ÄLMHULTSBLADET. Sven-Arne har värderingarna ständigt närvarande S.4. Samåkning på Yammer S.3. Världsmästare i sång S.7. Hetsig pendlardialog S.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "ÄLMHULTSBLADET. Sven-Arne har värderingarna ständigt närvarande S.4. Samåkning på Yammer S.3. Världsmästare i sång S.7. Hetsig pendlardialog S."

Transkript

1 48 22 november 2013 IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET Samåkning på Yammer S.3 Världsmästare i sång S.7 Hetsig pendlardialog S.8 Sven-Arne har värderingarna ständigt närvarande S.4 Stafettpinnen vandrar vidare till Sven- Arne Svensson, Project Manager på Free Range, IKEA of Sweden. Vi träffade honom på IKEA 1 och satt ner i ett helt nytt sortiment för att prata om jobb och vikten av att alltid ha våra värderingar med sig.

2 48 22 november Avfallsvecka november är det avfallsvecka i Europa. Givetvis vill vi på Älmhultsbladet uppmärksamma vikten av att återvinna sitt avfall på rätt sätt. Vi har därför jagat rätt på vår avfallskoordinator Carina Skov-Pedersen, IKEA AB, för att prata lite med henne om hur vi sorterar vårt avfall på IKEA. I Älmhultsbladet WEBB-TV tar hon med oss in i återvinningens inre värld och förklarar hur vi ska tänka när vi sorterar våra sopor. Häng med! Blomsterkväll på IKEA Temakväll i blommorna och julens tecken för alla IKEA FAMILY medlemmar på IKEA varuhuset i Älmhult den 28 november kl. 18. Duktiga florister guidar dig igenom hur du bäst arrangerar din egen julgrupp, som du sedan kan köpa med dig hem. Du anmäler dig via ÄLMHULTSBLADET Utgivare IKEA AB Ansvarig utgivare Mattias Lindqvist Redaktion Malin Sennevall och Hanna Pålsson Manusstopp Tisdagar Utgivning Fredagar Tryckkostnad 3,80 SEK per ex Postnummer 05/15 Telefon Fax E-postadress redaktionen E-postadress Saker & Ting Älmhultsbladet på IKEA Inside Älmhultsbladet som webbtidning Tips! Webbtidningen når du hemifrån Älmhultsbladet in Brief (English) Vad vill du läsa om i Älmhultsbladet? Hör av dig till redaktionen!

3 48 22 november Dela bil, vinn en vän, spara miljö TEXT: MALIN SENNEVALL, Kör du bil ensam till jobbet? Eller kör du ensam mellan våra olika kontor eller något av våra kontor och en flygplats? Har du plats för fler i din bil eller skulle du vilja få plats i någon annans bil? På Yammer finns nu en grupp för alla er som skulle kunna tänka er att samåka lite mer för att hjälpa till att bidra till en bättre miljö och samtidigt spara pengar. Välkomna till Car pool Älmhult. IKEA strävar efter att bli People & Planet Positive och har en ny, ambitiös hållbarhetsstrategi som ska hjälpa oss på vägen. Ett viktigt steg i rätt riktning är att ha färre bilar på vägarna. Genom att åka tillsammans när det är möjligt kan vi hjälpa till att minska utsläppen och bidra till ett mer hållbart IKEA. Många av IKEAs medarbetare i Älmhult har inget annat val än att köra bil till jobbet. Ni bor kanske nära varandra men långt ifrån kollektivtrafiken. Eller så behöver ni köra bil mellan våra olika kontor, en sträcka som trafikeras av många och där möjligheterna är stora att samåka. Den nya Yammer-gruppen Car pool Älmhult är för er. Tanken är att du när du ska köra någonstans gör ett inlägg i gruppen med detaljer kring bilturen. Var åker du ifrån, vart ska du, hur dags, när åker du tillbaka, hur många får plats? Det spelar ingen roll om du åker mellan hemmet och kontoret eller gör en annan jobbrelaterad bilresa, har du en plats över låt oss veta! Gunilla Olofsson är Business Developer Meetings på IKEA AB och en av personerna bakom Car pool Älmhult. Hon menar att utöver den positiva inverkan på miljön som samåkning har, så är det även ett bra sätt att nätverka. Detta är något vi kan göra tillsammans, som ett IKEA. Vi har alltid värnat om samåkning och såg förr alltid till att sätta ihop medarbetare när de bokade bilar till exempel från Kastrup till Älmhult. Det stora pluset var de nätverk som skapades, man lärde känna andra medarbetare som man kanske annars inte skulle träffa. Nu bokar man elektroniskt och vi har inte möjlighet att göra på det sättet längre. Därför tycker jag att detta är en fantastisk möjlighet att skapa en liten bit i det stora idag, att hitta tillbaka till IKEA andan. Vi lämnar detaljerna till dig, men erbjuder ett forum där du kan dela information och hitta bilsällskap och kanske till och med nya kompisar. Vi hoppas att du kommer att uppskatta gruppen och använda den på bästa sätt! Sök på Car Pool Älmhult på Yammer så hittar du gruppen!

4 48 22 november Medarbetare med värderingarna ständigt närvarande TEXT: HANNA PÅLSSON, Sven-Arne gläntar på dörren in till IKEA 1. Älmhultsbladet hade på stafettpinnens väg nöjet att träffa Sven-Arne Svensson, Project Manager på Free Range, IKEA of Sweden en blåsig dag i oktober. Vi satt ner i ett helt nytt sortiment på Free Ranges yta på IKEA 1 där uppbyggnaden inför Business Plan Focus Week 46 var i full gång, och hade en trevlig pratstund. Sven-Arne Svensson har varit många år på IKEA, både i Sverige och utomlands. Att det skulle bli IKEA från första början var inte självklart, i tanken skulle han bli lärare. Men när han i slutet av sina studier skulle skriva sin uppsats så var IKEA det företag som välkomnade honom och hans studiekompis med öppna armar på ett varmt sätt. Detta var en av anledningarna till att han valde att jobba för IKEA istället för att välja läraryrket, och nu försöker han ge tillbaka allt han fått till de nya medarbetarna. Vad jobbar du med? Jag jobbar som Project Manager på Free Range, IKEA of Sweden. Man kan säga att vi är en kompletteringsavdelning som

5 48 22 november bland annat servar IKEA Retail med lokala tillval för att de ska kunna vara konkurrenskraftiga på sin marknad. Normalt kan en produktutveckling ta allt från 1,5 till 3 år, Free Range kan snabba på den processen. Vi tar även fram produkter till olika HFB, Home Furnishing Business, på IKEA of Sweden som ska komplettera sorti- mentet eller verka taktiskt på vissa marknader. Normalt finns detta komplement med under ca ett år, sedan får det beställande HFB besluta om de vill ta in det i deras ordinarie sortiment, eller plocka bort det helt. När designavdelningen på IKEA of Sweden jobbar fram tillfälliga vitalitetskollektioner, som nu senast TRENDIG så finns vi med i Den oerhörda styrka vi har när vi alla drar åt samma håll och kraftsamlar är helt unik detta arbete, likaså när gamla skattkisteprodukter ska plockas fram i en ny tappning. att jobba med IKEA. Vid sidan av detta har jag de senaste 6 åren även jobbat med Supplier Survey som är en undersökning som görs hos våra leverantörer vartannat år, för att få deras syn på hur det är Sist men inte minst coachar jag nya medarbetare och har varit mentor till ett antal kollegor genom åren. Vad är det bästa med att jobba på IKEA? För mig är det viljan och glädjen att mötas som medarbetare och tillsammans jobba med de ständiga förändringar och utmaningar som vi står inför inom företaget. Den oerhörda styrka vi har när vi alla drar åt samma håll och kraftsamlar är även helt unik. Detta har jag haft turen att uppleva flera gånger och det ger sådan enorm energi och framåtanda åt hela organisationen. Vad kan vi på IKEA bli bättre på? Nyckeln till framgång för mig är att utveckla våra managers så att de i sin tur kan stötta och hjälpa sina medarbetare i deras utveckling, och att de planerar in tid till detta. STRANDMON fåtölj med fotpall, Sven-Arnes personliga favorit. Jag tycker vi behöver bli bättre och snabbare på att få fram produkter på marknaden, bland annat genom att effektivare verkställa våra beslut och ta ett krafttag inom vår IT värld och gå igenom våra system ordentligt.

6 48 22 november Personligen läser jag teserna lite då och då, särskilt när jag står inför någon form av utmaning, de har då alltid något nytt att säga mig. Jag tycker att man som medarbetare har ett egenansvar i detta, men det är viktigt att man som chef vägleder och verkligen bjuder in till diskussion. Delar ur 365+ rostfria kök och stekserie Genom gott samarbete tror jag även att vi kan göra mindre misstag på vägen. Vad gör du efter jobbet? Jag gillar det mesta inom sport och har varit aktiv i friidrott, fotboll och handboll men nu blir det mest tennis och golf. Jag försöker vara en aktiv föreningsmedlem och hjälper till när tid finns och där jag kan vara till nytta. Jag tycker det är viktigt, de har så små medel många gånger, men är så viktiga för både barn och vuxna. IKEA är stort och erbjuder många arbetsmöjligheter, vilket är spännande, men ibland har vi en tendens att springa lite för fort. Det är viktigt att det sker en tydlig överlämning när man byter jobb. Några veckor eller någon månad för en ordentlig överlämning innan man går vidare kan göra underverk i övergången och motverka kaos. Vem skulle du vilja skicka stafettpinnen vidare till och varför? Jag vill lämna över den till den nya generationen IKEAner, Linda Johansson, Business Development Manager på IKEA Trading Services AB. Vilken är din favoritprodukt på IKEA? Det blir svårt att säga en så det får bli 365+, speciellt porslinet och det rostfria kök- och stekserien och den nygamla fåtöljen STRANDMON med fotpall som är otroligt skön att sitta i. Teserna säger mig alltid något nytt Jag skulle vilja veta hur hon ser på hur vi ska utveckla oss tillsammans med våra leverantörer? Hur våra leverantörer upplever IKEA kulturen och värderingarna i det dagliga livet mellan sig och IKEA of Sweden? Hur tycker du IKEA ska förvalta och hålla våra värderingar levande? Enligt mig måste vi ta kulturen och värderingarna på allvar och ständigt jobba med dem om vi ska fortsätta att vara en inspirerande, utvecklande och unik arbetsplats. Även om det mesta är skrivet i sten så måste vi fortsätta utveckla dem vidare tillsammans med kommande generationer inom IKEA. Jag skulle även vilja veta hur Linda tar eget ansvar för att utveckla sig själv till att bli en än bättre IKEA medarbetare för att kunna möta framtiden med tillförsikt? Pinnen vandrar vidare.

