ÄLMHULTSBLADET. Sven-Arne har värderingarna ständigt närvarande S.4. Samåkning på Yammer S.3. Världsmästare i sång S.7. Hetsig pendlardialog S.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "ÄLMHULTSBLADET. Sven-Arne har värderingarna ständigt närvarande S.4. Samåkning på Yammer S.3. Världsmästare i sång S.7. Hetsig pendlardialog S."

Transkript

1 48 22 november 2013 IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET Samåkning på Yammer S.3 Världsmästare i sång S.7 Hetsig pendlardialog S.8 Sven-Arne har värderingarna ständigt närvarande S.4 Stafettpinnen vandrar vidare till Sven- Arne Svensson, Project Manager på Free Range, IKEA of Sweden. Vi träffade honom på IKEA 1 och satt ner i ett helt nytt sortiment för att prata om jobb och vikten av att alltid ha våra värderingar med sig.

2 48 22 november Avfallsvecka november är det avfallsvecka i Europa. Givetvis vill vi på Älmhultsbladet uppmärksamma vikten av att återvinna sitt avfall på rätt sätt. Vi har därför jagat rätt på vår avfallskoordinator Carina Skov-Pedersen, IKEA AB, för att prata lite med henne om hur vi sorterar vårt avfall på IKEA. I Älmhultsbladet WEBB-TV tar hon med oss in i återvinningens inre värld och förklarar hur vi ska tänka när vi sorterar våra sopor. Häng med! Blomsterkväll på IKEA Temakväll i blommorna och julens tecken för alla IKEA FAMILY medlemmar på IKEA varuhuset i Älmhult den 28 november kl. 18. Duktiga florister guidar dig igenom hur du bäst arrangerar din egen julgrupp, som du sedan kan köpa med dig hem. Du anmäler dig via ÄLMHULTSBLADET Utgivare IKEA AB Ansvarig utgivare Mattias Lindqvist Redaktion Malin Sennevall och Hanna Pålsson Manusstopp Tisdagar Utgivning Fredagar Tryckkostnad 3,80 SEK per ex Postnummer 05/15 Telefon Fax E-postadress redaktionen E-postadress Saker & Ting Älmhultsbladet på IKEA Inside Älmhultsbladet som webbtidning Tips! Webbtidningen når du hemifrån Älmhultsbladet in Brief (English) Vad vill du läsa om i Älmhultsbladet? Hör av dig till redaktionen!

3 48 22 november Dela bil, vinn en vän, spara miljö TEXT: MALIN SENNEVALL, Kör du bil ensam till jobbet? Eller kör du ensam mellan våra olika kontor eller något av våra kontor och en flygplats? Har du plats för fler i din bil eller skulle du vilja få plats i någon annans bil? På Yammer finns nu en grupp för alla er som skulle kunna tänka er att samåka lite mer för att hjälpa till att bidra till en bättre miljö och samtidigt spara pengar. Välkomna till Car pool Älmhult. IKEA strävar efter att bli People & Planet Positive och har en ny, ambitiös hållbarhetsstrategi som ska hjälpa oss på vägen. Ett viktigt steg i rätt riktning är att ha färre bilar på vägarna. Genom att åka tillsammans när det är möjligt kan vi hjälpa till att minska utsläppen och bidra till ett mer hållbart IKEA. Många av IKEAs medarbetare i Älmhult har inget annat val än att köra bil till jobbet. Ni bor kanske nära varandra men långt ifrån kollektivtrafiken. Eller så behöver ni köra bil mellan våra olika kontor, en sträcka som trafikeras av många och där möjligheterna är stora att samåka. Den nya Yammer-gruppen Car pool Älmhult är för er. Tanken är att du när du ska köra någonstans gör ett inlägg i gruppen med detaljer kring bilturen. Var åker du ifrån, vart ska du, hur dags, när åker du tillbaka, hur många får plats? Det spelar ingen roll om du åker mellan hemmet och kontoret eller gör en annan jobbrelaterad bilresa, har du en plats över låt oss veta! Gunilla Olofsson är Business Developer Meetings på IKEA AB och en av personerna bakom Car pool Älmhult. Hon menar att utöver den positiva inverkan på miljön som samåkning har, så är det även ett bra sätt att nätverka. Detta är något vi kan göra tillsammans, som ett IKEA. Vi har alltid värnat om samåkning och såg förr alltid till att sätta ihop medarbetare när de bokade bilar till exempel från Kastrup till Älmhult. Det stora pluset var de nätverk som skapades, man lärde känna andra medarbetare som man kanske annars inte skulle träffa. Nu bokar man elektroniskt och vi har inte möjlighet att göra på det sättet längre. Därför tycker jag att detta är en fantastisk möjlighet att skapa en liten bit i det stora idag, att hitta tillbaka till IKEA andan. Vi lämnar detaljerna till dig, men erbjuder ett forum där du kan dela information och hitta bilsällskap och kanske till och med nya kompisar. Vi hoppas att du kommer att uppskatta gruppen och använda den på bästa sätt! Sök på Car Pool Älmhult på Yammer så hittar du gruppen!

4 48 22 november Medarbetare med värderingarna ständigt närvarande TEXT: HANNA PÅLSSON, Sven-Arne gläntar på dörren in till IKEA 1. Älmhultsbladet hade på stafettpinnens väg nöjet att träffa Sven-Arne Svensson, Project Manager på Free Range, IKEA of Sweden en blåsig dag i oktober. Vi satt ner i ett helt nytt sortiment på Free Ranges yta på IKEA 1 där uppbyggnaden inför Business Plan Focus Week 46 var i full gång, och hade en trevlig pratstund. Sven-Arne Svensson har varit många år på IKEA, både i Sverige och utomlands. Att det skulle bli IKEA från första början var inte självklart, i tanken skulle han bli lärare. Men när han i slutet av sina studier skulle skriva sin uppsats så var IKEA det företag som välkomnade honom och hans studiekompis med öppna armar på ett varmt sätt. Detta var en av anledningarna till att han valde att jobba för IKEA istället för att välja läraryrket, och nu försöker han ge tillbaka allt han fått till de nya medarbetarna. Vad jobbar du med? Jag jobbar som Project Manager på Free Range, IKEA of Sweden. Man kan säga att vi är en kompletteringsavdelning som

