DISCOVER OUR KEYLESS WORLD. FRAMTIDENS SÄKERHETSTEKNIK: IDAG.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "DISCOVER OUR KEYLESS WORLD. FRAMTIDENS SÄKERHETSTEKNIK: IDAG."

Transkript

1 1 DISCOVER OUR KEYLESS WORLD. FRAMTIDENS SÄKERHETSTEKNIK: IDAG.

2 2 INNEHÅLL Enklare säkerhetslösningar. Helt enkelt intelligent med SimonsVoss. 04 FÖRETAG 06 FILOSOFI 08 DET MODULÄRA SYSTEMET TRANSPONDERMEDIA 14 LÅSNINGAR 16 LÅSNINGAR LÅSCYLINDRAR 18 LÅSNINGAR SMART HANDLE 20 LÅSNINGAR SMART RELAIS 22 MULTI-NETWORKING 24 PROGRAM 26 REFERENSER 28 KOSTNADSEFFEKTIVITET 30 KONTAKT

3 4 Företag DEN NYCKELLÖSA VÄRLDEN FRÅN SIMONSVOSS: TEKNOLOGI MED MÅNGA FÖRDELAR. Med sina innovationer har SimonsVoss placerat sig vid framkanten för digital passerkontroll. Passerkontroll med nya dimensioner. SimonsVoss grundades med målsättningen att erbjuda ett system som gör kundernas vardag och arbetsmiljö säkrare, komfortablare och mer kostnadseffektiv. För detta ändamål har vi revolutionerat de klassiska mekaniska låsanläggningarna med digital teknik och integrerat olika funktioner för passerkontroll. SimonsVoss sätter internationella standarder. Vår idé för en digital transponder i stället för en konventionell nyckel har slagit igenom över hela världen. Med framgång har vi konsekvent realiserat denna vision med vårt radiostyrda, trådlösa lås- och passerkontrollsystem. Detta har gjort SimonsVoss till en oomstridd teknologiledare på den snabbt växande marknaden för digitala och batteridrivna lås- och passerkontrollsystem. Fler än installerade system över hela världen är ett belägg för att vår vision redan har blivit realitet. Representanter i många länder. SimonsVoss har nu lokala fi lialer i Österrike, Storbritannien, Frankrike, Italien, Spanien, Beneluxländerna Singapore, Mellanöstern och USA. På huvudkontoret i Unterföhring nära München fi nns administration, centrala avdelningar och utveckling. Tillverkning och logistik fi nns i orten Petersberg nära Jena. Ludger Voss (CTO), Hans-Gernot Illig (CEO) och Bernd Quade (CFO) understödjer denna utveckling och andra framtidsorienterade säkerhetslösningar.

4 6 Filosofi INNOVATIV TRANSPONDERTEKNOLOGI: IMPONERA PÅ KUNDERNA. SimonsVoss förverkligar de bästa idéerna för våra kunders säkerhet. Tillförlitlighet och snabbhet är avgörande faktorer. Systemet 3060 är mer än enbart en produkt. I förgrunden står människan. Människor som använder digitala låssystem. Människor som bestämt sig för mer säkerhet, komfort och kostnadseffektivitet. Människor som utvecklar, producerar och marknadsför vår aktiva transponderteknologi. Alla människor som varje dag bidrar till att visionen kring en nyckellös värld blir till realitet. Excellent teknologi med enastående design. Vi utvecklar ständigt våra produkter. Detta omfattar inte enbart de inre värdena i våra innovationer, utan även deras design. För endast i kombination kan vi uppfylla våra kunders högt ställda förväntningar på en högvärdig lösning. Resultatet är förstklassig, komfortabel teknik i perfekt design som smälter in väl i både moderna och klassiska miljöer. Även internationella juryer uppskattar idéerna och visionerna från SimonsVoss: många innovations- och designpriser, bl a red dot design award, är ett bevis för målsättning och framgången för våra produkter.

5 8 Det modulära systemet 3060 DET MODULÄRA SYSTEMET 3060: GER SÄKERHET OCH VÄRDEFULLA FÖRDELAR. TRANSPONDER- MEDIA LÅSNINGAR LÅSCYLINDRAR SMART HANDLE SMART RELAIS Problemet. Oavsett om det rör sig om medelstora företag, koncerner, laboratorier, institut, sjukhus, banker eller statliga verk säkerhet är viktigt överallt. Under tidens lopp integreras olika system i ett säkerhetskoncept: olika mekaniska låsanläggningar, identifi eringsmedia, system för passerkontroll och tidsregistrering, garagestyrning och betalningssystem för personalmatsalen. Det är praktiskt taget omöjligt eller mycket tidskrävande att försöka behålla en översikt. Resurser binds upp och både tid och resurser går förlorade. MULTI-NETWORKING PROGRAM Lösningen. Systemet 3060 kan användas till att sammanfoga alla enstaka komponenter och erbjuder dessutom skräddarsydda funktioner för passering, registrering, loggning, styrning samt övervakning. Tryck på en enda knapp för att låsa upp dörrar, portar, hissar, vändkors detta gäller även för skrivbordslådor. Systemet registrerar och protokollerar varje passering helautomatiskt. Det administrerar allting i en översiktlig applikation som kan användas för att snabbt reagera på förändringar. Ett program blir till en styrcentral för passering, larm och mer. Och kan givetvis användas till ett trådlöst nätverk. DE VIKTIGASTE FÖRDELARNA. Snabb och trådlös implementering: Det trådlösa systemet kan även installeras i efterhand till ett kostnadseffektivt pris. Enkel anpassning: Systemet 3060 är uppbyggt kring moduler och sträcker sig från ett enkelt digitalt låssystem för enstaka dörrar till nätuppkopplad pc-styrda passerkontrollsystem. Systemet kan alltid ändras och byggas ut. Nya planer kan realiseras med minimala kostnader och med en översiktlig dokumentation. Komplett säkerhet: Den trådlösa dataöverföringen sker med de senaste tekniska lösningarna. Den aktiva transponderteknologin erbjuder ett effektivt skydd mot vandalism. Transpondrar som har gått förlorade spärras omedelbart och utgör därmed ingen säkerhetsrisk. Central styrning: Beroende på aktuella krav kan systemet även användas till att styra fastighetssäkerhet online från en valfri plats över hela världen. Med ett sofi stikerat program kan samtliga ändringar utföras i en realtidsapplikation. I en nödsituation kan detta vara av avgörande betydelse för att skydda byggnaden mot obehörig passering och ytterligare skador. Hög kostnadseffektivitet: Låga följdkostnader, minimala administrations- och servicekostnader samt en glädjande lång användningstid gör att en investering i en digital låsanläggning snabbt lönar sig. Inga kostnader tillkommer för extra passerkontrollsystem denna funktion har redan integrerats i det digitala lås- och passerkontrollsystemet 3060.

6 10 System 3060 Transpondermedia TRANSPONDERMEDIA UNIVERSELLA TRANSPONDERMEDIA: MÅNGSIDIGT ANVÄNDBARA. En digital nyckel för alla system. Oavsett om en aktiv transponder eller ett passivt SmartCard, en PinCode-knappsats eller en biometricläsare används välj ett identifi eringssätt som är optimalt för låsanläggningen och avsedd tillämpning. De fritt programmerbara sändarna utlöser låsningarna via avlyssningssäkra trådlösa signaler. Endast personer med giltiga passeringsrättigheter kan passera. Transpondrar som har gått förlorade kan spärras snabbt och bekvämt och passeringsrättigheterna ändras i låsningsschemat. Förutom möjligheten att hantera 7 seperata låsanläggningar har du även möjlighet att registrera olika arbetstider och hantera betalningar, t ex för personalmatsalen. Transpondern är förfalskningssäker och fi nns i olika varianter. TRANSPONDER Blå, röd eller brun, med limmad hölje eller löpande numrering. En lösenordsskyddad transponder eller en som programmerats för brandkårspersonal, med explosionsskydd eller med ett extra chip det fi nns nästan inga gränser. Administrera otroliga låsningar med en transponder och öppna dörrar och portar en miljon gånger med ett effektstarkt batteri.

7 12 System 3060 Transpondermedia COMPACT READER En CompactReader kan användas för kontaktlösa SmartCards som baseras på MIFARE Classic och MI- FARE DESFire Standard i systemet Dessutom passar även de nya passivvarianterna av den digitala låscylindern samt SmartHandle. PIN CODE Öppna dörrar med en kod som består av fyra till åtta tecken. Den ultratunna PinCode-kodlås kan monteras trådlöst såväl inomhus som utomhus, till och med på en glasruta. Spara tid och kostnader och programmera en speciell kod för entrédörren inför möten eller kvällsevenemang. Se till att koden följer med inbjudan som skickas ut till deltagarna. BIOMETRICLÄSARE Q3008. Har du glömt din transponder? Inga problem om du använder den biometriska väggmonterade läsaren Q3008. Använd Q3008 för att skydda enstaka säkerhetsutrymmen med upp till 50 användare. Inga kablar behöver dras när den batteridrivna Q3008 ska monteras! Läsaren kan därmed alltid integreras i ett befi ntligt system 3060.

