlämnade utdelningen till Steve Johansson på Landsbygdens dag Styrelsen har under verksamhetsåret hållit tre protokollförda möten, och Ingen symbolisk summa avsattes till utdelning år Tretton förslag på tio kandidater till Årets bo 2014 kom in. Utdelningskommittén valde Leif Hjalmarsson som mottagare av diplomet med motiveringen: för att han med sin Möbel- och Prylmarknad, år efter år lockat mängder av besökare till bygden, och därmed satt på kartan.

7 SockenFörening Verksamhetsberättelse för 2012/2013 Sockenförening är en ideell förening som bildades år 2002, och föreningens säte är, Föreningens syfte är att med ekonomiska medel främja utvecklingen i socken. Detta ska socken. Styrelsen får härmed avge årsberättelse för verksamhetsåret Lina Jonsson Krister Nilsson och Göte Edstrand har varit revisorer. Gullmar Andersson Föreningen överlämnade utdelningen till Flickorna i Sjöberga; Kerstin Ekström, Jennie Hagman och Astrid-Marie Jonsson på Landsbygdens dag Styrelsen har under verksamhetsåret hållit ett protokollfört möte, och En symbolisk summa på 500 kronor avsattes till utdelning år Fjorton förslag på kandidater till utdelning 2013 kom in, och utdelningskommittén valde Steve Johansson som mottagare med motiveringen: för att han genom sin företagsamhet skapat många arbetstillfällen och verkat för en levande socken, och alltid osjälviskt ställt upp för bygden och föreningarna i.

8 SockenFörening Verksamhetsberättelse för 2011/2012 Sockenförening är en ideell förening som bildades år 2002, och föreningens säte är, Föreningens syfte är att med ekonomiska medel främja utvecklingen i socken. Detta ska socken. Styrelsen får härmed avge årsberättelse för verksamhetsåret Lina Jonsson Krister Nilsson och Göte Edstrand har varit revisorer. Gullmar Andersson Föreningen överlämnade utdelningen till Lina Jonsson på Landsbygdens dag Styrelsen har under verksamhetsåret hållit två protokollförda möten, och En symbolisk summa på 500 kronor avsattes till utdelning år Fjorton förslag på kandidater till utdelning 2012 kom in, och utdelningskommittén valde Kerstin Ekström, Jennie Hagman och Astrid- Marie Jonsson som mottagare med motiveringen: för att de verkat för en levande landsbygd genom att driva Sjöberga Lanthandel i tio år med bra standard och service och att de alltid är glada och hjälpsamma.

9 SockenFörening Verksamhetsberättelse för 2010/2011 Sockenförening är en ideell förening som bildades år 2002, och föreningens säte är, Föreningens syfte är att med ekonomiska medel främja utvecklingen i socken. Detta ska socken. Styrelsen får härmed avge årsberättelse för verksamhetsåret Lina Jonsson Gullmar Andersson Föreningen överlämnade utdelningen till Bengt Isaksson och Sonja Palmberg på Landsbygdens dag Styrelsen har under verksamhetsåret hållit ett protokollfört möte, och En symbolisk summa på 500 kronor avsattes till utdelning år Femton förslag på kandidater till utdelning 2011 kom in, och utdelningskommittén valde Lina Jonsson som mottagare med motiveringen: för att hon kämpat för hembygden och föreningslivet, skolan och förskolan, och är en förebild för bygdens ungdom.

10 SockenFörening Verksamhetsberättelse för 2009/2010 Sockenförening är en ideell förening som bildades år 2002, och föreningens säte är, Föreningens syfte är att med ekonomiska medel främja utvecklingen i socken. Detta ska socken. Styrelsen får härmed avge årsberättelse för verksamhetsåret Lina Jonsson Ted Starkås Föreningen överlämnade utdelningen till Gullmar Andersson på Landsbygdens dag Styrelsen har under verksamhetsåret hållit ett protokollfört möte, och En symbolisk summa på 500 kronor avsattes till utdelning år Åtta förslag på kandidater till utdelning 2010 kom in, och utdelningskommittén valde Bengt Isaksson och som mottagare med motiveringen: för deras outtröttliga engagemang och arbete med 30-åriga Vindommens Småbåtssällskap och allt övrigt engagemang i socknen.

11 SockenFörening Verksamhetsberättelse för 2008/2009 Sockenförening är en ideell förening som bildades år 2002, och föreningens säte är, Föreningens syfte är att med ekonomiska medel främja utvecklingen i socken. Detta ska socken. Styrelsen får härmed avge årsberättelse för verksamhetsåret Maria Nilsson Göran Eldåker Föreningen överlämnade utdelningen till Gerd Johansson på Lands- möten, och bygdens dag Styrelsen har under verksamhetsåret hållit två protokollförda En symbolisk summa på 500 kronor avsattes till utdelning år Sexton förslag på kandidater till utdelning 2009 kom in, och utdelningskommittén valde Gullmar Andersson somm mottagare med motiveringen: för hans mångåriga ideella arbete i IF, engagemang i PRO, arbete i församling, och alla vackra framföranden på trumpet i kyrkan. Under året inkomna gåvor redovisas i pärmen som över gåvorr som ska ihågkommas. innehåller register Föreningens ekonomiska ställning framgår av resultat- och balansräk- ningen.

12 SockenFörening Verksamhetsberättelse för 2007/2008 Sockenförening är en ideell förening som bildades år 2002, och föreningens säte är, Föreningens syfte är att med ekonomiska medel främja utvecklingen i socken. Detta ska socken. Styrelsen får härmed avge årsberättelse för verksamhetsåret Maria Nilsson Göran Eldåker Föreningen överlämnade utdelningen till Ebba Jonsson på Landsbygdens dag Styrelsen har under verksamhetsåret hållit tre protokollförda möten, och En symbolisk summa på 500 kronor avsattes till utdelning år Tio förslag på kandidater till utdelning 2008 kom in, och utdelningskommittén valde Gerd Johansson som mottagare med motiveringen: för hennes mångåriga arbete i IF och idoga arbete med det för innevånare så läsvärda och betydelsefulla HIFbladet.

13 SockenFörening Verksamhetsberättelse för 2006/2007 Sockenförening är en ideell förening som bildades år 2002, och föreningens säte är, Föreningens syfte är att med ekonomiska medel främja utvecklingen i socken. Detta ska socken. Styrelsen får härmed avge årsberättelse för verksamhetsåret Maria Nilsson Göran Eldåker Föreningen överlämnade utdelningen till Bror Nilsson på Landsbygdens dag Styrelsen har under verksamhetsåret hållit fyra protokollförda möten, och En symbolisk summa på 500 kronor avsattes till utdelning år Fjorton förslag till utdelning 2007 kom in, och utdelningskommittén valde Ebba Jonsson som mottagare med motiveringen: för att hon har arbetat i många år för att hålla bygden levande, och gör så än idag. Styrelsen har tagit fram ett gåvobrev och en tavla, en akvarell av Johnny Blohm med motiv från, som presenterades vid Landsbygdens dag 2006.