7 48 22 november Skönsjungande världsmästare på IKEA TEXT: MALIN SENNEVALL, IKEA har två världsmästare i körsång, Therese Antin, assistent IKEA IT och Mona Nilsson, project manager IKEA of Sweden. För ett par veckor sedan åkte de till Hawaii för att tävla i Barbershop och kamma hem vinsten med sin kör. Therese och Mona sjunger båda i Barbershopkören Pearls of the sound i Helsingborg. Tillsammans med fyra Foto: Mikael Blixt andra körer hade de kvalificerat sig till världsmästerskapen på Hawaii, Harmony Classics. Det finns 36 regioner i världen och i varje region koras en small chorus-vinnare. Av dessa kvalificerar sig de med de fem högsta poängen till världsmästerskapen. Genom att vinna de årliga nordiska mästerskapen i liten kör kvalificerade sig Pearls of the sound. De var rankade etta redan innan tävlingen, och lyckades alltså leva upp till förväntningarna. Barbershop innebär fyrstämmig sång som sjungs acapella av en kör som består av antingen bara män eller bara kvinnor. I världsmästerskapet ska kören uppträda med ett nummer på minuter, bestående av två tävlingslåtar som man blir bedömd på. Pearls of the sound uppträdde med Somewhere over the rainbow och Never say never again. Vi byggde ett paket kring temat small. Körerna är ofta väldigt stora, men vi är inte ens 40 personer. Det är stor skillnad på vilken typ av ljud man kan skapa beroende på om man är så få eller flera hundra. Vi gjorde medleys av några kända låtar och byggde om texterna kring att vara en liten kör. Vårt mantra för dagarna var we took the small way, säger Therese. Det här var andra gången som Pearls of the sound blev världsmästare. Förra gången det hände var Varför har just Pearls of the sound blivit så bra? Therese och Mona menar att det handlar om att alla har tagit individuellt ansvar och de har jobbat mycket med coacher. Vi fattade ett beslut för 3-4 år sedan att vi ville satsa mer och göra bättre ifrån oss. Vi har jobbat vidare på de grunder man behöver för att kunna sjunga barbershop riktigt bra. Sen över vi tillsammans varje tisdag och åker på helgläger varje termin. Och så måste alla såklart öva hemma så mycket som de behöver, förklarar Therese. När vi tränar tragglar vi inte toner och noter, istället jobbar vi på hur vi låter ihop och hur vi framför de budskap som finns i låtarna vi sjunger. Det handlar om underhållning och att beröra en publik, fortsätter Mona. Pearls of the sound har kvalificerat sig även till nästa år, men eftersom kören har vuxit tävlar de nästa år i en större klass. Älmhultsbladet säger grattis till vinsten och stort lycka till i nästa års tävling!

8 48 22 november Stor uppslutning när tågen skulle diskuteras TEXT: MALIN SENNEVALL, I onsdags var det dags för pendlardialog i Älmhult. Ett femtiotal pendlare från framförallt södra Skåne, men även Växjö, hade samlats för att ställa frågor till Skånetrafiken, Öresundstågen och Länstrafiken Kronoberg. Känslorna var upprörda bland pendlarna, som nu får färre tåg att välja mellan, längre restid och dyrare biljettpriser, oavsett vilket håll man reser ifrån. Trafikbolagen försvarade detta med att det blir fler alternativ att resa med, något som inte kändes så relevant för pendlarna, som menade att fler alternativ som tar längre tid än tidigare knappast kan anses som en förbättring. Mellan Älmhult och Växjö sätts nya krösatåg in, med bättre komfort men inte snabbare tider. Det blir väntetid i Alvesta på båda hållen, något som upp- rörde pendlarna norrut. För söderpendlarna dras ett par populära insatståg in, och de som blir kvar ersätts av pågatåg med något längre restid. Vill man åka på andra tider är det byte i Hässleholm som gäller. Anledningen till förändringen är att småstationer som Diö nu öppnar upp för pågatågstrafik från 15 december. Trafikbolagen lovade att ta pendlarnas åsikter med sig och sa att förändringar kan komma ur detta tidigast Påminnelse - nytt sätt att logga in på ico-worker TEXT: MALIN SENNEVALL, Du glömmer väl inte att från och med 6 december måste du logga in på ico-worker med ditt nätverks-id, alltså samma inloggningsuppgifter som du använder för att logga in på din dator. Du som inte har ett nätverks-id kommer att få ett av din närmsta chef. Har du ett låst nätverks- ID kontaktar du din lokala helpdesk för att få ett nytt lösenord. Efter att du har fått ditt nya lösenord måste du logga in från en IKEA dator inom tre månader. Sedan måste du var tredje månad byta lösenord vid en IKEA dator. I övrigt kan du precis som vanligt använda ico-worker från din hemdator. Logga in på ico-worker efter 6 december och spana in det nya utseendet!

9 48 22 november NY PÅ JOBBET MAIL: MANUSSTOPP TISDAGAR Ryan ny Demand Planner på IKEA of Sweden Jag är glad att informera att Ryan Creal den 1 november anslöt sig till vårt Supply team på BAOSOF (affärsområde Outdoor, Home organisation, Secondary storage och IKEA FAMILY sortimentsutveckling). Ryan började på IKEA för 4 år sedan som BA-specialist i Regional Supply Team North America, och har sedan dess arbetat med olika sortiment och uppdrag såsom Textil, Kök, Arbetsplats och introduktion av nya medarbetare. Vi är så glada att ha dig här Ryan och vi ser fram emot att utveckla BAOSOF supply ytterligare tillsammans med dig! Markus Strömberg Supply Mgr BAOSOF IKEA of Sweden Ville Mäläskä Team Leader, Regional Supply Team IKEA North America Pernilla ny produktkommunikatör på IKEA of Sweden Pernilla Johansson kommer att påbörja ett 1-års uppdrag som Product communicator för HFB13 Rugs den 18 november. Hon har utbildat sig inom Arkitektur, Visualisering & Kommunikation på Malmö Universitet. Pernilla kommer till oss från sina tidigare roller som 3D Coordinator och nu senast som Communication support inom Living room. Välkommen till BA Textiles Pernilla! Tack Pernilla för din värdefulla insats och fantastiska inställning, du har hjälpt oss att förflytta businessen och vi har njutit av tiden tillsammans med dig. Christoffer Malmqvist Eja Tuominen Business leader & Commercial Manager(act) Commercial Manager BA Textiles BA Living room & Work spaces IKEA of Sweden IKEA of Sweden Emma ny Product Development Support på IKEA of Sweden Jag har glädjen att meddela att vi har lyckats fylla positionen som Product Development Support i Window teamet. Emma Ståhl börjar hos oss den 18 november som PDS. Emma började på IKEA 2002 (två år innan dess på IKANO) har har de senaste tre månaderna arbetat som ansvarig för Cooking, Eating & Decoration på 3:e våningen. Innan dess har hon arbetat inom ICOM och Trading, med placering i både Älmhult och Kina. Välkommen Emma! Tack Emma, för ditt ledarskap i uppbyggnaden för vecka 46, alltid med mycket energi och en bra inställning. Vi har uppskattat vår korta tid tillsammans med dig. Björn Andersson Susanne Larson Business Navigation Manager Range Manager IoS Textiles IoS Cooking Eating & Decoration

10 48 22 november NY PÅ JOBBET MAIL: MANUSSTOPP TISDAGAR Ann Sheng ny produktutvecklare på IKEA of Sweden Vi är glada att meddela att Ann Sheng börjar som produktutvecklare på BA OSOF, IKEA of Sweden (affärsområde Home organisation/secondary Storage/Outdoor/ IKEA FAMILY sortimentsutveckling) den 18 november Hon kommer att jobba med IKEA FAMILY produktutveckling och rapportera till Yvonne Andersson, sortimentschef på BA OSOF. Ann började på IKEA 2009, som deputy Business Development Manager inom Trading Area Greater China (TAGC). Välkommen till BA OSOF, Ann! Vi kommer att sakna dig i Kina! Yvonne Andersson Range Manager BA OSOF IKEA of Sweden Freda Zhang Deputy Trading Area Manager TAGC Hans ny OM-specialist på IKEA AB Vi är glada att meddela att Hans Wirblad-Kastman har fått det utannonserade jobbet som Organisational Managment (OM) specialist inom Systems & Projects, HRSC. Hans började sitt nya uppdrag den 1 november och kommer närmast från en befattning som Payroll assistant inom HRSC. Varmt välkommen till Systems & Projects och stort tack för goda insatser som Payroll assistant. Mikael Flink Team leader, Systems & Projects, HRSC IKEA AB Kristina Leander-Persson Team leader, Payroll, HRSC IKEA AB Jennifer ny need planner på IKEA of Sweden Jag är glad att informera att Jennifer Gustafsson har accepterat utmaningen som need planner på BA LRW med huvudansvar i LACK; MICKE; LINNMON och EXPE- DIT under en tillfällig period på 1 år. Jennifer startar den 1 januari och kommer att rapportera till Maria Johansson. Jennifer har en bakgrund inom Regional Supply Team NA, baserad i Philadelphia, och kommer senast från en position som BA specialist inom den affär hon ska arbeta vidare med på IoS. Hennes energi, vilja och driv kommer att bidra mycket till affären, supply gruppen och det team hon kommer att arbeta i och jag vet att hon kommer ha mycket att bidra med när hon kommer tillbaka till sin hemorganisation igen. Mycket välkommen till IoS! Maria Johansson Deputy Supply Manager

