SMARTFLEX DISKMASKINER gorenje.se

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "SMARTFLEX DISKMASKINER gorenje.se"

Transkript

1 SMRTFLEX DISKMSKINER gorenje.se

2 2 SMRTFLEX DISKMSKINER

3 SMRTFLEX DISKMSKINER 3 SmartFlex diskmaskiner från Gorenje De nya SmartFlex-diskmaskinerna är inspirerade av en modern livsstil. Vardagslivet kan vara något av en utmaning, och därför har vi skapat en generation diskmaskiner som avlastar dig med hjälp av många avancerade funktioner. Inredningen är utformad så att varje tallrik och bestick har sin egen plats, oavsett form och storlek. Design som underlättar lla våra produkter är en del av vår Life Simplified -filosofi. Det gäller självklart även den nya generationen SmartFlexdiskmaskiner. Det är utrustning som passar perfekt in i din livsstil. Flexibilitet. npassning. Funktionalitet. Det var ledorden då diskmaskinerna utvecklades, och de är flexibla nog att klara alla uppgifter och anpassa sig helt efter sina behov. De imponerar med sina många egenskaper som ger dig tid att ägna dig åt viktigare saker i livet. Perfekt resultat Smarta lösningar Perfekt användarupplevelse

4 4 SMRTFLEX DISKMSKINER Perfekt resultat Fullt kvalificerade att göra ditt jobb De senaste tekniska lösningarna gör att SmartFlexdiskmaskinerna kan leverera utmärkta diskresultat varje gång. lla procedurerna är helt automatiska och de får toppresultat vid XXL-laster och några av de snabbaste diskprogrammen som finns. Desinfektion av disk för din bebis och skydd mot översvämning är också praktiskt. 16 kuvert Lika flexibel som du kommer att bli XXL-diskmaskinerna har tillräckligt med plats för alla dina behov. Tre korgar tillåter diskning av upp till 16 kuvert samtidigt. Den flexibla inredningen innebär många lastmöjligheter, användningen är enkel och diskprestandan är perfekt. 15 SpeedWash Diska snabbt så att du kan varva ner Tänk dig att ha en middagsbjudning och tallrikarna från huvudrätten är rena på samma tid som det tar att servera efterrätten. Ett snabbt program med SpeedWash-funktionen diskar på bara 15 uter. Perfekt för hantering av den stora mängd disk som uppstår när man har många gäster. Totalt quastop Du behöver inte tänka på vattenförbrukningen Med säkerhetsfunktionen quastop kan du låta diskmaskinen vara igång på natten eller när du inte är hemma. Om läckage eller översvämning uppstår stänger quastop av vattenförsörjningen automatiskt samtidigt som pumpen dränerar resten av vattnet från diskmaskinen. quastop behåller sin funktion under hela apparatens livslängd. Varmvattenanslutning Högre temperatur, lägre förbrukning Diskmaskiner från Gorenje kan också anslutas till varmvatten (max. 70 C) istället för kallvatten. Om du väljer en varmvattenanslutning reduceras programlängden och strömförbrukningen. En miljö- och budgetvänlig lösning för din familj.

5 SMRTFLEX DISKMSKINER 5 utoprogramme Middag för två eller tolv personer tallrikarna blir fläckfria Ibland behövs bara en lätt sköljning av glasen, andra gånger är diskmaskinen full av tung disk från söndagsmiddagen. Den avancerade sensortekniken justerar diskprogrammet för helt ren disk med optimerad vatten- och energiförbrukning. Du behöver inte särskilda program för glas eller intensivrengöring utoprogramme anpassas efter dina behov. ExtraHygiene lltid rena nappflaskor Detta alternativ förlänger disktiden och ökar temperaturen med 5 C vilket, i kombination med intensivprogrammet tillåter temperaturer på 75 C, vilket elierar de flesta bakterier. Programmet liknar en steriliseringsprocess och är utformat för familjer med bebis den diskar nappflaskor och andra tillbehör. Självrengörande filter Effektiv filtrering av matrester Ett särskilt automatiskt system förhindrar att filtret täpps till och ett särskilt sköljningssystem förhindrar fel i filtrets funktion. cln Självrengöringsprogram lltid ren diskmaskin Program för antibakteriell rengöring av diskmaskinens slang, sprayarmar och sprayrör. Detta program kan köras (med tom diskmaskin) med vanligt maskindiskmedel, citronsyra eller ett av de diskmaskinrengöringsmedel som finns på marknaden. Starta programmet genom att aktivera inställningen och stänga luckan. Programmet kör varmvattnet (70 75 C) under utökad tid, genom alla viktiga komponenter.

6 6 SMRTFLEX DISKMSKINER Smarta lösningar Lösningen på alla problem De nya SmartFlex-diskmaskinerna från Gorenje tar hand om disken, användarens behov och miljön. Högteknologiska lösningar som PowerDrive-motor ger låg vatten- och strömförbrukning. ndra intelligenta lösningar inkluderar förebyggande av dålig lukt inuti diskmaskinen och en särskild luckmekanism som gör att apparaten kan placeras i alla sorters kök. TotalDry Tar hand om sig själv Efter diskcykeln öppnas luckan en aning för att släppa ut överflödig ånga. Det gör att frisk luft kan nå disken och exempelvis plastföremål kan torka helt. Utmärkt för snabbtorkning med låg energiförbrukning. IonTech Ingen lukt lla känner till den dåliga lukt som uppstår när diskmaskinen har varit halvfull i några dagar. Den avancerade IonTechtekniken som är integrerad i diskmaskiner från Gorenje använder sig av en naturlig joniseringsprocess som elierar dålig lukt och håller diskmaskinen fräsch, även när den är full av smutsig disk. SmartLook En diskmaskin som är skräddarsydd efter ditt kök Den särskilda luckmekanismen gör att diskmaskinen kan monteras i alla typer av köksskåp, oavsett frontens längd eller typ av sparkplåt. Dessutom gör den inbyggda antisifonen att diskmaskinen kan installeras på en ergonomisk höjd. Utan mellanrum under luckan! Status på displayen lltid full kontroll En LED-display på utsidan av luckan indikerar alltid aktuellt steg i diskprogrammet och tiden som återstår. På detta sätt vet du om du kan sätta in mer disk eller om diskmaskinen befinner sig i ett intensivt steg, om torkningsproceduren redan har startat eller om diskprogrammet är slut.

7 SMRTFLEX DISKMSKINER 7 WRRNTY Inverter PowerDrive Inverter PowerDrive Utmärkt effekt, hög prestanda Den nya, kraftfulla och borstlösa Inverter PowerDrive-motorn med hastighetsreglering ger hög effektivitet med en betydligt tystare funktion, låg energiförbrukning och längre livslängd. XXL inox Mer plats för smutsig disk Helintegrerad diskmaskin med en höjd på 86 cm som är perfekt för kök där arbetsytan är anpassad efter användaren. Diskutrymme i rostfritt stål på imponerande 56 cm, en av de största på marknaden, har plats för alla dina behov. Till och med fat på 35 cm i XXL-storlek och 31 cm i standardstorlek! Vattenförbrukning på 6,9 liter Sparar tid och vatten När du diskar för hand tar det upp till 100 liter rent vatten att diska 12 standardkuvert. Om du diskar dem i maskin tar det bara en tiondel av den tiden. De mer avancerade modellerna är utrustade med en särskild vattentank som reducerar vattenförbrukningen till endast 6,9 liter vatten per diskprogram % låg energiförbrukning Energieffektivitet i toppklass Tack vare den nya Inverter PowerDrive-motorn kombineras optimerade program och smarta lösningar som TotalDrydiskmaskiner från Gorenje med perfekt rengöring och torkresultat med mycket låg energiförbrukning.

8 8 SMRTFLEX DISKMSKINER Perfekt användarupplevelse En ny familjemedlem De nya SmartFlex-diskmaskinerna från Gorenje är utvecklade med ett huvudfokus: att göra användarens liv enklare och mer bekvämt. De splitternya apparaterna ger dig en unik användarupplevelse och blir värdesatta medlemmar av hushållet tack vare enkel och logisk användning. Även de som just har börjat använda diskmaskinen kommer att uppleva hur enkla och bekväma SmartFlex-diskmaskinerna är. Belysning på både insida och utsida förbättrar användningen ytterligare, och tystgående funktion ger en behaglig atmosfär i hemmet. SmartControl Tydlighet och kontroll Det har aldrig varit enklare att navigera din diskmaskin. lla reglage är placerade i en ergonomisk position med en tydlig vänster-till-höger-användning. lla modeller har en vit LED- display, och vissa av de mer avancerade modellerna är även utrustade med touchkontroller. Bara en beröring krävs för att starta diskprogrammet. Innerbelysning Översikt LED-lampor har noga placerats ut för att belysa diskmaskinens inre utrymme, vilket gör påfyllning och tömning enkelt.