5 48 22 november bland annat servar IKEA Retail med lokala tillval för att de ska kunna vara konkurrenskraftiga på sin marknad. Normalt kan en produktutveckling ta allt från 1,5 till 3 år, Free Range kan snabba på den processen. Vi tar även fram produkter till olika HFB, Home Furnishing Business, på IKEA of Sweden som ska komplettera sorti- mentet eller verka taktiskt på vissa marknader. Normalt finns detta komplement med under ca ett år, sedan får det beställande HFB besluta om de vill ta in det i deras ordinarie sortiment, eller plocka bort det helt. När designavdelningen på IKEA of Sweden jobbar fram tillfälliga vitalitetskollektioner, som nu senast TRENDIG så finns vi med i Den oerhörda styrka vi har när vi alla drar åt samma håll och kraftsamlar är helt unik detta arbete, likaså när gamla skattkisteprodukter ska plockas fram i en ny tappning. att jobba med IKEA. Vid sidan av detta har jag de senaste 6 åren även jobbat med Supplier Survey som är en undersökning som görs hos våra leverantörer vartannat år, för att få deras syn på hur det är Sist men inte minst coachar jag nya medarbetare och har varit mentor till ett antal kollegor genom åren. Vad är det bästa med att jobba på IKEA? För mig är det viljan och glädjen att mötas som medarbetare och tillsammans jobba med de ständiga förändringar och utmaningar som vi står inför inom företaget. Den oerhörda styrka vi har när vi alla drar åt samma håll och kraftsamlar är även helt unik. Detta har jag haft turen att uppleva flera gånger och det ger sådan enorm energi och framåtanda åt hela organisationen. Vad kan vi på IKEA bli bättre på? Nyckeln till framgång för mig är att utveckla våra managers så att de i sin tur kan stötta och hjälpa sina medarbetare i deras utveckling, och att de planerar in tid till detta. STRANDMON fåtölj med fotpall, Sven-Arnes personliga favorit. Jag tycker vi behöver bli bättre och snabbare på att få fram produkter på marknaden, bland annat genom att effektivare verkställa våra beslut och ta ett krafttag inom vår IT värld och gå igenom våra system ordentligt.

6 48 22 november Personligen läser jag teserna lite då och då, särskilt när jag står inför någon form av utmaning, de har då alltid något nytt att säga mig. Jag tycker att man som medarbetare har ett egenansvar i detta, men det är viktigt att man som chef vägleder och verkligen bjuder in till diskussion. Delar ur 365+ rostfria kök och stekserie Genom gott samarbete tror jag även att vi kan göra mindre misstag på vägen. Vad gör du efter jobbet? Jag gillar det mesta inom sport och har varit aktiv i friidrott, fotboll och handboll men nu blir det mest tennis och golf. Jag försöker vara en aktiv föreningsmedlem och hjälper till när tid finns och där jag kan vara till nytta. Jag tycker det är viktigt, de har så små medel många gånger, men är så viktiga för både barn och vuxna. IKEA är stort och erbjuder många arbetsmöjligheter, vilket är spännande, men ibland har vi en tendens att springa lite för fort. Det är viktigt att det sker en tydlig överlämning när man byter jobb. Några veckor eller någon månad för en ordentlig överlämning innan man går vidare kan göra underverk i övergången och motverka kaos. Vem skulle du vilja skicka stafettpinnen vidare till och varför? Jag vill lämna över den till den nya generationen IKEAner, Linda Johansson, Business Development Manager på IKEA Trading Services AB. Vilken är din favoritprodukt på IKEA? Det blir svårt att säga en så det får bli 365+, speciellt porslinet och det rostfria kök- och stekserien och den nygamla fåtöljen STRANDMON med fotpall som är otroligt skön att sitta i. Teserna säger mig alltid något nytt Jag skulle vilja veta hur hon ser på hur vi ska utveckla oss tillsammans med våra leverantörer? Hur våra leverantörer upplever IKEA kulturen och värderingarna i det dagliga livet mellan sig och IKEA of Sweden? Hur tycker du IKEA ska förvalta och hålla våra värderingar levande? Enligt mig måste vi ta kulturen och värderingarna på allvar och ständigt jobba med dem om vi ska fortsätta att vara en inspirerande, utvecklande och unik arbetsplats. Även om det mesta är skrivet i sten så måste vi fortsätta utveckla dem vidare tillsammans med kommande generationer inom IKEA. Jag skulle även vilja veta hur Linda tar eget ansvar för att utveckla sig själv till att bli en än bättre IKEA medarbetare för att kunna möta framtiden med tillförsikt? Pinnen vandrar vidare.

7 48 22 november Skönsjungande världsmästare på IKEA TEXT: MALIN SENNEVALL, IKEA har två världsmästare i körsång, Therese Antin, assistent IKEA IT och Mona Nilsson, project manager IKEA of Sweden. För ett par veckor sedan åkte de till Hawaii för att tävla i Barbershop och kamma hem vinsten med sin kör. Therese och Mona sjunger båda i Barbershopkören Pearls of the sound i Helsingborg. Tillsammans med fyra Foto: Mikael Blixt andra körer hade de kvalificerat sig till världsmästerskapen på Hawaii, Harmony Classics. Det finns 36 regioner i världen och i varje region koras en small chorus-vinnare. Av dessa kvalificerar sig de med de fem högsta poängen till världsmästerskapen. Genom att vinna de årliga nordiska mästerskapen i liten kör kvalificerade sig Pearls of the sound. De var rankade etta redan innan tävlingen, och lyckades alltså leva upp till förväntningarna. Barbershop innebär fyrstämmig sång som sjungs acapella av en kör som består av antingen bara män eller bara kvinnor. I världsmästerskapet ska kören uppträda med ett nummer på minuter, bestående av två tävlingslåtar som man blir bedömd på. Pearls of the sound uppträdde med Somewhere over the rainbow och Never say never again. Vi byggde ett paket kring temat small. Körerna är ofta väldigt stora, men vi är inte ens 40 personer. Det är stor skillnad på vilken typ av ljud man kan skapa beroende på om man är så få eller flera hundra. Vi gjorde medleys av några kända låtar och byggde om texterna kring att vara en liten kör. Vårt mantra för dagarna var we took the small way, säger Therese. Det här var andra gången som Pearls of the sound blev världsmästare. Förra gången det hände var Varför har just Pearls of the sound blivit så bra? Therese och Mona menar att det handlar om att alla har tagit individuellt ansvar och de har jobbat mycket med coacher. Vi fattade ett beslut för 3-4 år sedan att vi ville satsa mer och göra bättre ifrån oss. Vi har jobbat vidare på de grunder man behöver för att kunna sjunga barbershop riktigt bra. Sen över vi tillsammans varje tisdag och åker på helgläger varje termin. Och så måste alla såklart öva hemma så mycket som de behöver, förklarar Therese. När vi tränar tragglar vi inte toner och noter, istället jobbar vi på hur vi låter ihop och hur vi framför de budskap som finns i låtarna vi sjunger. Det handlar om underhållning och att beröra en publik, fortsätter Mona. Pearls of the sound har kvalificerat sig även till nästa år, men eftersom kören har vuxit tävlar de nästa år i en större klass. Älmhultsbladet säger grattis till vinsten och stort lycka till i nästa års tävling!