11 Älmhultsbladet november 2013 LEDIGA JOBB PÅ IKEA OCH IKANO Warehouse Manager/ Deputy DC Manager DC Älmhult a är lyckv ara att väg på We are now looking for you who enjoy leading people! Who wants to take responsible for the growth of our organization and developing the processes at DC ÄLMHULT. Your assignment will be stimulating and diverse and you will meet people with different roles in our organization. Is this your next step? Welcome with your application! INSIDE.IKEA.COM Ja driv g passs av ion a m m det är okej att göra fel Släpp din in loss inredare re är heen känsla Teamledare After Sales art being p ing th of some BIG ge men skap t lhe Enke IKEA Components, Älmhult I rollen som teamledare ansvarar du för både drift och personal men även för en del utav After Sales affär. Det innebär att leda, coacha och utveckla våra medarbetare i enlighet med vår personalidé och våra IKEA värderingar. Vill du vara med och utveckla vår lagerverksamhet och bidra med din erfarenhet och energi? Gå in på ikea.inside där du kan läsa mer om tjänsten! INSIDE.IKEA.COM i nr e k a släpp loss potentialen ätt gas r Ifrå ritete o akt styr bara der id n u amt fr gör saker annorlunda

12 november 2013 LEDIGA JOBB PÅ IKEA OCH IKANO We seek a Business Developer a är lyckv ara att väg å p Trading Area North Europe Älmhult Is this the right challenge for you? We are looking for you who have a good knowledge in material and production including cost of production within your area of responsibility. You have excellent skills in working with the cost drivers in the purchasing part of the supply chain. INSIDE.IKEA.COM Ja driv g passs av ion a m m det är okej att göra fel Släpp din in loss inredare re är heen känsla Come join us at IKEA IT within the area of IT Requirement Management! IKEA IT Älmhult or Helsingborg art being p ing th of some BIG ge men skap t lhe e k n E Do you love the idea of working with IT and business in a home furnishing company, creating a better everyday life for the many people? Then this is the opportunity for you, continue your journey together with us at IKEA as an IT Solution Analyst! INSIDE.IKEA.COM i nr e k a släpp loss potentialen ätt gas r Ifrå ritete o akt styr bara der un amtid fr gör saker annorlunda

13 48 22 november LEDIGA JOBB PÅ IKEA OCH IKANO Project Manager Food Products (temp. position) IKEA Food Services Helsingborg lycka är att vara på väg Do you have a high interest and a passion for Food? We are looking for a Project Manager with good knowledge about product development and understanding about markets and customer needs. Welcome with your application latest December 3rd. INSIDE.IKEA.COM Jag drivs av passion det är okej att göra fel hemma en känsla är Släpp loss din inre inredare being part of something ge men skap BIG ge BIG skap In memory of Margareta Lööf Margareta Lööf, who has been with IKEA for 30 years has sadly passed away on the 13th November During her time within IKEA she has been a highly respected colleague and friend. Margareta has shown a fantastic commitment and energy in her work during all the years. Her competence and experience has been invaluable for us. Margareta has always been a very warm and caring person and has been very close to all of us. All of our thoughts are with Margareta s family and friends. Margareta will be sadly missed. Rest in Peace, Maggan. All your friends at Kitchen and Dining, IoS.

14 48 22 november INFORMATION TILL IKEA OCH IKANO MEDARBETARE Information från Indiens ambassad Indiens ambassad i Stockholm informerar om att utländska medborgare som bott mindre än ett år i Sverige hädanefter måste bifoga ett förklarande brev. Detta brev ska beskriva den sökandes situation och varför personen ifråga väljer att söka visum i Sverige. IKEA Test Lab öppettider IKEA Test Lab är stängt från 23/12-1/1 och har mycket begränsad bemanning under dagarna 2/1-3/1. Vi är åter på plats igen 7/1. Vi önskar alla en God Jul och Gott Nytt År från Personalen på IKEA Test Lab! Just nu är det även högsäsong på Indiens ambassad och behandlingstiden för visum är därför 8-10 arbetsdagar. Du kan inte räkna med att få ut ett visum snabbare än så. För utländska medborgare så är behandlingstiden minst arbetsdagar. Tänk även på att inte boka resor innan ni fått ett visum utfärdat. Vi hälsar alla välkomna till Julmys på Björkö Annons Välkommen till julmusik Annons Lördagen den 7-december kl Plats: Björkö, Pjätteryd Boka plats och sälj ditt hantverk etc. 100:-/ bord. Tomten kommer att finnas på plats och även försäljning av skinkmacka, kaffe, brända mandlar, glögg mm. Ring: Malin J eller Johan N Välkomna Pjätteryds IF Älmhults kyrka tors 28 nov kl Per Gunnar Petersson, orgel. Efter musiken i kyrkan hälsas alla välkomna till Kyrkbackssalen för lunch till självkostnadspris. Gör som så många andra upptäck denna sköna paus i vardagen! I samarbete med Sensus

15 48 22 november INFORMATION TILL IKEA OCH IKANO MEDARBETARE Ge bort ett foto i julklapp Julmarknad i Loshult Annons Fotografering och 12 julkort inkl. kuvert och valfri text 700:-. Passa på att beställa förstoringar som julklapp. Begränsat antal tider så boka nu: Anette Stenersen Annons Lördagen den 30/11 Kl Hantverk, delikatesser, bröd, tomtar, kransar, färska munkar, Lotteri och servering. Arr: Föreningen Loshultsbygden Utveckling (FLU) Tack till Loshults församling som upplåter sina lokaler och till Treby IF för att vi får låna marknadsstånden. Få dina reseräkningar godkända innan 28 nov för att få betalt i år Om du har rest och ska göra en reseräkning med skattepliktiga ersättningar behöver den vara godkänd senast torsdagen den 28 november klockan 17 för att du ska få dina pengar innan årsskiftet. Det betyder att reseräkningen ska vara godkänd av din chef, kvittot ska ha kommit in till TEC support och reseräkningen ska ha fått sitt sista godkännande av TEC. Med detta i åtanke rekommenderar vi dig att göra din reseräkning så tidigt som möjligt. Detta gäller skattepliktiga ersättningar, vilka är; Traktamente inom Sverige Endagstraktamente utomlands eller i Sverige Milersättning Personalbil Ospecificerat nattraktamente Hälsningar Finance Services, IKEA AB För frågor om utlägg, reseräkningar eller systemet TEC kontakta oss via TEC support på telefon eller mejl

16 48 22 november AKTIVITETSHUSET EN PLATS DÄR DU KAN HA ARBETSMÖTE, TA EN FIKA, TRÄNA ELLER BARA UMGÅS Keramik Bowling Keramik på dagtid grundkurs För att erhålla Grönt kort och få tillgång Keramiksalen går man grundkursen i två terminer. Start: 15 januari 2014 Ledare: Inger Jardevi Tid: 8 ons Plats: Aktivitetshuset Deltagaravgift: 740 kr Deltagaravgift: 500 kr för Vuxenklubbens medlemmar 1 plats kvar, anmälan snarast! Anmälan: eller Tisdagen den 26 november mellan klockan spelar vi i Osby Bowlinghall. Kostnad 60kr/person vid 2/bana. Hoppas att många nya såsom gamla hänger på och spelar!anmälan görs senast måndagen den 25 november senast klockan till Vill du spela på annan tid? Genom att visa upp din IKEA legitimation får du 10% på priset på Osby Bowlinghall. Passa på att snitsa till skruven under ruggiga höstkvällar, eller samla ihop ett gäng och ha en trevlig kväll. Varmt välkomna! Fritidssektionen Bowling Jullotteri till förmån för Fru Bertha Kamprads cancerstiftelse Lotteriringar och bössor finns utplacerade på följande ställen: IKEA of Sweden Varuhuset IKEA Hemma KH Aktivitetshuset Testhuset Ikano IKEA Communication Modellverkstan IMS IKEA Components DC Tillsammans Vinstutlämning kommer att ske på IKEA 1 (gamla Varuhuset) den 6 december och 9 december, klockan Endast giltigt IKEA/IKANO samt Vuxenklubbskort gäller för uthämtning av vinster och måste visas upp vid entrén. Observera att inga barn får vistas i lokalen under utlämningen av säkerhetsskäl. Din gåva är värdefull! IKEA AB, i samarbete med Aktivitetshuset och Vuxenklubben

17 48 22 november AKTIVITETSHUSET EN PLATS DÄR DU KAN HA ARBETSMÖTE, TA EN FIKA, TRÄNA ELLER BARA UMGÅS Skidresa till Tandådalen Nu var det då dags för IKEAs berömda skidresa till Sälenfjällen. I år har vi valt att åka till Tandådalen. Här har vi tillgång till både Tandådalen och Hundfjällets skidbackar. Vi åker den 22 jan kl från Aktivitetshuset och åker hem på morgonen den 26 jan. Så vi kör på samma koncept som vi gjort på tidigare skidresan. Alltså 3 hela dagars skidåkning. Vi har ett fåtal 4-bäddars lägenheter bokade. Så först till kvarn är det som gäller. När de är slut så är de slut. Så vänta inte, boka nu. Är ni mindre än 4 st i sällskapet så får ni vara beredda på att dela rum. Bokning och betalning för resan på Aktivitet- shuset. OBS! Senast 13 dec 2013 Pris: Barn 0-7 år: 1770 kr Obs! För att få åka skidor måste de ha hjälm. Barn 8-15 år: 2020 kr med lift kort för 2 dagar år: 2295 kr per person för IKEA/IKANO eller familjekort. Nytt för i år är att det ingår 2 dagars liftkort i priset värde 720 kr. Det som tillkommer är om man vill ha liftkort den tredje dagen kostnad 360 kr. Detta liftkortet gäller i både Tandådalen och Hundfjällets backar. Reseledarna Jörgen & Linda Ändrade öppettider Vi kommer att stänga Aktivitetshuset klockan onsdagen den 27 november och onsdagen den 4 december p.g.a. bokning. Multihallen, squashhallen och funkgymmet är öppet som vanligt dessa dagar. Vi ber om överseende för den sena informationen. AFTER WORK TORSDAG 28/11 Öppet Välkomna! Besök oss här: IWWW.AW.IKEA.COM Öppet: måndag-torsdag , fredag , lördag-söndag Som IKEA medarbetare har du access till Multihallen alla dagar Telefon ,