14 SockenFörening Verksamhetsberättelse för 2005/2006 Sockenförening är en ideell förening som bildades år 2002, och föreningens säte är, Föreningens syfte är att med ekonomiska medel främja utvecklingen i socken. Detta ska socken. Styrelsen får härmed avge årsberättelse för verksamhetsåret Maria Nilsson Göran Eldåker Föreningen överlämnade utdelningen till Göran Solvestad på Landsbygdens dag Styrelsen har under verksamhetsåret hållit åtta protokollförda möten, och En symbolisk summa på 300 kronor avsattes till utdelning år Tio förslag till utdelning 2006 kom in, och utdelningskommittén valde Bror Nilsson som mottagare med motiveringen: för hans långa affärsgärning i Sjöberga Lanthandel och hans arbete med Lanthandelsmuseet, vilket har främjat turismen i och kulturarvet. Ett inbetalningskort för frivillig medlemsavgift bifogades i HIF-bladet till alla hushåll i socken under april. Styrelsen har framställt ett upprop om sponsorstöd, som sänts ut till företag i socken under maj.

15 Sockenförening Verksamhetsberättelse för 2004/2005 Sockenförening är en ideell förening som bildades år 2002, och föreningens säte är, Föreningens syfte är att med ekonomiska medel främja utvecklingen i socken. Detta ska dels underlätta för bygdens folk att bo kvar i en fin bygd, dels bibehålla och utveckla servicen, för socken. Styrelsen får härmed avge årsberättelse för verksamhetsåret Maria Nilsson Göran Eldåker Föreningen överlämnade utdelningen till Lars Carlsson på Landsbygdens dag Styrelsen har under verksamhetsåret hållit fyra protokollförda möten, och En symbolisk summa på 150 kronor avsattes till utdelning år Fem förslag till utdelning 2005 kom in, och utdelningskommittén valde Göran Solvestad som mottagare med motiveringen: för att han alltid är positiv och glad, och osjälviskt ställer upp när något behöver göras. Styrelsen har framställt en marknadsföring med bifogat inbetalningskort, som delats ut till alla hushåll i socken under maj. Under året har gåvor endast i form av frivillig medlemsavgift kommit in.

16 Sockenförening Verksamhetsberättelse för 2003/2004 Sockenförening är en ideell förening som bildades år 2002, och föreningens säte är, Föreningens syfte är att med ekonomiska medel främja utvecklingen i socken. Detta ska dels underlätta för bygdens folk att bo kvar i en fin bygd, dels bibehålla och utveckla servicen, för socken. Styrelsen får härmed avge årsberättelse för verksamhetsåret Maria Nilsson Göran Eldåker Monika Jerrebrant-Johnsson Holmbo Föreningen överlämnade utdelningen till Ing-Britt Solvestad på Landsbygdens dag Styrelsen har under verksamhetsåret hållit fyra protokollförda möten, och En symbolisk summa på 200 kronor avsattes till utdelning år Två förslag till utdelning 2004 kom in, och utdelningskommittén valde Lars Carlsson som mottagare med motiveringen: utan hans arbete, idéer, både möjliga och omöjliga, hade vi inte haft den levande bygd som vi idag har i. Under året har inga gåvor kommit in.

17 Sockenförening Verksamhetsberättelse för 2002/2003 Sockenförening är en ideell förening som bildades år 2002, och föreningens säte är, Föreningens syfte är att med ekonomiska medel främja utvecklingen i socken. Detta ska socken. Styrelsen får härmed avge årsberättelse för verksamhetsåret Maria Nilsson Göran Eldåker Monika Jerrebrant-Johnsson Holmbo Föreningen bildades och stadgarna antogs på allmänt möte i Domarvik den 11 augusti Styrelsen har under verksamhetsåret hållit fyra protokollförda möten, och Då ej tillräcklig avkastning (minst 0,25 basbelopp) fanns, skedde endast en symbolisk utdelning på 300 kronor. Tre förslag till utdelning inkom, och utdelningskommittén valde enhälligt Ing-Britt Solvestad som mottagare med motiveringen: för allt hon har gjort för vår bygd

Hannäs SockenFörening

Hannäs SockenFörening SockenFörening Verksamhetsberättelse för 2017/2018 SockenFörening är en ideell förening som bildades år 2002, och föreningens säte är, i Åtvidabergs kommun. Föreningens syfte är att med ekonomiska medel

Läs mer

Hannäs SockenFörening

Hannäs SockenFörening Årsmöte 2018 Sida: 1(2) Närvarande: Gullmar Andersson Solveig Andersson Ingegerd Carlssson Björn Eriksson Ianke Helén Jerrebrant Monika Jerrebrant Johnsson Astrid-Marie Jonsson Cenneth Jonsson Dag Petersson

Läs mer

Hannäs SockenFörening. Register över givare

Hannäs SockenFörening. Register över givare Register över givare Hannäs Sockenförening är en ideell förening, som bildades år 2002. Syftet är att med ekonomiska medel främja utvecklingen i Hannäs Socken. Genom erhållna arv och gåvor skapas ett kapital,

Läs mer

Hannäs SockenFörening

Hannäs SockenFörening Register över givare Hannäs Sockenförening är en ideell förening, som bildades år 2002. Syftet är att med ekonomiska medel främja utvecklingen i Hannäs Socken. Genom erhållna arv och gåvor skapas ett kapital,

Läs mer

Hannäs Sockenförening Anteckningar från styrelsemöte

Hannäs Sockenförening Anteckningar från styrelsemöte Hannäs Sockenförening Anteckningar från styrelsemöte 2018-04-11 Sida: 1(2) Närvarande Öppna mötet Dagordning Ekonomi Gåvor Stöd Årets Hannäsbo Styrelse Jerrebrant, Monika Jerrebrant Johnsson, Palmberg,

Läs mer

Hannäs SockenFörening Protokoll fört vid styrelsemöte 2015-05-03

Hannäs SockenFörening Protokoll fört vid styrelsemöte 2015-05-03 Hannäs SockenFörening Protokoll fört vid styrelsemöte 2015-05-03 Sida: 1(1) Brolin, Fridolfsson, Jonsson, Palmberg Mötet öppnas öppnade mötet och hälsade välkommen. Ansvarig Ekonomi Gåvor Utdelning Att

Läs mer

Hannäs Sockenförening Protokoll fört vid styrelsemöte 2006-08-13

Hannäs Sockenförening Protokoll fört vid styrelsemöte 2006-08-13 Protokoll fört vid styrelsemöte 2006-08-13 Sida: 1(1) Brolin Fridolfsson Palmberg Mötet öppnas öppnade mötet i direkt anslutning efter årsmötet.. Ansvarig Tavlor Marknadsföring Att jämte ordföranden justera

Läs mer

Hannäs SockenFörening Protokoll fört vid styrelsemöte

Hannäs SockenFörening Protokoll fört vid styrelsemöte Hannäs SockenFörening Protokoll fört vid styrelsemöte 2015-05-03 Brolin, Fridolfsson, Lina Jonsson, Palmberg Mötet öppnas öppnade mötet och hälsade välkommen. Ansvarig Ekonomi Gåvor Att jämte ordföranden

Läs mer

Hannäs Sockenförening Protokoll fört vid styrelsemöte

Hannäs Sockenförening Protokoll fört vid styrelsemöte Protokoll fört vid styrelsemöte 2006-08-13 Sida: 1(1) Brolin Fridolfsson Palmberg Mötet öppnas öppnade mötet i direkt anslutning efter årsmötet.. Ansvarig Tavlor Marknadsföring Att jämte ordföranden justera