8 48 22 november Stor uppslutning när tågen skulle diskuteras TEXT: MALIN SENNEVALL, I onsdags var det dags för pendlardialog i Älmhult. Ett femtiotal pendlare från framförallt södra Skåne, men även Växjö, hade samlats för att ställa frågor till Skånetrafiken, Öresundstågen och Länstrafiken Kronoberg. Känslorna var upprörda bland pendlarna, som nu får färre tåg att välja mellan, längre restid och dyrare biljettpriser, oavsett vilket håll man reser ifrån. Trafikbolagen försvarade detta med att det blir fler alternativ att resa med, något som inte kändes så relevant för pendlarna, som menade att fler alternativ som tar längre tid än tidigare knappast kan anses som en förbättring. Mellan Älmhult och Växjö sätts nya krösatåg in, med bättre komfort men inte snabbare tider. Det blir väntetid i Alvesta på båda hållen, något som upp- rörde pendlarna norrut. För söderpendlarna dras ett par populära insatståg in, och de som blir kvar ersätts av pågatåg med något längre restid. Vill man åka på andra tider är det byte i Hässleholm som gäller. Anledningen till förändringen är att småstationer som Diö nu öppnar upp för pågatågstrafik från 15 december. Trafikbolagen lovade att ta pendlarnas åsikter med sig och sa att förändringar kan komma ur detta tidigast Påminnelse - nytt sätt att logga in på ico-worker TEXT: MALIN SENNEVALL, Du glömmer väl inte att från och med 6 december måste du logga in på ico-worker med ditt nätverks-id, alltså samma inloggningsuppgifter som du använder för att logga in på din dator. Du som inte har ett nätverks-id kommer att få ett av din närmsta chef. Har du ett låst nätverks- ID kontaktar du din lokala helpdesk för att få ett nytt lösenord. Efter att du har fått ditt nya lösenord måste du logga in från en IKEA dator inom tre månader. Sedan måste du var tredje månad byta lösenord vid en IKEA dator. I övrigt kan du precis som vanligt använda ico-worker från din hemdator. Logga in på ico-worker efter 6 december och spana in det nya utseendet!

9 48 22 november NY PÅ JOBBET MAIL: MANUSSTOPP TISDAGAR Ryan ny Demand Planner på IKEA of Sweden Jag är glad att informera att Ryan Creal den 1 november anslöt sig till vårt Supply team på BAOSOF (affärsområde Outdoor, Home organisation, Secondary storage och IKEA FAMILY sortimentsutveckling). Ryan började på IKEA för 4 år sedan som BA-specialist i Regional Supply Team North America, och har sedan dess arbetat med olika sortiment och uppdrag såsom Textil, Kök, Arbetsplats och introduktion av nya medarbetare. Vi är så glada att ha dig här Ryan och vi ser fram emot att utveckla BAOSOF supply ytterligare tillsammans med dig! Markus Strömberg Supply Mgr BAOSOF IKEA of Sweden Ville Mäläskä Team Leader, Regional Supply Team IKEA North America Pernilla ny produktkommunikatör på IKEA of Sweden Pernilla Johansson kommer att påbörja ett 1-års uppdrag som Product communicator för HFB13 Rugs den 18 november. Hon har utbildat sig inom Arkitektur, Visualisering & Kommunikation på Malmö Universitet. Pernilla kommer till oss från sina tidigare roller som 3D Coordinator och nu senast som Communication support inom Living room. Välkommen till BA Textiles Pernilla! Tack Pernilla för din värdefulla insats och fantastiska inställning, du har hjälpt oss att förflytta businessen och vi har njutit av tiden tillsammans med dig. Christoffer Malmqvist Eja Tuominen Business leader & Commercial Manager(act) Commercial Manager BA Textiles BA Living room & Work spaces IKEA of Sweden IKEA of Sweden Emma ny Product Development Support på IKEA of Sweden Jag har glädjen att meddela att vi har lyckats fylla positionen som Product Development Support i Window teamet. Emma Ståhl börjar hos oss den 18 november som PDS. Emma började på IKEA 2002 (två år innan dess på IKANO) har har de senaste tre månaderna arbetat som ansvarig för Cooking, Eating & Decoration på 3:e våningen. Innan dess har hon arbetat inom ICOM och Trading, med placering i både Älmhult och Kina. Välkommen Emma! Tack Emma, för ditt ledarskap i uppbyggnaden för vecka 46, alltid med mycket energi och en bra inställning. Vi har uppskattat vår korta tid tillsammans med dig. Björn Andersson Susanne Larson Business Navigation Manager Range Manager IoS Textiles IoS Cooking Eating & Decoration

10 48 22 november NY PÅ JOBBET MAIL: MANUSSTOPP TISDAGAR Ann Sheng ny produktutvecklare på IKEA of Sweden Vi är glada att meddela att Ann Sheng börjar som produktutvecklare på BA OSOF, IKEA of Sweden (affärsområde Home organisation/secondary Storage/Outdoor/ IKEA FAMILY sortimentsutveckling) den 18 november Hon kommer att jobba med IKEA FAMILY produktutveckling och rapportera till Yvonne Andersson, sortimentschef på BA OSOF. Ann började på IKEA 2009, som deputy Business Development Manager inom Trading Area Greater China (TAGC). Välkommen till BA OSOF, Ann! Vi kommer att sakna dig i Kina! Yvonne Andersson Range Manager BA OSOF IKEA of Sweden Freda Zhang Deputy Trading Area Manager TAGC Hans ny OM-specialist på IKEA AB Vi är glada att meddela att Hans Wirblad-Kastman har fått det utannonserade jobbet som Organisational Managment (OM) specialist inom Systems & Projects, HRSC. Hans började sitt nya uppdrag den 1 november och kommer närmast från en befattning som Payroll assistant inom HRSC. Varmt välkommen till Systems & Projects och stort tack för goda insatser som Payroll assistant. Mikael Flink Team leader, Systems & Projects, HRSC IKEA AB Kristina Leander-Persson Team leader, Payroll, HRSC IKEA AB Jennifer ny need planner på IKEA of Sweden Jag är glad att informera att Jennifer Gustafsson har accepterat utmaningen som need planner på BA LRW med huvudansvar i LACK; MICKE; LINNMON och EXPE- DIT under en tillfällig period på 1 år. Jennifer startar den 1 januari och kommer att rapportera till Maria Johansson. Jennifer har en bakgrund inom Regional Supply Team NA, baserad i Philadelphia, och kommer senast från en position som BA specialist inom den affär hon ska arbeta vidare med på IoS. Hennes energi, vilja och driv kommer att bidra mycket till affären, supply gruppen och det team hon kommer att arbeta i och jag vet att hon kommer ha mycket att bidra med när hon kommer tillbaka till sin hemorganisation igen. Mycket välkommen till IoS! Maria Johansson Deputy Supply Manager

