KALENDARIUM. Vecka 44 Höstlov Fritids öppet 13/11 Likabehandlingsråd

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "KALENDARIUM. Vecka 44 Höstlov Fritids öppet 13/11 Likabehandlingsråd"

Transkript

1 KALENDARIUM Vecka 44 Höstlov Fritids öppet 13/11 Likabehandlingsråd 18/11 Skola och fritids stänger /12 Föräldraråd 11/12 Skola och fritids stänger /12 Julavslutning VINBÄRSNYTT F-3 v.45 Allmän information Ny öppningslokal - Från och med måndag den 4 november sker öppningarna och stängningarna i en ny lokal på vinbär i a-huset. Ni går in till avdelning Vinbär via navet, sedan har ni nya fritidsrummet på vänster sida (för er som gick på skolan förra läsåret är det samma fritidsrum som förra läsåret). Ny kod på fredag får alla elever med sig en lapp hem angående den nya dörrkoden som börjar gälla från och med måndag den 28 oktober. Denna måndag slutar det även att fungera att ta sig in genom dörren vid idrottssalen med koden. Nötfri skola vi vill påminna alla om att skolan är nötfri med anledning av att vi har elever som är allergiska. Konstgräs i slänten utanför b-huset Mellan den 28 oktober till den 8 november kommer det att läggas konstgräs i slänten. Sjukanmälan Telefonnumret till telefonsvararen för sjukanmälan är: Telefon lyssnas av varje dag kl De elever som är frånvarande och ej har anmälts frånvarande registreras som ogiltigt frånvarande. Man behöver sjukanmäla sitt barn varje dag som det är sjukt eller meddela hur länge barnet blir borta från skolan. Skolsköterskan Öppen mottagning måndagar och torsdagar , övrig tid enligt överenskommelse. Ni är alltid välkomna att ringa till skolsköterskan på telenr: Vår skolläkare heter Minoti Sen och finns på skolan en gång per månad. Fritids Nästa vecka är höstlovsvecka. Vi öppnar och stänger som vanligt. Barnen kan dock ta sovmorgon till 10, om de vill. Det behövs fortfarande kläder för alla väder, för att vi kommer att vistas ute. Glöm inte att meddela fritids om barnens frånvaro! B-huset I måndags jobbade vi i verkstäder, då barnen fick fritt välja aktiviteter utifrån intressen. Det spelades spel, ritades halloweenteckningar, tillverkades pärldjur och veks origami. Några valde att bygga med plus plus eller att bygga kojor. Kul att barnen börjar lära känna varandra och väljer aktivitet oberoende av ålder och kompisar.

2 I tisdags trotsade vi det ruggiga höstvädret och gick till äventyrsparken. Ett gäng plockade kastanjer, som vi senare skulle ha till pyssel. I onsdags var ett gäng 3:or i idrottshallen för lek. Vi har även kommit igång med Halloweenpyssel, så det bara kryllar av spindlar på avdelningen. I torsdags firade vi FN-dagen genom att göra händer, som vi sedan kommer att sätta upp på ett gemensamt papper. Många händer blev det! I fredags smygstartade vi höstlovet, genom att barnen fick ta med sig en leksak. A-huset Vi har haft en härlig vecka med många olika aktiviteter. Det blev några spontana sång/dans stunder där barnen från tre olika klasser sjöng och dansade tillsammans. Lollo och Bernies dansskola inspirerade många. I måndags fortsatte vi med tvärgrupper. I idrottssalen lektes roliga lekar, i musikrummet dominerade sång, dans och musiklekar, en grupp hade skapande verksamhet. I tisdags repeterade 2b sin höstshow medan fsk d och 1d lekte ute. Onsdagen blev höjdpunkten på veckan då barnen fick chans att sjunga sånger om fred och dansa (fsk d) och testa skapande verksamhet på tre olika ställen. Syverkstad med Maggan och Jaana utmanade dem som ville sy fingervantfigurer. Många barn valde denna aktivitet andra veckan i rad. Att tillverka smycke med Hinda blev en utmaning för smyckeälskare och de som ville leka med färger och göra mönster fick handledning av Maud. I torsdags var vi på utflykt till Äventyrsparken. Vi kommer att utöka barnens inflytande i fritids verksamhet genom bl a genomföra fritidsråd efter höstlovet. 1 d har redan provat på att utvärdera fritidsverksamhet och komma med egna förslag. Detta ska vi sprida vidare till alla grupper! Vi vill tacka alla föräldrar som hjälper barnen att plocka undan och ta ansvaret för saker som de använder. OBS: Vi byter datum för höstshow på grund av att två viktiga artister har cirkusuppträdande 27/11. 2 B kommer att bjuda sina föräldrar till höstshow 20/11 kl i gymnastiksalen. Besök i skolan Ni är jättevälkomna att hälsa på i skolan! Vi vill dock att ni hör av er i förväg per mail och kollar om det passar. 1c och 1d tar inte emot besök under november, för att vi i lugn och ro ska kunna arbeta ihop de nya grupperna. Fsk c Inbjudan till era utvecklingssamtal ligger i pärmen. Våra utvecklingssamtal kommer att ligga under veckorna Samtalet kommer att vara 30 minuter långt tillsamman med Heléne eller Annika och förälder. Era barn kommer att delta på det utvecklingssamtal vi kommer att ha i vår. I veckan har vi tränat på veckodagarna och varifrån de fått sina namn. Vi har tittat på korta filmer. Vi var vid vårt kastanjeträd i måndags. Där hittade vi tre hinkar med kastanjer som vi har räknat. Det var jobbigt. Vi sjunger sånger med alla på Vinbär på torsdag em. I onsdags gick vi rundvandring på skolan nu har vi paviljongerna kvar. Det blir efter höstlovet. Trevligt lov till alla.

