Volvo 9900 Tar dig närmare dina drömmar. Volvo Buses. Driving quality of life

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Volvo 9900 Tar dig närmare dina drömmar. Volvo Buses. Driving quality of life"

Transkript

1 Volvo 9900 Tar dig närmare dina drömmar Volvo Buses. Driving quality of life

2 Volvo 9900 en lyxutrustad turistbuss som ger alla ombord en förstklassig upplevelse. Bussens design är ny och välgjord, allt av högsta kvalitet. Med Volvos nya passagerarstolar sitter dina passagerare bekvämt och säkert hela resan. Bussen är lättkörd. Med en rymlig, ergonomisk förarplats och en reaktionssnabb Euro 6 motor, tar man sig enkelt fram. En nydesignad exteriör och sluttande fönsterlinje ger en försmak av den lyxiga upplevelse som väntar.

3 Byggd för första klass Den mångsidiga bussen Volvo 9900 är byggd för att vara precis den buss du behöver för att öka din produktivitet. En bekväm turistbuss av högsta klass. En förstklassig upplevelse Volvo 9900 är för passagerare som bara nöjer sig med det bästa. Bussen har ny design, bästa komforten, högsta kvaliteten och är utrustad med allt du kan önska. Miljöprestanda På Volvo Bussar ger vi dig miljöprestanda med affärsmässiga fördelar. Som till exempel våra nya och effektiva Euro 6-motorer. Bränsleeffektivitet och minskade driftskostnader Den nya Euro 6-motorn i Volvo 9900 är lika bränsleeffektiv som sin föregångare. Vi erbjuder dessutom ett brett program av tjänster som minskar bränsleförbrukningen ytterligare. Lyx är standard I Volvo 9900 är lyx standard. Den nya exteriöra designen ger löfte om en förstklassig upplevelse. Det bekräftas av interiörens höga kvalitet, teatergolvet och våra allra bästa stolar med välkänd skandinavisk design. Din bästa affärspartner Vi lovar att vara din bästa affärspartner. Därför erbjuds du en mängd olika tjänster som kan skräddarsys efter dina önskemål. Du uppnår bland annat ökad tillgänglighet, lägre livscykelkostnad och enklare hantering av bussflottan. Förarens buss Volvos ergonomi är i en klass för sig. Volvo 9900 är en perfekt arbetsplats med oöverträffade köregenskaper och komfort som hjälper föraren att hålla sig fokuserad och skärpt. Med säkerhet i generna På Volvo sätter vi alltid säkerheten främst. Den finns i våra gener. Resultatet upplevs och uppskattas av förare och passagerare varje dag över hela världen.

4 Minskade driftskostnader spara Upp 10% till av bränslekostnaden Volvos nya motorer för Euro 6 är lika bränsleeffektiva som sina föregångare. Men bränsleekonomi är inte bara en fråga om motorspecifikationer det handlar också om hur fordonet körs och underhålls. Därför utvecklar vi kontinuerligt tjänster som sänker bränsleförbrukningen. Med Volvos Fleet Management, Förarutbildning och I-Coaching är bränslebesparingar på upp till 10 % fullt möjliga. Lönsamhet på sista raden, från första dagen. Spara upp till 10 procent bränsle och sänk emissionerna med ännu mer. Bränslebesparande tjänster Med Fleet Management får du detaljerade rapporter som gör att du kan spåra orsakerna till variationer i bränsleförbrukningen och vidta åtgärder. Till exempel genom Förarutbildning följt av I-Coaching, som ger föraren omedelbar feedback som gör det enklare att behålla nyförvärvade kunskaper. Effektivare med Förarutbildning Med Förarutbildning förbättrar du förarnas kompetens och sparar bränsle det finns en stor potential. Våra specialister lär förare över hela världen att köra effektivare och samtidigt ge sina passagerare en trevlig resa. Euro 6 med lägre bränsleförbrukning Med våra nya Euro 6-motorer minskar vi bränsleförbrukningen samtidigt som vi bibehåller effekt och vridmoment. I kombination med vårt avancerade system för motorstyrning och vår legendariska 12-växlade växellåda Volvo I Shift får du bättre effektivitet samtidigt som du sänker dina bränslekostnader.

5 Kvalitetstid på väg 100 % kvalitetstid Volvo 9900 har en oöverträffad kvalitet som tryggar din verksamhet. Både Volvo 9900 och våra tjänster är ut formade för att ge dig maximal tillgänglighet. Väl beprövad Volvo-teknologi och en robust konstruktion säkerställer en hög tillförlitlighet och lång livslängd på fordonet. Lägg till tjänster som Vehicle Management, Servicekontrakt och Förarutbildning och få bussen tillgänglig 24/7. Vehicle Management Vår tjänst för underhållsplanering hjälper dig att optimera fordonstillgänglighet och undvika oplanerade stopp. Med hjälp av telematik får du reda på exakt hur mycket och under vilka förhållanden dina bussar körs, därmed kan du enkelt anpassa underhållet och optimera verksamheten. Skräddarsydda Servicekontrakt Med våra Servicekontrakt får du optimal prestanda och tillgänglighet till en fast månadskostnad. Vi erbjuder serviceplaner anpassade för dina fordon och din verksamhet. Räkna med ett bekymmersfritt underhåll. Du kan vara säker på att vi bara använder Volvo Originaldelar, och att de monteras av tekniker som är specialiserade på Volvo. Mer tid på vägen med Förarutbildning Körstilen påverkar inte bara bränsleekonomin och passagerarnas upplevelse av resan. Den är också avgörande för hur bussen slits i daglig trafik. Med vår Förarutbildning kan även dina bästa förare bli bättre. En uppmärksam, välutbildad förare kan ha en helt avgörande betydelse när det gäller att bibehålla tillgängligheten.

6 Förarens dröm En högklassig körupplevelse Öppna den separata dörren till förarplatsen och slå dig ner. Känslan infinner sig direkt. Den rymliga, ergonomiskt utformade förarmiljön ger en oöverträffad körkomfort. Föraren får det enkelt att hålla sig fokuserad och skärpt, även efter en lång dag på vägen. Volvo 9900 är förarens buss. Distinkta vägegenskaper och snabb respons från den kraftfulla motorn gör att du känner dig som ett med din buss. Växellådan, Volvo I Shift, är optimerad för turisttrafik och växlar mjukt. Resultatet är en förarplats som har det lilla extra som behövs för att skapa verklig körglädje. Den separata förardörren är en praktisk lösning som förenklar det dagliga jobbet. Nya infällbara backspeglar med större siktvinkel, stora glasytor och backkamera förbättrar sikt och säkerhet. I-Coaching hjälper föraren att köra säkrare, bränsleeffektivare och mjukare. Systemet informerar föraren direkt vid till exempel övervarvning, utdragen tomgångskörning, för hög hastighet och skarp kurvtagning. Förarmiljön har en lättöverskådlig instrumentpanel med nytt huvudinstrument och reglage inom bekvämt räckhåll. Volvos ergonomiska förarstol, en låg ljudnivå, separat klimatreglering och en rad personliga inställningsmöjligheter ger en överlägsen körkomfort.