11 Älmhultsbladet november 2013 LEDIGA JOBB PÅ IKEA OCH IKANO Warehouse Manager/ Deputy DC Manager DC Älmhult a är lyckv ara att väg på We are now looking for you who enjoy leading people! Who wants to take responsible for the growth of our organization and developing the processes at DC ÄLMHULT. Your assignment will be stimulating and diverse and you will meet people with different roles in our organization. Is this your next step? Welcome with your application! INSIDE.IKEA.COM Ja driv g passs av ion a m m det är okej att göra fel Släpp din in loss inredare re är heen känsla Teamledare After Sales art being p ing th of some BIG ge men skap t lhe Enke IKEA Components, Älmhult I rollen som teamledare ansvarar du för både drift och personal men även för en del utav After Sales affär. Det innebär att leda, coacha och utveckla våra medarbetare i enlighet med vår personalidé och våra IKEA värderingar. Vill du vara med och utveckla vår lagerverksamhet och bidra med din erfarenhet och energi? Gå in på ikea.inside där du kan läsa mer om tjänsten! INSIDE.IKEA.COM i nr e k a släpp loss potentialen ätt gas r Ifrå ritete o akt styr bara der id n u amt fr gör saker annorlunda

12 november 2013 LEDIGA JOBB PÅ IKEA OCH IKANO We seek a Business Developer a är lyckv ara att väg å p Trading Area North Europe Älmhult Is this the right challenge for you? We are looking for you who have a good knowledge in material and production including cost of production within your area of responsibility. You have excellent skills in working with the cost drivers in the purchasing part of the supply chain. INSIDE.IKEA.COM Ja driv g passs av ion a m m det är okej att göra fel Släpp din in loss inredare re är heen känsla Come join us at IKEA IT within the area of IT Requirement Management! IKEA IT Älmhult or Helsingborg art being p ing th of some BIG ge men skap t lhe e k n E Do you love the idea of working with IT and business in a home furnishing company, creating a better everyday life for the many people? Then this is the opportunity for you, continue your journey together with us at IKEA as an IT Solution Analyst! INSIDE.IKEA.COM i nr e k a släpp loss potentialen ätt gas r Ifrå ritete o akt styr bara der un amtid fr gör saker annorlunda

13 48 22 november LEDIGA JOBB PÅ IKEA OCH IKANO Project Manager Food Products (temp. position) IKEA Food Services Helsingborg lycka är att vara på väg Do you have a high interest and a passion for Food? We are looking for a Project Manager with good knowledge about product development and understanding about markets and customer needs. Welcome with your application latest December 3rd. INSIDE.IKEA.COM Jag drivs av passion det är okej att göra fel hemma en känsla är Släpp loss din inre inredare being part of something ge men skap BIG ge BIG skap In memory of Margareta Lööf Margareta Lööf, who has been with IKEA for 30 years has sadly passed away on the 13th November During her time within IKEA she has been a highly respected colleague and friend. Margareta has shown a fantastic commitment and energy in her work during all the years. Her competence and experience has been invaluable for us. Margareta has always been a very warm and caring person and has been very close to all of us. All of our thoughts are with Margareta s family and friends. Margareta will be sadly missed. Rest in Peace, Maggan. All your friends at Kitchen and Dining, IoS.

14 48 22 november INFORMATION TILL IKEA OCH IKANO MEDARBETARE Information från Indiens ambassad Indiens ambassad i Stockholm informerar om att utländska medborgare som bott mindre än ett år i Sverige hädanefter måste bifoga ett förklarande brev. Detta brev ska beskriva den sökandes situation och varför personen ifråga väljer att söka visum i Sverige. IKEA Test Lab öppettider IKEA Test Lab är stängt från 23/12-1/1 och har mycket begränsad bemanning under dagarna 2/1-3/1. Vi är åter på plats igen 7/1. Vi önskar alla en God Jul och Gott Nytt År från Personalen på IKEA Test Lab! Just nu är det även högsäsong på Indiens ambassad och behandlingstiden för visum är därför 8-10 arbetsdagar. Du kan inte räkna med att få ut ett visum snabbare än så. För utländska medborgare så är behandlingstiden minst arbetsdagar. Tänk även på att inte boka resor innan ni fått ett visum utfärdat. Vi hälsar alla välkomna till Julmys på Björkö Annons Välkommen till julmusik Annons Lördagen den 7-december kl Plats: Björkö, Pjätteryd Boka plats och sälj ditt hantverk etc. 100:-/ bord. Tomten kommer att finnas på plats och även försäljning av skinkmacka, kaffe, brända mandlar, glögg mm. Ring: Malin J eller Johan N Välkomna Pjätteryds IF Älmhults kyrka tors 28 nov kl Per Gunnar Petersson, orgel. Efter musiken i kyrkan hälsas alla välkomna till Kyrkbackssalen för lunch till självkostnadspris. Gör som så många andra upptäck denna sköna paus i vardagen! I samarbete med Sensus

