Stall. Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER RAPPORT FÖR OKTOBER ÅRGÅNG 3. Staro Almabs MILJONSUCCÉ!

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Stall. Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER RAPPORT FÖR OKTOBER ÅRGÅNG 3. Staro Almabs MILJONSUCCÉ!"

Transkript

1 Stall Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER RAPPORT FÖR OKTOBER ÅRGÅNG 3 Staro Almabs MILJONSUCCÉ!

2 Omslaget: Staro Almab tog en hedrande andraplats i Europaderbyt på Bjerke och fick en dryg miljon kronor för besväret. Producerat av Travdirekt i Karlstad HB w w w. t r a v d i r e k t. c o m Stall leif witasp OKTOBER 2007 Antal Seger Plats Prissumma % 31% kr vinstrikaste hästar OKTOBBER Staro Almab (2 st 0-1-1) kr Staro Almab har såklart varit höjdpunkten under oktober med sin andraplats i Europaderbyt som gav över en miljon i prispengar. Det är sådant som sätter guldkant på tillvaron och det är ju i de sammanhangen man vill vara med. Ettåringarna är för vag och för dagen tycker jag vi ligger riktigt bra på det. Många av dem har vi dessutom hunnit köra en hel del så det ser bra ut. Tvååringarna kommer allt mer och vi kvalar dem allt eftersom. Vi har några fler som kommer att starta innan året är slut. Bland treåringarna var Mosippas debut det stora glädjeämnet och även Silvernova har gjort det bra så här långt. Så måste jag även nämna att Turbo Sund nu är på gång igen. På lördag åker jag till Harrisburgh för att besöka auktionen där. Det ska bli väldigt intressant att åka över och se på deras unghästar för det vara några år sedan jag var där senast. Är någon intresserad av fina unghästar så är det bara att slå en signal!. /Leif Stall kajsa frick OKTOBER 2007 Antal Seger Plats Prissumma % 20% kr vinstrikaste häst OKTOBER Barbaras Courage (1 st 0-1-0) kr Vi har inte radat upp segrarna precis men jag tycker att Trocadero Sunds lopp i fredags gläder än. Det är jättekul när man lägger ner så mycket tid och arbeta och sedan får något tillbaka. Barbaras Courage kommer alltid åter och gick nytt rekord i sin senaste start. Det känns på hästarna att bara de har lite flyt i loppen så kommer det att bli bra framöver. /Kajsa

3 nyhetsbörsen OKTOBER Staro Almab klar för Europaderbyt Defi Trizz till Frankrike Förra hösten hade Defi Trizz en rejäl formtopp med bl.a. dubbla V75-vinster. Nu hoppas kretsen kring hästen skörda framgångar på ny mark, sexåringen ska nämligen tävla i Frankrike. - Jag tror hon kan tjäna bra med pengar där nere, sa Leif Witasp. Längst ut spurtar Staro Almab till en av de sista finalplatserna i Europaderbyt Foto: Anders Kongsrud För 16 år sedan vann Leif Witasp Europaderbyt med Market Leader. Nu har han åter chansen till en seger i den anrika löpningen då han igår kvalade in Staro Almab. Gräddan av Europas fyraåringar hade igår samlats på den norska huvudstadsbanan Bjerke för att göra upp om det 12 finalplatserna i Europaderbyt. Leif Witasp aspirerade på en av platserna med sin Staro Almab och via en tredjeplats på 14,0/2100 bakom Simb Chaplin och Glen Kronos knep han en av finalbiljetterna. Vinnaren av Europaderbyt som körs den 24 oktober får drygt 2,1 miljoner kronor - den största segerchecken någonsin i Norge. Europaderbyt, final, 2100 m: 1) Megaman Neo (T. Anderssen) 2) Virgill Boko (Hugo Langeweg) 3) Express Merett (Pekka Korpi) 4) Simb Chaplin (M. Nieminen) 5) Private Love (Fabrice Souloy) 6) Loy Lavec (Svante Båth) 7) Princess Foot (Yves Dreux) 8) Power Jet (Pierre Levesque) 9) Glen Kronos (Lutfi Kolgjini) 10) Beanie M.M. (Morten Waage) 11) Staro Almab (Leif Witasp) 12) Simb Luke (Jim Frick) Allt fler svenskar provar lyckan under Frankrikes vinter-meeting men Leif Witasp har redan nu skickat ner sin Defi Trizz som gör debut på fransk mark imorgon i ett montélopp. - Vi hade sneglat lite på Frankrike åt henne och idén väcktes så sent som för någon vecka sedan. Ägarna blev eld och lågor och hon skickade ner, berättar Leif. Ron Kupier kommer att sköta manageringen i Frankrike och han verkar nöjd med sitt nyförvärv. - Jag pratade med Ron igår och han har letat lopp åt henne. Det finns bra med uppgifter i 1½ månad framöver både i monté och trav. Han hade kört henne i ett lätt jobb och var nöjd.

4 Debutseger för Mosippa I fredags gjorde treåriga Mosippa sitt livs första start. Hon visade direkt en härlig uppfattning då hon vann på ett övertygande sätt Strong seger av Nilas Gene Leif Witasp höll säkert ledningen från sitt innerspår och valde att dra i ett jämnt, hårt tempo. Varvet öppnades på tuffa 34,5 och ut på slutrundan fortsatte Mosippa oförtrutet att ånga vidare. Det var ingen av konkurrenterna som mäktade med att hämta in försprånget utan Moe Odin-dottern vann med flera längder på fina tiden 34,3/2140 m. Nilas Gene spurtade till en säker seger i ett av ramloppen till Gävles V75-tävlingar. Leif Witasp gästade Gävles V75- tävlingar och startade bl.a. Nilas Gene i ett av ramloppen. Det slutade med en säker spurtseger för femåringen. När startbilen släppte fältet blev det rejäl körning och Nilas Gene kom fram utvändigt ledande favoriten Zillens Victoria i första Silvernova infriade favoritskapet I fredags gästade Leif Witasp Rommes tävlingar och inledde kvällen med seger i första loppet. Med egentränade Silvernova ledde han varje meter av lopp 1. Silver Pine-hingsten gjorde sitt livs tredje start i fredags och bärgade den andra segern. I ett STC-lopp spelades Sivlernova till klar favorit (15 för 10) och från innerspår höll Witasp ledningen. Han fick sedan bestämma i måttlig 21-fart första rundan för att öka farten på slutvarvet. Segernmarginalen skrevs till en säker längd. sväng. Knappa varvet kvar blev Rättviksekipaget avlöst och Leif kunde lifta med i rygg ända till utgången av sista kurvan. Då fick Lindys Crown-sonen full anfallsorder och över upploppet avgjorde Nilas Gene säkert sista biten på fina 12,9a/1640 m. Tre starter har Silvernova hunnit med än så länge och två av dess har slutat med seger. Här vinnar han ett STC-lopp på Romme värt kronor.