7 För krävande passagerare Lyx är personlig Resan är visserligen gemensam men upplevelsen är individuell. Och med Volvo 9900 kan du få varje passagerare att verkligen känna sig unik. Den högklassiga, lyxiga och välutrustade interiören skapar en personligare och bekvämare passagerarmiljö. Den perfekta resan Volvo 9900 har redan från början alla de egenskaper som behövs för att skapa den perfekta reseupplevelsen. Sköna, ergonomiskt utformade stolar och generöst benutrymme. En lyxig, väldesignad interiör med kvalitetskänsla ner i minsta detalj. En låg ljudnivå och behagligt klimat, teatergolv och stora panoramafönster som ger en fantastisk utsikt. Och dessutom Volvos unika säkerhet. Med andra ord en totalupplevelse i premiumklass!

8 Nöjda passagerare En upplevelse i första klass Den nya exteriöra utformningen och den sluttande fönsterlinjen visar direkt vad det handlar om: det här är en genuin turistbuss i den allra högsta klassen. Interiört väntar en inbjudande passagerarmiljö med en ljus och luftig design, teatergolv och gott om utrymme för en verkligt förstklassig upplevelse. Helt nya stolar, noggrant utvalda material, exklusiva utrustningsdetaljer och olika tillval ger ett gediget kvalitetsintryck. En väl anpassad belysning, extremt låg ljudnivå, behagligt klimat och bra multimedisystem så har du vad som behövs för att resan skall bli till ett nöje för dina passagerare.

9 Nöjda passagerare Underhållning. Multimediautrustningen ombord har en mycket god ljud- och bildkvalitet som tillfredsställer krävande passagerare. Klimatanläggning. Klimatanläggning med separat klimatzon för föraren säkerställer ett behagligt klimat för alla i bussen året runt. Nya stolar för bästa komfort. De nya stolarna är framtagna för att passa alla passagerare, lång såväl som kort. Alla kan sitta bekvävmt och säkert under hela resan. Stolarna finns i tre komfortnivåer med en rad tillvalsmöjligheter för att uppfylla en mängd olika behov och önskemål. En säker resa. Volvo 9900 är konstruerad för att ge alla en säker resa. Stolarna har deformations zoner och kan utrustas med säkerhetsbälte, bältes kuddar för barn och integrerade bakåtvända barnstolar. Utrymme för alla önskemål. Vad dina passagerare än tar med sig, kan du erbjuda dem säker och god förvaring hela vägen. Oavsett om det handlar om personliga saker som behöver vara lättåtkomliga under resan eller mer skrymmande bagage, har Volvo 9900 den kapacitet du behöver.

10 Miljöprestanda Grön Effektivitet lönar sig På Volvo ser vi ingen motsats mellan miljöomsorg och lönsamhet. Tvärt om. Därför visar vi vägen till intelligenta lösningar som både ger dig goda miljöprestanda och affärsmässiga fördelar. Vi kallar det Grön Effektivitet och det ingår i varje Volvo-buss. Volvo 9900 är en lyxig turistbuss, byggd för en hållbar och lönsam verksamhet. En del av lösningen är den nya 11-litersmotor för Euro 6. För oss på Volvo handlar det om optimering. Att bussen får den kraft du behöver samtidigt som du sparar bränsle, vilket i sin tur minskar påverkan på miljön.

11 Din bästa affärspartner Förstklassiga tjänster ger lönsam affär När du köper en Volvo 9900 köper du inte bara en buss. Du köper en verksamhet. Med vår erfarenhet, kunskap och förståelse för din affär, lovar vi att vara din bästa affärspartner. Med utgångspunkt från din verksamhet kan vi föreslå en kombination av trygga tjänster utformade för att optimera ditt ägande, till en väldefinierad kostnad. Enkelt uttryckt handlar det om att maximera tillgängligheten, minska dina livscykelkostnader och underlätta hanteringen av din fordonsflotta. Och inte minst, att hjälpa dig att trygga ett högt andrahandsvärde. Volvo Bus Services Med vårt program av tjänster kan vi ta ansvar för dina fordon och säkerställa en bekymmersfri drift. Fleet Management, Vehicle Management, Servicekontrakt och Finansiering är bara några exempel på tjänster som hjälper dig att kontrollera dina kostnader och hur din bussflotta presterar. Service över hela Europa Med över verkstäder och servicecenter över hela Europa, erbjuder vi personlig service och support var du än befinner dig. Med Volvo Original service kan du räkna med att din buss alltid får bästa möjliga service, och att vi alltid använder Volvo Originaldelar för att säkerställa prestanda, tillförlitlighet och säkerhet. Volvo Action Service Volvo Action Service är vår assistanstjänst tillgänglig dygnet runt, 365 dagar om året. Får du ett fel på din buss räcker det med ett telefonsamtal för att hjälpen ska vara på väg. Volvo Action Service stöder dig med allt från reparationer till finansiell och juridisk hjälp, översättning, tolkning och hemtransport av förare.

12 Erkänd säkerhet Känn dig trygg hela vägen På Volvo sätter vi alltid säkerheten främst. Den finns i våra gener och genomsyrar vårt sätt att tänka och att konstruera produkter. Resultatet upplevs och uppskattas av förare och passagerare varje dag över hela världen. Noggranna säkerhetstester Vi genomför ett flertal fullskaleprov för att säkerställa högsta möjliga säkerhet. Sidokollisionsprov, autentiska rundslagningsprov samt slagprov som testar takets hållfasthet är bara några exempel. Fokuserad förarmiljö En förstklassig förarmiljö med ergonomisk utformning, låg ljudnivå och ett anpassat klimat gör det enklare för föraren att hålla sig skärpt och fokuserad. Enastående sikt Stora glasytor, nya större yttre backspeglar, stark belysning med bland annat Xenonlampor och dimljus samt backkamera bidrar till en oöverträffad sikt. I-Coaching Med I-Coaching får föraren stöd med viktig information som bidrar till säkrare körning. Till exempel genom att varna när du går in i en kurva med för hög hastighet. Köregenskaper och bromsar Volvos individuella framhjulsupphängning tillsammans med bromssystemets stabiliseringsprogram (ESP) bidrar till en förstklassig väghållning och stabilitet. Volvos effektiva motorbroms (VEB), retarder och elektroniskt styrda skivbromsar (EBS) ger mycket bra bromsprestanda exakt när det behövs. Backvarnare Sensorer i den bakre stötfångaren assisterar vid backning. En varningslampa på instrumentpanelen och en varningssignal hjälper föraren under manövern. Volvo Alkolås Vill du öka säkerheten ytterligare för förare och passagerare? Välj till Volvos Alkolås. Knee Impact Protection (KIP) Energiupptagande paneler bakom instrumentpanelen minskar risken för skador på förarens knän och ben vid en frontalkollision. Front Impact Protection (FIP) I bussens front finns integrerade förstärkningar som fördelar krockenergin och förbättrar den passiva säkerheten vid en eventuell kollision. Front Under-run Protection System (FUPS) Vid en frontalkollision med en personbil, förbättrar den unika konstruktionen skyddet för bilens förare och passagerare. Volvo passagerarstolar Passagerarstolarna har deformationszoner och en mjuk form utan skarpa kanter. Stolarna kan utrustas med tvåpunkts eller trepunkts säkerhetsbälte. Barnsäkerhet Passagerarstolarna kan utrustas med integrerade bakåtvända barnstolar eller säkerhetskuddar.