3 Fsk d Gossedjursveckan blev en stor succé och barnen har arbetat med stort engagemang med de olika aktiviteter vi har haft under veckan. De har fått berätta om sitt gossedjur på samlingen och de andra barnen har ställt frågor. De har sedan fått rita av det och skrivit en eller två meningar från deras egen text som vi skrev ned medan de berättade. Vi hann också med att skapa gossedjuren i lera och haft gossedjursmatte. Boken Turbo och Spökslottet som vi läste blev också en snabb favorit! V.45 (efter höstlovet) har vi Idrott på måndag så glöm inte att ta med gympakläder! Vi fortsätter också med veckans bokstav som denna gång blir F och bland annat träna på stapeldiagram och spela form memory. 1c Idrott: Vi har genomfört en lek som heter Basketfia. Det är en blandning av basket och fia med knuff. Svenska: Nu har de nya eleverna varit och hälsat på och nu på fredag kommer de att vara med i klassen fram till lunch. Vecka 44 är det höstlov och då har eleverna inte läsläxa. Den kommer att fortsätta vecka 45. Då får de hem läxan på onsdag och ska åter till skolan tisdagen veckan därpå. Efter lovet kommer vi att fortsätta med bokstavsarbetet, arbetet med vokaler samt att skriva enkla ord och meningar. Eleverna kommer även att skriva veckovis i sin händelsebok. Arbetet med att skapa arbetsro är pågående under hela terminen. SO/NO- Vi fortsatte arbetet med hösten med att jobba kring trafik. Vi pratade om reflexer och varför det är så viktigt att använda det nu. Vi arbetar även vidare med livskunskap och har hemlig kompis. Klassråd har vi varje vecka. Matematik: Denna vecka har eleverna arbetat färdigt med talet fyra och påbörjat talet nio. De har också fått spela matematik-spel under temat tal grannar, femkompisar och tiokompisar. Musik: Vi har pratat om sångens nyanser bla melodi och text och hur de påverkar vår uppfattning av sången. Vi har repeterat låtar till FN- dagen. Vi har klappat takten till olika melodier. Hemuppgifter: Matematik: Fortsätt att träna på tiokamrater med hjälp av tiokamratskort som eleverna fått hem. 1d Idrott: Vi har genomfört en lek som heter Basketfia. Det är en blandning av basket och fia med knuff. Svenska: Till de föräldrar som jag inte ännu träffat denna vecka så vill jag, Maria Adenskog, tala om att jag sedan onsdag den 23 oktober är tillbaka i arbete. Jag har blivit varmt mottagen av framförallt eleverna men även av de föräldrar som jag träffat på morgnarna, det betydde mycket för mig. Eftersom det är höstlov nästa vecka har eleverna inte någon läsläxa, de kommer att få det vecka 45 på onsdagen och läsläxan ska åter till skolan tisdagen veckan därpå. Eleverna har börjat skriva egna små sago/berättelseböcker. De allra flesta var väldigt koncentrerade och vi hade bra arbetsro.

4 SO/NO- Vi fortsatte arbetsområdet hösten med att rita av nedbrytare (maskar, flugor, myror etc.) Vi fortsatte prata om svampar och dess olika delar: hatt, fot och svamptrådar. Eleverna fick lära sig fakta kring Halloween och vi pratade om högtiden Allhelgona. Vi jobbar även vidare med livskunskap och har hemlig kompis. Varje vecka har vi klassråd. Nu har de nya eleverna varit och hälsat i fredags va de med i klassen fram till lunch I matematik har vi denna vecka arbetat med att berätta räknesagor och lekt mattelekar. Eleverna har använt en egen liten whiteboardtavla för att på mattespråk skriva ner vad vi berättat, väldigt roligt tyckte många. Musik: Vi har repeterat sånger till FN:dag och några elever har provat att sjunga solo. Elever har improviserat rörelser till en låt Jump. 2b Svenska: Vecka 44 är det höstlov och då har eleverna inte läsläxa. Den kommer att fortsatta vecka 45 med kapitel 8. Då får de hem läxan på onsdag och ska åter till skolan tisdagen veckan därpå. Vi kommer att arbeta med adjektiv, ord som beskriver hur någon eller något är eller ser ut för att kunna bygga ut meningar i texter. Vi arbetar även med sammansatta ord. Hur enskilda ord som skrivs ihop får en ny betydelse. Vi fortsätter arbetet i arbetsboken och att svara på frågor om föregående kapitel. NO: Under terminens första del kommer vi att arbeta med biologi. Vi utvecklar förmågan att använda biologins begrepp för att beskriva och förklara biologiska samband i naturen. Denna vecka har vi börjat studera djur i vår närmiljö, vilket är ett större tema där eleverna kommer få lära sig mer om de vanligaste förekommande arter som finns i Sverige. Vi kommer att studera djurens livscykler och hur de anpassar sig till olika årstider. Ma: Vi har börjat arbeta med ett nytt kapitel. Här får eleverna lära sig addition i talområdet 0-20, med tiotalsövergång. Vi har gjort en mattelabb, där eleverna fick prova på olika sätt att lösa en problemlösning och sedan fortsatt räkna i matteboken. SO: Vecka 45 fortsätter vi med arbetet kring globala samhällsfrågor då främst om hållbar utveckling. Målet med arbetet är att de ska få en inblick och en förståelse för hur vi påverkar klimatet genom vår livsstil samt hur vi försöker hitta sätt att minska vårt ekologiska fotavtryck. Arbetssätt under detta moment är grupparbete där de blir indelade i olika grupper med olika inriktningar rörande ämnet. Syftet är att de ska utveckla sin förmåga att lyssna, samarbeta och ta individuellt ansvar för att arbetet leder framåt. De kommer att muntligt och skriftligt få redovisa sina arbeten inför klassen när de är klara. Eleverna får gärna ta med sig olika typer av tidningar så som veckotidningar, nyhetstidningar mm som vi kan använda oss av att klippa i till det kommande grupparbetet. Idrott: Den här veckan har vi genomfört en lek som heter Basketfia. Det är en blandning av basket och fia med knuff. Engelska: De har arbetat med familjen på engelskan. De har även fått repetera siffrorna 1-9, färger och att presentera sig. De har även fått sjunga head and shoulders knees and toes. Musik: Vi har utökat vår sångrepertoar med en ny låt på engelska Jump. Elever har improviserat olika rörelser till denna sång. Vi har fortsatt repetera sånger till höstshow och FN:s dag.