8 14 System 3060 Låsningar LÅSNINGAR DIGITALA LÅSANORDNINGAR: ENKLA ATT INTEGRERA. LÅSCYLINDRAR SMART HANDLE SMART RELAIS Enkel passerkontroll för alla normala låssituationer. Motparten till transpondern är den digitala låscylindern, SmartHandle och SmartRelais. Dessa kan programmeras fritt och drivs av batterier. Tidsödande eller kostsam kabeldragning tillhör det förgångna. Produkterna kan snabbt och enkelt kompletteras i efterhand. Använd den trådlösa tekniken för att låsa upp dörrar, portar, bommar och mycket mer. Alla användare kan registreras. Lösningen kan utan vidare integreras i befi ntliga anläggningar och externa system och därefter användas passivt med kort eller aktivt med transpondrar. Låscylindern, SmartHandle och SmartRelais är direkt avsedda för nätverksuppkoppling.

9 16 System 3060 Låsningar Låscylindrar LÅSNINGAR LÅSCYLINDRAR SMART HANDLE SMART RELAIS DIGITAL SKANDINAVISK OVAL CYLINDER Multifunktionell och enkel att montera. Låsfunktionen ingår i standardprogrammet för den digitala låscylindern. I detta program ingår även olika funktioner för passerkontroll inkl. loggning av passeringstillfällen, tidszonsstyrning, eventmanagement samt dörrövervakning en markant ökning av användningsmöjligheterna. Kan bytas ut och monteras snabbt och enkelt utan kabeldragning. Integrerade knappbatterier garanterar tillräcklig strömförsörjning för upp till låsningar. Den digitala låscylindern fi nns i många olika varianter som erbjuder lösningar för alla slags företag. Den höga standarden för digitala låscylindrar har bekräftats med certifi eringar av VdS (Verband der Schadenversicherer, Tyska förbundet för skadeförsäkringar), BSI (Bundesamt für Sicherheit in der Informationstechnik, Tyska federala myndigheten för säkerhet inom informationsteknik) samt det nederländska certifi eringsorganet SKG. DIGITAL LÅSCYLINDER 3061 SC. Smart teknologi öppnar upp för många nya möjligheter. Den nya cylindern för SmartCard är en kombination av en digital standard- SimonsVoss-cylinder och en inte grerad RFID läsare. Därmed har alla som använder SmartCards som baseras på MIFARE Classic och MIFARE DESFire Standard tillgång till samtliga möjligheter i SimonsVoss innovativa värld. Integrerade knappbatterier garanterar tillräcklig strömförsörjning för upp till låsningar. Direkt eller virtuell nätverksuppkoppling, aktiva transpondrar eller passiva kort, globala trådlösa nätverk i SimonsVoss-WaveNet eller en kombination av befi ntliga SimonsVoss anläggningar allting är möjligt.

10 18 System 3060 Låsningar SmartHandle LÅSNINGAR LÅSCYLINDRAR SMART HANDLE SMART RELAIS DIGITALT SMART HANDLE SKANDINAVISK OVAL Dörrbeslaget som ger dig full kontroll. Det digitala dörrhandtaget SmartHandle 3062 kommunicerar i det digitala lås- och passerkontrollsystemet 3060 beröringsfri med samtliga identifi eringsmedia och styr passeringen för upp till användare beroende på plats och tid. Integrerade knappbatterier garanterar tillräcklig strömförsörjning för upp till låsningar. Dessutom kan detta beslag användas antingen direkt online i ett nätverk eller integreras i ett G2-baserat virtuellt SimonsVoss-nätverk. DIGITALT SMART HANDLE SKANDINAVISK OVAL 3062 SC. För dubbel användning. SmartHandle 3062 SC erbjuder samma komfort som den aktiv varianten. Den enda skillnaden är den integrerade RFID-läsaren som kan läsa SmartCards som baseras på MIFARE Classic och MIFARE DESFire Standard. Därmed kan man förutom en aktiva styrning med transponder även använda passiva kort. Integrerade knappbatterier garanterar tillräcklig strömförsörjning för upp till låsningar. Intelligent med elegant design. SmartHandle 3062 från SimonsVoss kombinerar intelligenta funktioner för passerkontroll med ett elegant och ergonomiskt yttre. Den smäckra och platta designen har redan premierats med red dot design award av en jury med välkända experter. Enkel att montera utan borrning. Batterierna behöver endast bytas vart tionde år. Den snabba och enkla SnapIn-monteringen av SmartHandle 3062 är unik. Varken kablar eller borrhål på dörrarna behövs. Tack vare den patenterade konstruktionen reduceras monteringsarbetet till att montera beslaget med en enda skruv. Detta ger en permanent och absolut säker montering.

11 20 System 3060 Låsningar SmartRelais LÅSNINGAR LÅSCYLINDRAR SMART HANDLE SMART RELAIS DIGITALT SMART RELAIS En multitalang för olika uppgifter. Vid låsningar utan cylinder fungerar det digitala SmartRelais 3063 som en passerkontrolläsare eller nyckelbrytare. I systemet 3060 öppnar reläet elektriskt styrda dörrar, portar samt bommar och kopplar in belysning, uppvärmning och maskiner. Reläet överlämnar transponderdata till externa system som t ex tidsregistrering, redovisningar från personalmatsalen eller ert facility management. I kombination med en Compact Reader kan man läsa transpondersignaler och RFID media baserade på MIFARE Classic och MIFARE DESFire. Exklusiv toppdesign. I sin nya hölje ger det välkända SmartRelais ett ännu mer elegant intryck och integreras diskret i sin omgivning. Inte för inte har den premierats med red dot design award för sin speciella design.

12 22 System 3060 Multi-Networking MODULÄR MULTI-NETWORKING: SÄKER, VARIABEL, UTAN KABEL. MULTI-NETWORKING Optimalt skyddade anslutningar. Oavsett om det rör sig om ett virtuellt nätverk, ett TCP/IP-nätverk eller ett Wave- Net-radionätverk SimonsVoss har under de senaste tio åren konsekvent vidareutvecklat nätverksteknologin. Med den modulbaserad systemdesignen kan enstaka nätverksvarianter kombineras fritt med varandra. Vi erbjuder ett passande nätverk som uppfyller alla era krav. Alla fördelar som man behöver. Samtliga komponenter i systemet 3060 kan kopplas samman till ett trådlöst nätverk. Systemadministration, dörrövervakning och aktivering av externa system hanteras centralt. Även signaler från externa system kan matas in. En integrerad EventManager utvärderar dessutom olika störningsmeddelanden. Network Inside. Det unika nätverket WaveNet används till en trådlös sammankoppling av komponenterna i det digitala lås- och passerkontrollsystemet Network Inside-cylindern har integrerat samtliga nätverkskomponenter, kan aktiveras direkt och är därmed lämplig för en direkt nätverksuppkoppling. Cylindern kan användas som gateway i ett virtuellt nätverk och därefter sända information till andra dörrar eller till systemadministratören. Om digitala låscylindrar ska kompletteras i efterhand kan SimonsVoss tillhandahålla speciella nätverkslock.

13 24 System 3060 Program PROGRAM OCH PROGRAMMERING FÖR EN NYCKELCENTRAL: ALLTID ÅTKOMLIG I HELA VÄRLDEN. PROGRAM Locking System Management LSM, den skräddarsydda programlösningen för en låsanläggning. Det digitala lås- och passerkontrollsystemet 3060 består av en rad olika intelligenta komponenter. Programmet Locking System Management är ett heltäckande system som används för att snabbt och komfortabelt utföra alla arbetsuppgifter: utfärda transpondrar, programmera låscylindrar, läsa ut passeringsrättigheter. Ju komplexare krav, desto mer omfattande måste programmet vara. För standarduppgifter är ett enkelt program tillräckligt. Med en koncern med fi lialer över hela världen erbjuder vi ett prestandastarkt paket. De olika versionerna är kompatibla, vilket i sin tur garanterar att framtida krav kan uppfyllas utan problem. Okomplicerad systemadministration med intelligenta funktioner. Kombinera olika editioner och moduler för att sammanställa en LSM som uppfyller företagets krav. LSM Basic Edition utgör basen som kan användas för att administrera upp till transpondrar och låsningar samt upp till 100 tidszonsgrupper. Importera befi ntliga listor. Skapa en överblick genom att skissa upp byggnaderna och organisationsstrukturerna. Använd tilläggsmoduler för att skapa hierarkinivåer och se vilka rättigheter som kan gå i arv. Därmed blir LSM nätverkskompatibelt samt kan användas till multipla användare och klienter. Loggningen av ändringar ger ännu större säkerhet mot modifi kationer. I passerkontrollsystem som är avsedda för fl era fi lialer kan ett WaveNetradionätverk reducera administrationen i markant mån, vilket även sänker kostnaderna avsevärt. SmartCD. Anslut SmartCD-programmeringsenheten till ett usb-uttag på en pc eller en bärbar dator. Eller anslut den till en handdator eller en bärbar dator via Bluetooth. Låsningsschema. LSM är ett modulärt program för passeringsadministration och fastighetsautomation. Detta program återger byggnadens struktur och användarnas hierarki och kan användas för att tilldela olika rättigheter. Med de omfattande sök- och fi lterfunktionerna kan låsanläggningen delas in differentierat. LSM fi nns antingen för enstaka arbetsplatser eller med fl eranvändarlicens.