13 Fakta Mått och vikt Model 2-axlig 3-axlig Längd [m] 12,3 13,0 / 13,8 Bredd [m] 2,55 Höjd [m] 3,75 Tillåten GVW [kg] Drivlina Emissionsstandard Euro 6 Dieselmotor Effekt [hp] Vridmoment [Nm] Växellåda Avgassystem Volvo D11K, 6-cylindrig rak dieselmotor med common rail-insprutning 430 eller eller Volvo I-Shift automatiserat växlingssystem. Finns med integrerad retarder. Ljuddämpare. Automatisk regenerering av partikelfiltret (DPF) utan inblandning av föraren under normala förhållanden. Bränsletankar Diesel [L] 480 alternativt 600 AdBlue [L] 64 Axlar, fjädring och styrning Framaxel Bakaxel Löpaxel Fjädring Servostyrning Däck Fälgar Bromsar Volvos individuella framaxel (IFS) Volvos enkelreduktionsaxel med optimerade utväxlingar Hydrauliskt styrd Elektroniskt reglerad luftfjädring med nigningsfunktion finns till samtliga varianter Hydraulisk servostyrning 295/80 R22.5" 315/80 R22.5" Finns i stål alternativt aluminium Volvos elektroniskt styrda skivbromsar (EBS) och elektroniskt stabiliseringsprogram (ESP). Volvos motorbroms (VEB) samt funktion för bromssamverkan. Förarplats Rymlig förarmiljö med ett stort antal möjligheter till individuell anpassning för mycket god ergonomi och komfort. Nytt instrumentkluster med förbättrat HMI (Human Machine Interface). Separat förardörr. Passagerarstolar Typ av stolar Barnstolar, tillval Klimatanläggning Zoner Ventilation och värme AC [kw] 27 eller 36 AV-system Volvo turistbusstolar Volvo bälteskuddar eller integrerade bakåtvända barnstolar Separata klimatzoner för förare och passagerare. Effektivt ventilationssystem, takmonterade värmeelement Radio och DVD, mikrofoner för förare och guide, 19" widescreen-monitorer, DVD-växlare, USB-anslutning i instrumentpanelen. Volvo 9900 Upptäck mer på

14 Volvo Buses. Driving quality of life RSP Swedish. Utrustning som visas eller nämns i broschyren kan vara tillval eller tillbehör. Utrustningen kan dessutom variera mellan olika länder. Vi förbehåller oss rätten att ändra produktspecifikationerna utan föregående meddelande.

Volvo Buses. Driving quality of life. Volvo 9500 Skapar värde för alla

Volvo Buses. Driving quality of life. Volvo 9500 Skapar värde för alla Volvo Buses. Driving quality of life Volvo 9500 Skapar värde för alla Volvo 9500 är ett bra första steg in i Volvos bussprogram. Ett kostnadseffektivt alternativ för medellånga resor och turisttrafik.

Läs mer

Volvo 9900. Tar dig närmare dina drömmar

Volvo 9900. Tar dig närmare dina drömmar Volvo 9900 Tar dig närmare dina drömmar Volvo 9900 en lyxutrustad turistbuss som ger alla ombord en förstklassig upplevelse. Bussens design är luxuös och välgjord, allt av högsta kvalitet. Med Volvos passagerarstolar

Läs mer

Volvo 9700 Från A till B till vart som helst. Volvo Buses. Driving quality of life

Volvo 9700 Från A till B till vart som helst. Volvo Buses. Driving quality of life Volvo 9700 Från A till B till vart som helst Volvo Buses. Driving quality of life Volvo 9700 är en optimal buss som ger dig både produktivitet och mångsidighet i varje tillämpning. En välutrustad långfärdsbuss

Läs mer

Volvo 8900 Din hårt arbetande partner

Volvo 8900 Din hårt arbetande partner Volvo 8900 Din hårt arbetande partner Volvo Buses. Driving quality of life Volvo 8900 möter alla tänkbara krav på trafik. Den är extremt mångsidig och finns i ett stort antal modellvarianter, som samtliga

Läs mer

Volvo B8R/RLE Ryggraden i din fordonsflotta. Volvo Buses. Driving quality of life

Volvo B8R/RLE Ryggraden i din fordonsflotta. Volvo Buses. Driving quality of life Volvo B8R/RLE Ryggraden i din fordonsflotta Volvo Buses. Driving quality of life Grunden till en bra buss Volvo B8R/RLE chassina möter varje behov av trafiktyp. Ett stort antal modell varianter ger dig

Läs mer

Volvo B11R grunden för en produktiv buss. Volvo Buses. Driving quality of life

Volvo B11R grunden för en produktiv buss. Volvo Buses. Driving quality of life Volvo B11R grunden för en produktiv buss Volvo Buses. Driving quality of life Pålitliga affärsresultat Volvo B11R är ryggraden i en framgångsrik turistbussverksamhet. Oavsett om du behöver en lyxig turistbuss

Läs mer

Volvo Skapar värde för alla

Volvo Skapar värde för alla Volvo 9500 Skapar värde för alla Volvo 9500 är ett bra första steg in i Volvos bussprogram. Ett kostnadseffektivt alternativ för medellånga resor och turisttrafik. Tillgänglighet, tillförlitlighet och

Läs mer

Volvo Från A till B till vart som helst

Volvo Från A till B till vart som helst Volvo 9700 Från A till B till vart som helst Volvo 9700 är en optimal buss som ger dig både produktivitet och mång sidighet i varje tillämpning. En välut rustad långfärdsbuss som är enkel att anpassa till

Läs mer

Volvo Buses. Driving quality of life. Volvo 7900 HYBRID Bättre affärer för grönare städer

Volvo Buses. Driving quality of life. Volvo 7900 HYBRID Bättre affärer för grönare städer Volvo Buses. Driving quality of life Volvo 7900 HYBRID Bättre affärer för grönare städer Modellprogrammet Volvo 7900 Hybrid tar begreppet Grön Effektivitet till en ny nivå, långt bortom Euro 6-kraven.

Läs mer

Volvo 7900 Hybrid. Bättre affärer för grönare städer

Volvo 7900 Hybrid. Bättre affärer för grönare städer Volvo 7900 Hybrid Bättre affärer för grönare städer Modellprogrammet Volvo 7900 Hybrid tar begreppet Grön Effektivitet till en ny nivå, långt bortom Euro 6-kraven. Volvo 7900 Hybrid är den energieffektivaste

Läs mer

SCANIA TOURING. Välkommen ombord

SCANIA TOURING. Välkommen ombord Välkommen ombord Berätta om din verksamhet Möt Scania Touring. Med sin kraftfullt formade exteriör är den här allsidiga turistbussen skapad för att motsvara kraven för charter trafik och reguljärtrafik

Läs mer

TIME MACHINE LIMITED EDITION

TIME MACHINE LIMITED EDITION TIME MACHINE LIMITED EDITION Banbrytande ögonblick Från det att Volvo Lastvagnar år 1956 lanserade sin första, frambyggda stadslastbil och fram till dagens superavancerade fjärrtransportbilar har företaget

Läs mer

Många lastbilar är till synes lika. Men inte Volvo FH16! Den har ett antal andra dimensioner som ingen annan lastbil har. Massivt vridmoment som fl

Många lastbilar är till synes lika. Men inte Volvo FH16! Den har ett antal andra dimensioner som ingen annan lastbil har. Massivt vridmoment som fl VOLVO FH16 MER ÄN PRESTANDA Många lastbilar är till synes lika. Men inte Volvo FH16! Den har ett antal andra dimensioner som ingen annan lastbil har. Massivt vridmoment som fl yttar bil och last oavsett

Läs mer

Varje stad kräver sin egen uträkning. Hur ser din kalkyl ut?