Läs mer

Hannäs Sockenförening Protokoll fört vid styrelsemöte 2004-10-17

Hannäs Sockenförening Protokoll fört vid styrelsemöte 2004-10-17 Protokoll fört vid styrelsemöte 2004-10-17 Sida: 1(2) Jan hälsade välkommen och förklarade mötet öppnat. Att jämte ordföranden justera dagens protokoll utsågs Dag. Utdelning 2005 Utdelningsbelopp???,-

Läs mer

Hannäs SockenFörening Stadgar

Hannäs SockenFörening Stadgar na är antagna på allmänt möte den 11 augusti 2002. Hannäs Sockenförening, HSF, är en ideell förening, som bildades år 2002, och föreningens säte är Hannäs, i Åtvidabergs kommun. Föreningens syfte är att

Läs mer

Hannäs Sockenförening

Hannäs Sockenförening Protokoll fört vid styrelsemöte 2009-08-09 Brolin Lina Jonsson Mötet öppnas Tavlor och gåvobrev Årsmöte Gåvolista öppnade mötet och hälsade alla välkomna, och speciellt Lina som ny i styrelsen. Att jämte

Läs mer

Protokoll från ordinarie årsstämma

Protokoll från ordinarie årsstämma Protokoll från ordinarie årsstämma 2017-02-15 Tid: 2017-02-15 kl 18.30 Plats: Rydebäcksskolan, Rydebäck 1. Stämmans öppnande. Byalagets ordförande Ingvar Pettersson hälsade deltagarna välkomna och förklarade

Läs mer

Strategiska gruppen Hannäs / Kvarnvik

Strategiska gruppen Hannäs / Kvarnvik Strategiska gruppen Hannäs / Kvarnvik Tisdag 26 mars 2018. Plats: Kvarnviks Bygdegård Närvarande tjänstemän: Robert Bredberg Henrik Lange Patrick Friberg Peter Westerlund Närvarande från Hannäs / Kvarnvik:

Läs mer

Protokoll från ordinarie årsstämma 2015-02 18

Protokoll från ordinarie årsstämma 2015-02 18 Protokoll från ordinarie årsstämma 2015-02 18 Tid: 2015-02-18, Kl. 19.00 Plats: Rydebäcksskolan, Rydebäck 1. Stämmans öppnande. Byalagets ordförande Kent E. Nilsson hälsade deltagarna välkomna och förklarade

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2011

Verksamhetsberättelse 2011 Verksamhetsberättelse 20 Härmed lämnas redogörelse för föreningens verksamhet under ovanstående period. Föreningens styrelse har under verksamhetsåret 20 haft följande sammansättning: Ordförande Marinette

Läs mer

Protokoll fört vid föreningsstämma för Byafiber i Falkenberg Ekonomisk förening

Protokoll fört vid föreningsstämma för Byafiber i Falkenberg Ekonomisk förening Protokoll fört vid föreningsstämma för Byafiber i Falkenberg Ekonomisk förening Datum och tid: kl 19:00 Plats: Gällareds bygdegård, B-salen 1 Mötets öppnande Sittande ordförande Christian Dahlqvist, Sundhult,

Läs mer

Ideella föreningen Blåshuset

Ideella föreningen Blåshuset Ideella föreningen Blåshuset Stadgar Föreningens ändamål 1 Föreningen har till ändamål att verka för att ett hus, och tillhörande mark, byggs eller köps där föreningen Linköpings Tekniska Högskolas Blåscorps

Läs mer

Beslutande: Lena Löpare (t) Ylva Ylinenpää Sannemalm ( c ) Stig Lampinen (t) Hans Ström ( t) Bror Noppa, revisor Tuulikki Norén, ekonom Luleå stift

Beslutande: Lena Löpare (t) Ylva Ylinenpää Sannemalm ( c ) Stig Lampinen (t) Hans Ström ( t) Bror Noppa, revisor Tuulikki Norén, ekonom Luleå stift 2017-05-22 1 Plats och tid: Församlingsgården, Övertorneå Måndagen den 22 maj, kl 18:00-20:00 Beslutande: Lena Löpare (t) Ylva Ylinenpää Sannemalm ( c ) Stig Lampinen (t) Hans Ström ( t) Helena Haapaniemi

Läs mer

Västernorrlands Försvarsutbildningsförening. Ordinarie Årsstämma. Måndagen den 17 februari Kl Hotell Appelbergs. Storgatan 51, Sollefteå

Västernorrlands Försvarsutbildningsförening. Ordinarie Årsstämma. Måndagen den 17 februari Kl Hotell Appelbergs. Storgatan 51, Sollefteå Västernorrlands Försvarsutbildningsförening Ordinarie Årsstämma Måndagen den 17 februari 2014 Kl. 19.00 Hotell Appelbergs Storgatan 51, Sollefteå KALLELSE TILL ORDINARIE FÖRENINGSSTÄMMA FÖR VÄSTERNORRLANDS

Läs mer

1/5. Verksamhetsberättelse för SPF Bräkne-Hoby år 2014. Styrelsen har under året haft följande sammansättning. Elisabet Petersson

1/5. Verksamhetsberättelse för SPF Bräkne-Hoby år 2014. Styrelsen har under året haft följande sammansättning. Elisabet Petersson 1/5 Verksamhetsberättelse för SPF Bräkne-Hoby år 2014. Styrelsen har under året haft följande sammansättning. Ordförande Vice ordförande Sekreterare Kassör Erika von Buxhoeveden Lars Åke Nilsson Bengt

Läs mer

PROTOKOLL, fört vid Byagillets årsstämma. Byagillets ordförande öppnar årsstämman och hälsar de närvarande välkomna.

PROTOKOLL, fört vid Byagillets årsstämma. Byagillets ordförande öppnar årsstämman och hälsar de närvarande välkomna. BRÖSARPS BYAGILLE PROTOKOLL, fört vid Byagillets årsstämma Årsstämman den 13 februari 2012 Närvarande 28 personer framgår av bilagd närvarolista. 115 Årsstämman öppnas Byagillets ordförande öppnar årsstämman

Läs mer

Stadgar för Örebro Universitets Spelförening

Stadgar för Örebro Universitets Spelförening Stadgar för Örebro Universitets Spelförening 1 Allmänt 1:1 Definition Örebro Universitets Spelförening är en ideell förening och medlem i Sveriges Rolloch Konfliktspelsförbund (Sverok). Medlem i föreningen

Läs mer

Västerhejde Fiber. Protokoll fört vid ordinarie föreningsstämma i Västerhejde Fiber Ekonomisk förening. Sidl(2)

Västerhejde Fiber. Protokoll fört vid ordinarie föreningsstämma i Västerhejde Fiber Ekonomisk förening. Sidl(2) Sidl(2) Västerhejde Fiber Protokoll 2019-06-18 fört vid ordinarie föreningsstämma i Västerhejde Fiber Ekonomisk förening Föreningens ordförande Roger Erixon hälsade de närvarande välkomna och förklarade

Läs mer

STADGAR i lydelse efter årsmötet 2015

STADGAR i lydelse efter årsmötet 2015 STADGAR i lydelse efter årsmötet 2015 1. ÄNDAMÅL Svenska Motorvagnsklubben (SMoK) är en riksomfattande ideell förening. Dess huvudsyfte är att bevara kulturarvet i form av äldre svenska motorvagnar, och

Läs mer

Församlingsgården, Övertorneå Torsdagen den 21 maj 2015 kl Beslutande: Kent Alanentalo (t) Bengt Larsson (s)