14 26 Referenser VÄLKÄNDA KUNDER LITAR PÅ SIMONSVOSS. I trevligt sällskap. Redan nu används mer än två miljoner SimonsVoss-transpondrar över hela världen: de fungerar jämnt, energiskt, lugnt och snabbt. Och överallt garanterar det digitala låssystemet för pålitlig säkerhet och kostnadseffektiv passerkontroll och facility management. Våra referenser från utvalda företag, institutioner och myndigheter som använder våra produkter talar sitt tydliga språk. Allianz Arena är en mycket modern byggnad med mycket höga krav på säkerhet och fl exibilitet. Därför bestämde vi oss för system 3060 från SimonsVoss redan på ett mycket tidigt stadium. Anläggningen omfattar mer än digitala låscylindrar och transpondrar. (Alexander Pieper, f d chef för marknadsföring och PR, Allianz Arena München GmbH) Referenser (urval). :: Adidas, Herzogenaurach :: Airbus Deutschland, Finkenwerder :: Allianz Arena, München :: Atlantic-View Teneriffa, Spanien :: Autostrada del Brennero, Trento, Italien :: Avdelningen för kommunala ärenden, delstatshuvudstaden München :: Bayerisches Staatsministerium für Unterricht und Kultus (Utbildningsoch kulturdepartementet i delstaten Bayern), München :: BMW Automobile de Beier, Nederländerna :: Bundesverwaltungsgericht (Federala förvaltningsdomstolen), Leipzig :: Dalí Utställningen, Berlin :: Deloitte & Touche, Düsseldorf :: Deula-utbildningscenter, Warendorf :: Deutsche Bücherei (Tyska nationalbiblioteket), Leipzig :: E.ON Avacon, Helmstedt :: EADS, Augsburg :: Flygplatserna Düsseldorf och Köln-Bonn :: Gesamthafen Betriebsgesellschaft (driftbolag för hamnen), Hamburg :: Hamburger Hochbahn (kollektivtrafi kbolag), Hamburg :: Handelskammaren, Gibraltar, Spanien :: Heinrich-Braun-sjukhuset, Zwickau :: Helios Kliniken Gruppe, Berlin :: Högskolan i Stralsund :: HSE Stadtentwässerung (avloppsbolag), Hamburg :: HypoVereinsbank UniCredit Group, München Referenser :: InBev Deutschland, Beck bryggeri, Bremen :: Institut für Krebsforschung am AKH (Institut för cancerforskning), Wien, Österrike :: Kliniken Dr. Erler, Nürnberg :: Klinikum der Universität (universitetsklinik), München :: Kölner Verkehrs-Betriebe (kollektivtrafi kbolag) :: Kommunhuset i St. Wendel :: Konstmuseet, Stuttgart :: Kunsthochschule (konsthögskola), Berlin :: Landesbank Baden-Württemberg, Stuttgart och Karlsruhe :: Mercedes-Benz fi lialen, München :: Polismyndigheten i Bremen :: Roche Diagnostics, Mannheim :: Siemens PG, Duisburg :: Sjukhuset i Borgo Valsugana, Trento, Italien :: Sparkasse Gera-Greiz :: Sparkasse Ingolstadt :: Theodor-Heuss-kasernen, Stuttgart :: TÜV Rheinland-Westfalen, Essen :: UAE Exchange Center, Dubai :: Universitetet i Leipzig :: Universitetet i Marburg :: Vivotecnia Research Tres Cantos, Madrid, Spanien :: Volksbank Bremen-Nord :: VW Volkswagenwerk, Dresden :: Yrkesbrandkåren, Würzburg :: Zellstoff Stendal, Arneburg

15 28 Kostnadseffektivitet RÄNTABILITET I ETT NÖTSKAL: SÄKERT, SNABBT OCH KOMFORTABELT. Individuella variabler, förutsägbara kostnader. Varje företag har under tidens lopp utvecklat sitt eget säkerhetssystem: en låsanläggning kombineras med en passerkontroll. Flera byggnader med olika låssystem ska växa samman. Ett transparent system ska bildas av fl era enstaka lösningar. Huvudnyckeln till ett forskningslaboratorium eller en produktionsavdelning har gått förlorad, och företaget kan inte vänta i sex veckor på en ny låsanläggning. Detta är endast ett par exempel på situationer som kan uppstå på ett företag. Men nu fi nns det en perfekt lösning: det digitala låssystemet Installeras trådlöst på ett ögonblick. Med integrerat passerkontrollsystem och gränssnitt. Kostnaderna för en konventionell låsanläggning är lätta att beräkna: slitage, dyrt reservdelslager, eftertillverkning av nycklar och reservcylindrar. Dessutom tillkommer kostnader för planering, administration och dokumentation ofta för fl era låsanläggningar parallellt, år för år. Med SimonsVoss stämmer kalkulationen. Tack vare de låga underhållskonstnader samt den enorma tidsbesparingen för planering, administration och dokumentation, lönar sig en investering i ett digitalt låssystem från SimonsVoss. Vår erfarenhet från många olika projekt visar att en investering i en digital låsanläggning är återbetald efter cirka tre år. Särskilt budgetvänligt: med den modulära uppbyggnaden kan systemet växa steg för steg i takt med nya krav. Detta ger en optimal investeringssäkerhet.

16 30 Kontakt SIMONSVOSS ÖVER HELA VÄRLDEN. TYSKLAND HUVUDKONTOR: SimonsVoss Technologies AG Feringastrasse Unterföhring Tel Fax sales@simons-voss.com info@simons-voss.com Copyright 2012, SimonsVoss Technologies AG, Unterföhring All rights reserved. Text, bilder och gra! k skyddas enligt lagen om upphovsrätt. Innehållet i denna broschyr får varken kopieras, distribueras eller ändras. Bindande tekniska data anges i vår systemhandbok. Med förbehåll för tekniska ändringar. TYSKLAND PRODUKTION: SimonsVoss Technologies AG Eichenweg Petersberg BENELUX SimonsVoss Technologies B.V. Evert van de Beekstraat CX Schiphol Tel Fax benelux@simons-voss.com FRANKRIKE SimonsVoss Technologies SAS Immeuble «Les Portes de Paris» 1/3, Rue du Rempart Noisy le Grand Tel Fax france@simons-voss.com STORBRITANNIEN SimonsVoss Technologies Ltd Century Way Thorpe Park, Colton Leeds LS15 8ZA Tel Fax uk@simons-voss.com ITALIEN SimonsVoss Technologies AG Via Torino 2 Milano Tel Fax italy@simons-voss.com ÖSTERRIKE SimonsVoss Technologies AG Kärntner Ring Wien Tel Fax austria@simons-voss.com NORDISKA LÄNDER SimonsVoss Technologies AG Ostermalmstorg 1 Stockholm Sverige Tel Fax nordic@simons-voss.com SPANIEN & PORTUGAL Erkoch Ibérica SL Avda. Lehendakari Aguirre Bilbao Tel Fax info@erkoch.es SCHWEIZ SimonsVoss Technologies AG Dreikönigstrasse 31a 8002 Zürich Tel Fax swiss@simons-voss.com ASIEN SimonsVoss Security Technologies (Asia) Pte. Ltd. 151 Lorong Chuan New Tech Park #05-02 (Lobby B) Singapur Republic of Singapore Tel Fax asia@simons-voss.com MELLANÖSTERN SimonsVoss Technologies (Middle East) FZE P.O. Box Dubai UAE Tel Fax uae@simons-voss.com NORDAMERIKA Accutech-Innovative Control Systems Inc South 52nd Street Franklin, WI USA Gratisnr. (866) sales@accutech-ics.com

17 32 SE SIMONSVOSS TECHNOLOGIES AG Feringastrasse Unterföhring Tyskland Tel Fax info@simons-voss.com

SIMONSVOSS ÄR TEKNISK PARTNER TILL KLINIK MAIN- SPESSART: EN LYCKAD OPERATION.

