Ingenjörssektionen inom TLTH 1(6)

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Ingenjörssektionen inom TLTH 1(6)"

Transkript

1 Styrelsemöte Protokoll Ingenjörssektionen inom TLTH 1(6) 1 Mötet öppnas Val av mötesordförande Johanna Björkman 3 Val av mötessekreterare Ylva Larsson 4 Val av en justerare Fredrik Persson 5 Adjungeringar Tim Djärf och Dennis Rudqvist 6 Upprättande av närvarolista Sanna Sjöberg, Tim Djärf, Dennis Rudqvist, Oliver Ekström, Emma Dyrssen, Svante Thorn, Johanna Björkman, Frida Granath, Fredrik Persson, Carl Kardell och Ylva Larsson. 7 Godkännande av dagordning Godkänns med tillägg under 20 övrigt. 8 Godkännande av föregående protokoll Godkänns 9 Beslutsuppföljning a Beslut tagna under föregående möte i Styrelsetack Mötet beslutar att lägga styrelsetacket den 11 november. Budgeterat till 7500kr. Delegerat till Johanna att skapa ett dokument på driven där vi skriver in förslag på styrelsetack. ii Arkad Arkad frågade om ingenjörssektionen var intresserade av att Arkad skulle ordna bussar som går till och från campus Helsingborg under Arkad-mässan. Måste då fylla en buss på 50st om det ska vara värt, frågan är då om intresset är så stort för våra medlemmar. Delegerat till Emma att göra en intresseundersökning. iii Kontoret på Helsingborgen Funderar på att investera i en skrivare. Kan ta pengarna som blev över från stipendiet för flytten till Helsingborgen. Delegerat till Fredrik att titta efter en skrivare till nästa styrelsemöte. b Övriga beslut 10 Stipendier Campus Vänner

2 Ingenjörssektionen inom TLTH 2(6) Ingenjörssektionen sökte stipendium hos Campus vänner tillsammans med Stampus och Agora. Stipendiet beviljades och workshopen/föreläsningen kommer att vara till våren. 11 Rapporter a Presidiet i Ordförande I OK-möte 13/10 Diskuterade hur sektionerna bör förhålla sig till uthyrning mellan sektionerna, samt valförfarande med fokus på höstterminsmöten och huruvida sektionerna ger ersättning för funktionärers arbetskläder eller ej. Fick inte med mig något konkret att förändra för vår del utan mest en bättre förståelse för de andra sektionerna. Ett arbete har påbörjats med att samordna skiphten inför vårterminen. II Förrådsstädning/utflytt från Byggingkällaren 16/10 samt den 23/10. III Möte med Student Network och campus Webbyrå tillsammans med Emma 25 /10. Diskuterade hur de kan locka framförallt våra data-studenter till att engagera sig och söka studentkonsulttjänster. Vi har gått med på att sprida deras information på Facebook och i nyhetsbrev. IV CH ledningsgruppsmöte 26/10 Peter Arvebro var på plats och informerade om förändringen av Plattformen vilken inte längre kommer att utlysas utan stipendier kommer delas ut löpande enligt tre områden. Vidare diskuterades också Campus Open 11nov, HSS 2017 och Jullunch 16nov. V Agoras Ht-möte 2/11 Deltog på Agoras höstterminsmöte tillsammans med Frida. Alla projektledarposter som utlysts blev tillsatta. ii Vice Ordförande Har varit i kontakt med alumnikollegiet. Har varit delaktig i möte med VOK (Vice Ordförande Kollegiet). Har även hjälpt Carl med ekonomin inför höstterminsmötet. iii Sekreterare Har nu ändrat både stadgarna och reglementet så båda är uppdaterade och ligger nu uppe på hemsidan. Har skickat ut kallelse inför höstterminsmötet och har även påbörjat att skriva föredragslistan och ordnat med bilagorna, saknar endast ett fåtal bilagor. Har även hjälpt till att flytta saker från byggingkällaren till Helsingborgen. iv Kassör Har bokfört och ordnat med ekonomin inför höstterminsmötet.

3 b c d Ingenjörssektionen inom TLTH 3(6) Utskotten i Phøset Har varit på Agoras höstterminsmöte. ii Sexmästeriet I Haft möte med Elin från Swing maffia och Albin. II Planerat event med sexstyret a ET b 18 år c Julgasque III Varit och kollat på lokalen till Julgasquen, kommer vara på linneaträdgården. IV Jobbat på torsdagspuben förra veckan för Stampus V Har hållit i ET i Lund i lördags Gick bra, lite jobbigt med kassor och kontanter men det löste sig. Hade även lite problem med kårens kort men gick bra ändå. VI Skrivit verksamhetsberättelse och verksamhetsplan VII Uppdaterat 18års event på Facebook och lite andra små saker. iii Informationsutskottet Har skrivit nyhetsbrev och fixat så att nyhetsbreven skickas ut på mail. iv Näringslivsutskottet I Haft möte med Sparbanken Syd II Köpt kakor till HT-mötet III Skrivit verksamhetsberättelse samt verksamhetsplan IV Varit med och flyttat sakerna från bygging-källaren V Möte med Student Network och Campus Webbyrå tillsammans med Johanna VI Planerat inför möjliga kommande event v Studierådet Tiden sedan förra mötet har varit en lugn period för studierådet. Har hanterat diverse studentproblem samt skrivit verksamhetsplan & - berättelse. Höll i kaffe för din åsikt på kårens vägnar där jag gick runt och bjöd på kaffe och kexchoklad i utbyte mot enkätsvar under en dag i instuderingsveckan. Utöver det så börjar mitt testamente bli färdigt. Förvaltningschef Whiteboardtavla har kommit upp på Helsingborgen, ska skriva upp sitt namn när man är på HB och sudda ut namnet när man lämnar. Kåren i Fullmäktigeledamot Har bestämt propositionen för nollegeneralen. Finns möjlighet att fortfarande söka poster på kåren. Kårstyrelsen ska ha möte idag.