5 Staro Almab tvåa i Europaderbyt Staro Almab spurtade strålande i finalen av Europaderbyt och lyckades nå fram till ett andrapris som var värt drygt en miljon kronor. Under gårdagen avgjordes Europaderbyt på Bjerkebanan i Oslo. Leif Witasps Staro Almab tog där en hedersam andraplats efter en sylvass spurt. - Det här var lite bonus då det har varit lite upp och ner under året, sa en nöjd tränare efter loppet. Flera av de mer betrodda hästarna galopperade eller underpresterade, medan Staro Almab skötte sig helt perfekt. Simb Champlin och Megaman Neo galopperade in i första sväng medan Witasp kunde slinka igenom fint från sitt bakspår och hitta tredje utvändigt. I slutsvängen hittade Staro Almab ut ett spår och 300 kvar backade sig Leif loss och gav sin fyraåring full anfallsorder in på upploppet. I det skedet hade favoriten Virgill Boko kopplat grepp och gick sedan undan till en säker seger, även om Staro Almab närmade sig ända in i mål. - Det var väl maxutdelning från det läget. Han visade god form och gick fortast till slut. Jag kände redan i värmingen och provstarten att han var på hugget, sa Leif och fortsatte: kvar kände jag att Oj, nu är jag långt framme men jag trodde aldrig på seger. Den som vann var bra och det går inte att gräma sig över andraplatsen. Resultat Europaderbyt Virgill Boko - H. Langeweg Jr 2. Staro Almab - Leif Witasp 3. Simb Luke - Jim Frick 4. Private Love - Örjan Kihlström 5. Express Merett - Pekka Korpi Opl. Beanie M.M., Loy Lavec, Glen Kronos, Megaman Neo, Simb Chaplin, Princess Foot. Struken: Power Jet. Odds: 3,34. Plats 2,03-9,30-10,98.

6 MÅNadsrapport OKTOBER stall witasp ETTÅRINGAR Arnie s Laphroaig - En häst som lägger på sig och ser riktigt fin ut faktiskt. Han är rejäl att handskas med. Castor Race - En snygg häst som nyss är inkommen och han är bara tömkörd. Dream Turbo - Ett enkelt sto som vi inte har något att anmärka på för dagen. Enzo Wibb - Börjar arta sig och är rejäl och fin. Sedan han fick skor på fötterna har han fått en vägvinnande aktion och han blir intressant att följa. Pain Riche - En fin travare som är snäll och rejäl på alla sätt. Han har dock varit lite snorig några dagar. Piacenza - Är nyss inkommen i träning och är under inkörning. Tunsta Turbo - Har en lätt och fin gång och jag gillar den här sortens hästar. Turbo Trizz - Börjar få lite spänst i benen men han är en grov häst som behöver mycket träning i vinter. Turbo Viking - En härlig individ och så här långt finns inget att klaga på. Turbolines - Börjar arta sig och har slappnat av och då fungerar det bra. Turbonina - En liten trevlig tjej som påminner om sin mamma Newsworthy. Hon är rättställd men en något mindre sort. tvååringar Arnizette Nova - Har gjort två starter och gick 19,0 senast med en bra avslutning. Jag får fortsätta at hitta lite lämpliga tvååringslopp åt henne. Conventum Hall - Är kvalklar och har jobbat riktigt bra. Han har gått 1.21/1600 m och är en lätt modell som gör det enkelt för sig. Enjoy Ella - Har växt och lagt på sig en del. Det är gott gry i den här tjejen och hon har gått 1.21/1600 m och är kvalklar. Global Kilkea - En högrest dam som har lätt för sig. Hon har kvalat och har som snabbast gått 1.23 full distans. King of My Heart - Har vi tagit hem till gården och han ska få gå lite backträning innan det blir dags att ta ner honom i snabbare tempon. Han har ändå gått 1.25 full distans som snabbast. Kulls Monique - Var riktigt bra för en dryg månad sedan men tappade sedan lite spänst och förhoppningsvis berodde det på att hon kom in i en växtperiod. Vi har kört lugna jobb och det känns att hon blir starkare och förhoppningsvis kan hon göra någon start i år. Petite Ribb - En häst som har överraskat väldigt. Från att ha haft stora problem under våren har hon ändrat sig helt och faktiskt passerat 1.30 på ett mycket bra sätt. Quayle Gene - Har blivit en trevlig kille men har dock lite olater för sig fortfarande. Han ser dock ut att arta sig till en bra häst och har gått 1.23/1600 m som bäst. Queensland Gene - Dras med en mystisk hälta som vi försöker få bukt med. Rocky Race - En riktigt fin häst som gör det vi begär av honom. Han har knallat 1.24 full distans på ett bra sätt. Superfeet - Börjar att arta sig riktigt bra men är tyvärr lite för hingstig emellanåt. Premielopp klarar han under oktober. Ultracane - En stor och tung häst som vi kör mycket tempojobb men så att han får lite spring i benen. 1.25/1600 m är personbästa. Wind of Heaven - Är från och till i jobben och har bra fart i sig de dagar aktionen stämmer helt för henne. Hon är kvalklar. Yosemite Boko - En rejäl, fin häst som har bra uppfattning och vi ligger på 28- fart i jobben. Yucay Boko - Fick en liten känning i ett bakben så vi har varit försiktiga med honom i ett par veckor. Vi återupptar intensivträningen i början av månaden. Yurrae Boko - Det är bra spring i benen på henne men hon är svår att komma till tals med. Hon behöver mer mängdträning och lite mer muskler innan jag vågar heata upp henne. Hon har gått nedåt 1.23 på distansen så springa kan hon. treåringar Alandias Lime - Har fått några veckors semester efter en hel del fina insatser. Vi återupptar träningen i mitten av månaden. Bandit Zon - Borde ha vunnit senast tycker jag. Han jobbar fortsatt bra så vi väntar oss bättre framgångar. Big River Supreme - EKämpade tappert på lunchen senast men var inte helt 100. Han är lite behandlad efter det och startar förmodligen igen i slutet av månaden. Friendly Friend - Var struken senast för en lättare skada. Hon har jobbat bra efter det och känns helt ok så vi hittar lämpliga treåringslopp framöver. Hectory Vib - Mitt lilla sorgebarn som jag tycker har bra kapacitet men tyvärr bara dummar sig när det blir lopp. Vi kör provstarter men honom och försöker nöta in att det inte är något farligt. M.T.Campari - Har kommit bra på sensommaren och hösten och debuterade med ett andrapris på 17,4 full väg. Det räcker långt i alla sammanhang och hon har tagit loppet på ett bra sätt. M.T.Classic Mix - ÄVar helt ok vid kvalet på 22,5 och det är bara att nöta på med honom och han kommer allt mer. Mosippa - Har varit ett problembarn men pang så lossnade allt och hon debutvann på 34,3, vilket jag anser vara en mycket bra tid av en treåring. Hon känns helt ok efter det och startar igen inom kort. Pink Demon - Har haft lite problem med en kota ett tag men börjar gå jobb igen till veckan. Pommier - Har varit helt ok en längre tid utom när vi skulle debutera. Då förvånade hon mig med att galoppera i första sväng men vi kommer igen och får revansch. Red Light Girl - Förväntar jag mig mer av faktiskt. Hon har kanske fått byggt på sig lite för mycket och har inte den rätta spänsten men hon har ändå gått under 1.20 i jobb så vi startar när tillfälle ges. Silvernova - En härlig kille som har bra löpskalle och han har gått mycket bättre i lopp än i träning så här finns det utvecklingsmöjligheter. Simb Lorrikeet - Tar inte i så det knakar sista biten så här får jag lägga om körstil och ge henne snällare lopp. Hon kan bättre än vad hon visat och jag hoppas hon kommer tillbaka. Spicy Knight - Var riktigt bra näst senast men föll ihop totalt i starten efter. Det visade sig att hon hade en halsinfektion då och när hon blir kvitt den startar vi på nytt. Staro Boris - Är nyss inkommen och har bara gått något lättare jobb. Han kommer att gås igenom grundligt. Thegoldenshoe - Har vaknat till nu och börjat visa att det finns lite spring i benen har han visat ett varv. Yahaa Brodda - Var ute för ett par veckor sedan och stannade till slut. Det visade sig att hon hade halsinfektion då vilket hon är behandlad för. fyraåringar Alandias Kismet - Har det varit en del småkrångel med men nu är hon klart på rätt väg. Hon känns bra i jobben och jag hoppas hon får visa att hon kan mer än vad hon visat hittills. Granlieng Oda - Jobbar på i full utsträckning och vi letar lopp. Hon känns fin i träning men måste visa bättring i lopp. High Ace Laday - Hade jobbat bra inför senaste starten då hon var ren urusel. Hon känns fortsatt bra i jobben och startar igen inom kort och då hoppas vi på bättre resultat. Kulls Nero - Vill jag se mer av för han är alldeles för ojämn. Han startar när tillfälle bjuds. Loftus Road - En häst som bara drar dåliga spår och kommer aldrig till sin rätt.