18 48 22 november LUNCHGUIDE MAIL: MANUSSTOPP TISDAGAR AKTIVITETSHUSET MÅN Moniques tom kha-soppa TIS Fisksoppa ONS Het tacosoppa TOR Mias spenatsoppa med ägg FRE Champinjonsoppa med bacon Veckans vegetariska: Len sparrissoppa Hemlagad soppa, 42:- Serveras med bröd och smör (Alla våra soppor är fria från gluten och laktos) Vi serverar även matiga sallader, wraps, sushi, och mackor. Kvällstid serverar vi belgisk våffla, panini, pizzini och toast från grillen. IKEA gatan 8, tel , Öppet; mån-tor , fre , lör-sön PER ANDERSENS MÅN Köttbullar med stuvade makaroner. Stekt fisk med dillmajonnäs, kokt potatis, ärtor och citron. TIS Stekt fläskkotlett med svampsås, kokt potatis, grönsaker och gelé. Oreganokryddad köttfärsruta med tomatsås och ris. ONS Spagetti och köttfärssås. Stekt korv med stuvad spenat och stekt potatis. TOR Ärtmiddag. Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor. FRE Husmansbuffé. Tre olika alternativ + tillbehör. Varje dag serverar vi dagens sallad. Häfte med tio lunchkuponger: 650:- 70:- Sallad, bröd, smör, dricka och kaffe ingår. Bäckgatan, vid IKEA Distribution Centre. Ingång vid vakten. Tel , IKEA RESTAURANGEN Frukost varje dag från 9:- IKEA varuhuset slutar från och med nästa vecka att servera dagens lunch. Har du lunchkuponger kvar, kontakta någon i restaurangen för att hitta en lösning. Restaurangen fortsätter att servera sin vanliga meny. STÄNGT! VÄRDSHUSET IKEA Hotell och restaurang är abonnerad v.46, 48 och 49 på luncherna. Välkomna åter! Alla lunchrestauranger i Älmhult finner du på

19 48 22 november SAKER & TING MAIL: MANUSSTOPP TISDAGAR SÄLJES Sista chansen innan flyttlasset går! Köksbord i massiv furu med tjock skiva, 150 diameter. Inkl. 2 st iläggsskivor (2x50cm), 6 st furustolar. Slipat och lackat Pris: 500:- Eller till högstbjudande Fint skick! Ring dubbade vinterdäck. Körda en säsong, 8-9 mm. Har suttit på Passat (195x65x15). Mycket bra skick. Pris 2600 kr. Tel: Mycket bra skick IKEA ÄLVROS fåtölj, mellanröd, Pris: 700 KR (Nytt pris 4995) IKEA MOHEDA 3-sits Hörnbäddsoffa, Blekinge brun, Pris 900 KR (Nytt pris 4995) En mer textil 3-sits hörnbäddsoffa, Ljusgrå färg, Pris 500 Kr. Har använt bara 7 månader. Billigare vid snabb affär. Tel: par vita barnskridskor säljes i strl 35 och i strl 37. Pris 100kr/ par. Röd vinterjacka med svarta tillhörande fodrade byxor av märket North Bend, strl 98/104. Pris 100kr Wii spel komplett med massa tillbehör för 2 spelare. Wii sports, Guitarr Hero, Dance original spel + flera spel från Asien kr Dvärgpinscher valp till salu. Nu är det endast lille Phineas kvar, en liten röd dvärgpinscherhane 10 veckor gammal. Veterinärbesiktad UA, registrerad i SKK med stamtavla och chippad. Väldigt social då han är uppväxt på gård med massa djur och barn. Finns i Ekeby, utanför Helsingborg. Pris: 5000 kronor. Vid intresse, kontakta Maria på UTHYRES Hus i Klöxhult, Lingonvägen 2. Gångavstånd till skola, dagis och IKEA of Sweden. 1-plans, byggt 1975, 104 kvm med stor trädgård på 1000 kvm. 3 sovrum, 2 badrum, garage, förråd, inglasad altan. Köket renoverat Inflyttning 1 januari. Hyra 7000 kr, kan diskuteras. Intresserad? kontakta: Mr. Hui Jin, com, / (in English please). Llitet hus med två sovrum, vardagsrum, kök, toa, dusch, tvättmaskin, uteplats, parkering. Allt fräscht o renoverat. Centralt Killeberg nära buss o tågstation. Ej rök eller djur. Tina :a i centrala Älmhult. Renoverad lägenhet med bra planlösning och balkong i söderläge. Vid intresse eller mer info ring Pendlare se hit! Trevligt rum i lägenhet med vackert läge. Ett stenkast från ett av Snålskjutsens stopp. Nästan egen ingång. Egen toalett och del i badrum. Egen utgång till balkong. Vi röker gärna men bara ute. Stor TV och radio finns. Del i kök kan diskuteras. Tillträde 1 november. Välkommen att ringa, KÖPES Bättre beg cykel, som är tänkt att få fortsätta livet på landet. Har du en, hör av dig SÖKES Lägenhet sökes. Nyanställd på IOS söker liten lägenhet per omgående. Ring Emil på Skötsam kille söker bostad. Helst en 2 rumslägenhet, men går även bra med 1 & 3 rummare. Jobbar på IKEA AB och behöver något som är relativt nära till jobbet. Behöver nödvändigtvis inte vara i Älmhult. Har ni något tillgängligt nu eller någon gång framöver, tveka inte att höra av er. Jag är öppen för förslag och diskussioner kring lägenheter. Slå gärna en singal på om ni har några funderingar så berättar jag gärna mer. KORTFATTADE ANNONSER FÖR DIG SOM ÄR IKEA/IKANO MEDARBETARE OCH DIN FAMILJ

20 48 22 november 2013 Efterlysning. Som vi berättat tidigare söker Inter IKEA Culture Centre AB ständigt efter gamla IKEA produkter till nya IKEA Museum. bland annat är man på jakt efter byrån VAJER. Sitter du på en sådan eller vet någon som gör? Hör av dig till ÄLMHULTSBLADET Vad vill du läsa om i Älmhultsbladet? Hör av dig till redaktionen på eller

ÄLMHULTSBLADET. Upprop mot försämrad pendling S.4. IKEA of Sweden letar potentialer S.3. Företrädare för Akademikerna S.5. Jul i gemenskap S.

ÄLMHULTSBLADET. Upprop mot försämrad pendling S.4. IKEA of Sweden letar potentialer S.3. Företrädare för Akademikerna S.5. Jul i gemenskap S. 50 6 december 2013 IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET IKEA of Sweden letar potentialer S.3 Företrädare för Akademikerna S.5 Jul i gemenskap S.6 Upprop mot försämrad pendling

Läs mer

Förläng våren med en ALLA KAN VECKA Yoga & Sång i Nerja 9-16 April 2014

Förläng våren med en ALLA KAN VECKA Yoga & Sång i Nerja 9-16 April 2014 Förläng våren med en ALLA KAN VECKA Yoga & Sång i Nerja 9-16 April 2014 Nu är det möjligt! För Alla som vill! Har vi glädjen att kunna erbjuda en yogakurs kombinerat med Alla kan sjunga på din resa till

Läs mer

Solsäkra din höst med en Yogavecka i vackra, soliga Nerja 9-16/9 2014

Solsäkra din höst med en Yogavecka i vackra, soliga Nerja 9-16/9 2014 Solsäkra din höst med en Yogavecka i vackra, soliga Nerja 9-16/9 2014 Har glädjen att kunna erbjuda en en vecka med YOGA på din resa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol, Malaga, Andalusien.

Läs mer

NYA RESVAL TILL OCH FRÅN JOBBET

NYA RESVAL TILL OCH FRÅN JOBBET VI BYGGER 16 NYA STATIONER I SKÅNE OCH SMÅLAND så att fler kan ta tåget till arbete, skola och fritid PROJEKT PÅGATÅG NORDOST OCH KRÖSATÅG Kommer du också att ta tåget? NYA RESVAL TILL OCH FRÅN JOBBET

Läs mer

ÄLMHULTSBLADET. En ny säsong för Givebox med en ny fadderfamilj S.4. IKEA Museum söker bygglov S.3. DC fyller 50 år S.5

ÄLMHULTSBLADET. En ny säsong för Givebox med en ny fadderfamilj S.4. IKEA Museum söker bygglov S.3. DC fyller 50 år S.5 IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET IKEA Museum söker bygglov S.3 DC fyller 50 år S.5 Donation av IKEA Foundation S.2 En ny säsong för Givebox med en ny fadderfamilj S.4

Läs mer

Svensk presentation. 2012-12-28 Anita Lennerstad 1

Svensk presentation. 2012-12-28 Anita Lennerstad 1 Svensk presentation 2012-12-28 Anita Lennerstad 1 Trailereffekter AB Bild Specialisten på delar till trailers och släpvagnar 2012-12-28 Anita Lennerstad 2 Utveckling bild bild Axel Johnson AB BRIAB bild

Läs mer

Program 2010 Trikumo MED RESERVATION FÖR ÄNDRINGAR! Hälso- och klimatjakten Fortsätter under våren och avslutas den 16 maj.

Program 2010 Trikumo MED RESERVATION FÖR ÄNDRINGAR! Hälso- och klimatjakten Fortsätter under våren och avslutas den 16 maj. Trikumo Hej! vänder sig till dig som är anställd på minst 40% inom kommunen, Borgholm Energi samt Ölands Kommunalförbund. Vi har planerat mycket inför 2010! Här kan ni läsa om alla våra aktiviteter, resor

Läs mer

Yogavecka i solen i Nerja 9-16 April 2015

Yogavecka i solen i Nerja 9-16 April 2015 Låt sommaren börja redan i april med en Yogavecka i solen i Nerja 9-16 April 2015 Har glädjen att kunna erbjuda en yogakurs på din resa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol, Malaga,

Läs mer

Jag vill också passa på att tacka för en trevlig vernissage och att så många kunde komma. Barnen var stolta över att få visa runt er föräldrar.