15 48 22 november INFORMATION TILL IKEA OCH IKANO MEDARBETARE Ge bort ett foto i julklapp Julmarknad i Loshult Annons Fotografering och 12 julkort inkl. kuvert och valfri text 700:-. Passa på att beställa förstoringar som julklapp. Begränsat antal tider så boka nu: Anette Stenersen Annons Lördagen den 30/11 Kl Hantverk, delikatesser, bröd, tomtar, kransar, färska munkar, Lotteri och servering. Arr: Föreningen Loshultsbygden Utveckling (FLU) Tack till Loshults församling som upplåter sina lokaler och till Treby IF för att vi får låna marknadsstånden. Få dina reseräkningar godkända innan 28 nov för att få betalt i år Om du har rest och ska göra en reseräkning med skattepliktiga ersättningar behöver den vara godkänd senast torsdagen den 28 november klockan 17 för att du ska få dina pengar innan årsskiftet. Det betyder att reseräkningen ska vara godkänd av din chef, kvittot ska ha kommit in till TEC support och reseräkningen ska ha fått sitt sista godkännande av TEC. Med detta i åtanke rekommenderar vi dig att göra din reseräkning så tidigt som möjligt. Detta gäller skattepliktiga ersättningar, vilka är; Traktamente inom Sverige Endagstraktamente utomlands eller i Sverige Milersättning Personalbil Ospecificerat nattraktamente Hälsningar Finance Services, IKEA AB För frågor om utlägg, reseräkningar eller systemet TEC kontakta oss via TEC support på telefon eller mejl

16 48 22 november AKTIVITETSHUSET EN PLATS DÄR DU KAN HA ARBETSMÖTE, TA EN FIKA, TRÄNA ELLER BARA UMGÅS Keramik Bowling Keramik på dagtid grundkurs För att erhålla Grönt kort och få tillgång Keramiksalen går man grundkursen i två terminer. Start: 15 januari 2014 Ledare: Inger Jardevi Tid: 8 ons Plats: Aktivitetshuset Deltagaravgift: 740 kr Deltagaravgift: 500 kr för Vuxenklubbens medlemmar 1 plats kvar, anmälan snarast! Anmälan: eller Tisdagen den 26 november mellan klockan spelar vi i Osby Bowlinghall. Kostnad 60kr/person vid 2/bana. Hoppas att många nya såsom gamla hänger på och spelar!anmälan görs senast måndagen den 25 november senast klockan till Vill du spela på annan tid? Genom att visa upp din IKEA legitimation får du 10% på priset på Osby Bowlinghall. Passa på att snitsa till skruven under ruggiga höstkvällar, eller samla ihop ett gäng och ha en trevlig kväll. Varmt välkomna! Fritidssektionen Bowling Jullotteri till förmån för Fru Bertha Kamprads cancerstiftelse Lotteriringar och bössor finns utplacerade på följande ställen: IKEA of Sweden Varuhuset IKEA Hemma KH Aktivitetshuset Testhuset Ikano IKEA Communication Modellverkstan IMS IKEA Components DC Tillsammans Vinstutlämning kommer att ske på IKEA 1 (gamla Varuhuset) den 6 december och 9 december, klockan Endast giltigt IKEA/IKANO samt Vuxenklubbskort gäller för uthämtning av vinster och måste visas upp vid entrén. Observera att inga barn får vistas i lokalen under utlämningen av säkerhetsskäl. Din gåva är värdefull! IKEA AB, i samarbete med Aktivitetshuset och Vuxenklubben

17 48 22 november AKTIVITETSHUSET EN PLATS DÄR DU KAN HA ARBETSMÖTE, TA EN FIKA, TRÄNA ELLER BARA UMGÅS Skidresa till Tandådalen Nu var det då dags för IKEAs berömda skidresa till Sälenfjällen. I år har vi valt att åka till Tandådalen. Här har vi tillgång till både Tandådalen och Hundfjällets skidbackar. Vi åker den 22 jan kl från Aktivitetshuset och åker hem på morgonen den 26 jan. Så vi kör på samma koncept som vi gjort på tidigare skidresan. Alltså 3 hela dagars skidåkning. Vi har ett fåtal 4-bäddars lägenheter bokade. Så först till kvarn är det som gäller. När de är slut så är de slut. Så vänta inte, boka nu. Är ni mindre än 4 st i sällskapet så får ni vara beredda på att dela rum. Bokning och betalning för resan på Aktivitet- shuset. OBS! Senast 13 dec 2013 Pris: Barn 0-7 år: 1770 kr Obs! För att få åka skidor måste de ha hjälm. Barn 8-15 år: 2020 kr med lift kort för 2 dagar år: 2295 kr per person för IKEA/IKANO eller familjekort. Nytt för i år är att det ingår 2 dagars liftkort i priset värde 720 kr. Det som tillkommer är om man vill ha liftkort den tredje dagen kostnad 360 kr. Detta liftkortet gäller i både Tandådalen och Hundfjällets backar. Reseledarna Jörgen & Linda Ändrade öppettider Vi kommer att stänga Aktivitetshuset klockan onsdagen den 27 november och onsdagen den 4 december p.g.a. bokning. Multihallen, squashhallen och funkgymmet är öppet som vanligt dessa dagar. Vi ber om överseende för den sena informationen. AFTER WORK TORSDAG 28/11 Öppet Välkomna! Besök oss här: IWWW.AW.IKEA.COM Öppet: måndag-torsdag , fredag , lördag-söndag Som IKEA medarbetare har du access till Multihallen alla dagar Telefon ,

18 48 22 november LUNCHGUIDE MAIL: MANUSSTOPP TISDAGAR AKTIVITETSHUSET MÅN Moniques tom kha-soppa TIS Fisksoppa ONS Het tacosoppa TOR Mias spenatsoppa med ägg FRE Champinjonsoppa med bacon Veckans vegetariska: Len sparrissoppa Hemlagad soppa, 42:- Serveras med bröd och smör (Alla våra soppor är fria från gluten och laktos) Vi serverar även matiga sallader, wraps, sushi, och mackor. Kvällstid serverar vi belgisk våffla, panini, pizzini och toast från grillen. IKEA gatan 8, tel , Öppet; mån-tor , fre , lör-sön PER ANDERSENS MÅN Köttbullar med stuvade makaroner. Stekt fisk med dillmajonnäs, kokt potatis, ärtor och citron. TIS Stekt fläskkotlett med svampsås, kokt potatis, grönsaker och gelé. Oreganokryddad köttfärsruta med tomatsås och ris. ONS Spagetti och köttfärssås. Stekt korv med stuvad spenat och stekt potatis. TOR Ärtmiddag. Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor. FRE Husmansbuffé. Tre olika alternativ + tillbehör. Varje dag serverar vi dagens sallad. Häfte med tio lunchkuponger: 650:- 70:- Sallad, bröd, smör, dricka och kaffe ingår. Bäckgatan, vid IKEA Distribution Centre. Ingång vid vakten. Tel , IKEA RESTAURANGEN Frukost varje dag från 9:- IKEA varuhuset slutar från och med nästa vecka att servera dagens lunch. Har du lunchkuponger kvar, kontakta någon i restaurangen för att hitta en lösning. Restaurangen fortsätter att servera sin vanliga meny. STÄNGT! VÄRDSHUSET IKEA Hotell och restaurang är abonnerad v.46, 48 och 49 på luncherna. Välkomna åter! Alla lunchrestauranger i Älmhult finner du på