7 Så fort vi får ett bra läge hoppas jag han kan segerstrida i den låga klass han befinner sig i. Oliver Gene - Har blivit mycket rejälare och trevligare att handskas med. Han debuterade på ett bra sätt när han tryckte på vinnaren sista 700 och landade på en låg 18-tid full väg. Vi letar lämpliga åt honom. Sara Nobell - Har börjat gå intervaller och vi håller tummarna att hon håller ihop och får komma tillbaka till tävlingsbanan så snart som möjligt. Staro Almab - Vi hade turen på vår sida i EUT-loppets försök och final. Han var klart bättre i finalen och avslutade raskt till ett andrapris. Nu tar vi en dag i sänder och han kommer att kollas upp noggrant och sedan får vi se om det blir någon mer start i år eller om vi tar en paus. Toast Master - Har återupptagit jobben efter kastrationen och allt ser bra ut så här långt. ÄLDRE Defi Trizz - Har vi skickat till Frankrike och hon ska gå några montélopp där nere. Hon har redan varit ute en gång men då blev det tyvärr startgalopp. Hon kommer att göra ytterligare några starter under november. Engesve Bella - Har gjort en start efter sitt sommaruppehåll och gick då en låg 27-tid full väg på ett bra sätt. Jag har sedan haft svårt att hitta lämpliga uppgifter åt henne men hon får göra några starter till innan det blir slutvärdering. Kia Darban - Startade på Rättvik senast och var då inte som bäst. Hon känns ok i jobben och kommer att starta igen inom kort med förhoppningsvis lika goda resultat som tidigare. Nilas Gene - Var riktigt rejäl vid segern på Gävle på 12,9 och är helt ok i jobben efter det. Lördagens V75-start blir intressant. Ringside - En härlig kille som alltid gör sitt och senast gick han ett tungt slutvarv. Från ett bra läge, när han får vara med där framme direkt, kan han räcka till seger på sin stigande form. Rock Sand - Jobbar klart bra men har tyvärr dåligt med poäng och kommer därför inte med i lopp. Toofasttocatch - Har tappat formen lite men även haft en del positionsbekymmer i loppen. Han får fortsätta att nöta på. Turbo Sund - Nu börjar det kännas att vi får ork i honom igen. Jag har kört 1.17/1600 m och han är inte långt från start. Vi får hoppas att han blir kvitt sina bekymmer nu när kylan kommer ÄNDRINGAR IN: Castor Race Hingst -06, Super Arnie - Penny Race Dream Turbo Sto -06, Turbo Sund - Carol Dream Pacenza Sto -06, Legendary Lover K. - Twilight Staro Boris Valack -04, Supergill - Piglet UT: Albert Hall, Alwa s Crown, Bianca Trizz, Evelina Xing, Petit Zin, Quasimodo Gene, Smash Light, Superfeet stall frick ETTÅRINGAR B.W.L.Power - Gör allt rätt än så länge och går motionsturer för dagen. M.T.Encourage - Det var inga problem att sätta henne i vagn och hon motionskörs för dagen. TVåÅRINGAR B.W.L.Champion - Gick ett provlopp nyligen och avslutade sista varvet på 20,5. Det kan bli kval under November och går sedan allt som det ska kan det även bli någon start innan årets slut. Elsa Nobell - Har jag kört 1.23 med på ett bra sätt men tyvärr stukade hon sig så för närvarande tar hon det bara lugnt. Evelina Xing - Har vi flyttat upp till går- Babsan är tillbaka. Igen! den för backjobb. Hon är stor och slapp och går bara mängdträning för dagen. Jollie Whitsun - Var jag nere på banan med och körde 1.33 med och det var hon bra på. Hon är en rejäl häst som kommer att gå mycket mängdträning under vintern. Midnightconfession - Fick gå på medicin efter premieloppet p.g.a. infektioner och har bara joggat efter det. Han börjar gå jobb igen i mitten av november. Superlorea - Skulle gå premielopp men blev halt och ska röntgas och går hem till ägaren. TREÅRINGAR Candy Race - Tycker jag gick ett bra lopp senast och det känns som att hon tar åt sig loppen på ett bra sätt. Det kommer att lossna helt för henne framöver och då tjänar hon fina slantar. äldre Barbaras Courage - Slog nytt rekord senast och det verkar som att vinterformen börjar infinna sig. Hon får fortsätta att starta på och snart kommer segern att sitta där. Musical - Var jättebra som fastlåst på Örebro men var jättedålig på Bollnäs. Just nu känns hon sliten och hon får ta det lugnt ett tag och ladda om batterierna. Stella Song - Är väldigt knölig när man börjar köra men värmer ur det och känns sedan fin. Hon har gått 1.30 på rakbanan och vi bygger upp henne under november och kör några skarpare jobb innan debuten. Trocadero Sund - Var riktigt bra senast och spurtade som en demon till andraplatsen. När han står på fyra friska ben tjänar han fina slantar i vinter. ÄNDRINGAR IN: Evelina Xing Sto -05, Red Xing - Anita Palema UT: Annie Laday, Hanky Panky Prince

Kia Darban jagar nya segrar

Kia Darban jagar nya segrar Stall Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 9 2007 RAPPORT FÖR SEPTEMBER ÅRGÅNG 3 Kia Darban jagar nya segrar Omslaget: Ringside har hittat en riktigt härlig toppform i sommar och tog två segrar under juli. Foto:

Läs mer

Leif Witasp Kajsa Frick

Leif Witasp Kajsa Frick Stall Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 3 2008 RAPPORT FÖR MARS ÅRGÅNG 4 Ett år sen sist - Bella en vinnare igen! Omslaget: Engesve Bella hade inte vunnit lopp på ett år innan hon slog till i Dubbelcupen

Läs mer

Stall. Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 6 2007 RAPPORT FÖR JUNI ÅRGÅNG 3. Staro Almab V75-KUNGEN

Stall. Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 6 2007 RAPPORT FÖR JUNI ÅRGÅNG 3. Staro Almab V75-KUNGEN Stall Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 6 2007 RAPPORT FÖR JUNI ÅRGÅNG 3 Staro Almab V75-KUNGEN Omslaget: Staro Almab hann med att ta två V75-segrar under juni och nu väntar Derbyt i höst. Producerat av Travdirekt

Läs mer

Stall. Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 11 2007 RAPPORT FÖR NOVEMBER ÅRGÅNG 3. Arnizette Nova. Yngsta vinnaren i stallet!

Stall. Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 11 2007 RAPPORT FÖR NOVEMBER ÅRGÅNG 3. Arnizette Nova. Yngsta vinnaren i stallet! Stall Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 11 2007 RAPPORT FÖR NOVEMBER ÅRGÅNG 3 Arnizette Nova Yngsta vinnaren i stallet! Omslaget: Tvååriga Arnizette Nova är yngst av alla vinnare under November. Foto: Kim

Läs mer

Stall. Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 7 2007 RAPPORT FÖR JULI ÅRGÅNG 3. Ringside. i sitt livs form

Stall. Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 7 2007 RAPPORT FÖR JULI ÅRGÅNG 3. Ringside. i sitt livs form Stall Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 7 2007 RAPPORT FÖR JULI ÅRGÅNG 3 Ringside i sitt livs form Omslaget: Ringside har hittat en riktigt härlig toppform i sommar och tog två segrar under juli. Producerat

Läs mer

Kajsas toppform håller i sig!