Församlingsgården, Övertorneå Torsdagen den 21 maj 2015 kl Beslutande: Kent Alanentalo (t) Bengt Larsson (s) Plats och tid: 1(5) Församlingsgården, Övertorneå Torsdagen den 21 maj 2015 kl. 18.00 19.30 Beslutande: Kent Alanentalo (t) Bengt Larsson (s) Helena Haapaniemi (t) Kurt Lampinen (s) Stig Lampinen (t) Hans

Läs mer

Västernorrlands Försvarsutbildningsförening. Ordinarie Årsstämma. Onsdagen den 22 februari Kl Hotell Appelbergs. Storgatan 51, Sollefteå

Västernorrlands Försvarsutbildningsförening. Ordinarie Årsstämma. Onsdagen den 22 februari Kl Hotell Appelbergs. Storgatan 51, Sollefteå Västernorrlands Försvarsutbildningsförening Ordinarie Årsstämma Onsdagen den 22 februari 2012 Kl. 19.00 Hotell Appelbergs Storgatan 51, Sollefteå KALLELSE TILL ORDINARIE FÖRENINGSSTÄMMA FÖR VÄSTERNORRLANDS

Läs mer

Västra Regionen av Koloniträdgårdsförbundet

Västra Regionen av Koloniträdgårdsförbundet Västra Regionen av Koloniträdgårdsförbundet www.koloni-vastreg.se Till Västra Regionens medlemsföreningar, regionstyrelsen, revisorerna och valberedning samt styrelsen för värdföreningen Eklundshovs Koloniträdgårdsförening

Läs mer

PROTOKOLL 2013-03-05. Adelöv Framtidsgrupp. Datum 2013-03-05. Tid 19.00. Adelövs skola. Närvarande

PROTOKOLL 2013-03-05. Adelöv Framtidsgrupp. Datum 2013-03-05. Tid 19.00. Adelövs skola. Närvarande PROTOKOLL 2013-03-05 Adelöv Framtidsgrupp Datum 2013-03-05 Tid 19.00 Plats Närvarande Adjungerad Adelövs skola Ingemar Karlsson Kjell Persson Uno Ljungberg Eva Engström Kristina Karlsson Gunilla Jansson

Läs mer

LO-Facken i Kristianstads Socialdemokratiska Förening

LO-Facken i Kristianstads Socialdemokratiska Förening LO-Facken i Kristianstads Socialdemokratiska Förening Årsberättelse 2014 Dagordning 1. Mötet öppnas 2. Godkännande av dagordning 3. Val av 2 st justeringsmän tillika rösträknare 4. Val av ordförande till

Läs mer

K O R V E N 1. Pristagare den 17/ Poängbogeygolf Södra Banan Antal startande: 92

K O R V E N 1. Pristagare den 17/ Poängbogeygolf Södra Banan Antal startande: 92 K O R V E N 1 Pristagare den 17/5 2011 Poängbogeygolf Södra Banan Antal startande: 92 1 Christer Johansson 18 39 BE Chark - Medvurst 25 2 Rolf Stigson 9 38 Datahalland - Ett Dussin Bollar * 22 3 Anders

Läs mer

Årsmöte - Söndag den 17 juni 2018

Årsmöte - Söndag den 17 juni 2018 2 Årsmöte - Söndag den 17 juni 2018 Förslag till dagordning 1. Björnnäs Vägsamfällighets årsmöte öppnas 2. Val av ordförande och sekreterare för mötet 3. Val av två justerare, tillika rösträknare 4. Upprop

Läs mer

3. Val av ordförande och sekreterare för årsmötesförhandlingarna Till mötesordförande valdes Susanne Nyman, som sekreterare Gunnel Becker.

3. Val av ordförande och sekreterare för årsmötesförhandlingarna Till mötesordförande valdes Susanne Nyman, som sekreterare Gunnel Becker. 1 Protokoll fört vid Selma Lagerlöf-sällskapets årsmöte 8/8 2015 Plats: Berättarladan, Rottneros Närvarande: ett sextiotal av sällskapets medlemmar samt från styrelsen ordf. Eva Eriksson, Herta Hedlund,

Läs mer

INBJUDAN TILL ALLA FÖRENINGAR I NORDANSTIG

INBJUDAN TILL ALLA FÖRENINGAR I NORDANSTIG INBJUDAN TILL ALLA FÖRENINGAR I NORDANSTIG Din förening inbjuds för att diskutera ett bildande av en samlingsförening för Nordanstigs föreningar. Därigenom kan vi tillsammans söka medel hos Länsstyrelsen

Läs mer

STARTLISTA FÖR ROND 1 den 16 augusti 2015 Rya

STARTLISTA FÖR ROND 1 den 16 augusti 2015 Rya 08:00 1 - Ström / Ström 34,5 17 56 STRÖM, Arne Golfklubb 8,6 9 48 STRÖM, Margareta Golfklubb 25,9 30 - Liden / Liden 27,6 14 56 LIDEN, Sven-Erik Golfklubb 7,1 7 48 LIDEN, Eva Golfklubb 20,5 24 08:08 1

Läs mer

1. Mötets öppnande Ordföranden Henrik Jakenberg hälsade de närvarande välkomna till Segelsällskapets årsmöte och förklarades mötet öppnat.

1. Mötets öppnande Ordföranden Henrik Jakenberg hälsade de närvarande välkomna till Segelsällskapets årsmöte och förklarades mötet öppnat. Protokoll från Sandvikens Segelsällskaps årsmöte 2018 Datum: 19 februari, 2018 Tid: 19.00 21.00 Plats: Klubbhuset, Bångs 1. Mötets öppnande Ordföranden Henrik Jakenberg hälsade de närvarande välkomna till

Läs mer

Verksamhetsberättelse för verksamhetsåret avseende Stockholmspostens Konstförening

Verksamhetsberättelse för verksamhetsåret avseende Stockholmspostens Konstförening Verksamhetsberättelse för verksamhetsåret 2008-2009 avseende Stockholmspostens Konstförening Medlemsantal Antalet medlemmar den sista oktober 2009 var 117 (120) stycken medlemmar. Vi har fått 15 nya medlemmar

Läs mer

Protokoll ordinarie föreningsstämma

Protokoll ordinarie föreningsstämma med Riksbyggen Trakteraren Västervik 2017-12-14 Kl 19 00 Logelokalen Strömsgatan 1. Stämmans öppnande Föreningens ordförande Jaan Kärem hälsade samtliga välkomna och förklarade stämman öppnad. 2. Fastställande

Läs mer

PROTOKOLL från ordinarie årsstämma

PROTOKOLL från ordinarie årsstämma PROTOKOLL från ordinarie årsstämma 2014-02- 25 1. Stämmans öppnande. Byalagets ordförande, Kenth Nilsson, hälsade deltagarna välkomna och förklarade stämman öppnad. 2. Fastställande av röstlängd Närvarande

Läs mer

Årsmötesprotokoll 2017 Samhällsföreningen Tor Årsmötesprotokoll. Årsmöte 2017 för Samhällsföreningen Tor

Årsmötesprotokoll 2017 Samhällsföreningen Tor Årsmötesprotokoll. Årsmöte 2017 för Samhällsföreningen Tor Årsmötesprotokoll Årsmöte 2017 för Samhällsföreningen Tor 2017-04-23 Närvarande: Malin Stattin, Annika Lamell, Monika Sundström, Linda E Nordström, Björn Garefelt, Sören Tjärnström, Benny Wälitalo, Ingela

Läs mer

Mötesdatum Lokalavdelningens ordförande hälsade alla välkomna och förklarade årsmötet öppnat.