19 48 22 november SAKER & TING MAIL: MANUSSTOPP TISDAGAR SÄLJES Sista chansen innan flyttlasset går! Köksbord i massiv furu med tjock skiva, 150 diameter. Inkl. 2 st iläggsskivor (2x50cm), 6 st furustolar. Slipat och lackat Pris: 500:- Eller till högstbjudande Fint skick! Ring dubbade vinterdäck. Körda en säsong, 8-9 mm. Har suttit på Passat (195x65x15). Mycket bra skick. Pris 2600 kr. Tel: Mycket bra skick IKEA ÄLVROS fåtölj, mellanröd, Pris: 700 KR (Nytt pris 4995) IKEA MOHEDA 3-sits Hörnbäddsoffa, Blekinge brun, Pris 900 KR (Nytt pris 4995) En mer textil 3-sits hörnbäddsoffa, Ljusgrå färg, Pris 500 Kr. Har använt bara 7 månader. Billigare vid snabb affär. Tel: par vita barnskridskor säljes i strl 35 och i strl 37. Pris 100kr/ par. Röd vinterjacka med svarta tillhörande fodrade byxor av märket North Bend, strl 98/104. Pris 100kr Wii spel komplett med massa tillbehör för 2 spelare. Wii sports, Guitarr Hero, Dance original spel + flera spel från Asien kr Dvärgpinscher valp till salu. Nu är det endast lille Phineas kvar, en liten röd dvärgpinscherhane 10 veckor gammal. Veterinärbesiktad UA, registrerad i SKK med stamtavla och chippad. Väldigt social då han är uppväxt på gård med massa djur och barn. Finns i Ekeby, utanför Helsingborg. Pris: 5000 kronor. Vid intresse, kontakta Maria på UTHYRES Hus i Klöxhult, Lingonvägen 2. Gångavstånd till skola, dagis och IKEA of Sweden. 1-plans, byggt 1975, 104 kvm med stor trädgård på 1000 kvm. 3 sovrum, 2 badrum, garage, förråd, inglasad altan. Köket renoverat Inflyttning 1 januari. Hyra 7000 kr, kan diskuteras. Intresserad? kontakta: Mr. Hui Jin, com, / (in English please). Llitet hus med två sovrum, vardagsrum, kök, toa, dusch, tvättmaskin, uteplats, parkering. Allt fräscht o renoverat. Centralt Killeberg nära buss o tågstation. Ej rök eller djur. Tina :a i centrala Älmhult. Renoverad lägenhet med bra planlösning och balkong i söderläge. Vid intresse eller mer info ring Pendlare se hit! Trevligt rum i lägenhet med vackert läge. Ett stenkast från ett av Snålskjutsens stopp. Nästan egen ingång. Egen toalett och del i badrum. Egen utgång till balkong. Vi röker gärna men bara ute. Stor TV och radio finns. Del i kök kan diskuteras. Tillträde 1 november. Välkommen att ringa, KÖPES Bättre beg cykel, som är tänkt att få fortsätta livet på landet. Har du en, hör av dig SÖKES Lägenhet sökes. Nyanställd på IOS söker liten lägenhet per omgående. Ring Emil på Skötsam kille söker bostad. Helst en 2 rumslägenhet, men går även bra med 1 & 3 rummare. Jobbar på IKEA AB och behöver något som är relativt nära till jobbet. Behöver nödvändigtvis inte vara i Älmhult. Har ni något tillgängligt nu eller någon gång framöver, tveka inte att höra av er. Jag är öppen för förslag och diskussioner kring lägenheter. Slå gärna en singal på om ni har några funderingar så berättar jag gärna mer. KORTFATTADE ANNONSER FÖR DIG SOM ÄR IKEA/IKANO MEDARBETARE OCH DIN FAMILJ

20 48 22 november 2013 Efterlysning. Som vi berättat tidigare söker Inter IKEA Culture Centre AB ständigt efter gamla IKEA produkter till nya IKEA Museum. bland annat är man på jakt efter byrån VAJER. Sitter du på en sådan eller vet någon som gör? Hör av dig till ÄLMHULTSBLADET Vad vill du läsa om i Älmhultsbladet? Hör av dig till redaktionen på eller

ÄLMHULTSBLADET. Bygglovsansökan inlämnad för IKEA Hotell S.4. Sikte på lägre ungdomsarbetslöshet S.3. Nytt möte om pendling S.5

ÄLMHULTSBLADET. Bygglovsansökan inlämnad för IKEA Hotell S.4. Sikte på lägre ungdomsarbetslöshet S.3. Nytt möte om pendling S.5 11 7 mars 2014 IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET Sikte på lägre ungdomsarbetslöshet S.3 Nytt möte om pendling S.5 Malmömässa på Sockerbruket S.7 Bygglovsansökan inlämnad

Läs mer

ÄLMHULTSBLADET. Dom inreder varuhusen. Håkan har varit på prao 3. Småbarnsfamiljer, titta hitåt 7

ÄLMHULTSBLADET. Dom inreder varuhusen. Håkan har varit på prao 3. Småbarnsfamiljer, titta hitåt 7 ÄLMHULTSBLADET IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 16 nov 47 2012 Håkan har varit på prao 3 Småbarnsfamiljer, titta hitåt 7 Dom inreder varuhusen Älmhultsbladet reder ut. Vem har hand

Läs mer

IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET. Ett steg mot energioberoende S.2

IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET. Ett steg mot energioberoende S.2 37 6 september 2013 IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET Borlänge öppnar 25 oktober! S.2 Ett steg mot energioberoende S.2 Festival i dagarna två S.3 Det finns ett stort

Läs mer

ÄLMHULTSBLADET. Glad midsommar! Ingvar hedersmedborgare S.3. Du kommer väl ihåg Tack! S.6. Ny MÅNGSIDIG kollektion S.4.