SIMONSVOSS ÄR TEKNISK PARTNER TILL KLINIK MAIN- SPESSART: EN LYCKAD OPERATION. SIMONSVOSS ÄR TEKNISK PARTNER TILL KLINIK MAIN- SPESSART: EN LYCKAD OPERATION. KLINIK MAIN-SPESSART 2.2012 PAGE Seite 1 Vare sig det gäller olycksfall eller sjukdomar, förlossningar eller vårdfall: Just

Läs mer

THE FINEST IN KEYLESS SECURITY.

THE FINEST IN KEYLESS SECURITY. THE FINEST IN KEYLESS SECURITY. MÄSSNYHETER 2012 INNOVATIONER 2012 MED DET DIGITALA LÅS- OCH PASSERKONTROLLSYSTEMET 3060 HAR VI TÄNKT STEGET LÄNGRE. IDENTIFIERINGS- MEDIA DIGITALA PASSER- KONTROLL- KOMPONENTER

Läs mer

SIMONSVOSS LÅSSYSTEM I SPARKASSE INGOLSTADT: GARANTERAT ANLÄGGNINGSSÄKERT.. SPARKASSE INGOLSTADT JANUARY 2010 SEITE Seite 1

SIMONSVOSS LÅSSYSTEM I SPARKASSE INGOLSTADT: GARANTERAT ANLÄGGNINGSSÄKERT.. SPARKASSE INGOLSTADT JANUARY 2010 SEITE Seite 1 SIMONSVOSS LÅSSYSTEM I SPARKASSE INGOLSTADT: GARANTERAT ANLÄGGNINGSSÄKERT.. SPARKASSE INGOLSTADT JANUARY 2010 SEITE Seite 1 Oavsett om det gäller girokonto, pensionssparande eller bofinansiering: "Gå till

Läs mer

Säker passerkontroll!

Säker passerkontroll! Säkerhet inom finansbranschen Säker passerkontroll! SYSTEM 3060: DIGITALA LÅS- OCH PASSERSKONTROLLSSYSTEM FÖR KREDITINSTITUT. SÄKERHETEN GÅR FÖRST ÄVEN VID PASSERKONTROLL. OMFATTANDE SÄKERHETSBEHOV. Kreditinstitut

Läs mer

REHA-ZENTRUM LÜBBEN: ETT HELHETSKONCEPT.

REHA-ZENTRUM LÜBBEN: ETT HELHETSKONCEPT. REHA-ZENTRUM LÜBBEN: ETT HELHETSKONCEPT. REHA-ZENTRUM LÜBBEN 1.2012 SEITE Seite 1 Mitt i den underbara regionen Spreewald i delstaten Brandenburg ligger Reha-Zentrum Lübben. Med sitt idylliska läge, sina

Läs mer

DIGITALT LÅS- OCH PASSERKONTROLL- SYSTEM 3060.

DIGITALT LÅS- OCH PASSERKONTROLL- SYSTEM 3060. DIGITALT LÅS- OCH PASSERKONTROLL- SYSTEM 3060. DET BÄSTA INOM NYCKELLÖS SÄKERHET. Juli 2015 EUROPEISK TEKNIKLEDANDE TILLVERKARE AV DIGITALA LÅS- OCH PASSERKONTROLLSYSTEM. Grundat 1995 Lansering på marknaden

Läs mer

KUNSKAPSNAVIGATOR. Digitala låssystem. Allt du behöver veta om det smarta alternativet till mekaniska låssystem.

KUNSKAPSNAVIGATOR. Digitala låssystem. Allt du behöver veta om det smarta alternativet till mekaniska låssystem. KUNSKAPSNAVIGATOR Digitala låssystem Allt du behöver veta om det smarta alternativet till mekaniska låssystem. GRUNDFRÅGA Vilka fördelar erbjuder ett digitalt låssystem? Allt talar för digitala låssystem.

Läs mer

LBS BADEN-WÜRTTEMBERG SATSAR PÅ LÅSTEKNIK FRÅN SIMONSVOSS: ETT HEM FÖR FRAMTIDEN SEITE 1

LBS BADEN-WÜRTTEMBERG SATSAR PÅ LÅSTEKNIK FRÅN SIMONSVOSS: ETT HEM FÖR FRAMTIDEN SEITE 1 LBS BADEN-WÜRTTEMBERG SATSAR PÅ LÅSTEKNIK FRÅN SIMONSVOSS: ETT HEM FÖR FRAMTIDEN SEITE 1 Vare sig det rör sig om en påkostad penthouse-lägenhet i staden eller en bondgård på landet: drömmen om ett eget

Läs mer

SIMONSVOSS PÅ KANARIEÖARNA ATLANTIC-VIEW: NJUT AV TILLVARON PÅ ÖN.

SIMONSVOSS PÅ KANARIEÖARNA ATLANTIC-VIEW: NJUT AV TILLVARON PÅ ÖN. SIMONSVOSS PÅ KANARIEÖARNA ATLANTIC-VIEW: NJUT AV TILLVARON PÅ ÖN. SEITE 1 Utanför Marockos kust och ungefär 1 300 km från det spanska fastlandet ligger den soldränkta ön Teneriffa den största av Kanarieöarna.

Läs mer

DET BÄSTA INOM NYCKELLÖS SÄKERHET. SYSTEM 3060 DIGITAL LÅS- OCH PASSERKONTROLL I PERFEKTION.

DET BÄSTA INOM NYCKELLÖS SÄKERHET. SYSTEM 3060 DIGITAL LÅS- OCH PASSERKONTROLL I PERFEKTION. DET BÄSTA INOM NYCKELLÖS SÄKERHET. DIGITAL LÅS- OCH PASSERKONTROLL I PERFEKTION. 2 INNEHÅLL Enklare säkerhetslösningar. Helt enkelt intelligent. Med det digitala lås- och passerkontrollsystemet 3060 från

Läs mer

SENCKENBERG MUSEUM: EN RESA IN I FRAMTIDEN.

SENCKENBERG MUSEUM: EN RESA IN I FRAMTIDEN. SENCKENBERG MUSEUM: EN RESA IN I FRAMTIDEN. SENCKENBERG MUSEUM 3.2011 PAGE Seite 1 En safari till urmänniskor, dinosaurier i naturlig storlek, universums avstånd under 250 miljoner år: äventyrsturen genom

Läs mer

Nyheter. Det bästa inom nyckellös säkerhet

Nyheter. Det bästa inom nyckellös säkerhet Nyheter Det bästa inom nyckellös säkerhet 2 NYHETER Utvecklingen fortsätter SimonsVoss leder den I och med lanseringen av vårt digitala lås- och passerkontrollsystem 3060 har det nu gått mer än 20 år sen

Läs mer

Administrera tillträdet på gräsrotsnivå!

Administrera tillträdet på gräsrotsnivå! Säkerhet för myndigheter och institutioner Administrera tillträdet på gräsrotsnivå! SYSTEM 3060: DIGITALT LÅS- OCH PASSERKONTROLLSSYSTEM FÖR MYNDIGHETER OCH INSTITUTIONER STOR TILLGÄNGLIGHET MEDFÖR RISKER.

Läs mer

LBS BADEN-WÜRTTEMBERG SATSAR PÅ LÅSTEKNIK FRÅN SIMONSVOSS: ETT HEM FÖR FRAMTIDEN.

LBS BADEN-WÜRTTEMBERG SATSAR PÅ LÅSTEKNIK FRÅN SIMONSVOSS: ETT HEM FÖR FRAMTIDEN. LBS BADEN-WÜRTTEMBERG SATSAR PÅ LÅSTEKNIK FRÅN SIMONSVOSS: ETT HEM FÖR FRAMTIDEN. SEITE Seite 101 Vare sig det rör sig om en påkostad penthouse-lägenhet i staden eller en bondgård på landet: drömmen om

Läs mer

Smart låsning utan nyckel.

Smart låsning utan nyckel. Smart låsning utan nyckel. Glöm dina gamla nycklar! En borttappad nyckel till ett mekaniskt låssystem kan Anledningar bli en riktig till dyr varför historia du som bör åtföljs av fl era dagars gå över

Läs mer

Manuell SmartCD.G

Manuell SmartCD.G 06.2018 2 / 16 1 Avsedd användning... 3 2 Säkerhetsanvisningar... 4 3 Ingår i leveransen... 6 4 Anslutning till en dator/bärbar dator... 7 5 Ladda batterierna... 8 6 Driftsättning... 9 7 Konfigurering

Läs mer

Perfekt passerkontroll så här går det till!