4 Ingenjörssektionen inom TLTH 4(6) ii Heltidare Under nobelfesten kommer TLTH representeras med sin fana. Ska få en ny kanslist till våren. e HSF Diskuterade Lunds universitets 350 års jubileum. f CHSK 12 Jubileum Lunds universitet kommer att anordna en invigning den 19/12, senast anmälan i början av december. Temat för invigningen kommer vara strålkastarljus på verksamheten. Kommer även hända mycket under våren, även här på campus Helsingborg. Finns en hemsida Styrelsen tycker inte att det är viktigt att ingenjörssektionens styrelse närvarar under detta event då det är många i styrelsen som inte kan. 13 Övriga funktionärstack Har skett en avvikelse angående funktionärstack då tacket har skett mellan två utskott riktad till en liten målgrupp. Finns en del oklarheter kring funktionärstack, hur mycket som får ges, vilket måste diskuteras. Kan lätt bli fel om man tackar mellan utskott och om det är en liten målgrupp som blir tackade då det överstiger 80 kr/person. Kan skapa avundsjuka från andra. Viktigt att det tas beslut med hela styrelsen kring detta då det handlar om sektionens pengar. Ska upplysa nästkommande styrelse angående problemet kring funktionärstack. Speciellt mellan utskotten så att alla vet vad som gäller kring tacket. Ta upp det på styrelseskiphtet med styret17 som en punkt :e november Sanna och Albin hade möte med Swing maffia som hade velat ha ett event den 30:e november på Helsingborgen med pub och dans. Sexmästeristyret kan inte dra i det då de har annat. Behöver då några andra som kan vara värdar och dra i det. Kommer vara mellan klockan Förslagsvis att alla styrelser jobbar, delegerat till Albin att lyfta frågan till Martin på Stampus. 15 Arkad jobbhjälp Arkad behöver hjälp med jobbare den 16 november på deras gasque, de undrar om någon i styrelsen vill ställa upp. Ingen i styrelsen har möjlighet att jobba. Beslutade att utskottsordförandena tar upp det med utskotten för att se om någon är intresserad. 16 Genomgång av motion Mötet beslutade att Oliver Ekström skriver motionssvar. Styrelsen tycker i helhet att motionen är vettig. 17 Genomgång av proposition a Proposition sektionens uppbyggnad Styrelsen står ej enat bakom propositionen. Otydligt vem som ansvarar för vad. Mötet beslutar att stryka propositionen till höstterminsmötet. b Proposition postbeskrivning. Hittat ett stavfel, under Sexmästeriet ska det stå att ansvara.

5 Ingenjörssektionen inom TLTH 5(6) Mötet beslutar att ta bort punktformerna från förvaltningschef till en mer godtycklig punkt. Ändra till: att föra sektionens talan i förvaltnings-, lokal- och säkerhetsfrågor. 18 Campus Open Alla studentföreningar ska ha ett gemensamt bord under Campus Open. Kommer vara mellan klockan Kl står Sanna Sjöberg och Ylva Larsson Kl står Oliver Ekström och Svante Thorn 19 Valvaka med Stampus och Agora Stampus och Agora ska anordna valvaka den 8-9 december. De undrar om ingenjörssektionen är intresserade av att vara med. Styrelsen var enade om att ingenjörssektionen är intresserade och Svante Thorn kommer att hjälpa till att förbereda. Kommer vara på HB. 20 Övrigt a Stampus Sanna träffade Martin och Linnea, de diskuterade angående att Stampus hade velat ha någon från ING i deras valberedning och undrade om ingenjörssektionen hade kunnat gå ut med det till våra medlemmar. Mötet beslutade att det var för sent att gå ut med det till våra medlemmar då deras höstterminsmöte är den 9 november. b Restaurangturné Oliver har pratat med restaurang 95 där planen var att äta förrätt och fick ett erbjudande om att få ett reducerat pris om huvudrätten åts på restaurang mästerkatten. De sa även på restaurang 95 att det kommer vara ett stort umgänge på 25 personer samma kväll och kommer därför endast ha en förrätt att välja på. Delegerat till Oliver att försöka hitta en annan restaurang. c Skrivare Mötet beslutade att delegera till Fredrik Persson att hitta en lämplig skrivare till kontoret på Helsingborgen till nästkommande styrelsemöte. d Höstterminsmöte Ylva ligger bra till med handlingarna, inväntar endast den ekonomiska rapporten. Svante ska försöka ordna med röstningen så att den kan göras via mobilen. e 18-års jubileum Sanna ska skicka iväg anmodan inför jubileet. Ska anmoda Stampus- och Agoras styrelse samt några stycken av heltidarna. Sanna undrar hur hon ska hantera gästmedlemskapen. Mötet beslutade att inte ta betalt för gästmedlemskap för anmodade.

6 Ingenjörssektionen inom TLTH 6(6) 21 Kommande mötet Lunchmöte den 9 november Lunchmöte den 14 november Styrelsemöte 24 november kl på Helsingborgen 22 Mötet avslutas Mötesordförande Johanna Björkman Mötessekreterare Ylva Larsson Justerare Fredrik Persson

Ingenjörssektionen inom TLTH 1(6)

Ingenjörssektionen inom TLTH 1(6) Styrelsemöte 2016-10-11 Protokoll Ingenjörssektionen inom TLTH 1(6) 1 Mötet öppnas 16.33 2 Val av mötesordförande Johanna Björkman 3 Val av mötessekreterare Ylva Larsson 4 Val av en justerare Svante Thorn

Läs mer

Ingenjörssektionen inom TLTH 1(7)

Ingenjörssektionen inom TLTH 1(7) Styrelsemöte 2016-11-24 Dagordning 1 Mötet öppnas 17:27 2 Val av mötesordförande Johanna Björkman 3 Val av mötessekreterare Oliver Ekström 4 Val av en justerare Ylva Larsson 5 Adjungeringar Philip Sjögren

Läs mer

Ingenjörssektionen inom TLTH 1(6)

Ingenjörssektionen inom TLTH 1(6) Styrelsemöte 2016-12-09 Protokoll Ingenjörssektionen inom TLTH 1(6) 1 Mötet öppnas 17.34 2 Val av mötesordförande Frida Granath 3 Val av mötessekreterare Oliver Ekström 4 Val av en justerare Ylva Larsson

Läs mer

Ingenjörssektionen inom TLTH 1(6)

Ingenjörssektionen inom TLTH 1(6) Styrelsemöte 2017-09-19 Protokoll 1 Mötet öppnas 17.20 2 Val av mötesordförande Frida Granath 3 Val av mötessekreterare Oliver Ekström 4 Val av en justerare Emmy Göransson 5 Adjungeringar Christoffer Maljanovski

Läs mer

Ingenjörssektionen inom TLTH 1(7)

Ingenjörssektionen inom TLTH 1(7) Styrelsemöte 2016-04-13 Protokoll Ingenjörssektionen inom TLTH 1(7) 1 Mötet öppnas 18.08 2 Val av mötesordförande Johanna Björkman 3 Val av mötessekreterare Ylva Larsson 4 Val av en justerare Carl Kardell

Läs mer

Ingenjörssektionen inom TLTH 1(6)

Ingenjörssektionen inom TLTH 1(6) Styrelsemöte 2017-03-10 Protokoll Ingenjörssektionen inom TLTH 1(6) 1 Mötet öppnas 09.01 2 Val av mötesordförande Frida Granath 3 Val av mötessekreterare Emmy Göransson 4 Val av en justerare Karin Lundwall

Läs mer

Ingenjörssektionen inom TLTH 1(5)

Ingenjörssektionen inom TLTH 1(5) Styrelsemöte 2017-04-03 Protokoll Ingenjörssektionen inom TLTH 1(5) 1 Mötet öppnas 17.21 2 Val av mötesordförande Frida Granath 3 Val av mötessekreterare Emmy Göransson 4 Val av en justerare Philip Sjögren