9 SMRTFLEX DISKMSKINER 9 Justerbara korgar Noga planerad inredning Korgarna är utrustade med flyttbara element och en anpassningsbar utformning för enkel påfyllning. Det enkla justeringssystemet med korgar i tre nivåer gör att du kan få plats med de största grytorna och tallrikarna. Tallriksstället i den nedersta korgen kan enkelt fällas ner för att ge plats åt större föremål. Bestick kan enkelt placeras i en särskild korg. Besticken placeras separat så att de inte blir repiga och kan torka ordentligt. Varje detalj är noga uttänkt för att hanteringen ska bli så enkel som möjligt. LED-status lltid full kontroll En särskild LED-lampa på den nedre delen av den helintegrerade diskmaskinens lucka indikerar konstant aktuellt steg i diskmaskinens program. På detta sätt vet du om diskmaskinen är igång eller om programmet är slut. SuperSilent Som en viskning De tystaste diskmaskinerna har en ljudnivå som motsvarar två personer som viskar till varandra. Tyst drift är resultatet av en särskild ljudisolering, effektiva motorer, högkvalitativa material och innovativa lösningar hos diskningssystemet.

10 10 SMRTFLEX DISKMSKINER cln 9,5 GU66260X Inbyggnads diskmaskin WRRNTY WRRNTY Inverter PowerDrive Inverter PowerDrive Mått (H B D): 81,7 59,6 57,6 cm +++ Superior Line 1: +++ Energiförbrukning - normalprogram4: 0,86 kwh Diskeffekt3: Torkeffekt3: ntal kuvert, testat: 16 Vattenförbrukning: 9,5 L Tidsåtgång vid normalprogram: 180 Energiförbrukning/år2: 245 kwh Vattenförbrukning/år2: 2660 L Kontroll: TouchControl Ljudnivå: 44 db()re 1 pw llmänt Disktemperaturer: 70, 65, 55, 45, 35 C Max temp. inkommande varmvatten: 70 C ntal program: 5 uto program, Intensivprogram SnabbIntensiv Ecodisk ExtraHygiene SpeedWash funktion Möjligt att upprätta egna program cln 9,5 16 TotalDry automatisk lucköppning Jonisator Inverter PowerDrive Rostfritt stål Resttidsvisning Visuell indikering på kontrollpanel vid avslutat program Invändig belysning Självrengöringsprogram Fullständigt läckageskydd (quastop) Spolarmar: 3 ntal korgar: 3 Övre fack: Med teleskopskenor Övre korg: Trådkorg med breda mellanrum; Fällbar vinhylla - vänster; Fällbar vinhylla - höger; Bred knivhållare; Ett fällbart glasstöd Nedre korg: Trådkorg med breda mellanrum; Fäll- och delbar pinnrad bakerst Inställning av höjd: 50 mm GU66260W Inbyggnads diskmaskin Mått (H B D): 81,7 59,6 57,6 cm +++ Superior Line 1: +++ Energiförbrukning - normalprogram4: 0,86 kwh Diskeffekt3: Torkeffekt3: ntal kuvert, testat: 16 Vattenförbrukning: 9,5 L Tidsåtgång vid normalprogram: 180 Energiförbrukning/år2: 245 kwh Vattenförbrukning/år2: 2660 L Kontroll: TouchControl Ljudnivå: 44 db()re 1 pw llmänt Disktemperaturer: 70, 65, 55, 45, 35 C Max temp. inkommande varmvatten: 70 C ntal program: 5 uto program, Intensivprogram SnabbIntensiv Ecodisk ExtraHygiene SpeedWash funktion Möjligt att upprätta egna program 9,5 13 Inbyggnads diskmaskin 1: +++ Energiförbrukning - normalprogram4: 0,82 kwh Diskeffekt3: Torkeffekt3: ntal kuvert, testat: 13 Vattenförbrukning: 9,5 L Tidsåtgång vid normalprogram: 210 Energiförbrukning/år2: 233 kwh Vattenförbrukning/år2: 2660 L Kontroll: Knapp Ljudnivå: 44 db()re 1 pw llmänt Disktemperaturer: 70, 65, 55, 45, 35 C Max temp. inkommande varmvatten: 70 C ntal program: 5 uto program Intensivprogram SnabbIntensiv Ecodisk SpeedWash funktion Möjligt att upprätta egna program Mått (H B D): 81,7 59,6 57,6 cm +++ dvanced Line TotalDry automatisk lucköppning Jonisator Inverter PowerDrive Rostfritt stål Resttidsvisning Visuell indikering på kontrollpanel vid avslutat program Invändig belysning Självrengöringsprogram Fullständigt läckageskydd (quastop) Spolarmar: 3 ntal korgar: 3 Övre fack: Med teleskopskenor Övre korg: Trådkorg med breda mellanrum; Fällbar vinhylla - vänster; Fällbar vinhylla - höger; Bred knivhållare; Ett fällbart glasstöd Nedre korg: Trådkorg med breda mellanrum; Fäll- och delbar pinnrad bakerst Inställning av höjd: 50 mm 9,5 GU65160X 16 TotalDry automatisk lucköppning Rostfritt stål Resttidsvisning Visuell indikering på kontrollpanel vid avslutat program Fullständigt läckageskydd (quastop) Spolarmar: 2 ntal korgar: 2 Övre korg: Trådkorg med breda mellanrum; Fällbar vinhylla - vänster; Fällbar vinhylla - höger; Fast pinnrad; Fast glassupport; Standard knivkorg Nedre korg: Trådkorg med breda mellanrum; Fäll- och delbar pinnrad bakerst; Bestickkorg Inställning av höjd: 50 mm GU65160W Inbyggnads diskmaskin Mått (H B D): 81,7 59,6 57,6 cm +++ dvanced Line 1: +++ Energiförbrukning - normalprogram4: 0,82 kwh Diskeffekt3: Torkeffekt3: ntal kuvert, testat: 13 Vattenförbrukning: 9,5 L Tidsåtgång vid normalprogram: 210 Energiförbrukning/år2: 233 kwh Vattenförbrukning/år2: 2660 L Kontroll: Knapp Ljudnivå: 44 db()re 1 pw llmänt Disktemperaturer: 70, 65, 55, 45, 35 C Max temp. inkommande varmvatten: 70 C ntal program: 5 uto program Intensivprogram SnabbIntensiv Ecodisk SpeedWash funktion Möjligt att upprätta egna program TotalDry automatisk lucköppning Rostfritt stål Resttidsvisning Visuell indikering på kontrollpanel vid avslutat program Fullständigt läckageskydd (quastop) Spolarmar: 2 ntal korgar: 2 Övre korg: Trådkorg med breda mellanrum; Fällbar vinhylla - vänster; Fällbar vinhylla - höger; Fast pinnrad; Fast glassupport; Standard knivkorg Nedre korg: Trådkorg med breda mellanrum; Fäll- och delbar pinnrad bakerst; Bestickkorg Inställning av höjd: 50 mm Relativ energiförbrukning på skalan från +++ (låg energiförbrukning) till G (hög energiförbrukning). 2 Uppskattad årlig förbrukning (220 tvättar) 3 Tvätt och tork på en skala från (hög) till G (låg). Energiförbrukning / diskning baserat på standardtest utfört på normalprogram med maskin ansluten till kallt vatten. Den verkliga förbrukningen beror på hur maskinen används.