5 2c Svenska: Vecka 44 är det höstlov och då har eleverna inte läsläxa. Den kommer att fortsatta vecka 45 med kapitel 8. Då får de hem läxan på onsdag och ska åter till skolan tisdagen veckan därpå. Vi kommer att arbeta med adjektiv, ord som beskriver hur någon eller något är eller ser ut för att kunna bygga ut meningar i texter. Vi arbetar även med sammansatta ord. Hur enskilda ord som skrivs ihop får en ny betydelse. Vi fortsätter arbetet i arbetsboken och att svara på frågor om föregående kapitel.. NO: Under terminens första del kommer vi att arbeta med biologi. Vi utvecklar förmågan att använda biologins begrepp för att beskriva och förklara biologiska samband i naturen. Denna vecka har vi börjat studera djur i vår närmiljö, vilket är ett större tema där eleverna kommer få lära sig mer om de vanligaste förekommande arter som finns i Sverige. Vi kommer att studera djurens livscykler och hur de anpassar sig till olika årstider. MA: Vi har börjat arbeta med ett nytt kapitel. Här får eleverna lära sig addition i talområdet 0-20, med tiotalsövergång. Vi har gjort en mattelabb, där eleverna fick prova på olika sätt att lösa en problemlösning och sedan fortsatt räkna i matteboken. SO: Vecka 45 fortsätter vi med arbetet kring globala samhällsfrågor då främst om hållbar utveckling. Målet med arbetet är att de ska få en inblick och en förståelse för hur vi påverkar klimatet genom vår livsstil samt hur vi försöker hitta sätt att minska vårt ekologiska fotavtryck. Arbetssätt under detta moment är grupparbete där de blir indelade i olika grupper med olika inriktningar rörande ämnet. Syftet är att de ska utveckla sin förmåga att lyssna, samarbeta och ta individuellt ansvar för att arbetet leder framåt. De kommer att muntligt och skriftligt få redovisa sina arbeten inför klassen när de är klara. Eleverna får gärna ta med sig olika typer av tidningar så som veckotidningar, nyhetstidningar mm som vi kan använda oss av att klippa i till det kommande grupparbetet. Engelska: De har arbetat med familjen på engelskan. De har även fått repetera siffrorna 1-9, färger och att presentera sig. De har även fått sjunga head and shoulders knees and toes. Idrott: På onsdagar är det ok att eleverna går direkt till omklädningsrummet på morgonen, men torsdagar när elevernas idrott börjar kl så samlas eleverna kl i sitt klassrum för att sedan tillsammans gå ned till idrotten. Vi har genomfört en lek som heter Basketfia. Det är en blandning av basket och fia med knuff. Musik: Vi utökar vår sångrepertoar med nya sånger på engelska. Jump blev dagens låt och elever improviserade med olika rörelser. Vi har repeterat låtar till FN-dagen och några elever (Emilia, Zeth och Tuva) har provat att sjunga solo i mikrofon. Elever har klappat takten till olika melodier framförda på pianot. 3:an Ma: Vi har arbetat vidare med multiplikation/division i matteboken, med räknemåla och med datorerna. Vi har också haft genomgång av uppställning av addition och subtraktion. NO: Vi har arbetat klart i rymdenhäftena och eleverna har varit duktiga. Vi kommer, efter höstlovet, att diskutera och repetera fakta om jorden, solen och månen och förhållandet mellan dem.

6 Svenska: De har läst i sina tystläsningsböcker, skrivit recensioner och arbetat med läsförståelse. Eleverna har fått sätta in texter från höstens arbeten i sin portfolio. Vi fortsätter med den spännande boken Tonje och det hemliga brevet av Maria Parr i våra bokgrupper. SO: Nu har vi passerat Bronsåldern och efter lovet ger vi oss in i Järnåldern. Nu ska vi boka in Historiska museet någon gång innan jul. Eng: Boken är nästan slut! Ny bok påbörjas efter höstlovet och det ska bli riktigt kul. Nu kommer vi att börja med hörövningar och annat skoj. Idrott: Vi har arbetat med konditionslekar, spel och hinderbanor. Vi har talat om puls och eleverna har fått känna skillnaden på vilo- och arbetspuls. Kom ihåg innekläder och handduk. Skulle det vara så att ert barn av någon anledning inte kan vara med på idrotten, vill jag att ni hör av er till mig. (jens.erhardsson@stockholm.se) Musik: Vi har repeterat sånger till FN-dagen och några elever har provat att sjunga solo i mikrofon och inspirera dem andra. Vi fortsätter utöka vår sångrepertoar med engelska sånger. Jump blev dagens låt. Eleverna fick arbeta med skapande projekt: att skaffa en egen musik till en text om hösten. Vi har lyssnat på varandras melodier och har gett varandra positiv kritik som leder till vidareutveckling. Slöjd- Eleverna arbetar med filtisar, figurer i filt som de själva har skissat fram. Vi tränar på att rita mönster, fästa tråd, klippa i tyg, sy applikation och brodera langettstygn. Hemuppgifter: Svenska: Skrivhemuppgift till boken de läser i hemma 15 minuter varje vardag. Engelska: Ma: Hälsningar från hela Vinbärs arbetslag.