Läs mer

Ingenjörssektionen inom TLTH 1(6)

Ingenjörssektionen inom TLTH 1(6) Styrelsemöte 2016-04-25 Protokoll Ingenjörssektionen inom TLTH 1(6) 1 Mötet öppnas 15.28 2 Val av mötesordförande Johanna Björkman 3 Val av mötessekreterare Ylva Larsson 4 Val av en justerare Sanna Sjöberg

Läs mer

Ingenjörssektionen inom TLTH 1(8)

Ingenjörssektionen inom TLTH 1(8) Styrelsemöte 2016-09-29 Protokoll Ingenjörssektionen inom TLTH 1(8) 1 Mötet öppnas 17.26 2 Val av mötesordförande Johanna Björkman 3 Val av mötessekreterare Ylva Larsson 4 Val av en justerare Frida Granath

Läs mer

Ingenjörssektionen inom TLTH 1(7)

Ingenjörssektionen inom TLTH 1(7) Styrelsemöte 2016-03-16 Dagordning Ingenjörssektionen inom TLTH 1(7) 1 Mötet öppnas Kl. 13.17 2 Val av mötesordförande Johanna Björkman 3 Val av mötessekreterare Sanna Sjöberg 4 Val av en justerare Svante

Läs mer

Ingenjörssektionen inom TLTH 1(6)

Ingenjörssektionen inom TLTH 1(6) Styrelsemöte 2016-08-18 Protokoll Ingenjörssektionen inom TLTH 1(6) 1 Mötet öppnas 16.36 2 Val av mötesordförande Johanna Björkman 3 Val av mötessekreterare Ylva Larsson 4 Val av en justerare Oliver Ekström

Läs mer

Styrelsen den

Styrelsen den Studentföreningen KALLELSE Härmed kallas styrelsen till möte: Den: 7 november klockan 18:00 Plats: Helsingborgen Ärende till mötet anmälas senast den 6 november klockan 23:00 I tjänsten, dag som på ovan

Läs mer

Ingenjörssektionen inom TLTH 1(9)

Ingenjörssektionen inom TLTH 1(9) Styrelsemöte 2017-02-23 Protokoll 1 Mötet öppnas 17:34 2 Val av mötesordförande Frida Granath 3 Val av mötessekreterare Oliver Ekström 4 Val av en justerare Maja Rosander 5 Adjungeringar Carl Kardell 6

Läs mer

Sektionen för Medieteknik Stockholm 2015-03-18

Sektionen för Medieteknik Stockholm 2015-03-18 Stockholm 2015-03-18 Styrelsemöte 10 mars 2015 (* betyder att bilaga finns) 1. Formalia 1.1. Mötets öppnande Mötet förklaras öppnat kl 16.14 1.2. Mötets behöriga utlysande Extrainsatt Styrelsen beslutar

Läs mer

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE Datum 2018-11-28 Tid 12:10 Plats Beslutande BIIF-rummet Ordf. Jakob Kullmann Sekr. Fanny Selin Denise Pettersson Elin Pettersson Johan Karlelid Maja Wilhelmsson Gabriel

Läs mer

Styrelsen den

Styrelsen den Studentföreningen KALLELSE Härmed kallas styrelsen till möte: Den: 21 november klockan 18:00 Plats: Helsingborgen Ärende till mötet anmälas senast 20 november. I tjänsten, dag som på ovan på Helsingborgen

Läs mer

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE Datum 2014-10-02 Tid 12:00 Plats Beslutande V-Styret Ordf. Martin Estlund Sekr. Anna Henriksson Linnea Hjelte Karolina Lundh Dea Ternström Pernilla Lindau Johannes Corbee

Läs mer

1 Inledande formalia. Närvarande. 1.1 Mötet öppnas. 1.2 Mötets behörighet. 1.3 Val av mötesordförande. 1.4 Val av mötessekreterare

1 Inledande formalia. Närvarande. 1.1 Mötet öppnas. 1.2 Mötets behörighet. 1.3 Val av mötesordförande. 1.4 Val av mötessekreterare Närvarande Mattias Thorwid Dennis Forslund August Naij Jennifer Davidsson Thomas Sahleström Philip Sundström Johan Backlund Lisa Andersson Sara Kafi Alexander Lyckebo Ordförande Vice Ordförande Kassör

Läs mer

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE Datum 2014-03-20 Tid 12:00 Plats Beslutande V-Styret Ordf. Martin Estlund Linnéa Hjelte Sekr. Karolina Lundh Eleonora Grönlund Dea Ternström Pernilla Lindau Johannes

Läs mer

Dagordning styrelsemöte

Dagordning styrelsemöte Dagordning styrelsemöte Styrelsemöte för Datasektionen klockan 16.30 den 20:e februari 2017. 1. Formalia 1. Närvaro David Rutqvist, Elna Warnhag, Carl Bäck, Simon Ranefjärd, Carl-Henrik Hanquist (CH),

Läs mer

2. Godkännande av dagordning och tid Punkt 7 skjuts upp till nästa möte. Dagordningen med revidering godkänns. Sluttid 13.00.

2. Godkännande av dagordning och tid Punkt 7 skjuts upp till nästa möte. Dagordningen med revidering godkänns. Sluttid 13.00. 1. OFMÖ Klockan 12:15 2. Godkännande av dagordning och tid Punkt 7 skjuts upp till nästa möte. Dagordningen med revidering godkänns. Sluttid 13.00. 3. Val av justeringsperson Elias Friberg väljs till justeringsperson.

Läs mer

Sektionen för Medieteknik Stockholm

Sektionen för Medieteknik Stockholm Styrelsemöte 1 FEBRUARI 2017 (* betyder att bilaga finns) 1. Formalia 1.1. Mötets öppnande Maria Bahrami förklarar mötet öppnat klockan 17:34. 1.2. Mötets behöriga utlysande Kallelse och handlingar till

Läs mer

Protokoll Styrelsemöte 8 15/16

Protokoll Styrelsemöte 8 15/16 PROTOKOLL Kårstyrelsen Kårhuset Lund, 2516 januari December 2016 2015 Anders Lundqvist Persson, mötessekreterare Protokoll Styrelsemöte 8 15/16 Tid: Onsdagen den 16:e December 2015 klockan 17.15 Plats:

Läs mer

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE Datum 2014-03-27 Tid 12:00 Plats Beslutande V-Styret Ordf. Martin Estlund Sekr. Anna Henriksson Linnea Hjelte Karolina Lundh Eleonora Grönlund Dea Ternström Pernilla

Läs mer

Protokoll från styrelsemöte F08 HT17

Protokoll från styrelsemöte F08 HT17 Protokoll -sektionens styrelse 25 december 2017 Protokoll från styrelsemöte F08 HT17 Ledningscentralen, kl. 17.15 tisdagen den 12 december 2017 1 O.F.M.Ö. Styrelseordförande Petter Karlow Herzog förklarade