11 SMRTFLEX DISKMSKINER 9,5 16 9,5 GV66160 Integrerbar diskmaskin Mått (H B D): 81,7 59,6 55,6 cm +++ dvanced Line 1: +++ Energiförbrukning - normalprogram4: 0,86 kwh Diskeffekt3: Torkeffekt3: ntal kuvert, testat: 16 Vattenförbrukning: 9,5 L Tidsåtgång vid normalprogram: 180 Energiförbrukning/år2: 245 kwh Vattenförbrukning/år2: 2660 L Kontroll: Knapp Ljudnivå: 45 db()re 1 pw llmänt Disktemperaturer: 70, 65, 55, 45, 35 C Max temp. inkommande varmvatten: 70 C ntal program: 5 uto program Intensivprogram SnabbIntensiv Ecodisk SpeedWash funktion Möjligt att upprätta egna program TotalDry automatisk lucköppning Rostfritt stål Resttidsvisning Visuell indikering på kontrollpanel vid avslutat program Fullständigt läckageskydd (quastop) Spolarmar: 3 ntal korgar: 3 Övre fack: Med teleskopskenor Övre korg: Trådkorg med breda mellanrum; Fällbar vinhylla - vänster; Fällbar vinhylla - höger; Bred knivhållare; Ett fällbart glasstöd Nedre korg: Trådkorg med breda mellanrum; Fäll- och delbar pinnrad bakerst Diskmaskinen levereras utan den visade fronten Inställning av höjd: 50 mm Justerbar från framsidan GV64160 Integrerbar diskmaskin Mått (H B D): 81,7 59,6 55,6 cm ++ dvanced Line 1: ++ Energiförbrukning - normalprogram4: 0,92 kwh Diskeffekt3: Torkeffekt3: ntal kuvert, testat: 13 Vattenförbrukning: 9,5 L Tidsåtgång vid normalprogram: 180 Energiförbrukning/år2: 262 kwh Vattenförbrukning/år2: 2660 L Kontroll: Knapp Ljudnivå: 47 db()re 1 pw llmänt Disktemperaturer: 70, 65, 55, 45, 35 C Max temp. inkommande varmvatten: 70 C ntal program: 5 uto program Intensivprogram SnabbIntensiv Ecodisk SpeedWash funktion Möjligt att upprätta egna program 13 TotalDry automatisk lucköppning Rostfritt stål Resttidsvisning Visuell indikering på kontrollpanel vid avslutat program Fullständigt läckageskydd (quastop) Spolarmar: 2 ntal korgar: 2 Övre korg: Trådkorg med breda mellanrum; Fällbar vinhylla - vänster; Fällbar vinhylla - höger; Fast pinnrad; Fast glassupport; Standard knivkorg Nedre korg: Trådkorg med breda mellanrum; Fäll- och delbar pinnrad bakerst; Bestickkorg Diskmaskinen levereras utan den visade fronten Inställning av höjd: 50 mm Justerbar från framsidan 9 11 GV61010 Integrerbar diskmaskin Essential Line 1: ++ Energiförbrukning - normalprogram4: 0,91 kwh Diskeffekt3: Torkeffekt3: ntal kuvert, testat: 12 Vattenförbrukning: 11 L Tidsåtgång vid normalprogram: 185 Energiförbrukning/år2: 258 kwh Vattenförbrukning/år2: 3080 L Kontroll: taste Ljudnivå: 49 db()re 1 pw llmänt Disktemperaturer: 65, 60, 55, 45 C Max temp. inkommande varmvatten: 60 C ntal program: 5 Snabbprogram Intensivprogram Ecodisk Intensivt kortprogram Rostfritt stål Variabel startfördröjning upp till 3/6/9 timmar Fullständigt läckageskydd (quastop) Spolarmar: 2 ntal korgar: 2 Diskmaskinen levereras utan den visade fronten Inställning av höjd: 50 mm GV Mått (H B D): 81,5 44,8 55 cm Integrerbar diskmaskin ++ dvanced Line 1: ++ Energiförbrukning - normalprogram4: 0,74 kwh Diskeffekt3: Torkeffekt3: ntal kuvert, testat: 10 Vattenförbrukning: 9 L Tidsåtgång vid normalprogram: 190 Energiförbrukning/år2: 211 kwh Vattenförbrukning/år2: 2520 L Kontroll: taste Ljudnivå: 47 db()re 1 pw llmänt Disktemperaturer: 60, 55, 45, 35 C Max temp. inkommande varmvatten: 60 C ntal program: 5 uto program Intensivprogram Ecodisk SpeedWash funktion Rostfritt stål Resttidsvisning Fullständigt läckageskydd (quastop) Spolarmar: 3 ntal korgar: 3 Övre fack Övre korg Nedre korg Diskmaskinen levereras utan den visade fronten Inställning av höjd: 50 mm Justerbar från framsidan Relativ energiförbrukning på skalan från +++ (låg energiförbrukning) till G (hög energiförbrukning). 2 Uppskattad årlig förbrukning (220 tvättar) 3 Tvätt och tork på en skala från (hög) till G (låg). 4 Energiförbrukning / diskning baserat på standardtest utfört på normalprogram med maskin ansluten till kallt vatten. Den verkliga förbrukningen beror på hur maskinen används Mått (H B D): 81,5 59,8 55 cm

12 SE - 12/2016. Reservation för tryck- och bildfel.

DISKMASKINER TIPS & GODA RÅD

DISKMASKINER TIPS & GODA RÅD DISKMASKINER TIPS & GODA RÅD Built as a professional En diskmaskin ska hålla i många år Våra diskmaskiner är utvecklade så att alla de viktigaste komponenterna är tillverkade i stål av toppklass: invändigt

Läs mer

STA13XL2 60 CM DISKMASKIN MED LUCKA OCH HANDTAG I ROSTFRITT STÅL ENERGIMÄRKNING: A+++

STA13XL2 60 CM DISKMASKIN MED LUCKA OCH HANDTAG I ROSTFRITT STÅL ENERGIMÄRKNING: A+++ 60 CM DISKMASKIN MED LUCKA OCH HANDTAG I ROSTFRITT STÅL ENERGIMÄRKNING: A+++ EAN13: 8017709166526 Handtag i Opera design Plats för 13 kuvert 9 program (varav 4 snabbprogram):dis Avspolning, glasprogram,

Läs mer

STA6539L3 60 CM HELINTEGRERAD DISKMASKIN ENERGIMÄRKNING: A+++

STA6539L3 60 CM HELINTEGRERAD DISKMASKIN ENERGIMÄRKNING: A+++ 60 CM HELINTEGRERAD DISKMASKIN ENERGIMÄRKNING: A+++ EAN13: 8017709202200 Plats för 13 kuvert 10 program (varav 5 snabbprogram): Avspolning, Glasprogram, ECO, Auto 45-65, Super Snabbprogram: Speed 27 min,

Läs mer

STP364T. Funktioner. Tillbehör 60 CM HELINTEGRERAD DISKMASKIN SEMIPROFESSIONELL ENERGIMÄRKNING: A++

STP364T. Funktioner. Tillbehör 60 CM HELINTEGRERAD DISKMASKIN SEMIPROFESSIONELL ENERGIMÄRKNING: A++ 60 CM HELINTEGRERAD DISKMASKIN SEMIPROFESSIONELL ENERGIMÄRKNING: A++ EAN13: 8017709182427 Plats för 14 kuvert 9 program (varav 4 professionella program): Professionella program: glasprogram, ULTRA Quick,Universal

Läs mer

STA6539L 60 CM HELINTEGRERAD DISKMASKIN MÄRKNING A++A

STA6539L 60 CM HELINTEGRERAD DISKMASKIN MÄRKNING A++A 60 CM HELINTEGRERAD DISKMASKIN MÄRKNING A++A EAN13: 8017709151003 Plats för 14 kuvert Active light-ljussignal mot golvet indikerar att maskinen är igång 9 program (varav 4 snabbprogram): Avspolning, glasprogram,

Läs mer

speedmatic Diskmaskin, 60 cm För underbyggnad SN 46M593SK

speedmatic Diskmaskin, 60 cm För underbyggnad SN 46M593SK rostfritt stål 10599 kr* *Rekommenderat cirkapris inkl. moms och miljöavgift Miljöavgift ingår med 5 kr (exklusive moms) Produktegenskaper Förbrukning och prestanda k Energieffektivitetsklass: A+++, Torkeffektivitetsklass:

Läs mer

Diskar där det passar dig bäst.