Varje stad kräver sin egen uträkning. Hur ser din kalkyl ut? SCANIA CITYWIDE Scania bedriver en aktiv produktutveckling och produktförbättring. Scania förbehåller sig därför rätten att utan föregående meddelande genomföra ändringar av konstruktioner, specifikationer,

Läs mer

Volvo 7900 LaddHybrid LYSSNA TILL din stad. Volvo Buses. Driving quality of life

Volvo 7900 LaddHybrid LYSSNA TILL din stad. Volvo Buses. Driving quality of life Volvo 7900 LaddHybrid LYSSNA TILL din stad Volvo Buses. Driving quality of life Innehåll Produktöversikt Bakgrund Framtidens teknologi Nyckelfärdiga lösningar Miljöprestanda Energieffektivitet Tillgänglighet

Läs mer

Atlet Balance Diesel- eller gasdriven motviktstruck GL/DL och GH/DH 1,5 5 ton

Atlet Balance Diesel- eller gasdriven motviktstruck GL/DL och GH/DH 1,5 5 ton Atlet Balance Diesel- eller gasdriven motviktstruck GL/DL och GH/DH 1,5 5 ton 2 2 modeller. Styr upp din produktivitet. Diesel- eller gasdriven Atlet Balance arbetshäst med precision Kraftfull, pålitlig

Läs mer

Diesel- / gasoldriven motviktstruck

Diesel- / gasoldriven motviktstruck Diesel- / gasoldriven motviktstruck eco-x 24/7 support worldwide network DX GX Anställ UniCarriers diesel- / gasoldrivna motviktstruckar Arbetsverktyg med din tjänst THE BEST OF UniCarriers utformar, tillverkar

Läs mer

Ett genombrott för gasdrivna, tunga lastbilar

Ett genombrott för gasdrivna, tunga lastbilar NYA VOLVO METANDIESEL Ett genombrott för gasdrivna, tunga lastbilar Kommer dina lastbilar att hålla ditt företag konkurrenskraftigt i morgon? Två stora utmaningar Ditt företag står säkert väl rustat för

Läs mer

VOLVO GRÄVMASKINER EC210 EC240

VOLVO GRÄVMASKINER EC210 EC240 VOLVO GRÄVMASKINER EC210 EC240 Avancerad teknik har fört fram Volvos grävmaskiner till toppen när det gäller effektivitet och produktivitet. Oberoende av hur krävande arbetsplatsen än är har Volvos grävmaskiner

Läs mer

NYA Scania streamline. Formad för framgång

NYA Scania streamline. Formad för framgång NYA Scania streamline Formad för framgång NYA Scania streamline 2-3 Ytterligare steg på vägen. Även en bra lastbil kan alltid bli bättre. Det är bränslet som driver oss framåt, och vi vet att du inte nöjer

Läs mer

LASTARE. 3248/A 3248/TA med hytt. Lastaren med system Vi förstår vad du behöver. Tillförlitlig. Kraftfull Tillförlitlig Helt enkelt övertygande

LASTARE. 3248/A 3248/TA med hytt. Lastaren med system Vi förstår vad du behöver. Tillförlitlig. Kraftfull Tillförlitlig Helt enkelt övertygande LASTARE 3248/A 3248/TA med hytt Lastaren med system Vi förstår vad du behöver. Tillförlitlig Kraftfull Tillförlitlig Helt enkelt övertygande 3248/A för panoramasikt, se det du lastar Säker skyddshytt.

Läs mer

Scania på IAA: Hållbarhet och tjänster som gynnar kunderna i fokus

Scania på IAA: Hållbarhet och tjänster som gynnar kunderna i fokus PRESS info 1 juli 2014 Scania på IAA: Hållbarhet och tjänster som gynnar kunderna i fokus Scania Citywide med Scanias hybridsystem Nya innovationer som ger betydande bränslebesparing Ny 13-litersmotor

Läs mer

4-SERIE BIOGAS. Biogas för en renare värld. www.ravo4.com

4-SERIE BIOGAS. Biogas för en renare värld. www.ravo4.com 4-SERIE BIOGAS Biogas för en renare värld www.ravo4.com www.ravo4.com RAVO 4-Serie, biogas Tillverkad för en renare sopning. Världens första sopmaskin med biogasmotor. Biogas: Ert rena val! Fler och fler

Läs mer

Välkommen till Alstors värld

Välkommen till Alstors värld Välkommen till Alstors värld Först av allt vill jag tacka alla er, över 500 kunder som följt oss under de 15 år vi byggt Alstor. Det är tillsammans som vi, med er erfarenhet och vår kunskap, nu med stolthet

Läs mer

Scania Citywide LF och LE helt ny familj av stads- och förortsbussar

Scania Citywide LF och LE helt ny familj av stads- och förortsbussar PRESS info P11X02SE / Per-Erik Nordström 20 oktober 2011 och LE helt ny familj av stads- och förortsbussar Scania Citywide är en ny serie låggolvs- och lågentrébussar med en distinkt, vänlig formgivning

Läs mer

SD75, SD115, SD135. VOLVO ENVALSVÄLT 8-14,4 t 75-110 kw

SD75, SD115, SD135. VOLVO ENVALSVÄLT 8-14,4 t 75-110 kw SD75, SD115, SD135 VOLVO ENVALSVÄLT 8-14,4 t 75-110 kw Kraft att prestera. Volvo introducerar SD75, SD115 och SD135 envalsvältar kraftfulla maskiner konstruerade för överlägsen kompaktering. Valet av amplitud,

Läs mer

DÄr arbete och nöje möts.

DÄr arbete och nöje möts. 2210 Där arbete och nöje möts. Mechron 2210 MECHRON 2210 Oavsett om du behöver en arbetshäst på gården eller en väg i skogen tar KIOTI MECHRON 4X4 arbetsfordon hand om jobbet åt dig. Fordonet är utrustat

Läs mer

TALENTO A PRO LIKE YOU.