Läs mer

Kallelse till styrelsemöte

Kallelse till styrelsemöte Kallelse till styrelsemöte Härmed kallas styrelsen till möte: Den: 14 januari, klockan 18:00. Plats: Helsingborgen Ärende till mötet anmälas senast 14 januari, klockan 15.00. I tjänsten, dag som på ovan

Läs mer

1 Inledande formalia. Närvarande. 1.1 Mötet öppnas. 1.2 Mötets behörighet. 1.3 Val av mötesordförande. 1.4 Val av mötessekreterare

1 Inledande formalia. Närvarande. 1.1 Mötet öppnas. 1.2 Mötets behörighet. 1.3 Val av mötesordförande. 1.4 Val av mötessekreterare Närvarande Mattias Thorwid Dennis Forslund August Naij Jennifer Davidsson Thomas Sahleström Philip Sundström Johan Backlund Lisa Andersson Sara Kafi Alexander Lyckebo Ordförande Vice Ordförande Kassör

Läs mer

Protokoll: Sektionen för Medicinsk Teknik CNS #9 Måndagen den 14/1 2019, 17:30 å Sektionsrummet, Stockholm

Protokoll: Sektionen för Medicinsk Teknik CNS #9 Måndagen den 14/1 2019, 17:30 å Sektionsrummet, Stockholm Protokoll: Sektionen för Medicinsk Teknik CNS #9 Måndagen den 14/1 2019, 17:30 å Sektionsrummet, Stockholm 1 Formalia 1.1 Mötets öppnande Jonas Stylbäck öppnar mötet 17:35. 1.2 Val av mötesordförande Mötet

Läs mer

Sektionen för Medieteknik Stockholm 2015-04-08

Sektionen för Medieteknik Stockholm 2015-04-08 Stockholm 2015-04-08 Styrelsemöte 8 april 2015 (* betyder att bilaga finns) 1. Formalia 1.1. Mötets öppnande Mötet förklaras öppnat kl 17:15 1.2. Mötets behöriga utlysande Styrelsen beslutar att anse mötet

Läs mer

ELEKTRA. Höstterminsmöte 2015, Handlingar DAGORDNING. 4 Tid och sätt. 7 Föredragningslistan. Föreningen Elektra Höstterminsmöte 2015

ELEKTRA. Höstterminsmöte 2015, Handlingar DAGORDNING. 4 Tid och sätt. 7 Föredragningslistan. Föreningen Elektra Höstterminsmöte 2015 ELEKTRA Höstterminsmöte 2015, Handlingar DAGORDNING Tid och sätt Datum: 2015-12-08 Tid: kl 17:15 Plats: E:C Föredragningslista 1 TaFMÖ 2 Val av mötesordförande 3 Val av mötessekreterare 4 Tid och sätt

Läs mer

Styrelsen den

Styrelsen den Studentföreningen KALLELSE Härmed kallas styrelsen till möte: Den: 13 mars klockan 18:00 Plats: Helsingborgen Ärende till mötet anmälas senast 13 mars klockan 14:00 I tjänsten, dag som på ovan på Helsingborgen

Läs mer

Ingenjörssektionen inom TLTH 1(9) Reglemente för Ingenjörssektionen. Kapitel 1 Sektionen. 1:1 Teknologia. 1:1:1 Maskotar

Ingenjörssektionen inom TLTH 1(9) Reglemente för Ingenjörssektionen. Kapitel 1 Sektionen. 1:1 Teknologia. 1:1:1 Maskotar Ingenjörssektionen inom TLTH 1(9) Reglemente för Ingenjörssektionen Kapitel 1 Sektionen 1:1 Teknologia 1:1:1 Maskotar De olika utbildningsprogrammen har egna maskotar enligt nedanstående: Bygg: Elektro:

Läs mer

Ingenjörssektionen inom TLTH 1(7) Reglemente för Ingenjörssektionen. Kapitel 1 Sektionen. 1:1 Teknologia. 1:1:1 Maskotar

Ingenjörssektionen inom TLTH 1(7) Reglemente för Ingenjörssektionen. Kapitel 1 Sektionen. 1:1 Teknologia. 1:1:1 Maskotar Ingenjörssektionen inom TLTH 1(7) Reglemente för Ingenjörssektionen Kapitel 1 Sektionen 1:1 Teknologia 1:1:1 Maskotar De olika utbildningsprogrammen har egna maskotar enligt nedanstående: Bygg: Elektro:

Läs mer

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE Datum 2018-03-28 Tid 12:10 Plats Beslutande -rummet Ordf. Jakob Kullmann Sekr. Fanny Selin Denise Pettersson Johan Karlelid Tomas Mo Gabriel Larsson Jonas Larsson 84

Läs mer

Sektionen för Medieteknik Stockholm 2015-08-04

Sektionen för Medieteknik Stockholm 2015-08-04 Styrelsemöte 4 augusti 2015 (* betyder att bilaga finns) 1. Formalia 1.1. Mötets öppnande Mötet förklaras öppnat klockan 18.21 1.2. Mötets behöriga utlysande att anse mötet behörigt utlyst 1.3. Emma Klint

Läs mer

1 Inledande formalia. Närvarande. 1.1 Mötet öppnas. 1.2 Mötets behörighet. 1.3 Val av mötesordförande. 1.4 Val av mötessekreterare

1 Inledande formalia. Närvarande. 1.1 Mötet öppnas. 1.2 Mötets behörighet. 1.3 Val av mötesordförande. 1.4 Val av mötessekreterare Närvarande Mattias Thorwid Dennis Forslund August Naij Jennifer Davidsson Thomas Sahleström Philip Sundström Johan Backlund Lisa Andersson Sara Kafi Alexander Lyckebo Ordförande Vice Ordförande Kassör

Läs mer

Kallelse till styrelsemöte. Dagordning. Styrelsen Måndagen den 10 september 2018

Kallelse till styrelsemöte. Dagordning. Styrelsen Måndagen den 10 september 2018 Studentföreningen Kallelse till styrelsemöte Härmed kallas styrelsen till möte: Den: 10 september, klockan 18:00. Plats: Helsingborgen Ärende till mötet anmälas senast 10 september, klockan 16.00. I tjänsten,

Läs mer

Styrelsen den

Styrelsen den Studentföreningen KALLELSE Härmed kallas styrelsen till möte: Den: 12/9-2016 klockan 18:00 Plats: Helsingborgen Ärende till mötet anmälas senast 11 september klockan 23:00. I tjänsten, dag som på ovan

Läs mer

Sektionen för Medieteknik Stockholm

Sektionen för Medieteknik Stockholm Extrainsatt Styrelsemöte 26 APRIL 2017 (* betyder att bilaga finns i handlingarna) 1. Formalia 1.1. Mötets öppnande Emma Olsson förklarade mötet öppnat klockan 17:42. 1.2. Mötets behöriga utlysande Kallelse