Diskar där det passar dig bäst. Diskar där det passar dig bäst. De nya speedmatic Modular-diskmaskinerna från Siemens. Framtiden flyttar in. Den första inbyggda diskmaskinen som hänger med på alla köksidéer. För det egna drömköket finns

Läs mer

STA6444L2. Funktioner 60 CM HELINTEGRERAD DISKMASKIN ENERGIMÄRKNING: A+A

STA6444L2. Funktioner 60 CM HELINTEGRERAD DISKMASKIN ENERGIMÄRKNING: A+A 60 CM HELINTEGRERAD DISKMASKIN ENERGIMÄRKNING: A+A EAN13: 8017709165949 Plats för 13 kuvert 9 program (varav 4 snabbprogram): Avspolning, glasprogram, normal, ECO, Super Snabbprogram: Snabb 27 min, ECO

Läs mer

ST2FABPK. retro 60 CM DISKMASKIN I RETROSTIL ROSA ENERGIMÄRKNING: A+++A

ST2FABPK. retro 60 CM DISKMASKIN I RETROSTIL ROSA ENERGIMÄRKNING: A+++A 60 CM DISKMASKIN I RETROSTIL ROSA ENERGIMÄRKNING: A+++A EAN13: 8017709232443 Plats för 13 kuvert 9 program (varav 4 snabbprogram): Avspolning, glasprogram, ECO, auto 60-70, Super Snabbprogram: Speed 27

Läs mer

Diskmaskin, 60 cm Helintegrerad, openassist för handtagslös öppning SX 878D03PE¹

Diskmaskin, 60 cm Helintegrerad, openassist för handtagslös öppning SX 878D03PE¹ SX 878D03PE¹ 17990 kr* 17990 kr* *Rekommenderat cirkapris inkl. moms och miljöavgift ¹Extra hög - 865 mm, nischhöjd 865-925 mm Miljöavgift ingår med 5 kr (exklusive moms) Produktegenskaper Förbrukning

Läs mer

ST2FABWH Nyheter. retro 60 CM DISKMASKIN I RETROSTIL VIT ENERGIMÄRKNING: A+++A

ST2FABWH Nyheter. retro 60 CM DISKMASKIN I RETROSTIL VIT ENERGIMÄRKNING: A+++A ST2FABWH Nyheter 60 CM DISKMASKIN I RETROSTIL VIT ENERGIMÄRKNING: A+++A EAN13: 8017709252618 Plats för 13 kuvert 9 program (varav 4 snabbprogram): Avspolning, glasprogram, ECO, auto 60-70, Super Snabbprogram:

Läs mer

ST2FABNE2. retro 60 CM INBYGGD DISKMASKIN SVART MÄRKNING A+++A

ST2FABNE2. retro 60 CM INBYGGD DISKMASKIN SVART MÄRKNING A+++A ST2FABNE2 60 CM INBYGGD DISKMASKIN SVART MÄRKNING A+++A EAN13: 8017709166915 20% lägre energiförbrukning än A-klass Plats för 13 kuvert 9 program (varav 4 snabbprogram): Avspolning, glasprogram, ECO, auto

Läs mer

ST2FABNE2. retro 60 CM DISKMASKIN SVART ENERGIMÄRKNING: A+++A

ST2FABNE2. retro 60 CM DISKMASKIN SVART ENERGIMÄRKNING: A+++A ST2FABNE2 60 CM DISKMASKIN SVART ENERGIMÄRKNING: A+++A EAN13: 8017709166915 Plats för 13 kuvert 9 program (varav 4 snabbprogram): Avspolning, glasprogram, ECO, auto 60-70, Super Snabbprogram: Speed 27

Läs mer

ActiveWater Diskmaskin, 60 cm

ActiveWater Diskmaskin, 60 cm NYHET! SMP 69M05SK vit rostfritt stål Produktegenskaper Förbrukning och prestanda Energieffektivitetsklass: A+++, Torkeffektivitetsklass: A Årlig konsumtion i standardprogram Eco 50 C: 2660 l vatten /

Läs mer

STA6539L2 NYHET 60 CM HELINTEGRERAD DISKMASKIN ENERGIMÄRKNING: A+++

STA6539L2 NYHET 60 CM HELINTEGRERAD DISKMASKIN ENERGIMÄRKNING: A+++ STA6539L2 NYHET 60 CM HELINTEGRERAD DISKMASKIN ENERGIMÄRKNING: A+++ EAN13: 8017709177928 Plats för 13 kuvert 10 program (varav 5 snabbprogram): Avspolning, Glasprogram, ECO, Auto 45-65, Super Snabbprogram:

Läs mer

Världsbäst i kapacitet och flexibilitet. kunskaper till en rad unika, innovativa och praktiska korglösningar.

Världsbäst i kapacitet och flexibilitet. kunskaper till en rad unika, innovativa och praktiska korglösningar. ASKO Diskmaskiner Världsbäst i kapacitet och flexibilitet Vårt mål är att våra produkter ska bidra till att din vardag blir enklare. Det är därför vi genom årens lopp har arbetat så hårt med att utveckla

Läs mer

SN 657X03TE SX 657X03TE¹

SN 657X03TE SX 657X03TE¹ SX 657X03TE¹ Produktegenskaper Förbrukning och prestanda k Energieffektivitetsklass: A+++, Torkeffektivitetsklass: A k Årlig konsumtion i standardprogram Eco 50 C: 2660 l vatten / 237 kwh (baserat på 280

Läs mer

25 år med Mieles besticklåda. En framgångssaga

25 år med Mieles besticklåda. En framgångssaga 25 år med Mieles besticklåda En framgångssaga 25 år med Mieles Besticklåda En framgångssaga 1987 revolutionerade Miele diskningen av bestick med sin uppfinning av besticklådan. Aldrig tidigare har bestick

Läs mer

SX 75M032EU. speedmatic Diskmaskin, 60 cm, extra hög Helintegrerad med variohinge. Produktegenskaper

SX 75M032EU. speedmatic Diskmaskin, 60 cm, extra hög Helintegrerad med variohinge. Produktegenskaper SX 75M032EU Produktegenskaper Förbrukning och prestanda k Energieffektivitetsklass: A+++, Torkeffektivitetsklass: A k Årlig konsumtion i standardprogram Eco 50 C: 2660 l vatten / 237 kwh (baserat på 280

Läs mer

speedmatic Diskmaskin, 60 cm, Home Connect Halvintegrerad SN 558S16TE

speedmatic Diskmaskin, 60 cm, Home Connect Halvintegrerad SN 558S16TE rostfritt stål 18 699 kr* *Rekommenderat cirkapris inkl. kemikalieskatt, miljöavgift och moms Miljöavgift ingår med 5 kr (exklusive moms) [ BSH SM LABEL Chem tax fee included - excl VAT] Produktegenskaper

Läs mer

Grovdiskmaskin WD-90 DUO. med

Grovdiskmaskin WD-90 DUO. med Grovdiskmaskin t a l u n a gr med - EN LÖNSAM OCH PROFESSIONELL UTMANARE Ökar flödet av diskgods i köket GROVDISKMASKIN med plastgranulat rengör diskgodset effektivt och säkerställer god hygien till mycket

Läs mer

ActiveWater Diskmaskin, 60 cm

ActiveWater Diskmaskin, 60 cm 16490 kr* *Rekommenderat cirkapris inkl. moms och miljöavgift Miljöavgift ingår med 5 kr (exklusive moms) Produktegenskaper Förbrukning och prestanda Energieffektivitetsklass: A+++, Torkeffektivitetsklass:

Läs mer

ActiveWater Diskmaskin, 60 cm

ActiveWater Diskmaskin, 60 cm vit 9 399 kr* *Rekommenderat cirkapris inkl. moms och miljöavgift Miljöavgift ingår med 5 kr (exklusive moms) Produktegenskaper Förbrukning och prestanda Energieffektivitetsklass: A+++, Torkeffektivitetsklass:

Läs mer

speedmatic Diskmaskin, 60 cm, Helintegrerad SX 858X03TE¹

speedmatic Diskmaskin, 60 cm, Helintegrerad SX 858X03TE¹ SX 858X03TE¹ 15 299 kr* 15 299 kr* *Rekommenderat cirkapris inkl. kemikalieskatt, miljöavgift och moms ¹Extra hög - 865 mm, nischhöjd 865-925 mm Miljöavgift ingår med 5 kr (exklusive moms) [ BSH SM LABEL

Läs mer

ActiveWater Diskmaskin, 60 cm, extra hög

ActiveWater Diskmaskin, 60 cm, extra hög 15990 kr* *Rekommenderat cirkapris inkl. moms och miljöavgift Miljöavgift ingår med 5 kr (exklusive moms) Produktegenskaper Förbrukning och prestanda Energieffektivitetsklass: A+++, Torkeffektivitetsklass:

Läs mer

speedmatic Diskmaskin, 60 cm, extra hög, Home Connect Helintegrerad med med variohinge och openassist SX 858D26TE

speedmatic Diskmaskin, 60 cm, extra hög, Home Connect Helintegrerad med med variohinge och openassist SX 858D26TE Produktegenskaper Förbrukning och prestanda k Energiklass: A+++ (på en skala från A+++ till D) k Årlig konsumtion i standardprogram Eco 50 C: 2660 l vatten / 237 kwh (baserat på 280 diskomgångar då maskinen