KALENDARIUM. 22/10 Föräldraråd

KALENDARIUM. 22/10 Föräldraråd KALENDARIUM 22/10 Föräldraråd Vecka 44 Höstlov Fritids öppet 13/11 Likabehandlingsråd 18/11 Skola och fritids stänger 15.45 5/12 Föräldraråd 11/12 Skola och fritids stänger 15.45 20/12 Julavslutning VINBÄRSNYTT

Läs mer

Fritids Det behövs fortfarande kläder för alla väder, för att vi kommer att vistas ute. KALENDARIUM

Fritids Det behövs fortfarande kläder för alla väder, för att vi kommer att vistas ute. KALENDARIUM KALENDARIUM 13/11 Likabehandlingsråd 18/11 Skola och fritids stänger 15.45 5/12 Föräldraråd 11/12 Skola och fritids stänger 15.45 20/12 Julavslutning VINBÄRSNYTT F-3 v.46 Allmän information Sovmorgon Vinbärs

Läs mer

Hörselkontroll! Hörselkontroll för elever i årskurs 1 på torsdag börjar hörselsköterskan att göra hörselkontroller med elever i årskurs 1.

Hörselkontroll! Hörselkontroll för elever i årskurs 1 på torsdag börjar hörselsköterskan att göra hörselkontroller med elever i årskurs 1. KALENDARIUM 22/10 Föräldraråd Vecka 44 Höstlov Fritids öppet 13/11 Likabehandlingsråd 18/11 Skola och fritids stänger 15.45 5/12 Föräldraråd 11/12 Skola och fritids stänger 15.45 20/12 Julavslutning VINBÄRSNYTT

Läs mer

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola, gäller även vid utflykter.

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola, gäller även vid utflykter. KALENDARIUM 18/11 Skola och fritids stänger 15.45 5/12 Föräldraråd 11/12 Skola och fritids stänger 15.45 20/12 Julavslutning VINBÄRSNYTT F-3 v.47 Allmän information Utvecklingssamtal och skriftliga omdömen

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.40 KALENDARIUM. 9/10 Skola och fritids stänger 15.45. 22/10 Föräldraråd. Vecka 44 Höstlov Fritids öppet 13/11 Likabehandlingsråd

VINBÄRSNYTT F-3 v.40 KALENDARIUM. 9/10 Skola och fritids stänger 15.45. 22/10 Föräldraråd. Vecka 44 Höstlov Fritids öppet 13/11 Likabehandlingsråd KALENDARIUM 9/10 22/10 Föräldraråd Vecka 44 Höstlov Fritids öppet 13/11 Likabehandlingsråd 18/11 5/12 Föräldraråd 11/12 20/12 Julavslutning VINBÄRSNYTT F-3 v.40 Allmän information Sovmorgon Vinbärs elever

Läs mer

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola, gäller även vid utflykter.

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola, gäller även vid utflykter. KALENDARIUM 5/12 Föräldraråd 11/12 Skola och fritids stänger 15.45 20/12 Julavslutning VINBÄRSNYTT F-3 v.48 Allmän information Utvecklingssamtal och skriftliga omdömen Vi vill informera om att de skriftliga

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.39 KALENDARIUM. 25/9 Skolfotografering 26/9 Föräldramöte år 1-5

VINBÄRSNYTT F-3 v.39 KALENDARIUM. 25/9 Skolfotografering 26/9 Föräldramöte år 1-5 KALENDARIUM 25/9 Skolfotografering 26/9 Föräldramöte år 1-5 9/10 22/10 Föräldraråd Vecka 44 Höstlov Fritids öppet 13/11 Likabehandlingsråd 18/11 5/12 Föräldraråd 11/12 20/12 Julavslutning VINBÄRSNYTT F-3

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.41 KALENDARIUM. 9/10 Skola och fritids stänger /10 Föräldraråd. Vecka 44 Höstlov Fritids öppet 13/11 Likabehandlingsråd

VINBÄRSNYTT F-3 v.41 KALENDARIUM. 9/10 Skola och fritids stänger /10 Föräldraråd. Vecka 44 Höstlov Fritids öppet 13/11 Likabehandlingsråd KALENDARIUM 9/10 22/10 Föräldraråd Vecka 44 Höstlov Fritids öppet 13/11 Likabehandlingsråd 18/11 5/12 Föräldraråd 11/12 20/12 Julavslutning VINBÄRSNYTT F-3 v.41 Allmän information Sovmorgon Vinbärs elever

Läs mer

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter på skolan.

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter på skolan. KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 vecka 38

VINBÄRSNYTT F-3 vecka 38 KALENDARIUM 17/9 18/9 Årstadalsskolans dag 24-25/9 Skolfotografering 26/9 Föräldramöte år 1-5 9/10 22/10 Föräldraråd Vecka 44 Höstlov Fritids öppet 13/11 Likabehandlingsråd 18/11 5/12 Föräldraråd 11/12

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-4 v.4. Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola, gäller även vid utflykter.

VINBÄRSNYTT F-4 v.4. Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola, gäller även vid utflykter. KALENDARIUM Vårterminens sista dag 11/6 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov 24-28/2 Påsklov 14-17/4 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar då vi vill att ni hämtar

Läs mer

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola, gäller även vid utflykter.

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola, gäller även vid utflykter. KALENDARIUM Sportlov (v.9): 24 28 februari Påsklov: (v.16): 14 17 april Lov vid Kristi Himmelsfärdsdag: 30 maj Sjukanmälan av elever ska göras innan kl.8.00 (varje sjukdag) på tel.nr: 08-50842871 VINBÄRSNYTT

Läs mer

Skolwebben. Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola, gäller även vid utflykter.