Läs mer

Efterträdare: Carolina Altenstedt, Emma Tapani

Efterträdare: Carolina Altenstedt, Emma Tapani Logistiksektionens styrelsemöte 2014-11-11 Tid: 17.15 19.20 Plats: Tp41 Närvarande: Andreas Wikström, ordförande Isabella Ostojic, sekreterare Karin Ström, kassör Nina Alfredsson, studienämndsordförande

Läs mer

Protokoll. Närvarande: Roller: Underskrifter. Malin Öhlin (Sekreterare) Sekreterare: Malin Öhlin Simon Lundmark Justerare:

Protokoll. Närvarande: Roller: Underskrifter. Malin Öhlin (Sekreterare) Sekreterare: Malin Öhlin Simon Lundmark Justerare: Protokoll fört vid styrelsemöte #16 som ägde rum 2014-05-19 Närvarande: Roller: Underskrifter Andreas Fredmer (Ordförande) Mötesordförande: Andreas Fredmer Malin Öhlin (Sekreterare) Sekreterare: Malin

Läs mer

Maskinsektionen inom TLTH Styrelsemöte Tid och datum: ons 11 feb 2015, kl 1215 (..) Plats: Styrelserummet, M- huset

Maskinsektionen inom TLTH Styrelsemöte Tid och datum: ons 11 feb 2015, kl 1215 (..) Plats: Styrelserummet, M- huset Maskinsektionen inom TLTH Styrelsemöte Tid och datum: ons 11 feb 2015, kl 1215 (..) Plats: Styrelserummet, M- huset Närvarande styrelseledamöter: Rasmus Johnsson, Ordförande Marie Bye Løken, Vice Ordförande

Läs mer

Styrelsen den

Styrelsen den KALLELSE Härmed kallas styrelsen till möte: Den: 5 februari Plats: Helsingborgen Ärende till mötet anmälas senast den 4 februari klockan 23:00. I tjänsten, dag som på ovan på Helsingborgen Martin Grandelius

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll

Styrelsemötesprotokoll Sida 1/6 Styrelsemöte 10 verksamhetsåret 2013/14 Datum: 2014-06-02 Tid: Kl. 17:00 Plats: Studenternas hus Kallade: Göta studentkårs styrelse Närvarande: Rebecka Vilhonen* Malin Roos* Henry Drefeldt* Amanda

Läs mer

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE Datum 2018-05-02 Tid 12:10 Plats Beslutande -rummet Ordf. Jakob Kullmann Sekr. Fanny Selin Denise Pettersson Elin Pettersson Maja Wilhelmsson Jonas Larsson 130 OFMÖ 131

Läs mer

Styrelsen den 22-02-2016

Styrelsen den 22-02-2016 KALLELSE Härmed kallas styrelsen till möte: Den: 22 februari, klockan 17.00. Plats: Konsul Perssons Villa, våning 2 Ärende till mötet anmälas senast fredag 19 februari, klockan 18.00. I tjänsten, dag som

Läs mer

Protokoll. Närvarande: Roller: Underskrifter Simon Andersson (Ordförande) Mötesordförande: Simon Andersson. Henning Sjöberg (Kassör) Justerare:

Protokoll. Närvarande: Roller: Underskrifter Simon Andersson (Ordförande) Mötesordförande: Simon Andersson. Henning Sjöberg (Kassör) Justerare: Protokoll fört vid styrelsemöte #7 som ägde rum 2013-12-09 Närvarande: Roller: Underskrifter Simon Andersson (Ordförande) Mötesordförande: Simon Andersson Johanna Johansson (Vice ordförande) Sekreterare:

Läs mer

Logistiksektionens styrelsemöte 2014-09-17 Tid: 17.15 19.10 Plats: Tp41. Närvarande: 1 Mötets öppnande. 2 Justeringspersoner

Logistiksektionens styrelsemöte 2014-09-17 Tid: 17.15 19.10 Plats: Tp41. Närvarande: 1 Mötets öppnande. 2 Justeringspersoner Logistiksektionens styrelsemöte 2014-09-17 Tid: 17.15 19.10 Plats: Tp41 Närvarande: Andreas Wikström, ordförande Isabella Ostojic, sekreterare Karin Ström, kassör Therese Haga, studienämndsordförande KTS

Läs mer

Beslut: Att förklara mötet behörigt utlyst. Inga flera frånvarorapporter har inkommit. Beslut: Att fastställa frånvarorapporten. Beslut: Bifall.

Beslut: Att förklara mötet behörigt utlyst. Inga flera frånvarorapporter har inkommit. Beslut: Att fastställa frånvarorapporten. Beslut: Bifall. Närvarande Ledamöter: (i bokstavsordning) Erika Bengthagen Lukas Domeij Sofie Eriksson Erica Grimberg Ellen Arvidsson Daniel Karlsson Viktor Rundqvist Sandra Sandberg Frånvarande Ledamöter (i bokstavsordning)

Läs mer

Protokoll Styrelsemöte 1 11/12

Protokoll Styrelsemöte 1 11/12 PROTOKOLL Kårstyrelsen Kårhuset Lund, 25 augusti 2011 Linus Svensson, mötessektreterare Protokoll Styrelsemöte 1 11/12 Tid: Torsdag 18 augusti klockan 18.00 Plats: Perstorprummet, Kårhuset Närvarande Styrelsen

Läs mer

Protokoll Styrelsemöte

Protokoll Styrelsemöte Protokoll Styrelsemöte 07 2011 Tid: 2011-08-09, klockan 19.00 Plats: Fakultetsklubben, Kårhuset Närvarande Styrelsen Ordförande Christian Nilsson Kassör Rolf Andersson Alexander Hang David Åström Lars

Läs mer

6. Fastställande av dagordningen 19 Äskning från Draglaget, lades till dagordningen som sedan fastställdes i sin helhet.

6. Fastställande av dagordningen 19 Äskning från Draglaget, lades till dagordningen som sedan fastställdes i sin helhet. Mötesprotokoll Datum: 2012-05-16 Tid: 17:15 Plats: A36 Närvarande: Alexandra Sterne, Albin Mannerfelt, Anna Allerth, Anna Olausson, Filip Jöndell, Linnéa Svanström, Malin Fredriksson, Sara Nilsson, Sonja

Läs mer

MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte: nr 19/år 2015 Datum: 20/8 Tid: 17:10(..) Plats: Styrelserummet, Kemicentrum, Lund

MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte: nr 19/år 2015 Datum: 20/8 Tid: 17:10(..) Plats: Styrelserummet, Kemicentrum, Lund Närvarande ledamöter: Ordförande Johanna Hallberg Informationschef Niklas Uhlin Cafémästare Trang Huynh Näringslivsansvarig Line Wänglund Forsberg Studierådsordförande Maria Lindahl AktU-ordförande Jenny

Läs mer

Styrelsen den

Styrelsen den KALLELSE Härmed kallas styrelsen till möte: Den: 20 mars klockan 18:15 Plats: Helsingborgen Ärende till mötet anmälas senast den 20 mars klockan 14:00. I tjänsten, dag som på ovan på Helsingborgen Martin

Läs mer

Styrelsen den Ärende till mötet anmälas senast 2 oktober, klockan 23:00.