Kajsas toppform håller i sig! Stall Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 1 2008 RAPPORT FÖR JANUARI ÅRGÅNG 4 Kajsas toppform håller i sig! Omslaget: Stall Kajsa Frick avslutade 2007 på ett strålande sätt och har inlett det nya året minst

Läs mer

Leif är laddad inför hösten

Leif är laddad inför hösten Stall Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 8 2008 RAPPORT FÖR AUGUSTI ÅRGÅNG 4 Leif är laddad inför hösten Omslaget: Efter en skitsommar är Leif Witasp nu laddad till tänderna inför hösten. Foto: Kim Nyblom/Foto-Mike

Läs mer

Stall. Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 3 2008 RAPPORT FÖR MARS ÅRGÅNG 4. Seger i hälften av. loppen i mars!

Stall. Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 3 2008 RAPPORT FÖR MARS ÅRGÅNG 4. Seger i hälften av. loppen i mars! Stall Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 3 2008 RAPPORT FÖR MARS ÅRGÅNG 4 Seger i hälften av loppen i mars! Omslaget: Kajsa Fricks lysande stallformen håller i sig. Under mars vann hennes hästar hälften av

Läs mer

YUCAY BOKO Obesegrad!

YUCAY BOKO Obesegrad! Stall Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 2 2008 RAPPORT FÖR FEBRUARI ÅRGÅNG 4 YUCAY BOKO Obesegrad! Omslaget: Tre. Producerat av Travdirekt i Karlstad HB w w w. t r a v d i r e k t. c o m Stall leif witasp

Läs mer

B.W.L.Champion laddad för en ny säsong

B.W.L.Champion laddad för en ny säsong Stall Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR MARS 2009 ÅRGÅNG 5 B.W.L.Champion laddad för en ny säsong Omslaget: På fredag gör Kajsa Fricks stjärna B.W.L.Champion årsdebut hemma på Rättvik. Foto: Kim Nyblom/Foto-Mike

Läs mer

Stall. Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 5 2007 RAPPORT FÖR MAJ ÅRGÅNG 3. Staro Almab. Imponerade på 12,3!

Stall. Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 5 2007 RAPPORT FÖR MAJ ÅRGÅNG 3. Staro Almab. Imponerade på 12,3! Stall Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 5 2007 RAPPORT FÖR MAJ ÅRGÅNG 3 Staro Almab Imponerade på 12,3! Omslaget: Staro Almab krossade allt motstånd på Solvalla på nya rekordet 12,3. Foto: Micke Gustafsson/Foto-Mike

Läs mer

Bra inledning på det nya året!

Bra inledning på det nya året! Stall Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR JANUARI 2009 ÅRGÅNG 5 Bra inledning på det nya året! Omslaget: Indian Go har inlett 2009 på ett strålande sätt och har varit på plats i sina samtliga tre starter.

Läs mer

Stall. Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER RAPPORT FÖR APRIL ÅRGÅNG 3 TURBO SUND ÄR REDO FÖR STORDÅD!

Stall. Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER RAPPORT FÖR APRIL ÅRGÅNG 3 TURBO SUND ÄR REDO FÖR STORDÅD! Stall Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 4 2007 RAPPORT FÖR APRIL ÅRGÅNG 3 TURBO SUND ÄR REDO FÖR STORDÅD! Omslaget: Med två segrar på två starter i år är Turbo Sund redo för ännu en säsong i hetluften. Producerat

Läs mer

Leif Witasp Kajsa Frick

Leif Witasp Kajsa Frick Stall Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 6 2008 RAPPORT FÖR JUNI ÅRGÅNG 4 Rocky gick på knock i Breeders Crown! Omslaget: Rocky Race imponerade stort när han vann ett Breeders Crownlopp på hemmaplan under

Läs mer

Tack för allt Turbo Sund!

Tack för allt Turbo Sund! Stall Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 12 2007 RAPPORT FÖR DECEMBER ÅRGÅNG 3 Tack för allt Turbo Sund! Omslaget: Turbo Sund har gjort sin sista start i livet och såklart lämnat ett stort tomrum efter sig.

Läs mer

Tvååringarna tar för sig!

Tvååringarna tar för sig! Stall Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 10 2008 RAPPORT FÖR OKTOBER ÅRGÅNG 4 Tvååringarna tar för sig! Omslaget: Turbo Viking är en av tre tvååringar från stallet som vann lopp under Oktober. Foto: Hanold/Foto-Mike

Läs mer

Turbo Viking regerar!

Turbo Viking regerar! Stall Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR DECEMBER 2008 ÅRGÅNG 4 Turbo Viking regerar! Omslaget: Trubo Viking avslutade året med två raka Solvallasegrar och slutade på 410.000 kr insprunget 2008. Foto:

Läs mer

Barbaras Courage provar lyckan i Frankrike

Barbaras Courage provar lyckan i Frankrike Stall Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 1 2007 RAPPORT FÖR JANUARI ÅRGÅNG 3 Barbaras Courage provar lyckan i Frankrike Omslaget: Kajsa Frick och Barbaras Courage provar lyckan i Frankrike under vintern. Producerat

Läs mer

Islossning för Big River Create

Islossning för Big River Create Stall Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR OKTOBER 2009 ÅRGÅNG 5 Islossning för Big River Create Omslaget: Efter flera bra insatser fick Big River Create äntligen vinna och nu ståtar hon med två raka. Producerat

Läs mer

Stall. Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR DECEMBER 2009 ÅRGÅNG 5. Gott nytt år!

Stall. Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR DECEMBER 2009 ÅRGÅNG 5. Gott nytt år! Stall Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR DECEMBER 2009 ÅRGÅNG 5 Gott nytt år! Omslaget: Sergei Hanover går ett intressant år till mötes och kommer säkerligen att fortsätta samla lagerkransar 2010. Producerat

Läs mer

Stall. Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR FEBRUARI 2009 ÅRGÅNG 5. Kajsas V75-jubel

Stall. Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR FEBRUARI 2009 ÅRGÅNG 5. Kajsas V75-jubel Stall Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR FEBRUARI 2009 ÅRGÅNG 5 Kajsas V75-jubel Omslaget: Kajsa Frick hoppade högt av glädje efter V75-segern med Karma Zet på Åby. Foto: Micke Gustafsson/Foto-Mike Producerat

Läs mer

Stall. Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER RAPPORT FÖR FEBRUARI ÅRGÅNG 3 V75-SUCCÉ! Varsin seger till Kajsa och Leif

Stall. Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER RAPPORT FÖR FEBRUARI ÅRGÅNG 3 V75-SUCCÉ! Varsin seger till Kajsa och Leif Stall Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 2 2007 RAPPORT FÖR FEBRUARI ÅRGÅNG 3 V75-SUCCÉ! Varsin seger till Kajsa och Leif Omslaget: Kajsa Frick och Leif Witasp firade fina framgångar på V75 under februari

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT DECEMBER 2013. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Gott nytt 2014!

STALL MÅNADSRAPPORT DECEMBER 2013. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Gott nytt 2014! STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Gott nytt 2014! SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 7 1 0 1 14% 29% 39.500:- MAGNUS HAR ORDET... I december tog jag en resa till Thailand så det blev lite

Läs mer

Sergei Hanover is back in business!

Sergei Hanover is back in business! Stall Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR MAJ 2010 ÅRGÅNG 6 Sergei Hanover is back in business! Omslaget: Efter en lite tung inledning på fyraåringssäsongen är nu Sergei Hanover tillbaka i vinnarcirkeln.

Läs mer

Yucay Boko laddar för vintern!