Perfekt passerkontroll så här går det till! Säkerhet för utbildningsinstitutioner Perfekt passerkontroll så här går det till! SYSTEM 3060: DIGITALT LÅS- OCH PASSERKONTROLLSSYSTEM FÖR SKOLOR OCH UNIVERSITET UTBILDNINGSINSTI- TUTIONER STÄLLER HÖGA

Läs mer

DIGITALT LÅS- OCH PASSERKONTROLL- SYSTEM 3060.

DIGITALT LÅS- OCH PASSERKONTROLL- SYSTEM 3060. DIGITALT LÅS- OCH PASSERKONTROLL- SYSTEM 3060. DET BÄSTA INOM NYCKELLÖS SÄKERHET. Januar 2017 EUROPEISK TEKNIKLEDANDE TILLVERKARE AV DIGITALA LÅS- OCH PASSERKONTROLLSYSTEM. Grundat 1995 Lansering på marknaden

Läs mer

Manuell SMARTCD.G2 02.2015

Manuell SMARTCD.G2 02.2015 02.2015 2 / 14 1 Avsedd användning... 3 2 Säkerhetsanvisningar... 4 3 Ingår i leveransen... 5 4 Anslutning till en dator/bärbar dator... 6 5 Ladda batterierna... 7 6 Driftsättning... 8 7 Konfigurering

Läs mer

DIGITALT LÅSSYSTEM. UTAN BATTERIER. UTAN BEKYMMER.

DIGITALT LÅSSYSTEM. UTAN BATTERIER. UTAN BEKYMMER. DIGITALT LÅSSYSTEM. UTAN BATTERIER. UTAN BEKYMMER. Enkel administration av behörigheter i cylindrar och nycklar. Lätt att installera och enkel att underhålla. iloq uppfyller följande certifieringar: MILJÖVÄNLIGT

Läs mer

Produktkatalog. Starter-System. The finest in keyless security.

Produktkatalog. Starter-System. The finest in keyless security. Produktkatalog. Starter-System The finest in keyless security. ÖPPNA OCH Lås UTAN NYCKEL: HELT ENKELT TRÅDLÖST! HÄNG UPP DINA GAMLA NYCKLAR PÅ EN SPIK... Med mekaniska låssystem kan det bli riktigt dyrt

Läs mer

Passerkontroll i toppform.

Passerkontroll i toppform. Säkerhet för hälso- och sjukvården Passerkontroll i toppform. SYSTEM 3060: DIGITALT LÅS- OCH PASSERKONTROLLSSYSTEM FÖR SJUKHUS, REHABCENTER M.M. ÖPPET FÖR RISKER OCH BIVERKNINGAR. ÖVERBLICK SAKNAS Under

Läs mer

PASSIV SMART CARD-TEKNIK IDENTIFIERINGSMEDIA OCH DESS PROGRAMMERING SIMONS VOSS 47

PASSIV SMART CARD-TEKNIK IDENTIFIERINGSMEDIA OCH DESS PROGRAMMERING SIMONS VOSS 47 PASSIV SMART CARD-TEKNIK IDENTIFIERINGSMEDIA OCH DESS PROGRAMMERING SIMONS VOSS 47 48 PASSIV-TEKNIK IDENTIFIERINGSMEDIA OCH DESS PROGRAMMERING SMART CARDS SMART TAGS G1 G2 Förutom den beprövade aktiva

Läs mer

DIGITALT LÅS- OCH PASSERKONTROLLSYSTEM 3060. Maj 2012

DIGITALT LÅS- OCH PASSERKONTROLLSYSTEM 3060. Maj 2012 DIGITALT LÅS- OCH PASSERKONTROLLSYSTEM 3060. Maj 2012 DISCOVER OUR KEYLESS WORLD. FÖRETAG SYSTEM 3060 REFERENSER KONTAKT MAJ DECEMBER 2012 2011 SIDA 3 FÖRETAG Ι SYSTEM 3060 Ι REFERENSER Ι KONTAKT MARKNADS-

Läs mer

PRODUKTHANDBOK TRANSPONDER 3064. Stand: Entwurf 2012 v02 basieren auf April 2007_V05.04.2007

PRODUKTHANDBOK TRANSPONDER 3064. Stand: Entwurf 2012 v02 basieren auf April 2007_V05.04.2007 Stand: Entwurf 2012 v02 basieren auf April 2007_V05.04.2007 Utgåva: Feb 2015 2 Innehållsförteckning 1 2 2 SÄKERHETSANVISNINGAR 3 3 ALLMÄNT 4 3.1 FUNKTIONSSÄTT 4 3.2 INTEGRERA TRANSPONDERN I OLIKA LÅSSYSTEM

Läs mer

Heltäckande passerlösningar från egen tillverkning

Heltäckande passerlösningar från egen tillverkning Heltäckande passerlösningar från egen tillverkning Vårt löfte: THINK 360 Intelligenta passerlösningar utgör i dag en central beståndsdel av säkerhetskoncepten inom många branscher. THINK 360 är en filosofi

Läs mer

XS4 2.0 RE-VOLUTION XS4 MINI. http://xs4mini.saltosystems.com/home-sv/ www.evvasalto.se LIMITED EDITION PRINT

XS4 2.0 RE-VOLUTION XS4 MINI. http://xs4mini.saltosystems.com/home-sv/ www.evvasalto.se LIMITED EDITION PRINT XS4 2.0 RE-VOLUTION XS4 MINI http://xs4mini.saltosystems.com/home-sv/ www.evvasalto.se LIMITED EDITION PRINT XS4 MINI DESIGN XS4 MINI DESIGN : Modern och stilren design är SALTO:s varumärke. Med XS4 Mini

Läs mer

Kaba evolo Grunden för en säker framtid

Kaba evolo Grunden för en säker framtid Kaba evolo Grunden för en säker framtid Framtidens elektroniska låssystem - idag Framtidens låssystem Förändringar i organisationen Dagens affärsliv kännetecknas av snabba förändringar och dynamisk utveckling-

Läs mer

The finest in keyless security. Framtidens säkerhetsteknik idag

The finest in keyless security. Framtidens säkerhetsteknik idag The finest in keyless security Framtidens säkerhetsteknik idag 2 Upptäck den nyckellösa världen från SimonsVoss 3 Innehåll 04 Företag 06 Historia 08 Filosofi 10 Digitala låssystem 12 System 3060 14 Identifikationsmedia

Läs mer

DIGITALT LÅSSYSTEM. UTAN BATTERIER. UTAN BEKYMMER.

DIGITALT LÅSSYSTEM. UTAN BATTERIER. UTAN BEKYMMER. DIGITALT LÅSSYSTEM. UTAN BATTERIER. UTAN BEKYMMER. Enkel administration av behörigheter i cylindrar och nycklar. Lätt att installera och enkel att underhålla. MILJÖVÄNLIGT LÅSSYSTEM UTAN BATTERIER Finska

Läs mer

Intelligent lösning för små och medelstora företag!

Intelligent lösning för små och medelstora företag! Intelligent lösning för små och medelstora företag! Logiskt Låssystem utan nycklar är framtiden och ett smart beslut både för säkerhet, ekonomi och handhavande För bilar är det sedan länge standard att

Läs mer

Heltäckande passerlösningar från egen tillverkning

Heltäckande passerlösningar från egen tillverkning Heltäckande passerlösningar från egen tillverkning Vårt företag 150 år erfaren s het Vårt löfte: THINK 360 Intelligenta passerlösningar utgör i dag en central beståndsdel av säkerhetskoncepten inom många

Läs mer

Slipp krånglet med nycklar!

Slipp krånglet med nycklar! Slipp krånglet med nycklar! Uppgradera dina dörrar till Aperio Trådlös låsteknik med passerkontroll online och offline. Aperio är en ny teknik utvecklad som ett komplement till nya och befintliga elektroniska

Läs mer

SIMONSVOSS I SVERIGE: EN IDÉ PIFFAR UPP SKOLAN.

SIMONSVOSS I SVERIGE: EN IDÉ PIFFAR UPP SKOLAN. SIMONSVOSS I SVERIGE: EN IDÉ PIFFAR UPP SKOLAN. PAGE 1 Vi lär för livet, inte för skolan. När man blivit godkänd i skolan och skolgången når sitt slut firas detta ordentligt i hela Europa. I Sverige firar

Läs mer

Aperio. Trådlösa läsare för alla passersystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions.