Skolwebben. Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola, gäller även vid utflykter. KALENDARIUM VINBÄRSNYTT F-3 v.49 Julpyssel Julen närmar sig med stormsteg och vi planerar att ha en pysseldag sista veckan innan jullovet. Från oss alla, till er alla kommer därför en önskan om att få

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.51 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.51 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.51 Allmän information Vi önskar alla elever och föräldrar ett härligt jullov! KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov 21/12-7/1

Läs mer

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter till skolan.

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter till skolan. KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl

Läs mer

KALENDARIUM. Telefonnummer till arbetslag citron. A-huset: 08-508 428 99 B-huset: 08-508 428 70 Paviljongen klubben: 08-508 471 23

KALENDARIUM. Telefonnummer till arbetslag citron. A-huset: 08-508 428 99 B-huset: 08-508 428 70 Paviljongen klubben: 08-508 471 23 KALENDARIUM 22/10 Föräldraråd kl.18.00-19.30 Vecka 44 Höstlov (Fritids öppet) 13/11 Likabehandlingsråd kl.18.00-19.30 18/11 Skola och fritids stänger 15.45 5/12 Föräldraråd kl.18.00-19.30 11/12 Skola och

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.37 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.37 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.37 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.38 Allmän information Tack för ert deltagande vid föräldramötet!

VINBÄRSNYTT F-2 v.38 Allmän information Tack för ert deltagande vid föräldramötet! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

VINBÄRSNYTT vecka 23 KALENDARIUM

VINBÄRSNYTT vecka 23 KALENDARIUM KALENDARIUM Datum för läsårets föräldraråd Dagar då skolan stänger 15:45 4/6 Tack för att ni respekterar tiden Vårterminens sista dag 12/6 Lov, studiedagar och planeringsdagar Planeringsdag 7/6 (hela skolan

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 vecka 37

VINBÄRSNYTT F-3 vecka 37 KALENDARIUM 17/9 18/9 Årstadalsskolans dag 24-25/9 Skolfotografering 26/9 Föräldramöte år 1-5 9/10 22/10 Föräldraråd Vecka 44 Höstlov Fritids öppet 13/11 Likabehandlingsråd 18/11 5/12 Föräldraråd 11/12

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.39 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.39 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.52 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.52 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.52 Allmän information Vi önskar alla elever och föräldrar ett härligt jullov! KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov 21/12-7/1

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.6 Allmän information På tisdag den 4 februari har vi planeringsmöte på skolan så vi ber er hämta era barn kl

VINBÄRSNYTT F-3 v.6 Allmän information På tisdag den 4 februari har vi planeringsmöte på skolan så vi ber er hämta era barn kl KALENDARIUM Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl 15:45 4/2, 17/3, 29/4 Sportlov (v.9): 24 28 februari Påsklov: (v.16): 14 17 april 2 maj är en studiedag vilket innebär ingen skola men fritids har

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.48 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.48 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.48 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Vårterminens första dag 8 januari 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Vårterminens första dag 8 januari 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag

Läs mer

VINBÄRSNYTT vecka 36

VINBÄRSNYTT vecka 36 KALENDARIUM 5/9 Förskoleklass har föräldramöte 18-19.30 17/9 24-25/9 Skolfotografering 26/9 Föräldramöte år 1-5 VINBÄRSNYTT vecka 36 Allmän information Välkomna tillbaka till ett nytt läsår önskar vi på

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.50 Allmän information Nästa vecka, onsdagen den 11/12, stänger skolan 15.45

VINBÄRSNYTT F-3 v.50 Allmän information Nästa vecka, onsdagen den 11/12, stänger skolan 15.45 KALENDARIUM 11/12 Skola och fritids stänger 15.45 20/12 Julavslutning 7/1-14 Studiedag Fritids är öppet 8/1-14 Första skoldagen VINBÄRSNYTT F-3 v.50 Allmän information Nästa vecka, onsdagen den 11/12,

Läs mer

Trevlig helg Monika och Helene

Trevlig helg Monika och Helene Hej! v.47 Den här veckan har vi börjat tänka lite matte, vi har tex 6 kulor i handen och "gömmer" 3 i andra handen hur många finns då kvar? jo 3, vi har också 6 små fyrkanter till hjälp som ligger framför

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.47 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.47 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.38

VINBÄRSNYTT F-3 v.38 VINBÄRSNYTT F-3 v.38 KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Pedagogiskt forum Skolan stänger 15.45 5/10 7/11

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.7 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.7 Allmän information KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov 29/2 3/3 Påsklov 29/3 1/4 Planeringsdag för personalen, skolan stängd 25/4 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar

Läs mer

Veckobrev för Opalen2 v.35-37

Veckobrev för Opalen2 v.35-37 Veckobrev för Opalen2 v.35-37 Hej alla barn och föräldrar!! 3 september 2015 Nu har vi satt igång på riktigt med skolarbetet och det är underbart att se hur engagerade och flitiga era barn är! Vi har haft

Läs mer

INFORMATIONSBREV VECKA 45-46 HEJ PÅ ER DÄRHEMMA!

INFORMATIONSBREV VECKA 45-46 HEJ PÅ ER DÄRHEMMA! INFORMATIONSBREV VECKA 45-46 HEJ PÅ ER DÄRHEMMA! Hoppas att allt är bara bra med er inför den stundande All Helgonahelgen. Dagen idag bjuder ju på ett härligt höstväder. Vi får hoppas det håller i sig

Läs mer

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola, gäller även vid utflykter.