Läs mer

1 2 3 3 Instruktionsbok 3 4 4 5 5 6 6 6 6 7 7 7 8 8 8 9 9 9 9 9 10 10 11 11 12 12 13 13 14 14 15 15 15 15 15 15 16 16 16 17 18 19 20 21 21 22 23

1 2 3 3 Instruktionsbok 3 4 4 5 5 6 6 6 6 7 7 7 8 8 8 9 9 9 9 9 10 10 11 11 12 12 13 13 14 14 15 15 15 15 15 15 16 16 16 17 18 19 20 21 21 22 23 ADPF 1100 1 2 3 4 5 3 3 4 5 6 7 6 6 6 7 7 8 8 8 9 9 9 9 9 10 10 11 11 12 12 13 13 14 14 15 15 15 15 15 15 16 16 16 17 18 19 20 21 21 22 23 Instruktionsbok F När du har tillsatt avhärdningssalt skall

Läs mer

Underbänkdiskmaskin WD-4 BECAUSE WE DO CARE

Underbänkdiskmaskin WD-4 BECAUSE WE DO CARE Underbänkdiskmaskin WD-4 BECAUSE WE DO CARE Alla installationer skall vara en bra referens! www.wexiodisk.com WD-4 En robust underbänkdiskmaskin med lång livslängd för det lilla men krävande köket Driftsäker

Läs mer

speedmatic Diskmaskin, 60 cm, Home Connect För underbyggnad SN 458B06TS

speedmatic Diskmaskin, 60 cm, Home Connect För underbyggnad SN 458B06TS blacksteel 16 399 kr* *Rekommenderat cirkapris inkl. kemikalieskatt, miljöavgift och moms Miljöavgift ingår med 5 kr (exklusive moms) [ BSH SM LABEL Chem tax fee included - excl VAT] Produktegenskaper

Läs mer

STA13XL2 60 CM DISKMASKIN MED LUCKA OCH HANDTAG I ROSTFRITT STÅL ENERGIMÄRKNING: A+++

STA13XL2 60 CM DISKMASKIN MED LUCKA OCH HANDTAG I ROSTFRITT STÅL ENERGIMÄRKNING: A+++ 60 CM DISKMASKIN MED LUCKA OCH HANDTAG I ROSTFRITT STÅL ENERGIMÄRKNING: A+++ EAN13: 8017709166526 Anti fingerprint Handtag i Opera design Plats för 13 kuvert 9 program (varav 4 snabbprogram): Avspolning,

Läs mer

Underbänkdiskmaskin WD-4

Underbänkdiskmaskin WD-4 Underbänkdiskmaskin WD-4 BECAUSE WE DO CARE BECAUSE WE DO CARE Vår historia att diska rent! Wexiödisk startades 1972 Wexiödisk är ett svenskt företag grundat 1972, som sedan starten fokuserat på att erbjuda

Läs mer

Kombidiskmaskin WD-12 BECAUSE WE DO CARE

Kombidiskmaskin WD-12 BECAUSE WE DO CARE Kombidiskmaskin WD-12 BECAUSE WE DO CARE Alla installationer skall vara en bra referens! www.wexiodisk.com WD-12 En av marknadens bästa kombidiskmaskiner för krävande kök. WD-12 en förstklassig kombidiskmaskin

Läs mer

Diskmaskiner. Fristående program. Hösten 2012

Diskmaskiner. Fristående program. Hösten 2012 Diskmaskiner Fristående program Hösten 2012 Miele innebär kvalitet Immer besser. Sedan numera 113 år har vi varit trogna vår företagsfilosofi. Immer besser är tyska och betyder alltid bättre, ett motto

Läs mer

Tillval kök. 4 265:- kontant (ägande) Elektrolux ESF64020X Diskmaskin

Tillval kök. 4 265:- kontant (ägande) Elektrolux ESF64020X Diskmaskin Elektrolux ESF64020X Diskmaskin Intuition ESF64020X en diskmaskin med rostfri front med nti Finger Print. Maskinen är helt elektronisk och utrustad med Fuzzy logic mängdautomatik. Den har 5 olika program

Läs mer

WD-4S UNDERBÄNKDISKMASKIN

WD-4S UNDERBÄNKDISKMASKIN WD-4S UNDERBÄNKDISKMASKIN UNDERBÄNKDISKMASKIN WD-4S Svensk kvalitetsdesign ren, enkel och funktionell design i rostfritt stål och härdat glas. Perfekt resultat varje gång specialdesignade diskarmar rengör

Läs mer

Den nya serien huvdiskmaskiner garanterar hög prestanda, till lägre driftskostnader.

Den nya serien huvdiskmaskiner garanterar hög prestanda, till lägre driftskostnader. HUVDISKMASKIN DEN DU KAN LITA PÅ ACTIVE Den nya serien huvdiskmaskiner garanterar hög prestanda, till lägre driftskostnader. Innovationerna gör användandet smidigare, enklare, snabbare. Resultatet är oklanderlig

Läs mer

Diskmaskiner 2007 2008 DISHWASHER_SE_07.indd 1 DISHWASHER_SE_07.indd 1 07-07-24 09.58.03 07-07-24 09.58.03

Diskmaskiner 2007 2008 DISHWASHER_SE_07.indd 1 DISHWASHER_SE_07.indd 1 07-07-24 09.58.03 07-07-24 09.58.03 Diskmaskiner 2007 2008 DISHWSHER_SE_07.indd 1 07-07-24 09.58.03 Upplev lättheten! Med många innovativa idéer har Bosch utvecklat flera unika egenskaper med en hög teknisk nivå som erbjuder en betydligt

Läs mer

NYTT. Mieles nya ProfiLine-diskmaskiner. Snabb och effektiv rengöring av din disk flera gånger per dag

NYTT. Mieles nya ProfiLine-diskmaskiner. Snabb och effektiv rengöring av din disk flera gånger per dag NYTT Mieles nya ProfiLine-diskmaskiner Snabb och effektiv rengöring av din disk flera gånger per dag Diskmaskiner som uppfyller höga krav på effekt och design Diska upp till 5 gånger per dag Rengöring

Läs mer

Förutom glas, bestick och tallrikar kan även brickor med maximalt mått 450 X 330 mm diskas, tack vare 340 mm fri höjd.

Förutom glas, bestick och tallrikar kan även brickor med maximalt mått 450 X 330 mm diskas, tack vare 340 mm fri höjd. Art. nr: WD-4 Wexiödisk WD-4 är en enkel och driftsäker underbänkdiskmaskin. Bra arbetsmiljö, god hygien, servicevänlighet och optimalt diskresultat är egenskaper som gör Wexiödisk WD-4 lämplig för det

Läs mer

BRUKSANVISNING GE60. ett vassare val. Utgåva Juni 08. www.abwe.se eller www.berkel.se

BRUKSANVISNING GE60. ett vassare val. Utgåva Juni 08. www.abwe.se eller www.berkel.se BRUKSANVISNING GE60 Utgåva Juni 08 ett vassare val FÖRSÄLJNING 08-53470150/FAX 08-53470169 SERVICECENTER 08-53470155/FAX 08-53470169 RESERVDELAR 08-53470160/FAX 08-53470169 www.abwe.se eller www.berkel.se

Läs mer

PROFESSIONELLA DISKMASKINER HUVDISKMASKINER AUP AMX

PROFESSIONELLA DISKMASKINER HUVDISKMASKINER AUP AMX PROFESSIONELLA DISKMASKINER HUVDISKMASKINER AUP AMX 01 02 DET FINNS EN HOBART FÖR VARJE DISKRUM PREMAX AUP Fördisk, findisk, grovdisk. En mycket pålitlig och kraftfull diskmaskin med ASR inbyggd fördiskfunktion

Läs mer

Huvdiskmaskin Green and Clean

Huvdiskmaskin Green and Clean Electrolux Diskmaskiner uppfyller alla krav på effektivitet, ekonomi och ergonomi i diskrummet. Electrolux diskmaskinsprogram består av alla typer och storlekar av diskmaskiner såsom glasdiskmaskiner,

Läs mer

9990:- & installation VID KÖP AV CYLINDA VITVAROR! Köper du Cylinda vitvaror denna veckan, fram till 13 mars bjuder vi på leverans & installation.