Aperio. Trådlösa läsare för alla passersystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. Aperio Trådlösa läsare för alla passersystem 1 Trådlösa läsare med Aperioteknologi skapar nya möjligheter Många byggnader och verksamheter har idag behov av att öka säkerheten på innerdörrar. Mer kontroll

Läs mer

ASSA dp CLIQ. Elektromekaniskt huvudnyckelsystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions.

ASSA dp CLIQ. Elektromekaniskt huvudnyckelsystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. ASSA dp CLIQ Elektromekaniskt huvudnyckelsystem ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. Innehåll Mekaniken som grund 4-5 Elektronisk identifiering ger flexibilitet 6-7 Skräddarsydd säkerhet

Läs mer

Kaba TouchGo Bekväm säkerhet. Beröring är nyckeln till dörren

Kaba TouchGo Bekväm säkerhet. Beröring är nyckeln till dörren Kaba TouchGo Bekväm säkerhet Beröring är nyckeln till dörren Trött på att leta efter nycklarna? Med det elektroniska låset Kaba TouchGo slipper du leta efter nyckeln. Det räcker med att du rör vid dörrhandtaget

Läs mer

Skippa sladdarna kör trådlöst med Aperio. Globalt tillgänglig passerteknologi

Skippa sladdarna kör trådlöst med Aperio. Globalt tillgänglig passerteknologi Skippa sladdarna kör trådlöst med Aperio Globalt tillgänglig passerteknologi problem med borttappade/stulna nycklar och behov av två ID-handlingar (till exempel nycklar plus kort till huvudentrén) går

Läs mer

Snabbguide Starter System 3.2

Snabbguide Starter System 3.2 3.2 Innehållsförteckning ii / 12 Innehållsförteckning 1 Ingår i leveransen... 3 2 Förutsättningar... 4 3 De första stegen... 5 4 Information och hjälp... 12 1 Ingår i leveransen 3 / 12 1 Ingår i leveransen

Läs mer

PRODUKTHANDBOK PROGRAMMERINGSTRANSPONDER 3067. Stand: Entwurf 2012 v02 basieren auf April 2007_V05.04.2007

PRODUKTHANDBOK PROGRAMMERINGSTRANSPONDER 3067. Stand: Entwurf 2012 v02 basieren auf April 2007_V05.04.2007 PROGRAMMERINGSTRANSPONDER 3067 Stand: Entwurf 2012 v02 basieren auf April 2007_V05.04.2007 Utgåva: Maj 2012 2 Innehållsförteckning 1 SÄKERHETSANVISNINGAR...FEHLER! TEXTMARKE NICHT DEFINIERT. 2 INLEDNING...FEHLER!

Läs mer

Kaba TouchGo Bekväm säkerhet

Kaba TouchGo Bekväm säkerhet Kaba TouchGo Bekväm säkerhet Med det elektroniska låset Kaba TouchGo TM slipper du leta efter nyckeln. Det räcker med att du rör vid dörrhandtaget för att dörren skall låsas upp utan nyckel eller bricka.

Läs mer

DIGITALT LÅSSYSTEM FÖR SKOLOR

DIGITALT LÅSSYSTEM FÖR SKOLOR DIGITALT LÅSSYSTEM FÖR SKOLOR iloq ÄR LÖSNINGEN PÅ PROBLEM MED NYCKELHANTERING En borttappad nyckel leder till att cylinder måste bytas eller läggas om. Behörigheten för en borttappad iloq-nyckel kan snabbt

Läs mer

ASSA RX WEB. Snabbt - Enkelt - Kostnadseffektivt passersystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. 1

ASSA RX WEB. Snabbt - Enkelt - Kostnadseffektivt passersystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. 1 ASSA RX WEB Snabbt - Enkelt - Kostnadseffektivt passersystem ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. 1 En tryggare arbetsplats för alla En person som känner sig trygg på sin arbetsplats

Läs mer

PRODUKTINFORMATION LOCKING SYSTEM MANAGEMENT 3.4 BASIC BASIC ONLINE BUSINESS PROFESSIONAL SENAST UPPDATERAT: JANUARI 2018

PRODUKTINFORMATION LOCKING SYSTEM MANAGEMENT 3.4 BASIC BASIC ONLINE BUSINESS PROFESSIONAL SENAST UPPDATERAT: JANUARI 2018 LOCKING SYSTEM MANAGEMENT 3.4 BASIC BASIC ONLINE BUSINESS PROFESSIONAL SENAST UPPDATERAT: JANUARI 2018 2 1.0... 3 1.1. LOCKING SYSTEM MANAGEMENT 3.4... 3 1.2. PRODUKTKURZBESCHREIBUNG... 4 2.0 PRODUKTUMFELD...

Läs mer

ASSA passersystem. ARX, RX och Smartair. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions.

ASSA passersystem. ARX, RX och Smartair. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. ASSA passersystem ARX, RX och Smartair ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. ASSA passersystem ASSA är kanske inte det första företag du tänker på när det är dags att installera passersystem?

Läs mer

ASSA RX WEB. Snabbt - Enkelt - Kostnadseffektivt passersystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. 1

ASSA RX WEB. Snabbt - Enkelt - Kostnadseffektivt passersystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. 1 ASSA RX WEB Snabbt - Enkelt - Kostnadseffektivt passersystem ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. 1 Varför ska du välja ett passersystem till dina lokaler? Tanken med ett passersystem

Läs mer

Elegant, enkelt och ekonomiskt för alla led NoKey offline

Elegant, enkelt och ekonomiskt för alla led NoKey offline Elegant, enkelt och ekonomiskt för alla led NoKey offline RCO Security AB 08-546 560 00 Order 08-546 560 10 info@rco.se www.rco.se NoKey offline en del av R-CARD 5000 På objekt med många innerdörrar eller

Läs mer

AirK Smart helt enkelt ey Einfach smart.

AirK Smart helt enkelt ey Einfach smart. AirKey Einfach Smart helt smart. enkelt AirKey. Smart helt enkelt. Med AirKey blir din smattelefon en nyckel.det ger dig kontroll över passager i dina dörrar samt höjer säkerheten och flexibiliteten i

Läs mer

Energibolag. Säker behörighet på distans. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

Energibolag. Säker behörighet på distans. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Energibolag Säker behörighet på distans ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Säkerhetslösning för energileverantörer Energibolagen har höga säkerhetskrav och arbetar intensivt med att

Läs mer

VAKA. En ny generation passersystem

VAKA. En ny generation passersystem VAKA En ny generation passersystem VAKA En ny generation passersystem VAKA är ett passersystem avsett för såväl företag och förvaltningar som flerbostadsfastig heter. Istället för nycklar, som alltför

Läs mer

VAKA - Passersystem.sjunio9atta8.se,20101115 www

VAKA - Passersystem.sjunio9atta8.se,20101115 www VAKA - Passersystem Aldrig har det varit enklare! VAKA är ett helt nyutvecklat passersystem och utmärker sig genom en unik systemuppbyggnad så väl som på en lång rad innovativa funktioner. Som första passersystem

Läs mer

Smartair System. Passersystemet utan kabeldragning Update on Card & Update Wireless i samma system

Smartair System. Passersystemet utan kabeldragning Update on Card & Update Wireless i samma system Smartair System Passersystemet utan kabeldragning Update on Card & Update Wireless i samma system ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. Smartair gör livet lite enklare En säkerhetslösning

Läs mer

ASSA dp CLIQ. Elektromekaniskt huvudnyckelsystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions.

ASSA dp CLIQ. Elektromekaniskt huvudnyckelsystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. ASSA dp CLIQ Elektromekaniskt huvudnyckelsystem ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. Innehåll Mekaniken som grund 4-5 Elektronisk identifiering ger flexibilitet 6-7 Skräddarsydd säkerhet

Läs mer

FRAMTIDENS SÄKERHETSTEKNIK IDAG

FRAMTIDENS SÄKERHETSTEKNIK IDAG FRAMTIDENS SÄKERHETSTEKNIK IDAG 1 2 Gör det enkelt för dig i fråga om säkerhet. Intelligent helt enkelt. Med det digitala lås- och passerkontrollsystemet 3060 från SimonsVoss. 3 INNEHÅLL 04 FÖRETAG 06

Läs mer

ASSA CLIQ Remote. Behörighet på distans. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions.