TALENTO A PRO LIKE YOU. A PRO LIKE YOU www.fiatprofessional.se Kundtjänst CIAO FIA IAT Utrustning och tillval kan skilja sig beroende på olika marknads eller lagkrav. Data i denna publikation är endast indikativ. FCA förbehåller

Läs mer

TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003

TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003 TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003 Instrumentpanel Lätt åtkomliga funktioner Översiktlig instrumentpanel Olycka, cruise & PTO kontakter powerstyrning Hydraulisk power styrning ger optimal

Läs mer

Det handlar om hybrid. HybrId systemet

Det handlar om hybrid. HybrId systemet Det handlar om hybrid HybrId systemet det HaNdLar Om HybrId sedan 2003 geesinknorba erbjuder hybridsystem för sina geesinknorba baklastare. under 2009 vann Hybrid plug-in systemet CIWm recycling Award

Läs mer

Nya Saab. SportCombi

Nya Saab. SportCombi 2012 Nya Saab SportCombi Upplev rymdteknik. Gör dig redo för lanseringen av nya Saab 9-5 SportCombi. Den erbjuder skandinavisk design och en kraftfull körupplevelse förstärkt av den senaste tekniken. Du

Läs mer

7 ÅRS. Världsrekord i bränsleförbrukning

7 ÅRS. Världsrekord i bränsleförbrukning 02 Kia Optima Hybrid Världsrekord i bränsleförbrukning 7 ÅRS NYBILS- GARANTI 7 års nybilsgaranti Nybilsgaranti 7 år/15 000 mil. Giltig i EU (även Norge, Schweiz, Island och Gibraltar) och enligt lokala

Läs mer

BMW MOTORTEKNOLOGI. DIESEL

BMW MOTORTEKNOLOGI. DIESEL BMW MOTORTEKNOLOGI. DIESEL ATT VÄLJA RÄTT MOTOR. DIESEL. BENSIN. HYBRID. ELEKTRISK. Utvecklingen av motorer har tagit enorma steg de senaste åren. BMWs diesel-, bensin- och plug-in hybridmotorer är inget

Läs mer

Atlas Copco. Kompressorer för medicinsk luft GA 5-22 MED / GA 5-15 VSD MED (5-22 kw / 7,5-30 hk)

Atlas Copco. Kompressorer för medicinsk luft GA 5-22 MED / GA 5-15 VSD MED (5-22 kw / 7,5-30 hk) Atlas Copco Kompressorer för medicinsk luft (5-22 kw / 7,5-30 hk) Medicinsk luft: Renhet och precision i krävande sjukvårdsmiljöer Inom det viktiga området patientvård krävs en tillförlitlig tryckluftskälla

Läs mer

SMIDIG OCH EFFEKTIV GALLRING. PONSSE fox

SMIDIG OCH EFFEKTIV GALLRING. PONSSE fox SMIDIG OCH EFFEKTIV GALLRING PONSSE fox PONSSE FOX-SKÖRDAREN JÄMN PRODUKTIVITET PONSSE Fox-skördaren har den senaste tekniken och tillförlitliga baslösningar för utmärkt övergripande effektivitet. En innovativ

Läs mer

JCB din nya favorit

JCB din nya favorit JCB 457 - din nya favorit En ny maskin i maskinparken. För att göra det enkelt vill vi presentera en ny JCB 457 med bara några få bilder. Låt dina medarbetare ta del av denna nya fantastiska produkt från

Läs mer

Varje droppe räknas! Vi kan inte göra något åt dieselpriset, men vi kan minska förbrukningen

Varje droppe räknas! Vi kan inte göra något åt dieselpriset, men vi kan minska förbrukningen Varje droppe räknas! Vi kan inte göra något åt dieselpriset, men vi kan minska förbrukningen Teknikerna har lyckats med det som länge verkade vara omöjligt: att minska bränsleförbrukningen men ändå uppfylla

Läs mer

EKONOMISK OCH EFFEKTIV. PONSSE BEAver

EKONOMISK OCH EFFEKTIV. PONSSE BEAver EKONOMISK OCH EFFEKTIV PONSSE BEAver En allsidig liten skördare som är ett riktigt kraftpaket Mångsidiga PONSSE Beaver är perfekt lämpad för avverkning från första gallringen till slutavverkning. PONSSE

Läs mer

TILLBEHÖR transportbilar

TILLBEHÖR transportbilar TILLBEHÖR transportbilar BIPPER PARTNER EXPERT BOXER Bipper 1 2 12 13 14 1. farthållare Hjälper dig att hålla konstant och rätt hastighet. Förbättrar komfort och bränsleekonomi särskilt vid längre bilfärder.

Läs mer

Design som talar för sig själv

Design som talar för sig själv www.kia.se VINNANDE DESIGN Design som talar för sig själv En prisbelönt modell med en dynamisk och strömlinjeformad profil som förmedlar elegans och sportighet ur alla vinklar. Optima har den design och

Läs mer

SCANIA DISTRIBUTIONSBILAR

SCANIA DISTRIBUTIONSBILAR Distributionsbilar SCANIA DISTRIBUTIONSBILAR Distributionsrörelse För dig som sysslar med distribution, leverans och logistik är en vagnpark med hög tillgänglighet ett måste för att kunna leverera i tid.

Läs mer

Atlet Balance Eldrivna motviktstruckar ET EF EH 1,25 3 ton

Atlet Balance Eldrivna motviktstruckar ET EF EH 1,25 3 ton Atlet Balance Eldrivna motviktstruckar ET EF EH 1,25 3 ton 3 modeller. Harmoniskt samarbete. Säkra din verksamhet från beställning till leverans med Atlet Balance eldrivna motviktstruckar Atlet Balance

Läs mer

Det här är Porsche i Sverige

Det här är Porsche i Sverige Det här är Porsche i Sverige Om konsten att bygga bilar som inte finns Företaget Porsche AG kom till därför att Ferry Porsche inte kunde hitta sina drömmars bil; en lätt, snabb och bränsleeffektiv sportbil.

Läs mer

PALIFT Lastväxlare. Kundernas behov är vår prioritet

PALIFT Lastväxlare. Kundernas behov är vår prioritet PALIFT Lastväxlare Kundernas behov är vår prioritet TELESCOPIC T 17 T 20 T 22 Den kraftiga allväxlaren Våra lastväxlare är kända för optimal balans mellan vikt och lyftkapacitet såväl som för det utmärka

Läs mer

P-seriens kompakta hyttmått ger extra utrymme för påbyggnad och särskilt enkelt insteg. Finns med upp till 440 hk och 2300 Nm.

P-seriens kompakta hyttmått ger extra utrymme för påbyggnad och särskilt enkelt insteg. Finns med upp till 440 hk och 2300 Nm. PRESS info P13102SE / Per-Erik Nordström 29 jan 2013 Scania har marknadens bredaste utbud av tunga lastbilar Tack vare Scanias moduluppbyggda produktsystem kan kunderna välja bland miljontals specifikationer

Läs mer

Nya Arocs Loader Nya Arocs Grounder

Nya Arocs Loader Nya Arocs Grounder Nya Arocs Loader Nya Arocs Grounder Maximal kraft för maximal belastning Arocs Loader och Arocs Grounder För extra hög nyttolast och extrem belastning. Med Arocs Loader och Arocs Grounder kan vi erbjuda

Läs mer

A-serien A 72 A 82 A 92

A-serien A 72 A 82 A 92 A-serien A 72 A 82 A 92 SE Innehåll Inbyggd styrka 3 Hytt 4-5 Transmission och kraftöverföring 6 Motor 7 Hydraulik 8-9 Tekniska specifikationer 10 Extrautrustning 11 Valtra service 11 2 Inbyggd styrka

Läs mer

Scania presenterar kundlösningar på IAA 2012:

Scania presenterar kundlösningar på IAA 2012: PRESS info P12901SE / Per-Erik Nordström 4 sep 2012 Scania presenterar kundlösningar på IAA 2012: 9- och 13-liters Euro 6-motorer för lastbilar och bussar Nya gasmotorer för Euro 6 med hög prestanda Ledande

Läs mer

Eldrivna motviktstruckar

Eldrivna motviktstruckar Eldrivna motviktstruckar 24/7 support worldwide network TX3 TX4 QX2 Säkra din verksamhet från beställning till leverans med UniCarriers eldriv motviktstruckar THE BEST OF UniCarriers utformar, tillverkar

Läs mer

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Skriv ut sida Modell: Saab 9-3 SportCombi 2.0t BioPower 200 hk SEK 291 800 Exteriör & Interiör: Jet Black SEK 6 900 Läder/textilklädsel "Sport", Black Lättmetallfälg

Läs mer

MaxiWash. WashTec har allt för Er framgång inom fordonstvättbranschen.