9990:- & installation VID KÖP AV CYLINDA VITVAROR! Köper du Cylinda vitvaror denna veckan, fram till 13 mars bjuder vi på leverans & installation. Denna veckan Cylinda Extra Gruppreklam till hushåll Kampanj vecka 10 VID KÖP AV CYLINDA VITVAROR! Köper du Cylinda vitvaror denna veckan, fram till 13 mars bjuder vi på leverans. Gäller 3 mils radie från

Läs mer

AVFUKTARE DH10M. Läs vänligen denna bruksanvisning och spara den för senare användning

AVFUKTARE DH10M. Läs vänligen denna bruksanvisning och spara den för senare användning AVFUKTARE DH10M Läs vänligen denna bruksanvisning och spara den för senare användning Innehåll Lägg vänligen tid på läsa denna manual noggrant och spara den för senare användning. Sida Specifikationer

Läs mer

SWEGON HOME SOLUTIONS

SWEGON HOME SOLUTIONS INTELLIGENT INOMHUSKLIMAT FÖR MÄNNISKOR OCH HEM SOM GARANTERAR FRISK OCH HÄLSOSAM LUFT Luft har en väldigt stor betydelse för hur vi mår. Den kan påverka vår sömn, vår koncentrationsförmåga och vår hälsa.

Läs mer

URURU SARARA. Total. komfortlösning DAIKIN SÄTTER NY STANDARD FÖR KLIMATET

URURU SARARA. Total. komfortlösning DAIKIN SÄTTER NY STANDARD FÖR KLIMATET URURU SARARA Total komfortlösning DAIKIN SÄTTER NY STANDARD FÖR KLIMATET Rätt klimat för dig Vill du slippa tänka på klimatet på din arbetsplats? Bara känna att du alltid har ett skönt klimat på kontoret,

Läs mer

6 TH SENSE POWERCLEAN DISKMASKINER MED ETT EXTRA SINNE FÖR RENGÖRING

6 TH SENSE POWERCLEAN DISKMASKINER MED ETT EXTRA SINNE FÖR RENGÖRING 6 TH SENSE POWERCLEAN DISKMASKINER MED ETT EXTRA SINNE FÖR RENGÖRING DISKMASKINER MED ETT EXTRA SINNE FÖR RENGÖRING Jetstrålar som spolar kastruller och ugnsformar rena, Plus resurssnåla tekniken 6 th

Läs mer

DANSK Brugervejledning Side 4 SUOMI Käyttöohje Sivu 10 NORSK Bruksanvisning Side 16 SVENSKA Bruksanvisning Sidan 22

DANSK Brugervejledning Side 4 SUOMI Käyttöohje Sivu 10 NORSK Bruksanvisning Side 16 SVENSKA Bruksanvisning Sidan 22 DANSK Brugervejledning Side 4 SUOMI Käyttöohje Sivu 10 NORSK Bruksanvisning Side 16 SVENSKA Bruksanvisning Sidan 22 3 VID FÖRSTA ANVÄNDNING Anslut apparaten till elnätet. På modeller med elektroniskt övervakningssystem

Läs mer

Prislista Miele Professional Diskutrustning Proffsdiskmaskiner, Kontorsdiskmaskiner och Tankdiskmaskin. Januari

Prislista Miele Professional Diskutrustning Proffsdiskmaskiner, Kontorsdiskmaskiner och Tankdiskmaskin. Januari Prislista Miele Professional Diskutrustning Proffsdiskmaskiner, Kontorsdiskmaskiner och Tankdiskmaskin Januari 2015 www.mindiskmaskin.se HBV-rabatt är 20% Proffsdiskmaskin PG 8055 SPEED Diskmaskiner Leveransutförande:

Läs mer

Säkerhetsbänkar Klass II. ESCO Säkerhetsbänkar. Klass II.

Säkerhetsbänkar Klass II. ESCO Säkerhetsbänkar. Klass II. Säkerhetsbänkar Klass II ESCO Säkerhetsbänkar Klass II www.labrum.se Nordicsafe Nordicsafe NC2-4L8 och NC2-6L8 Anpassad till Svenska laboratorier Labrum har tillsammans med ESCO skapat en serie säkerhetsbänkar

Läs mer

CSF 458 E CDP4609/4609X

CSF 458 E CDP4609/4609X CSF 8 E CDP609/609X Läs den här handboken I den här handboken finns säkerhetsanvisningar, bruksanvisning, instruktioner för installation och tips vid felsökning med mera. Om du läser igenom handboken noga

Läs mer

Innehållsförteckning Inledning... 3 Problemformulering... 3 Problemformulering... Fel! Bokmärket är inte definierat. Genomförande... 4 Ecodisk...

Innehållsförteckning Inledning... 3 Problemformulering... 3 Problemformulering... Fel! Bokmärket är inte definierat. Genomförande... 4 Ecodisk... 1 Innehållsförteckning Inledning... 3 Problemformulering... 3 Problemformulering... Fel! Bokmärket är inte definierat. Genomförande... 4 Ecodisk... 6 Beräkningar... 6 Produktion... 7 Marknadsföring...

Läs mer

Underbänksdiskmaskiner

Underbänksdiskmaskiner Underbänksdiskmaskiner green&clean diskmaskiner MILJÖ Mindre förbrukning av vatten, energi, diskmedel och torkmedel. Ger lägre driftskostnader och miljöpåverkan. REN Disk- och sköljresultat är bäst i sin

Läs mer

Underbänkdiskmaskin WD-4

Underbänkdiskmaskin WD-4 Underbänkdiskmaskin WD-4 www.wexiodisk.com Vår historia att diska rent Wexiödisk startades 1972 De tre grundarna, med erfarenhet från produktion och utveckling av storköksutrustning såg möjligheten att

Läs mer

NO PRE- WASHING CONCEPT

NO PRE- WASHING CONCEPT SWEDISH INNOVATION, QUALITY & DESIGN. NO PRE- WASHING CONCEPT GRANULE GASTRO EXTRA KRAFTFULL FÖR KÖK MED STORA MÄNGDER GN-KANTINER. GRANULE GASTRO Granule Gastro är en genommatad grovdiskmaskin med No

Läs mer

ORIGINAL LINE A ANVÄNDARMANUAL

ORIGINAL LINE A ANVÄNDARMANUAL ANVÄNDARMANUAL Maskiner med automatisk vattenpåfyllning UM_SV Part No.: 1764079_01 INNEHÅLLSFÖRTECKNING INNEHÅLLSFÖRTECKNING... 2 ALLMÄN INFORMATION... 4 Inledning...4 Varningar...4 Försiktighetsåtgärder...4

Läs mer

eco PLUS. Våra bästa och mest energieffektiva hushållsapparater.

eco PLUS. Våra bästa och mest energieffektiva hushållsapparater. eco PLUS. Våra bästa och mest energieffektiva hushållsapparater. Framtiden flyttar in. 2 Med innovativ teknik kan du energispara dig in i framtiden. Inom EU är A-klass högsta nivå när det gäller energieffektivitet.

Läs mer

Miele tvättmaskin PW 413 Tvättmaskin med kapacitet 14 kg

Miele tvättmaskin PW 413 Tvättmaskin med kapacitet 14 kg Miele tvättmaskin PW 413 Tvättmaskin med kapacitet 14 kg Tvättmaskiner PW 413 Miele kvalité, Made in Germany Superb teknologi för fastighetens grovtvättstuga Med THE BENCHMARK MACHINES menar vi att vi

Läs mer

UNDERHÅLL OCH RENGÖRING AV APPARATEN

UNDERHÅLL OCH RENGÖRING AV APPARATEN VID FÖRSTA ANVÄNDNING Anslut stickkontakten till eluttaget. På vissa modeller kan en ljudsignal höras, detta betyder att temperaturlarmet har aktiverats: Tryck på knappen som tystar ljudlarmet. Anmärkning:

Läs mer

Fördelar. Produktegenskaper. Tvättmaskiner EWF1486ODW

Fördelar. Produktegenskaper. Tvättmaskiner EWF1486ODW Tvättmaskiner Green Range A+++-10% med varmvattenanslutning för mindre energiförbrukning och Time Manager som anpassar programmen efter dina behov. Maskinen har hög kapacitet 8 kg och tvättar även mindre

Läs mer

Ett tips är att ta en bild på etiketten och skicka in den tillsammans med din felanmälan så får du med alla uppgifter som behövs.