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola, gäller även vid utflykter. KALENDARIUM Sportlov (v.9): 24 28 februari Påsklov: (v.16): 14 17 april 2 maj är en studiedag vilket innebär ingen skola men fritids har öppet. Lov vid Kristi Himmelsfärdsdag: 30 maj Sjukanmälan av elever

Läs mer

VINBÄRSNYTT 3-5 vecka 39 Allmänt

VINBÄRSNYTT 3-5 vecka 39 Allmänt KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

Allmän information Friluftsdagen på Zinkensdamms IP onsdagen 3 juni. Obs! Alla förskoleklasser, ettor och tvåor samlas 8.45 på

Allmän information Friluftsdagen på Zinkensdamms IP onsdagen 3 juni. Obs! Alla förskoleklasser, ettor och tvåor samlas 8.45 på KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl 15:45 Likabehandlingsråd Föräldraråd Vårterminens

Läs mer

VECKOBREV V PÄRLAN 1

VECKOBREV V PÄRLAN 1 VECKOBREV V. 49-51 PÄRLAN 1 Hej alla elever och föräldrar i Pärlan 1! 4 december 2014 Vi har nu landat i december månad och varje morgon hör jag flera barn som räknar ner till självaste julafton :) Tänk

Läs mer

KALENDARIUM. Sjukanmälan av elever ska göras innan kl.8.00 (varje sjukdag) på tel.nr:

KALENDARIUM. Sjukanmälan av elever ska göras innan kl.8.00 (varje sjukdag) på tel.nr: KALENDARIUM Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl 15:45 22 maj Studiedag, fritids öppet med vikarier 23 maj Planeringsdag. Skolan stängd. Lov vid Kristi Himmelsfärdsdag: 30 maj Vårterminens sista

Läs mer

Veckobrev v. 47. Information om vad som hänt i skolan den här veckan.

Veckobrev v. 47. Information om vad som hänt i skolan den här veckan. Veckobrev v. 47 Information om vad som hänt i skolan den här veckan. I matematik har vi arbetat med begreppen fler, färre, lika många och med likhetstecknet betydelse. Vi har jobbat med klockan främst

Läs mer

Vecka STUDIEDAG SKOLA OCH FRITIDS ÄR STÄNGT. Hej!

Vecka STUDIEDAG SKOLA OCH FRITIDS ÄR STÄNGT. Hej! Vecka 37-2013 Bloggen: http://roselidf3b.wordpress.com STUDIEDAG Hej! Vi vill inleda detta veckobrev med att tacka för ett mycket trevlig och givande föräldramöte tillsammans med er alla som närvarade.

Läs mer

Kom ihåg ombyteskläder.

Kom ihåg ombyteskläder. Hej v48 Nu har vi börjat med massage, med tända ljus och skön musik masserade barnen varandra medan jag visade i luften vilka rörelser de skulle göra. Först var det lite fnissigt och de hade lite svårt

Läs mer

Allergier. KALENDARIUM höstterminen 2014

Allergier. KALENDARIUM höstterminen 2014 KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Vårterminens första dag 8 januari 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi

Läs mer

Seniorernas veckobrev V.43

Seniorernas veckobrev V.43 Denna vecka har vi fokuserat på att avsluta alla uppdrag då vi efter höstlovet kommer att påbörja ett nytt tema med nya utmaningar. Det vi redan nu kan avslöja är att begreppet kärlek kommer att få en

Läs mer

I MANGO vecka 20 Hej alla barn och föräldrar!

I MANGO vecka 20 Hej alla barn och föräldrar! I MANGO vecka 20 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

Råbyskolan. Fredag 29/ Veckobrev v.5. Hej alla föräldrar och elever!

Råbyskolan. Fredag 29/ Veckobrev v.5. Hej alla föräldrar och elever! Fredag 29/1 2016 - Veckobrev v.5 Hej alla föräldrar och elever! Tisdag den 9/2 kommer en fotograf till Råbyskolan för att ta bilder till en bok om skolutveckling och en artikelserie om skolan i sociala

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015

Läs mer

KALENDARIUM. Sjukanmälan av elever ska göras innan kl.8.00 (varje sjukdag) på tel.nr:

KALENDARIUM. Sjukanmälan av elever ska göras innan kl.8.00 (varje sjukdag) på tel.nr: KALENDARIUM Vårterminens sista dag 11/6 Skolavslutning F-2 kl.9.00 eleverna börjar kl 8.30 i klassrummen 3-5 kl.10.30 eleverna börjar kl.10.00 i klassrummen Höstterminens första dag 20/8-14 Skolstart för

Läs mer

KALENDARIUM höstterminen 2014. Torsdag den 11 december önskar vi att ni hämtar era barn kl.15.45 med anledning av att all personal har kvällsmöte.

KALENDARIUM höstterminen 2014. Torsdag den 11 december önskar vi att ni hämtar era barn kl.15.45 med anledning av att all personal har kvällsmöte. KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.42 Allmän information Tack för ert engagemang på veckans föräldraråd protokollet kommer att läggas ut på hemsidan under nästa vecka.

VINBÄRSNYTT F-2 v.42 Allmän information Tack för ert engagemang på veckans föräldraråd protokollet kommer att läggas ut på hemsidan under nästa vecka. KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

Festis år 3. v.42. Skolan: v.43. Skarpnäcks skola Kärrtorpsvägen Johanneshov. Sjukanmälan: Päron: Apelsin:

Festis år 3. v.42. Skolan: v.43. Skarpnäcks skola Kärrtorpsvägen Johanneshov. Sjukanmälan: Päron: Apelsin: Festis år 3 v.42 www.skarpnacksskola.stockholm.se Sjukanmälan: Päron: 076 1293098 Apelsin: 076 1294450 Hej! Tiden går fort när man har roligt! Nu är det snart dags för en paus, ett lov, från skolan. Nästa

Läs mer

Veckobrev för Opalen 1 v 18-20

Veckobrev för Opalen 1 v 18-20 Veckobrev för Opalen 1 v 18-20!!! Hej alla barn och föräldrar! 7 maj 2015 Tänk vad fort tiden går! Det gäller att stanna upp nu och njuta av det långa, ljusa och härliga dagarna. Vi startar inte upp så