Mötesdatum Lokalavdelningens ordförande hälsade alla välkomna och förklarade årsmötet öppnat. 20151 Lokalavdelningens ordförande hälsade alla välkomna och förklarade årsmötet öppnat. 1. Justering av röstlängd Röstlängden godkändes och justerades omedelbart 2. Val av ordförande för årsmötet Mötet

Läs mer

Protokoll Årsstämma 2015-04-25 Folkets Hus i Gusum

Protokoll Årsstämma 2015-04-25 Folkets Hus i Gusum Sidan 1 av 5 Ekonomiska Föreningen S:t Anna Skärgård 725000-5308 Protokoll Årsstämma 2015-04-25 Folkets Hus i Gusum 1 Mötets öppnande Ekonomiska Föreningens ordförande, Bengt Imberg, hälsade alla deltagare

Läs mer

Föreningen Utveckla Örbyhus Tobo och Vendel

Föreningen Utveckla Örbyhus Tobo och Vendel Stadgar Föreningen Utveckla Örbyhus Tobo och Vendel 2016-02-03 Innehåll 1 Föreningens namn... 1 2 Föreningens sätesort... 1 3 Föreningens ändamål... 2 4 Elektronisk kommunikation... 2 5 Medlemskap... 2

Läs mer

Verksamhetsberättelse för verksamhetsåret avseende Stockholmspostens konstförening

Verksamhetsberättelse för verksamhetsåret avseende Stockholmspostens konstförening Verksamhetsberättelse för verksamhetsåret 2010-2011 avseende Stockholmspostens konstförening Medlemsantal Antalet medlemmar den sista oktober 2011 var 102 (111). Vi har fått två nya medlemmar under året

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2013 VANDRARKLUBBEN LUNDSBRUNN

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2013 VANDRARKLUBBEN LUNDSBRUNN VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2013 VANDRARKLUBBEN LUNDSBRUNN Styrelsens sammansättning 2013 Ordförande Håkan Hermansson N Härene Kassör Ann-Sofie Svensson Lidköping Sekreterare Bo Hellqvist Källby Ledamot Lennart

Läs mer

Klassresultatlista Veteranresan 2016 Sida 1

Klassresultatlista Veteranresan 2016 Sida 1 Klassresultatlista Veteranresan 2016 Sida 1 Herrar Bana A 21 anmälda 1 Hans-Ove Eriksson Nyköpings OK 79:22 0:00 2 Leo Johansson Vandrarringen 85:47 6:25 3 Kenneth Johansson Eskilstuna OL 86:33 7:11 4

Läs mer

Protokoll fört vid Forsheda Hembygdsförenings årsmöte 10 mars 2013

Protokoll fört vid Forsheda Hembygdsförenings årsmöte 10 mars 2013 Årsmötet 10/3 2013 Protokoll fört vid Forsheda Hembygdsförenings årsmöte 10 mars 2013 1 Ordförande Örjan Johansson hälsade välkommen och förklarade mötet öppnat samt föredrog dagordningen vilken godkändes.

Läs mer

Totalresultat Veteranstafetten Sida

Totalresultat Veteranstafetten Sida Totalresultat Veteranstafetten Sida 1 130 1 33 OK Tor lag 1 65:14 0:00 (1) Stig Landstorp 32:24 2 1:34 32:24 (2) Kurt Håkan Andersson 32:50 1 0:00 65:14 2 31 ORINTO/OKH 74:21 9:07 (1) Torbjörn Wikström

Läs mer

Mästarpoäng Alliansen Strängnäs BK Gripen och Åkers BK 11/5-2011

Mästarpoäng Alliansen Strängnäs BK Gripen och Åkers BK 11/5-2011 Mästarpoäng Alliansen Strängnäs BK Gripen och Åkers BK 11/5-2011 Plac Mästarvärdighet Poäng Namn Klubb 1 Stormästare 541,58 Tony Hedström Åkers BK 2 Riksmästare-* 386,67 Ulf Särnkvist Åkers BK 3 Riksmästare

Läs mer

Årsmöte med SPF Seniorerna Svenljunga onsdagen den 1 febr i Örsåsgården.

Årsmöte med SPF Seniorerna Svenljunga onsdagen den 1 febr i Örsåsgården. Årsmöte med SPF Seniorerna Svenljunga onsdagen den 1 febr. 2017 i Örsåsgården. 1 Ordföranden Karl-Erik Johansson öppnade mötet med att hälsa alla medlemmar välkomna. 2 Mötet inleddes med en minnesstund

Läs mer

Protokoll fört vid Göteborgs och Bohus läns Biodlardistrikts Årsmöte 2015-02-14

Protokoll fört vid Göteborgs och Bohus läns Biodlardistrikts Årsmöte 2015-02-14 Protokoll fört vid Göteborgs och Bohus läns Biodlardistrikts Årsmöte 2015-02-14 Plats: Jörlanda Församlingshem Program: Bilagor: 10:00-12:00 årsmötesförhandlingar 12:00-13:00 Lunch Frivilligt deltagande:

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse 2017-01-01 2017-12-31 Styrelsens sammansättning: Ordförande Bo Birgersson Vice ordförande Eva Nordell Kassör Lars-Erik Carlsson Falkenberg Sekreterare Lars-Erik Carlsson Falkenberg

Läs mer

Fokus Genarp minnesanteckningar arbetsgrupp Välkomnande av nyinflyttade och nyanlända den 22 januari 2018

Fokus Genarp minnesanteckningar arbetsgrupp Välkomnande av nyinflyttade och nyanlända den 22 januari 2018 1(5) Fokus Genarp minnesanteckningar arbetsgrupp Välkomnande av nyinflyttade och nyanlända den 22 januari Närvarande: Eva-Lena Jönsson, Bodil Nilsson, Helena Truedsson, Lena Wetterskog- Sjöstedt, Ylva

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse 5-- -- 5--3 Målbeskrivning Länsföreningen Halland HjärtLung har till målsättning att arbeta för de hjärt-och lungsjukas intressen genom kärnverksamheterna - opinionsbildning, livsstilsförändring

Läs mer

STADGAR FÖR UNIVERSAL KYRKAN AV JESUS KRISTUS BARN OCH UNGDOMSORGANISATION (UKJK-BUO)

STADGAR FÖR UNIVERSAL KYRKAN AV JESUS KRISTUS BARN OCH UNGDOMSORGANISATION (UKJK-BUO) STADGAR FÖR UNIVERSAL KYRKAN AV JESUS KRISTUS Antagna den 25 augusti 2012 2 1 Organisation (Namn och identitet) UNIVERSAL KYRKAN AV JESUS KRISTUS, förkortat UKJK-BUO är ett kristet Barn och Ungdomsorganisation,

Läs mer

VERKSAMHETS- BERÄTTELSE för Västmanlands idrottshistoriska sällskap 2014

VERKSAMHETS- BERÄTTELSE för Västmanlands idrottshistoriska sällskap 2014 VERKSAMHETS- BERÄTTELSE för Västmanlands idrottshistoriska sällskap 2014 Årsmöte Idrottens Hus Västerås Årsmötes förhandlingar 26 mars 2014 kl. 14.00 Vid årsmötet skall följande ärenden förekomma; 1. Mötets