Yucay Boko laddar för vintern! Stall Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR OKTOBER 2011 ÅRGÅNG 7 Yucay Boko laddar för vintern! Omslaget: Yucay Boko är en av dem som ska hjälpa till att dra in segrar till stallet under hösten. Producerat

Läs mer

Leif handlade i Harrisburg

Leif handlade i Harrisburg Stall Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR NOVEMBER 2009 ÅRGÅNG 5 Leif handlade i Harrisburg Omslaget: I november gjorde Leif Witasp en ny resa till USA och Harrisbug där han köpte en handfull intressanta

Läs mer

Kajsa Frick mot miljonen

Kajsa Frick mot miljonen Stall Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 11 2008 RAPPORT FÖR NOVEMBER ÅRGÅNG 4 Kajsa Frick mot miljonen Omslaget: Med en månad kvar av året fattas futtiga 30.000 kr innan stall Kajsa Frick nått en miljon inkört.

Läs mer

Kajsa har startat bra - även i år!

Kajsa har startat bra - även i år! Stall Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR JANUARI 2010 ÅRGÅNG 6 Kajsa har startat bra - även i år! Omslaget: Private Drive har en härlig vinterform och har givit tränaren Kajsa Frick en bra start på 2010.

Läs mer

Sergei Hanover härjar vidare

Sergei Hanover härjar vidare Stall Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR AUGUSTI 2009 ÅRGÅNG 5 Sergei Hanover härjar vidare Omslaget: Sergei Hanover skördar stora framgångar för dagen och går en spännande höst till mötes. Foto: Hanold/Foto-Mike

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT FEBRUARI 2015. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Dubbla priser. på Travgalan!

STALL MÅNADSRAPPORT FEBRUARI 2015. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Dubbla priser. på Travgalan! STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Dubbla priser på Travgalan! SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 6 1 1 1 17% 50% 60.200:- MAGNUS HAR ORDET... Jag har ju letat rikshäst och hittade en fin

Läs mer

Princess Wine tog Arvikadubbel

Princess Wine tog Arvikadubbel STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Princess Wine tog Arvikadubbel SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 19 2 2 3 11% 37% 149.431:- MAGNUS HAR ORDET... Efter vårens väldiga framgångar har det

Läs mer

Våren är här - nu rör det på sig

Våren är här - nu rör det på sig STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Våren är här - nu rör det på sig SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 8 3 1 0 38% 50% 57.229:- MAGNUS HAR ORDET... Det blev inte så många starter under februari

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT JULI Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Up to Heaven E. har inlett starkt!

STALL MÅNADSRAPPORT JULI Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Up to Heaven E. har inlett starkt! STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Up to Heaven E. har inlett starkt! SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 18 2 1 4 11% 39% 215.200:- MAGNUS HAR ORDET... De hästar som har tävlat har fortsatt

Läs mer

Himmelsända L ö vn ä set Träningsrapport Februari 2015

Himmelsända L ö vn ä set Träningsrapport Februari 2015 Träningsrapport Februari 2015 Nytt från stallet! Vi gör nu bokslut för februari och vi har startat 10 gånger, 2 segrar, en andraplats och tre tredjeplatser! Summerar vi månaden så har det varit en bra

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT MAJ 2013. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Princess Wine blir bättre med åren!

STALL MÅNADSRAPPORT MAJ 2013. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Princess Wine blir bättre med åren! STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Princess Wine blir bättre med åren! SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 18 2 5 1 11% 44% 265.900:- MAGNUS HAR ORDET... Nu börjar treåringarna att komma ut

Läs mer

Formen håller i sig och 2000 närmar sig

Formen håller i sig och 2000 närmar sig Stall Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR JANUARI 2011 ÅRGÅNG 7 Formen håller i sig och 2000 närmar sig Omslaget: Leif Witasps fina form hänger med in på det nya året och efter januari saknas endast sex

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT DECEMBER Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt GLOBAL OFFSHORE. avslutade på topp

STALL MÅNADSRAPPORT DECEMBER Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt GLOBAL OFFSHORE. avslutade på topp STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt GLOBAL OFFSHORE avslutade på topp SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 9 2 1 2 22% 56% 82.227:- MAGNUS HAR ORDET... Vi brukar alltid köra lugnt i december

Läs mer

Har Wall fått en ny stjärna?

Har Wall fått en ny stjärna? Stall Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR MAJ 2011 ÅRGÅNG 7 Har Wall fått en ny stjärna? Omslaget: Ägaren och uppfödaren Hans Ivar Wall jublade efter Miss Wall Stars imponerande debutseger. Producerat

Läs mer

Witasp tog nytt nacksving på V75!

Witasp tog nytt nacksving på V75! Stall Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR MARS 2011 ÅRGÅNG 7 Witasp tog nytt nacksving på V75! Omslaget: Efter V75-seger med Yucay Boko på Åby fick Leif Witasp spänna musklerna mot olympiska brotterskan

Läs mer

Äntligen är sommaren här!

Äntligen är sommaren här! Stall Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR JUNI 2011 ÅRGÅNG 7 Äntligen är sommaren här! Omslaget: Kajsa Frick hedrades med en stilig krans efter segern med Illinois Rose på hemmaplan under midsommarhelgen.

Läs mer

Himmelsända L ö vn ä set Träningsrapport Mars 2015

Himmelsända L ö vn ä set Träningsrapport Mars 2015 Träningsrapport Mars 2015 Nytt från stallet! Mars månad börjar gå mot sitt slut. Mycket jobb har lagts ner på träningsbanorna. Nytt material i backen/rakbanan som ska ge perfekta förhållanden i träningen

Läs mer

Yosemite Boko blev miljonär!

Yosemite Boko blev miljonär! Stall Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR NOVEMBER 2011 ÅRGÅNG 7 Yosemite Boko blev miljonär! Omslaget: I november tjänade Yosemite Boko 43.000 kr och det gjorde att han nu har tjänat 1 miljon kronor i

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT DECEMBER 2015. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Tack för i år och god fortsättning!

STALL MÅNADSRAPPORT DECEMBER 2015. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Tack för i år och god fortsättning! STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Tack för i år och god fortsättning! SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 12 2 0 1 17% 25% 57.080:- MAGNUS HAR ORDET... Det blev några segrar till stallet

Läs mer

leif witasp kajsa frick

leif witasp kajsa frick stall leif witasp kajsa frick RAPPORT FÖR MARS 2012 ÅRGÅNG 8 120312 Dramatisk avslutning på Färjestadkvällen 120309 Rocky Race byggde staket 120315 Stein Daylight övertygade på Romme 120323 My Ovi och

Läs mer

Stall. Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 3 2007 RAPPORT FÖR MARS ÅRGÅNG 3 FAVORIT I REPRIS. Årets andra V75 seger till Kajsa

Stall. Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 3 2007 RAPPORT FÖR MARS ÅRGÅNG 3 FAVORIT I REPRIS. Årets andra V75 seger till Kajsa Stall Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 3 2007 RAPPORT FÖR MARS ÅRGÅNG 3 FAVORIT I REPRIS Årets andra V75 seger till Kajsa Omslaget: Tosca du Ling fixade Kajsa Fricks andra V75 seger för året. Sundbyholm

Läs mer

Halmstad Lördag 27 februari 2016. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V75-1 KAN MYCKET VÄL ÖVERRASKA A: 3-1-11 B: 12-6-9-8-5-10-4-7-2

Halmstad Lördag 27 februari 2016. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V75-1 KAN MYCKET VÄL ÖVERRASKA A: 3-1-11 B: 12-6-9-8-5-10-4-7-2 Halmstad Lördag 27 februari 2016. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V75-1 KAN MYCKET VÄL ÖVERRASKA A: 3-1-11 B: 12-6-9-8-5-10-4-7-2 Förstatipset till 3 West Wing som har visat rejäl form och stabila takter

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT OKTOBER 2015. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Fossens Bonus. dundrar vidare

STALL MÅNADSRAPPORT OKTOBER 2015. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Fossens Bonus. dundrar vidare STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Fossens Bonus dundrar vidare SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 34 5 7 5 13% 50% 339.364:- MAGNUS HAR ORDET... Det har rullat på bra sista månaden tycker

Läs mer

Kajsas. leif witasp kajsa frick. Witasp tog ny Romme-dubbel. stall RAPPORT FÖR JANUARI 2013 ÅRGÅNG 9. 130107 Katrin slog till med ny dubbel

Kajsas. leif witasp kajsa frick. Witasp tog ny Romme-dubbel. stall RAPPORT FÖR JANUARI 2013 ÅRGÅNG 9. 130107 Katrin slog till med ny dubbel stall leif witasp kajsa frick RAPPORT FÖR JANUARI 2013 ÅRGÅNG 9 130105 Witasp tog ny Romme-dubbel 130107 Katrin slog till med ny dubbel 130111 Lekande lätt för Oki on Line 130113 Äntligen seger för T.X.All

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT AUGUSTI 2013. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Dubbla V75-segrar!