Ett tips är att ta en bild på etiketten och skicka in den tillsammans med din felanmälan så får du med alla uppgifter som behövs. Servicenummer Viktigt! Varför behöver vi ett service- och serienummer? För att serviceverkstaden ska kunna veta vilken sändning av artikeln har, kan de förbereda sitt besök med rätt reservdelar om de får

Läs mer

95-133 VER. 01. centraldammsugare

95-133 VER. 01. centraldammsugare 95-133 VER. 01 centraldammsugare Enkelt och bekvämt att använda. anslut bara städslangen till sugdosan och starta med on/off knappen på städhandtaget. centraldammsugare är smartare DAMMFRIare hem Centraldammsugaren

Läs mer

KRAFTFULLARE. DRIFTSÄKRARE. SKONSAMMARE. TORKTUMLARE AV HÖGSTA KVALITET

KRAFTFULLARE. DRIFTSÄKRARE. SKONSAMMARE. TORKTUMLARE AV HÖGSTA KVALITET KRAFTFULLARE. DRIFTSÄKRARE. SKONSAMMARE. TORKTUMLARE AV HÖGSTA KVALITET 1 Nya torktumlare av kompromisslös kvalitet PODAB erbjuder torktumlare av toppkvalitet. Varje detalj är genomtänkt och den unika

Läs mer

Prislista Miele Professional Diskutrustning Proffsdiskmaskiner, Kontorsdiskmaskiner, Tankdiskmaskiner och Huvdiskmaskiner.

Prislista Miele Professional Diskutrustning Proffsdiskmaskiner, Kontorsdiskmaskiner, Tankdiskmaskiner och Huvdiskmaskiner. Prislista Miele Professional Diskutrustning Proffsdiskmaskiner, Kontorsdiskmaskiner, Tankdiskmaskiner och Huvdiskmaskiner April 2014 www.mindiskmaskin.se Proffsdiskmaskin PG 8055 SPEED med avhärdare Diskmaskiner

Läs mer

Tunneldisken Modul - växer med uppgiften!

Tunneldisken Modul - växer med uppgiften! Tunneldisken Modul 2 electrolux wtm Tunneldisken Modul - växer med uppgiften! Moduluppbyggd konstruktion kombineras och anpassas efter kundens behov. electrolux wtm 3 Det nya sortimentet av tunneldiskmaskiner

Läs mer

SPOLDESINFEKTOR 736-OS 738-OS. Vägghängd - underlätter rengöring under maskinen

SPOLDESINFEKTOR 736-OS 738-OS. Vägghängd - underlätter rengöring under maskinen SPOLDESINFEKTOR 736-OS 738-OS Vägghängd - underlätter rengöring under maskinen vid manuell lucköppning sitter handtagen på rätt höjd ergonomiskt. Ljusdiod och display visar tydligt var i processen maskinen

Läs mer

Skötselinstruktion LF322

Skötselinstruktion LF322 Skötselinstruktion LF322 Utgåva Feb 09 ett vassare val FÖRSÄLJNING 08-53470150/FAX 08-53470169 SERVICECENTER 08-53470155/FAX 08-53470169 RESERVDELAR 08-53470160/FAX 08-53470169 www.abwe.se eller www.berkel.se

Läs mer

Kontaktuppgifter hittar du under fliken 14 Felanmälan. Ange serienummer och servicenummer som finns påklistrat på vitvaran.

Kontaktuppgifter hittar du under fliken 14 Felanmälan. Ange serienummer och servicenummer som finns påklistrat på vitvaran. Microvågsugn Din microvågsugn kommer från IKEA. Garantitiden för den är fem år. Utförliga skötselanvisningar finns i IKEA:s bruksanvisning som ligger i ett skåp i köket vid inflyttning. Sätt gärna in bruksanvisningen

Läs mer

Huvdiskmaskin WD-7. www.wexiodisk.com

Huvdiskmaskin WD-7. www.wexiodisk.com Huvdiskmaskin WD-7 www.wexiodisk.com Vår historia att diska rent Wexiödisk startades 1972 De tre grundarna, med erfarenhet från produktion och utveckling av storköksutrustning såg möjligheten att tillhandahålla

Läs mer

Älska vintern! Parkeringsvärmare från Webasto

Älska vintern! Parkeringsvärmare från Webasto Älska vintern! Parkeringsvärmare från Webasto Isfria rutor och behagligt uppvärmd kupé för alla! Sätt dig i bilen, njut av hur bra det känns och kör iväg så härlig kan vintern vara för alla bilförare om

Läs mer

Pressmeddelande. Förutom design är även ergonomi och funktion viktiga element i ett

Pressmeddelande. Förutom design är även ergonomi och funktion viktiga element i ett Inbyggnad för alla personligheter! Förutom design är även ergonomi och funktion viktiga element i ett BPR maj 2007 kök. Detta har Bosch tagit fasta på med sin nya ugnsserie för inbyggnad. Vad som gör det

Läs mer

GETINGE FD1600 FRONTMATAD SPOLDESINFEKTOR. Always with you

GETINGE FD1600 FRONTMATAD SPOLDESINFEKTOR. Always with you GETINGE FD1600 FRONTMATAD SPOLDESINFEKTOR Always with you 2 Getinge FD1600 Getinge FD1600 3 ENKELT & EFFEKTIVT Med sin tilltalande och moderna design, enkla drift och utmärkta desinfektionsprestanda spelar

Läs mer

bruksanvisning Läs bruksanvisningen innan du använder maskinen. Omslag DW12.indd 1 2014-07-03 09:07:58 CYLINDA_pase_A4.indd 1 2012-06-14 14.

bruksanvisning Läs bruksanvisningen innan du använder maskinen. Omslag DW12.indd 1 2014-07-03 09:07:58 CYLINDA_pase_A4.indd 1 2012-06-14 14. bruksanvisning Läs bruksanvisningen innan du använder maskinen. Omslag DW12.indd 1 2014-07-03 09:07:58 CYLINDA_pase_A4.indd 1 2012-06-14 14.19 Bäste Cylinda kund! Välkommen till familjen av Cylinda kunder.

Läs mer

Helt enkelt rent. Geberit designbrunnar.

Helt enkelt rent. Geberit designbrunnar. Helt enkelt rent. Geberit designbrunnar. Detaljer som gör skillnad Designbrunnar har blivit populära inslag i moderna badrum. Oavsett om det gäller väggbrunnar eller golvrännor urvalet gör det möjligt

Läs mer

Kallstart -till glädje för miljön

Kallstart -till glädje för miljön Kallstart -till glädje för miljön - I ett villahushåll går en femtedel av energiförbrukningen till varmvatten och i lägenheter är andelen ännu högre. Därför gäller det att hela tiden hitta nya sätt att

Läs mer

Nyhet! Mindre energi och endast 10 liter per disk.

Nyhet! Mindre energi och endast 10 liter per disk. 10 skäl att skaffa ett skinande rent samvete Nyhet! Mindre energi och endast 10 liter per disk. Som tack för din medverkan till minskad vatten- och energianvändning blir din disk omhändertagen på ett mycket

Läs mer

Robotklippare. En robot som klipper gräset? Smart.

Robotklippare. En robot som klipper gräset? Smart. AUTOCLIP 2014 1 Robotklippare En robot som klipper gräset? Smart. Du ser den jobba oförtröttligt i din trädgård medan du spenderar kvalitetstid med familjen. Eller så är du inte ens hemma. En sak är säker:

Läs mer

Animo ComBi-serien Professionell, modern och snabb

Animo ComBi-serien Professionell, modern och snabb Stora kaffe och tebryggare ComBi Animo ComBiserien Professionell, modern och snabb Varje dag njuter miljontals människor av den utsökta aromen och fylliga smaken hos en kopp nybryggt kaffe och te på olika

Läs mer

Kyl/frys, 201 cm och bredd 70 cm Rostfritt stål easyclean KG 49EBI40. Produktegenskaper

Kyl/frys, 201 cm och bredd 70 cm Rostfritt stål easyclean KG 49EBI40. Produktegenskaper easyclean Produktegenskaper Förbrukning och prestanda k Energiklass: A+++, 175 kwh/år k Nettovolym total: 413 l Design och komfort k Dörr i rostfritt stål easyclean, sidor i krom-inox-metallic k Elektronisk

Läs mer

Innehållsförteckning. Miljöskydd Beskrivning av värmelådan Säkerhetstips Installation Inneslutning Använda värmelådan Rengöring och underhåll

Innehållsförteckning. Miljöskydd Beskrivning av värmelådan Säkerhetstips Installation Inneslutning Använda värmelådan Rengöring och underhåll SE Innehållsförteckning Miljöskydd Beskrivning av värmelådan Säkerhetstips Installation Inneslutning Använda värmelådan Rengöring och underhåll MILJÖSKYDD Förpackningsmaterialen som används för denna apparat

Läs mer

ESF5201LOW ESF5201LOX

ESF5201LOW ESF5201LOX ESF5201LOW ESF5201LOX SV DISKMASKIN BRUKSANVISNING 2 www.electrolux.com INNEHÅLL 1. SÄKERHETSINFORMATION...3 2. SÄKERHETSFÖRESKRIFTER...4 3. PRODUKTBESKRIVNING...5 4. KONTROLLPANELEN... 6 5. PROGRAM...7

Läs mer

Tack för att du har köpt vår produkt. Vi hoppas att du får glädje av den under en lång tid. Thermex

Tack för att du har köpt vår produkt. Vi hoppas att du får glädje av den under en lång tid. Thermex Innhold DANSK... 3 SVENSKA... 12 1. Beskrivning av hällen... 13 2. Beståndsdelar... 13 3. Specifikation... 14 4. Förutsättningar för användningen... 14 5. Installation... 15 5.1 Installera spiskåpan...