Jag vill också passa på att tacka för en trevlig vernissage och att så många kunde komma. Barnen var stolta över att få visa runt er föräldrar. Tackar för den här veckan Som de flesta av er såg på vernissagen så har innemiljön på förskolan helt ändrats. Vi har gjort hörnorna tydligare än tidigare och mer nivåanpassade för att barnen ska kunna

Läs mer

EXTERNAL ASSESSMENT SAMPLE TASKS SWEDISH BREAKTHROUGH LSPSWEB/0Y09

EXTERNAL ASSESSMENT SAMPLE TASKS SWEDISH BREAKTHROUGH LSPSWEB/0Y09 EXTENAL ASSESSENT SAPLE TASKS SWEDISH BEAKTHOUGH LSPSWEB/0Y09 Asset Languages External Assessment Sample Tasks Breakthrough Stage Listening and eading Swedish Contents Page Introduction 2 Listening Sample

Läs mer

Nya sätt att sälja Livsmedel - nya krav på information

Nya sätt att sälja Livsmedel - nya krav på information Nya sätt att sälja Livsmedel - nya krav på information GS1 Seminarium Lena Sparring 28 Maj 2013 Detta är ICA Det här är ICA-idén Enskilda handlare i samverkan, som framgångsrikt kombinerar mångfald och

Läs mer

Förläng våren med en Yogavecka i vackra Nerja 9-16 April 2014

Förläng våren med en Yogavecka i vackra Nerja 9-16 April 2014 Förläng våren med en Yogavecka i vackra Nerja 9-16 April 2014 Har glädjen att kunna erbjuda en yogakurs kombinerat med Alla kan sjunga på din resa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol,

Läs mer

Yalla Trappan. - ett arbetsintegrerande socialt företag för ett socialt hållbart samhälle

Yalla Trappan. - ett arbetsintegrerande socialt företag för ett socialt hållbart samhälle Yalla Trappan - ett arbetsintegrerande socialt företag för ett socialt hållbart samhälle Yalla Trappan von Rosens väg 1 213 66 Malmö 040-21 86 30 kontor@yallatrappan.se www.yallatrappan.se Ett kvinnokooperativ

Läs mer

1. Han heter Tim. 2. Hon heter Lisa. 3. Hon heter Malin.

1. Han heter Tim. 2. Hon heter Lisa. 3. Hon heter Malin. Facit Extra! 1 s. 5 penna 3. papper 4. lexikon 5. dator 6. stol 7. elev 8. suddgummi 9. block 10. klocka 11. bord 1 bok s. 6 en penna 3. ett suddgummi 4. ett papper 5. en dator 6. en stol 7. ett block

Läs mer

KONCEPTUALISERING. Copyright Dansk & Partners

KONCEPTUALISERING. Copyright Dansk & Partners KONCEPTUALISERING Concept begins to 80 % in content, 20 % in process and 20 % in presentation. The conceptualization work always starts in process because if you cannot communicate what you want to say

Läs mer

Här kan du sova. Sleep here with a good conscience

Här kan du sova. Sleep here with a good conscience Här kan du sova med rent samvete Sleep here with a good conscience MÅNGA FRÅGAR SIG hur man kan göra en miljöinsats. Det är egentligen väldigt enkelt. Du som har checkat in på det här hotellet har gjort

Läs mer

Mitt USA I augusti 2013 flyttade jag till North Carolina, USA. Mitt enda mål var att bli en bättre simmerska, men det jag inte visste då var att mycket mer än min simning skulle utvecklas. Jag är född

Läs mer

3 bäddsrum 400: /person och natt. Bo två nätter utan städning: 350: /person och natt

3 bäddsrum 400: /person och natt. Bo två nätter utan städning: 350: /person och natt Vi vill härmed bjuda in dig och dina vänner till årets Post-sm i kubb! Denna gång vid Väsmans strand i Ludvika, med utsikt över vidderna, där Dan Andersson en gång i tiden vandrade! Ta tillfället i akt,

Läs mer

Morgondagens arbetsplats Användarnas syn på trenderna och teknologierna som skapar den. Annsofie Petersson IDC

Morgondagens arbetsplats Användarnas syn på trenderna och teknologierna som skapar den. Annsofie Petersson IDC Copyright IDC. Reproduction is forbidden unless authorized. All rights reserved. Morgondagens arbetsplats Användarnas syn på trenderna och teknologierna som skapar den Annsofie Petersson IDC 2 3 4 5 6

Läs mer

Sundsvalls Sim 2012 VÄLKOMMEN! Sista chansen att kvala till NM

Sundsvalls Sim 2012 VÄLKOMMEN! Sista chansen att kvala till NM Sundsvalls Sim 2012 VÄLKOMMEN! Sista chansen att kvala till NM Välkommen till Sundsvalls Sim den 17-18 Mars 2012 Sundsvalls Simsällskap inbjuder er förening till Sundsvalls Sim. Tävlingen avgörs i tre

Läs mer

Matsedel för skolorna

Matsedel för skolorna VECKA 34 MÅNDAG TISDAG 24/8 Köttbullar, stuvade makaroner & grönsaker ONSDAG 25/8 Stekt korv, sås & grönsaker TORSDAG 26/8 Fisk i ugn m. ost o ströbröd & grönsaker FREDAG 27/8 Tacosoppa VECKA 35 Måndag

Läs mer

ALLAKTIVITETSHUSET ÄLVKULLEN TEL. 0413-28152

ALLAKTIVITETSHUSET ÄLVKULLEN TEL. 0413-28152 ALLAKTIVITETSHUSET ÄLVKULLEN TEL. 0413-28152 1 ÄLVKULLEN TISDAG 17/2 kl. 19.00 åk.7-9 Kom och spela FIFA 09 på storbild i stora salen! ONSDAG 18/2 kl. 15.00 åk.4-6 Kom och testa WII Fit på storbild i stora

Läs mer

ÄLMHULTSBLADET. Dom inreder varuhusen. Håkan har varit på prao 3. Småbarnsfamiljer, titta hitåt 7

ÄLMHULTSBLADET. Dom inreder varuhusen. Håkan har varit på prao 3. Småbarnsfamiljer, titta hitåt 7 ÄLMHULTSBLADET IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 16 nov 47 2012 Håkan har varit på prao 3 Småbarnsfamiljer, titta hitåt 7 Dom inreder varuhusen Älmhultsbladet reder ut. Vem har hand

Läs mer

Fritidsgårdarnas sommarverksamhet

Fritidsgårdarnas sommarverksamhet Fritidsgårdarnas sommarverksamhet 2013 Kalendarium Vecka 25 Tisdag 18 juni kl 12-21 Onsdag 19 juni kl 14-21 Torsdag 20 juni kl 13-21 Danmark Bakken Fiske och annat kul vid Snogeholmssjön Vecka 26 Måndag

Läs mer

Tjuvstarta sommaren 2016 med en härlig yogavecka i Nerja 9-16 april

Tjuvstarta sommaren 2016 med en härlig yogavecka i Nerja 9-16 april Tjuvstarta sommaren 2016 med en härlig yogavecka i Nerja 9-16 april Har glädjen att kunna erbjuda en yogakurs på din resa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol, Andalusien. Den 9-16 april

Läs mer

ÄLMHULTSBLADET. Bygglovsansökan inlämnad för IKEA Hotell S.4. Sikte på lägre ungdomsarbetslöshet S.3. Nytt möte om pendling S.5

ÄLMHULTSBLADET. Bygglovsansökan inlämnad för IKEA Hotell S.4. Sikte på lägre ungdomsarbetslöshet S.3. Nytt möte om pendling S.5 11 7 mars 2014 IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET Sikte på lägre ungdomsarbetslöshet S.3 Nytt möte om pendling S.5 Malmömässa på Sockerbruket S.7 Bygglovsansökan inlämnad

Läs mer

JUNOGATAN 7 451 42 UDDEVALLA

JUNOGATAN 7 451 42 UDDEVALLA Education Times Hässleholm. Tryckt på amtryck.se visit.us JUNOGATAN 7 451 42 UDDEVALLA 20 Aug. www.session.nu phone.us 0522-130 50 mail.us kevin.murphy@session.nu see.us session.nu 2012 UTBILDNING HÖST

Läs mer

Panorama Route & Safari i Kruger

Panorama Route & Safari i Kruger Panorama Route & Safari i Kruger Detta fem dagars bilpaket som utgår från Johannesburg inkluderar en av världens vackraste områden utmed Panorama Route samt Safariupplevelser i Kruger. Detta paket kombinerar

Läs mer

Svenska 1-2-3-4 GRAMMATIK ÖVNINGAR OCH SVAR

Svenska 1-2-3-4 GRAMMATIK ÖVNINGAR OCH SVAR Svenska 1-2-3-4 GRAMMATIK ÖVNINGAR OCH SVAR This is a document containing all the grammar exercises and answers from the website www.svenska.digital ADJEKTIV ÖVNINGAR: Alla mina (fin) saker Jag har många

Läs mer

Skidresa Whistler ***

Skidresa Whistler *** Skidresa Whistler *** Upplev nordamerikas bästa skidåkning i detta skidåkarmecka. Whistler har över 200 nedfarter och skidåkning för alla - från barn och nybörjare till avancerade åkare som söker utmaningen.

Läs mer

MATSEDEL skola/förskola HT V.34 44 2014

MATSEDEL skola/förskola HT V.34 44 2014 MATSEDEL skola/förskola HT V.34 44 2014 Vecka 34 18/8 22/8 Måndag: Köttfärssås beat och spaghetti Rotfruktssås och spaghetti Grönsaksoppa Tisdag: Kokt fisk med persiljesås, hackat ägg och kokt potatis

Läs mer

ÄLMHULTSBLADET. Det nya gymmet invigdes. Vi frågar våra kunder, vad handlar ni på IKEA? s.2. Ägarförändringar för att stärka IKEA s.