STALL MÅNADSRAPPORT AUGUSTI 2013. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Dubbla V75-segrar! STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Dubbla V75-segrar! SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 23 5 3 5 22% 57% 604.600:- MAGNUS HAR ORDET... Augusti har varit en riktig toppmånad och jag tror

Läs mer

Årjäng Lördag 11 juli 2015. V75-1 VI LÅSER PÅ TRE A: 2-11-5 B: 7-9-4-8-3-10 C: 6-1

Årjäng Lördag 11 juli 2015. V75-1 VI LÅSER PÅ TRE A: 2-11-5 B: 7-9-4-8-3-10 C: 6-1 Årjäng Lördag 11 juli 2015. V75-1 VI LÅSER PÅ TRE A: 2-11-5 B: 7-9-4-8-3-10 C: 6-1 Ett försök i Silverdivisionen och tipset till 2 Dante Boko som senast var ute i Upp till bevis, ett lopp där tränare själva

Läs mer

FEBRUARI 2012. JVM-Distans. den 22 februari 2012

FEBRUARI 2012. JVM-Distans. den 22 februari 2012 FEBRUARI 2012 JVM-Distans den 22 februari 2012 Då var första tävlingen avklarad för oss äldre igår, resultatet från min egen sida var inte alls suveränt, faktiskt inte ens i närheten.. Men med tanke på

Läs mer

leif witasp kajsa frick kajsa rikstravet starter mot 100 är laddad för Crane höll lekstuga stall RAPPORT FÖR JANUARI 2015 ÅRGÅNG 11

leif witasp kajsa frick kajsa rikstravet starter mot 100 är laddad för Crane höll lekstuga stall RAPPORT FÖR JANUARI 2015 ÅRGÅNG 11 stall leif witasp kajsa frick RAPPORT FÖR JANUARI 2015 ÅRGÅNG 11 150119 Imponerande seger av Graciosa 150120 Coyote Roadrunner avlade maiden 150111 Crane höll lekstuga NOVA RACE mot 100 starter kajsa är

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT NOVEMBER 2012. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Nu har det lossnat för Stora Värmland!

STALL MÅNADSRAPPORT NOVEMBER 2012. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Nu har det lossnat för Stora Värmland! STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Nu har det lossnat för Stora Värmland! SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 19 5 4 4 26% 68% 273.528:- MAGNUS HAR ORDET... Det har varit lite lugnare under

Läs mer

Laddat för V75- fest på hemmaplan!

Laddat för V75- fest på hemmaplan! Stall Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR JULI 2011 ÅRGÅNG 7 Laddat för V75- fest på hemmaplan! Omslaget: Stall Witasp och Frick ser fram emot en riktig kanonhelg med både V75 på hemmaplan och den årliga

Läs mer

SportSvensson. Hej på er! Hoppas ni hade en trevlig och behaglig påsk med mycket godis och trav!

SportSvensson. Hej på er! Hoppas ni hade en trevlig och behaglig påsk med mycket godis och trav! Hej på er! Hoppas ni hade en trevlig och behaglig påsk med mycket godis och trav! Den här veckan är det dags för tävlingar på Solvalla i Stockholm och höjdpunkten är givetvis försöket till Olympiatravet,

Läs mer

Bollnäs Lördag 20 februari 2016. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V75-1 ÖPPET KLASS II FÖRSÖK A: 5-2-1 B: 8-6-3-12-7-10-11-4-9

Bollnäs Lördag 20 februari 2016. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V75-1 ÖPPET KLASS II FÖRSÖK A: 5-2-1 B: 8-6-3-12-7-10-11-4-9 Bollnäs Lördag 20 februari 2016. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V75-1 ÖPPET KLASS II FÖRSÖK A: 5-2-1 B: 8-6-3-12-7-10-11-4-9 V75 inleds med ett försök i Klass II över den dryga distansen. 5 Sembs Rebir

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT DECEMBER Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Fossens Bonus. avslutade lysande

STALL MÅNADSRAPPORT DECEMBER Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Fossens Bonus. avslutade lysande STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Fossens Bonus avslutade lysande SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 14 4 1 2 29% 50% 445.998:- MAGNUS HAR ORDET... Slutet på året blev bra och det var då

Läs mer

FEBRUARI 2013. Kvar i Östersund. den 23 februari 2013. VM stafett. den 15 februari 2013

FEBRUARI 2013. Kvar i Östersund. den 23 februari 2013. VM stafett. den 15 februari 2013 FEBRUARI 2013 Kvar i Östersund den 23 februari 2013 Har nu hunnit vara hemma några dagar efter VM som var en stor upplevelse för min del, tiden hemma har bestått till största delen av vila och återhämtning

Läs mer

BOKO ELLIOT. leif witasp kajsa frick. stall. Övertygande seger av Ron Jeremy RAPPORT FÖR MAJ 2014 ÅRGÅNG 10

BOKO ELLIOT. leif witasp kajsa frick. stall. Övertygande seger av Ron Jeremy RAPPORT FÖR MAJ 2014 ÅRGÅNG 10 stall leif witasp kajsa frick RAPPORT FÖR MAJ 2014 ÅRGÅNG 10 140531 Övertygande seger av Ron Jeremy 140502 Seger och snygg andraplats på Rätvik 140509 Seger direkt för Paparazzi M. 140511 Dubbelseger på

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT NOVEMBER 2014. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Sveriges snabbaste ALMAR

STALL MÅNADSRAPPORT NOVEMBER 2014. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Sveriges snabbaste ALMAR STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Sveriges snabbaste ALMAR SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 24 5 6 0 21% 46% 294.316:- MAGNUS HAR ORDET... Hästarna har gått hyggligt under senaste månaden

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT NOVEMBER 2015. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Beppen Palema fick stanna och vann

STALL MÅNADSRAPPORT NOVEMBER 2015. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Beppen Palema fick stanna och vann STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Beppen Palema fick stanna och vann SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 11 3 2 1 27% 54% 239.500:- MAGNUS HAR ORDET... Nu har det börjat lugna ner sig lite

Läs mer

Witasp. leif witasp kajsa frick. i tronen. Alvena Uni vann debuten. sitter säker. stall RAPPORT FÖR NOVEMBER 2013 ÅRGÅNG 9

Witasp. leif witasp kajsa frick. i tronen. Alvena Uni vann debuten. sitter säker. stall RAPPORT FÖR NOVEMBER 2013 ÅRGÅNG 9 stall leif witasp kajsa frick RAPPORT FÖR NOVEMBER 2013 ÅRGÅNG 9 Alvena Uni vann debuten Witasp försvarade titeln på hemmaplan Cool Keeper en hals från storseger 131107 Dubbla blåsningar på Bollnäs 131123

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT APRIL 2014. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. V75-drottningen. Conrads Elsa