Styrelsen den Ärende till mötet anmälas senast 2 oktober, klockan 23:00. Studentföreningen KALLELSE Härmed kallas styrelsen till möte: Den: 3 oktober, klockan 18:00. Plats: Helsingborgen Ärende till mötet anmälas senast 2 oktober, klockan 23:00. I tjänsten, dag som på ovan

Läs mer

MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte: nr 21/år 2015 Datum: 31/8 Tid: 12:10(..) Plats: Styrelserummet, Kemicentrum, Lund

MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte: nr 21/år 2015 Datum: 31/8 Tid: 12:10(..) Plats: Styrelserummet, Kemicentrum, Lund Närvarande ledamöter: Ordförande Johanna Hallberg Informationschef Niklas Uhlin Cafémästare Trang Huynh Näringslivsansvarig Line Wänglund Forsberg Studierådsordförande Maria Lindahl AktU-ordförande Jenny

Läs mer

Stormöte Föreningen Energisystemteknologerna

Stormöte Föreningen Energisystemteknologerna Stormöte Föreningen Energisystemteknologerna (org.nr. 817606-6333) Föreningen Energisystemteknologerna ES-sektionen, Uthgård 752 37 Uppsala 23 november 2011 1 Mötets öppnande Styrelseordförande Martin

Läs mer

Styrelsemöte, Sektionen för Industriell ekonomi 2014-10-21

Styrelsemöte, Sektionen för Industriell ekonomi 2014-10-21 Styrelsemöte, Sektionen för Industriell ekonomi PROTOKOLL Styrelsemöte, Sektionen för Industriell ekonomi Tid: 2014-10- 21 kl. 12.00 Plats: Styrelserummet, M- huset Närvarande: Joel Oredsson (Ordf), Hedda

Läs mer

Maskinteknologsektionens styrelsemöte Sammanträdesdatum: Tid: Plats:A3101a

Maskinteknologsektionens styrelsemöte Sammanträdesdatum: Tid: Plats:A3101a Närvarande Arvid Marklund Lucas Asplund Oskar Tengberg Emma Nordekvist Carl Ekberg Philip Skånberg Erika Holmgren Tove Audhav Jonas Dahlgren Ordförande Vice Ordförande Kassör Utbildningsbevakningssamordnare

Läs mer

Protokoll Styrelsemöte 2 13/14

Protokoll Styrelsemöte 2 13/14 PROTOKOLL Kårstyrelsen Kårhuset Lund, 3 oktober 2013 Sara Gunnarsson, mötessekreterare Protokoll Styrelsemöte 2 13/14 Tid: Måndag 30 september 2013 klockan 17.59 Plats: Brunnen, Studiecentrum Närvarande

Läs mer

Bilaga 2 Sammanfattning av samtliga beslut som fram tills nu har tagits av KS 13/14

Bilaga 2 Sammanfattning av samtliga beslut som fram tills nu har tagits av KS 13/14 Bilaga 2 Sammanfattning av samtliga beslut som fram tills nu har tagits av KS 13/14 KS möte 10/7-2013 Fattade beslut Firmateckning Attesträtt Förste Kårstyrelseledamot Ansvarsområden Kårstyrelsen Tidsrapportering

Läs mer

Protokoll: Sektionen för Medicinsk Teknik CNS #10 Lördagen den 2/2 2019, 9:10 å Pom & Flora, Stockholm

Protokoll: Sektionen för Medicinsk Teknik CNS #10 Lördagen den 2/2 2019, 9:10 å Pom & Flora, Stockholm Protokoll: Sektionen för Medicinsk Teknik CNS #10 Lördagen den 2/2 2019, 9:10 å Pom & Flora, Stockholm 1 Formalia 1.1 Mötets öppnande Andrea Lundkvist öppnar mötet 9:17. 1.2 Val av mötesordförande Mötet

Läs mer

Maskinsektionens styrelsemöte 2012-01-31 Tid: 12.05 Plats: Styrelserummet

Maskinsektionens styrelsemöte 2012-01-31 Tid: 12.05 Plats: Styrelserummet Maskinsektionens styrelsemöte 2012-01-31 Tid: 12.05 Plats: Styrelserummet Närvarande: Jonas Bergström, Aktu-ordförande Gustav Nilsson Orviste, Ngm-ordförande Robin Gustavsson, Verkmästare Benjamin Mattsson,

Läs mer

Protokoll SSTSS Vårmöte 2013-05-15.

Protokoll SSTSS Vårmöte 2013-05-15. Protokoll SSTSS Vårmöte. Tid: onsdagen den 15 maj, kl. 17.15 Plats: Häggsalen, Ångströmslaboratoriet Bilagor: A. Föredragningslista B. Närvarolista C. Proposition Utredning av möjligheten starta upp STS-mentorskapsprogram

Läs mer

Protokoll Styrelsemöte 3 15/16

Protokoll Styrelsemöte 3 15/16 PROTOKOLL Kårstyrelsen Kårhuset Lund, 19 oktober 2015 Anders Lundqvist Persson, mötessekreterare Protokoll Styrelsemöte 3 15/16 Tid: Tisdagen den 6:e Oktober 2015 klockan 17.15 Plats: Perstorp, Kårhuset

Läs mer

Protokoll styrelsemöte S05 2011 02 19

Protokoll styrelsemöte S05 2011 02 19 Protokoll styrelsemöte S05 Närvaro: Alexander Nässlander Ordförande Daniel Perván Sekreterare Carl Cristian Arlock Källarmästare Mazdak Farzone Överphös Albin Rosberg Studierådsordförande, t.o.m. 13 Fredrik

Läs mer

00011 Val av justeringsmän och tillika rösträknare Beslut tas att välja S. Lahti och A.Backlund till justeringsmän tillika rösträknare.

00011 Val av justeringsmän och tillika rösträknare Beslut tas att välja S. Lahti och A.Backlund till justeringsmän tillika rösträknare. Närvarande: Jacob Fredriksson, Ordförande Anton Backlund, Kassör Sara Thorin, Festerichef Sebastian Lahti, Alumniansvarig Magnus Lundgren, Internrevisor Magnus Karlsson, Inspektor Erica Gunhardson, Sekreterare

Läs mer

Protokoll SNAPS styrelsemöte kl Skype

Protokoll SNAPS styrelsemöte kl Skype Protokoll SNAPS styrelsemöte 2015-03-16 kl. 18.30 Skype Närvarolista Mötesordförande: Adam Andrén SNAPS styrelse: Ordförande Adam Andrén (AA), sekreterare Lina Dahlin (LD), kassör Patrik Kagebeck (PK),

Läs mer

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE Datum 2014-11-14 Tid 12:00 Plats Beslutande V-Styret Ordf. Martin Estlund Sekr. Anna Henriksson Linnea Hjelte Karolina Lundh Eleonora Grönlund Dea Ternström Pernilla