Läs mer

CITRONNYTT vecka 37. F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! Allmän Information KALENDARIUM

CITRONNYTT vecka 37. F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! Allmän Information KALENDARIUM KALENDARIUM 12/9 Föräldramöte för föräldrar till elever i årskurs 1-5 Kl. 18-19.30 17/9 24-25/9 Skolfotografering 9/10 22/10 Föräldraråd kl.18.00-19.30 Vecka 44 Höstlov (Fritids öppet) 13/11 Likabehandlingsråd

Läs mer

Veckobrev för Kristallens Förskoleklass v.45

Veckobrev för Kristallens Förskoleklass v.45 Veckobrev för Kristallens Förskoleklass v.45 Hej på er alla barn och föräldrar i Kristallens Förskoleklass Ååå vad kul det är att vara tillbaka Så roligt att träffa alla igen, har saknat er alla massor/annika

Läs mer

VINBÄRSNYTT 3-5 vecka 41 Allmänt

VINBÄRSNYTT 3-5 vecka 41 Allmänt KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG. Jennifer i Gävle SIMNING OBS 2A slutar SIMNING OBS 2A slutar 13.

MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG. Jennifer i Gävle SIMNING OBS 2A slutar SIMNING OBS 2A slutar 13. 53 52 51 50 49 DECEMBER 2015 MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG 30 november 1 2 3 4 Jennifer i Gävle Läsläxan in och 7 8 9 10 11 Läsläxa in och Biblioteket 2C Luciafirande Åk 5 lussar för hela skolan

Läs mer

CITRONNYTT vecka 37 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 37 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

Skuttungeposten Nr 4 v

Skuttungeposten Nr 4 v HÖSTLOV v. 44 är det höstlov. Vi uppmuntrar alla barn att passa på att läsa många böcker under lovet. BARNBOKSVECKA Under v. 46 kommer alla klasser att uppmärksamma Gösta Knutssons Pelle Svanslös på olika

Läs mer

CITRONNYTT vecka 49 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 49 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

CITRONNYTT vecka 50 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 50 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

Föräldramötet för elever i årskurs 4 och 5 vinbär kommer att ske tillsammans med 5 Citron.

Föräldramötet för elever i årskurs 4 och 5 vinbär kommer att ske tillsammans med 5 Citron. KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

I MANGO vecka 22 Hej alla barn och föräldrar!

I MANGO vecka 22 Hej alla barn och föräldrar! I MANGO vecka 22 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

CITRONNYTT vecka 46 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 46 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

MANGO Åk 4-6 vecka 35

MANGO Åk 4-6 vecka 35 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov: v.44 Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar

Läs mer

CITRONNYTT vecka 9-10 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 9-10 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015

Läs mer

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola, gäller även vid utflykter.

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola, gäller även vid utflykter. KALENDARIUM Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl 15:45 17/3, 29/4 Sportlov (v.9): 24 28 februari Påsklov: (v.16): 14 17 april 2 maj är en studiedag vilket innebär ingen skola men fritids har öppet.

Läs mer

Festis år 3. v.39. Skolan: v.40. Skarpnäcks skola Kärrtorpsvägen Johanneshov. Sjukanmälan: Päron: Apelsin: y

Festis år 3. v.39. Skolan: v.40. Skarpnäcks skola Kärrtorpsvägen Johanneshov. Sjukanmälan: Päron: Apelsin: y Hej! Festis år 3 v.39 www.skarpnacksskola.stockholm.se Sjukanmälan: Päron: 076 1293098 Apelsin: 076 1294450 y Skarpnäcks skola Kärrtorpsvägen 95 121 55 Johanneshov Skolan: v.40 * Måndag: Frukt till rasten.

Läs mer

CITRONNYTT vecka 39 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 39 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.46 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär!

VINBÄRSNYTT F-3 v.46 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! VINBÄRSNYTT F-3 v.46 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Planeringsdag 8/1 Fritids stängt Studiedag 9/1 Fritids öppet På studiedagar

Läs mer

CITRONNYTT vecka F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar

Läs mer

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter till skolan.

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter till skolan. KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

Adventsfirandet i Sofia kyrka sker den 1 december kl. 14 (obs! ny tid)

Adventsfirandet i Sofia kyrka sker den 1 december kl. 14 (obs! ny tid) På gång Torsdag 5/10 GRODOR går på utflykt. Fredag 6/10 -SIMSKOLA för Hörngruppen. Möts 8.40 vid grinden. ÖPPETHUS Tisdag 3/10 8-8.30 Telefonnummer: Hemvistet: Mobil: 0761-243377 Sjukanmälan: Via skolwebben

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.44-45

VINBÄRSNYTT F-2 v.44-45 KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

Skoljoggen på tisdag! Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter till skolan.

Skoljoggen på tisdag! Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter till skolan. KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.45 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär!

VINBÄRSNYTT F-3 v.45 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! VINBÄRSNYTT F-3 v.45 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte

Läs mer

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola, gäller även vid utflykter.

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola, gäller även vid utflykter. KALENDARIUM Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl 15:45 17/3, 29/4 Sportlov (v.9): 24 28 februari Påsklov: (v.16): 14 17 april 2 maj är en studiedag vilket innebär ingen skola men fritids har öppet.

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.36

VINBÄRSNYTT F-3 v.36 VINBÄRSNYTT F-3 v.36 KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Föräldramöte 7/9 kl. 18.00 19.30 Pedagogiskt forum

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.37

VINBÄRSNYTT F-3 v.37 VINBÄRSNYTT F-3 v.37 KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Pedagogiskt forum Skolan stänger 15.45 5/10 7/11

Läs mer

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola, gäller även vid utflykter.