ASSA CLIQ Remote. Behörighet på distans. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. ASSA CLIQ Remote Behörighet på distans ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. Vad är CLIQ Remote? En ny revolutionerande funktionalitet. CLIQ Remote är utvecklat med säkerhet, flexibilitet,

Läs mer

LSM RELEASE NOTES LOCKING SYSTEM MANAGEMENT SOFTWARE

LSM RELEASE NOTES LOCKING SYSTEM MANAGEMENT SOFTWARE Seite 1 LOCKING SYSTEM MANAGEMENT SOFTWARE 1.0 KOMMENTARER Release Notes Version 3.1 SP2 (3.1.20412) Juni 2012 Den här versionen fungerar i första hand som komplement till ändrade hårdvaruprodukter. Utöver

Läs mer

SmartCD.G2 Handbok

SmartCD.G2 Handbok SmartCD.G2 Handbok 22.05.2019 Innehållsförteckning 2 / 19 Innehållsförteckning 1 Avsedd användning... 3 2 Säkerhetsanvisningar... 4 3 Ingår i leveransen... 6 4 Anslutning till en dator/bärbar dator...

Läs mer

DIGITALT LÅSSYSTEM FÖR BOSTÄDER

DIGITALT LÅSSYSTEM FÖR BOSTÄDER DIGITALT LÅSSYSTEM FÖR BOSTÄDER iloq ÄR LÖSNINGEN PÅ PROBLEM MED NYCKELHANTERING En borttappad nyckel leder till att cylindrar måste bytas eller läggas om. Behörigheten för en borttappad iloq-nyckel kan

Läs mer

Investera för framtiden. Lås er inte vid det gamla.

Investera för framtiden. Lås er inte vid det gamla. Investera för framtiden. Lås er inte vid det gamla. Samuelsson & Partner är Sveriges enda renodlade digitala låssmed. Vi är experter på moderna låssystem som gör livet enklare och tryggare. Eftersom vi

Läs mer

Aperio. Trådlösa läsare till ARX och RX passersystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions.

Aperio. Trådlösa läsare till ARX och RX passersystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. Aperio Trådlösa läsare till ARX och RX passersystem 1 2 Aperioläsare trådlös teknologi skapar nya möjligheter Många byggnader och verksamheter har idag behov av att öka säkerheten på innerdörrar. Dörrar

Läs mer

exma.se Företagspresentation Det svensktillverkade låssystemet

exma.se Företagspresentation Det svensktillverkade låssystemet exma.se Företagspresentation Det svensktillverkade låssystemet Naturligtvis ligger vår utvecklings- och produktionsenhet i låsstaden Eskilstuna. Var annars? Vi brinner för innovation som gör vardagen enklare

Läs mer

Låsningssystemet iloq S10

Låsningssystemet iloq S10 Låsningssystemet iloq S10 iloq S10 Server (SaaS) iloq S10 Nyckeln till säkerhet Utmärkt låsning driven av kundens behov Den patenterade prisbelönta elektroniska låslösningen iloq S10 med integrerad modern

Läs mer

ASSA ABLOY ARX larm & passersystem. ASSA ABLOY samverkande system. För företag, kommuner och landsting

ASSA ABLOY ARX larm & passersystem. ASSA ABLOY samverkande system. För företag, kommuner och landsting samverkande system För företag, kommuner och landsting förenklar din vardag Samverkan mellan larm och passersystem, smarta nycklar, nyckelhantering, ellås och dörrautomatik din leverantör för säkerhetslösningar

Läs mer

Traka21. Enkel och säker nyckelhantering för din verksamhet. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

Traka21. Enkel och säker nyckelhantering för din verksamhet. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Traka21 Enkel och säker nyckelhantering för din verksamhet ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Kontroll på dina nycklar skapar trygghet Traka21 är ett intelligent fristående nyckelhanteringssystem

Läs mer

HANDBOK PINKODSKNAPPSATS

HANDBOK PINKODSKNAPPSATS 03.2017 2 1.0 ALLMÄNT 4 1.1 Säkerhetsanvisningar 4 1.2 Produktbeskrivning 4 2.0 ÖVERSIKT ÖVER FUNKTIONSSÄTTET 5 2.1 Funktionsöversikt 5 2.2 Driftlägen 5 2.1 Användning 6 3.0 DRIFTSÄTTNING 6 4.0 PROGRAMMERING

Läs mer

från komponent till lösning Electronic Access Control

från komponent till lösning Electronic Access Control FLEXIBEL TILLGÄNGLIGHET Electronic Access Control från komponent till lösning Vi har lösningar för dörren oavsett om det är till kontor, butik, bostadshus eller offentliga byggnader. Flexibel tillgänglighet

Läs mer

TimeLox. Kortlås, kodlås, off line passersystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions.

TimeLox. Kortlås, kodlås, off line passersystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. TimeLox Kortlås, kodlås, off line passersystem ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. Säkerhet, flexibilitet och ekonomi Funktionsöversikt TimeLox är ett off line passersystem för främst

Läs mer

AirKey. Smart helt enkelt

AirKey. Smart helt enkelt AirKey Smart helt enkelt AirKey. Smart helt enkelt Med AirKey kan mobiltelefonen användas som nyckel. Det ökar din säkerhet och flexibilitet och ger dig full kontroll över dina dörrar. Allt du behöver

Läs mer

AirKey. Smart helt enkelt. Finns nu även för iphone

AirKey. Smart helt enkelt. Finns nu även för iphone AirKey Smart helt enkelt. Finns nu även för iphone AirKey Lika dynamiskt som våra kunders behov George skickar nycklar/behörigheter med administrationsfunktionen i mjukvaran. George äger en reklambyrå.

Läs mer

ASSA samverkande system

ASSA samverkande system ASSA ARX larm & passersystem ASSA samverkande system För företag, kommuner och landsting ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Ett samarbete med ASSA innebär: Framtidssäker och stabil

Läs mer

Tid för förändring! Häng med och upptäck SMARTair för flexibel passerkontroll

Tid för förändring! Häng med och upptäck SMARTair för flexibel passerkontroll Tid för förändring! Häng med och upptäck SMARTair för flexibel passerkontroll Att byta till SMARTair är det bästa jag har gjort, det gör mitt arbete så mycket enklare. Fastighetschef I min fastighet förändras

Läs mer

ASSA CLIQ Remote. Behörighet på distans. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

ASSA CLIQ Remote. Behörighet på distans. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions ASSA CLIQ Remote Behörighet på distans ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions CLIQ Remote kombinerar mekanisk och elektronisk säkerhet. ASSA CLIQ Remote är utvecklat med inriktning på

Läs mer

SA TER Vision Center. SAUTER Vision Center. håller dig uppdaterad.

SA TER Vision Center. SAUTER Vision Center. håller dig uppdaterad. SA TER Vision Center SAUTER Vision Center håller dig uppdaterad. Modern fastighetsautomation blir alltmer komplex men, tack vare SAUTER Vision Center, så är konsten att övervaka systemet ganska enkel.

Läs mer

Informatikai megoldások

Informatikai megoldások Informatikai megoldások Nyckelhanterings Systemet IQ serien Varför behöver man ett nyckelhanterings system? Nycklar skall förvaras på ett säkert ställe Nycklarna bör användas av rätt person Kontroll på

Läs mer

Manuell Smart.Surveil

Manuell Smart.Surveil 07.2018 Innehållsförteckning 2 / 11 Innehållsförteckning 1 Allmänt... 3 2 Installation och start... 4 3 Arbeta med SMART.SURVEIL... 5 3.1 Användargränssnitt... 5 3.1.1 Dörrar... 5 3.1.2 Övervakningsgrupper...

Läs mer

PRODUKTINFORMATION LOCKING SYSTEM MANAGEMENT 3.2 SP2 UPPDATERAT: OKTOBER 2014

PRODUKTINFORMATION LOCKING SYSTEM MANAGEMENT 3.2 SP2 UPPDATERAT: OKTOBER 2014 LOCKING SYSTEM MANAGEMENT 3.2 SP2 UPPDATERAT: OKTOBER 2014 2 1.0... 3 1.1. LOCKING SYSTEM MANAGEMENT 3.2 SP2 - PRODUKTBILD... 3 1.2. KORT BESKRIVNING AV PRODUKTEN... 4 2.0 PRODUKTMILJÖ... 5 2.1. SYSTEMKRAV...

Läs mer

Praesideo digitalt högtalar- och utrymningslarmssystem Få fram ert budskap vad som än händer

Praesideo digitalt högtalar- och utrymningslarmssystem Få fram ert budskap vad som än händer Praesideo digitalt högtalar- och utrymningslarmssystem Få fram ert budskap vad som än händer 2 Praesideo högtalar- och utrymningslarmssystem från Bosch Hålla allmänheten informerad och skyddad Med fler

Läs mer

ASSA max CLIQ. enkel och intelligent säkerhet. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions.