MaxiWash. WashTec har allt för Er framgång inom fordonstvättbranschen. WashTec har allt för Er framgång inom fordonstvättbranschen. MaxiWash STORT UTBUD Vi har rätt lösning för din fordonstvättverksamhet: KOMMERSIELL TUNG FORDONSTVÄTT ROLLOVER BILTVÄTTAR för låga, medelstora

Läs mer

Enastående design. Vanliga i30 har en grill med fyra ribbor och elegant formade LED-varselljus (se omslaget).

Enastående design. Vanliga i30 har en grill med fyra ribbor och elegant formade LED-varselljus (se omslaget). Modellbroschyr Enastående design. Hyundais karakteristiska sexkantiga grill dominerar fronten på i30 och ger bilen ett intryck av styrka och karaktär - egenskaper som du kommit att förvänta dig av Hyundai.

Läs mer

Hako-Jonas 1200 / För ekonomisk sopsugning av större ytor

Hako-Jonas 1200 / För ekonomisk sopsugning av större ytor Hako-Jonas 1200 / 1500 För ekonomisk sopsugning av större ytor Åkbara sopsugmaskiner med en ytkapacitet på upp till 16,200 m 2 /tim Hako-Jonas 1200 / 1500 Förenkla sopningen! Perfekt rengöring av större

Läs mer

Nya motorversioner Euro 5

Nya motorversioner Euro 5 Nya Ducato Kära återförsäljare, Sedan lanseringen 1981är Ducato en av de ledande inom 2G-segmentet och presenterar ständigt uppdaterade och innovativa funktioner. Den nya versionen av Ducato erbjuder ett

Läs mer

Din A-Klass: A 180 BlueEFFICIENCY

Din A-Klass: A 180 BlueEFFICIENCY Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor A 180 BlueEFFICIENCY Välj klädsel Jupiterröd Hjul AMG lättmetallfälgar 45,7 cm (18 tum) i multi-ekerdesign Klädsel Konstläderklädsel

Läs mer

C 250/C 270 Den nya 110-cm-klassen

C 250/C 270 Den nya 110-cm-klassen C 50/C 70 Den nya 110cmklassen Mot nya dimensioner Den nya Cserien från Holder erbjuder hög effekt i kompakt form. Den helt nykonstruerade midjestyrda arbetsmaskinen är utrustad med alla Holderfördelar

Läs mer

NY INNOVATIV & ROBUST SOPMASKIN. MC 130 - En maskin som gör skillnad PROFESSIONAL MARKVÅRDSMASKIN

NY INNOVATIV & ROBUST SOPMASKIN. MC 130 - En maskin som gör skillnad PROFESSIONAL MARKVÅRDSMASKIN NY INNOVATIV & ROBUST SOPMASKIN MC 130 - En maskin som gör skillnad PROFESSIONAL MARKVÅRDSMASKIN VÅR NYA MC 130 - EN SOPMASKIN FÖR ALLA När Kärcher Belos som är marknadsledare inom två områden med sina

Läs mer

ELDRIVNA ARBETSFORDON

ELDRIVNA ARBETSFORDON HELT ENLIGT ERA BEHOV 100% DESIGNAD OCH TILLVERKAD I SPANIEN KORT OM COMARTH COMARTH eldrivna arbetsfordon tillverkas i Spanien och har sitt ursprung i att designa och tillverka sportbilar. COMARTH har

Läs mer

GLOBAL KOMPETENS LOKAL NÄRVARO SWECON OCH VOLVO TRUCK CENTER EN UNIK ALLIANS I PROJEKT FÖRBIFART STOCKHOLM

GLOBAL KOMPETENS LOKAL NÄRVARO SWECON OCH VOLVO TRUCK CENTER EN UNIK ALLIANS I PROJEKT FÖRBIFART STOCKHOLM GLOBAL KOMPETENS LOKAL NÄRVARO SWECON OCH VOLVO TRUCK CENTER EN UNIK ALLIANS I PROJEKT FÖRBIFART STOCKHOLM Rätt tjänst på rätt plats och i rätt tid Som ett av Sveriges största infrastrukturprojekt någonsin

Läs mer

Auris Touring Sports. Premiär i augusti 2013. www.toyota.se

Auris Touring Sports. Premiär i augusti 2013. www.toyota.se Auris Touring Sports Premiär i augusti 2013 www.toyota.se Auris Touring Sports Det är många som har längtat efter en ny C-klasskombi från Toyota och efter sommaren är den här, nya Auris Touring Sports.

Läs mer

Kompakta mått stor personlighet

Kompakta mått stor personlighet 02 Kompakta mått stor personlighet Liten bil som gör stort intryck Med nya Kia Picanto får du en bil med stil och personlighet. Trots det lilla formatet bjuder den på en elegans och komfort som man inte

Läs mer

ALLT DU VILL HA. Specifikation

ALLT DU VILL HA. Specifikation ALLT DU VILL HA Volvo FH16 Mästaren inom tunga transporter. För dig som söker den mest avancerade och kraftfulla lastbilen. Volvo Ocean Race Limited Edition kommer topputrustad ända från drivlinan till

Läs mer

Volvo GLT nu också med TURBO.

Volvo GLT nu också med TURBO. Volvo GLT nu också med TURBO. Den nya serien av starkt efterfrågade GLT-bilar har nu utokats med en variant med TURBO-motor. Den nya B 21ET-motorn drar inte mer ån en vanlig 4:a men har en effekt som en

Läs mer

PRESS info. Scania breddar utbudet av anläggningsfordon ytterligare. P11906SE / Per-Erik Nordström 16 sep 2011

PRESS info. Scania breddar utbudet av anläggningsfordon ytterligare. P11906SE / Per-Erik Nordström 16 sep 2011 PRESS info P11906SE / Per-Erik Nordström 16 sep 2011 Scania breddar utbudet av anläggningsfordon ytterligare Scania fortsätter att bredda sitt utbud av bygg- och anläggningsfordon för att möta nya tillämpningar

Läs mer

QUATURIS S HÖRNSKÅPSSYSTEM

QUATURIS S HÖRNSKÅPSSYSTEM QUATURIS S HÖRNSKÅPSSYSTEM Den eleganta öppningslösningen för standardhörnskåp. Ergonomisk, bekväm och funktionell. www.grass.at Quaturis S HÖRNSKÅPSYSTEM Quaturis S: Varje hörna blir en kurva. Att utnyttja

Läs mer

29082012_WF_reporting_bro_SE. www.tomtom.com/telematics

29082012_WF_reporting_bro_SE. www.tomtom.com/telematics 29082012_WF_reporting_bro_SE www.tomtom.com/telematics T E L E M AT I C S WEBFLEET -rapportering Let s drive business WEBFLEET -rapportering Svåra verksamhetsbeslut blir rakare med TomTom maskinparkshantering.