Läs mer

Ärende Åtgärd Kom Bilaga

Ärende Åtgärd Kom Bilaga DAGORDNING S9 Kårhuset Lund, 2017-01-21 Karin Dammer, Kårstyrelsens ordförande Dagordning S9, 16/17 Tid: Onsdag, 25 januari, 17.15 Plats: Perstorp, Kårhuset Ärende Åtgärd Kom Bilaga 1 OFMÖ Beslut 2 Tid

Läs mer

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE Datum 2014-11-27 Tid 12:00 Plats Beslutande V-Styret Ordf. Martin Estlund Sekr. Dea Ternström Karolina Lundh Eleonora Grönlund Pernilla Lindau Johannes Corbee Daniel

Läs mer

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE Datum 2018-05-23 Tid 12:10 Plats Beslutande -rummet Ordf. Jakob Kullmann Sekr. Fanny Selin Denise Pettersson Elin Pettersson Johan Karlelid Maja Wilhelmsson Tomas Mo

Läs mer

Protokoll STYM2/13 Mars 2013 Sid. 1 av 3. Protokoll

Protokoll STYM2/13 Mars 2013 Sid. 1 av 3. Protokoll Sid. 1 av 3 Protokoll Mötets art: STYM2 Datum: Torsdag 07 Tid: 12:13 Plats: V-huset Närvarande: Ludvig Hult (Ordförande) Carolina Eriksson (Vice ordförande) Erik Ahlberg (Sekreterare) Marcus Ahlström (Kassör)

Läs mer

Sektionen för Medieteknik Stockholm Klockan förklarade Jesper Lundqvist styrelsemötet öppnat.

Sektionen för Medieteknik Stockholm Klockan förklarade Jesper Lundqvist styrelsemötet öppnat. Styrelsemöte 19 september 2018 (* betyder att bilaga finns) 1. Formalia 1.1. Mötets öppnande Klockan 17.32 förklarade Jesper Lundqvist styrelsemötet öppnat. 1.2. Mötets behöriga utlysande Kallelsen skickades

Läs mer

Dagordning Styrelsesammanträde 6, 18/19

Dagordning Styrelsesammanträde 6, 18/19 DAGORDNING Styrelsesammanträde 6 Lund, 2018-11-19 Hanna Järpedal, Styrelseordförande 18/19 Dagordning Styrelsesammanträde 6, 18/19 Tid: Torsdag 22:e november 2018 17:15 Plats: Perstorp, Kårhuset Ärende

Läs mer

1 Inledande formalia. Närvarande. 1.1 Mötet öppnas. 1.2 Mötets behörighet. 1.3 Val av mötesordförande. 1.4 Val av mötessekreterare

1 Inledande formalia. Närvarande. 1.1 Mötet öppnas. 1.2 Mötets behörighet. 1.3 Val av mötesordförande. 1.4 Val av mötessekreterare Närvarande Mattias Thorwid Dennis Forslund August Naij Jennifer Davidsson Thomas Sahleström Philip Sundström Johan Backlund Lisa Andersson Sara Kafi Alexander Lyckebo Ordförande Vice Ordförande Kassör

Läs mer

Mötet utlystes via facebook, hemsidan och via mejlutskick minst två veckor innan mötet

Mötet utlystes via facebook, hemsidan och via mejlutskick minst två veckor innan mötet SIDA 1 AV 9 COPEN VAL-SM 2013 Tisdagen den 15 oktober 2013 kl. 15.15, M2, KTH Campus * = medföljd bilaga 1. Formalia 1.1. Mötets öppnande Niklas öppnar mötet 15:20 1.2. Mötets behöriga utlysande Mötet

Läs mer

Elaine besvarar mötets frågor. Resultatrapporten i sin helhet finns att läsa på A-sektionens hemsida.

Elaine besvarar mötets frågor. Resultatrapporten i sin helhet finns att läsa på A-sektionens hemsida. 1. SOFMÖ 2. Val av mötesordförande Rasmus Kjellén, ordförande TLTH, föreslås som mötesordförande. Mötet beslutar att välja Rasmus Kjellén till mötesordförande. 3. Val av mötessekreterare Amanda Oskarsson

Läs mer

Protokoll från Stampus Årsmöte 2010 1. Mötet öppnandes 2. Val av mötesordförande 3. Val av mötessekreterare 4. Val av justeringspersoner

Protokoll från Stampus Årsmöte 2010 1. Mötet öppnandes 2. Val av mötesordförande 3. Val av mötessekreterare 4. Val av justeringspersoner Protokoll från Stampus Årsmöte 2010 hölls kl 18.00 tisdagen den 6 april på Konsul Persons Villa, Södergatan 1 Dagordning 1. Mötet öppnandes av ordförande Kristoffer Helgesson. 2. Val av mötesordförande

Läs mer

Kallelse till styrelsemöte

Kallelse till styrelsemöte Kallelse till styrelsemöte Härmed kallas styrelsen till möte: Den: 25 februari, klockan 18:00. Plats: Helsingborgen Ärende till mötet anmälas senast 25 februari, klockan 15.00. I tjänsten, dag som på ovan

Läs mer

2. Rapporter Föredragande 2.1. Ledamot för Utbildningsfrågor Robin Palmberg

2. Rapporter Föredragande 2.1. Ledamot för Utbildningsfrågor Robin Palmberg Sektionen för Medieteknik Stockholm 20131022 Styrelsemöte den 23 oktober 2013 1. Formalia 1.1. Mötets öppnande Kl 17:31. 1.2. Mötets behöriga utlysande Mötet anses behörigt utlyst. 1.3. Närvarande Lukas,

Läs mer

Kallelse till styrelsemöte

Kallelse till styrelsemöte Kallelse till styrelsemöte Härmed kallas styrelsen till möte: Den: 9 oktober, klockan 18:30. Plats: Helsingborgen Ärende till mötet anmälas senast 9 oktober, klockan 15.00. I tjänsten, dag som på ovan

Läs mer

Protokoll fört vid styrelsemöte #4 som ägde rum 2013-10-14

Protokoll fört vid styrelsemöte #4 som ägde rum 2013-10-14 Protokoll fört vid styrelsemöte #4 som ägde rum 2013-10-14 Närvarande: Roller: Underskrifter Simon Andersson (Ordförande) Mötesordförande: Simon Andersson Johanna Johansson (Vice ordförande) Sekreterare:

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Datum: 2011-11-24, kl. 17.15 Plats: IKDC Ordförande: Malin Helldin, TM12 Sekreterare: Anna Lindstedt, TM12 Övriga närvarande:

Läs mer

Protokoll Styrelsemöte 1 14/15

Protokoll Styrelsemöte 1 14/15 PROTOKOLL Kårstyrelsen Kårhuset Lund, 15 oktober 2014 Daniel Lundell, mötessekreterare Protokoll Styrelsemöte 1 14/15 Tid: Måndagen den 8 september 2014 klockan 17.58 Plats: Hollywood, Kårhuset Närvarande