STALL MÅNADSRAPPORT APRIL 2014. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. V75-drottningen. Conrads Elsa STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt V75-drottningen Conrads Elsa SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 24 3 2 4 13% 38% 242.882:- MAGNUS HAR ORDET... Det har kanske inte blivit riktigt så mycket

Läs mer

V75 intervjuer Momarken lördag 14 mars. (Fra Kanal 75, Sverige)

V75 intervjuer Momarken lördag 14 mars. (Fra Kanal 75, Sverige) V75 intervjuer Momarken lördag 14 mars. (Fra Kanal 75, Sverige) V75-1 8 Perle Ole höll bra när han gick i ledningen senast, där ska han egentligen inte gå för han är bättre bakifrån. Nu blir det ett invändligt

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT MARS Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. East Herkules vinner vidare

STALL MÅNADSRAPPORT MARS Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. East Herkules vinner vidare STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt East Herkules vinner vidare SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 13 3 3 1 23% 54% 152.700:- MAGNUS HAR ORDET... Det har inte blivit så många starter men det

Läs mer

leif witasp kajsa frick

leif witasp kajsa frick stall leif witasp kajsa frick RAPPORT FÖR MARS 2016 ÅRGÅNG 12 160329 Kajsa ordnade V64-skräll PRISTAGARE VID DALATRAVETS GALA 2016 Årets tvååriga varmblod SIMB RANSOM Årets fyraåriga kallblod ÅSTAS LOTTA

Läs mer

Kajsas hästar blomstrar!

Kajsas hästar blomstrar! Stall Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR JUNI 2010 ÅRGÅNG 6 Kajsas hästar blomstrar! Omslaget: Kajsa Frick plockar segrar i parti och minut och närmar sig snabb 2 miljoner inkört i år. Producerat av Travdirekt

Läs mer

Kanonstart i Rikstravet!

Kanonstart i Rikstravet! STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Kanonstart i Rikstravet! SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 30 4 2 5 13% 37% 194.204:- MAGNUS HAR ORDET... Det har varit lite förkylningar och halsinfektioner

Läs mer

Alicia Keeper mot Svenskt TravOaks!

Alicia Keeper mot Svenskt TravOaks! Stall Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR SEPTEMBER 2011 ÅRGÅNG 7 Alicia Keeper mot Svenskt TravOaks! Omslaget: Alicia Keeper övertygade när hon spurtade hem sitt försök till Svenskt TravOaks. Snart väntar

Läs mer

Bjerke Lördag 21 november 2015. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V75-1 EN DANSK I TOPP A: 5-4-2-9 B: 1-12-6-10-11-8-7-3

Bjerke Lördag 21 november 2015. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V75-1 EN DANSK I TOPP A: 5-4-2-9 B: 1-12-6-10-11-8-7-3 Bjerke Lördag 21 november 2015. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V75-1 EN DANSK I TOPP A: 5-4-2-9 B: 1-12-6-10-11-8-7-3 Ett härligt Silverdivisionsförsök över den korta distansen inleder V75 och vi tar

Läs mer

leif witasp kajsa frick

leif witasp kajsa frick stall leif witasp kajsa frick RAPPORT FÖR JUNI 2013 ÅRGÅNG 9 130603 Kajsa prinsessa på Axevalla 130604 Imponerande seger av T.X.All In 130606 L.K. tog hem Klass II-försöket 130617 Lord Mirabelle en vinnare

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT AUGUSTI 2015. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Delad glädje är. dubbel glädje!

STALL MÅNADSRAPPORT AUGUSTI 2015. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Delad glädje är. dubbel glädje! STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Delad glädje är dubbel glädje! SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 36 10 5 6 28% 58% 388.350:- MAGNUS HAR ORDET... Segrarna fortsätter att ramla in och hästarna

Läs mer

leif witasp kajsa frick

leif witasp kajsa frick stall leif witasp kajsa frick RAPPORT FÖR SEPTEMBER 2013 ÅRGÅNG 9 130910 Leo Boy avgjorde säkert 130903 Ny Västerboseger för Kajsa 130903 Diamond of Ace tog andra raka 130906 Fallout Boy imponerade vid

Läs mer

euro leif witasp kajsa frick har nu raka keeper stall Jag hoppas vi får mycket snö och en kall härlig vinter RAPPORT FÖR NOVEMBER 2014 ÅRGÅNG 10

euro leif witasp kajsa frick har nu raka keeper stall Jag hoppas vi får mycket snö och en kall härlig vinter RAPPORT FÖR NOVEMBER 2014 ÅRGÅNG 10 stall leif witasp kajsa frick RAPPORT FÖR NOVEMBER 2014 ÅRGÅNG 10 WITASP: Jag hoppas vi får mycket snö och en kall härlig vinter 141109 Två köp i Harrisburg 141110 Euro Keeper tog första segern 141110

Läs mer

Kajsa champion på hemmaplan!

Kajsa champion på hemmaplan! Stall Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR NOVEMBER 2010 ÅRGÅNG 6 Kajsa champion på hemmaplan! Omslaget: Efter en rafflande säsongsavslutning kunde Kajsa Frick knipa championatet på Rättvik framför näsan

Läs mer

Bergsåker Onsdag 10 februari 2016. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V86-1 GIVET BUD TROTS LÄGET A: 8 B: 3-6-2-4-7-1-11-9 C: 10-5

Bergsåker Onsdag 10 februari 2016. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V86-1 GIVET BUD TROTS LÄGET A: 8 B: 3-6-2-4-7-1-11-9 C: 10-5 Bergsåker Onsdag 10 februari 2016. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V86-1 GIVET BUD TROTS LÄGET A: 8 B: 3-6-2-4-7-1-11-9 C: 10-5 Ett lopp över sprinterdistans inleder V86 och vi ger förstatipset till

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT OKTOBER Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt SM-GULD!

STALL MÅNADSRAPPORT OKTOBER Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt SM-GULD! STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt SM-GULD! SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 25 5 1 3 20% 36% 347.240:- MAGNUS HAR ORDET... Oktober började väldigt bra och hästarna kändes riktigt uppåt

Läs mer

EVASION. leif witasp kajsa frick FÖRST UT. månadens HÄST. Stark insats av Coyote Roadrunner. stall RAPPORT FÖR JANUARI 2016 ÅRGÅNG 12

EVASION. leif witasp kajsa frick FÖRST UT. månadens HÄST. Stark insats av Coyote Roadrunner. stall RAPPORT FÖR JANUARI 2016 ÅRGÅNG 12 stall leif witasp kajsa frick RAPPORT FÖR JANUARI 2016 ÅRGÅNG 12 160117 Stark insats av Coyote Roadrunner 160104 Evasion Boko ordnad årets första 160123 Seger direkt för Taclobo månadens HÄST EVASION FÖRST

Läs mer

Nya vinnare från stallet!

Nya vinnare från stallet! STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Nya vinnare från stallet! SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 28 4 5 1 14% 36% 134.513:- MAGNUS HAR ORDET... Det rullar på tycker jag även om allt kanske

Läs mer

Lady s Photo ensam på målfotot

Lady s Photo ensam på målfotot STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Lady s Photo ensam på målfotot SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 26 5 1 6 19% 46% 264.400:- MAGNUS HAR ORDET... Jag tycker att hästarna har börjat rycka

Läs mer

leif witasp kajsa frick

leif witasp kajsa frick stall leif witasp kajsa frick RAPPORT FÖR OKTOBER 2012 ÅRGÅNG 8 121020 Leo Boy var starkast 121007 Kajsa vann Sleipner Dalarnas Silverpokal 121013 Kajsa och Checkdigit S.C. överraskade 121016 Blue Line

Läs mer

Solvalla Onsdag 6 januari 2016. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V86-1 FLERA OM BUDET A: 7-1-6 B: 9-5-3-8-4-2

Solvalla Onsdag 6 januari 2016. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V86-1 FLERA OM BUDET A: 7-1-6 B: 9-5-3-8-4-2 Solvalla Onsdag 6 januari 2016. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V86-1 FLERA OM BUDET A: 7-1-6 B: 9-5-3-8-4-2 7 Only in its Class svarade för ett par fina insatser under fjolåret. Har dock ite vunit

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT MARS Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Våren är här!