ÄLMHULTSBLADET. Glad midsommar! Ingvar hedersmedborgare S.3. Du kommer väl ihåg Tack! S.6. Ny MÅNGSIDIG kollektion S.4. 25 19 juni 2014 IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET Ingvar hedersmedborgare S.3 Du kommer väl ihåg Tack! S.6 Ny MÅNGSIDIG kollektion S.4 Glad midsommar! 26 19 juni 2014

Läs mer

ÄLMHULTSBLADET. Nyhet på Barnens IKEA - en trygghet om ifall. Jesper Brodin i en intervju S.4. Linn avlutar som backpacker S.6

ÄLMHULTSBLADET. Nyhet på Barnens IKEA - en trygghet om ifall. Jesper Brodin i en intervju S.4. Linn avlutar som backpacker S.6 40 26 september 2014 IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET Jesper Brodin i en intervju S.4 Linn avlutar som backpacker S.6 Brandtest, se tid och datum s.10 Nyhet på Barnens

Läs mer

ÄLMHULTSBLADET. Världen kom till Köpenhamn. 13 000 kvm utställning 3-4. Nu är det jul igen 2

ÄLMHULTSBLADET. Världen kom till Köpenhamn. 13 000 kvm utställning 3-4. Nu är det jul igen 2 ÄLMHULTSBLADET IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 23 nov 48 2012 13 000 kvm utställning 3-4 Nu är det jul igen 2 Världen kom till Köpenhamn Nytt för i år är att man hade Supplying Days

Läs mer

ÄLMHULTSBLADET. Sortera mera - en hjälp för flera! #walkthewalk s.2. Traineeprogram på Kungens Kurva s.3. Blåsippan - världsledande S.

ÄLMHULTSBLADET. Sortera mera - en hjälp för flera! #walkthewalk s.2. Traineeprogram på Kungens Kurva s.3. Blåsippan - världsledande S. 39 19 september 2014 IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET #walkthewalk s.2 Traineeprogram på Kungens Kurva s.3 Blåsippan - världsledande S.6 Sortera mera - en hjälp för

Läs mer

ÄLMHULTSBLADET. En ny säsong för Givebox med en ny fadderfamilj S.4. IKEA Museum söker bygglov S.3. DC fyller 50 år S.5

ÄLMHULTSBLADET. En ny säsong för Givebox med en ny fadderfamilj S.4. IKEA Museum söker bygglov S.3. DC fyller 50 år S.5 IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET IKEA Museum söker bygglov S.3 DC fyller 50 år S.5 Donation av IKEA Foundation S.2 En ny säsong för Givebox med en ny fadderfamilj S.4

Läs mer

ÄLMHULTSBLADET. Världens media på besök i Älmhult S.3. Sista chansen att lunchdansa S.6. Köp elcykel på fynd S.2. Vårlotteri i full gång S.

ÄLMHULTSBLADET. Världens media på besök i Älmhult S.3. Sista chansen att lunchdansa S.6. Köp elcykel på fynd S.2. Vårlotteri i full gång S. 24 5 juni 2014 IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET Sista chansen att lunchdansa S.6 Köp elcykel på fynd S.2 Vårlotteri i full gång S.12 Världens media på besök i Älmhult

Läs mer

IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET. Meeting Services minimässa S.7

IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET. Meeting Services minimässa S.7 44 24 oktober 2014 IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET November blir Movember på DS S.3 Meeting Services minimässa S.7 Höstlovsaktiviteter på varuhuset s.10 Grodprinsen

Läs mer

ÄLMHULTSBLADET. IKEA + skolan = sant. Förändringar i reseprocessen 6-7. Handelsplatsen påbörjad 4-5

ÄLMHULTSBLADET. IKEA + skolan = sant. Förändringar i reseprocessen 6-7. Handelsplatsen påbörjad 4-5 ÄLMHULTSBLADET IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 18 jan 04 2013 Handelsplatsen påbörjad 4-5 Förändringar i reseprocessen 6-7 IKEA + skolan = sant På ett kommunstyrelsemöte i tisdags,

Läs mer

ÄLMHULTSBLADET. IKEA har en slående vision. Åter på menyn 3. IKEA släcker, släcker du? 2. Redaktionen tar påskledigt! Vi är tillbaka den 5 april igen.

ÄLMHULTSBLADET. IKEA har en slående vision. Åter på menyn 3. IKEA släcker, släcker du? 2. Redaktionen tar påskledigt! Vi är tillbaka den 5 april igen. ÄLMHULTSBLADET IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 22 13 2013 Åter på menyn 3 IKEA släcker, släcker du? 2 Redaktionen tar påskledigt! Vi är tillbaka den 5 april igen. IKEA har en slående

Läs mer

ÄLMHULTSBLADET. Glad sommar önskar vi på Älmhultsbladet. På besök i nya varuhuset 3. Spanar in i framtiden 4-5

ÄLMHULTSBLADET. Glad sommar önskar vi på Älmhultsbladet. På besök i nya varuhuset 3. Spanar in i framtiden 4-5 ÄLMHULTSBLADET IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 21 juni 26 2012 På besök i nya varuhuset 3 Spanar in i framtiden 4-5 Glad sommar önskar vi på Älmhultsbladet IKEA använder solenergi

Läs mer

IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET. Hämta biljetter till Familjefestivalen S.9

IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET. Hämta biljetter till Familjefestivalen S.9 35 22 augusti 2014 IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET Katalogsläpp på varuhuset S.2 Hämta biljetter till Familjefestivalen S.9 Bra start för where good days start S.16

Läs mer

SOMMARBLADET. Ingvar flyttar hem! Digitalt lönebesked 5. Spännande kampanj 6. Sommarkul 7-8

SOMMARBLADET. Ingvar flyttar hem! Digitalt lönebesked 5. Spännande kampanj 6. Sommarkul 7-8 SOMMARBLADET IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 26 juni 27 2013 Ingvar flyttar hem! Digitalt lönebesked 5 Spännande kampanj 6 Sommarkul 7-8 Ingvar Kamprad flyttade från Sverige för

Läs mer

ÄLMHULTSBLADET. En hållbar turné! Nytt varuhus på G 3. Pinnen till Siv 5-6

ÄLMHULTSBLADET. En hållbar turné! Nytt varuhus på G 3. Pinnen till Siv 5-6 ÄLMHULTSBLADET IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 3 maj 19 2013 Nytt varuhus på G 3 Pinnen till Siv 5-6 En hållbar turné! Under några veckor har IKEA, tillsammans med några av Sveriges

Läs mer

ÄLMHULTSBLADET. Mojje intog Multihallen. Kökskampanjen pågår för fullt 3. Yearly Summary släpps idag 5

ÄLMHULTSBLADET. Mojje intog Multihallen. Kökskampanjen pågår för fullt 3. Yearly Summary släpps idag 5 ÄLMHULTSBLADET IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 20 jan 04 2012 Kökskampanjen pågår för fullt 3 Yearly Summary släpps idag 5 Mojje intog Multihallen Vid en välbesökt föreställning

Läs mer

IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET. Lunchbussen rullar för alla S.6

IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET. Lunchbussen rullar för alla S.6 34 15 augusti 2014 IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET En hälsning från Jesper S.4 Lunchbussen rullar för alla S.6 Elbilsrally i Växjö S.7 Där varje dag börjar Nya IKEA

Läs mer

IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET. Ny arbetsmiljöpolicy s.6. En film om Älmhult!

IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET. Ny arbetsmiljöpolicy s.6. En film om Älmhult! 51 12 december 2014 IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET Filminspelning i Älmhult s.3 Ny arbetsmiljöpolicy s.6 10 saker att vara stolt över på IKEA s.16 En film om Älmhult!

Läs mer

ÄLMHULTSBLADET. Marcus ny designchef. Lockar norrut 3. Earth Hour 2. Grattis Ingvar 2

ÄLMHULTSBLADET. Marcus ny designchef. Lockar norrut 3. Earth Hour 2. Grattis Ingvar 2 ÄLMHULTSBLADET IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 30 mars 14 2012 Lockar norrut 3 Earth Hour 2 Grattis Ingvar 2 Marcus ny designchef I tonåren hade han den mest välputsade vespan i

Läs mer

ÄLMHULTSBLADET. Nya IKEA Älmhult börjar ta form. Namnkunnig 6-7. Projekterar 3-5

ÄLMHULTSBLADET. Nya IKEA Älmhult börjar ta form. Namnkunnig 6-7. Projekterar 3-5 ÄLMHULTSBLADET IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 15 juni 25 2012 Projekterar 3-5 Namnkunnig 6-7 Nya IKEA Älmhult börjar ta form De kommande åren är många projekt planerade i Älmhult

Läs mer

ÄLMHULTSBLADET. Ny plats för nya möten. Ny varuhuschef i Älmhult 5. IKEA letar nya ledare 3

ÄLMHULTSBLADET. Ny plats för nya möten. Ny varuhuschef i Älmhult 5. IKEA letar nya ledare 3 ÄLMHULTSBLADET IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 27 jan 05 2012 IKEA letar nya ledare 3 Ny varuhuschef i Älmhult 5 Ny plats för nya möten Nästa vecka öppnas det nya Meeting Centre

Läs mer

ÄLMHULTSBLADET. Våra morgonvanor kartläggs i ny rapport S.4. Stafettpinnen till Maria Thörn S.5. Bilpool ska underlätta

ÄLMHULTSBLADET. Våra morgonvanor kartläggs i ny rapport S.4. Stafettpinnen till Maria Thörn S.5. Bilpool ska underlätta 25 13 juni 2014 IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET Stafettpinnen till Maria Thörn S.5 Bilpool ska underlätta strejken S.2 Vuxenklubben ska på höstresa S.11 Våra morgonvanor

Läs mer

ÄLMHULTSBLADET. En tallrik med sommar. IKEA på topp 10 2. Pinnen vandrar vidare 4-5

ÄLMHULTSBLADET. En tallrik med sommar. IKEA på topp 10 2. Pinnen vandrar vidare 4-5 ÄLMHULTSBLADET IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 14 juni 25 2013 IKEA på topp 10 2 Pinnen vandrar vidare 4-5 En tallrik med sommar Årets sommarbuffé har under några veckor stått uppdukad

Läs mer

ÄLMHULTSBLADET G L A D P Å S K. Detta är IKEA Components s.4. What s cooking? kökskampanj. Aktivitetshusets träningsschema s.13

ÄLMHULTSBLADET G L A D P Å S K. Detta är IKEA Components s.4. What s cooking? kökskampanj. Aktivitetshusets träningsschema s.13 15 2 april 2015 IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET What s cooking? kökskampanj på gång s.2 Detta är IKEA Components s.4 Aktivitetshusets träningsschema s.13 G L A D P

Läs mer

ÄLMHULTSBLADET. Imponerad av IKEA. Varuhuschefer shoppar loss 3. En stjärna är tänd 16. 10 februari 07 2012

ÄLMHULTSBLADET. Imponerad av IKEA. Varuhuschefer shoppar loss 3. En stjärna är tänd 16. 10 februari 07 2012 ÄLMHULTSBLADET IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 10 februari 07 2012 En stjärna är tänd 16 Varuhuschefer shoppar loss 3 Imponerad av IKEA Han har lusläst allt han har kommit över om

Läs mer

ÄLMHULTSBLADET. Full fart i varuhusen. Linje Annorlunda 2. Stafettpinnen till Gabriella 3

ÄLMHULTSBLADET. Full fart i varuhusen. Linje Annorlunda 2. Stafettpinnen till Gabriella 3 ÄLMHULTSBLADET IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 14 sep 38 2012 Stafettpinnen till Gabriella 3 Linje Annorlunda 2 Full fart i varuhusen Nu är det inte många veckor kvar tills det nya

Läs mer

ÄLMHULTSBLADET. IKEAs vakter berättar - 46 historiska år på DC. IKEA vill hjälpa till en bättre sömn s.2. Fiona ger svar efter medarbetarprojekt s.

ÄLMHULTSBLADET. IKEAs vakter berättar - 46 historiska år på DC. IKEA vill hjälpa till en bättre sömn s.2. Fiona ger svar efter medarbetarprojekt s. 10 27 februari 2015 IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET IKEA vill hjälpa till en bättre sömn s.2 Fiona ger svar efter medarbetarprojekt s.6 Spännande föreläsning s.9 IKEAs

Läs mer

IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET. Globala försäljningssiffror S.3. The Bridge inspirerar

IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET. Globala försäljningssiffror S.3. The Bridge inspirerar 38 12 september 2014 IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET Insamling för behövande S.2 Globala försäljningssiffror S.3 Blodbussen kommer till IKEA S.16 The Bridge inspirerar

Läs mer

ÄLMHULTSBL DET. Fokus på kvalitet. Grattis till Gillis 6. Pernilla tar över pinnen 5-6

ÄLMHULTSBL DET. Fokus på kvalitet. Grattis till Gillis 6. Pernilla tar över pinnen 5-6 ÄLMHULTSBL DET IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 30 nov 49 2012 Pernilla tar över pinnen 5-6 Grattis till Gillis 6 Fokus på kvalitet I Malmö finns Sveriges första och enda Q-store.

Läs mer