ASSA max CLIQ. enkel och intelligent säkerhet. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. ASSA max CLIQ enkel och intelligent säkerhet ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. ASSA max CLIQ enkel och intelligent säkerhet ASSA max CLIQ erbjuder en enkel, flexibel men framför

Läs mer

Produktkatalog. Intelligenta lösningar för små och medelstora företag

Produktkatalog. Intelligenta lösningar för små och medelstora företag Produktkatalog Intelligenta lösningar för små och medelstora företag Nyckellös teknik är framtiden och ett smart beslut både för säkerhet, ekonomi och handhavande. För bilar är det sedan länge standard

Läs mer

Security Products Partnerprogram

Security Products Partnerprogram Security Products Partnerprogram Answers for infrastructure. Security Products Partnerprogram med oss är du säker Security Products är ett affärsområde inom Siemens AB, Building Technologies Division och

Läs mer

SMARTair. Passersystemet utan kabeldragning. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 1

SMARTair. Passersystemet utan kabeldragning. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 1 Passersystemet utan kabeldragning ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 1 gör livet lite enklare En säkerhetslösning måste vara bekväm annars används den inte Vid utvecklingen av tog

Läs mer

iloq S10-ONLINESYSTEM, N100, N102, N103, N104 OCH N105

iloq S10-ONLINESYSTEM, N100, N102, N103, N104 OCH N105 1 iloq S10-ONLINESYSTEM, N100, N102, N103, N104 OCH N105 Allmänt Utökar funktionen i S10-låssystemet till ett fjärrstyrt passersystem. Med S10 Online kan du lägga till fjärrstyrda låscylindrar, RFIDoch

Läs mer

Safegrupen - Information om KeyBox skåpen

Safegrupen - Information om KeyBox skåpen Om nyckelskåpen i KeyBox sortimentet. Vi en första anblick kan det vara svårt att förstå hur denna serie av nyckelskåp är uppbyggd, därför har vi skapat detta dokument som förhoppningsvis reder ut begreppen.

Läs mer

Produktfamiljöversikt. LMS1000 Blixtsnabb mätning på rekordtid! 2D-LIDAR-SENSORER

Produktfamiljöversikt. LMS1000 Blixtsnabb mätning på rekordtid! 2D-LIDAR-SENSORER Produktfamiljöversikt LMS1000 Blixtsnabb mätning på rekordtid! Fördelar A B MÄTNING PÅ REKORDTID! B C D E F 2D-LiDAR-sensorn LMS1000 utgör en idealisk lösning för indoor- och outdoorapplikationer, även

Läs mer

Code Handle. Code Handle Door. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

Code Handle. Code Handle Door. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Code Handle Code Handle Door ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Code Handle Door både smart och snyggt Code Handle Door är handtaget med inbyggt kodlås. Det drivs med batterier och

Läs mer

Produktkatalog. Intelligenta lösningar för små och medelstora företag

Produktkatalog. Intelligenta lösningar för små och medelstora företag Produktkatalog Intelligenta lösningar för små och medelstora företag Nyckellös teknik är framtiden och ett smart beslut både för säkerhet, ekonomi och handhavande. För bilar är det sedan länge standard

Läs mer

Sveriges främsta systemleverantör av fiberlösningar

Sveriges främsta systemleverantör av fiberlösningar Sveriges främsta systemleverantör av fiberlösningar Vi skapar framtidens kommunikationsnätverk Dagens kommunikation kräver snabb och stabil nätverksuppkoppling. Att utöka bredbandsnätet och uppgradera

Läs mer

POWER TO THE PEOPLE. SOLARWATT. PRODUCERA ENERGI. HANTERA ENERGI. LAGRA ENERGI.

POWER TO THE PEOPLE. SOLARWATT. PRODUCERA ENERGI. HANTERA ENERGI. LAGRA ENERGI. POWER TO THE PEOPLE. SOLARWATT. PRODUCERA ENERGI. HANTERA ENERGI. LAGRA ENERGI. SOLARWATT'S UPPDRAG. ENERGI TILL FOLKET. Framtiden för energi är decentralisering: där el genereras och lagras exakt där

Läs mer

Kostnadseffektiv transport av personer och material Superlift MX 624/1024 1524/2024

Kostnadseffektiv transport av personer och material Superlift MX 624/1024 1524/2024 Kostnadseffektiv transport av personer och material Superlift MX 624/1024 1524/2024 www.boecker-group.com Fördelar när det gäller lönsamhet Superlift MX Bestäm Dig för bygghissystemet som på alla byggplatser

Läs mer

Hi-O. Intelligent teknologi för dörrmiljöer. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions.

Hi-O. Intelligent teknologi för dörrmiljöer. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. Hi-O Intelligent teknologi för dörrmiljöer ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. 1 Vad är Hi-O? Innehåll Hi-O, Highly intelligent opening, är en standardiserad teknologi som gör att

Läs mer

Net2 PaxLock. En installatörsguide. Smart trådlös teknik i ett dörrhandtag

Net2 PaxLock. En installatörsguide. Smart trådlös teknik i ett dörrhandtag Net2 PaxLock En installatörsguide Smart trådlös teknik i ett dörrhandtag Net2 PaxLock Ligg steget före med Net2 PaxLock som kombinerar smart trådlös teknik med Paxtons kraftfulla Net2-system. Net2 PaxLock

Läs mer

SMISSLINE TP Touch proof system Säkerhet under spänning

SMISSLINE TP Touch proof system Säkerhet under spänning SMISSLINE TP Touch proof system Säkerhet under spänning Ström bakom galler Världens säkraste plug-in system Liten orsak, stor effekt: SMISSLINE TP är världens första plugin system som möjliggör in- och

Läs mer

svenska our snow is your success

svenska our snow is your success svenska our snow is your success Allt på en blick. ATASSplus utmärker sig av ett speciellt användarvänligt användargränssnitt. Utrustningen visas i en kartvy och kan hanteras i denna. Kartan kan zoomas

Läs mer

Kaba evolo Passerkontroll efter behov

Kaba evolo Passerkontroll efter behov Kaba evolo Passerkontroll efter behov 1 dagens passersystem skapat för morgondagen Trådlöst Integrerbart Flexibelt Framtaget för framtiden Med Kaba evolo får du långvarig säkerhet i ditt företag. Det flexibla

Läs mer

exivo: Användarvänlig passerkontroll Enkelt. Bekvämt. Skräddarsytt.

exivo: Användarvänlig passerkontroll Enkelt. Bekvämt. Skräddarsytt. exivo: Användarvänlig passerkontroll Enkelt. Bekvämt. Skräddarsytt. exivo: Nytt. Annorlunda. Säkert. Men framför allt: enkelt och användarvänligt. Har du en känsla av att era lokaler inte är tillräckligt

Läs mer

Energi Savr Node QSTM Mångsidig och energisparande belysningsstyrning som är lätt att installera och enkel att bygga ut

Energi Savr Node QSTM Mångsidig och energisparande belysningsstyrning som är lätt att installera och enkel att bygga ut Energi Savr Node QSTM Mångsidig och energisparande belysningsstyrning som är lätt att installera och enkel att bygga ut ENERGI SAVR NODE QS VAD ÄR ENERGI SAVR NODE QSTM? Energi Savr Node QS är en enkel

Läs mer

COBS Porttelefoner från 2N. -För ökad säkerhet och komfort!

COBS Porttelefoner från 2N. -För ökad säkerhet och komfort! COBS Porttelefoner från 2N -För ökad säkerhet och komfort! Porttelefonen - din dörrvakt På grund av bland annat vandalisering så är kontroll i dagens samhälle en nödvändighet. Ett vanligt krav för nästan

Läs mer

smart Living Yale ENTR S Digitalt lås med nyckel i mobilen An ASSA ABLOY Group brand Den enkla vägen till ett tryggt hem

smart Living Yale ENTR S Digitalt lås med nyckel i mobilen An ASSA ABLOY Group brand Den enkla vägen till ett tryggt hem smart Living Yale ENTR S Digitalt lås med nyckel i mobilen An ASSA ABLOY Group brand Den enkla vägen till ett tryggt hem ENTR S uppgradera din dörr med ett digitalt lås Yale ENTR S är det smarta digitala

Läs mer

Fastighetsboxar i skandinavisk toppklass

Fastighetsboxar i skandinavisk toppklass Fastighetsboxar i skandinavisk toppklass ÅRS KVALITETSGARANTI Design Ekonomi Funktion För den som ritar, bygger eller underhåller hus är varje detalj viktig. Därför har Flexbox utvecklat ett helt system

Läs mer

Access Easy Passersystem Från vilken plats som helst med ett klick!

Access Easy Passersystem Från vilken plats som helst med ett klick! Access Easy Passersystem Från vilken plats som helst med ett klick! 2 Enkel installation, enkel hantering, tillförlitlig säkerhet För små och medelstora företag är det nödvändigt att kontrollera inpasseringen

Läs mer