Läs mer

Funktion All ventilationsluft i bostaden går via aggregatet och luftväxlingen i bostaden kan därmed alltid regleras efter det aktuella behovet.

Funktion All ventilationsluft i bostaden går via aggregatet och luftväxlingen i bostaden kan därmed alltid regleras efter det aktuella behovet. INSTRUKTION FÖR DRIFT & SKÖTSEL AV MINIMASTER I RADHUSEN JANUARI 2012 Till Systemet Minimaster finns bara i våra radhus, i punkthusen är det ett annat system. Minimastern är konstruerad att ge en balanserad

Läs mer

MANUAL FÖR FÖLJANDE MODELLER: KS7-US, KS24-ISL, KS24-ISR, KS38-UD, KS46-UD, KS166-UD

MANUAL FÖR FÖLJANDE MODELLER: KS7-US, KS24-ISL, KS24-ISR, KS38-UD, KS46-UD, KS166-UD Grattis till din Kingston-kyl! Vinkyl FÖR FÖLJANDE MODELLER: KS7-US, KS24-ISL, KS24-ISR, KS38-UD, KS46-UD, KS166-UD samt KS188-UD Denna bruksanvisning innehåller viktig information, inklusive säkerhets-

Läs mer

INBYGGNADSPRODUKTER TILL KÖKET. gorenje.se

INBYGGNADSPRODUKTER TILL KÖKET. gorenje.se INBYGGNADSPRODUKTER TILL KÖKET 2017 gorenje.se 2 KVALITET OCH TRADITION Gorenje har tillverkat högkvalitativa hushållsvitvaror i över 60 år. Vi arbetar hårt med att utveckla vår teknik och med att ständigt

Läs mer

Flyttbar Luftkonditionerare

Flyttbar Luftkonditionerare Flyttbar Luftkonditionerare Bruksanvisning * Läs igen den här bruksanvisningen och spara den inför framtida bruk. Teknisk data: Attack 47 Kyleffekt 2637 W Strömkälla 230 V, 1-fas Effektförbrukning 830

Läs mer

Kyl/frys, 201 cm Rostfritt stål easyclean KG 39EAI40

Kyl/frys, 201 cm Rostfritt stål easyclean KG 39EAI40 easyclean Produktegenskaper k Energiklass: A+++, 156 kwh/år k Dörr i rostfritt stål easyclean, sidor i krom-inox-metallic k Elektronisk temperaturstyrning, den inställda temperaturen är exakt avläsbar

Läs mer

KYLAVFUKTARE VATTENSKADOR

KYLAVFUKTARE VATTENSKADOR Vattenskador // KYLAVFUKTARE VATTENSKADOR KYLAVFUKTARE Corroventas kylavfuktare erbjuder en säker och snabb installation i uppvärmda miljöer och är därför idealiska för jourskador. Alla modeller jobbar

Läs mer

GEBERIT DESIGNBRUNNAR HELT ENKELT RENT

GEBERIT DESIGNBRUNNAR HELT ENKELT RENT GEBERIT DESIGNBRUNNAR HELT ENKELT RENT REN DESIGN I DUSCHEN Fler och fler föredrar en ren design i duschen. Våra designbrunnar gör det möjligt att skapa individuella lösningar som uppfyller dessa önskningar.

Läs mer

DB 16 DB 16 P DB 20 DB 20 P

DB 16 DB 16 P DB 20 DB 20 P Avfuktare Instruktionsmanual WASCO 2000 DB 16 DB 16 P DB 20 DB 20 P Läs och spara dessa instruktioner för senare bruk INNEHÅLLSFÖRTECKNING Läs noga igenom manualen före användning och spara den som referens.

Läs mer

Frontmatad tvättmaskin WM 16Y890DN

Frontmatad tvättmaskin WM 16Y890DN vit 16590 kr* *Rekommenderat cirkapris inkl. moms och miljöavgift Miljöavgift ingår med 5 kr (exklusive moms) Produktegenskaper Förbrukning och prestanda k Kapacitet: 8 kg k Energieffektivitetsklass: A+++

Läs mer

Energismart, javisst! Tips för en energieffektivare vardag.

Energismart, javisst! Tips för en energieffektivare vardag. Energismart, javisst! Tips för en energieffektivare vardag. Det är lätt att vara energismart, bara man vet hur. Vi vet att många idag vill leva lite energismartare både för den egna hushållskassans och

Läs mer

Använd vattenkokare när du ska koka vatten. Det går snabbt och du sparar energi.

Använd vattenkokare när du ska koka vatten. Det går snabbt och du sparar energi. När kylan har slagit till ordentligt är det normalt att elförbrukningen ökar men med några små enkla spartips kan man undvika att kostnaderna för hushållselen gör hål i plånboken. Köp en varm filt och

Läs mer

Skötselråd. Frånluftsvärmepump Nibe Fighter 310P

Skötselråd. Frånluftsvärmepump Nibe Fighter 310P BRF Taklöken Skötselråd Frånluftsvärmepump Nibe Fighter 310P Du som bostadsrättsägare i Brf Taklöken förutsätts sköta din frånluftsvärmepump själv. Om du inte utför regelbunden service på värmepumpen kan

Läs mer

ADSORPTIONS- AVFUKTARE

ADSORPTIONS- AVFUKTARE Vattenskador // Adsorptionsavfuktare VATTENSKADOR ADSORPTIONS- AVFUKTARE Våra adsorptionsavfuktare har länge varit riktmärke i branschen när det gäller torkresultat, energieffektivitet och kvalitet. Med

Läs mer

BRUKSANVISNING BONECO W200

BRUKSANVISNING BONECO W200 99 BRUKSANVISNING BONECO W200 INNEHÅLLSFÖRTECKNING Leveransomfattning och teknisk specifikation 102 Bästa kund! 102 Leveransomfattning 102 Teknisk specifikation 102 Översikt över och benämningar på delar

Läs mer

COFFEE POINT. OptiBEAN. Färskmalda bönor. direkt i din kopp

COFFEE POINT. OptiBEAN. Färskmalda bönor. direkt i din kopp COFFEE POINT Färskmalda bönor direkt i din kopp OptiBEAN OptiBEAN En kopp med nybryggt kaffe är en inspirationskälla. För många människor har dagen inte börjat förrän de fått sin första kopp kaffe. Det

Läs mer

WL70 våt & torr dammsugare BRUKSANVISNING

WL70 våt & torr dammsugare BRUKSANVISNING WL70 våt & torr dammsugare BRUKSANVISNING 1. Karakteristik 1. Dammsugare för vått och torrt. 2. Med dubbla hjulmotorer, motorerna arbetar samtidigt med starkare sugkraft. 3. Skåror i huvuddelen, för enkel

Läs mer

Kaffe i dess mest perfekta form IMPRESSA Z5 Snabb manual

Kaffe i dess mest perfekta form IMPRESSA Z5 Snabb manual www.jura.com Art. 65699 2/06 Kaffe i dess mest perfekta form IMPRESSA Z5 Snabb manual Använda maskinen för första gången Installera filter för första gången Sätt på huvudströmbrytaren Tryck på På/Av-knappen

Läs mer

Drift & Skötsel Samsung Ceiling

Drift & Skötsel Samsung Ceiling Drift & Skötsel Samsung Ceiling 2009-12-01 - D99279R0 1(10) Reservation för eventuella ändringar Innehåll Säkerhetshetsanvisninger... Sid 2 Inomhusdel översikt...sid 3 Underhåll...Sid 4 Funktioner aktiverade

Läs mer