Läs mer

Konceptet Ecolution by Scania består av flera olika element som ska säkerställa en varaktig minskning av koldioxidutsläppen från fordon i drift.

Konceptet Ecolution by Scania består av flera olika element som ska säkerställa en varaktig minskning av koldioxidutsläppen från fordon i drift. PRESS info P10902SE / Per-Erik Nordström 22 september 2010 Bättre för miljön, bra för affärerna Ecolution by Scania Ecolution by Scania kallas en ny serie gröna produkter och tjänster som hjälper transportörer

Läs mer

PRODUKT KATALOG DANSK DESIGN PRODUCERAT I EU

PRODUKT KATALOG DANSK DESIGN PRODUCERAT I EU PRODUKT KATALOG DANSK DESIGN PRODUCERAT I EU M 80 TVÅNGSBLANDARE (80L) Baron M80 tvångsblandare är kraftfull och effektiv. M80 ger en optimal blandning av allt från jordfuktig betong till spackel. En användarvänlig

Läs mer

LOGSET GT skotare S I M P L Y B E T T E R

LOGSET GT skotare S I M P L Y B E T T E R LOGSET GT skotare 2 Pålitlig i alla terränger Logset GT skotarprogrammet är ett resultat av lång erfarenhet och kontinuerlig utveckling och innebär en bättre upplevelse. LOGSET GT skotare erbjuder bättre

Läs mer

Feature: Mr I-Shift om hemligheten bakom succén

Feature: Mr I-Shift om hemligheten bakom succén Pressinformation Feature: Mr I-Shift om hemligheten bakom succén Med I-Shift har Volvo Lastvagnar satt växellådan i fokus på den internationella lastbilsscenen. Aldrig tidigare har en växellåda fått så

Läs mer

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Skriv ut sida Modell: Saab 9-5 SportCombi 2.3t BioPower 210 hk SEK 290 900 Exteriör & Interiör: Carbon Grey SEK 7 500 Läderklädsel Griffin Sport 2-ton, Black/Grey K56

Läs mer

Enastående formgivning Mer effektiv Den nya i30

Enastående formgivning Mer effektiv Den nya i30 Modellbroschyr Enastående formgivning Mer effektiv Den nya i30 Hyundais karaktäristiska sexkantiga grill dominerar fronten på alla nya i30 och ger ett intryck av styrka och karaktär - egenskaper som du

Läs mer

Suverän offroad prestanda Lång fjädringsväg Hög markfrigång Övre A-armar smidda i aluminium Låg vikt Lättmanövrerad Utmärkt balans och stabilitet

Suverän offroad prestanda Lång fjädringsväg Hög markfrigång Övre A-armar smidda i aluminium Låg vikt Lättmanövrerad Utmärkt balans och stabilitet FUN TO RIDE I kommer innovationen från vår passion att göra ATV-körandet bekvämt och roligt. Vi har byggt den mest innovativa ATV som du kommer att njuta av att åka på. Framtidens ATV har blivit utrustad,

Läs mer

Volvo FE Hybrid. Förstavalet inom miljöanpassad distribution och renhållning

Volvo FE Hybrid. Förstavalet inom miljöanpassad distribution och renhållning Volvo FE Hybrid Förstavalet inom miljöanpassad distribution och renhållning En ren och lönsam framtidslösning Volvo Lastvagnar har över tjugo års erfarenhet av hybridteknologi. Redan 1985 presenterades

Läs mer

NYA NISSAN PULSAR. Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger 03.09.2014 SE-05C-0433

NYA NISSAN PULSAR. Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger 03.09.2014 SE-05C-0433 NYA NISSAN PULSAR Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger PRISLISTA MOTOR VÄXELLÅDA Drivning Utrustningsnivå CO2 g/km Bränsleförbrukning l/100km Rekommenderat cirkapris kr Bensin DIG-T 115 6-växlad

Läs mer

VOLVO HJULLASTARE L330D

VOLVO HJULLASTARE L330D VOLVO HJULLASTARE L330D Volvo L330D muskler och intelligens i effektiv förening Att kombinera styrka och intelligens kräver stor kunskap, en kunskap som gett Volvo L330D helt unika egenskaper. Ett nytt

Läs mer

Bättre för miljön. Bra för affärerna. Här och nu.

Bättre för miljön. Bra för affärerna. Här och nu. Ecolution by Scania Bättre för miljön. Bra för affärerna. Här och nu. by Scania Ecolution by Scania utan tunga transporter stannar världen. De är en grundläggande nödvändighet för att vi till exempel ska

Läs mer

PEUGEOT PARTNER BOXLINE

PEUGEOT PARTNER BOXLINE 2012-02-09 PEUGEOT PARTNER BOXLINE MOTOR 1,6 HDi MOTOR, VÄXELLÅDA & STYRNING Cylindervolym (cm³) 1 560 Maxeffekt kw EEC (hk DIN) 66 / (90) Vid varvtal (v/min) 4 000 Max vridmoment Nm CEE vid v/min 215

Läs mer

URURU SARARA. Total. komfortlösning DAIKIN SÄTTER NY STANDARD FÖR KLIMATET

URURU SARARA. Total. komfortlösning DAIKIN SÄTTER NY STANDARD FÖR KLIMATET URURU SARARA Total komfortlösning DAIKIN SÄTTER NY STANDARD FÖR KLIMATET Rätt klimat för dig Vill du slippa tänka på klimatet på din arbetsplats? Bara känna att du alltid har ett skönt klimat på kontoret,

Läs mer

QUATURIS S HÖRNSKÅPSSYSTEM

QUATURIS S HÖRNSKÅPSSYSTEM QUATURIS S HÖRNSKÅPSSYSTEM Den eleganta öppningslösningen för standardhörnskåp. Ergonomisk, bekväm och funktionell. www.grass.eu Quaturis S: Varje hörna blir en kurva. Att utnyttja utrymmet är en av de

Läs mer

PROFIPRO PROFI 50 HARVESTER

PROFIPRO PROFI 50 HARVESTER PROFIPRO PROFI 50 HARVESTER PROFI 50 Effektiv Profi 50 är en skogsmaskin som lämpar sig för varierande terränger. Skogsmaskinen går på ett obehindrat och skonsamt sätt även på mjuka marker. Tack vare en

Läs mer

NYA GENERATIONEN REDSKAPSBÄRARE. TransPro 5080 - Summan av dina behov PROFESSIONAL REDSKAPSBÄRARE

NYA GENERATIONEN REDSKAPSBÄRARE. TransPro 5080 - Summan av dina behov PROFESSIONAL REDSKAPSBÄRARE NYA GENERATIONEN REDSKAPSBÄRARE TransPro 5080 - Summan av dina behov PROFESSIONAL REDSKAPSBÄRARE DEN NYA GENERATIONEN REDSKAPSBÄRARE Kraft i överflöd Som Belos tidigare maskiner är denna redskapsbärare