Läs mer

Tekniska högskolan Liu Campus Norrköping

Tekniska högskolan Liu Campus Norrköping Logistiksektionens styrelsemöte Tid: 17.15 18:44 Plats: Tp41 Närvarande: Andreas Wikström, ordförande Karin Ström, kassör Nina Alfredsson, studienämndsordförande FTL Eleonor Gärdshagen, studienämndsordförande

Läs mer

Protokoll. fört vid styrelsemöte #1 som ägde rum. Närvarande: Roller: Underskrifter:

Protokoll. fört vid styrelsemöte #1 som ägde rum. Närvarande: Roller: Underskrifter: Protokoll fört vid styrelsemöte #1 som ägde rum 2015 09 04 Närvarande: Roller: Underskrifter: Styrelsen; Rasmus Johansson(Ordförande) Malin Zedigh (Vice Ordförande) Annie Riström (Sekreterare) Viktor Gregor

Läs mer

ELEKTRA Höstterminsmöte 2016

ELEKTRA Höstterminsmöte 2016 Föreningen Elektra Höstterminsmöte 2016 ELEKTRA Höstterminsmöte 2016 Tid och plats Datum: 2016-12-05 Tid: 17:10 Plats: E:C Föredragningslista 1 TaFMÖ 2 Val av mötesordförande 3 Val av mötessekreterare

Läs mer

DATUM: TID: PLATS: Å Vågtoppen styrdokument 2 Budget HT2012 reviderad

DATUM: TID: PLATS: Å Vågtoppen styrdokument 2 Budget HT2012 reviderad DATUM: TID: 12.15 PLATS: Å4004 BILAGOR 1 Vågtoppen styrdokument 2 Budget HT2012 reviderad Närvarande Håkan Emilsson, Ordförande Amanda Olsson, Vice ordförande tillika studiesocialt ansvarig Joel Nordin,

Läs mer

Emelie Jeppsson och Carl August Agrell föreslås och väljs till justeringsmän, tillika rösträknare.

Emelie Jeppsson och Carl August Agrell föreslås och väljs till justeringsmän, tillika rösträknare. 1. OFMÖ 2. Val av mötesordförande Axel Andersson, kårordförande, föreslås och väljs till mötesordförande. 3. Val av mötessekreterare Miranda Westfelt föreslås och väljs till mötessekreterare. 4. Val av

Läs mer

Protokoll. Närvarande: Roller: Underskrifter:

Protokoll. Närvarande: Roller: Underskrifter: Protokoll fört vid styrelsemöte #10 som ägde rum 2015 02 02 Närvarande: Roller: Underskrifter: Andreas Fredmer (Ordförande) Marcus Wiking (Vice ordförande) Malin Öhlin (Sekreterare, Kulturarna) Simon Lundmark

Läs mer

Logistiksektionens styrelsemöte 2014-12-17 Tid: 17.15 19.00 Plats: Tp41 Närvarande:

Logistiksektionens styrelsemöte 2014-12-17 Tid: 17.15 19.00 Plats: Tp41 Närvarande: Logistiksektionens styrelsemöte 2014-12-17 Tid: 17.15 19.00 Plats: Tp41 Närvarande: Andreas Lövdahl, vice ordförande och rekryteringsansvarig Alice Jensen Kjellberg, vice sekreterare, näringslivs- och

Läs mer

Protokoll P-Riks Årsmöte Datum: 131116 Plats: Linnéuniversitetet

Protokoll P-Riks Årsmöte Datum: 131116 Plats: Linnéuniversitetet Protokoll P-Riks Årsmöte Datum: 131116 Plats: Linnéuniversitetet Närvarande: Dynamicus PA Gefle PAX i Växjö Pegasus Pelikan Personalvetare i Lund Pub Puls Förbundsstyrelsen Internrevisor 1 Mötets öppnande

Läs mer

MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte: nr 14/år 2015 Datum: 5/5 Tid: 13:10(..) Plats: Styrelserummet, Kemicentrum, Lund

MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte: nr 14/år 2015 Datum: 5/5 Tid: 13:10(..) Plats: Styrelserummet, Kemicentrum, Lund Närvarande ledamöter: Ordförande Johanna Hallberg Informationschef Niklas Uhlin Cafémästare Trang Huynh Näringslivsansvarig Line Wänglund Forsberg Studierådsordförande Maria Lindahl AktU-ordförande Jenny

Läs mer

Kassör: Internetbanken är nu igång och utbetalningar för utlägg kommer att ske inom kort.

Kassör: Internetbanken är nu igång och utbetalningar för utlägg kommer att ske inom kort. Styrelsemöte 20140306 1. OFMÖ Klockan 12:12 2. Godkännande av dagordning och tid Dagordning godkänns. Sluttid 13.00. 3. Val av justeringsperson Emanuel Mettmann väljs till justeringsperson. 4. Eventuella

Läs mer

Protokoll: Sektionen för Medicinsk Teknik CNS #6 Fredagen den 12/ , 12:03 å Funq, Tolvan

Protokoll: Sektionen för Medicinsk Teknik CNS #6 Fredagen den 12/ , 12:03 å Funq, Tolvan Protokoll: Sektionen för Medicinsk Teknik CNS #6 Fredagen den 12/10 2018, 12:03 å Funq, Tolvan 1 Formalia 1.1 Mötets öppnande Jonas Stylbäck öppnar mötet 12:03. 1.2 Val av mötesordförande Mötet väljer

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Datum: 2012-12-13, kl. 17.15 Plats: IKDC Ordförande: Astrid Sjögren, TM13 Sekreterare: Sofie Tapper Jansson, TM14 Övriga närvarande:

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Datum: 2012-10-11, kl. 18.00 Plats: Yuquan Campus, Hangzhou, Kina Ordförande: Astrid Sjögren, TM13 Sekreterare: Elin Lindqvist,

Läs mer

6. Fastställande av dagordningen 10 och 12 byter plats i dagordning som sedan fastställs i sin helhet.

6. Fastställande av dagordningen 10 och 12 byter plats i dagordning som sedan fastställs i sin helhet. Mötesprotokoll Datum: 2012-11-14 Tid: 17:15 Plats: R19 Närvarande: Alexandra Sterne, Albin Mannerfelt, Anna Allerth, Anna Olausson, Per Randell, Filip Jöndell, Linnéa Svanström, Malin Fredriksson, Sara

Läs mer

00001 Val av ordförande Mötet väljer sittande ordförande Tobias Edström till mötets ordförande.

00001 Val av ordförande Mötet väljer sittande ordförande Tobias Edström till mötets ordförande. Närvarande: Tobias Edström, Ordförande Johannes Nilsson, Sekreterare Jacob Samuelsson, Alumniansvarig Jonathan Ohlson, Rekryteringsansvarig Christoffer Gremlin, Festerichef Simon Kronmar, Kassör Andreas

Läs mer