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola, gäller även vid utflykter. KALENDARIUM 7/1 Studiedag (fritids öppet) 8/1 Vårterminens första dag Sportlov (v.9): 24 28 februari Påsklov: (v.16): 14 17 april Lov vid Kristi Himmelsfärdsdag: 30 maj Sjukanmälan av elever ska göras

Läs mer

Festis år 3. v.40. Skolan: v.41. Skarpnäcks skola Kärrtorpsvägen Johanneshov. Sjukanmälan: Päron: Apelsin: y

Festis år 3. v.40. Skolan: v.41. Skarpnäcks skola Kärrtorpsvägen Johanneshov. Sjukanmälan: Päron: Apelsin: y Hej! Festis år 3 v.40 www.skarpnacksskola.stockholm.se Sjukanmälan: Päron: 076 1293098 Apelsin: 076 1294450 y Skarpnäcks skola Kärrtorpsvägen 95 121 55 Johanneshov Skolan: v.41 * Måndag: Frukt till rasten.

Läs mer

CITRONNYTT vecka 47 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 47 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

Allmän information: Barnens show fredag 27/3 efter lunch. Anmäl senast 20/3 om du vill uppträda

Allmän information: Barnens show fredag 27/3 efter lunch. Anmäl senast 20/3 om du vill uppträda Kom ihåg vecka 12 Förskoleklassen Ingen idrott eftersom vi åker skidor fredag. Teater Min kralliga kamrat. Ingen har boktips. Skidåkning. Ta med utrustning och eventuellt lite tunnare kläder att åka i

Läs mer

Arbetsplan för Pedagogisk Omsorg och Familjedaghem

Arbetsplan för Pedagogisk Omsorg och Familjedaghem Arbetsplan för Pedagogisk Omsorg och Familjedaghem Gruppens sammansättning Vi har 8 barn. 7 flickor och 1 pojke 3 barn födda 12 1 barn födda 11 3 barn födda 10 1 barn födda 09 Personal Liselott Karlsson

Läs mer

KALENDARIUM höstterminen 2014

KALENDARIUM höstterminen 2014 KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.22 Allmän information Friluftsdagen på Zinkensdamms IP onsdagen 3 juni. Läs mer under respektive klass!

VINBÄRSNYTT F-2 v.22 Allmän information Friluftsdagen på Zinkensdamms IP onsdagen 3 juni. Läs mer under respektive klass! KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl 15:45 21 maj Likabehandlingsråd Föräldraråd Vårterminens

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.38 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.38 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.38 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

CITRONNYTT vecka 18 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 18 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

CITRONNYTT vecka 23. Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! Allmän Information. KALENDARIUM vårterminen 2015

CITRONNYTT vecka 23. Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! Allmän Information. KALENDARIUM vårterminen 2015 CITRONNYTT vecka 23 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.11 Allmän information Sommarstängt på Årstadalsskolan i år håller vi sommarstängt på Årstadalsskolan vecka 27-29.

VINBÄRSNYTT F-3 v.11 Allmän information Sommarstängt på Årstadalsskolan i år håller vi sommarstängt på Årstadalsskolan vecka 27-29. KALENDARIUM Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl 15:45 17/3, 29/4 Påsklov: (v.16): 14 17 april 2 maj är en studiedag vilket innebär ingen skola men fritids har öppet. 23 maj Planeringsdag. Skolan

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill

Läs mer

Allmän information: Barnens show fredag 24/10 kl: Välkomna!

Allmän information: Barnens show fredag 24/10 kl: Välkomna! en den 29/10 18:00-19:30 är det Höstfest med maskerad. Kom ihåg vecka 43 Förskoleklassen Fredag Idrott inne. Ta med ombyte och handduk. Tema: FN. Matilda har boktips. Barnens show 12.30, vi i F är publik

Läs mer

Information från ledningen.

Information från ledningen. På gång Torsdag 7/12 EKORRAR går på utflykt. Fredag 8/12 -SIMSKOLA för Hörngruppen. Möts 8.40 vid grinden. Torsdag 21/12 Sista skoldagen innan lov. Skoldag fram till lunch. Onsdag 10/1-2018 Terminstart

Läs mer

Välkommen till Fruängens skola

Välkommen till Fruängens skola Välkommen till Fruängens skola Program: Kort presentation av skolan Fritidshemmet Förskoleklassernas verksamhet Planering vt 2017-ht 2017 Besök i förskoleklassernas lokaler 2017-01-26 SIDAN 2 Fruängens

Läs mer

ÖPPEN FÖRSKOLA. Kontakt : Email : Blogg : www.kulanbloggen.se. Facebook: www.facebook.com/kulansoppnaforskola

ÖPPEN FÖRSKOLA. Kontakt : Email : Blogg : www.kulanbloggen.se. Facebook: www.facebook.com/kulansoppnaforskola ÖPPEN FÖRSKOLA Kontakt : Öppna Förskolan KULAN Fäladstorget 1 226 44 Lund telefon: 046 35 64 38 www.lund.se/kulan Email : kulansoppnaforskola@live.se Blogg : www.kulanbloggen.se Facebook: www.facebook.com/kulansoppnaforskola

Läs mer

Arbetsplan för Pedagogisk Omsorg, Familjedaghem 2016/2017

Arbetsplan för Pedagogisk Omsorg, Familjedaghem 2016/2017 Arbetsplan för Pedagogisk Omsorg, Familjedaghem 2016/2017 Gruppens sammansättning Vi har 10 barn, 8 flickor och 2 pojkar 1 barn födda 15 3 barn födda 14 1 barn födda 13 4 barn födda 12 1 barn födda 11

Läs mer

CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 2 CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl 15:45

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.41 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.41 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.41 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

MANGO vecka 40 Hej alla barn och föräldrar!

MANGO vecka 40 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Likabehandlingsråd kl.18.00-19.00 13/10, 1/12 Föräldraråd kl.18.00-19.30 8/10, 1/12 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov 26/10-30/10 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om

Läs mer