Läs mer

VI VET HUR DIN VARDAG SER UT

VI VET HUR DIN VARDAG SER UT VI VET HUR DIN VARDAG SER UT I städer eller i miljöer med mycket trafik uppstår arbetssituationer där utrymmet är begränsat och tempot högt. Att snabbt och säkert kunna förflytta sig inom och mellan arbetsplatserna

Läs mer

Ny global motorplattform säkerställer optimal prestanda för alla transportörer

Ny global motorplattform säkerställer optimal prestanda för alla transportörer PRESS info P11X21SE / Per-Erik Nordström 25 oktober 2011 Ny global motorplattform säkerställer optimal prestanda för alla transportörer Scania har idag marknadens bredaste utbud av lastbilar för svåra

Läs mer

Kör ekonomiskt utan att ge avkall på effektiviteten

Kör ekonomiskt utan att ge avkall på effektiviteten Kör ekonomiskt utan att ge avkall på effektiviteten De nya transportbilarsmodellerna håller priserna och kostnaderna i styr Volkswagen utvecklar sina transportbilar så att de i allt högre grad ska beakta

Läs mer

The Nya Snaew ab Saab Sedan

The Nya Snaew ab Saab Sedan Nya The Saab new Saab Sedan En storslagen upplevelse. Den svenska naturen är unik. Och på Saab har vi alltid låtit oss inspireras av vår omgivning. Med blicken fäst på en avlägsen horisont och med ett

Läs mer

Nya Kia pro_cee d GT Är du laddad? >>>

Nya Kia pro_cee d GT Är du laddad? >>> The new Kia 2 Nya Kia pro_cee d GT Är du laddad? >>> Glöm gamla tankebanor, gör dig redo för nya tankesätt och upplevelser Här presenterar vi nya Kia pro_cee d GT, det seaste tillskottet i den populära

Läs mer

5E-serien traktorer 5055E (55 hk/40 kw), 5065E (65 hk/48 kw), 5075E (75 hk/55 kw)

5E-serien traktorer 5055E (55 hk/40 kw), 5065E (65 hk/48 kw), 5075E (75 hk/55 kw) 5E-serien traktorer 5055E (55 hk/40 kw), 5065E (65 hk/48 kw), 5075E (75 hk/55 kw) 2 5E-serien traktorer inledning Möt den lilla jätten Ägnar du dig åt djurhållning? Driver du en liten vinodling? Den nya

Läs mer

ISODOOR INDUSTRI TAKSKJUTPORTAR. www.demex.se

ISODOOR INDUSTRI TAKSKJUTPORTAR. www.demex.se ISODOOR INDUSTRI TAKSKJUTPORTAR www.demex.se ISO-omfånget på takskjutportarna är resultatet av den mest moderna design och tillverkningsteknik som för närvarande finns tillgänglig. Dessa dörrar är robusta

Läs mer

NISSAN NV400 SKÅP Working Star PRISLISTA 2014-11-12

NISSAN NV400 SKÅP Working Star PRISLISTA 2014-11-12 SE-18C-0489 NISSAN NV400 SKÅP PRISLISTA 2014-11-12 Ca-pris Moms Rekommenderat Lastvolym Växel- ex. Moms 25 % cirkapris Motor Effekt Version Model Chassis m³ låda SEK SEK SEK 2.3 dci DPF EURO5 125hp (92kW)

Läs mer

Profihopper. Profihopper

Profihopper. Profihopper Profihopper Arbetsområden Den UNIKA Profihoppern Vårdar alla dina grönytor! Parker Kyrkogårdar Golfbanor Bostadsområden Grönytor Idrottsplatser Campingplatser Naturskyddsområden Innehåll Arbetsområden

Läs mer

JONSERED 1188S KAPACITET 12 tonmeter

JONSERED 1188S KAPACITET 12 tonmeter JONSERED 1188S KAPACITET 12 tonmeter PRODUKTBROSCHYR LOGLIFT 118S EN ARBETSHÄST PÅ 12 tonmeter Denna kran för hantering av kortvirke finns tillgänglig i flera olika räckvidder från 7,9 upp till 10,1 meter.

Läs mer

PRESS info. P12903SE / Per-Erik Nordström 4 sep 2012

PRESS info. P12903SE / Per-Erik Nordström 4 sep 2012 PRESS info P12903SE / Per-Erik Nordström 4 sep 2012 Nya Scanialösningar sammankopplar förare, transportör och fordon Scaniaappar för vagnparksövervakning Målförbrukning Ledande teknik för förarstöd Personlig

Läs mer

TERGO UFW Fyrvägstruck

TERGO UFW Fyrvägstruck TERGO UFW Fyrvägstruck 24/7 support worldwide network reach trucks UFW Fyrvägstrucken UFW 200/250 Maximal flexibilitet Nya UFW är flexibel och effektiv med långgods och även en fantastisk skjutstativtruck

Läs mer

Lancia Voyager Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Lancia Voyager Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 3/2012 Gäller från 2012-04-16 Modellprogram Gäller fr. o. m. 2012-04-16 Versioner Bensin: Voyager 3.6 283hk Voyager 3.6 283hk Diesel: Voyager 163hk

Läs mer

EN SKÖRDARE MED VERKLIG RÅSTYRKA PONSSE SCORPION

EN SKÖRDARE MED VERKLIG RÅSTYRKA PONSSE SCORPION EN SKÖRDARE MED VERKLIG RÅSTYRKA PONSSE SCORPION SKÖRDAREN PONSSE SCORPION ÖVERLÄGSEN KRAFT OCH ERGONOMI Otrolig sikt och styrförmåga, oslagbar stabilitet, kraft och produktivitet med miljön i åtanke och

Läs mer

WORKMAN MD-SERIENS ARBETSFORDON

WORKMAN MD-SERIENS ARBETSFORDON KOMBINERAR KOMFORT OCH PRODUKTIVITET SOM ALDRIG FÖRR WMD ÖVERLÄGSNA KÖREGENSKAPER (SRQ) Workman MD-serien kombinerar komfort och produktivitet som aldrig förr. Den innovativa SRQ -upphängningen med Active

Läs mer

TOYOTA I_SITE Mer än fleet management

TOYOTA I_SITE Mer än fleet management EMPOWERING YOUR BUSINESS TOYOTA I_SITE Mer än fleet management www.toyota-forklifts.se TOYOTA I_SITE Mer än fleet management Toyota I_Site är ett kontinuerligt partnerskap för effektiv materialhantering.

Läs mer

4-travel Delintegrerad med längsgående uppfällbar bädd

4-travel Delintegrerad med längsgående uppfällbar bädd S 4-travel Delintegrerad med längsgående uppfällbar bädd Nya Dethleffs 4-travel Innovation möter design Det här hör också till 4-travel: elegant köksdel med gashäll med tre plattor och stora lådor. Särskild

Läs mer

KOMBI-8. Produktfakta

KOMBI-8. Produktfakta KOMBI-8 Produktfakta MODELLPROGRAM MOTOR DRIVMEDEL VÄXELLÅDA UTRUSTNINGSNIVÅ LAGERFÖRD 2.5 CRDi (136 hk) Diesel Manuell 6-vxl Select Ja 2.5 CRDi (136 hk) Diesel Manuell 6-vxl Comfort Ja 2.5 CRDi (170 hk)

Läs mer