Läs mer

Boråskretsen av Svenska Scoutförbundet

Boråskretsen av Svenska Scoutförbundet 1(9) Årsredovisning för Boråskretsen av Svenska Scoutförbundet Räkenskapsåret 2008-09-01 -- 2009-08-31 Innehåll: sida Förvaltningsberättelse 2-4 Resultaträkning 5 Balansräkning 6-7 Redovisningsprinciper

Läs mer

Söderköping JRF 05-10

Söderköping JRF 05-10 Söderköping JRF 05-10 1 Kuljaktstig med bra deltagar antal och höga resultat Söndagens kuljaktstig avgjordes på Bocksatterbanan. En mycket bra stig med korta vänte tider (enl många) och skjutbara mål och

Läs mer

Hovgården fiber Ekonomisk förening

Hovgården fiber Ekonomisk förening Hovgården fiber Ekonomisk förening Kallelse till årsmöte Onsdagen den 18 mars 2015 Kl. 18:15 i Björlandagårdens Café Varmt välkomna!! Eventuella Motioner skall vara styrelsen tillhanda senast 1 vecka innan

Läs mer

Verksamhetsberättelse för 2015/2016

Verksamhetsberättelse för 2015/2016 Stockholmspostens konstförening Verksamhetsberättelse för 2015/2016 Styrelse PO Brandeker ordförande Lena Sandin vice ordförande LG Karlsson kassör Monika Patz-Strömstedt sekreterare Raili Kalliovaara

Läs mer

Protokoll HALLANDS MUSEIFORENING 2010 - 1(7) Arsmote. Tid: 18.30-20.30. Lansmuseet Halmstad

Protokoll HALLANDS MUSEIFORENING 2010 - 1(7) Arsmote. Tid: 18.30-20.30. Lansmuseet Halmstad - 1(7) Arsmote Dag: 17maj Tid: 18.30-20.30 Plats: Narvarande: Lansmuseet Halmstad Ca 50 medlemmar samt styrelsen och mottagare av fbreningens diplom for god byggnadsvard Ordforande Sekreterare Sven Lundstrom

Läs mer

3. Val av mötessekreterare Till sekreterare för mötet valdes Gunilla Carlson

3. Val av mötessekreterare Till sekreterare för mötet valdes Gunilla Carlson Protokoll fört vid årsmöte med Gothems sockenförening den 8 mars 2015 i Gothems Bygdegård Närvarande: Ca 40 medlemmar 1. Mötets öppnande Ordförande Christina Näslund hälsade alla välkomna och inledde med

Läs mer

Informationsblad. År 2018

Informationsblad. År 2018 Informationsblad År 2018 www.spfseniorerna.se/159hassleholm Facebook.com/spf159 spf159.hlm@gmail.com Telefon 0732-68 91 66 Tingshusgatan 2 281 31 Hässleholm Detta gör vi tillsammans! att bedriva opinionsbildning

Läs mer

SPF Seniorerna Vikbolandet

SPF Seniorerna Vikbolandet SPF Seniorerna Vikbolandet Protokoll fört vid årsmötesförhandlingar den 21 februari 2018 kl. 14.00 i Östra Husby bygdegård Ordföranden Lars Andersson hälsade de drygt 130 närvarande medlemmarna välkomna

Läs mer

STADGAR. för ÖREBRO LÄNS HEMBYGDSFÖRBUND. Namn, verksamhetsområde och karaktär

STADGAR. för ÖREBRO LÄNS HEMBYGDSFÖRBUND. Namn, verksamhetsområde och karaktär ~Sida 1 ~ STADGAR för ÖREBRO LÄNS HEMBYGDSFÖRBUND 1 Namn, verksamhetsområde och karaktär Örebro Läns Hembygdsförbund (nedan även kallad förbundet) är en samlande organisation för hembygdsrörelsen i Örebro

Läs mer

Spel på Omgång Fr-Mat Fr-Mat Fr-Mat Fr-Mat Fr-Mat Fr-Mat Fr-Mat Fr-Mat.

Spel på Omgång Fr-Mat Fr-Mat Fr-Mat Fr-Mat Fr-Mat Fr-Mat Fr-Mat Fr-Mat. Spel på Omgång 1. Matta NR. 1. Fr-Mat. 1-16 Fr-Mat. 8-86 2. Fr-Mat. 2-22 Fr-Mat. 7-75 3. Fr-Mat. 3-31 Fr-Mat. 6-61 4. Fr-Mat. 4-42 Fr-Mat. 5-53 5. Fr-Mat. 1-15 Fr-Mat. 8-83 6. Fr-Mat. 2-27 Fr-Mat. 7-73

Läs mer

SPF Seniorerna Norrmalm Stockholm

SPF Seniorerna Norrmalm Stockholm SPF Seniorerna Norrmalm Stockholm Årsmöteshandlingar 21 februari 2019 Innehållsförteckning sid Dagordning årsstämma 2019 2 Årsredovisning 2018 - Förvaltningsberättelse 3 - Resultat- och balansräkning 4

Läs mer

AVSLUTANDE DISKUSSION

AVSLUTANDE DISKUSSION AVSLUTANDE DISKUSSION Under 1950-70-talen skedde stora förändringar inom den administrativa geografin i vårt land. Antalet kommuner dividerades med tio och allt större enheter bildades. Strävan efter större

Läs mer

STADGAR FÖR DORCAS AID ORGANIZATION (DAO) Social-, humanitär- och utvecklingsarbete

STADGAR FÖR DORCAS AID ORGANIZATION (DAO) Social-, humanitär- och utvecklingsarbete (DAO) Social-, humanitär- och utvecklingsarbete Revideras och antagna den 05 maj 2012 2 1 Organisation (namn och identitet), förkortat DAO är en ideell förening som bedriver internationellt bistånds- och

Läs mer

Ribbybergs Samfällighetsförening

Ribbybergs Samfällighetsförening Ribbybergs Samfällighetsförening Protokoll från Föreningsstämma 2016-03-10 Inklusive bilagor Bilaga 1. Förslag till dagordning Bilaga 2a & b. Röstlängd/närvarolista & fullmakter Bilaga 3. Verksamhetsberättelse

Läs mer

Årsmöte 2015 för DalNet Ek. förening, Org.nr 769625-8685 Torsdagen 23 april 2015 kl. 19:00 Grinstads församlingshem

Årsmöte 2015 för DalNet Ek. förening, Org.nr 769625-8685 Torsdagen 23 april 2015 kl. 19:00 Grinstads församlingshem Årsmöte 2015 för DalNet Ek. förening, Org.nr 769625-8685 Torsdagen 23 april 2015 kl. 19:00 Grinstads församlingshem 1 Mötets öppnande Roland Andersson öppnar mötet. 2. Val av ordförande och sekreterare

Läs mer

Länsbygderådets årsmöte inleds med en förtjusande gulaschsoppa samt kaffe med rabarberruta och vaniljsås.