STALL MÅNADSRAPPORT MARS Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Våren är här! STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Våren är här! SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 17 4 2 2 24% 47% 155.487:- MAGNUS HAR ORDET... Nu är våren här och jag tycker det har rullat på rätt så

Läs mer

Dubbelseger i Sturup

Dubbelseger i Sturup Dubbelseger i Sturup I helgen så lossnade det ordentligt för Joakim och teamet. Det var dags för den 3:e deltävlingen i det Danska mästerskapet och den andra deltävlingen i Sverige. Platsen var Sturup,

Läs mer

leif witasp kajsa frick

leif witasp kajsa frick stall leif witasp kajsa frick RAPPORT FÖR MARS 2013 ÅRGÅNG 9 130402 Säkert för Kajsa och Tjasse 130409 Big River Hanover överlägsen 130412 Solvallaseger till Atomic Rapida 130422 Leifs tjejer ordnade hemmadubbel

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT MARS 2015. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Riks-Beppen!

STALL MÅNADSRAPPORT MARS 2015. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Riks-Beppen! STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Riks-Beppen! SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 19 4 3 2 21% 47% 131.359:- MAGNUS HAR ORDET... Mars började väldigt bra med många segrar men sedan blev

Läs mer

leif witasp kajsa frick

leif witasp kajsa frick stall leif witasp kajsa frick RAPPORT FÖR MAJ 2012 ÅRGÅNG 8 120517 Kajsa vann Cajsas lopp 120504 Trippelseger till stall Witasp 120504 Todd Tabac urstark i blötan 120506 Andra raka för Oki on Line 120507

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT OKTOBER Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Ny V75-seger till Fossens Bonus

STALL MÅNADSRAPPORT OKTOBER Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Ny V75-seger till Fossens Bonus STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Ny V75-seger till Fossens Bonus SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 37 9 5 0 24% 38% 383.769:- MAGNUS HAR ORDET... V75-segern med Fossens Bonus på Romme

Läs mer

Häst Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag Lördag Söndag

Häst Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag Lördag Söndag A Look Into Future 4 s, e. Celebrity Secret Alvena Tyson 6 v, e. Flirtin Man Alvena Utah 5 v, e. From Above Andromeda du Nord 6 s, e. Kiss Francais Baronesse Ima 2 s, e. Maharajah Sb 1x3 Örebro Åter i

Läs mer

Conrads Elsa tog ny V75-seger

Conrads Elsa tog ny V75-seger STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Conrads Elsa tog ny V75-seger SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 27 5 3 5 18% 48% 319.151:- MAGNUS HAR ORDET... Det har inte varit den rätta formen på stallet

Läs mer

leif witasp kajsa frick

leif witasp kajsa frick stall leif witasp kajsa frick RAPPORT FÖR OKTOBER 2016 ÅRGÅNG 12 161008 Kajsa tog kall dubbelseger 161008 Xanthis Business höll säkert undan 161022 Aston överlägsen i Bernth Martinssons lopp ASTONS SUCCÉ

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT OKTOBER Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Tyko Marje - en favorit i repris!

STALL MÅNADSRAPPORT OKTOBER Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Tyko Marje - en favorit i repris! STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Tyko Marje - en favorit i repris! SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 32 7 3 8 22% 56% 311.300:- MAGNUS HAR ORDET... Vi kan lägga ännu en bra månad bakom

Läs mer

hopp i leif witasp kajsa frick rikstravet Stall Dalarnas Sandrnghams segertåg fortsätter stall RAPPORT FÖR MARS 2015 ÅRGÅNG 11

hopp i leif witasp kajsa frick rikstravet Stall Dalarnas Sandrnghams segertåg fortsätter stall RAPPORT FÖR MARS 2015 ÅRGÅNG 11 stall leif witasp kajsa frick RAPPORT FÖR MARS 2015 ÅRGÅNG 11 150319 Sandrnghams segertåg fortsätter 150302 Stalldubbel på Bollnäs 150307 Ny seger för Kajsa och Faksi Linn 150307 Sandrngham Hanover tog

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT MAJ Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Grabbarna fixade. ny V75-dubbel

STALL MÅNADSRAPPORT MAJ Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Grabbarna fixade. ny V75-dubbel STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Grabbarna fixade ny V75-dubbel SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 28 7 5 1 25% 46% 469.100:- MAGNUS HAR ORDET... Hästarna har gått jättebra senaste tiden

Läs mer

leif witasp kajsa frick

leif witasp kajsa frick stall leif witasp kajsa frick RAPPORT FÖR JULI 2015 ÅRGÅNG 11 150722 Cool Keeper inledde V86:an 150711 Seger för hedershästen Rocky 150712 Västerbo Goalmoney en vinnare igen 150718 Romanova i Derbystoet!

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT FEBRUARI Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Manontee dominerar!

STALL MÅNADSRAPPORT FEBRUARI Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Manontee dominerar! STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Manontee dominerar! SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 8 2 1 1 25% 50% 73.500:- MAGNUS HAR ORDET... Vi har fortsatt tagit det lite medvetet lugnt med startandet.

Läs mer

RUFUS. leif witasp kajsa frick I 11:E TIMMEN FIXADE V75-SEGER. Lätt för Push n Shove. stall. året som gick... RAPPORT FÖR DECEMBER 2014 ÅRGÅNG 10

RUFUS. leif witasp kajsa frick I 11:E TIMMEN FIXADE V75-SEGER. Lätt för Push n Shove. stall. året som gick... RAPPORT FÖR DECEMBER 2014 ÅRGÅNG 10 stall leif witasp kajsa frick RAPPORT FÖR DECEMBER 2014 ÅRGÅNG 10 141210 Ny seger för Kajsa och Sid 141223 Spets och slut för L.K. 141224 Witasp firade tidig julafton 2014 året som gick... Leif och Kajsa

Läs mer

REJÄLA. leif witasp kajsa frick INSATSER AV KAJSAS TJEJER. Gulddivisionsseger för Cool Keeper. stall RAPPORT FÖR OKTOBER 2015 ÅRGÅNG 11

REJÄLA. leif witasp kajsa frick INSATSER AV KAJSAS TJEJER. Gulddivisionsseger för Cool Keeper. stall RAPPORT FÖR OKTOBER 2015 ÅRGÅNG 11 stall leif witasp kajsa frick RAPPORT FÖR OKTOBER 2015 ÅRGÅNG 11 Gulddivisionsseger för Cool Keeper Första segern för Lenah P.H. Grym insats av Marit Udsen 151011 Full pott på hemmaplan 151014 Västerbo

Läs mer

leif witasp kajsa frick

leif witasp kajsa frick stall leif witasp kajsa frick RAPPORT FÖR SEPTEMBER 2016 ÅRGÅNG 12 160930 Kajsa är laddad för Rikstravet SHL 160906 Stalldubbel på hemmaplan 160927 Aston skrällde på hemmaplan 160927 Share Market ordnade

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT JUNI 2014. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. V86-dubbel på Åmål

STALL MÅNADSRAPPORT JUNI 2014. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. V86-dubbel på Åmål STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt V86-dubbel på Åmål SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 20 3 1 0 15% 20% 115.200:- MAGNUS HAR ORDET... Under juni tog jag ett par dagars semester och åkte

Läs mer