ÄLMHULTSBLADET. Det nya gymmet invigdes. Vi frågar våra kunder, vad handlar ni på IKEA? s.2. Ägarförändringar för att stärka IKEA s. 24 5 juni 2015 IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET Vi frågar våra kunder, vad handlar ni på IKEA? s.2 Ägarförändringar för att stärka IKEA s.6 Semesterinformation från

Läs mer

VÄLKOMMASKOLAN VECKA 5 (26 30 januari 2015)

VÄLKOMMASKOLAN VECKA 5 (26 30 januari 2015) VÄLKOMMASKOLAN VECKA 5 (26 30 januari 2015) Sista dag/tid för inlämnande av manus: Torsdagar klockan 09.00 till vksinfo@gallivare.se Denna veckas innehåll: Matsedel Personal Skolkataloger SYV informerar

Läs mer

2012-03-12 IKEA. Håkan Ljungqvist, HR MGR. Ingvar Kamprad Elmtaryd Agunnaryd. IKEA Jönköping VÅ11

2012-03-12 IKEA. Håkan Ljungqvist, HR MGR. Ingvar Kamprad Elmtaryd Agunnaryd. IKEA Jönköping VÅ11 IKEA Håkan Ljungqvist, HR MGR Ingvar Kamprad Elmtaryd Agunnaryd IKEA Jönköping VÅ11 1 Småland Småland associeras till hårt arbetande människor som har utvecklat förmågor för att leva på små marginaler

Läs mer

Stödundervisning Stödundervisning för mer information besök Rudbeckianska gymnasiets hemsida.

Stödundervisning Stödundervisning för mer information besök Rudbeckianska gymnasiets hemsida. Stödundervisning Stödundervisning för mer information besök Rudbeckianska gymnasiets hemsida. Veckans ordspråk Livet är en serie av tusentals små mirakel. Lägg märke till dem. /Mike Greenberg Ambassadörsträff

Läs mer

HT 2013. Föräldrar är välkomna till vår matsal att äta lunch med sitt barn en gång per termin

HT 2013. Föräldrar är välkomna till vår matsal att äta lunch med sitt barn en gång per termin HT 2013 Föräldrar är välkomna till vår matsal att äta lunch med sitt barn en gång per termin Till varje måltid serveras ekologisk mjölk och kylt vatten, knäckebröd och salladsbuffe där ekologiskt odlade

Läs mer

Evaluation Ny Nordisk Mat II Appendix 1. Questionnaire evaluation Ny Nordisk Mat II

Evaluation Ny Nordisk Mat II Appendix 1. Questionnaire evaluation Ny Nordisk Mat II Evaluation Ny Nordisk Mat II Appendix 1. Questionnaire evaluation Ny Nordisk Mat II English version A. About the Program in General We will now ask some questions about your relationship to the program

Läs mer

2015/2016 SKOLRESA TILL STOTEN

2015/2016 SKOLRESA TILL STOTEN 2015/2016 SKOLRESA TILL STOTEN Sälens bästa skidåkning och ETT FJÄLL MED UPPLEVELSER Ta klassen till Stöten! I din hand håller du ett riktigt bra erbjudande. Samla skolklassen och åk till fjällen. I Stöten

Läs mer

När man väntar besök ser man till så det finns kaffe, och vi lovar att det finns svenskt kaffe på festen.

När man väntar besök ser man till så det finns kaffe, och vi lovar att det finns svenskt kaffe på festen. När man väntar besök ser man till så det finns kaffe, och vi lovar att det finns svenskt kaffe på festen. Gävle är en stad med stark kultur- och idrottsprofil. Här finns det legendariska hockeylaget Brynäs

Läs mer

Australiens östkust i husbil

Australiens östkust i husbil s östkust i husbil s östkust i husbil Denna resa vänder sig till er som vill uppleva s östkust på egen hand med husbil. Första natten bor ni på hotell i Sydney innan ni dad två hämtar ut husbilen och ger

Läs mer

Mångfald som en del av affärsstrategin

Mångfald som en del av affärsstrategin Inbjudan/Invitation Mångfald som en del av affärsstrategin Diversity as part of the Business Strategy Friday, 31 January, 2003 Quality Hotell 11, Göteborg CENTRUM FÖR MÅNGFALDSSTUDIER OCH PRAKTISK INTEGRATION

Läs mer

SPORTLOVSPROGRAM 2014 15-23 februari

SPORTLOVSPROGRAM 2014 15-23 februari SPORTLOVSPROGRAM 2014 15-23 februari Föreningen RegioLAN presenterar LAN 2014 i Sporthall. Lördag 15/2 till tisdag 18/2. Insläppet börjar kl.15.00 på lördagen. Det blir turneringar i League of Legends,

Läs mer

ÄLMHULTSBLADET. Stort intresse för svenska hem S.4. Storm i Sydsverige S.2. Ett hållbart kök S.3

ÄLMHULTSBLADET. Stort intresse för svenska hem S.4. Storm i Sydsverige S.2. Ett hållbart kök S.3 45 1 november 2013 IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET Storm i Sydsverige S.2 Ett hållbart kök S.3 Nya handelsplatsen invigd S.6 Stort intresse för svenska hem S.4 Många

Läs mer

- den bredaste guiden om Mallorca på svenska! -

- den bredaste guiden om Mallorca på svenska! - - den bredaste guiden om Mallorca på svenska! - Driver du företag, har en affärsrörelse på Mallorca eller relaterad till Mallorca och vill nå ut till våra läsare? Då har du möjlighet att annonsera på Mallorcaguide.se

Läs mer

IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET. Meeting Services minimässa S.7

IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET. Meeting Services minimässa S.7 44 24 oktober 2014 IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET November blir Movember på DS S.3 Meeting Services minimässa S.7 Höstlovsaktiviteter på varuhuset s.10 Grodprinsen

Läs mer

ÄLMHULTSBLADET. Nyhet på Barnens IKEA - en trygghet om ifall. Jesper Brodin i en intervju S.4. Linn avlutar som backpacker S.6

ÄLMHULTSBLADET. Nyhet på Barnens IKEA - en trygghet om ifall. Jesper Brodin i en intervju S.4. Linn avlutar som backpacker S.6 40 26 september 2014 IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET Jesper Brodin i en intervju S.4 Linn avlutar som backpacker S.6 Brandtest, se tid och datum s.10 Nyhet på Barnens

Läs mer

SUP. STAND UP PADDEL TRÄNINGSRESA Plats: Estoril Portugal Datum: Torsdag 15 Maj - Måndag 19 Maj, 2014

SUP. STAND UP PADDEL TRÄNINGSRESA Plats: Estoril Portugal Datum: Torsdag 15 Maj - Måndag 19 Maj, 2014 The Ocean Walker är ett företag baserat i Stockholm, som brinner för Stand Up Paddling. Vi lanserar nu våran första Stand Up Paddel resa i maj 2014 till Estoril, Portugal. Våran resa är avsedd för alla

Läs mer

Nyhetsbrev Februari 2015

Nyhetsbrev Februari 2015 Nyhetsbrev Februari 2015 Innehåll PreCamp SOWSG 2015LA, Stockholm 6-8 mars Resor till SOWSG LA2015 Pass och ESTA dead line 15 april Truppens boende i Los Angeles Families Program supporterträff på PreCamp

Läs mer

Obs! Vi är mycket noga med att alla barn har en medföljande ansvarig förälder med sig till badet. En olycka händer så lätt.

Obs! Vi är mycket noga med att alla barn har en medföljande ansvarig förälder med sig till badet. En olycka händer så lätt. Välkomna till läger U12:1 Lindvallen 22-25 november Nu börjar det dra ihop sig till årets första efterlängtade läger i Lindvallen. I år kommer vi inte ha några skidmöten utan istället lämnas det mer tid

Läs mer

Odd Roar Øgård. Ditt bokningsnummer: AZD4QP5. MrJet Sverige [Kundservice@mrjet.se] Sendt: 23. mars 2008 21:07 Til: Fra: oddroar@mesterteknikk.

Odd Roar Øgård. Ditt bokningsnummer: AZD4QP5. MrJet Sverige [Kundservice@mrjet.se] Sendt: 23. mars 2008 21:07 Til: Fra: oddroar@mesterteknikk. Odd Roar Øgård Fra: MrJet Sverige [Kundservice@mrjet.se] Sendt: 23. mars 2008 21:07 Til: oddroar@mesterteknikk.no Emne: Din bokning hos MrJet Ditt bokningsnummer: AZD4QP5 Hej OddRoar, Tack för din bokning!

Läs mer

Res smart och enkelt med. Resekortet. Länstrafiken Kronoberg en del av Regionförbundet södra Småland

Res smart och enkelt med. Resekortet. Länstrafiken Kronoberg en del av Regionförbundet södra Småland Res smart och enkelt med Resekortet Länstrafiken Kronoberg en del av Regionförbundet södra Småland Det alltid billigare att resa med Resekortet än att betala kontant både för dig som reser ofta eller då

Läs mer

HT 2014. Föräldrar är välkomna till vår matsal att äta lunch med sitt barn en gång per termin

HT 2014. Föräldrar är välkomna till vår matsal att äta lunch med sitt barn en gång per termin HT 2014 Föräldrar är välkomna till vår matsal att äta lunch med sitt barn en gång per termin Till varje måltid serveras ekologisk mjölk och kylt vatten, knäckebröd och salladsbuffe där ekologiskt odlade

Läs mer

Välkommen till Ljungby skolmåltider. 17 augusti - 25 september 2015

Välkommen till Ljungby skolmåltider. 17 augusti - 25 september 2015 Vecka.34 Måndag 17/8 1 Köttfärssås med spagetti Vegetarisk bolognes med spagetti Tisdag 18/8 1 Kyckling -& risgratäng serveras med ris Grönsakslåda med keso Onsdag 19/8 1 Sprödbakad fisk och kokt potatis,

Läs mer

Vokalprogrammet Sara Wiberg Hanna Hägerland

Vokalprogrammet Sara Wiberg Hanna Hägerland Vokalprogrammet Sara Wiberg Hanna Hägerland Filmer och diktamen Till detta häfte finns en internetsida. Där hittar du filmer om vokalerna. Du kan också träna diktamen. vokalprogrammet.weebly.com Titta

Läs mer

Denna tågresa passar utmärkt att kombinera med våra övriga Sydafrikaresor. Rådgör med din resesäljare!