Länsbygderådets årsmöte inleds med en förtjusande gulaschsoppa samt kaffe med rabarberruta och vaniljsås. PROTOKOLL fört vid årsmöte med Hela Sverige ska leva Östergötland söndag den 22 april 2012 i Ekebo bygdegård, Regna Länsbygderådets årsmöte inleds med en förtjusande gulaschsoppa samt kaffe med rabarberruta

Läs mer

Protokoll fört vid Selma Lagerlöf-sällskapets årsmöte 12/8 2017

Protokoll fört vid Selma Lagerlöf-sällskapets årsmöte 12/8 2017 1 Protokoll fört vid Selma Lagerlöf-sällskapets årsmöte 12/8 2017 Plats: Berättarladan, Rottneros Närvarande: ett drygt hundratal av sällskapets medlemmar, ordf. Eva Eriksson, sittande ordf. Susanne Nyman,

Läs mer

Klass: Dam. Plac. Startnr Namn Ort/Klubb Klass Res. Skilje Särskj Eva Marie Johansson Kärna D Eva Marie Johansson Kärna D 89 2

Klass: Dam. Plac. Startnr Namn Ort/Klubb Klass Res. Skilje Särskj Eva Marie Johansson Kärna D Eva Marie Johansson Kärna D 89 2 Klass: Dam 1 98 Eva Marie Johansson Kärna D 113 12 2 92 Eva Marie Johansson Kärna D 89 2 3 95 Nina Timmerfors Frändefors D 76 13 4 88 Nina Timmerfors Frändefors D 73 9 Klass: Junior 1 44 Emil Petersson

Läs mer

SOLLENTUNA KOMMUN Tjänsteutlåtande Kommunledningskontoret 2014-04-02 Håkan Wikman Sidan 1 av 2

SOLLENTUNA KOMMUN Tjänsteutlåtande Kommunledningskontoret 2014-04-02 Håkan Wikman Sidan 1 av 2 SOLLENTUNA KOMMUN Tjänsteutlåtande Kommunledningskontoret 2014-04-02 Håkan Wikman Sidan 1 av 2 Dnr 2014/0193 KS-1 Diariekod: 109 Kommunstyrelsen Verksamhets- och revisionsberättelse för stiftelsen Lettströms

Läs mer

BÅGSKYTTEFÖRBUNDET MEMBER OF SVERIGES RIKSIDROTTSFÖRBUND AND FÉDERATION INTERNATIONALE DE TIR A L ARC

BÅGSKYTTEFÖRBUNDET MEMBER OF SVERIGES RIKSIDROTTSFÖRBUND AND FÉDERATION INTERNATIONALE DE TIR A L ARC Svenska Bågskytteförbundet Protokoll Fört vid Svenska Bågskytteförbundets förbundsstämma. Tid 2009-04-19 Plats Hotell Scandic, Södertälje Förbundsstämmans öppnande Förbundsordföranden, Berryl Arvehell,

Läs mer

Hästholmen fotbollslag 1930-talet Sid 1 av 34

Hästholmen fotbollslag 1930-talet Sid 1 av 34 Hästholmen fotbollslag 90-talet Sid av 5 7 8 9 0. 7.. Fredrik Figge Larsson 8.. 9.. Bror Strelin 0. Knut Karlsson 5.. David Karlsson. Arne Hoving Hästholmen fotbollslag 90-talet 5 8 9 7 0. Lagledare Allan

Läs mer

PROTOKOLL. Protokoll nr: Datum: Sammanträdeslag: Sidor: Paragraf: 5-01 200-04-07 ÅRSTÄMMA 1 (6) 1-22

PROTOKOLL. Protokoll nr: Datum: Sammanträdeslag: Sidor: Paragraf: 5-01 200-04-07 ÅRSTÄMMA 1 (6) 1-22 VÄSTRA GÖTALANDS DÖVAS LÄNSFÖRBUND PROTOKOLL Protokoll nr: Datum: Sammanträdeslag: Sidor: Paragraf: 5-01 200-04-07 ÅRSTÄMMA 1 (6) 1-22 Sign: Plats: Kommunfullmäktiges sal, Stadshus i Skövde Närvarande:

Läs mer

Projekt Mötesplats Bredgården att långsiktigt skapa en mötesplats på landsbygden

Projekt Mötesplats Bredgården att långsiktigt skapa en mötesplats på landsbygden 1 SLUTRAPPORT Projekt Mötesplats Bredgården att långsiktigt skapa en mötesplats på landsbygden Dnr LNM-2010-42 Mötesplats Bredgården Stödmottagare Bred Föreningsgård Ekonomisk Förening Kontaktpersoner:

Läs mer

FUB SKÅNE. VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR år 2006

FUB SKÅNE. VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR år 2006 FUB SKÅNE VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR år 2006 Styrelsen för FUB SKÅNE (föreningen för utvecklingsstörda barn, ungdomar och vuxna) avger härmed följande verksamhetsberättelse för tiden 1/1 31/12 2006. Föreningens

Läs mer

Humlan Vatten och Avlopp Samfällighetsförening. VERKSAMHETSBERÄTTELSE

Humlan Vatten och Avlopp Samfällighetsförening. VERKSAMHETSBERÄTTELSE Humlan Vatten och Avlopp Samfällighetsförening. VERKSAMHETSBERÄTTELSE ÅR 2013 2 Medlemmar i Humlan Vatten och Avlopp Samfällighetsförening kallas härmed till ordinarie årsstämma. Tid 2014-05-24 kl 09.30

Läs mer

Gör allting enkelt och förnuftigt

Gör allting enkelt och förnuftigt Gör allting enkelt och förnuftigt för medborgarnas bästa Påverka din egen bygd, rösta på Bjärepartiet i kommunvalet Bjärepartiet, c/o Bo Wendt Tel: 0431-36 91 04 Email: info@bjarepartiet.se i kommunvalet

Läs mer

Protokoll fört vid Aneby PRO årsmöte den 12 februari 2013 i Allianskyrkan, Aneby

Protokoll fört vid Aneby PRO årsmöte den 12 februari 2013 i Allianskyrkan, Aneby Protokoll fört vid Aneby PRO årsmöte den 12 februari 2013 i Allianskyrkan, Aneby 1 Årsmötet öppnas Ordförande Roland förklarade årsmötet öppnat och hälsade ett 90-tal medlemmar samt kyrkoherde Peter Andreasson

Läs mer

Sida 1. Kamratföreningen F 21

Sida 1. Kamratföreningen F 21 Sida 1 Kamratföreningen F 21 Årsmöte den 16 april 2015 Kamratföreningen F 21 2015-04-16 Sida 2 FÖRSLAG TILL DAGORDNING 1. Årsmötet öppnas. 2. Parentation. 3. Val av ordförande för mötet. 4. Val av sekreterare

Läs mer

Plats och tid: Vara församlingshem kl 18.30-21.30. Justeringens plats och tid: Vara pastorsexpedition den 10 maj kl 16.30

Plats och tid: Vara församlingshem kl 18.30-21.30. Justeringens plats och tid: Vara pastorsexpedition den 10 maj kl 16.30 SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Vara samfällighets kyrkofullmäktige Sammanträdesdatum: 2010-05-06 Plats och tid: Vara församlingshem kl 18.30-21.30 ande och övriga närvarande: Se närvarolista Paragrafer: 1-9 Utses

Läs mer

Resultatlista från MELLANSVENSKA BGF:s DM augusti 2003 Spelplats: Mosås BGK

Resultatlista från MELLANSVENSKA BGF:s DM augusti 2003 Spelplats: Mosås BGK MIXED 1 Ann-Marie Karlsson Örebro BGK 37 35 72 Jan-Olov Larsson 2 MarieLouis Tunmats Örebro BGK 37 36 73 Stefan Viberg 3 Monika Andersson Djulö BGK 43 30 73 Gunnar Andersson 4 Jessica Rosén Djulö BGK 36

Läs mer

Policy för Algutsboda Hembygdsförening

Policy för Algutsboda Hembygdsförening Policy för Algutsboda Hembygdsförening Inledning Algutsboda hembygdsförening har ca 550 medlemmar. Föreningen startade 1926 i Överäng i närheten av Bodaskog. År 1930 flyttade föreningen in i Persmo gamla

Läs mer

Beslutande: Desirée Waaranperä Krutrök (s) Stig Lampinen (Tillsammans)

Beslutande: Desirée Waaranperä Krutrök (s) Stig Lampinen (Tillsammans) 2013-12-05 1(7) Plats och tid: Övertorneå församlingsgård 2013-12-05 Kl 18.00 19.50 Beslutande: Desirée Waaranperä Krutrök (s) Stig Lampinen (Tillsammans) Kurt Lampinen (s) Maria Andersson (Tillsammans)

Läs mer

Fört vid ordinarie föreningsstämma för Transportarbetarnas Arbetslöshetskassa tisdagen den 12 maj 2015 klockan World Trade Center, Stockholm

Fört vid ordinarie föreningsstämma för Transportarbetarnas Arbetslöshetskassa tisdagen den 12 maj 2015 klockan World Trade Center, Stockholm TRANSPORTARBETARNAS ARBETSLÖSHETSKASSA PROTOKOLL Fört vid ordinarie föreningsstämma för Transportarbetarnas Arbetslöshetskassa tisdagen den 12 maj 2015 klockan 13.00 World Trade Center, Stockholm 1 Stämmans

Läs mer

Näringsliv i Lanna-Bredaryd Sidan 1 av 7 828000-7660. Årsredovisning. för. Näringsliv i Lanna-Bredaryd 828000-7660. Räkenskapsåret 2012

Näringsliv i Lanna-Bredaryd Sidan 1 av 7 828000-7660. Årsredovisning. för. Näringsliv i Lanna-Bredaryd 828000-7660. Räkenskapsåret 2012 Näringsliv i Lanna-Bredaryd Sidan 1 av 7 Årsredovisning för Näringsliv i Lanna-Bredaryd Räkenskapsåret 2012 Näringsliv i Lanna-Bredaryd Sidan 2 av 7 Styrelsen för föreningen Näringsliv i Lanna-Bredaryd

Läs mer

Förvaltningsberättelse

Förvaltningsberättelse GRÖVELSJÖFJÄLLEN TURISTFÖRENING IDEELL FÖRENING 1 (6) Styrelsen för GRÖVELSJÖFJÄLLEN TURISTFÖRENING IDEELL FÖRENING får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2017 11 01 2018 10 31. Årsredovisningen

Läs mer

Verksamhetsberättelse för verksamhetsåret 2007-2008 avseende Stockholmspostens Konstförening

Verksamhetsberättelse för verksamhetsåret 2007-2008 avseende Stockholmspostens Konstförening Verksamhetsberättelse för verksamhetsåret 2007-2008 avseende Stockholmspostens Konstförening Medlemsantal Antalet medlemmar den sista oktober 2008 var 120 (116) stycken medlemmar. Vi har fått 14 nya medlemmar

Läs mer

PROTOKOLL FÖRT VID ÅRSMÖTE MED SVENSK KNIVFÖRENING DEN 16 JULI 2010 I LUDVIKA

PROTOKOLL FÖRT VID ÅRSMÖTE MED SVENSK KNIVFÖRENING DEN 16 JULI 2010 I LUDVIKA 2010-07-28 PROTOKOLL FÖRT VID ÅRSMÖTE MED SVENSK KNIVFÖRENING DEN 16 JULI 2010 I LUDVIKA Före årsmötesförhandlingarna hälsade vice ordföranden Britt-Marie Fröjdhammar medlemmar och gäster välkomna. Traditionsenligt

Läs mer

PROTOKOLL. NYA KYRKOFULLMÄKTIGE Mandatperioden Datum Plats Tabita, Kyrkans Hus, Drottninggatan 42

PROTOKOLL. NYA KYRKOFULLMÄKTIGE Mandatperioden Datum Plats Tabita, Kyrkans Hus, Drottninggatan 42 Plats Tabita, Kyrkans Hus, Drottninggatan 42 Tidpunkt 2017-11-14 klockan 18.00 19.00 Närvarande ledamöter BA Arne Samuelsson Bertil Jönsson Yngva Nolkrantz Kerstin Nydqvist Britt Hallgren Dan Fogelberg

Läs mer

Protokoll fört vid Selma Lagerlöf- sällskapets årsmöte 9/8 2014

Protokoll fört vid Selma Lagerlöf- sällskapets årsmöte 9/8 2014 1 Protokoll fört vid Selma Lagerlöf- sällskapets årsmöte 9/8 2014 Plats: Stallet på Mårbacka Närvarande: ett femtiotal av sällskapets medlemmar samt ordf. Eva Eriksson, sittande ordf. Susanne Nyman, Herta

Läs mer

Protokoll. fört vid Västra Torsås Sockenrådsstämma onsdagen 2015-04-15 i Hynnenäs Bygdegård (en bilaga)

Protokoll. fört vid Västra Torsås Sockenrådsstämma onsdagen 2015-04-15 i Hynnenäs Bygdegård (en bilaga) Sockenråd 2015-04-15 Sida 1(3) fört vid Västra Torsås Sockenrådsstämma onsdagen 2015-04-15 i Hynnenäs Bygdegård (en bilaga) Närvarande ur sockenstyrelsen:, Pia N. Svensson, Rolf Erlandsson, Örjan Riis

Läs mer

STADGAR FÖR UNIVERSAL KYRKAN AV JESUS KRISTUS KVINNOORGANISATION (UKJK-KO)

STADGAR FÖR UNIVERSAL KYRKAN AV JESUS KRISTUS KVINNOORGANISATION (UKJK-KO) STADGAR FÖR UNIVERSAL KYRKAN AV JESUS KRISTUS Antagna den 01 oktober 2012 2 1 Organisation (Namn och identitet) UNIVERSAL KYRKAN AV JESUS KRISTUS, förkortat UKJK- KO är en kristen Kvinnoorganisation, är

Läs mer

Slutlig rösträkning och mandatfördelning

Slutlig rösträkning och mandatfördelning PROTOKOLL 2014-09-15 09-24 Slutlig rösträkning och mandatfördelning Val till kommunfullmäktige 2014-09-14 Kommun: BOXHOLM Plats: Valhall Dnr: 201-9858-14 Rösträkningen och fördelningen av mandaten har

Läs mer

Årsmöte Trollhättesektionen 2014-01-31

Årsmöte Trollhättesektionen 2014-01-31 Årsmöte Trollhättesektionen 2014-01-31 DAGORDNING vid årsmötet fredagen den 31 januari 2014 1 Mötets öppnande 2 Fråga om mötets behöriga utlysande 3 Val av ordförande och sekreterare för mötet 4 Val av

Läs mer

Resultatlista efter omgång 5

Resultatlista efter omgång 5 Resultatlista efter omgång 5 Plac Lag Lagmedlemmar 1 20 Leif Jakobsson STRÄ Lillemor Elihn STRÄ 2 66 Bo Lagerfalk ÄRLA Sixten Johansson ÄRLA 3 2 May Söderqvist HÄLL Stig Nygren HÄLL 4 78 Rene Lillelund

Läs mer