Denna tågresa passar utmärkt att kombinera med våra övriga Sydafrikaresor. Rådgör med din resesäljare! Rovos Rail Rovos Rail är ett lyxigt tåg i gammal stil som bl.a går mellan Pretoria-Durban & Pretoria - Kapstaden. Vagnarna är varsamt renoverade för att erbjuda klassisk lyx i en avslappnad miljö. Tåget

Läs mer

Hyr hus/villa i Florida

Hyr hus/villa i Florida Hyr hus/villa i Florida MyPlanet hyr ut hus och poolvillor i nästan hela Florida. Perfekt för större sällskap eller familjer som vill ha självhushåll. Låt oss hjälpa er med er semester i Florida. Att hyra

Läs mer

Välkommen till Örebro och Postmästerskap i Bowling.

Välkommen till Örebro och Postmästerskap i Bowling. Välkommen till Örebro och Postmästerskap i Bowling. På uppdrag av Postens Idrottsförbund har vi fått nöjet att arrangera 2011 års Postmästerskap i Bowling. Tävlingen äger rum den 4-6 mars och spelplatsen

Läs mer

PROPEL AFRICA D e s t i n a t i o n M a n a g e m e n t

PROPEL AFRICA D e s t i n a t i o n M a n a g e m e n t Golfresa till Norra Sydafrika 20-30 januari 2013 Måndag 21 Januari 2013 - Ankomst till Johannesburg kl 08.35 på morgonen med flyg SA 261. Er lokalguide möter upp på flygplatsen och visar vägen till bussen.

Läs mer

Nyrenoverat. ljust kontor. i Tornet. Nacka Strand. Cylindervägen 12, våning 5, 302 kvm

Nyrenoverat. ljust kontor. i Tornet. Nacka Strand. Cylindervägen 12, våning 5, 302 kvm Nyrenoverat ljust kontor i Tornet Nacka Strand Cylindervägen 12, våning 5, 302 kvm LOKALEN Nyrenoverat ljust kontor i tornet I Tornet i Nacka Strand erbjuder vi en ljus och fin lokal på femte våningen.

Läs mer

possibilities Create a world innovation mobility social yourself full of Employer branding nyckeln till att attrahera och behålla de bästa i Sandvik

possibilities Create a world innovation mobility social yourself full of Employer branding nyckeln till att attrahera och behålla de bästa i Sandvik Create yourself a world diversity full of innovation creativity fantastic possibilities social technology mobility Employer branding nyckeln till att attrahera och behålla de bästa i Sandvik 1 Employer

Läs mer

ÄLMHULTSBLADET. Only products we love För ett bättre IKEA S.4-5. För de många barnen S.2. Stolen FRODE i fokus S.2. Ett omvänt materialflöde S.

ÄLMHULTSBLADET. Only products we love För ett bättre IKEA S.4-5. För de många barnen S.2. Stolen FRODE i fokus S.2. Ett omvänt materialflöde S. 38 13 september 2013 IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET För de många barnen S.2 Stolen FRODE i fokus S.2 Ett omvänt materialflöde S.3 Only products we love För ett bättre

Läs mer

SOMMARBLADET. Ingvar flyttar hem! Digitalt lönebesked 5. Spännande kampanj 6. Sommarkul 7-8

SOMMARBLADET. Ingvar flyttar hem! Digitalt lönebesked 5. Spännande kampanj 6. Sommarkul 7-8 SOMMARBLADET IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 26 juni 27 2013 Ingvar flyttar hem! Digitalt lönebesked 5 Spännande kampanj 6 Sommarkul 7-8 Ingvar Kamprad flyttade från Sverige för

Läs mer

Vad händer i Färgelanda? December

Vad händer i Färgelanda? December Vad händer i Färgelanda? December Fr.o.m. 28/11 kommer vad händer i Färgelanda att medfölja Dalslänningens totalutdelningar till ALLA hushåll i Färgelanda, Dals-Ed och Bengtsfors kommuner samt Hedekas

Läs mer

ÄLMHULTSBLADET. Grönt och skönt - och lärorikt på IKEA varuhuset i Älmhult. Vuxenklubben höll vårmöte s.3. Många är nya på jobbet s.

ÄLMHULTSBLADET. Grönt och skönt - och lärorikt på IKEA varuhuset i Älmhult. Vuxenklubben höll vårmöte s.3. Många är nya på jobbet s. 14 27 mars 2015 IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET Vuxenklubben höll vårmöte s.3 Många är nya på jobbet s.6 Familjefestivalens startfält är klart s.11 Grönt och skönt

Läs mer

Månadsblad - Februari

Månadsblad - Februari 2013-01-30, Göteborg Månadsblad - Februari Kära IOGT-NTO-medlem! Ett nytt år har gjort intåg och likaså har ett nytt fantastiskt verksamhetsår, där vi fyller på med roliga aktiviteter som ger förnyad energi

Läs mer

Get Instant Access to ebook Ikea Sverige PDF at Our Huge Library IKEA SVERIGE PDF. ==> Download: IKEA SVERIGE PDF

Get Instant Access to ebook Ikea Sverige PDF at Our Huge Library IKEA SVERIGE PDF. ==> Download: IKEA SVERIGE PDF IKEA SVERIGE PDF ==> Download: IKEA SVERIGE PDF IKEA SVERIGE PDF - Are you searching for Ikea Sverige Books? Now, you will be happy that at this time Ikea Sverige PDF is available at our online library.

Läs mer

Golf i Florida. Golf i Florida USA

Golf i Florida. Golf i Florida USA Golf i Florida Erbjudande: Gratis green fee på 9 banor! Florida är ett mecka för golfare. Vädret är fantastiskt året om och golfresorten Van Der Valk har en bana som kan utmana alla golfentusiaster. Staden

Läs mer

Stora Opelträffen 21-25 juli

Stora Opelträffen 21-25 juli Inbjudan Stora Opelträffen 21-25 juli Välkomna till årets stora 25 års jubileum! Vi firar detta i sagolika Sunne som ligger i Värmland.Platsen vi ska vara på är i Sunne Swecamp i Kolsnäs. Campingen är

Läs mer

Grundskolan vecka 34-35

Grundskolan vecka 34-35 Grundskolan vecka 34-35 V. 34 17-21/8 *Köttbullar och pasta *Gulaschgryta på fläskkött med bulgur V 35 24-28/8 **Pasta- och kycklingsallad med currydressing *Medelhavskorv med pasta ***Gräddig fiskgratäng

Läs mer

Passar en till två elever. Två rum och kök, fullt möblerad, tv, dusch tillgång till tvättstuga. Balkong med utsikt.

Passar en till två elever. Två rum och kök, fullt möblerad, tv, dusch tillgång till tvättstuga. Balkong med utsikt. Boenden HT-11 Västra Kronbergsgatan 21 1 rum och kök, dusch och toalett. Marianne Sandling: 0523-13768 Stengatan 8 Passar en till två elever. Två rum och kök, fullt möblerad, tv, dusch tillgång till tvättstuga.

Läs mer

Fritidsbladet. Aktiviteter

Fritidsbladet. Aktiviteter Fritidsbladet Aktiviteter Sommar 2015 Aktivitetsinformation Bokning Ange alltid namn födelsenummer (underlag till faktureringen), adress, samt telefonnummer, när du anmäler dig till en aktivitet. Du måste

Läs mer

MATSEDEL v5, v18, v31, v44 SAGOLANDET, TUNET, GLÄNTAN OCH IGELBÄCKEN

MATSEDEL v5, v18, v31, v44 SAGOLANDET, TUNET, GLÄNTAN OCH IGELBÄCKEN MATSEDEL v5, v18, v31, v44 Köttbullar med hemlagat potatismos, brunsås och lingonsylt. Sprödhavsbakad fisk, stuvad spenat och kokt potatis Korvstroganoff och fullkorns ris Vegetarisk soppa med vitkål,

Läs mer

Höstlov i Bjuvs kommun

Höstlov i Bjuvs kommun Höstlov i Bjuvs kommun Innehållsförteckning Aktivitet sidnummer Höstlovsbiblioteket 4 Hälsocentralens gym 6 Bowling 7 Prova på golf 8 Prova på scoutlivet 9 Tipspromenad vid Mölledammarna 10 Skollovsbad

Läs mer

Bybladet. December 2014

Bybladet. December 2014 Bybladet December 2014 Bybladet innehåller: Ordförande har ordet Oförändrad årsavgift Datum för årsstämman 2015 Motioner till årsstämman Information från valberedningen Våra informationskanaler Snösäsongen

Läs mer

Vår Verklighet. Vi har en vision. Grönsakshallen Sorunda. ska med glädje och passion skapa växtrikedom för våra kunder och oss själva.

Vår Verklighet. Vi har en vision. Grönsakshallen Sorunda. ska med glädje och passion skapa växtrikedom för våra kunder och oss själva. Vår Verklighet Vår Verklighet Gunnar Netz, vd Grönsakshallen Sorunda Vi har en vision Grönsakshallen Sorunda ska med glädje och passion skapa växtrikedom för våra kunder och oss själva. Det var en gång..

Läs mer

Du och alla andra är HJÄRTLIGT VÄLKOMNA till oss i vår.

Du och alla andra är HJÄRTLIGT VÄLKOMNA till oss i vår. Adress Hjärt- och Lungsjukas Förening i Lund MO Vårvädersvägen 4 D 22227 Lund Expeditionstid onsdag 10.00 12.00 Telefon 046 211 49 90 E-post info@lund.hjart-lung.se PlusGiro 13 58 61 3 Kontakt under sommaren:

Läs mer

Skolan V 34-52 2015 Vecka 34

Skolan V 34-52 2015 Vecka 34 Vecka 34 Måndag 17 aug Tisdag 18 aug Onsdag 19 aug Torsdag 20 aug Fredag 21 aug Kökets val Kökets val Köttbullar, pasta Falafel tomatsås pasta Stekt fisk, kall sås, potatis Grönsaksbiff, potatis, kall

Läs mer

Öppet hus Varje onsdag är det öppet hus på Klippgatan 8 mellan kl 13-15. Entrébiljett 25 kr (inkl kaffe med dopp), 30 kr (när smörgås serveras).

Öppet hus Varje onsdag är det öppet hus på Klippgatan 8 mellan kl 13-15. Entrébiljett 25 kr (inkl kaffe med dopp), 30 kr (när smörgås serveras). HUVUDSTA PENSIONÄRSFÖRENING Klippgatan 8 171 47 SOLNA Tel: 08 27 50 32 Hemsida: www.pro.se/huvudsta E-mail: huvudstapro@gmail.com Nr 3 8 september 2015 Höstprogrammet 2015 Månadsmöten hålls på Skoga Äldreboende,

Läs mer

POSTTRAMPET LUDVIKA 10 september 2005

POSTTRAMPET LUDVIKA 10 september 2005 POSTTRAMPET LUDVIKA 10 september 2005 Postens IF Ludvika och Postens Idrottsförbund inbjuder till POSTTRAMPET. Motionsklassen kommer att cykla på natursköna cykelbanor anlagda på gamla järnvägsbankar på

Läs mer

LÄTTLÄSTA NYHETER NORRBOTTEN. Nr 22 Fredag 20 augusti 2010

LÄTTLÄSTA NYHETER NORRBOTTEN. Nr 22 Fredag 20 augusti 2010 LÄTTLÄSTA NYHETER Nr 22 Fredag 20 augusti 2010 NORRBOTTEN Färre nattåg till Norrbotten Ett av dom två nattågen från södra Sverige till Norrbotten kommer kanske att tas bort. Då skulle staten spara 40 miljoner

Läs mer

Samvaro NYHETER FÖR SÖRLIDEN-VALLA SAMVERKANSFÖRENING NUMMER 2 2015. Sörliden/Valla samverkansförenings nya lokal

Samvaro NYHETER FÖR SÖRLIDEN-VALLA SAMVERKANSFÖRENING NUMMER 2 2015. Sörliden/Valla samverkansförenings nya lokal Samvaro NYHETER FÖR SÖRLIDEN-VALLA SAMVERKANSFÖRENING NUMMER 2 2015 Sörliden/Valla samverkansförenings nya lokal HÖSTENS och VINTERNS 2 AKTIVITETER 2014-2015 Lär dig cykla! Sörliden Valla ordnar i samarbete

Läs mer

Vi bygger bättre boenden för de många människorna

Vi bygger bättre boenden för de många människorna Vi bygger bättre boenden för de många människorna Vi måste bygga mer Det råder stor brist på bostäder och det måste byggas mer, det vet vi alla. Sedan början av 90-talet, då vi senast hade balans, har

Läs mer

ÄLMHULTSBLADET s.2 s.3 s.10 Co-worker engagement project leder till ett hållbart liv hemma Läs mer på s. 5

ÄLMHULTSBLADET s.2 s.3 s.10 Co-worker engagement project leder till ett hållbart liv hemma Läs mer på s. 5 05 23 januari 2015 IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET Mjukdjurskampanjen en succé s.2 2015 års första IKEA TALKS berörde s.3 Glöm inte din julklapp! s.10 Co-worker engagement

Läs mer

2007-08-27 Skogen i skolan -ett centrum för samarbete

2007-08-27 Skogen i skolan -ett centrum för samarbete 2007-08-27 Skogen i skolan -ett centrum för samarbete Tema Resa i Kina med Kultur, teknik och shopping 28 oktober - 4 november 2007 Inbjudan Tema Resa Kina Kultur, teknik och shopping Alla pratar om Kina

Läs mer

Utveckla samarbete inom avdelningen. Utveckla samarbetet. mini workshop! i butikens ledningsgrupp. Grid International AB. Grid International AB

Utveckla samarbete inom avdelningen. Utveckla samarbetet. mini workshop! i butikens ledningsgrupp. Grid International AB. Grid International AB Utveckla samarbete inom avdelningen Utveckla samarbetet mini workshop! i butikens ledningsgrupp Grid International AB Grid International AB Om ledarskap och samarbete som ger både ökat resultat och bättre

Läs mer

ÄLMHULTSBLADET. Nyhet på IKEA -en kollektion med stor INVERKAN. Operation Bridge övervakar all IT S.3. Program för framtida ledare S.

ÄLMHULTSBLADET. Nyhet på IKEA -en kollektion med stor INVERKAN. Operation Bridge övervakar all IT S.3. Program för framtida ledare S. 43 17 oktober 2014 IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET Operation Bridge övervakar all IT S.3 Program för framtida ledare S.6 Nytt IKEA museum på gång S.12 Nyhet på IKEA

Läs mer

Kycklingbröst. Nästan 1/2. ord.priset! Varmrökt. Regnbågslax. Hel med ben, ca 1200 gr. 6Ordpris 129:- /kg

Kycklingbröst. Nästan 1/2. ord.priset! Varmrökt. Regnbågslax. Hel med ben, ca 1200 gr. 6Ordpris 129:- /kg Utkommer onsdagar 45 gånger om året www.rydebacksbladet.nu Nummer 41 Råå:Rydebäck Annons & Distributions AB 13 november 2013 Rååvägen 39, 252 70 RÅÅ. E-post: prepress@pingvinpress.se Årgång 43 Telefon

Läs mer

IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET. Ett steg mot energioberoende S.2

IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET. Ett steg mot energioberoende S.2 37 6 september 2013 IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET Borlänge öppnar 25 oktober! S.2 Ett steg mot energioberoende S.2 Festival i dagarna två S.3 Det finns ett stort

Läs mer

- INBJUDAN - POST SM KUBB

- INBJUDAN - POST SM KUBB - INBJUDAN - POST SM KUBB 08 23 08 norrköping Mitt under strålande varma festliga augustifest-dagar i Norrköping är vi nu beredda att ta emot Er, kära kollegor till ännu ett underbart arrangemang, kanske

Läs mer

Nyhetsbrev December 2014

Nyhetsbrev December 2014 Nyhetsbrev December 2014 Innehåll Sverigelaget Head of Delegation Seminar, januari 2015 PreCamp SOWSG 2015LA, Stockholm 6-8 mars 2015 Pass och ESTA Resor till SOWSG LA2015 Families Program Host Town Program

Läs mer

SKOLNYTT. Röbroskolan 2013/2014 Vecka 34/35. MATSEDEL vecka 34/35. Måndag Köttfärssoppa, mj. bröd Tisdag Köttbullar, sås, pot

SKOLNYTT. Röbroskolan 2013/2014 Vecka 34/35. MATSEDEL vecka 34/35. Måndag Köttfärssoppa, mj. bröd Tisdag Köttbullar, sås, pot SKOLNYTT Röbroskolan 2013/2014 Vecka 34/35 MATSEDEL vecka 34/35 Måndag LOV Tisdag LOV Onsdag LOV Torsdag Makaroner, korv Fredag Fläskkarré, sås, pot. Måndag Köttfärssoppa, mj. bröd Tisdag Köttbullar, sås,

Läs mer

DISTANSHANDELSDAGEN Etabl.1978. Svenska Mässan Göteborg 2015

DISTANSHANDELSDAGEN Etabl.1978. Svenska Mässan Göteborg 2015 DISTANSHANDELSDAGEN Etabl.1978 Svenska Mässan Göteborg 2015 Samarbetet mellan Svensk Digital Handel, Svensk Handel och Svenska Mässan skapar fantastiska möjligheter för dig och ditt nätverk. Gothia Towers

Läs mer

DUBBELCUPEN. dubbelt så kul. Välkommen. Dubbelcupen. Matchtider 14-15 september. i samarbete med

DUBBELCUPEN. dubbelt så kul. Välkommen. Dubbelcupen. Matchtider 14-15 september. i samarbete med Välkommen Välkommen till Dubbelcupen 2013 som arrangeras HD. Tävlingen fick en kanonstart 2012 då drygt 150 spelare anmälde sig till våra dubbel- och mixedklasser. I år har över 200 spelare anmält sig

Läs mer

Matsedel Skolan Vecka 34. Kaneldoftande quorngryta serveras med matkorn. Grönsaksbiff serveras med kokt potatis och kall sås

Matsedel Skolan Vecka 34. Kaneldoftande quorngryta serveras med matkorn. Grönsaksbiff serveras med kokt potatis och kall sås Vecka 34 Måndag 19/8 Pytt i panna serveras med rödbetor Kaneldoftande quorngryta serveras med matkorn Tisdag 20/8 Chicken a la King serveras med ris Grönsaksbiff serveras med kokt potatis och kall sås

Läs mer

www.leanlink/lss Semesterprogram Sommaren 2012

www.leanlink/lss Semesterprogram Sommaren 2012 Semesterprogram Sommaren 2012 LSS Funktionsstöd/Fritid och Kultur inbjuder Dig att delta i vår semesterverksamhet sommaren 2012. Resorna och lägren är första hand till för dig som är över 21 år och bor

Läs mer

Veckobrev för Opalen 1 v 18-20

Veckobrev för Opalen 1 v 18-20 Veckobrev för Opalen 1 v 18-20!!! Hej alla barn och föräldrar! 7 maj 2015 Tänk vad fort tiden går! Det gäller att stanna upp nu och njuta av det långa, ljusa och härliga dagarna. Vi startar inte upp så

Läs mer

SKOLMATSEDEL HÖSTTERMINEN 2015. Till lunch serveras råkostbord, mjölk, hårt bröd och bordsmargarin

SKOLMATSEDEL HÖSTTERMINEN 2015. Till lunch serveras råkostbord, mjölk, hårt bröd och bordsmargarin VILHELMINA KOMMUN Kostverksamheten SKOLMATSEDEL HÖSTTERMINEN 2015 Till lunch serveras råkostbord, mjölk, hårt bröd och bordsmargarin Vecka 35 Vecka 36 Vecka 37 24-aug Köttfärssås, spagetti Raggmunk, lingonsylt

Läs mer

Foto: Clifford Shirley Västerås & Co. Bowling Västerås

Foto: Clifford Shirley Västerås & Co. Bowling Västerås Foto: Clifford Shirley Västerås & Co Bowling Västerås Än en gång ställer vi kosan mot Västerås, en stad som haft många PIF-arrangemang, bl.a. Postmilen, Posttrampet, Postsimmet. Bowling har också varit

Läs mer